Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerde Ne Yenir?
Kadikoy rihtim- asker abi
Aynı dertten muzdaribiz düzgün olmayan bir şey yediğimde özellikle kalitesiz et, yağ ve baharat etkiliyor sanırım. Mide yanması + sabaha kadar tuvalet nöbeti :D
Yok bende etkisi direk olarak çıkıyo max 30dk :) sabaha kdr vs bekleyemem ölürüm ağrıdan.Zaten ilk lokma da belli ediyor yediğim şey kendini :o
kısacası yusuf iyidir : )
BuRaK_eFe
23-02-2013, 19:28
acılı ezme = bizimevdeyenir.com :)
Ankara tava: Boğaziçi Lokantası, Denizciler Cad. Ulus
Aynı dertten muzdaribiz düzgün olmayan bir şey yediğimde özellikle kalitesiz et, yağ ve baharat etkiliyor sanırım. Mide yanması + sabaha kadar tuvalet nöbeti :D
Köfteci Yusuf sıkıntılı aynı durum ben ve götürdüğüm kişilerdede oldu zaten o kadar bol porsiyon o fiyata mümkün değil.
Benim tavsiyem o güzergahta köfteci Yusufu geçince Yalovaya doğru giderken Orhangazide Orhanın Yeri vardır . Saç Kavurma on numara peşindende patentli Dualı Tatlı yenir :icon_tup:
tam olarak nerdedir burası ? o nasıl bi dürüm sarma şeklidir merak ettim ustayı :D
Eminönünde doğubank ana giriş kapısı sağında kalıcak şekilde devam et. 50-60 metre sonra solda kokoreççiler başlıcak dar bir sokak oraya gir biraz ilerde kuyruğu dışarı taşmış bir şekilde pasajın içinde görürsün zaten ali ustayı. Şahsına münasır bir adam :)
Not: Daha dün Bursadan dönerken herzamanki gibi Köfteci Yusufa uğradık. Bende senelerdir yerim herhangi bir sıkıntısı olmadı. Köfte üstü kaymaklı ekmek kadayafı ama yarım porsiyon söyleyin ben tam olanı bitiremiyorsam hakikaten çoktur :) + olarak sucuğuda gayet iyidir..
CasabLanca
23-02-2013, 22:53
waffle için; bahçeli levent
levent waffle açıldığından beri giderim hergün ordayım gitmediğim gün nadirdir :icon_tup: sahibi bülent abi artık öz abim gibi olmuştur. abbas felan ankarada hak getire
S.Özeren
24-02-2013, 00:19
Baklava ve herturlusu - Karaköy güllüoğlu
blumenberg
24-02-2013, 08:07
levent waffle açıldığından beri giderim hergün ordayım gitmediğim gün nadirdir :icon_tup: sahibi bülent abi artık öz abim gibi olmuştur. abbas felan ankarada hak getire
Ben genelde spor ve rejim modunda olduğumdan çok yemiyorum fakat yediğimde de genelde kız arkadaşlar alıp geliyo, çok tanımıyorum sahibini açıkcası çünkü biliyorsun park sıkıntı orada :)
denizli bayramyerinde hacı şerifin tatlılarını denemelisiniz irmik helvasıda ayrı güzeldir
http://i54.tinypic.com/dxxp9c.jpg
hangi dükkana gitseniz yada markete bulabileceğiniz bir içecektir özellikle eski zaferi tavsiye ederim birde yeni zaferi var o eskisi kadar güzel değildir
http://i55.tinypic.com/121rjae.jpg
Denizli'ye ek olarak;
+ Bayram yeri mevkii, kebapçı ender
+ Bayram yeri mevkii, dönerci yaşar
+ Çınar mevkii hatay dürüm
+ Sümer mevkii akçeşme kokoreç
burkaykalyon
27-02-2013, 13:43
Kimse söylememiş galiba ya da ben görmedim.
En iyi seyyar köfteci Orjin Köfte-Eski Ali Sami Yen arkasında.
Kimse söylememiş galiba ya da ben görmedim.
En iyi seyyar köfteci Orjin Köfte-Eski Ali Sami Yen arkasında.
Sürmeli Otel'in orada meşhur Adem Abi'de tavuk-köfte-sac kavurma yenebilir.
Gs'liler tanır..
Yazmıştım ben :D
burkaykalyon
27-02-2013, 14:01
Yazmıştım ben :D
Pardon Abi görmemişim :D
Yeni yerler gelsin o zaman. İkitelli'de Afiyet diye bir yer var tam sanayi kısmının orada. Altı kasap üstte kasaptan aldığın ürünleri pişirtip yiyebiliyorsun ama etler lokum tavuklar enfes :D Siteden Tarık Abi sayesinde tanıdım orayı.
Meşhur pilav evi var Etilerde bebek yoluna inerken nispetiyeden şiddetle tavsiyemdir
Sanayide bolu lokantasinin kabak tatlisi kaymak irmik helvasi tahin ve cevizli tatlisinida tavsiye ederim :) enerji icin birebir
Tekrar yazıyım..Şişhane Sushi Express..
Eğer çin ve japon yemekleri ile ilgiliyseniz her yerden iyiler diyebilirim(butik iki yer dışında)..Balıklar taze,roll pilav gibi gelmiyor malzemesi bol.Noodle konusunda da baya iyiler. ve çin böreği de çok iyi.
Meşhur pilav evi var Etilerde bebek yoluna inerken nispetiyeden şiddetle tavsiyemdir
Mesela Etiler Lisesi'nin arka sokağından Arnavutköy'e inerken Villa Köfte var. Dürüm köftesi iyidir.
Ayrıca gece ucuz yollu atıştırmak için Üsküdar Patso :)
Altunizade'de " Hakiki Kebap" öneririm. Beytisini deneyin..
Gökhan Bilgin
27-02-2013, 15:25
Artvine gelen varsa veya gelmeyi düşünen cağ döner yemesini şiddetle tavsiye ederim :)
Kemerburgaz ( kardeşler lokantası ) meşhur kurufasülyeci ve ona çok yakın tulumba tatlıcısı var.Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Tulumba 14:00 gibi bitiyor bilginize :)
Mesela Etiler Lisesi'nin arka sokağından Arnavutköy'e inerken Villa Köfte var. Dürüm köftesi iyidir.
Ayrıca gece ucuz yollu atıştırmak için Üsküdar Patso :)
O kadar gezerim hiç görmedim böyle yer :icon_wack
burkaykalyon
27-02-2013, 15:32
Abi mükemmel köfte dürümü vardır. Ben de çok giderim oraya. Hatta az aşağısında Yeşil Vadi diye bir cafe var. Nargilesi bayağı iddalıdır ancak çoluk çocuk yeri değil ağır abiler gider. Her Perşembe Kurtlar Vadisi izlenir falan. Ezel dizisini full orada izlemiştim ben. :D
Hangisini ?
Hangisini ?
Etiler villa köfte
Etiler Lisesi'nin önünden geç, ilk sağ'a dön yol bitiminden sol'a. Yol yokuş aşağı gider. Yolu takip et kıvrımlı yoldan sonra az bişey daha gittikten sonra sağda göreceksin...
Etiler Lisesi'nin önünden geç, ilk sağ'a dön yol bitiminden sol'a. Yol yokuş aşağı gider. Yolu takip et kıvrımlı yoldan sonra az bişey daha gittikten sonra sağda göreceksin...
Yarın gidicem bakalım nasıl bir yer
Ewet gelıyor:)))
Besyuzevler gazıosmanpasa da Yenımahalle koftecısı Muharrem Usta
Kofte baska yerde yok. Subesı yok, pazar gunu yok
Metrociyt'de ISOT lahmacun..
karisik izgara tavsiye ederim..
Ewet gelıyor:)))
Besyuzevler gazıosmanpasa da Yenımahalle koftecısı Muharrem Usta
Kofte baska yerde yok. Subesı yok, pazar gunu yok
Hilmi nerden biliyorsun burayı yaw
Yakın zamanda geldinmi hiç?
Hilmi nerden biliyorsun burayı yaw
Yakın zamanda geldinmi hiç?
Bızım mekan oralar :)
Tekrar yazıyım..Şişhane Sushi Express..
Eğer çin ve japon yemekleri ile ilgiliyseniz her yerden iyiler diyebilirim(butik iki yer dışında)..Balıklar taze,roll pilav gibi gelmiyor malzemesi bol.Noodle konusunda da baya iyiler. ve çin böreği de çok iyi.
Tekrar yaz da ne zaman gıdıoruz onu soyle sen ???
burkaykalyon
27-02-2013, 16:20
Yarın gidicem bakalım nasıl bir yer
Aslan abi modifik buluşma yapalım mı orda? :D Giderken haber etsen falan? :)
Aslan abi modifik buluşma yapalım mı orda? :D Giderken haber etsen falan? :)
Valla ben yarın siz övdüğünüz için gidicem öğlen 12.30-13.30 oradayım kopun gelin uyar bana
burkaykalyon
27-02-2013, 16:25
Valla ben yarın siz övdüğünüz için gidicem öğlen 12.30-13.30 oradayım kopun gelin uyar bana
Akşam gidelim abi. Öğle arası sıkıntı olur benim için.
Dur o zaman ben yarın gidip bir onay vereyim ona göre ayarlarız modifik birşeyler
burkaykalyon
27-02-2013, 16:28
Dur o zaman ben yarın gidip bir onay vereyim ona göre ayarlarız modifik birşeyler
Açarız teskoyu dıptıs dıptıs gezeriz abi :D haber bekliyorum senden..
-Murat Özcan-
27-02-2013, 16:41
Tekirdağ Merkez: Özcanlar Köfte..
