User Tag List

Sayfa 66/94 İlkİlk ... 1656646566676876 ... SonSon
1779 sonuçtan 1.236 ile 1.254 arası

Konu: Subaru sorguları

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pm atıyorum

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harun kardesim yıllardır Subaru hayalini gerçekleştirmek istiyor bunun icin emek emek calisiyor izin alip aracı almak icin Ankara'ya gitmiş...Telefonda aracin swap olduğu söylenmesi bu kadar zor olmaması gerek insan ister istemez art niyetli düşünüyor neyse arac sahibi özür dilemiş hatasını kabul ediyor bize de bu saaten sonra artık laf düşmez olmaması iyimis
    always AT by AT

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @can2k
    Dostum kusura bakma ama ben 48 yaşındayım ve beni hiç tanımadıgini kabul eden bir kişi tarafından tribunculuk ve boş boş konuşmakla suçlanmış durumdayım.
    Ne dememi beklersin.
    Boş bos konusmak nedir bak yazayım; bize ait evo8 ile direge dolandık şase sine kadar hasar vardı, araç izmirden hiç hatasız diye satışa kondu., ve bir çok kişi bu sitede alınacak en temiz evo 8 diye bas bas yazdı.( ahmet kadir hatırlar) aynı araç yine satılık ve yine aynı şeyler deniliyor araç hakkında .
    Geçen sene 120K km de araç sattım, alan adam 3 hafta sonra 60K km diye arabayı yine satışa koydu ve tahmin edersin yine bir yığin övgü.
    İste bunlar boş boş konuşmadır.
    haklısınız, işte bu yuzden sadece ve sadece araç için bilgi almak istedim.
    aklımdaki araçlardan biriydi, sorguladım, tanıdık tanımadık insanlardan ilanda olmayan bilgiler aldım şüpheye düştüm daha sonra doğru olduğunu öğrendim.
    kimseye bir suçlamada bulunduğum yok şahsen, sadece hayal kırıklığı konuyu uzatmaya gerek yok,
    ben sizin evodaki gibi bir durumla karşılaşsam o övgülerin arasına fotolarıyla birlikte atarım ki kimsenin canı yanmasın.
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanıdığın, tanımadığın insanların soyadı ile dalga geçmek, laf oyunu yapmak yakışıksız bir tavır.

Ayrıca, Harun'u arıyorum, telefonunu açmıyor, ama yazılan "noterden dönüldü" cümlesi doğru değil, notere hiç gidilmedi, araç başında serviste konuşurken ruhsatı çıkarıp ben gösterdim 2004STi ibaresini.
    Orada kendisinin "hakkını helal et" deyip, karşılıklı helalleşip, sonradan burada farklı tavır alması da hoş değil.
    Ben alenen ve yüzüne de özür diledim, telafi etmek için samimi teklifte de bulundum, bundan sonra üçüncü şahısların beni tanısın tanımasın konuyu karşılıklı kırıcı boyuta taşımamasını rica ediyorum.
    dalga geçme durumu yok, tanımam etmem, siz de beni tanımazsınız.
    laf oyunlarına gircek olursak
    ilanınızla burda yazdıklarınızı karşılaştıralim
    ben sorgulama yaptım
    arkadaşınız dalga geçer gibi
    barış bilir aracı herkes bilir gibi bir cevap verdi.
    bana karşı tutulan tavır yazılan mesajlar daha sonra ortaya çıkan olaylar neticesinde
    ben de evet gerçekten bilir yazdım.
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @can2K
    Şaka bir yana Gürlek in 2 sayfa önce dediği hakikaten doğrudur. Ankara da subaru kullanan hemen hemen bütün kişiler hem Barış ı hem de aracını bilirler.

engin vti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harun yine Kanatlı olamadın mı geçmiş olsun ülkeyi gezdin şansını seveyim
    DB CUPRA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @can2K
    Şaka bir yana Gürlek in 2 sayfa önce dediği hakikaten doğrudur. Ankara da subaru kullanan hemen hemen bütün kişiler hem Barış ı hem de aracını bilirler.
    +1

ben mesajımda da ilave bilginin tork garajdan alınabileceğini yazmıştım. kendi 2006 sti ımı da satarken tork garaj ı referans vermiştim. sonuçta ankara'dan alınacak bir subaruyu en iyi tork garaj bilir, aracın sahibinden de iyi bilir. zira subarular birden fazla el değiştirdiği için araç sahibi aracın tüm geçmişini bilemeyebilir (kendi aracımda dahi durum böyleydi). ve objektif olarak neyi var neyi yoksa söylerler. kendi aracımda da böyle oldu. benim aracım için arayan herkese gerekli bilgileri verdiler, barış'ın aracı için de verirler, başka bir araç için de.

