Bence uzerine gitme segman olur fln daha fazla zarar verme ac kapagi bak en azindan gomlek vs cizilmeden ufak bir islemle kurtarirsin hele ki kasa duzgunse canini sikmana degmez yap bak keyfine
Bence uzerine gitme segman olur fln daha fazla zarar verme ac kapagi bak en azindan gomlek vs cizilmeden ufak bir islemle kurtarirsin hele ki kasa duzgunse canini sikmana degmez yap bak keyfine
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Kasası düzgün calibra masraf etmeye değer.. Bana göre sıkıntı yok.. Adam akıllı yapıp gönül rahatlığı binip keyfini sürün..
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
Ustanın en iyisine git, dandik bi adama gidersen.. Motora harcadığın para da çöp olur..
Ben şuan kendi aracımı sıfırdan topluyorum.. usta hatası yüzünden %97 performanstaki motorumu sıfırdan toplamak zorunda kaldım ..
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
Ustalık tabiki her zaman en önemli faktördür
Fakat Bazı arabalar vardır ki; o araca özel pratik, bilgi ve tecrübe ister.
Arkadaşta bundan bahsetmiştir muhtemelen.
Çünkü almış olduğunuz o araba, bahsettiğim "bazı arabalar" kategorisindedir
Aracınız hayırlı olsun bu arada,
Loading...
Valla abicim geçmiş olsun ama suç sende arabanın motoruna baktıracaktın alırken! Artık olan olmuş calibra güzel ve özel bi arabadır eğer aracının iç aksamı ve kaportası güzelse motorunu yaptır fıstık gibi bin![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
İnsanlara güvenmek gerçekten çok bu devirde, bir hata olmuş almışsınız bence devam edin. Kasası düzgün araba bence her zaman gösterir kendini. Geçmiş olsun.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu hafta içi motoru açıp bakacağım neden kaynaklanıyor kompresör düşüklüğü onu anlamaya çalışacağım. İşin tuhafı aracın ivmelenmesi gayet yerinde onada anlam veremedim
Teşekkürler şimdilik duruma göre hareket ediyorum
Sıfır mamül olsa ayıplı ürüne girerdi hemen tüketiciler derneğinde alırdım soluğu. Düşündüğün için teşekkürler![]()
Bu tür konuları anlamıyorum aynı olay bizimde başımıza geldi hatta siteden Fatih abiyle yaşadık. Sattığım aracımın bir takım masrafı vardı Fatih abide bunu bilerek aldı ama masraf ikimzinde bildiğinden fazla çıktı. İş öyle olunca telefonda görüştük masrafın bir kısmını ben karşıladım karşılıklı helallik aldık şuanda da aramızda hiç bir problem yok.
Baktırmadan almış olabilirsiniz insanlara güvenmek bu devirde ne kadar doğru bir hareket bilmiyorm belkide kişiden kişiye değişebilir bu ama bence karşı tarafında elini vicdanına atıp "haberi olmasa" bile belli zararı karşılaması gerekirdi diye düşünüyorm.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Bu konuda bazı ruhların rengi o kadar kararmış ki anlatamam sana. Bu şahıslara ne desen boş konuşmuş oluyorsun onlara göre.
Şahısı arayıp durumu izah ettim kabul etmedi
Söylemleri;
Mükün değil abi.
Her şeyi değişti pistonlar dahi olamaz böyle bir şey.
Bunun üzerine kendisine;Ben hemen geleyim Ankaraya istediğin ustaya gösterelim kompresörü ölçelim uygun olmadığını göreceksin dedim.
Ben uygun olmadığını ispatlarım sende uygun olduğunu ispatla lafım sözüm olmaz sana. Buna rağmen kendisi öyle olsada elimden bir şey gelmez benim borçlarım var sana para veremem dedi ve ben bunun üzerine parayı sana helal etmiyorum umarım bir şekilde senden çıkar diye beddua ettim buna rağmen tamam abi sorun yok o zaman dedi... Yuh diyorum sana daha ne diyebilirim ki.Bu kadar kararmış bir ruha sahipsen seni karalarınla başbaşa bırakıyorum...
geçmiş olsun kardeş ama dediğin kadar kasası düzgünse motor her türlü halledilir.. türkiyede calibra üzerine bir kişi tanırım istediğin her parça kendisinde vardır yada bulabilir... ve c20let motoru toplarken kesinlikle ona danış çakma mazeme kullanma (Okan Diyar....)
keşke baktırsaymışssın motora![]()
kısmet diyelim.altından kalkarsın umarım. böyle yalancı dolancı sahtekarların kat kat mislisi kendinden çıksın inşallah sürünsünler.malesef çevrede çok.yakın arkadaş falan da hikaye yani.
Gecmıs olsun abı herseyde vardır bı hayır. Elınızden geldıkce toplayıp keyıfle bınmeye bakın ıyı gunler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)