Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Temmuz // RPM Race Events // Bizol Drag Race Championship '12
İstanbul'dan giden benzine,mazota,lpg'ye ortak arayan varsa ben dahil olurum. Cuma akşam veya c.tesi sabah yola çıkabilirim :)
al a6yi git diyorum hala gecmis ne yaziyo :p valla izlemeyi istedigim bi yaristi ama kismet degilmis..
serdar_07
06-07-2012, 14:12
çok istiyordum bu yarışa gelmeyi ama bu hafta KPSS sınavı var... yapcak bi şey yok kazasız belasız bi yarış olur inşallah...
Arkadaşlar ACİL izmirden 1 aracımız var yarışa gidecek. İzmirden araç götüren boş yeri olan çekicide vs. birileri varsa bize acil ulaşsınlar lütfen... 0505 587 1997 yılmaz doğan.
Saatler kaldı artık yarışa güncel kayıt sayısı alabilirmiyiz:D
edo ve mustafa pazar çeşmedeyim meeting yapalım :D
06 ANIL 38
06-07-2012, 17:28
terslik olmazsa TÜMOTO ekibi olarak KABUS la ordayız...yeni zaman denemeleri için....
KSK-VTEC
06-07-2012, 18:31
Katilim az ama öz olucak tum gruplarda yeni rekorla cikar gibi
Karaoğlanı görebilcekmiyiz ? :)
ErmanArseven
06-07-2012, 20:26
abi bu sefer izleyelim inş. karaoğlanı :)
Karaoglanı karakoy zurafa sokakta anca camekandan ızlersınız hahahaahha
ahmet
ygtkrmdnz
06-07-2012, 21:16
Arkadaşlar ACİL izmirden 1 aracımız var yarışa gidecek. İzmirden araç götüren boş yeri olan çekicide vs. birileri varsa bize acil ulaşsınlar lütfen... 0505 587 1997 yılmaz doğan.
Guncel
Uncel
Ncel
Cel
El
L
pazar günü kadir ben ve kardes izlemeye gelicez keyifle izleyip döneriz artık :)
GökhanAk
06-07-2012, 22:55
yarın akşam yola çıkıyoruz inşaAllah pazar görüşmek üzere :)
yolu yarıladık konyadayız şu an :)
fatihyılmaz
07-07-2012, 00:11
biz de iş çıkışı çıkıcaz yola mangala gene yetişemicez ama semaverimizi de getiriyoruz gece 12den sonra çay servisi var :D Techturkey çay ocağı açıcaz akhisara :D
BirkanYazici
07-07-2012, 01:47
Eskihisardan bildiriyorum...
Feribotta inanilmaz trafik var.
DaRkNeSs-
07-07-2012, 02:39
pazar günü kadir ben ve kardes izlemeye gelicez keyifle izleyip döneriz artık :)
mutlaka arayın beni pazar günü,geçen sefer pek görüşemedik bu sefer görüşelim
hatta mayo da alın yanınıza yarış arası havuz sefası yapalım :D
tegci_09
07-07-2012, 08:43
katılım durumu nasıl son durum raporu alabilirimiyiz ?
Antalya dan yola cikacak varsa bana ulasabilir mi ? Bir malzeme götürülecek.
kickboxer
07-07-2012, 10:16
canlı yayın için havale veya ödeme yapan arkadaşlar ödemeniz alınıp onay maili tarzı birşey aldınızmı?? ben almadım deniz gümüş arkadaşımız yardımcı oluyor bana pazar günü sıkıntı yaşamayalım
EmrahERKAN
07-07-2012, 10:38
ben ödememi gerçekleştirdim Sol taraftaki ödeme yap butonu kalktı ve canlı yayın butonu geldi
Eskihisar asiri yogun dun gece 12den beri (duyum aldigim bu yonde) suanda halen yogunsa korfezi donun bosyere beklemeyin en azindan yol alirsiniz.ki korfezi 50liraya donersiniz rahat rahat zaten..
İzmirden otobüsle gelicem bende :heyoo:
ilkerotti
07-07-2012, 10:56
canlı yayın için havale veya ödeme yapan arkadaşlar ödemeniz alınıp onay maili tarzı birşey aldınızmı?? ben almadım deniz gümüş arkadaşımız yardımcı oluyor bana pazar günü sıkıntı yaşamayalım
bende kredi kartı ile ödeme yaptım fakat bende onay maili vs. gibi birşey almadım.
bana da yardımcı olabilirlerse sevinirm.
bende dün ödeme yaptım maıl gelmedi rpm ewents den kara başkan Barış Yılmaz arkadaşımızı aradım gün içinde kulanıcı isimlerini ve şifreleri maıl atcaklarını söylediler bu arada bazı mail ler spam gelmiş olabilir onuda kontrol edin.
EmrahERKAN
07-07-2012, 11:04
Sanırım herhangi bir onay maili gibi bişi yok ödeme yapmadan önce canlı yayın linki gelmiyordu şimdi canlı yayın linki geldi.
Saatler kaldı artık yarışa güncel kayıt sayısı alabilirmiyiz:D
abi bu sefer izleyelim inş. karaoğlanı :)
yarın akşam yola çıkıyoruz inşaAllah pazar görüşmek üzere :)
İyi eylenceler kankalarım:).Az kaldı Ş:68:)
Şu an kesin gelecek kişi 18 civarında. Fakat kayıt yaptırmayıp geleceğim diyenler de mevcut.
Canlı yayın için Barış birazdan bilgi verecek ;)
kara_baskan
07-07-2012, 11:45
Millet Canlı yayın sistemi, yarış vs.. uğraşmaktan çok açıklama yapamadım. Kusura bakmayın.
Kredi Kartı ile ödeme yapanlar Kullanıcı adı ve şifresi hemen aktif oluyor. Havale yapanların Benim onayımdan geçmesi gerekiyor. Havale Yapıldıktan sonra Kullanıcı Adı Şifreniz ile giriş yaparak Ödeme bildiriminde bulunmanız gerekiyor. Para ve mail bana ulaştığında hemen aktif ediyoruz.
Bugün RPM Race Events Canlı Yayın (http://www.b3dp.com/test) adresinden Hem pistten hemde İzmir'den sadece deneme amaçlı testler yapılacak. İzmir'den test yayını yeni sistemimiz ile yapılacak. Sistem gece buraya gelecek, Turkcell'in yeni bir cihazı ile Upload hızımız 4 Mbit lere ulaşacak. Böylelikle Kesinti ve takılma bizim tarafımızda olmayacak.
İnşallah Güzel bir yayın olacak inşallah.
ilkerotti
07-07-2012, 11:50
Millet Canlı yayın sistemi, yarış vs.. uğraşmaktan çok açıklama yapamadım. Kusura bakmayın.
Kredi Kartı ile ödeme yapanlar Kullanıcı adı ve şifresi hemen aktif oluyor. Havale yapanların Benim onayımdan geçmesi gerekiyor. Havale Yapıldıktan sonra Kullanıcı Adı Şifreniz ile giriş yaparak Ödeme bildiriminde bulunmanız gerekiyor. Para ve mail bana ulaştığında hemen aktif ediyoruz.