Kanatçı haydar tek geçerim kanat olayında bahçelievler mahmutbey yoldunda iki tane var yol üstü ve arda olan aradakine gidin!
Denizli Doktorlar Caddesinde kurufasulyecide iyidir
StyleALP
27-02-2013, 19:05
Beşiktaş çarşıda Meşhur Ayvalık Tostçusu var ürünleri lezzetli
altındağ tiyatrosunun önünde kokoreçci nihat kaptan var muhakkak kokorecınden yerin derim :D 25 30 senedır bızım mahallede kokoreç satıyor ve ankaranın bi çok yerinden geliyolar yemeye yolunuz düşerse yenidoğan tarafına kesinlikle yiyin fiyatda normal 7.5 veya 8tl idi sanırım
kahramanoğlu
27-02-2013, 19:19
İstanbul galata kulesinin dibinde gala kokoreç şampiyon falan yalan :D
çorlu star kokoreç, meşhur unkapanı pilavcısı , fulya tesislerin ordaki meşur dürümcü ugrak yerlerimdir, avrupa yakasında florya civarı tavsiye edeceginiz tantunici varmıdır, bu arada konuyu takipteyim.
Edirne;
Saraçlarda Tava Ciğer Aydın.
Köfteci Osman'da köfte.
Öğrenci için Pazaryerinde, Köfteci Hüseyin. Özellikle bugün bir görüntü gördüm.
Kapının yanına iple çakmak asmıştı :D
Zeynep Kamil de Burhan Felek in tam karşısında MİS ev yemekleri var. Yemekleri inanılmazdır.
s.alican
27-02-2013, 22:38
Mevlana Lokantası - Çorba ve Soslu ekmek kesinlikle deneyin...Antalya
Fındıkzade Oğuzhan yokuşunda fiori döner,dışardan salaş ve küçük durur ama döneri mükemmeldir
Büryan; kadınlar pazarı Şeref Usta
vedat işkembe istanbul idealtepe istanbulda yediğim terbiyeli işkembe çorbaları arasında ilk 3 e girer yolu bu taraflara düşen olujrsa orta kıyım içsin ;)
akhisar gürlüoğlu köftecisi piyazı keşkek i kesnilikle pişman etmez dua edersiniz.
akhisarda söğüşçü doğan da var akhisar sanayii içinde oda iyidir ufaklığımdan beri doğan abi on numaradır.
fasterhan
28-02-2013, 00:31
Dürüm : Demet 1.cadde Şanlı Dürüm
Olmazsa olmaz dürüm : Esat Aspava ( ama 3'ü yanyana olan degil en başta tek olan aspava en lezzetlisi orası bence )
İzmir Tavacı Recep Ustada
Kaburga Dolmasını mutlaka deneyin.
Bu zamana kadar böyle bi et yemedim.
http://3.bp.blogspot.com/_SJIv5crM2ck/TH0T71qMkRI/AAAAAAAAASY/4kGP4yzutpc/s1600/Image198.jpg
o et lokum gibi ağzınızda dağılıyor misss
Bayramyeri otobus duraklarinin orda Mavi Köşe Lokantasinda Ev yemekleri ve corbasi guzeldir
İzmir Tavacı Recep Ustada
Kaburga Dolmasını mutlaka deneyin.
Bu zamana kadar böyle bi et yemedim.
http://3.bp.blogspot.com/_SJIv5crM2ck/TH0T71qMkRI/AAAAAAAAASY/4kGP4yzutpc/s1600/Image198.jpg
o et lokum gibi ağzınızda dağılıyor misss
Yeri nerde peki?
hbatuhanc
28-02-2013, 09:28
Yeri nerde peki?
Kordon'da. Limanın ordan girin az ileride solda görürsünüz.
Tesekkur ederim gidince ugrarim
güngören bağdat ocakbaşı şiddetle tavsiye edilir. her gittiğimde 2 tane soda içerek çıkıyorum.
Kayseride kayserı parkın yukarısındaki köşk durum salonu (kızılırmak caddesınde olan) bol soslu somun ekmege şiddetle tavsiye ederim:)
Bu öğlen giitim tarif ettiğin yere adı villa köfte değil Köfte villa'ymış :)
valla köftesine bişey diyemicem ama birincisi dürüm çok aşırı küçüktü dişimin kovuguna bile yetmedi birde 10tl olması beni düşündürdü
ama mekan güzel buluşma olabailir otopark sıkıntısı yok işime biraz uzaktı yediğim dürümde geri işe gelirken yolda eridi zaten şimdi acıktım ama bizim veysel ustanın tükürük köftesini geçemedi :icon_tup:
Beşiktaş çarşıda Meşhur Ayvalık Tostçusu var ürünleri lezzetli
Çarşıdaki Bal-Kaymakçıyı unutmayalım :)
Bu öğlen giitim tarif ettiğin yere adı villa köfte değil Köfte villa'ymış :)
valla köftesine bişey diyemicem ama birincisi dürüm çok aşırı küçüktü dişimin kovuguna bile yetmedi birde 10tl olması beni düşündürdü
ama mekan güzel buluşma olabailir otopark sıkıntısı yok işime biraz uzaktı yediğim dürümde geri işe gelirken yolda eridi zaten şimdi acıktım ama bizim veysel ustanın tükürük köftesini geçemedi :icon_tup:
Doğrudur dostum. Demekki ufaltmışlar. Eskiden kocaman dürümü doldururlardı. Ben dürüm+cola'ya 20TL verdiğimi bilirim. Ama mekandan ve muhitten dolayı pahalı..
Ankara
tantuni: yaprak tantuni nihat usta (demetevler)
tavuk şiş: bizim köfteci )yeni başkent sanayi)
et döner: mutlu kebap(esat)
tavuk döner: germeç (gençlik caddesi)
iskender: kukla kebak (cebeci)
dürüm : yıldız aspava (esat)
kokoreç : şençam (A.O.Ç)
Carls Jr - Cevahir Avm'de :)
Portobello yıkılır :D
http://www.gurmerehberi.com/wp-content/uploads/2011/09/PortobelloBurger.jpg
hbatuhanc
14-03-2013, 20:06
Bır zamanlar cok takıp ettıgım bır taraftar forumunda benzer konular vardı. Herkes bıldıgı tenhada kalmıs farklı lezzetlerı yazardı bılmeyen gıdıp oralarda yerdı Yenı mekanlar sunulurdu ınsanlara. Turkıyenın her sehırınden adam var su forumda benzer bısey yapalım bence bızde. bırbırımıze tavsıyelerde bulunalım.
Baslıyorum
İzmir 3.sanayi sitesi Camii Altında İŞTİP KÖFTE!
İzmir Bostanlı (SEYYAR) Koftecı Metin(bostanlı mıgrosun arkasında durur)
Izmır Bornova(mıgros onu) Boyozcu.
Gibi.
Metin iyidir ama inceden giydirir. :)
cgnozdmr
14-03-2013, 20:20
bu sayfalarca konuda muhakkak geçiyordur ama, buralara gelinince ASPAVA da s.s.k yenir be hacı :)
Bursada uludağ kebapçını fazlasıyla tavsiye ediyorum 2 yıl oldu hala tadı damağımda o dönerin.
Jön Türk
14-03-2013, 23:03
Konya ve Karaman için tavsiyeniz var mı ?
Eskişehire ugrarsanız, Abdüsselam Balaban da bir balaban yada köfte yiyebilirsiniz. Gercekten kalitelidir, eti lezizdir. Büyükşehir Belediyesinin arkasında bir iş hanı içerisindedir mekan.
Eskişehire ugrarsanız, Abdüsselam Balaban da bir balaban yada köfte yiyebilirsiniz. Gercekten kalitelidir, eti lezizdir. Büyükşehir Belediyesinin arkasında bir iş hanı içerisindedir mekan.
Eşkişehirin birde çiğ börek'i müşhurmuş bildiğim kadarıyla.Geçen hafta ordaydım arkadaşlar çok övdü yedik 2 porsyon bitirdim çok lezzetliydi.Birdahaki gidişimde şu köfteciye bi uğruyayım :)
cabrioleter
15-03-2013, 01:11
Eşkişehirin birde çiğ börek'i müşhurmuş bildiğim kadarıyla.Geçen hafta ordaydım arkadaşlar çok övdü yedik 2 porsyon bitirdim çok lezzetliydi.Birdahaki gidişimde şu köfteciye bi uğruyayım :)
çibörek için eskişehire gitmeye gerek yok. izmir konakta eşrefpaşa pazarının kurulduğu nikah salonunun arkasındaki sokakta kutu gibi bir yer var senelerdir çibörek satıyor acayip lezzetli öneririm..
Tekrar yaz da ne zaman gıdıoruz onu soyle sen ???
Haftaya perşembe cuma uyar bana her türlü :D
Görmedim mesajı
bursa görükle de güven tavuk piliç var ufak kasap dükkan biri görükle içinde pazar meydanına giderken biri yerleşimi biraz geçince solda kalıyor soslu tavuk pirzola ekmek arası kesinlikle deneyin bursaya gitme sebebim oldu bazen günübirlik.
Haftaya perşembe cuma uyar bana her türlü :D
Görmedim mesajı
Dediğin sushi restoranında sınırsız sushi var mı ? :) Tek sınırsız Gümüşsuyu banbanda vardı orası da kapandı.
Dediğin sushi restoranında sınırsız sushi var mı ? :) Tek sınırsız Gümüşsuyu banbanda vardı orası da kapandı.
Evet şişhane sushi express'te sınırsız var gidince 30-35 tane yiyince kendime geliyorum :)
http://www.sushiexpress.com.tr/img/all-u-can_315x170-b.jpg
Bu iyi oldu. Bizi anca keser :D
Emek'te Çukurağa var Kütüphaneye çok yakın. Yemek öncesi ikramlar zaten göz doyuruyor ancak yemek sonrası gelen irmik helvası var ya... Sırf onun için gidilir yani.
