"Benim zamanımda 3 parça boya var, eski sahibininde olanlar varsa bilmiyorum" da diyebilir.....
Ta fi tarihinde Onur Faruk'a satmıştı, Faruk'ta pert etmişti önden.......
Yazdığım siteye soruver, söylesinler sana bu plakayı............
Printable View
Hatta bir ara bu sitede MHC-04 nikli üye satıyordu bu arabayı............. Demek satabilmiş.....
ben demedimmi aracın pert olacak satılması için :)
çok şaşırdım... neresi yakışmamış, seibon karbon kaputmu? orjinal prodrive body kitmi? öndeki 700 tl ye maal olan lipmi ? başka ???
http://www.techturkey.com/forum/foto...xer-bro-3.html
dohc arkadaşım sen aynı şeyleri banada söyledin o söylediğin isimlerlede görüştüm bunlarıda biliyosun .hatta senle bunları konuştuk sende sadece ben böyle duydum öyle söylediler dedin.peki senin sorunun ne hala anlamadım bu araba pert çıksın arabayı sana bedavaya verecem vermeyende gençliğinin hayrını görmesin.direk satışını verecem sana .ama söylediklerinin aksi çıkarsa sen bana neyini vaad edecen.
bak güzel kardeşim senin benim aracımla ne gibi bir sorunun var.senle bu konuyu daha önce görüşmedikmi bana isimler verdin arkadaşa verdiğin gibi bende onlara ulaşıp görüşmedimmi bundan seninde bilgin yokmu .sende bana ben öyle duymuştum demedinmi.dedin kusura bakma demedinmi dedin.daha neyin muhabbetini yapıyosunki. arkadaşlar pert arabanın nasıl olurda kaportasında 1 tek civatası sökülmez allah aşkına biri bana bunu söylesin.şaselerinde bırak darbeyi sürtme izi dahi yok bu nasıl oluyor. ben aracı alırken serviste baktırdım aracın kazası sol tekerden direksiyondan taraftan kaldırıma çıkmış. değişenlerde salıncak,amortisör,rot kolu v.s. travers. buda gayet normal kasasındada sağ arka kapı ,çamurluk boyalı,kaputtada sıcaktan boya atmış orayıda ben temizlettim macununu astarını attırdım üzerine verniğini attırdım boyatmadım kaplattım alan kişi görsün diye oda avuç içi kadar yer.skopun sağında. oldumu şimdi
Bknz #241. Bunu bilen bir tek ben değilim.
Sen Onur ile konuştun telefonda. Kazası Onur'un sattığı Faruk'ta oldu.
Ben site adresi de veriyorum, oraya sor bakalım bu plakayı, neler duyacaksın.......
KARDEŞİM SANADA İKİ KELİME .BU ARACA 50 DE VERSEN ARTIK SANA SATMAM...araba alacaksan milletin lafıyla değil götüreceksin yetkili servise adan z ye exspertizini yaptıracaksın öyle alacaksın.milletin lafıyla gerdeğe girmeyeceksin. o kişiyle daha önce konuştum dediğini ıspatlayamadı verdiği isimlerle görüştüm o şekilde bir kaza yapmadım dedi.o kişilerin numarasını al o kişiden anlatsınlar sana ki artık zaten sana satmam için rahatlasın die ara ama sor insanlara çamur atmak kolaydır.
arkadaslar bilen tanıyan cevap verirse sevinirim
Subaru Impreza 2.0 WRX 2005 Model 34.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 87892636
İlan sahibi foruma üye
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post6217873
bak arkadaş siteye bir kere giriş yapamıyosun taa o zaman söylediğinde girmeye çalıştım üye oldum hala onaylanmadı bu 1. 2. si ise ben onurlada konuştum faruklada senin saçmaladığını söylediler faruk o kazada 4.000tl harcamış oda bütün parçalarını orjinal ve sıfır taktırdığı için harcamış. sana 5000 tl vericem bana pert araba toplayacaksın .ok mu. ve hala söylüyorum sana bana bu dediklerini ispatla aracın pert ve anlattığın gibi bir kazası olduğunu aracın satışını direk senin üzerine vericem daha ne istiyosun
ha bu arada sana 2 gün süre. 2 gün içinde bu söylediklerini ispatlayacaksın ulu orta yerde de resimleride dahil yayınlayacaksın bende sana bu arabayı bedavaya vericem.şayet ispatlayamazsan 2 gün içerisinde burda herkezin önünde bana yalvarıcaksınki senin arabanı elinden almayayım.;)
bizim oralarda bir laf vardır yiyemeyeceğin yemeği önüne koyma diye .;)
böyle sesin soluğun kesilir işte kardeşim...
