PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerde Ne Yenir?

Sayfa : 1 2 3 [4] 5

burakgunay
04-01-2016, 22:40
Geçen sene sırf kebap yemek için adanaya gitmiştik. Bu senede martta antepe gideceğiz. Nokta atışı mekan önerisi var mı merkeze yakında?

Mesela Adana'da cikcik aliye bayılmıştık. Bu tarz birşeyler varmı?

İncik alidir o :) efsanedir.

Hakan Girginer
04-01-2016, 23:47
İncik alidir o :) efsanedir.

İncik değil. Cikcik.

Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında.
Sürmeli Otel'den yürüyerek 6-7 dakika.
Yanında da, içinde ağaç olan kahve var. (Bildiğin bina, içinde binadan büyük ağaç var işte.)

Adana'da isen Şeyhmuz'a git.
Artık eti akrabasından almıyor (kazık yemiş), gidip dağdan sürü kapatıyor.
O sayede kalitesi sınıf atladı.
Eskiden en iyi olarak sadece Eco vardı, artık Şeyhmuz açık ara önde.

Ciğer için de, hiç kasma, Birbiçer'e git.

Hakan Girginer
04-01-2016, 23:51
Geçen sene sırf kebap yemek için adanaya gitmiştik. Bu senede martta antepe gideceğiz. Nokta atışı mekan önerisi var mı merkeze yakında?

Antep'de Zeugma müzesinin yakınlarında Halil Usta var. Yerini tarif etmeme gerek yok. O derece.
Çarşıda, pasaj içinde Katmer yapan şeker hastası bir amca var. Katmerin anavatanı.

İmam Çağdaş turistik mekan. Gidilmese de olur.

Mutu
05-01-2016, 00:23
Son 1 ay içinde 2 kere antepe gittim işim gereği. İlkinde beyran ve karışık ızgara yemek için Kelebek'e gittim. Diğerinde de ciğerci albayda ciğer+açık ayran, kahve için tahmis sonrasında da tatlı için imam cağdaşa gitmiştik. Yol üstünde de salçacılardan eve salça aldık tabi.

doush
05-01-2016, 00:24
Cikcik Ali evet. Bir de karataş yolunda bir yer bulduk da unuttum adını şimdi konuyu dou abi görürse fotoğrafla yazar.

Ciğer için birbiçer yerine Ciğerci Mahmut var Reşatbey'de onu daha çok seviyorum lezzet olarak.

Rakı balık için Karataş'a yani ortalama 45 dakikalık bir mesafe deniz kenarında bir ilçe, kesinlikle Balıkçı Fevzi. Yediğiniz herşey muhtemelen sabah yüzüyordu öyle taze, fiyatları da çok uygun.

Kadyr
05-01-2016, 00:32
http://www.kuslemecimehmetusta.com.tr/index.php
antepte buraya getirmişti antepli arkadaş baya güzeldi. antep e ayıptır söylemesi gidip yiyecen vc gidecen tekrar yiyecen vc gidecen öyle bir yer. adamlar lezzette çığır açmış.

douu
05-01-2016, 01:33
Cikcik Ali evet. Bir de karataş yolunda bir yer bulduk da unuttum adını şimdi konuyu dou abi görürse fotoğrafla yazar.

Ciğer için birbiçer yerine Ciğerci Mahmut var Reşatbey'de onu daha çok seviyorum lezzet olarak.

Rakı balık için Karataş'a yani ortalama 45 dakikalık bir mesafe deniz kenarında bir ilçe, kesinlikle Balıkçı Fevzi. Yediğiniz herşey muhtemelen sabah yüzüyordu öyle taze, fiyatları da çok uygun.

Bana mı seslendin :D kebapçı ufuk mekanın adı :) koyim bi foto dur :)

https://instagram.com/p/_42tOFpN57/?

Fotoğraf temsili değil direk kendi cekimim :) servis bu şekilde :)

Doğusun diğer bahsettiği yer Karataş balıkçı Fevzi ise hayatımın efsanesi. Ege bölgesinde küçük kasabalar da dahil bir cok yerde Deniz urunu yedim de bu fevzinin yaptığını kimse yapamıyor. aile işletmesi. Balık kasayla değil kiloyla oluyor ellerinde. Çoğu Zaman önceden aramazsanız istediğiniz balık olmayabilir :) defalarca gittim en küçük bi lezzet kayması olmadı.

Cik cik alı efsanedir. Ali ustam cok atarli tam bir adanalidir. Kebap yaparken içine tuz dışında asLa baharat atmaz. Baharat atan usta Kebabına güvenmiyordur der kendisi. Et kokmayacak der. Koku baharatla bastırılmaz der.

Onun dışında mobilyacılar sitesi içerisinde bol kepçe lokantası var. Porsiyonlar inanılmaz bol. Lezzet efsane değil ama ortalama üzerinde.

Bir de Adanalı arkadaşlara yardımı olur sanırım. Süleyman Demirel bulvarında bizbize balikevi var. Sahibi Diyarbakırlı bi abimiz. Diyarbakırlı adam ne kadar güzel balık urunu yapabilir dedik biz de gitmeden önce ama :) adam yapıyor. Efsane yapıyor. Karatastaki Fevzi ile kapışmaz ama adana ortalaması üstünde.

Bide eski sanayi sitesi içerisinde sabah kahvaltısı sırasında acık bulabileceğimiz ciğerci kel Mahmut var. Dünyanın en lezzetli ciğeri. Ortam o kadsr güzel ki sanayi olması etrafın pisliği vs önemsiz :) salata istediğim Zaman var ya önünde şeklinde cevap almıştım bi kere :) yan sandalyede oturan dayıyla birlikte yemiştik salatayı :D

douu
05-01-2016, 01:34
Fotoğraf açılmamış pardon :) linke tıklayabilirsiniz

https://instagram.com/p/_42tOFpN57/

douu
05-01-2016, 01:39
https://instagram.com/p/_JbhS9FAFf/

Böyle de var :)

by.gkn
05-01-2016, 07:13
Ben cikcik alide yediğim külbastıyı hayatımda yemedim. Çok efsane bir lezzeti vardı hala unutamıyorum. Antep için gelen öneriler içinde teşekkürler yine ete kebaba doyacağımız bir gün olacak anlaşılan :d

Ozan Özer
05-01-2016, 07:21
Ben cikcik alide yediğim külbastıyı hayatımda yemedim. Çok efsane bir lezzeti vardı hala unutamıyorum. Antep için gelen öneriler içinde teşekkürler yine ete kebaba doyacağımız bir gün olacak anlaşılan :d
Et için Halil Usta kesinlikle..İmam Çağdaş'ın patlıcan yemekleri iyidir.

Yarbay
05-01-2016, 08:01
Antep'de Zeugma müzesinin yakınlarında Halil Usta var. Yerini tarif etmeme gerek yok. O derece.
Çarşıda, pasaj içinde Katmer yapan şeker hastası bir amca var. Katmerin anavatanı.

İmam Çağdaş turistik mekan. Gidilmese de olur.

Valla hocam süpersin birebir ama birebir benim ağzımdan almışçasına yorumun demekki damak tadımız aynı.

adanaya gidecek olursan kesinlikle ama kesinlikle yeni olan bir mekan var ziyapaşacaddesindeki büyük PTT binasının arkasına düşüyor adı MÜDAVİM muhakkak dene,
beğenmeyecek olursan PMden yaz al cep numaramı yazdır Ali ustaya fişini ben ödeyeceğim kardeşim inan bana bana dua edeceksin muazzamm bir lezzet..

Yarbay
05-01-2016, 08:02

Günaydın Kardeşim, valla Godless nokta atışı atmış benim yorumumda aynısı olurdu.

Runo
05-01-2016, 08:12
Döner için: Beyazıt Döner Bank
Tavuk ve türevi Kebap için: GelGör Kapalıçarşı
Kadayıfın nirvanası için: Gelgör Kapalıçarşı

Kadayıf yemeye giden olursa pm atsın eşlik ederim, istanbul sınırları içerisinde daha iyisi yok :D

Tunacan
05-01-2016, 08:17
Ankara Yaşamkent'te Yıldız Beyi Aspava'yı tavsiye ederim.
Diğerlerinden kalite anlamında bir hayli farklı..

Eworen
05-01-2016, 08:27
Halil Usta Son noktadır
Özellikle küşleme oy oyy..

İstanbul da bayramoğlu döner iyidir zamanında çok sık giderdik
Ama artık gitmiyorum rahatsız edici kalabalık var yediğinizden içtiğinizden hiç bişey anlamıyorsunuz
Fabrika gibi tavsiye etmem artık kimseye.

Erdem K.
05-01-2016, 08:31
Hacı abi bazen bi çıkıyoruz arkadaşlarla

ya pizza , karışık , çorba , pide

başka hiçbirşey yok

yani yanlıs anlasılmasın bu dediklerim yemek begenmiyor vesaire gibi olay tamamen yediğiniz yemeğin fiyatı ve kalitesi lezzeti ile alakalı
mesela ankara / istanbul
çeşit lezzet fiyat oranları çok iyi

fakat izmirde öyle değil

atıyorum ıslak hamburgeri adam akıllı yapan yer yok
boyoz boyoz cok agza takılmıs ama gunun herhangi bir saatinde adam akıllı boyoz yemek isterseniz maalesef öyle bir dünya yok bulunmuyor
kumrucu lar çeşme ve etrafı alayı fasa fiso uludağ limonata dolapta / menüde el yapımı fiyat 10-12 tl ya böyle sacma yerler yuzunden yemek secemiyoruz

ksk de en gözde pide salonu var 4 senedir gideriz
fiyatlar ve lezzet maksimum orantlıydı sonra fiyatlar %25 arttı lezzet aynı kaldı % 35 arttı lezzet bozuldu su anda %40 arttı lezzet namına birşey yok

diceğim o ki parasının hakkını alan kaliteli bol ürünlü vesaire değişik aspava vs tarzında yerler ilgimi cekiyor .

KSK'de ara sokakta eski Servet pide salonu var. fiyat ve lezzet müthiş, bir ara gideriz, yerini öğrenirsin.

Alsancak vapur iskelesinin sol çapraz arasında eski bir fırın var adını unuttum, günün her saati sıcak boyoz ve kumru (atom olandan değil, orijinal kumru) yapıyorlar bildiğim kadarıyla. her saatten kastım akşam saatlerine kadar olmasa gerek :) istersen oraya da gideriz ;) alo desen yeter mavili :)

ozyt1000
05-01-2016, 08:42
Benim favoriler,
Baklava : Antep Koçak
Et & kebap : Kurdoğlu tesisleri - Belen tava (İskenderun Hatay arasında) bence Halil ustadan iyidir :)
Adil adana kebap adana, memoş tantuni mersin

Yarbay
05-01-2016, 09:05
bu nedir yahu :)

bütün İstanbullular bizim mekanları mesken tutmuş benden iyi biliyorlar mübarek :)

ağızının tadını biliyormuş İstanbullular valla..

ronay
05-01-2016, 16:50
çatalca köyüm restorant et sevenlere tavsoye ederim
azıcık tuzlu ama

GÖKTÜRK
05-01-2016, 17:12
kırıkkale yenişehirde

çiko ızgara : tavuk sotesi harika
afiyet lokantası osman amca : mercimek çorbası , izmir köfte

Mutu
06-01-2016, 19:28
bu nedir yahu :)

bütün İstanbullular bizim mekanları mesken tutmuş benden iyi biliyorlar mübarek :)

ağızının tadını biliyormuş İstanbullular valla..