Bu güzelim konuyu gece gece hortlatasım geldi. :)
Kebapçı İskender haricinde İstanbulda iskender için nereyi tavsiye edersiniz ?
umu_vtec
27-05-2013, 01:23
Bu güzelim konuyu gece gece hortlatasım geldi. :)
Kebapçı İskender haricinde İstanbulda iskender için nereyi tavsiye edersiniz ?
Kavacik bayramoglu, maltepe donerci ali usta, atakent donerci celal usta :)
Ali ustanın eti lezzetli evet ama fazlasıyla yağlı geliyor bana, belki gerçek iskender öyledir net bilgim yok ama sevmiyorum öyle :)
Ali Ustada iskenderden ziyade sandviç yiyin döneri diyorlar genelde.
Diğer ikisini takibe aldım, teşekkür ederim. :)
umu_vtec
27-05-2013, 01:27
Ali ustanın eti lezzetli evet ama fazlasıyla yağlı geliyor bana, belki gerçek iskender öyledir net bilgim yok ama sevmiyorum öyle :)
Ali Ustada iskenderden ziyade sandviç yiyin döneri diyorlar genelde.
Diğer ikisini takibe aldım, teşekkür ederim. :)
Kesinlikle haklisin bende ayni gorusteyim ancak eti lezzetli iskender icin kavacik bayramoglunu tavsiye ederim bence denemelisin:)
Konya'da Tiritçi Mithat ilk defa Tiritçi yedim çok hoşuma gitti İskender'in bir değişik versiyonu dönersiz olanı..
Etli ekmek içinde yine merkezinde Bolu Lokantası inanılmaz kalabalık vardı..
Bursa'da inkaya'da meyve tabağı yemiştim manzarada çok iyidi..Dönerken acıkırsanız Bursa çıkışı veya Orhangazi'de Köfteci Yusuf...
Edit , döner içinde kavacık Bayramoğlu 3-4kere gittim çok güzeldi fakat bugün gittiğimde nedense normal geldi :)
Bu haftasonu gidip deniyorum aksilik olmazsa bayramoglunu :)
bakırköyde morgül döner var galerianın olduğu caddede, galieriayı geçince solda kalıyor. Mutlaka deneyin.
SekoLive
27-05-2013, 09:05
bakırköyde morgül döner var galerianın olduğu caddede, galieriayı geçince solda kalıyor. Mutlaka deneyin.
bi ufak düzeltme yapayım carousel olacak galeria yerine:)
Mivec_4G63
27-05-2013, 12:02
İstanbulda şu ana kadar yediğiniz bütün adana, urfa kebapları unutun. Kendilerine has bi çizgileri var, pide ve lahmacunları çok çok hafif. Götürdüğüm bütün arkadaşlarım çok beğendi, ancak acıyı sevmiyorsanız "adana" yerine "urfa" sipariş edin. Porsiyon yerine dürüm yemek daha mantıklı, çok doyurucu oluyor zaten. O kadar bahsettik mekanın adı "LEZZET EXPRESS"
Adres: Üsküdar, Kandilli'de. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanenin karşısında.
Ek olarak Beşiktaş sahildeki "Dürümce" ise fiyat performans yönünden çok çok iyidir.
lnd_samet
27-05-2013, 12:07
izmirde döner olarak kim var peki
bu k.yaka çarşıdaki boşverin-
çankayadaki orhanda tamam
ben daha leziz birşeyler soruyorum?
bu sektörde aklımdan geçen birşey var. mevzuu işkembe şişirmek değil yani :)
cffsymbol
27-05-2013, 12:10
kemerburgaza yolu düşenler kardeşler lokantasına mutlaka uğramalıı özellkile döneri kurufasulyesi şiddetle tavsiyemdir diğer çeşitlerdede gerçekten başarılılar :)
Onurkk06
27-05-2013, 12:15
ankaradaki arkadaşlar iiskitlerdeki milangazin içinde keko babanın yeri var köhne küçük bi dükkan adana tavuk ciğer şiş yapıyor gidin yiyin abonesi olursunuz :D
Bakirkoyde doner dedinmi bombom gelir en basta. Onun harici hepsi yalan :) .
SekoLive
27-05-2013, 13:17
Bakirkoyde doner dedinmi bombom gelir en basta. Onun harici hepsi yalan :) .
kredi kartı bile geçmez mesela orada :) beyler bostancı pendık arasında balıkları taze fıyatları makul bı balıkcı tavsıyenız varmıdır?
fiyatı makul değildi pek ama eskiden marianın bahçesine gideridik
Adana da otogara gelirken sagda recep usta , küşleme ve el kıyması ile adana favorim . Küşleme de tr nin en iyisi gaziantep kızılayın karşısında halil usta var. adanada ki bi halil usta değil ama istanbul da kıytırık yemeklerden sonra çok çok iyi geliyor.
kişi başı yaklaşık 35 40 lirayı buluyor sağlam doymanız. fiyatlati istanbula gore ucuz denebilir yemege gore ama adana da 10 15 liraya kebap yedikten sonra cok pahali geliyor :)
kredi kartı bile geçmez mesela orada :) beyler bostancı pendık arasında balıkları taze fıyatları makul bı balıkcı tavsıyenız varmıdır?
Poyraz Balık var İdealtepe sahilde. Fiyat olarak biraz tuzludur ama böyle bir levrek sarma olamaz :)
Ankara'da Dayının Yeri var Çetin Emeç Bulvarının oralarda bir yerde tavsiye ederim :)
beylikduzunde zaman kebapta sis kebap yenir tavsiye ederim harika otesidir
Mersin Kushimoto sokağında yer ayırt etmiyorum her tarafında atom isteyiniz tavsiye ederim :)
Kesinlikle haklisin bende ayni gorusteyim ancak eti lezzetli iskender icin kavacik bayramoglunu tavsiye ederim bence denemelisin:)
Bayramoğlunda iskender mevcut değil
Sadece döner..
Lavaşı döneri kadar meşhurdur
Atakent teki celal usta da çok iyidir
antalya da köfteci
meydan aksu sımsek köfte
gokcell13
28-05-2013, 19:17
istanbul anadoluda ne yenir ne içilir tavsiyesi olan ?
İbrahim33
28-05-2013, 19:20
beylikduzunde zaman kebapta sis kebap yenir tavsiye ederim harika otesidir
deneyeceğim burayı.ama hasret kaldık bee memleketteki gibi ucuza , kaliteli ve lezzetli ciger , kebap , tantuniye.hadi pahalılığınıda geçtim , doğru düzgün yapan yerde yok.
PiscocuK
28-05-2013, 19:33
Et seviyorsaniz 500 evler tarafta alifuatpasa metro duragins cok yskin biyer var.birahane tarzi biryer.yerin adi sancak..et yicem derseniz gidin ama birdaha birakamaz ayrilamazsiniz bunu gozonune alarak gidin sonra bana kotu konusmayin nerden bulastirdin die
i-vtec07
28-05-2013, 21:15
antalya korkuteli şişci ibo.. antalya aksu şimşek köfte piyaz :)
kayışdağı
adanalı hasan kolcuoglu
muazzamdı.
eyuparsln
28-05-2013, 23:18
anadolu yakası tepeüstü LİDER PİDE
b.evler tarafında sağlam kokereç yapan bir yer varmı uzun zamandır aradığım kokereçi bulamadım baharattan anlayan eti lezzetli bir yer lazım
Yiğit Ş.
29-05-2013, 13:05
hsonu ankara da olucam. nerde ne yenir ? :)
lnd_samet
29-05-2013, 14:47
tabiiki esatta aspava :)
ÖmerF.Bayar
29-05-2013, 15:11
Benden once yazan olmustur belkide ama Kemerburgaz mis kofte veya bitisigindeki donerci, salas meyhane isteyene Emirgan sicanli meyhanesi, biraz lukse kacip lezzetli et yiyim diyene Kalender ordu evinin ust tarafinda Kalander Tepe restaurant, bunlar icin Istanbula heran gidebilirim :D
bi ufak düzeltme yapayım carousel olacak galeria yerine:)
idare et artık yabancıyız :D
lnd_samet
29-05-2013, 15:32
izmirde döner olarak kim var peki
bu k.yaka çarşıdaki boşverin-
çankayadaki orhanda tamam
ben daha leziz birşeyler soruyorum?
bu sektörde aklımdan geçen birşey var. mevzuu işkembe şişirmek değil yani :)
yeniliyorum----
döner üzerinde varmı bilinen?
imprezaWRC
29-05-2013, 15:38
kayışdağı
adanalı hasan kolcuoglu
muazzamdı.
İstediğini seçebiliyormusun, yoksa 1 lahmacun denildiğinde 7 tane vıcık vıcık yağlı lahmacun ve bir kebap dediğinde tahta tezgah üstünde acının Allah'ının olduğu vıcık vıcık ve sayıyla konulmuş ne olduğu belirsiz etler mi geliyor?
Adana'daki kolcuoğlu ile İstanbul'daki kolcuoğlu arasında dağlar, tepeler kadar farklar var, Adana'da ücretler 4'te 1'i olduğu gibi birader bana sadece acısız hede höde höy kebap getir dediğinde hay hay diyerek varla yok arası yağı olan bir et geliyor. Masaya getirilen bin bir çeşit ücretsiz meze ve yeşilliği saymıyorum.
İstanbul'daki kolcuoğlu resmen soygun ve 2 ayrı yerde yediğim (ikisinde de fix menüydü, selamiçeşme ve çekmeköy) etler ve rezalet ötesi lahmacunlardan sonra istanbul'da kolcuoğluna tövbe ettim.
