Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Temmuz // RPM Race Events // Bizol Drag Race Championship '12
::ZaFeR::
08-07-2012, 15:48
Işınlandı resmen : ) Eskiden 10 sn duyunca heyecanlınıyorduk şimdi alıştık :D
yuhhhhhhhhhhh ulan önümü kalktı onun benmi yanlış gördüm :D hey maşallah
edo typer
08-07-2012, 15:48
Yeni Resmi TR Rekoru 9.776 ile Orhan Usta
seedıngler resmı kabul edılmıyor mu?
hey maşallah orhan aga harikasın..
impreza tam kalkamadı dedim çaktı kıçı yere ışınlandı iyimiş
kara_baskan
08-07-2012, 15:50
9.464 yeni rekor :)
ygtkrmdnz
9.464 geldi resmi rekor
9,464 türkiye rekoru iyimiş
9.464 ve vhtsiz yerden kalkıyor. maşallah.
9 sn altı ne zaman goreriz acaba ? :D
edo typer
8 gelene kdr kalksın:D gelebılıtesı var:D
ChtArdARSL
08-07-2012, 15:51
Baskannnnımm :)
Fwd rekoru ahmet abıdemı?? Yenı suresı ıle?
kickboxer
08-07-2012, 15:51
son kez vhtli kısımdan kalksın 9.0 gelsin:D
Bu piste gelişmeler olacakmı acaba yarışan araçlara bi dönme yolu yapsalar fena olmayacak ve tribün :)
kara_baskan
08-07-2012, 15:52
Erdem Yarış içinde olmadığı için Sorun çıkabilir. O yüzden onu yazdım :) Sonuçta seedingte 97 sn. yapsa bile yarışta o değere ulaşmazsa Resmi olarak sonuç kayıtlarına geçmiyor. O yüzden :)
8 gelene kdr kalksın:D gelebılıtesı var:D
ugraşsalar gelicekk kesin:)
SubieGuy
Orhan ile Anıl'ın kucaklaşması herkese örnek olmalı... Bravo
ygtkrmdnz
Cok guzel goruntuler var herkes tebrik ediyor :)
edo typer
08-07-2012, 15:53
ahahahah
ne varsa bastım dıo:D
abısınınde elını optu duygulandım valla:D
tebrıkler tork garaj:D orhanında bılegıne saglık
ne varsa bastımm puahahah :) Tork Garaja tebrikler..
ChtArdARSL
08-07-2012, 15:54
ahahahah
ne varsa bastım dıo:D
abısınınde elını optu duygulandım valla:D
tebrıkler tork garaj:D orhanında bılegıne saglık
Yakıt warmı edo abı + nos bılegıne kdr kullndı galıba :)
edo typer
08-07-2012, 15:55
busalar nerde her seferınde ayıklıolardı arabaları sımdı kılcıklı gelebılır dp:D
08-07-2012, 15:55
Supriz araç yok mu sahneye çıkacak ? : )
msky ice supra ve peak ep3 noldular acaba ?
inş artık türkiyenin güçlü amerikanlarınıda pistlerde görürüz bu güzel sürelerden sonra
edo typer
08-07-2012, 15:56
Yakıt warmı edo abı + nos bılegıne kdr kullndı galıba :)
valla bır fıkrım yok:) korhan yazar bırazdan belkı setubını..gecen yarıs ıcın ayarda 40 psı bastık dıodu yuro ıle orhan.sımdı nedır bılmıorum:)
SubieGuy
08-07-2012, 15:57
Yayın bitince daha yazılır, ama şimdiden söyleyeyim, oscarlı filme bilet alsam bu kadar zevk almazdım. :)
Heyecan, çekişme, rakiplik, dostluk, herşey var, maşallah nazar değmesin güzel yarış izledik..
Turbo Hayabusa çıksa da 8-7 falan görsek hahahaa
JumboAli
08-07-2012, 15:58
inş artık türkiyenin güçlü amerikanlarınıda pistlerde görürüz bu güzel sürelerden sonra
bı bıldıgın mı var len yoksa sısko :D
serkan6606
08-07-2012, 16:00
rekor üstüne rekorlar geliyo allah allah :D
ygtkrmdnz
08-07-2012, 16:00
Satilmis tek basina suresine bakacak simdi
2.2 bar 135 shot nos yakit tabiki var, tr sartlarinda 9.3 9.4 yakitsiz cikartirim diyen yalan soyler arkadaslar bizim pompa benzinimiz oyle amerikadaki, ingilteredeki pump gas degil hayal gormeye gerek yok:) standart sti 6mt yuruyen araba bu arada:)
ygtkrmdnz
08-07-2012, 16:02
11.024 yapti satilmis
dragstar
08-07-2012, 16:02
adanada arabalar hızlıda işler yavaş kanka :)
sunucu da bir kere tork garaj demedi ya helal olsun, gicik yapiyor heralde tork garaj adamda;)
bı bıldıgın mı var len yoksa sısko :D
Yok olm bildiğim eskiden çıkar draglarda amerikanlar borularını öttürürdü :) şu piste amerikanlar çıksa 9 sn felan koşsa azcık önleri havada olsa fenamı olur şimdi
adanada arabalar hızlıda işler yavaş kanka :)
Allah büyük kanka yetişmedimi yetişmiyor arabalar.bidahaki sefere inşallah adanadan da arabalar gider
sunucu da bir kere tork garaj demedi ya helal olsun, gicik yapiyor heralde tork garaj adamda;)
demesede bilir herkez plakayı soyledi ordan anlar herkez:)
Maxiboost
08-07-2012, 16:05
2.2 bar 135 shot nos yakit tabiki var, tr sartlarinda 9.3 9.4 yakitsiz cikartirim diyen yalan soyler arkadaslar bizim pompa benzinimiz oyle amerikadaki, ingilteredeki pump gas degil hayal gormeye gerek yok:) standart sti 6mt yuruyen araba bu arada:)
akşam duası işe yaradı galiba abi :D tebrikler :)
helal olsun tork garaja. bence 9.358in altına da inecek bu araba. keşke bir kere daha kalksaydı :)
sordugum araçlarla alakalı bilgisi olan yokmu acaba ?
Tork garaj ve Orhan ustaya tebrikler. SUBARU fanatiği olarak bizi gururlandirdiniz.
seeding teki süre sayılmıyormu.. 9.3 şaka gibi..
Tebrikler..
rpm ekıbınede çok teşekürler yayın için kara başkana ayrıca teşekürler,güzel bi yariş güzel bi hafta sonu geçirdik..emeklerine sağlık
sayilmaz olurmu canim oyle birsey yok suremiz 9.358;)
CeSaNCeEm
08-07-2012, 16:14
Çok güzel Süre Tebrikler Tork Garaj Ekibi...
abı tebrıkler:)
kara_baskan
08-07-2012, 16:20
Kesin sonuçlar
sınıf 1 mert kurt honda cıvıc vtı
sınıf 1 emre can timuçin hyundaı getz
sınıf 1
sınıf 2 volkan çavuş peugeot 106 gtı
sınıf 2 evren yılmaz vw 1.4 tsı
sınıf 2 mehmet ünal seat leon
sınıf 3 yasin kara bmw 325
sınıf 3 muharrem kılıç s2000
sınıf 3 ömer çamur tofaş 131
sınıf 4 hilmi aynacı ıntegra turbo
sınıf 4 bilal aktepe civic k20
sınıf 4 murat kaplan vw golf ıı
sınıf 5 satılmış yiğit saxo turbo
sınıf 5 ahmet coşkun bayır saxo turbo
sınıf 5 anıl erdoğmuş supran
sınıf 6 orhan gül subaru ımpreza
sınıf 6 anıl öztrak audi 80
sınıf 6 batu özçile subaru ımpreza
2. kalkista orhan ustam dunkundende iyi kalktim ama 3 vitesin sonunda araba kesildi pirladi diyor, inmis bakmis sarj dinomosu kayisi kopmus eger pirlamasa cok cok daha iyi bir sure gelecekti dunku sureme nazaran diyor tosunum:)
SubieGuy
08-07-2012, 16:27
Tüm katılımcıları, organizasyonu ve tabii ki derece alanları kutluyorum.
Gözüm kayıt listesinde misal Lumina'yı görünce (sanırım Tolga Savacı'nın NASCAR şaseli getirip yarıştığı araçtı), misal Cüneyt'in Supra'sı, yeni haliyle Bugaru'yu, ve İsmail'in MSKY'ını çekiciye yüklenmiş görünce çok sevinmiştim, ama inşallah bir dahaki yarışa bu canavarları da görür, artık Tork Garaj'ın elinde olan meşaleyi kim devralır, veya da devralabilir mi izleriz. :)
Düzgün pist ve organizasyon ile bu süreleri görmek, çok gurur verici, artık safkan dragster araçlarımız da varolmaya başladı bu sayede...
SubieGuy
08-07-2012, 16:35
Arkadaslarima hatirlatmak isteyecegim birsey daha var bu ucretli canli yayin hakkinda, artik dunya standartlarina az da olsa yaklasma cabasi icerisinde olan bu pistte, her gecen gun zaten dunya standartlariyla ayni sekilde hazirlanmis araclar yeni rekorlara imza atacak, dolayisiyla bu guzel anlari en kaliteli sekilde kayit altinda tutmak bir zorunluluk haline geldi. Gecen yaris TR'nin ilk 9sn rekoru kirildi ama Ismail abi video yok mu diye 3-4 gun surekli forumda ve facebookta sordu.
Simdi arac sahipleri bu gunu evde eslerine dostlarina kayit ettirseler omurleri boyunca kirdiklari rekorlari torunlarina hatta onlarin torunlarina izlettirebilecekler. Tabikide bazi ogrenci arkadaslarimin butcelerini biraz sikintiya sokabilir ama bir paket sigara su an kac para bilmiyorum TR de ama en son hatirladigim 5TL idi zaten, yani ufak bir fedakarlikla evinizde klima altinda rahat rahat izleyip arsivinizi gelistirebilirsiniz ve de uzaktan da olsa boyle bir ilke ufak bir destekte bulunmus olursunuz ;)
+1, inşallah kayıt edilmiştir.
sımdı beyler yarıs bıttımıı ?
overblack
08-07-2012, 16:43
Yok senin atarli rexi bekliyorlar :)
akşam yemeği için mola vermişler.
bitti evet :D
Hep birlikte modifiye çatısı altında profesyonelleşmenin ve TR için en'lerin rekabetinin kanıtı bir organizasyon, inş geçen yarış dediğimiz gibi bir dahaki için de yine bugünkü gibi çok beklemeyiz, emeği geçen herkese teşekkürler.
tebrikler dp & tork garaj. Süre çok çok iyi , yunanlara mesaj verme zamanı geliyordu zaten :)
Tüm katılımcıları, organizasyonu ve tabii ki derece alanları kutluyorum.
Gözüm kayıt listesinde misal Lumina'yı görünce (sanırım Tolga Savacı'nın NASCAR şaseli getirip yarıştığı araçtı), misal Cüneyt'in Supra'sı, yeni haliyle Bugaru'yu, ve İsmail'in MSKY'ını çekiciye yüklenmiş görünce çok sevinmiştim, ama inşallah bir dahaki yarışa bu canavarları da görür, artık Tork Garaj'ın elinde olan meşaleyi kim devralır, veya da devralabilir mi izleriz. :)
Düzgün pist ve organizasyon ile bu süreleri görmek, çok gurur verici, artık safkan dragster araçlarımız da varolmaya başladı bu sayede...
Onlar neden kalkmadı acaba bilginiz varmı ?
kesin sonuc listesini süreler ile alabılmemız mumkunmu ..
organızasyon ve yarısmacılara tesekkurler...
uluckaban
08-07-2012, 16:53
kesin sonuc listesini süreler ile alabılmemız mumkunmu ..
organızasyon ve yarısmacılara tesekkurler...
Canlı Sonuçlar (Yarış) (http://www.rpmraceevents.com/sonuclar.html)
tebrikler dp & tork garaj. Süre çok çok iyi , yunanlara mesaj verme zamanı geliyordu zaten :)
cem sagolasin, oda olacak insallah. mesaj degil direk gidicez yunanistana seneye allah kismet ederse 3 veya 4 arabamizla planlarimizda var:)
Artık amerikanlarda çıkmalı bence bulundukları garajdan :)
Vts_Power
08-07-2012, 17:00
Yeni rekorum 10.94 satocuguma kapak olsun hahahhhaaa
BüLenT GöReN
08-07-2012, 17:01
bi sonraki yarışın tarihi bellimi :)
bu arada tork garaj ve ekibini canı gönülden tebrik ediyorum
ChtArdARSL
08-07-2012, 17:04
Yeni rekorum 10.94 satocuguma kapak olsun hahahhhaaa
Tebrıklr ahmet abım masallah nazar korusun rabbım
SubieGuy
08-07-2012, 17:08
Onlar neden kalkmadı acaba bilginiz varmı ?
Bilemiyorum, ben de merak ediyorum.
Ama yeni FWD rekoru da, RWD rekoru da, açık sınıf rekoru da daha ecnebilerin hayli gerisinde, bahsettiğim (ve bilemediklerimiz de vardır elbet) safkan dragster araçlar ile süre daha inecek diye inanıyorum.
adamlar kupa töreni yaptılar bu deli hala yarışacaklar die bekliyo :D F5 Yap sen yenile sayfası. bu sıralama turlarıydı asıl yarış gece :D:hehe::hehe::hehe::hehe::hoo::hihih:
Vts_Power
08-07-2012, 17:21
Ama yeni FWD rekoru da, RWD rekoru da, açık sınıf rekoru da daha ecnebilerin hayli gerisinde, bahsettiğim (ve bilemediklerimiz de vardır elbet) safkan dragster araçlar ile süre daha inecek diye inanıyorum.
Baris fwd rekoru tr de daha iyi olmaz. Pist komple vht li olmali nos bastigimda 3 de direk kesiciye giriyor tutunmuyor artik fwd. 2.45 basinc nossuz 10.9 cikti. Ben yunanistana gitmek istiyorum. Korhanlarada uyarsa beraber gidelim
baris 6mt 4 ceker en iyi sure benim bildigim subaruda 8.87 az kaldi dostum bizim acimizdan:) en azindan yaklasiktik artik amerikaya gore hizli bile kabul edilebiliriz cok buyuk imkanlarla yarisan georgie per., p&l gibi adamlarin surelerindeyiz ki TR sartlarinda sponsorsuz, gelir duzeyi dusuk bir ortamda bence daha cok emek, daha cok bilgi ve deneyim gerektiriyor bunlari basarabilmek ki sende icindesin herseyi goruyorsun.
Cok guzel bır yarıs oldu, eskı rwd rekorumu egale ettım yenı RWD rekorumuz 11.033 :) 5. Sınıfta 3. Olduk
Satılmıs abıyı, Tork garajı, Anıl abıyı(Tum Oto), Zıya abımı tebrık edıyorum.
Bızı hıc bır yarısta yalnız bırakmayan Gokhan ustama'da (Swap Center) tesekkuru borc bılırım.
Yarısta emegı gecen herskese tesekkurler..
dpye maşallah çok iyi süre tebrikler:) impreza aşkımı köürklüyor:)
Herkezi tebrik ederim umarım bidahaki yarışa daha güzel süreler çıkacak bu Ankaralılar olmasa dragların sonu ne olcak :)
Yarışmacıları tebrik ederim inşallah bidahaki yarışa daha güzel süreler çıkacak. , Ankara olmasa bu dragların sonu ne olcak :)
kickboxer
08-07-2012, 18:07
valla bu setupın btu daki setupdan cok ayrı yanı olduğunu düşünmüyorum sadece o setupun w2a soch ej25 longrunnerlı hali gibi Bir tek gc ye yapılmasına geç kalınmıştı yoksa şimdiye çoktan bu rekor kırılmıştı
tekrar tebrikler Tork garaj keske birde vht den kalksaydı:D:D aklımda kaldı
http://img707.imageshack.us/img707/8484/img1408ga.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/707/img1408ga.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img502.imageshack.us/img502/1180/img1410b.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/502/img1410b.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Tüm Tork Garaj ekibinin eline sağlık, DP 'ye ve Orhan Abi ye MAŞALLAH!