MHC-04 arkadaşım burda subaru sorgu konusu vardı tanıyanlar olur diye bilgi almak amacıyla sordum subaru piyasasını pek bilmediğim içinde dikkat edersen fiyat nasıl diye bir bilgi almak için sordum bunun expertizle falan alakası yok burda kim ne derse desin ben niyetine girdikten sonra tabikide expertisini yaptırcam ama burası sanal alem kimse kimseye güvenemez ben gelip o aracı expertize soksam dedikleri şeyler çıksa iyimi olur bende sende üzülürüz boşuna zaman kaybı ama burda en azından bir bilgi almak için yazı yazdım aracını bana sat yada satma sorun o değil ama ortada böyle muhabetlerin dolanması kafamı karıtşrıyor sanada aynı şeyler söylense seninde kafan karışır sonuçta ikimizde birbirimizi tanımıyoruz. umarım anlıyosundur.
Mesaj atmışsın, 3 dk sonra "sesin kesilir" demişsin, peh.........
Ah be, tek ben desem hadi de, başka arkadaşlarda aynısını yazıyor.
Seni tanımam, etmem. Senle alıp veremediğim yok elbette ama plakayı biliyorum-biliyoruz.
Faruk resimleri silmiş ne yazık ki.
Ben sana "Arabamı alma sakın" diye neden yalvarcakmışım ki? Ben iddia olarak arabamı koyduğumu hatırlamıyorum..............
Belki Barış'ta jay-b resimler vardır................
koraydı değilmi senin ismin. arabaya neden çamur attığını şimdi hatırladım faruk senin aracını alıcakmış sonra hk 142 onur un aracını görmüş gitmiş onu almış sonrada sen onura işime engel oldun diye saçma sapan kelimeler yapmışsın araban satılmadı diye. bunlara gerek yok dostum hatta seni subaru impreza org dan da atmışlar karakterin yetersiz diye :) . şimdi burda site yöneticisiylede görüşücem yaptıklarını onada anlatıcam bakalım burda nasıl karşılnıcaksın . kin güderek aracımla ilgili safsata yapmanın bedeli bakalım senin için ne olucak... bu arada sitede o zamanlar yayınlanan fotoğrafı zaten onur lar atmış kazalı diye( pert değil kazalı) ve o araç hk 142 değilmiş. başka gümüş renkli bugeye imiş. bunada öğren. sonra karşıma geç. daha şimdi onurla görüştüm ...
bak kardeşim ben sana onurun numarasını vereyim bahsettiği kişilerin o sana izah etsin istersen.kusuruma bakma bende sinir oldum çünkü bu konuya. nasip olursa 7 ekimde izmite gelicem buluşmaya orada görürsün he o koray denilen dohc isimli arkadaşta orada olur inşallah beraber tükürürüz suratına.;)
impreza org sitesinden zaten kovulmuşsun .arabanı faruk almadı hk 142 yi aldı diye onurada gereksiz konuşmalar yapmışsın.yediremediysen senin aracın yerine hk 142 nin alınmasını gargara yapacaksın. o resim dediğinde hk 142 değil başka araçmış onurlar atmışlar o resmide. bikere mantıklı olsan adam kendi arabasının resmini atarmı kazalı diye . işte bu kadar zekisin.
ıspatlayamıyosun değilmi söylediklerini. ahbe kardeşim o zaman ne diye yiemeyeceğin yemeği önüne koyuyosun ayıp değilmi sana kişilikli ol biraz...:hahaha:
"KAZASIZ.3 PARÇA BOYALI ..." demek ki değilmiş. Artık ilanını değiştirirsin herhalde.
Temiz araba hemen satılır, kısa bir süre sonra benim GC8'i Doğukan isimli bir arkadaş aldı zaten. Sonra siteden birkaç kişi daha aldı. Kullananlar/sahipleri yazsın 34 HV 774.
