Bu hirsla bulursun sen :)
Printable View
Bu hirsla bulursun sen :)
Inat ettim Yusuf, bulmam lazim :D
Degerini bilicek birine gitsin diyorlar ya o hesap :)
Hayirlisi bakalim, olursa olur olmassa swap ama ben olucagina inaniyorum, cunku eger perte ayrilmadiysa hala plakasini bilmedigimiz R32'ler war birilerinin elinde.
Royal Motors'ta 3 tane warmis mesela satilik olan son 2-3 sene icinde 2 Gri, 1 siyah.
Siyahi biliyoruz zaten ama obur iki gri hangisi Dogus yoluylami yoksa ozel yollardan mi geldi bilmiyorum fazla bilgi veremediler cok eski oldugu icin.
Eskiden Nasyonelde calisan bir arkadasimin tanidigi war ona soledik o arastiricak bakalim ozel yolla gelenleri yada bu galerilere dusenleri.
Mehmet Başaran gibi biri araçları otoparkta saklıyor olmasın ?
Temiz Bir 4 Kasa R32 nin Piyasası Ne Kadardır Acaba ?
Sanmiyorum, Mehmet Basaran cok degisik koleksiyon araclari sakliyor acikcasi, R32 pek fazla tatmin etmez onu.
Onun icin Turkiye icinde 5-10 tane olup olmamasi pek onemli degil zannedersem.
R32 dunya standartlarinda koleksiyon araci degil kesinlikle, USA'de bolca war.
Mehmet Basarani dunya'da 30-40 tane olmasi ve bir tanesinin onda olmasi daha cezbediyor heralde. :)
Neden yahu şimdi baktımda dünya üzerinde 10bin rakamlarda mevuctmuş.(forumdan alıntıdır)
Eğer böyleyse koleksiyonluk da değeri var bence. :cool:
"Supposedly there are 10,062 globally of which there are 5,000 in the US and 2,391 in the UK, 200 in Australia and 200 in France."
"Diamond Black (pearl effect): 3,979
Reflex Silver (metallic): 2,828
Deep Blue (pearl effect): 2,257
Moonlight Blue: 419
Tornado Red: 267
Indigo Blue (pearl effect): 174
Grey Anthracite (pearl effect): 120
Black: 15
Morano Red (pearl effect): 2
Jazz Blue: 1"
Bu da renkleri. Ne fanatikler var yahu. :D
Walla ben bu konuda karar merci degilim sonucta ama sozu gecen koleksiyoner, dunyada 40-50 tane olan araclari topluyor.
80 civari Supersportu olan bir adam F40, F50 ve FXX'e kadar.
Koleksiyonerler ayrica normal fabrikadan cikan bayide satilan araclari degilde, ozel special edition araclari genelde alirlar.
Yane ornek veriyim, fabrikanin 10 nolu uretilen araci seklinde, tescilli damgali ozel araclari alirlar.
Bana gore R32 buyuk koleksiyonerlere gore bir deger tasimiyor acikcasi.
Senin ve benim bu araci degerli gormemiz, koleksiyonculari cezbetmeyebilir.
Bu arada yaptigin alinti gercekten guzelmis, bizde surda 5 tane R32 bulamiyoruz :D
MK4 onden ceker oldugu icin o iste suya dusuyor, 4 cekere cevirmek gercekten buyuk bir proje.
Aracin arka bolumu kesilip yerine R32 havuzu kaynatmamiz gerekiyor ki, oda buyuk ugras ve sonuc ne kadar iyi olur bilmiyorum.
Onun yerine temiz bir S3 alip ona swaplarim.
2.8 VR6 wardi onu almak istemistim ama arac Adana'ya gitti, oda olabilirdi kesinlikle, R32 ile cok benzer, sasesi muhtemelen aynidir zaten.
arkadaslar bu arac gercek R32 mi? bilgisi olan? ilana orjinal R32 yazmıslar
Connecting site...
Neden thoolganın dediği aracı almıyorsunuz
Tolgalardaki arac MK5, bana MK4 lazim ama diger arkadaslar ilgilenebilirler.
Cok dolu ve fiyati o kadarda iyi bir arac.
Takiliyorum sadece ben, yanlis anlama.
Arac R32 degil, benzemiyor bile ondan takildim sana ole ;)
MK5 ariyorsun zannedersem, Tholl-ga'ya pm at, ellerinde dolu bir arac war.
Bende MK5 3k siyah var zaten 34GRE71 senin için söyledim onu 4 takıntını anlayamadım yenisi varken neden eskisi
Orjinal Golf R32 su asagıdaki arac dogru mu?
http://www.autoscout24.com.tr/Detail...000000&asrc=st
o zaman bu gercek R32 oluyor bu durumda Tolga abi
http://www.autoscout24.com.tr/Detail...000&asrc=st|fs