Beklenen bir süre oldu :)
Artık amerikanlarda çıkmalı bence bulundukları garajdan :)
kendi acimizdan konusuyorum, komple bir ekip degisikligi olmadan amerikanlardan bir sure gelecege benzemiyor.:mad: ise canla basla sarilip iyi sure cikartan takimlari ve ekiplerini kutluyorum.:)
valla bu setupın btu daki setupdan cok ayrı yanı olduğunu düşünmüyorum sadece o setupun w2a soch ej25 longrunnerlı hali gibi Bir tek gc ye yapılmasına geç kalınmıştı yoksa şimdiye çoktan bu rekor kırılmıştı
tekrar tebrikler Tork garaj keske birde vht den kalksaydı:D:D aklımda kaldı
aslinda gec kalinmadi 2007 de yapmistik ama kosturmak kismet olmamisti o zaman:) dp nin setubi benim K nin setubi ama baya eksigi var K ya gore dp nin. zaten aslinda zn de btu da rahat 9 saniye giden arabalardi ama o zaman ki olcumler, pist kalitesi vs gercek sureleri gormemize mani oluyordu.
http://i725.photobucket.com/albums/ww254/korhanphotos/31032009158.jpg
Skyhawk34
08-07-2012, 18:24
çok keyifli bir gündü :)
İmprezanın neredeyse ön kaldıracak olması etkileyiciydi araçlar ciddi emek harcanmış araçlardı :)
SubieGuy
08-07-2012, 18:26
baris 6mt 4 ceker en iyi sure benim bildigim subaruda 8.87 az kaldi dostum bizim acimizdan:) en azindan yaklasiktik artik amerikaya gore hizli bile kabul edilebiliriz cok buyuk imkanlarla yarisan georgie per., p&l gibi adamlarin surelerindeyiz ki TR sartlarinda sponsorsuz, gelir duzeyi dusuk bir ortamda bence daha cok emek, daha cok bilgi ve deneyim gerektiriyor bunlari basarabilmek ki sende icindesin herseyi goruyorsun.
Kesinlikle katılıyorum, o sebeple 4WD yazmadım, açık sınıf dediklerim de funny car gibi dragsterler. Geçen yıllardaki araçlarımız bile iyi pistlerde direk 10 saniye altına inecek iken 12leri zor görüyorlardı. Benim arabamdan iki hatta üç kat güçlü bir setup benim çevre yolunda 12.7 yaptığım zaman hipodromda 12 küsür yapıyorsa bir sıkıntı olduğu bellidir. ZN'nin tutunduğu yerdeki süresi iyi bir örnek mesela.
Sizin saniyenin onda biri için elde edilmesi gereken tecrübe ve tekniğin, yıllar aldığını en baştan beri görenlerdenim. Her zaman diyorum, bu camia, starta bagajda subwoofer ile tesisatlı çıstak çıstak gelenlerden, şimdi durmak için paraşüt gerekecek hızlara ulaşan araçları gördü, inşallah ta kazasız belasız ilerleyip daha da hızlanacak. (tabii hızlanan araçlar ile pistlerin de hızlanması ve daha da önemlisi güvenliğinin artması lazım, Allah korusun son fotoselden geçerken duvara yaslayacak bir aracı durduracak beton bariyer hiçbir pistimizde yok.)
Diğer bahsettiğin konu, çok yerinde, sponsorluk konusu...
Bizde hala herkes eş dost yardımı ile, ve çoğu zaman da cebinden, kesesinden harcayarak bunca yıldır emek veriyor. Adam gibi bir sponsoru olan, bırak aracını-setupunu ödeyecek, kayıt veya yol parasını bile karşılayacak sponsor firma yok ortalıkta. Ama aynı firmalar gidip bilmemne pop yıldızına veya ne idüğü belirsiz TV reklamlarının saniyesine binlerce dolar para vermekten kaçınmıyorlar.
Memlekette de hazır spor yasasında sponsorluk direk vergiden düşülebilecek bir reklam kalemi olarak kabul edilmişken, insanlar biraz daha bilgilendirilse, son Antalya kazasından sonra tukaka edilen bu spor için biraz basında-televizyonlarda haber yapılsa ve bunlar dosya haline getirilip potansiyel firmalara güzel bir sunumla takdim edilse, "bellki" ufaktan başlayıp mali kaynak yaratılabilir.
Hatırlarsınız, son kazadan önce amerikanlara Gilette, OPET, Philips gibi firmalar ciddi sponsorluk yapıyorlardı, sonra açılan davalar ve kötü haberler ile bir anda destek kayboldu gitti...
Baris fwd rekoru tr de daha iyi olmaz. Pist komple vht li olmali nos bastigimda 3 de direk kesiciye giriyor tutunmuyor artik fwd. 2.45 basinc nossuz 10.9 cikti. Ben yunanistana gitmek istiyorum. Korhanlarada uyarsa beraber gidelim
Ahmet'cigim hala pistlerimizin eksik olduğunun en iyi kanıtı, 4WD araçların RWD'den daha iyi süre yapması. İyi bir pistte 4 çeker dezavantaj iken, bizde hala tutunma sorunundan dolayı rekorlar 4çekerler tarafından kırılıyor. Millet 4 çeker aracı limite geldiğinde hızlanmak için arkadan itişe dönüyor, bizde tersi, zira pistler belli, şükür Akhisar var da bu süreleri görebiliyoruz.
Bence de aracının tam süresini görebilmek için yerleşik ve yeterince lastik yapıştırılmış, temiz bir drag pisti lazım, o da hemen ha deyince olmayacak, para lazım, zaman lazım, harcanan emek ve para ortada, hala amatör ruhla yürüyor işler. Aracının bu halinin neler yapabileiceğini görmek için, bir organizasyon yapılır ve gidilir, hem de yunana gitmişken komşuluk ilişkilerimizi de geliştirirsiniz. :D
Çok selam ve sevgilerimle...
SubieGuy
08-07-2012, 18:30
kendi acimizdan konusuyorum, komple bir ekip degisikligi olmadan amerikanlardan bir sure gelecege benzemiyor.:mad: ise canla basla sarilip iyi sure cikartan takimlari ve ekiplerini kutluyorum.:)
Bu yazı çok ilginç, ne tür komple ekip değişikliği diyorsunuz, organizasyon mu, takımlar mı, federasyon mu anlayamadım.
Biz de artık amerikanları pistte görmek istiyoruz, onlarsız rekabet eksik kalıyor.
Bu yazı çok ilginç, ne tür komple ekip değişikliği diyorsunuz, organizasyon mu, takımlar mı, federasyon mu anlayamadım.
Biz de artık amerikanları pistte görmek istiyoruz, onlarsız rekabet eksik kalıyor.
mevcutta yanimda calisan kendi ekibimden bahsediyorum. :(
SubieGuy
08-07-2012, 18:36
mevcutta yanimda calisan kendi ekibimden bahsediyorum. :(
:( Hayırlısı diyeyim, Lumina'nız daha önce bahsettiğim Tolga Savacı'nın yarıştı Lumina değil mi? Müthiş potansiyel vardı o araçta...
hayir degil, 2006 chevrolet lumina dubai pazari icin uretilmis, aslinda arac holden commodore vz.
SubieGuy
08-07-2012, 18:42
Tamam, daha önce İzmit körfez draglara getirilen, geniş lastikli unibody Lumina..
Ben NASCAR gövdeli boru şasi olan ile karıştırdım...
Skyhawk34
08-07-2012, 18:50
fotografları paylaşmaya başlıyalımmı ? :)
Isınma turunda 1.5 barda 11.616 yapınca gaza gelip basınc actık ve wg borusu önce yarıldı sonrada komple koptu buna rağmen 11.7 ve 12.284 gibi dereceler elde ettik hedefimiz 11 altına inmekti busefer nasip olmadı isallah birdahaki sefere.
Arabaları yükledik dönüse gectik,emegi gecen herkeze tesekkur ederim.Derece yapan arkadaşları tebrik ederim.
Bilal,Muharrem,Mehmet,Cem ve Hilmi sizlerde sağolun çekicimiz kupasız dönmüyor.
Kadett_gsi
08-07-2012, 19:42
Katilan emegi gecen herkese tesekkurler , RPM ekibine bir kere daha basarili bir organizasyona imza attiklari icin tesekkurler , cok guzel sureler ciktigini dusunuyorum. Sanirim sonraki yaris eylulde olacak , tarihinin aciklanmasini dort gozle bekliyorum .
TAM35GNY
08-07-2012, 19:57
Tekrardan gelen katilan herkese tesekkurler arkadaslar.. Guzel bir yaris yoneten gorev arkadaslarima da cok cok tesekkurler, canli yayinda baris cok ugrasti aksilikleri duzeltebilmek icin ama sonucta bazi arkadaslarin dedigi gibi umit verdigimiz icin bizim ozur dilememiz gerekiyor..
Guzel sureler geldi ve yine de gelicek bir sonraki yarisa ben 8 snler bu sene yani 2012'de yakalanacak diye dusunuyorum, ondan sonra da biraz yavas ilerler artik tabi :)
gökh@n_gr
08-07-2012, 20:00
Başta rpm ekibini tebrik ederim yine çok başarılı iş çıkarttılar. Supra fotoğraflardan çok daha fazla güzelmiş maşallah sesini duyamadık ama duruşu bile yeterdi. Tork garaj subaru muhteşemdi kaputu açtıklarında ortaya çıkan manzara muazzamdı çok prof hazırlanmış bir araç ve emekleri boşa çıkarmadı tebrik ederim. İki saxo turbonun rekor mücadelesi güzeldi iki araçta çok başarılıydı. Emrecan pompişimizi tebrik ediyorum ilk yarışında turbo getz i ile kupayla döndü. Supranda çok iyiydi sanki geçen yarışa göre daha hızlı geldi gözüme maşallah onada. Peak garage type-r çok başarılı olmuş en çok onun ne süre yapacağını merak ederek gelmiştim ama kalkmadı malesef. Yine sıcak ama güzel bir gün geçirdik emeği geçen herkese teşekkürler..:)
M_PROJECT
08-07-2012, 20:01
Tekrardan gelen katilan herkese tesekkurler arkadaslar.. Guzel bir yaris yoneten gorev arkadaslarima da cok cok tesekkurler, canli yayinda baris cok ugrasti aksilikleri duzeltebilmek icin ama sonucta bazi arkadaslarin dedigi gibi umit verdigimiz icin bizim ozur dilememiz gerekiyor..
Guzel sureler geldi ve yine de gelicek bir sonraki yarisa ben 8 snler bu sene yani 2012'de yakalanacak diye dusunuyorum, ondan sonra da biraz yavas ilerler artik tabi :)
bir sonraki yarista orda olsak cheerleader olsan sen mesela :D
Katilan sure yapan rekor kiran bu ise gonul veren yarisan yarismayan destek olan emek veren herkesten Allah razi olsun , gun sonunda insanlarin yuzu gulerken , umutlari da artiyor , artik yavasta olsa bizde guzel bir kalitede yaris organizasyonu yapabilicek izleyebilicek yarisabilicek seviyeye geliyoruz .
Tork garaji bende tbrik ederim. saxolarin dereceleri de gayet muazzam.
tuningcan
08-07-2012, 20:06
butun yarıscılara ve rpm ekibini canı gonulden tebrik ediyorum profesiyonellik ve centilmenlik cercevesinde bir yarıs olmus anladıgımız kadarıyla tork garajı ve Dp nin sahibinide ayrıca tebrik ediyorum.Bu soruyu tekrar soruyorum ICE SUPRA NE OLDU KALKTIMI KALKMADIMI DURUM NEDİR ?
tuningcan
08-07-2012, 20:08
foto ve videoları sabırsızlıkla bekliyoruz :)
TAM35GNY
08-07-2012, 20:10
bir sonraki yarista orda olsak cheerleader olsan sen mesela :D
Katilan sure yapan rekor kiran bu ise gonul veren yarisan yarismayan destek olan emek veren herkesten Allah razi olsun , gun sonunda insanlarin yuzu gulerken , umutlari da artiyor , artik yavasta olsa bizde guzel bir kalitede yaris organizasyonu yapabilicek izleyebilicek yarisabilicek seviyeye geliyoruz .
Abi adamlar egleniyor walla cheerleader'a falan gerek yok ki, orda biz bildigin acilarin cocuguyuz bir kere daha sogudum su ulkeden, canim vatanim benim neyse sabir..
Kadett_gsi
08-07-2012, 20:12
Canli yayinda basi aksilikler oldu evet ama eminimki orYdaki ilgili herkes duzeltebilmek icin elinden geleni yapti , daha kusursuz olmasini biz nasil istiyorsak onlar belki bizden cok istiyorlar. RPM ekibi oyle bir ekip ki , gecen sene ankara draglari ile ayni gun olan yarista. , yaris iptal oldugu icin birakin katilim parasini tum masraflarimizi ustlendiler , ki yarisin iptali ctesi ilan edildi ve ctesi orda olmamiz bizim tercihimizdi.
Yayin konusunda bugun bazi arkadaslar , kendi hakli sebeblerince ki eminim bu 10 tl degildi , sadece bir sigara parasi , Olumsuz yorumlar yaptilar Buna ragmen ekibiniz olgun davrandi
Dusunsenize oyle ya da boyle TR de baska boyle bir organizasyon yapan , bu organizasyonunu kilometrelerce uzaklardaki insanlara rahat ortamlarinda kismen de olsa , aksiliklerden dolayi , seyrettirebilen bir ekip var mi.
Tebrikler RPM ....
Katılan Derece yapan emek harcayan herkesı ayrı yetten tebrık ederım
Ayrıca
Tork Garaj ekıbını
Sako Ahmet abıyı ve segılı Tuneri Utkuyu tebrık ederım :)
TAM35GNY
08-07-2012, 20:16
butun yarıscılara ve rpm ekibini canı gonulden tebrik ediyorum profesiyonellik ve centilmenlik cercevesinde bir yarıs olmus anladıgımız kadarıyla tork garajı ve Dp nin sahibinide ayrıca tebrik ediyorum.Bu soruyu tekrar soruyorum ICE SUPRA NE OLDU KALKTIMI KALKMADIMI DURUM NEDİR ?
Kalkmadi mekanik spor, sagolsun taa istanbuldan geldi arac ama sanssizlik kurbani oldu detaylari kendisi yazar zaten, kalksa gorurdunuz arkadaslar zaten bazen biraz sabirli olmak lazim az sabredin ;)
Gelen birkac arac daha ayni sekilde yarisamadi bu defa hazirliklarini yapip bir sonraki yarista gorucez insallah kismetse..
Emrecan pompişimizi tebrik ediyorum ilk yarışında turbo getz i ile kupayla döndü.
Eyvallah kankacım dediğin gibi ilk yarışımızdı ve benim de ilk drag tecrübemdi :) Sen de geldin bize destek oldun orada eksik olma :) Biz de süremizi ve eksiklerimizi gördük, bir sonraki yarış çok daha zevkli olacak ;)
Bu da Drag Hatıramız :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/529379_10150951677408667_428710756_n.jpg
tuningcan
08-07-2012, 20:25
Kalkmadi mekanik spor, sagolsun taa istanbuldan geldi arac ama sanssizlik kurbani oldu detaylari kendisi yazar zaten, kalksa gorurdunuz arkadaslar zaten bazen biraz sabirli olmak lazim az sabredin ;)
Gelen birkac arac daha ayni sekilde yarisamadi bu defa hazirliklarini yapip bir sonraki yarista gorucez insallah kismetse..
aydınlattıgın icin tesekkur ederim TAM35GNY şu 2 cümleyi sabahtan beri cıkıp 1 kişi yazamadı Allah razı olsun senden. Tesekkur ederim.
tuningcan
08-07-2012, 20:29
Eyvallah kankacım dediğin gibi ilk yarışımızdı ve benim de ilk drag tecrübemdi :) Sen de geldin bize destek oldun orada eksik olma :) Biz de süremizi ve eksiklerimizi gördük, bir sonraki yarış çok daha zevkli olacak ;)
Bu da Drag Hatıramız :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/529379_10150951677408667_428710756_n.jpg
Tebrikler...