İstanbuldaki Kolcuoğlunun adı var tadı yok
İstediğini seçebiliyormusun, yoksa 1 lahmacun denildiğinde 7 tane vıcık vıcık yağlı lahmacun ve bir kebap dediğinde tahta tezgah üstünde acının Allah'ının olduğu vıcık vıcık ve sayıyla konulmuş ne olduğu belirsiz etler mi geliyor?
Adana'daki kolcuoğlu ile İstanbul'daki kolcuoğlu arasında dağlar, tepeler kadar farklar var, Adana'da ücretler 4'te 1'i olduğu gibi birader bana sadece acısız hede höde höy kebap getir dediğinde hay hay diyerek varla yok arası yağı olan bir et geliyor. Masaya getirilen bin bir çeşit ücretsiz meze ve yeşilliği saymıyorum.
İstanbul'daki kolcuoğlu resmen soygun ve 2 ayrı yerde yediğim (ikisinde de fix menüydü, selamiçeşme ve çekmeköy) etler ve rezalet ötesi lahmacunlardan sonra istanbul'da kolcuoğluna tövbe ettim.
Al benden de o kadar. Haramideredeki de bi o kadar kötü..
Şu kırmızı-siyah logolu gerçek kolcuoğlu zaten İstanbulda yok bildiğim kadarıyla. Kolcuoğlunda hiç yemedim, adana vs. türü kebap pek sevmem ama hakkında sürekli şikayetler var.
Marka olmanın verdiği bir rahatlık olsa gerek.
İdealtepe sahilde Pişşti mangalbaşı çok nezih ve güzel bir mekan, ister kendin pişiriyorsun istersen pişirip getiriyorlar. Alkolsüz şekilde 4 kişi - 2 duble rakı ve 4 alkolsüz içecek dahil - 220 lira hesap ödedik ve kimsede lokma yutacak yer kalmamıştı. :D
Ümraniye'de Lider Pide ve Dönerci Celal Usta .
Fast Food tarzıda Kadıköy Şöhretler:D adamlar yıllardır ufacık bir büfeyle bütün Kadıköy'ü doyuruyor.
Kadıköy diyince aklıma geldi, gece vardiyalarının vazgeçilmez durağıdır Kadıköy Asker. :) Forumdan da çok giden var yakalıyorum arada :p
imprezaWRC
29-05-2013, 16:08
Al benden de o kadar. Haramideredeki de bi o kadar kötü..
Madem Avcılar'dasın, Ambarlı'da Zorlu'nun karşısındaki Yusuf'u tavsiye ederim, biraz fiyatlı ama lezzeti o acıyı kapatıyor :D :D
Onurkk06
29-05-2013, 16:10
bu arada diğer illerde gitdiğim güzel yerleri de belirteyim ıspartada iyaş parkın az gerisinde modern evlerde mangalcım var antalya yolu üzerinde hem ucuz hem mangal tadı süper ıspartada yaşasam oradan çıkmam heralde örneğin 1 kilo tavuk pirzola + salata + közlenmiş biber domates +1 litre kola 18 liraydı 3 etleri vs cok güzel tam mangal tadındaydı
ankarada etlikde özler döner ve aoç döneri gibi döneri türkiyenin hiç biyerinde yemedim en iyisi onlar
manisa midyeci nebi usta
manisa sanayii sitesi köfteci talat
manisa merkezdeki cağ kebabcısı
manisa ali baba kağıt köfte
izmir 3. sanayii kumrucu serkan gerçi bu ara bozdu falan deniyor.
izmir çamdibi kokoreççi asım
güzelbahçe balık pazarının başlangıcındaki büfede balık ekmek
küçükpark universite 2 hertürlü kahvaltılık boyoz vs.
şanlıurfa 2 kebap
manisa akhisara giderken ulaştırma bakanlığının yanında menekşe kilo ile et
şimdilik bunlar geldı aklma
Onurkk06
29-05-2013, 17:11
hsonu ankara da olucam. nerde ne yenir ? :)
etlikde özler döner iskitlerde dediğim keko babanın yeri iskitler milangazın hemen arkasında kücük dükkan cok iyidir fiyatları da iyidir emek de çukurağa sofrası etlikde antaresin önünde etlik mangal etlikde şişman kumru da kumrusu ayvalık tostu gayet iyi etlik taraflarında oturduğum için genelde oraları biliyorum :D
Bayramoğlunda iskender mevcut değil
Sadece döner..
Lavaşı döneri kadar meşhurdur
Atakent teki celal usta da çok iyidir
öğlen sıra oluyo oturulacak yer olmuyo adeta ama nasıl bu kadar ünlü olmuş
herkesin damak tadı farklı tabi ama bana çok leziz gelmedi sıradan yediğimiz döner :)
Berk7767
22-06-2013, 19:57
Sariyer camellia pizza ve makarna 10 numara 5 yildiz tavsiyemdir
o eti gordum yarın ılk ısım angusa gıtmek :D
GuneyOnur
22-06-2013, 20:18
Tuzla filizler köfte
+ Konak Köfte ikiyerde gerçekten şahane..
Ayrıca İdealtepe Minübüs yolunda Çınaraltı Dürüm var gece yarısı aç karınlara birebir Dürüm + İçli Köfte tavsiye ederim
Tekirdağ Özcanlar köfte
Tekirdağ Balkan pastanesi - dondurma çok iyi
Çanakkale Yalova balıkçısı - mezeler efsane, güveçte ahtapotu rakipsiz
kartal ovalı
dönerci ali usta ( eskisi gibi değil ama )
tuzla meraklı köfteci
bursa köfteci yusuf
ümraniye lider pide
tekirdağ özcanlar
Ankara aoç , pikolet, kıtır a gittim bi profesöre gitmedim pikoletin yanındaydı o da .
Ne desem İzmirdeki kokoreçi Ankarada bulamayacağız gibi.
İzmirde Kokoreççi Baki Usta favorim ardından Çamdibi asım usta gelir.Baki forum bornovanın orada var ama asıl merkez karşıyaka şemikler ,ben öyle güzel kokoreç yemedim ,süt kuzu :)
adapazarı köfteci ismail.
Bende dünyanın en kötü iskenderini yapan 'mağaza' yı söyleleyim.. HD
ümraniyede atlas hastanesinin karşısında yada ticaret lisesinin diyim. bağdatlı ocakbaşı var dürümünüde seviyorum içli köftesinide künefesinide:)
Ben adanada gittim kolcuoğluna oranında bir farkı yoktu :) Adı var Tadı yok
aliburma
23-06-2013, 21:40
Düğün için Tokat'a gittik. Pirhan isimli lokanta kilo işi Tokat Kebabı yapıyor. Çok fenaaa, birkaç yıldır yememiştim. iyi ki gitmişiz :)
Yigit S.
23-06-2013, 23:17
Adana- sevgi adasının karşısı hadırlı umut kasabı 2 mükemmel kazbaşı ve sucuk artı mezeler
yanlış kolcuoğluna gitmş olabilir misiniz? Öztürk kolcuoğlu göl kenarındaki iyidir kolcuoğlu birazcık fazla da :) daha iyi yapanlar da var..
Octavia RS
23-06-2013, 23:54
İstanbul/Maltepe Donerci Ali Usta
İstanbul/Kartal Karadeniz Pide(biraz bozdu ama)
İstanbul/Caglayan Cevahiroglu
Sivas Mis kebap
Akın Sarıkaya
23-06-2013, 23:54
bursada aynalı çarşıda tarihi aynalı çarşı pidecisi var, yeni keşfettim. bu güne kadar bi görele pidesinden bi de orada yediğim pidede aldım o lezzeti. tavsiye ederim. hani böyle hamuruyla değil de içindeki malzemeyle doyuyosunuz. :D fiyatı da uygun, 1.5 pide 8 liraydı yanlış hatırlamıyosam. ama öyle ücra bir yerde ki, heykeli 10 yıl gezsem görmem öyle bir yerde. :D aynalı çarşıda kimse sorsanız gösterir. akşam 5 gibi kapatıyo ama söyleyeyim.
by_lucky
23-06-2013, 23:58
güngören merkez, hizmet kardeşler fırınlı kasap lahmacun sevenlere kesinlikle tavsiye edilir, bugüne kadar yediklerimiz çamurmuş :)
İstanbul/Bostancı Dondurmacı Yaşar Usta
İstanbul/Bağcılar Seki Erzurum Cağ Kebap
İstanbul/Bağcılar Saafi Döner
İstanbul/Bağcılar Baykuru Kuru Fasulyeci
İstanbul/Bağcılar Çotanak Pide
İstanbul/Bahçelievler Öz Suruç Kebap
İstanbul/Güngören Cezayir'in Yeri Bağdatlı
Bunlar benim favorilerim :)
Palladium karşısı adana dostlar kebap ve caddebostana gelmeden bedri ustayi tek geçerim. Kebap sevenler kesinlikle uğramalı.
Ataşehirdeki hasan kolcuoğlunun kebabı onların yanında tırt
hasan kolcuoglu "kayısdagı"'ndakı muazzamdı :)
1 kebapcıdan beklenmeyecek kadar temız-guzel ve fazlaydı hersey...
bursada aynalı çarşıda tarihi aynalı çarşı pidecisi var, yeni keşfettim. bu güne kadar bi görele pidesinden bi de orada yediğim pidede aldım o lezzeti. tavsiye ederim. hani böyle hamuruyla değil de içindeki malzemeyle doyuyosunuz. :D fiyatı da uygun, 1.5 pide 8 liraydı yanlış hatırlamıyosam. ama öyle ücra bir yerde ki, heykeli 10 yıl gezsem görmem öyle bir yerde. :D aynalı çarşıda kimse sorsanız gösterir. akşam 5 gibi kapatıyo ama söyleyeyim.
