bunların sigorta muayene durumu nasıl oluyor ? aynı zamanda 206 van larıda merak ediyorum.ruhsatta hususimi yazması gerekiyor araba gibi muayene vergi sigorta ödemek için
Bende var malzemesi bol. Extralarida mevcut tramersiz. 2 parca boyalı. 0535 dörtyüzyirmiyedi 59 94 isteyen olursa. Nakitte 20 bin tl vercem
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Doğru düşünüyorsunuz hocam. Stock alıp, yüklemek daha iyi. Herkesinde elinde yazılım dosyaları geziyor. Orada burada yazılım atıyorlar. Bırakın yüklü corsa almayı, yazılımlı bile alınmamalı aslında.
16'ya Stock corsa alınabilir. Ben bir iki tane kaçırdım. Ama acelem yok. Şu kar düşsün, temiz araçlar denk gelebilir.
Acelesi yok para bizim keyif bizim![]()
Ayrıca şu iki corsa ya bugün gidip istanbulda baktım inceledim. İçler acısı haldelerdi her ikiside.
Connecting site...
bunun kaporta kapı ayarı vs hepsi leş gibi. Sadece motoru çalışması fln düzgündü. Aynaları kırmızı folyo kaplamış düz boru yapılmış. Ama kaporta tavana kadar her yeri göçük ve boya patlaması mevcut.
Connecting site...
Bu da yağ yakıyor mavi duman atıyor. KAporta olarak bakıldığında diğerine nazaran birazdaha iyi gibi ama ikisindede kesik yaylar ve kırık gibi duran ön tekerler açıları var. Ve içi. neredeyse bütün plastik aksamları delik deşik. Muhtemelen şirkette taşımacılık yapılmış. direksiyon erimiş. Ve ben gidiyorum diyee motoru komple suyla yıkamışlar sanki sel mağduru gibi geldi araba. Motoru temiz diyo bideboşa gitmeyin zaman kaybı. Yinede gitmek isteyen olursa üst linkteki 13500 e bırakıyor. İkinci linktekide 14000.. Ama masraflı arabalar. Ve km leri. Düşürülmeyen yok denecek kadar az ama bunlar çok düşürülmüş.
*On3r*
Bence de şişkin hocam yazılımlı araçlara 18-19 isteyenler nedense sürekli ilanda. 18-19 verip alanlarda masraf edip 20-21'den ilanda. Onlarda ilana çakılı kaldı. Adam değiştirdiği yağı bile bakım yaptım diyip fiyata ekliyor.
Kimse yanlış anlamasın. Kimsenin malına fiyat biçtiğim yok. Herkes istediği rakamı ister. Bizde istediğimiz rakama almak istiyoruz. Aynı şey.
Connecting site...
Arkadaşlar Bu araç hakkında bilgisi olan varmı ?
orjinal 155bin ve o direksiyon
180binden 80bine düşürülmüş (180bine de 1 kere kurcalanıpta gelmiştir eminim) corsanın direksiyonu daha temizdi en azından öyle söyleyeyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)