Bugün RPM Race Events Canlı Yayın (http://www.b3dp.com/test) adresinden Hem pistten hemde İzmir'den sadece deneme amaçlı testler yapılacak. İzmir'den test yayını yeni sistemimiz ile yapılacak. Sistem gece buraya gelecek, Turkcell'in yeni bir cihazı ile Upload hızımız 4 Mbit lere ulaşacak. Böylelikle Kesinti ve takılma bizim tarafımızda olmayacak.
İnşallah Güzel bir yayın olacak inşallah.
peki kredi kartı ile ödeme yaptıktan sonra üyeliğin aktif olduğunu nasıl anlayabiliriz?
kara_baskan
07-07-2012, 11:53
peki kredi kartı ile ödeme yaptıktan sonra üyeliğin aktif olduğunu nasıl anlayabiliriz?
Ödemeniz Onaylandı dediğinde aktif olmuş oluyor. Ama şu anda mail sisteminide ayarlıyoruz. Mailde yarım saate hazır olur. Onu yapmayı unutmuşuz:)
Mail de gelecek yani üyelikten sonra.
bende ödemeyi yaptım sayfa masmavi birşey çıkmadı :)
ilkerotti
07-07-2012, 12:08
bende ödemeyi yaptım sayfa masmavi birşey çıkmadı :)
aynen bende de oyle oldu emin değilim ödemenin yapılıp yapılmadığından.
EmrahERKAN
07-07-2012, 12:12
Popup engellediği için Çıkmadı sadece masmavi ekranda kaldı. Aynı şey bendede oldu ancak İnternet bankacılığından baktığımda Bekleyen provizyonlar arasında gördüm. 10 tl çekilmişti. onayı verdi yani.
goldbergbrk
07-07-2012, 12:17
izmirden gidicek arkadaşlar varsa merkezden bana ulaşsın otobüse vs para verceklerine benzıne katkı yapar azcık hep beraber gideriz çatara patara :D
Son 60 km. Cok sicak yollar yta
serkan6606
07-07-2012, 13:16
halk bank atm den nasıl yapacagız biri anlatabilirmi son güne kaldık iyimi :( :'/ izleyemezsem üzülürüm
Kayit sayisi 21 su an, yarin olacak kayitlarla 30 civari katilim olur canli yayin ile ilgili aciklamalari karabaskan yapacak su an hazirliklar tmm laniyor
CooLeqenD
07-07-2012, 14:03
Canlı Yayın neden ücretli olmuştur acaba ? Birde ücreti ne kadar ilk sayfada fiyat yazmıyorda.
10 tl link e tıklayınca yazıyor.
serkan6606
07-07-2012, 14:08
halk bank atm den nasıl yapacagız biri anlatabilirmi son güne kaldık iyimi :( :'/ izleyemezsem üzülürüm
yanlıs hesap nosu diyor :D numarayı kontrol ettim dogru ama nerde yanlıs yapıyoz :Dugrasdım banka matikte ama olmadı neyse saglık olsun diger yarısda hallederiz artık bankadan direk yatırarak :cool: kart kulanmıyorum sansıma :P
kara_baskan
07-07-2012, 14:22
yanlıs hesap nosu diyor :D numarayı kontrol ettim dogru ama nerde yanlıs yapıyoz :Dugrasdım banka matikte ama olmadı neyse saglık olsun diger yarısda hallederiz artık bankadan direk yatırarak :cool: kart kulanmıyorum sansıma :P
Şimdiye kadar birkaç kişi yatırdı. Herhangi bir problem olmadı. Tekrar kontrol ettim hata varmı diye ama bir sıkıntı yok.
IBAN: TR42 0001 2009 4290 0001 3360 97
RPM Race Events Canlı Yayın (http://www.b3dp.com/test) yayınından beni izleyebilirsiniz :)
serkan6606
07-07-2012, 14:46
Şimdiye kadar birkaç kişi yatırdı. Herhangi bir problem olmadı. Tekrar kontrol ettim hata varmı diye ama bir sıkıntı yok.
IBAN: TR42 0001 2009 4290 0001 3360 97
RPM Race Events Canlı Yayın (http://www.b3dp.com/test) yayınından beni izleyebilirsiniz :)
abi bak simdi halk bank atm ye gidiyorum girişe tıklayıp kartsız işlemden hesaba para aktarmaya tıklıyorum tc kimlik nomu girip sube no / hesap no diye bir sey cıkıyor oraya 429 yazamıyorum mecbur 0429 yazıyorum 4 hane istiyo cunku / dan sonrasınada01 36 097yi yazıyorum hesap no yanlıs diyo :D cıkıyo tam olarak ne yapcam anlaatırmısın :( iban sifresini nereye gircem ben daha evel atm den hiç para aktarma işlemi yapmadım :S para aktarmayı secince hesaba para aktarma gsm felan diye bazı seceneklerde cıkıyo _
edit; galiba hesap nosunu yanlıs yazmısım :D tekrar gidiyim deneyim bi
kickboxer
07-07-2012, 14:52
üye olup parayı yollamadan canlı yayın buttonu acık değilmiydi hiç dikkat etmedim Şuanda açık fakat bugün ücretsiz diye biliyorum.
internetten odeme yaptım bir sıkıntı varmı son anda yarın olmadı gelmemiş diyip izlememe gibi bi durumla karşılaşmak istemiyorm
İlgilenirseniz seviniriz
yusuf_sti
07-07-2012, 14:55
kimler katılıldığınıda bi bilsek
emre_277
07-07-2012, 15:19
Ulasim icin bi kroki bir yol tarifi verebilecek olan varmi ?
mutlaka arayın beni pazar günü,geçen sefer pek görüşemedik bu sefer görüşelim
hatta mayo da alın yanınıza yarış arası havuz sefası yapalım :D
can mutlaka ararız tabiki
kara_baskan
07-07-2012, 15:30
üye olup parayı yollamadan canlı yayın buttonu acık değilmiydi hiç dikkat etmedim Şuanda açık fakat bugün ücretsiz diye biliyorum.
internetten odeme yaptım bir sıkıntı varmı son anda yarın olmadı gelmemiş diyip izlememe gibi bi durumla karşılaşmak istemiyorm
İlgilenirseniz seviniriz
Sol tarafta Canlı yayın görünüyorsa sıkıntı yok :)
Araç sayısı ve listesi akşama deniz tarafından yazılcak arkadaşlar.
Beyler telefondan yaptim islemi ama emin olamadim kapandi falan sevda akin mustu diye odeme geldimi acaba :)
alpergti
07-07-2012, 15:33
geçen yarış evde seyretcem demiştim kendi kendime :D kanımız kaynadı yine seyretmeye gelicez nasip olursa...mami reisten 12 li süreler görecez:D
emre_277
07-07-2012, 15:37
Beyler bi el atalim lutfen =)
serkan6606
07-07-2012, 15:38
tamam yatırdım sorun olmadı özür dilerim :D ben yanlıs hesab yazıyomusum :D pm atıyorum baskan
izmirden gidicek arkadaşlar varsa merkezden bana ulaşsın otobüse vs para verceklerine benzıne katkı yapar azcık hep beraber gideriz çatara patara :D
Mesaj attım sanırım gitmedi ben gelebilirim. izmirin neresindesiniz?