ben kimseyi yanıltma amaçlı bir şey yazmadım böyle bir şey de yazmak istemem asla. hatam kusurum olduysa özür dilerim. barış da eksik bilgi verdiği için özür dilemiş zaten. denizli'de giden kardeşlerimiz için de üzüldüm. ama tekrardan söylüyorum barış gerek mekanik konusunda gerek software konusunda bilgi birikim açısından subaru camiasında ilk 3 tedir benim için. arabasının yakıtının karışımına kadar kendi yapar ve ayarlar.

selvi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu satırları okuyunca okadar çok üzüldüm ki anlatamam kimseye.. Barış abi beni diğer sub org sitesinden biliyorsundur ilk ilanı verdiğimde aramıştım seni. Bu araç için kendi aracımı bulunduğum yerde p.ç ettim satabilmek için... Keşke en başından yazsaydın o güzelim satırları.. Çok ama Çok üzüldüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @can2K
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1

ben mesajımda da ilave bilginin tork garajdan alınabileceğini yazmıştım. kendi 2006 sti ımı da satarken tork garaj ı referans vermiştim. sonuçta ankara'dan alınacak bir subaruyu en iyi tork garaj bilir, aracın sahibinden de iyi bilir. zira subarular birden fazla el değiştirdiği için araç sahibi aracın tüm geçmişini bilemeyebilir (kendi aracımda dahi durum böyleydi). ve objektif olarak neyi var neyi yoksa söylerler. kendi aracımda da böyle oldu. benim aracım için arayan herkese gerekli bilgileri verdiler, barış'ın aracı için de verirler, başka bir araç için de.

ben kimseyi yanıltma amaçlı bir şey yazmadım böyle bir şey de yazmak istemem asla. hatam kusurum olduysa özür dilerim. barış da eksik bilgi verdiği için özür dilemiş zaten. denizli'de giden kardeşlerimiz için de üzüldüm. ama tekrardan söylüyorum barış gerek mekanik konusunda gerek software konusunda bilgi birikim açısından subaru camiasında ilk 3 tedir benim için. arabasının yakıtının karışımına kadar kendi yapar ve ayarlar.
    tamamdır, yanlış anlaşılma olduysa ben de özür dilerim, konu olmayacak yerlere geldi,
    kendisi de satmaktan vazgeçmiş,
    kısmetse kendime uygun sti bulup, proje aşamasında size de başvurur bilgilerinizden faydalanırız, bu vesileyle tanışmış oluruz
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .@subieguy
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamün Aleyküm Hayırlı iftarlar. Şu araç hakkında bilgisi olan var mı? http://www.sahibinden.com/205050951

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barış BİLİR'in STİ ok gibi araba. Ruhsatına kadar STİ yazılı , 2005 değilde 2004 olarak satardı art niyetli olsa.

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufvozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barış BİLİR'in STİ ok gibi araba. Ruhsatına kadar STİ yazılı , 2005 değilde 2004 olarak satardı art niyetli olsa.
    ok gibi olabilir ona bişey diyen araç 2004-2005 de olabilir mesele sadece bu olayın telde baştan söylenmemesi söylense Denizli'den Ankara'ya gelinmeyecekti barış bey zaten özür diledi gerekenleri yazdı konu kapandı aslında ama konu git gite uzuyor nedense anlamış değilim
    always AT by AT

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @can2k
    Dostum kusura bakma ama ben 48 yaşındayım ve beni hiç tanımadıgini kabul eden bir kişi tarafından tribunculuk ve boş boş konuşmakla suçlanmış durumdayım.
    Ne dememi beklersin.
    Boş bos konusmak nedir bak yazayım; bize ait evo8 ile direge dolandık şase sine kadar hasar vardı, araç izmirden hiç hatasız diye satışa kondu., ve bir çok kişi bu sitede alınacak en temiz evo 8 diye bas bas yazdı.Akbank gaziemir şubesi izmir
    0647 0046914