Özel bi firmada kabin memuruyum, zaten bi ile yatıya gidiyorsak bir ekiplerin arasında dilden dile dolaşan yerler 2 servis şöföründen aldığımız tavsiyeler doğrultusunda olabildiğince gez ye yapıyoruz. =)

makif84
06-01-2016, 21:38
Adana birbiçer ciğer denendi fiyat uygun lezzet güzel arkadaşlar.Tavsiyede bulunan arkadaşlar tşk

Kadyr
06-01-2016, 22:36
ayrıca adana şırdan da güzeldi sokakta bir teyzeden. sonra muzlu sütçü vardı oraya gittim. bici biciyi pek sevmedim. ama sokaktan geçen bici ci daha güzeldi mekanlara göre.

Erdem K.
07-01-2016, 07:37
İzmir için yeni mekan önerileri olan var mı? Yemek, tatlı fark etmez :)

Selway'deki Köfteci Yusuf'u çok öneriyorlar, henüz gitmedim ama künefesi de bol kaymaklı büyük bir porsiyonmuş ...

kangomania
07-01-2016, 07:54
Adanada ciğer için cigerci bedo'yu tavsiye ederim. Yeşil kapi diye bir yer var, güzel lezzet ve salatalari olarak ama mekana takacak birisiyseniz veya misafiriniz öyleyse tavsiye etmem :)
Şırdanı da koku faktorunden dolayı sirdanci Ünal :)
Muzlu süt Kazım büfe diye bilinir. Cafelerdeki muz aromalı süt değildir harbi muzlu süttür kristalize sütüyle. :)

kesici
07-01-2016, 08:21
İst. B.evler'de canı çorba çeken olursa VIP'e uğrasın. Orta kıyım Kelle Paça, kıvamı bol olsun deyin acıyı da yağsız tarafından biberinden koydurun, üzerine bir çay kaşığı sarımsak bırakın ve bir dilim limon sıktıktan sonra yavaşça o sarımsak kendisini çorbaya salıyor böyle üfff... Limonu ve tuzu eklenmiş bolca rokayı ekmeğin arasına koyup kaşık kaşık için o şifalı suyu... Ahanda budur.

http://i.hizliresim.com/A57BNL.jpg (http://hizliresim.com/A57BNL)

XoR
07-01-2016, 08:22
Monitöre ekmek bandırdı çorba :D

kesici
07-01-2016, 08:25
Monitöre ekmek bandırdı çorba :D

Abi bi gün pardon bi gece ısmarlarım ayıp ediyorsun :)

Hem Etiler hem İncirli Saruhan'da da içtim bu çorbayı, D&D İşkembe de, Kınacı'da ama bu lezzet yok hakkaten güzel yapıyor ustalar. Birde biz komşularıyız artık ondanmıdır bol çürüklü veriyorlar önüme :D

kangomania
07-01-2016, 08:32
Yutkundurdu, o nasıl anlatım :D
Bu arada aklıma geldi, adana kuruköprü corbacisi :)

huseyinturk
07-01-2016, 09:09
Halkalıda löp et diye bir yer var. Bildiğin kasaptan alır gibi dolaptan paketlenmiş ızgaralıklarını seçiyorsun, et,tavuk,patlıcan,biber,mantar vs vs veriyorsun içerde mangalda pişirip geliyor önüne. Hani çok lüks bir mekan değil, hatta arkadaşlarla ilk gittiğimde olm burası kasap galiba lokanta olduğuna eminmisiniz demiştim ama lezzet, sunumdaki samimiyet on numara. LöpEt tabelası kasabın tabelası hemen yan dükkanı bahsettiğim lokanta, gidipte geri dönmeyin.

İstasyon Mh.İstasyon Cd. No: 13
Bu Halkali, Istanbul, Turkey

ozan gülle
07-01-2016, 09:15

Selway'deki Köfteci Yusuf'u çok öneriyorlar, henüz gitmedim ama künefesi de bol kaymaklı büyük bir porsiyonmuş ...

İzmirde kemeraltı girişinde ödemiş kebap salonu var orda yediğin ödemiş köfteyi hiç bi yerde yiyemezsin net içerisi çok lüks durmuyor ama zamanın ünlü sanatcılarının köfte yemeye geldiğine şahit oldum rahmetli levent kırca falan sürekli geldiğimde uğradıgım yer diyordu tavsiye ederim

B.Koçer
07-01-2016, 09:36

Atakan seviyo bak künefeyi abi ahhaha :D

aslanneron
07-01-2016, 10:04
çorba agız sulandırdı :D

afyonda kötfe irfan ustada yenir o zaman bende tavsiyede bulunayım böyle ufak bir yer ama her saat sırası mevcut irfan ustanın o güzel sohbeti cabası

sarraflar sokagından yukarı çıkarken sagdan ikinci ara köşe dükkan

Baris
07-01-2016, 11:33
İzmir şirinyer meşhur bergama köftecisi (Nato Girişi) köfte ve domates çorbası başka biyerde bulma şansınız yok şehir dışından müşterisi gelir 30 yıllık mekan
Şirinyer Işık Lokantası (Has esnaf lokantası çok eski mekan yine bu iki mekan öğleden sonra 3 e kadar açık)
Gaziemir merkez Ciğerci Sinan
Karabağlar Sanayi Köfteci Sebo ödemiş köftesinde ciddi iyi
Bahçelievler Sadık Usta Künefeci
Onun haricinde Kemeraltında aşırı iyi ve eski mekanlar var tek tek hatırlamak mümkün değil şimdilik yazabildiklerim bunlar daha çokk var

johnie
07-01-2016, 11:53
Karaköy bildiğiz gibi baya artık, güzel ve iyi mekanlar açılmaya başladı..
Geçen gün, Ma'na da yemek yeme şansım oldu.. Gerçekten mutfağı çok başarılı ve fiyatları öyle absurt değil..
Bir Big Chefs de, MidPoint de vereceğiniz para kadar, belki bir tık üstünü veriyorsunuz ama hakkını gerçekten veriyor yemekler, tavsiye ederim.
Yine karaköy de alt geçidin orada, Çiçek köfte var - Köşede Üst katta kalıyor.. Mozaik pastasından kesinlikle yemenizi öneririm.

rdmmm
07-01-2016, 12:34
İzmir'de çok seçenek varda hep dağınık yerlerde.
Köfteci Yusuf'u deneme fırsatım olmadı çok kalabalıktı gittiğimde ama askerliğimi Bursa'da yaptım nerdeyse gün aşırı yiyordum lezzet aynıysa gayet başarıldır.
Balçova Balpa iş merkezindeki Hakan Çorba. Üni yıllarında saat kaçta gidersek gidelim yer beklerdik lezzet bozmadıysa gayet iyi.
Bostanlı'da coffee house ve cafe la vie. La vie de cajun sepeti + bira tavsiyemdir. Fiyat lezzet olarak başarılı bulduğum bir yer.
Yolunuz Foça tarafına düşerse lezzetli bir dibek kahvesi için Kozbeyli köyündeki Şakir'in Yerini tavsiye ederim.
Kahvaltı için çok yer denedim fakat aradığımı pek bulamadım. Çiçekliköy'deki kahvaltı yerlerindeki fiyatlar sunulan hizmete göre şişkin. Bostanlı tuzu biberi ve Sir Winston makul düzeyde. Çeşme yolundaki Tepe Kahve Çetin'in yerini çoğu arkadaşım tavsiye etti. Zamanında Türkiye'de en iyiler arasındaymış deneme fırsatım olmadı daha ama.
Yazın klasiktir bilenler bilir Çeşme'de Asucan da atom yenilir.

B.Koçer
07-01-2016, 13:59
İzmir'de çok seçenek varda hep dağınık yerlerde.
Köfteci Yusuf'u deneme fırsatım olmadı çok kalabalıktı gittiğimde ama askerliğimi Bursa'da yaptım nerdeyse gün aşırı yiyordum lezzet aynıysa gayet başarıldır.
Balçova Balpa iş merkezindeki Hakan Çorba. Üni yıllarında saat kaçta gidersek gidelim yer beklerdik lezzet bozmadıysa gayet iyi.
Bostanlı'da coffee house ve cafe la vie. La vie de cajun sepeti + bira tavsiyemdir. Fiyat lezzet olarak başarılı bulduğum bir yer.
Yolunuz Foça tarafına düşerse lezzetli bir dibek kahvesi için Kozbeyli köyündeki Şakir'in Yerini tavsiye ederim.
Kahvaltı için çok yer denedim fakat aradığımı pek bulamadım. Çiçekliköy'deki kahvaltı yerlerindeki fiyatlar sunulan hizmete göre şişkin. Bostanlı tuzu biberi ve Sir Winston makul düzeyde. Çeşme yolundaki Tepe Kahve Çetin'in yerini çoğu arkadaşım tavsiye etti. Zamanında Türkiye'de en iyiler arasındaymış deneme fırsatım olmadı daha ama.
Yazın klasiktir bilenler bilir Çeşme'de Asucan da atom yenilir.

Abi bütün tripli işletmeleri saymıssın asucan dahil :D

aslan
07-01-2016, 14:02
[QUOTE=kesici;8022182]İst. B.evler'de canı çorba çeken olursa VIP'e uğrasın. Orta kıyım Kelle Paça, kıvamı bol olsun deyin acıyı da yağsız tarafından biberinden koydurun, üzerine bir çay kaşığı sarımsak bırakın ve bir dilim limon sıktıktan sonra yavaşça o sarımsak kendisini çorbaya salıyor böyle üfff... Limonu ve tuzu eklenmiş bolca rokayı ekmeğin arasına koyup kaşık kaşık için o şifalı suyu... Ahanda budur.

Adres nerede tam olarak?

johnie
07-01-2016, 14:10
[QUOTE=kesici;8022182]İst. B.evler'de canı çorba çeken olursa VIP'e uğrasın. Orta kıyım Kelle Paça, kıvamı bol olsun deyin acıyı da yağsız tarafından biberinden koydurun, üzerine bir çay kaşığı sarımsak bırakın ve bir dilim limon sıktıktan sonra yavaşça o sarımsak kendisini çorbaya salıyor böyle üfff... Limonu ve tuzu eklenmiş bolca rokayı ekmeğin arasına koyup kaşık kaşık için o şifalı suyu... Ahanda budur.

Adres nerede tam olarak?

okurken, içmiş kadar oldum vallahi eyv............

Gimifayf
07-01-2016, 14:42
çorba agız sulandırdı :D

afyonda kötfe irfan ustada yenir o zaman bende tavsiyede bulunayım böyle ufak bir yer ama her saat sırası mevcut irfan ustanın o güzel sohbeti cabası

sarraflar sokagından yukarı çıkarken sagdan ikinci ara köşe dükkan

Kofteci irfana +1907 yemekten sonra da donuste yayla oztaylan sekerlemeden kaymakli lokum alinir.

kesici
07-01-2016, 14:44

Adres nerede tam olarak?

