Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerde Ne Yenir?
SekoLive
13-11-2013, 14:27
biz orda epey muhabbet ettik adamlarla size çaylar torpilli duble getiriyorum kimseye vermem böylesini demişti ama size baya bir torpilli gelmiş :D
semaveri görünce şaşırdık hatta hesaba ekledilermi diye düşündük hesap gelince utandık :)
belki aynı saatte oralrrdaydık pazar 4.30 gibi cıktık yola
Mivec_4G63
13-11-2013, 14:32
kısıklıdaki elazığlı çiğköfteci evimin dibinde ben bu kadar garip tadı olan bir çiğköfte yemedim ya hiç hoşuma gitmiyor. :) Etsiz çiğköftede adıyamanlı ömer usta ve lagash favorim benim.
farklı tadı olduğu için seviyorum ben de :D Diğerleri kısır gibi geliyor artık..
Ya gidiyorum kebapçılarda etli çiğköfte yiyorum ya da elazığlı.
Çok çok zorda kalırsam üsküdar tic. mesleğin karşısındaki oses'in çiğköftesini yerim.
Lagashı nasıl yiyorsunuz hayret :D
semaveri görünce şaşırdık hatta hesaba ekledilermi diye düşündük hesap gelince utandık :)
belki aynı saatte oralrrdaydık pazar 4.30 gibi cıktık yola
Yok biz cumartesi gitmiştik pazarda gidelim dedikte zamanı uyduramadık yoksa iki gün üst üste gidecektik :D
farklı tadı olduğu için seviyorum ben de :D Diğerleri kısır gibi geliyor artık..
Ya gidiyorum kebapçılarda etli çiğköfte yiyorum ya da elazığlı.
Çok çok zorda kalırsam üsküdar tic. mesleğin karşısındaki oses'in çiğköftesini yerim.
Lagashı nasıl yiyorsunuz hayret :D
Lagashında diğerlerine göre acı oluşu hoşuma gidiyor :D
Erdem K.
13-11-2013, 14:50
Alsancaktaki dönerci Orhan'ı da beğeniyorum... (Kemeraltında da şubesı var sanırım.)
Güzelbahçe'de Altınoluk isimli mekanın menemeni bence gayet leziz :)
Bana o kadar uzakki :D Melemen yaklasık 50 tl ye gelebilir :D
Istanbul için Müdavimi olduğum Lades tek kelimeyle muhteşem :) Yanında mutlaka söğüş domates peynir zeytin söyleyin. Gece kulübe çıkmadan önce bile gidip yemişliğim vardır.
Lades Beyoğlu
Adres: İstiklal Caddesi Sadri Alışık Sokak No: 14
Lades Muhallebi - Menemen - Beyoğlu (http://www.mekanist.net/istanbul/restoran/lades-restaurant)
EN İYİ 10
Hürriyet Arama Mobil (http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=338375)
Monitöre banmayalım lütfen rica ediyorum her zamanki gibi :hehe: :D
http://metrosfer.com/wp-content/uploads/2012/09/lades_menemen-tabak.jpg
EN İYİ 10
1. Lades - İSTANBUL
2. Saray - İSTANBUL
3. Bebek Kahve - İSTANBUL
4. Elit - İZMİR
5. Zeynel Çilli - ANKARA
6. Sütiş - İSTANBUL
7. Kuki House - ANKARA
8. Köy Değirmeni - ANTALYA
9. Kaktüs Kafe - ADANA
10. Kale Çay Bahçesi - İSTANBUL
İstanbula geldiğimde rahatsız ederim o zaman :)
Diyarbakır'da askerlik yapınca ciğercileri de keşfettik hâliyle.
Dağkapı'ya yolunuz düşerse Ciğerci Remzi var; lokum gibi. Yanında acılı yağlı kıtır ekmek veriyor ki; ondan 2 tabak istiyorum gittiğimde. :)
CasabLanca
13-11-2013, 18:13
Ankara ostim iş merkezinde Dönerius var, forumdan searock deniz abinin mekanı. Döner konusunda aşmışlar olayı.
Çiftlik kavşağı petrol ofisi içerisinde big bang burger var, orasıda ziyaret edilmeli
yolunuz düşerse Marmaris hisarönü mevkinde datça yolu üzerinde mavi pide var, özellikle patlıcanlı pidesini tavsiye ederim.
yine Marmaris datça yolu üzerinde içmeler sapağında ki asparan'da köy kahvaltısı harika..
canozyavuz
13-11-2013, 18:51
Ankara'da şöyle öğle vakti tavuk-pilav ya da kuru-pilav yapabileceğimiz bi yer yok mudur? Acayip canım çekiyo şu aralar. Aslında güzel tabldot mekanı önerisi varsa o da olabilir.
Izmir de sağlam Melemen yapan bir yer varmı acaba bildiginiz :)
Gel ben sana bi ara yapayım kanka :D
Kapalı çarşı kilisli kebapçı ali ustada kebap yenir künefe yenir salata yenir. Kısaca o dükkanda herşey yenir :)
Menemen konusunda Samsun'da Muhtarın Yerini tek geçerim. gece gece canım cekti :(
Akşam 21.00 dan sonra konu kilit istiyor :D
metin_1989
14-11-2013, 11:08
vallaha zeytınburnu ambarlara gıdeken eskı vakıfbankın ordakı cıgerıstan ve aksaray metrosunun cıkısında sol tarafta cıgerıstanda cıger ve kuzu sıs kesınlıkle tavsıye ederımmmm hayatımda boyle cıger ve tat gormedım de yemedımde :)
Gel ben sana bi ara yapayım kanka :D
Sözümü aldım bro :D
aynen öyle ana yemekten çok ikramlar doyuruyor sonda gelen dondurmalı irmik on numaraydı :D
evet o çok iyidi
dondurma ne kullanıyorlar bilmiyorm ama güzel bi tadı vardı :)
semaverle masaya verilen çayda cok iyidi.
dondurmalı ırmığın markası hacı şerıfmıydı?
Haftasonu ankaradaydım ilk kez özçelikte aspava yedim gerçekten muhteşem birşeymiş keşke istanbulda da olsa bundan :)
Bu işi istanbulda hakkıyla ilk yapan adam köşeyi döner zaten :)
Evde salçalı ekmek yiyesim geldi.
Böyle ekmeği kızartacaksın
üzerine salçayı mis gibi süreceksin
sonra hafifçe zeytinyagı gezdirip, azıcık nane serpiceksin
:/
Evde salçalı ekmek yiyesim geldi.
Böyle ekmeği kızartacaksın
üzerine salçayı mis gibi süreceksin
sonra hafifçe zeytinyagı gezdirip, azıcık nane serpiceksin
:/
Annem urfalı :) teyzem bittikçe bize biber salçası gönderir. Dediğini ben mütemadiyen yapıyorum :D
Yiyenler bilir ne kadar zahmetli bir yapım süreci ve efsane bir tadı olduğunu biber salçasının. Haliyle zehir gibi tadı var :)
turbo&quattro
15-11-2013, 17:32
Valla canim cektim simdi gidip salca bulayim biyerden :D
Valla canim cektim simdi gidip salca bulayim biyerden :D
Olm söyleseydin giderken paket yapardım sana uçakta yerdin :D
http://www.mardinlibakkalim.com/modules/catalog/products/pr_01_320_max.jpg
turbo&quattro
15-11-2013, 17:43
Annemler bidon bidon salca yapmislar sorun degildi de burada havaalaninda cope atiyorlar ondan hicbirsey getiremedim :D
Merkez efendi de Köfte yemeyen varsa mutlaka yemeli...
http://i42.tinypic.com/2r5tfgo.jpg
Merkez efendi de Köfte yemeyen varsa mutlaka yemeli...
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0cMlLW7pB81qPLa8I4YhE5JW18JzrK poXgPHBHJFS7vD5gSlu
Cuma günleri gidersen enfes Kuzu İncik yapıyorlar :) ama sadece Cuma var.
Cuma günleri gidersen enfes Kuzu İncik yapıyorlar :) ama sadece Cuma var.
Abi tanışma hikayemiz çok garip oldu bura ile,vize sonrası kendimizi yemeğe vuralım dedik yeditepeden buraya gitmemiz 2 saatimizi aldı ama bi an mide spazmı geçiricem sandım ayıptır sölemesi 2 porsiyon yemiştim harika ötesi.
kuzu yu da kesin denicem haftaya cuma :D :icon_tup:
Tadı Damağımda Kalan Yerler :
Kahvaltı : Kendi evim ( Bol çeşitli karışık istediğim gibi )
İşkembe : Saruhan
Börek + Tatlı : Karaköy Güllüoğlu
Balık : Anadolu Fenerinde Kaptanın yeri
İskender : Niyazibey
Ciğer : Edirnede Meşhur bir yermiş yeğenim bir kere getirdi tadı damağımda kaldı..
Kahve : Starbucks Browni + Capucino
Köfte : MerkezEfendi ( Doğru olanı Sahteleri değil )
ankara
doner suha - mutlu - ozler-etlik
kepap duveroglu anittepe-demirkopru petrolofisi ici yaprak kepepi
kuzu cevirme saban usta esertepe
kavurma kazan mesur kavurmaci
pide yean-ozler etlik kusbasili
kokerec haci
copsis gimat koseoglu
suan aklima gelen bunlar
Abi tanışma hikayemiz çok garip oldu bura ile,vize sonrası kendimizi yemeğe vuralım dedik yeditepeden buraya gitmemiz 2 saatimizi aldı ama bi an mide spazmı geçiricem sandım ayıptır sölemesi 2 porsiyon yemiştim harika ötesi.
kuzu yu da kesin denicem haftaya cuma :D :icon_tup:
Evet köftesi harika :) bizim eve çok uzak zorlanıyoruz giderken Merter'den 4 dk falan sürüyor :D
İzmirde yeni keşfettim kesinlikle ve kesinlşkle şzmirdekiler gidip denesin bucada ve kordonda yeri olan Sakız Adası cafede ' Tiglia a la Creme' adı altında beyaz şarap ve hardal sosruyla marine edilmiş tavuk ve üstüne ouzolu türk kahvesi BAYILDIM !!!!
burkaykalyon
15-11-2013, 22:54
(XoR)Koray Abi'nin tavsiyesi ile Harbiye'deki Güler Ocakbaşı'na gittim bu akşam. 8 kişilik bir gruptuk. Etler lokum, mezeler çok iyi sadece tek kötü yanı mekan çok ufak ve dar ve çok kalabalık olduğundan haliyle gürültü bir hayli fazla. :) Çok memnun kaldık.
Hesap ta ciddi manada uygundu.
Corluda tatli konagi var. Bi hayrabolu tatlisi var duz duvara cikarir. Tatlinin kendisi bildigin hamur. Susleme cok iyi. Findik tahin vs aklıma gelmiyo simdi :) yeri tarif edemiycem yabancisiyim.