Akhisar Drag Pisti - Pistler - Drag Türk (http://www.dragturk.com/akhisar-drag-pisti-pist-1.html)
Sayfanın ortasında google haritası var ordan bakabilirsiniz.
Şu internetten izleme paralı olacağına güzel bi 1080p dvd yapılsa satılsa daha güzel olurdu bence :)
Gc8: 9.358 masallahhh (tork garaj)
tebrikler tork garaj...
Dahada dusecegine eminim.cok iyi tekrar tebrikler
Haydi bismillah :)) masallah
cok mutluyuz arkasi yarin;)
maşallah 8 ler hayal deil artık :)
kickboxer
07-07-2012, 16:49
9.3 mü:D:D:D:D:D anaa pırpırlı ucak motoruna turbo takmışlar :D
tebrıkler korhan abi tork garaj ekibi :D eminim bunun suprizleri vardır
yürüyende sıkıntı yaşamayında kayıtlara geçsin inşallah
dragon07
07-07-2012, 16:49
duyumlarımıza göre 9 ve altı yapar diyorlar :) emin sarıyı kandırıp gelecem bn
8 i gorecekmiyiz memo
Walla beklemedeyiz her sey guzel ulkem icin:)
9.3 mü:D:D:D:D:D anaa pırpırlı ucak motoruna turbo takmışlar :D
tebrıkler korhan abi tork garaj ekibi :D eminim bunun suprizleri vardır
yürüyende sıkıntı yaşamayında kayıtlara geçsin inşallah
seedingler zaten kayda geciyor :)
kickboxer
07-07-2012, 16:58
seedingler zaten kayda geciyor :)
test amaçlı kalkış yapıldı sandım süper ozaman:D tekrar tebrikler sıkıntısız daha iyi sürelere inşallah dualar sizle:D
tebrık ederim.. benımde beklentim buydu..
hay maşaallah rekorlar başladı. sabırsızlanmaya başladık gece 4 gibi ordayız inşallah:D
Susurluktayiz geliyoruz...
Tebrikler tork garaj
10lar hayaldi gerçekleşti
Daha geçen yarış yüksek 9 geldi
Şimdi düşük 9 lar
hatta 8 ler hayal değil.....
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Buarada bugaru yetiştimi?
bugaru bir daha ki yarisa, acele etmemeye karar verdik:) sikintisi yok ama gelistirmeler yapmamiz lazim biraz hasan abimle kafa kafaya verip:) ama zaten dp nin suresi bize bugarunun neler yapabilecegini gosterdigi icin icimiz rahat.
9.3 hay maşallah :D rekor üstüne rekor gelecek. önden çeker rekoru 10lara düşse ne kadar güzel olur yaa :)
kara_baskan
07-07-2012, 17:41
millet yayına başlıyoruz. çekiliyorum aradan :)
EmrahERKAN
07-07-2012, 17:43
b3dp.com dan mı izlicez abi ? üye girişi yaptım ben ama canlı yayın yok görünüyo :S
kanku çoook rüzgar sesi var ve yayın baya donuyo erkenden bi çözüm bulmak lazım :)
birde kamerayı şuanki pozisyonda daha yükseğe alamazmısınız
seste kötü bu arada dalgalı dalgalı geliyo :)
CooLeqenD
07-07-2012, 18:00
DVD Şeklinde bir şey yapılıcak mı acaba ? Olucaksa eğer sanırsam onda çekimler daha iyi olucak sanırsam ?
ben ödemeyi yaptım fakat onaylandımı onaylanmadımı bilemiyorum..ne yapmam gerekiyor ?
6 silindire gerek yok, Türkiyeye 4 silindir yeter :D
Ek.Civic_Spoon
07-07-2012, 18:34
canlı yayında ses 10 sn geriden geliyor
uluckaban
07-07-2012, 18:39
Batu nun süresini biri yazabilirmi
GokhanE.
Akhisarda iki yarıştır rekorlar kesilmiyor, bence artık Türkiye motorsporlarında gerçek potansiyelini göstermeye başladı.
Rekorların Ankara dan çıkması da ayrıca sevindirici, yarın yarışı iple çeker olduk.
Umarım yarın kimse sorun yaşamaz da yarışa doyarız. Yeni rekoru da tebrikler :Bravoo:
ilkerotti
iPhone dan izlemek icin ne yapmak gerekiyor?
ErmanArseven
07-07-2012, 19:00
birazdan çıkıyoruz yola pistte görüşmek üzere :)
SubieGuy
07-07-2012, 19:03
Ben de ipad uzerinden kredi kartiyl odedim ama B3dp de kayitli gorunuyorum, izleme linki cikmiyor, ana sayfaya tiklayinca da Yayin saatlerine yonleniyor.
İos icin ayri bir link olacak mi, yoksa ana sayfada mi cikmasi lazim? Odeme kredi kartiyla yapildiginda ayri Bildirim gerekiyor mu?
Kadett_gsi
07-07-2012, 19:08
Aynen bilen bilmeyenlere anlatsin lutfen :)
Yayınımız 1280x720x25 input, 720x480x25 output olacak ve mobilden izlenebilecek.
Bir daha ki yarışımızda bu sistemden elde edilen gelire göre Reji sistemi kurularak, Starta Jimmy jib+sabit kamera, Finishe tek sabit kamera ile TV den izler gibi kamera geçileri ile izlenecek.
yayın için söylelen teknik özellikler şuan karşılanmıyor. Test yayını olduğundandır diye umuyorum. Yarın yarışta bu imkanları sunabilecek misiniz? Özellikle reji sistemi, starta Jimmy jib+sabit kamera, finishe tek sabit kamera İçin soruyorum.
Bursayi geciyoruz su an bizde :)
edo typer
07-07-2012, 19:23
yayın için söylelen teknik özellikler şuan karşılanmıyor. Test yayını olduğundandır diye umuyorum. Yarın yarışta bu imkanları sunabilecek misiniz? Özellikle reji sistemi, starta Jimmy jib+sabit kamera, finishe tek sabit kamera İçin soruyorum.
bır dahakı yarısa bundan elde edılen gelırle kurulacak denılmıs rejı sıstemı vs;)
Eray Yümsel
07-07-2012, 19:25
9.3 mukemmel tebrikler tork garaj eminim yarin duz 9 hatta 8.xx gelicektir simdiden basarilar
CooLeqenD
07-07-2012, 19:29
Ses neden kesik kesik geliyor kesiciye girmiş gibi dın dın dın dın dın yapıyor ses ?
bır dahakı yarısa bundan elde edılen gelırle kurulacak denılmıs rejı sıstemı vs;)
Gönlüm bunu istiyordu galiba. Göz göre göre nasıl atlamışım o kısmı?
serkan6606
07-07-2012, 19:33
trbo saxo 11:433 mu yaptı hava karardıkca tabalelar daha net okunuyor :D keske zoom yapılabilse :D
yarın süpriz aracımızla ordayız.
mapped by edo kingkong tuner :D
serkan6606
07-07-2012, 19:47
yarın yarısı hangi linkden izliycez ? ben su an giriş yaptım RPM Race Events Canlı Yayın (http://www.b3dp.com/test) ten izliyorum yarındanmı buradan izliycez ?
gökh@n_gr
07-07-2012, 19:49
9.3 çok iyi maşallah.
