Orijinalini görmek için tıklayınız : '' KOSK '' ( 27 Mayıs 2012 ) Konya 1. Mahalli Oto DRAG Şampiyonası
nitrateX
05-03-2012, 18:22
http://img88.imageshack.us/img88/5120/24757592.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/88/24757592.jpg/)
Not: Hava Şartları veya olumsuzluklar nedi ile ertelenebilir.
Lisansı Olmayan Sporcuların getirmesi gereken belgeler
1) Aile Hekimlerinden Sağlık Raporu
2) Bir (1) Adet Fotoğraf
3) Ehliyet ve Kimlik Fotokopileri
İlgili Formlar ve Detaylı Bilgi için Tıklayınız... (http://www.kosk.org.tr/haberler/24-konya-1oto-drag-sampiyonasi.html)
Lisans : 60,00 TL
Sigorta : 50,00 TL
TOPLAM : 280,00 TL
Eğer sezonluk lisansınız varsa kartını göstermek suretiyle ücret ödemenize gerek yoktur.
Eğer sezonluk lisans alırsanız size lisans kartınız tarafımızca ulaştırılacaktır.
13 Mayıs 2012 olarak planlanıp Atıcılık Federasyonu etkinliği nedeniyle ertelenen drag yarışımız 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü katılmak isteyen sporcuların antrenmanla Konya Drag pistinde başlayıp saat: 17:00 itibari ile yarış araçlarının M1 Merkez Konya A.V.M. oto parkında sergilenmesi 27 Mayıs Pazar günü çok iddialı ve güzel sürprizlerle dolu büyük bir organizasyonla devam edecektir.
Tüm Yarışmacı ve Seyircilerimizi bekliyoruz...
ve bu yıl farklı bir uygulama ile
KOSK Konya Otomobil Sporları Kulübü
olarak bu yıl 2012 sezonu boyunca düzenleyeceğimiz otodrag şampiyonalarında sezon sonun da 6 klasmanın da en iyi süreyi yapan 1. 2. ve 3. ye Türkiye Şampiyonu tarzında ödül verilecektir.
Kurallar:
1) Araçlarda arka koltuk sökmek ve stepnesiz yarışmak serbesttir.
2) Araçlarda en az 5 kg yangın tüpü zorunludur. Yangın tüpü pilot mahallinde ve sabit
olmalıdır.
3) Pilotların kask takma zorunluluğu vardır.
4) Hiçbir grupta, motor hacmi ve ayar (chip, tunning vs) sınırlaması yoktur.
5) Aşırı besleme; turbo, supercharger, NOS (nitrous okside), kompresör serbesttir.
6) Motorlar içten yanmalı olacaktır. ( piston ya da rotary/Wankel) gaz tribünü yasaktır.
7) Araç üzerinde, kapılar ve çamurluk üstlerini organizasyon sponsorları için boş
bırakılması gerekmektedir.
8) Fiber kaput, fiber bagaj, fiber kapı serbest fakat mandallı yada çok sağlam bir şekilde
takılacak araca bantla tutturma yapıştırma vs. yollarla yapılan uygulamalar kabul
edilmeyecektir.
9) Servis alanında sadece pilot ve 2 teknisyen bulunabilir. Onun dışında yarışta görevli
olmayan hiç kimse servis alanına giremez. Start alanında ise görevliler ve o an yarışan
aracın teknik elemanları yer alacaktır. Bu durumu göz önüne alarak teknik ekibinizi
seçiniz.
10) Start alanında fotoğraf veya video çekimi yapmak isteyen basın mensupları bizlerle irtibata
geçmeleri gerekmektedir.
11) Her sporcunun iki defa siding hakkı var ve 17.000 saniye altına düşemeyen sporcu direk olarak diskalifiye olur.
Sınıflandırma:
Sınıf 1 - Street (15 saniye üstü)
Sınıf 2 - Super Street (14-15 saniye arası)
Sınıf 3 - Pro-Street (13-14 saniye arası)
Sınıf 4 - Drag (12-13 saniye arası)
Sınıf 5 - Pro-Drag (11-12 saniye arası)
Sınıf 6 - Super Pro Drag (11 saniye Altı)
Cezalar:
İlk altı sınıfa, yarışma içinde, 0.25 saniye kadar gelişme-iyileşme toleransı tanınmıştır. Bu sınıflarda
kayıt/start listesindeki zaman sınırlamasının tolerans payının altında kalan derecelerde;
0.25 - 0,4 saniye için 0,5 saniye0,40 – 0,75 saniye için 1 saniye
zaman cezası uygulanacaktır.
Girdiği grubun alt limitine göre 1 saniyeden daha iyi bir derece yapan sürücü, yarışmadan ihraç edilir
ve sonraki yarışlarda bu sınıfta yarışamaz. Bu durumdaki sürücüler, ancak otomobilin gireceği sınıfın
tüm güvenlik önlemlerine uygun olması halinde, bir üst sınıfta yarışabilirler.
26 Mayıs 2012 Cumartesi günü açılacak kayıt masasında kaydını yaptıran her sporcu antrenmana
katılabilecektir.
Antrenmana katılan sporcu yarış günü yarışa katılamayacağını bildirirse kayıt ücretinin yarısı ve
sigorta ücretini geri iade alabilecektir.
Rixos Otel (http://www.rixos.com/tr/rixos-konya-otel/)
Tek Kişi : 100,00 TL KDV ve Kahvaltı dahil.
Çift Kişi : 150,00 TL KDV ve Kahvaltı dahil.
Rezervasyon Tel: (0332) 221 50 00
chiefkadir
05-03-2012, 19:56
O tarihe kadar bir aksilik yaşamazsak White Rs orda ..Piston Garage ekibi olarak baya araba girebiliriz ,Maestro Erkut napacak bakalım :hahaha:
süre sistemindeki eksikler giderildimi ?
ışıklandırma ve gece yarışı olcakmı ?
otopark alanı düzenlemesiyle ve güvenlik ( tel örgüler ) ile ilgili bi düzenleme olcakmı ?
otopark alanı düzenlemesiyle ve güvenlik ( tel örgüler ) ile ilgili bi düzenleme olcakmı ?
kardesım okurken ben yoruldum ne cok sey ıstıyon sen ya :) ıcın rahat olsun olcak seyler ıstııon hersey duzeltıldı bu sezon bomba gıbı olcak
golfcu0101
05-03-2012, 23:14
aceba yeri tam nerde konyada izlemeye gelmeyi arzu ediyorum yakınım konyaya
kardesım okurken ben yoruldum ne cok sey ıstıyon sen ya :) ıcın rahat olsun olcak seyler ıstııon hersey duzeltıldı bu sezon bomba gıbı olcak
inş. tekrardan kolay gelsin , bu sezon 1 otobüs 2 tır geliriz yine sanırım :beuj:
KeremDOGAN
06-03-2012, 00:27
Aksılıkler gıderıldıyse ızlenılesı bır yarıs olur... Katılacaklara basarılar.
aceba yeri tam nerde konyada izlemeye gelmeyi arzu ediyorum yakınım konyaya
Pistin tam olarak yeri :)
http://img193.imageshack.us/img193/9882/sssskw.jpg
Mechanix
06-03-2012, 09:12
İstanbuldan katılacaklar kimler ? Tır organizasyonu yapalım beyler.
Süre sisteminde son yarışımız da bir sıkıntı yoktu. Şimdi de herhangi bir sıkıntı yok. :)
Elbette ışıklandırma olucak. Pist ve etrafı komple ışıklandırılacak. ;) Gece yarışı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Gerekli izinleri aldığımız taktirde konu ile ilgili açıklamaları yapacağız. 2. yarışımıza yetiştirmeye çalışıyoruz. :)
Gerekli düzenlemeler yapıldı. Güvenlik 2 katına çıkartılacak. (Tellerden atlayan apaçiler için tellere elektrik verildi :D :D :D )
O tarihe kadar bir aksilik yaşamazsak White Rs orda ..Piston Garage ekibi olarak baya araba girebiliriz ,Maestro Erkut napacak bakalım :hahaha:
İnşallah abi bekliyoruz erkut abi ile istişare halindeyiz. :)
yasinipek79
06-03-2012, 09:40
Seyirciler için tribün yapıldı mı yoksa hala toprak üzerindenmi izlenmeye devam ediliyor?
Seyirciler için tribün yapıldı mı yoksa hala toprak üzerindenmi izlenmeye devam ediyor?
Tribün sorunu geçen sene giderildi. Artık ayaklarınızı uzatıp, çekirdeğinizi alıp, karnınızı kaşıya kaşıya yarışı izleyebilirsiniz. :D :D
nitrateX
06-03-2012, 09:47
Konya drag pistiyle ilgili bütün sorunlar çözülmüştür arkadaşlar geçen sezon bütün eksiklikler giderildi. Tribün, oto park, padok alanına girmeden önceki yerin asfaltı kamelya yeşil alan düzenlemesi, ikinci ve büyük wc
yani sıkıntısız bi sezon geçireceğiz
nitrateX
06-03-2012, 10:10
Yukarda ufuk arkadaşımızın dedeği gibi güvenlik iki katına çıkaracağız ve daha düzenli bir yarış çıkaracağız inş. hem sporcular sıkılmayacak hemde seyircilere doyumsuz bir gün yaşatmayı hedefliyoruz.
