Orijinalini görmek için tıklayınız : '' KOSK '' ( 27 Mayıs 2012 ) Konya 1. Mahalli Oto DRAG Şampiyonası
mersin kayseri yakın sanki :D
Pazar sabahtan Mersin'de olabilirseniz birlikte çıkarız yola :) Yarış öğleden sonraymış zaten
Son 6 kimler kesin geliyor?
geri vitesler başladı ömer usta :))))
Drag pistinin tam adresini alabilir miyim ?
Yakın bir konum vs. navigasyona kayıt edeceğimden ötürü soruyorum.
Google mapsden baktığım kadarıyla Atış poligon yolunda mı ? Saraçoğlu caddesi üzerinde midir ? yardımcı olursanız sevinirim Konya'lı arkadaşlar.
37.820175,32.56573
bende kaydettim geçen sene yanlış yerden girmişim 2 saat dolandıydım.
nitrateX
21-05-2012, 10:46
Padok alanında karmaşa ve gereksiz kalabalık olmaması için önlemler ne durumda acaba?
tşk,
güvenlik her zamankinden üç kat daha fazla
sponsorları netleştirirsek aVDANLı - R ve BAŞTAŞ PERFORMANCE olarak ordayız inş ...
istanbuldan konyaya
konyadan istanbula
26 mayıs cumartesi sabah orda olucak
28 mayıs pazartesi istanbula geri gelcek
arac başı 600 tl gidiş geliş
1 araç boş yer var şu anda
gitmek iseyen benimle irtibata gecsin
nakayama
21-05-2012, 11:36
istanbuldan konyaya
konyadan istanbula
Katılıcakmısın abi ?
21/05/2012 tarihi itibariyle KOSK Başkan Yardımcılığından istifa etmiş bulunmaktayım. Cumartesiden gelecek arkadaşlar irtibata geçebilirler. Gelecek arkadaşlara evimin kapıları sonuna kadar açıktır.
güvenlik her zamankinden üç kat daha fazla
Biligi için tşk,
Bu arada Kosk ödemesi yapıldı + tır ödemesi yapıldı.
Allahın izniyle bir aksilik çıkmaz ise orada olacağım.
Katılıcakmısın abi ?
Ben katılmıyorum
nitrateX
21-05-2012, 18:39
http://img88.imageshack.us/img88/5120/24757592.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/88/24757592.jpg/)
Not: Hava Şartları veya olumsuzluklar nedi ile ertelenebilir.
Lisansı Olmayan Sporcuların getirmesi gereken belgeler
1) Aile Hekimlerinden Sağlık Raporu
2) Bir (1) Adet Fotoğraf
3) Ehliyet ve Kimlik Fotokopileri
İlgili Formlar ve Detaylı Bilgi için Tıklayınız... (http://www.kosk.org.tr/haberler/24-konya-1oto-drag-sampiyonasi.html)
Lisans : 60,00 TL
Sigorta : 50,00 TL
TOPLAM : 280,00 TL
Eğer sezonluk lisansınız varsa kartını göstermek suretiyle ücret ödemenize gerek yoktur.
Eğer sezonluk lisans alırsanız size lisans kartınız tarafımızca ulaştırılacaktır.
13 Mayıs 2012 olarak planlanıp Atıcılık Federasyonu etkinliği nedeniyle ertelenen drag yarışımız 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü katılmak isteyen sporcuların antrenmanla Konya Drag pistinde başlayıp saat: 17:00 itibari ile yarış araçlarının M1 Merkez Konya A.V.M. oto parkında sergilenmesi 27 Mayıs Pazar günü çok iddialı ve güzel sürprizlerle dolu büyük bir organizasyonla devam edecektir.
Tüm Yarışmacı ve Seyircilerimizi bekliyoruz...
ve bu yıl farklı bir uygulama ile
KOSK Konya Otomobil Sporları Kulübü
olarak bu yıl 2012 sezonu boyunca düzenleyeceğimiz otodrag şampiyonalarında sezon sonun da 6 klasmanın da en iyi süreyi yapan 1. 2. ve 3. ye Türkiye Şampiyonu tarzında ödül verilecektir.
Kurallar:
1) Araçlarda arka koltuk sökmek ve stepnesiz yarışmak serbesttir.
2) Araçlarda en az 5 kg yangın tüpü zorunludur. Yangın tüpü pilot mahallinde ve sabit
olmalıdır.
3) Pilotların kask takma zorunluluğu vardır.
4) Hiçbir grupta, motor hacmi ve ayar (chip, tunning vs) sınırlaması yoktur.
5) Aşırı besleme; turbo, supercharger, NOS (nitrous okside), kompresör serbesttir.
6) Motorlar içten yanmalı olacaktır. ( piston ya da rotary/Wankel) gaz tribünü yasaktır.
7) Araç üzerinde, kapılar ve çamurluk üstlerini organizasyon sponsorları için boş
bırakılması gerekmektedir.
8) Fiber kaput, fiber bagaj, fiber kapı serbest fakat mandallı yada çok sağlam bir şekilde
takılacak araca bantla tutturma yapıştırma vs. yollarla yapılan uygulamalar kabul
edilmeyecektir.
9) Servis alanında sadece pilot ve 2 teknisyen bulunabilir. Onun dışında yarışta görevli
olmayan hiç kimse servis alanına giremez. Start alanında ise görevliler ve o an yarışan
aracın teknik elemanları yer alacaktır. Bu durumu göz önüne alarak teknik ekibinizi
seçiniz.
10) Start alanında fotoğraf veya video çekimi yapmak isteyen basın mensupları bizlerle irtibata
geçmeleri gerekmektedir.
11) Her sporcunun iki defa siding hakkı var ve 17.000 saniye altına düşemeyen sporcu direk olarak diskalifiye olur.