Sen gelme:)
Fog s2k net 13.00 masallah
cok mutluyuz arkasi yarin;)
İnşallah daha iyilerinde yaparız basarılarınızın devamını bekliyorum
Skyhawk34
07-07-2012, 20:21
İzmirden - Akhisara geçecek varmı 1 kişilik yeri olupta ? :)
fatihyılmaz
07-07-2012, 20:30
saat 10 gibi yola çıkıyoruz geldiğimizde yorgunluk çayı demlicez:D ordaki arkadaşlar davet falan beklemeden yumulun :D
İnşallah daha iyilerinde yaparız basarılarınızın devamını bekliyorum
eyvallah abi sagolasin, hep beraber hep tatli rekabetle insallah:)
_muhaRRem
07-07-2012, 20:56
Fog s2k net 13.00 masallah
bi kalktim aha 13.00 sasirdim :)
Vts_Power
07-07-2012, 21:03
Tork garaji ve orhani gonulden tebrik ederim. Hakanin ustanin elleine orhanin plotajina saglik ;) tabi korhanin ayarida inanilmaz olur bu araba yarin 8 yazacak. Sure vhtsiz kisimda yapildi
huygun35
07-07-2012, 21:03
izmirden akhisara yarın gidicek varsa mazot parasına ortak olmak şartıyla gidebiliriz.gelemek isteyen pm atabilir...
tebrikler tork garaj.. çok sevindim her yarış heyecan artıyor çekişme daha zevkli bir hal alıyor
zamanlar süper ya yarın güzel bir gün olacak gibi özelikle subaru sevenler için:)
dark ghost
07-07-2012, 22:08
Batu nun süresini biri yazabilirmi
10.4'ü gördü bugün.
Yarın 9.XX çıkıcak umarız bir aksilik çıkmazsa.
yarin DP yi ilk drag deneyimi olan ayni zamandada aracin sahibi olan ozgur kardesimiz kullanacak oyle karar verdik, bakalim o nasil sureler cikartacak ama kotu bile ciksa yavas yavas orhan ustanin suresine inecektir diye dusunuyorum. su an yapmasi gereken sure 9.3 ama orhan usta vhtli yerden kalkip stock sti akslari kirmadan daha da dusuk sure cikarir olcu bu derse ozgurun isi birazcik zor olacak:)
Kendimiz orda olamasakta gönlümüz orada herkese başarılar
dark ghost
07-07-2012, 23:23
DP'den bu süreleri görmek sürpriz olmadı zaten ankarada bulunduğum zamanlarda belliydi bir şeyler olacağı.Umarım yüksek 8'leri görür yarın.
Dp'nin yayın ve yapımında emeği geçen herkesin eline koluna sağlık.
tuningcan
07-07-2012, 23:27
gercekten cok iyi süre mahsallah fırtına oncesi sessizlik gibi oldu :D derinden ve sessizce :D yarın guzel ve cekişmeli yarıslar olacak tahmin ettigimiz gibi.Ben İCE SUPRA yı cok merak ediyorum Supralar ne yapacak bakalım HERKESE BASARILAR.
kara_baskan
07-07-2012, 23:45
Ben de ipad uzerinden kredi kartiyl odedim ama B3dp de kayitli gorunuyorum, izleme linki cikmiyor, ana sayfaya tiklayinca da Yayin saatlerine yonleniyor.
İos icin ayri bir link olacak mi, yoksa ana sayfada mi cikmasi lazim? Odeme kredi kartiyla yapildiginda ayri Bildirim gerekiyor mu?
Arkadaşlar herhangi bir problem olduğunda ad-soyad bildirirseniz sevinirim. Bende hep Posnet ekranımdan, hemde kendi veritabanımdan rahatlıkla bulup sizlere anlık olarak yardımcı olabileyim.
Yayını RPM Race Events Canlı Yayın (http://www.b3dp.com) adresinden izleyebilirsiniz.
kara_baskan
07-07-2012, 23:47
Şu an için kayıtlı araç listesi:
Kapı no - Yarışçı - Araç
01 - Ahmet Coşkun Bayır - Citroen Saxo Turbo
02 - Volkan Tanju - Chevrolet Lumina
04 - Murat Kaplan - VW Golf 2
05 - Cüneyt Karabaş - Toyota Supra
06 - Engin Uysal - Honda Civic VTI
07 - Arif Çakır - Tofaş Doğan SLX
08 - Batu Özçile - Subaru Impreza
09 - Mehmet Ünal - Seat Leon Cupra
10 - Orhan Gül - Subaru Impreza
11 - Bilal Aktepe - Honda Civic EK K20
12 - Volkan Çavuş - Peugeot 106 GTI
13 - Süleyman Turhan - Fiat Miafiori
14 - Hilmi Aynacı - Honda Integra Turbo
15 - Ömer Camur - Tofaş 131
16 - Ziya Ayanlar - BMW E30
17 - Sefa Kaya - BMW E30 M50
18 - Mert Kurt - Honda Civic VTI
19 - Hakan Artan - Honda Civic Turbo
20 - Emre Can Timuçin - Hyundai Getz Turbo
21 - Alper Özüçer - Audi S3
22 - Muharrem Kılıç - Honda S2000
23 - Kaan Turhan - Corvette C5
24 - Satılmış Yiğit - Citroen Saxo Turbo
27 - Emre Baysal - Honda Civic EG B20
tuningcan
07-07-2012, 23:56
bukadar ilgiye bukadar ilgisizlik ŞAŞIRTICI dogrusu :( . . .
Daha gelecek ve kaydını yaptırmamış araçlar var bence. Peak ep3 gibi Antep'ten gelen ax gibi veya başka bir kaç araç. Bence yine 35i bulur kayıtlar.
JapanVsGermany
08-07-2012, 00:02
Süreler gercekten cok etkileyici...
İnsallah arızasız yarışır tum araclar; DP 8xx yapar bir baska arac da 9xx yaparsa tadından yenmez masallah ;)
Aldığımız duyuma göre Msky yolda... :)
tuningcan
08-07-2012, 00:06
Wankel geliyormu ?
BlackEmperor
08-07-2012, 00:08
kaç mt vht döküldü piste ?
ygtkrmdnz
08-07-2012, 00:09
Daha gelecek ve kaydını yaptırmamış araçlar var bence. Peak ep3 gibi Antep'ten gelen ax gibi veya başka bir kaç araç. Bence yine 35i bulur kayıtlar.
pampa ax yetişmedi baysal pisliği aldı o yarışacak b20 ile :p
Bu arada 9.3 beklemiyordum gerçekten emeğinize sağlık tork garaj tebrikler inşallah yarın dahada düşer saniyeler :)
kaç mt vht döküldü piste ?