Ekle kardeşim beni yalnız cam kenarı isterim :hahaha:
(Tellerden atlayan apaçiler için tellere elektrik verildi :D :D :D )
Koptum... :D:D:D
Bizim bu seneki lisansimiz var. Ulku pistinden almistik. Ordada gecerli bu lisans degilmi? Sigorta + Kayit yeterli galiba. Gorusmek uzere...
nitrateX
06-03-2012, 10:23
Bizim bu seneki lisansimiz var. Ulku pistinden almistik. Ordada gecerli bu lisans degilmi? Sigorta + Kayit yeterli galiba. Gorusmek uzere...
aynen lisansınız varsa tekrar lisans ücreti ödemeyeceksiniz
Sigorta + Kayıt
nitrateX
06-03-2012, 11:31
2012 KONYA MAHALLİ OTO DRAG TAKVİMİ AĞAŞIDAKİ LİNKTE AÇIKLANMIŞTIR
http://www.tosfed.org.tr/images/dokumanlar/2012_MAHALL__TAKV_M.pdf
golfcu0101
06-03-2012, 13:27
Konya drag pistiyle ilgili bütün sorunlar çözülmüştür arkadaşlar geçen sezon bütün eksiklikler giderildi. Tribün, oto park, padok alanına girmeden önceki yerin asfaltı kamelya yeşil alan düzenlemesi, ikinci ve büyük wc
yani sıkıntısız bi sezon geçireceğiz
desenize ben seyirci olarak tam bitmeş haline gelecem.şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum o tarihi bir izleyici olarak:icon_tup:
Hayırlısı olsun herkese inşallah
Hayırlısı olsun herkese inşallah
Kanka ciftlikte mangal yakariz:) sut iciririm sana:D
Kanka ciftlikte mangal yakariz:) sut iciririm sana:D
ben nolcam???
takvim tümden açıklanmış. hayırlı olsun, allah izin verirse bu sene takip etmek istiyorum. allah başarılar versin tüm organizasyon yapanlara.
ErmanArseven
06-03-2012, 16:12
geçen sene trübünden izlemek oldukça keyifliydi :) bu senede arkadasların çalısmalarıyla inşallah daha güzel sorunsuz yarışlar izleriz :)
ben nolcam???
takvim tümden açıklanmış. hayırlı olsun, allah izin verirse bu sene takip etmek istiyorum. allah başarılar versin tüm organizasyon yapanlara.
Sensiz olmaz kankam kesinlikle:) ben konyaya girmezsin diye tahmin ettim :)
Untarim ben Ünsal abiye konustum burdan biz çıkacaz kanka benim arabayı çekiciye atarız istersen seninkimizde atariz
tribünler çok yeterli. hınca hınç dolu bir ortamda bile rahatlıkla yer bulduk hatta 3-4 kere yer değiştirdik. yiyecek içecek sıkıntısı yok. çekirdek yiyerek ayakları uzatarak ve nerde oturursanız oturun süreleri rahatlıkla görerek yarış izlemek çok keyifli. tuvaletlerde sıra beklememekte çok güzel :) Allah kolaylık versin sezonda. yarışlara katılım göstermeye veya seyirci olarak katılmaya özen gösterecez inşallah.
bu arada yanlış saymadım dimi 5 yarış var sezonda ?
bız ıkı 3 arac gıdebılırız yıne bu sekılde bı dusuncenız warsa ılerleyen zamanlarda tekrar görüşelim beraber gıdebılırız.
bu sezon hersey daha da bı guzel olcagını dusunuyorum hersey tamamıyle rayına oturdu ve yarısacak arkadaslarda pıstle butunlestı .... pıknık alanıylada galıba baya bı cumartesı gunu aksamı oturma tanısma eylenme olcak pıst ıcın de :)
Mechanix
07-03-2012, 12:26
bız ıkı 3 arac gıdebılırız yıne bu sekılde bı dusuncenız warsa ılerleyen zamanlarda tekrar görüşelim beraber gıdebılırız.
Tamamdır , konuşalım mutlaka.
serkanokan
07-03-2012, 14:08
Federasyonun açıkladığı takvimde Samsun'da da yarış görünüyo.Bilgisi olan var mı acaba?
glockevo
07-03-2012, 17:09
Gaziantep ekibi olarak ordayizz....
canlı yayın yok sanırım ?
KCANN_220
07-03-2012, 19:08
Allah nasip ederse bızde ordayız punishe-R yenı setubıyle surelerını merak edıyoruz..katılcak herkeze ıyı sanslar kazasız belasız sıkıntısız bı yarıs gecmesi dileyiyle..:)
Gaziantep ekibi olarak ordayizz....
İnşallah yeni turbo araçlarımızı orda deneyeceğiz ;) herkese başarılar iyi bir sezon olur umarım
siteye girmeyi yeni başardım bu başlıkla uyanmış oldum gece gece sanırım en az 8 araç oradayız neredeyse hepsi N/A eksiksiz kadro ilgisinden dolayı kosk ekibine teşekkürler biz zamanlar sadece tofaş ağırlayan bi yeri dünya standartında piste çevirdikleri için
B.Aktepe
08-03-2012, 07:16
Kismetse , 12 mayis ankaradayim.Subaylik sinavina giricem, oradan Konya draglarina gecmeyi planliyoruz. Hepimizin hakkinda hayirlisi :) Guzel bir yaris olmasi dilegi ile.
ilkerotti
08-03-2012, 07:49
Bende katılacağım Allahın izni ile
dragon07
08-03-2012, 10:06
inş katılıcam diyenlerin yarısı katılırda zevkli yarışlar seyrederiz.n/a'da büyük çekişme olucak gibi hayırlısı :)
inş. 2004-2005-2006 yılındaki yarıs heyecanı gerı gelir bu sene.
bu sezon süpriz çokkkk.....umarım herkes için hayırlı olur...sezon açılışı olacak ! bu yarışa umarım türkiyenin enleri tam kadro gelir....atıp tutup son dakka çekici bulamadık demesin kimse...minareyi çalan kılıfını hazırlasın :)
hataları düzelttiğimiz RC turbo da orda olacak.
RC turbo zaten artık drag için:)
Şimdi görüştüm sanırım bizde orda olabilirmişiz :D
hataları düzelttiğimiz RC turbo da orda olacak.
RC turbo zaten artık drag için:)
mustafa beraber kalkar dururuz:)
B.Aktepe
08-03-2012, 11:42
inş. 2004-2005-2006 yılındaki yarıs heyecanı gerı gelir bu sene.
hiçbirşey eskisi gibi olamaz :) ulusal drag heyecanının yeri zor doldurulur.
hiçbirşey eskisi gibi olamaz :) ulusal drag heyecanının yeri zor doldurulur.
Orasi oyle bilal ama akhisara gelen ekip veya konyaya gelen ekip artik sabitlesiyor. Heyecan artiyor.katilim fazlalasiyor. Gece yarislari duzenleniyor. İnsana heyecan veriyor boyle aktiviteler. Su mahalli yarislar toplansa ortak puan sistemine gecsek al sana ulusal:) tr sampiyonu belli olmadigi icin ulusal gibi zevkli olmuyor. Gir yarisa ilk uce girdinmi girdin tamam. Devami? Devami olmazsa ne kadar zevkli olabilirki bu yarislarin devamliligi.
B.Aktepe
08-03-2012, 12:07
Orasi oyle bilal ama akhisara gelen ekip veya konyaya gelen ekip artik sabitlesiyor. Heyecan artiyor.katilim fazlalasiyor. Gece yarislari duzenleniyor. İnsana heyecan veriyor boyle aktiviteler. Su mahalli yarislar toplansa ortak puan sistemine gecsek al sana ulusal:) tr sampiyonu belli olmadigi icin ulusal gibi zevkli olmuyor. Gir yarisa ilk uce girdinmi girdin tamam. Devami? Devami olmazsa ne kadar zevkli olabilirki bu yarislarin devamliligi.
Ben kesinlikle drag organizasyonlarının profesyonelleşmesini gelişmesini isteyenlerden biriyim. Daha iyi yerlere de geleceğimizden şüphem yok.Hatta bu konu ile ilgili sabitlediğim bir konu da var görmüşsündür :)
Sadece 2004-2006 yılları arasındaki ortam,çevre, katılım, paylaşım, dostluk vs gibi olgular,duygular şimdiki gibi olacağını düşünmüyorum. Zaman değişiyor haliyle çelikte değişiyor :)
bızım club olarak saten para kazanma gıbı bı dusuncemız yok keske sponsorlarımız cok olsa keske butun yarıscılardan para almasak ama yok ıste ...mantıken adam dusunmuyo gıder taplosunda ıslerım ben bu masrafı dıe gelde anlat guzel sponsorlar olsa toplu sekılde turk yarıscılar olarak yunanıstana veya kıbrısa yarıslara gıtcek ne guzel olur ama butceler yetısmıyo ...eskı senelerdekı gıbı destek yok drag yarıslarına opet ın aracı kaza yaptıgından berı artık opet de katılmıo yarıslara
nitrateX
08-03-2012, 19:16
siteye girmeyi yeni başardım bu başlıkla uyanmış oldum gece gece sanırım en az 8 araç oradayız neredeyse hepsi N/A eksiksiz kadro ilgisinden dolayı kosk ekibine teşekkürler biz zamanlar sadece tofaş ağırlayan bi yeri dünya standartında piste çevirdikleri için
bizleri yalnız bırakmadığınız için bizde sizlere teşekkür ederiz
Ben kesinlikle drag organizasyonlarının profesyonelleşmesini gelişmesini isteyenlerden biriyim. Daha iyi yerlere de geleceğimizden şüphem yok.Hatta bu konu ile ilgili sabitlediğim bir konu da var görmüşsündür :)
Sadece 2004-2006 yılları arasındaki ortam,çevre, katılım, paylaşım, dostluk vs gibi olgular,duygular şimdiki gibi olacağını düşünmüyorum. Zaman değişiyor haliyle çelikte değişiyor :)
Cok daha iyi yerlere gelecek bende hemfikirim. Evet gordum kardesim. Yeni yuzler katilacak cok daha eglenceli gececek.