Abicim Mcdonalds yanında hemen Big Mamas var onun yanında. Big Mamasda bizim mekanımız açılacak bir kaç hafta içinde çay içmeye beklerim. Çorba içeceksen demir tasta söyle abicim.

aslanneron
07-01-2016, 15:51
Kofteci irfana +1907 yemekten sonra da donuste yayla oztaylan sekerlemeden kaymakli lokum alinir.

ah bide her saat kuyruk olmasa yayla da ama genede eve giderken bekliyorum o sırayı götürmek için :D :D

rdmmm
07-01-2016, 15:55
Abi bütün tripli işletmeleri saymıssın asucan dahil :D

haha Asucan agır triptir bi keresinde 2. istedim sana vermem daha ben yemedim dedi. 5 dak sonra yanıma geldi gel hadi gel ye bir tane daha dedi.
Diğerlerinde pek tripli bir tavırla karşılaşmadım Bostanlı'da evimin dibinde olunca çoğu çalışanlarla ense tokat ilişkisi olunca trip olmuyor pek. :D

serkanaygün
07-01-2016, 16:32
Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama Güngören'de Bağdat Ocakbaşı var. F/P çok güzel :D

İyi yiyen arkadaşlara tavsiyem, 1 dürüm 1 porsiyon çiğköfte 1 içli köfte yarım ciğer tava dürüm gayet güzel oluyor.

kesici
07-01-2016, 16:37
Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama Güngören'de Bağdat Ocakbaşı var. F/P çok güzel :D

İyi yiyen arkadaşlara tavsiyem, 1 dürüm 1 porsiyon çiğköfte 1 içli köfte yarım ciğer tava dürüm gayet güzel oluyor.

Gardaş künefeyi unuttun :D

johnie
07-01-2016, 16:44

Bu iyi yiyen menüsü mü ? :D

kesici
07-01-2016, 17:51
Aslında değil normal yiyen olmalı bence o :D Lahmacunu bile çatal bıçakla yiyen bir kız arkadaşım vardı, Bağdata gidince kız kendinden geçiyordu, bileğinden dürümün yağları akıyordu :D

Bence Bağdata gidecekseniz ilk olarak çiğ köfte ile başlamalısınız, marulun arasına o ağızı tatlı tatlı yakan çiğköteyi koyup limonu sıkıp tek hamlede ağzınıza atmalısınız. Daha sonra bir tane içli köfte üzerine gene limonu sıkıp yarısını tek hamlede ısırıcaksınız... Geri kalan yarısını da dumanı üzerinde tüterken limonlayıp tek hamlede damaklarımızın arasında ezerek yiyiceksiniz. Sonra sıra geldi ana yemeğe Adana'ya... O tırnak pidesini iki avucunuzun arasına alıp dürüp dürüp yedikten sonra sıra peyniri uzadıkça uzayan şerbeti ağzınıza yayılan künefeyi üfleye üfleye yiyorsunuz ve evet, sonunda kaçak çay ile beraber orgazm sigaranızı yakabilirsiniz, afiyet olsun, bereketli olsun.

rodya
07-01-2016, 22:33
yeşil soğanla adana keyfi? :)

ahmetbaha-drs
07-01-2016, 22:41
:) :) :)
http://mardinkebap.com/index.html

Raindrops
08-01-2016, 08:14
Ankara'da güzel kahvaltı yapılacak bi yer önerir misiniz?

tuzemen
08-01-2016, 08:43

incek tatar mutfağını öneririm.

Ufuk
08-01-2016, 08:46
Sirkecide filibe köftecisi var. Tavsiye ederim.Yeni keşfettim bende..

ckrc
08-01-2016, 13:39

Sirkecide değil aslında Ankara Caddesi üzerinde Harem-Eminonu vapur iskelesi ile kenedy caddesinin keşiştiği yerden yukarı çıkarken solda kalıyor. Otoparkı yok, park yeri sıkıntı yolun aşşağısında ispark var oraya park edip gitmek daha mantıklı.

poseidon
08-01-2016, 16:07
Ümraniyeliler bilir.
Haldun Alagaş'ın tam karşı sokağında Alemdağ caddesi ile Mithatpaşa caddesinin tam ortasında
Bağdat Ocakbaşı var.
Eti çok başarılı. Fiyatları çok makul.
Çalışanların müşteriye karşı davranışı da çok düzgün.

Kadyr
08-01-2016, 21:41
Ümraniyeliler bilir.
Haldun Alagaş'ın tam karşı sokağında Alemdağ caddesi ile Mithatpaşa caddesinin tam ortasında
Bağdat Ocakbaşı var.

2 ay önce falan gittim eski tadından eser yoktu bana göre sanırım bozdu. hatta arkadaşlarıma met etmiştim rezil oldum :).

asscutter
08-01-2016, 22:05

köfte severseniz eminönünde özkanlar köfteyi tavsiye ederim kesinlikle irmik helvasıda süperdir

poseidon
08-01-2016, 22:08
Doğrudur damak tadı kişiden kişiye değişir.
Ben normalde dışarıda heryerde et yiyemiyorum 1 hafta önce gittim 6-7 sene önceki haliyle çok fark göremedim.
Belki sen kötü bir ustaya veya zamana denk gelmişsindir.

Kadyr
08-01-2016, 22:28
Dedigim gibi surekli gittigim begendigim bir yerdi ogun bende sasirdim cok siradan gelmisti. Oyuzden artik uzunlar kebapcisini tercih ediyorum pendikte

makif84
08-01-2016, 22:41

Çakırlarda cumhuriyetinde kahvaltısı güzeldir

erdiyuce
08-01-2016, 23:02
köroğlunda eylül kahvaltı salonu

Dodoo
08-01-2016, 23:09
Koşuyolu Ora Grill

Fiyatlar makul, lezzet güzel. Tavsiye ederim.

Le10ur
08-01-2016, 23:20
ankara gunaydın et de yemekler nasıl gıdecem de yemek yerıne kazık yemeyelım:)

cgnozdmr
09-01-2016, 13:23
ankara gunaydın et de yemekler nasıl gıdecem de yemek yerıne kazık yemeyelım:)

Uludağ Kebap'ın ordakine gittim. alt katı kebapcı gibi üst katı steakhouse. Üst katta yemiştim steak porsiyonları 60 TL ile 90 TL arasında değişiyor. Şarabın kadehi 20 TL fakat çok az koyuyorlar normalde bildiğim kadarıyla 15-20 cl arasında olur alakası yoktu, 2 kere geri yolladım. Etin yanına gelen yeşil bi sos vardı çok beğenmiştim onun dışında etleri standart çok bir şey beklemeyin derim fiyatını kesinlikle haketmiyor bence.

MK8800
09-01-2016, 13:40
Tekirdağ için özellikle şurada yenmeli denilen et ağırlıklı restaurant tavsiyelerini alabilirim 2 günlük bi işim var o aralar da boş geçmesin bari :D

twin
09-01-2016, 14:35
Tekirdağ için özellikle şurada yenmeli denilen et ağırlıklı restaurant tavsiyelerini alabilirim 2 günlük bi işim var o aralar da boş geçmesin bari :D

Edirnede ciğer :D

gemsazr9
09-01-2016, 15:29
tekirdağda burda yedim iyi idi
http://www.ozcanlarkofte.com/ozcanlar_iletisim.html

johnie
09-01-2016, 15:45
bahçelievler, kupa nın oralarda ne yenir ?
Tavsiye edeceğiniz yerler var mıdır ? Servis vs yapan ?

rodya
09-01-2016, 19:39
Ümraniyeliler bilir.
Bağdat Ocakbaşı var.

etleri kabul edilebilir ölçüde ancak fiyata göre muamele tam bir fiyasko. överek götürmüştüm insanları, rezil olup çıktım. O kadar ki masadakilerden biri yemeden kalkıyordu muamele yüzünden

Runo
10-01-2016, 00:10
bahçelievler, kupa nın oralarda ne yenir ?
Tavsiye edeceğiniz yerler var mıdır ? Servis vs yapan ?

Kupadan yukarıya doğru (çamlık caddesi) çıkın has bereket kebap salonu var 5 dk yürüyünce, güzeldir.

Le10ur
10-01-2016, 00:42
ankara balgatta bır cok mangal yerı var bırkacına gıttım ama meze cesıt fıyat olarak bunlardan suan hangısı en ıyısı gıdenlerden yorum alsak ?

TigeR
10-01-2016, 00:57
Adana'da şırdan yiyecekseniz Şırdancı Ünal ilk sırada gelir ve kesinlikle de tavsiye edilir

kesici
10-01-2016, 02:48
Kupadan yukarıya doğru (çamlık caddesi) çıkın has bereket kebap salonu var 5 dk yürüyünce, güzeldir.

Çocukluğumun kebapçısı :) Öz Bereket zamanlarını bilirim.

rodya
10-01-2016, 09:05
Adana'da şırdan yiyecekseniz Şırdancı Ünal ilk sırada gelir ve kesinlikle de tavsiye edilir

80 yaşında dede pipisi gibi görünüyor yaw

EmreYY
10-01-2016, 09:49
Nuruosmaniye girişinde sağda sultanahmet köftecisi var yeri ufacıktır köftesi ve kadayıfı gerçekten güzel fiyatları uygun.

Ome_RS
10-01-2016, 10:42
ankara balgatta bır cok mangal yerı var bırkacına gıttım ama meze cesıt fıyat olarak bunlardan suan hangısı en ıyısı gıdenlerden yorum alsak ?

Balgatta masabaşı tavsiye ederim. kalabalık oluyor ama fiyat lezzet 10/8

corrado
10-01-2016, 11:06

sabahları katmer yemek için Zekeriya ustaya gider insanlar. ben sevmiyorum sabah sabah bayıyor midemi.

küşleme kebap için halil usta. genelde karışık kebap servis ederler. eğer kalabalık değilseniz sadece küşleme söyleyin derim.

baklava için kesinlikle koçak baklava. .imam çağdaştan almayın.

şöbiyet için zeki inal.
koçak baklavanın şöbiyeti de güzel ama zeki inal bir tık üstü.

imam çağdaş turistik demiş üstad doğrudur ve fakat imam çağdaş ne kadar turistikse halil ustada o kadar.sadece biraz daha salaş.

imam çağdaşı da deneyin bence.
ali nazik için özellikle.
afiyet olsun

Runo
10-01-2016, 11:42
Çocukluğumun kebapçısı :) Öz Bereket zamanlarını bilirim.

Bende her zamanını bilirim, 3 kez isim değişti en güncelini yazayım dedim :D

fasterhan
10-01-2016, 12:11
Ankarada ayak üstü lezzet sevenler için yeni buldugum bi yer tavsiye edeyim bende.... harikalar diyarına giderken yolun karşısında Ford başerin yanındaki Bp nin içinde ciğercim diye bir yer var , salaş felan ama ciğeri lezzetli ve fiyatlar güzel denemeye değer :icon_tup:

CVK
10-01-2016, 13:26

Özcanlara gitmeyin kayış gibi köfte yersiniz, Etoba var köfte hariç diğer etleride güzel istanbul taraftan girişte yaşam hastanesinin yukarısında denize bakıyor manzarası vs de güzel. Onun dışında deli kasap açıldı pek kalabalık görmüyorum.