Sınıflandırma:
Sınıf 1 - Street (15 saniye üstü)
Sınıf 2 - Super Street (14-15 saniye arası)
Sınıf 3 - Pro-Street (13-14 saniye arası)
Sınıf 4 - Drag (12-13 saniye arası)
Sınıf 5 - Pro-Drag (11-12 saniye arası)
Sınıf 6 - Super Pro Drag (11 saniye Altı)
Cezalar:
İlk altı sınıfa, yarışma içinde, 0.25 saniye kadar gelişme-iyileşme toleransı tanınmıştır. Bu sınıflarda
kayıt/start listesindeki zaman sınırlamasının tolerans payının altında kalan derecelerde;
0.25 - 0,4 saniye için 0,5 saniye0,40 – 0,75 saniye için 1 saniye
zaman cezası uygulanacaktır.
Girdiği grubun alt limitine göre 1 saniyeden daha iyi bir derece yapan sürücü, yarışmadan ihraç edilir
ve sonraki yarışlarda bu sınıfta yarışamaz. Bu durumdaki sürücüler, ancak otomobilin gireceği sınıfın
tüm güvenlik önlemlerine uygun olması halinde, bir üst sınıfta yarışabilirler.
26 Mayıs 2012 Cumartesi günü açılacak kayıt masasında kaydını yaptıran her sporcu antrenmana
katılabilecektir.
Antrenmana katılan sporcu yarış günü yarışa katılamayacağını bildirirse kayıt ücretinin yarısı ve
sigorta ücretini geri iade alabilecektir.
Rixos Otel (http://www.rixos.com/tr/rixos-konya-otel/)
Tek Kişi : 100,00 TL KDV ve Kahvaltı dahil.
Çift Kişi : 150,00 TL KDV ve Kahvaltı dahil.
Rezervasyon Tel: (0332) 221 50 00
yarışa giriş paramda tamamdır bi şekilde giricem cumartesi günü olmasada pazar günü için yarışa 1 kayıt boşta tutun ***** eskişehirden gelicem :D :D
kayıtlı araçların bir listesi var mı ?
Mikrop_Ali
22-05-2012, 15:16
Bende giriyorum bi aksilik cikmazsa.. Herkese basarilar
glockevo
22-05-2012, 19:59
geri vitesler başladı ömer usta :))))
Allah'tan bizde R yok usta...
fatihozturk
23-05-2012, 10:32
Keşke tech ailesi otobüs kaldırsa da hep beraber gitsek :)
istanbuldan konyaya
konyadan istanbula
Mechanix
23-05-2012, 10:50
Hala tamamlanmadı mı eksik araç. Çok enteresan...600TL ye bedava gidip geliyoruz.
usta 2-3 reklam yapan var gelecem yapacam diyen millet e gider yapıyorlar iş ciddiye geldimi direk geri vites...allah göstermesin cenaze veya hastalık dışında gerisi bahane ...
chiefkadir
23-05-2012, 13:16
usta 2-3 reklam yapan var gelecem yapacam diyen millet e gider yapıyorlar iş ciddiye geldimi direk geri vites...allah göstermesin cenaze veya hastalık dışında gerisi bahane ...
bu R yapanlar kimler yaw bi yazsanıza açıkca ,miniks hilmi özel durumundan gelemiyom demiş saygı göstermek lazım..,
Reklam yapanlar kimler ? Ben merak ettim doğrusu .. Birde Akhisar,Konya vs en son siz hangi yarışta vardınız bro ? Bi noslu 106 yı konyada seyretmiştik..Sorularımı yanlış anlamayın:icon_tup:
şimdi tartışma konusu yapmayalım bu konu açıldığında zaten geliyorum diyenler konuya mesaj yazmışlardı...şu an isim yazmak yakışı kalmaz zaten özel olarak kimseyede bir şey demeye hakkımız yok ...biz çok istedik akhisara gitmek ama bize çok uzak olduğundan bir türlü gidemedik...konyada da hemen hemen her yarışa katıldık zaten google yada youtubede yeteri kadar konya drag videomuz mevcut demekki sen ya gelmiyosun yada plakalara dikkat etmiyorsun kadir abi :)))))
sevdiğimiz arkadaşlarla aynı atmosferi paylaşmak bize yeter.. kib...
chiefkadir
23-05-2012, 14:20
şimdi tartışma konusu yapmayalım bu konu açıldığında zaten geliyorum diyenler konuya mesaj yazmışlardı...şu an isim yazmak yakışı kalmaz zaten özel olarak kimseyede bir şey demeye hakkımız yok ...biz çok istedik akhisara gitmek ama bize çok uzak olduğundan bir türlü gidemedik...konyada da hemen hemen her yarışa katıldık zaten google yada youtubede yeteri kadar konya drag videomuz mevcut demekki sen ya gelmiyosun yada plakalara dikkat etmiyorsun kadir abi :)))))
sevdiğimiz arkadaşlarla aynı atmosferi paylaşmak bize yeter.. kib...Valla ben geliyorum,konuya ilk mesajı atanda benim o gün ne diyosam bugünde aynı :) Şimdilik sıkıntı yok ,haa bi problem yaşanır gelemeyebiliriz ama şuana kadar sıkıntı gözükmüyo..İşkembeden sallayıpta bende ordayım vs. diyenler varsada bırakalım kendi hallerine..Konyada görüşürüz sende kib :)
:D adamın kare köküsün kadir abi :D
glockevo
23-05-2012, 14:28
Valla ben geliyorum,konuya ilk mesajı atanda benim o gün ne diyosam bugünde aynı :) Şimdilik sıkıntı yok ,haa bi problem yaşanır gelemeyebiliriz ama şuana kadar sıkıntı gözükmüyo..İşkembeden sallayıpta bende ordayım vs. diyenler varsada bırakalım kendi hallerine..Konyada görüşürüz sende kib :)
Konya'da görüşürüz Kadir abi.Seni seviyoruz:heyoo:
chiefkadir
23-05-2012, 14:34
:D adamın kare köküsün kadir abi :D
Konya'da görüşürüz Kadir abi.Seni seviyoruz:heyoo::hahaha: Allah dilinize düşürmesin :D
halilakgunn
23-05-2012, 18:49
mersinden konyaya gidiş geliş 330 tl
2 araçlık boş yer var irtibat 0533 598 2040 Halil AKGÜN
not:tır 8 araçlık şu an 6 arabayız
bu R yapanlar kimler yaw bi yazsanıza açıkca ,miniks hilmi özel durumundan gelemiyom demiş saygı göstermek lazım..,
Reklam yapanlar kimler ? Ben merak ettim doğrusu .. Birde Akhisar,Konya vs en son siz hangi yarışta vardınız bro ? Bi noslu 106 yı konyada seyretmiştik..Sorularımı yanlış anlamayın:icon_tup:
nasıl yani ? konuya fransız kaldık biraz kusura bakmayın dragda hulk olmıcakmı şimdi??
