PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : '' KOSK '' ( 27 Mayıs 2012 ) Konya 1. Mahalli Oto DRAG Şampiyonası

Sayfa : 1 2 3 [4] 5

CGR328
28-05-2012, 12:02
güvenlik 2 katına çıktı dediler ama insanlar yine tellerden piste atladı , organizasyon olarakda adam gibi iş yapmak istiyolarsa yarışdan en az 3 gün önce ön kayıtları yapcaklar toplam kapasite max 60 araba olması lazım , mesela ön kayıt yaptırmadan gelen herkez yarışa girdi böyle düzen siz bi organizasyondu,

ayrıca şu kuş serilerine taş atan arkadaş bi gün sende konya da yarışda bak kuşlar sana ne yapcak :heyoo:

Vts_Power
28-05-2012, 12:05
o pisttteki kadar kalksınlar arabanın sahibi ii insan kötülük yoktur içinde amma velakin eksikler çok adaletsizliklerde çok kimseye kimseyle derdimde yok dün kaç kere kalktın ? okadar kalksnlar yeter rekor kıl payı yazmakla olmaz o iş

3 kere kalktim, 2 seeding 1 kalkis??

juds2k
28-05-2012, 12:06
Antalyadan kac arac gitti bende dahil Goksel arkadasimiz dedigi gibi yarisi izleyemeden donduk.. Neden bu isler yuuzunden organizasyon yoktu.. Elinde mikrofon cevik kuvvet gelsin demekle onlenmiyo bu kazalar... Ne araclar ciktti guzel yuruyen zevkle izlenen neden onlara bu ilgi olmadi.. Iki alkis onlarida
Seyirciler.. Sahin cikti ortalik karisti reklamlar havada ucustu 30 dakika kalkmssini bekldi herkes... Noldu kalkti yukarda etrafimda bulunan kisilrdrn gelen tepki buydu ( bumuydu bunun icinmi bekledik) kimse yanlis anlamasin cok yanlisti.. Herkes gibi orda yarisacak para veren abilerimiz kardeslerimz vardi.. Herkesin duzgun duzenli bi sekilde yarsmasi vardi... Oraya cikan tum abilerimizi kardeslerimi tebrik ediyorum basarilarinin devamini diliyorum...

Vts_Power
28-05-2012, 12:06
Biz ciktikdan sonra kavga cikmis ve yaris iptal edilmis herkes parasini geri almis.

Oz`
28-05-2012, 12:11
3 kere kalktim, 2 seeding 1 kalkis??

yok toplam 5 tir bitirmesende geri dönsende 5-6 min :)

1 kere kalkıp bırakmadın yani :D ondan dolayı kendi aynı kefeye koyma:D

FatihR.
28-05-2012, 12:11
Biz ciktikdan sonra kavga cikmis ve yaris iptal edilmis herkes parasini geri almis.

kırmızı jiple giden senmiydin abi

SERHATCAN
28-05-2012, 12:14
konya'da yarış var dediler gittik, ama oysaki petşişelerin yarışı varmış onu izledik.
sunum yapan arkadaşın parmak arası terliğiyle sunumu yapması ciddiyetsizliğin belirtisiydi zaten bence.
böyle bir adamın seyirciyi uyarması zaten beklenemez.
Yarışacak arkadaşlardan 300tl para alınanakadar seyirciden 15tl alsalar sınıf birincilerine para ödülü bile verilebilir,hemde izleyen izlemeyen belli olur.
o güzelim yapılmış pistin hakkını verin artık.

EMRair
28-05-2012, 12:18

:eek::Deli::eek::eek:
Keske bekleseydik

seWki26
28-05-2012, 12:19

abi valla ben paramı alamadım bi anda herkes yok oldu bekledik bizim sınıf gelecekde yarışcaz die sadece seeding yaptık

bozkurt_5007
28-05-2012, 12:20
Konyada yarış işini tamamen hobby amaçlı yapan biriyim.Yarıştan bir ay öncesinde yetkililer şehir şehir drag etütü yapıp eksiklikleri giderelim diye tura çıktılar.antalya istanbul ankara vb dolaştık güzel görüşmelerimiz oldu diye yazdılar.Ama görüyorumki ya hiç görüşmeler yapılmadı,yada bunlar sadece vaatte kaldı.konyada hiçbir arkadaşımın oturup konuştuk dediğini duymadım.Hiç bir kimse şehrinin,insanının,pistinin kötü olarak anılmasını istemez.İzlenimlerim arasında seyirci olarak konyalı kadar başka şehirlerden gelen arkadaşlarımızda vardı.Yani bence günün suçlusu ne seyirci,ne konya nede yarışmacılardı.

Ben konya pistinde olan eksiklikleri şöyle sıralayabilirim.
-ilk öncelikle ekip tanıdık eş dost arasından değilde teknik bilgisi olanlardan seçilecek
-padok alanının olduğu kapalı yer kadar yanında açık kısımda bulunmakta,aç orta kapıyı araçlar rahat hareket etsin.
-padok alanında bulunan tribün teknik ekibin sığacağı şekilde uzatılsa sırasını bekleyen ekip hem ayakta yorulmaz,hemde rahat rahat öteki kalkışları izler.
-güvenlik olayı ise kesin kurallar olmadığı sürece çözülmez.telden atlayan insanlar kadar güvenliğin içeriye aldığı dostlarıda vardı.
-en önemliside yarıştan önce ,yarış sırasında,ve yarış sonrası muhattap alınacak birileri olacak.
Şimdiye kadar yetkili birisi çıkıpta açıklama yapsa hatalarını söyleseler kimse bu kadar şikayetçi olmaz.

Oz`
28-05-2012, 12:21
ya Terlikle ne alakası varr sıcak adam ne yapsın sende güneşin altında yapaydın ozaman capri ile yapsa ozaman dövücektik adamı dimi

pet şişeler neden atıldı İZLEMEYE GELMİŞ İNSANLAR insangibi oturuyorlar gerizekalı grup u hala bi *** yaptıklarını sanıp ortalarda start alanında geziyor 6666 kere uyarılmış adam hala orda EEEE seyirci izlemek istiyor adam uyarıyı algılamıyor onlarda pet şişe atıyor GAYET NORMAL adam 1000km uzaktan gelip 20 kişinin yüzünden izlemeyeyince Sinirleniyor MaleseF...

Vts_Power
28-05-2012, 12:22
yok toplam 5 tir bitirmesende geri dönsende 5-6 min :)

1 kere kalkıp bırakmadın yani :D ondan dolayı kendi aynı kefeye koyma:D

Ne diosun ozgun??? Onun fodepar yapdiklarida ileri gidip gelmek sayalim eder 20. Boylemi hesapliycaz. Sen ne yapmaya calisiosun?? Ne ayni kefeye koymasi o arabayi benim gecerim iddam olmadi ornekdi o herkese esit davranilmamasi sorun. Bu arada best fwd rekorun hala bizde oldugunu hatirlatirim. Bu yeterli SİMDİLİK!!

Vts_Power
28-05-2012, 12:24
kırmızı jiple giden senmiydin abi

Evet bendim.

ademsezer
28-05-2012, 12:27
Evet bendim.

ahmet abi akhisara geliyomusun:D

Oz`
28-05-2012, 12:27
Ne diosun ozgun??? Onun fodepar yapdiklarida ileri gidip gelmek sayalim eder 20. Boylemi hesapliycaz. Sen ne yapmaya calisiosun?? Ne ayni kefeye koymasi o arabayi benim gecerim iddam olmadi ornekdi o herkese esit davranilmamasi sorun. Bu arada best fwd rekorun hala bizde oldugunu hatirlatirim. Bu yeterli SİMDİLİK!!

neye kime atar yapıyorsun onu anlamadım ? :) sen kendini onla aynı kefeye koyma senin araban yarış arabssı showcar mı diyorum hemen FWD rekor mekor banane rekorundan senin EN HIZLI arabada bizde EEE 10sec NET. banane saniyeden ben ne diyorum sen ne anlıyorsun ben seni koruyorum senin kalktığın kadar kalksın 1 yarışta diyorum ondan sonra konuşssun diyorum sen bana saldırıyorsun Saldır sıkıntı yokta ilk önce nedemek istediğimi anla bence.

dragon07
28-05-2012, 12:39
güvenlik 2 katına çıktı dediler ama insanlar yine tellerden piste atladı , organizasyon olarakda adam gibi iş yapmak istiyolarsa yarışdan en az 3 gün önce ön kayıtları yapcaklar toplam kapasite max 60 araba olması lazım , mesela ön kayıt yaptırmadan gelen herkez yarışa girdi böyle düzen siz bi organizasyondu,

ayrıca şu kuş serilerine taş atan arkadaş bi gün sende konya da yarışda bak kuşlar sana ne yapcak :heyoo:

kardeş yazılanı iyi oku sonra yorum yap profesyonel olarak yapılanlara bişiy demedik mavi miafiori olsun sizin 131 olsun emek para vakit harcanmıs arabalar onun dışında 1-2 tane daha vardı iyi giden kırmızı ankara plakalı vs.

yarışırsam konyada yarısmam siz gazlayın :heyoo:

EMRair
28-05-2012, 12:50
Bazi kuslar vardir ucar bazilari seyrder bazilari kicini kaldiracak hali yoktur bos boss 20 sn oter eee resmen otuyor tak bi egsoz tamam bumudur adam 20 sn yapti bi de pistin ortasinda kaldi

Bu oten kuslar konya ovasinda oter

vtecburhan
28-05-2012, 13:08
Bazi kuslar vardir ucar bazilari seyrder bazilari kicini kaldiracak hali yoktur bos boss 20 sn oter eee resmen otuyor tak bi egsoz tamam bumudur adam 20 sn yapti bi de pistin ortasinda kaldi

Bu oten kuslar konya ovasinda oter

o öyle degil

parayı basan düdügü öttürür !!!

resmiyette sn sınırlaması olmadıgı ıcın parayı basar gırer yarısır elenır ısterse 50 sn cıksın buna müdahale edemessin

wekoo
28-05-2012, 13:11
millet kendi kendine atar gider yapmaya çalışmış bence kuş serisi dedigi adam eksoz takıp gelen adamıda almamalrı lazım demiş bence gayette normal....

EMRair
28-05-2012, 13:14
Zaten kicinda duduk otuyor :)
Bu mantiga sende katiliyorsan aciklama yapmama gerek yok
Gitmeye hali yok birde arzlaniyor 13569053 dk bekliyoruz

MiaMi
28-05-2012, 13:15
Böyle güzel bir pistte ciddi söylüyorum 150 araç kaldırın düzgün organizasyondan sonra sadece gecenin karanlığında herkesi uğurlayıp sigaranız ile biranızı yudumlarsınız, Yapılmayacak şey değil

orda 80 arabada kalkar günde 130 araba kaldırdık zamanında bittimi bittti hemde zamanlı değildi ozamanlar düşünün herkes herkes le kalkıyordu o organizayonu biz yapmış olsak çook ciddi şekilde çok hızlı sekilde biterdi ama sıkıntı su organiza 0 heerkes heryerde gezebilir sikinti yook ama araçları salak salak park ettirmeyeceksin padol u düzenliceksin Hiç bir sıkıntı olmaz Bileklikse VEr kardeşim araba sahibine 1 şöför ver 10 tanede tekniker var neolcak ? bu işle alakalı olan adam orda kalabalık yapsın onlar yeri gelirbirbirinede yardım eder sırayada girer onuda bunuda yapar kimse hiçbir sıkıntı yapmaz 1 şöför 2 mekaniker ya bırakın kardaşim adamları Rahat bırakın çok cidddi kötü düzenleme ama konyada yarış yapılmazmı bence yapılır çok ta güzel ve ciddi olur Bence yanlız o ısıkları yakan vatandas biraz işten anlasa ii ya

Demek istediğim buydu işte ,

EMRair
28-05-2012, 13:17
millet kendi kendine atar gider yapmaya çalışmış bence kuş serisi dedigi adam eksoz takıp gelen adamıda almamalrı lazım demiş bence gayette normal....

Sevki 3 arac vardi bu durumda inan gulsenmi dusunsenmi derdin abi ne anlatalim yas konyalilar inanmis doganlarina sercelerine kartallarina icletinde ciddi emek olan var saygim var ama yapmayin be abi sag lastigin patlamis jantta yuruyosun bi tamir ettir ;)

KMR2-GT
28-05-2012, 13:17
karşılıklı 2 sıra daha turbın olsa karışıklıgı baya bı azaltabılır aslında

vtecburhan
28-05-2012, 13:19
Zaten kicinda duduk otuyor :)
Bu mantiga sende katiliyorsan aciklama yapmama gerek yok
Gitmeye hali yok birde arzlaniyor 13569053 dk bekliyoruz

benım demek ıstedıgım

parayı versınde ısterse stok hacı murat gelsın

EMRair
28-05-2012, 13:24
Tamam burhan zaten konyanin girisinde yaziyordu anlamadik ne demek istediklerini

Konya ovasi duzdur burda sadece kuslar oter

MKT
28-05-2012, 13:24
Bikaç tane Video Supra-saxo-B16EG vs

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150825429676314&notif_t=video_comment

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150825419376314&set=vb.535736313&type=2&theater

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150825499981314&set=vb.535736313&type=2&theater

RCkid
28-05-2012, 13:30
Tamam burhan zaten konyanin girisinde yaziyordu anlamadik ne demek istediklerini

Hala sacma sacma yorum yapiyorsun adam.imkanlar dahilinde cikiyor yarisiyor. basarisi hic onemli degil. ugrasiyor birseyler yapiyor.
var mi sende icraat? ugrastin mi hic? Ancak kuslar kuslar...
cikabiliyorsan cikp karsilarina yarissan bile bunlari yazmaya hakkin yok.ama nerdeeee..

dragon07
28-05-2012, 13:33
benım demek ıstedıgım

drag sporunu lafa gelince profesyonelleştimek istiyoruz diyor millet

profesyonel oluncaksa ilk önce arabalardan başlıcaksın profesyonelleşmeye.

koskun açıklamasında kuralları okuyun 17sn üstü elenir yazıyor bunu biz uydurmadık kafamızdan kurallar böyle yazmış.

neyin peşindesiniz ?

11) Her sporcunun iki defa siding hakkı var ve 17.000 saniye altına düşemeyen sporcu direk olarak diskalifiye olur.

vtecburhan
28-05-2012, 13:35

valla sızınde pıstıniz vardı o kadar cok ıyı ıs bılıyordunuzda o kadar kişinin canını nıye yaktınız
beceremedıgınızden olabılırmı ???

neyse uzatmıyorum konuyu varsa benle bı sorunun
0507 707 32 95 ara konusalım

EMRair
28-05-2012, 13:36
Peki ortami germiyim ;)
Ama lastgini tamir ettirip gelse yagins suyuna baksa en azimdan
İyi muhabbetler
Tesekkur ederiz icraatlarindan dolayi kosk

vtecburhan
28-05-2012, 13:37
drag sporunu lafa gelince profesyonelleştimek istiyoruz diyor millet

profesyonel oluncaksa ilk önce arabalardan başlıcaksın profesyonelleşmeye.

koskun açıklamasında kuralları okuyun 17sn üstü elenir yazıyor bunu biz uydurmadık kafamızdan kurallar böyle yazmış.

neyin peşindesiniz ?

