User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: 30Bin Liraya Kadar Araç Arıyorum

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu paraya bu arabayı alırsam araba kullanmayı bırakırım.Km düşük ama feleğin çemberinden geçmiş.yine de ilgin için teşekkür ederim.
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu paraya değer mi?
    27 ye de değmez değil bu paraya.
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomobiller konusunda tecrübesiz olduğun belli, biraz daha araştır, GM bünyesindeki her araç V8 muscle çıkmıyor

Opel de GM

Cruze Daewoo Lacetti mk2 olarak da satılıyor. Ama avrupa piyasasında opel parçalarından oluşuyor araç. Motor kodundan sorgulatabilirsin.

Pejo fransız, ford amerikan, ama 1.6 tdci ve 1.6 hdi aynı motor?

Ayrıca zaten her sene bütün cruzelar toplanıp kaza festivali vermiyorlar, saab'ın bile kaporta parçası bulunuyor.

2024'ten sonra sadece yetkili servislerde kaporta parçası olmayacak manasına geliyor bu.

Zaten tüm bunlar olmasa 50bin olurdu aracın 2. eli.
    Bir iki araç var su an haber beklediğim umarım temiz birşey denk gelir kismetimize. 156 ya çok kanımız akıyor . Sadece ulaşım değil keyifte önemli .

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    156 değil ama 147 sahibi oldum onun hakkında da bilgi vereyim

Öncelikle gerçekten ruhu olan araçlar alfalar. Baktırıyor. Kullanması zevkli. Yakıtı fix her 1.6 atmosferikte olduğu gibi 10 litre şehir içi +-1 oynayacak şekilde. Varyatör problemi fixtir, ama zaten varyatör triger takımı ile beraber değişir. Değişmezse de tamir takımı ben kullandığım zamanda 50-60 lira civarındaydı. Varyatör yolda bırakmaz ama dizel gibi çalıştırır, çok yaktırır, güçten düşürür. Debriyaj takımı hassastır, bir alman arabasına japon arabasına oranla daha çabuk sıyırır. Ön takım bol çukurlu yerlere gelemez, pek konfor arabası değildir, ön takım yolları kötü bir yerde çabuk bozulur. Muhteşem bir motor sesi vardır, 7000 devir çevirir, zevk alınır. 156da varmı bilmiyorum ama 105 hp varyatörsüz ve 120 hp varyatörlü olarak 2 tiptir. İç mekan malzeme kalitesi çok düşüktür, 27bin kilometredeki aracımın cam açma tuşlarının tırnağı sürekli kırılırdı, tamir ettirirdim; çünkü sıfırı 400 lira idi. 156larda da cam açma düğmesi sorunu duymuştum ama sanırım albeaların ki uyduğu ve onların cam açma tuşları yekpare parça olmadığı için ucuz olduğundan dolayı pek sıkıntılı değildi. LPG uyumu iyidir, twinspark motor güzeldir, güçten düşme olmaz. Kaporta zayıftır, 147ler zaten 3 yıldızdır NCAP te. Çok ufak dolu yağışında tavan kevgire dönmüştü benim.

Dediğim gibi kullanması zevkli sahip olunası bir araçtır ama bmw gibi sürekli ilgi bekler, göremezse de küser, mercedes gibi cefakar değildir.

Ha şu da ayrı bir dip not: Cruze ve alfa gibi araçların belli bir alıcı kesimi vardır. 2 aracım da 1 haftada satılmıştı ama boyasız boram 2 ay beklemişti sunrooflu olmasına rağmen.

Uzun uzun yazıp post kasıyor gibi bilir kişi edalarına bürünüyomuş gibi istemem, o açıdan sürç-i lisan ettiysem affola. Bire bir kullandığım araçlar olunca bilgi vermem gerektiğini hissettim; ki çoğu forumda kullananlar tarafından bilinen şeylerdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    156 değil ama 147 sahibi oldum onun hakkında da bilgi vereyim

Öncelikle gerçekten ruhu olan araçlar alfalar. Baktırıyor. Kullanması zevkli. Yakıtı fix her 1.6 atmosferikte olduğu gibi 10 litre şehir içi +-1 oynayacak şekilde. Varyatör problemi fixtir, ama zaten varyatör triger takımı ile beraber değişir. Değişmezse de tamir takımı ben kullandığım zamanda 50-60 lira civarındaydı. Varyatör yolda bırakmaz ama dizel gibi çalıştırır, çok yaktırır, güçten düşürür. Debriyaj takımı hassastır, bir alman arabasına japon arabasına oranla daha çabuk sıyırır. Ön takım bol çukurlu yerlere gelemez, pek konfor arabası değildir, ön takım yolları kötü bir yerde çabuk bozulur. Muhteşem bir motor sesi vardır, 7000 devir çevirir, zevk alınır. 156da varmı bilmiyorum ama 105 hp varyatörsüz ve 120 hp varyatörlü olarak 2 tiptir. İç mekan malzeme kalitesi çok düşüktür, 27bin kilometredeki aracımın cam açma tuşlarının tırnağı sürekli kırılırdı, tamir ettirirdim; çünkü sıfırı 400 lira idi. 156larda da cam açma düğmesi sorunu duymuştum ama sanırım albeaların ki uyduğu ve onların cam açma tuşları yekpare parça olmadığı için ucuz olduğundan dolayı pek sıkıntılı değildi. LPG uyumu iyidir, twinspark motor güzeldir, güçten düşme olmaz. Kaporta zayıftır, 147ler zaten 3 yıldızdır NCAP te. Çok ufak dolu yağışında tavan kevgire dönmüştü benim.

Dediğim gibi kullanması zevkli sahip olunası bir araçtır ama bmw gibi sürekli ilgi bekler, göremezse de küser, mercedes gibi cefakar değildir.

Ha şu da ayrı bir dip not: Cruze ve alfa gibi araçların belli bir alıcı kesimi vardır. 2 aracım da 1 haftada satılmıştı ama boyasız boram 2 ay beklemişti sunrooflu olmasına rağmen.

Uzun uzun yazıp post kasıyor gibi bilir kişi edalarına bürünüyomuş gibi istemem, o açıdan sürç-i lisan ettiysem affola. Bire bir kullandığım araçlar olunca bilgi vermem gerektiğini hissettim; ki çoğu forumda kullananlar tarafından bilinen şeylerdir.
    Verdiğin cevaplar gerçekten tatminkar ve yol gösterici. 156lar d segmentinde satıldığı için zamanında çok ta kalitesiz olmaz diye düşünüyorum . Zaten dolu paket birşey denk getirmeye çalışıyoruz olursa tabi. Ben çok memnunum konuma yazdığınız cevaplardan dolayı eminim içten yazılan her mesajda olduğu gibi bundan da birçok forumdas memnun kalmıştır.

Alfa da ufak tefek sorunlar problem değil 2 sene de bir yada 20bin km de bir on takım ugrastirsin sorun olmaz yeterki motordan sıkıntı çıkmasın.

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 focuslar fena değil 25 civarına

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz focus denk getiremedik aramaya devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala bulamadık yok mu satan eden ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Citroen c5 ve laguna 2 arıyorum gunceli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mu arkadaşlar satan birileri çevreniz de ?

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı aracın siyah rengini alarak dün arayisimiza son verdik.Cevap veren fikir sunan herkese çok teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)