dragon07
23-05-2012, 19:22
bizde ordayız pilavdan dönenin kaşıgı kırılsın :)
Pazar sabahtan Mersin'de olabilirseniz birlikte çıkarız yola :) Yarış öğleden sonraymış zaten
Abi izlemeye mi gidiyorsunuz
Hala tamamlanmadı mı eksik araç. Çok enteresan...600TL ye bedava gidip geliyoruz.
Son 1 araç kaçıran yaya kalır. :):)
pazar günü konya yağmurlu görünüyor....
Weather Forecast Konya, Turkey | Konya Weather | Wunderground (http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=zmw:00000.1.17244)
pazar günü konya yağmurlu görünüyor....
Weather Forecast Konya, Turkey | Konya Weather | Wunderground (http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=zmw:00000.1.17244)
Hava durumu değişiyor gün gün metorolojiyi takip etmek lazım.
yağışa göre ertelenme durumu varmı
chiefkadir
24-05-2012, 13:00
Yağarsa sıkıntı büyük :)
Konya Hava durumu 15 günlük, 15 günlük hava durumu Konya, Havadurumu, Tahmini, Raporu (http://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/konya-hava-durumu-15-gunluk.html)
yağmur ihtimali yüksek görünüyor, bu durumda ne olur?
Pazar gokgurultulu sagnak yagmur ertelenirmi
Her yaris oncesi yagmur dedikodusu adet haline getirildi
Cok kotu bir durum
Yarisi duzenliyenler bunu hesaba katmiyorlarm herkes cekici ile yada para harciyarak yarisa gelecek yol masrafini karsilamicaklari icin yagmur olasiligina karsi onceden uyari yaparlar
KCANN_220
24-05-2012, 15:19
yagmur ıhtımalı ıcın acıklama beklıyoruz yetkılı sımalardan hazırlık yapıoruz one gore tawrımızı takınalım..:)
ERDINC-VTI07
24-05-2012, 15:26
punıshee-rrrr hazır gibi galiba :)
http://i425.photobucket.com/albums/pp332/erdinc07/DSCN2026.jpg
İstanbul'dan kalak Konya'ya git aaa yamur var kalk geri gel olmaz yarında kontrol edelim hava durumunu sonra bir çaresine bakalım.
Mechanix
24-05-2012, 15:58
Arkadaşlar , biz İstanbuldan gelmeye çalıyoruz ama geleceğimiz Tır'ın kontenjanında çok eksik var. İstanbuldan gidecek araç yokmu ? Eğer bu 2 eksik araç tamamlanmaz ise bizde araç başı 1500 TL verip tır ile gelemiyoruz...
İstanbul dan Konya'ya gidecek tırda 2 araçlık boş yer var. Yok mu gelecek olan ?
Adamlar 1 ay oncesinden tarih açıklıyorlar yağmur olup olmayacağını nerden bilsinler ? Konuya da yazmışlar yağış olursa ertelenir diye. Bence gereksiz yukleniliyor.
Adamlar 1 ay oncesinden tarih açıklıyorlar yağmur olup olmayacağını nerden bilsinler ? Konuya da yazmışlar yağış olursa ertelenir diye. Bence gereksiz yukleniliyor.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: aynen öle ama iptal olma ihtimali yüksek su anda eskişehirdeyim ve felaket derecede yağmur bastırdı umarım hafta sonunda konyada bişey olmaz ama meteroleji yağmurlu gösteriyo :S:soru::soru:
Burhan Type R
24-05-2012, 17:39
Konya'da görüşürüz Kadir abi.Seni seviyoruz:heyoo:
ömer abi orda görüşürüz:icon_tup:
glockevo
24-05-2012, 17:51
Hava parçalı bulutlu gösteriyor ark hemen kara bulutları topladınız...
glockevo
24-05-2012, 17:52
ömer abi orda görüşürüz:icon_tup:
Görüşürüz Burhanim:heyoo:
Ben bu siteye güvenirim hep pazar günü için yağış görünmüyor.
Daily Weather Forecast for Konya - weather.com (http://www.weather.com/weather/wxdetail3/TUXX0053)
Ben bu siteye güvenirim hep pazar günü için yağış görünmüyor.
Daily Weather Forecast for Konya - weather.com (http://www.weather.com/weather/wxdetail3/TUXX0053)
kankacım eminsinmi ya çiselese sıkıntı yokta işte yağarsa sorun olur yani
glockevo
24-05-2012, 18:26
Su an itibariyle yAgis görünmüyor...