11) Her sporcunun iki defa siding hakkı var ve 17.000 saniye altına düşemeyen sporcu direk olarak diskalifiye olur.

efe ben draglara gelmedım bıle kı + olarak benım alakam yok koskla moskla

EMRair
28-05-2012, 13:39
valla sızınde pıstıniz vardı o kadar cok ıyı ıs bılıyordunuzda o kadar kişinin canını nıye yaktınız
beceremedıgınızden olabılırmı ???

neyse uzatmıyorum konuyu varsa benle bı sorunun
0507 707 32 95 ara konusalım

Sen duzenlediysen organizasyon bana ait magdur olanlar arasin mi demek istedin

Sinan'S2k
28-05-2012, 13:39
Yanlis yazmissin kardesim, ilk kalkis direk nos denedim 11.7 yaptim 3-4 komple sardi nosdan 2.seedingde nossuz 2.33 barda 11.5 yaptim. Sato ile kalkmayi ben istedim saolsun ismail ayarladi ama launch bozuldu 6000 de kalkacakken bi ses degisti baktim launch 7550 ye cikti o devirde kalkarsan debriyajim anlik tutuyor arabayi ileri itiyor 2 fodepar yapmis oldum. Sonra tekrar kalkisda isinan debriyajla 2 ye atamadim. 12.5 yaptim sevgili sato sevindi. Benim icimde pustluk yok arkadas beni gectigi kalkisda serit ihlali yapmis videosuda var o zaman oda gecilmis sayilirdi ama aklima bile gelmedi. Boyle kurnazliklarin adami onlar ama beni gecen olmadi dun 11.5 yaptim gecen sene 11.4. Sato biraz gelistirmis bravo best time 11.7 de kaldi bunu isten anlayanlar biliyor.
Bu arada yaris gunu yanimda olmayan sevgili tunerim selamoglu sana ayrica sitemlerimi iletiyorum :(

Ahmet bu şekilde yazman beni üzdü. Tamam aranızda bir rekabet var ama tatlı kalsın lütfen bu rekabet. Yok sevindi yok kurnazlık bunlar hoş tabirler değil. Dün konuştum Satılmış abi ile Seeding de daha iyi süre yaptığını bana söyledi ama senin konuştuğun gibide konuşmadı bana. 11.5 sn en iyi sürem diyorsun tamam güzel süre sonra launch problemi yaşamaşsın olabilir her türlü aksaklıklar yaşanabilir. Bu yaşadığın aksaklıkları Satılmış abide yaşamış olamaz mı sence? Ki yaşamış bana söyledi telefonda turboda sorun yaşamış belki yaşamasa dahada iyi süreler yapacaktı bunu kimse bilemez.
Bu mekanik spor herşey olabilir. Bir daha ki yarışta gene denersiniz ne olcak. Tatlı rekabet sürsün yeterki ;)

RCkid
28-05-2012, 13:40
Sorun o zamn organizasyonda ,arabalara/arabalarin sahiplerine laf atilmayacak o zaman

vtecburhan
28-05-2012, 13:40
Sen duzenlediysen organizasyon bana ait magdur olanlar arasin mi demek istedin

oku bak orda ne yazıyor

EMRair
28-05-2012, 13:44
Sorun o zamn organizasyonda ,arabalara/arabalarin sahiplerine laf atilmayacak o zaman

Kalkipta butun arabalara camur atmiyorum iclerinde yurumeye bile hali olmayan arabalar var onlara diyorum anlamak istemiyorsunuz
Organizasyon cok iyiydi halka acik kır dugunu misali

asiufuk
28-05-2012, 13:44
Selam arkadaşlar. KOSK eski başkan yardımcısıyım. Dün ki yarışmayada kulüp sahibi değil görevli olduğum için gittim.
Elimden geldiğince seedingleri en kısa sürede almaya çalıştım. Saat 15:30 civarı anca bitirebildim. Sebepleri ise; İnsanların oraya yığılmaları, padok alanındaki araçların düzensiz yerleştirilmeleri, padoktan sonraki alandaki yarışmacıların çekicilerinin orada olması (defalarca anons yaptırmama rağmen oradan alınmaması), içeri alınan özel araçlar (Hatta padok alanında olanlar bile vardı), 400 metrede bulunan telleri yerinden söküp içeri giren seyirciler, yarışmacıların kasklarının olmaması ... vs. bu olanlara rağmen diğer yarışmacılarında gayreti ile seedingleri alıp üst sınıfları bile yarıştırmak büyük başarıydı.
Görevde olduğum dönemde de seyirciden ücret alınması konusunda gençlik sporla defalarca görüştüm. Fakat adamlar nuh diyor peygamber demiyor. Yarış günü gençlik spordan yetkililer geliyor adamlar pistin kirasını, sponsor bedellerini, eleman ücretlerini alıp gidiyorlar.
Yarışa katılan 75 araba vardı 2 araç arızalı olduğu için kalkmadı. 17 saniye altına 4 araç düştü.
Bana göre bu spora destek vermeyen tek suçlu TOSFED'dir. Orada ben yarışmacıdan da, kulüp üyelerinden de, hatta araç teknisyenlerinden bile yardım aldım ve inanıyorum ki herkes bu sporun devam etmesi için uğraşıyor.
Bu benim görev aldığım 3. yarıştı. İlk yarışımda 8 araç vardı. 2. yarışımda sezonun son yarışıydı. Buda 3. yarışımdı. İhtiyaç halinde görevli olarak her zaman yanındayım kim düzenlerse düzenlesin. Ben sadece oradaydım ve gözlemlediklerimi paylaştım sizlerle.
KOSK yetkilileri gerekli açıklamalarda bulunacaktır. Ortada bir cenaze var ve kalkması gerekiyor.

EMRair
28-05-2012, 13:47
oku bak orda ne yazıyor

Abi gidip izlememissin bile ne durumda oldugunu sonra milliyetcilik yapip kosku savunma o zaman Parayi veren girer tarzinda konusmalara gerek yok
Yormayalim kendimizi olan oldu hee nolcak ders cikardik konya köşk dugun salonuna gidilmez kendi adimiza yazdim

dragon07
28-05-2012, 13:49
90 arabanın 50-60ı yarısamadı bile 4 tanesi 17üstü demi :D biz başka yarısa gittik ozaman :D

MeRtCaN
28-05-2012, 13:50
90 arabanın 50-60ı yarısamadı bile 4 tanesi 17üstü demi :D biz başka yarısa gittik ozaman :D

Kanka biz dışarıdaki arabaları gormusuz demmekkı :)

asiufuk
28-05-2012, 13:51

75 araç vardı arkadaşım. 4 tane araçta 17 saniye altı yaptı. Hakemlerin söylediği buydu ;)

mustafa_KYR
28-05-2012, 13:52
karşılıklı 2 sıra daha turbın olsa karışıklıgı baya bı azaltabılır aslında

karsılıklı iki sıra daha trubin + fazladan 50 tane guvenlık olsa+ katılan araçlardan değil katılan seyirciden para alınsa (10-15ytl) neyse artık+ duzgün adam gibi konuşmayı bilen bir spiker olsa + padok alanı daha genişletilse ve kayıt zamanında numarayla bırlıkte o numara verilen araç ıcın ayrılmış yerler olsa + oraya sadece işi olan girse boş boş gezen, arkadaş ,eş, dost girmese , padok alanındaki ufak trubini istila eden seyirciler ve onlara izin veren güvenlik görevlileri olmasa + her kalkış arası 20 dk beklenmese gelmiyorsa kalkacak olan kısı hazırla olan çağrılsa+kaskı olmadıgı için yarısa başlatılmayan biri varken bir tarafta , diğer tarafta kasksızda çok rahat yarışan birileri, çifte standart olmasa+ apachilerin,barzoların,kırolarıın,insan görünümlü yerli anguslar olmasa çok güzel yarış olacaktı ,

ama yinede antalyadan gelen
ankaradan gelen arkadaşlarla güzel vakit geçirdik

ilk başta kulaklarımızın pasını aldıkları ve bize güzel kalkışlar izlettirdikleri için ve bu kadar emek , para ve zaman harcayan araç sahiplerine ve yardımcılarına

daha sonra pek organize olunamasada,organizasyonu gerçekleştiren KOSK'a

ve emeği geçen herkese teşekkürler

inşallah hep daha iyiye doğru gider bütün çalışmalar ve uğraşlar :D

EMRair
28-05-2012, 13:54
Burhan abi kulagini ters taraftan gosterip anlattin derdini ama antalyada pistimiz acilirsa nolur biliyormusun

Yer yerindenn oynarrrrr

CDT19
28-05-2012, 13:58
valla hulk için gittim oda gelmemmiş üzüldüm diger arabalarda güzeldi mavi saxo mk2 turbo da güzel gitti tebrikler zevk aldım bir organızayon bozuklugu vardı herkez karşıdan karşıya sanki 0 400 drag yapıyordu benim gördügüm.kimse yanış anlamasın lütfen saygılar.

Bu araba Antalya,dan yarışa giren arkadaşlarıma tebrikler hepsine helal olsun.

DaRkNeSs-
28-05-2012, 14:02
benım demek ıstedıgım

burhan yazdıkların tam anlaşılmıyor,ironi mi yapıyorsun yoksa ciddimisn :)
şahinler yarışmasın demiyor kimse, modifiyesini yapar süresini çıkarır paşa paşa da yarışır, turbo şahinler gayet güzel gidiyor hele ki ciddi hazırlanmışsa çok iyi oluyor,dün bir şahin subaru geçmiş sanırım dragta bunlar güzel tabi yarışsınlar renk katıyolar.
illa turbo olması da gerekmiyor, atmosferik yapılcak çok şey var kuş serilerine, yine standart bi 106 dan daha iyi yürüyecek hale gelirler.
ama kalkıp da yolda yürürken bile her an yolda kalabilecek araçlar gelip de yarışmasın abi :) onun yolda gezmesinde bile sıkıntı varsa ne işi var dragta?
20 sn araçlar çok istiyorlarsa yarışmayı ayrı bi kategori açılsın.
burda kuşları aşağılamak yok yanlış anlaşılmasın
bende civic i crx i almadan önce slx kartala bindim 5 sene,daha doğrusu araba kullanmayı kartalda öğrendim. 89 senesinde babam ilk kartalı aldı 86 model,sonra 96 senesinde 94 slx aldı çocukluğum kartalla geçti, ilk gazlama hevesim de kartalda geçti çok da gazladım izmirli arkadaşlarımın hepsi bilirler,kendi kendime boş yollarda gecenin bi vakti 0-400 zamanımı ölçerdim ama hiç de drag a gireyim gibi bi hevesim olmadı :)
yani yarışılsın tabi modifiyesini yapan gelsin yarışsın da standartlara da mesela cumartesi günü gelsin yarışsın onlarda :) yada katılım sınırlansın.
90 arabayla dragları sorunsuz bitirmek için çok ciddi organizasyon lazım
o kadar profesyonel değilsen de 50 arabayla sınırlandırırsın sıkıntı yaşamamak adına. :)
kuşlara karşı değilim yeterki sağlam olsunlar dökülmesinler :D

biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın :D

vtecburhan
28-05-2012, 14:05
benim demek ıstedıgım parayı verenı almıslar ıcerı para gelsınde gerısı sorun degıl umrunda degıl kımsenın ıcerde 70 araba 90 araba zaman ıcınde yetısırmı yetısmezmı kımsenın umrunda degıl

DENON
28-05-2012, 14:06
burhan yazdıkların tam anlaşılmıyor,ironi mi yapıyorsun yoksa ciddimisn :)
şahinler yarışmasın demiyor kimse, modifiyesini yapar süresini çıkarır paşa paşa da yarışır, turbo şahinler gayet güzel gidiyor hele ki ciddi hazırlanmışsa çok iyi oluyor,dün bir şahin subaru geçmiş sanırım dragta bunlar güzel tabi yarışsınlar renk katıyolar.
illa turbo olması da gerekmiyor, atmosferik yapılcak çok şey var kuş serilerine, yine standart bi 106 dan daha iyi yürüyecek hale gelirler.
ama kalkıp da yolda yürürken bile her an yolda kalabilecek araçlar gelip de yarışmasın abi :) onun yolda gezmesinde bile sıkıntı varsa ne işi var dragta?
20 sn araçlar çok istiyorlarsa yarışmayı ayrı bi kategori açılsın.
burda kuşları aşağılamak yok yanlış anlaşılmasın
bende civic i crx i almadan önce slx kartala bindim 5 sene,daha doğrusu araba kullanmayı kartalda öğrendim. 89 senesinde babam ilk kartalı aldı 86 model,sonra 96 senesinde 94 slx aldı çocukluğum kartalla geçti, ilk gazlama hevesim de kartalda geçti çok da gazladım izmirli arkadaşlarımın hepsi bilirler,kendi kendime boş yollarda gecenin bi vakti 0-400 zamanımı ölçerdim ama hiç de drag a gireyim gibi bi hevesim olmadı :)
yani yarışılsın tabi modifiyesini yapan gelsin yarışsın da standartlara da mesela cumartesi günü gelsin yarışsın onlarda :) yada katılım sınırlansın.
90 arabayla dragları sorunsuz bitirmek için çok ciddi organizasyon lazım
o kadar profesyonel değilsen de 50 arabayla sınırlandırırsın sıkıntı yaşamamak adına. :)
kuşlara karşı değilim yeterki sağlam olsunlar dökülmesinler :D

biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın :Dwankel şahinde bir kuş ama süreye bak değil mi , yap modıfıyeni gel :D

Sh4rk
28-05-2012, 14:06
Olay bu zaten

Kuslara karsi degiliz STi satip kus serisi alicam pis gidiyorlar yaninada e30 bolll noslu evlat yaparim:D

Sh4rk
28-05-2012, 14:19
beceremedıgınızden

Sponsorlar olaya el aticaklar 0-400 ustu seralardaki gibi kapali drag pisti yapilcak yagmurda sıkıntı olmasın

Her yaris sezonunda antalyada oldugunda burger king tiri gelicek ve genis bir otopark ve sahraa kantinleri kurulcak hazirliklar olucak bunlar hep proje

vtecburhan
28-05-2012, 14:22
Sponsorlar olaya el aticaklar 0-400 ustu seralardaki gibi kapali drag pisti yapilcak yagmurda sıkıntı olmasın

Her yaris sezonunda antalyada oldugunda burger king tiri gelicek ve genis bir otopark ve sahraa kantinleri kurulcak hazirliklar olucak bunlar hep proje

inş olur bızde olmasından yanayız

AMA KOSK EKİBİ BURAYA ACIKLAMA YAPSIN BENCE KONYAYA DAVET EDERKEN GUZELDI DAVET SONRASIDA BI ACIKLAMA YAPSIN

Burhan Type R
28-05-2012, 14:30
burda kimse kimseyi küçümsemiyor tabikide şahin doğan diye draglara katılmıcak diye bişe yok ama Dragon07 arkadaşında dedigi gibi çok güzel gidenleri var adamlar çok profesionel ce yapmışlar çokta güzel saniye çıkarıyorlar.Ama aralarında öyle arabalar varki yoldan geçen şahin doganla aynı kardeşim öyle arabaları almicakınki iddaalı arabalar izleyelim ve zevki çıksın

halilakgunn
28-05-2012, 14:31
bu nasıl iş ya

seWki26
28-05-2012, 14:37
Net bi şekilde diyorum ben sadece seeding yaptım ve organizatörlerin kayıt paramı geri vermlerini istiyorum 280 lira az bi para o kadar emek yapıp aracımızı getiriyoruz oraya seeding yap sonra neymiş akşam olmuş kardeşim ısıklandırman var neden yakmıyosun KOSK ekibi hesap numaramı vericem oraya 280 liramı yatırın ....

