12-13-14 yurt dısı kullanıma kapanmıs Iphone arıyorum
17 aramıyor ki 13-14-15 demiş. Neden bulunmaz her yıl başı hak yenileniyor mu tekrar mı açılıyor telefonlar?
bilmediğim için soruyoum eğer öyle ise 2 simle sadece 4 ay kapalı kalır telefonlar kayıtsız kullanmak mantıklı olur 2 tel ile iş çözülür
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Her sene açılıyor, 17-11 bakılmıyor öyle. Ben TR' den 1 cihaz alacağım paraya 3 adet yurt dışı telefon aldım, eşimle birlikte kullanıyoruz. Geçen sene neredeyse tek telefon ile seneyi bitirdim.
4 ay deniyor açık süre ama benim sadece tek simde 6,5 ay gibi bi süre açık kaldı.
şöyle, her sim 4 ay hakkı var, telefonlarda 2 sim var, her yıl başı sıfırlanıyor. eger 1 telefonu bu sene 5. ayda kullanmaya başlarsanız aynı telefonu seneye agustosa kadar kesintisiz kullanabilirsiniz. (4+4=8 ay- 8 ay sonra 2027 giriyor sıfırlanıyor 2027 8. aya kadar kesintisiz devam.)
2 kisi 3 telefonu kullanma şöyle olmuş;
1. kişi 2. kişi
1.cihaz 2. cihaz 3. cihaz(stepne)
her cihaz 2 sim total 6 sim (6x4 ay=24 ay) ihtiyaç 12+12 ay sonra yıl devri
3. cihazı stepne yapalım.
1. kişi ilk 4 ayı stepne ile geçiriyor
2. kisi 2.cihazı 4+4 ay dirkekt kullanıyor.
1. kişi 4. ayın sonunda 1.cihazına geçiyor ve yılı kapatabiliyor.
2. kişi 8. ayda stepne cihazın 2. sim ine geçip eksik kalan 4 ayını tamamlıyor.
ufak bir tüyo vereyim, hat bayisinden E-sim alırken qr okutup tanımlamanızı istiyorlar ya o qr ın resmini çekin ve 5 kez o qr ı kullanarak E-sim yükleyebilirsiniz.
(her E-sim değişiminde bayiye para vermeyin)
(turkcell de en son yaptığımda qr ı 5 kez kullanabiliyorduk operatöre göre farklılık gösterebilir)
e60 535d & THE A45 AMG
ben de 14 pro var yurtdışı ve açık henüz sim takılı değil. ekranda 2 tane yeşil çizgi var. bunu napmak lazım? telefonculara parça niyetine mi satılır?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)