User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
108 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: cth tsi 180 sahipleri dyno verileri?

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forumda araçlarını yürüten bütün arkadaşlar 60 tan 70 e geçiyor
    ama kendinle çelişmiyor musun şimdi? hem güç alamadım dedin, hem de 60'tan 70'e geçiyor millet dedin. hangisi doğru şimdi? en iyisi stok gezmek mi? boşuna para harcamayayım

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gp74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayni seyi soyluyoruz. Bu yapilanlar arti guc vermez. Sadece araci rahatlatir isinmayi ve sismeyi onler.
    yanlış anlaşılma oldu kusura bakmayın.Bende onu söylemeye çalışıyorum işte.Ama supersprint 18 hp veriyomuş biz yine 7 de kalmışız
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama kendinle çelişmiyor musun şimdi? hem güç alamadım dedin, hem de 60'tan 70'e geçiyor millet dedin. hangisi doğru şimdi? en iyisi stok gezmek mi? boşuna para harcamayayım
    Abicim ben kendimle çelişmiyorum yazılım yapılamayan bi araçta dp egzos nerde güç vericek.En güzel sistem 70 liktir,Diğer arkadaşlar geçiyor çünkü araçları cav ve yazılımları var.Şimdi anlatabildimmi kendimi? Bakın daha insanlar cth ın yazılım yapılamadıgını bilmiyoken ben cth la gecede 2 kez roll yapıp video attıgımda bana şerefsiz yalancı dolancı gizli spec'ci cth lar bukadar yürüyemez deniliyodu .Ben herşeyi denedim, denedigim arabayla deneyip hemen sonra aracı kanala sokup dp egzosu orj e çevirip birdaha deniyodum.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç ısınınca sonuç ortaya çıkıyor en çok bunu roll gecesinde gördük havanın sıcak olması gerek veya 180 üstü hızlar olmalı
    egzostun faydası o zaman belli oluyor

gp74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda demek oluyorki FA cupra stock olarak net 190 hp
    Dogrumu ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FA Cupra olayi degil
    Cth 2013 ler 180 hp den fazla olay bu.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bekir le tekrar konuştum abi çok cth ölçtüm en fazlası benim dyno da full stock 190 çıktı kw olarak 134 hp olarak 182-184 lere geliyor max değer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bekir le tekrar konuştum abi çok cth ölçtüm en fazlası benim dyno da full stock 190 çıktı kw olarak 134 hp olarak 182-184 lere geliyor max değer
    abi valla ne diyim o zaman benim araba efsunluymuş yapıcak bişi yok

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi valla ne diyim o zaman benim araba efsunluymuş yapıcak bişi yok
    abi senin araba somut veri vermez stock değil zira

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi senin araba somut veri vermez stock değil zira
    Nasil degil ya, stock oglu stock cth cupra iste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yazılımsız bir araçta dp egzosu specten sayamazsın.Diyorumki ben dp egzosla denedigim araçla hemen gece kanala sokup orjinale dönüp tekrar denedim sonuç aynıydı