Kvb mizin eksiklerini gördük cokta iyi oldu bizim için :)
saxo mücadeleleri 10 numaraydı .
en cok heyecanlandıran yarısma ise audi 80 ile gc8 oldu cok basarılıydı iki araçta arkada lastik falan hersey bize gelmiş olsada cok mutlu olduk :D
batu sanssızlıklaradan kurtulup kalkabilirse 10 sn altına dusecegine inanıyorum.
bize bu yarısları sağlayan rpm ekibine , bizol ve radyo pause calısanlarına cok tesekkürler .
TYPERHAKAN
08-07-2012, 20:40
Isınma turunda 1.5 barda 11.616 yapınca gaza gelip basınc actık ve wg borusu önce yarıldı sonrada komple koptu buna rağmen 11.7 ve 12.284 gibi dereceler elde ettik hedefimiz 11 altına inmekti busefer nasip olmadı isallah birdahaki sefere.
Arabaları yükledik dönüse gectik,emegi gecen herkeze tesekkur ederim.
abi ben senden 10 saniye altı bekliyorum ALLAH ın izni ile,maşaallah nazar değmesin ilk test için harika bir süre ,özgün ün de eline,emeğine sağlık,
Low-Rider
08-07-2012, 20:42
Herkese tebrikler , Ahmet abi ve tork garaj'a ayrıca tebrikler
Güzel videoalr gelsinde izliyelim:D
TAM35GNY
Tony Palo az once 8.42 @ 185mph yapmis adamlarin fwd rekoruna bak arkadas:)
adamlar kupa töreni yaptılar bu deli hala yarışacaklar die bekliyo :D F5 Yap sen yenile sayfası. bu sıralama turlarıydı asıl yarış gece :D:hehe::hehe::hehe::hehe::hoo::hihih:
senın enbesil oldugunu bılıyorumda bukadar embesıl oldugunu bılmıyordumm pıs herıf :D
kara_baskan
Çok şükür, Kazasız Belasız, Minik Aksilikler ile bitirdik bir yarışımızı daha.
Canlı yayında seedinglerde sıkıntı oldu. Dün ve Cuma gün boyu çalışan sistem bugün çalışmadı :( Daha öncede belirttiğim gibi Allah'ın taktiri diyorum. Bu aksaklıktan dolayı Tekrar herkesten özür diliyorum.
İlk yayın yaptığımız Ağustos 2010'da 700 küsur kişi
Temmuz 2011 3000 küsur kişi
Haziran 2012 3800 küsur kişi
Temmuz 2012 yani bugün 30 küsur kişi canlı yayın izledi.
Bunları neden yayınladım herkes tahmin edebiliyordur.
Bizim amacımız bu sporu sevenlere hizmet etmek oldu her zaman. Sürekli söylediğimiz gibi derdimiz cebimize para girmesi değil, bu sporda kaliteli olmaktı. Çok şükür elimizde ki imkanlar ile bunu başardık. Canlı yayını ücretli yaparsak 500-1000 arası alım olur, bunu da daha iyi görüntü sistemi, daha iyi bir ölçüm sistemi ve dijital tartı alarak her yarışta değerlendirmek istedik. Fakat maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı :)
Bunları söylememin sebebi diğer yarışa söz verdiğimiz jimmy jib, reji sistemi olamayacak maalesef.
İnşallah diğer yarışımız olursa kimse gönül koymasın neden jimmy jib yok diye. Bu yüzden yazdım bütün bunları.
Sonraki yarışlarda yayın yine ücretli olacak. En azından sunucu ücreti çıkarmak adına ücretli olacak.
Destek olan, katılan, izleyen, izlemek için sabreden herkese çok teşekkür ederim.
Daha iyi yarışlarda görüşmek dileğiyle.
bir sonraki yarista gorucez insallah kismetse..
Günay bir sonraki yarış hangi tarihlerde olur aşşağı yukarı kararlaştırdınızmı hiç ?
Boş vakit yok hiç gelemiyoruz , ağustos sonu olursa süper olur aslinda :)
acaba kac adet canlı yayın üye kaydı oldu? :) tahminim 250-400 arası
KSK-VTEC
08-07-2012, 20:48
Canlı yayında seedinglerde sıkıntı oldu. Dün ve Cuma gün boyu çalışan sistem bugün çalışmadı :( Daha öncede belirttiğim gibi Allah'ın taktiri diyorum. Bu aksaklıktan dolayı Tekrar herkesten özür diliyorum.
Bizim amacımız bu sporu sevenlere hizmet etmek oldu her zaman. Sürekli söylediğimiz gibi derdimiz cebimize para girmesi değil, bu sporda kaliteli olmaktı. Çok şükür elimizde ki imkanlar ile bunu başardık. Canlı yayını ücretli yaparsak 500-1000 arası alım olur, bunu da daha iyi görüntü sistemi, daha iyi bir ölçüm sistemi ve dijital tartı alarak her yarışta değerlendirmek istedik. Fakat maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı :)
Bunları söylememin sebebi diğer yarışa söz verdiğimiz jimmy jib, reji sistemi olamayacak maalesef.
İnşallah diğer yarışımız olursa kimse gönül koymasın neden jimmy jib yok diye. Bu yüzden yazdım bütün bunları.
Sonraki yarışlarda yayın yine ücretli olacak. En azından sunucu ücreti çıkarmak adına ücretli olacak.
Destek olan, katılan, izleyen, izlemek için sabreden herkese çok teşekkür ederim.
Masallah baris 30 kisi buyuk rakam gecen yarisin %1'i bile degil
TAM35GNY
08-07-2012, 20:48
Günay bir sonraki yarış hangi tarihlerde olur aşşağı yukarı kararlaştırdınızmı hiç ?
Boş vakit yok hiç gelemiyoruz , ağustos sonu olursa süper olur aslinda :)
Abi su an icin erken olur tarih vermek ama eylul basi agustos sonu gibi diyebilirim, bugun toplanti oldu yaris degerlendirmesi icin ancak ben baska islerimden dolayi katilamadim, bu yarisin ilani biraz aceleye geldi belediye yuzunden ama onumuzdeki yaris daha erken ilan edilecek kesin tarih..
M_PROJECT
08-07-2012, 20:53
Abi su an icin erken olur tarih vermek ama eylul basi agustos sonu gibi diyebilirim, bugun toplanti oldu yaris degerlendirmesi icin ancak ben baska islerimden dolayi katilamadim, bu yarisin ilani biraz aceleye geldi belediye yuzunden ama onumuzdeki yaris daha erken ilan edilecek kesin tarih..
agustos sonu eylul basi olsun evet bizde gidip izleyelim
Kvb mizin eksiklerini gördük cokta iyi oldu bizim için :)
Eyvallah Berkay, In-Car video sponsorluğu için ekstra teşekkürler :D
acaba kac adet canlı yayın üye kaydı oldu? :) tahminim 250-400 arası
30 küsür kişi canlı izlemiş eren
DP subaru gerçekten çok iyiydi orhan usta yıktı resmen nos mos ne varsa bastım a.k diye bağırdı mikrofondan :D
30 küsür kişi canlı izlemiş eren
valla şaka gibi, nası bu kadar az olur. sadece 15 sayfa zaten yayınla ilgili yorumlar. konuda toplam 860 yorum var. toplamda bu yorumlar 600 farklı kisiden olsa, bugun toplasan drag pistinde 300-350 kisi vardı. 30 kisi de zaten order olmus. geri kalan 220 kisi ne yaptı abi? bu konuya yorum yazıpda, bu dragtan haberi olupda, nası canlı izlemeden durabildiler?
Tork garaj ve orhan usta arabada emegi gecen herkese tesekkurler Subarucu olarak gururlandirdiniz bizi
Allah emeklerinizi bosa cikarmasin daha iyi surelere insallah
Gecirdigim en zevkli gunlerin basindaydi bu iki gun cok eglendik zatem kadro fazla saglamdi :) gece butun otel bile ayaga kalkmistir heralde yaris hic alsamadan devam etti kimse sikilmadi ve tadi resmen damagimizda kaldi :) ama o gc8 icin ayri ayri tebrik herkese masallah cok iyiydi :) birdahakine insallah bende katiliyorum :)
Yeni tr rekoru herkese hayırlı olsun DP harikaydi inşallah daha iyi dereceler gelir Msky bu gün sabahtan itibaren bizimle oynadı hiç bir sekilde yarışmak istemedi son Dakika'ya kadar oynadı benimle neyse vardır bundada bir hayır dedik artık TÜM OTO Ekibi ve erkan ustama teşekkür ediyorum benimle inatla Msky yürütmeye çalıştıkları için
benim için günün en önemli olayı
Ne varsa bastım nosada bastım öyle ben nosa basmadım falan degil nosa basmadim degil bastım
tebrikler herkese. bazı imzaların editlenme vakti geldi..
Katilim bence geçen yarisa nazaran azdi sanirim
valla şaka gibi, nası bu kadar az olur. sadece 15 sayfa zaten yayınla ilgili yorumlar. konuda toplam 860 yorum var. toplamda bu yorumlar 600 farklı kisiden olsa, bugun toplasan drag pistinde 300-350 kisi vardı. 30 kisi de zaten order olmus. geri kalan 220 kisi ne yaptı abi? bu konuya yorum yazıpda, bu dragtan haberi olupda, nası canlı izlemeden durabildiler?
açıkçası bende baya bi şaşırdım, işim var diye gelemedim yanınızda olmadım kudurdum zaten :) habire burdan bide rpmraceeventsin siteden takip etmeye çalışıyodum aynı senin gibi düşündüm kara_başkan'ın yazdığını görünce bende şaşırdım hatta alıntısı :eek:
Ç
ücretli yayının az izlenmesinin sebebide belki dha önceki gibi kalabalık bir yarış olmadığından olabilir. birçok kişi kpss ve kaymakamlık vs sınavına kasıyordu onunda etkisi vardır kanımca. birdahaki sefere daha fazla katılım ile daha fazla izleyici kitlesine hitap edilecektir bence.10 tl büyük bir para deil.
Ekip olarak Cuma'dan beri full time Akhisar'dayız... bazı arkadaşlarımız Perşembeden beri orda.
Tebrikleri ve Teşekkürleri bilahare ayrıntılı yazıcam, yarışmacı arkadaşlarımızın hepsi birbirinden kıymetli dostlar.
amaaaa,
üzüldüğüm bir mevzu var.
eve gelmişim, bakalım neler yazılmış diye bir hevesle forumu açtım ki...
"teknik sorun yaşandığı belli" olan bir canlı yayın probleminden sayfalarca eleştiri okudum, bütün hevesim, enerjim bitti uçtu gitti yok oldu resmen...
bazı arkadaşlar öyle gaddarca cümleler kurmuşlarki,
bizi bilmeyen, tanımayan kişiler dolandırıcılık yaptığımızı sanar.
2010'dan beri size canlı sonuç ve canlı yayın gibi bir lüksü sunuyoruz, fakat birkaç saatlik "teknik problem" yüzünden yemediğimiz laf kalmamış.
insaf..
arkadaşlar, bir bedel ödemişsiniz...
bunun karşılığını istemek en doğal hakkınız, ama eleştirinin yapıcı olanı makbuldür. Kelimeleri seçerken biraz daha dikkatli olun gözünüzü seveyim.
Günün ilk saatlerinde ki "canlı yayın problemleri" için ekibim adına özür dilerim.
Nice organizasyonlarda görüşmek üzere.
SubieGuy
08-07-2012, 21:46
Ben tamamen destekler mahiyette sorunları bildirdim, dediğim gibi izleyemese idim de yok on liram nerde diyecek değildim, illa ki sonraki yarışta çözülür diye yazdım Baris'a.
Bazı sert anlanabilecek yorum yapan arkadaşlarımızın uslubunu da o anki yarış izleme isteği ve heyecanına vermek lazım, tabii ki sorun olabilir, kul yapısı herşey ve altyapı olmayan bir yerde, sıcağın alnında çalışıyor insanlar, ortak anlayış ile gitmek lazım.
Tekrar böyle güzel çalışıp, hatasız ve metodik yarış düzenleyen ekibi kutluyorum, üzerine teknolojiye hakimlikleri de çok güzel artılar getirdi, bu kadar az kişinin izlemiş olmasına gerçekten çok şaşırdım.
Bence gidip sinemada dandik bir filme 25 lira veren adam, böyle güzel, heyecanlı ve güzel görüntülü bir yarışa vereceği 10 liraya bakmamalı, gelecek yarışlar da paralı olsun biz her türlü desteğe hazırız...
Günün kısa özeti devler ligi :D
http://i.imgur.com/tqbQt.jpg
abi ben senden 10 saniye altı bekliyorum ALLAH ın izni ile,maşaallah nazar değmesin ilk test için harika bir süre ,özgün ün de eline,emeğine sağlık,
İyi dileklerin için sağol Hakan ben hadimi bilirim ,dediğin benim için imkansız gibi bişey
1500 kg lık günlük kullandığım bir araç ama 11 saniye altı işallah olacak.
ilkerotti
08-07-2012, 21:55
Teknik arıza bu olabilir tabiki. Orada canlı yayını düzeltmeye çalışan yarışın düzgün bir sekilde ilerlemesi icin uğrasan insanları en az 1 kere yuzyuze gormusumdur cogu ile muhabbetimiz arkadaşlığımız vardır. Ve bize iyi sağlıklı güzel bir yarış izletmek yaşatmak icin ne kadar çok uğraştıklarını çok iyi biliyorum.bende canlı yayını izlemek icin 1 paket sigara parası ödedim sabah yayında aksaklıklar olmasına rağmen öğleden sonra problem azdı. İşe gitmem gerektiği icin yalnızca yarım saat sağlıklı izleyebildim canlı yayını. Eline emeginize saglık arkadaslar 10 tl bin helâli hoş olsun. İnsanlar böyle iste lafa geldigi mangalda kül bırakmazlar ufak bir teknik arızada kendilerine günah keçisi ararlar. Rpmraceevents ekibi siz aldırmayın bu ısı sizden daha iyi icra edebilen yok Türkiye'de......
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/288184_492790440747837_1670400307_o.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/287879_492790257414522_647185695_o.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/474676_492789647414583_1646224468_o.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/411904_492790010747880_1943983480_o.jpg
Saxo'nun burulma anı ve dp %10 wheelie fotoğrafları çok güzel :)
cetinkaya55
08-07-2012, 22:23
Ben,nam-ı diğer DP555 sahibi olarak ;Tork Garaj'a bu gün bana yaşattıkları mutluluk için sonsuz teşekkür ederim,duygularımı kelimeler ile ifade etmek mümkün değil.Bu günkü skor sonuç,elbette ki tork garajın uzun yıllar edinmiş oldukları tecrübe ve bilgi birikimin sonucudur.Bu ekip,özverili çalışmaları ile drag yarışında çıtayı biraz daha yukarı taşımıştır ki bu sonuçtan herkesin mutlu olduğunu düşünüyorum çünkü bu sporu seviyorsak hedeflerimizi yükseltmemize sebep olmuştur.Hatta bu konuda ayak üstü de olsa drag tecrübesi çok yüksek olan ve çok emek katan İsmail Çam dostumuzla keyifli sohbetinide yaptık.Yarış heyecanından olsa gerek İnsanlar söylenmemesi gereken sözleride söyleyebiliyorlar,bazen abilerinin söyledikleri sözleri dert edip uygun olduğunu düşündükleri zamanda da cevap veriyorlar (orhan örneğindeki gibi :) ) bunlar bu işin espirili kısmı deyip geçmek lazım,derim.
Bu gün DP ile daha iyi bir sonuç çıkaracaktık ancak şarz dinamosu kayışının acizliğine uğradık kısmetse sonra ki yarışta artık....Orhan kardeşimin jokey'liği ise asla tartışmaya su götürmez....:icon_tup:
Ben,Tork Garaj ekibi ile dünyanın neresinde yarış olsa giderim.Rusya,Yunanistan vs vs :):icon_tup:
Yarışı Düzenleyen tüm Manisa ekibine,sorunsuz yarış ve özverili çalışmaları için ayrıca teşekkür ederim.
