Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 97 oktan Reg 106 &noslu Ue 106

Sayfa : 1 2 [3]

yaşar
30-07-2012, 12:44
sabredin az kaldı araba cıksın reg 106 ile denicem allhın izniyle;)

İbo nos serbest haberin olsun :)

imprez30r
30-07-2012, 12:50
Kanka ben kimseyi sawunmuyorum ki selcuk benim kardesim dieri kim tanimam etmem. BEn turkiye nin gercegini soledim. Yarisa cikiosan herseyserbest. Yakit nos mos denmesin gecilince

Kanka bende savunuosun demiyorum. Dediğin doğru geçildiğini Selçukta kabul ediyor zaten. Adamın kızdığı nokta geçilmesi değil arabada nos olduğunun söylenmemesi. Nos olduğunu bilseydi belki denemeyecekti bunlar başına gelmeyecekti. Olay o. Bi de düşün deneme yapılmış bitmiş aynı specteki arabaya geçilmişsin gece gözüne uyku girer mi? Sürekli acaba arabada ne arızalı neden geçildim diye üzülürsün için içini yer. Üzüntüsü bile yeter be abi.

İBRAHİM_MEY_GTİ
30-07-2012, 12:50
İbo nos serbest haberin olsun :)

hersey imzada saklı abi no felan muhabbeti yapmayalm bnm nos la felan işim olmaz arac bu hafta sonuna kadar allahın ziniyle hazır olucak:icon_tup::icon_tup:

Ö.öztüRk
30-07-2012, 12:53
Saçma sapan konuşmalar geçiyor , adama utanmadan soruyosunuzki REG'e ne oldu bi sorun mu var , NOS basıyosunuz selçuk abi'nin hiçbirşeyden haberi yok sonra şaka yaptık diyosunuz, Esnaf adamsınız böyle şeylere gerek yok TRABZON'da yaşıyorum burdada var yürütmeye çalıştığımız araçlar burda denemeden sonra duyulsn herangi bir kurnazlık veya yanlış yapıldığı bitmiştir o insan tüm tayfanın gözünde, Selçuk abinin araç fuzuli yere masraf görecek şimdi dertsiz başa dert gibi bişey hiç gerek yoktu böyle bişeye, Oyumu kullandım direk REG için gönLümüzde REg halen daha KİNG ;)

G_TT_I
30-07-2012, 12:56
Masallah araclara guzel denemeler oldu UE ust devirlerde cok iyiydi .. İki aracida yapan ustalari tebrik ediyorum ...

Kanka sana 2 kere pm attım ama kutunu acmıyorsun sanırım, cep numaranı atarmısın bana.

Video'dan nos lu ve nos'suz kac boy fark ettiğini anlamadım ama nosun gucu adına baya fark vardır.

VA_VTİ
30-07-2012, 12:58
Benim daha ne ahmetle nede o garajdan cikan hicbir arabayla isim olmaz varsin onlar hizli olsun

Selcuk

miniks
30-07-2012, 13:10
Ahmet sen mevzuyu iyi çözemedin

Bu adamların arasında öyle kanlı bıçaklı rolling olayı yok ki

Adamlar anlaşmışlar şu şu şekilde gelicez şöyle denemeye çıkıcaz diye

iki tarafta öyle hazırlanmış kimse kimsenin kaput altına bakmamış güvenerekten

sonra nos basılmış ki bende konuyu yeni gördüm almış başını gitmiş o gece görmüş olsam nos basılmış diye direk yazardım :)

NOS basarak Ustayı göklere çıkartmak yakışmaz

burda ahmet ustanın suçuda yok 3 nc şahıslar hep bu boku yiyenler

neyse bir dahaki deneme ne zaman adil ve eşit şartlarda tabi UE güvenirmi kendisine orası bilinmez

benim gözümde REG çok iyi bir araç

life is life
30-07-2012, 13:13
Ne kadar anlamsız saçma işler bunlar.. bu camianın içinde olan ,birbirlerini tanıyan muhabbeti olan insalar. sonuca bak.. şaka.. bu mu yani söylenmesi gereken.. dostluklar hiçbirşeyin gerisinde kalmamalı.. tebrikler selçuk ve reg.. kazasız belasız..