Yaslaniyoruz o yaslardaki heyecanimiz bu zamanda yok tabikide:) hersey cok degisti katiliyorum. Ama bu sporu seviyorum elimden geldigince destekte olurum yarislarada girerim. Gecmek gecilmek cok basit seyler. Konyada veya akhisarda goremedigim arkadaslarimla muhabbet yapip hasret giderebiliyorsam benden mutlusu yok;)
tofaş olunca 2. sınıfmı oluyo abi :heyoo:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs324.ash1/28359_393878384222_539364222_3901227_4156245_n.jpg
böyle bir araba 1.sınıfmı Çagrıcım :)
tmm abicim hakılısınız o konularda da adamların imkanları onlar dahilinde yetiyo demekki bizim destek olmamız lazım daha iyilerini yapmaları için , berbat, kötü, kaka die ezersek nerde kaldı bu işin centilmenliği + kurunun yanında yaş yakılıyo ben ona üzülüyorum . eğer federasyon ve hakemler böyle fiber faciasını izin veriyosa şikayetçi olanların federasyona başvurmalarını rica ediyorum
Trkiye Otomobil Sporlar Federasyonu (http://www.tosfed.org.tr/iletisim.asp)
Yanlış anlama kardesım ben ezmek ıcın koymadım
ama Turkıye dekı Drag organizasyonunun daha ılerıye gıtmesı gerektıgı ıcın koydum
bence Dunyadakı cogu ulkeden cok daha ıyı araçlar yapıyoruz
ama bu goruntu hiç hoş degıl :)
Bu arada Sızın 131 Bence 1.sınıfında Ustundekı bır kalıtede hazırlanıyor ona lafım yok yanlıs anlama :)
teşekkürler abi oralara layık gördüğün için yanlış anlamadım sıkıntı yok :) bende istemem güvenliği olmayan arabaları , ben hakemlere kızıyorum bu sene umarım kesin kararlar gelirde güzel şeyler izleriz . Türkiye 1-2 sene sonra Dünyada tepe noktalarda olcak onada inanıyorumda ama işte tofaş kelimesi bi an küçük görününce benim şalterler arada bi atar sonra resetlerim :D
nitrateX
09-03-2012, 08:12
federasyon tarafından kurallar en geç iki haftaya kadar belli olucak sanırım.
Ama yarışlarda yukardaki görüntüde bi araç kesinlekle yarışlara alınmayacak maddeler halinde kuralları da yayınlayacağız.
fiber kaput, bağaj, kapı serbest fakat bu bantla tutturulmuş şekilde kabul edilmeyecek.
Sporcuların adeletli keyif alabileceği, seyircilerin aynı şekilde keyifle zevkle sıkılmadan izleyebileceği bir organizasyon planlıyoruz bu tip görüntülere izin verilmeyecek
ahahah yok lan nereye çekmişsin lafı :D
hatırlar mısın konyadaki eski herkesin midesini bulandıran orgları o zamanlar hepimiz demiştik ki ya dikkat edin ya da kamikazeler yarışsın sadece biz katılmayalım
ardından yönetim değişti o tip hataların hepsi düzene bindi katılımın şekli yönü değişti şu an o pist standartları gayet yüksek hale getirildi unutmayun wc bulamadığınız zamanları adamlar çöl gibi yeri tesise çevirdi daha da uğraşıyolar iyi olsun diye
nitrateX
09-03-2012, 09:16
bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz inş. sizlerinde desteği ile daha da güzel org. gerçekleşecektir.
Bu sezonu sııkıntısız sorunsuz atlatırsak eğer önümüzdeki sezon ulusal yarış almak için diğer klüplerle de görüşüp federasyona ortak bir bildirge yayınlamayı düşünüyoruz. İnşallah sizlerin desteği ile bu sezonda bambaşka bir organizasyon düzenleyeceğiz. Önümüzdeki sezonda federasyon "evet artık drag yarışları ulusal olmalı" diyecek. :)
Kadett_gsi
10-03-2012, 12:13
istanbuldan Tır organizasyonuna bende dahil olurum , gelişmelerle ilgili benide bilgilendirirseniz sevinirim ,
serdar_07
11-03-2012, 09:35
vay arkadaş ne şans var bende 17 mayısta teskere alıyorum :( :(
Bu sezonu sııkıntısız sorunsuz atlatırsak eğer önümüzdeki sezon ulusal yarış almak için diğer klüplerle de görüşüp federasyona ortak bir bildirge yayınlamayı düşünüyoruz. İnşallah sizlerin desteği ile bu sezonda bambaşka bir organizasyon düzenleyeceğiz. Önümüzdeki sezonda federasyon "evet artık drag yarışları ulusal olmalı" diyecek. :)
Demek istedigimde buydu iste;)
Ulusal olsa katılım ve yapılan arac 2 3 katına çıkar sponsor bulmaktada zorlukta çekmeyiz ;( umarım hersey istenildigi gibi olur
nitrateX
14-03-2012, 07:45
Sporcularımızın isteklerine cevap verebilmek ve org. en iyi şekilde tamamlamak adına geçtiğimiz hafta sonu Antalya ilimizdeki sporcularla iki günlük bi görüşmemiz ve fikir alışverişimiz oldu.
Bu gezilere bu hafta sonu İstanbul ve daha sonra ki haftalarda Ankara ile devam edeceğiz
Sporcularımızın isteklerine cevap verebilmek ve org. en iyi şekilde tamamlamak adına geçtiğimiz hafta sonu Antalya ilimizdeki sporcularla iki günlük bi görüşmemiz ve fikir alışverişimiz oldu.
Bu gezilere bu hafta sonu İstanbul ve daha sonra ki haftalarda Ankara ile devam edeceğiz
Kimlerle konustunuz? Toplantida neler soylendi
nitrateX
14-03-2012, 10:34
Aziz Uysal, Serdar Çakıroğlu, bu ekiple ayrı
Mehmet Keskin, Mehmet Yiğit, Ali Fırtına ve Metin Abi bu ekiplede ayrı görüşler oldu, görüşemediğimiz diğer arkadaşlarla da bu görüştüğümüz arkadaşlar bilgilendirecektir.
en büyük sorun padok alanına herkezin girdiği yönde
padok küçük bir sporcu iki teknisyen daha dikkat edeceğiz. Süreler yarış işleyişi teknik kontrol vs. hakkında bilgi alış verişi oldu
kanka daha çok yarış olucak o tarihlerde sıkma canını...
nitrateX
14-03-2012, 10:42
Hayırlısıyla güzel Kazasız belasız bi sezon atlatalım
gerçekten güzel bir organızasyon olacak gibi duruyor bızlerde seyırcı yada ızleyıcı olarak hıc farketmez destek olmak ıcın orada olucaz inş.:)
nitrateX
14-03-2012, 12:02
gerçekten güzel bir organızasyon olacak gibi duruyor bızlerde seyırcı yada ızleyıcı olarak hıc farketmez destek olmak ıcın orada olucaz inş.:)
inş. bekleriz
gokcell13
14-03-2012, 12:47
Kanka gideriz beraber işte İzleriz :)
herkese simdiden basarılar...
06 ANIL 38
14-03-2012, 19:21
"KABUS" ve tümoto garage olarak ordayız inşallah....
allahın izniyle arabam yetişirse piston garage ekibinden biri olarak bende yer alıcam orda güzel bi yarış olur inşallah herkes için...
glockevo
14-03-2012, 22:10
herkese simdiden basarılar...
konyada görüşürüz kanka:heyoo:
konyada görüşürüz kanka:heyoo:
aynen kardesim görüşürüz tabıkıde. ;)
caglargungor
15-03-2012, 09:50
aracım yetişirse piston garage ekibi ile ordayım ..
konuyu okurken büyük heyecan duydum. 13mayısta ordayız :) tüm araçların yetişmesi dileğiyle.
serkanokan
15-03-2012, 10:04
aracım yetişirse piston garage ekibi ile ordayım ..
Yetismezse degil misin?
