VR6 Corrado'nun resmi war mi Tolga?
Merak ettim, Corrado'larda harika gercekten.
Printable View
yeşil kundura da bi müdür arkadaşta var
araç yurtdışından ozel getirttiler 2006 yılında tek kapı
http://i54.tinypic.com/331zuwj.jpg
bu gerçek r32 mi ? Meraktan soruyorum :)
:):):):)
Bir müdür arkadaşta değil bende var ayrıca 2006 da getirmedik 2009 da aldık royal motors dan konuyu okursan vakıf olursun
Burak ayrıca mk 5 den önce gelen mk4 dün plakasını hatırlamıyorum ama tt gibi geliyor bana o araba bahsettiğiniz jj de olabilir double din ve telefon vardı otomaik vites araç
Walla 3 tane sattiklarini solediler son 2-3 sene icinde JJ olabilir, baskasida olabilir.
Keske baskasi olsada o plakalari hatirlasan Emre cok iyi olurdu. :)
Ama JJ , 1-2 sene once bayada orda durdu.
Ben otomatik diye ilgilenmemistim ama simdi artik farketmez diyorum :D
orada durduğunu bildiğin araç jj ise odur muhakkak çünkü akşam abim gelmişti araçla akşam bindim bir tur attım eski bu araba dedim ertesi gün gre geldi ben almadım aracı eski derken bu kadar kıymetli olduğunu da bilmiyordum:):) sonra royale 4 kapı gelmişti bir tane daha onuda almak istemiştim ben oda mk 5 di siyah renk bayağı durdu ilanda bugün yarın derken o araba satıldı onun da plakasını hatırlamıyorum.
Bu siyahla birlikte 3 adet MK4 R32 ve 4 adette MK5 R32 satmislar, telefonda konustugum satis elemanin soledigine gore.
MK4'lerin diger 2 tanesi griymis, MK5'lerle ilgilenmedigim icin sormadim :)
JJ cok durdu orda ama otomatik/DSG diye bende hic ilgilenmedim.
Ama suan Manuel swabi yapicak cogu malzeme elimde oldugu icin DSG'de olsa olur diye dusunuyorum ama aradigimiz icin bulamiyoruz tabiki.
Walla MK4 R32 cok az Turkiye'de degerli olmasi normal, buyuk olasilikla 10 taneye ulasmaz sayilari.
Eski almancilar dan bilenler cikacaktir.hakan abi diye bahsi gecen yillar once vwturk de r32 nickiyle yazan abi miydi. Onun da otomobil r32 gorunurdu ama hic reelde gorememistik.
Mehmet, Kasim'a bahsettim ben Hakan abiden. Biliyorsun enteresan biriydi birsey cikmama ihtimali cok yuksek.
Aynen Yusuf'tan aldim zaten Hakan G. bilgilerini ama adam hayalet gibi. :D
Aslinda buluruz telefon nosunu falan isminden ama adam kendini bu kadar saklamaya calismissa, onun telini bulup aramak yanlis olur.
Demek ki ulasilmak istenmiyor, ancak tanidik vs. cikarsa ole bir baglanti kurulmasi lazim.
Insanlarida araba ariyoruz diye rahatsiz etmek istemem, herkes hoslanmiyor bu tarz durumlardan.
Hakan abinin zamanin da r32 ile beraber rs4 u vardi.