çok nadir bir araçtır impreza wagon benim evlilik meselesi olması cidden düşünürdüm çok hoşuma giden bir araç
Printable View
çok nadir bir araçtır impreza wagon benim evlilik meselesi olması cidden düşünürdüm çok hoşuma giden bir araç
nakiti kısıtlı arkadaşlar bu araçlara çok dikkat edin
süründürür vallahi mıncıklanmamış alın yoksa almayın taş basın kalbinize benim gibi yaşlanınca alın
Connecting site...
bilgisi olan varmi bu arac hakkinda ? konuya tam manasi ile bakmadim belki yayinlanmistir linki
arkadaşlar merhabalar,
istanbuldaki
Connecting site...
ve ankaradaki
Connecting site...
bu aracı bilen varmı aramızda.
Bu Subaru alırken alacağın araç kadar da kenarda paran olsun diye söyleniyor. Bu muhabbet yaşı ilerlemiş olan araçlar için mi geçerli yoksa genel olarak mı ?
Connecting site...
bu arac hakkinda bilgisi olan var mi ?
Ankara'da 06L simtek eculu satilik bir araba vardi sanki ona benziyor gibi
Arkadaşlar 06 TOT 07 Plakalı Bugeye WRX Hakkında Bilgisi Olan Varmıdır?
Connecting site...
bakan ilgilenen oldu mu hiç evveliyatında anadolu yakasında bi ilanı vardı geçen senelerden hatırlıyorum, aracı bilen varsa bilgi verebilir mi?
Merhaba arkadaşlar aşağıda linki bulunan araç hakkında bilgisi olan gören duyan tanıyan referans verebilecek varmıdır ? Şİmdiden teşekkürler.
Connecting site...
Merhaba,
Arkadaşım için bir araç bakıyoruz. Tanıyan var mı acaba ? Teşekkürler.
Connecting site...
motor forqettir 2.5 sı turbo intercoler
Arabasındaki malzemenin adını bile yazamayan kişilerin sattığı mallar nedense bana pek sıcak gelmiyor.
motor stok değildir :) kim yaptı nerede yaptı ne malzeme takıldı şanzuman ne var üstünde ve 31.000 TL üstelik o stoplarla.
Bende Forester'ımı satıyorum. Turbo S modelidir.Motoru forged olarak topladım. Henüz 12.000km civarı oldu. En full modelidir.
Connecting site...
06 GK 120 hakkında bilgi alabilirmiyim? Geçmişi olsun motoru olsun. Motoruyla ilgili çok iyi duyumlar almıştım ama doğruluğunu teyid etmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden :)
Gerçekten dopdolu gc8 isteyen bana ulaşsın. Benim eski aracım şuan satılık. Aracın dogbox şanzımanından tutunda frenlerine, baskı balatasına bobinlerine kadar sti. Koltuklar bride. Her tür afr,yağ vs göstergeside mevcut.
Araçta yok yok ve sadece 26.000tl isteniyor. Motorun her bir pistonu 140 psi çıkarıyor.
Connecting site...
Bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
Yokmu bilen ?
Connecting site...
doldurup yormayacağım stock bir gc8 arıyorum.bütçem 22 civarı sizce bu alınırmı nasıldır ?
Cuf plakalı olanmı abi ?
Connecting site...
birde bu araç nasıldır ?
hiç konuyu uzatmayacağım aracın geçmişini bilen var mı acaba ?
Connecting site...
selam arkadaşlar, bu aracı tanıyormusunuz ?
Connecting site...
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar_?? uzun süredir satılık ama?
Ne istiyosan Sor soyliyim
Evet arac uzun zamandir satilik
Pek sevenim yok ondan satilmiyo arabam herkez bi kulp takiyo
Bu parayada bundan iyisi yok.
niye dedikodu yapıyor lar çok kötü
Connecting site...
Bu araba hakkında bilgisi olan varmıdır arkadaşlar?
Beyler yok mi bu arabayı bilen birisi?
Nerde Subaru'cu abilerimiz :)
arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varmı? Connecting site...