Çok kişiyle konuştum ve gelip bakan da çok kişi oldu. Ama açıkcası o kadar emek ve zamanımdan verdiğim bir aracı , satın alıp canını çıkarıp sonra patlayıp bir kenara atacak gözümün tutmadığı kişilere hep yokuş yaptım. Sadece bir arkadaş ile anlaştım istediğim rakamı da verdi kapora dahi aldım, onun da kredisi maalesef onaylanmadı. Sanırım bu yıl da TÜRKİYE turnesini yine bu araçla yapacağım![]()
Makyajlıdan kasıt Ph2&Ph3 ve bi sürü gti var önemli olan sizin ne aradığınız bütçeniz ne nasıl birşey istiyorsunuz
Senelerce 306 Gti kovalayan birisi olarak ve 306 Gti Turkey Clubun admini olarak herkesin aklından bu aracın geçtiği. Cidden güzel araç gbtlik bi durumu yok yazıldığı gibi boyasız sanki önceden araç telefonu vardı göremedim şimdi belkide yanılıyor olabilirim. Abdullah Heperdeydi güzel bakıyordu açıkçası
Senelerce 306 Gti kovalayan birisi olarak ve 306 Gti Turkey Clubun admini olarak herkesin aklından bu aracın geçtiği. Cidden güzel araç gbtlik bi durumu yok yazıldığı gibi boyasız sanki önceden araç telefonu vardı göremedim şimdi belkide yanılıyor olabilirim. Abdullah Heperdeydi güzel bakıyordu açıkçası
boya var 2014 de usta altın boya tarafından boyandı ama kazası belası yok diye biliyorum. Şimdi tekirdağda ph3 34 RRF 49 un sahibi Mert Şahinin arkadaşında ve çok güzel bakıyorlar mekaniksel işlerini mert kendi yapıyor adam ford servisinde usta ve çocukluğundan beri 306 kovalayan ciğerini bilen kişiaracın sahibide cilasını eksik etmiyor maşallah ilgi hat safhada ha unutmadan şimdi 34 LZ 6969 oldu
Valla çok el değiştirdi ama şöyle diyeyim araç 2 önceki sahibi Şener Durdu Tarafından baya emek verildi ince işleri yapıldı zaten geçmişi güzeldi ama ilgi istiyordu ama sahibi şener abi o ilgiyi gösterdi motorunnda extralar yapıldı beyin bobin gibi. Kaportasındaki hatalar giderildi tamamen jilet gibi olmuştu sonra ümraniyeden emre diye bi arkadaşımıza geçti o da yormadı şimdi atakan özsoyda ve pastası cilasıyla güzelce ilgilendi tamamiyle çiçek oldu VOF plaka şimdi
araç hakkında bilgisi olan varmı????
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...14375335/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)