User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
80 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Opel Calibra ve Mağdur olmak

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum oncelkle hayrlı olsun aldıgın araac soyu tukenmekte olan temizleri parmakla gosterılen bı aractır motoru guzel olup kasası bıtık olsaydı dahamı ıyı olurde bıde o yonden dusun bozuk kasayı duzeltemezsın motor heraman yapılır sıkma canını benım aracın motoruda c20let sukur sıkıntımız yok ıyı yapılsın yeterkı sıkıntı yasamazsın okan abiye danıs istersen serdarın dedıgı gıbı calibra=okan diyar
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
    powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
    ANV tuning bostanci..
    OPELTECH service..

tigrakaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kotu bi durum ama eski sahibini suclamak yada cikacak masrafa ortak etmek istemek biraz yanlis aldgnz araba siradan ni araba degil heleki motoru hic siradan degil ordabaktirsaydin olcturseydin hersey ok aldin geliosun merak ettin bi basayim dedin cok guzel gidioda ama o an enjektorlerden biri 2 saniye calismasa yada ne bilimpislik gelse o an isemese bu tarzbi sonuc cikar oyuzden gunah almak dogru deil bence kasasi guzel diosun dosemesi diri diosun motoruda icine sine sine hyap ve bin ama cok beddua etme donmesin .kazasiz belasiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yavuz kardeşim geçmiş olsun Ben konuyu baştan sona takip etmedim şimdi başka bir forumda abi burada böyle bişey var diye yazmışlar.
    Motoru sıfırlamanız ,herseyin yenisini koymanız maalesef bişey ifade etmiyor bazen .
    evimin önünde 2 adet var biri calibra 4x4 biri vectra 4x4 ............
    Gecen hafta başka iki kisinin turbosu bitti .1 tane gelecek komple toplanacak var . Varda var .
    Siz siz olun şunu iyi bilin cALİBRANIN DİĞER İSMİNE metres DENİYOR
    Tr deki nerdeyse hepsi bi şekilde elimden gecti c20let lerin .
    Ben size çok sey anlatırımda sizin dinleyecek zamanınız varmı acaba

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun hemşo. can sıkmaya deymez. çok daha iyi hale getirirsin abi. bu arada balıkesir sanayide kalifiye usta bulmakta zor ama illaki adam gibisi vardır. dikkatli seçimlerle ve emekle güzel edilir.

yeterki kaportası elektrik tesisatı düzgün olsun.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet şimdi konunun en basınada baktım SU anda elinizde olan arac içlerinde parmakla gösterileceklerinden bir tanesiydi .
    En azından sıkıntısı yoktu ve genelde ankaranın elit kesiminde bulunan bir apartman önünde dinlenirdi
    Bu olaya cok üzüldüm Siz lütfen bos bir vakitte arayın elimden gelen ne yardım var ise yaparım .
    O arac düzgün merak etmeyin . Ufak bir hamle yapacaksınız hersey yoluna girecek dert etmeyin
    Hersey silindir segman vs vs değil. Benim inancım zamanının vermiş olduğu yorgunluk .
    Dediğim gibi son bir hamleden sonra inanıyorum düzelecek.
    Satıcı emin olun dügün ve samimi bir insandır .Ben senede bir yüzünü görürüm ama eminim şans oldu bu .

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.Karşı taraf ıyı nıyetlıde olabilir.Motoru yaptırdığı yer iyi iş çıkaramamış olabilir v.s v.s inaının 2 ucu boklu deynek
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalibralarda sübap ayarı var mı? yoksa yağlı itecek filanmı?

şunun için soruyorum ayarlı sübap sa sübap ayarıda kompresyonu aşırı etkliyen bir etkendir.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiginiz calibraya 0 motor yapildi. Pistonlar orjinal mahle.Sorun contadan olabilir veya kapak.
    Ankarada pilot nikli arkadas kendine ayirdigi pistonlari vermisti(araci aldiginiz kisiye).Bu model araclarda pek kafaya takilacak seyler degil, kaporta duzgun olduktan sonra gerisi dert degil.

yavuz_ozaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiginiz calibraya 0 motor yapildi. Pistonlar orjinal mahle.Sorun contadan olabilir veya kapak.
    Ankarada pilot nikli arkadas kendine ayirdigi pistonlari vermisti(araci aldiginiz kisiye).Bu model araclarda pek kafaya takilacak seyler degil, kaporta duzgun olduktan sonra gerisi dert degil.