Afyonda kuyumcularcarsisina girmedrn solda tatlici var onunde her daim dev gibi bal kabagi olur. Kaymakli kabagi, tulumbasi , irmik helvasi , ekmek kadayifi cok iyidir.
O yolun ustunde sagda kahve vardir. Agac golgesindedir oturaklar. Onun dibinde bi kofteci var adini unuttum . Cok lezzetlidir ve bi kofte ekmek icin 20 dk sira beklersiniz.
Yine afyonda ziraar bankasinin yanı, isbankin karsisinda numan usta vardir. Et ve tavuk doneri ciddi lezzetlidir.
Ankarada emek'te çukur ağa var. Yemek oncesi 7 cesit falan meze geliyor. Yemegi geciyorum cunku ikram olarak irmik helvasi geliyor dondurmali. Sadece onun icin gidilir. Oyle bi irmik helvasi yemedim.
Ankara etlikte ozler doner var. Gataya donmeyip duz gidince ilk isiklarda karsi kosenin biraz icerisinde. Et doneri cok iyi.
Yine afyon ykm de restorantta tavuk izgaralar cok lezzetli. Kirmizi eti sert.
Corluda ozcanlardi sanirim. Bayagi meshurmus. Koftesi iyi. Servis yaparken de atiyorum toplam porsiyondaki kofte adedi 10 taneyse 5ini once 5 ini sonra getiriyor. Sicak sicak :)
Luleburgazda istanbul caddesinde trafigin akis yonunun tersine yürüyünce ogretmen evine gelmeden soldaa tam köşe basinda cigerci var. Lokum.
Trakyada buyuk ve kucuk mandira var . Hangisinde hatirlayamiyorum simdi tavuk yemegi mutistir. Sutte bekletiyolarmis heralde. Yaninda gelen yogurt manda yogurdu. Kalip gibi resmen peynir keser gibi kesersin.istanbuldan yemege gelenler olurmus.
Elazigda kofteciler sokagi vardir. Caglayan'in tavuk biftegi cok iyi.
SekoLive
16-11-2013, 08:56
dondurmalı ırmığın markası hacı şerıfmıydı?
marka görmedim cokda markalı bişi oldugunu sanmıyorm :)
dondurma ayrı toplarda irmik ayrı toplarda geldi.
Onurkk06
16-11-2013, 10:08
Beyler ankarada sağlam döner yemek isteyenler eski garajların içindeki peçenek dönere gitsin
Orçun Dikayak
16-11-2013, 10:48
İzmir'de yaşıyorum İzmir içi en çok gittiğim ve lezzeti güzel olan yerleri yazıyorum.
Tire'de tandır yemeye sürekli gittiğim bi yer var adı Tire Babaoğlu Kebapçısı diye geçiyor.Ama sabah 7 sinde yola çıkıyorum burdan sabah kahvaltımı tandır ile yapıyorum herkese tavsiye ederim.En geç sabah 9-10 gibi bitiyor.
http://imageshack.us/a/img855/4346/xb9f.jpg
http://imageshack.us/a/img34/9791/xy73.jpg
http://imageshack.us/a/img543/6052/oe3z.jpg
Bunun haricinde Pilavcı Behçet abimiz var zaten forumda toplanıp gidilmişti yeri Bornova'da Özkanlar pazarının kurulduğu yerde.
Forum Bornova'dan çıkışta Tat Mahal diye bir yer var yanlış hatırlamıyorsam orda Kokoreççi Baki Usta var.Ordan Kokoreç yemenizi şiddetle tavsiye ederim eskiden hep gidip Asım Ustada yerdim ama eskisi tadı alamıyorum ordan bi deneyin derim hak vereceksiniz eminim;)
Bornova Hükümet konağının orda 2 adet köfteci var tavsiye edebileceğim.Birisi Kebap 74 baya eski bi köfteci ve gerçekten lezzetli köfteleri sakın tek söylemeyin direk 1,5 söyleyin her türlü gidiyor çünkü :) Ve eskiden Bornova merkezde Büyük Caminin önünde turuncu Pejoda köfte tavuk yapan bi Hayati Abimiz vardı dükkan açmış oda Hükümet konağının orda dükkanın adı Hayati Abi.Yiyecek olarak yarım ekmek tavuk ve Hayati köfte'yi öneririm şiddetle.
Afiyet olsun şimdiden:D
Kayseri'de
Köşk'te dürüm
Elmacıoğlu'nda iskender
Otantik'te kumpir yenilebilir mesela
Birazdan Edirne Uzunköprü ye doğru yola çıkacağım
Tavsiye var mı yenilecek yemek uğranılacak mekan v.s :D
https://tr.foursquare.com/v/mis-kofte/4c39ffba1e06d13a797d7a3e
kemerburgaz mis köfte boş geçilmemeli, geçen gittik lezzet nefis, doyurucu. duvarlarda göreceğiniz çerçeveli fotoğrafların önemini hesaba katmıyorum bile.
Eyup Duygun
16-11-2013, 11:45
Bır zamanlar cok takıp ettıgım bır taraftar forumunda benzer konular vardı. Herkes bıldıgı tenhada kalmıs farklı lezzetlerı yazardı bılmeyen gıdıp oralarda yerdı Yenı mekanlar sunulurdu ınsanlara. Turkıyenın her sehırınden adam var su forumda benzer bısey yapalım bence bızde. bırbırımıze tavsıyelerde bulunalım.
Baslıyorum
İzmir 3.sanayi sitesi Camii Altında İŞTİP KÖFTE!
İzmir Bostanlı (SEYYAR) Koftecı Metin(bostanlı mıgrosun arkasında durur)
Izmır Bornova(mıgros onu) Boyozcu.
Gibi.
Et NUSRET de yenır.he ama izmirde yok malesefkı :D
Jumbooooo
@ondo :)
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20131116_233159_zps0fe39fce.jpg
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20131116_233156_zpsffc2b30a.jpg
ChtArdARSL
16-11-2013, 23:11
@xor abı neresıı burası yaaa afıyet olsun
Caner B.
16-11-2013, 23:15
Bugun Zeytinburnu dikilitas daki merkezefendi koftecisine gittim gercekten cok guzel koftesi.2 porsiyon yedim ama 1.5 yeterli.2 fazla geliyor ve pek insan isi degil :D
Draniela
16-11-2013, 23:29
@xor abı neresıı burası yaaa afıyet olsun
tok karnım acıktı valla :D
Ali Burak Şık
16-11-2013, 23:37
@ondo :)
Alibeyköy'deki ondo dürüm mü burası abi :)
Ayrıca işkembe, kelle paça içmek isteyenler Tarihi Balat İşkembecisine gidebilirler :) Balattaki taksi durağının sokağından içeri girince karşınızda gözüküyor , bayağı eski bir yerdir ve o civardaki en iyi çorbacıdır :D
Day Walker
16-11-2013, 23:41
Fakat iyi yedik ama :D
Day Walker
16-11-2013, 23:46
@xor @mmustu :D
http://i1255.photobucket.com/albums/hh633/oguzdereli/B548CF6A-C838-4BAD-8AE0-17C367688052-1984-00000295796E3975_zps7358bac1.jpg
coastguard
17-11-2013, 00:03
@XoR
@Day Walker
Soğanlar feciymiş, olsa da gömülsek !!!
gülerocakbası esentepeye gıttık bugun.
harbıyeden kesınlıkle daha sakın bı yer olduguna emınım.
bıcırık oldugu ıcın ocaktan uzak kaldık bıraz ama hafıf muzık,garsonların ılgısı,lezzet oldukca ıyıydı.fıstıklı ve kopoglu ılk defa yedım,guzellerdı.
*babasının kızı.yemek yerken kendınden gecıo.sanırsın bısey yıyo.allahın otu :D:D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1454790_10151847402603422_116793833_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1426678_10151847402658422_888108863_n.jpg
Mekan Ondo Dürüm Alibeyköy, arabanın hayırlı olsun buluşmasını yaptık :D
Gomtanım sizede afiyet olsun ailecek :)
Mekan Ondo Dürüm Alibeyköy :)
Gomtanım sizede afiyet olsun ailecek :)
senın 3 oncekı sayfalara kadar olan yerlere baktım,en uygunu oydu bugune.tasındıgım yer pek hos olmadı.ben yıne 106kg olcam sanırım :D heryer yakın akü. focada en yakın avm 65km ıdı :D usenıyordu ınsan. yıldız tam ortada. ordan cıktık bebege wafflea. orası da .ok olmus. polıs ceza yazıp duruo. subay mubay kem kum zor atlattık :) gelırken gordum besıktasta da acılmıs ab'bas
sarıyer pıdeban var sımdı denenecek en kısa zamanda :)
senın 3 oncekı sayfalara kadar olan yerlere baktım,en uygunu oydu bugune.tasındıgım yer pek hos olmadı.ben yıne 106kg olcam sanırım :D heryer yakın akü. focada en yakın avm 65km ıdı :D usenıyordu ınsan. yıldız tam ortada. ordan cıktık bebege wafflea. orası da .ok olmus. polıs ceza yazıp duruo. subay mubay kem kum zor atlattık :) gelırken gordum besıktasta da acılmıs ab'bas
sarıyer pıdeban var sımdı denenecek en kısa zamanda :)
Pide için Ümraniye Lider pide de çok iyi :) Taksime çıkarsanız Karadeniz Şimşek pide salonu istiklalin girişinde fransız konsolosluğunun sağındaki sokakda :D
Maratondan dolayı yarın arabasız gelicem, 15-23'üm gece senin için çok geç olmazsa sana bi Çarşı turu yaptırayım yarın gece The United'da oturur Guiness içeriz :D
gece sorun degıl de nobet gunumu mu buldun la :D
yarın kasımpasaya caya bekerlım. kuzey denız saha benden sorulur :D alkolsuz herseyı ıcırebılırım :p
gece sorun degıl de nobet gunumu mu buldun la :D
yarın kasımpasaya caya bekerlım. kuzey denız saha benden sorulur :D alkolsuz herseyı ıcırebılırım :p
Yarın öğlen trafiğe bakıcam çok boktan olmazsa arabayla giderim. İşten çıkışta gece içtimasına yetişirim gomtanım iyi geceler :D
allah nasip ederse yarın akhisarda olacağım tavsiyeleri olan varmı :soru:
imprezaWRC
23-12-2013, 11:09
Mersin'de nerde tantuni yenir?
Google'da ufak bir araştırma yaptım, resmen çorbaya döndüm.
Yaprak tantuni, Göksel tantuni, Memoş, Mert Tantuni, Hasan Usta...vs önerenler var.
