Benim dedigimin VWTurk'teki nicki "R32" imis.
Ayni kisimi bilmiyorum acikcasi, illaki biri tanir.
Printable View
Aynı kişinin dh profili son aktivitesi 6 yıl önce ama :D belki e-posta gönder kısmından ulaşabilirsiniz.Konuyu merakla takip etmekle beraber eğer R32 bulamazsanız içinize sine sine tüm herşeyini elden geçirip swap r32 toplamayı veya benzer bir proje içine girmeyi düşünmüyor musunuz?
R32'nickli hakan abi vwturk de de yöneticilik yaptı bir süre, telefonu iletişim bilgileri mutlaka vardır , olmuştur yönetimden birilerinde, gerekirse olarak ulaşmaya çalışırız, ama çok gizemli biri oldugunda gerçeke bir r32 si var mı bilmiyorum, görmedim
igor hakan abiden bahsediyorsanız eğer.. ulaşamazsınız.
Audilover Rasit ile muhabbeti vardi yada ben oyle hatirliyorum. Emin olmak icin kendisine sorulabilir.
vwturk'ün sahibi, başkan Onur la da konuştum, ama oda tanımıyor, Altug'a soracaktım ama oda bilmiyordu diye hatırlıyorum, lafı geçmişti.
Bilirse Metin abi bilir ancak 'uyguntin'.
Ben aramıyorum.konuda arıyorlardı o yüzden yazdım.benim bir işim yok seneler oldu görmeyeli zaten.
Hakan denen sahista R32 war diye yazilmisti ondan merak ettik.
Hala yoksa zaten aramamiz icin bir neden de yok.
Sagdan soldan bir sekilde r32 denk gelir heralde bilmedigimiz gormedigimiz. 1 haftadir tr deyim neler neler gordumde alakasiz r32 mutlaka vardir :)
Ayni sekilde dusunuyorum, belki gider baskasi alir kismet.
Yaza kadar bulursam alirim, bulamassam artik obur seceneklere yonelicem.
son durum ne ? yoksa bulundumu :)
Durum hala ayni, konuyu gorenler eskiden 35'e satilan araci, suan sanzimani kirik halde 45 ister oldu, ki 25 anca eder bence ;)
Demek ki neymis konu acmicakmissin :D
reklam et kimse almasın :D
Dün batı ataşehir de park halinde mavi r32 görüldü. Acelem olduğundan durup foto çekemedim.