Kadyr
10-01-2016, 13:44
herkes özcanları tavsiye ediyordu

canozgur106
10-01-2016, 13:48
İzmir için restoran cafe tavsiyeniz var mıdır..?Yeni keşfedilmiş:)

ckrc
10-01-2016, 14:47
Özcanlar bayağı kötü bir köfteci, ben hiç beğenmedim nedense.

gemsazr9
10-01-2016, 15:19
özcanlarda yemiştim ama yıllar önce bursalı olarak yemediğim ünlü köfteci kalmadı . farklı bir kuşağa geçince bozmuş olabilir . bilemiyorum . o zamanlar iyi idi . 6-7 yıl önce

TigeR
10-01-2016, 15:58
80 yaşında dede pipisi gibi görünüyor yaw

Hahaha yok be abi görüntüsüne bakma tadı mükemmeldir tuz ve kimyonla

ozan gülle
10-01-2016, 16:50
ıstanbulda varmı şöyle güzel iskender kebap yapan yer hele bide başakşehire yakın olursa tadından yenmez :)

ckrc
10-01-2016, 16:57
ıstanbulda varmı şöyle güzel iskender kebap yapan yer hele bide başakşehire yakın olursa tadından yenmez :)

Bende istanbulda güzel iskenderci arıyorum.

Meşhur uludağ- iskenderbey-iskenderoğlundan uzak dur abi.
Salçası ve Tereyağı güzel olan tek yer biliyorum onlarında döneri yağsız,pidesi kötü. Atlayıp gitmem sanırım o yüzden önermem şimdilik.
Pidesi güzel, döneri yağlı olan yer ya margarinle- ucuz salça kullanıyor yada hiç iskender yapmıyor.
ikisinin harman olduğu bir yer bende bulamadım istanbulda.
,
(Uludağ Kebap/Bursa'da yediğim iskenderi hiç beğenmedim döneri çok yağsızdı. öneriniz varsa buna göre verebilirsiniz.)

Boş geçmeyelim; Karadeniz pidesi için en güzel yer(NurABLA Vs önerilmiş burada yazılanların hepsine gitmiş birisi olarak) Dudulluda imes ışıklarının oradan sağa dönüyorsunuz Tirebolu Pide var kapalı kıymalısı mükemmele yakın tereyağı doğal yayla tereyağı- çayı sürmene çayı. Fırıncısı değişmediyse favorim budur.

Runo
10-01-2016, 17:02
İstanbul'da iskender yemek istiyorsanız Beşiktaş'taki Yavuz İskenderoğlu 1 numaradır.

ozan gülle
10-01-2016, 17:11
İstanbul'da iskender yemek istiyorsanız Beşiktaş'taki Yavuz İskenderoğlu 1 numaradır.

Uzakmış orası :(

Runo
10-01-2016, 17:14
Uzakmış orası :(

Çok güzeldir ama her ihtimale karşı aklınızda bulunsun ismi :)

serkanaygün
10-01-2016, 17:22
Yolu Beylikdüzü Beykent tarafına düşenler Beykent Sanayi içinde Trabzon Fırını var. Orayı mutlaka denesinler, gerçekten güzel pide yapıyorlar.

efe-E
10-01-2016, 18:38
Kemeraltı'nda yeni keşfim.

https://www.facebook.com/lokantabiz/

Öğlen yer bulmak büyük şans. Zaten başka servisleri de yok.

canozgur106
10-01-2016, 20:01
Kemeraltı'nda yeni keşfim.

https://www.facebook.com/lokantabiz/

Öğlen yer bulmak büyük şans. Zaten başka servisleri de yok.
Aklımda olsun:)

lnd_samet
11-01-2016, 09:37
hayatımda ilk defa bir yemekçinin-lokantanın-mekanın sayfasının beğendim.
adamları çok iyi yaa ... gidelim buraya hususi

wiesmann
11-01-2016, 10:12
beyler bugün nişanlımın doğum günü bir balık restoranına gidelim diyoruz. Ankara' da "Trilye" yazmış birinci sıraya herkes fiyatlar ne alemde? yada tavsiye edeceğiniz düzgün bir yer var mıdır?

Ome_RS
11-01-2016, 10:19
beyler bugün nişanlımın doğum günü bir balık restoranına gidelim diyoruz. Ankara' da "Trilye" yazmış birinci sıraya herkes fiyatlar ne alemde? yada tavsiye edeceğiniz düzgün bir yer var mıdır?

trilyeye biz geçen ay gitmiştik.
6 kişi 900küsür hesap geldi.
Kırlangıç ana yemek
2 şişe şarap
başlangıç 4 çeşit
ahtapot ve deniz tabağı ara sıcak
karışık tatlı çay kahve vs şeklinde
tahmin ediyorum 2 kişi 200e güzel bir akşam yemeği yersiniz.

sagi
11-01-2016, 10:21
Şirinevler et yiyelim'de hamburger'ine bayıldım süper ve 12 13 lira bişey ve doyurucuydu baya

wiesmann
11-01-2016, 10:32
trilyeye biz geçen ay gitmiştik.
6 kişi 900küsür hesap geldi.
Kırlangıç ana yemek
2 şişe şarap
başlangıç 4 çeşit
ahtapot ve deniz tabağı ara sıcak
karışık tatlı çay kahve vs şeklinde
tahmin ediyorum 2 kişi 200e güzel bir akşam yemeği yersiniz.

sağolasın kardeşim nette garip rakamlar gördüm o yüzden sormuştum. çok teşekkür ederim.

Can Job
11-01-2016, 10:36
ANKARA'da
Müslüm Kebaba'da (Adana Yenir)
Yıldız Aspava'da (Döner Yenir)

Dodoo
11-01-2016, 12:28
İskender için kayışdağı caddesindeki cemil&cemal usta ya gidilebilir. Bursayı tam olarak yakalamasa da bence lezzet olarak iyi.

Dayı
11-01-2016, 12:31
İncek Zoka yı tavsiye ederim.

AliGizda
11-01-2016, 12:36
İstanbul Avrupa Yakasında Mangalbaşı yapılıcak nişanlımla gidebileceğim bir yer arıyorum. Bu Cumartesi Büyükçekmece MangalBaşındaydım hoşuma gitti ama akşam polisler kimlik falan topladı mekanda pavyon gibi pek hoşuma gitmedi. Önerebileceğiniz bir yer varmıdır?

c20let
20-01-2016, 19:26
Arkadaşla Ankara'ya araba almaya gelicez. Nerde ne yiyelim? Aspava denemek istiyoruz özellikle.

AlpGol
20-01-2016, 19:49
Ankara Birlik mahallesinde caminin yanında tepsi mantı :)

AlpGol
20-01-2016, 19:50
Arkadaşla Ankara'ya araba almaya gelicez. Nerde ne yiyelim? Aspava denemek istiyoruz özellikle.

Herkes farklı cevaplar vericektir fakat benim en beğendiğim aspavacı Esat caddesinde en köşede kalandır ( 3 tane yan yana var ) Işıklara en yakın olanıdır . Tavsiye ederim

maceren
20-01-2016, 20:38

Ankara'da ;
Soslu dürüm Özçelik aspavada
Döner eskigarajlarda peçenek dönerden
Pide k.karabekirde ye-an dan
Haşlama Bolu Akın lokantasından
Çoban kavurma kazan da meşhur kavurmacıdan
Baklava hacıbabadan
Kurufasulye balgat Hüsrev den
Yenir..

iztuzu
20-01-2016, 23:00
Ankara'da denilenlere ek olarak:Düveroğlu'nda(Maltepe şubesi özellikle) Adana, sarımsaklı lahmacun, havuç dilim baklava, kadayıf
2-Tavuk sevenler için yukarıdaki mekanın 10-15 metre aşağısında Germeç Piliç
3-Eskişehir yolunda Tepe Prime kulesinin altından Özler Döner
4-Dikimevi'nde Bizim Köfteci
5-Köroğlu'nda Köroğlu İşkembecisi
6-Hoşdere'de Rumeli İşkembecisi
7-Kentpark alt katta byAntakya ve Mangal Evi ve (dondurma için) Gelato
8-Çukurambar'da Liva Pastanesi kahvaltı için
9-Kesman Ciğer Balgat lezzetli bulduğum mekanlardan.
9-

MK8800
20-01-2016, 23:26
Corlu'da Yerciler Et Mangal'a gittim cok da memnun kaldim . Islerinde iyiler ama esnafliklari tavirlari ayrica hosuma gitti kendi imalat urunleri de mevcut alinabilir

XoR
21-01-2016, 07:03
Corlu'da Yerciler Et Mangal'a gittim cok da memnun kaldim . Islerinde iyiler ama esnafliklari tavirlari ayrica hosuma gitti kendi imalat urunleri de mevcut alinabilir

Yercilerin pirzolası fantastik bir şey :D sucukda yedin inşallah oda çok iyiydi.

Son katıda hayrabol tatlısı veya karadutlu lor peyniri ile geçtin mi işlem tamam :D

birtanakbala
21-01-2016, 17:13
İstanbul;

Lider Pide - Çekmeköy (Trabzon Park)
Dönerci Zeki Usta - Sancaktepe
Filizler Köftecisi - Tuzla sahil
Kokoreç - Ümraniye merkez
Lahmacun - Kartal manzara
Abooov Kebap - Bir çok şubesi var ben Sancaktepe'yi tercih ediyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

Erdem K.
22-01-2016, 14:13
İzmir için yeni yerler öğrenelim :)

Bostanlı / KSK / Alsancak / Balçova farketmez, güzel mekan önerileri varsa denemek isterim ...

sercanavcı
22-01-2016, 15:55

Bostanlı / KSK / Alsancak / Balçova farketmez, güzel mekan önerileri varsa denemek isterim ...

söylendimi bilmiyorum ulukent kasap gökhan , çiğli antepli mehmet usta kent hastanesine gelmeden döner kavşakta çaprazda kalıyor yeri 10 numara 5 yıldız 1. sanayi sitesi orta yolda özmert kokoreç+söğüş en güncel gittiklerim :)

iztuzu
22-01-2016, 16:17

Bahçelievler Şeref Usta- özellikle iskender

Erdem K.
22-01-2016, 16:23
Bahçelievler Şeref Usta- özellikle iskender

Şeref Usta'nın lahmacunu bile ayrı güzel :) Yıllardır giderim, eski dükkanına da giderdim, tavsiye için teşekkürler, ben de tavsiyenizi desteklemiş olayım :) ...

onurc
22-01-2016, 16:32
Tarabya yokuşu inerken minibüs duraklarının az aşağısında sağda Gözlemeci Fehmi Usta var.El arabasında satıyor.Fiyatı çoğu kişiye belki pahalı gelebilir fakat ayda 1 kez uğranmalı diye düşünüyorum.

ckrc
22-01-2016, 19:01
İstanbul;

Lider Pide - Çekmeköy (Trabzon Park)
Dönerci Zeki Usta - Sancaktepe
Filizler Köftecisi - Tuzla sahil
Kokoreç - Ümraniye merkez
Lahmacun - Kartal manzara
Abooov Kebap - Bir çok şubesi var ben Sancaktepe'yi tercih ediyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

Kardeşim sanırım çekmeköy-Ümraniye civarında oturuyorsun, yazdığın her yeri (filizler köftecisi hariç) denemiş birisi olarak güncelliyeyim bende.