Aracımızı hazırladık inşallah ordayiz herkese basarilar
nitrateX
16-03-2012, 10:01
konuyu okurken büyük heyecan duydum. 13mayısta ordayız :) tüm araçların yetişmesi dileğiyle.
inş. bekliyoruz
Süre ölçme cihazınızı yarıştan bir kaç gün önce tekrar tekrar test edermisiniz
Yarış sonrası şöyle start verildi böyle finiş gecildi şu oldu bu oldu gibi şeyler duymamanız için sölüyorum
Her konya yarışı sonrası tek yaşanan aksilik problem bu olarak görünüyor çünkü
şimdiden hem sizlere hemde bizlere hayırlı olsun
Allah (c.c.) cümlemizin yardımcısı olsun
nitrateX
16-03-2012, 10:36
geçen sezon son yarıştan sonra böyle bi söylenti ile karşılaşmadık.
Bu sezon içinde il il geziyoruz ve tüm sporcularla elimizden geldiği gücümüzün yettiği kadar görüşmeye çalışıyoruz sezon hakkında bilgi alışverişi yarış işleyişi fotosel çaışma sistemi hakkı bilgi veriyoruz görüş alışverişlerinde de bulunuyoruz umuyoruz ki dop dolu ve sorunsuz bir sezon geçirmek
ayberk_sahin68
16-03-2012, 11:00
Aksaray M-ZEN GARAGE ekibi olarak aracımızla orada olacagız.
MatraX_07
16-03-2012, 15:04
ordayız
Allahtan Bi Manı cıkmazsa
EmrahERKAN
16-03-2012, 15:22
İmkanım olursa Aydoğdu Garage la Sohc Vtec ies olarak orda olmayı istiyorum.
glockevo
18-03-2012, 14:07
Bu sezon çok hızlı olacak görünüşe göre.Sabirsizlaniyorum:))
nitrateX
19-03-2012, 19:47
İstanbul gezimizi de tamamladık sıra Ankara da
İstanbul'a eğitim için gittik. İşin açıkcası oradaki sporcularla görüşmeyi çok istiyorduk fakat imkanlar el vermedi. Eğitim tahmin ettiğimizden uzun sürdü. Apar topar tekrar geri dönmek zorunda kaldık. :(
bu görüşmeler kapsamında adana taraflarına gelecek olursanız mutlaka ulaşın ;)
nitrateX
22-03-2012, 11:49
bu görüşmeler kapsamında adana taraflarına gelecek olursanız mutlaka ulaşın ;)
inş. mersin, adana, antep tarafınada bi planımız var fakat iş güç arasında yetiştirebilirsek geleceğiz
vayy bea baya iyi olacak anlaşılan konyaya hiç gitmedim ama çokta uzak bize yaw :S
Sıkıntısız ve zevkli bir organizasyon yapmak için elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışıyoruz.
Aksaray M-ZEN GARAGE ekibi olarak aracımızla orada olacagız.
Valla kanka Allah razı olsun işlerden vakit Bulup yazamadım Aracımızı Yetiştirirsek ordayız...
KingoAtmo
28-03-2012, 11:17
Yarış tarihi bana pek uymadı ama iş yerinden izin alıcam artık , aksilik olmazsa jj saxo yeni setup'ıyla konyada olacak
JapanVsGermany
28-03-2012, 11:30
Yarış tarihi bana pek uymadı ama iş yerinden izin alıcam artık , aksilik olmazsa jj saxo yeni setup'ıyla konyada olacak
yeni bir hedefle de konyada olacak sanırım JJ SAXO, ipucu wermesen mi hedefle ilgili acaba?
serkanokan
28-03-2012, 12:19
yeni bir hedefle de konyada olacak sanırım JJ SAXO, ipucu wermesen mi hedefle ilgili acaba?
İpucu nickname'de yazılı zaten :icon_tup:
KingoAtmo
28-03-2012, 12:27
İpucu nickname'de yazılı zaten :icon_tup:
Siz yanımda olun, lastikleri ısıtırken arabayı tutun :) , sonrasını bende merak ediyorum...
hedef geçen seneki süreyi bir miktar daha iyileştirmek diyelim :D
Wankel neden yasak? Bilmediğimden soruyorum, Wankel şahini yine göremeyeceğiz :D
Wankel neden yasak? Bilmediğimden soruyorum, Wankel şahini yine göremeyeceğiz :D
gaz tribünü yasaktır denmiş wankel değil...
pistin yeni fotoları varmıdır?
cetinkaya55
28-03-2012, 13:03
pistin yeni fotoları varmıdır?
Forester için mi? lazım....:D:icon_tup:
nitrateX
29-03-2012, 02:09
Wankel yasak değil
gaz tribün yasak.
yarışmak için sanırım arabam yetişmeyecek gibi görünüyo ama izleyici olarak kesin gelecem bakalım kısmet :D
ayberk_sahin68
29-03-2012, 08:27
Valla kanka Allah razı olsun işlerden vakit Bulup yazamadım Aracımızı Yetiştirirsek ordayız...
ne demek kanka arabamızıda yetistirecegiz,yarısada gidecegiz konya'yı sallayıp gelecez insallah.
TUNCAY ÖNER
29-03-2012, 09:18
Son dakika dar zamana sokup aracımızın elini yüzünü düzeltmek için toplamaya soktuk.İnşallah yatiştireceğiz.Bu arada aracını ankara-konya toplu taşıma ile ilgili götürme düşüncesi olan arkadaşımız var ise benimle irtibata geçebilirler.
Selamlar
0532 604 22 50
KingoAtmo
31-03-2012, 12:56
Son dakika dar zamana sokup aracımızın elini yüzünü düzeltmek için toplamaya soktuk.İnşallah yatiştireceğiz.Bu arada aracını ankara-konya toplu taşıma ile ilgili götürme düşüncesi olan arkadaşımız var ise benimle irtibata geçebilirler.
Selamlar
0532 604 22 50
toplu taşıma derken ?
Selamlar
0532 604 22 50
Selamlar abi aynı yerdesiniz değilmi ? öner oto kurtarma olarak
yarışmak için sanırım arabam yetişmeyecek gibi görünüyo ama izleyici olarak kesin gelecem bakalım kısmet :D
giriyosun :icon_tup:
chiefkadir
02-04-2012, 08:18
giriyosun :icon_tup:Giriyorum giriyorsun giriyor:hahaha:
TUNCAY ÖNER
02-04-2012, 09:10
toplu taşıma derken ?
Beşli araç taşıma.
selamlar.
TUNCAY ÖNER
02-04-2012, 09:11
Selamlar abi aynı yerdesiniz değilmi ? öner oto kurtarma olarak
Evet değişiklik yok.
Selamlar.
gürkan18
07-04-2012, 00:38
ayarlayabilirsek bizde yarışmak için gelmek istiyoruz 5 araç olmadı izleyici olarak gelmeyi düşünüyoruz
chiefkadir
08-04-2012, 21:27
Sezonun ilk yarışları çok zevkli olur 13.500 yaparız inşallah :)
giriyosun :icon_tup:
tamam abi giriyorum :D ama bana fiber kaput lazımm :D
böle bagajda olabilir :D koltukta :D :D
Sezonun ilk yarışları çok zevkli olur 13.500 yaparız inşallah :)
abi allah gönlüne göre versin umarım 13.500 den aşağı süreler cıkartırsınız cok ugrastınız
batuozcile
09-04-2012, 21:50
ayarlayabilirsek bizde yarışmak için gelmek istiyoruz 5 araç olmadı izleyici olarak gelmeyi düşünüyoruz
bende düşünüyorum tır organizasyonuna mı girsek
gürkan18
09-04-2012, 22:47
olabilir aslında batu burdan oraya yürütmeye gerek yok hiç konuşalım bu konuyu
arabamız bugün itibari il hazır gibi bladerk erkut abim saolsun piston garajından bi araç daha giriyo :D :D
KingoAtmo
11-04-2012, 15:07
Ankara klübü yeni bir süre ölçüm sistemi getirmişti sanırım, yurt dışında kullanılan standartlarda diye söylenmişti, bir şekilde o sistemi kullanmayı deneseniz nasıl olur ?
olabilir aslında batu burdan oraya yürütmeye gerek yok hiç konuşalım bu konuyu
allahtan bir mani çıkmaz ise, benide yazın tıra.
nitrateX
12-04-2012, 08:11
http://img42.imageshack.us/img42/5831/13mays20121.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/42/13mays20121.jpg/)
2) Bir (1) Adet Fotoğraf
İlgili Formlar ve Detaylı Bilgi için Tıklayınız... (http://www.kosk.org.tr/haberler/24-konya-1oto-drag-sampiyonasi.html)
KURALLAR
2) Araçlarda en az 5 kg yangın tüpü zorunludur. Yangın tüpü pilot mahallinde ve sabit olmalıdır.
5) Aşırı besleme; turbo, supercharger, NOS (nitrous okside), kompresör serbesttir.
6) Motorlar içten yanmalı olacaktır. ( piston ya da rotary/Wankel) gaz tribünü yasaktır.
7) Araç üzerinde, kapılar ve çamurluk üstlerini organizasyon sponsorları için boş bırakılması gerekmektedir.
8) Fiber kaput, fiber bagaj, fiber kapı serbest fakat mandallı yada çok sağlam bir şekilde takılacak araca bantla tutturma yapıştırma vs. yollarla yapılan uygulamalar kabul edilmeyecektir.