Yağış falan görünmüyor beyler sabahtan beri takip ediyorum çoğunluk sitelerde yağış yok
kankacım eminsinmi ya çiselese sıkıntı yokta işte yağarsa sorun olur yani
kanka eminmisin derken sitenin yalancısıyım:D Yağıp yağmayacağını Allah bilir:)
mechanic
24-05-2012, 19:49
yağmur ihtimali yüksek görünüyor, bu durumda ne olur?
ne olur ertelenir. . .
5 günlük konya hava durumu (http://www.weather.com/weather/5-day/Konya+TUXX0053:1:TU)
nitrateX
24-05-2012, 20:21
arkadaşlar parçalı bulutlu fakat yağış gözükmüyor meteoroloji ile gittim kendim bizzat görüştüm
ama yarın tekrar gidip yine görüşeyim
birde bir ay öncesinden yağmur veya güneşli olup olmadığını kimse bilemez dediğim gibi yarın tekrar görüşeceğim meteoroloji ile
arkadaşlar parçalı bulutlu fakat yağış gözükmüyor meteoroloji ile gittim kendim bizzat görüştüm
ama yarın tekrar gidip yine görüşeyim
birde bir ay öncesinden yağmur veya güneşli olup olmadığını kimse bilemez dediğim gibi yarın tekrar görüşeceğim meteoroloji ile
Evet en güzeli yarın daha net bilgi de alınır. :icon_tup:
nitrateX
24-05-2012, 20:31
Benim bu org. için büyük emeğim masrafım maddi ve manevi vaktim herşeyim var
bende okadar insanı buraya toplayıp hadi yarış iptal deyip geri göndermek emeğimin boşa gitmesini istemem yani dedeğim gibi parçalı bulutlu olduğunu söylediler
yarın öğleye kadar net bilgi alıp burada sizlerle paylaşırım
nitrateX
24-05-2012, 21:01
Birde Yarış öğlen başlayacak gibi birşeyler konuşuluyor böyle birşey yok
ben öğlene kadar sidingleri alırız öğleden sonrada yarış başlar inş. dedim bunu da seyirci için konuştum
Arkadaslar hepimizde bi konyaya gitme telasi var hava yagisli gorunuyor ...eee nolucak durum simdi yaris iptalmi ???????
glockevo
24-05-2012, 22:09
Arkadaslar hepimizde bi konyaya gitme telasi var hava yagisli gorunuyor ...eee nolucak durum simdi yaris iptalmi ???????
Nereden bakıyorsunuz acaba ben bir türlü yAgis göremedim..
serkan6606
24-05-2012, 22:23
Bu güzel organizasyonu yerinde izleyemeyenler için canlı yayın olacakmı ?
valla yağışı sizler yağdıracaksınız bu düşüncelerle iyi düşünün biraz...
KingoAtmo
24-05-2012, 23:35
nasip kısmet hayırlısı :)
poseidon hiç yanıltmaz ordan baktım yagmur bulutlarına orda da saat 18:00 dan sonra parçalı bulut gözüküyo yani Allah ın işi ama yağmur yağması zor bi ihtimal Poseidon System (http://poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=eur#selectParameter)
valla yağışı sizler yağdıracaksınız bu düşüncelerle iyi düşünün biraz...
neyin düşüncesi olum ? google a hava durumu yazdıgında meteoroloji genel müdürlüğü çıkıyor orada konya nın gök gürültülü ve yagıslı oldugunu gösteriyor ???
inşallah yagmazda güzelim organizasyon mahvolmaz .
Nereden bakıyorsunuz acaba ben bir türlü yAgis göremedim..
Konya Hava durumu 15 günlük, 15 günlük hava durumu Konya, Havadurumu, Tahmini, Raporu (http://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/konya-hava-durumu-15-gunluk.html)
arkadalar bu kadar panıklemeyın bence ben cocuklugumdan berı konyada yasıyorum sabah yagmur oglen gunes aksamda kar yagdıgını gordum burda :) o yuzden yamur yagsa bıle yaz yagmuru yagar oda pıstı yıkar gıder yanı...
bugun bıle gece yagmur yagdı suan hava sankı hıc yagmur yagmamıs gıbı gunluk guneslık :)
Enverbah
25-05-2012, 07:13
arkadalar bu kadar panıklemeyın bence ben cocuklugumdan berı konyada yasıyorum sabah yagmur oglen gunes aksamda kar yagdıgını gordum burda :) o yuzden yamur yagsa bıle yaz yagmuru yagar oda pıstı yıkar gıder yanı...
bugun bıle gece yagmur yagdı suan hava sankı hıc yagmur yagmamıs gıbı gunluk guneslık :)
Birçok gün yağmurlu görünüyordu.Genelde hep kısa sureli yağdı.
HaLuK-35
25-05-2012, 07:56
buyuk emek var insallah sıkıntısız guzel bi yarıs olur,yagmur yagsa bile bi sıkıntı olmaz bahar yagmuru indigi gibi kuruyo cunku diye dusunuyorum cok siddetli olmadıkca insallahta oyle olur..
öylede böylede gelecez hiç olmadı etli ekmek yer döneriz.
Vts_Power
25-05-2012, 09:56
adem sen geliomusun?
mechanic
25-05-2012, 10:25
hacı bu çok dandik bi site ya,
weather.com dan bakın 5 günlük konya için;
konya (http://www.weather.com/weather/5-day/Konya+TUXX0053:1:TU)
Hafif bulutlu olsun da yanık olmayalım :D
Mechanix
25-05-2012, 14:09
Biz geliyoruz beyler.
Hayirlisi ile insallah bizde ordayiz
neyin düşüncesi olum ? google a hava durumu yazdıgında meteoroloji genel müdürlüğü çıkıyor orada konya nın gök gürültülü ve yagıslı oldugunu gösteriyor ???
umit banami soyluyorsun bunu isim geregi her saat bakiorm meterolojiye onlarin yagis veya gunesli dedine gore hareket etsek hic bise kazanamayiz...