Öncelikle düşünceli davranıp bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
    5.000 km oldu diyor Sahibi motor yapılalı fakat motorun altına bakıyorum 1 parmak pislik yağ vs 5.000 km önce yapılan motorun vida ve somunlarında anahtar izleri olur bunun anahtar izini bırakın temiz bile değili ve etrafında tozlar girmiş eğer yeni yapılmış olsa anahtar izleri olurdu ayrıca pırıl pırıl olması gerek

Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.Karşı taraf ıyı nıyetlıde olabilir.Motoru yaptırdığı yer iyi iş çıkaramamış olabilir v.s v.s inaının 2 ucu boklu deynek
    Sadece şu ihtimal var yaptık dediler motoru ama hiç el sürmediler oda buda inandı tabi bu çok küçük bir olasılık ama olasılıkl neticede ))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMOBILIZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet şimdi konunun en basınada baktım SU anda elinizde olan arac içlerinde parmakla gösterileceklerinden bir tanesiydi .
    En azından sıkıntısı yoktu ve genelde ankaranın elit kesiminde bulunan bir apartman önünde dinlenirdi
    Bu olaya cok üzüldüm Siz lütfen bos bir vakitte arayın elimden gelen ne yardım var ise yaparım .
    O arac düzgün merak etmeyin . Ufak bir hamle yapacaksınız hersey yoluna girecek dert etmeyin
    Hersey silindir segman vs vs değil. Benim inancım zamanının vermiş olduğu yorgunluk .
    Satıcı emin olun dügün ve samimi bir insandır .Ben senede bir yüzünü görürüm ama eminim şans oldu bu .
    Teşekkürler sizi arayacağım kasasına lafım yok çok iyi durumda fakat motor çok kötü bence aldığım arkadaş kesinlikle yanlış bilgiler verdi bana vakitsizlikten ölçemedim motorun komresörünü ((

Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun hemşo. can sıkmaya deymez. çok daha iyi hale getirirsin abi. bu arada balıkesir sanayide kalifiye usta bulmakta zor ama illaki adam gibisi vardır. dikkatli seçimlerle ve emekle güzel edilir.
    yeterki kaportası elektrik tesisatı düzgün olsun.
    Teşekkürler hemşerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (IMOBILIZER) Okan ile 53 dakika 44 saaniyelik konuşma sayesinde yüreğim kuş gibi hafifledi )) ve buradan da kendisine çok teşekkürlerimi iletiyorum zamanını ve bilgisini paylaştığı için.

Aracın pistonlarının yüksek bir ihtimalle değişmiş.
    Bu kadar aracın kompresörünün düşük olşunun bazı nedenleri olabilir bunların başında sübaplarda yani motorun üst bölümünden kaçırıyor diye tahmin ediyoruz.
    Şimdilik 10/40 yarı sentetik veya 10/60 tam sentetik yağ ekleyeceğiz 4,5 litre alıyor unutmadım Okan )
    Hava + Yağ + Benzin Filiteleri değiştirilsin.
    Bujiler sökülüp güzelce temizlenecek aralıkları tekrar ölçülecek
    Bu işlemler bittikten sonra üst kapak sökülüp temizlenecek sübap ayarları yapılacak eskimiş yıpranmış malzemeler değiştirilecek vs. vs. vs.

Gazamız mübarek olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorun yapılmış olma olasılığı var bu parçaları temin eden Özgür mü. Ayrıca yapan ustayı tanıyor musunuz?

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMOBILIZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan Integrayı sattı selam bile vermiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan Öküz öldü ortaklık bitti mi demek istedi

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cebİmİzde para oldumu hepİmİz araba almada acele edİyoruz geÇmİŞ olsun
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı someonespecial Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan integrayı sattı selam bile vermiyor
    abİ yemİnle Çok ÖzÜr.vallaha bİllaha haklisin .en kisa sÜrede hatami telafİ edeyİm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cebİmİzde para oldumu hepİmİz araba almada acele edİyoruz geÇmİŞ olsun
    Doğru söze ne denir Teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün arabayı kanala alıp altını ve motor kısmını inceledim.
    Motorun kartel contasından yağ geliyor. Başkaca hiç bir yerinden yağ gelmiyor. Aldığım 4+1 litrelik 10/60 tam sentetik yağ değişimini yapmaktan vaz geçtim beklemede kalsın şimdilik.
    Bu motoru açmak şart oldu bana malzemeleri ve finansmanımı toparlayıp motoru açmaya niyetim var. Ustamla konuştum ve kurban bayramından sonra motoru yapmaya başlayacağım o zamana kadar parça ihtiyacını halletmem gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle gecmis olsun. Fakat okudugum yorumlara gore kasa olarak cok duzgun bir araba almissiniz. Eski bir opel hayrani olarak,uygun bir zamanda aracinizi incelemek isterim. Bende sorunun ust kapak veya silindir contasindan oldugunu dusunuyorum. Karter olayina gelince c20xe de bende o alttan yag akitma sorununu bir turlu cozememistim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)