TAM35GNY
08-07-2012, 22:28
Arkadaslar az sabir 1-2 seneye Yunanistan Rusya boy olcusmeye gelecek Dogan abinin cabalariyla..
dragon07
08-07-2012, 22:36
yarısları izleyemedik techten takip ettik, canlı yayıyn sıkıntılıydı bütün akhisar yarıslarına geldik bunu evden izleriz diyoduk ondada kısmet olmadı :)
dp nin süresi gurur verici gizli subarucu olarak çok mutlu oldum
ama en çok saxoların yarıslarını mrk ediyodum çekişme hat safhadaydı videoları izleriz inş.
spiker hüseyin sevdigi adam oldumu bi saat reklam yapıyor sevmedigi adam oldumu anons bile geçmiyor neden dp için anons geçilmedi :) ? spiker herkese eşit yaklaşmadı sonuçta 10tl lik kupa için gidilmiyor yarıslara reklam için gidiliyor.garajlar bu işlerden para kazanıyo unutulmasınki.
tatiller iş güç dolayısıyla bu yarısa antalyadan fazla kişi gidemedi galiba ama agustostaki yarısa yaklaşık 20 araba geliriz antalyadan :)
Ejderha gardaşım ağustosda sarılalım artık :D
butun aracları tebrik ediyor, bi sonraki yarısı merakla bekliyoruz..
batuozcile
08-07-2012, 22:41
öncelikle organizasyonda emeği olan herkeze teşekkürler sıcağın altında perişan olduk ama değdi
yarışan herkeze tebrikler
gene aynı sıkıntıyı yaşadım antremanlarda bişi olmaması ise çok canımı sıkıyor bi ağız tadıyla yarışamadım
karbon şaftı heyacanla bekliyoruz TAM35GNY :D
dragon07
08-07-2012, 22:44
Ejderha gardaşım ağustosda sarılalım artık :D
hasretlik sona ersin abicim, şerefine rakı masası kurar erol abi mangalı yakar işimize gücümüze bakarız :D
Hello
:)) tork garaji tebrik ediyorum cok guzel sureler geldi Orhan cok guzel kaldiriyor:)
@ismail abi :))) bu fisek yeterlimi sana :)) dimi artikk indir onu yukardan heheh
hasretlik sona ersin abicim, şerefine rakı masası kurar erol abi mangalı yakar işimize gücümüze bakarız :D
Eyvallah gardaşım :)
TAM35GNY
08-07-2012, 22:46
yarısları izleyemedik techten takip ettik, canlı yayıyn sıkıntılıydı bütün akhisar yarıslarına geldik bunu evden izleriz diyoduk ondada kısmet olmadı :)
dp nin süresi gurur verici gizli subarucu olarak çok mutlu oldum
ama en çok saxoların yarıslarını mrk ediyodum çekişme hat safhadaydı videoları izleriz inş.
spiker hüseyin sevdigi adam oldumu bi saat reklam yapıyor sevmedigi adam oldumu anons bile geçmiyor neden dp için anons geçilmedi :) ? spiker herkese eşit yaklaşmadı sonuçta 10tl lik kupa için gidilmiyor yarıslara reklam için gidiliyor.garajlar bu işlerden para kazanıyo unutulmasınki.
tatiller iş güç dolayısıyla bu yarısa antalyadan fazla kişi gidemedi galiba ama agustostaki yarısa yaklaşık 20 araba geliriz antalyadan :)
Yukarida Allah var gelip orda olmadiysan boyle bir yorum yapman Huseyin icin dogru degil, bugun ben orda oldugum icin belki benim ismimi biraz daha fazla soyledi uzerimden espri yapti belki ama her aracin uzerindeki stickerlari bile okudu, hatta emrecan icin pompis esprisi yapti adam..
Gel gelelim onunda boyle bir zorunlulugu yok ismini duymak cok istiyorsun verirsin parasini sponsor olursun ismini soylerler.. Yukarlarda Korhan Usta'da boyle benzer bir yorum yapti o yuzden sana boyle bir cevap yazdim yanlis anlama.. Dedigim gibi orda o aracin sahibine sorun soylesin DP asagi DP yukari diye en az 30-40 kere aracin reklamini garajin reklamini yapti, yok yere hak yemeyin arkadaslar rica ederim.. TR'nin rekorunun sinif 6 rekorunu kirmis bir aracin ismininin soylenmemesi garajin isminin duyurulmamis olmasi mumkun degil...
KSK-VTEC
08-07-2012, 22:50
Beyler spiker arkadasimiz huseyin cevik Tum arac ve sahiplerine esit mesafededir kaldiki huseyin eski bir subaru kullanicisidir. Tork yada bir baska garajla herhangi bi sorunu ve problemi olmaz ve herkesin adini ismini cismini zirkeder . Bu soyledikleriniz tamamen tesaduf ten ibarettir buna eminabilirsiniz.
dragon07
08-07-2012, 22:54
bn bütün yarıslarda ordaydım bi buna gelmedim ,belki sen organizsyonda büyük pay sahibi olabilir sponsor olabilirsin ama senden fazla görmüşümdür spiker hüseyini.bizde bu yarıslara katılararak sizlere destek veriyoruz .bi aracın yarısa katılması min1*2 milyar yediginle içtiginle söylemesede olur ama bu işler böyle goygoyla yürüyo bi başarı varsa ortada söylencek sahipleri garajlar onure edilcek, hepsine aynı şekilde yaklaşılmalı . ayrıca bunu birtek bn söylemiyorum herkes söylüyor bnmkinide bi eleştri olarak kabul edin :)
aksilikler olsa da iyi bir yarış oldu..rekorlar gelişti güzel mücadeleler izledik..rpm ekibine ve tüm yarışmacılara teşekkürler :)
Guzel bır yarısı daha gerıde bıraktık,oncelıkle gelen bızlerle olan katılımıyla ızlenmesıyle destek veren herkese sonsuz tsk ler :)
genel olarak 8 temmuz bu sıcak havaya,sınavlara,tatıllere ragmen 32 katılımı,yarısın gıdıs ve ısleyısı bakımından sımdıye kadar duzenledıgımız en ıyı yarıs oldu ( bu kendı aramızda yaptıgımız toplantıda gorustugumuz bır konu ve ekıp olarak bızım fıkrımız ) bugun yarın yorunları gelır ama emınımkı yarıscı ve seyırcı acısından da begenılecek,takdır edılecek bır organızasyondu...yenı bır TR rekorları katılan,arac ve garajların kalıtesı gunun en onemlı olaylarıydı...tekrardan derece yapan,centılmenlık gosteren herkese tebrıkler...hepberaber daha guzel organızasyonlara ımza atacagız ıns :icon_tup:
sponsorlarımız,
bızol yagları,radyo pause-boost project-mgk guvenlık ve b3dp ye bızlere verdıklerı maddı manevı destekten dolayı cok tsk edıyoruz...
rencte bahıs etmıs,degınmeden edemeyecegım cunku yorumları okuduktan sonra hem agırıma gıttı hemde uzuldum cıdden...
bız bu son 2 yarısa kadar maddı manevı kendı cabalarımız,verdıgımız emek ve sarf ettıgımız enerjı ıle buralara kadar geldık kımseden yardım ıstemedık katılan destek veren bızlerle olan herkese tsk ler ettık,herkesı bır ettık,agırladık,beraber oturduk beraber yedık ıctık...hem bu spora hemde katılımcı arkadaslara her turlu kolaylıgı gosterdık,manevı destek verdık analarından emdıklerı sut gıbı helalı hos olsun yıne yaparız yıne yaparız :icon_tup:
takdır edersınızkı gelıstıkce eksıklerımız oldu bunlar ıcın sızlerden destek ıstedık,Allah razı olsun hayır dıyen olmadı 1 hafta gıbı kısa bır zamanda vht dedıgımız olay ıcın cıddı mıktarda bır yardım geldı,cepten harcadıgımız paraları buraya yazarsam cok ozur dıleyerek yazıyorum,sız salakmıssınız dersınız...ama salaklıgımızdan,ısım yapma merakımızdan,gundemde kalma merakımızdan degıl zevkımız,sevdıgımız bır spor ıcın yaptık bunları...ınkar edecek 1 kısı cıkmaz mutevazılık yapmayacagım,basarılıda olduk cok sukur...
sımdı bazı gıderlerın karsılanması ıcın yarıs gırıs ucretlerını artırıp canlı yayın olayını ucretlendırmeye karar verdık kı buna forumdan da destek geldı,hersey kalıte ıcın sorunsuz organızasyonlar ıcın dusunuldu...
elestırıyı her zaman kabul ettık,bunu gelısımın bır parcası olarak bıldık ammaaaa okudugum yorumlarda ıs elestırıden cıkıp tı ye alma,sınekten yag cıkarmalara gelmıs...bunu degıl ben hıcbır arkadasım kabul etmez,edemez canlı yayın olayı ıcın yenı cıhazlar edınıp bır baslangız saydıgımız ve her ınsanın yapabılecegı hatalar veya karsılasabılecegı olumsuzkluklar yasamısız allem kullem sorunu cozmeye calısıp,gereklı acıklamaları yapmısız hala catlak ses cıkarsa burada bır sorun var demektır...renc ın belırttıgı gıbı ; bır dolandırıcı,para ıcın organızasyon yapan maddıyatı herseyden once olan bır ekıp degılız,sız bızı yanlıs tanımıs olabılırsınız ama yanlıs tanıtamazsınız ;)
takrardan ozur dıleyerek,ılerı gerı yazan arkadaslar ıcın yazdıgım bu yazıyı lutfen kımse uzerıne alınmasın kım ne alınacagını bılır,alnırsa alınır,dusunurse anlamaya calısır...
mukemmel gın ıcın bızlerle olan,destek veren herkese sonsuz tesekur edıyoruz,hep soyluyorum bız calısıyoruz arkadaslar elımız tasın altında,elını tasın altına koyan herkese selam olsun :) koymayanlarında canı sag olsun ama ılerı gerı yazılar yazarken dıkkat etsınler
dıger yarıs tarıhı yapacagımız toplantıda belırlenerek forumda yayınlanacak,herkese hayırlı aksamlar takrar tekrar tsk ler :)
B_XzgR56WPo&feature=plcp
one x lemi video çektin acaba...
one x lemi video çektin acaba...
dslr ile çektim aceleye geldi biraz :)
en çabuk biten ama tadı damagımızda en çok kalan organizasyon oldu bu. emegi geçen herkesin emeklerine saglık.
saxoların rekorları sürekli el degiştirince acıkcası heyecan seviyesi cok arttı :) 1.6 motorla yapılan dereceler cok ciddi bana göre. 2 ustanın da ellerine emeklerine saglık.
ben çok özel bir tebrigi Anıl Öztrak abimin hak ettigini düşünüyorum. Subaru o şekilde koşarken hiçbir şekilde hata yapmadan kendi süresini çıkarabildi. O aracın daha da gideri var bana göre.
sonuç olarak bu araçlara eklenecek bugaru gibi msky gibi supra gibi araçlarla birlikte diger yarışta sınıf 6 inanılmaz bir çekişmeye sahne olacak gibi. ah bide gtr eklense şu listeye :)
yarışan ve orda koşturan herkesin ellerine emeklerine keselerine saglık.
one x te boyle cekıyorda ekran sankı bombe oluyor ...ondan sordum
Yayın için de 30 kişi rakamı çok üzücü cidden. evimde klimalı ortamda oturup yarışı izlemek ciddi keyifliydi. yaşadıgım aksaklıgı o kadar yogunluga ragmen telefonda çözen karabaskana da cok teşekkür ediyorum.
TAM35GNY
08-07-2012, 23:10
bn bütün yarıslarda ordaydım bi buna gelmedim ,belki sen organizsyonda büyük pay sahibi olabilir sponsor olabilirsin ama senden fazla görmüşümdür spiker hüseyini.bizde bu yarıslara katılararak sizlere destek veriyoruz .bi aracın yarısa katılması min1*2 milyar yediginle içtiginle söylemesede olur ama bu işler böyle goygoyla yürüyo bi başarı varsa ortada söylencek sahipleri garajlar onure edilcek, hepsine aynı şekilde yaklaşılmalı . ayrıca bunu birtek bn söylemiyorum herkes söylüyor bnmkinide bi eleştri olarak kabul edin :)
Ben buyuk pay sahibi degilim Bizol Yaglari asil Ana sponsor, radyo pause jinglelarinda sadece onlarin ismi anons ediliyor, Yaris Bizol Drag geciyor, ben kiziyor muyum? Butcem kadar reklam yapabiliyorum sadece, sizin verdiginiz destek katilimci olarak tabiki de olacak eger aracini yaristirmak istiyorsan, vhtli pistte sureni gormek istiyorsan 2-3 milyar harcayacaksin, sponsorlar o parayi sadece reklam icin veriyor, arac yaristirmak icin degil, yoksa ben de trde araba yaptiririm bir tane yaristiririm zaten isim bittiginde de araci satarim paramin da bir kismini cebime geri koyarim ;)
Sponsor ismi soylensin diye para veriyor, seninde aracin sure yaptiginda aracini bagira bagira yapan ustasina kadar soyluyor Spiker, yeteri kadar da onura ediliyor, araclarin uzerinde stickera izin veriliyor, bunlar hep iyi niyetten, aslinda araclar uzerinde sadece sponsorlarin stickeri olmali ve kendi stickerini koymak isteyen bunun icin ayri ucret odemeli...
Elestirini anliyorum ama aslinda objektif olmadigini dusunuyorum, TR rekoruna bunlari konusup golge dusurmeyelim, Huseyin'de zaten okudugunda kendi fikirlerini yazar..
Ben Huseyini senden daha cok gormusumdur demissindir bir de ya onu da sana Huseyin cevaplasin ;)
one x te boyle cekıyorda ekran sankı bombe oluyor ...ondan sordum
video youtube un gazabına uğradı tekrar yüklüyorum.
dragon07
08-07-2012, 23:19
senin unuttugun bişey var arabalar olmazsa kimin yarısına sponsor olucak bizol ?
katılım çok olursa bizolün reklamıda çok olur ne kadar ekmek okadar köfte :)
arabalara sponsorların stickerlarını yapıştırıyoruz zaten geri kalan yerler bize aittir dünyanın neresinde ücret alınıyor amerikada alınıyormu ? herşeye para isterseniz nasıl yarısılcak.
bn objektifim tork garaj yada bi başkası bnm akrabam degil rpmtürkteki herkesle aramda çok iyidir yarışlardan hariçte görüşüyorum
daha çok gördüm dedim, ama yarışlarda spiker olarak demek istedim niye bukadar sorun oldu .
cetinkaya55
08-07-2012, 23:22
Ben buyuk pay sahibi degilim Bizol Yaglari asil Ana sponsor, radyo pause jinglelarinda sadece onlarin ismi anons ediliyor, Yaris Bizol Drag geciyor, ben kiziyor muyum? Butcem kadar reklam yapabiliyorum sadece, sizin verdiginiz destek katilimci olarak tabiki de olacak eger aracini yaristirmak istiyorsan, vhtli pistte sureni gormek istiyorsan 2-3 milyar harcayacaksin, sponsorlar o parayi sadece reklam icin veriyor, arac yaristirmak icin degil, yoksa ben de trde araba yaptiririm bir tane yaristiririm zaten isim bittiginde de araci satarim paramin da bir kismini cebime geri koyarim ;)
Sponsor ismi soylensin diye para veriyor, seninde aracin sure yaptiginda aracini bagira bagira yapan ustasina kadar soyluyor Spiker, yeteri kadar da onura ediliyor, araclarin uzerinde stickera izin veriliyor, bunlar hep iyi niyetten, aslinda araclar uzerinde sadece sponsorlarin stickeri olmali ve kendi stickerini koymak isteyen bunun icin ayri ucret odemeli...
Elestirini anliyorum ama aslinda objektif olmadigini dusunuyorum, TR rekoruna bunlari konusup golge dusurmeyelim, Huseyin'de zaten okudugunda kendi fikirlerini yazar..
