User Tag List

Sayfa 9/27 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
496 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Mitsubishi Evo Sorgulamaları

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hali hazırda siyah Evomuz var.
    245 TL 'ye, 345. km 'de ışık yaktı. Şehir dışı otoban ölçümümüzdür. 100 km sini 200km/h ile kat ettik.
    Evo 'nun parça fiyatları diğer japon araçlara nazaran biraz yüksek, bir çuval civata sonuçta her an ne olacağı belirsiz.
    Motor içinin yapılı olması, güvenli eller tarafından yapılması artı bir avantaj sağlar. Bunun ömrü de kesinlikle kullanıcıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
    Kesin şu km gider demek yanlış olur.
    Evo 'nun 6 ileri şanzımanı biraz hassas yüksek güçlere dayanmıyor. Stock turbo ile keyifle kullanabilirsiniz. Güzel bir ayarla stock turbo ile 30R 'lı Evolara kafa tuttan evolar var. Hatta en büyük örneği siteye üye Canberk Demirkol arkadaşımızın kırmızı Evo 9 'uydu.
    Sorguladığınız aracı da Savaş ağbi yapmış. Az çok duymuşsunuzdur Evo deneyimlerini fiyatta anlaşıp, expertiz yaptırarakalabilirsiniz.

Düşünürseniz 34 ZP plakalı siyah 9 'da bizde. Gerçekten çok düzgün bir araç, camia tarafından bilinir. Eski sahipleri, yapan ustalar, üzerinde ki parçalar gerçekten çok kaliteli.
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, dediğiniz gibi kullanıcı ile alakalı tabii ki hemer her şey ama biraz gözümü korkutuyor etraftan duyduklarım özellikle şu transfer kırılması meselesi, yani olabilecek bir durum diyorlar, şahsen sahip olduğum araçları da alıştıktan sonra limitlerine kadar hatta zorlaya zorlaya kullanırım genelde bu yüzden biraz çekiniyorum ama korkunun ecele faydası yok illa ki bir evo sahibi olacağım almaz binmezsem alıp kırdığımdan daha çok pişman olurum muhtemelen.

Sizin aracınıza gelince söylenecek pek bir söz yok spec listesini okurken yoruldum sadece fiyat (hakkıdır muhtemelen) biraz düşündürüyor, 1 hafta içinde bi bütçemi netleştirip aracımı da satılığa koyup evo ya kavuşucam umarım, sizinle de muhakkak görüşeceğim.

Tekrar teşekkürler.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nameless34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    or etraftan duyduklarım özellikle şu transfer kırılması meselesi, yani olabilecek bir durum diyorlar, .
    transfer kırılması denen olay aşırı derecede sıfırdan kalkma sonucu olabilir diye düşünüyorum... aksi halde evo'ların o kadar hassas olduğunu sanmam, o kadar kolay ve kronik bir durum olsaydı yüzlerce evo kullanıcısı boş yere evo almazdı
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfırdan dikmediğiniz yada direksiyonu saga yada sola döndürüp sıfır çizmeye zorlamazsanız kolay kolay birsey olmaz (sizden önceki sahibi nasıl kullandı oda önemli) ben 1.5 yıl bindim 400+ güçte hicbirsey olmadı. Dediğim gibi kullanıcıda bitiyor.

Bu arada evonun en .oktan yeri kranq'tır. Haberiniz olsun kötü bir baskı balatadan dolayı çatlatabilir yada kırabilirsiniz. Benim tavsiyem ya oem baskı ile kullanmanız (doldurmiyacaksanız) yada twinplate ile. Stage serileri ciddi zarar veriyor.

İyi araştırıp referanslı bir araç almanızı tavsiye ederim. Kötü ellerden gelen bir evo maddiyat olarak ciddi yorar.
    ☻/
    /▌
    / \

-Ata- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pendikte gozuken fume kaplama evo9 hakkinda bilgisi olan kimse var midir ?
    TT CTR
    CUF STI
    LMS RC

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Ata- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pendikte gozuken fume kaplama evo9 hakkinda bilgisi olan kimse var midir ?
    8ncı sayfada bı kac bılgı var araçla ılgılı

-Ata- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagolun görmemisim
    TT CTR
    CUF STI
    LMS RC

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    transfer kırılması denen olay aşırı derecede sıfırdan kalkma sonucu olabilir diye düşünüyorum... aksi halde evo'ların o kadar hassas olduğunu sanmam, o kadar kolay ve kronik bir durum olsaydı yüzlerce evo kullanıcısı boş yere evo almazdı
    Stock araci doldurup kaldirmayi denerseniz buyuk olcude balatayi siyirirsiniz ve motorun urettigi torkun buyuk bir kismini transfere bindiremezsiniz, dolayisi ile kirmaniz ciddi bir zaman surer. Ama modifiye araclarda durum tamamen farkli. Transferi kisa surede kirabilmek icin 7000+ devirde kavradi mi kacirmayacak baski balata sistemi ve launch kontrol gerekli. O zaman "transfer case en hizli nasil patlatilir?" diye kitap yazabilecek duruma gelirsiniz.