İBRAHİM_MEY_GTİ
30-07-2012, 13:14
benim daha ne ahmetle nede o garajdan cikan hicbir arabayla isim olmaz varsin onlar hizli olsun

selcuk

selçuk bence yanlış konustun o kadar konustuk ettik senle ama bu yorumun hiç olmadı;) sence ben yanlışmıyım bana bunu söle:icon_tup:
denemicem felan yazıyosun...

PPR engineering
30-07-2012, 13:14
Ben yazmak İcin yazmam. Bizi gecen olmadi cok sukur. Bizim hakkimizda dedikodu wardi yakitla yurutuyorlar diye biz onlara istinaden video cekiP koyduk. Kol piston var dediler kol cikinca gercege inandilar.

Bence sen yazmak icin yazmissin. Ben yarisa ciktigimda nos basarak gecen olursa gecmistir. Cok sukur ole alengirli isler yaptilar ama gecemediler.

Gecselerdi gecmis olucaklardi. draglarda goki bizi gecti agİmizi mi actik. Adam gecti bizi dedik. Bos konusmayalim. Video ortada adam gecmis nasil gectigi oneml degil Rolling bu.

O sence.buda bence.spec listesi yazmaya gerek yok o zaman..

VA_VTİ
30-07-2012, 13:55
http://i1249.photobucket.com/albums/hh506/ggc63/26b619eb.jpg

Reg stres atiyor:D:icon_tup:

BAR22
30-07-2012, 13:59

sırtı dönük olan pembeli iyimiş kanka bence bi rolling ayarla bu gece :D

orhan_guney
30-07-2012, 14:00
aynen :icon_tup:
sırtı dönük olan pembeli iyimiş kanka bence bi rolling ayarla bu gece :D

mur_84
30-07-2012, 14:01
maşallah süper bir müsabaka.. rabbim kaza bela vermesin..

mami_makinen
30-07-2012, 14:12
Ben yazmak İcin yazmam. Bizi gecen olmadi cok sukur. Bizim hakkimizda dedikodu wardi yakitla yurutuyorlar diye biz onlara istinaden video cekiP koyduk. Kol piston var dediler kol cikinca gercege inandilar.

Bence sen yazmak icin yazmissin. Ben yarisa ciktigimda nos basarak gecen olursa gecmistir. Cok sukur ole alengirli isler yaptilar ama gecemediler.

Gecselerdi gecmis olucaklardi. draglarda goki bizi gecti agİmizi mi actik. Adam gecti bizi dedik. Bos konusmayalim. Video ortada adam gecmis nasil gectigi oneml degil Rolling bu.

Nasil la seni kimse gecmedi seni ilk gecen benim :) uc sti
Bu yazdiklarinda olmamis nos basacaksa soylicek cunku bizde alternatif cok onlarin noslu 106 sina bende atmo 106 var :) hakkinin hakkini veririz sikinti olmaz yeterki herkes seffaf olsun

Selcuk_RoL
30-07-2012, 14:13
Ahmet sen mevzuyu iyi çözemedin

Bu adamların arasında öyle kanlı bıçaklı rolling olayı yok ki

Adamlar anlaşmışlar şu şu şekilde gelicez şöyle denemeye çıkıcaz diye

iki tarafta öyle hazırlanmış kimse kimsenin kaput altına bakmamış güvenerekten

sonra nos basılmış ki bende konuyu yeni gördüm almış başını gitmiş o gece görmüş olsam nos basılmış diye direk yazardım :)

NOS basarak Ustayı göklere çıkartmak yakışmaz

burda ahmet ustanın suçuda yok 3 nc şahıslar hep bu boku yiyenler

neyse bir dahaki deneme ne zaman adil ve eşit şartlarda tabi UE güvenirmi kendisine orası bilinmez

benim gözümde REG çok iyi bir araç

Aynen dogru abi:icon_tup:

Selcuk_RoL
30-07-2012, 14:17
selçuk bence yanlış konustun o kadar konustuk ettik senle ama bu yorumun hiç olmadı;) sence ben yanlışmıyım bana bunu söle:icon_tup:
denemicem felan yazıyosun...