Ben Huseyini senden daha cok gormusumdur demissindir bir de ya onu da sana Huseyin cevaplasin ;)
Yani,herşey sponsorlar için...
ilginç bir yaklaşım:icon_tup:
Antalyaya evime yeni vardım. Bir merakla baktım neler konusulmus dıye ama cok muhim bir konu yok goruyorumki:) yarıs mukemmeldi, organizasyon hızlı, akıcı ve renkliydi. Kimin kim oldugunu cıkaramasamda tt ekibinn aradında olmakda zevkliydi. Akhisar gibi bir yerde böyle bir pistin oluğta kendi adıma antalyada yapılamamıs olmasınada acaip içerlendik ekip olarak. Gopro ile gelmiştim ama yarış zevkli geçince cinsel ilişkiye gireyim goprosuyla deyip yarışı izlemeyi seçtim yoksa coğu araca takacaktım 2 kamerayıda artık eylüldeki yarışa inşallah. Organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ederim disiplinli disiplinsiz arası çizgiyi iyi tutturarak, güvenliktenödün vermeden basarılı bir sonucada rpmevents ekibi imza attı. Hadi iyi geceler insallah seneye bir drag arabasıyla aranızda olurum
Beyler spiker arkadasimiz huseyin cevik Tum arac ve sahiplerine esit mesafededir kaldiki huseyin eski bir subaru kullanicisidir. Tork yada bir baska garajla herhangi bi sorunu ve problemi olmaz ve herkesin adini ismini cismini zirkeder . Bu soyledikleriniz tamamen tesaduf ten ibarettir buna eminabilirsiniz.
Yukarida Allah var gelip orda olmadiysan boyle bir yorum yapman Huseyin icin dogru degil, bugun ben orda oldugum icin belki benim ismimi biraz daha fazla soyledi uzerimden espri yapti belki ama her aracin uzerindeki stickerlari bile okudu, hatta emrecan icin pompis esprisi yapti adam..
Gel gelelim onunda boyle bir zorunlulugu yok ismini duymak cok istiyorsun verirsin parasini sponsor olursun ismini soylerler.. Yukarlarda Korhan Usta'da boyle benzer bir yorum yapti o yuzden sana boyle bir cevap yazdim yanlis anlama.. Dedigim gibi orda o aracin sahibine sorun soylesin DP asagi DP yukari diye en az 30-40 kere aracin reklamini garajin reklamini yapti, yok yere hak yemeyin arkadaslar rica ederim.. TR'nin rekorunun sinif 6 rekorunu kirmis bir aracin ismininin soylenmemesi garajin isminin duyurulmamis olmasi mumkun degil...
yarisin bende kaydi var butun firmalarin garajlarin kisilerin ismi zikredildi ve bana imali gelen sekilde bir kere tork garaj ismi zikredilmedi. soylensin veya soylenmesin zaten cok umrumda degil biz bu gune kadar hicbir dergiye hicbir fuara hicbiryere reklam vermedik, hicbir forumda techturkey de dahil reklam yapmadik, esnafcilik oynamadik. bizim politikamiz iyi is yapmak, iyi araba yapmaktir. biz is yapariz araba hazirlariz elimizden geldigi kadarda iyi yapmaya calisiriz sonuc zaten kendini gosterir pazarlar. mevzu sponsorluksa ben ana sponsor olayim sikinti yok ama tek sartla yine adimiz soylenmesin. ben alingan bir adam degilim yoktan yere konusmam, 5 kere dusunur 1 kere konusurum yani bu soylemimin arkasindayim. reklam pesindede degilim zaten subaruyu veya dragi bilen kime sorsaniz 9.3 kim gitmistir subaruyla diye size tork der. ama bugun dikkatimi cekti mevzu, isterseniz tum yarisi bastan sona izleyin eger kupa toreni dahil bir kere tork garaj kelimesi soylendiyse burda ben buyuk punto ozur mesaji yazayim. bizim arabamizda tek bir sticker var cunku herseyi biz yapiyoruz parcasida, mekanigide, elektrigide, elektronigide, imalatida, ayarida, pilotajida yani tek bir sticker var ve o hic okunmadi. varsin okunmasinda eger bir ima bir niyet varsa acikca soylensin ona gore tartisalim. bu mantikla o zaman misal arsenal maci oynanirken spiker hic arsenal demesin hep sponsorlarin ismini soylesin, oyle bir dunya yok arsenal oynayacak ki sponsor onun uzerinden reklam yapacak, arsenal sponsor uzerinden degil. arsenal hem futbol oynasin hem sponsorluk mu yapsin?
yaw gunay kotu bırsey dememıs :) efenın dedıgıde dogru gereksız uzatmayın bence...husoyu bılıyosunuz ısını ıyı yapıyor,ard nıyet asla aramam ben onda bence sızde aramayın,tesaduf derım dırek,ama o sıcaktada ufak tefek hatalar olabılıyor,hatta bana sarıp duruyor bıldıgın gunesı gorduk yahu :D
overblack
08-07-2012, 23:35
bu düşüncelerin olmamış günay.bu spor yarışmacısı ile ve seyircisi ile bir bütündür.eğer siz insanlara bu şekilde yaklaşıp kırarsanız kendi aranızda hafta sonu buluşması yaparsınız orda. bu memlekette ralli sporunu bitiren mantık aynı senin şu yukarda kurduğun cümleler ile başladı.
ayrıca dediğin şey çok komik.bir arabaya sponsor olan firma kayıt ücretini ödediğinde isterse arabanın üzerine babasının resmini bile basar kime ne?
tork garaja ayrıca tebrikler.ismi geçmese bile zaten herkes tanıyor onları
yahu usta olurmu öyle şey,
bilmiyorum Orhan'lar Hakan abiler vardımı Ankara'ya, yüzyüze görüşebildinizmi bilmiyorum.
kendileri anlatsınlar sana günleri nasıl geçmiş, en ufak bir art niyet hissetmişlermi..?
bunları forum üzerinde yazışmamız bile garip geldi bana açıkçası.
dp akhisar'a indiği andan tibaren hepimiz ağzımız açık izledik makinayı.
böyle bir hissiyata kapılmana dahi üzüldüm.
Ben değilmiyim her yarıştan önce daha kaydınız gelmemişken seni arayan?
TAM35GNY
08-07-2012, 23:53
yarisin bende kaydi var butun firmalarin garajlarin kisilerin ismi zikredildi ve bana imali gelen sekilde bir kere tork garaj ismi zikredilmedi. soylensin veya soylenmesin zaten cok umrumda degil biz bu gune kadar hicbir dergiye hicbir fuara hicbiryere reklam vermedik, hicbir forumda techturkey de dahil reklam yapmadik, esnafcilik oynamadik. bizim politikamiz iyi is yapmak, iyi araba yapmaktir. biz is yapariz araba hazirlariz elimizden geldigi kadarda iyi yapmaya calisiriz sonuc zaten kendini gosterir pazarlar. mevzu sponsorluksa ben ana sponsor olayim sikinti yok ama tek sartla yine adimiz soylenmesin. ben alingan bir adam degilim yoktan yere konusmam, 5 kere dusunur 1 kere konusurum yani bu soylemimin arkasindayim. reklam pesindede degilim zaten subaruyu veya dragi bilen kime sorsaniz 9.3 kim gitmistir subaruyla diye size tork der. ama bugun dikkatimi cekti mevzu, isterseniz tum yarisi bastan sona izleyin eger kupa toreni dahil bir kere tork garaj kelimesi soylendiyse burda ben buyuk punto ozur mesaji yazayim. bizim arabamizda tek bir sticker var cunku herseyi biz yapiyoruz parcasida, mekanigide, elektrigide, elektronigide, imalatida, ayarida, pilotajida yani tek bir sticker var ve o hic okunmadi. varsin okunmasinda eger bir ima bir niyet varsa acikca soylensin ona gore tartisalim. bu mantikla o zaman misal arsenal maci oynanirken spiker hic arsenal demesin hep sponsorlarin ismini soylesin, oyle bir dunya yok arsenal oynayacak ki sponsor onun uzerinden reklam yapacak, arsenal sponsor uzerinden degil. arsenal hem futbol oynasin hem sponsorluk mu yapsin?
Hocam gozunu seveyim birebir tanismiyoruz ama yazilarini hep severek okudum simdiye kadar, yani bir sey soyledim pisman ettiniz, yani sizin matiginiza gore de ya ak ya siyah mi bu is, yazdigim seyde size kasitli birsey soylemedim, soylemem de.. Huseyin'in siz ne gibi bir garezi olabilir ya da RPMden herhangi birinin, katilim olsun diye bu kadar ugrasirken neden garaji, sporcuyu kustursun ?? Yani o kadar yazdim arsenal maci ornegi oldu mu ben sirf sponsorun ismi soylensin mi diyorum gozunuzu seveyim, zaten garajlar ustalar hep soyleniyor, dediginiz gibi araci sizin yaptiginizi cumle alem biliyor, 9.35 rakam cikartmissiniz TR deki tum subarucular sizden akil aliyor setup yaptiriyor zaten, dediginiz gibi de reklamin kralini yaptiniz boyle bir sure yaparak, ihtiyaciniz da yok ama yazdiklarimi bir kere daha bir okuyun isterseniz, amacim sadece Huseyin'in icinde art niyet olmadigini cok cok iyi bilmemdir, sizinde icinizde art niyet olmadigini dusudugum icin ilk yazdiginizda buyutup birsey demedim zaten..
Uzerinie Dragon da bu sekilde yazinca Huseyin adina yazma ihtiyaci dusundum..
Onceki soylediklerim belki yanlis anlasildi, kisa ve oz bilinmesi gereken, kimsenin kimseye garezi yoktur, size ilk yarisimizda ozel davetiye yolladik biz, garajinizdan arac gonderin de yarissinlar diye gozunuzu seveyim bir kere daha dusunun ;)
edo typer
09-07-2012, 00:02
huseyının bende bır art nıyetı oldugunu sanmıyorum.. gercekten oyle bır arkadas deıl.herhangıbır garaj ıle cok samımı olup dıger garajları kotulemek gıbı bır dusunceye gırmez ztn..
korhanda haklı olarak alınmıs olabılır fakat sadece rastlantı sonucu tork garaj denmemıstır emınım..
ztn tork garajın reklama fln ıhtıyacı yok bırakın subaruyu turkıyede modıfıye ıle ılgılenıpte tork garajın adını bılmeyen var mıdır??? futbol sevıpte barcelonayı tanımamak gıbı:D
TAM35GNY
09-07-2012, 00:02
senin unuttugun bişey var arabalar olmazsa kimin yarısına sponsor olucak bizol ?
katılım çok olursa bizolün reklamıda çok olur ne kadar ekmek okadar köfte :)
arabalara sponsorların stickerlarını yapıştırıyoruz zaten geri kalan yerler bize aittir dünyanın neresinde ücret alınıyor amerikada alınıyormu ? herşeye para isterseniz nasıl yarısılcak.
bn objektifim tork garaj yada bi başkası bnm akrabam degil rpmtürkteki herkesle aramda çok iyidir yarışlardan hariçte görüşüyorum
daha çok gördüm dedim, ama yarışlarda spiker olarak demek istedim niye bukadar sorun oldu .
Bir kere daha oku yazdiklarimi duz mantik dusunmenin anlami yok, katilim cok olamaz yarisa 40 arac girilir ya da ekibin ekstra elemani olursa belki 50 olur, rakamlar zaten belli. Sana yarisa katildigin icin lutufda bulunmuyorsun, kendin icin katiliyorsun dedim, bunun yaris icin olani da belli, kalan masraflar senin kendin icin yaptigin masraf, tabiki de Allah razi olsun sizler gibi arkadaslarla yuzyuze tanisiyor, arkadas oluyoruz bunlar sayesinde, ben sana herseye para ver demiyorum, elestirini de anliyorum sadece elestiriyi yaparken biraz daha objektif olmani istiyorum.. Huseyin'i spiker olarak biz sectik zaten oy birligi ile, her yaris sonrasi da 1-2 saat yaris sonrasi toplantisi yapilir birbirimizde eksik gorduklerimiz tartisilir, bir sonrakinde daha iyi olsun diye.. Demek istedigim sen daha cok gormussundur de, biz o gorevi grup olarak uygun gorduk ve kendisi de o gorevi kabul etti demek istiyorum sorun falan oldugu yok.. Kimin ne yapabilecegini aylarca gunlerce konusup gorev dagilimi yaptik, simdiye kadar da iyi gittiginiz dusunuyoruz. Neyse tekrar ediyorum kendisi yazar zaten, yanlis anlasildiysam kusura bakmayin ve yazdiklarima yani simdi boyle mi olacak diye tam zitti bir gorusle yazmayin lutfen.. Olay gercekten sorunsa hep beraber cozum uretelim olsun bitsin, ben de fikirlerimi yaziyorum sonucta, sen de yaziyorsun olay da bundan ibaret :)
bak su yanlis anlasilmasin, ben her zaman her yerde soylerim rpmturk turkiyede drag organizasyonlarinda devrim yapti, bugune kadar kisisel olarak en ufak bir problemimiz hic kimseyle olmadi rpm ekibinden, her zaman destek verdik ki vermeyede devam edicez. ben rpm ekibi soyle yapti boyle yapti demiyorum. konukseverliginiz, insanliginiz, organizasyonunuz on numara ama ben bugun spikerlik yapan huseyin arkadasimizi da tanimam sadece gordugumu ve benimle beraber ayni seyi goren birkac arkadasimin soyledigini yaziyorum. gordugumu soylemem kadar da dogal birsey yok.
gunay olurmu oyle sey ben yillarca emek ve para harciycam, orda yarisin sponsorlarinin adi yazacak benim yazmayacak oyle bir dunya yok. ulusalda bile sadece on iki kapi organizasyonundur gerisi arac sahibinindir ki istersen 2 kat katilim bedeli yatirirsin sponsor reklami almazsin, mevzu zaten sponsorluk degil ben diyorum ki butun arabalardaki butun sticker okundu bizim arabamizda tek bir sticker var o israrla okunmadi ki yarisin sadece ana sponsorunun arac uzerine yazi yazma hakki vardir, diger sponsorlar cevreye oraya buraya flyer takabilirler sadece kural budur.
unutmayin eger yariscilar ve seyirciler olmazsa ne sponsor olur ne yaris, seyircide yarisciyi izlemeye gelir.
TAM35GNY
09-07-2012, 00:07
Yani,herşey sponsorlar için...
ilginç bir yaklaşım:icon_tup:
Diger mesajlarimda da yazdim olaya duz mantik olarak bakmanin anlami yok demek istedigim sey aslinda basit, hersey birbiriyle ilintili,
Orda pist olmazsa yaris olmaz
Araba olmazsa yaris olmaz
Organizator ekip olmazsa yaris olmaz
Sponsor olmazsa yaris olmaz
Usta arabayi guzel yapmazsa yaris olmaz
Yag olmazsa yaris olmaz
Yakit olmazsa yaris olmaz
Parca olmazsa yaris olmaz
Tuner olmazsa yaris olmaz
2 gunun yorgunlugu olmasa boyle 20 gun yazarim :) Yazdiklarima agresif bakmazsaniz sevirim..
neyse konuyu hakkaten uzatmanin anlami yok, gordugumu soyledim allah kismet ederse yine gelicez yine gorucez elinize saglik sunum haric :) mukemmel bir organizasyondu insallah yenilerdede ayni sekilde olur.
TAM35GNY
09-07-2012, 00:09
bu düşüncelerin olmamış günay.bu spor yarışmacısı ile ve seyircisi ile bir bütündür.eğer siz insanlara bu şekilde yaklaşıp kırarsanız kendi aranızda hafta sonu buluşması yaparsınız orda. bu memlekette ralli sporunu bitiren mantık aynı senin şu yukarda kurduğun cümleler ile başladı.
ayrıca dediğin şey çok komik.bir arabaya sponsor olan firma kayıt ücretini ödediğinde isterse arabanın üzerine babasının resmini bile basar kime ne?
tork garaja ayrıca tebrikler.ismi geçmese bile zaten herkes tanıyor onları
Allah beni kahretsin nerden yazdim arkadas onu :D Izmitteki yarislardan birinde uygulandi bu daha once, biz de istesek uygulardik ama zaten uygun bulmadigimiz icin uygulamadik, arkadas amma antipatik oldum iki dakikada :D Daha da birsey yazmiyayim bugunluk ben bugun ifade etme sorunu var bende heralde :)
Allah beni kahretsin nerden yazdim arkadas onu :D Izmitteki yarislardan birinde uygulandi bu daha once, biz de istesek uygulardik ama zaten uygun bulmadigimiz icin uygulamadik, arkadas amma antipatik oldum iki dakikada :D Daha da birsey yazmiyayim bugunluk ben bugun ifade etme sorunu var bende heralde :)
yat uyu dinlen yorulmussun gunay:) ama yarisi bastan sona izleyin degerlendirin dedigimi.
hsyn_çvk
09-07-2012, 00:27
Evet üstüne entrikalar döndürülmüş yarışın spikeri HÜSEYİN ÇEVİK olarak eleştrilere yanit vermek isterim;
Önce efe kardeşim her yarista en az 1 saat sohbet ettigim bir kisisin yani benim bir garaji sevip sevmiycegimi tahmin edebilecegini dusundugum kisilerden biri olarak beni bu sekilde elestirmene uzuldum
Hangi yarista birisi benden bi isim solememi,aracinin garajii belirtmemi ustasinin adini solememi istemiste olumsuz cevaplamisim ciksin bana bunu bunu yapmadin desin,yada hangi yarista spiker her kalkan aracin garajini soluyor yada bizden baska kim yaris yapiyor diyemi sormaliydim?