Ama, Yaprak ve Göksel'e gitme diyenlerde var. Memoş'a git diyenler sayıca fazla gözüküyorlar :D :D
Hangisine gideyim, birde tavsiye ettiğiniz yerin açık adresinide belirtin; sanırım Yaprak ve Göksel'in milyon tane şubesi varmış ve hepsi aynı değilmiş, ulan ne tantuniymiş be, yok oraya gitme, o şube tü kaka, yok o kazıkçı, yok oradan asla Mersin'li yemez, ee o zaman kim yer :D :D :D
İbrahim33
23-12-2013, 11:10
Yaprak tantuni, Göksel tantuni, Memoş, Mert Tantuni, Hasan Usta...vs önerenler var.
Ama, Yaprak ve Göksel'e gitme diyenlerde var. Memoş'a git diyenler sayıca fazla gözüküyorlar :D :D
Hangisine gideyim, birde tavsiye ettiğiniz yerin açık adresinide belirtin; sanırım Yaprak ve Göksel'in milyon tane şubesi varmış ve hepsi aynı değilmiş, ulan ne tantuniymiş be, yok oraya gitme, o şube tü kaka, yok o kazıkçı, yok oradan asla Mersin'li yemez, ee o zaman kim yer :D :D :D
memoşa git derim başkada birşey demem.yalnız öğlen saat 4 gibi kapatıyor bilgin olsun.
imprezaWRC
23-12-2013, 11:13
memoşa git derim başkada birşey demem.
Memoş'un şubesi falan var mı?
İbrahim33
23-12-2013, 11:14
şubesi yok , 2-3 kardeş kendileri çalışıyor.
imprezaWRC
23-12-2013, 11:16
şubesi yok , 2-3 kardeş kendileri çalışıyor.
Adresi bu mu?
Silifke Cd Çavuşoğlu Apt. 152/D
İbrahim33
23-12-2013, 11:18
Adresi bu mu?
Silifke Cd Çavuşoğlu Apt. 152/D
evet abi adresi odur.
imprezaWRC
23-12-2013, 11:19
evet abi adresi odur.
Eyvallah sağolasın :)
ya Beşiktaş Mecidiyeköy şişli Alibeyköy Feriköy vs gibi yerlerde tavsiye edeceğiniz Ondo ayarında kebapçı - köfteci - pideci vs yerleri bir yazsanıza
haftada 1 muhakkak dükkandaki uşaklar ve eşleri alıp çıkıyoruz hep ondo hep ondo gına gelmek üzere :D
Pide için Ümraniye Lider pide de çok iyi :) Taksime çıkarsanız Karadeniz Şimşek pide salonu istiklalin girişinde fransız konsolosluğunun sağındaki sokakda :D
Maratondan dolayı yarın arabasız gelicem, 15-23'üm gece senin için çok geç olmazsa sana bi Çarşı turu yaptırayım yarın gece The United'da oturur Guiness içeriz :D
taksimde menemenci demiştin sen bana bilmem hatırlar mısın?
nereydi ora koray ya?
taksimde menemenci demiştin sen bana bilmem hatırlar mısın?
nereydi ora koray ya?
Lades i söylemiştir.
Lades i söylemiştir.
şimdi korkuyorum, kaç tabak yiyosun dicem, astronomik rakam geleceki keyfim kaçacak:)
kanku fiyatları uçuk kaçık değil ben 3 tabak yiyorum mesela :D
bir kaç kere gittim öğlen yoğunluğundan olabilir belki ama ben çok beğenmedim açıkçası
astronomik rakam derken fiyat açısından değil senin yediğin tabak sayısı bakımından, esnaf lokantası tabak adedini duyduğumdan beri gözüme uyku girmiyo desem yeridir:D:D
kanku emin ol yemek konusunda accık aç gözlüysen o lokantada sende o kadar yersin bee :D
Abi memoş tantuni den şaşma.
Göksel'in birtek gökdelenin ordaki şubesi güzel.
Denizhan2 tantuni benim favorimdir mezitlide.
Yaprak , mert hasan usta vb benim pek hoşuma gitmiyor.
Mersindeki eve gittiğimde eve genelde Gökselden sölüyorum ben gayet güzeldi.
ankara eski sanayide acl ford servisinin ilerisinde ciğerci var küçük bir kulübede satıyor.ciğeri on numara :D
ya Beşiktaş Mecidiyeköy şişli Alibeyköy Feriköy vs gibi yerlerde tavsiye edeceğiniz Ondo ayarında kebapçı - köfteci - pideci vs yerleri bir yazsanıza
haftada 1 muhakkak dükkandaki uşaklar ve eşleri alıp çıkıyoruz hep ondo hep ondo gına gelmek üzere :D
güncelllllll
Mersindeki eve gittiğimde eve genelde Gökselden sölüyorum ben gayet güzeldi.
Hiçbiri kötü değil ama lezzet farklı :)
güncelllllll
Pangaltı son durakta bi kebapçı var da adı aklıma gelmiyor. Tavsiye ederim :)
Tek gidilir de aile ile gidilir mi orasını bilemem :D
Hiçbiri kötü değil ama lezzet farklı :)
Park Plaza'ya yakın olan mersinli arkadaşlarla yazın görüşürüz o zaman Tantuni buluşmasıyla :)
Park Plaza'ya yakın olan mersinli arkadaşlarla yazın görüşürüz o zaman Tantuni buluşmasıyla :)
Haziran sonu gibi Mersin'e geçerim o saatten sonra bi pm yeterli :)
CasabLanca
23-12-2013, 15:11
Abi memoş tantuni den şaşma.
Göksel'in birtek gökdelenin ordaki şubesi güzel.
Denizhan2 tantuni benim favorimdir mezitlide.
Yaprak , mert hasan usta vb benim pek hoşuma gitmiyor.
mersinde pozcunun ordaki göksele gittik kanki, adamlar alel aceleye getirip dürümleri boğazımıza dizdi lan :D
StyleALP
23-12-2013, 15:31
güncelllllll
Kurtuluş son durak Kebapçı Çavuş
Sercan K.
23-12-2013, 15:44
Tüm sayfaları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama Samatya Develi de gayet güzeldir.
Ferhat_V
23-12-2013, 16:01
Topkapı sarayı konyalı restaurant...2 döner 2 kola 70 lira verdim daha gidersem :D
kskrhnegatif
23-12-2013, 16:46
Bornova merkez luci döner. Lezzetli ve ucuz. Bir de küçükpark namlı ciğer. Duble karışık ızgara + ayran + salata 10 lira. Gittiğinizde yer bulamayabilirsiniz. :D
Topkapı sarayı konyalı restaurant...2 döner 2 kola 70 lira verdim daha gidersem :D
Konyalı öyledir :)
Kurtuluş son durak Kebapçı Çavuş
üniversite zamanı birkaç kez gitmiştim gerçekten lezzetliydi ama son zamanlarda nasıldır bilemiyorum.
soğuklar iyice başladı haftasonları için var mı güzel mekan önerileri şöyle manzaralı cafeler fln :)
SekoLive
07-01-2014, 11:47
Tayin Cağ Kebap Cafe Restaurant - Topselvi (http://www.mekanist.net/istanbul/restoran/tayin-cag-kebap-cafe-restaurant)
yorum 1 tane yapılms ama ciddi anlamda güzel cağ kebabı yaparlar.
ezo gelin çorbasıda cok iyidir.
çalışanlarda sanırım hep aileden müşteriye bayağa ilgili alakalılar.
tesadüfen gittim yolum düştükce uğrarım oraya.
Tayin Cağ Kebap Cafe Restaurant - Topselvi (http://www.mekanist.net/istanbul/restoran/tayin-cag-kebap-cafe-restaurant)
yorum 1 tane yapılms ama ciddi anlamda güzel cağ kebabı yaparlar.
ezo gelin çorbasıda cok iyidir.
çalışanlarda sanırım hep aileden müşteriye bayağa ilgili alakalılar.
tesadüfen gittim yolum düştükce uğrarım oraya.
şu cağ kebabı bir türlü deneme fırsatım olmadı. nerede iyisi yenir acaba. ümraniye tepeüstünde varmış baya meşhur biryer sanırım.
Geçenlerde beşiktaştaki dürümceyi denedim buradaki yorumlar üzerine hiç bir tat alamadım yaptıkları kebaptan hiç memnun kalmadım.
SekoLive
07-01-2014, 11:57
gkn dürümce konusunda aynı fikirdeyim bende arkadaşlarım cok anlattı diye geçerken uğradım tatsızdı.
kartalda dediğim yer yolun düşerse uğra özellikle 11-12 gibi denk getirirsen ilk cıkanlar dahada lezzetli geldi bana
gkn dürümce konusunda aynı fikirdeyim bende arkadaşlarım cok anlattı diye geçerken uğradım tatsızdı.
kartalda dediğim yer yolun düşerse uğra özellikle 11-12 gibi denk getirirsen ilk cıkanlar dahada lezzetli geldi bana
bide aslında ondo dan sonra benim çöp şiş anlayışım değişti sanırım bi yerde 10 şişte gelirken diğerinde 2 şiş anca vardı. verdiğin parayı hiç hak etmiyor adana dürümde garnitürden etin tadını aldırtmıyor.
işyerim çok yakın aslında kartaldaki yere ama işte yemeklere dışarı çıkabilecek vakit olmadığından zor gibi o iş :) olmadı bir haftasonu yolu o tarafa düşürteyim ben :)
Afyona atandım yiyecek namına bişey yok, lezzet yok aç kaldım buralarda :)
kartalda hepet var kasap et mangal etleri çok lezzetli fiyatı da makul.
ankarada , ostim ofim iş merkezinde foruma üye "searock" deniz abimizin çok güzel bir mekanı var. Dönerius adı. iskenderun üsulü soslu et/tavuk dönerleri çok çok iyi , sevis dönerleri ve special leride çok güzel. ayrıca künefesi enfes :) bütün bu güzelliklerin yanında fiyat ise çok uygun ankaralı arkadaşların gidip bu lezzetleri tatmasını tavsiye ederim :)
edit: imla
gokberkeren
07-01-2014, 15:23
Afyona atandım yiyecek namına bişey yok, lezzet yok aç kaldım buralarda :)
Anıtpark`ın iki yan sokağında meshur İkbal lokantası ve yine Anıtpark`ın çaprazında Gamze Döneri tavsiye ederim :)
S.Özeren
24-02-2014, 14:01
Istanbul için Müdavimi olduğum Lades tek kelimeyle muhteşem :) Yanında mutlaka söğüş domates peynir zeytin söyleyin. Gece kulübe çıkmadan önce bile gidip yemişliğim vardır.