150 Mt.
ghibli06
08-07-2012, 00:21
http://img854.imageshack.us/img854/9480/photo4vk.jpg (http://img854.imageshack.us/i/photo4vk.jpg/)
BlackEmperor
08-07-2012, 00:21
150 Mt.
3. vitese kadar vhtli gider o zaman araçlar
ygtkrmdnz
08-07-2012, 00:23
eski konulara bakarken şu yorum dikkatimi çekti 2010'dan alıntı :)
Bende bir laf edeyim, 10 saniye altina her hangi biri indigi zaman, yaris arabasini(sokuk, noslu vs li) cikaririm meydana, simdilik gunlukler yetiyor:hahaha:
tekrar maşallah :)
Denizcim uyurmusun artik:D sabah kim kaldircak o kadar arabayi:D
Low-Rider
08-07-2012, 00:32
vay vay süreler müthiş
tebrikler
Kayit olmamis araclar var daha guzel bir pazar olacak buna + mukemmel araclar var kazasiz belasiz olsunda gerisi kolay :) bugun ilginc surelere sahit olduk ozellikle tork garaja tebrikler harika bir sure cikti cidden ins yarin daha guzelleri ile karsilasacagiz
Denizcim uyurmusun artik:D sabah kim kaldircak o kadar arabayi:D
vampire bağladım iyice :p
Bugünün en önemli anı bence Tork Garaj ekibinin hazırladığı Impreza idi. Orhan ın güzel yorumunu katınca ortaya 9.35 gibi bir derece çıktı. Tebrikler.
ankara ekibi çok sıkıntılı geliyor :D rekorlar alt üst olacak :D
ekibimiz adina herkeze cok tesekkur ederim. cok onure olduk yapilan yorumlar karsisinda. bizim derdimiz ana ekip olarak yani ben, hakan usta ve orhan usta hicbir zaman birilerini gecmek rekor kirmak atar gider yapmak olmadi, amacimiz her zaman uzerine koyarak yenilikler deneyerek daha iyi isler yapmak kendimizi gelistirmek, dunyada bize benzer isler yapanlarla kendimizi karsilastirip nerede oldugumuzu gormek, dunyanin en hizli 4 silindir duz vites subarusu 8.9 saniye gidiyor kismetse amacimiz o surelere inmek. simdi olur sonra olur onu bilemem ama caba gostericez.
allah herkeze verdigi emeklerin karsiligini alabilme sansini versin insallah. iki gun once bir abimle gece dp ye ayar yaparken iddaya tutusmustuk, bu araba minimum 9.5 gider bu haliyle ama daha da cok var diye ve sukurler olsun ki simdi en sevdigim sozlerden birini soyleme sansi dogdu " ben demistim...."
Korhan abi, yarın Orhan ustanın pilotajında dünyada dereceye oynayacak bir süre kovalanır mı ?
Ne güzel süreler gelmiş öyle, maşallah hepsine ;)
Keşke gelseydik yine pişman oldum vallahi :D
Korhan abi, yarın Orhan ustanın pilotajında dünyada dereceye oynayacak bir süre kovalanır mı ?
valla elimizden geleni yapicaz tabiki ama 9.3 ten sonrasi cok zor, bence oyle zart diye 8 lere inemeyiz:) biraz daha zaman lazim diye dusunuyorum ama bakarsin olur o zaman da biraz surpriz olur. arabamiz agir cunku o kadar hafifletmeye ragmen bos 1230 kg nun altina indiremedik o sureleri giden arabalar 1000kg civarinda.
VHT etkisi belki 0.1-0.2 sn gibi daha oynatabilir. Allah korusun aktarma ile alakalı bir sıkıntı yaşamazsa yarın vht'li bölümden kalkışını zevkle izleyecez Allah izin verirse :) maşallah abi.
Arkadaşlar herhangi bir problem olduğunda ad-soyad bildirirseniz sevinirim. Bende hep Posnet ekranımdan, hemde kendi veritabanımdan rahatlıkla bulup sizlere anlık olarak yardımcı olabileyim.
Yayını RPM Race Events Canlı Yayın (http://www.b3dp.com) adresinden izleyebilirsiniz.
baskan bende uye oldum odemeyi yaptim ama canli yayin gibi bir secenek goremiyorum sayfada bir yardimci olabilirmisin.
Tebrik ederim Tork Garaj
Duyumunu aldim hep takipteydim ama siteye yeni girebildim
Gec yazdigim icin kusura bakmayin
Turkiye adina. COk guzel bir sonuc ve cok onemli
SimdI herkez artik bu sureye oynucak ve para harcicak ve hizlanicak insallah
TAM35GNY
08-07-2012, 06:31
Dunya bir gundur o da bugundur beyler:) Dun mangala ete arkadaslarla dostlarla sohbete doyduk, simdi yaris zamani, dun tork garaj gc8 hepimizin yuzunu guldurdu, benim basindan beri inandigim ve hatta rekor gelecek diye soyledigim yeni sureyi bize hediye etti ve ortaligi renklendirdi burdan da tebrik ederim bir kere daha.. Insallah resmi olarak yarista da ayni sureyi ya da en azindan yakin bir sureyi yakalayabilir..
Dun bu rekor kirilirken Dogan abi ile cok guzel gelismeler hakkinda konustuk, TR de artik drag sporu herkesin istedigi seviyeye gelecek hepimizin destegi ile ve hatta artk komsu ulkeleri de burda agirlayacak hale gelicez insallah, bu durumda arac sahiplerine cok daha fazla sorumluluk dusecek gibi gorunuyor :D Bu kadarlik guzel haber simdilik yeter heralde, tum yarisacak arkadaslarima abilerime bol sans diliyorum..
İBRAHİM_MEY_GTİ
08-07-2012, 06:37
Ev rc feribotta geliyoruz:)11 buck ordayiz ins...
ademsezer
08-07-2012, 08:19
Tork garaj a tebrikler emeklerinin karşılıklarını aldılar diye düşünüyorum.
canlı yayın ne zaman baslıyor acaba
alikarakus
08-07-2012, 08:57
ben ödemeyi yaptım fakat onaylandımı onaylanmadımı bilemiyorum..ne yapmam gerekiyor ?
bende ödemeyi yaptım ödendine dair birşey yazmadı sisteme giriş yapıyorum canlı yayın sekmesine tıklıyorum uzun uzun bekliyorum yine yayın gelmedi ekrana bir sorunmu var acaba
ilkerotti
08-07-2012, 09:23
kara_baskan a saygılar. shirli tuşlara dokunsa da izlesek evimizde rahat rahat 20 derece oda sıcaklığında ice tea ve patlamış mısır eşliğinde :)
Canli yayin bekliyoruz. Sorun mu var?
Ben kart numaram girdim, cebime sifre geldi, onuda girdim. Mavi bos bir sayfa geldi. ( https://www.posnet.ykb.com/3DSWebService/blank.html ) yaziyor.