Seninle Her zaman konusurum ibo konusmayla alakali bi sikintimiz yok :icon_tup:
Ama ahm supriz yumurta hesabi oldugu icin bnm daha isim olmaz

aLperTunga
30-07-2012, 14:18

selçuk karşıdaki sarı bikinili arkadaş fena tısslıyor sana doğru nos basmışşş dikkat et fena bakıyor sana :)

BAR22
30-07-2012, 14:19
Bu yazdiklarinda olmamis nos basacaksa soylicek cunku bizde alternatif cok onlarin noslu 106 sina bende atmo 106 var :) hakkinin hakkini veririz sikinti olmaz yeterki herkes seffaf olsun

senin bu giderlerini topluyorum mami makinenden giderler adlı bi kitap çıkartıcam gelecek nesildeki gazcılara örnek olsun :D
hastasıyız dedeeeeeee :D

mami_makinen
30-07-2012, 14:23
senin bu giderlerini topluyorum mami makinenden giderler adlı bi kitap çıkartıcam gelecek nesildeki gazcılara örnek olsun :D
hastasıyız dedeeeeeee :D

Bizim yaptigimiz makara .. Ama bazen makaraninda sakaninda tadi kaciyo is eger nosla 106 yurutmekse onu butun elektrik ustasi yapar zaten .. Hee sen nosla 106 king olmak istersen bende noslu 106 ya benim ng 106 yi 97 oktan benzinle cikartir yaristiririm ..
Benim canim yanmaz gardassss :)

aLperTunga
30-07-2012, 14:25
Bizim yaptigimiz makara .. Ama bazen makaraninda sakaninda tadi kaciyo is eger nosla 106 yurutmekse onu butun elektrik ustasi yapar zaten .. Hee sen nosla 106 king olmak istersen bende noslu 106 ya benim ng 106 yi 97 oktan benzinle cikartir yaristiririm ..
Benim canim yanmaz gardassss :)

ya abi o değlide senın bu kısa repliklerin öldürüyor beni..tam benımde hoşuma giden sahneleri yazıyorsun :D

Benlenmisin değilmisin iskoçyalııı,

Yakktılar ben merdaliiiiii yaktılarrrr beniiiiiiiiiii :D

mami_makinen
30-07-2012, 14:27
ya abi o değlide senın bu kısa repliklerin öldürüyor beni..tam benımde hoşuma giden sahneleri yazıyorsun :D

Benlenmisin değilmisin iskoçyalııı,

Yakktılar ben merdaliiiiii yaktılarrrr beniiiiiiiiiii :D

Ya reis ben halk adamiyim sizin dilinizden ben anlarim:)
Bak simdide siyasetci oldum :)

Selcuk_RoL
30-07-2012, 14:29

İste simdi mahf olduk:)

aLperTunga
30-07-2012, 14:32

-Kars uzak doğumuu?
i: yakın batı mı?

:D :D

mami_makinen
30-07-2012, 14:33
-Kars uzak doğumuu?
i: yakın batı mı?