Lider Pide'nin daha iyisi Tirebolu Pidecisi/İmes kapısının sağ tarafından gidiyorsunuz önünüze çıkıyor hemen.
Dönerci Zeki Usta'nın daha iyisi Kavacık Bayramoğlu Döner- Kapalı Çarşı'da çarşıya girmeden köşesin de saat 13.00 gibi bir arkadaşımla gitmiştik döner bitecek diye koştura koştura götürdüğü için beni tam tekrar tarif edemem ama bilenler kesinlikle çıkacaktır.
Köfteci; Yorumum yok.
Kokoreç-Paşa kokoreç çengelköy.
Lahmacun-İstanbul Lahmacun Kavacık-Borsam Kebapçısı
Kebap-Aboov çok kötü yada bana öyle geliyor, kebapları kalitesiz-yağsız. Daha iyisi Yüzevler Kebap Etiler- Dostlar Kebap Ataşehir-Eda Kebap Kozyatağı.
Gözleme-Mıhlama-Kahvaltı Ayşe Ablanın Yeri Şile yolu üzerinde Ömerli Sapağını geçtikten sonra istanbul istikametinde. Gözlemesi efsane,mükemmel, tarifsiz. Bugun gittim normalde 2 kaşık yemek yiyip tıkanan doyduuum çay koyayım diye düşünen adamım 2 gözlemeyi 2 tava mıhlamayı gömdüm.

Keyifler ve zevkler tartışılmaz ama

iztuzu
22-01-2016, 19:20
Şeref Usta'nın lahmacunu bile ayrı güzel :) Yıllardır giderim, eski dükkanına da giderdim, tavsiye için teşekkürler, ben de tavsiyenizi desteklemiş olayım :) ...
Ortaokulu, üniversiteyi İzmir'de okudum. dibindeki halı sahada her hafta maçım olurdu, İnönü Caddesi ışığının orada dayımın dükkanı var velhasıl yıllarca bir kez bile gitmedim. Geçtiğimiz yaz ilk kez gittim ve ailenin yanına her gittiğimde uğramadan tatilimi bitirmiyorum. Kemeraltı Çarşısı'na Borsa tarafından girildiğinde kebapçıyı övdüler ama henüz test etme imkanım olmadı.

Eren G.
22-01-2016, 19:30
Ankara için

Konyalı tandır ankarada yediğim en güzel et kesinlikle biraz pahalı ama kesinlikle değer.
Apikoğlu lahmacunu çok iyiydi en son kumrularda
Cici piknik kömürde gerçek ankara döneri sadece döner ve içecek satar masa v.s yok direkt ayakta yiyip gidersiniz
Cambo inegöl köfte tunalı bursadaki çoğu inegöl köftecisinden iyidir.
Öz mutlu inegöl köfte etimesgut. cambonun fiyat/performans versiyonu tadı da çok güzel zaten ankarada 2si hariç inegöl köfte yenilmez.
Düveroğlu sarımsaklı lahmacun patlıcanlı kebap adana ve urfa beytisi zırhta çekilmediği için o kadar güzel değil diğerleri muhteşem

öğrenci işi;
Very cupcake tunalı gerçekten ankaradaki en iyi cupcakeci ben de başta böyle kekten tatlı olmaz v.s diyordum ama yiyince müptelası oldum resmen
NYPD pizza anıttepe ankaranın en güzel fast food pizzası burada bence. özellikle barbekülü tavuklu pizzası gerçekten güzel.
Wok and walk şubesi kaldıysa tavuklu parmesanlı noodle ve kıymasız çin böreği
Big bang burger mümkünse çiftlik kavşağındaki yere gidin shake and shacke en yakın burger ankaradaki o ki yarı fiyatına.
Kıtır cajunlu patates bira tavuk dolma
Chicky tavuk dürüm iskenderun usulünden bıktıysanız güzel alternatif çok farklı sosları var artı cam ocakta piştiği için yumuşacık güzel.

İzmirde de

Doyuran manisa kebap kemeraltı
Yeşilyurt camii yanı bir kokoreçci vardı odun ateşinde kokoreç yapan ismini hatırlayamadım şuan ama asımdan sonra en iyisi bence orası.
Kumrucu hüseyin çeşme şevkiden çok daha iyidir ve fiyatı yarı yarıyadır zaten kumruyu bulan yermiş.
Kahyaoğlu döner buca güzel düzgün esnaf yeri muhteşem tadı yoktur ama kalitelidir
Hakan pide şirinyer aynı şekilde düzgün esnaf yeri
Üçyol öz pınar büfe izmirin en iyi karışık sandviçcisi.

by.gkn
27-10-2016, 16:33
Konuya bir güncel gelsin.

Geçen hafta iş için avrupa yakasına geçtiğimizde şirketten bir arkadaş Bayrampaşa'da Mirza köfte diye bir yere götürdü. Şimdiye kadar yediğim en iyi köfte diyebilirim. Yumuşacık ve lezzeti on numara. Mekan sahipleri balkan olduklarından yöresel farklı lezzetlerde var. Tatlı olarak şekerpare yedik o da baya lezzetliydi. Bilmeyenler varsa mutlaka tavsiye ederim.

Vedat Milör de gitmiş linki aşağıda;
Vedat Milor >> İyi Koftenin Sırrı: Mirza Koftecisi (http://www.vedatmilor.com/iyi-koftenin-sirri-mirza-koftecisi/)

EserBodrum
27-10-2016, 16:44
Şu ana kadar beğendiğim en güzel kebap için Halkalı Yarımburgaz caddesinde Halis Dürüm'ü tek geçerim.

Yigit-Y
27-10-2016, 16:52
Şu ana kadar beğendiğim en güzel kebap için Halkalı Yarımburgaz caddesinde Halis Dürüm'ü tek geçerim.

Çorbaya sonradan su kattıkları an bitti benim için orası

Allah bilir imalathanede neler oluyor :):)

mert5
27-10-2016, 16:56
Istanbul Donerci Celal usta

tylan
27-10-2016, 17:19

Öğrencilik yıllarım da çeşitli çorbacılar da garsonluk yaptım su koymayan yok :) zaten corba ısına ısına topallanıyor köpuk yapıyor koyulasıyor o yüzden dıcak su koyup mikserle karıştırmak lazım

Yigit-Y
27-10-2016, 17:28
Öğrencilik yıllarım da çeşitli çorbacılar da garsonluk yaptım su koymayan yok :) zaten corba ısına ısına topallanıyor köpuk yapıyor koyulasıyor o yüzden dıcak su koyup mikserle karıştırmak lazım

ya ben restaurantçıyım

onu görünce adam neler yapar diye düşünmüyor değilim

yani kalan urfalardan lahmacun mu yapıyor insanın aklına herşey gelir :D

ertantamer
27-10-2016, 18:02
Big baker pastırma cheddar

lnd_samet
27-10-2016, 18:14
o çorba benvaride kaç saat kaldı Allah bilirde suyu eksildide ekliyorlar asıl sıkıntı o bence.
bende izmirde maalesef et adına yerler ve ankaranın istanbulun yanında adam akıllı yarım kilo et yiyecek yer bulamadıgım için elimdeki en iyi yere gidiyorum.
ikisatır. mavibahçede egeparktan girince hemen sağda kalıyor.
avm yemekçilerinden adam olmaz derdim ama büyük konuşmuşum.
döküm ızgarada kömür ateşinde 100-200 gram gibi çeşitli etler pişiyor gayet leziz. kurumadan servis. ben tuttum şimdilik burayı fiyatlarda piyasaya göre oldukca uygun. Hamburgeri de enfes..

VW6R
27-10-2016, 18:20
Mersinde Sabah et lokantası. Elbistan tava yanında iç pilav ve yayık ayran.. Her ay Mersine giderim ve 3 gün üst üste aynı menüyü yerim. Mersinde olup denemeyen veya yolu Mersine düşenlere şiddetle tavsiye ederim.

fthdrn
27-10-2016, 18:40
Konuya bir güncel gelsin.

Geçen hafta iş için avrupa yakasına geçtiğimizde şirketten bir arkadaş Bayrampaşa'da Mirza köfte diye bir yere götürdü. Şimdiye kadar yediğim en iyi köfte diyebilirim. Yumuşacık ve lezzeti on numara. Mekan sahipleri balkan olduklarından yöresel farklı lezzetlerde var. Tatlı olarak şekerpare yedik o da baya lezzetliydi. Bilmeyenler varsa mutlaka tavsiye ederim.

Vedat Milör de gitmiş linki aşağıda;
Vedat Milor >> İyi Koftenin Sırrı: Mirza Koftecisi (http://www.vedatmilor.com/iyi-koftenin-sirri-mirza-koftecisi/)

Gerçek tarihi merkez efendi köftecisine gittiniz mi bilmiyorum ama o da efsanedir :)

bason
27-10-2016, 18:50
İzmir Gaziemirde Çoşkun kasap&döner diye bir yer keşfettik iş arkadaşımla... 2-3 haftadır sürekli gidiyoruz. 2 şer yarım ekmek döner götürüyoruz her seferinde dürüm vs. çok kalite ve lezzetli tavsiye ederim... Döneri kuru değil, yanık değil diri geliyor. Yağlı bir et ama rahatsız edecek şekilde değil...

alperaslann
27-10-2016, 22:02
Ankara Şaşmaz'da Pamukdede var dönerci. Dönerini tavsiye ederim çok iyi. Ayrıca çoğu kişi bilir ama Mercimek çorbası için Devrez'den başka şaşmayın.

kesici
29-10-2016, 11:34
Kelle Paça - VIP Bahçelievler.

rodya
09-04-2017, 10:50
nerede ne yenir değil de mangalda yapmak için kokoreç istanbulda nerden bulabilirim? doğranmış istemiyorum.

HondatugraL
09-04-2017, 11:58
ölmeden şırdan yemek istiyorum çok pis meraktayım bu aralar adanayada yolum düşmez saçma biyerdede tadıp yanlış bilgi edinmek istemıom nabacaz bilmiyorum :D

Onurkk06
09-04-2017, 12:03

Halis baya bozdu banada son 2 seferdir hazırda bekletilmiş soğuk adana getirdiler 6 aydır gitmedim Cezayir ocakbaşına gidiyorum aynı şekil çünkü

Güngören de hizmet kasabı lahmacunu İstanbulda yediğimin en iyisi
Florya Hatay evrensel sofrası Florya şubesi pek iyi değil bu arada geçen gittim

Yigit-Y
09-04-2017, 12:11
Halis baya bozdu banada son 2 seferdir hazırda bekletilmiş soğuk adana getirdiler 6 aydır gitmedim Cezayir ocakbaşına gidiyorum aynı şekil çünkü

Florya Hatay evrensel sofrası Florya şubesi pek iyi değil bu arada geçen gittim

Lahmacun şirinevler ali haydar usta adamlar ADAM :D

istanbulda lahmacunu dokunmayan tek mekan

cezayirli zaten şıtandart :D

Sinan58
09-04-2017, 13:18
Yukarı Dudullu"da dudullu pide diye biryer vardı, orada pide yemiştim 2 yıl önce.

Tadı hala damağımdadır :)

S.Özeren
09-04-2017, 13:19
nerede ne yenir değil de mangalda yapmak için kokoreç istanbulda nerden bulabilirim? doğranmış istemiyorum.

Hadimkoy de yardımcı olabilirim

EREN34
09-04-2017, 13:22
Erzurum'da Cağ Kebap nerede yenir?

Herkes Gel&Gör diyor ama sanki turistik oldu orası. Daha çok yerlinin gittiği, daha lezzetli bir yer bilen var mı?

rodya
09-04-2017, 13:23
Hadimkoy de yardımcı olabilirim

Pangaaltında buldum çok teşekkürler. Gidip alacagım birazdan.
Bu arada bunun kilosu nedir ve bi sarım kaç kilo geliyodur?