Herhangi bir mail de gelmedi...
serkan6606
08-07-2012, 09:45
yayın yokmu yoksa sadece bendemi yok ? ücretimi ödedim. dün baskana tc no ve ad soy ad yollamısdım S:
Bayrampaşalı
08-07-2012, 09:55
ben kredi kartı kullanmıyorum odemeyi baska sekılde yapma şansımız yokmudur calısıyoruz bugun bari vakit geçirelim
serkan6606
08-07-2012, 09:58
ben kredi kartı kullanmıyorum odemeyi baska sekılde yapma şansımız yokmudur calısıyoruz bugun bari vakit geçirelim
ben halk bank atm den kartsız işlem yoluyla yatırdım . yakınlarda bi atm varsa sizde deneyin dicemde ödeme kapanmıs sanırım
arkadaşlar canlı yayın ne zaman başlıcak acaba??
ben k.kartı ile ödedim ama hala bişey yok ortada
Seedingler bitiyo canli yayin yok gizlarrr
evet hala canlı yayın bekliyoruz :(
serkan6606
08-07-2012, 10:18
11 araç seeding yapmıs güncellemeler dogruysa kaçırdık :/
yarışlar başlayınca açacaklar sanırım :)))))
11 araç seeding yapmıs güncellemeler dogruysa kaçırdık :/
o dün yapılan seedingler
ilkerotti
08-07-2012, 10:24
yayın başladı :)
sizdede yayın takıla takılamı ilerliyor?
yayın başladı :)
net seyredebiliyormusun yoksa bendeki gibi parça parça mı ilerliyor ?
ilkerotti
08-07-2012, 10:27
yayın geldi fakat görüntü ile ses alakasız ilerliyor
SubieGuy
08-07-2012, 10:28
Canli yayin bekliyoruz. Sorun mu var?
Ben kart numaram girdim, cebime sifre geldi, onuda girdim. Mavi bos bir sayfa geldi. ( https://www.posnet.ykb.com/3DSWebService/blank.html ) yaziyor.
Herhangi bir mail de gelmedi...
Tamamen aynısı oldu bende de...
serkan6606
08-07-2012, 10:28
görüntü geldi ama ses cok net fakat görüntü asırı donuyor felaket ötesi donuyo hemde
kamera kurulumu sabah erken saatten başlasaydı keşke. yapılan yeni süreleri de izlemek isterdik. şu anda ben yarışı izleyemiyorum. dün ödemeyi yaptım ama bugun görüntü henüz gelmedi.
yayınla ilgilenen arkadaşlar..
şu an görüntü netliği çok iyi
fakat görüntü sürekliliği yok parça parça donuk bir şekilde ilerliyor ve
ses 5 sn falan önce geliyor böyle seyredilmez bilginize..
cok kotu yayın takılıyor ses cok gec gelıyor
direk olarak hangi linkten girdiginizi buraya kopyalarmısınız beyler. ben hala izleyemiyorum canlı yayın sayfasından.
cok kotu yayın takılıyor ses cok gec gelıyor
bende önce ses sonra görüntü geliyor..
BahattinS
08-07-2012, 10:34
Yayın sürekli takılıyor,ses görüntüyle alakasız lütfen birileri ilgilensin kamerayla
kickboxer
08-07-2012, 10:34
bunun sebebi net hızımız fln olabilirmi _?anlamadım ama böğle cok zor izlenir ilk yapılan yarıştakı gıbı olsa dun goruntu taklmıyordu
https://www.b3dp.com/canli_yayin
boyle devam ederse izlenmez
kickboxer
08-07-2012, 10:37
görüntü kalitesini biraz düşürseniz dunki gibi bi baksak nasl oluyor
bu linkten ekstra bir yere girmek gerekiyor mu acaba ? tıklıyorum ama giremiyorum bir türlü
percussionali
Ayne yaaa bu şekilde izlenmez valla
BahattinS
bunun sebebi net hızımız fln olabilirmi _?anlamadım ama böğle cok zor izlenir ilk yapılan yarıştakı gıbı olsa dun goruntu taklmıyordu
20 mbit fiber internet kullanıyorum net hızıyla alakalı değil bence.
kickboxer
08-07-2012, 10:38
20 mbit fiber internet kullanıyorum net hızıyla alakalı değil bence.
oo ozaman iyi sıkıntı net hızında değil bir an önce ilgilenselerde yarışı düzgün izlesek ya
tamamen upload hızıyla alakalı bir durum bu.belki cozunurluğu bıraz dusururlerse daha ıyı olalbılır
JDMazda_GTR
08-07-2012, 10:39
Dun kredi karti ile odemeyi gerceklestirdim ama ben yayin falan izleyemiyorum ne yapmak lazim?
yayın saatleri diye bir ekran cıkıyor bende ama yayın yok beyler ne yapmam lazım ?
bu linkten ekstra bir yere girmek gerekiyor mu acaba ? tıklıyorum ama giremiyorum bir türlü
dou ben bı 10 dk falan beklettim arada bır ıkıkez yenıledim sayfayı acıldı bıraz bekle
açılır ...
ama kaçırdığın bısey yok su an inan görüntü ses süreklilik hepsi ayrı telden çalıyor
boyle hayatta seyredilmez zaten :(
soldaki canlı yayın kutucuğuna tıkla ..
5 dk once uye oldum teyzemın kartıyla gırıs yaptım sonra butun bılgılerı gırdım galıba odemeyı cektımı cekmedımı bılmıyorum mavı ekran acıldı bekledım haraket yok sonra tekrar gırdım butun bılgılerı yıne bır axıon yok odeme de hata verdı anlamadım gıttı bırazdan 3, denememı yapıcam eger cektıyse ızlıyemezsem parayı gerı ısterım ona gore bılgınıze :D
JDMazda_GTR
08-07-2012, 10:42
yayın saatleri diye bir ekran cıkıyor bende ama yayın yok beyler ne yapmam lazım ?
Aynen bende de bu sekilde
5 dk once uye oldum teyzemın kartıyla gırıs yaptım sonra butun bılgılerı gırdım galıba odemeyı cektımı cekmedımı bılmıyorum mavı ekran acıldı bekledım haraket yok sonra tekrar gırdım butun bılgılerı yıne bır axıon yok odeme de hata verdı anlamadım gıttı bırazdan 3, denememı yapıcam eger cektıyse ızlıyemezsem parayı gerı ısterım ona gore bılgınıze :D
mail gelmedimi adresine ?
percussionali
08-07-2012, 10:43
CEM BEY ŞU İŞE Bİ EL ATIN LÜTFEN kaliteli cekip jimijip dediler ücretlendirdiler ama ben daha ortada ne jimijim ne düzgün vs bi yayın görebiliyorum....
mail gelmedimi adresine ?
hayır gelmedıı
http://i.imgur.com/zMvT7.jpg?1
sadece bu ekran geliyor daha görüntüyle alakalı bir gelişme yok henüz
JDMazda_GTR
08-07-2012, 10:44
Ayni ekran bende de cikti.Hesap hareketlerine baktim,ucret odenmiş
Ayni ekran bende de cikti.Hesap hareketlerine baktim,ucret odenmiş
sıze maıl geldımıı ?
percussionali
08-07-2012, 10:45
adminler kaliteli cekip jimijip dediler ücretlendirdiler ama ben daha ortada ne jimijim ne düzgün vs bi yayın görebiliyorum.... nasıl olacak akşama kadar bu şekildemi izlenicek bu yayın
JDMazda_GTR
08-07-2012, 10:45
sıze maıl geldımıı ?