Bir forumdan atılma gayet normal bir durum. Forum bağımsız bir yer değil. Sahipleri ile ters düşersen, en kolay yol o kişiyi uzaklaştırmaktır. Olayların detayını bilmeden ahkam kesme burada.
Eğer gerçekten 4k TL masraf varsa (ki bence daha fazla), bu kaza tarihindeki masraf. Üzerine enflasyonu falan koy bugün için, iyi para ediyor.
Neyse, sana kolay gelsin............
Arkadas ikinizide tanımam ama Subaru öyle bişey ki bunu anca binen anlar bu arabaları herkes değil takip eden tanır bu araba senindediğin kadar Kazalı olan değil o 16 plakalı gri olan ve su an beyaz olarak toplandı aklında olsun bilmeden konuşmayın araba kötülemeyin
Hatta ara Faruk'u sor, jay-b'de onaylar muhtemelen. Arabası pert olduktan sonra ondan alan Maltepe'li bir adam kazasız-boyasız diye satıyordu fahiş fiyata. Bu duruma acayip tepki gösterip bunu SCT sitesinde paylaştı ama mesajlar kaldırıldı. Bu tepkisinin nedenini de soruver bakalım.......
Pembe olan 16 plakamıydı arkadas yazdık oraya neyse si daha iyi biliyonuz
bu söylediklerini ah birde suratıma karşı söylesen ne güzel olurdu biliyomusun.ama dünya küçük elbet karşılaşırız bir yerde.gerçi arabanın plakasını yazmışsın sormuşuz gibi sanki ama iide yapmışsın ben ordan ulaşırım sana.sen subaruya biniyosun salıncak amortisör değişmeye kazamı diyosun senin beynin bu kadar işte.10 senede araba 1 kere kaldırıma çıkmış buna kazamı diyosun.daha arabanın kasasında sökülen vida yok.ön panel tampon demiri v.s.bana sana ulaşabileceğim bir numara ö.m at ben sana çıplak kaplama anındaki resimlerini atiimde evinin duvarına asarsın...ama bak söylüyorum herkezde şahit senin hk 142 y le ilgili 1 tek kelimeni dahi görürsem o plakayı sökücem (HK142) senin arka tamponuna monte edicem. ;) buna gerizekalı olduğuna emin olduğun kadar emin olabilirsin...
senin o bahsettiğin araba hala maltepede en son griydi şimdi ne oldu bilmiyorum ve sana bunu taaa aylar önce yine bu muhabbeti yaptığında söylemiştim ama nerde o kafa sende. çok zeki olsan sana 40.000tl kazanma şası verdim madem o kadar eminsin ispatla dedim ama yemedi...;) bilmeden dahada yorum yapma
arkadaşlar şimdi benim anlamadığım olay kazası bahsedilen araç hangisi ?
MHC-04 şuan senin aracın orjinal kırmızı değilmi fabrikasyon
diğer griden çevrilen subaru hangisi?
boşverin perti merti alın gitsin, alın verin piyasa canlansın :D
ya neyse konu salça oldu.görmek isteyen varsa körfezde görür zaten
34sbr30 kimin arabası. Araç hakkında kim referans olabilir
ARaç bizde şu anda 34 SBR 30 mavi renk ancak pazartesi Ankara ya gidecek
Satıldımı?
Pazartesi belli olucak takas a girilecek ben Bg deyim kuzenim ilgileniyor şu anda aksi durum olur ise bilgi verebilirim
Araçta sıkıntı yok ise ve gerçekten forged motor ve hydra beyin varsa talibim
Arkadaslar, abiler, bu konunun son sayfaları ne hal böyle? honda sorgulamaları konularında cıkan kavgalar gibi. yakısıyo mu hic? Bir aracı burada acık olarak PERT diye damgalamak cok ciddi bi olaydır. eger ki gercekten emin degilsen yazmayacaksın. emin olsan bile bilgi isteyen kisiye PM ile yazılabilir. Yazık degil mi simdi bu kırmızı bug eye lı arkadasın arabasına yapılan karalamaya? Adam kendini yırtıyo aksini acıklamak icin. Kendi aracınız hakkında boyle konusulsa ne hissedersiniz? Bi de 7 ekim pistte gorusuruz gibisinden sözler geçmiş. konuyu kendi aranızda halleder iseniz ve öyle güzel bi günde tatsızlık cıkarmassanız seviniriz.