Kayhanda pidecioğlu var orayıda tavsiye ederim..Eski tekelin arkasında pideci acı dayı var cantığı cok iyidir löp löp gidiyo :D :D
Hürriyet'te iş bankasının karşısında hürriyet lokantası var gece 3,5 gibi açıyo küçük baya salaş bi mekan..İşkembe,paça,tavuk suyu çorbasından mutlaka ama mutlaka için derim
Antalya-maşka Balkan kasabı maşka köfte
Antalya Eski sanayi-Yusuf'un yeri kol haşlama yada fırın gerçi hepsi son nokta
Antalya Eski sanayi-Borekci Serdar (soğanlı değil harbi kıymalı)
Antalya-Ali baba corbacısı (önerim sadece yumurta)
Sarıyer - Garipçe köyde, Kaşı Kumluk (Ali abinin yerinde) önden bi muhlama söylenir trabzon ekmeği bana bana yenir, sonra midye dolma ve kalamar söylenir balık gelene kadar oyalanılır, kalamar midyede biter ortaya karides güveç söylenir ekmek bana bana yenir ardından deniz levreğiniz gelir afiyetle yersiniz pabuk gibidir eti, öyle güzel pişirirler.. Sonrada dilerseniz tatlı niyetine ev baklavası yiyebilirsiniz diyerekten daha fazla uzatmiyim.. Tavsiyeyi dikkate alın adla pişman olmassınız :)
Ümraniye - Dönerci Celal Usta.
Döner konusunda gayet iddalıdırlar kendiler. Ben de çok beğeniyorum.
İstanbul/Bostancı Dondurmacı Yaşar Usta
İstanbul/Bağcılar Seki Erzurum Cağ Kebap
İstanbul/Bağcılar Saafi Döner
İstanbul/Bağcılar Baykuru Kuru Fasulyeci
İstanbul/Bağcılar Çotanak Pide
İstanbul/Bahçelievler Öz Suruç Kebap
İstanbul/Güngören Cezayir'in Yeri Bağdatlı
Bunlar benim favorilerim :)
bağcılardaki listeye ek olarak Yücel Usta...
Akın Sarıkaya
24-06-2013, 13:18
Kayhanda pidecioğlu var orayıda tavsiye ederim..Eski tekelin arkasında pideci acı dayı var cantığı cok iyidir löp löp gidiyo :D :D
Hürriyet'te iş bankasının karşısında hürriyet lokantası var gece 3,5 gibi açıyo küçük baya salaş bi mekan..İşkembe,paça,tavuk suyu çorbasından mutlaka ama mutlaka için derim
pidecioğlunu biliyorum, dediğiniz gibi iyidir. acı dayıyı da heykele ilk çıkışımda denerim internette fotoğrafları gördüm yetti :D
valla gece gitmek için bi yer arıyodum çorba içmeye falan, söylediğiniz çok iyi oldu o çorbacıyı. peder fena işkembeci götürürüm bi gece :D sağolun tavsiyeleriniz için :)
Basın Ekspres'teki MYM Tantuni iyidir.
Benzin istasyonunun içinde olmasına rağmen muazzam iş yapıyor..
Pide sevenler,
Cihangir Firuzağa Camisinin arkasında küçücük girişi olan bir pideci var yolunuz düşerse mutlaka gidin işletmecisi olan bayan kullandığı her malzemeyi yöresinden getirtiyor. Görüntü köhne ama lezzet redline :)
Burasıda süper ama yer bulmak resmen mucize buaralar
Lokanta Maya (http://www.lokantamaya.com/)
Pide sevenler,
Cihangir Firuzağa Camisinin arkasında küçücük girişi olan bir pideci var yolunuz düşerse mutlaka gidin işletmecisi olan bayan kullandığı her malzemeyi yöresinden getirtiyor. Görüntü köhne ama lezzet redline :)
Burasıda süper ama yer bulmak resmen mucize buaralar
Lokanta Maya (http://www.lokantamaya.com/)
Zaten Karaköy'de ne varsa yer bulmak imkansız :p
İbrahim33
24-06-2013, 13:25
bir dahakine onbaşılara git hocam :) memnun kalırsın , zaten bu kebabı , ciğeri fazla lüks ve pahalı yerde yiyince lezzetli olmuyor , az tenha daha salaş yerler çok daha lezzetli olur her zaman ::)
Sarıyer - Garipçe köyde, Kaşı Kumluk (Ali abinin yerinde) önden bi muhlama söylenir trabzon ekmeği bana bana yenir, sonra midye dolma ve kalamar söylenir balık gelene kadar oyalanılır, kalamar midyede biter ortaya karides güveç söylenir ekmek bana bana yenir ardından deniz levreğiniz gelir afiyetle yersiniz pabuk gibidir eti, öyle güzel pişirirler.. Sonrada dilerseniz tatlı niyetine ev baklavası yiyebilirsiniz diyerekten daha fazla uzatmiyim.. Tavsiyeyi dikkate alın adla pişman olmassınız :)
Bu dediğin yer limanın içinde 2 katlı olan yer mi?
Madem Avcılar'dasın, Ambarlı'da Zorlu'nun karşısındaki Yusuf'u tavsiye ederim, biraz fiyatlı ama lezzeti o acıyı kapatıyor :D :D
Biget İskender'in üstündeki yeri mi diyorsun?
imprezaWRC
24-06-2013, 13:50
Biget İskender'in üstündeki yeri mi diyorsun?
Yok değil, zaten Zorlu Holding karşısında bir tane yer var :) ve o cadde üzerinde de bildiğim ya da aklımda kaldığı kadarıylada başka yemek yenecek bir yer yok.
Koordinatlar veriyorum, google maps'e yazınca ne demek istediğimi anlayacaksın :D
40.993749,28.699016
dragon07
24-06-2013, 14:03
antalya speclerini belirtiyorum :D
çorbacı olarak paçacı şemsi.
kebap olarak güneyliler
sultanyar
sulu yemek pide için kent etlipide
çeşme kumrucusu
şişçi ramazan şiş piyaz
aksu aslım şiş köfte piyaz
tatlı olarak baha tatlısı yeni sanayi
kabak tatlısı içinse paçacı semsi doyum lokantasını öneririm.
Manisa'da Ali Baba Kağıtta köfte var tavsiye ederim Süperdir.
Yeni foça girişindeki Sakıpağa dinlenmenin karşısında salaş bir mekan var Sun restorant diye. Akşamcı mekanı gibi biryer. Ete ve rakıya doyuyorsunuz hesap az gelince mutlu mesut ayrılıyorsunuz. sonraki birkaç gün ağzınızda sucuğun tadı kalıyor ama garip bir tat :D
Gönen'de köy Konağı var güzeldir.
Pınarhisar Sütlüce köyünde oğlak çevirme iyidir.
Muğla Çınar köfte
Çanakkale 'den izmir yönüne giderken Ayvacık sapağının oralarda sağda Öğretmenin yeri var kuzu çevirme müthişş
Kırkağaç-Akhisar istikameti 10.km olması lazım sol tarafta biryer var mangal işi iyidir, etler güzel.
Bu dediğin yer limanın içinde 2 katlı olan yer mi?
Yok hayır, limanı karşınıza alın en sağda kalan yer oluyo, otoparkın en sağı diyim daha doğrusu
Yok değil, zaten Zorlu Holding karşısında bir tane yer var :) ve o cadde üzerinde de bildiğim ya da aklımda kaldığı kadarıylada başka yemek yenecek bir yer yok.
Koordinatlar veriyorum, google maps'e yazınca ne demek istediğimi anlayacaksın :D
40.993749,28.699016
Dün akşam dışarı çıkmıştım. Merak ettim gittim. Saat 10 olmasına rağmen o saate göre kalabalıktı. Dediğin kadar varmış :icon_tup:
konuyu güncellemiş olayım :D
bu hafta akhisara yarışlara gideceğiz nasipse köfteci ramizden başka gidilecek başka yer yok sanırım manisa içide olabilir ne yenir ?
diğer hafta içinde nazilli kuşadası taraflarında ne yer ne içilir önerilere acıgım
30 ağustosta annemleri hanımı falan alıp çanakkaleye gideceğim.
Çanakkale taraflarında günübirlik gidilebilecek ve gezilecek yerler nerelerdir birisi yazıversin :)
Risendark
22-08-2013, 16:57
ANKARA
Kokoreç - Nöbetçi kokoreççi
Döner - Mutlu döner (Güvenlik caddesi) ve Özler(etliktekinde)
İşkembe- Bestekardaki Rumeli İşkembecisi veya Basınevlerindeki Pala'nın yeri...
Köfte- Maşalı veya Keçiören et park
Brunch-Çukurambar Liva (uzun süredir gitmiyorum en son ne oldu fikrim yok) :)
Pide-Akat pide kebap (kuşbaşılısı harika)
Esattaki aspavayı merak ettim baya bi herkes orayı yazmış bi ara orayada gidelim bakalım keşif yapalım :)
YavuzNaz
26-08-2013, 13:04
Konuya bir güncel çekelim,
Selamlar Pazar sabah kısmet olursa İzmir'de olacağım Alsancak, Kordon taraflarında eşim ile birlikte kahvaltı yapabileceğimiz temiz, leziz mekan tavsiyelerinizi bekliyorum, güzergahım gereği karşıyaka vs. o tarafa geçmem zor tekrar otobana bağlanıp Muğla'ya devam edeceğim, İzmir'li arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
şaşmazda adil raz var bilenler vardır muhakkak mezeleri ve lahmacunu çok güzel tavsiye ederim
cabrioleter
26-08-2013, 13:11
Konuya bir güncel çekelim,
Selamlar Pazar sabah kısmet olursa İzmir'de olacağım Alsancak, Kordon taraflarında eşim ile birlikte kahvaltı yapabileceğimiz temiz, leziz mekan tavsiyelerinizi bekliyorum, güzergahım gereği karşıyaka vs. o tarafa geçmem zor tekrar otobana bağlanıp Muğla'ya devam edeceğim, İzmir'li arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
kordon tarafında mekanların çoğu birbiriyle aynı kaliteyi sunar. standart bilindik olsun diyorsanız baks var, diğer türlü kahvaltı için kordonda bir tur atın içinize sinen mekana oturun hem kordonu da turlamış olursunuz, limana doğru değil de cumhuriyet meydanına doğru giderken daha nezih, kaliteli yerler var aklınızda bulunsun..
