araç ile ilgili bu kadar detaylı bilgiye de bir aracın üretildiği fabrika birde Serkan abi verebilir![]()
araç ile ilgili bu kadar detaylı bilgiye de bir aracın üretildiği fabrika birde Serkan abi verebilir![]()
bir konu açın da detaylı gorelim fotolarını falan, merak ettikturbo oldugunu bilmiyordum bu araçların. Performansı baya iyidir muhtemelen. güle güle kullanın.
bence güzel bir seçim opel gt, bana göre tek eksisi üstünün elle açılıp kapanması ama artısı ise kolay kolay bozulmaz![]()
bence mx5 de olabilir, parçası filan daha fazla olan bir araç
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
emresener kardesimde vardı opel gt bugüne kadar bindigim supersport olmadan bu kadar dikkat cekebilen tek arabaydıperformansı bence çok yeterliydi.. ileride çok değerli bir koleksiyon aracıda olacağı kesin.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Arkadaşlar konuyu biraz hortlatıyorum ama şuan sitede 5 tane satılık araç var fiyatları uçmuş durumda. Opel gt roadsterlara şuan kaç civarı verilmeli? Bana göre edeceği maksimum 55-60.
ben o araçlara türkiyede alıcı çıkmasına şaşırıyorum .. o araç amerikada buick markası altında satılıyor turbo&quatro nickli arkadaş demişdi ben amerikada bir tane bile görmedim diye.. türkiyede yok almanyada yiğen var o demişdi almanyada yok bu araba kime nerde satılmış merak ediyorum.![]()
mgf alınır z serisi alınır hatta daihatsunun roadsteri vardı o alınırda gt roadster bana göre el bombaası..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
73 75e satilik 2 ilan dustu digerleri ucmus vaziyette
cidden kim aliyor ben de merak ediyorum.
dark copen daihatsunun roadsteri. 1.3 k3ve makine var benim yrv nin turbosuzu. ona ragmen cok hafif ve keyifli makine. ama o da cok seyrek duzgun ilana giriyor.
onların hepsi alınır ne olduğu belli sattığı kesim belli hani parçası bulunur o belli .. mgf i fiyatından dolayı çok eleştiririm ama onun bile ebayda her tür parçasını bulmak mümkün.
bu gt roadster opel deniyorda daewoo zamanı üretilmişdi daewoo da adı g2x mi neydi buickda adı saturn dü ... opelde eski speedster yerine koydular 2-3 sene üretildi sanırım tutmayınca kaldırıldı.. opelde araca pek opel gözüyle bakmıyor sanırım .. Adamlarda haklı benim bildiğim bu roadsterlar amerikada üretildi sanırım opelin fabrikasında üretilmedi.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Beyler bu araçlara takmış durumdayım son zamanlarda. 90.000 tl ye olan seçenek de tamamen boyasız ve tramersiz diyor. Aklımı çeliyor. Yeni kasa z4 den daha güçlü ve nadir olması benim açımdan avantaj. Ne diyorsunuz eski kullananlar?
@emresener
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bence @Serkan_UR sağlıklı bilgiler verir bu konuda.Yanlış hatırlamıyorsam uzun zamandır kullanıyor bu aracı bir ara ben bile niyetlenmiştim onun yüzünden![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Almadan önceki araştırmalarımı ve aldıktan sonraki kısa tecrübemi 2.sayfada yazmıştım bunları okuduysanız sormak istediklerinizi sorabilirsiniz 2 yıllık tecrübem ile bildiğim kadarı ile anlatabilirim
[url]http://www.techturkey.com/forum/arac_sorgulamalari/152077-opel_gt_roadster-2.html#post8091548[/url
abi ben nerde trak orda bırakcı olduğumdan motor olarak pek bir bilgiye sahip değilim, ancak TA olan araç bizdeydi. el ile açılan tentesi hariç bana göre bir mükemmel araç. e bide satışı oldukça zor ben zor bela satmıştım. sadece sağ çamurluk boyalı idi bizimkinde. şuan mavi kaplama galiba.
bana göre nadirlik açısından herkesin dikkatini çeken bir araba ama kıymet bilinmedi rezil hallederde olanları var sokaklarda![]()
Bir ufak Hortlatıcam konuyu ancak. Bi ihtimal düşünceye sahipiz bu arac konusunda
70li rakamlara satmıştım. Şimdi nerelere gelmiş fiyatlar yine 25-30K$ civarına denk geliyor.
Bu aracı izmirli arkadaşlardan bilen var mı ? Güzel fiyat teklif edeceğiz kabul ederse garaja koyma planımız var
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...31742954/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)