Hayir bana da gelmedi
bendede mav ekran geldı kaldı ....yayın hala yok
ses çok net geliyo müzik eşliğinde görüntüdeki insanlar donup donup hareket ettiklerinden
kop kop dansı yapıyorlar sanki :D
görüntü direk bu ps koydugum ekrana mı düşüyor ? burda mı bekleyelim ?
hayır gelmedıı
o zaman ya ödeme almadı yada ödeme alımı kapandımı bılmıyorum ama onay maili
gelmesi lagzım
adminler kaliteli cekip jimijip dediler ücretlendirdiler ama ben daha ortada ne jimijim ne düzgün vs bi yayın görebiliyorum.... nasıl olacak akşama kadar bu şekildemi izlenicek bu yayın
bu yarışta toplanan gelir ile yapılcak o söylenenler.
önceki sayfalarda acıklaması yapıldı.
CEM BEY ŞU İŞE Bİ EL ATIN LÜTFEN kaliteli cekip jimijip dediler ücretlendirdiler ama ben daha ortada ne jimijim ne düzgün vs bi yayın görebiliyorum....
En kısa zamanda ilgilenecektirler umuyorum sonuçta para ödediniz, bizim de şuanda elimizden birşey gelmez..
Ben ücret ödemedim , vaktim yok o kadar uzun , izleyemiyorum da , magdur olanları telafi edeceklerdir merak etmeyin..
Yarışı izleyemiyorsanız, görüntü takılıyor vs vs ise, bir sonraki yarışta ücret almama , veya diğer çözüm önerileri ortaya koyulur bi şekilde.
Konuyla ilgilenen arkadaşın yorumunu bekleyelim.
o zaman ya ödeme almadı yada ödeme alımı kapandımı bılmıyorum ama onay maili
gelmesi lagzım
hayır hıc bır maıll gelmedıı ısyan edıcemm sımdı :mad:
http://i.imgur.com/zMvT7.jpg?1
sadece bu ekran geliyor daha görüntüyle alakalı bir gelişme yok henüz
dou sana onay maili geldimi ordaki linkten giriş yapınca soldaki sayfada
''canlı yayın'' seçeneği olması lagzım ama senın eklediğin sayfada gözükmüyor...
senın ödeme onaylanmadı mı acaba ?
percussionali
08-07-2012, 10:52
bu arada ben teledonda girmek istiyorum da nereden gidircem android işlemci?
ısyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaannnnnnnnn
ulan ucretsız ızlıyorduk eskıden ne meraklısınız sınekten yag cıkarmaya be
[QUOTE=elpadre;6014821]hayır hıc bır maıll gelmedıı ısyan edıcemm sımdı :mad:[
ya zaten gelsede sankı fotoğraf kareleri gecıyo yayın öyle şu anda
SubieGuy
08-07-2012, 10:58
Parasında değiliz de, ücrestsizken izliyorduk, parasıyla izleyemez olduk şimdi, ona üzülüyorum...
BahattinS
08-07-2012, 10:58
bildiğin slayt gösterisi izliyoruz
arabaların kalkıslarıda super kalkıyor bı bakıyorsun yok.yayın süper gerçekten :D
[QUOTE=elpadre;6014821]hayır hıc bır maıll gelmedıı ısyan edıcemm sımdı :mad:[
ya zaten gelsede sankı fotoğraf kareleri gecıyo yayın öyle şu anda
3 defa denedım 2 tanesınde hata verdı dıgerınde mavı ekran cıktı bekledım haraket yok maıl gelmedı kısaca ısyan edıyourmm
parasında değiliz de, ücrestsizken izliyorduk, parasıyla izleyemez olduk şimdi, ona üzülüyorum...
bildiğin slayt gösterisi izliyoruz
......+1453.......
kickboxer
08-07-2012, 11:00
bir şekilde ulaşsakta rica etsek şu görüntü kalitesini düşürseler
alikarakus
08-07-2012, 11:00
lütfen yetkili birisi bilgi verse çok iyi olur bizde ona göre hareket edelim
Parasında değiliz de, ücrestsizken izliyorduk, parasıyla izleyemez olduk şimdi, ona üzülüyorum...
parasında olan kımse olmaz zaten burda sanırım ama para almak nedendır onu anlamıs degılım yanı daha once helal olsun demıstım adamlarda kı dusunceye bak keske gıtseydım demıstım. Daha ıyı hızmet vermek ıcın para toplanıyor denmıs, daha once onlarca yardım yapıldı bu sıtede konu acılsaydı durum ıcın emınım nın 5 katını toplarlardı!
SubieGuy
08-07-2012, 11:01
Eğer bu sistem işlemiyorsa, misal hızı yetmiyor veya tıkanıyorsa, yine eski açık sisteme dönsünler mümkünse, ben paramı geri falan da istemiyorum, izleyebilelim yeter.
BahattinS
08-07-2012, 11:01
ayranları götürüyo :D
[QUOTE=e'to;6014839]
3 defa denedım 2 tanesınde hata verdı dıgerınde mavı ekran cıktı bekledım haraket yok maıl gelmedı kısaca ısyan edıyourmm
tamam bendede mavi ekran çıkmıştı dün
sonra mailimi açtım onay mesajı geldi..
acaba gereksiz mesaj kutuna düşmesin mail....
dou kanka o ekran odeme yapmayınca cıkıyor.senın odemede sıkıntı var sanırım bı kontrol et ıstersen.
percussionali
08-07-2012, 11:02
bir şekilde ulaşsakta rica etsek şu görüntü kalitesini düşürseler
aynen katılıyorum görüntü kalitesini düşürsünler bari renginden tipinden düzgün bi yarış izleyelim..... şuarada kaşdı 3 5 saat bişy bari onları düzgün izleyelim
[QUOTE=elpadre;6014849]
tamam bendede mavi ekran çıkmıştı dün
sonra mailimi açtım onay mesajı geldi..
acaba gereksiz mesaj kutuna düşmesin mail....
gereksız msj kutusu bos kımseler yok orda normal maılde 74 tane msj var ama ordada kımse yok :(
alikarakus
08-07-2012, 11:05
parası önemli değil izleyebilelim yeter güzel bir altyapı olsaydı keşke
Nerden izleniyor bu yahu? B3dp.com a giriyorum, sifre ve emailimle. Bildigin sifre girmedigim sayfa ie ayni sayfa. Mail de gelmedi hala..