YavuzNaz
26-08-2013, 13:20
kordon tarafında mekanların çoğu birbiriyle aynı kaliteyi sunar. standart bilindik olsun diyorsanız baks var, diğer türlü kahvaltı için kordonda bir tur atın içinize sinen mekana oturun hem kordonu da turlamış olursunuz, limana doğru değil de cumhuriyet meydanına doğru giderken daha nezih, kaliteli yerler var aklınızda bulunsun..
Not aldım, teşekkür ederim, benim istediğim standardın dışında daha çok şuranın şöyle bir lezzeti var mutlaka denenmeli gibi :)
kordon değilde mavişehir tarafında bi yere götürmüştü erdem bizi muazzam bi mekandı :)
inciraltı taraflarınada gidebilirsin yavuz çiftekumrulara :)
Bornova taraflarında kokoreçe gidebilirsin asım ustaya :D
Ümraniye - Dönerci Celal Usta.
Döner konusunda gayet iddalıdırlar kendiler. Ben de çok beğeniyorum.
+1 gecen hafta gittim, cok iyiydi, 2 porsiyon yuttum valla :D
Onurkk06
26-08-2013, 16:44
ankarada ortaklardaki gibi çöp şiş yapan yer bilen varmı acaba :)
YavuzNaz
26-08-2013, 17:13
kordon değilde mavişehir tarafında bi yere götürmüştü erdem bizi muazzam bi mekandı :)
inciraltı taraflarınada gidebilirsin yavuz çiftekumrulara :)
Bornova taraflarında kokoreçe gidebilirsin asım ustaya :D
Abi yazdım hepsini bir kenara teşekkür ederim, sabah saatlerinde orda olacağım için kokoreç ancak 1 hafta sonra dönüşte olabilir :D birde çok ters istikamete çıkmakta istemiyorum mavişehirde gittiğiniz yer neresi acaba özellikle tavsiye edilen yerlere gitmeyi tercih ediyorum bu tip konularda :)
Arkadaşlar bornovada doğrudüzgün kokoreç yapan yer yok mu?
Risendark
26-08-2013, 20:22
2 gün önce bursada köfteci yusufa durdum burda bir kaç kişinin önerisine göre çok lezzetli köfte yapıyorlar adamlar yolunuz düşerse kesin uğrayıp köftesini yemelisiniz hızlı servis köftenin lezzetli oluşu ve ödediğiniz hesabın çok uygun olması cezbedici :)
MazdaSpeed
26-08-2013, 20:25
Istanbul Beylikduzun de Durumcu Bayram var oranin sarimsakli lahmacunu efsane antep usulu
2 gün önce bursada köfteci yusufa durdum burda bir kaç kişinin önerisine göre çok lezzetli köfte yapıyorlar adamlar yolunuz düşerse kesin uğrayıp köftesini yemelisiniz hızlı servis köftenin lezzetli oluşu ve ödediğiniz hesabın çok uygun olması cezbedici :)
kaymaklı ekmek kadayıfı pardon ekmek kadayıflı kaymak yemedım dem sakın :D
lnd_samet
26-08-2013, 21:38
asım kokoreç for search google ;)
lnd_samet
26-08-2013, 21:40
izmirde kahvaltı için kordonda alsancakta filan özellikli bir mekan bilmiyorum bende. belkide öğrenemedim halen.
ben olsam madem istanbuldan geliyorsunuz izmire girmeden çiçekliköye girer güzeeell bir kahvaltı yapar ordan direk otobana geçerim.
F.A.T.İ.H
26-08-2013, 23:18
Löp löp kokoreç var küçükparkta hatta suan kampanyaları var yarım+ayran 5 lira 2yarım gider :) Ayranları garip 200 ml hayatımda o kadar küçük ayran görmemiştim :)
kaymaklı ekmek kadayıfı pardon ekmek kadayıflı kaymak yemedım dem sakın :D
Şuan dondurmada koyuyolar üzerine...Yemin billah ediyorum aç olduğum halde bitiremeden kalktım :D :D Tansiyon falan fırladı yani :D
Gaziantep'de İmam Çağdaş'da hayatımın en iyi kuşbaşısını yedim kesinlikle tavsiye edilir.Ara sokaklarda çok iyi yapan yerler var dediler ama zaman yoktu
İbrahim33
12-11-2013, 19:46
uzun zaman sonra konuya girmek aklıma geldi...mersine gelenler cigerci hacı'da ciger yemeden gitmesin.adam hakiki diyarbakır cigeri yapiy allahima :) hatta yolu düşenleri misafir etmek isterim... :icon_tup:
BlackGetz
12-11-2013, 19:49
Arkadaşlar Bir Etkolikseniz ve Kusursuzu arıyosanın inanılmaz fermantesiyle ve lezzetiyle üstelik istanbuldaki çoğu isim yapmış mekanın ürün aldığı FERAS ET i şiddetle tavsiye derim
Göztepe Minübüs Yolu
Ankara açık ceza infaz kurumuna bağlı sosyal tesısınde Koftecı Rami Serbest in kaşarlı köftesi tarif edemeyeceğim kdr lezzetli.. Ayrıca bu tesıste calısanların tümü hükümlü mahkum.
Baltepe Pastanesi Fatih İST.: Yavuz selım den carsambaya cıkan caddenın solunda.. sutlu tatlıları mukemmel. 1956 da kuruldugu gıbı duruyo.. adam tabakları bıle degıstırmemıs
PROMINENT
12-11-2013, 19:54
2 senedir özel sebeblerden ara ara antalya ya geliyorum .2 aydır buradayım şu anda.
Sabah:
Tapas veya sıradaki bistrolar tercih edilebilir.Değirmen in açık büfe kahvaltısı da güzel ( terra city)
Öğlen:
sultan yar özdoydum konyalılar 7mehmet yada Antalya spor büfe.
Akşam:
lara balık evi serpme balık evi yada yukarıda saydığım et üstüne yoğunlaşanlar.7 mehmet.
sabaha karşı
Cigerci eyüp usta dürümcü bedri kokareççi hilmi Antalyaspor büfe..
İzmirde mümkünse KSK tarafında en iyi gidebileceğimiz arabalı dürümcü? (Adana-Urfa vs)
huseyinturk
12-11-2013, 20:06
Orhangazi köfteci yusuf , gemlik bursadada şubeleri açıldı sanırım o yollardan geçip uğramamak ayıp.
Shadow_Dancer
12-11-2013, 20:07
İstanbulda güzel kahvaltı yapıalcak yer tavsiyesi var mı arkadaşlar.. ?
asmalımescit, nişantaşı city's - mano burger.. hamburgerde tek geçerim
Antalya'da izmir usülü kumru Çeşme Kumrucusu tek geçerim.Antalyaspor taraftarlar iso falan yalan.
canimrecepcim
12-11-2013, 21:00
fatih vatan caddesinde haftasonları hatay antakya sofrası var orayı tavsiye ederim.
abi yapma gözünü seveyim lastik gibi köftesi var oranın ya.
modify34
12-11-2013, 21:12
Mimaroba/B.çekmecede
Elif tantuni tavsiye ederim.
ankara aydınlıkevler çevreli caddesi , çevreli döner çift lavaşlı olunca harika oluyo + olarak gene aynı cadde üzerinde mirita dondurma
huseyinturk
12-11-2013, 22:04
abi yapma gözünü seveyim lastik gibi köftesi var oranın ya.[/QUOTE]
40 liraya iskender yedim gemlikte, iskenderi bulan adamın yerinde, köfteci yusufun önünden geçerken utanarak geçtim nasıl lastik gibi olabilir oranın köftesi, adı geçince gidip yiyesi geliyor insanın istanbuldan :)
cabriolet
12-11-2013, 22:07
Kanatçı Haydarda - Kanat
Altıntel Künefede - Künefe
BlackGetz
12-11-2013, 22:30
Anadolu Feneri Taşlıhan Restorant
Kardeşimindir cumartesi pazar açık büfe kahvaltı eşsiz boğaz ve doğa manzarası fiyatı makul yollar yeni asfaltlı öyle bir geçer zamanki nin çekildiği ev yanı
Tarık V.
12-11-2013, 22:32
köfteci yusufun önünden geçerken utanarak geçtim nasıl lastik gibi olabilir oranın köftesi, adı geçince gidip yiyesi geliyor insanın istanbuldan :)
Akçaabat köftesine alıştım da ondan mıdır bilmiyorum ama bu İnegöl Köftesi'ini Köfteci Yusuf'ta İnegöl'de yedim gerçekten kayış-lastik gibi sevemedim :)
Kadıköy my chef
Fenerbahçe happy moons
Koşuyolu cevizağacı ve bağ pastanesi bunlar genelde benim kahvaltı için tercih ettiğim yerler.