EMRair
28-05-2012, 14:42
Yazik valla kosk ekibi nerde hani gelin diyorlardi

Adamlar sicakta islerini yapsinlar diye meyve tabagi bile yollattim yazik kardesim

bLackModeL
28-05-2012, 14:42
Net bi şekilde diyorum ben sadece seeding yaptım ve organizatörlerin kayıt paramı geri vermlerini istiyorum 280 lira az bi para o kadar emek yapıp aracımızı getiriyoruz oraya seeding yap sonra neymiş akşam olmuş kardeşim ısıklandırman var neden yakmıyosun KOSK ekibi hesap numaramı vericem oraya 280 liramı yatırın ....

bizim araba seeding bile yapamaıd ankaralılar paralanı almıslar bızım murat abi aramıs para yok demıs bı dahakı yarısa bedava alırız senı demıs var mı la boyle bı dava paralar odensın ... :Deli:

douu
28-05-2012, 14:54
herkes birbirine atıp tutuyor da kimse neyi kast ettigini bir türlü yazmıyor.

şimdi organizasyonla alakalı hata şu. adam kaskını getirmiyor siz de o kaskı bulana kadar bekliyorsunuz. getirsene başka araba o arada kalksın ? sonra biri teknik müdahele için mola istiyor o mola bitene kadar yarış olmuyor. insanların tahammül sınırları zorlanıyor.

yorum yapan arkadaşlar kuş falan derken bazıları eksik söylüyor bazıları da eksik anlıyor. şimdi mavi mirafiori için konuşmak gerekirse dün pistteki tüm araçlar arasında en profesyonel olarak hazırlanan araçtı bana göre. arkadan itiş bir araç o güçlerde launch ile kalkarak sıfıra yakın patinajla kalkıyor. yani bir emek var araç üzerinde. helal olsun diyorum. pistteki tüm araçlardan daha iyi hazırlanmıştı bana göre kesinlikle.

laf edilmesi gereken bazı kuşlar var tabi. bi tane murat 124 geldi. adam startta gaz verirken arabanın kaputundan yag fışkırdı. yerlere yag aktı. adam buna ragmen kalktı ve pistin tamamı yag oldu. yag tehlike yaratacak diye talaş döktüler yag üstüne dogru düzgün süpürmediler. sonra sarı supra o şeritten kalktı allah korusun duvara patlayacaktı adam.

yani anlatmak istedigim kuş serisi bu ülkenin gerçegi. drag drift rolling fark etmez. her yerde kesinlikle olacak. ama organizatörlerin arasında 1-2 tane bilinçli adam olsa da orda yag akıtan arabayı kaldırmasalar cok daha iyi olurdu bana göre. yani mavi mirafiori gibi bir araç ile oraya gelen sprey fiberle bagaj kapı yapan arabaları kıyaslamamak lazım. kasap gibi gelen adamlara engel olun. 300 lira fazla para sizi zengin etmez. ama onlar yüzünden orda bir kaza olursa bitersiniz.

Görkem
28-05-2012, 15:23
dün için elimdeki videolarla şöle bi konu açtım ;)

http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-videolari/122441-konya-drag-27052012-a.html

kutsal
28-05-2012, 15:45
sabahtan başlayan kavgalar aksama kadar sürdü 10 tane guvenlıkle bınlerce kısının önune gecılmeye çalısıldı teknık servısler bazen şöförler bıle pist dısına alındı karanlık bastıktan sonra spotlar açılmadı mıllet karanlıkta kalkıs yapmaya çalıştı aynı araçlar belkı 10 kezden fazla kallkıs yaptı bazı araçlar piste bıle adım basamadan yarış bıtırıldi guvenlık ve hakemler kaçtı gitti ve bıldığınız yarışçıların paralarına çöküldü.biz kendı acımızdan cok kötu bır organızasyon olduğunu dusunuyoruz

Sinan'S2k
28-05-2012, 15:54
Ahmet gereksiz bir yazı yazmışsın. Satılmış abiyi tanımadan böyle yorumlara gerek yok. Ahmet kendisi istemiş Satılmış abi ile denemeyi kalkmışlar 2 kez fodepar yapmış 1-0 2. kalkıştada Sato geçmiş 2-0. Ayrıca 2 araçta finishten geçmiş. Satılmış abide arıza yapmasına rağmen 11.7 ile geçmiş. Turbine kısmı ayrılmış turbonun basınç düşmüş. Bir daha kalkış yapamamış 3. olmuş. Arabası sağlam olsaydı herhalde o da Anılın Audi 80 i ya da diğer Anılın Supran ıyla denerdi. 2 araçta problem yaşamış olay bu. Bir daha bir drag yarışında gene denerler ne olcak ama tatlı rekabeti kavgaya çevirmemek lazım ;)

Vts_Power
28-05-2012, 16:53
Ahmet gereksiz bir yazı yazmışsın. Satılmış abiyi tanımadan böyle yorumlara gerek yok. Ahmet kendisi istemiş Satılmış abi ile denemeyi kalkmışlar 2 kez fodepar yapmış 1-0 2. kalkıştada Sato geçmiş 2-0. Ayrıca 2 araçta finishten geçmiş. Satılmış abide arıza yapmasına rağmen 11.7 ile geçmiş. Turbine kısmı ayrılmış turbonun basınç düşmüş. Bir daha kalkış yapamamış 3. olmuş. Arabası sağlam olsaydı herhalde o da Anılın Audi 80 i ya da diğer Anılın Supran ıyla denerdi. 2 araçta problem yaşamış olay bu. Bir daha bir drag yarışında gene denerler ne olcak ama tatlı rekabeti kavgaya çevirmemek lazım ;)

sinancığım 2 kere fodepar yapan geçilmiş sayılıyorda şerit ihlali yapan ne sayılıyor?? (bakınız bugaru ile biizm manisa yarışına) bıraksın bu işleri. geçtim die sevindiği kalkışda 12.5 yapmışım. benim o yarışdaki sürem nossuz 11.5. bi best time yapsında öyle konuşuversin.

satonun şerit ihlali yaptığının videosuda var.

adem manisaya vht dökülürse gelirim.

özgün kelime ve hecelemelerinden ben yanlış anlamışım dediğini:icon_tup:

Erol
28-05-2012, 17:00
ahmet hocam bu yarışda manisada vth malesef yok..

pist yapımını üstlenen sponsordan para geldigi zaman olacak inş.

AvcI
28-05-2012, 18:22
şerit ihlali yada 31 çekmek nerede göremedik ???

2-TO6kd30f4

Sato Saxo vs Ahmet Saxo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2-TO6kd30f4)

Vts_Power
28-05-2012, 18:33
ahmet hocam bu yarışda manisada vth malesef yok..

pist yapımını üstlenen sponsordan para geldigi zaman olacak inş.

Yaa erol nasil olmaz 300€ butceniz yokmu? Yanlis anlamayin manisaya yakismiyor vht olmamasi. 15kg lik vht 300€ imis ben kendim alirim pistede sererim kalkis alaninda olsa yeter bize...

ef186
28-05-2012, 18:37
Selam arkadaşlar. KOSK eski başkan yardımcısıyım. Dün ki yarışmayada kulüp sahibi değil görevli olduğum için gittim.
Elimden geldiğince seedingleri en kısa sürede almaya çalıştım. Saat 15:30 civarı anca bitirebildim. Sebepleri ise; İnsanların oraya yığılmaları, padok alanındaki araçların düzensiz yerleştirilmeleri, padoktan sonraki alandaki yarışmacıların çekicilerinin orada olması (defalarca anons yaptırmama rağmen oradan alınmaması), içeri alınan özel araçlar (Hatta padok alanında olanlar bile vardı), 400 metrede bulunan telleri yerinden söküp içeri giren seyirciler, yarışmacıların kasklarının olmaması ... vs. bu olanlara rağmen diğer yarışmacılarında gayreti ile seedingleri alıp üst sınıfları bile yarıştırmak büyük başarıydı.
Görevde olduğum dönemde de seyirciden ücret alınması konusunda gençlik sporla defalarca görüştüm. Fakat adamlar nuh diyor peygamber demiyor. Yarış günü gençlik spordan yetkililer geliyor adamlar pistin kirasını, sponsor bedellerini, eleman ücretlerini alıp gidiyorlar.
Yarışa katılan 75 araba vardı 2 araç arızalı olduğu için kalkmadı. 17 saniye altına 4 araç düştü.
Bana göre bu spora destek vermeyen tek suçlu TOSFED'dir. Orada ben yarışmacıdan da, kulüp üyelerinden de, hatta araç teknisyenlerinden bile yardım aldım ve inanıyorum ki herkes bu sporun devam etmesi için uğraşıyor.
Bu benim görev aldığım 3. yarıştı. İlk yarışımda 8 araç vardı. 2. yarışımda sezonun son yarışıydı. Buda 3. yarışımdı. İhtiyaç halinde görevli olarak her zaman yanındayım kim düzenlerse düzenlesin. Ben sadece oradaydım ve gözlemlediklerimi paylaştım sizlerle.
KOSK yetkilileri gerekli açıklamalarda bulunacaktır. Ortada bir cenaze var ve kalkması gerekiyor.

is dondu dolasti Tosfede geldi yani ...

Yahu okudum ve yazmayacaktim ama TOSFED ile klubun yaptigi daha dogrusu okuduklarima bakarak eline yuzune bulastirdigi bir organizasyonu nasil bir arada anarsin ?

Ben izmit korfez yaris pistinde 101 kapi numarasiyla start verdim ve seyircisiyle katilimcisiyla herkez mutlu dondu evine bu is farklidir organizasyon isi ekip isidir tek basina yapilmaz en ufak detayi bile oturup planlamaniz herseye cok daha erken hazirlanmaniz lazim.

Ornegin boyle bir organizasyona 1 hafta kala kayit kapatirsiniz orda ne kayitla ugrasirsiniz nede yeni gelen katilimci ile . Korkunuz katilmazlarsa naparizdan dolayi son ana kadar kaydi acik tutmaksa acik ve net soluyorum bu isi birakin yapmayin 5 katilimcida olsa 1 hafta once kapatirsiniz kayitlari 5 kisiyle yaparsiniz organizasyonu bir sonraki organizasyonda herkez 1 hafta oncesinden tamamlar kaydini ...

Yani demem oki organizasyon 6 ayakli bir masa ama cevresi cok genis 1 ayagini cikartinca ayakta durmaz devrilir.

Bu is ile TOSFED in ne bagi var onu anlamakta zorluk cekiyorum . korfez pistinde yapilan her organizasyonda resmi hakem talep eden , 30 ozel guvenlik 25 organizasyon personeli ve bunun disinda saymadigim en az 15 degerli arkadasimizin bizlerle beraber kosturdugu her aktivitede 2-3 bin seyirciyi agirladigimiz organizasyonlarda her aracin minimum pistte kaldigi sure 25 dakika iken 45 arabayi sabah 9 aksam 6 saatleri arasinda time trial icin yetistirebiliyoruz.Ama bunu saglayabilmek icin o koca ekiple 1 ay boyunca defalarca toplanip calisiyoruz, Acil onlem planindan tutun organizasyonda kim hangi gorevde ve ne yapacak buna kadar ....Ha ayrica bu Federasyon destegi olmadan Resmi klup olmadan Sadece Resmi Organizator Lisansi ile ...

Lutfen Tosfed i lafin icine sikistirmadan herkez 2 kez dusunsun nerelerde yanlis yaptigini ona gore yazsin . TOSFED i gunah kecisi ilan ettirmem hicbir ortamda . Haa eksikleri varmidir vardir ama burdaki konu ile zerre alakasi yok ....

seWki26
28-05-2012, 18:50
yazdım gene yazıyorum işi bilmeyneler yüzünden akşam 8 e kadar bekledik sonra bi kalablaık oldu önce güvenlikler gitti sonra masadakiler görevliler demekki bişeyler planlanmış böle olacagını bile bile magdur duruma düşen biz olduk ben gibi en az 30 40 araba daha vardı yarışmayı bekleyen ama sonuç ortada yarışamadık herkes yaptıgı seedingle kaldı KOSK ekibi cevap bekliyoruz sizden ben cevapta eğil paramı bekliyorum 280 lira beni zenginetmeyecek ama yarışmadıgım bişey içinde para vermemin anlamı yok oraya kadar dünya para harcadık dünya emek verdik sonuç yarış yok KORKAK VE KAÇAN bi kosk ekibi var hesap verin kardeşim....

OmerRS
28-05-2012, 18:58
Başta sıkıcıydı ama sonlara doğru gayet keyif aldım diyebilirim. Bu işler zamanla oturacak ve iyileşecektir.

Padok alanı yerine normal bir açık otopark sunulsa yarışmacılara, sadece yarışacak iki araç start çizgisine alınsa gayet işleyen bir sistem olur diye düşünüyorum.

Diğer yandan zaman tabelasında süresi önce duran, çizgiyi önce geçen araçlar derecesi daha kötü çıktı diye elendi. Bu tarz hatalar büyük tartışmalara sebep olabilir.

Bir Ankaralı ve yıllardır severek drag izleyen birisi olarak, Ankarada bunun gibi bir pist yapılmamış olması gerçekten üzücü. Hipodromu bile verseler bikaç sene içinde ciddi bir tesis olur. Silverstone ya da Santa pod eski düzlüklere ekleme yapılarak bugune gelmiş pistler örneğin.