Finishe yakin noktada bulunan ve bugun cogu ile ilk kez tanistigim mehzent,ibooo,üntar,stlegal,bilal aktepe,göki onlara ve yarismacilara esit ve ne kadar sicak davrandigimi sizlere daha tarafsizca soliyebilirler bence
Hatirladikca zaman buldukca her istege yanit vermeye calistim hatta gunun sonunda bilal aktepenin yarisin basindan beri istedigi peak garage adinida belirttim,keske tork garajdan biride gelip abi dp plakali arac tork garage da yapildi deseydi keskede onusa tr rekoru kirmis bir aracin garaji olarak bagira bagira soleseydim
Sonucta bana okumam icin bir makale verilmiyor %100 dogaclama seklinde sunuyorum bence burda art niyet aramak yanlis,ordaki kalabaligi sicagi abi bi seeding daha yapalim uzaktan geldik once bizi kaldirin vs vs gibi yogun istekleri ve ustumuzdeki baskiyi dusunerek elestri yapalim
Not: bunu gecen yarista dile getirmistin sen efe amaa sana antalyaya karsi bi tarafim yada karsitligim olsa en son yaris donusu seni ve arkadaslarini polis cevirdiginde ilk once arabadan inip efe varmi bisey yapicagim bisey varmi dermiydim?
Kime kusur ettiysek affola,gelen yarismacilarin aracina o araclari hazirlayan ustalarinda emegine saglik ;)
Ck2dwEtvd_c&feature=plcp
video tekrar yüklenmiştir.
Organizasyon çok güzeldi kusursuzdu hatta ama korhan abi ve dragon haklı bizde ordaydık tork lafı geçmedi,huseyin ilk defa muhabbet ettik iyi insan öyle bi niyeti yoktu bence yani herkes haklı:D
Tebrikler çok güzel dereceler gelmiş ,güzel videolar bekliyoruz :)
kayıt listesi alınırken arabanın nerde yapıldıgını hangi tunerın yaptıgını liste yapıp sunucunun önüne koymak lazım :)
hsyn_çvk
09-07-2012, 00:39
Beni yakindan yada uzaktan taniyan bugunki yada gecmis yarislardaki sunumumu izleyen birisi "bence bu adamin su garaja garezi var yada bu garaji sevmiyor,bilerek su garajin adini solemiyor art niyetli bence ben bunu hissettim" diyebilirmi arkadaslar? Yapmayin eylemeyin kime ne garezim olucak?benim ne garajim var baska garajlara dusmanligim olmaz bu durumda,nede marka fanatikligim var bununda ornegi ortada deilmi,03 impreza sti aracimi ankaraya sattim ki zaten tork garaj ilgileniyor suanda,cvk rs i zaren biliyorsunuz,suandada s2000 kullaniyorum ve ayni zamanda hep solerim ilk sahibinden temiz 106 gti bulsam alirim die
dragon07
09-07-2012, 00:39
hüseyin abi seninle aramızda bi sorun problem olamaz. RPMTÜRK'ün yaptıgı org.larla drag sporunda çığır açtı çok güzel yarıslar seyrediyoruz izliyoruz sayenizde tskler.bnde kardesin olarak eleştrimi söyledim samimiyete güvenerek.
agustostaki yarısta typerla ordayım kazayla bi rekor kırarsam özel anons isterim alkış olmazsa arabayıda kaldırmam :)))
ya uzatmak istemiyorum kesinlikle ama huseyin sen dp nin bizde yapildigini bilmiyormusun, hadi bilmiyorsun essek kadar sadece tork garaj yaziyor uzerinde yaauv. neyse hakkaten uzatmayalim gereksiz. sen sti a binmis adamsin huseyin bildigim kadariyla sen bilmiyorum deme inanmam.
hsyn_çvk
09-07-2012, 00:53
Dp nin tork garage da adnan abinin wrx nin emrenin wrx nin levent abinin sti nin hepsinin sizde yapildigini tabikide biliyorum ama unutmus,dusunememis atlamis olamazmiyim?niye bu secenekde degerlendirilmeden en kotu secenek ustune senaryo yaziliyor onu anlamiyorum?
Ne yani ben tork garaji subaruyu dp nin surucusu orhani sevmiyormuyum?yada sizi garajinizi sevmeyen rakiplerinizin mi yandasiyim?
Yada bu durum boleyse neden tr rekoru tr rekoru diye bas bas bagirdim?
Nasil gormek istiyorsunuz bilmiyorum ama tekrarliyorum bu spora emek veren her garaja ve her araca sevgim saygim esittir bence burda bundan daha onemli olan sizin tr rekorunuzu kirmaniz hakkinda konusmak daha yakisik kalir,tekrar tork garaji ve dp subaruyu kutluyorum
Dp nin tork garage da adnan abinin wrx nin emrenin wrx nin levent abinin sti nin hepsinin sizde yapildigini tabikide biliyorum ama unutmus,dusunememis atlamis olamazmiyim?niye bu secenekde degerlendirilmeden en kotu secenek ustune senaryo yaziliyor onu anlamiyorum?
Ne yani ben tork garaji subaruyu dp nin surucusu orhani sevmiyormuyum?yada sizi garajinizi sevmeyen rakiplerinizin mi yandasiyim?
Nasil gormek istiyorsunuz bilmiyorum ama tekrarliyorum bu spora emek veren her garaja ve her araca sevgim saygim esittir bence burda bundan daha onemli olan sizin tr rekorunuzu kirmaniz hakkinda konusmak daha yakisik kalir,tekrar tork garaji ve dp subaruyu kutluyorum
bencede ben bu yorumu zaten daha yaris devam ederken yaptim, daha canli izlerken. bahsi gecincede ettigim lafin arkasinda dururum her zaman.
bir daha ki yarista gorusup, tanisip, tartismak dilegiyle mevzuyu kapatiyorum;)
edo typer
09-07-2012, 01:01
video tekrar yüklenmiştir.
orhan g manyagı olmustur:D o nasıl kalkıs:D
bu arada 8 sanıye kayısın koptugu an galıba..herseyde bır hayır vardır ıns 8ı gelecek yarısta goruruz:icon_tup:
SubieGuy
09-07-2012, 01:04
Korhan sizin logo renkleri de olmamis mavi uzerine siyah tork kamerada hic gorunmuyor anca kirmizi bir garaj kismi seciliyor, ben izlerken hic secemedim bile, bir dahakine onu da degerlendirmek lazim.
Korhan sizin logo renkleri de olmamis mavi uzerine siyah tork kamerada hic gorunmuyor anca kirmizi bir garaj kismi seciliyor, ben izlerken hic secemedim bile, bir dahakine onu da degerlendirmek lazim.
bizim logo renleri diyecektin heralde biraderim:)
orhan g manyagı olmustur:D o nasıl kalkıs:D
bu arada 8 sanıye kayısın koptugu an galıba..herseyde bır hayır vardır ıns 8ı gelecek yarısta goruruz:icon_tup:
iyi tespit :) aynen oyle battery voltage-injector latency compensationdan veriyor 2200cc ler yakiti. birdahaki yarisa sarji kesip latencyleri ayarliyim bir daha olursa diye:)
huseyin abi iyi hossun, yanlıs anlamada, aracların cogunun ilk pist alanına girdiginde lakaplarını, yapıldıkları garajları falan anons ediyorsun. bu konuyu 1 ay once subaru formunda dile getirdiğimde tepki almıstım, bakın simdi ne oldu? gerci bu sefer bi sıkıntı yoktu benim gözlemimde. tebrikler rpm ekibine. bu kadar ufak bi detayı buyutmeye gerek yok. eglenceli 2 gun gecirdik, evimize donduk. bi sonrakini merakla bekliyoruz. umarım bende yarısta olacagım
SubieGuy
09-07-2012, 01:25
bizim logo renleri diyecektin heralde biraderim:)
Ha sizin ha bizim hahahaaa, BTU'da beyaz kenarli vardi ya, o daha yahsi..
Bir de unutmadan soyleyeyim, standart sti sanzimani ile 9 yapildi ya bu ulkede, helal olsun...
Ha sizin ha bizim hahahaaa, BTU'da beyaz kenarli vardi ya, o daha yahsi..
Bir de unutmadan soyleyeyim, standart sti sanzimani ile 9 yapildi ya bu ulkede, helal olsun...
sanziman yuruyen tamamen standart ama sende bilirsinki bizim icat gelistirmelerimiz oldukca fazla, geldiginde gosteririm yine yaptigimiz bircok suspansiyon, aktarma abuk subuk denemeleri hahahahahah ama valla cok ise yaradi gibi yaptigimiz seyler, yoksa o kalkisla akslarin kirilmasi lazimdi bence. orhana soyledim yaris bittiginde vht den birkez kaldir diye ama abi cok yorulduk bu sicakta artik kayis sokup takacak halimiz kalmadi dedi.
edo typer
09-07-2012, 01:49
iyi tespit :) aynen oyle battery voltage-injector latency compensationdan veriyor 2200cc ler yakiti. birdahaki yarisa sarji kesip latencyleri ayarliyim bir daha olursa diye:)
alternator anlık olarak yarısta ıptal edılse ateslemede sorun cıkar mı?
olmıcak ısler olur hep 100 kere gazla o kayıs kopmaz 400 metrede kopucagı tutar..mekanık sporun cılvesı mı dıyelım zewkımı dıyelım:D
ALLAH beterınden saklasın
tuningcan
09-07-2012, 02:03
Tebrikler çok güzel dereceler gelmiş ,güzel videolar bekliyoruz :)
ama sadece BEKLİYORUZ :D :D
ygtkrmdnz
09-07-2012, 04:45
Butun araclara masallah..
Dp farkli bir heyecan getirdi :)
Rekorlarin gelmssi surelerin iyilesmeside cabasi..
Korhan aga Huseyin e yuklenmeyin. Her yaris huseyinin yaninda takilip tanimadigi araclarin garajlarini ustasini kulagina soyleyen hatirlatan benim. Gecen yarista iki kisi rica etti gittim soledim aninda okudu. Orda huseyinin pozisyonunda heyecaninda kendimizi bi gorelim. Huseyinde kesinlikle art niyet yoktur. Heyecan dan unutmustur insanlik hali hatalarda insanlar icindir. bu yaris aranizda olamadim ama bidakine insallah gene yanindayin Huseyin :))
AHMET
Çok güzel yarıştı.
Herkesi tebrik ederim.
Bilal ve hilminin çekişmeleri güzeldi :D
DP,VtsPOWER,KABUS,ANsupra harikalardı.
Batu geçmiş olsun kardeşim.TT,Drag herşeyi kovalıyosun helal olsun..
İstanbul tayfası, MELTEM in selamı ver :D
Hüseyin herkese eşit davrandı bana göre, herkese güler yüzlü samimi davrandı, spiker lik işini çok iyi yapıyor.. :D
Çok mükemmel bir akhisar drag günü daha geçirdik. Emeği geçen bütün herkese teşekkürler.
Çekişmenin bol olduğu, rekorların bol olduğu bi gündü. Rekor kıranları, rekorlarını tazeleyenleri tebrik ediyorum. Katılım aşırı olmadığı için yarış çok iyi ilerledi.
Supranın bir kalkışını izledik problem çıktı ona üzüldük, saxoların yarışı çok iyiydi gerçekten çok heyecan kattılar yeni rekoru için Ahmet abiyi tebrik ediyorum. Dp muhteşemdi kaput altını görünce ağzım açık kaldı tebrikler TorkGaraj:) Bilal abi gerçekten çok iyi kullandı 2'yi yanında getirmiş bu sefer kaçırmadı:D Tebrikler bilal abi:) Type'r cup kendine hayran bıraktı bizi maşaallah peak garage işçilikte zirve yapmış ellerine emeklerine sağlık.
Katılım az olsun çok olsun akhisarda drag izlemek muhteşem. Bunu bize sağladığınız için tekrar teşekkürler Rpm ekibi:)
gelen,yarışan bizimle olan herkeze teşekkürler..
inşallah güzel agırlıyabilmişizdir,kusurumuz olduysa affola..
cumadan akhisara geçtik hem yarışa kadar 2 günü iyi degerlendire bilmek:) hemde hazırlıklarımızı yapabilmek adına..
kanımca güzel sıkıntısız bir yarış oldu,yeni bir TR rekoru ile karşılaştık tebrikler.
önden çeker rekoru ile karşılaştık,tebrikler..
ufak tefek sıkıntılar yarış içinde yada canlı yayında olmuş olabilir bunuda madur görmemiz gerekli.
canlı yayına lakayit yazılar yazan olmuş şunu söyleyebilirim: biz yarışa kayıt yaptırıp herhangi bir sıkıntıda yarış cı söylemeden parasını iade eden kişileriz..Canlı yayın sıkıntısı olanlar pm atsınlar bana 10 tl. lerini geri iade edelim. karabaşkan 3-5 kere yazmış sıkıntı oldu özür dileriz diye,uzatmanın bir anlamı yok,
spiker olarakda varsa yapabilecek başka bir arkadaş buyursun gelsin şansını denesin:)
para versek hüseyin gibi çok koşoşan bir spiker bulamayız:)
Digerki yarışda görüşmek üzeri..
Organizasyon çok güzeldi kusursuzdu hatta ama korhan abi ve dragon haklı bizde ordaydık tork lafı geçmedi,huseyin ilk defa muhabbet ettik iyi insan öyle bi niyeti yoktu bence yani herkes haklı:D
huseyın adam gıbı adam. devam kardesım. herkese aynı olcude. huseyıne ahmet garaj ısmı werdıgı zaman söyluyordu. sponsorları söyler sadece...
hüseyini 2 senedir tanıyorum ve yüzü yüze hiç görüşmedik ama telefonda saatlerce konuştuk izmirde her sıkıştığımız konuda elinden gelen yardımı gösterdi sağolsun. Adam gibi adamdır benim gözümde.
Ayrımcılık yapacak bi kişilikte insan değildir yani bi garajı söylemedi diye laf söylemek yalnış olur o sıcakta sabahtan akşama kadar elinde mikrofon hiç durmadan konuşan adam illaki bazı şeyleri unutması normal hangisi aklında tutacakki eğer garajının ismini söylenmesini istiyosa gelsin söylesinler xx araç xx garajta yapılmıştır diye söylenemsini istiyoruz diye desinler, her hatayı karşıda aramamak gerekli bence adamlar tr de bu zamana kadar yapılmış en iyi drag orgz.larını düzenleyen bir ekip inşh daha iyilerinide yapacaklardır. :icon_tup:
Televizyoncu birisi olarak spikerinizin ses tonu ve diksiyonu gayet başarılıydı. :) bu işin eğitimşni almış adamlar bile birçok hata yaparken mikrofonla bogusan spiker arkafasımız gayet güzel bir sunum yaptı:D unutulan, düşünülemiyen şeyleri içe atıp forum ortamında giydirmek yerine ortamda güzel bir söz ile söylense bu tip tartısmalar hiç olmaz. Ama orda herkes pusuda bekleyip forum ortamına geçince taramaya baslarsak sıkıntı olmasada büyüyor.