Hos transferde yapilacak birkac ufak degisiklik ile saglamligini ciddi manada arttirmakta mumkun ancak yine de asla "hic olmayan bir transfer kutusu" gibi saglam olmayacaktir

Her aracin en zayif oldugu bir noktasi vardir ancak transfer evo icin en zayif nokta degil, o yuzden bu kadar gerilmeye gerek yok.

Gerilmek istiyorsaniz inanilmaz kisa surelerde biten baski balata var, yuksek devirde su koyan kol saplamalari var, "crank walking" var.

Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada evonun en .oktan yeri kranq'tır. Haberiniz olsun kötü bir baskı balatadan dolayı çatlatabilir yada kırabilirsiniz. Benim tavsiyem ya oem baskı ile kullanmanız (doldurmiyacaksanız) yada twinplate ile. Stage serileri ciddi zarar veriyor.
    2L kranki gercekten saglam bir kranktir, en zayif yeri krank yazmissin ama boyle bir problem yok benim bildigim ya da bilinen. Basiniza krankla ilgili bir problem gelmis olabilir fakat dunyada 2L kranki "saglam" diye bilinir.

Krankla ilgili sikinti kimi zaman krankin yurumesidir. Ornek videoyu asagi ekledim.

Yanliz bu sorunda sanildigi gibi baski balatadan degil esasen yaglama sistemi ve bosluk olculeri ile ilgili. Yuruyecek kranka twinplate taksanda yurur demek istiyorum yani.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86128366/detay

bu aracın sahibi siteden midir? araçla ilgili bilgi alabilir miyiz? işlemler ne zaman yapıldı, nerde yapıldı? motor, şanzıman ve yürüyen ne durumdadır? kaza vs yok denmiş zaten ama başka ilave bilgisi olan var mıdır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fıyatına gore ustundekılerı artıları ıle alınabılecek en guzel X eskı arabam.pm attıyorum

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç ama hiç aklımda yokken bi anda evo sevdası başladı ilanlardan en uygun bunu buldum durumunu bilen var mıdır ?
    Ortalama tüketimi nedir günlük kullanılabilir mi ?
    Eğer düzgün birşey bulursam bu hafta içinde alıyım diyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79884061/detay
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç ama hiç aklımda yokken bi anda evo sevdası başladı ilanlardan en uygun bunu buldum durumunu bilen var mıdır ?
    araç hakkında bilgim yok ancak yakıt tüketimi konusunda yorum yapabilirim, evo sti çok farklı yakıt tüketimi olacağını sanmıyorum, günlük normal kullanımda ş.içi standart bir evo sti'ın 70 kuruştan aşağı yakacağını düşünmüyorum (güncel benzin fiyatlarında)...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kayhanlar yada öyle turan güneşteki bir galeride duran sarı siyah lı evo olarak biliyorum ama bunu ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer Ankaradan giden araç ise ki yüksek ihtimal Ankaradan gitti ilan sahibinin dediği gibi km düşürüldüğü doğrudur.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortalama tüketimi nedir günlük kullanılabilir mi ?[/url]
    Evo, yakıt ve sanayi(usta-parça) sorunu olmayan biri tarafından rahatlıkla günlük kullanılabilir. Yakıtı hayli fazladır, zengin afr sevdiğinden haybeye yakar çoğu zaman. Debriyaj konusunda Oem kesinlikle en ideali, stage'ler başa bela. Çok kısa km.lerde balata bitirmesi bana göre en büyük problemdir evoda. Dikkatli kullanılmış evo'da pek sorun yaşanmaz.

Ama rwd ruhlu yol tutuş karakteri ve üst devir sesi evo'yu eşsiz kılar. İmkan dahilindeyse,binilmesi gereken arabalardandır.
    Real Cars, Real Roads.