Oz`
28-05-2012, 19:26
bugra drag ı düzenle bırak bana organizasyonuda yap baskaan bana sen degerleri yaz yeter :) ben 100 arba bile kaldırrım :D

bLackModeL
28-05-2012, 19:45
bugra drag ı düzenle bırak bana organizasyonuda yap baskaan bana sen degerleri yaz yeter :) ben 100 arba bile kaldırrım :D

zaten cok serıydın abı orda maşşallah herkeze yetiştinn en son kabus tan ınerken zıplıyodun koltukluksuzlugun azızılıydı galıba :D

Mikrop_Ali
28-05-2012, 19:50
insanlar uğraşıyor emek veriyor para harcıyor yarış zamanını iple çekiyor günlerce uykusuz kalıyor bir sürü sıkıntı yaşıyorlar ama zamanı gelsin de gidelim diye bıkmadan usanmadan arabasıyla uğraşmaya devam ediyor. çekiciler ayarlıyor o kadar yol tepiyor geliyor ama rezalet.. yarış var diye konu açılıyor 1 sayfa boyunca yok şöyle güzel böyle güzel çok iyi hazırlandık diye yazılar yazılıyor.
ama bi bakıyosun ki sadece para kazanmak amaçlı yapılmış bir organizasyon(demeye bin şahit ister onuda facebook'a grup açıp bin kişi toplarım gerekirse)
geçen senede geldik o kadar didindik çabaladık daha daha az araç olmasına rağmen padok alanında yine araçlar çıkamıyordu ortalık karışıyordu saçma sapan park edilen araclar yüzünden.. bu senede aynı hiç bişey değişmemiş pistin etrafındaki teller kolayca eğilip bükülüp içeri girilebiliyor.. tamam yapılmış o teller ama dayanıksız burda hata vatandaşta adam kapatmış ama anlamıyor illaha giricek içeri deliyor büküyor geçiyor. hiç bişey değişmemiş geçen seneden bu zamana kadar.. o zamanlarda bir sürü şey yazıldı çizildi insan bi bakar okur eksiklerini gidermeye çalışır ama yok kimsede bi değişiklik. padok alanına herkes girebiliyor 2 tana güvenlik var sessiz temiz birini yasak diyor elinde tesbih aynın biri geliyor içeri giriyor pistte dolaşıyor bide adam sanki oralar kendisininmiş girmiş ileri doğru yürüyor tribüne selam veriyor görenler vardır mutlaka.. yok o ebem yarışıyor, kaynım görevli, eltim güvenlik, dedem polis herkes giriyor içeriye... organizasyon adına hiç bir şey göremedim.

pistteki wht bile halen motorcuların döktüğü wht geçen seneki iki yarışta da aynı wht vardı Allah'tan adamlar getirip dökmüş. bazı araçların teker mesafesine bile denk gelmiyor.. 20 kusur milyardan bahsediliyor bu eksikler giderilebilir yapılabilir ama hiç bir şey yapılmamış. yazık!

ankara'daki drag'da aynı sekıldeydi bi farkı yoktu güvenlik önlemini alma ondan sonra millete oraya buraya giriyorsun diye yarış iptal edilecek de.. ki zaten orda duran insanlar laftan sözden anlamayan kişiler istediğin kadar yırt biyerlerini adamın yüzüne söylüyorsun o kadar kişinin içinde yüzü kızarmıyor adam mal mal bakıyor halen çıkmıyor ya nasıl bir kafa yapısı var garip.. ordan bakınca ne değişiyor bunu anlamıyorlar.

gerçekten çok kalabalıktı bu sene tribun yetmedi tamam.. mevcut tribün gibi pistin ilerisine doğru tribün yapılması gerekiyor. sabah geldik bütün koltuklar çamur içinde insan bi paspas'la 2 kişi yollasa 2 saatte temizletir oraları geçen sene çitlenen çekirdek kabukları bile duruyordu ayıp ya..

körfez'e de gittik organızasyon cok guzeldı gereksiz araçlar alınmadı içeri başarılıydı ortada dolaşan saçma insanlar yoktu ama çok sıcaktı oturacak yer yoktu seyirci pek düşünülmemişti orda da sabahın köründe geldik yandık öğlen geri döndük..

90 arac var katılan denildi ilk tepkim sığmaz o kadar araba oraya dedim(organzasyon düzgün olsa daha fazla arabada kalkardı 75 araçmış sonradan duyduk ama yine sığmadı. aynı araçlar 4-5 kez seeding yaptı kimin ne yaptığı belli değil saçma sapan şeyler yapıldı. işi bilen ankaradan giden kişiler yardımıyla biraz bişeyler yapıldı. İsmail çam sagolsun orda yardımcı olmaya çalıştı drag'a katılmadığı halde çabaladı mikrofon'u aldı konustu o kadar helal olsun..
bi ara dağıldılar apaçiler yine geldiler sonra önünü alamıyorlar.

inşallah bidahaki sefere bu kadar insanın yazdıklarını göz önüne alırlar eksikleri giderirler...

ben yine her zaman gibi arkadaşlarımla beraber olmak için kaynatmak sohbet etmek için gittim..
ama bu şekilde devam ederse bi daha da gitmem Konya'ya gitmesinde kimse zaten gerek yok yazık verilen emeklere harcanan paralara
bi ara vazgeçmiştim gitmekten keşke gitmeseymişim arkadaşların ısrarı ile gittim..
kendimizi yorduk hem o kadar rezillik yaşandı vs değmedi o kadar yolu gittiğimize..

konya sınıfta kaldı başka bi açıklaması yok bunun..
para için gidin başka bi iş yapın milletin emeğini çalmayın...

gurcell
28-05-2012, 20:29

İkinizin imzasi olan her turlu organizasyonda yarisirim da hademelik de yaparim..

civic@ef
28-05-2012, 20:30
para için gidin başka bi iş yapın milletin emeğini çalmayın...

+999991999999

seWki26
28-05-2012, 20:35
KOSK ekibi susmada bişeylere acıklık ver biz bu işi yapamadık elimize yüzümüze bulaştırdık de susarak bişeyler çözülmez sizden önceki ekip gerçekten daha iilerdi eksikleri falan vardı ama en azındna yarışlar tamamlanıyodu vurdum duymaz değillerdi bi yarış düzenliyosun bi katılım sayısı olur 40 veya 50 araba onlarla başa cıkarsın 75 arabayla küçücük padokda başa cıkamazsın numarayla araba cagırıyosun aracın birisi girişte birisi ta park alanında 10 dk ara veriyosun araç arızalı die 10 dk arada kaçtane araba kaldırırsın kaldır işte İSMAİL abi eline mikrafonualdı sizin yapamadıgınızı 5 dk içinde yaptı seri kalkışlarageçildi sizin elnize geçti yarışı bitiremediniz özelden yazdım NİTRATEX cvp bekliyorum sende....

ghibli06
28-05-2012, 20:41
KOSK başka drag 'organizasyonları' için de konu açabilecek mi?

glockevo
28-05-2012, 20:43
Kuş serisi beni egzoz sesinden soğuttu.Bu kadarmi boş yere gaz verilir.

can0001
28-05-2012, 20:57
beyler tartışmanın anlamı yok bence kalp kırmak çok kolay Fotoğraflar bölümüne ekledim fakat belliki alakasız kişiler bakmış ve teşekkür dahi etmemiş buyrun birkaç fotoğraf link'de....

M.Can EKER Photography (http://www.facebook.com/?ref=logo#!/media/set/?set=a.337239676348151.79277.317111795027606&type=1)

glockevo
28-05-2012, 21:09
Kuş serisi beni egzoz sesinden soğuttu.Bu kadarmi boş yere gaz verilir yaa:)

capcapca
28-05-2012, 21:18
http://i46.tinypic.com/149clc8.jpg
http://i48.tinypic.com/fnu141.jpg
http://i50.tinypic.com/hvwk7l.jpg
http://i46.tinypic.com/103ylmq.jpg
http://i45.tinypic.com/34jehqo.jpg

gayet açık şerit ihlalının olduğu

http://i48.tinypic.com/343meqs.jpg
bu resimdede herşey belli kimin daha iyi fazla kafa yormaya gerek yokk

Erol
28-05-2012, 21:44
Yaa erol nasil olmaz 300€ butceniz yokmu? Yanlis anlamayin manisaya yakismiyor vht olmamasi. 15kg lik vht 300€ imis ben kendim alirim pistede sererim kalkis alaninda olsa yeter bize...

tmm al o zaman bu sayedede yarışa gelmiş olursun;)

yarısınıda ben kendi cebimden vericem.

bu arada geçen seninle gelen arkadaşın adını unuttum,eşinide alsın yanına muhakkak getir mangalda bize bir tavuk yaptııı offffffff diyorum byk sün yenge.:)

mechanic
28-05-2012, 21:49
kosk'un buraya bir yanıtı oldu mu arkadaşlar sayfalara yetişemiyoruz

seWki26
28-05-2012, 21:51

olmadı abi bekliyoruz ama olmayacak sanırım vurdum duymazlar cünkü cidden sinir bozucu bişey ..

BU®AK
28-05-2012, 21:55
Biz hafta sonunu güzel bir organizasyonla renklenecek düşüncesi ile yola çıktık. İşin gerçeği bize pek bir şey söylemek düşmez Mikrop ali herşeyi 10 numara özetlemiş ama bazı şeyleri söylemeden de geçemiyeceğim;
Konunun yarış önceki kısımlarında org. güvenliği için yorum yapmıştım bu açıdan özür dilerim neredee geçen seneki yarış nerede bu seneki yarım yamalak adı organizasyon.
Kural hatası deniliyor hiç bir şey yazmaya gerek duymadık hangi kural doğru uygulandı ki kural hatası olsun? Bir tek süre düzgün ölçülmüştür, geri kalanında çok hata var. İnsanlar büyük emeklerle büyük paralar harcayarak oraya geliyor. Para kazanılır araç kırılır yenisi yapılır organizasyon kötüdür yenisi ve daha iyisi düzenlenir ama bir şeyi kesinlikle geri getiremezsiniz: KAYIP ZAMAN! Bu pazar çoğumuz için kayıp bir zaman oldu. Giderken çok eğlendik arkadaşlarımızla üstelik 36 saat uykusuz kaldık hatta daha fazla yorgun olanlarda vardır. Ne için 1 günü herkese güzel hale getirebilmek, devletin bile yarım yamalak desteklediği spora katkıda bulunmak gençlere örnek olmak, yaptıkları araçların sürelerini görmek emeğinin karşılığını aldığını yada eksiklerini görmek gidermek için. Yöneticiler ne yaptı yazmaya gerek yok. Yönetimde olmadığı halde kendini parçalayan abilere selam olsun ağızlarına sağlık. En azın dan iptal olmadan biraz yarış seyretdik. Kural hatası kadar en çok da araçları yarışamadan geri giden tüm katılımcılara büyük bir özür borçlusunuz tabi onlar kabul ederlerse... Tek dileğim insanların böyle adı organizasyonlar dan dolayı bu işlerden vaz geçmemesidir.
Saygılar...

crused
28-05-2012, 21:56

eski bi yonetimden bir arkadas yazdi ondan sonra kimse den cit cikmadi. orgnizasyondan once hersayfada 1 er 2 ser mesajlari var ama orgnizasyon bitti kimseler yok ortalarda.. buyuk ihtmalle paralari eziyolardir :)

mechanic
28-05-2012, 21:57
tmm al o zaman bu sayedede yarışa gelmiş olursun;)

yarısınıda ben kendi cebimden vericem.
...

ya bu vht nin toptancısı bulunsa, 15 kg kaç metrekare kapatıyor ona göre de fiyat alınsa , aramızda da illa ki yardımcı olacak birileri çıkar,
organizasyonlara sunulsa budur diye, anca böyle olacak galiba biz bulup hadi diyeceğiz.
olacaksa da galiba böyle olacak yoksa onların yapmasını bekleyerek çok zaman geçmiş olacak sanırsam..

Sinan'S2k
28-05-2012, 21:57
http://i46.tinypic.com/149clc8.jpg
http://i48.tinypic.com/fnu141.jpg
http://i50.tinypic.com/hvwk7l.jpg
http://i46.tinypic.com/103ylmq.jpg
http://i45.tinypic.com/34jehqo.jpg

gayet açık şerit ihlalının olduğu

http://i48.tinypic.com/343meqs.jpg
bu resimdede herşey belli kimin daha iyi fazla kafa yormaya gerek yokk

Benim bildigim şerit ihlali karsı tarafa geçince olur. Ben karsı tarafa gecen göremedim. Çizginin diğer tarafında araba var mı? Benim gördüğüm yok. Zaten olsaydıda Satilmis abi o kalkışta geçildi sayilirdi.

shumi
28-05-2012, 22:04

hay masallah :D:D ozgun olmaz cnm bnm,yapamazsın,hee ıllada yaparım dıyosan akhısar 2 yarıs 8 temmuz senındır hadı :D

civic@ef
28-05-2012, 22:11
Benim bildigim şerit ihlali karsı tarafa geçince olur. Ben karsı tarafa gecen göremedim. Çizginin diğer tarafında araba var mı? Benim gördüğüm yok. Zaten olsaydıda Satilmis abi o kalkışta geçildi sayilirdi.

Anlamadığım madem şerit ihlali değil.İki arabada cizginin üstünde yan yana gidebilecekmi ? nası bi mantık ben anlamadım çizgi üstündede kural ihlali olması gerekmiyormu çizgi sınır olmalı geçince değil üstünde olması bile yeterli bi sebep bence

Mehmet Gazihan
28-05-2012, 22:13
herzaman olduğu gibi bi süre susulacak, insanlar yatışacak ve ufak ufak yazmaya baslayacaklar..

her sene aynı

ef186
28-05-2012, 22:22

yavrum istanbulda bu isi yapacak pist olsa yaptigim iste iddaliyimdir hepberaber ustesinden gelir yeride yerinden oynatiriz suphem yok ama ole bir pist yok izmirdeki dostlarimiz gidemedim ama duydugum kadariyla gayet guzel gidiyorlar yaptiklari islerde. drag kovalayan dostlar bu sartlar altinda en saglikli orda yarismalilar bence.

