User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Talisman'ı nasıl bilirsiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fransız ve D segmenti bu memlekette aşı tutmadı.
    Bütçe meselesi ama 2016 F10 bitiş, 2017 G30 başlangıç tarihi. Ben olsam G30 veya G20 bakardım.......
    Okumadan imzalamam.....

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fransız ve D segmenti bu memlekette aşı tutmadı.
    Bütçe meselesi ama 2016 F10 bitiş, 2017 G30 başlangıç tarihi. Ben olsam G30 veya G20 bakardım.......
    Abi keske onlari alacak butce olsa da onlari alsak da maalesef onlara daha vae
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı babayimben Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Just a moment...
    Şu araç çok güzel
    Talismandan vaz geçmek hayırlı olmuş, renault ve D segment olmuyor bir türlü
    Mutlaka yeni olsun demiyorsanız f10 mantıklı araç, dizel değil benzinli alın, çok yol yapılmıyor sonuçta.Ankara'daki executive plus güzelmiş.
    Yok, ailemin yas sikintilarini cozdum. Takilmiyorlar artik. Km’ye gelince 2015de sifir aldigimiz corsa 40.000de. Biz gercekten km cok yapmiyoruz. Sorunu sikintisi var midir internetteki her sey 2.0 olan versiyonuna gore n20b16 olarak cok bir sey bulamadim…

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just a moment...

Just a moment...

1.6 passat nasıldır? Full passat yerine güncel motor 1.5tsi boş almak mantıklı mı?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Just a moment...

Just a moment...

1.6 passat nasıldır? Full passat yerine güncel motor 1.5tsi boş almak mantıklı mı?

dizel olanın donanımına şaseden bakmak lazım çevirme olabilir çok fazla birebire yakın far stop vs seçenekleri var çevirirken

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel olanın donanımına şaseden bakmak lazım çevirme olabilir çok fazla birebire yakın far stop vs seçenekleri var çevirirken
    Abi bence çok yüksek ihtimalle çevirme ama şase numarasından nereden sorguluyoruz bilgin var mı?

babayimben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok, ailemin yas sikintilarini cozdum. Takilmiyorlar artik. Km’ye gelince 2015de sifir aldigimiz corsa 40.000de. Biz gercekten km cok yapmiyoruz. Sorunu sikintisi var midir internetteki her sey 2.0 olan versiyonuna gore n20b16 olarak cok bir sey bulamadim…
    zincir değişimi var, sorun konusunu çok bilmiyorum ama birkaç tane f10 konusu var forumda bakarsınız
    yazılımla da çok tatlı yürüyor araba
    1994 Doğan S, 1990 E30 318is, 2007 Astra 1.6, 2005 Mazda 3, 2012 F30 316i, 2017 HR-V 1.5 i-VTEC, 2007 E60 535D LCI, 2018 1.6 CDTI Insignia, 2018 C200d FL, 2018 Mx-5 ND 1.5, 2015 F32 420d

AydinAkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sıralar benimde fazlasıyla gözüme çarpan 1.3 tce icon 2022 lerine göz koydum ama 1.3 tce çevremde tercih eden ve ya uzun km'ler yapmış kimse yok renaultun kendi forumunda incelediğimde bir problemden bahseden göremedim kronik vb mekanik. Bir arkadaşımın dizel talismanını sürmüştüm çok hoşuma gitmişti iç ambiyans ve genişliği süspansiyon yumuşaklığı ve aracın ağır görünümü cezbetmişti parasına göre alınabilecek en şık araç piyasası olmadığından bahsediliyor ama ilanlarda talismanlar sürekli değişiyor evet çoğunda takas evet yazıyor kadjarı verip talismana geçmeyi düşünüyorum varsa 1.3 tce kullanan yorumlarını deneyimini bahsetmesini çok isterim.. yorumlarda f10 g20 diğer seçenek olarak sunulmuş ama arasında 1m fiyat farkı var feleğin çemberinden geçmiş f10lar 1.5 istiyorlar