Mevzu cıkmıs beyler mevzunun 10lıra olmadıgını hepımız bılıyoruz
Nerdeyse ölmus olan bu sporu yaptıgınız muazzam orglarla dırıltıp bırde devrımler yapıp su konuma getırdınızkı bu rekorlarda araclar kadar emegınız var
Dolayısı ıle beklentılerı hep bı tık yukarı cıkaran sizlersınız o yuzden elestirılere kızmayın alınmayın :D
Muştu sana ne oldu lan, son dönemlerde öle güzel yorumlar yazıyorsun ki yoh amk dedirtiyorsun :D
Çok güzel yarıştı.
Herkesi tebrik ederim.
Bilal ve hilminin çekişmeleri güzeldi :D
DP,VtsPOWER,KABUS,ANsupra harikalardı.
Batu geçmiş olsun kardeşim.TT,Drag herşeyi kovalıyosun helal olsun..
İstanbul tayfası, MELTEM in selamı ver :D
Hüseyin herkese eşit davrandı bana göre, herkese güler yüzlü samimi davrandı, spiker lik işini çok iyi yapıyor.. :D
mehtap lan mehtap,bu arda anladıkki hep beraber aynı otelde kalınmaz atıcaklardı nerdeyse :D
Muştu sana ne oldu lan, son dönemlerde öle güzel yorumlar yazıyorsun ki yoh amk dedirtiyorsun :D
Yaslandım sanırım aku :D
daha ne yapsın bu adamlar , eleştirilere anlam veremıyorum
konya draglarını gördük her türlü imkan olmasına ragmen sırf organızasyon bozuklugundan kaç gün sayfalarca memnuniyetsizlik içeren yorumlar yapıldı
canlı yayın kesilmiş, sonuçta elektronik mevzu yayında kesilir herşeyde olur
rpmtürk ekibi canla başla bu işi buralara getirdi sorunsuz problemsiz tertemiz drag yarışı yapılıyor daha ne olsun
kendi adıma tebrik ederim , eleştirenleride kınıyorum
dragon07
09-07-2012, 10:21
2 kelimee laf söylendi 5 sayfa yazı yazdınız tanıyan tanımayan yarısa gelen gelmeyen herkes yorum yapmıs.kimse kötü demediki hüseyin için eksik görülen yer söylendi bukadarmı zor dikkate alıcaz demek ?
unutmuş olabilir bidahaki sefere dikkat edilir denmesi gerekirken ne gerek var böyle saatlerde muhabbete bizimkisi sadece bi eleştiri idi kimsenin organizasyona kötü dedigi hüseyin kaka adam dedigi yok,bu düzenlenen kaçıncı yarış heycanını yenmiştir şimdiye kadar
mehtap lan mehtap,bu arda anladıkki hep beraber aynı otelde kalınmaz atıcaklardı nerdeyse :D
muharremle meyve bıle soylemıstık:D toplam 13 oda aynı koridordan yanyana oda ayırmıstım.sonuc uyku yok sessızlık yok bıde mehtap cıktı:D
daha ne yapsın bu adamlar , eleştirilere anlam veremıyorum
konya draglarını gördük her türlü imkan olmasına ragmen sırf organızasyon bozuklugundan kaç gün sayfalarca memnuniyetsizlik içeren yorumlar yapıldı
canlı yayın kesilmiş, sonuçta elektronik mevzu yayında kesilir herşeyde olur
rpmtürk ekibi canla başla bu işi buralara getirdi sorunsuz problemsiz tertemiz drag yarışı yapılıyor daha ne olsun
kendi adıma tebrik ederim , eleştirenleride kınıyorum
Bende senı kınıyorum :D
hacı ınsanoglu doyumsuzdur hep bısıler ıster ya umıt vermeyecen yada gösterıp elletecende :D
Bende senı kınıyorum :D
hacı ınsanoglu doyumsuzdur hep bısıler ıster ya umıt vermeyecen yada gösterıp elletecende :Dyok kanka benım anlamadıgım şey , kayıt yaptıranlar para verıp başka organızasyonlarda oldugu gibi kalkışmı yapamadı , izleyıcıler izleyemedimi , bu işi düzenleyen adamlar cumartesi gecesinden bir tut pazar akşamına kadar her gelenle yarışmacı olsun izleyici olsun ilgilenirler o kadar işlerinin arasında herkesi memnun etmeye çalışırlar :icon_tup:
muharremle meyve bıle soylemıstık:D toplam 13 oda aynı koridordan yanyana oda ayırmıstım.sonuc uyku yok sessızlık yok bıde mehtap cıktı:D
mehtapı duyunca ses tonun değişti şerefsizim :D
Eleştirici yorum yapılabilir..Eleştiri dahada başarı, güzellik getirir olaya..
Ama yıkıcı yorum yapmak isteyenler bi Konya'yı düşünsün , hemen yazacaklarından vazgeçeceklerine eminim :)
KCANN_220
09-07-2012, 10:41
huseyın cevık 'ın haraketlerının yarıs esnasında genelı bu sekılde..gecen yarısta zorla rekor kırdıgımızı solettırmısler bızım garajın adına bı turlu dogru solıememıs olsakı en kolay sey her yerınde yazıor..:) samımıyetıne ınanmak ıstedıgım ıcın bı yerde bı konuda dıle getırmek ıstemedım ancak zor bı ıs yaptıgının farkındayız onun yapması gereken bıraz daha ozenlı dıkkatlı olması bız sıneye cekerız ama baskaları bole dıle gelır ıste..
Amacım kırmak yada saygısızlık yapmak degıl rpm ekıbını abılerım kardesımlerım gıbı sevıyorum maksat gusellıklere gusellık katmak yapıcı ve onarıcı sekılde..:icon_tup:
E30///M3
09-07-2012, 10:46
RPM Race Events Ekibini canı gönülden kutluyorum..Gözlemciydim ama baktımki olaya hakimler hiç bir müdahaleye gerek kalmadan herşey fazlasıyla yapılıyor bende seyirci olup yarış seyrettim :) genç ve dinamik bu spora gönül vermiş tüm ekibi canı gönülden tekrar tekrar kutluyorum.
Yarışmacı arkadaşlarıda tebrik ediyorum..Rekabet güzel ama asıl olan kardeşiz ve bu işe gönül veren bir avuç yarışmacıyız..Örnek olup bu spora taze kanlar kazandırmak da yarışmacıların misyonu deyip genel bir mesaj vererek Nice yarışlara...nice rekorlara... diyorum..
GökhanAk
09-07-2012, 11:24
Yine harika bir yarış oldu. Çok eğlendik çok keyif aldık. Yeni rekorlar geldi süreler iyice gelişti. TR Rekoru Orhan abiden, TR FWD rekoru Ahmet abiden, TR RWD rekoru Anıldan geldi. Pilotları ve araçlarda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum kocaman maşaAllah hepsine :) Bilal abi 2'nin gönlünü aldı bu sefer kaçırmadı :) Type-R Cup harikaydı detaylı inceledik (Bilal abi ilgin için tekrar teşekkür ederiz :)). Araçlarında problem yaşayanlara geçmiş olsun. Ekip süperdi artık yüzleri yavaş yavaş tanıyoruz :)
Benim RPM'in yarışlarına 3. gelişim. İzlemek için 500+ km yapıyoruz bugüne kadar hiç pişman olmadık. RPM bu işi biliyor. Emeği geçen herkese herşey için teşekkürler, bir sonraki yarışta yine ordayız inşaAllah :)
halilcakir
09-07-2012, 11:26
Yarışan düzenleyen derece alan herkese tebrikler
Bahsi geçen luminanın videosu ve iki fotoğrafı
Full weight sedan bu haliyle 2ton vardır sanırım
July 08 2012 - Manisa Akhisar AVKServis Chevrolet Lumina 10.7s (Lifting at 900feet) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Cj9JCaVvBuQ&feature=g-upl)
http://f1207.hizliresim.com/z/9/9kfr0.jpg
http://f1207.hizliresim.com/z/9/9kfuq.jpg
mehtapı duyunca ses tonun değişti şerefsizim :D
direk kibarlasırım baskan:) muharrem ne dıo ben rızelıyım buyrun muharrem:D
Dökülen VHT alınan derecelerde işe yaradı sanırım dimi?
tuningcan
09-07-2012, 11:37
Arkadaşlar artık bagırarak yazıyorum videoları ekleyinde izleyelim yahu. . .
percussionali
09-07-2012, 12:05
cumadan akhisara geçtik hem yarışa kadar 2 günü iyi degerlendire bilmek:) hemde hazırlıklarımızı yapabilmek adına..
kanımca güzel sıkıntısız bir yarış oldu,yeni bir TR rekoru ile karşılaştık tebrikler.
ufak tefek sıkıntılar yarış içinde yada canlı yayında olmuş olabilir bunuda madur görmemiz gerekli.
canlı yayına lakayit yazılar yazan olmuş şunu söyleyebilirim: biz yarışa kayıt yaptırıp herhangi bir sıkıntıda yarış cı söylemeden parasını iade eden kişileriz..Canlı yayın sıkıntısı olanlar pm atsınlar bana 10 tl. lerini geri iade edelim.
spiker olarakda varsa yapabilecek başka bir arkadaş buyursun gelsin şansını denesin:)
dostum burada kimse verdigi 10 liranin pesine dusmez
eminimki oranim pazar gunu sicak olacagini bildikleri icin gitmeyip
pazar palanlarini iptal edip yaris izleyen bi cok arkadasiz var magdur olan
kimse izleyemedi yarisi cunki sorunlari sunlar
siteye girememe
yaris basliyo goruntu duruyo finiste geliyo
ses zaten görütuden 5 saniye sonra geliyo
surekli yayin kesiliyo
goruntu kaliresi zaten *****
yani sunu demeye calisiyoruz para iade etmek kolay is ozur dilemekte
burada magdur olan arkadaslarimiza dersinizki
arkadaslar onumuzde daha yarislarimiz var ozmam ki yarislarda
sizin magduriyetinizi gidermek icin birdahaki yarista sizlerden ucret alimmaz daha kaliteli ve duzgun bir calisan sistemle karsinizda olucagiz dersiniz buradaki kisiler sizleri olgun
karsilar ama yayin icin ozur dileriz izleyemeurnlerin parasi iade edi cem deraeniz ben ve benim
gibiler yamlis anlar tesekkurler
percussionali
09-07-2012, 12:12
canlı yayına lakayit yazılar yazan olmuş şunu söyleyebilirim: biz yarışa kayıt yaptırıp herhangi bir sıkıntıda yarış cı söylemeden parasını iade eden kişileriz..Canlı yayın sıkıntısı olanlar pm atsınlar bana 10 tl. lerini geri iade edelim.
siteye girememe
surekli yayin kesiliyo
sizin magduriyetinizi gidermek icin birdahaki yarista sizlerden ucret alimmaz daha kaliteli ve duzgun bir calisan sistemle karsinizda olucagiz dersiniz buradaki kisiler sizleri olgun
karsilar ama yayin icin ozur dileriz izleyemeurnlerin parasi iade edi cem deraeniz ben ve benim
edit buarada soylediklerim yanlis anlasilmasin eminimki sizlerde cok ugrastiniz kaliteli bir yayin vermek icin ondan suphem yok
siteye giris yapamadim saatlerce sonra verdiginiz numaralardan deniz beyi aradim hemen yadimci oldular ilgileniniz ama gene izleyemedik doru durust:-)
sitede para toplanarak alınan vht ne iyi oldu ne kötü yada şöyle diyelim tam verim alamadık,tam verim almak için kalkış yerini (pist belediyeden, akhisar motor sporları klubüne bagışlanıldıgı zaman!!) beton yapıp üzerine vht dökülecek işte o zaman tam vht nin verimini alıcaz nasipse zaten o zamanda 8 sn. rahat görücez inş.
pist ile ilgili dogan kırbaş ile çok çok detaylı konuştuk çok güzel planlar var ama öncelikle pist belediyeden alınıp akhisar motor sporları klubüne verilmesi lazım ki,pist komple tadilat görsün bu şekilde olursa
dogan kırbaşın pist!e yapacakları :
kalkış alanı betonlanacak ve vht lenecek
üstü kapalı trübün
pit alanın üstü kapanacak
ve
finish den sonra geri dönüş yolu yapmayı planlıyor.
tabiki bu yazdıklarım şuanda sadece planda olan şeyler.. diyebilirsiniz hani pist yapılacaktı ödenek bekleniyordu vs...
akhisar süper lige cıktıgı için bütün ödenekler spor klubüne kaydırılmış. pist için ayrılan 700 bin tl. direk spor klubüne verilmiş.
dogan abide kendi cebinden yaptıracak ama ilerde bir sorunla karşılaşmamak için pistin akhisar motor sporları klubüne verilmesini bekliyoruz şuanda..
Kimse gereksiz elestiri yapmasin bence trialde Bugra nasil helimizi mest ediyoorsa dragdada Bu ekip sonuna kadar basarili 10 lirayla kim neyi satin aliyor olmadiysa olmadi yapicak bisey yok millet arabayi hazirliyor tam kalkicakken sacma bi sorun olusuyor ve adamin butun beklentisi yatirimi bosa gidiyor o zman o adamlarda krda ustalarini dograsinlar.10 lira kimseyi ne fakir eder nede bu adamlari zengin eder.Verdigin mangira bak soktugun angira bak diye bi laf var cok begenirim...
Gece 12 de ordaydik Erol abi neredeyse tahortunu cikartip yere serip ustune oturtacakti bizi bence sonuna kadar tebrigi hakediyorlar...
siteye girememe
surekli yayin kesiliyo
ortada yanlış anlaşılacak bir durum yok.
karabaşkan gerekli açıklamayı yaptı çalışan sistem hiç birşey yokken çalışmamaya başladı yani bunu defalarca söyledi ama insanlarımız ya anlamak istemedi yada kafalarında daha farklı şeyler var.
bende ona dayanarak memnun kalmayan arkadaşların para iadelerini yapabilecegimizi belirtim.
3 senedir akhisarda yarış düzenliyoruz allaha şükür kimseyi madur etmedik etmeyizde, senin söylediginde belki halaa güneşin etkisinde oldugumuzdan düşünülmemiş olunabilinir.
bir dahaki canlı yayına mahdur olanların mahduriyetlerini telafi edelim o zaman..
Kimse gereksiz elestiri yapmasin bence trialde Bugra nasil helimizi mest ediyoorsa dragdada Bu ekip sonuna kadar basarili 10 lirayla kim neyi satin aliyor olmadiysa olmadi yapicak bisey yok millet arabayi hazirliyor tam kalkicakken sacma bi sorun olusuyor ve adamin butun beklentisi yatirimi bosa gidiyor o zman o adamlarda krda ustalarini dograsinlar.10 lira kimseyi ne fakir eder nede bu adamlari zengin eder.Verdigin mangira bak soktugun angira bak diye bi laf var cok begenirim...
Gece 12 de ordaydik Erol abi neredeyse tahortunu cikartip yere serip ustune oturtacakti bizi bence sonuna kadar tebrigi hakediyorlar...
misafirin başımızın üstünde yeri vardır..:) sadece bir iki kadeh içiremedim size:) biz fazlasıyla yapsakda:o
güzel bir gündü organizasyon güzeldi.. hazırlıksız gelince biraz yandık ama (amele spec :) ) deydi yani sonuçta. emeği geçen herkese teşekkürler ;)
sulhi sen cezalısın şuraraya gelip bir cumartesi gecesi rakı içmedin bizimle...
misafirin başımızın üstünde yeri vardır..:) sadece bir iki kadeh içiremedim size:) biz fazlasıyla yapsakda:o
erol abi JB sıcaktı ama iyiydi :D
eee buz vardı yaa :) ama dedigim gibi biz fazla kaçırınca kimi şeyleri atladık galiba ibo soryy birdahakine full buz :D
Yarışan düzenleyen derece alan herkese tebrikler
Bahsi geçen luminanın videosu ve iki fotoğrafı
Full weight sedan bu haliyle 2ton vardır sanırım
zamanında ankara hipodrumda yarışan mı ki bu
Armageddon
09-07-2012, 13:18
Yarışa katılan emek veren ve derece yapan arkadaşları kutluyorum. Özellikle Tork Garaj ve tüm ekibe başarılarının devamını diliyorum süper süre çıkarmışlar :icon_tup:
Ben ne yazık ki Camaronun ayarını bitiremediğimizden dolayı yarışa katılamadım. Bu hafta inşallah ayar yapabileceğiz... Özgünnn seni bekliyorum :)
Vts_Power
09-07-2012, 13:22
eee buz vardı yaa :) ama dedigim gibi biz fazla kaçırınca kimi şeyleri atladık galiba ibo soryy birdahakine full buz :D
Erol kafan amma guzeldi be kardesim imrendim resmen ;) otele gidelim illaki die o kadar israr etmesen uykum dagilmayacakti debriyajimi gece halledemicektim sagolasin hhahaa
cetinkaya55
09-07-2012, 13:42
Dökülen VHT alınan derecelerde işe yaradı sanırım dimi?