9) Servis alanında sadece pilot ve 2 teknisyen bulunabilir. Onun dışında yarışta görevli olmayan hiç kimse servis alanına giremez. Start alanında ise görevliler ve o an yarışan aracın teknik elemanları yer alacaktır. Bu durumu göz önüne alarak teknik ekibinizi seçiniz.
10) Start alanında fotoğraf veya video çekimi yapmak isteyen basın mensupları bizlerle irtibata geçmeleri gerekmektedir.
sweet_vtec
12-04-2012, 17:08
memet konuşalım biara benimde niyetim var ama :icon_tup:
evet İZMİR tayfası listeyi update yapalım
1-batu
2-gürkan
3- atabay 126 bis
4-
5-
KUTSAL damacana geliyomu ????
bis de ne swap war , yürür videosu varmı bide sarı evo vardı project cars daki araba o noldu sondurum haberi olan varmı ,
Kadett_gsi
19-04-2012, 19:24
İstanbuldan tir organizasyonu dusunen var mi acaba ?
İstanbuldan tir organizasyonu dusunen var mi acaba ?
Ben düşünüyorum.
Bende düşünüyorum
arkadaşlar istanbuldan katılcak olanlar bana özel mesaj atarsa sevinirim ona göre ayarlarım trı
istanbul - konya - istabul
8 arac 6000tl + 180 tl kdv
5 arac 4000tl + 180 tl kdv
kayıtlar ne alemde ? oluşan bir liste var mı ?
IstNbuldan katilacaklar bir yazsalarda ona gore cekici organize edicezmi bI kararini verelim kimse birsey soylemiyorki sir gibi
dedebeto
26-04-2012, 07:14
IstNbuldan katilacaklar bir yazsalarda ona gore cekici organize edicezmi bI kararini verelim kimse birsey soylemiyorki sir gibi
cok gızlı tunıng var hacı abı:)
tüm yarışmacılara şimdiden başarılar :)
nitrateX
27-04-2012, 14:19
Yarışa gelmek isteyip te işi çıkan veya herhangi bir sebepten dolayı gelemeyen arkadaşlarımız için bu yıl yarışı dört kamera ile
Konya Otomobil Sporları kulübü (http://www.kosk.org.tr)
www.kosk.org.tr (http://www.kosk.org.tr)
web sitemiz üzerinden canlı yayın ile izleme imkanı bulacaklar.
abdullah songür
27-04-2012, 19:29
Yarışa gelmek isteyip te işi çıkan veya herhangi bir sebepten dolayı gelemeyen arkadaşlarımız için bu yıl yarışı dört kamera ile
web sitemiz üzerinden canlı yayın ile izleye bilme imkanı bulacaklar.
konyamıza yakışanda bu idi zaten emegi geçen herkeze teşekkürler
abdullah songür
27-04-2012, 19:30
web sitemiz üzerinden canlı yayın ile izleye bilme imkanı bulacaklar.
konyamıza yakışan hareketler bunlar
emegi geçen herkeze teşekkürler:icon_tup:
canlı yayın olayı da mükemmel olmuş helal olsun. ama tabiki de gelecez allahtan bi mani cıkmazsa eger
Canlı yayın iyi olmuş.Emeğinize sağlık.Uzaklardan seyredelim yarışı inş.
gecen sene ben anlık süre paylaşıyordum bu sene :) bana gerek kalmadı :) Az kaldı tüm araçlara başarılar
kayıt ücreti yatacak bir hesap numarası verseniz, pazar günü kayıt esnasında yığılma, bekleme olmasa.
mechanic
30-04-2012, 19:37
cumartesi günü seyirciyle ilgili bir kısıtlama sıkıntı olur mu?
cmts deneme turları atılacak değil mi?
cahilliğime verin artık?
cumartesi günü antrenman yapılacak mı ? eğer yapılmayacaksa pazar erken saatte bu mümkün olur mu ?
13 mayıs kesinmi yoksa erteleme olcakmı , ertelendni diye duyum aldım fakat kesin bişi yazılırsa yarışmacılar ona göre hazırlık yapsın
Kosk olması gereken standartları yakalamış geçen seneki son yarıştan belliydi bu zaten.Tebrikler.
Geçen sene çok iyiydi heleki geceya kalan yarışlar.Bu sene de olcak mı böyle bir durum?
arkdaşlar yarış bir hafta ertelenmiş 20 mayısta yapılacak
sebebi o bölgedeki atış poligonunda pazar günü etkinlik olması yüzünden belediye engellemiş bu konuda kosk elinden geleni yapmaya çalışmış ancak sonucu değiştirememişler
arkadaşlar detaylı açıklama ve evrakları paylaşacaklar
yine bu atışcı amcalarım engellemişler 20 mayıs ya da 27 mayıs da yapılacakmış biraz önce öğrendik hazırlıklarınızı bu şekilde yapın :icon_tup:
chiefkadir
01-05-2012, 23:39
Hayırlısı olsun bizim için farklı setupta girme şansı doğdu :)
ehehe bize biz zararı yok tabiki o güne işi olan gelemeyecek olan parçası geç gelen aracı yetişmeyecek olan v.s. herkesi ilgilendiriyo
Erkut Sohc da yetişsse keske daha cok zevklı olacak :)
bakalım güzel planlarım var sohc buna yetişemezse diğerine girer sevinti yok zaten yeterince araç giriyoruz
umarım eksik olan parçalarım biran önce gelirde bende girerim yaw ii oldu bi bakıma böle ertelendiği :D
tdipower
02-05-2012, 00:51
aksilik olmazsa pistteyim ara vermiştik yeniden devam :)
aksilik olmazsa pistteyim ara vermiştik yeniden devam :)
hayırdırr neyle giriyon bkayım :D
mechanic
02-05-2012, 07:36
cumartesi tüm gün deneme yapılacak mı??
seyirciler için sıkıntı olur mu gelmeleri? yani tüm hizmet cmts günü de verilecek mi?
kosk dan net cevap bekliyoruz !
Atmoferik e30 333İ Ordayız İnşallah
Arkadaslar Forumun organizasyon ile alakasi olmadigina gore cevap almak icin kosk u arayin direk ki bilgi alin gorundugu uzere bir yanit gelmiyor .
Aradiginizdada soyleyin yetkili kim ise o acsin gelip konuyu ve takip etsin suan icin ertelenmis bir tarih varmi yokmu belli degil bu konuyu kilitliyorum bir yetkili kisi bana ulassin acalim tekrar ...
nitrateX
03-05-2012, 12:23
http://img717.imageshack.us/img717/521/adszdr.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/717/adszdr.jpg/)
Atıcılık Federasyonun düzenlemiş olduğu ulusal düzeyde bi etkinlik olduğu için yarışımız 27 Mayıs 2012 Pazar gününe ertelenmiştir.
26 Mayıs 2012 Cumartesi Günü antrenman için saat : 13:00 - 17:00 arası pist açıktır.
Kayıt yaptıran her sporcu antrenmana katılabilir.
KeremDOGAN
03-05-2012, 12:57
27 Mayıs 2012 Pazar günü orada görüşmek üzere... İyi çalışmalar.
nitrateX
03-05-2012, 13:03
İki gündür konuyla ilgilenememizin nedeni ise tarih de değişiklik yaptırmamak için uğraştık ama malesef olmadı inş. hayırlısı böyledir
30 nisan mesai bitimine yakın haberimiz oldu. O yüzden kimseye bişey söylemedik. 1 mayıs resmi tatil olduğu için gerekli evrakları ve gerekli kişilerle görüşemedik. Dün bütün çabalarımıza rağmen yarışın ertelenmesini önleyemedik. 27 mayıs pazar gününe almak zorunda kaldık.
Banka hesap numaralarınıda bir kaç güne yayınlayacağız. Elinde eski banka hesapları olanlar varsa dikkate almayın. Yeni hesapları biz buradan açıklayacağız.
kolay gelsin,
mahalli takvime göre 9-10 haziran ve 14-15 temmuz aylarındaki yarış proğramlarında bir değişiklik düşünüyormusunuz ? ***** 27 mayıs ardından 10 haziran...arka arkaya 2 yarış zor olabilir
neden soruyorum :) akhisar pistini hazır hale getirdik bu sene akhisarda 3 yarış yapmayı planlıyoruz tarih belirlerken yarışların çakışmamasını istiyoruz,fakat aöf vs sınavları,diğer yarışlar engelde oluyor bununla ilgili en yetkili mercii den bilgi alabilirmiyiz,tarihleriniz netmidir arkadaşlar ?
dilerseniz tel ilede görüşebiliriz
533 220 98 00 selçuk
0532 578 68 88 deniz ( Dino® )
nitrateX
03-05-2012, 13:27
Akşam arkadaşlarla görüşüp tarihleri net belirleriz.
msj değişmiş :) neyse...belirlediğiniz tarihler bizlerede uymalı ama,karşılıklı belirlesek daha hoş olmazmı ?
nitrateX
03-05-2012, 13:47
illaki bizim tarihlerimiz belli zaten sadece haziran 10 daki tarihimiz değişebilir.