Sinan'S2k
28-05-2012, 22:26
Anlamadığım madem şerit ihlali değil.İki arabada cizginin üstünde yan yana gidebilecekmi ? nası bi mantık ben anlamadım çizgi üstündede kural ihlali olması gerekmiyormu çizgi sınır olmalı geçince değil üstünde olması bile yeterli bi sebep bence

Benim bildigim çizgiyi geçmektir ihlal. On slick in 15-20 cm mı çizgi üstünde. Kural vs varsa bende öğrenmek isterim.

ghibli06
28-05-2012, 22:31
çizgiye değen lastik her yerde ihlaldir... bazı ülkelerde finishi geçtikten sonra bile şerit ihlali faul sayılır...

dirk
28-05-2012, 22:45
Benim bildigim çizgiyi geçmektir ihlal. On slick in 15-20 cm mı çizgi üstünde. Kural vs varsa bende öğrenmek isterim.

o futbolda abi cizgiyi gecince gol oluyor :D çizgiye bastığın an faul sayılıyor yurt dışında izdiğim draglarda ama yapacak bişey yok. Hakemlerde bişey demedi arabalar güçlü sağa sola cekme yapıyor ister istemez :(

onursoytam
28-05-2012, 22:52
Konya ya gidipte zevk aldığımız tek şey etli pide yemekti :)

hazır olun bi E30 da antalya da olucak.. :)

dirk
28-05-2012, 22:55
sağa doğru bariz kaçmış ve beyaz arac çizgi üstünde ama yapacak bişey yok ahmet abiye Akhisarda Başarılar

http://i49.tinypic.com/kymb7.jpg

KingoAtmo
28-05-2012, 22:56
o futbolda abi cizgiyi gecince gol oluyor :D çizgiye bastığın an faul sayılıyor yurt dışında izdiğim draglarda ama yapacak bişey yok. Hakemlerde bişey demedi arabalar güçlü sağa sola cekme yapıyor ister istemez :(

peki teker yere değmeden karşı şeride girip çıkarsa basketteki gibi

Mikrop_Ali
28-05-2012, 22:56

ben canlı olarak gördüm şahitlerim var 6-7 kişi
bu da mı gol değil :eek:

http://img716.imageshack.us/img716/8189/ffffvz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/716/ffffvz.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

dirk
28-05-2012, 22:58
peki teker yere değmeden karşı şeride girip çıkarsa basketteki gibi

Abi yere değmezse tutunmaz O halde Gol olmaz Ofside dediğimiz durum o

snan1910
28-05-2012, 23:06
mikropali digiturk terk :D

nitrateX
28-05-2012, 23:42
Her kez bişeyler yazmış bazılarını okudum neyse birde beni dinleyin bakalım neler olmuş

Herşey iyi başladı iyide gidiyordu çekicileri kaç defa anons ettirdik dışarı çıkartamadık
sivil araçlarda cabası sirkülasyon yapamadık sonra bilmiyorum o padokta ne varsa
herkez orda yetmiyormuş gibi piste girmeler tel örgüden atlamalar yarışı engellemeye
başladı hiç kimsede saygı yok emeğe saygı hiç yok

Hakemler erkenden daha yarışma bitmeden biz gidiyoruz gittiler o da ayrı bi dert sonuçta
yarış devam ediyo bi ralli bi f1 bi karting olsa kimse gitmezdi eminim ama bu sporda
biz bişeyleri değştirelim geliştirelim diye uğraşırken biri olmazsa biri bi terslik illaki yapılıyo

bu yarışın akşam saatlerine kadar süreceğini tahmin ederek piste projektör döşettirdim 50 adet
pist tamamen aydınlatılacaktı ve 2 adet de jenaratör getirdik tam 1000 metreden fazla kablo
döşendi

konya gençlik spor müdürlüğünden belki her saat başı tel geldi yarışı bitir yarışı bitir pisti kapat
diye ama kulak asmadık bu musabaka bitecekti
hatta olabilecek kaza maddi manevi zarar herşeye karşı imza attım

Mazot alınmaya gittiği anda iki spocu kendi aralarında bahis oynamışlar ve onların kalkışına
daha sıra olduğu için milleti galyana getirip herkeze çullanmışlar görevli bir bayan arkadaşı
aralarına alıp ellerinde levye anahtar tehditler hava da uçuşmuş soruyorum şimdi erkeklik bu
mu terbiyesizlikten başka bişey değil

Sonrasında bi gurup 18-19 kişi karakola gidiyor aldığımız kayıt ücreti 170 tl 500 tl geri ödeme
yaptık bunların içinde yarışanda vardı yarışmayanda yarıştan gelen toplam para 16 bin cıvarıydı
yarışın masrafı 19-20 bin tl gibi bi rakamdı
hesabını siz yapın ettiğimiz zarara bakın bu da yetmezmiş gibi

25-30 bin lik yarış malzemelerimiz çalındı
fotoseller
yangın tüpleri
500-600 metre kablo
projektörler
masa
telsiz
bayrak
branda
yani oraya indirdiğim bütün malzemlerimin hepsi

şimdi zarar 40-50 bin tl civarı

Şu an gençlik sporla mahkemelik oldum şikayetçi oldular benden ellerinde imzalı evrakım var

bana bu zararı çektiren beni karakolla mahkemeyle uğraştıran her kim yada kimlerse
benim malzemelerimi ve gençlik sporun malzemelerini çalanlar kim yada kimlerse
ALLAH hepsinin belasını versin inşallah çoluğundan çocuğundan çıkar onların acısını görür

başkada dicek bişi yok
bu kadar zararın üzerine birde ankaralı bazıları 500 tl aldılar onlarada anlayışlarından dolayı
ayrıca teşekkür ediyorum

Mikrop_Ali
28-05-2012, 23:48
Her kez bişeyler yazmış bazılarını okudum neyse birde beni dinleyin bakalım neler olmuş

Herşey iyi başladı iyide gidiyordu çekicileri kaç defa anons ettirdik dışarı çıkartamadık
sivil araçlarda cabası sirkülasyon yapamadık sonra bilmiyorum o padokta ne varsa
herkez orda yetmiyormuş gibi piste girmeler tel örgüden atlamalar yarışı engellemeye

Hakemler erkenden daha yarışma bitmeden biz gidiyoruz gittiler o da ayrı bi dert sonuçta
yarış devam ediyo bi ralli bi f1 bi karting olsa kimse gitmezdi eminim ama bu sporda
biz bişeyleri değştirelim geliştirelim diye uğraşırken biri olmazsa biri bi terslik illaki yapılıyo

bu yarışın akşam saatlerine kadar süreceğini tahmin ederek piste projektör döşettirdim 50 adet
pist tamamen aydınlatılacaktı ve 2 adet de jenaratör getirdik tam 1000 metreden fazla kablo
döşendi

konya gençlik spor müdürlüğünden belki her saat başı tel geldi yarışı bitir yarışı bitir pisti kapat

Mazot alınmaya gittiği anda iki spocu kendi aralarında bahis oynamışlar ve onların kalkışına
daha sıra olduğu için milleti galyana getirip herkeze çullanmışlar görevli bir bayan arkadaşı
aralarına alıp ellerinde levye anahtar tehditler hava da uçuşmuş soruyorum şimdi erkeklik bu

Sonrasında bi gurup 18-19 kişi karakola gidiyor aldığımız kayıt ücreti 170 tl 500 tl geri ödeme
yaptık bunların içinde yarışanda vardı yarışmayanda yarıştan gelen toplam para 16 bin cıvarıydı

fotoseller
yangın tüpleri
500-600 metre kablo
projektörler
masa
telsiz
bayrak
branda

Şu an gençlik sporla mahkemelik oldum şikayetçi oldular benden ellerinde imzalı evrakım var

bana bu zararı çektiren beni karakolla mahkemeyle uğraştıran her kim yada kimlerse
ALLAH hepsinin belasını versin inşallah çoluğundan çocuğundan çıkar onların acısını görür

başkada dicek bişi yok
bu kadar zararın üzerine birde ankaralı bazıları 500 tl aldılar onlarada anlayışlarından dolayı
ayrıca teşekkür ediyorum

senin bu yazdıklarını bu forumda yapacak kişiler yok yine kendi şehrinin cingenleri yapmıştır biz nerden bilelim senin tüpünü kablonu masanı.... güvenlikler standlardaki kızlarla ilgileneceklerine mallara sahip çıksalardı
apaçiliği yapanda piste cıkanda konya halkı.
"herkes üstüne alınmasın.."

CGR328
29-05-2012, 00:14
bundan sonra ki konya yarışlarına kim yada kımler üstlenecekse güvenliği 10 katına çıkarsın
ayrıca girişi paralı yapsın her 50 metreye güvenlik diksin bakalım o zaman taşkınlık apaçili oluyomu görelim
ayrıca biz sigorta parası yatırdık , pazar günü hangi sigorta firması bizi sigortaladı ona cewap verirmisin

douu
29-05-2012, 00:42
nitratex bu organizasyonu yapıyorsan bunların bilincinde de ol kardeşim o halde. oraya o kadar apaçi girerse, senin güvenligin işini dogru düzgün yapamazsa kabloda çalarlar fotoselde.

sen o oldu bu oldu diyosun da yarışa yüzlerce lira para harcayıp gelen size de 300 lira para veren adamlar bir kere bile kalkmadıysa bunları kim telafi edecek ?

bir işi yapabilir miyim diye bi bakın önce. sonra yapın. vaad ettiginiz şeylerin hangisi vardı pistte dün ?

dirk
29-05-2012, 00:50
Bidaki yarışı ücretli yapılsın.. hemen biraz üstümde Hayatında hiç araba görmemiş drag n e alakası olmayan 2 insan kawga etti. tek kaşlı olan üstüme düştü Ne olduğunu anlayamadım :D hala şoktayım.

douu
29-05-2012, 01:03
bu konyada organizasyon üstlenme işini işi iyi bilen birisi yapamaz mı ? mesela Buğra gibi ?

yanlış anlamayın merakımdan soruyorum. Buğra körfezde kusursuz işler yapıyor. Konya gibi imkanı olan bir pistte iyi bir organizasyon tadından yenmez gibi.

tdipower
29-05-2012, 01:05
rezalet bir ortam ben bu kadar çok apaçiyi bir arada görmedim adamlar bas bas bağarıyor pist kenarını boşaltın diye salak salak bakıyorlar üstüne karşıdan karşıya geçmeleri cabası. güvenlik kırmızı elbiseli yürüyen bacakla ilgileneceğine insanları dışarı çıkartabilirdi mesela. kapı numarasını söyleyen arkadaşın ne dediği anlaşılmıyor anlasan arabanı piste götüremiyorsun içerde jipiyle hatun gezdiren apaçiler yol kapatmış onların orada ne işi var anlamıyorum. tam anlamıyla boktan bir organizasyon günlerce emek verdik araç hazırladık uykusuz kaldık lanet olsun ikide bir cortlayan süre sisteminize kaçan hakemlerinize..............

ercs2000
29-05-2012, 01:21
2 saattir yorumları okuyorum arkadaslarımızın dedigi gibi vadedilen hiç birsey ortada yoktu padok alanında pilot ve teknikerden çok yarışı izlemeye gelen adamlar vardı.güvenliklerde tdipower arkadaşımın dedigi gibi kırmızı elbiseli bacakla ilgileniyorlardı.gecen seneki yarışlardada ordaydım ama böyle sorunlar olmadı.eski yönetim işini yapıyordu.okadar kişi emek etti uykusuz kaldı para verdi paralarıyla rezil oldular senin çalınan malzemelerinden dolayıda gene siz sorumlusunuz dışarıdan kimse gelipte ordan bişey götürmez emin ol.bende üzülüyodum arabam yetişmedi diye yok babam geregi yok

seWki26
29-05-2012, 01:33

döşendi

fotoseller
yangın tüpleri
500-600 metre kablo
projektörler
masa
telsiz
bayrak
branda

başkada dicek bişi yok
ayrıca teşekkür ediyorum

arkadaş bu işleri bile bile giriyosun neyin ne olcagı belli bana bu kaçtı benim zararım bu deme gibi bişeyin olamaz sen yarıştan önce demedinmi su olacak bu olacak böle şöle hangisini yaptın ? kardeşim ciddi diyorum yapamıyosan yapmayacaksın vaatler vermeyeceksin ben gene diyorum bu kadar insanın önünde sana mesaj attım ve hesap numaramı gönderdim HAKKIM OLAN 280 liramı hesabıma yatıracaksın seedingle yarış tamamlattın perişan oldum arabayı hazırlamak için maddi maneci herşeyimiz yaptık gel görki sizin gibi işgüzarların oyununa geldik beni ilgilendirme yok 500 lira aldılarda 19-20 zarardayımda ben sana dedim 280 LİRAMI sana gönderdiğim banka hesabıma yatır aksi taktirde sizinle hukuki yolda ugrasırım dolandırıcılıga kadarda yolu var bunun 280 lira beni zengin etmez umrumdada değil ama HAKETMEDİNİZ bende memnun kalmadım bu yaptıgınız organizsyondan kısacası PARAMIZLA REZİL OLDUK REZİL ETTİNİZ....

ef186
29-05-2012, 01:35
Yogurt yapmayi bilmeden sut alirsan eksir guzel kardesim mundar edersin ....

Zamaninda cok konustuk ve sizleri destekledigimide bilirsin tum yeni kluplerde oldugu gibi ancak bukadar zamanda bu isi ogrenemediyseniz eksiklerinizi goremediyseniz bence ne kendinizi nede insanlari yorup organizasyon tarihi falan ilan etmeyin herkez acisindan dogru bir karar alin bence ...

alikarakus
29-05-2012, 02:00
güldüren olayda olmadı değil motorcunun düşüşü mesela :)

videosu varmı acaba ??

