İlandaki aracı almayı düşünüyorum,sohc vtec yazmış ama nedir doğrumudur hiç bilmediğim bir araba alınırmı durumu hakkında bilgisi olanı varmı şimdiden yardım edenlere teşekkürler
ilan linkini atamadım yasak diye numarası 142290225 budur
İlandaki aracı almayı düşünüyorum,sohc vtec yazmış ama nedir doğrumudur hiç bilmediğim bir araba alınırmı durumu hakkında bilgisi olanı varmı şimdiden yardım edenlere teşekkürler
ilan linkini atamadım yasak diye numarası 142290225 budur
enjeksiyonlu ama sadece sohc. vtec yok. D15B1 (70HP) veya D15B2(90HP) motor kodlu olabilir
ENGİN HOCA
peki 1,6 yazmış bu kasada 1,6 yok diye biliyordum gidip baksam nerelerine dikkat etmeliyim. Gercı kaç aydır ilanda özel bi arac belli şimdiye kadar çoktan satılırdı aklımıda kurcalıyor
kasa zaten parçası var tr de motorunda parçasını bulmakta zorlanacağını sanmıyorum. hondaların çogu motor yürüyen aksamı birbiriyle aynı. bakılır bence
ENGİN HOCA
kullanmak lazım.. ayrıca vtec değil gibime geldi sohclardada üst kapağın üzerinde vtec yazyıyo 7800 liraya kimse enjeksiyonlu motoru olan ef satmaz daha önce enjeksiyonluya çevirilen d14 motorlular bile 10 binin üzerinde satışa çıkmıştı malı kötülemek istemem yol sıkıntı değilde git bi bak derim
REAL MEN USE THREE PEDALS!
Araç sohc arkadaşlar, sohc vtec değil, zaten bu paraya da sohc vtec vermezler, kaput içi hiç hoşuma gitmemekle birlikte klimanın da tuşu var kendi yok![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
iki gündür niyetlendiğim arabalar satılıyor varsa satamadığınız araba bi niyetleniyim de satılsın durumundayımaraç satılmış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)