Ne olacak yaristan sonra kusura bakmayin arkadaslar,Paranizi iade ediyoruz hata olmus denir konu kapanir..
Low-Rider
08-07-2012, 11:09
Orada ki arkadaşlar da çabalıyordur elbet ama ücretsiz olduğu zaman aynı anda 100lerce kişi izliyordu belki ama o zaman böyle problemler olmamıştı.
1lira da alsanız 10lira da alsaız beklenti olucağı için kötü oldu bu
Nerden izleniyor bu yahu? B3dp.com a giriyorum, sifre ve emailimle. Bildigin sifre girmedigim sayfa ie ayni sayfa. Mail de gelmedi hala..
Ne olacak yaristan sonra kusura bakmayin arkadaslar,Paranizi iade ediyoruz hata olmus denir konu kapanir..
bende madurum abıı :(
percussionali
08-07-2012, 11:10
ya parasorun değil yarışları kaçırıyoruz yaaa şuarada kaldı 3 5 saaat bişy
çözünürlüğü düşürsünler izleyelim
ulan mkt hep senın yuzunden ugursuz herıf
ödeme ile alakalı bir sorun yok benim. mail geldi. mail ve şifrem onaylandı. ama hala bir gelişme yok. maile gelen linke tıklıyorum giriyorum bu ekran cıkıyor
percussionali
08-07-2012, 11:13
arkdaşlar ben yayına giremiyorum mail adresi ve şifremi giriyorum GiRİŞ yapmıyo
Arkadas kimse parasinda deil ama evde oturmusuz bekleki yayin gelsin.odeme yaptim degisik mavi bir ekran cikti biseler cikti ama hala canli yayin yazisina tiklayamiyorum.parayida hesaptan dusmemis 2.kez odeme yapmayi denedim buseferde 404 forbidden felan yazdi.sistem calismayacaksa soylesinler bosuna evde oturup beklemeyelim bari yaa
serkan6606
08-07-2012, 11:14
yayın su an burda var fakat hiç bir şey anlasılmıyor dona dona kare kare geliyo ekran su an miafori kalkıyo
ben parayı ödedim. mail geldi şifrem ve mail adresim onaylandı. tıklayıp giriyorum fakat bir gelişme yok. dogukancokca@hotmail.com mail adresim. görevli birisi kontrol edip canlı yayınımı açabilir mi ? ödeme yaptık izleyemiyoruz şu anda.
SekoLive
08-07-2012, 11:15
arkadaşlar ekipden birilerine ulaştınz mı belkide vizontele gibi bi durum var biyere bişi yapmanız lazım :D
şaka bi yanada parayı geçtim drag izlicem diye pazar günü plan yapmadan evde oturan arkadaşlar vardır onlara yazık oldu...
umarım cok iyi süreler gelir
izmirde olup foruma giren varsa süre v.s. yazsında en azından merakımz giderilsn.
Cozunurluk dusuk olsun ben gene raziyim. Bu ne ya, takip ettigim araclar guzel sureler yapiyor, ben de telefonla bilgi aliyorum sadece...
Parasinda degilim, sirf canli evden izleyecegiz diye oraya gitmedim. Kayinpeder , nisanlim ve kayinvalideyi cagirdim gelin drag nedir gorun diye , ailecek oturuyoruz bos bos...
Mikrop_Ali
08-07-2012, 11:16
Canli yayin parali mi oldu? Ben alamadim bisey??
Ulan pistte olup foruma bakan kimse yohhhmu arkidis yaaaaaa.
Arkadas kimse parasinda deil ama evde oturmusuz bekleki yayin gelsin.odeme yaptim degisik mavi bir ekran cikti biseler cikti ama hala canli yayin yazisina tiklayamiyorum.parayida hesaptan dusmemis 2.kez odeme yapmayi denedim buseferde 404 forbidden felan yazdi.sistem calismayacaksa soylesinler bosuna evde oturup beklemeyelim bari yaa
ugursuz senın yuzunden oldu abıı gır ızle dıye ne guzel ben gıdıcektım yarısa gıtme dedın sımdıde ızlıyemıyoruz senın yuzunden :ofk:
Asil senin yuzunden oldu baksana gudumetsiz herif seni.sabahtan beri ugrastin kurcaladin bozdun dimi:)
Asil senin yuzunden oldu baksana gudumetsiz herif seni.sabahtan beri ugrastin kurcaladin bozdun dimi:)
ugursuz herıf senın yuzunden oldu ben bedava ızlerım dıyordun adamların sıflerını kırarım dıyordun bak sımdı ne oldu kımse ızlıyemıyor senın yuzunden pis cenabet herıf allah rızası ıcın su adanlılardan rıcam su herıfın ayagına taş baglayın kanala atın 1 hafta kalsın sonra cıkartırsınız :ofk:
hepten gitti görüntü.bizde babamızı kardesımızı cagırdık gelın ızleyın dıye.bu ne lan dediler gittiler :D
ghibli06
08-07-2012, 11:23
insanları beklentiye sokmamak lazım, dün Gürcell le de konuştuk yarın rahat rahat evde izleyelim diye, en azından para ödenirse yayında sıkıntı olmaz zannettik ama...
bence bilerek ağır çekim yapıyorlarki araçlar kalkarken nasıl kalktığını genç dragcı arkadaslara gösterelim diye:D
percussionali
08-07-2012, 11:25
low-rider yetkili kardes
şuanki yayın için bişey yapılıyomu acaba bizleri yönlendirinde bizde onagöre işimize baakalım
bi pazarımız varb onuda evde geçiriyoruz boş voş lütfen birisi bişy söylesin
Low-Rider
08-07-2012, 11:26
low-rider yetkili kardes
şuanki yayın için bişey yapılıyomu acaba bizleri yönlendirinde bizde onagöre işimize baakalım
bi pazarımız varb onuda evde geçiriyoruz boş voş lütfen birisi bişy söylesin
Yarışla alakam yok benim.
Arkadaşlar giriş yapamıyoruz diye üzülmeyin, biz giriş yaptık ama değişen birşey yok. Hiçbirşey izlenmiyor görüntü bir ileri gidiyor donuyor sonra geri gidiyor, ses zaten 10 sn sonra duruyor. Daha önce bedava izlerken bundan 100 kat daha güzeldi yayın görüntü, en azından izleniyordu. Bende çok şaşırdım bu durumla karşılaşınca çünkü çok daha kaliteli bir yayın olacağı söyleniyordu. Ordaki arkadaşlardan tanıdıgı olan birisi bir zahmet söyleyiversinde düzeltsinler şu yayını.
serkan6606
08-07-2012, 11:29
şu an kalite düştü ama görüntü hala donuyo kare kare beyaz bi e30 var su an
Yarışla alakam yok benim.
sen yetkılı br abıye benzıyorusn :D
edo typer
08-07-2012, 11:30
vay arkadas gecen yarıs gunes alerjısı oldum,bu yarısa gıtmedım..chıvas redbull yarıs ızlıcektım dobroskı olduk:D
ben yarışa gidiyom 2 saat sonra ordayım
şuan tek takip edinebilen canlı sonuçlar