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AydinAkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sıralar benimde fazlasıyla gözüme çarpan 1.3 tce icon 2022 lerine göz koydum ama 1.3 tce çevremde tercih eden ve ya uzun km'ler yapmış kimse yok renaultun kendi forumunda incelediğimde bir problemden bahseden göremedim kronik vb mekanik. Bir arkadaşımın dizel talismanını sürmüştüm çok hoşuma gitmişti iç ambiyans ve genişliği süspansiyon yumuşaklığı ve aracın ağır görünümü cezbetmişti parasına göre alınabilecek en şık araç piyasası olmadığından bahsediliyor ama ilanlarda talismanlar sürekli değişiyor evet çoğunda takas evet yazıyor kadjarı verip talismana geçmeyi düşünüyorum varsa 1.3 tce kullanan yorumlarını deneyimini bahsetmesini çok isterim.. yorumlarda f10 g20 diğer seçenek olarak sunulmuş ama arasında 1m fiyat farkı var feleğin çemberinden geçmiş f10lar 1.5 istiyorlar
    1.3 tce clio kullandım. Bildiğim kadarıyla kadjar-duster-talisman-megane vs arasındaki beygir farkı için yalnızca yazılım farkı var. 50-60 bin km de devirdaim kontrol edilmesi gerekiyor. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel hevesli motor. Ben çok memnun kalmıştım. Onu satıp 1.5 kadjar aldım. Çok arıyorum 1.3 ün gidişini.

AydinAkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3 tce clio kullandım. Bildiğim kadarıyla kadjar-duster-talisman-megane vs arasındaki beygir farkı için yalnızca yazılım farkı var. 50-60 bin km de devirdaim kontrol edilmesi gerekiyor. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel hevesli motor. Ben çok memnun kalmıştım. Onu satıp 1.5 kadjar aldım. Çok arıyorum 1.3 ün gidişini.
    bendekide 1.5 dizel kadjar zaten ondan 1.3 tce talismana geçmek istiyorum uzun yıllar dizel kullandım ve artık sıkıldım, Cenk bey 80 bin üstü 1.3 tce ler sağlıklı olur mu alırken nelere dikkat etmek gerekir var mı öneriniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendekide 1.5 dizel kadjar zaten ondan 1.3 tce talismana geçmek istiyorum uzun yıllar dizel kullandım ve artık sıkıldım, Cenk bey 80 bin üstü 1.3 tce ler sağlıklı olur mu alırken nelere dikkat etmek gerekir var mı öneriniz
    Termostatini 50k km oncesi degistirilmis olmasi. Mumkunse servis faturali olmasi buyuk dertten kurtarir. 1.3 icin bildiklerim bunlar Renaultcular aydinlatir gorurlerse

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 32 Bin Kmde 1 yıllıkken almıştım aracı, 2 yıl sonra sanırım 85 bin km civarında sattım.
    Triger, devirdaim ve renault'un kronikleşmiş sorunlarından termostat. Diğer rutin kontroller dışında bu üçünün kontrolü yeterli diye düşünüyorum. Devirdaim ve triger seti serviste aşağı yukarı 50-60 bin liraları buluyor değişimi. Ben garantiden değiştirmiştim 2022-2023 yılında(İlk bakımı dışarıda yapılmış olmasına rağmen garantiye aldılar). Servis bakımlı olması avantaj olur garanti konusunda. Edc'den şikayetim olmamıştı gayet yerinde ve düzgün vites değiştirdiğini düşünüyorum. Bunlar dışında araçtan motor mekanik olarak şikayetim olduğunu hatırlamıyorum açıkçası. Hatta devirdaim işini serviste rutin kontrol sırasında fark ettiler. Benim hissettiğim bir şikayetim olmamıştı o konuda da.
    Aklıma gelenler bunlar. Spesifik bir sorunuz varsa yazabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler