Hurdaya döndü
arkadaş burdansa geçmiş olsn inş durumu iyidir.
Printable View
Hurdaya döndü
arkadaş burdansa geçmiş olsn inş durumu iyidir.
kotu olmus yaa :(
Güzel yapılı Corsalar varken insanlar neden boş almak istiyor anlamıyorum :)
214 hp yarım parça boyalı tramersiz tertemiz 178 binde beyaz corsa 21 bin :)
Gayet kolay. 21 çok uçuk rakam.
millet boyasız 1.7 lere 15 16 lira çekerken 13500 e aldık. Şuan aracın tam maliyeti 20500 lira. Ivır zıvır incik boncuk hariç. 17 liraya mal etmek kimse 1.7 leri bilmiyoken 11 12 liraya alma zamanındaydı. 17 yede mal olur evet haklısınız. Olmaz demiyorum. Ama feleğin çemberinden geçmiş kasayı 12 ye alırsanız evet. Ben kendi aracımdan yola çıkarak konuşuyorum. Boyasız temiz yada max 1 parça boyalı araçlardan yola çıkarak. Alırsın yıkık dökük 10 liraya 16 yada mal edersin. Edilmicek değil.
yani şuan boyasız düşük km'de bi 1.7 15 16 lardan aşağı zor. Kenarda köşede sahibinin uyandıkları haricinde. 15 16 yada aldıktan sonra 18 e 200 + hayal :)
Ne turbosu koydun da ne maliyet yaptın da 7000 lira? Ivır zıvır hariç bir de. Onu de bi haklısın diyeceğim. Bırak boyasız kazasızları. Bizde kendi aracımızdan yola çıkarak konuşursak ohooo. 25 o zaman. Ne var da 214hp çıkarmış bu araç? Cidden merak ettim. Olmaz demiyorum. Merak ettim.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...49326887_n.jpg
GT2260 var şuan üzerinde
bin lira turbo alıp koymakla olmuyo maalesef, turbo aldım manifolt yaptırman gerekiyor yeni turboyo uygun yağ boruları yapılması gerekcek cooler büyük olması gerekecek cooler boruları dp yapılacak incik boncuk hiç gitmese 3 bini geçiyor oda 150 160 hp lerde bişe olur. daha bunun yazılımı var bide :) tak devam ette olmayabiliyor hadi turbo kırdın hadi bida turbo al bu iş böyle uzar gider 7 bin harcamış arkadaş inanarım ben işin içine girince herşeyin rengi değişiyor malesef
Pazar günü körfezde olucaz. İnşallah sorunsuz bi şekilde gazlarız :)
Bu aracın 2. turbosu. Daha önce GTB1751VK vardı. Öyle milletin kuru hesabı gibi 5 liraya 200 hp oluyo işiyle girdik bizde işin içine ama hiçte öyle olmuyo :) 2 turbo 2 defa baskı balata emme egzozu custom intercooller i boruları ıvırı zıvırı derken hiçte bakkal hesabı 5 lira olmuyo :) 4 bin küsüre 179 hp aldık +3 bin e 214 olduk. Daha nos'u var bu isin falanı filanı.. :)
45 YA senin miydiii??? :eek: :D
Neyse ya. Polemik yapmayacağım. Yine de 21 çok uçuk bir rakam düşüncesindeyim. Hayırlısı olsun.
Yoo etkili bir cevap değil. Benim takıldığım nokta farklı da burada uzatmaya gerek yok. :) Selametle. Pistte de bol gazlamalar.
Ruhsat Sahibi Kadir Çomak, KARDEŞİM. Sanal sahibi kadirin üyeliği olmadığı için Ozan, yani Ben.. ;) Polemiklik bişey yok. Allah nasip eder alırsın 1.7 ozaman 19 20 21 i daha iyi anlarsın :) İşin içine girmeden uzaktan konuşmak bizede rahat geliyodu bizde öyle girdik.. Girmeden anlaşılmıyo ;)
Sonradan editi görmeden alıntı yaptım. Eyvallah Teşekkürler. Hepberaber eğleniriz inşallah pazar günü.
Corsa konusunda sen ne kadar işin içindeysen bende o kadar içindeyim ;) (Şu ana kadar hiç bu smiley i kullanmamıştım çok heyecanlıyım :D ) Onu kesinleştirelim bir. Yine çok diyorum :)
Benden sana bir tavsiye. Senin olmayan mala benim deme. Her ne kadar sanal sahibi olsan da.