Tarihler çakışmasın tabiki geçen yıllarda olduğu gibi
Konya da bildiğiniz üzere motodarg ve atıcılık etkinlikleri de oluyor bu yüzden bizim tarih belirlememiz çok sıkıntı oluyor
numaranızı aldım abi arıycam sizi
nitrateX
03-05-2012, 14:09
http://img88.imageshack.us/img88/5120/24757592.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/88/24757592.jpg/)
2) Bir (1) Adet Fotoğraf
KURALLAR
2) Araçlarda en az 5 kg yangın tüpü zorunludur. Yangın tüpü pilot mahallinde ve sabit olmalıdır.
7) Araç üzerinde, kapılar ve çamurluk üstlerini organizasyon sponsorları için boş bırakılması gerekmektedir.
8) Fiber kaput, fiber bagaj, fiber kapı serbest fakat mandallı yada çok sağlam bir şekilde takılacak araca bantla tutturma yapıştırma vs. yollarla yapılan uygulamalar kabul edilmeyecektir.
9) Servis alanında sadece pilot ve 2 teknisyen bulunabilir. Onun dışında yarışta görevli olmayan hiç kimse servis alanına giremez. Start alanında ise görevliler ve o an yarışan aracın teknik elemanları yer alacaktır. Bu durumu göz önüne alarak teknik ekibinizi seçiniz.
10) Start alanında fotoğraf veya video çekimi yapmak isteyen basın mensupları bizlerle irtibata geçmeleri gerekmektedir.
nitrateX
03-05-2012, 14:11
Antrenman Saat: 13:00 - 17:00 arası olacak ve antrenman dan sonra
Konya Real A.V.M de yarış araçları sergilenecektir.
sevdaceken
03-05-2012, 14:11
hayırlısı neyse o olsun
msj değişmiş :) neyse...belirlediğiniz tarihler bizlerede uymalı ama,karşılıklı belirlesek daha hoş olmazmı ?
yani?pist bıttımı?:) yarıs kokuları alıyorum oralarda:)
ademsezer
03-05-2012, 14:52
Kismetse bazooka da olucak
konu kirlenmesin genel bilgi için aşağıdaki linkten faydalanalım arkadaşlar :)
http://www.techturkey.com/forum/drag/105170-rpm-race-events-2012-anket-3.html#post5833162
nitrateX
03-05-2012, 16:42
2) Bir (1) Adet Fotoğraf
KURALLAR
dragon07
03-05-2012, 16:45
üni sınavlarına denk geliyor herşeyimizde hazırdı gelemeye biliriz :) tabiiki herkesi memnun edemezsiniz tarih olarak inş geliriz.
B.Aktepe
03-05-2012, 16:49
http://www.techturkey.com/forum/5773940-post52.html
burada açıklanan kurallar peki? sınıf 1-2-3 için ağırlık kuralları vs uygulanıcak mı?
nitrateX
03-05-2012, 16:58
http://www.techturkey.com/forum/5773940-post52.html
burada açıklanan kurallar peki? sınıf 1-2-3 için ağırlık kuralları vs uygulanıcak mı?
Şuan için linkteki kurallar uygulanmayacak zaten imkansız gibi bir şey. Bu kurallar hakkında federasyon drag kuruluyla görüşmem oldu bu sezon bu kurallar açıklanıp önümüzdeki sezona uygulamaya geçilecek
Yıllardır drag yarışlarında toplanan sigorta parası nedir ?
nitrateX
03-05-2012, 17:08
Yıllardır drag yarışlarında toplanan sigorta parası nedir ?
Yarışa katılacak her araç için günlük sigorta yaptırıyoruz.
Sigorta :
Organizatör tarafından yaptırılacak sigorta sadece yarışmacıların üçüncü şahıslara
verecekleri hasarları yasal azami limitler dahilinde kapsar. Sigorta bedeli 50.00 TL kayıt ücretine
ilaveten ayrıca ödenir.
Talimatlar Aşağıdaki Gibidir.
Şahıs Başına Maddi
: 225.000,00 TL
Kaza Başına Maddi
: 1.125.000,00 TL
Maddi Kaza Başına
: 45.000,00 TL
Maddi Araç Başına
Kişi Başına Tedavi Masrafları
Kaza Başına Tedavi Masrafları
Konya için 5 araçlık çekicide 3 araçlık yer vardır
sağolsun yusuf altanhan abi bi arkadaşını ayarladı ve cok uyguna götürüp getiriyor
Araç başı gidiş geliş 600 tl
1_ Yusuf Altanhan honda CRX
2_ Hilmi Aynacı HULK
3_ Redbull S2K
4_ Bekir Osmanpaşaoğlu IBIZA PD400
5_ Adem Sezer BAZOOKA
bu 3 araçlık yer için konuya mesaj atabilirsiniz yada özel mesaj yollayabilirsiniz
sağolsun yusuf altanhan abi bi arkadaşını ayarladı ve cok uyguna götürüp getiriyor
2_ Hilmi Aynacı HULK
3_
4_
5_
bu 3 araçlık yer için konuya mesaj atabilirsiniz yada özel mesaj yollayabilirsiniz
Benide ekleyebilirsin.
Yarışa katılacak her araç için günlük sigorta yaptırıyoruz.
Sigorta :
Organizatör tarafından yaptırılacak sigorta sadece yarışmacıların üçüncü şahıslara
verecekleri hasarları yasal azami limitler dahilinde kapsar. Sigorta bedeli 50.00 TL kayıt ücretine
ilaveten ayrıca ödenir.
Talimatlar Aşağıdaki Gibidir.
Şahıs Başına Maddi
Kaza Başına Maddi
Maddi Kaza Başına
: 45.000,00 TL
Maddi Araç Başına
Kişi Başına Tedavi Masrafları
Kaza Başına Tedavi Masrafları
Örnek sigorta poliçesi var mı katılımcıların imzaladığı?
nitrateX
03-05-2012, 20:07
o şekilde normal bir araca kesilen poliçe gibi değil toplu şekilde tek poliçedir. biz bu poliçeyi federasyona gönderiyoruz
snan1910
03-05-2012, 21:11
27 mayıs tam üniversitelerin final haftası umarım sorunsuz gelebiliriz:s
KCANN_220
03-05-2012, 23:09
kac aydır yarısa yetıssın dıe aracımızı hazırlıoruz o kadar emek zaman harcıyoruz ertelıye ertelıye sınav oldugu gune ertelıorsunuz zaten bı zevkımız var sezonun ılk yarısı katılmak ıcın nelerden fedakarlık edıor hazırlanıoruz 3 hafta ertelıyıp acık ogretım sınavının olduna gunu buluorsunuz azcık bakın ne ne gune hangı tarıhe gelıor 2 dır bunu yapıorsunuz kosk..
nitrateX
04-05-2012, 00:38
kac aydır yarısa yetıssın dıe aracımızı hazırlıoruz o kadar emek zaman harcıyoruz ertelıye ertelıye sınav oldugu gune ertelıorsunuz zaten bı zevkımız var sezonun ılk yarısı katılmak ıcın nelerden fedakarlık edıor hazırlanıoruz 3 hafta ertelıyıp acık ogretım sınavının olduna gunu buluorsunuz azcık bakın ne ne gune hangı tarıhe gelıor 2 dır bunu yapıorsunuz kosk..
ikidir bunu yapıyorsunuz derken biz ilk defa tarih erteledik diğer kulüple karıştırmayın. tarih erteleme nedenimiz bir önceki sayfada belgeli açıkladık keyfi erteleme yok emek harcamaya gelince sizler kadar bizimde emeklerimiz boşa gitti masraflar boşa gitti bizde böyle olsun istemedik tarih konusuna gelince burada sadece otodrag değil motor ve atıcılık var tarihler sıkıntılı anca böyle dek geliyor.
Konya avcılık ve atıcılık kulubu ile baglantılı olursanız onlarında organizasyonları ile çakışmamış olursunuz
Bu senenin devamı ve ilerki seneler için irtibatta olmanızda fayda var
Kuş fişeği ile atıcılıgın yanında tek kurşun müsabakalarıda yapılıyor bu yüzden hiç bir şekilde izin vermezler Allah muhafaza bir sekse tek kursun adamın kafasını kopartır
2_ Hilmi Aynacı HULK
3_ Redbull S2K
5_
1 araçlık yer kaldı arkadaşlar
KCANN_220
04-05-2012, 09:31
ikidir bunu yapıyorsunuz derken biz ilk defa tarih erteledik diğer kulüple karıştırmayın. tarih erteleme nedenimiz bir önceki sayfada belgeli açıkladık keyfi erteleme yok emek harcamaya gelince sizler kadar bizimde emeklerimiz boşa gitti masraflar boşa gitti bizde böyle olsun istemedik tarih konusuna gelince burada sadece otodrag değil motor ve atıcılık var tarihler sıkıntılı anca böyle dek geliyor.
dıer kulup falan bılmem ben yarıs konyada mı konyada ve 2'dır konyada yapılan yarıs aöf sınav ve unı sınavları gununlerıne denk gelıyor gecen senede aynı sey olmustu ve nedense kımse bunu umursamıyor..sınav gunune denk getırdıgınız ıcın su anda benım etrafımda 5 arac katılamıyor bılgınız olsun..;) yarıscak arkadaslara basarılar..
