İstanbul içi trafik konusunda pek yorum yapamicam ama sürekli dur kalk olmadan sahilde gezme modunda 12-13lt civarı yakıyordu . Ama illaki arabanın motor durumuna göre değişir yakıtı.
İstanbul içi trafik konusunda pek yorum yapamicam ama sürekli dur kalk olmadan sahilde gezme modunda 12-13lt civarı yakıyordu . Ama illaki arabanın motor durumuna göre değişir yakıtı.
Stock ve saglikli bi arabayla Max 60 kr. Eger katalizor sokukse artip gidiyo cunku araba oksijen sensorunden ariza yakiyo, afr 10.4 lere iniyo egzoslar alev alev ama sarfiyat ucuyo tabi
LSX
selamlar
bu aracı bile duyan tanıyan eden varmıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31761960/detay
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
yakınen tanıdığım bir arkadaşımın arabası bir kaç kez bindim içinin sıfırdan farkı yok .
Arkadaşım bugune kadar hiç kötü bir araba almadı , gidişi ve görünümüyle görülmesi gereken bir rx8 dir.
kaporta durumunu bilmiyorum gelince gösterirsiniz zaten.
murat ın aracı...forumada üyedir,erol ve alperde yaşmış gerçiyazılanlar doğrudur,düşünen gelir arabayı görürse alır gider o kadar net bir araçtır
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
bugün olumlu olumsuz netleşecek inşallah durumumuz..nasipse alacağım![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
kırmızı iyiymiş normalde kırmızısını hiç sevmiyorum mazda 3 gibi duruyolarda bu kırmızı çok iyiymiş
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Connecting site...
(fiyatı uygun)
Connecting site...
(renk kombinasyonu çok hoşuma gitti)
Connecting site...
(rengi ve motor kompresyonu iyi orjinal jantların durması bir avantaj)
Connecting site...
(motor kompresyonu falan avantajlı geldi)
Connecting site...
(sıfır motor takılmış)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14219189/detay
(orjinal motor olması düşündürüyor ama kasa olarak çok daha diri gözüküyor)
biraz kabarık bir liste farkındayım hepsine neden cazip geldiği konusunda ufak bir açıklama yazdım ama araçları bilen eden var mı ?
hiç bir aracı kompresyon testi yaptırmadan almayacağım öncesinde bilgi amaçlı yapıyorum sorgulamayı
Connecting site...
tanıyan var mı?
birde bu var
Connecting site...
Aman diyim uzak dur. Araba benim eski arabam 0 almistim 53.000 de sattim nisanda, arkadan iki tane darbesi var onlar cok onemli diil ama ben sattiktan 2 gun sonra pert oldu, ama sigorta isin icine girmedigi icin kayit islenmedi. Karsida kaldirima cikti butun alt taraf sanziman cart curt kendinden gecmisti. Bende fotograflari mevcut. Bir de utanmadan agir hasar yoktur yazmis. Airbagleri fln acti diferansiyele kadar hasar almisti fotograflari birazdan eklerim
LSX
pardon yanlış ilana bakmışımhehehehe
Evet ZH kaza yaptı bizden sonra.. Yazık oldu
Resimler fena durmuyor ama iyi baktırmak gerek bence
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)