User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Pick-up tavsiyesi

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıgerlerını kullanmadım ama ısuzu dmax twınturbo ıle uzun yol+uludag yaptım kısın. cok memnun kalmıstım.

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amarok bana çok sert geldi. Bindiğim otomatikti ve inanılmaz sert bir süspansiyonu vardı. Dmax te konforsuz geldi bana. L200 e bayıldım. Şahsen ben olsam L200 alırdım.
    Nadide şeyler değerlidir.

hondaperformans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford ranger
    nissan navara
    Honda bir tutku , Prelude sevdadır...

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amarok kime göre neye göre arazi performansı kötü Orj ayağında gelen lastikleri ile 25 bin km yol yapmış hali ile 180 lik amarok la karda jant in yarısına kadar hiç zorlanmadan gezip dolaştım
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı özcan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amarok kime göre neye göre arazi performansı kötü Orj ayağında gelen lastikleri ile 25 bin km yol yapmış hali ile 180 lik amarok la karda jant in yarısına kadar hiç zorlanmadan gezip dolaştım
    bildiğin bana göre zayıf sabah akşam arazide ve çamurda koşan biri olarak amarokta AT lastikler varken 1 karış çamurda sapıtması mı yoksa çapraza alındığında nerdeyse kapıların açılacak gibi olmasımı yada hepsini geçtim arazide 3 5 kullanımdan sonra tüm trimlerden falan ses gelmeye başlaması mı...

Ford arabası konforsuz ama arazide kemikli hayvan gibi gidiyor öyle 3 5 gündede dağılmıyor kendimde 2007 ranger thunder var 230K km de bunun en az 150 K km si arazide a/T ve M/T lastiklerle çok şükür araba hala sapa sağlam içindeki koltuk kılıflarını değiştirdim geçenlerde herkes hala araba sıfır gibi dedi...

Neden sence insanlar bukadar yükseltip lastik takıp falan amarok yapıo ama bi offroad grubuyla bi etap tamamlamıyor_?

Ben yıllardır avcılık ve balıkçılık dolayısıyla bir çok pickup sahibi oldum yada eşimde dostumda olupta 1000lerce km yol gidip arazi gezip geldim ama şunu söyliyebilirim amarok caddeden inmedikçe çok güzel...
    imza...

setnogrom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok bisey yapmadan ceki demiri vinc hafif arazi lastigiyle binmeyi dusunuyoruz

Birde bu arazi araclarinin motor dayanikliligi nasildir ikinci el alirken neye dikkat etmeliyiz ?
    Şöyleki arazi araçları arazide daha çabuk aşınır ve yorulur.Araziye girmemiş araç tercih etmen yararına olur.Ayrıca işin ehli birilerine aracı komple etüt ettirmek şart.Diferansiyeller,şanzımanlar bu parçaları imkan varsa arazi şartlarında deneyerek görerek bilen biriyle tespit ederek almak lazım.

Diferansiyel ve şanzıman ciddi maliyetler çıkartabiliyor.
    xx
    Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02

www.setnogrom.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler