Connecting site...
bu ilandaki aracı inceleminiz isterim 3 parça değişenli 7 bin lira hasar kayıtlı degişen parçalar sag ön camurluk sag kapı sag arka çamurluk 5 parça boyalı bu değişimler serviste yapılmış ankara aracı içi deri imiş siyaha kaplanmış biraz kozmetik ihtiyacı var paneli falan bebek gibi motoruda saat gibi düşünen varsa söylediklerim haricinde bişey çıkmaz bi bakmanızı tavsiye ederim birleştirme 106larla kıyaslamayın derim ..
Bırakın o fiyata hayal olarak kalsın
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
21.500 yazan rakam pazarlık sana kalmış tabi ki bana göre biraz daha az yer komple boyalıdan iyidir en azından ..
3 parça değişeni geçtim kordon macunla yapınla bide 21 yazmış 13 e falan verirse değerlendirilir anca o araba
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Connecting site...
var mı bilgisi olan arkadaşlar?
Aracı bilen var mı arkadaşlar ciddi düşünüyoruz
Connecting site...
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Connecting site... birde bu var...?
Dediğiniz gibi başlarda bende boyasız arıyordum fakat sonradan düşündüm hem boyasız olduğu için daha fazla para vermem gerekecek hemde üstüne dayanamayıp kaplama boyatma vs yaptırıcam 2 kat masraf etmiş olucam. Boyasızdaki amaçta aslında kazasız olmasını bir nevi kanıtlamak ama zaten bu araçlarda maalesef öyle birşey mümkün değil. Değişensiz bulsam öpüp başıma koyma seviyesine geldim artık.
Başımdan bi olay geçti hazır aklıma gelmişken paylaşayım istedim.
Daha gti bakmaya yeni başlamıştım yaklaşık 3 ay önce. Bir araç buldum 18.500 liraya 41 ty plakalı araç. Size sormuştum sanırım özel mesaj atmıştım yada buraya yazdım tam hatırlayamadım. Aracın ön panelinin değişik olduğunu söylediniz. Bunun üzerine bende satıcıyla konuşurken panelin değişik olduğunu aracın yorgun olduğunu söyledim. Bunun üstüne dialoğumuzun seviyesi biraz düştü tabiHerneyse uzatmıyım bizim iş bozuldu haliyle arkadaş arabayı başka birine sattı. Bugün araç tekrar satılık ve alan kişi 3 ay içinde hem motoru kırmış hem şanzumanı. Beni büyük bir sıkıntıdan kurtardığınız için teşekkür etmek istedim iyi geceler herkese
Araç bir kaç hafta öncesine kadar Konya'daydı satılmış İstanbul'a gitmiş gördüğüm kadarıyla, fakat araç nasıl olduysa bakımı aksatılmamış bir garaj arabası oluvermişEski sahibiyle buluşup araca bakmıştım fakat pek hoş değildi ki bu fiyatın çok çok altına ben almadım, eski fiyata yakın bir fiyattan satılsa düşünün bakın derdim. Daha detaylı bilgi istiyorsanız pm atabilirsiniz burada aracı kötülüyor gibi düşünülmesini istemem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)