Cth de kim hizli tek kapi saglikli bir polo ile saglikli bir cuprayi denemek lazim.O denemede de polo hizli.
Utku ile Orcun gorurse tam olarak izlenimlerini yazarlar.Bana soylenen o sahsen gormedim.Bu arada stock cupranin tek kisi top speedi nedir duz yolda denediniz mi?
Sizce kalmasi gucle mi alakali yoksa sanziman orani ile mi?Aerodinamik olarakta disaridan gozle basarili gozukuyor cunku.
harbı cavlarda rs cupradan hızlımı? ne kadar hızlıysa. surtunme katsayısı cupraya gore cok daha kotu rs ın sonuca sasırdım![]()
doğuştan araba manyağı
polonun şanzumanı özellikle son vitesleri cupraya göre daha uzun.Bu yüzden top speed'te daha iyi.aerodinamik çok başarılı.Hatta tsi 180 lerin arasında en başarılı aerodinamik cupra'da diyebilirim.Hatta cav kodlu tsi larda cupra diğerlerine göre ciddi yavaş kalıyordu stock'ta.2013 ler gelmeden önce şanzuman oranları polo gti'a yaklaştırılmış dendi ama yine marka politikasından polo daha iyidi topspeed'te
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Ben kendi arabami 2 arkadasimla denedim.
Kendi arabam; 2013, cth, bone stock gti.
2013, cth, iskender downpipeli ve bmc caili cupra ile tamamen ayni.
2011, cav, bone stock saglikli gti'in 4-5 boy onunde.
Ibizaya yorum yapmayacagim ama benim tahminim 2013 polo ile 2011 polo arasinda 10 hp'den fazla var.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
2013 cupra ve polo sanzuman oranlari birebir ayni egzost un son cikislarinda cuprada bir fazladan kivrim var mesala ss egzost komple cupra icin yok polo icin var polonunkini alip o son uca ulasmak icin bir islem gerekiyor o ortadan cikan uca ulasmak icin gereken kivrim cuprayi son hizda polodan geriye birakiyor olabilir
Bu arada hala tek somut veri benimki 134 kw pasaoglu dyno ve Bekir le hala konusuyorum bana seninkinden daha fazla cikan hic olmadi diyor ....herkes tahmini yorum yapiyor cth ler hizli cavlar yavas vs vs
Edit pasaoglu dyno 190 hp 275 tork sanirim 135 kw ye denk geliyor Bekir in dynoda
armağan isimli arkadaş tan alıntı kendisi bana özelden yazdı aktarıyorum
Aracımı ilk alırken(2013 cupra) dynoya çıktım 182,hp .. gibi bir beygır ölçümü aldık.Bu arada bu arac benım 3.cupra hertürlü kombinasyonu denedım.Şüphesiz kı down pıpe uygulaması aracı özellikle yuksek devirde ve hızda rahatlatıyor.Çok ciddi fark oluyor.
Miltek egzosun kendı sitesindede +18hp olarak gösterıyor zaten.Aldım taktım diğer extrelarıda ekledim(ara borular dahil miltek).
komple miltek egzos kn filtre ngk buji forge dump valve ile birlikte
dyno ya tkr soktum.Aldığım dyno verisi 203 hp
.Ardından tamamen stock cuprayla denedım.Sonuç 200km üzerinde 5 boydan fazla.Zaten farkı 1.viteste burnunu çıkartıyor hızlandıkça fark giderek açılıyor
Polo ile Cupra'nın şanzımanları birebir aynı.
Ben ukku'yla denerken 60'tan 230'a kadar bastık, kimse kafa bile çıkaramadı. Camdan birbirimize el sallıyorduk![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)