S.Özeren
09-04-2017, 13:25
Pangaaltında buldum çok teşekkürler. Gidip alacagım birazdan.
Bu arada bunun kilosu nedir ve bi sarım kaç kilo geliyodur?

Valla o kadar detayını bilmiyorum yakın arkadaşım kokeric dükkanı açtı bende ondan rica edicektim :)

phoenixs
09-04-2017, 13:30
ölmeden şırdan yemek istiyorum çok pis meraktayım bu aralar adanayada yolum düşmez saçma biyerdede tadıp yanlış bilgi edinmek istemıom nabacaz bilmiyorum :D

Bi kere Adana'ya göreve gitmiştim yan binada kalanlar dışarıdan heves edip şırdan sipariş etmişler :-) paketi açmadan bize getirdiler şeklini görünce yememişler :-) bizde alışkın değiliz yiyemedik çöpe döktük :-) alışkın değilsen yiyemeyebilirsin hocam

Adana'da kazım büfe muzlu süt hard mutluluk

phoenixs
09-04-2017, 13:31
Ankara Şaşmaz'da Pamukdede var dönerci. Dönerini tavsiye ederim çok iyi. Ayrıca çoğu kişi bilir ama Mercimek çorbası için Devrez'den başka şaşmayın.

Pamukdede tam nerde hocam biz hep köfteci apodayı ve oğullarına gidiyoruz şaşmaz a

kesici
09-04-2017, 15:34
Ataköy Garden, Cafe de Paris

MBuğra
09-04-2017, 15:46
Beyler Istanbul Avrupa yakasinin en iyi lahmacuncusu hangisi?

6 aydan sonra TR'ye geliyorum, lahmacun goruyorum ruyalarimda :)

HondatugraL
09-04-2017, 16:58
Bi kere Adana'ya göreve gitmiştim yan binada kalanlar dışarıdan heves edip şırdan sipariş etmişler :-) paketi açmadan bize getirdiler şeklini görünce yememişler :-) bizde alışkın değiliz yiyemedik çöpe döktük :-) alışkın değilsen yiyemeyebilirsin hocam

Adana'da kazım büfe muzlu süt hard mutluluk

ya tipine baka baka alıştımda tadı nedir bilemedim nedir bu adanalı için yaşam felsefesi olan tad meraklardayım :D

EserBodrum
09-04-2017, 17:21
Beyler varmıdır Küçükçekmece- Bakırköy yakınları süper bir kokoreççi ve süper bi midyeci?

Gecenin bi vakti canımız çekiyor kalitesine güvenmediğim yere gitmek istemiyor insan hevesimiz kursağımızda kalıyor :D

S.Özeren
09-04-2017, 20:13

Florya da hayatoglu var baya başarılı lahmacun konusunda

buzel
09-04-2017, 20:25

namlı nispetiyede iyidir baya

Dodoo
09-04-2017, 21:50
Lahmacun için anadolu yakası adresi >>>*Antebi Acıbadem

alperaslann
09-04-2017, 22:32
Pamukdede tam nerde hocam biz hep köfteci apodayı ve oğullarına gidiyoruz şaşmaz a

İstanbul yolundan Şaşmaz'a girdiğiniz zaman ilk sağ-il sol yapıcaksınız soldaki ilk dükkan :) Okulum şaşmazda, çoğu zaman oraya gidiyoruz ve öğlen saatlerinde tıklım tıklım oluyor.

Eriador
10-04-2017, 07:23
20+ senedir Bakirkoy Meydan'da OzBakirkoy durumcusun'den Adana Kebap .

Ömer Musaoğlu
10-04-2017, 07:32
İstanbul Anadolu yakasında

Dürüm için Beybaba dürüm kartal
Islak hamburger Kızılkayalar Bağdat caddesi
Patso için patso Burger altunizaide
Ciddi ciddi lezzetli hamburger için jumbo ali kayışdağı😊

by.gkn
10-04-2017, 07:40

Üsküdar balık pazarının içinde sakatatçı var oradan temin edilebilir. Biz hep oradan alıyoruz.

serkanaygün
10-04-2017, 09:24
Beyler varmıdır Küçükçekmece- Bakırköy yakınları süper bir kokoreççi ve süper bi midyeci?

Gecenin bi vakti canımız çekiyor kalitesine güvenmediğim yere gitmek istemiyor insan hevesimiz kursağımızda kalıyor :D

Küçükçekmecede Kokoreççi Tekin Usta var, kokoreçi de midyesi de iyidir. e5ten florya sapağını geçtikten sonra 500 mt ileride e5 üstü bp benzinci var, bpyi geçer geçmez sağa giriyorsun, caddeyi bitirince 4 yol ağzına geleceksin. 4 yoldan sağa dön 20 mt ileride solda görürsün.

Eren G.
10-04-2017, 16:47
Eskisehurde nereleri tavsiye edersiniz arkadaslar iki gun sonra gezmeye gitmeyi planliyouz.

tuner faruk
10-04-2017, 17:19
Küçükçekmecede Kokoreççi Tekin Usta var, kokoreçi de midyesi de iyidir. e5ten florya sapağını geçtikten sonra 500 mt ileride e5 üstü bp benzinci var, bpyi geçer geçmez sağa giriyorsun, caddeyi bitirince 4 yol ağzına geleceksin. 4 yoldan sağa dön 20 mt ileride solda görürsün.

Tekin ordan taşındı yeni adresi;

iletişim | Kokorecci Tekin Usta (http://tekinusta.com/tr/iletisim/)

Tekin'in kokoreci iyidir tavsiye ederim hatta şimdi canım çekti akşam ben ona bir uğrayayım:D

rodya
11-04-2017, 10:15

80 yaşında dede çükü gibi ya.
insan anasıyla bacısıyla bunun dükkanının önünden geçemez, utanır

free-hifi
11-04-2017, 10:26
80 yaşında dede çükü gibi ya.
insan anasıyla bacısıyla bunun dükkanının önünden geçemez, utanır

Adanalı lara dıs attin

serkanaygün
11-04-2017, 10:41
Tekin ordan taşındı yeni adresi;

iletişim | Kokorecci Tekin Usta (http://tekinusta.com/tr/iletisim/)

Tekin'in kokoreci iyidir tavsiye ederim hatta şimdi canım çekti akşam ben ona bir uğrayayım:D

Epey olmuş gitmeyeli demek :D Hakikaten güzel kokoreçi var yalnız adamların :D

B.Koçer
11-04-2017, 12:14
İzmir ' de MENEMEN MELEMEN MELELELELELEMEN yapan doğru düzgün bir işletme varmı ?

Tüm İzmir sınırlarına açığım çok teşekkürler :)

Baris
11-04-2017, 12:43
Bayraklı Ontan tower in altında müdavim pide var Berko orayı bi dene.

4rd4
11-04-2017, 12:53
Ankara da adana şiş ciğer yapan kabapçı önerebilir misiniz? Fiyatları uçuk kaçık olmayan mezeleri güzel olursa iyi olur tabi:)

dragon
11-04-2017, 13:44

Kesinlikle katılıyorum. Yaklaşık 12 yıldır giderim. Birkaç hafta önce yine gittim, biraz bozmuşlar ama buna rağmen halen çok iyiler.

SekoLive
11-04-2017, 13:53
Hamburger Severler için

İstinye'deki Jimmy's Burgeri Tavsiye ediyorum. Kendi yaptıkları sucukta gayet başarılı.

B.Koçer
11-04-2017, 16:23
Bayraklı Ontan tower in altında müdavim pide var Berko orayı bi dene.

Oraya gidiyorum abı zaten ama daha otantık bı yer lazım 99 katlı bınanın altında cok ıyı olmuyo hahaha :D

streetracer_nos
11-04-2017, 16:43
Ankara da adana şiş ciğer yapan kabapçı önerebilir misiniz? Fiyatları uçuk kaçık olmayan mezeleri güzel olursa iyi olur tabi:)

Ciğer için kızılay konur sok.ta akaya doğru surkent piknik cartlak kebabı var on numaradır.Adanada çok hardcore olmasada meşrutiyetin mithatpaşayla kesiştiği yerde tarihi mutfak var adanası ve genelolarak yemekleri iyidir..

Suleyman
11-04-2017, 17:06
Lahmacun için, mecidiyeköy buket lahmacun da denenebilir, burdaki baya bozdu ama yine de deneyebilirsiniz.

h.savas
11-04-2017, 17:12

gelsen gel
burkayla birlikte yandaş arıyorduk yanımıza , hep beraber gideriz güngören hizmete

SekoLive
11-04-2017, 17:17

Gaziantepli Mehmet Usta,

Cerahpaşada hastanenin karşısında

burasıda aklında olsun bu kadar hasret cektıysen lokasyon uyarsa dene.

MBuğra
11-04-2017, 17:31
gelsen gel
burkayla birlikte yandaş arıyorduk yanımıza , hep beraber gideriz güngören hizmete

once durumcu dayilar sonra gungoren yapalim o zaman kankacim :D

MBuğra
11-04-2017, 17:32
Gaziantepli Mehmet Usta,

Cerahpaşada hastanenin karşısında

burasıda aklında olsun bu kadar hasret cektıysen lokasyon uyarsa dene.

Burasi benim icin ideal durumda, yarin sabah kurt boreginden sonra burada da lahmacun atayim. tesekkurler :)

alperaslann
13-04-2017, 11:30

Biz hep Balgat'taki Ciğerci Bahattin'e gidiyoruz.Ciğeri, Tavuk şişi güzel. İkramları bol ve mezeleride güzel. Tavsiye ederim :)

alperaslann
13-04-2017, 11:31
23 Nisanda GS-FB maçına gidicez. O taraflarda güzel kahvaltıcı var mı ? Şunuda denemeden gitmeyin diyen varsa o da çok güzel. :)

By_Carizma
18-04-2017, 11:59
Gümüşpala mah'de paşa künefe de kesinlikle künefe yemelisiniz :)

Erdem K.
18-04-2017, 12:30
İzmir ' de MENEMEN MELEMEN MELELELELELEMEN yapan doğru düzgün bir işletme varmı ?

Tüm İzmir sınırlarına açığım çok teşekkürler :)

Kemeraltı 855.Sk. Menemenci Akın, küçük bir mekan, yanında köfteci olması lazım...

johnie
18-04-2017, 14:01
Kokoreç severler, ozzie's var dolapderede. Zomatodan falan 5' e yakın puan almıştır kendisi. İst da ki en iyisi diyebilirim. Midyeci Ahmet ile karıştırmayın, alakası yok diyebilirim.
alperaslann kahvaltıcı değil de köfteci var, eski Alisemiyen' in orada. Orjin, oraya git kahvaltıya gerek yok zaten :)

4rd4
18-04-2017, 15:09
Ankara da tantuni yemek isterseniz şaşmaz sanayi de Uluçay Mersin Tantuni yi öneririm.

murat-m
18-04-2017, 15:24
Kumru: altın kumru-bayrampaşa (daha iyisi vardır illaki fakat ben çok beğeniyorum)
ciğer: gürpınar / güngör et lokantası (sevmeyene bile yedirir)

STP
18-04-2017, 15:32
Kumru: altın kumru-bayrampaşa (daha iyisi vardır illaki fakat ben çok beğeniyorum)

hee su hanı rakıya goturecegın yer dımı canım

aslan
18-04-2017, 15:34
Kokoreç severler, ozzie's var dolapderede. Zomatodan falan 5' e yakın puan almıştır kendisi. İst da ki en iyisi diyebilirim. Midyeci Ahmet ile karıştırmayın, alakası yok diyebilirim.
alperaslann kahvaltıcı değil de köfteci var, eski Alisemiyen' in orada. Orjin, oraya git kahvaltıya gerek yok zaten :)

Selam o kadar övdünki canım çekti şimdi.Tam olarak nerede biraz tarif edebilirimisin lütfen

murat-m
18-04-2017, 15:41
hee su hanı rakıya goturecegın yer dımı canım

ayıpsın bro ;) aybaşı kaçalım ister cuma ister cumartesi

220T
18-04-2017, 15:56
Şırnak'a gelirseniz hastanenin yanındaki sokakta Diyarbakır Sofrasına uğrayın.