Eeee son durum nedir hava muhalefetiyle ilgili ?
redbull s2k ve jdm ın bmw arabalar kamyonla yolda... bizde gece cıkıoruz yola hayırlısıyla
pıstın koordınatlarını bılen varsa yazabılırmı
edit buldum 37.820362,32.565529
aracımı yetiştiremedim çok şükür marşına bastık fakat eksiklerim var..yarışacak arkadaşlara başarılar dilerim yağmur gözükmüyor..
http://f1205.hizliresim.com/x/t/6rqur.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
orda görüşürüz nasipse bizde yarın angaraya gidiyoz, gecesi kaçta çıkılır bilmiyorum..
Vts_Power
26-05-2012, 00:18
Gelince ara goki bizim bebeler 45 kisilik otobus kaldirio ;) ben romorkla 1-2 civari yola cikacam gece
pıste butun dostlarımızı beklıyor olcaz ınsallah guzel bı yarıs eslıgınde hafta sonumuzu gecırcez arkadaslar.... bugunde geceye kadar yagmur yagmadı gece hafıf tıseledı gectı oda kurudu :)
pazar sabah 5-6 arası bizde adanadan 3-5 araba yada daha fazlası çıkıyoruz yola.herkesin yolu açık olsun.Kazasız belasız aman dikkat edin arkadaşlar.
ya tek bişe isteyecem şu yemek işine bi çare bulun üstad.aç kalıyoz açıkta kalıyoz.Tansiyonum düşüyor benim acıkınca :D rezil olmayalım orda mındar oluyoruz sonra :D
mkt pistin etrafı köfteci dolu sıra bile beklemedik geçen sene. önceki senelerle alakası yok yani :)
kayıt ve seeding tam olarak kaçda başlıcak
serkanokan
26-05-2012, 01:02
bu yıl izlemek için konyadayız...
mkt pistin etrafı köfteci dolu sıra bile beklemedik geçen sene. önceki senelerle alakası yok yani :)
kolumu kemiririm :)
CasabLanca
26-05-2012, 01:33
son hazırlıklar tamamlanıyor
sabahtan slickleri felan hazırlayacağız nasipse akşama mermiler namluya çekilmiş olur :D
serkanokan
26-05-2012, 07:39
son hazırlıklar tamamlanıyor
sabahtan slickleri felan hazırlayacağız nasipse akşama mermiler namluya çekilmiş olur :D
gardını al gardaş:D
Varmı bugün antrenman ?
Saat 17'de de M1 avmde araçlar sergilenecek vs.. deniyordu onun son durumu nedir?
nitrateX
26-05-2012, 09:02
yarış kesinlikle iptal değil 3. Sahışlardan duyduklarınıza inanmayın hava şartları konyada gayet güneşli ve güzel bana bilgi için bu numaradan ulaşınız 0533 255 47 35
Bulut Y.
26-05-2012, 09:06
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/457887_10150918007213711_723933710_9691229_7722781 08_o.jpg
hazırlıklara devamm :)
Hava günlük güneşlik konya da sıkıntı yok. Tam piknik havası var o derece yani :D
ygtkrmdnz
26-05-2012, 10:17
Eeee son durum nedir hava muhalefetiyle ilgili ?
zorla yağmur yağdıracaksnız hava güzel diyorlar işte
*bizde çıkıyoruz saat 5 gibi Allahın izniyle 4 5 araba..
ByShaGGy
26-05-2012, 10:18
bi sıkıntı olmazsa ordayım inş..
bu yagmur söylentileri yarışla alakası olmayan insanların gelmesini önlerde rahat rahat yarış izleriz umarım.
mad_max1978
26-05-2012, 10:48
hava durumu ile kesin ve net bilgi almak isterseniz 0312 302 25 32-33 nolu numarayı arayabilirsiniz.meteoroloji hava tahminleri analiz birimi.
Hava gayet guzel ve suan pıste acmaya gıdıyoruz antıraman yapcak arkadasları beklıycez :)
Enverbah
26-05-2012, 11:15
kimler geliyor reale
gidilir mi?
bu gece bi aksiyon var mı geceden gelsek ???
JapanVsGermany
26-05-2012, 11:34
bu gece bi aksiyon var mı geceden gelsek ???
geceden kimle gideceksin hayırdır?
gecen kı yarıştakı beyaz saxoda gelcek mı acaba?? .s.s
mstfcn28
26-05-2012, 12:07
Konyadayız bu gece çıkıyoruz Allahın izniyle.
Bütün katılımcılara başarılar.
nakayama
26-05-2012, 12:44
bizde gece 4 5 gibi yola çıkıcaz
gece 1:00 da manavgatekibi olarak yola cıkıyoruz.
E30_ORHAN
26-05-2012, 14:05
Canlı yayın olacak demiştiniz bugünde varmı? Ya da yarın kesin varmı?
arkadaslar nitratex nickli beyefendi ile görüştüm yarıs 8 gibi baslayacakmıs , gec kalınmaması acısından bilgi vereyim dedim ;)
bizde sabah 5-6 gibi yola cıkıcaz Allah izin verirse adanadan minibüsle ve yaklasık 10 kişiyle ...
bizde Ankaradan geliyoruz 2 arabayla seyirci olarak,,,Allah kısmet ederse saat 9-10 arası orda görüşmek üzere ;) ...
mechanic
26-05-2012, 20:11
adanadan sabah çıkan kalabalık bir seyrci grubu var anlaşıldı :D biz de geliyoruz ben özellikle hd video çekmeyi düşünüyorum acaba starta girebilir miyiz?
JumboAli
26-05-2012, 20:16
ulan babamın fıorınosu bende bı cılgınlık yapıp gelsemmı kı acaba ya.
