12-13-14 yurt dısı kullanıma kapanmıs Iphone arıyorum
17 aramıyor ki 13-14-15 demiş. Neden bulunmaz her yıl başı hak yenileniyor mu tekrar mı açılıyor telefonlar?
bilmediğim için soruyoum eğer öyle ise 2 simle sadece 4 ay kapalı kalır telefonlar kayıtsız kullanmak mantıklı olur 2 tel ile iş çözülür
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Her sene açılıyor, 17-11 bakılmıyor öyle. Ben TR' den 1 cihaz alacağım paraya 3 adet yurt dışı telefon aldım, eşimle birlikte kullanıyoruz. Geçen sene neredeyse tek telefon ile seneyi bitirdim.
4 ay deniyor açık süre ama benim sadece tek simde 6,5 ay gibi bi süre açık kaldı.
şöyle, her sim 4 ay hakkı var, telefonlarda 2 sim var, her yıl başı sıfırlanıyor. eger 1 telefonu bu sene 5. ayda kullanmaya başlarsanız aynı telefonu seneye agustosa kadar kesintisiz kullanabilirsiniz. (4+4=8 ay- 8 ay sonra 2027 giriyor sıfırlanıyor 2027 8. aya kadar kesintisiz devam.)
2 kisi 3 telefonu kullanma şöyle olmuş;
1. kişi 2. kişi
1.cihaz 2. cihaz 3. cihaz(stepne)
her cihaz 2 sim total 6 sim (6x4 ay=24 ay) ihtiyaç 12+12 ay sonra yıl devri
3. cihazı stepne yapalım.
1. kişi ilk 4 ayı stepne ile geçiriyor
2. kisi 2.cihazı 4+4 ay dirkekt kullanıyor.
1. kişi 4. ayın sonunda 1.cihazına geçiyor ve yılı kapatabiliyor.
2. kişi 8. ayda stepne cihazın 2. sim ine geçip eksik kalan 4 ayını tamamlıyor.
ufak bir tüyo vereyim, hat bayisinden E-sim alırken qr okutup tanımlamanızı istiyorlar ya o qr ın resmini çekin ve 5 kez o qr ı kullanarak E-sim yükleyebilirsiniz.
(her E-sim değişiminde bayiye para vermeyin)
(turkcell de en son yaptığımda qr ı 5 kez kullanabiliyorduk operatöre göre farklılık gösterebilir)
e60 535d & THE A45 AMG
ben de 14 pro var yurtdışı ve açık henüz sim takılı değil. ekranda 2 tane yeşil çizgi var. bunu napmak lazım? telefonculara parça niyetine mi satılır?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
@Omak yazmış bende farklı yazayım.
3 telefon 2 kişi kullanım .
14-15-16 diyelim telefonlara. Ben ve eşim kullanıcı diyelim.
Yıl basında tüm telefonlar 8 er ay açık.
14 u ben 8 ay kullanıyorum.
15 i eşim 4 ay kullanıyor. 4. ayda eşim 16 ya geçip 8 ay kullanacak.
Benim 8. ay dolunca 15 in kalan 4 ayını ben kullanıyorum .
bilgiler doğru ama buna güvenmek yanlış. 2025 de süreyi düşürecekler muhabbetleri döndü. yani her an değişikliğe gidebilirler hiç belli olmaz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
benim de 10 gün sonra açıldı bu yıl ama bir ayarı yok bu işin. bu konuları çok dillendirmemek lazım. ne zaman bir şey çok dillense insta ve yutup yoluyla mutlaka başka bir tedbir geliyor. 3 yıldır ben de kullanıyorum. telefonda yenilemedim iyi dayandı s23 ultra. Bozulunca bakacağız artık son durumlara göre.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)