2_ Hilmi Aynacı HULK
3_ Redbull S2K
5_ Adem Sezer BAZOOKA
Kontenjan dolmuştur
Herkese hayırlı yarşlar
Hilmi Hulk'ta eksikler varmı tam anlamıyla hazırmı drag'a?
Bulut Y.
04-05-2012, 09:48
sponsorlarımı herşeyi ayarlamıştım 13 mayısa şimdi 27 olmuş selcuk unıversıtesınde okuyorum 28 inde sınavlarım başlıyor. akhisar yolları taştan konya bizi çıkardı baştann..
mechanic
04-05-2012, 10:01
çok amatörce çok.
bu işi yönetmek bu kadar zor olmamalı..
nitrateX
04-05-2012, 10:52
sponsorlarımı herşeyi ayarlamıştım 13 mayısa şimdi 27 olmuş selcuk unıversıtesınde okuyorum 28 inde sınavlarım başlıyor. akhisar yolları taştan konya bizi çıkardı baştann..
keyif için yapılan bişey yok arkadaşlar yani gerekli evrakı bile sitede yayınladım
dragon07
04-05-2012, 11:01
erteleyebiliyorsanız 1 hafta sonraya erteleyin atarınız varmı ? :)
AhmetKadir
04-05-2012, 11:07
son gun calısmayın sınavlarınıza sizde :D
yarıs ıcın arabaya bu kadar hazırlık yaptıysanız, 13 mayıstan sonra 2 hafta var yarısa, bol bol vakıt olur calısmaya :)
abdullah songür
04-05-2012, 12:34
bazoka için gelinir valla
Bulut Y.
04-05-2012, 12:47
rpm race events taki gibi canlı yayından izleme olanağı olacak mı ?
Hilmi Hulk'ta eksikler varmı tam anlamıyla hazırmı drag'a?
Ayar yapmadım daha
Bir aksilik yaşamazsam herşeyim tam
Valla her hafta sonu var , cakismamasi imkansiz:)
13unde ales
20sinde kpds vardi gelemicektim:)
27 olunca ordayim insallah:)
Valla ne diim sırf yarış için izine ayrılmıştık eger aof sınavları var ise bu is yas katılamayız artik
Arkadaşlar en uygun tarihi ayarladık. 13 ve 20 sinde atıcılık var. Adamlar ertelemiyor. Pistin bulunduğu yer gençlik spora ait. Bizim tarihlerimizin aylar öncesinden belli olduğunu söylesekte. "Sizinki mahalli adamların ki türkiye şampiyonası. Onların ki daha öncelikli" diyorlar. Önümüzdeki sene Ulusal almak için uğraşıyoruz. Bu sene sadece 1 yarış yok arkadaşlar diğer yarışlarada katılabilirsiniz. İnternetten canlı yayın olacak elbette. Herkesin emeğine saygımız sonsuz. Ama lütfen ne zor şartlar altında yarış düzenlediğimizi bilin lütfen.
madem ole 3 hafta ertelendı bı hafta erteleyın usta herkezın emegı var ınsanlar magdur olmasın.
chiefkadir
04-05-2012, 17:09
27 mayis olmus hayirlisi ordayiz insallah
Kardeşim o zamanda haziranın 3 üne denk geliyor haziranın 10'unda yine yarış var. 1'er hafta arayla yarışı nasıl yapabilirim peki ? Zaten konyanın hava şartları belli koskoca sezonu 3-4 yarışla kapatmak zorunda kalacağız. Biz insanların en son mağdur olmasını isteyenlerdeniz. Siz olmazsanız zaten bizim bu yarışları düzenlememizin bir anlamı yok. Ama mahalli olduğu sürece hep atıl kalmaya devam ediyor. Bu son yarış değil bu daha önümüzde 4 yarış daha var. O yarışlara katılırsiniz.
kısmetse ordayız PİSTON garage :D
EmrahERKAN
04-05-2012, 17:31
AÖF sınavları bildiğim kadarıyla 02 - 03 hazirana denk geliyor
glockevo
04-05-2012, 17:36
27 mayıs bekliyoruz...
tuningcan
06-05-2012, 20:13
yine nasip olmucak sanırım gelmek :(
nitrateX
08-05-2012, 10:57
olarak bu yıl 2012 Sezonu boyunca düzenleyeceğimiz otodrag şampiyonalarında Sezon sonun da 6 klasmanın da en iyi süreyi yapan 1. 2. ve 3 süne Türkiye Şampiyonu tarzında Ödül verilecektir.
beyler tarihleri iyi kontrol edin derim. aöf sınavları 2-3 haziran tarihlerinde. okulların finalleri de o tarihlere kadar biter. en geç benim okulumun finalleri bitiyor bildigim kadarıyla. o da 25inde yani.
aöf programına iyi bakın derim ;)
nitrateX
08-05-2012, 23:18
2) Bir (1) Adet Fotoğraf
Eğer sezonluk lisansınız varsa kartını göstermek suretiyle ücret ödemenize gerek yoktur.
Eğer sezonluk lisans alırsanız size lisans kartınız tarafımızca ulaştırılacaktır.
13 Mayıs 2012 olarak planlanıp Atıcılık Federasyonu etkinliği nedeniyle ertelenen drag yarışımız 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü katılmak isteyen sporcuların antrenmanla Konya Drag pistinde başlayıp saat: 17:00 itibari ile yarış araçlarının M1 Merkez Konya A.V.M. oto parkında sergilenmesi 27 Mayıs Pazar günü çok iddialı ve güzel sürprizlerle dolu büyük bir organizasyonla devam edecektir.
Tüm Yarışmacı ve Seyircilerimizi bekliyoruz...
ve bu yıl farklı bir uygulama ile
olarak bu yıl 2012 sezonu boyunca düzenleyeceğimiz otodrag şampiyonalarında sezon sonun da 6 klasmanın da en iyi süreyi yapan 1. 2. ve 3. ye Türkiye Şampiyonu tarzında ödül verilecektir.
Kurallar:
2) Araçlarda en az 5 kg yangın tüpü zorunludur. Yangın tüpü pilot mahallinde ve sabit
olmalıdır.
7) Araç üzerinde, kapılar ve çamurluk üstlerini organizasyon sponsorları için boş
bırakılması gerekmektedir.
8) Fiber kaput, fiber bagaj, fiber kapı serbest fakat mandallı yada çok sağlam bir şekilde
takılacak araca bantla tutturma yapıştırma vs. yollarla yapılan uygulamalar kabul
edilmeyecektir.
9) Servis alanında sadece pilot ve 2 teknisyen bulunabilir. Onun dışında yarışta görevli
olmayan hiç kimse servis alanına giremez. Start alanında ise görevliler ve o an yarışan
aracın teknik elemanları yer alacaktır. Bu durumu göz önüne alarak teknik ekibinizi
seçiniz.
10) Start alanında fotoğraf veya video çekimi yapmak isteyen basın mensupları bizlerle irtibata
geçmeleri gerekmektedir.
Sınıflandırma:
Sınıf 1 - Street (15 saniye üstü)
Sınıf 2 - Super Street (14-15 saniye arası)
Sınıf 3 - Pro-Street (13-14 saniye arası)
Sınıf 4 - Drag (12-13 saniye arası)
Sınıf 5 - Pro-Drag (11-12 saniye arası)
Sınıf 6 - Super Pro Drag (11 saniye Altı)
Cezalar:
İlk altı sınıfa, yarışma içinde, 0.25 saniye kadar gelişme-iyileşme toleransı tanınmıştır. Bu sınıflarda
kayıt/start listesindeki zaman sınırlamasının tolerans payının altında kalan derecelerde;
0.25 - 0,4 saniye için 0,5 saniye0,40 – 0,75 saniye için 1 saniye
Girdiği grubun alt limitine göre 1 saniyeden daha iyi bir derece yapan sürücü, yarışmadan ihraç edilir
ve sonraki yarışlarda bu sınıfta yarışamaz. Bu durumdaki sürücüler, ancak otomobilin gireceği sınıfın
tüm güvenlik önlemlerine uygun olması halinde, bir üst sınıfta yarışabilirler.
26 Mayıs 2012 Cumartesi günü açılacak kayıt masasında kaydını yaptıran her sporcu antrenmana
katılabilecektir.
Antrenmana katılan sporcu yarış günü yarışa katılamayacağını bildirirse kayıt ücretinin yarısı ve
sigorta ücretini geri iade alabilecektir.
27/05/2012 tarihinde sadece Yükseköğretim Kurulu Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2. Aşama) 2012-STS 2. Aşama sınavı var. Oda bir çok kişiyi etkilemiyordur.
Aöf tarihleri de aşağıda:
Açıköğretim (Dönemlik) Bahar Dönem Sonu Sınav : 02-03 Haziran 2012
Uzaktan Eğitim Programları (Dönemlik) Bahar Dönem Sonu Sınavı (online) :9-10 Haziran 2012
Yani yarışı engelleyici bir durum yok diye düşünüyorum.
Saniye olayı güzel fakat şöylede bir durum var.
ben 14-15 saniye de 14.050-14.200 arası derece yaptğımı varsayalım ortalama bunu geliştirip
bir üst sınıfa geçtim diyelim 13.500-13.950 seviyelerine yükseltince o zaman bir üst sınıfta 13-14 saniye katagorisinde bir iddağam olmuyor 13.100 yapan birinci oluyor ben 8. olucam farzedelim.