Karaman üzerinden geçecek arkadaşlar varsa haberleşelim.
bLackModeL
26-05-2012, 20:18
aksaray ekibi destek ve tezaruatla orda ınsallah m zen garage butun dualarımız senle
pazar sabah 5-6 arası bizde adanadan 3-5 araba yada daha fazlası çıkıyoruz yola.herkesin yolu açık olsun.Kazasız belasız aman dikkat edin arkadaşlar.
benı ara :D
kimler yarşacak beyler, bi yazın bakalım...
mechanic
26-05-2012, 20:47
nerede burası diye soranlar olabilir:
maps.google dan tam adresi (https://maps.google.com/maps?q=Karatay,+Telsiz+Sokak,+Konya,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&ie=UTF8&sll=37.816226,32.573218&sspn=0.014154,0.027874&oq=telsiz+&t=h&hnear=Telsiz+Sk,+Konya%2FKaratay,+T%C3%BCrkiye&z=15)
ErmanArseven
26-05-2012, 21:11
beyler gece gelmek isteyen olursa sanayide songür garajdayız
tdipower
26-05-2012, 22:13
az önce garajdan araçları gönderdik :) bizde sabaha karşı yola çıkıyoruz inşallah
white rs
all motor saxo
205 rc swap
131 turbo
e30 3.33
eg typer
Bizde hayırlısı ile 1.30 gibi çıkıyoruz yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar yarın konyada görüşmek üzere :icon_tup:
keşke canlı yayın olsaydı..
BUGUN GUZEL BI ANTIRAMAN OLDU
ıstanbuldan gelen gri s2000 sesı cok guzeldı ve guzel performans sagladı ...yuzyuze tanısma fıratımız oldu kendısıyle
e36 kasa jdm works un arabasıda masallah 12 sanıyelerde kosturuyor ... guzel bı antıraman gunu oldu aksamda avm de hepbırlıkte arabalarımızı sergıledık muhabbet ettık sımdıde yarıscı arkadasların bı kısmını otellerıne dınlenmeye bı kısmınıda pıste gonderdık muhabbete doymamıslar :)
Mechanix
26-05-2012, 22:41
Şu anda pistin padik alanindan bildiriyorum. Caravella da 5 erkek uyumaya calisiyoruz. Disarida arkadaslar var , muhabbet ediyorlar. Seslerinden uyuyamiyoruz :)
Bugun hava cok guzeldi. Antrenmanlarda 12.4 yaptik leş25 ile. Yarin iyilestirmeye calisacagiz.
Sabah gorusmek uzere :)
az önce garajdan araçları gönderdik :) bizde sabaha karşı yola çıkıyoruz inşallah
white rs
all motor saxo
205 rc swap
131 turbo
e30 3.33
+eg typeR şevki
yorulduk hazırlık yaptık bakalım karşılığını yarın görücez umarım
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/521335_453909124637106_1040344268_n.jpg
tdipower
26-05-2012, 22:45
+eg typeR şevki
yorulduk hazırlık yaptık bakalım karşılığını yarın görücez umarım
ben bu şevkiyi ikidir unutuyorum :D
Piste aydınlatma sıstemlerı takıldı artık gece yarıslarıda olcak :)))
Sabah Oradayız Gorusmek uzere :)
Low-Rider
26-05-2012, 23:58
wankel şahin ne yaptı?
bende birazdan cıkarım :D güzel gececek gibi
bLackModeL
27-05-2012, 01:37
hazırlandık sabah ordayızz :D guzel olcak
ygtkrmdnz
27-05-2012, 02:21
Geldik konyadayiz uyuyalim artik cok yorulduk yarin gorusmek uzere :)
Herkese basarilar..
Su anda Akseki'yi geçtik yoldayiz inşallah 2'5 saate ordayiz
3.2 yakit ortalamasi ile konyaya gidiyoruz :)
JumboAli
27-05-2012, 03:02
Canli yayin olck mi
Hava şu an için gayet açık, şartlar drag için uygun (= Canlı yayın olacak mı bilmem ama pistte telefon iyi çekerse, mobilden yazarız buraya süreleri elimizden geldiğince.
5:30 yola cikiyoruz sabah gorusmek uzere saat kacta baslayacak seeding kesib bir bilgi varmi hava sogukmu ceket vs alalimmi
5:30 yola cikiyoruz sabah gorusmek uzere saat kacta baslayacak seeding kesib bir bilgi varmi hava sogukmu ceket vs alalimmi
tahminim gündüz sıcaktan yanarsın, ama güneş battıktan sonra deri montla üşürsün (= mümkünse bi tane sweat bi tane de mont al. 8-9 arası seeding başlayacak diyorlar.
Mikrop_Ali
27-05-2012, 03:57
Gelmek uzereyiz hava yagisli su anda saat 5
Konya parçalı bulutlu şuan için yağış yok.Umarım olmaz serin serin izleriz.
Gelmek uzereyiz hava yagisli su anda saat 5
Ohaa nerde yagmur var kordinat ver kanka
Mikrop_Ali
27-05-2012, 04:25
Ohaa nerde yagmur var kordinat ver kanka
Konya girisinde vardi su anda piste geldik yerler islak yagmur yok gunes cikarsa sikinti olmaz gibi gozukuyor
20 kişi yoldayız ankaradan çıktık geliyoruz
Bizde cikiyoruz görüsmek üzere
alikosar
27-05-2012, 06:18
Antalya ekibi başarılar
ygtkrmdnz
27-05-2012, 07:11
Hava guzel gece yagdi biraz hatta mukemmel olmus :)
alikosar
27-05-2012, 07:14
Kemalcan kupa bekliyoruz
Su an kayitlar yapiliyor cok arac var ve organizasyon sorumlulari yetisemiyor daha dogrusu ne yaptiklarini bilmiyorlar
Mechanix
27-05-2012, 07:38
Sabah 7 de egzoz sesleri ile uyandik
Sanki baskin yaptilar :) 7 den beri ayaktayiz ,anca uyandik. Baya katilim var. Guzel olacak gibi gorunuyor.