Lades Beyoğlu
Adres: İstiklal Caddesi Sadri Alışık Sokak No: 14
Lades Muhallebi - Menemen - Beyoğlu (http://www.mekanist.net/istanbul/restoran/lades-restaurant)
EN İYİ 10
Hürriyet Arama Mobil (http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=338375)
Monitöre banmayalım lütfen rica ediyorum her zamanki gibi :hehe: :D
http://metrosfer.com/wp-content/uploads/2012/09/lades_menemen-tabak.jpg
EN İYİ 10
1. Lades - İSTANBUL
2. Saray - İSTANBUL
3. Bebek Kahve - İSTANBUL
4. Elit - İZMİR
5. Zeynel Çilli - ANKARA
6. Sütiş - İSTANBUL
7. Kuki House - ANKARA
8. Köy Değirmeni - ANTALYA
9. Kaktüs Kafe - ADANA
10. Kale Çay Bahçesi - İSTANBUL
Koray abi senin burdaki yazıları okuyup baya bi yere gidip memnun kalmışlığım vardır
Ancak bu menemen için aynı şeyi söliyemicem :D çok sevdiğimden dün denk düştüm dedim deniyim ama hiç beğenmedim ayrıca yaptıkları mutfak yerinin dışardan görüntüsüde hiç hijyenik değildi
Konuyu hortlatmak istiyorum :D
İzmir il sınırları içerisinde cok fena pis güzel gözleme ve açık ayran yapan yer varmıdır ?
Tek izin günüm pazar onu da güzel bir şekilde değerlendirmek istiyorum :)
lnd_samet
10-03-2014, 16:51
izmirde fantastik bir yer söylüyorum yeni keşfettim bende
kelleci pala :)
enfes bi kelle-tandır-kokoreç-böbrek yenilecek mekan :D
kokoreç direk pişmiş tekerlek halinde geliyor baharat size ait ekmeksiz hüp hüp :)
dünden beridir tansiyonum çıkmış durumda acayip yedim:)
+ alkol var mekanda, fiyatlarda güzel.
oğlan anası mevkkinde otobanın hemen yanında. şu çoban eti ilerisinde kalıyor
Denizli için bayramyerinde kuyu tandır yemek isteyenler çok iyi avlu bazarda perşembe günleri babadagin meşhur tandircisi yapıyor bilginize
Blackbird
10-03-2014, 21:17
Ümraniye Atakent İstanbul Beyti yolunuz düşerse tavsiye ederim Beytisi güzel gerçekten.
Dönerci Celal Ustanın 200-300m ilerisinde.
İbrahim33
10-03-2014, 21:51
silifkeye yolu düşenler çarşıda , ibo dayı'da kuşbaşı yemeden dönmesinler :)
BuRaK_eFe
11-03-2014, 00:13
Ankarada tunalı taraflarında naci geldi naci diye bir ses duyarsanız durun naciyi bulun yiyip yiyebileceğiniz en iyi ciğeri yemek için koşun :) internet sitesi vardı alo naci diye baktınız o taraftasınız arayın abimiz seyyar bakarsınız yakınlarda olur basar kontağa gelir ve ankaranın en ünlü seyyarıdır ;)
Risendark
11-03-2014, 02:47
Ankarada önerebileceğiniz kokoreççi var mı ??? (Nöbetçi kokoreç ve pikolet harici)
Mert Ali
11-03-2014, 02:58
bursa demirtaşpaşa. kayhan çarşısı. yeşil pideli köfte.
kanatçı haydar'da kanat
altıntel künefe'de künefe
istinye park go mongo'da mango sufle
son zamanlarda vazgeçilmez lezzet duraklarımız :D
İstanbul Avrupa yakasında horhor harici lahmacun tavsiyesi lazim.
ya da hamuru güzel açık fırın da olur. içini hazırlarım üşünmeden. acayip lahmacun yiyesim geldi:/
Sosisli olarak kadıköy petek büfeyi beğendim geçen.
İstanbul Avrupa yakasında horhor harici lahmacun tavsiyesi lazim.
ya da hamuru güzel açık fırın da olur. içini hazırlarım üşünmeden. acayip lahmacun yiyesim geldi:/
Kocamustafa paşada cerrahpaşayı geçince gelen kavşakta sağda mevlana pide var tavsiye olur
Genel olarak mevlana'larda gevrekten ziyade ağır yağlı lahmacun çıkıyor diye kalmış aklımda. Aldım listeme teşekkürler aslan
Genel olarak mevlana'larda gevrekten ziyade ağır yağlı lahmacun çıkıyor diye kalmış aklımda. Aldım listeme teşekkürler aslan
Rica ederim benimde bazen canım çektiğinde Sultangaziden kalkıp oraya gidiyorum çünkü başka yerde öyle çıtır lahmacun yemedim
kavacık birlik kasap/steakhouse..
PROMINENT
28-04-2014, 17:26
[QUOTE=M3CSL;7443354]Sosisli olarak kadıköy petek büfeyi beğendim geçen.[
emiin önü iskelesi karşısın daki yıldırım büfe de iyidir. :icon_tup:
SekoLive
28-04-2014, 17:30
[QUOTE=M3CSL;7443354]Sosisli olarak kadıköy petek büfeyi beğendim geçen.[
emiin önü iskelesi karşısın daki yıldırım büfe de iyidir. :icon_tup:
bende bi tavsiye veriyim
kadıköy metrodan cıkarken denizotobusu cıkısından cıktıgınzda sağdaki ilk büfe adını tam hatırlayamadm ama sosislisi enfes adamlarda şu sıkıntı var ketçap mayonez kullanmıyorlar ya amerikanlı ya soslu sosisli veriyorlar :) ilk basda garipdi sonrasında sosisin lezzeti onlara ihtiyac bırakmıyor
SinanAdalı
28-04-2014, 17:43
Bakırköy incirli - Bahçe büfe özellikle gece geç saattlerde acıktığım zaman sık uğradığım bi yer. Cafe De Keyf ' karşısı :)
bende bi tavsiye veriyim
kadıköy metrodan cıkarken denizotobusu cıkısından cıktıgınzda sağdaki ilk büfe adını tam hatırlayamadm ama sosislisi enfes adamlarda şu sıkıntı var ketçap mayonez kullanmıyorlar ya amerikanlı ya soslu sosisli veriyorlar :) ilk basda garipdi sonrasında sosisin lezzeti onlara ihtiyac bırakmıyor
bunumu diyosun Serkan
eğer burasıysa burda kötü bişeye rastlamadım daha okulum kadıkoydeyken hergün donerini yerdim eve donuste boyle güzel et doner yemedim daha büfelerde keza tavuk balık ve sosislide :) hala karsıdan d.otobusyle donersem yerim aynı tatta :)
http://3.bp.blogspot.com/-nzH29QvC46E/TvGvY-jhy8I/AAAAAAAAC0I/HbNRtUSMDAE/s1600/park+bufe.jpg
Vino'daki etler son derece başarılı; tavsiye ederim...
ozyt1000
28-04-2014, 18:23
Mersin - memoş tantuni efsanedir.
ceratoniaorg
28-04-2014, 18:31
Antalya'lılar şu konuya bir el atsa keşke
Sosisli konusnda kadıköy sahildeki büfelerden bi tanesi vardı , adını anımsamıyorum.
-Abi turşu koysana biraz, biraz da ketçap, azıcık da mayonez.
+Sosisli yemesini bilmiyorsan git başka yerde ye. hiç bişey koymam içine!
@Evrenoz
Bu yaz kaaradeniz gezisinde, köyden gözüme kestirdiğim bi kasapla anlaşıp, yayla mevsiminde her ay 4 kilo kuzu eti getirticem. Kız kardeşim, eşi ve onun tüm sülalesi aşçı. istanbuldaki en iyi restaurantların şef aşçıları bunlar. Bu sebeple kendime özel et yaptırmışlığım çok vardır ya da güzel et geldiğinde özel olarak çağırıldığım da. Ancak net şekilde Giresun'da yaylada kekikle beslenen hayvanların tadını hiç yemedim. Fırsatın olursa bi lezzet turu yapmanı tavsiye ederim. Sonrasında istanbuldaki tüm etler baharattan ibaret geliyor.
Onur Fatih
29-04-2014, 00:04
sakarya - çark caddesi lezzet diye bi mekan var adamlar sadece tavuk iskender yapıyor tavsiye ederim
_driver_
29-04-2014, 00:07
Sosisli konusnda kadıköy sahildeki büfelerden bi tanesi vardı , adını anımsamıyorum.
@Evrenoz
Bu yaz kaaradeniz gezisinde, köyden gözüme kestirdiğim bi kasapla anlaşıp, yayla mevsiminde her ay 4 kilo kuzu eti getirticem. Kız kardeşim, eşi ve onun tüm sülalesi aşçı. istanbuldaki en iyi restaurantların şef aşçıları bunlar. Bu sebeple kendime özel et yaptırmışlığım çok vardır ya da güzel et geldiğinde özel olarak çağırıldığım da. Ancak net şekilde Giresun'da yaylada kekikle beslenen hayvanların tadını hiç yemedim. Fırsatın olursa bi lezzet turu yapmanı tavsiye ederim. Sonrasında istanbuldaki tüm etler baharattan ibaret geliyor.
geldiğinizde haberleşelim :D
Burak K.
29-04-2014, 00:11
Antepte her şey yenilebilir problem yok. :D Ot yesek onun içinden de et çıkıyor. :D
TolgaEsentepe
29-04-2014, 00:19
Ankara öveçler Dayı'nın Yeri ne sardım enfes diyebiliyorum sadecee :)
Antepte her şey yenilebilir problem yok. :D Ot yesek onun içinden de et çıkıyor. :D
bu çok iyiydi :hahaha::hahaha:
et hastaysımdır kendimi ete bogasımda bir türlü kısmet olmadı Antep
anca ankaradaykan nekadar yerini tutmasada Hacı Arif Bey spec
SekoLive
29-04-2014, 08:21
berkan aynen burası :) dediğin gibi devam ediyorlar rodyanın yazdıgı yerde burası olmalı :) adamlar 25 yıldr falan ordayms ve aynı sekilde devam ediyorlarms sen yenimisin dediler bana ilk sordgumda :D
berkan aynen burası :) dediğin gibi devam ediyorlar rodyanın yazdıgı yerde burası olmalı :) adamlar 25 yıldr falan ordayms ve aynı sekilde devam ediyorlarms sen yenimisin dediler bana ilk sordgumda :D
doğrudu enfes büfedir ben 2005 de kesfettim 10 seneye yaklasıyosa. onların 25 sene olması normal adamların hala aynı tat aynı temizlik düzeni aynı seriilik hızdalar
özel not : denemediysen vede hem hardal hem acıyı seviyosan(şu toz gibi sulu olanlardan) denemelik bigün koydur Serkan :fire: :D
hahahahahha soru süpermiş ama:D
SekoLive
29-04-2014, 08:47
doğrudu enfes büfedir benim 10 seneye olduysa 25 sene olması normal 2005 de başladım oraya hala aynı tat aynı temizlik düzeni aynı seriilikdeler
özel not : denemediysen vede hem hardal hem acıyı seviyosan(şu toz gibi sulu olanlardan) denemelik bigün koydur Serkan :fire: :D
berkan onu denedim evdeki layt hardal gibi sandım :D
adam uyardı
bizde delikanlılıgı bozmadık abi sen sür dedim
ilk ısırıkda dilimi elektrik carptı anasını satıyım bak yine aklma geldi :D
adama belli etmesekde canım cok pis yandı ya :D
bide büfe çalısanları düzgün insanlar oyle sallamasyon büfe calsanları gibi değil adam gibi sölediğini anlayan düzgünce cevap veren insanlar
SekoLive
29-04-2014, 08:48
hahahahahha soru süpermiş ama:D
göktug bir kaçtane küsüp giden adam oldu ya ketcap mayonezsiz sosilimi olur diye :D
bana söledikleride iyidi bitanesine sen hiç bizim sosisliden yemedin mi diye sordular cocuk nasıl yani diyip gitti :D
berkan onu denedim evdeki layt hardal gibi sandım :D
adam uyardı
bizde delikanlılıgı bozmadık abi sen sür dedim
ilk ısırıkda dilimi elektrik carptı anasını satıyım bak yine aklma geldi :D
adama belli etmesekde canım cok pis yandı ya :D
bide büfe çalısanları düzgün insanlar oyle sallamasyon büfe calsanları gibi değil adam gibi sölediğini anlayan düzgünce cevap veren insanlar
göktug bir kaçtane küsüp giden adam oldu ya ketcap mayonezsiz sosilimi olur diye :D
bana söledikleride iyidi bitanesine sen hiç bizim sosisliden yemedin mi diye sordular cocuk nasıl yani diyip gitti :D
:hahaha: :D:D :hahaha:
çok geç uyarmısım desene geçmiş olsun
o suratı tahmin ediyorum en babayigidi carpar valla hiç sektirmedi daha :D
SekoLive
29-04-2014, 09:11
:hahaha: :D:D :hahaha:
çok geç uyarmısım desene geçmiş olsun
o suratı tahmin ediyorum en babayigidi carpar valla hiç sektirmedi daha :D
sevmediğin adamı götürüp bol hardallı sosili yediricen o derece :D
Jön Türk
29-04-2014, 09:33
Ankara Polatlı Közzde Mangal da köfte yemenizi tavsiye ederim.