Ufak da olsa bir aksilik yaşamasaydık,VHT'yi hakkı ile kullanacaktık çünkü DP bütün deneme ve yarışlarını VHT dışında yaptı.Sonraki yarışlarda VHTnin katkılarını göreceğiz işallah...
KSK-VTEC
09-07-2012, 13:42
Arkadaşlar artık şu canlı yayın olayını kapatın gerekli ve detaylı açıklamayı karabaskan ve diğer ekip arkadaşlarmız yaptı. Biz aşağıdan almaya çalışalım derken hep üstünümüze geliniyor lütfen biraz daha dikkat edelim yazalım çizelim.
Belki on kere yazıldı teknik problem vardı ,yayın yapılan 3g modemin upload hızı 0.6 düşünürseniz hak verirsiniz diyecem ama bedava iken bir ton tantana yapılmıştı.
halilcakir
09-07-2012, 14:03
Evet o :icon_tup:
Erol kafan amma guzeldi be kardesim imrendim resmen ;) otele gidelim illaki die o kadar israr etmesen uykum dagilmayacakti debriyajimi gece halledemicektim sagolasin hhahaa
abi seviyoruz cumartesi akhisar gecelerini :D
biz bide seni uyandırdık demi :D:D ama iyi olmuş sabaha iş bırakmamışınız..
yanarım yanarım erolumla bu cumartesi gecesi kadeh tokuşturamadık ona yanarım :D
percussionali
09-07-2012, 14:10
kimse gereksiz konusmaz mehzent kimse kimseyi de 10 tl ye satim aldigi falanda yok tatli dille gereken soylendi onlarda onayladi ortada kirici assalayici bir kelimede yok gerekeni bem zaten yukarda yazdim ;)
mr.korhan
09-07-2012, 14:21
siteye girememe
surekli yayin kesiliyo
sizin magduriyetinizi gidermek icin birdahaki yarista sizlerden ucret alimmaz daha kaliteli ve duzgun bir calisan sistemle karsinizda olucagiz dersiniz buradaki kisiler sizleri olgun karsilar ama yayin icin ozur dileriz izleyemeurnlerin parasi iade edi cem deraeniz ben ve benim gibiler yamlis anlar tesekkurler
Tamamiyle Katılıyorum :icon_tup: "Paranızı iade edelim yada ettik ya susun" tavrı yerine. birdahaki yarışta HD görüşmek üzere der konuyu kapatabilirsiniz. burada herkes organizasyonunuzun arabaların güzelliklerinden bahsettiği gibi sorunlardanda bahsedecektir ve bunada organizator olarak açık olunmalı.
abi seviyoruz cumartesi akhisar gecelerini :D
biz bide seni uyandırdık demi :D:D ama iyi olmuş sabaha iş bırakmamışınız..
Mangali ittir bize sonra seviyorum cmt gecelerini de:D pazar gunu su bile sattim sizin icin:D siz gelirsiniz bu taraflara ehihe
Tamamiyle Katılıyorum :icon_tup: "Paranızı iade edelim yada ettik ya susun" tavrı yerine. birdahaki yarışta HD görüşmek üzere der konuyu kapatabilirsiniz. burada herkes organizasyonunuzun arabaların güzelliklerinden bahsettiği gibi sorunlardanda bahsedecektir ve bunada organizator olarak açık olunmalı.
Günümüzde milyon dolarlık yatırımı olan TV kanallarının bile canlı yayın baglantılarında sorun oluyor.. abartıyorsunuz. daha yeni bi olusum bu canlı izleme, aksaklıkların olması normaldır. Bedava ikende kopukluklar oluyordu o zaman bile bi dünya laf yiyorlardı.. hiç laf yememek için canlı yayın yapmıyoruz mu dedirticeksiniz insanlara..
percussionali
09-07-2012, 15:40
Günümüzde milyon dolarlık yatırımı olan TV kanallarının bile canlı yayın baglantılarında sorun oluyor.. abartıyorsunuz. daha yeni bi olusum bu canlı izleme, aksaklıkların olması normaldır. Bedava ikende kopukluklar oluyordu o zaman bile bi dünya laf yiyorlardı.. hiç laf yememek için canlı yayın yapmıyoruz mu dedirticeksiniz insanlara..
göki kapanmis bir konuyu ustelemenin bi anlamiyok kisilarin sakayeti dile getirildi kimse bisey demesinmi azini acmasinmi hizmet veriliyosa artisi eksisi dile getirilir
rpm e sunuldu onayladi dallandirip budaklandirmanin anlami yok;)
Mangali ittir bize sonra seviyorum cmt gecelerini de:D pazar gunu su bile sattim sizin icin:D siz gelirsiniz bu taraflara ehihe
aaaaa kanka mangalı kendi ellerimle yaktım:) ama pişirmesini sen,stegalcem,günay,beltan vss. max. arkadaşlar yaptı:)
su işinide bilmeyen arkadaşlar için: geçen yarışda hakemler rpm ekibi vs.. için su parası 400 tl. ödedik:eek::eek:
dedikdi bu yarışda kendi suyumuzu kendimiz içelim ve satalım:) ama biraz olsun patladı :D
göki kapanmis bir konuyu ustelemenin bi anlamiyok kisilarin sakayeti dile getirildi kimse bisey demesinmi azini acmasinmi hizmet veriliyosa artisi eksisi dile getirilir
rpm e sunuldu onayladi dallandirip budaklandirmanin anlami yok;)
Şu itici smileyi bana kullanmazsan sevinirim..
Aku bırak canlı yayını yarıs yapılmıyodu yakın zamana kadar dıyom size ınsan oglu doyumsuz dıye :D
ghibli06
09-07-2012, 15:55
canlı yayın haricinde hiç bir sıkıntı olmadığına göre, güzel dereceler rekorlar geldiğine göre, sportif anlamda çok güzel bir yarış olmuş, emeği geçen herkese ve de yarışan araçlara takımlara pilotlara gönül veren herkese teşekkür etmek gerekir...
canlı yayın olayında ise çok önceden de yazdığım gibi, 10 lirası 100 lirası 1 lirası önemli değil, bir 'mal'a bedel biçmek demek onu satmak demektir, bu konuda biraz daha özen gösterilirse çok sevineceğiz...
aaaaa kanka mangalı kendi ellerimle yaktım:) ama pişirmesini sen,stegalcem,günay,beltan vss. max. arkadaşlar yaptı:)
su işinide bilmeyen arkadaşlar için: geçen yarışda hakemler rpm ekibi vs.. için su parası 400 tl. ödedik:eek::eek:
dedikdi bu yarışda kendi suyumuzu kendimiz içelim ve satalım:) ama biraz olsun patladı :Dsen suyu boşver de bi hela koy oraya paranın ırzına geçersin :D :D
kanka helaya 1500 tl. diyorlar sadece 1 gün için.. düşünmedik deil ama bu imkanlarda çok zor..molfixx:D
kanka helaya 1500 tl. diyorlar sadece 1 gün için.. düşünmedik deil ama bu imkanlarda çok zor..molfixx:Dolum orda adam hela için total e gıdıyo 1tl yapsan küçük büyük yada karışık 2500 giriş olur 2500 tl eder 1000tl kafadan kar dıyom laa :D
yok aga pok konusu bizi aşar:D:D
burdada komple sonuçlar ve araçların yapmış oldugu süreler mevcut..
Low-Rider
09-07-2012, 16:12
video yok mu hiç?
ziyateam
09-07-2012, 16:15
organızede emegi gecen herkeze tşk ederim
burdada komple sonuçlar ve araçların yapmış oldugu süreler mevcut..
:D beni silin:D
ziyateam
09-07-2012, 16:32
bu sonuçlar dogrumu aceba
:D beni silin:D
üntar senin seyirci desteğin yeterdi :) Sesim kısıldı valla :D
edo typer
09-07-2012, 16:35
kımse hd yayın yapmak zorunda deıl bence.. hangı organızasyonda canlı yayın varda rpm ın yaptıgı begenılmıyor? adamlar canlı yayın yapan tek org...bazen aksılıkler cıkabılıyor..30 kısı odeme yapmıs ne hd sı?
memleket bedavacı kaynıyor
kara_baskan
09-07-2012, 16:36
Bizim adımıza Serin Üçer tarafından tüm fotolar. Ayıklama yapılmadı :)
https://plus.google.com/photos/115511739872766472688/albums/5763168249341454817
https://lh4.googleusercontent.com/-xr66toSm8fE/T_ro-EgJZDI/AAAAAAAAAlI/9kDAu2yvsjY/w500-h333-n-k/IMG_3221.jpg
ellerine sağlık serin in çok güzel fotolar var eyw başkan :icon_tup::)
mr.korhan
09-07-2012, 17:08
kımse hd yayın yapmak zorunda deıl bence.. hangı organızasyonda canlı yayın varda rpm ın yaptıgı begenılmıyor? adamlar canlı yayın yapan tek org...bazen aksılıkler cıkabılıyor..30 kısı odeme yapmıs ne hd sı?
memleket bedavacı kaynıyor
hd diyerek kastım, bu yaşanan sorunu aşıp bir dahaki yarışa daha güzelini yapacağız manasında söyledim. mecaz yani ..yoksa kimsenin oturup netten hd izlemek gibi bir fantezisi yoktur. :)
kara_baskan
09-07-2012, 17:08
Arkadaşlar Tek cümle ile "BOŞ KONUŞUYORSUNUZ"
Hayatınızda ilk defa Formula gibi Canlı sonuçları anlık olarak Görebildiniz.
Hayatınızda ilk defa Evinizde oturarak, veya mobildeyken Bir Drag Yarışını ilk defa izlediniz.
Hayatınızda ilk defa Türkiye'de VHT li bir pistte yarış izlediniz.
Dedik ki bu sefer ücretli yapalım, gelen para ile daha iyi canlı yayın, daha iyi ölçüm sistemi alalım, Dijital kantar alalım. Sonuç? 4000 kişiden 30 kişiye düştü izleme sayısı.
Özel mesajlarımı burada listemek isterdim fakat gönderilmiş öğeleri posta kutusu dolduğu için boşaltmak zorunda kaldım dün. Yönetim kontrol etsin, buraya yazsın bunu, İnanmayanlar olacaktır çünkü.
Eray Yümsel aradı rica etti, Oğlum oldu, ödeme yapamıyorum kartımı vereyim sen yap dedi, Eray açtım üyeliğini sonra hallederiz dedi. Ben hayatımda Eray la yüzyüze gelmedim, Merhabamız yok.
Tanımadığım bilmediğim birisi Burhan Orhan - Ankara, Aradı ben ödeyemedim, oradan birisini yönlendireyim parasını versin dedi, Boşver dedim, ben açtım üyeliğini, bi ara yollarsın hesabıma,
Şu anda hatırlamıyorum adını, gönderdiğim mesajları sildiğim için bulamadım. Birisi IPAD üzerinden aldı, izleyemiyorum dedi. Bende yaınında PC var ise izle, yoksa üyeliğini iptal edeyim paranı geri gönderiyim dedim.
Şu sayfaları geriye doğru bir kontrol edin. 3 kere özür dilemişim. En alta alıntı yaptım. Bunun dışında özel mesajlarda var.
Kimse yapmaz bunu, Demişim ki şu şu IP lerde problem var. Yayın droplanıyor, sıkıntı olabilir. Kontrol edin.
mr.korhan nickli arkadaşımız bana mesaj atmış. Problem var diye. saat 15:02'de
merhabalar dostum
isim korhan öngel
ykb ödeme ekranında masmavi ekranda takılı kaldım 3d şifresini girdiğim halde, ödemeyi çekmişmi kayıt oldumu bi bakarmısın ?
KORHAN ÖNGEL
korhanongel@msn.com
Saat 15:10 da tekrar atmış
hocam sana özel mesajda gönderdim parayıda ödedim hala hiçbir bilgi gelmedi bana ,bankayı aradım şlem iptali için karşı tarf iptal edebilir henüz muhasebeleşmedi dediler, lütfen iptal et ,ilk3 sınıf yani arkadaşlarımın olduğu yarışlar bitti bile, daha yarış bilgileri gelemeden.. işlemi derhal iptal edelim lütfen, bir daha da bu şekilde bir kayıt asla yaptırmam bu sistem oturmamış
8 Dakikada bankayı aramış, iptal istemiş, ben provizyonu onaylamadığım için bankada bana yönlendirmiş, 8 dakika daha geç kalsam sanırım nöbetçi savcıya giderdi.
Arkadaşlar herkesin durumunu bilemem, ama 10 TL büyük bir para değil. Bu para ne RPM'i ihya eder, ne de birisini batırır. 10 TL'ye muhtaç olan birisi kredi kartı kullanmaz!!!
Dediğim gibi biz iptal olan yarış için gelen arkadaşların yol masraflarını ödedik. Bunu şimdiye kadar yapan bırakın drag yarışını, formula da yapmazlar.
Önceki mesajlar da bunları göze almayarak, Eleştiri değil, Aşağılama yapan, küçük düşünen kişiler yüzünden yayını vermek istemiyorum ben diğer yarışlarımızda. Sebebi ise; Biz bu spora birşeyler eklemek adına yayın yapıp ücretli yapıyoruz ama bizim bu iyi niyetimizi suistimal eden kişilerdir.
Daha da söylicek birşey yok sanırım.
Cümleten hayırlı haftalar, hayırlı işler herkese
Üyeliğin iptal edildi, Paran iade edildi, Gerekli şeyleri mesajda yazdım, Tekrar kusura bakma aksaklık için, Özel mesajda söylediklerin içinde TEŞEKKÜR EDERİM, Bu mail ve isimle bir daha kaydın aktif olmayacağını da bildirmek isterim.
Bugün olan aksaklık için Tekrar ÖZÜR DİLERİZ RPM Ekibi olarak.
Arkadaşlar dün sorunsuz olarak çalışan sistemimiz bugün çalışmadı. Farklı yollarla yayını vermeye çalıştım. Şu anda Sorunsuz olarak ses ve görüntü sizlere ulaşıyor. Buradaki PC lerde test ettik. İzmir'den de test ettiler. Şu anda bir sıkıntı yok. Bu talihsizlik emin olun bir şekilde telafi edilecektir sizlere karşı. Paranızı boşa gitmeyecek kesinlikle.
Bu problem için Allah'ın takdiri diyorum sadece. Dün çalışan sistem bugün çalışmadı.
Şu anda moladayız. Yayın tekrar gelecek. Ses problemini çözdükten sonra problem kalmıyor sanırım.
Şu ana kadar ödemesi onaylanıpta kullanıcı hesabı aktif olmayan hiç kimse yok. Kredi Kartı ile ödeme yaptıktan sonra otomatik olarak sistem bunu onaylıyor zaten. Fakat şimdiye kadar 3 kişinin Bakiyesi yetersiz olduğu için onaylanmadı. Bu şekilde olan arkadaşlar isimlerini yazarsa tekrar kontrol ederim. Buradan bildiririm.
Şimdiye kadar giremedim Canlı Yayın probleminden dolayı. Şu andan itibaren sürekli Forumdayım.
Aksaklıklar elimizde olmayan sebeplerden dolayı olsa da Herkesten Özür Dileriz...
Tanımadığım bilmediğim birisi Burhan Orhan - Ankara, Aradı ben ödeyemedim, oradan birisini yönlendireyim parasını versin dedi, Boşver dedim, ben açtım üyeliğini, bi ara yollarsın hesabıma,
Hesap No Alabilirmiyim ? Yollayalım..
hll len başkan bide senin için yer yer yatar diyorlar:D:D
adamın özü..