canlı izleyebilceğimiz tv veya link varmı :confused: gidemedik bari naklen izleyelim :D
sweet_vtec
27-05-2012, 08:28
yokmu canlı yayın linki,
sweet_vtec
27-05-2012, 08:44
Yarışa gelmek isteyip te işi çıkan veya herhangi bir sebepten dolayı gelemeyen arkadaşlarımız için bu yıl yarışı dört kamera ile
Konya Otomobil Sporları kulübü (http://www.kosk.org.tr)
www.kosk.org.tr (http://www.kosk.org.tr)
web sitemiz üzerinden canlı yayın ile izleme imkanı bulacaklar.
bulamadık ama,
Mikrop_Ali
27-05-2012, 08:48
Seedinglerde Guzel sureler cikiyor maasallah herkes iyi hazirlanmis
63owen63
27-05-2012, 08:50
4 kamera var denmiş, canlı yayın olacak mı, ?
linkk içirecek babayigit yok mu :)
4 kamerayı geçtim birine razıyım ama bulamadım :D
ilkerotti
27-05-2012, 08:54
yayın olsaydı şayet çoktan link yayınlanırdı diye düşünüyorum :(
Mikrop_Ali
27-05-2012, 09:14
Sako ilk seeding 11.7
İkinci seeding 11.5
yusufcan_k
27-05-2012, 09:24
çıkan süreleri ve göze batan araçları yazarsanız seviniriz akşama kadar beklemeyelim ne vardı neyoktu diye :)
Yoldayik geliyoz kmr2-gt ve viper_aydin lan.. Tanismak isteyenler icin yakamiza karanfil takacazz.
63owen63
27-05-2012, 09:40
Mechanix (Mustafa) 'ler de aks kırmışlar , ama güzel haber degişip devam ediyorlarmış :)
korhanktech
27-05-2012, 09:42
yayın varmı ?
ordaki arkadaşlar süreleri paylaşabilirse çok mutlu oluruz:)
mechanic
27-05-2012, 09:57
yayın yok mazeret nedir acaba
wankel şahinde oradaymış şimdi haberlerı geldi bakalım sonuçlar ne olacak
Şu kadar kalabalık olan bi yere 2012nin ortasında canlı yayın niye yapmazlar anlamadım..
ardacngns
27-05-2012, 10:16
Sonuclardan haberdar olan olursa yazsin merak ettim
Canlı yayın ne durumda bilen var mı ?
Canlı yayın ne durumda bilen var mı ?
bekliyoruz biri link atsa diye :D
mechanic
27-05-2012, 10:35
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/538184_10150894475594020_559824019_9532425_1998642 949_n.jpg
Rotary şahin ordamı :D
şahin 13.6 yapmış :heyoo::heyoo::heyoo:
ademsezer
27-05-2012, 10:49
şahin 13.6 yapmış :heyoo::heyoo::heyoo:
duz gıdememişmi?
canlı yayından ses seda yok herhaldeee
Mikrop_Ali
27-05-2012, 10:56
Wankel sahin 13.6
5.6 saniye daha kasar mı dersiniz ? :D
-HAKTAN-
27-05-2012, 10:57
chıefkadır 15 kusur yapmıs dogrumudur?
ilkerotti
27-05-2012, 10:58
ülkeye atar yapan şahin 13.6 baya iyi süre
ilkerotti
27-05-2012, 11:00
yazan olmadı daha ama eğer 15 sn lerde ise bir terslik var demektir. pistte olanlardan açıklama gelecektir sanırım.
-HAKTAN-
27-05-2012, 11:01
seedınglerde 15 ustu zaman gelmıs orda olan bı arkadastan duydumda ınanamadım :)
meramda yağmur yağıyor şu ana, birazdan pistin orayada atlar yağmur
ademsezer
27-05-2012, 11:07
cem in turbo lpg li şahini 12.8 yaptı:D
Jj saxo 13.8 tebrikler :)
14.3 diyr konuştuk az önce telefonda, en iyi derece şimdilik saxoda, clio bolt on bir araç değil o yüzden birçok şeyin oturması zaman alır, süreye göre yargılamak ilk yarışta doğru olmaz
ilkerotti
27-05-2012, 11:11
Jj saxo 13.8 tebrikler :)
erdi pistteysen süreleri yazsana canlı canlı buraya
-HAKTAN-
27-05-2012, 11:13
14.3 diyr konuştuk az önce telefonda, en iyi derece şimdilik saxoda, clio bolt on bir araç değil o yüzden birçok şeyin oturması zaman alır, süreye göre yargılamak ilk yarışta doğru olmaz
yargılamadım zaten sadece dogrumudur dıye sordum, 14.3 fhe kpro normal lastıklı bı typerın 400 zamanı suan
Mikrop_Ali
27-05-2012, 11:18
Yagmur basladi hafiften
allah rizasi icin konunun sahibi neden halla canli yayin linki felan vemedi hani canli yayin olacakti gelen var gelemeyennnnnnnnnnn varrrr.
canlı yayın linki bekliyoruz
yağmur başlamış yalan olur herşey :o
HaLuK-35
27-05-2012, 11:39
Yagmur yuzunden yalan olursa cok yazık olur valla o kadar gun içinde bugunu de bulması yaz mevsiminde hem de ..
yeni tlf la konuştum yağmur felan yokmuş hava güzelmiş seedingler bitmiş.
biri yağmur diyor biri yağmur yok güzel diyolar anlamadım :D
Kimin ne yaptigi belli degil ya boyle organizasyonmu olur o kadar cok tofas varki
sweet_vtec
27-05-2012, 11:55
Kimin ne yaptigi belli degil ya boyle organizasyonmu olur o kadar cok tofas varki
kimler katıldı yazacak kimse yokmu orada ...
sonuclari canli yayinin olup olmadigini kimse solemeyecekmi ?
sweet_vtec
27-05-2012, 12:01
sonuclari canli yayinin olup olmadigini kimse solemeyecekmi ?
pc başındakiler sanırım şuanda kimse için önemli değil...