Oz`
29-05-2012, 02:06
yaparsak gelirmisiniz lan konyada :D ankarada?

edo typer
29-05-2012, 02:30

bıdı bıdı etmede ızmırde tıme trıal yap buyuk pıstte:) ctesıden baslasın pazarda olsun ctesı aksamıda mangal partı fln:) sekıl olur haaa:D

edo typer
29-05-2012, 02:32
pazara drag koyarsınız akhısara gırıler ucretlı,ctesı tıme trıal buyuk pıstte offf dıorum:D ctesı aksamıda rollıng olur:D

cem
29-05-2012, 02:45

Konya ve Ankara seyircisini durdurmak için anca bu ekiple anlaşmak gerek ;

http://www.aktuel-bilgi.com/wp-content/uploads/2011/03/Polis-%C3%96zel-Harekat1.jpg

gerisi pamuk ipliği :d

dedebeto
29-05-2012, 03:33
sahın haberlerede cıkmıs....

m.milliyet.com.tr (http://gundem.milliyet.com.tr/drag-yarislarinin-sampiyonu-89-model-sahin/gundem/gundemdetay/29.05.2012/1546414/default.htm)

Göki,ZD
29-05-2012, 03:52

m.milliyet.com.tr (http://gundem.milliyet.com.tr/drag-yarislarinin-sampiyonu-89-model-sahin/gundem/gundemdetay/29.05.2012/1546414/default.htm)

askjfhdkjshfskjdafhjsdaklfsdafjkhsas

pejoyu dahil etmemişler bu gruba :D

Aresevo
29-05-2012, 04:20
Wankelden yeni video saniye ve kalkış net olarak görünmektedir

Wankel Şahin 10.9 sn. Rekor Kılpayı | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=10150879950364232)

Drag yarlarnn ampiyonu 89 model ahin - Oto Haber (http://otomagazin.net/haber/1189-drag-yarislarinin-sampiyonu-89-model-sahin.html)

Selman
29-05-2012, 06:30

Türkiye rekorumu. O gazeteciye bu bilgileri kim verdi acaba.

ghibli06
29-05-2012, 06:35
'Konya Drag Yarışlarının Şampiyonu Wankel Şahin !!
Türkiye'nin en prestijli drag yarışı olarak bilinen Konya Oto Drag Yarışı'nın şampiyonu, 1989 model Rotary Wankel Motorlu Şahin marka araç oldu.'

haberi güzel yazdırmışlar tebrik ederim...

kop42
29-05-2012, 08:12
ben 3 sene veya 2 sene önceki yarıştan sonra sölemiştim formada yazmıştım konyada bır daha yarısmaya gitmiycem diye ozamanlar bana herkes düşman olmuştu ve ozaman lar tırubun yoktu :D butun seyırcıler dahıl padok alanındaydı yarıs öğlen 4 de başlamıştı :)

benımle bırlıkte o reziliiği çeken yarışmacılarda yazmıştı bırdaha bu sekılde olursa konyada yarısmıycagız diye arkasına 2 ay sonra konyada tekrar yarıs yapıldı ve herkes katıldı

şuanda raaadd konya da yarış organizatörlugu yapanlar neden biliyormusunuz cunkı 1 ay sonraya yarıs duzenlesınler tekrar katılım olucak o yüzden sıkıntı yok onlar için

ama lafın arkasında durup 1 yarış dişini sıksa kimse gitmese konyaya daha farklı olurdu tepkiyi göstermek adına :)

şimdi konyada bu yarışı yapan arkdaşlar yarıştan önce şehir şehir gezdik diye bı yorum yapmıştınız şuraya gıttık görüştük buraya gittik dıye kimlerle ne görüştünüz ne muhabett yaptınız :)

yıne soluyorum belki yıne kop sivri yazıyosun diyenler olur ben seneler evvel söledim konyada o iş traaaaaş

şunuda anlamadım 1 sezon boyunca çekici parası yol masrafı vs yapıcagımıza konyaya oraya buraya kendi mekanımızda güzel şeyler yapmaya çalışalım?

Spook
29-05-2012, 08:22
Türkiye de otomüzik sistemlerinde IASCA yarışmalarında var sanıyordum bu tip polemiklerin. Demekki her sporda oluyor malisef. Herkesin kendine göre haklı olduğu yerler var sanırım..

Yapıcı olmak hem sektörün, hemde bu işe gönül vermiş insanların sürekliliği için birinci koşul..

Olan olmuş sanırım, bundan sonra olmaması için neler yapılmalı onlar konuşulmalı.

Sinan'S2k
29-05-2012, 08:24

Valla öyleyse de itiraz edilseydi ne diyim ben şimdi. Ofsayt kamerası olsaydı da izleseydik :D

Bulut Y.
29-05-2012, 08:30
bu şahin naaptı beyler bilen var mı ?

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/461118_419429981411695_1532198631_o.jpg

MKG500
29-05-2012, 08:35
dısardan gelen arkadasların mağduriyetini çok iyi anlıyorum piste 10 kilometre bi yerde oturuyorum sadece yarım saat bakayım diye gittim ben bile mağdur olduğumu düşünüyorum :))) komoks ekibi için ise 2012 yılı dönüm noktasıydı güzel değerlendirip bu spordaki konumuzunu üst seviyelere tasımaktansa dibe çektiniz ekibin en başta yaptığı yanlıs tanıdıklarını tribune göndermek yerine kıyak geçtim sana gel içeri demesi . engeleyemeyip içeri girelerde olabilir güvenlik sıkı tutulmalıydı ekibin içerisinde görevlendirdiğiniz sahıslar baktılar kale yıkılıyo biz sıyrılalım düşüncesi içerisinde eşiyle dostuyla muhabbet yolunu seçtiler ekbinizi sağlam tutmalıydınız zararınız buyuk olabilir bunu dısardan gelen arkadaslara maal etmemek lazım size zarar veren yine sizin kendi hatalarınız eşiniz dostunuzdu işallah hatalarınızdan pay çıkarır kendi adınızıda konyanın adını temize çıkarırsınız

DENON
29-05-2012, 08:39
'Konya Drag Yarışlarının Şampiyonu Wankel Şahin !!
Türkiye'nin en prestijli drag yarışı olarak bilinen Konya Oto Drag Yarışı'nın şampiyonu, 1989 model Rotary Wankel Motorlu Şahin marka araç oldu.'

haberi güzel yazdırmışlar tebrik ederim...
ulan ne güldüm :D '' türkiyenin en prestijli yarışı olarak bilinen konya oto drag yarışı''

kimler biliyosa yanlış biliyomuş :D

xshot
29-05-2012, 08:41
Tr de haber eşittir yalan

m.milliyet.com.tr (http://gundem.milliyet.com.tr/drag-yarislarinin-sampiyonu-89-model-sahin/gundem/gundemdetay/29.05.2012/1546414/default.htm#commentscroller)

Göki,ZD
29-05-2012, 08:41

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/461118_419429981411695_1532198631_o.jpg

1.8t motoru yatıyor onda normal kuş serileri ile karıştırmıyalım :) cagrı görünce yazar ama seeding de 14 küsür saniyesi vardı, kalkışta sarma sorunu yaşıyodu öyle diyodu çağrı slickler yeni olmasına ragmen..

asiufuk
29-05-2012, 08:51
is dondu dolasti Tosfede geldi yani ...

Yahu okudum ve yazmayacaktim ama TOSFED ile klubun yaptigi daha dogrusu okuduklarima bakarak eline yuzune bulastirdigi bir organizasyonu nasil bir arada anarsin ?

Ben izmit korfez yaris pistinde 101 kapi numarasiyla start verdim ve seyircisiyle katilimcisiyla herkez mutlu dondu evine bu is farklidir organizasyon isi ekip isidir tek basina yapilmaz en ufak detayi bile oturup planlamaniz herseye cok daha erken hazirlanmaniz lazim.

Ornegin boyle bir organizasyona 1 hafta kala kayit kapatirsiniz orda ne kayitla ugrasirsiniz nede yeni gelen katilimci ile . Korkunuz katilmazlarsa naparizdan dolayi son ana kadar kaydi acik tutmaksa acik ve net soluyorum bu isi birakin yapmayin 5 katilimcida olsa 1 hafta once kapatirsiniz kayitlari 5 kisiyle yaparsiniz organizasyonu bir sonraki organizasyonda herkez 1 hafta oncesinden tamamlar kaydini ...

Yani demem oki organizasyon 6 ayakli bir masa ama cevresi cok genis 1 ayagini cikartinca ayakta durmaz devrilir.

Bu is ile TOSFED in ne bagi var onu anlamakta zorluk cekiyorum . korfez pistinde yapilan her organizasyonda resmi hakem talep eden , 30 ozel guvenlik 25 organizasyon personeli ve bunun disinda saymadigim en az 15 degerli arkadasimizin bizlerle beraber kosturdugu her aktivitede 2-3 bin seyirciyi agirladigimiz organizasyonlarda her aracin minimum pistte kaldigi sure 25 dakika iken 45 arabayi sabah 9 aksam 6 saatleri arasinda time trial icin yetistirebiliyoruz.Ama bunu saglayabilmek icin o koca ekiple 1 ay boyunca defalarca toplanip calisiyoruz, Acil onlem planindan tutun organizasyonda kim hangi gorevde ve ne yapacak buna kadar ....Ha ayrica bu Federasyon destegi olmadan Resmi klup olmadan Sadece Resmi Organizator Lisansi ile ...

Lutfen Tosfed i lafin icine sikistirmadan herkez 2 kez dusunsun nerelerde yanlis yaptigini ona gore yazsin . TOSFED i gunah kecisi ilan ettirmem hicbir ortamda . Haa eksikleri varmidir vardir ama burdaki konu ile zerre alakasi yok ....

TOSFED'in toplantısına gittiğimizde sadece "karting'e önem verildiğini ve amacının geleceğe yönelik pilot yetiştirilmesi gerektiği" söylendi. Orada tırmanma, ralli, off-road kulüpleri de vardı. Drag olarakta sadece biz vardık. Drag ve diğer sporları yaşatan biz yarışmacılar ve kulüpleriz. Eğer biz olmaz isek ve bu sporlara destek verilmez ise o yetişen 19 yaşına gelen pilotlar nerede yarışacak ?
TOSFED bir TMF neden olamıyor ?
Ben çok bişey istemiyorum sadece o pistin Gençlik Spordan alınmasını TOFSED'e geçsin, kulübe geçsin, TMF'ye geçsin. O pist Gençlik Sporda durduğu sürece bu spor ilerlemez. Adamların derdi para olmuş "pistin kirası, elemanların parası" başka bişey bilmiyorlar. Tribünlerin arkasındaki araziyi istedik asfaltınıda biz döktürelim araçları oraya koyalım dedik. Bizden m2 başına para istediler.
Konya da 2 yarış düzenledim. İlk yarışıma 8 araç katıldı. Gelecez diyipte gelmeyen bir sürü Konyalı yarışçılar vardı. 2. yarışta zaten sezonun son yarışıydı. Bir işte olumsuzluklar üst üste binerse sonuç hüsrana uğruyor. Ve bir bakmışınız ki kaleminiz çoktan kırılmış oluyor. Dediğim üzere ben bu sporun sonuna kadar arkasındayım. A kulübü düzenlesin, B kulübü düzenlesin, A yarışcısı yarışsın, B yarışcısı yarışsın.

Erol
29-05-2012, 09:21
yazacaklarım yanlış algılanıp başka yerlere çekilmesin!!! REKLAM AMAÇLI DEİLDİR!! (İHTİYAÇDA YOKTUR)

bizde gönül verdigimiz bu spor için elimizi taşın altına çok koyduk baktık olacak gibi halaa'da devam ediyoruz.

ama

demekki konyada bu tarz organizasyonlar olmuyormuş,yapılmıyormuş, yapmayın bundan sonrada arkadaşım.

herkez şikayetçi,kimse memnun deil ne yarışan nede yarışı düzenleyen. ve bu ilk de deil...seyirci desen merkeze yakın yer duyan gelmiş duyan gelmiş..

daha öncede yazdım kosk'un en büyük hatası

90 araç yada 75 araçla yarış yapmak çok zor ( geceye sarkıtılmadıgı sürece)

Tam bir curcuna kim kime dumduma

yazık gerçekden çok yazık zaten Türkiyede dogru dürüst pist ve yarışacak yer yokken birde bu tarz olayların yaşanması bu spora en büyük darbeyi vurmaktır.

OMTech
29-05-2012, 09:31
herkes şikayetçi tamamda bu organizasyonu yapanlar nerde ? ne zaman konuşacaklar ?

dragon07
29-05-2012, 09:35
organizatörlerle konuştum şuanda konuşmak istemiyolarmıs diger yarısa açarım konuyu paraları hazırlasın herkes dedi. :D

CDT19
29-05-2012, 10:44
Konya ya gidipte zevk aldığımız tek şey etli pide yemekti :)

hazır olun bi E30 da antalya da olucak.. :)

kanka süperdi ya

BU®AK
29-05-2012, 10:46
Organizasyonu düzenleyen arkadaş hep bişeylerden yakınmış ama farkında olmadığı bişey var orada yazdığı maddeleri bize değil devletin kuvvet güçlerine bildirecek gerekeni onlar yapacak. Biz akşamın körüne kadar ordaydık kimseye bişey demeden toplanıyordunuz bazıları paralarını almış alamayanları bulup hakkınızı iade edeceğiz yada bir sonraki yarışda para almayacağız diye bilgilendirmeden kaçıp gitmek size yakışıyormu neden bu konuda bir özür bile dilemeden suçu ona buna atıyorsunuz?
Birde merakım neden size yarışı bırakın diye baskı kurdular telefon açtılar açıklarmısınız? Onlara göre Eksik görülen neydi yada yanlışınız neydi ? Yarışı bırakmadık tüm sorumluluğu üstümüze aldık diyorsunuz; araçlara sigorta yapılmadımı? Gerekli izinleriniz tam değilmiydi? Lütfen bizi bilgilendirin...

Aresevo
29-05-2012, 10:59
organizasyonu düzenleyen arkadaş hep bişeylerden yakınmış ama farkında olmadığı bişey var orada yazdığı maddeleri bize değil devletin kuvvet güçlerine bildirecek gerekeni onlar yapacak. Biz akşamın körüne kadar ordaydık kimseye bişey demeden toplanıyordunuz bazıları paralarını almış alamayanları bulup hakkınızı iade edeceğiz yada bir sonraki yarışda para almayacağız diye bilgilendirmeden kaçıp gitmek size yakışıyormu neden bu konuda bir özür bile dilemeden suçu ona buna atıyorsunuz?
Birde merakım neden size yarışı bırakın diye baskı kurdular telefon açtılar açıklarmısınız? Onlara göre eksik görülen neydi yada yanlışınız neydi ? Yarışı bırakmadık tüm sorumluluğu üstümüze aldık diyorsunuz; araçlara sigorta yapılmadımı? Gerekli izinleriniz tam değilmiydi? Lütfen bizi bilgilendirin...

belkide sürekli anonsların nedeni bundan dolayı idi, yarışı kenardaki insanlardan dolayı yapamadık imajı vermek ti, bana göre kenardaki yani beton duvar arkasındaki insanlar engel değildi, trübüne çıkın anonsları yapılıyordu fakat trübüne çıktık yer yok. Bence o bölüm engel dğeildi neden bu kadar takıldılar anlamış değilim.

BU®AK
29-05-2012, 11:07
Açıkcası oradaki insanlar kesinlikle ciddi risktir hatta araçların bile oradan direk padok alanına geçmesi gerekir. Tribün yetersiz kaldı doğrudur ama bu o kısıma insanların dolmasına yeterli bir gerekçe değil. Sarı supra videolarda görülür o duvara çok yaklaştı. Allah korusun herhangi bir araç o hızla duvara vurunca ne olacak düşünmesi bile korkunç. Bence işin o kısmı doğruydu...

halilakgunn
29-05-2012, 11:16
ya yemin ediyorum saçma sapan iş yapıyorlar bizim araba su kaynatıyor 5 dk molayı zor veriyorlar. ismail çam ,anıl vs tayfa keyfine göre yarım saat startta bekliyor böyle olursa yarışmı biter.

Sh4rk
29-05-2012, 11:21
Organizatorler mesgul beyler en son check in yaptiklari yer 42 taverna

TünayK
29-05-2012, 11:27
Organizatorler mesgul beyler en son check in yaptiklari yer 42 taverna

az once 30 40 bın tl içeri girdim diyen arkadaşsa haklı tabi sıkıntıyı atması lazım...