Sade Kahve - Rumeli hisarı (hanımla)
Beşiktaş - Kaymakçı Amca (saplarla)
dragon07
13-11-2013, 08:00
Antalya'da izmir usülü kumru Çeşme Kumrucusu tek geçerim.Antalyaspor taraftarlar iso falan yalan.
antalspor taraftar tribüne oynuyor çeşme kumrucusunu mutlaka tavsiye ederim.
burhannetin onatta
Sade Kahve - Rumeli hisarı (hanımla)
Beşiktaş - Kaymakçı Amca (saplarla)
Rumeli kavağı Güzelyer restaurant ve daha ilerisi Uzunya :)
antalspor taraftar tribüne oynuyor çeşme kumrucusunu mutlaka tavsiye ederim.
burhannetin onatta
Stadın karşısında 07 Gençlik diye bir büfe vardı. Sene 2000 Meltem'de bir öğrenci evine 1 aylığına straight pipe olduğum zamanlarda her gün gidip oradan Yengen yiyodum fenaydı :D
Rumeli kavağı Güzelyer restaurant ve daha ilerisi Uzunya :)
Moruk Güzelyer'in manzara yıkılıyor lakin malzeme kalitesi ve lezzeti bakımından Sade Kahve skibbe yapar :D
SekoLive
13-11-2013, 08:07
Moruk Güzelyer'in manzara yıkılıyor lakin malzeme kalitesi ve lezzeti bakımından Sade Kahve skibbe yapar :D
manzara cok iyimiş be abi :) nasıldır buranın fiyatları?
ona bişi diyemem tabi hacı ama mekan güzel :)
beşiktaştaki amcada fena ulen süt içesim geldi :D
ya Beşiktaş meydanda bir yer gördüm izmir kumrusu diye moruk bulsana şurayı bi nasıldır acaba
dragon07
13-11-2013, 08:21
Stadın karşısında 07 Gençlik diye bir büfe vardı. Sene 2000 Meltem'de bir öğrenci evine 1 aylığına straight pipe olduğum zamanlarda her gün gidip oradan Yengen yiyodum fenaydı :D
koray abi kaç kere geldin antalyaya bi görüşemedik işten güçten sana bi yemek sözüm olsunn
şimdi çeşme kumrucusu meşhur oldu karakterli ürünler kullanıyor
illaki önünden geçmişşinizdir sahilde sarıyerde shell içinde PİDEBAN var efsane denicek karadeniz pidesi yapıyolar yuvarlak bol yağlı peynirli kafa başı min. 1.5ve + porsiyon diyorum eskaza
forumca 10 kişi gidersek min 20 porsiyonumuz var :D
illaki önünden geçmişşinizdir sahilde sarıyerde shell içinde PİDEBAN var efsane denicek karadeniz pidesi yapıyolar yuvarlak bol yağlı peynirli kafa başı min. 1.5ve + porsiyon diyorum eskaza
katılıyorum abi.. sürekli ordan yiyorum zaman buldukca , kesinlikle tavsiye ediyorum bi genç olarak tavsiyelerime güvenin :P
pideban yıkımdır yıkım pastırmalı yumurtalı offfffff
edirneye gelenler aydından ctava ciğer yesinler
her yer yapıyor ama aydınlar aralarında çok fark var
kapı önünde sıra varsa ne kadar olursa olsun bekleyin değer
pideban yıkımdır yıkım pastırmalı yumurtalı offfffff
kendi kendimi sevdim smdi :Deli:
ofiste nası canım cekti be bi ayarmı versek bansakmı topluca muştu baskan :)
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9WsiYbIAPHOQJVzp2LnBX2hAI_Wl4b a_9MJ0ojriAHwvHTSN0
manzara cok iyimiş be abi :) nasıldır buranın fiyatları?
Serpme kahvaltılı 2 kişi 70-80 civarı tutar Serkanım
ona bişi diyemem tabi hacı ama mekan güzel :)
beşiktaştaki amcada fena ulen süt içesim geldi :D
ya Beşiktaş meydanda bir yer gördüm izmir kumrusu diye moruk bulsana şurayı bi nasıldır acaba
Hacı kumru çeşme dışında yalan be. Ekmek işini beceremiyoruz burada
koray abi kaç kere geldin antalyaya bi görüşemedik işten güçten sana bi yemek sözüm olsunn
şimdi çeşme kumrucusu meşhur oldu karakterli ürünler kullanıyor
Kardeşim haklısın valla ama hep Can ağa'nın yanına gelip Çamyuva'dan çıkmadığım için görüşemiyoruz :( Bu yaz beraber bi Beycik yaylasına çıkar keyif yaparız :)
Pideban güzel ama bi Ümraniye Lider pide değil :)
MÇC Lider Pide-Trabzon Pidesi » Merkez Şubemiz (http://www.liderpide.net/?page_id=59)
Sabah sabah yoldan çıkartmayın beni :D
Dün tartıldım 80.1 kiloya inmiş durumdayım.
20 Mayıs 2013'de 97 kg ile başlayan serüvende hedefe 3 kaldı :)
Pideban güzel ama bi Ümraniye Lider pide değil :)
MÇC Lider Pide-Trabzon Pidesi » Merkez Şubemiz (http://www.liderpide.net/?page_id=59)
oda olur hiç fark etmez ayarım kaçtı canım cekti zaten alayına go :D
Sabah sabah yoldan çıkartmayın beni :D
Dün tartıldım 80.1 kiloya inmiş durumdayım.
20 Mayıs 97 ile başlayan serüvende hedefe 3 kaldı :)
oha aynı kiloya geliyomusuz 3 daha verirsen
Çok dip not : bi karadeniz pidesi için hiç alayı yalan diyetlerin birbirimizi kandırmayalım :D
Allahini seven üstüme pide atsın ::D:D:D:D
bilalasmali
13-11-2013, 08:47
Istanbul Kağıthane-Ayhan Usta Dürüm
Istanbul Fatih-Gala Kokareç Ve Midye Dolma
Istanbul Yenibosna StarCity Karşısı-Sabri Usta Bafra Pide
Bolu Dağ Yolu-Berceste Açık büfe Kahvaltı
(Diğer Bercesteler ile arasında dağlar var.)
oda olur hiç fark etmez ayarım kaçtı canım cekti zaten alayına go :D
Lider harbiden şampiyon :) gittiğimde kavurma ve tereyağı'da alıyorum :D ondan sonra kolestrol kesiciye giriyor tabi :hehe:
Sorsan diyetteydim Koray abim Lider pide yazdığından beri Metin Işık - Kader dinliyorum :D
Lider harbiden şampiyon :) gittiğimde kavurma ve tereyağı'da alıyorum :D ondan sonra kolestrol kesiciye giriyor tabi :hehe:
gecede nutella kaşıkla sonra aman sabahlar olmasın düz duvar spec :hahaha:
herkesin pide canı cekesi varmıs son 2 sayfaya bakanlardan özür nerden aklıma geldiyse pideban + xordan lider ahah :D
flexamin
13-11-2013, 08:55
bahçelievler bigoss da tavuk sepeti+sosis sepeti+ 50'lik :D
Live from pideban :hehe: @k0213
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/IMG_20130829_193236_zps0e4fe78f.jpg
flexamin
13-11-2013, 08:58
İzmirde mümkünse KSK tarafında en iyi gidebileceğimiz arabalı dürümcü? (Adana-Urfa vs)
vapurun kalktığı yerin orada vardı baran adana yemiştim. güzeldi
bilalasmali
13-11-2013, 08:58
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/IMG_20130829_193236_zps0e4fe78f.jpg
Maşallah pide senden büyük gözüküyor :)
Senin kadar Fit olsam herhalde 1.5 kavurma kaşar Karadeniz pide götürürüm ağabey :)
Sonax da Lider pide meeting :D :D
http://i39.tinypic.com/2lxtgz8.jpg
Maşallah pide senden büyük gözüküyor :)
Senin kadar Fit olsam herhalde 1.5 kavurma kaşar Karadeniz pide götürürüm ağabey :)
fotodaki ben değilim :)
Bu arkadaş
http://www.techturkey.com/forum/members/2830-k0213.html
Ama bende aynı formata geldim azimle 17 kg verdim kaldı 3 :)
turbo&quattro
13-11-2013, 09:17
6-7 kg aldim gidiyorum onumuzdeki 3 ay salata devam :)
6-7 kg aldim gidiyorum onumuzdeki 3 ay salata devam :)
Amcayı taksiyle paketledim :) have a safe trip adamım :)
bilalasmali
13-11-2013, 09:30
fotodaki ben değilim :)
Bu arkadaş
http://www.techturkey.com/forum/members/2830-k0213.html
Ama bende aynı formata geldim azimle 17 kg verdim kaldı 3 :)
Tebrikler valla bende üç yıl önce 58 kg vermiştim 146 kg dan 88 düşmüştüm evlenince 110 çıktım gene Allah'tan 1.91 boy var kurtarıyor hedef 100-105 aşşağısı kurtarmıyor Irsi kemikler kalın :)
Sonax da Lider pide meeting :D :D
http://i39.tinypic.com/2lxtgz8.jpg
:eek::eek::eek:
ayıp ama ya hahaha bitarafımız şişcek düşücek olan var olmayan var şimdi :D
Izmir de sağlam Melemen yapan bir yer varmı acaba bildiginiz :)
turbo&quattro
13-11-2013, 09:42
Amcayı taksiyle paketledim :) have a safe trip adamım :)
tenk yu dude ;)
Istanbul için Müdavimi olduğum Lades tek kelimeyle muhteşem :) Yanında mutlaka söğüş domates peynir zeytin söyleyin. Gece kulübe çıkmadan önce bile gidip yemişliğim vardır.