:D :D

Sen daha iyi bilirsin :) sabah aksam kasar yiyomussun :)

miniks
30-07-2012, 14:33

Yan yana gelipte gecmisligin yok cok sukur ama arkadan geliP gecmsligin war dogrudur. 0.6 bar basarken. Ama gectin mi gectin hemde arkadan gelip
:) kimsenin akli karismasin.(burasi mami abim icin)

ben rolling de sonuca bakarim. Adam gecmis. Bi sonrakine sende bagla nosunu sen gec. Biz dostca deniyoruz lafini da herkes bi siksin. Cok gorduk ole dostluk. Mami abi bu son paragraf sana degil.

orcunnn
30-07-2012, 14:36
Sabahtan beri Buğra ile ban ı kaldırması için kavga ediyorum kaldırmadı. Konuya yazıcam yazamıyorum çıldıracaktım. En sonunda Ufuk un nick i kullanmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

Sabah ilk izledim Selçuk a diyecektim olm senin araban zaten ısıyı sevmiyor bu sıcaklarda denedin yine aynısı oldu. Çünkü daha önce Orçunla denemelerine benzerlik gösteriyordu. Öne fırlayıp yavaşlıyordu. Sonra zaman tuttum baktım iyi denemelerine göre çok çok az oynama var. O zamanda aklıma başka şeyler geldi nos gibi. Ama koca nos tüpü sökük arabada görünür Selçuk atlamaz dedim içimden. Ama aklım almadı 1 boy geriye düşen aynı setuptaki arabanın yakalayıp geçmesi. Sonra gerçek ortaya çıktı. İlk aklıma gelen zamanın PPR kaanın ne kadar haklı olduğunu göstermesi idi ve Kaan a mesaj attım. Bu ahm daha önce kaana söylemediğini bırakmadı aynı şekilde SS306 Alicanda. Ama ne oldukları zamanla ortaya çıktı.

Şimdi uruçta diyorki ahmetin suçu yok. Ahmetin nasıl suçu yok ben anlamadım. Arabayı kullanan Ahmet nosu basan ahmet deneme sonrası buraya yazan herkese teşekkür eden emeklerimizin karşılığını aldık diyen ahmet. Aman ahmetin suçu yok. Ahmetin suçu yoksa o zaman denemeden sonra Selçuka derdi ki kardeşim geçtik ama kendini üzme nos bastık derdi. Ya da buraya yazarken geçtik ama söylemedik nos bastık diye yazardı. Hiç birini yapmadı. Ne oldu Ahmet suçsuz. Kimse kusura bakmasın 106 ım olsa dünya da da tek 106 ustası Ahmet kalsa yine de arabamı o kapıdan sokmam bu olaydan sonra. Bi de arkadaşız diolar ya ona daha çok gülüyorum.

kelalper

alper abi benim izledigimde direk aklıma o geldı selçuk sıcak sıkıntısı yaşadı dedım.
ama bence sende olayı bence sacma yerlere gıtmesın cunku nos olayını söyleyen yıne ahmet ahm ustalıgına bence kımse laf etmemelı cunku adam ısı tam anlamıyla hakkı ıle yapıyor ve bılıyor
selcuk konusuna gelınce sonucta reg çok emek harcanıyor ve gercekten çok hızlı bu sekılde gecılınce adamın canı sıkılıyor oda fazlası ıle haklı bısey dıyemem ıkısıde ıyı arkadasımdır bence dukkan karıstırmayalım derım ben

mami_makinen
30-07-2012, 14:37
Yan yana gelipte gecmisligin yok cok sukur ama arkadan geliP gecmsligin war dogrudur. 0.6 bar basarken. Ama gectin mi gectin hemde arkadan gelip
:) kimsenin akli karismasin.(burasi mami abim icin)

ben rolling de sonuca bakarim. Adam gecmis. Bi sonrakine sende bagla nosunu sen gec. Biz dostca deniyoruz lafini da herkes bi siksin. Cok gorduk ole dostluk. Mami abi bu son paragraf sana degil.

Son gune kadar adamlarin arabasiyla yanyana gelip yolda tyming yapmalari icin yardimci olmusuz ..
Eger ki selcukun icinde az bisey kasarlik olsa buna musade edermi sence
Ben en basindan beri dedim cikin deneyin aslan gibi gecende gecilende birbirini tebrik etsin ikiside tamam demis ..bu lafin ustune nos basilirsa sen ne dusunursun cok merak ederdim ..

