corsa arayanlara eski kullandığım corsayı önerebilirim mekanik olarak hiç bir masrafı yok büyük turbo olmasına rağmen km. 0,23 krş yakmakta şehir içitahmini 170 hp civardır.
kırmızı renk.
zamanında bu araçlar plasiyerlerin en gözde araçlarıydı hepsinin kilometre aldı başını gitti. gerçek anlamıyla hususi olarak kullanılan %1 ihtimal
uygun yollu corsa arayan varsa istanbuldan umut diye bir arkadaş satıyor hususi aracını, bazı masrafları varmış onu göz önüne alarak fiyatıda uygun yazmış 11.000 liraya
düşünen varsa ucuz yollu corsa sahibi olabilir
https://www.facebook.com/UMUDUMUT?fref=nf
200 bin altı corsa yalan oda sayılı zaten km. çekilmekten bir hal olmuş artık
hadi burda insanları kandırdın diğer tarafta bunun hesabi nasıl verilcek acaba kul hakkı yiyolar resmen .
peki şu anda; dumansız, hatırı sayılır seviyede sorunsuz, eli yüzü düzgün optimum temizlikte bi dti nin ederi sizce nedir merakımdan soruyorum..? uçuk rakamlar değilse bi 1.7 daha alıp gündelik yapayım diyorum fikir sahibi olmak istedim.
bir diğer merak ettiğimde dti ler hepsi fulun fulu hepsi cıncık diye satılıyor da reel satış rakamları şu anda maksimum ve minimum olarak nedir ki piyasada?
işte doğru tabiki de tek sorun şu sanırım; dumansız yürütmek şansı pek yok diye biliyorum. o yüzden şu an ki dti miz zaten zırstock, alıırsam da gündelik binmek amacıyla yine yürürü ellemeden binerim sanırım. keyifli arabalar ama hakkı yenmez, ikinci corsamız şu anki ve hala keyifle kullanıyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)