EMRair
29-05-2012, 11:31
Angara pavyonlarında sutyenlere dolmuş bizim paralar rakı masalarına meze ceplere latex sigaralar uzun parlament

abdullah songür
29-05-2012, 11:35
konyada işine gelirse herkez drag sever
ama iş maddiyata gelirde para istenirse kimse ortlıkta görünmez kimsede elini taşın alına koymak istemez
padok alanına girişte ögrenci veya güvenlik görevlisi yerine polis olmalı
kosk'un yapacagı bişey yoktu konyamızın vatandaşının bilinçlenmesi gerekiyor bence

Sh4rk
29-05-2012, 11:36
Angara pavyonlarında sutyenlere dolmuş bizim paralar rakı masalarına meze ceplere latex sigaralar uzun parlament

İlk once tombalaya gitmislerdir sonra pavyona ustunede bi rahatlamislardir :D

EMRair
29-05-2012, 11:43
İlk once tombalaya gitmislerdir sonra pavyona ustunede bi rahatlamislardir :D

Bildigimiz tombalami yoksa pascal nouma seklimi :D

Sh4rk
29-05-2012, 11:47
Bildigimiz tombalami yoksa pascal nouma seklimi :D

İlegal tombala :D kart basi 5-10 tl bide poker atmislardir :D

EMRair
29-05-2012, 11:48
Ben karabatak yanık diyorum

dragon07
29-05-2012, 11:51
orgun diger konya yarısını ben organize etmeyi düşünüyorum pasaportlar hazır :D

Sh4rk
29-05-2012, 12:04
orgun diger konya yarısını ben organize etmeyi düşünüyorum pasaportlar hazır :D

Zaten burda ne isimiz var thailan turu yapariz bol hatunlu ;)

bLackModeL
29-05-2012, 12:58
bütün gazetelerde wankel vardı adam ıyı prım yaptı ...

Mehmet Gazihan
29-05-2012, 13:03
Şahine koymanın sebebide bu ya..

tubular sasede aynı basarıyı elde etsen drag machine der geçerler..

reklamın babası olmıcak kasadan olmıcak basarıyı elde etmek..

fthoskay
29-05-2012, 13:05
Rezil organizasyon.

CGR328
29-05-2012, 15:53

2 vitesde sorun yaşadım ayağımı gazdan çekince geçiyordu o zamanda lagda kalıyorum malesef baya zaman kaybettim en iyi sürem 14.1 bakalım ilerleyen zamanda şanzumanı değiştirip basınç açıp nos basarsam gerçek süremizi ölçücez

2jzgte
29-05-2012, 16:17
mavi fiatı beyendim sülyman abinin araçların hepsi iyimis zaten

TünayK
29-05-2012, 16:27
insanımız eğitimsiz...eğitmek lazım...
H8dMeDDwjYE

ümitech
29-05-2012, 16:33
Gercekten yaris tam bi fiyaskoydu ..saat 12 civari ciktim yaris alanindan izlemedim bile..buyuk hayalllerle gittik ama hic bekledigimiz gibi olmadi maalesef...Bikac arac disinda gereksiz bi gundu...

iso335
29-05-2012, 17:15
ARKADAŞLAR SİZ NE DİYOSUNUZ NE ANLATIYOSUNUZ BURASI NERE BEN NERDEYİM BİLEMEDİM BANA BİRİSİ BİŞEY SÖYLESİN BUNLAR DOGRUMU

89 model şahin asfaltı ağlattı (http://www.internethaber.com/1989-model-sahin-drag-yarislari-emre-batmaz--429632h.htm?fb_comment_id=fbc_10150941877484904_22 875574_10150943154209904)

senna
29-05-2012, 17:21
abi yorum yapmaya bile gerek yok yürüterek bizde kalkalım 100den basalım hatta

fthoskay
29-05-2012, 17:23
Arkadaşlar padokta motor kapağı üst plastik kısım unutan arkadaş bana ulaşsın.053254154seksenyedi.

KingoAtmo
29-05-2012, 17:30
Sitroen AMblemi varmı kırmızı

Görkem
29-05-2012, 19:25
2 vitesde sorun yaşadım ayağımı gazdan çekince geçiyordu o zamanda lagda kalıyorum malesef baya zaman kaybettim en iyi sürem 14.1 bakalım ilerleyen zamanda şanzumanı değiştirip basınç açıp nos basarsam gerçek süremizi ölçücez

vk 523 sizin aracınızmıydı ?? çocukluğumda bizim sokakta yenimahallede gördüğüm bir araçtı,,yanlışım yoksa eğer,,,bi beyaz 131 bizdede olduğundan aklımda olan bi araba ;)

miniks
29-05-2012, 19:46
Allah tan 9 saniye yapmadılar dünya rekoru diye yazılırdı .....

iso335
29-05-2012, 20:04
günay gönder şu pistonlarımı manisa beni bekliyo

iso335
29-05-2012, 20:05
pistonlarım gelirse msky ile manisa gelmesse msupra ile manisa bakalım dünya kaç bucak ben bi sayayım

iso335
29-05-2012, 20:06
o da olmassa pt 323 oda olmadı pt 400 drag car

RUF50
29-05-2012, 20:24
O da olmadi yenisini yaparsin

RUF50
29-05-2012, 20:30
Nascar verim iso onu bı yap olmazmı 500 hp nos hazır

iso335
29-05-2012, 20:40
Nascar verim iso onu bı yap olmazmı 500 hp nos hazır

teşekkür ederim kardeşim hiç birisi yetişmesse bi bakalım 1000 hp nascar nasıl oluyo
:p

Zorbey
29-05-2012, 20:44
Medya her zaman olduğu gibi yanlış haberlerle prim yapıp,emek veren insanların emeklerine saygısızlık yapıyor.Ayıp cidden ayıp.

berkay_aydin
29-05-2012, 20:47
Habere bakan 2 güne unutur ama bu camiada olan insanlar nasıl unutur acaba iyice soğuttular arabadan ..

TAM35GNY
29-05-2012, 20:49
günay gönder şu pistonlarımı manisa beni bekliyo

Abi pistonlar geliyor sikinti yok.. TR rekoru yazan gazetelere de mail atmak lazim duzeltme yazisi gecsinler, ozurlerini bildirerek :D

driver34
29-05-2012, 20:50
İyi akşamlar arkadaşlar

Arkadaşlar bugün okuduğum bazı haber ajanslarında yanlış ifadeler bilinmeden yazılmış gördüm, 04.07.2010 tarihinde İsmail ÇAM 10.050 ile Türkiye rekorunu kırmıştır ve halen o rekor kırılamamıştır. 27.05.2012 tarihindeki konya yarışında en iyi dereceyi yaptığımızdan dolayı medya mensupları yanlış değerlendirmiş olabilirler. Fakat bütün suçlamalar biz yapmışıız gibi lanse ediliyor, ne bir medya ajansını ne bir haberciyi tanımam bilmem. Bunun bir spor olduğunu unutmayalım. Herkes emek ve zaman anlamında özveride bulunuyor. Aracımın modelini dahi yanlış yazmışlar ben de bu konuda mağdurum. ve akabinde aracımla alakalı yanlış bilgiler aktarılmış. Yarışta çok emek verilmiş iyi arabalar vardı fakat araçlar gerçek performasını teknik sorunlardan dolayı gösterememiştir, inşallah o teknik sorunlarıda hallederler Herkese başarıları diliyorum.
Saygılarımla Emre BATMAZ

CGR328
29-05-2012, 20:52
start çizgisinden basıpda en iyi dereceyi yapmadınız malesef geriden başladınız ve araba startın oraya geldiğinde saniye saymaya başladı sizin orda saniyeniz 11.500 - 12.000 arasıdır en fazla

ta_one
29-05-2012, 20:59

iso335
29-05-2012, 21:00
günaycım saolasın allah izin verirse manisadayım ve kendi rekorumu bir kere daha agale etmek istiyorum tüm hızlılar haydi manisaya yada kendini hızlı hissedenler

iso335
29-05-2012, 21:02
start çizgisinden basıpda en iyi dereceyi yapmadınız malesef geriden başladınız ve araba startın oraya geldiğinde saniye saymaya başladı sizin orda saniyeniz 11.500 - 12.000 arasıdır en fazla

.................................................. .....................:cool:

Aresevo
29-05-2012, 21:22

size gösterilen musamma hiçbir kimseye gösterilmedi artık kabul edin daha hızlı arabalar yapılıyor neden rahatsız oluyorsunuz.

CGR328
29-05-2012, 21:25
banamı yazdın anlamadım

Aresevo
29-05-2012, 21:29
...............

berkay_aydin
29-05-2012, 21:36
ismail çam ve saz ekibine

Sizi tanısaydık kimsiniz nesiniz direk bu konuya gelmişsiniz :confused:

Aresevo
29-05-2012, 21:40
kendiniz dışında hrkese saldırdığınız için yzma gereği duydum, bundan ötürü istanbuldan araç getirmiyoruz yoksa istanbulda büyük ustalar hepiniz biliyorsunuz volkan abimiz- savaş abimiz ve bi kaç ustamız daha var size gereken cevabı verecek ama bu tarz polemiklerden dolayı insanları dragtan soğuttunuz

iso335
29-05-2012, 21:51
size gösterilen musamma hiçbir kimseye gösterilmedi artık kabul edin daha hızlı arabalar yapılıyor neden rahatsız oluyorsunuz. anıl beyin quatrosunuda çekemiyorsunuz, neyin peşindesiniz hayretle izliyoruz. kabul edin artık duyumlarımıza göre foto finişin 350 metre olduğu, her yarışa gelirken acaba saniyeler oynanacakmı soru işaretleriyle geliyoruz, mikrofon sürekli ellerinizde, yarışmacımısınız spikermi bu hakkı kim veriyor anlamış değiliz. neden ilk ve son seedinginiz arasında birer saniye yukarı çıkıyor neden ?

sen kimsin lan totoş neyi savvunuyosun ne şaçmalıyosundelikanlıysan kimsin onu söyle top

iso335
29-05-2012, 21:53
size gösterilen musamma hiçbir kimseye gösterilmedi artık kabul edin daha hızlı arabalar yapılıyor neden rahatsız oluyorsunuz. anıl beyin quatrosunuda çekemiyorsunuz, neyin peşindesiniz hayretle izliyoruz. kabul edin artık duyumlarımıza göre foto finişin 350 metre olduğu, her yarışa gelirken acaba saniyeler oynanacakmı soru işaretleriyle geliyoruz, mikrofon sürekli ellerinizde, yarışmacımısınız spikermi bu hakkı kim veriyor anlamış değiliz. neden ilk ve son seedinginiz arasında birer saniye yukarı çıkıyor neden ?

anıl beyin dedigin guatroda bizim biz kimi çekemiyoruz malmısın olum

iso335
29-05-2012, 21:55
ne sidinki geri zekalı ben arabamı sürdüm ne diyosun

Aresevo
29-05-2012, 21:55
ben kimseye hakaret etmiyorum, aldığım duyumları yazıyorum bu şekilde hitap doğrumudur

CGR328
29-05-2012, 21:56
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000529224860
aresevo dikkatli ol akıllım , gizlendiğini sanma

dragon07
29-05-2012, 21:59
ben kimseye hakaret etmiyorum, aldığım duyumları yazıyorum bu şekilde hitap doğrumudur

abisi bu msn seninmi :)

serkan_8877@hotmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000529224860&sk=photos

birazdanda kapını birisi çalarsa açma

iso335
29-05-2012, 21:59
kendiniz dışında hrkese saldırdığınız için yzma gereği duydum, bundan ötürü istanbuldan araç getirmiyoruz yoksa istanbulda büyük ustalar hepiniz biliyorsunuz volkan abimiz- savaş abimiz ve bi kaç ustamız daha var size gereken cevabı verecek ama bu tarz polemiklerden dolayı insanları dragtan soğuttunuz

ne cevabı ben 10 senedir bu işlerle uraşırım bir kere kahbelik yapmadım yapanlarada cevabını verdim kim ne isterse onu verir onu alırım senin istedigin biraz farklı gel onu da sana vereyim sabrımı taşırma benim seviyemi dahada düşürürsen farklı olur

edo typer
29-05-2012, 22:03
butun darbelıler burda:D arsewo mudur nedır narkozlanmıs:D

ahahaha hıc gulcegım yoktu modellerı kes:D

kop42
29-05-2012, 22:04

http://f1205.hizliresim.com/x/x/74fqt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Aresevo
29-05-2012, 22:05
düşüncelerimi paylaşıyorum neden kızıyorsunuz bunu sadece ben değil herkes konuşuyor sadece yüksek sesle söyledim

dragon07
29-05-2012, 22:05
http://f1205.hizliresim.com/x/x/74fqt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

sırtına vurimmi heaa ??? :hahaha:

iso335
29-05-2012, 22:06
harbiden olum bak giiiiiiit bana uyma git anan bezini baglasın

iso335
29-05-2012, 22:08
düşüncelerimi paylaşıyorum neden kızıyorsunuz bunu sadece ben değil herkes konuşuyor sadece yüksek sesle söyledim

tamam sakin olalım guatro dedigin olay ne anlat bakalım

Aresevo
abisi bu msn seninmi :)

serkan_8877@hotmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000529224860&sk=photos

birazdanda kapını birisi çalarsa açma

evet benim gizlemiyorum

AşkınS.

olm arızamısın nesin,hakkıyla yapılan işler var burda.wenkel şahinin Türkiye rekorunu kırmadığını herkes biliyor sende öğren az araştır.
Türkiye rekoru msky ile ismail ÇAM'da bunu da öğren.
hadi Türkiye Rekorunu kırdı diyelim(sıfırdan kalkıp,fotosellerin gerisinden çıkmadan),o rekorun onda kalmayacağınıda bil istedim,haykırdım hatta. :D

Aresevo
29-05-2012, 22:10
ben vankelle alakalı bir yorum yapmadım sadece kendiinizden olmayanı bombalıyorsunuz

iso335
29-05-2012, 22:12
ben vankelle alakalı bir yorum yapmadım sadece kendiinizden olmayanı bombalıyorsunuz

yaaaa beni bi dinle sakin sakin yazıyorum neyi savunuyosun onu söyle usta musta karıştırıyosun

Aresevo
29-05-2012, 22:15
benden büyük olduğun için ismail abi diyorum sana, bunu sadece ben değil bi çok insan konuşuyor ve senin yüzüne söyelemiyorlar yalakalık olsun diye, ben sadece yüksek sesle telafuz ettim ama herkes bana saldırdı saldırmanızında anlayamıyorum, ben soru niteliğinde yazdım

hakotech
29-05-2012, 22:16

yaa serkan kardesım,bombalama falan dıyosun ama söyle bır sey var ortada..ismaıl cam msky ıle Türkiye derecesını elınde tutuyo,ve adam hakkıyla sıfırdan kalkarak yaptı bu süreyi..ee ınsanlarda essek degil gördüler hakkıyla aldıgını biliyolar ve yanındalar..ee sahınninde nasıl kalktığı ve o süreyi nasıl yaptığı ortada..ki ben ne ismail beyi tanırım nede şahini hazırlayan beyi..ben objektif olarak baktığımda,ulen bu yanlıştır diyebiliyosam ve ismail beyin haksızlıga ugradıgını düşünüyosam (ki gram anlamam bu drag işlerinden) ortada bi sorun var demektir..bu işten anlayan senelerini vermiş adamlar elbetteki haklının yanında olurlar..inan,şahin sıfırdan kalkıp o süreyi yapsaydı herkez ayakta alkıslardı..lütfen sende objektif bakmaya çalış biraz..