Lades Beyoğlu
Adres: İstiklal Caddesi Sadri Alışık Sokak No: 14
Lades Muhallebi - Menemen - Beyoğlu (http://www.mekanist.net/istanbul/restoran/lades-restaurant)
EN İYİ 10
Hürriyet Arama Mobil (http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=338375)
Monitöre banmayalım lütfen rica ediyorum her zamanki gibi :hehe: :D
http://metrosfer.com/wp-content/uploads/2012/09/lades_menemen-tabak.jpg
EN İYİ 10
1. Lades - İSTANBUL
2. Saray - İSTANBUL
3. Bebek Kahve - İSTANBUL
4. Elit - İZMİR
5. Zeynel Çilli - ANKARA
6. Sütiş - İSTANBUL
7. Kuki House - ANKARA
8. Köy Değirmeni - ANTALYA
9. Kaktüs Kafe - ADANA
10. Kale Çay Bahçesi - İSTANBUL
öhöm öhöm
şöyle salon salomanje bir skodamız yokki gitsekde yesek :D
:rolleyes::alright::allaalla:
esatta meşhur özçelik aspava da veya yaşamkent yıldız beyi aspavada sos soğan kaşar tereyağlı(sskt) döner dürüm.
Istanbul için Müdavimi olduğum Lades tek kelimeyle muhteşem :) Yanında mutlaka söğüş domates peynir zeytin söyleyin. Gece kulübe çıkmadan önce bile gidip yemişliğim vardır.
Lades Beyoğlu
Adres: İstiklal Caddesi Sadri Alışık Sokak No: 14
Lades Muhallebi - Menemen - Beyoğlu (http://www.mekanist.net/istanbul/restoran/lades-restaurant)
EN İYİ 10
Hürriyet Arama Mobil (http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=338375)
Monitöre banmayalım lütfen rica ediyorum her zamanki gibi :hehe: :D
http://metrosfer.com/wp-content/uploads/2012/09/lades_menemen-tabak.jpg
EN İYİ 10
1. Lades - İSTANBUL
2. Saray - İSTANBUL
3. Bebek Kahve - İSTANBUL
4. Elit - İZMİR
5. Zeynel Çilli - ANKARA
6. Sütiş - İSTANBUL
7. Kuki House - ANKARA
8. Köy Değirmeni - ANTALYA
9. Kaktüs Kafe - ADANA
10. Kale Çay Bahçesi - İSTANBUL
abi maşallah GPS gibisin ya :D:D
öhöm öhöm
şöyle salon salomanje bir skodamız yokki gitsekde yesek :D
:rolleyes::alright::allaalla:
Hacı oteldeyim sürekli, Kasım sonu doluluk düşünce gezeriz bol bol :)
abi maşallah GPS gibisin ya :D:D
İşim bu çünkü :)
Sizin burada sorduklarınız benim için gazoz :D tüm gün ne adresler, ne mekanlar, ne yemekler soruluyor bana bir bilsen :)
turbo&quattro
13-11-2013, 09:52
Bizide balikci musa ya gonder sen :D
SekoLive
13-11-2013, 09:53
xorfoodsearch yakında android ve akıllı telefonlarda :)
Bizide balikci musa ya gonder sen :D
Akın balığa ben kendim gidiyorum ulan daha nereyi tavsiye edeyim sana :D
360'a gidicez diye tutturdunuz, verdiler elinize bill'i :D
Kahvaltı olarak İstanbul Florya'da Görkem Kilis Sofrası var kahvaltıda masaya aklınıza ne gelirse getiriyorlar. Fiyat birazcık tuzlu ama verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz.
burkaykalyon
13-11-2013, 10:25
Koray abi sana danışıyorum.
Haftaya işten ayrılcam iş arkadaşlarımla birlikte fazla tuzlu olmayan bir yerde yemek yemek istiyoruz. Uygun yer önerin var mı? Ağırlıklı olarak genç grubuz. Hoppa cuppa bişi istemiyoruz. Adam akıllı yemek yiyip muhabbet etmek istiyoruz :D Nereyi önerirsin?
Virginia Angus'u çok merak ettik. Sen gitmiştin galiba. :D
Başka fikri olan varsa söylesin tabi...
Koray abi sana danışıyorum.
Haftaya işten ayrılcam iş arkadaşlarımla birlikte fazla tuzlu olmayan bir yerde yemek yemek istiyoruz. Uygun yer önerin var mı? Ağırlıklı olarak genç grubuz. Hoppa cuppa bişi istemiyoruz. Adam akıllı yemek yiyip muhabbet etmek istiyoruz :D Nereyi önerirsin?
Virginia Angus'u çok merak ettik. Sen gitmiştin galiba. :D
Başka fikri olan varsa söylesin tabi...
Alkollü veda yemeği tarzında bişey arıyosan eğer muhabbetin kralı aşağıda yapılır :)
Güler Ocakbaşı Harbiye
Güler Ocakbaşı Restaurant - Güler Ocakbaşı (http://www.gulerocakbasi.com/)
Esentepe şubesine gitmedim yorum yapamam. Biz otelden sürekli buraya gideriz.
Virginia böyle bir organizasyon için çok fast food kalır. Orada maximum yarım saat kalırsınız çünkü.
burkaykalyon
13-11-2013, 10:41
Alkollü veda yemeği tarzında bişey arıyosan eğer muhabbetin kralı aşağıda yapılır :)
Güler Ocakbaşı Harbiye
Güler Ocakbaşı Restaurant - Güler Ocakbaşı (http://www.gulerocakbasi.com/)
Esentepe şubesine gitmedim yorum yapamam. Biz otelden sürekli buraya gideriz.
Virginia böyle bir organizasyon için çok fast food kalır. Orada maximum yarım saat kalırsınız çünkü.
Abi çok teşekkürler. İletişime geçiyoruz. :)
Erdem K.
13-11-2013, 10:44
Güzelbahçe'de Altınoluk isimli mekanın menemeni bence gayet leziz :)
sercanavcı
13-11-2013, 10:47
izmir ulukentte kasap gökhan ızgara tavuk et sucuk yine ulukentte akın abi kokoreç efsanedir
kent hastanesi sokağı çiğli antepli mehmet usta
pınarbaşında bmc karşısında pejo j9da bi abi adana yapıyodu oda efsane :)
konu çok sıkıntı ağzım sulandı :D
S.Özeren
13-11-2013, 12:08
angus' un yeride ne güzelmiş :D sokağın başından 3 kere geçtik , göremedik 1 saat dolandıktan sonra bulduk çok şükür :D
istabul
döner: beşiktaş tarihi karadeniz döner, kavacık bayramoğlu, sedef büfe sultanahmet
köfte:tahtakale tarihi özkan köftecisi
burger: mano burger (city's mahalle ve asmalımescit)
işkembe: şişli sarıhan işkembe
kahvaltı: beşiktaş çakmak kahvaltı salonu (salaş yer sevenler için ideal)
ayrıca edirne uzunköprü'de kırcasalih volkan et lokantası. efsane kaşarlı köfte yapar
esatta meşhur özçelik aspava da veya yaşamkent yıldız beyi aspavada sos soğan kaşar tereyağlı(sskt) döner dürüm.
Haftasonu ankaradaydım ilk kez özçelikte aspava yedim gerçekten muhteşem birşeymiş keşke istanbulda da olsa bundan :)
SekoLive
13-11-2013, 14:03
Haftasonu ankaradaydım ilk kez özçelikte aspava yedim gerçekten muhteşem birşeymiş keşke istanbulda da olsa bundan :)
bizde oradaydık bu aspava denen şey bizdeki dürümcü muhabbetyle aynıyms :)
döneri iyi değildi adana idare ederdi ikramlar yemeklerden daha öndeydi :)
bizde oradaydık bu aspava denen şey bizdeki dürümcü muhabbetyle aynıyms :)
döneri iyi değildi adana idare ederdi ikramlar yemeklerden daha öndeydi :)
aynen öyle ana yemekten çok ikramlar doyuruyor sonda gelen dondurmalı irmik on numaraydı :D
SekoLive
13-11-2013, 14:20
aynen öyle ana yemekten çok ikramlar doyuruyor sonda gelen dondurmalı irmik on numaraydı :D
evet o çok iyidi
dondurma ne kullanıyorlar bilmiyorm ama güzel bi tadı vardı :)
semaverle masaya verilen çayda cok iyidi.
Mivec_4G63
13-11-2013, 14:23
beşiktaş dürümcede dürüm, kavacık mangal kebap köfte, lezzet express kandilli adana kebap(Mutlaka tavsiye edilir), fatihte kilis kebapta lahmacun, fatih şeref büryanda büryan+adana ikisi de iyi. Giderseniz kitelden de mutlaka tadın. Kısıklı Elazığlı Çiğfköteci. Veeeeeee Ümraniye cömert köfte :D
Vazgeçilmezlerim bunlar :))
evet o çok iyidi
dondurma ne kullanıyorlar bilmiyorm ama güzel bi tadı vardı :)
semaverle masaya verilen çayda cok iyidi.
biz orda epey muhabbet ettik adamlarla size çaylar torpilli duble getiriyorum kimseye vermem böylesini demişti ama size baya bir torpilli gelmiş :D
beşiktaş dürümcede dürüm, kavacık mangal kebap köfte, lezzet express kandilli adana kebap(Mutlaka tavsiye edilir), fatihte kilis kebapta lahmacun, şeref büryan fatih büryan+adana ikisi de iyi. Giderseniz kitelden de mutlaka tadın. Kısıklı Elazığlı Çiğfköteci.
Vazgeçilmezlerim bunlar :))
kısıklıdaki elazığlı çiğköfteci evimin dibinde ben bu kadar garip tadı olan bir çiğköfte yemedim ya hiç hoşuma gitmiyor. :) Etsiz çiğköftede adıyamanlı ömer usta ve lagash favorim benim.