Mavi Olanı İstanbul Parkta Gördüm 27 Ekimdeki Pistte Çıktı. Park Halinde İnceleme Şansım Oldu Gerçekten Muntazam Kendi Arabamdan Soğudum Nerdeyse. Allah Nazarlardan Korusun Gerçekten Çok Güzel Bir Araç
Printable View
bir mk4 gri pert, rehinli, rehin işi çözüldü ama hala pert :)
Siyah bir adet JJ plakaydı sanırım, DSG şanzıman,
Mavi hayatta satmaz,
Mk5 te biri emre de, sanırım bir adet daha 5 kapı var hava filitresiyle 300bg olduğunu idda eden oda 5 kapı, ikiside 2006 galiba,
bide bizim hurda var 2008 tek kapı, bildiğim başka yok malesef
bu arada bende mk4 tercih ederdim, ki mk4 arıyodum 5 buldum aldım, bence de mk4 :D
http://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
illa turbo olmasınada gerek yok yaw :) bu arada mk5 ler yanlış anlamasın ama r32ise mk4 :)
BC BD böyle bişiydi ama tam plakayı hatırlamıyorum suti de şase no su olmazı lazımdı :D
Rıfat beyin oğlu arkadaşım istiyosanız arabanın geçmişini ona sorarım.
Bu arada plakalardan dolayı kafam baya bi karıştı; özetle kaç adet mk4 ve mk5 r32 var, güncel plakaları ile yazarsanız iyi olur:)
SekoLive evet 53 plaka olan
Suan ki liste sole MK4'ler icin,
R32 Gri - 34 JE 517 = 34 VV 3637 / DSG 1 / Dogus Cikisli
R32 Mavi - 34 BC 2134 = 34 KGT 56 / Manuel / Dogus Cikisli
R32 Siyah - 34 JJ 325 = 34 AE 455 / DSG 1 / Grey Market
BM plakali corrado vr6 yasiyor mu? Igor Hakan abinin arac kgt olan miydi?
Fuardan almisti vay be eski modifiyem gunleri...
Hocam R32 Hiç Kullanmadım veya Bi Arkadaşımda Denkte Gelmedim Ama Çok Tatlı Duruyor Benim İçin Öncelikle Arabanın Duruşu :) Ben Hıza Hızlanmaya Çok Önem Vermiyorum Bizim 6 Kasalarda Güzel Ama Fotoğrafta Alıntıladığım Araç Yeni Doğmuş Tay Gibi Eski Kasa Olup Bu Kadar Temiz Bakılması Beni Cezbetti. Böyle Bir Araç Olsa Ne Kadar Piyasa Fiyatları Türkiye'de Acaba Aşağı Yukarı Bir Fiyat Var mı Hatasızları İçin ?