Selcuk_RoL
30-07-2012, 14:45
alper abi benim izledigimde direk aklıma o geldı selçuk sıcak sıkıntısı yaşadı dedım.
ama bence sende olayı bence sacma yerlere gıtmesın cunku nos olayını söyleyen yıne ahmet ahm ustalıgına bence kımse laf etmemelı cunku adam ısı tam anlamıyla hakkı ıle yapıyor ve bılıyor
selcuk konusuna gelınce sonucta reg çok emek harcanıyor ve gercekten çok hızlı bu sekılde gecılınce adamın canı sıkılıyor oda fazlası ıle haklı bısey dıyemem ıkısıde ıyı arkadasımdır bence dukkan karıstırmayalım derım ben

Orcunum mevzunun farkinda degilsin galiba adam arabaya nos baglamis dayi bizi gecebilmek icin bide bnm yuzume bakarak diyorki reg de bi sorunmu var kanka? Bunu baglayan kullanan soyleyen ahm kimi karistiralim sari cizmeli mehmet agayimi? :)

miniks
30-07-2012, 15:00
Son gune kadar adamlarin arabasiyla yanyana gelip yolda tyming yapmalari icin yardimci olmusuz ..
Eger ki selcukun icinde az bisey kasarlik olsa buna musade edermi sence
Ben en basindan beri dedim cikin deneyin aslan gibi gecende gecilende birbirini tebrik etsin ikiside tamam demis ..bu lafin ustune nos basilirsa sen ne dusunursun cok merak ederdim ..

Mami abim hep demio muyuz deneme die cikmalar yalan diye. gene aynisi olmus. O yuzden elnden geleni ardina komican abi diorum

orcunnn
30-07-2012, 15:03
Orcunum mevzunun farkinda degilsin galiba adam arabaya nos baglamis dayi bizi gecebilmek icin bide bnm yuzume bakarak diyorki reg de bi sorunmu var kanka? Bunu baglayan kullanan soyleyen ahm kimi karistiralim sari cizmeli mehmet agayimi? :)

neyse kanka öpüyorum seni :D yanlız ben artık olayı çözdüm bı 106 alırsam kesin nos olacak yoksa bende geçemem seni :D :D :D

aspava983
30-07-2012, 15:06
takip ettiğim kadarıyla bu mevzu daha çok uzar..
ama diğer taraf reg'i geçebilmek için nos basmışlarsa burda selçuk arkadaşın üzülmesine gerek yok aksine sevinmesi gerekir ki aracını geçmek için nos basıyorlar daha ne olsun :D
kazasız belasız severek izliyoruz hocam ;)

Gürkan
30-07-2012, 15:08
ortada çok büyük bi ayıp var selçuk zaten senin araban belliydi ne olduğu ben oyumu reg e vermiştim bu duruma göre gene REG king bence demekki reg de nos bassa neler olucak

B.Aktepe
30-07-2012, 15:12
Konu netliğe kavuştuğuna göre konuyu kilitleyelim mi? Daha fazla uzamasının anlamı olmadığını düşünüyorum. 30 sayfa videolar bölümü için çok fazla hakikaten.

Ayrıca,

Nos için hemfikirim, söylenmeden yapılması kesinlikle kabul edilebilir birşey değil. Gizlenmesi zaten sıkıntı. Ama yakıt için aynı şeyi söyleyemem, yakıt koymak, arabasının sıkıştırmasını ona göre seçmek, ayarını ona göre yaptırmak vs bunlar tartışılamaz bile.Yakıt yaptığını,koyduğunu insanlar kimseye söylemek zorunda değil. Aynı şekilde araç sökmek içinde aynı şeyi düşünüyorum.

Amaç yarışmak ise, herkes elinden geleni yapmalı. Reg 106 yı draglarda kupa ile görmek istiyorum içimden geçen budur.