Akhisar yarışları yaklaşıyor :D Manisa Akhisarda Köfteci Ramiz iyidir
Risendark
29-04-2014, 11:10
Ankara Polatlı Közzde Mangal da köfte yemenizi tavsiye ederim.
Yol üzerinde mi yoksa Polatlının içinde mi ??
Jön Türk
29-04-2014, 11:17
Yol üzerinde mi yoksa Polatlının içinde mi ??
Yol üzerinde Ankara gidiş yönünde solda kalıyor
Risendark
29-04-2014, 11:23
Yol üzerinde Ankara gidiş yönünde solda kalıyor
Binanın altında köşe de bi dukkan değil mi ? :)
Jön Türk
29-04-2014, 11:27
Binanın altında köşe de bi dukkan değil mi ? :)
Aynen orası :)
D3 ile dönerken çektiğim fotograf
https://irs1.4sqi.net/img/general/width960/13164375_p16jnXYaKrlkXChaeHnDrXIqmF88DkhcNDo6_X9Ya a4.jpg
@Evrenoz
Keşke imkan olsa da yapabilsem.. Hele bu sene düğün, dernek varken imkansız.. Hayvanın beslendiği yer gerçekten çok önemli; geçen yaz altınolukta yazlıktaki kasaptan aldığım pirzola gibisini de ömrümde yememiştim mesela.. Nereden, nasıl beslendiyse enfesti.. Günaydınmış, vinomuş hepsi halt etmişti yanında...
İstanbul'da da olabileceklerin en iyisi ile idare etmeye çalışıyoruz, ne yapalım :(
Risendark
29-04-2014, 12:45
Aynen orası :)
D3 ile dönerken çektiğim fotograf
https://irs1.4sqi.net/img/general/width960/13164375_p16jnXYaKrlkXChaeHnDrXIqmF88DkhcNDo6_X9Ya a4.jpg
Dün ugrayacaktım afyona gidiyordum ankaradan, sonra vazgeçtim keşke uğrasaymışım :)
ozyt1000
29-04-2014, 15:32
Adana- kebapçı adil
Belen (İskenderun - Hatay arası) - Kurdoğlu tesisleri belen tavası
İbrahim33
29-06-2014, 18:08
Adana'da stadyumun arkasında ordu caddesinde yeşil kapı var.Cuma günü gittim , mekan çok salaş , çok yıkık bir yer ama , ben ömrümde böyle kebap yemedim. Muhteşem lezzetli bir yer. Adana'ya gidenlere tavsiye ederim kesinlikle.
erhanaytac
30-06-2014, 09:00
Ankara-- Zigana pide kesinlikle gidilmesi gereken bir yer. A city avm nin yanında kalıyor.
Eskişehir-- Abdusselam balaban kebabı. Büyükşehir belediyesi arkası pasaj içi.
Eskişehir-- Yatık dönerci yusuf. Vişne evleri civarında.
Akhisar yarışları yaklaşıyor :D Manisa Akhisarda Köfteci Ramiz iyidir
3el'in yanında manisa kebap tavsiye edilir
Eskişehirde ciğerci ahmette harran tavuk yenir.
Antepte küşlemeci mehmet ustada küşleme yenir.
Maraşta yanyanacı da yanyana yenir :)
http://i62.tinypic.com/122n18z.jpg
Bursa Garaj İskender (Levent / İstanbul)'da güzel bir iskender yenir :) Yıllardır yazlığa giderken bursa'ya girer iskender yerim, daha tadını unutturan bir yer olmamıştı son 1.5 yıldır buradan yiyorum afiyetle. Çok lezzetli tavsiye ederim.
Adana'da stadyumun arkasında ordu caddesinde yeşil kapı var.Cuma günü gittim , mekan çok salaş , çok yıkık bir yer ama , ben ömrümde böyle kebap yemedim. Muhteşem lezzetli bir yer. Adana'ya gidenlere tavsiye ederim kesinlikle.
Adana'da birbiçer'de bi kebap yiyeceksin, sonra kendinden geçeceksin :D
lnd_samet
15-08-2014, 19:16
çok arkalarda kalmış konu :) izmirin adı geçen tek konu :),
ksk da işkembeci arıyordum 34 sayfayı okudum bulamadım.
sanırım bostanlı doyurana geçeceğim birazdan
Konuyu güncel görünce ağzınızı sulandırmak ve bana küfretmek için bi umut resim koyup koymadığıma bakmaya geldiniz di mi? Oğlum koysam ne olacak sanki. bi kısmınız sadece küfredecek. bi kısmınız mutfağa gidip salçalı ekmek yicek diger şanslı kesimse çıkıp dışarıda yemek yicek. *** yesinler. oh
açım :(
Jön Türk
28-02-2015, 19:59
Fethiye'de Dönerci Cezayir Usta'da et döner yedim bugün fena değildi denenebilir.
Antalya'da Et Döner yemek istiyorsanız Arzum'dan başkası teneke.
Blackbird
28-02-2015, 20:21
İstanbul Kasabı
Çatalca / Kestanelik köyü
Yeri biraz ters ama çatalca tarafına yolunuz düşerse tavsiye ederim. Aslında mekanın köftesi ünlü ama külbastı ve sucuğu benim favorim.
Sosisli için en sağlam yer Moda Hot Dog soslarıda çok iyiydi, uzun zamandır gidemedim inşallah duruyordur.
volkan23
01-03-2015, 08:43
Elazığ Bingöl arası soğuk Çeşme (yado Çeşmesi ) kavurmasını Türkiye'de yapabilen yok Yada aynı kavurmayı elazığ Malatya arası Pınar kavurma var orada iyi yapıyor. Bi ara bi otobüs firmasında çalışıyordum her memlekette kavurma yedim fakat Bingöl soğuk Çeşme cok ayrı. Bi yer. Yolu Düşene mutlaka tavsiye ederim
Haftasonu nişanlım ve iki arkadaşım ile adana da olacağım. Güzel yer önerisi olan var mı? Kebap için birbiçer ve hasan usta isimleri çok geçiyor internette buralara mı gitmeli yoksa farklı yerlere mi?
AyrtonSenna
01-04-2015, 14:49
İzmir'e giderken herzaman kahvaltıları yasa'da yaparız dönüşte öğlen gibi olursa köfteci yusuf usta tavsiyedir
poseidon
01-04-2015, 14:59
Avcılar Zorlu Center arkası,
Adanalı Yusuf Usta,
Salaş bir mekan
ama istanbulda bu kadar lezzetli adana yiyebileceğiniz nadir mekanlardan biri...
ozyt1000
01-04-2015, 15:01
Haftasonu nişanlım ve iki arkadaşım ile adana da olacağım. Güzel yer önerisi olan var mı? Kebap için birbiçer ve hasan usta isimleri çok geçiyor internette buralara mı gitmeli yoksa farklı yerlere mi?
Adil iyidir. Birde project 01 in yanında adı aklıma gelmeyen kebapçıyı tavsiye ederim.
Kartal3urak
01-04-2015, 19:52
Herkes Yazmış Çizmiş Ankara'da 2-3 yer Yazıyım Bende..
Kokoreç Kesinlikle Gençlik Caddesinde - PİKOLET
İşkembe Çorbası - BAŞKENT OTO SANAYİİ BİZİM KÖFTECİ
Izgara Çeşitleri - BAHÇELİEVLER 6.CADDE SAR KEBAP
Et Döner - BALGAT ASPAVA - ÇAYYOLU ASPAVA
meLaNchoLic
01-04-2015, 19:57
bu akşam evde pişi yenir gerisi beni bağlamaz bu akşam :D
dostum cikcik aliyi bulun kebap için :icon_tup:
incek tatar mutfağı şi böreği tavsiye ederim
fasterhan
01-04-2015, 20:27
incek tatar mutfağı şi böreği tavsiye ederim
çibörek olacak o kardeşim... çok methediyorlar incekdeki tatar mutfagını ama daha gidemedim ilk fırsatda ugrayım bari canım fena çibörek çekti.... gerçi eskişehirdekilerin yerini tutar mı bilmem :D
- işkembe : Ankaranın batı tarafında olanlar için veya çankaya taraflarına felan gitmeye üşenenler için Sincan -Reva... Tadı yıllardır aynı :icon_tup:
Kartal3urak
01-04-2015, 20:34
çibörek olacak o kardeşim... çok methediyorlar incekdeki tatar mutfagını ama daha gidemedim ilk fırsatda ugrayım bari canım fena çibörek çekti.... gerçi eskişehirdekilerin yerini tutar mı bilmem :D
- işkembe : Ankaranın batı tarafında olanlar için veya çankaya taraflarına felan gitmeye üşenenler için Sincan -Reva... Tadı yıllardır aynı :icon_tup:
Son 2 Senedir Bildiğin Kokuyo..
doğrudur şi börek mi çiğ börek mi doğrusu bilmiyorum. ben menünün yalancısıyım hatta emin olamadım şimdi baktım sitelerinde şi börek yazıyor sitelerinde de :D
Men (http://www.tatarmutfagi.com/menuler/12_si-borek)
Ankara da yaşamkentteki yıldızbeyi aspava yı tek geçerim. Küçükesat camiisinin karşısında da var. Baska yerde yemem aspava.