CenkB
18-04-2017, 16:07
Mecidiyeköy de meşhur pide var. Ordu pidesi. Ordudaki dükkandaki garip kokuyu bile getirmişler İstanbul'a. :D

N0M4dh
18-04-2017, 16:35
Bursa'ya gidilirse, Orhangazi tarafına kadar sabredilip Sezgin Izgara cidden iyi.

ahmetbaha-drs
18-04-2017, 16:38

Murat abi Gürpınar'da nerede tam olarak?

johnie
18-04-2017, 17:27
Selam o kadar övdünki canım çekti şimdi.Tam olarak nerede biraz tarif edebilirimisin lütfen

Bülbül Mahallesi, Serdar Ömerpaşa Cd. No:44, 34435 Beyoğlu/İstanbul

Eğer Çevreden gelecekseniz, Dolapdereye gider gibi Total benzincisini geçip, sağ da ki ilk sokağa giriyorsunuz az yukarıda sağ tarafta.
0212) 361 91 23 Gitmeden önce aramanı öneririm, kalmayabiliyor :)

erdiyuce
18-04-2017, 17:44
Ankara için öneriler var mı ? :)

AşkınS.
18-04-2017, 17:45
Urfada ali nazik çift mağarada yenir..büyük mağara pişmanlıktır :)
3 günlük gezide bunu anladım

AşkınS.
18-04-2017, 17:46

Ankara için vazgeçilmezim the bigos.. tavuk sepetine hastayım

B.Koçer
18-04-2017, 21:07
Kemeraltı 855.Sk. Menemenci Akın, küçük bir mekan, yanında köfteci olması lazım...

Sözümü aldım gidiyoruk :D

ARUDA
18-04-2017, 22:22
et yemek istiyorsanız taksim zübeyir ocakbaşı
Zubeyir Ocakbaşı , İstanbul - Restoran Yorumları - TripAdvisor (https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g293974-d1192712-Reviews-Zubeyir_Ocakbasi-Istanbul.html)

johnie
19-04-2017, 15:51
Mecidiyeköy de meşhur pide var. Ordu pidesi. Ordudaki dükkandaki garip kokuyu bile getirmişler İstanbul'a. :D

nerede yahu orası, m.köy de oturuyorum bilmiyorum :D

CenkB
20-04-2017, 07:35
nerede yahu orası, m.köy de oturuyorum bilmiyorum :D

Konyalı Camii'nin tam karşısında. Tavsiye ederim kesinlikle. :D

murat-m
20-04-2017, 07:49
Murat abi Gürpınar'da nerede tam olarak?

gürpınar stadından devam ediyosun çekmece istikametine doğru. solda kokosh meyhane var onun tam karşısında duvar dibinde tabelası falan yok, önü ağaçlık komple Ahmedim.

Ronin_
20-04-2017, 10:11
İş için gittiğim şehirlerden nacizane tavsiyelerim

- Malatya Merkezde ki malatya avm 'nin yanında tavukçu var, kasap tarzı siparişinizi kasaptan verip üst kattan yiyorsunuz, tavuğun lezzeti çok güzeldi. gidenler olursa mutlaka denesin tabi mekan hala duruyor sie

- Kahramanmaraş Elbistan - Merkezde ki göbeğin orada Meşhur dönerci var, yolu elbistandan geçecekler var ise mutlaka dönerini denesin hala tadı damağımdadır.

- Antalya meşhur aksu köfte ve tahinli piyaz damağım ağlamıştı lezzetten :D

- Denizli Ortaklar çöp şiş arkadaş istanbul da bile daha iyisini yiyemedim.

- Çanakkale merkez kahvaltıda börek ve diğer hamur işi seven arkadaşlar için, TAT börek merkezde kalıyor hastane yolundan bankalar caddesine doğru giderken sağda. Bir böreğin içine ne kadar malzeme konur? sosisli ay çöreğinde bile hamurdan çok sosis vardı :D tavsiyem erken gitmeniz yoksa kalmıyor.

- İstanbul'da çine köftesi yapan bir yer var. Eskiden beylikdüzündeydi şimdi etilere taşınmış Köfteçine isimli fiyatlar gayet makul lezzeti ben çok beğenmiştim. Mutlaka tavsiye ederim deneyiniz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

mmustu
20-04-2017, 10:19

Geçen gün denk geldim bende,

Şıkır şıkır bi mekan olmuş. Kavurmalı pide resmen yıkımdı çok güzel.

i-vtec07
20-04-2017, 12:23
İş için gittiğim şehirlerden nacizane tavsiyelerim

- Malatya Merkezde ki malatya avm 'nin yanında tavukçu var, kasap tarzı siparişinizi kasaptan verip üst kattan yiyorsunuz, tavuğun lezzeti çok güzeldi. gidenler olursa mutlaka denesin tabi mekan hala duruyor sie

- Kahramanmaraş Elbistan - Merkezde ki göbeğin orada Meşhur dönerci var, yolu elbistandan geçecekler var ise mutlaka dönerini denesin hala tadı damağımdadır.

- Antalya meşhur aksu köfte ve tahinli piyaz damağım ağlamıştı lezzetten :D

- Denizli Ortaklar çöp şiş arkadaş istanbul da bile daha iyisini yiyemedim.

- Çanakkale merkez kahvaltıda börek ve diğer hamur işi seven arkadaşlar için, TAT börek merkezde kalıyor hastane yolundan bankalar caddesine doğru giderken sağda. Bir böreğin içine ne kadar malzeme konur? sosisli ay çöreğinde bile hamurdan çok sosis vardı :D tavsiyem erken gitmeniz yoksa kalmıyor.

- İstanbul'da çine köftesi yapan bir yer var. Eskiden beylikdüzündeydi şimdi etilere taşınmış Köfteçine isimli fiyatlar gayet makul lezzeti ben çok beğenmiştim. Mutlaka tavsiye ederim deneyiniz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Antalya aksuda oturuyorum o köfte piyazcıların bi kaçtanesi uzaktan akrabam olur . Siz 7-8 yıl önce yemeliydiniz abi bagımlısı olurdunuz. Bi kaç yıldır eski tadı yok içine fazla yağ katıyolar . Eskiden süperdi o köfte piyaz ı yiyerek alışkanlık yapan ve maddi olarak batan çok insan var burda :D

Soulfly
20-04-2017, 16:06
Beşiktaş'ta City Burger'i tavsiye ederim,odun ateşinde pişiriyorlar köftesini.Baharatlı patatesleride çok iyi. :icon_tup:

SNGR
20-04-2017, 18:10
SAMSUN'DA nerde ne yenir? (çakallı menemeni hariç :) )

UM1196
20-04-2017, 19:36

Kızılay Şişman Kumru ve tabiki Sıhhiye menemencileri :)

dragon
21-04-2017, 11:02

Arkadaşım sen ne yaptın yaa?? Yazdığın gün merakımdan gittim. Bilmiyordum çünkü. Kesinlikle İstanbul da yediğim en iyi kokoreçti. Sana ekstra ekstra teşekkür ederim :)

fthdrn
21-04-2017, 11:19
Arkadaşım sen ne yaptın yaa?? Yazdığın gün merakımdan gittim. Bilmiyordum çünkü. Kesinlikle İstanbul da yediğim en iyi kokoreçti. Sana ekstra ekstra teşekkür ederim :)

Bu yorumdan sonra ataşehirden kalkıp dolapdereye gitmek farz oldu :(

mmustu
21-04-2017, 11:26
dolapderenin neresinde bu

dragon
21-04-2017, 11:58
dolapderenin neresinde bu

Kasımpaşa dan Dolapdereye doğru giderken sağda Total'in yanındaki sokaktan içeri giriyorsun. 100mt kadar ileri de sağ köşede ;)

dragon
21-04-2017, 12:00
Bu arada ekmek arası yemenizi tavsiye etmiyorum. Ben ekmek arası yedim, tabakta gözüm kaldı, bir de porsiyon yedim :)

M3CSL
21-04-2017, 12:47
Caddedeki ekspres inegol koftecısıne gittim, kadıkoy merkezdeki tadı yoktu sanki 120 gr 19tl memnunda kalmadım pahalıydı.

kesici
21-04-2017, 14:23
Caddedeki ekspres inegol koftecısıne gittim, kadıkoy merkezdeki tadı yoktu sanki 120 gr 19tl memnunda kalmadım pahalıydı.

Ben yeni keşfettim burayı, lokum gibi köfteleri var

Ronin_
21-04-2017, 14:30
Antalya aksuda oturuyorum o köfte piyazcıların bi kaçtanesi uzaktan akrabam olur . Siz 7-8 yıl önce yemeliydiniz abi bagımlısı olurdunuz. Bi kaç yıldır eski tadı yok içine fazla yağ katıyolar . Eskiden süperdi o köfte piyaz ı yiyerek alışkanlık yapan ve maddi olarak batan çok insan var burda :D

valla 2011 de gittiğimde ilk yemiştim. en son geçen sene gittim bana aynı lezzet gibi geldi :D

CenkB
24-04-2017, 07:31
SAMSUN'DA nerde ne yenir? (çakallı menemeni hariç :) )

Çiftlik caddesinin sonunda(56lar tarafında) çalıkuşu var. Sırf oraya gitmek için Samsun'a gidiyorum bazen. İstediğini yiyebilirsin orada alayı güzel. :D

lnd_samet
24-04-2017, 11:59
samsunda meydanda tandırcı var. döneri efsanedir

Suleyman
24-04-2017, 12:15

Vay arkadaş dolapdere hemen dibimde, o kadar da geçerim, bir gözüme çarpmadı. Deneyeceğim merak ettim.

johnie
24-04-2017, 12:47
Vay arkadaş dolapdere hemen dibimde, o kadar da geçerim, bir gözüme çarpmadı. Deneyeceğim merak ettim.

total benzincisini geçip sokağa doğru girin, az yukarıda sağda.

Kerim8961
15-05-2017, 09:23
Önceki mesajlarda yoksa eğer,Büyükçekmece'de Buket Pide'yi tavsiye ederim..Haftasonu 30-45 dk arası bekleme durumu olabiliyor ama beklediğinize değer.