Belly Detail

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Down pipe veya Turkcesi katalitik iptali yazilim olsun olmasin araca guc verir.Net.Bunu basinc saati alip kat ustunde ve degilken okuyup gorebilirsiniz.Alet mekanik olarak ister istemez daha fazla basinc basar tahmini soyluyorum minimum 6 7 hp den baslar aracina turbosuna gore degisir benim gorusum.Bir kere egt dusuyor kaput alti sicakligi bile dusecek sadece sismeyi engellemesi degil mevzu.Ben 1.4 tsi da bu islere girismedim ama megane rs ten biliyorum.Dyno verili soyluyorum sirf downpipe la arabanin alt devirlerinde +40hp ye kadar fazla verdigini gordum.Peak power degil hemen saldiriya gecmeyin misal 3500devirde tam gazda 120 hp verecekken 160 hp verdi gibi.Devir guc aklima gelmedi ama boyle bir artis soz konusuydu(yazilim vardi ama olmasada alt devirlerde 40olmasa bile bayagi fark olusurdu yine).Turbo arabada dp guc vermiyor diyen dynoda deneyip baksin.Bu arada sayet cth lar 182 falan cikiyorsa (bence daha fazla) stock cavlar kac 170 falan mi dynosu.Hic sanmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yazılımsız bir araçta dp egzosu specten sayamazsın.Diyorumki ben dp egzosla denedigim araçla hemen gece kanala sokup orjinale dönüp tekrar denedim sonuç aynıydı
    Soyle bir durum olmustur denemede mekanik degisikligin getirdigi basinc vs vs farkini biraz yol yaptiktan sonra arac kalibre eder hemen denediyseniz fark olmama sebebi o olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soyle bir durum olmustur denemede mekanik degisikligin getirdigi basinc vs vs farkini biraz yol yaptiktan sonra arac kalibre eder hemen denediyseniz fark olmama sebebi o olabilir.
    yok 2 ay sonrada denedim yine aynı.Bilmiyorum benim kendi test edip gözlemlediğim olay budur.Ben tam olarak bir şey iddaa etmiyorum.Benim derdim, herkes çok varsayımla konuşuyor.Madem bir iddaa varsa bi stock bi dp egzoslu denensin eğerki fark var ise bende kabul edeyim.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Down pipe veya Turkcesi katalitik iptali yazilim olsun olmasin araca guc verir.Net.Bunu basinc saati alip kat ustunde ve degilken okuyup gorebilirsiniz.Alet mekanik olarak ister istemez daha fazla basinc basar tahmini soyluyorum minimum 6 7 hp den baslar aracina turbosuna gore degisir benim gorusum.Bir kere egt dusuyor kaput alti sicakligi bile dusecek sadece sismeyi engellemesi degil mevzu.Ben 1.4 tsi da bu islere girismedim ama megane rs ten biliyorum.Dyno verili soyluyorum sirf downpipe la arabanin alt devirlerinde +40hp ye kadar fazla verdigini gordum.Peak power degil hemen saldiriya gecmeyin misal 3500devirde tam gazda 120 hp verecekken 160 hp verdi gibi.Devir guc aklima gelmedi ama boyle bir artis soz konusuydu(yazilim vardi ama olmasada alt devirlerde 40olmasa bile bayagi fark olusurdu yine).Turbo arabada dp guc vermiyor diyen dynoda deneyip baksin.Bu arada sayet cth lar 182 falan cikiyorsa (bence daha fazla) stock cavlar kac 170 falan mi dynosu.Hic sanmiyorum.
    Soylediklerine katilmiyorum. Yazilimsiz bir aracta dp.kesinlikle hissedilecek bir guc vermez. Megane RS olayinda ise sadece kat iptaliyle +40 hp guc alinabiliyorsa su dakika durmam hemen RS alirim
    Asil konumuza gelicek olursak 2013 tsi lar 192 hp mi,degilmi ?

tılsım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada supersprint komple egzost artı 18 hp veriyor hadi fazla atıyor diyelim 10 hp olsun
    sadece orta ve son susturucu takılı bir tsi ile yarıştım adam bana 2 boy attı dp yok filtre yok

Abi 18 hp bana çok saçma geliyor. Vereceği bence en fazla 6-7 hp. Stock araçtada dp ve egsoz egt düşürür ve aracın şişmesini bir nebze önler diye düşünüyorum.

Ben dd'te 175 hp 177 ps guc aldim.FA Cupra
    Kardeşim senin aracının maşallahı var ben biliyorum gidişini dyno verisi normaldir bence. Aracı satmana üzülenlerdenim.

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    izlemedeyim bakalım daha neler çıkıcak
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gp74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soylediklerine katilmiyorum. Yazilimsiz bir aracta dp.kesinlikle hissedilecek bir guc vermez. Megane RS olayinda ise sadece kat iptaliyle +40 hp guc alinabiliyorsa su dakika durmam hemen RS alirim
    Asil konumuza gelicek olursak 2013 tsi lar 192 hp mi,degilmi ?

Bak tekrar soyluyorum +10hp maksimum gucte verdigi basinc neredeyse standarda yakin kisik avans acik bir yazilimda.Ara degerlerde ayni devirlerde 40 hp ye kadar fazla verdi , dynolarda bir tek maksimum gucun olculmedigini biliyorsunuzdur? Ozelliklede yazdim boyle anlayan olmasin diye ornek devir ve deger yazdim falan ama..Konumuza donersek 1.4 tsi da da yazilimsiz fark eder he nedir boy boy etmez ama bu etmedigi anlamina gelmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tılsım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 18 hp bana çok saçma geliyor. Vereceği bence en fazla 6-7 hp. Stock araçtada dp ve egsoz egt düşürür ve aracın şişmesini bir nebze önler diye düşünüyorum.

Kardeşim senin aracının maşallahı var ben biliyorum gidişini dyno verisi normaldir bence. Aracı satmana üzülenlerdenim.

Mert fark ediyor dp ve orta iptali yapilmis cuprada gorduk.Arkadaslar iskembeden atiyoruz gibi zannediyorlar heralde orneklemeyince he farketmemis olabilir bazi araclarda sebebini ben bilemem.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)