edo typer
29-05-2012, 22:19
benden büyük olduğun için ismail abi diyorum sana, bunu sadece ben değil bi çok insan konuşuyor ve senin yüzüne söyelemiyorlar yalakalık olsun diye, ben sadece yüksek sesle telafuz ettim ama herkes bana saldırdı saldırmanızında anlayamıyorum, ben soru niteliğinde yazdım

canım kardesım dıyorsun kı yarıs 400 metre baslıyor ısmaıl cam ve saz ekıbı kalkarken 350 metreye dusuyor..

bu yarısıda orda en az 2000 kısı ızlıyor.. 2000 kısı salak,sen yarıslara gelmeden bu ısı cozebılecek kdr zekısın??

kım sana bunları anlatıyorsa makara yapıodur;)

iso335
29-05-2012, 22:21

ne kadar benim arkamdan konuşan yavşak varsa hepsi inan beni çekemiyodur bana kimse yalakalık falan yapmıyor sadece burdaki olay emege saygıdır bunu anla boş boş konuşma başkalrının yerinede isimleri falan yazma onlarda benim çok iyi dostlarım onları araya katma

AşkınS.
29-05-2012, 22:21

ismail çam ve saz ekibine

buyur yazdığın herşey burda,neyin musamması ? yapıyor ki tutuluyor rekor elinde bize de tebrik etmek düşüyor,81 ilin 81'indende çıkmadı bu tarz gidebilen bi araç,tutunma sorunu vs vs herşey çözüldü ki yürüyor.Sen yap seni de alkışlarız.

crused
29-05-2012, 22:22
avesero “ismali cam ve saz ekibi“ bu ekibe dansoz olarak katilaya niyetlisin biraz daha ucarsan 2jz nin lunch control esliginde sana dansoz muamelesi yaparlar haberin olsun :)) sonrada videonu izler eylwniriz :)))

Eray Yümsel
29-05-2012, 22:24
suç aresevo da değil bunlara madde satan torbacılarda :D neyin kafasıysa artık

Aresevo
29-05-2012, 22:27
peki ben susuyorum herkes üstüme geldi bu kadar kişi karşıma dikileceğini bilsem hiç yazmazdım

crused
29-05-2012, 22:30
peki ben susuyorum herkes üstüme geldi bu kadar kişi karşıma dikileceğini bilsem hiç yazmazdım

Sen bence adini feriha koydumu cok izlemisin hemen feriha gibi geri vites yapiyon :):)

hakotech
29-05-2012, 22:31

bukadar kişi senın karşına dikilmiyo serkan kardesım..bukadar kişi haklının yanında duruyo ve sen haklının karşısına dikiliyosun..

iyi geceler Allah'a emanet..

iso335
29-05-2012, 22:34

sakin ismail sakin

sana bierşey daha yazayım sen akhisara gel seni yarış hakemi yapayım metrede verecem eline ölç oraları şu benden hızlılarda gelsinde bi göreyim nasıl oluyor hiç siding falan almadan aynı gurupta yarışalım zefkli zevkli:Deli:

crused
29-05-2012, 22:34
uzaklastılımayacagımı bilsem 1000. mesajımda sana guzellik yapardım da :D olmuyo iste ayrı kalamıyoruz burdan. senın ıcınde yorgan yakmam acıkcası :D

Aresevo
29-05-2012, 22:44
bukadar kişi senın karşına dikilmiyo serkan kardesım..bukadar kişi haklının yanında duruyo ve sen haklının karşısına dikiliyosun..

iyi geceler Allah'a emanet..

sendemi kanka üzerime geliyosun

DeNNis
29-05-2012, 22:56
anılın quatrosu demişsinde, o da aynı ekibin arabası zaten

iso335
29-05-2012, 22:56
Msky türkiye drag rekoru | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/msky-turkiye-drag-rekoru/2340201)

ANIL
29-05-2012, 22:57
89 model şahin asfaltı ağlattı (http://www.internethaber.com/1989-model-sahin-drag-yarislari-emre-batmaz--429632h.htm?fb_comment_id=fbc_10150941877484904_22 875574_10150943154209904)

İki tane garip ANIL var biri büyük biride güccük :D önce onların hakından gelin, yan yana bi durunda ondan sonra İsmail Çam'a dikilin ;)
Yaptıklarınız gerçekten çok komik kendinizi kandırıyosunuz drag yarışına yürüyerek başlanıyo :D biz yürüyerek başlasak 10sn. altı netti :)
Türkiye rekoruymuş hahahahahaa :D

iso335
29-05-2012, 23:03

İki tane garip ANIL var biri büyük biride güccük :D önce onların hakından gelin, yan yana bi durunda ondan sonra İsmail Çam'a dikilin ;)
Yaptıklarınız gerçekten çok komik kendinizi kandırıyosunuz drag yarışına yürüyerek başlanıyo :D biz yürüyerek başlasak 10sn. altı netti :)
Türkiye rekoruymuş hahahahahaa :D

ben senide çekemiyorum şimdi napacaz gittikçe bana yaklaşıyon olum bak giiiitt
:D

ozgur0680
29-05-2012, 23:05
reklamın iyisi kötüsü olmaz dediler adamlara bide kupa verdiler türkiye rekoru dediler akşam ortadan kayboldular arabalar ortada kaldı asıl kabahat organizeyi yapanlarda bu konuyu buraya kadar getirdiler ortada hakem bile yoktu kalkış hatalı deyip iptal edecek hak yemek bukar basitmi 10 yıllık emek sonunda yapılmış bi rekor var 10.050 bunu sadece turkiye deyil dünyada bu işle uğraşan herkes biliyo

iso335
29-05-2012, 23:05
Arkadaşlar haketen yanlış yaptıgım işler varmı merak ediyoruym yada yanlış yaptıgımı düşündügünüz bişey varmı

hakotech
29-05-2012, 23:06
sendemi kanka üzerime geliyosun

kankamı??? afedersın ama hangi köprüden beraber geçtikte bi taraflarımız bırbırımıze sürttü?? neyse serkan kardes zanaxı az al,bilirim kafası güzeldir ama bagımlılık yapar..ıyı geceler..

iso335
29-05-2012, 23:08
kankamı??? Afedersın ama hangi köprüden beraber geçtikte bi taraflarımız bırbırımıze sürttü?? Neyse serkan kardes zanaxı az al,bilirim kafası güzeldir ama bagımlılık yapar..ıyı geceler..

demek kanka heeee:)

ef186
29-05-2012, 23:10
hersey bitti bi koyun delisi eksikti bi bitmediniz yaa bi bitmediniz ...

hakotech
29-05-2012, 23:10

öleymisiz abi ne diyim en best kankam bundan sonra :)

ef186
29-05-2012, 23:11

Onlar Cicisler gibi ayrilmaz ikili aslinda caktirmiyolar :D

ANIL
29-05-2012, 23:12
:D

Biz sadece arkandan geliriz abi, yaklaşık 4 sene önce MSupra'ya bindirdiğinde hatırlıyosundur suratımın şeklini :D

ef186
29-05-2012, 23:12
Arkadaşlar haketen yanlış yaptıgım işler varmı merak ediyoruym yada yanlış yaptıgımı düşündügünüz bişey varmı

Var tabi ya olmazmi ... rekor kiriyosun bu oluyo sonra forumdan adam banlamakla ugras :D

hakotech
29-05-2012, 23:13
oooo olaylar bitti bana sardınız,eyvallah abiiii eyvallahhh...bigün sizinde kankalarınız cıkar !! :D

KingoAtmo
29-05-2012, 23:13
Hair herkes toplanmisken akhisara vht alalim

ef186
29-05-2012, 23:14
Hair herkes toplanmisken akhisara vht alalim

Once ihtiyarlara destek olalim korfezi tamamlayalim :D

iso335
29-05-2012, 23:18
öleymisiz abi ne diyim en best kankam bundan sonra :)

senin kankan olmasa bak ben ne diyodum allahtan senin kankan:)

cem
29-05-2012, 23:20
5. viteste giderken geriye giriyormu diye hep merak ederdim giriyormuş ..

ama profilin ortaya çıkması koşulu önemli tabi, üyeleri alırken daha dikkatli incelicem artık :)

iso335
29-05-2012, 23:22
biz sadece arkandan geliriz abi, yaklaşık 4 sene önce msupra'ya bindirdiğinde hatırlıyosundur suratımın şeklini :d

anılım gönlümden geçeni ben bu bayragı birine vereceksem bizim aramızda en genç ve efendi sen oldugun için sana devretmek isterim
ama tabi noterde falan devir olmuyo biliyosun startda 5 metre geriden başla senindir rekor

hakotech
29-05-2012, 23:23
senin kankan olmasa bak ben ne diyodum allahtan senin kankan:)

Allah c.c razı olsun abi,iyi cocuktur aslında..hernekadar tanımasamda öledir heralde :D

Aresevo
29-05-2012, 23:26
ben kanka derken istanbullu olmandan dolayı dedim, kızdıysan kusura bakma

ynsemr
29-05-2012, 23:27
Bu VHT nedir de ülkemizde yok?sadece bir madde mi yoksa asfalt atilirken onla beraber kullanilan birsey mi?

ozgur0680
29-05-2012, 23:28
anıl tam destek aldın gayri bizi bi 06 ya görürüsün şampionlugu kutlayamadık daha

ANIL
anılım gönlümden geçeni ben bu bayragı birine vereceksem bizim aramızda en genç ve efendi sen oldugun için sana devretmek isterim
ama tabi noterde falan devir olmuyo biliyosun startda 5 metre geriden başla senindir rekor

Biz okulu seninle okuduk abi 0-400'ün kuralları belli :) biz sıfırdan kalkarız :D haa bide kalkınca Allah'ın izniyle dururuz. Uçmayı bilmiyosan ibnelik yapmıycan :hahaha::hahaha:

Low-Rider

http://my2fish.files.wordpress.com/2011/09/letterr.jpghttp://www.daycody.com/wp-content/uploads/2011/07/R.jpghttp://www.clker.com/cliparts/d/a/a/4/12428040071366094694RATED_R.svg.med.pnghttp://www.freefoto.com/images/2001/18/2001_18_3---Letter-R_web.jpg

cem
29-05-2012, 23:29

senin ustalar yazcakmı buraya ?

yoksa sen onların adına yazma hakkını kendindemi gördün ?

ef186

8QTy5-FRAHo

hakotech

yok kanka canın saolsun ama ben dıyarbakırlıyım..neyse yınede best kankamsın :D

Aresevo
29-05-2012, 23:31
yok kanka canın saolsun ama ben dıyarbakırlıyım..neyse yınede best kankamsın :D

:D yakınmışız batmanlıyım

iso335

kardeş sen şimdi bana bi söyle ben anlamadım benim ne gibi yanlışlarım var
guatro dedin o bizim

siding dedin kimin yaptıgı siding

metre dedin ne metresi

savaş ve volkan usta dedin ben onları sogutmuşmuyum

sen ne dedin bana bi teker teker anlat

Jackie
Hani İzmir'liydin la :D:D Niye açık ediyosun burda kendini

cem
29-05-2012, 23:33
birazdan ben aslında öle demedim küçük kardeşim yazmış pc açık kalmış tribi başlıcak :D

ef186
29-05-2012, 23:34
birazdan ben aslında öle demedim küçük kardeşim yazmış pc açık kalmış tribi başlıcak :D

Sonra ver elini barbados kongo oohooo...

berkay_aydin
Maddenin etkisi geçiyor dikkat :D

Aresevo
kızmadan darılma yok sadece açıklık getirelim en azından bana olan saldırılar dursun profilimi kapattım yediğim küfürlerin haddi hesabı yok

Aresevo
29-05-2012, 23:36
Maddenin etkisi geçiyor dikkat :D

kardeş ben harhangi bi madde kullanmıyorum

overblack
29-05-2012, 23:37
adam 14 mesajda amma reklam yaptı be :D

iso335
29-05-2012, 23:37
kızmadan darılma yok sadece açıklık getirelim en azından bana olan saldırılar dursun profilimi kapattım yediğim küfürlerin haddi hesabı yok

tamam devam et ben sana daha hiç bi şey demedim emin ol sakin sakin yazacam söz

ercs2000
29-05-2012, 23:39
:Danasını satım bi iş,in içinde mersinli varsa o işten bişey anlamazsın herşeyleri çamur.yarıştan erken ayrıldık dedik bi mevlanaya gidelim o vankel şahinin yanında duran adamlarda ordaydı dedik 2. kalkışını görmedik kaç yaptı dediler 9.80 türkiye rekoru bizde sonra arkadaş yarıştaydı aradım yok 10.90 yaptı dedi.dedim hele bu zatın yanındada çamur yaptılar

Aresevo
29-05-2012, 23:39
o söylediğim isimler iyi ustalar olduğu için ve konyaya neden gitmediklerini belirtmek istediğim için verdim, herhangi birinden dolayı değil

cem
29-05-2012, 23:41
o söylediğim isimler iyi ustalar olduğu için ve konyaya neden gitmediklerini belirtmek istediğim için verdim, herhangi birinden dolayı değil

ismail abi yüzündenmi gitmek istemiyolar yani açık açık söylesene ?

onlar sana bunlarımı söyledi yani ?

sen kimsin onların sözcüsümüsün bi açık konuş hele

iso335
29-05-2012, 23:42

canım bak sordugum sorulara cevap ver o ustaları ben severi zaten sorduklarıma cevap ver

Aydın22B
29-05-2012, 23:44

uHBQRhVo5Gg

Aresevo
29-05-2012, 23:44
küfür burdan yazıldı demedim admin face hesabıma yapıldı neyse, benimde onlara edilecek sözlerim var . genelde konuşulan saniyelerin oynanması ve foto finish in geriye çekilmesiydi bu konyada da konuşuluyor ankarada da konuşuluyor, izmirde de konuşuluyor ve bil ki ismail abi senin çok yakınlarında bunu konuşuyor ama hayat yalan olmuş, insanlar yalan olmuş, burda bunu söylemem hoş değilse herkes sussun belkide bu yazdıklarımızı bir çok insan okucak ve kendince kanaat getirecekler. ama bi kaç arkadaş alaycı tavırlarından dolayı ben değil onlar tepki toplicak