Birde başkent oto sanayide bir yer vardı. Hatırlayınca yazarım adını..
sapanca naturköy de kahvaltı yenir.
Ankara da yaşamkentteki yıldızbeyi aspava yı tek geçerim. Küçükesat camiisinin karşısında da var. Baska yerde yemem aspava.
Birde başkent oto sanayide bir yer vardı. Hatırlayınca yazarım adını..
başkent oto sanayideki bizim köfteci olabilir mi? kavurma-pilav efsane orda :D yaşamkentteki yıldız beyi aspavayı bende tek geçerim şuanda :)
Kebap içi kebapçı adile gidebilirsin pazar sabahıda büyük saat civarı ciğercilere gidip kahvaltı yapabilirsin takılırsan mesaj atabilşrsin yardımcı olurum
Kartal3urak
01-04-2015, 21:48
doğrudur şi börek mi çiğ börek mi doğrusu bilmiyorum. ben menünün yalancısıyım hatta emin olamadım şimdi baktım sitelerinde şi börek yazıyor sitelerinde de :D
Men (http://www.tatarmutfagi.com/menuler/12_si-borek)
Bildiğin Hamur Kızartması :D Adı Şi Böremiş Demek :D
Antepde olduğumuz için sıkıntı yok kötü yokki heryerde herşey yenir :D
Zeugma müzenin arkasında ki Halil usta da yedim, Efsane cidden :)
CasabLanca
02-04-2015, 00:02
ankarada eski büyük sanayide gaziantep kebap var, eski harabe bir mekan. hayatımda yediğim en iyi et döner kesinlikle
westalim
02-04-2015, 02:18
ankara için :
döneri incek bilgin kebapta yiceksin ankarada tek geçerim.
çukurağada kebap sonrası gelen helva derim.
dışkapı dedem kebap (alternatif)
İzmir için:
Bornova merkezde hükümet konağının yanında kebap 74 var.Köfteleri bonfileleri mükemmel kesinlikle tavsiye ederim :)
nerede ne yenir değil de birisinin "ne nerede yenir" başlığını açmasını sabırsızlıkla bekliyorum:)
arkadaş bu angaralılar Pikolet te ne buluyor nasıl beğeniyor anlamıyorum yıllar önce topluca gitmiştik bence vasat bir yer siz izmire Asıma gidin koko yemeye :)
Day Walker
02-04-2015, 07:30
arkadaş bu angaralılar Pikolet te ne buluyor nasıl beğeniyor anlamıyorum yıllar önce topluca gitmiştik bence vasat bir yer siz izmire Asıma gidin koko yemeye :)
Nan kocaelide baraja gidelim olm :D
hatırlıyorum bu günü drag öncesindeki gecede yıgıldıydıkta hala aklımda bumu lan gibi söylemlerin :D bir uykuluk değil dimi muştu reyiz :)
Adana için gelen önerilere teşekkürler. Başka yer önerisi olacak olanlar varsa yine beklerim :)
Adana için gelen önerilere teşekkürler. Başka yer önerisi olacak olanlar varsa yine beklerim :)
Gazipaşa tarafına gidersen toros caddesinde kaburgacı var forumdan rednose egk20 sahibi reşatbeyde yeşilkapıya gidebilirsin
Asım dükkanımın 2 arka sokağında gelmek isteyen varsa yol tarifi yaparım :D
Ankara için; yenimahalle de meşhur inegöl köftecisi tavsiye edilir. yanında da piyaz vazgeçilmezim
https://tr.foursquare.com/v/me%C5%9Fhur-ineg%C3%B6l-k%C3%B6ftecisi/4dccfa7c183899ddfaac7333
hatırlıyorum bu günü drag öncesindeki gecede yıgıldıydıkta hala aklımda bumu lan gibi söylemlerin :D bir uykuluk değil dimi muştu reyiz :)
bizim pide gününden sonraki gün kanka :D
wiesmann
02-04-2015, 15:52
ankarada eski büyük sanayide gaziantep kebap var, eski harabe bir mekan. hayatımda yediğim en iyi et döner kesinlikle
aynen bende bekletilerim düşük gidip şaşırarak çıktım.
balgat'ta ciğerci apo' da sadece ciğer
balgat'ta öz52 de de ciğer öneririz hizmeti hürmeti iyidir.
kokoreç yenimahalle' de kekik' te
soslu dürüm döner kentparktaki aspava' da güzel
servis döner acity de mangal dönerde güzel pide üzerine 100 yada 150 gram (öğlen saatlerinde taze oluyor)
işçi bloklarının orada ayabakan balıkçıda balık düşünülebilir.
2006-2007'lerde Öz Çelik Aspavaya gitmiştim Esatta.
Yemek bittiği gibi sağlan uzun marlboro soldan çay gelmişti söylemeden :D sonra sigara fiyatları uçunca bu işde bitti tabi :)
eray abi şuranın açık adresini versene bi, eve yakın uğrarım bi öğelen :D
Muharrem C.80
02-04-2015, 17:05
Adil kebap denince en iyisidir. Agba, Asmaaltı, Koço bunlarda iyidir de Adil başka.
Kebap dısında da karataş bulvarda Kaburgacı Yusuf var oda kendi işinde en iyi.
wiesmann
03-04-2015, 10:23
eray abi şuranın açık adresini versene bi, eve yakın uğrarım bi öğelen :D
eski otogara gir direk sola dön karşında salaş bir yer öğlen vakti zaten kalabalığı görürsün.
altugkocer
03-04-2015, 10:33
Esatta Efsane Prof. Sadık Usta da yediğim kebaplar bazı geceler rüyalarıma bile giriyor :D O derece güzel :)
Mekanın heryerinde İbrahim Tatlıses fotoğrafları var ve müzik olarak sadece İbo çalar :D Fiyatları biraz uçuktur ama ayda yılda bir gitmeye değer. Kişi başı ortalama 40-50 TL'ye tıka basa doyarsın.
eski otogara gir direk sola dön karşında salaş bir yer öğlen vakti zaten kalabalığı görürsün.
şu bolu akının olduğu yerimi diyorsun abi? yanında peçenek var orası mı :D
rahatsız
03-04-2015, 10:48
şark sofrası ataköy. yeri 5. kısım çarsının içinde, fatih terim, yılmaz vural, gs futbolcular müdavimleri, her sey inanılmaz lezzetli, fiyat ortalamanın biraz üstünde, ama değer.
şark sofrası ataköy. yeri 5. kısım çarsının içinde, fatih terim, yılmaz vural, gs futbolcular müdavimleri, her sey inanılmaz lezzetli, fiyat ortalamanın biraz üstünde, ama değer.
Buradan üye arkadaşlarla ramazanda gitmiştik. İftar olması sebebiyledir belki ama yediğim en kötü kebap meze vs herşey kötüydü
SekoLive
03-04-2015, 11:11
bakırköyde kızılayın ordan yeşilköy minibüslerine giderken ara sokakda çevre kebap var.
son zamanlarda yediğim en lezzetli karışık kebaplardandı, mekana göre beklediğimden daha beklediğimden daha iyidi ve calısanları özenliydi tavsiye ederim o civarda olanlara
Bıçak kıyması Şeyhmuz
SEYHMUZ KEBAP EV (http://seyhmuzkebap.com/)
Pahalıdır ama aşırı iyi :)
wiesmann
03-04-2015, 16:13
şu bolu akının olduğu yerimi diyorsun abi? yanında peçenek var orası mı :D
aynen abim orası ;)
Daha önce yazılmıştır belki Bostancı Bizim Dürüm, bildiğimiz dürümcü aslında ama gece halı sahadan sonra kaşarlı adana dürüm güzel oluyor :) Bir de Göztepe taraflarında olanlar bilir Özgürlük Parkı'nın orda Haydar abi, muhabbeti olsun, ekmek arası değil köfte/kokoreç arası ekmek koyması olsun senelerdir yaz-kış gideriz. Gece 12 civarı gelir
Muharrem C.80
03-04-2015, 19:46
Adanalı Yusuf Usta Avcılar Cihangirde pohpohladılar okadar deneyelim dedik.
Vasat 10/4
Guncel olarak sorayim istanbul anadolu yakasi guzel kuzu cigeri yapan var midir tavsiye edilebilecek
İst Arnavutköy'de ki ( Habipler tarafında ki ) kuzu sofrasın da kuyu kebabını tavsiye ederim :) Manzarası da güzel..
Buradan üye arkadaşlarla ramazanda gitmiştik. İftar olması sebebiyledir belki ama yediğim en kötü kebap meze vs herşey kötüydü
Bizim bi aile dostumuz gidiyor onunla birlikte bende sende 4-5 kere giderim aman aman iyi olmadığı fiyatların ise hafif geçirmelik kıvamda olduğu söyleyebilirim onun yerine çergah basınexpressteki tavsiye ederim
VolkanA.
05-04-2015, 12:00
Asım dükkanımın 2 arka sokağında gelmek isteyen varsa yol tarifi yaparım :D
Dükkan ne dükkanı ve tam nerede? Bende çamdibindeyim lazım birşey olursa yabancıya gitmeyelim :)
istanbul güngören köyiçinde bağdatlıda kebap,içli köfte
İst. Kavacik Bayramoğlu döner. Siddetle tavsiye ederim.
Kavacik BP benzin istasyonunun caprazi
İbrahim33
05-04-2015, 20:43
Abiler kebap diyorsanız adana da yeşil kapıya gidin. her ne kadar eski atmosferinden ve lezzetinden geriye de düşmüş olsa , hala 1 numaradır gözümde.
İst. Kavacik Bayramoğlu döner. Siddetle tavsiye ederim.
Kavacik BP benzin istasyonunun caprazi
kesinlikle.. günde 1 ton döner satıyorlarmış, içeri girdiğinizde yaklaşık 20 kişi ayakta bekler akşam saatleri. Kapıda isim yazarlar, içeride isime göre çağırırlar filan.. 10 numara döneri var adamların.
bu arada unutmadan yazayım, gölbaşı shell içinde hamlakit e uğramadan uzun yola gitmeyin, kahvaltısı çorbası yemekleri hepsi birbirinden güzel :D
kesinlikle.. günde 1 ton döner satıyorlarmış, içeri girdiğinizde yaklaşık 20 kişi ayakta bekler akşam saatleri. Kapıda isim yazarlar, içeride isime göre çağırırlar filan.. 10 numara döneri var adamların.