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cüneyt birol un eski arabası kemdisi 50 lili yaşlarda atabayı düzgün kullandı öyle sürat bile yapmazdı yetkili serviste yaptıtdı bütün bakımları sattığınds 180.000km nin üzerindrydi 35bin gibi bi rakama sattı. Ankarada kırmızı var bi tane km si çok füşük çokta temiz araç iyi pazarlıkla fiyatı füşürebilirsrn o aracı tavsiye ederim
    evox

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada kmde normal kullanımda hiç basmazsan 12-14 litre basarsan 25 litre yakarsın. Evo 9 varken190 liralık benzinle 189 km yol yaptım bi defa o zaman benzin 4 liraydı bi dahada hesaplamadım 3 yıldır. Yanlış anlsma benzin hesabı yapacaksan böyle bişey slmanı tavsiye etmem. Evo subarudan daha fazla yakıyor
    evox

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç hakkında bilgim yok ancak yakıt tüketimi konusunda yorum yapabilirim, evo sti çok farklı yakıt tüketimi olacağını sanmıyorum, günlük normal kullanımda ş.içi standart bir evo sti'ın 70 kuruştan aşağı yakacağını düşünmüyorum (güncel benzin fiyatlarında)...
    Alıntı yusufcan_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kayhanlar yada öyle turan güneşteki bir galeride duran sarı siyah lı evo olarak biliyorum ama bunu ben
    Bilgiler için sağolun
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evo, yakıt ve sanayi(usta-parça) sorunu olmayan biri tarafından rahatlıkla günlük kullanılabilir. Yakıtı hayli fazladır, zengin afr sevdiğinden haybeye yakar çoğu zaman. Debriyaj konusunda Oem kesinlikle en ideali, stage'ler başa bela. Çok kısa km.lerde balata bitirmesi bana göre en büyük problemdir evoda. Dikkatli kullanılmış evo'da pek sorun yaşanmaz.
    Ama rwd ruhlu yol tutuş karakteri ve üst devir sesi evo'yu eşsiz kılar. İmkan dahilindeyse,binilmesi gereken arabalardandır.
    Epey araştırdım dediğiniz gibi debriyaj oem en ideal denilmiş(kullanım olarakda)
    Çok kısa derken kaç binde biter ortalama normal kullanımda
    Hafif rwd ruhu ve şekli çok cezbediyor zaten
    Alıntı evolution_9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cüneyt birol un eski arabası kemdisi 50 lili yaşlarda atabayı düzgün kullandı öyle sürat bile yapmazdı yetkili serviste yaptıtdı bütün bakımları sattığınds 180.000km nin üzerindrydi 35bin gibi bi rakama sattı. Ankarada kırmızı var bi tane km si çok füşük çokta temiz araç iyi pazarlıkla fiyatı füşürebilirsrn o aracı tavsiye ederim
    Alıntı evolution_9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada kmde normal kullanımda hiç basmazsan 12-14 litre basarsan 25 litre yakarsın. Evo 9 varken190 liralık benzinle 189 km yol yaptım bi defa o zaman benzin 4 liraydı bi dahada hesaplamadım 3 yıldır. Yanlış anlsma benzin hesabı yapacaksan böyle bişey slmanı tavsiye etmem. Evo subarudan daha fazla yakıyor
    35bin resmen hibe olmuş...
    Kırmızının fiyatta ilandakine yakın olduğu sürece ilgilenebilirim
    12-14 litre makul ama 25 epey fazlaymış
    Açıkcası benzin hesabı birazda bmw m sevdası yüzünden eğer evo 25 litre yakarsa neden m3 veya m6 almadım diye içim gider...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgiler için sağolun

Epey araştırdım dediğiniz gibi debriyaj oem en ideal denilmiş(kullanım olarakda)
    Çok kısa derken kaç binde biter ortalama normal kullanımda
    Benim balata 9k kmde bitmişti örnek olarak ki ben hiç launch tarzı kalkmadım sıfırdan ve 3500 km falanda uzun yolda kullandım bu debriyajı. Günlük kullanmıştım zaten aracımı. Senkromençler ayırmıyor stage balatalarda, çok zarar veriyor şanzımana. Zaten evo9-6 ileriler biraz problemli şanzıman. Dikkat edilmesi gereken şeyler kısaca; şanzıman, ayc ve diffler. 4g63 zaten taş gibi motor. Ama yakıt konusunda kesinlikle yakan bir araç. 20 litre yakar, tabi yazılımada bağlı bu.

Bence kesinlikle alın, kullanın. Siteden bildiğim kadarıyla da sık araba değiştiren birisiniz. Evo kesinlikle tadılması gereken bir araç. 2-3 ay kullanın, uymazsa diğer saydığınız araçlara yönelirsiniz. Subarunun sesi, evonun tadı lafı ile sonlandırıyorum bu yazımı
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evoların şanzumanları biraz zayıf evo 9 un sekromeçi bi defa kırdım özellikle 4. vites çok kırılıyor. parçası çok pahalı değil fakat bulunmuyor 10 güne gelir işçiliği biraz tutuyır. debriyaj balatası bende oem tavsiye ederim adam akıllı kullnırsan 25-30bin km çok rahat kullanırsın. onunda dahil maliyeti işiçilik dahil 2000-2250 civarı tutar şanzuman yağı dahil. sen arabayı al yardımcı oluruz o kadar korkacak bişey yok
    evox

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)