Shadow_Dancer
15-05-2017, 17:14
Beyler izmir için tavsiyeleriniz neler..

aslan
16-05-2017, 16:01
Istanbul avrupa yakası cigeristan haricî başka ciğer yenebilecek önerisi olan varmi

alperaslann
16-05-2017, 21:12
Başkent Sanayi Bizim Köfteci'nin köftesini denedim çok iyiydi, döneride tavsiye ediliri :)

sportwagon
16-05-2017, 21:15
Istanbul avrupa yakası cigeristan haricî başka ciğer yenebilecek önerisi olan varmi

Tezveren Baba Ocakbaşı - Fatih'te Diner (https://tr.foursquare.com/v/tezveren-baba-ocakba%C5%9F%C4%B1/4fa90578e4b0ad11dec1cb5d)

Baris
17-05-2017, 09:16
Beyler izmir için tavsiyeleriniz neler..

Seçenekleri daraltabilmek için soruyorum hangi civarlarda veya et mi yoksa kokoreç vs. mi :) ?

HalilMacit
17-05-2017, 09:41
Dün kokoreççiyi ordan geçerken denedim ben de. Cidden istabulda ki en iyi kokoreçlerden biriydi yediğim. Büyükçekmece' de Şükrü Usta vardı o da kapattı mekanı olaydan sonra.

onurc
17-05-2017, 09:43
Dün kokoreççiyi ordan geçerken denedim ben de. Cidden istabulda ki en iyi kokoreçlerden biriydi yediğim. Büyükçekmece' de Şükrü Usta vardı o da kapattı mekanı olaydan sonra.

az yemedik o abimizden.inanılmaz güzeldi.baya bir olay olmuş heralde (:

Gülbağ Kral Sucuk açılmış.4 tl , kaşarlı 5 tl , mutlaka yiyin derim.karşısında gala kokoreç var. , şu an tüm müşteriler kral sucuk ta :D

tool
17-05-2017, 11:18
antalya icin tavsiiyeleriniz?

mmustu
17-05-2017, 11:59
az yemedik o abimizden.inanılmaz güzeldi.baya bir olay olmuş heralde (:

Gülbağ Kral Sucuk açılmış.4 tl , kaşarlı 5 tl , mutlaka yiyin derim.karşısında gala kokoreç var. , şu an tüm müşteriler kral sucuk ta :D

yok be hacı

gülbağlıyım yıllardır galadan yerim ama kötünün iyisidir yokluktan yiyoruz :)
kral sucukta da durum farklı değil fikir güzel sucuk kaliteli yedikten sonra koku yada miğde yanması falan yok ama bir şey eksik baharat yok neredeyse içinde :)

HalilMacit
17-05-2017, 12:00

Antalya merkez de Paçacı Şemsi var çorbası çok iyidir. Mevlana iyidir

onurc
17-05-2017, 12:01
yok be hacı

gülbağlıyım yıllardır galadan yerim ama kötünün iyisidir yokluktan yiyoruz :)
kral sucukta da durum farklı değil fikir güzel sucuk kaliteli yedikten sonra koku yada miğde yanması falan yok ama bir şey eksik baharat yok neredeyse içinde :)

aynen Mustafa abi,aşırı hafif,tat varla yok arası ama,gidiyor yav,ben 2 ekmek yediğim oluyor bazen :D .Gala biraz bozdu gibi.önceden ordaydık hep :D

Shadow_Dancer
17-05-2017, 17:02
Seçenekleri daraltabilmek için soruyorum hangi civarlarda veya et mi yoksa kokoreç vs. mi :) ?

KArdeşim biraz İzmire özgü tatların peşindeyim, kısmetse bu hafta sonu orada olacam.

Söğüşçü cimbom iyi diyorlar. Şambali yemek istiyorum, kokoreç, kumru vs.

bhb
17-05-2017, 19:26
Antalya merkez de Paçacı Şemsi var çorbası çok iyidir. Mevlana iyidir

Antalyaya her gittiğimde ilk gece direk giderdim. 2-3 yıldır yolum düşmedi bir ay önce gittim dükkani büyütüp kebap vs başlamışlar. Bildiğin fiyaskoydu eski şemsi ile alakası yok. Bundan sonra önünden geçerken tansiyon şekerim düşerse ancak o zaman yerim.
Alanya ya yolunuz düşerse lider paça güzeldir.

wolrath
17-05-2017, 19:41
KArdeşim biraz İzmire özgü tatların peşindeyim, kısmetse bu hafta sonu orada olacam.

alsancak dostlar fırını, boyoz ve ötesi diyorum.

redbull35
17-05-2017, 20:02

Söğüşü Hisarönü nde yiyin şambalide bir arka sokağında küçük bir yerde satılıyor. Kokoreç de Yeşilova da Asım usta tavsiyemdir. Şimdiden afiyet olsun

MatraX_07
17-05-2017, 20:38
Yeme içmeye düşkün birisi olarak tavsiyelerim...
Antalya il ve ilçelerine yolunuz düşerse uğramanız gereken yerler;

Antalya için;
Kebap ızgara için, Urfa Sofrası(Uncalı)
Adana için,Adanadayım,
Hamburger tarzı,Antalyaspor Taraftarlaer büfesi
Kanat,tavuk için, Kanatçı Ali asker(Lara)
Çağ kebabı için,Halis Çağ kebabı(Akdeniz sanayi sitesi)
Etliekmek ve Fırın kebabı için,Sedir Restaurant(Lara ve KOnyaaltında)
Köfte için,Aslım şimşek(Aksu)

Manavgatta
Et ürünleri için tek gececğim yer,KAsap Davut

Alanya;
Ciğer için,Cigerci Turan usta
Et ürünleri için,Yükseller kebap
Ocakbası tarzı,Ali Haydar usta
Künefe için,Keyfi künefe
soguk içecek,atom tarzı,Atomcu

Serik;
Köfte için,çınaraltı köftecisi
pide tarzı,karadeniz pide
döner ve kıymalı tost(tavsiyemdir),Hacı abbas döner

daha detaylı bilgi almak isterseniz özelden bilgi verebilirim

PROMINENT
17-05-2017, 21:01

Antalyadayim 20 gun. Iyi tavsiyeler veririm isterirsen amca..

twin
17-05-2017, 21:02
sarıyer-ortaköy hattında güzel dondurmacı aramaktayım :)

HalilMacit
18-05-2017, 08:32
Antalyaya her gittiğimde ilk gece direk giderdim. 2-3 yıldır yolum düşmedi bir ay önce gittim dükkani büyütüp kebap vs başlamışlar. Bildiğin fiyaskoydu eski şemsi ile alakası yok. Bundan sonra önünden geçerken tansiyon şekerim düşerse ancak o zaman yerim.
Alanya ya yolunuz düşerse lider paça güzeldir.

Bayadır gitmiyordum o ambiansı kaybettiyse yazık olmuş.

O hatta değil ama Bostancı' da Dondurmacı Yaşar Usta efsanedir.

BARR
18-05-2017, 08:52

Hacı amcam ne tarafa gideceksin ona göre yöresel ve meşhur lezzet duraklarını ileteyim sana :)

twin
18-05-2017, 09:34
Bayadır gitmiyordum o ambiansı kaybettiyse yazık olmuş.

O hatta değil ama Bostancı' da Dondurmacı Yaşar Usta efsanedir.

galiba 4.levente de şubesi varmış orası daha yakın bana teşekkür ederim :)

HalilMacit
18-05-2017, 10:17
galiba 4.levente de şubesi varmış orası daha yakın bana teşekkür ederim :)

Ayvalık ve Bostancı hariç diğer yerler kendine ait değil diye biliyorum :) İsim hakkını satıyor gibi duymuştum ama tam emin değilim.

SekoLive
18-05-2017, 10:24
Ayvalık ve Bostancı hariç diğer yerler kendine ait değil diye biliyorum :) İsim hakkını satıyor gibi duymuştum ama tam emin değilim.

amca biraz sıkıntılı tip merak edip sorduğumuzda beni orda gördünüz mü hiç diye enteresan cevaplar veriyor. dondurmaları meyve özlü sevenler için güzel. ama esnaflık sıfır.

johnie
18-05-2017, 10:30

geç oldu ama, bebek de güneş dondurma var.
Erkan ya da ibrahim abiyi bul, Volkan' ın selamı var de :)

twin
18-05-2017, 10:53

Teşekkür ederim yok yok geç olmadı daha vakti var tek gitmiycem o yüzden önden biraz mekan araştırayım dedim :)

Shadow_Dancer
18-05-2017, 22:51
Hacı amcam ne tarafa gideceksin ona göre yöresel ve meşhur lezzet duraklarını ileteyim sana :)

Valla kardeşim Bornova tarafında olacam ama her yer uyar ulaşımdan yana sıkıntım yok.

5500
30-07-2017, 08:25
Ankara'da pazar günleri açık güzel bir tostcu varmı?

tuzemen
30-07-2017, 10:33
Ankara'da pazar günleri açık güzel bir tostcu varmı?

volkan piknik mutlaka deneyin. maltepeden kızılay meydanına inerken sol tarafta.

Volkan Piknik - Anasayfa (http://www.volkanpiknik.com/index.html)

afiyet olsun :)

Kadyr
24-08-2017, 09:20
arkadaşlar,
tekirdağda özcanlar köfte tavsiye ediliyor. bayramda bir gün edirne ve tekirdağ gezisi düşünüyorum. edirnede ciğer olarak nereyi tavsiye edersiniz ailecek gidilecek yer olarak.

free-hifi
24-08-2017, 09:35
arkadaşlar,
tekirdağda özcanlar köfte tavsiye ediliyor. bayramda bir gün edirne ve tekirdağ gezisi düşünüyorum. edirnede ciğer olarak nereyi tavsiye edersiniz ailecek gidilecek yer olarak.

Özcanlar a gideceksen merkezde ki ufak 2 katlı yere git sahil şeridinde değil. Marka önemsiz dersen köprübaşı köfte kokareç volkan var tavsiye ederim. Tekira avm yakını kime sorsan tarif eder.

kiraccemal
24-08-2017, 09:36

Güneş dondurmacısı candır. Uzun zaman oldu uğramayalı en kısa sürede ziyaret etmek şart...

aybarsdnr
24-08-2017, 10:26
arkadaşlar,

Edirnede ciğerci aydın.

Kadyr
24-08-2017, 11:24
Marka önemli değil tabi önemli olan aile yeri olması

BuRaK_eFe
24-08-2017, 11:40
Ankarada galiba ütü tost yapan yok müslüm eşliğinde :)

Ama ostimdeki yeri severim

https://www.youtube.com/watch?v=u2mBNvjSPp8

free-hifi
24-08-2017, 12:13
Ankarada galiba ütü tost yapan yok müslüm eşliğinde :)

canım çekti istanbulda yapan var mı

BuRaK_eFe
24-08-2017, 16:40
canım çekti istanbulda yapan var mı

İstanbulda bulamıyorsan hiç bi yerde bulamazsın :)

Sana şöyle bi mekan öneriyim hem görselliği olarak beni burdan cezbetti hemde yaptıkları işi modifiye ile birleştirmeleri yönünden gidesim var istanbula geldiğimde Tost Tuning - Ana Sayfa | Facebook (https://tr-tr.facebook.com/tosttuning/)

makif84
24-08-2017, 16:47
[QUOTE=BuRaK_eFe;8375277]Ankarada galiba ütü tost yapan yok müslüm eşliğinde :)

Bu arkadaş nerdeymiş hiç duymadım.Adres alabilir miyim?