Aynen. Bu aksam bekleme suresi 25 dk. diyince hayirli isler dedim :)
Hayatta isim olmaz, hem para verip hemde o denli beklemek
Mivec_4G63
05-04-2015, 21:00
Yeni Sahra - Bahar Kebap (Döner-Lahmacun)
Fatih - Şeref büryan (Kebap-Büryan-Kitel-Çiğköfte)
Fatih- Kilis Kebap (Lahmacun)
Taksim-Kızılkayalar (Islak Hamburger - Limonata)
Çengelköy-Paşa Kokoreç
Trabzon Park(Çekmeköy) - Lider Pide
Levent- Urfam Ocakbaşı - Kanat - Adana
Vay arkadaş gece gece canım menemen çekti :)
http://galeri2.uludagsozluk.com/369/menemen-ve-s%C4%B1cak-ekmek_346658.jpg
Şöyle bol biberli baharatlı bi menemen olaydı da ekmek bana bana yiyeydik :P
Haftasonu Adana'ya gittim. Buradaki arkadaşların ve internetteki yorumların çokluğuna göre önce Birbiçere gidip ayağımızın tozuyla bir adana yuvarladık. Gerçekten çok güzeldi. Arkadaşlarda ciğer yediler onlarda ciğerini çok beğendiler. Akşam üstüde Cikcik Ali'ye gittik. Buradaki adana birbiçere göre çok daha iyiydi ama özellikle kuzu külbastı enfesti hayatımda yediğim en iyi etler arasına girdi. Adana'ya yolu düşene mutlaka tavsiye ediyorum. Adana kebabı bir yana o külbastıyı mutlaka deneyin. :D
Birde aklıma yazmak yeni geldi. Taksimde Suat usta mersin tantuni var. Orada da mutlaka tantuni yiyin İstanbul'da ki birçok tantuniciden iyi.
lnd_samet
06-04-2015, 12:14
bu ara kuzuların otlandığı gezdiği vakitler.en güzel et bu vakitlerde yenir,
aman bu duruma aldanıpta 4-5 ay sonra aynı eti beklemeyin :)
tekirdağda neler yapılabilir. özcanların köftesi iyi diyorlar onun dışında tavsiye alabilirmiyim.
free-hifi
06-04-2015, 12:22
tekirdağda neler yapılabilir. özcanların köftesi iyi diyorlar onun dışında tavsiye alabilirmiyim.
Marka ile işim yok dersen hemen tekiranın önünden ileride köprübaşı köfte kokareç var orada sucuk ve köfte yemeni tavsiye ederim ben tekirdağlıyım yediğim yer oradır.
free-hifi
06-04-2015, 12:25
https://www.facebook.com/KoprubasiKokorecVolkaninYeri?rf=434335136638398
wiesmann
06-04-2015, 13:16
bu arada unutmadan yazayım, gölbaşı shell içinde hamlakit e uğramadan uzun yola gitmeyin, kahvaltısı çorbası yemekleri hepsi birbirinden güzel :D
aynen bak hamlakiti unuttuk. sabahları direk bol kaşarlı sucuklu yumurta yanında sınırsız mis gibi çay hayatınızın kahvaltısı olur. ürünlerin hepsi rizeden geldiği için lezzet fena..(shell içindeki yer daha iyi bu arada)
Gop ta müslüm ustayı şiddetle tavsiye ediyorum tatlısını kesinlikle yiyin
Marka ile işim yok dersen hemen tekiranın önünden ileride köprübaşı köfte kokareç var orada sucuk ve köfte yemeni tavsiye ederim ben tekirdağlıyım yediğim yer oradır.
marka ıle ısım olmaz abı ozcanları gıdenler soyledıde sen oralı ısen daha ıyı bılırsın ozcanlardan ıyımıdır dedıgın yer buyuk ıhtımal fıyatlarıda uygundur. yalnız 2 cıft kız erkek gıdıcez ortamı nasıldır
adapazarına gelirseniz arifiyenin içinde ponun dibinde köfteci mert var bu zamana kadar yediğim köfteler arasında ilk 3 e girer.
kunteper
06-04-2015, 21:19
marka ıle ısım olmaz abı ozcanları gıdenler soyledıde sen oralı ısen daha ıyı bılırsın ozcanlardan ıyımıdır dedıgın yer buyuk ıhtımal fıyatlarıda uygundur. yalnız 2 cıft kız erkek gıdıcez ortamı nasıldır
Ozcanlara gidin derim oyleyse koprubasi vs ugrasmayin
free-hifi
07-04-2015, 11:24
O zaman içerideki özcanlara göndereceğim yine sahilden ışıklardan girdin hükümet konağı vs önünden tekiraya doğru gidersen içeride sağda kalıyor bu özcanlar buna git aşağıda resimleri telefonu adresi var gittiği özcanlar budur :
Brood on Food • Özcanlar Köfte@Tekirdağ (http://broodonfood.tumblr.com/post/27560284243/ozcanlar-kofte-tekirdag)
free-hifi
07-04-2015, 11:28
Resimde gördüğün "ayrabol tatlısı"nı yemeyi unutma :D
Otto_Skorzeny
07-04-2015, 18:07
ankaraya gelen güvenlik caddesinde mutlu döner var kesin gitsin pazar günü kapalı onun dışında öğlen 3 te biter herşey pişman olmazsınız. Biraz tuzludur bide kredi kartı yok ama mutheşemdir
La Mia Luce - Anadolu Yakas (http://www.lamialuce.com/iletisim.asp)
gitmeyin. fiyat, lezzet , ambiyans. hiç biri yok.
İbrahim33
07-04-2015, 22:03
yemeği güney doğuda yiyeceksin arkadaş. antep ,urfa , diyarbakır vs. saymaya anlatmaya kalksam sabaha kadar bitmez.
Ozaman ozcanlara gidicez insallah ayrabolu tatlisinida yerik:)
free-hifi
08-04-2015, 09:12
Ozaman ozcanlara gidicez insallah ayrabolu tatlisinida yerik:)
Afiyet olsun kardeşim dediğim gibi sahildeki değil attığım linkteki yeri ora daha otantiktir :)
optimus_prime
08-04-2015, 10:00
bu namık kemalın karşısında ufak dukkanda kofte satan bi adam vardı trabzon ekmegının ıcını çıkarıp ızgarada pişirip koftelerı ekmegın içine koyuyodu tabak gibi o duruyor mu acaba??
tekirdağın en iyi köftesini biz orda yiyorduk lisedeyken
bu namık kemalın karşısında ufak dukkanda kofte satan bi adam vardı trabzon ekmegının ıcını çıkarıp ızgarada pişirip koftelerı ekmegın içine koyuyodu tabak gibi o duruyor mu acaba??
bi adam vardı bu yazıyı okuduktan sonra helvasını kavurduk :D kardeşim bu nasıl bir anlatım ekran yarıldı ekmek çıktı resmen :D
Kayseri;
Kebap: Keyfi Kebap - Mustafa Şimşek Bulvarı özellikle yanında gelen mezeler konusunda açlığı bastırmaya bire bir. Park sıkıntısı yok, ortam geniş, cumartesi akşamları canlı müzik var.
Balık: Balıkçı Ergün - Sivas Caddesi- Orduevinin tam karşısı, arabayı park edecek yer sorunu olsa da özellikle arkaya yeni yapılan yer(Dedeman okulu ile arasındaki yol kapandı- Uğur Dershanesinin Çaprazı) ile en iyi balıkçı hiç başka ciks yerlere gitmeye - para harcamaya gerek yok. Mezgiti 10 Numara Beş yıldız.
Pizza: Napoli Pizza - Talas girişinde hemen sol kolunuzda pizzası dominos'a göre pahalı fakat lezzet bakımından alttakinin pizza hamuru olduğunu anlıyorsunuz salçalı ekmek değil.
Lüks: Levantes Restorant- Köşk Mahallesi, Mustafa Şimşek Caddesinden sağlık ocağına doğru dönüşte, park yeri sorunu yok, lezzeti iyi, özellikle Mantarlı Dana steak yenir. Fiyatlar azıcık yukarı.
Salaş: Şahin Yuvası Köşk; Mustafa Şimşek üzerinde ideal dershanesine gelmeden sağ kolunuzda, kayseri parka ışıklara gelmeden yol daralıp, mercedesleri görünce zaten anlarsınız neresi olduğunu..
Nargile: Palace Sivas Caddesi üzerinde Akbank'ın hemen yanı, Ortamı yok, açık bahçesi yok, kızlar yok, ama nargilesi iyi - sahibi muhabbetli ve kafa dinlemek için bire bir loş ortam. Halil'in selamı var diyin özellikle üzüm nane ve gül tütünlerini tavsiye ederim, park sıkıntısı var arka caddeye park edin.
free-hifi
08-04-2015, 10:21
Yeri hatırlayamadım ama özcanlarda trabzon ekmeğinin ufağının yarısına koyuyor içini bütün halde çıkartıp yağa bandırıp finalde öyle veriyor gerçi volkan dahil çoğu öyle yapıyor yarımın içini alıp yağa bandırıp üstüne koyuyorlar güzel oluyor aslında :D
optimus_prime
08-04-2015, 10:32
bi adam vardı bu yazıyı okuduktan sonra helvasını kavurduk :D kardeşim bu nasıl bir anlatım ekran yarıldı ekmek çıktı resmen :D
haha :D telefondan yazdım köfte o kadar iyiki kendimi kaybettim abi :D
Ankara Küçükesat Hacıyolunda Sühanın Yeri. Kömürde döner yemeyen kalmasın...
Dönerin üstüne Bülten sokakta bulunan lox cafe de waffle...
Mideyi biraz indirdikten sonra, kıtır'da midye+bira.
Ah ah eskiden bu konuda ne güzel yerler, yemekler tavsiye edilirdi bir update çekelim :)
Mesela benim buradan görüp gittiğim ondo bir garip biryer olmuş. İki hafta önce pazar akşamı gittik kapıda sıra var isim alıyorlar. Şansa biz gittiğimizde çıkan çoktu da beklemedik. İki katta full dolu. Lezzet tamam aynı lezzet ama sipariş çok geç geliyor. Neyse yedik içtik çay alalım dedik. Pazar günleri çay vermiyoruz dedi. Yemeği yiyin kalkıp gidin diyorsunuz o zaman dedik hemen yok abi olur mu öyle şey modundalar ama resmen istedikleri o.
İstanbul günceli çekelim;
Kokoreç: Paşa Kokoreç Çengelköy(24 saat açık, ankara-izmir dahil yediğim en iyi kokoreç)
İşkembe-Tuzlama-Şırdan: Etiler Saruhan İşkembecisi
Uykuluk: Çınaraltı Uykuluk Sütlüce
Kebap-Et: Bedri Usta-Dostlar Kebap-Etiler Yüzevler Kebap(Sahibi can ciğer arkadaşımız olduğundan iltimas geçiyor olabilirler.)-Eda Kebap Kozyatağı
Kahvaltı: Ayşe Abla- Mola Gözleme evi Şile& Pişi Beşiktaş& Boaz Tarabya
Rakı-Balık: Villa Boshporus Çengelköy- Ayder Balık Rumelikavağı-Ali Ocakbaşı Karaköy-Liman Restorant Karaköy& Tarabya Vilayetler Evi (Rakıda mezenın güzelliğini aramadığım için gittik ama yemekler kötüydü diyebilirsiniz, fasildan nefret ederim sessiz sakin şekilde rakımı içerim manzaracıyım ben, beyaz leblebi-çay olması yetiyor bana.)
