o parayı megane harca daha fazla zevk verir
o parayı megane harca daha fazla zevk verir
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
atınnnn kağıthane deresine...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
vaay vaaay burdan b.k atanların hepsi 5-6 sene önce g.tü düşüyodu bunlara hahahhaha
kurt kocayınca köpeeen maskarası olurmuş hahahha
üzülerek hergün yanından geçiyorum![]()
Bugün gittim konustum sahibiyle, 15 milyardan açtı kapıyı dedim 10 liradan fazla vermem dedi o paraya veremem arabayı.
dedim bunun bi ton masrafı var fibere girecek komple boyanacak içi dışı yapılcak jantlar lastikler değisecek vs. dedim adam bana bunun fazla masrafı yokki 1 milyara çiçek gibi olur dedi 100 tl ye komple arabayı fırında boyatırım deditabi ben güldüm dedim nerdeymiş 100 tl ye araba boyayan yer.
![]()
Arabanın adam olması için en asagı 3 milyar harcamak şart valla araba haşat ötesi. otoparktan cıkartmıs almıs arabayı arabanın herseyini calmıslar otoparkta öyle dedi. Arabanın 2 senedirde muayenesi yokmus
yani bla bla bla bu iş yatar. 10 Liradan 1 lira fazla kapik işlemez.
Sahibi çakalın teki tipinden belliydi Neymiş arabayı otoparktan cıkartıs herseyini calmıslar kapı dosemeleri almıs motor calısmıyomus motoru yaptırmıs elektrik aksamına komple sıfırlamısta bla bla bi ton laf salatası. 1 milyar harca mis gibi olur diyor bana![]()
Ulan nerde mis gibi olur sırf fiberlerle tamir 1 milyar tutar bunun boyası b.ku püsürü var. içi harap durumda içi tekrardan güzelce yapılacak jantlar değişecek lastikler değisecek 2 senelik muayenesi yok arabanın muayeneye sokarken bi ton para gidecek tutmus bana 1 milyar dısına harca muayeneye sok tamamdır sonra sal piyasaya diyor bana![]()
Jant lastik onlar keyfe keder masraf diyorGidin bi yolda siz konusun sahibiyle bakın neler diyor bundan sonra beleste verse o arabayı almam
![]()
herkesin yıllar önce ağzı açık baktığı bi araçtır kendisi
bakma burda yazılan yazılara , para harcamadan modifiye zevkini alınca herkes *** atmaya başladı bu tarz araçlara
Livestrong
Kör ölmüş badem gözlü olmuş..
10 Lira mı.. Vallahi abartmayayım böyle bir şey alma niyetim olsa max.6-6,5 bin lira veririm şahsen..
Başa bela olur, görünmeyen bir sürü eksiği çıkar kesin..
Ben sadece 'adam gibi kaporta boya' için 2000 den aşağı yer bulamadım.. Atış serbest demek ki elemana![]()
anıl ne içtiysen foruma yaz, herkes faydalansın. bu kafayı bizde yaşamak istiyoruz canikom![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Adamla konustuktan sonra vazgeçtim zaten araba bitmiş okeye dönmüş calısıp calısmadıgı bile muammaydı dedim 5 10 milyara verirse alır adam eder piyasaya salarımda yok yani hem adam çakalın teki hemde arabanın bayagı zamına koymuslar. Bayagı inceledim bugun bide utanmadan bana en fazla 1 milyar harca zımba gibi olur diyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)