EA daki siyah jantlı olanı aldınız galiba.
O araba gercekten temiz ve boyaları önemsizdi bildigim kadarıyla.
Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
Mat siyah olan arscın kaderi kötü evet çok mimlendi tek olunca birde herkes biliyor arabayı denildigi gibi alınmaz diye bisey yok alınır uygun alındıktan sonra, M serileri zaten her gecen gun azalıyor ve degerleniyor.
E92 M3 ile M4 kiyasi yanlis olur.
E92 en agir ve kg\hp olarak da tork fakiri. M4 turbo olmasından dolayı tork sayesinde keyifli.
Ulkemizin asfaltinda sardigi da bir gercek,yere aktarim olarak genelde sorun yaşanıyor. Ama pistte yada duzde ciddi hizli. Motorun onu acik 2015+lar(2 parca degisse yeterli)
92 nin sesi Muhtesem,tek eksigi 80-110kg arasi fazla agirligi.
2011+ lar daha hizli ge sorunsuz ama temiz buldumu almak gerek(fiyatı ucmamis)
Piste cikilacaksa kesin fren yapilmali,malesef yetersiz. Klasik M hastaligi,son jenerasyonlar bir nebze iyi artik.
Ozledim M gunlerimi, 2008 de almistim duz viter 92 M3 u,dkg henüz yoktu.
Ne yazdim be![]()
MANUEL / JEREZ BLACK / KARBON TAVAN/ BORUSAN ÇIKIŞLI
Arkadaşlar araç hakkında detaylı bilgisi olan varmı bi arkadaşım için ciddi düşünüyoruz
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
MANUEL / JEREZ BLACK / KARBON TAVAN/ BORUSAN ÇIKIŞLI
İlan No: 715283635
BMW / M Serisi / M3 Coupe / MANUEL / JEREZ BLACK / KARBON TAVAN/ BORUSAN CIKIŞLI sahibinden.comda - 715283635
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
bende 3 ay kadar kaldı , yatakları pompayı ben degıstım içi deri klinikde komple koltuk kapıdöşemesi konsol vs bakıma girdi fren dıskı debrıyajı vs degısmesı gereken ne varsa degıstı sagdan kapı yada camurluk tarafından kazası vardı (öyle hatırlıyorum)km sı endusuk m3 lerden biri almaya gıdınce sahıbıne su eksık demen yeterlı hemen alır degısır![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
araç hala adanada yaz için çeşmeye getirmişler ciddi ilgileniyordum bayada konuştuk sahibiyle al sat için alacaktım
biraz araştırdım iyi şeyler söylemiyorlar kazası baya büyükmüş fiyattada yaklaşamayınca vaz geçtim
haftasonu çeşmede olucam gidip bide canlı bakayım belki anlaşırız![]()
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
AKN CARS BOYASIZ 73.000KM MANUEL NBT CARBON VERGİ BARIŞLI İlan No: 877835465
Bilgisi olan var midir acaba?
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
merhabalar. düzgün proje olarak yapılmış e92 m3 almak mantıklımı sizce 2.5-3m arası bi bütçe ile ? hafta 1-2 gün kullanım için düşünüyorum ayrıca süspansiyonları şehir içi kullanımda çok sert kalırmı ? yatak değişimi harici çok yoran kronik rahatsızlıkları varmıdır ? daha önce sedan e36 m3 kullandım çok problem yaşamamıştım ama e92 m3 e hiç binme ve kullanma şansım olmadığı için sormak istedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)