İban tr770004600647888000046914

Serdar güngen( ahmet kadir hatırlar) aynı araç yine satılık ve yine aynı şeyler deniliyor araç hakkında .
    Geçen sene 120K km de araç sattım, alan adam 3 hafta sonra 60K km diye arabayı yine satışa koydu ve tahmin edersin yine bir yığin övgü.
    İste bunlar boş boş konuşmadır.
    Yorum yaparken biraz dikkat etmek lazım.. İzmirden şuan tek satılık evo benim aracım.. Bu yorumla aracımı zan altında bıraktınız.. Veya bi yorum yapılıyorsa tam detaylı yazın renk veya hangi aracı kastediyorsanız direk ilan linkini verin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakmayın, benim bahsettiğim araç sizin aracınız değil.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufvozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben zaten kasası'nın düzgün olduğunu belirttim yukarıda (swap olarak düzgün evet ) siz neden konuyu hala uzatıyorsunuz anlamadım ? Yukarıda defalarca anlatıldı araç sahibi kendisi de yazdı kendi hatasını.

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem öyle yazayım buraya herkes görsün

ben arabayı bir arkadaşıma baktırdım ve taban halısı gri olduğu halde orjiinal 2005 sti olduğu söylendi. bana devamlı sorunsuz 2005 dccd li araç diye lanse edildi.
    ankaraya geldik arabaya baktık araç başında belki 2 saat muhabbet ettik (tork garajda) ve dedimki tork garaj hakan abiye abi bi kaportacıya baktıralım ve notere gidelim. kaportacı 2 dakika mesafede noter 5 dakika mesafede.. araba liftten inecek ve biz notere gidecez...
    araç hala orjnal fabrika çıkışlı 2005 sti...
    15 dakika sonra araç benim. son dakika ufak bir sorun olduğunu söyleyip barış bey bana aracın 2004 swap olduğunu söyledi ve benim başımdan kaynar sular döküldü. ben kendisine sordukça bana detayları vermeye başladı.
    beni bilen bilir. çok sinirli bir insanımdır elim ayağım titredi ve kendimi bozmadan nasıl olduysa alttan alarak kısacası oradan ayrıldım.
    bana masraf ve denizliye gidelim dedi ve ben 3-5 kuruşu orada aramadım...

araca gelirsek araç 1-2 kozmetik eksiği dışında ok gibi motoru terzemiz ve güzel hayatımda ilk defa sti alıyorum ve aradaki farkı farkedemedim. yinede kendisine çok teşekkür ederim bana aracın böyle olduğunu son dakika söyledi.

yazıldığı gibi 3. şahıslar böyle bir durumu kabül edemediği için ve beni tanıdıkları için tepkileri normal.

bu bana yapılan ilk hatalı satışta değil. 2014 ocak ayaında sözde bebekler bebeği izmirden kırmızı evo 9 aldım ve aynı gün geriye verdim

ayrıca istanbuldan bir araç aldık cabrio bir araç ve araba benim üzerimeydi o araçta pertten toplama çıktı...
    o yüzden bu site üzerinden yapılan sorgulamaları çok ciddiye almamanızı öneririm...
    03 STİ

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler,

...
    Arkadaşlara uzun yoldan geldikten sonra bu hususu söylemem benim ayıbımdır, şikayet etmekte de haklılar. .....
    Güncel...

Ben bir hata yaptım ve özür diledim, lütfen üçüncü kişiler konuyu uzatacak polemiklere girmesinler.
    Harun o anda teklifimi kabul etmese de; eğer şimdi yol parasını istiyorsa; hak geçmemesini isterim.

Harun'un yaşadığı hayal kırıklığına ilaç olamam, ama ben bir hata yaparak, bu kadar tepki verileceğini hesap etmedim, yüzüne de özür diledim, burada binlerce kişinin önünde de, ayrılırken helaleştik ama kırıklık kalmış...

Harun, numaram sende var, ben aradığımda açmadın, eğer şu anda yapabileceğim birşey var ise konuşalım.

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok abi ben konuya açıklık gelsin diye yazdım.
    dediğim gibi 3. şahıslar benim hasas olduğumu bildiği için yazmışlar bazı arkadaşların ve abilerin yorumlarına tepki göstermişler.

ben hakkımı helal ediyorum sende et allaha emanet ol abi.

tekrar beni uyardığın için teşekkür ederim.
    03 STİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)