Şimdi düşünüyorum ne yapmalıyım diye?
chiefkadir
11-05-2012, 11:16
ben 14-15 saniye de 14.050-14.200 arası derece yaptğımı varsayalım ortalama bunu geliştirip
bir üst sınıfa geçtim diyelim 13.500-13.950 seviyelerine yükseltince o zaman bir üst sınıfta 13-14 saniye katagorisinde bir iddağam olmuyor 13.100 yapan birinci oluyor ben 8. olucam farzedelim.
Şimdi düşünüyorum ne yapmalıyım diye?Engin bu yarışta inan,kaçıncı olduğunun ,kupanın vs. hiç önemi yok ..Benim aldığım kupalar nerdedir ne alemdedir hatırlamıyom bile..Ama şunu iyi hatırlıyorum 0-400 derecem 13.842:icon_tup: O yüzden sana tavsiyem yarışta veya antremanda veya seeding de Allah ne veriyosa bas yapıştır derece yap:)
Vts_Power
11-05-2012, 15:24
Sako da orda olacak noslu bi süre deneyelim artık ...
Engin bu yarışta inan,kaçıncı olduğunun ,kupanın vs. hiç önemi yok ..Benim aldığım kupalar nerdedir ne alemdedir hatırlamıyom bile..Ama şunu iyi hatırlıyorum 0-400 derecem 13.842:icon_tup: O yüzden sana tavsiyem yarışta veya antremanda veya seeding de Allah ne veriyosa bas yapıştır derece yap:)
Evet bizde öyle yapmaya kararverdik. Bakalım ne süre çıkartacağız.
bir aksilik olmazsa 1.8 stroker lı gti ile oradayım..
İzlemek icin orada olacagız :)
Şimdi düşünüyorum ne yapmalıyım diye?
Sizin sorunuza açıklık getirmek istiyorum. Seeding te 14-15 sn grubuna yerleşip yarışmaya başladığınızda kategori değiştirme hakkınız bulunmuyor. Yarışma startından önce bir üst kategoriye geçmek için dilekçe verebilirsiniz.
0.25 - 0,4 saniye için 0,5 saniye, 0,40 – 0,75 saniye için 1 saniye
Girdiği grubun alt limitine göre 0,75 saniyeden daha iyi bir derece yapan sürücü, yarışmadan ihraç edilir.
Bu kurallara göre min sınırı 14 sn olan grupta 13.750 sn'ye kadar ceza yemezsiniz. 13.600-13749 sn. arası 0,5 sn ceza, 13.251-13.599 sn. arası 1 sn ceza, 13.250 ve daha altında bir derece yaptığınızda yarış dışı kalırsınız.
Mehmet Gazihan
14-05-2012, 13:52
hiç uygulandımı deniz bu kural ?
1 saniye den fazla iyileştirenler oldu vakti zamanında aldılar kupalarını gittiler..
Akhisar'da böyle birşey olmadı. Olan yer var ise, neticeler açıklandıktan sonra itiraz için 15 dk.nız var. hemen komiserler kuruluna dilekçe vererek durumu düzelttirebilirsiniz. Oradaki komiserlerlerin tek baktığı yer yönetmeliktir. Kurallarda ne yazıyor ise o şekilde karar vermek durumundadırlar. Yönetmelikten farklı bir karar çıkarsa P.tesi günü federasyona itiraz etme hakkınız vardır.
Mehmet Gazihan
14-05-2012, 14:12
dilekçe verince orda bi garip oluyor yahu, bak bileğinin hakkıyla kazanamadı bürokrasi ile kazanmaya çalışıyor v.s. bileniyor millet sana..
dilekçe verince orda bi garip oluyor yahu, bak bileğinin hakkıyla kazanamadı bürokrasi ile kazanmaya çalışıyor v.s. bileniyor millet sana..
İyi de kurallar neden var o zaman...Dilekçe vermeye gerek kalmadan kurallar uygulanıyor olmalı zaten...Gözden kaçan bir durum var ise tabiki de itiraz edebilirsin. Bundan daha doğal bir durum yok. O kadar emek verip araba hazırlıyorsunuz karşılığında bu olmamalı...Bizim netice sistemimiz otomatik ceza ekliyor, 0.75 ten daha iyi zamanda da hemen diskalifiye olarak uyarı veriyor bize. Hem manuel hem de dijital ortamda sağlaması da yapılıyor. ;)
soruldumu bilmiyorumda yarış günü internet'den canlı yayın yapılıcakmı:soru:
Mehmet Gazihan
14-05-2012, 15:17
soruldumu bilmiyorumda yarış günü internet'den canlı yayın yapılıcakmı:soru:
bu işin mucidi bu ekip.. tabiki yaparlar..
chiefkadir
15-05-2012, 08:06
bu işin mucidi bu ekip.. tabiki yaparlar..Mehmet başlıkları karıştırdın herhal :) bura Konya:icon_tup:
son 11 kaldı yarışa ama hala eksiklerim tamamlanmadı sanırım bunu kacırcam :/ girmesemde orda olucam kaçmaz bu..
serkanokan
16-05-2012, 09:11
hiç uygulandımı deniz bu kural ?
1 saniye den fazla iyileştirenler oldu vakti zamanında aldılar kupalarını gittiler..
Gecen sene 14-15 sn grubunda yaristim.
1-0 onde oldugumda rakibim 13.749 sure yapti,yarim saniye suresine ceza olarak eklendi ve elendi.
nitrateX
18-05-2012, 17:53
Antalya'dan 8 araç kaydını yaptırdı
Mersin Wankel motorlu şahin ve saxo kaydını yaptırdı
nitrateX
18-05-2012, 17:56
Ankara, Konya, Mersin, Antalya, İstanbul, Kırşehir, Osmaniye, Aksaray, Adana, Antep, Adıyaman, Denizli, Isparta, Bursa, Burdur, Afyon, Nevşehir gibi illerden gelecek sporcu yarışmacılarda cumartesi ve pazar günü kayıtlarını yaptıracaklardır
Glf&ASER
18-05-2012, 19:38
pazar günü saat kaçta başlıyor yarışlar.:soru:
nitrateX
18-05-2012, 19:56
öğleye kadar siding
öğleden sonra da yarış başlar
Cok gecerli bir sebepten oturu
Bu sezon hic bir yarisa katilamiyacagim
Lutfen sebebini sormayin
Mechanix
19-05-2012, 00:10
Şu kalan bir haftada kırmazsak motoru , eğer bizde katılıyoruz :)
son 8 kaldı ve umarım yetişir aracımm :S
Padok alanında karmaşa ve gereksiz kalabalık olmaması için önlemler ne durumda acaba?
tşk,
Padok alanında karmaşa ve gereksiz kalabalık olmaması için önlemler ne durumda acaba?
tşk,
Geçen sene padok için özel bileklik dağıtılmıştı Bu seneki açıklamalar bölümünde yazılı zaten:
Servis alanında sadece pilot ve 2 teknisyen bulunabilir. Onun dışında yarışta görevli
seçiniz.
giriş de güvenlik var ve yukarıdaki kural dahilinde padok da yarışcı ve yanında belirleyeceği 2 kişi için bileklik dağıtılıyor. Bileklik olmayan hatta bilekliğini çıkaranlar bile hiç bir şekilde alana alınmadı.
glockevo
20-05-2012, 17:55
Son 6 kimler kesin geliyor?
tşk,
Tribünün zevkini tadan padok alanına girmek için uğraşmıyor zaten:)
Geçen seneki yarışlarda kalabalık yoktu padokta.
KeremDOGAN
20-05-2012, 19:55
Drag pistinin tam adresini alabilir miyim ?
Yakın bir konum vs. navigasyona kayıt edeceğimden ötürü soruyorum.
Google mapsden baktığım kadarıyla Atış poligon yolunda mı ? Saraçoğlu caddesi üzerinde midir ? yardımcı olursanız sevinirim Konya'lı arkadaşlar.
atış poligonu yolunda saraçoğlu spor kompleksi içinde
Kayseriden gidecek olan yada geçecek olan birileri varmı :).. ve 2 kişilik yeri olan.. :D
Mersin'den gitmek isteyen olursa vosvosumda 3 kişilik yerim var
Arkadaslar bu sezon ıyıce hersey rayına oturdu trubın ın tadını alan seyırcıler artık padok alanına gırmıyor ve ozel guvenlık 2 katına cıkartıldı ... Ve gereklı butun arac gerecler hazırlandı eylence dolu cumartesı ve pazar gunu bızlerı beklıyor.....
Sızden tek ıstedıgımız yarısa gelırken yavas ve dıkkatlı gelın uykusuz kalmayın gecen sezon 1 grup seyırcı arkadasımız kaza gecırdı tekrarlansın ıstemıyoruz .....
Mersin'den gitmek isteyen olursa vosvosumda 3 kişilik yerim var
mersin kayseri yakın sanki :D
KeremDOGAN
20-05-2012, 23:32
atış poligonu yolunda saraçoğlu spor kompleksi içinde
Adamım sağol teşekkür ederim görüşelim.
GökhanAk
20-05-2012, 23:35
cumartesiden kimler geliyor :)