Bu mk5 r32ler tam otomatik sanzuman mı ? dsg mi ?
Printable View
Bu mk5 r32ler tam otomatik sanzuman mı ? dsg mi ?
DSG diye biliyorum.
Olur olur öyle arada.. :)
Bütçeyi zorlayıp zorlamama konusunda iki arada kaldım; vazgeçtim. 60'a gitti herhalde 2-3 ay evvel.
Bundan aylar önce 75 yazan araba 55/60 arası ilan da değil miydi?
Merak edenler icin yazayim mk5 r32 nin sahibi yakin arkadasimdir, yukarda yazanlar olmus cevaplama geregi duydum arac galerici araciligi ile satilmiyo galeri zaten kendi galerileri, ayrica araci aldigindan bu yana filtre,eksoz,yazilim vs.vs. baya bi masraf etti. dediginiz gibi kupon bi arac ve piyasa sartlarina baktiginizda boyle bi rakam istemesi bence biraz dogal. 98 model civic 30k gibi rakamlari goruyosa bu aracin yilina modeline ve ozelliklerine gore boyle bi rakam istenmesi size tuhaf gelmesin
Yukardaki postlar icin tekrar yaziyorum aracin sahibi tech'e uye bile degil ayrica ilanin acilmasiyla konunun hic bi alakasi yok. Arac zaten kendi galerisi oldugu icin hep orda sahibinden de ilani yoktu yeni koymus adamin mali istedigi rakami yazar sizide pek ilgilendirmez bence.
Teklifinizi iletirim ilgi icin tesekkurler.
3. sayfa 53. posta bir bakın isterseniz.
Neyine bakicam anlayamadim
Temmuz 2014 ten beri girmemis mesaj sayisi 5 ondan farketmemisim
mk5 r32 kasa olarak nasıl acaba o kadar fiyat yazdığına göre koleksiyonluk olması lazım :D
Araç sahibi üye ayrıca , daha önceki sayfalarda postu var.
"98 model civicler 30k istiyor" demişssinizde siz 75 yazıcaksınızda onlar 30 yazmayacak mı?? :) .. ki bu forumdaki herkes neyi ne kadar satıltığını neler yapıldığını ederinin ne olduğunu bilen insanlar,herkes düşüncesini yazıyor .. onuda geçtim konudan bir habersiniz son 2 sayfaya bakıp yorum yapıyorsunuz :Bravoo: :surucu:
aracın fiyatı normal gti lere 60 civarı isteniyor...350z ler 55 60 a satılık durdu kimse almadı :) fiyatlar 90 100 lere çıktı hepsi el değiştirmeye başladı...piyasa çok karışık..:)
sahibini tanımam muhabbetim yok.*