bu arac izmitteydi en son.aracta komple renk değişimi var!tavanda boya yokmuş hee?![]()
gebzede gecen ay 2001 cc jantlı siyah(okan bakmaya gelmişti hatta
) vardı birde CCM 84 plakalı aracın sahibi o iki siyahı sattıktan sonra bu beyazı almışlar.araca bugün konyadan kapora almışlar.yarın adam gelecekmiş eger 106 dan anlıyorsa gelecek olan kişi vay haline
![]()
Sertan diye bir arkadaşım istanbuldan aldı ikinci sahibinden.54bindeydi 2010 da zır stocktu kazan filtre otto eksoz 60lık düz boru yaptırıp bikaç ay binmişti.hatta zır stokken kullanmıştım neyse sonra oda bi arkadaşına sattı.oda fazla binmedi manisaya satıldı ordanda buraya geçmiş.Km orjınal arka koltugunda ilk sahibi köpek gezdirdiği için patisiyle koltugu yırtmış.Aracın bagajındaki gri gti yazılarının aynısından kapılarda da vardı arkadaşım gitti sıfır kırmızı aldı kapılara yapıştırdı(Bu arada bagajdaki gri gti yazısı orjınal sonradan griye boyama değil)Ben bir tek bu arabada gördüm gri gti yazısını.aracta gamze ezik çoktu.boya konusuna gelirsek boyasızdeğil benim hatırladıgım benim dikkatimi sol arka çamurluk boyalıydı diye dikkatimi cekmişti boya varmı yokmu diye incelememiştim belkide başka yerlerindede vardır.Ama boya konusunda yanlışta hatırlıyor olabilirim.Ama araba yazmayı unuttum çok temiz zımba gibi bir araba.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)