En güzel Balık: Tarabya vilayetler evi, Suna'nın yeri Kandilli
Steak: Nusr-et(herkes bilse bile hala en iyisi burası.) Ataşehir Özgür Şef.(Rush Hourları dışında gittiğim için ilgi muazzama yakındı, pazar günü ne olur bilemiyorum.)
Döner: Bayramoğlu Dönercisi Kavacık.
Lahmacun: Borsam Lahmacun Kadıköy- İstanbul Lahmacun Kavacık- Nakkaş Kebap Çekmeköy(Nakkaştepede ki ustadan sanırım Nakkaştepede ki başpınarı o kadar iyi değil)
Çayı güzel yer önerinizi alırım.
ankara sincan da emek künefe var. künefeyi kendileri yapıyorlar malzemesi vs oldukça bol. fiyatı da 6 lira. restoranlarda yemekten sonra gelen künefelerden kat kat iyi. deli ...kmiş gibi sincana gidiyorum bu ara sırf künefe yemeye, kesinlikle öneririm. :D
Çukurova tarafından söz edim:
Adana ili içersindeki kebab: şu an benim gözde yerim Ziyapaşa bulvarında PTT arkasına düşen caddede Müdavim ve size net diyebilirimki kebabını yedinizmi hayatımda ben öncesinde bu tadı bilmiyormuşum diyeceğiniz derece enfes.
Gaziantep: Hayatınızdaki en kral tostlardan birisi meşhur Antepte tostçu kadirdir mutlaka deneyiniz
Gaziantep: Küşneme denemeden gitmeyin
Mersin: Adil ve Abidin (kimisine göre Memoş) tantuni piyasadaki en kral tantuniler
Ankara Küçükesat Hacıyolunda Sühanın Yeri. Kömürde döner yemeyen kalmasın...
Bu hacı yolunu eve gitmek için her gün kullanıyorum,herkes tavsiye ediyor fakat körlüğümden mi nedir ben göremedim. Bi tarif alabilir miyim?
birde iş için yarın günübirlik Eskişehire gidicem.Balaban köfte çiğ börek dışında tavsiye edeceğiniz başka bir yemek var mı?
birde iş için yarın günübirlik Eskişehire gidicem.Balaban köfte çiğ börek dışında tavsiye edeceğiniz başka bir yemek var mı?
Eskişehir'de biraz lüks ama kaliteli bir yer arıyorsanız GAGA'yı tavsiye ederim.
Bir de şehir merkezinde Kara Kedi Bozacısı Vardır. Adresi:Köprübaşı Caddesi No. 46 Eskişehir
Hatta Bana da 2 kg getirebilirseniz sevinirim.
Bu hacı yolunu eve gitmek için her gün kullanıyorum,herkes tavsiye ediyor fakat körlüğümden mi nedir ben göremedim. Bi tarif alabilir miyim?
Sühanın adresi;
HACIYOLU SOKAK 2/A K.ESAT / ANKARA.
Yani https://www.google.com.tr/maps/place/S%C3%BCha'n%C4%B1n+Yeri/@39.913129,32.859564,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x27ee2b19faaae692?sa=X&ved=0ahUKEwjbnN2G9I_KAhXp_XIKHfCaC20Q_BIIfTAN
Öneriler için teşekkürler.Boza için özelden yazdım
Sühanın adresi;
HACIYOLU SOKAK 2/A K.ESAT / ANKARA.
Yani https://www.google.com.tr/maps/place/S%C3%BCha'n%C4%B1n+Yeri/@39.913129,32.859564,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x27ee2b19faaae692?sa=X&ved=0ahUKEwjbnN2G9I_KAhXp_XIKHfCaC20Q_BIIfTAN
Bu çakma Süha'nın adresi. Ama oraya da gittim nasıl diye kötü değil. Gerçek Süha'nın Yeri eskiden o dükkanda idi. Bu elemanlar da üstüne yatmış. Adını Süha Döner yapmışar. Vay efendim Yüzyılın Dönercisi Süha. Hatta sSüha Döners gibi abidik gubidik şeyler yapmışlar. Öz Antep gibi işte...
http://i.hizliresim.com/8QvEG1.png
Eskiden o dükkanda faaliyet gösteren gerçek Süha'nın Yeri artık Yıldız 4. ün girişinde. Hatta bu çakma Süha, Oburcan'ı kullandığı için Oburcan da gitti sitesinde gerçek Süha burada canlar yazısı yazdı. E ayıp etmişler adama da ama ne yaparsın...
Gerçek Süha'nın Yeri (https://tr.foursquare.com/v/s%C3%BCha-dedemin-d%C3%B6ner-evi/55bf2c80498ef2c8fd314901?#tipsSort=recent)
Oburcan'ın yorumu ile birlikte gerçek Süha'nın Yeri yazısı (http://www.oburcan.com/suha-doner-ankara/)
Draniela
04-01-2016, 13:12
Söylenmediyse eğer Bursa'da Uzan et mangal var. Yolunuz düşerse lokum yemenizi öneririm.
Bu çakma Süha'nın adresi. Ama oraya da gittim nasıl diye kötü değil. Gerçek Süha'nın Yeri eskiden o dükkanda idi. Bu elemanlar da üstüne yatmış. Adını Süha Döner yapmışar. Vay efendim Yüzyılın Dönercisi Süha. Hatta sSüha Döners gibi abidik gubidik şeyler yapmışlar. Öz Antep gibi işte...
http://i.hizliresim.com/8QvEG1.png
Eskiden o dükkanda faaliyet gösteren gerçek Süha'nın Yeri artık Yıldız 4. ün girişinde. Hatta bu çakma Süha, Oburcan'ı kullandığı için Oburcan da gitti sitesinde gerçek Süha burada canlar yazısı yazdı. E ayıp etmişler adama da ama ne yaparsın...
Gerçek Süha'nın Yeri (https://tr.foursquare.com/v/s%C3%BCha-dedemin-d%C3%B6ner-evi/55bf2c80498ef2c8fd314901?#tipsSort=recent)
Oburcan'ın yorumu ile birlikte gerçek Süha'nın Yeri yazısı (http://www.oburcan.com/suha-doner-ankara/)
Bundan haberim yoktu. Saolasın Çeto..
İzmir de adam akıllı yemek yapan yer yok :D
tavsiye varmı tavsiye
Erdem K.
04-01-2016, 13:56
İzmir de adam akıllı yemek yapan yer yok :D
tavsiye varmı tavsiye
Ev yemeği mi Berkay ?
İzmir Hatay'da Ege Lokantası var, KSK'de Karşıyaka Meze Evi var (Ara Sokaktaki) ...
Ev yemeği mi Berkay ?
İzmir Hatay'da Ege Lokantası var, KSK'de Karşıyaka Meze Evi var (Ara Sokaktaki) ...
Abi karşıyaka meze evine 3 sene önce gidiyordum :D şu anda maalsef mesai saatlerim tutmuyor :)
Abi karşıyaka meze evine 3 sene önce gidiyordum :D şu anda maalsef mesai saatlerim tutmuyor :)
ne tarz biyer arıyosun berkay. LA folie'de köfte yemiştim çok beğenmiştim ben. Bucada doy doy var kokoreççi :D
ne tarz biyer arıyosun berkay. LA folie'de köfte yemiştim çok beğenmiştim ben. Bucada doy doy var kokoreççi :D
Hacı abi bazen bi çıkıyoruz arkadaşlarla
ya pizza , karışık , çorba , pide
başka hiçbirşey yok
yani yanlıs anlasılmasın bu dediklerim yemek begenmiyor vesaire gibi olay tamamen yediğiniz yemeğin fiyatı ve kalitesi lezzeti ile alakalı
mesela ankara / istanbul
çeşit lezzet fiyat oranları çok iyi
fakat izmirde öyle değil
atıyorum ıslak hamburgeri adam akıllı yapan yer yok
boyoz boyoz cok agza takılmıs ama gunun herhangi bir saatinde adam akıllı boyoz yemek isterseniz maalesef öyle bir dünya yok bulunmuyor
kumrucu lar çeşme ve etrafı alayı fasa fiso uludağ limonata dolapta / menüde el yapımı fiyat 10-12 tl ya böyle sacma yerler yuzunden yemek secemiyoruz
ksk de en gözde pide salonu var 4 senedir gideriz
fiyatlar ve lezzet maksimum orantlıydı sonra fiyatlar %25 arttı lezzet aynı kaldı % 35 arttı lezzet bozuldu su anda %40 arttı lezzet namına birşey yok
diceğim o ki parasının hakkını alan kaliteli bol ürünlü vesaire değişik aspava vs tarzında yerler ilgimi cekiyor .
mustafaa_akca
04-01-2016, 20:33
En guzel kazcigerini ben yaparim onu bilirim sadece
EserBodrum
04-01-2016, 21:10
İstanbul'da tercihen Avrupa yakasında yıldönümü kutlanabilecek güzel bir restaurant tavsiyesi verebilecek varmıdır?
Beşiktaştaki Barbaros Cafede sakın olaki hiçbirşey yemeyiniz.. Bimden aldıkları ürünleri mikrodalgada ısıtıp getiriyorlar :D
Kardeş Ctesi olmasın Fransız-Cezayir sokağına bakmanı öneririm. Çok güzel manzaralı yerler var teraslarında.
Birde Pera Palas Otelinin terası çok güzeldir, akşamları rest. 12'den sonra lounge oluyordu hale öylemi bilemem...
Çukurova tarafından söz edim:
Adana ili içersindeki kebab: şu an benim gözde yerim Ziyapaşa bulvarında PTT arkasına düşen caddede Müdavim ve size net diyebilirimki kebabını yedinizmi hayatımda ben öncesinde bu tadı bilmiyormuşum diyeceğiniz derece enfes.
Gaziantep: Hayatınızdaki en kral tostlardan birisi meşhur Antepte tostçu kadirdir mutlaka deneyiniz
Gaziantep: Küşneme denemeden gitmeyin
Mersin: Adil ve Abidin (kimisine göre Memoş) tantuni piyasadaki en kral tantuniler
Geçen sene sırf kebap yemek için adanaya gitmiştik. Bu senede martta antepe gideceğiz. Nokta atışı mekan önerisi var mı merkeze yakında?
Mesela Adana'da cikcik aliye bayılmıştık. Bu tarz birşeyler varmı?