Beyler kosk dayim yaptiklari bi *** yok yazicam sureleri
Seyirciler yuzunden yaris durdu
EmrahERKAN
27-05-2012, 12:04
ben elimdn gldgnce yazaym arkadaslar. Hava guzel bozacak gbi durmuyor. Yaris su anda durmus durumda kenarlar bosalmadgndan dolayi durdu yaris
:D pet siseleri atmaya basladilar pistin sagini bosaltmadiklari icin
ben elimdn gldgnce yazaym arkadaslar. Hava guzel bozacak gbi durmuyor. Yaris su anda durmus durumda kenarlar bosalmadgndan dolayi durdu yaris
en iyi süreler neler pekı kımler ne yaptı bıraz bılgı verebılırsenız cok ıyı olur
EmrahERKAN
27-05-2012, 12:07
gordugum kadaryla sakoturbo yapti supran cok iyi kabus guzel sure yapti sanrm sureyi goremeyen bi yerdydm sureyi grdgm bir yere gectm daha iyi aktarablrm umarm
golfcu0101
27-05-2012, 12:08
dibimdeki şu etkinliğe izleyici olarak katılamamak sinir bozucu işler yüzünden:mad:
takipteyiz canlı canlı burdan
Suan edebiyat parcaliyorlar yarisi iptal edicez diye
EmrahERKAN
27-05-2012, 12:10
adamin ses gtti ya
İsmail abi buyuk caba gosteriyor gereksizler bosaltilsin diye millet bir laf dinlemiyor vay arkadas
Dogan slx ile sahin cikti piyasaya 07 sl 485-06tu 987
EmrahERKAN
27-05-2012, 12:15
antalyadan deli metin ile 06 tu plaka turbo sahn yarisck
Yagmur cok ince atistirdi durdu gunes var bulutlu karisik
canli yayin yok dimi simdi :)
canli yayin yok dimi simdi :)
bu saatten sonra olacagını sanmıyorum :)
42 crf turbo vti & 07 dk 223 sahin
Vti 13.610 ile aldi
bari girisi gelimelerden haberdar etse.....
ensoztrk
27-05-2012, 12:22
En azından süreleri yazan biri çıktı sağolsun.
34 y 2223 zm4 & 131 sahin
14 sn ile 131 aldi :)
vankel kutsal damacana geldimi :)
06 ff 623 sti :) & 06 fpe 51 Sahin
13.245 ile sahin aldi
sweet_vtec
27-05-2012, 12:25
34 y 2223 zm4 & 131 sahin
14 sn ile 131 aldi :)
takipteyiz teşekkürler:icon_tup:
by wodoo
27-05-2012, 12:26
Canlı yayın olsaymış iyimiş :( Rpmde falan yok, artık bi umut Konya yerel kanallara bile baktım ama yine yok :)
Sari supra ile 06 ay 0840 miafori
13.090 ile miafori aldi
Sari supra tutunamiyor ahhhh bir tutunsa cok supriz yapacak
golfcu0101
27-05-2012, 12:28
sanki bi ara canlı yayın yapılacağından söz edilmişti bari o olsadı gelmeynler için:8
hayrina birileri arada resim upload etsin :))
42 avr bmw 5 serisi ile 33plaka kirmizi sahin
15.435 ile sahin aldi
kuşlar havalanmışlar :D :D
golfcu0101
27-05-2012, 12:32
resim yokmu resim mkt at bir resim bari sen bakalım kardeşim
Beyler o kadar cok kus serisi varki
06bc 2109 sari 200 sx ile 131 06 e87837
12.764 ile 200 sx Aldi
VTec_king
27-05-2012, 12:33
bu kuşlar avcı herhalde :)
06 as dogan ile 42 plaka s3
14.169 sahin aldi
alikosar
27-05-2012, 12:36
42 crf turbo vti & 07 dk 223 sahin
Vti 13.610 ile aldi
başkan canlı yayını sen mi sunuyon:D
42 plaka bmw 36 kasa cabrio ile 26plaka eg honda
14.225 ile bmw aldi
Beyaz saxo sem sport arabasi 32 plaka dogan
11.968 saxo aldi
orkun_06 teşekkürler koskun yapamadığı yayını sen yapıyorsun helal
golfcu0101
27-05-2012, 12:40
orkun sende olmasan millet habersiz bir şekilde kala kalacaktı eyvallah:icon_tup:
maşallah kuş serisi bol galiba atarlı hepside anladığım
06 ff 623 sti :) & 06 fpe 51 Sahin
13.245 ile sahin aldi
Abovv mju ruhu canlandi gene
Beyaz e36 ile e92
14.462 ile e36 aldi
EmrahERKAN
27-05-2012, 12:43
sanrm kabus yarisck smdi
34 kpj crx - kabus audi :)Quattro
Kabus audi 12.688 aldi
32plaka slx ile e36 42 plaka
15.284 bmw aldi
33plaka mavi dogan & 06 vk523 131
15.407 ile 131aldi
40 plaka 306 ile 50 plaka kartal
15.703 kartal
DaRkNeSs-
27-05-2012, 12:56
34 kpj crx - kabus audi :)Quattro
Kabus audi 12.688 aldi
crx mi? :D turbodur herhalde merak ettim arabayı :) bi resmini çeksenize :)