Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandırıldım Lütfen Yardım
Aynen adamların karşısına tek çıkmayın/gitmeyin.
aliosmanizm
24-05-2013, 15:14
Meriç Özlem, elinden gerekeni yapmış bir an önce bulunur ve herkes rahat bir nefes alır inşallah..
Bugun arkadaşa olan yarın bizede olabilir çok çok dikkat etmek gerekiyor artık herkes çakallık peşin olmuş artık nakiti cebe koymadan satış işi olmaz.. Allah yardımcınız olsun..
SOMEONESPECIAL
24-05-2013, 15:15
Hukuki bütün yollar önümüzü kapatıyo hiç kimse olumlu konuşmuyor :(
Şimdi yapmamız gereken aracı bulup bağlatmak mahkeme sürecini bekletmek olacak
Şu an ki ruhsat sahibi Dursun DEMİR bağcılar ikametinde oturuyor Sigorta Bakırköy / Yenibosna tarafında yapılmış ve trafik tescil Avcılar
Yani araç bu saydığım bölgeler ve yakınlarında muhtemelen şu an itibariyle tek çarem aracı yakalatmak
Evet biliyorum yakalatsam da mahkeme sonuçlanana kadar aracımı alamayacağım ama en azından o şerefsizlerin elinde kalmamış olur bi nebze olsun içim rahatlar
Son olarak adam 10 dakika önce aradı ve birazdan çıkıp yanına geliyoruz dedi kafam karman çorman :S
Telefon şirketinden bulunamaz mı bi eleman tanıdık...
Nerede olduğunu belirlesek cümbür cemaat gideriz arabayı almaya
Son olarak adam 10 dakika önce aradı ve birazdan çıkıp yanına geliyoruz dedi kafam karman çorman :S
Allahtan ümit kesilmez iyişallah paranı yada aracı getirir adam
Ben Meriç Özlem, Melih'in kardeşiyim. Sizi aydınlatmak isterim, Eksper bürosunda çalışıyorum ve sabahtan beri Dursun Demirci isimli şahsın telefon numarasına ulaşmaya çalışıyordum. Acentesini aradım ve acentesi ağzına lafı geveliyip durdu, Normalde ben müşterisinin telefonunu istediğimde ve eksper bürosunda çalıştığımı söylediğimde derhal verilirdi. Bu sefer öyle olmadı acente bu işin içinde olduğunu düşünüyorum, dün saat 17.00'da trafik poliçesi kesilmiş EURO sigortadan. Bende inada bindirdim ve EURO sigortayı aradım, sağolsun tanıdıkların vasıtasıyla Dursun Demirci isimli şahsın telefon numarasını aldım. Cemil abiye de verdim numarasını. Sonuç olarak Cemil abi de iş, Dursun Demirci onların adamıdır, yoksa günah keçisi midir orasını bilinmez kimsenin günahına girmek olmaz, ancak Cemil abinin aracının suanda Dursun Demirci de olduğu gerçeği kesinlikle doğrudur. Bu görüntü bana aittir. Saat ve tarih sağ alt köşe de gözükmektedir. Plakası hala değişmemiş, büyük bir ihtimalle de 3. satışı gerçekleşeceği için plakası değişmiştir. İnşallah 3. satış gerçekleşmeden araç bulunurda, herkes keyfine bakmaya devam eder. Eğer yanlış bir şey yazdıysam yada kusurlu bir şey yazdıysam affınıza sığınıyorum. İyi günler dilerim..
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/05/24/d5D3a.jpg
ALLAH razı olsun kardeşim çok ilgilendin, biz gerekli bilgileri polise ve savcılığa verdik ama polisler tebligat gönderecek çağıracak falan derken zaman geçiyor bu adamı hemen gidip alalım diyen yok maalesef, o yüzden yapabileceğim en iyi şey aracı bulup bağlatmak olacak
Onurkk06
24-05-2013, 15:18
polisle falan gidin hatta kalabalık gidin böyle insanlardan herşey beklenir floryada ataköyde e46 lara kitlendim ama bişey göremedim
ozan cpr
24-05-2013, 15:19
kardeş büyük geçmiş olsun benimde basıma geldi eger aynı zamanda satış yapılırsa bır baskasının adına durum cıkmaza gırıo ınsallah verdıgın adamın adınadır suan arac ...
ah yer tespiti yapabilecek bir polis arkadaşımız olsa...
ah yer tespiti yapabilecek bir polis arkadaşımız olsa...
Artık polislerin de elinden aldılar yer tespitini savcılık izni olmadan onlarda yer tespiti yapamıyor :(
trafik den bir tanıdık olursa devriye atan arabalara telsiz anonsu geçebilir..
melih emniyetten yada trafikten hiç tanıdık yok mu?
SOMEONESPECIAL
24-05-2013, 15:25
Artık polislerin de elinden aldılar yer tespitini savcılık izni olmadan onlarda yer tespiti yapamıyor :(
O yüzden telefon şerketinde bi tanıdık bulup yerini bulmak lazım l altından demiştim.
burkaykalyon
24-05-2013, 15:25
Ya foruma üye Trafik Polisi İsmail Özkan'a kimse ulaşamaz mı? Kendisi Adana'da ancak illaki İstanbul'da bir tanıdığı vardır diye düşünüyorum. El birliği ile bulalım şu arabayı içim acıyor :(
Geçmiş olsun kardesim :( boyle adileri yakaladin zaman orman kanunlarini uygulayacaksin ....
adamlar harbıden gelıcekmı acaba? yoksa kafamı karıstırıyorlar?
bugün'ü de kazanıp saat 5 e kadar bi satış daha yapmasınlar sakın?
inş. hallolur ya,walla cok zor bi durum
ben bir arkadaş buldum isim veremiyorum çevik kuvvetten.
senin plakanı ve cep numaranı verdim. bir tespit olursa arayacaklar seni.
Purmol35
24-05-2013, 15:32
Çok çok geçmiş olsun . Umarım bir an önce sıkıntıyı atlatırsınız . Malesefki ülke de legal olarak hiçbirşey adam gibi yürümüyor ,en güzeli illegal yollar . Araba sağda solda denk geldiğinde içindekilerle beraber çöküp götürüceksin . Direk işkence ediceksin bu şerefsizler e . İnsanlar ne emeklerle çalışıp didinip alıyor , itin uğursuzun şerefsizin teki gelip resmen el koyuyor . Allah belalarını versin .
Aracı bir yerde görürsek ne yapmamız gerekiyor ? Size nasıl ulaşabilecekler?
Bağcılar çevresinde ki polislerede ben söyleyeceğim birazda etrafı araştırıcam inş bulunur çok geçmiş olsun.
Aracı bir yerde görürsek ne yapmamız gerekiyor ? Size nasıl ulaşabilecekler?
beni ararsanız tanıdık bi polis abimizle gidip aracı bağlatma imkanımız var
Cemil ÇELİK : 0544 593 06 81
İlgi ve alakasını eksik etmeyen tüm arkadaşlara sonsuz kez teşekkür ediyorum inanın bu ilginizi gördükçe gözlerim doluyo hepinizden ALLAH razı olsun
RottingChrist
24-05-2013, 15:38
konu sosyal ortamlarda paylaşılmaya başladığından beri ziyaretçi sayısı 200 altına düşmedi. muhtemelen büyük etkisi olmuştur fakat bu şekilde dolandırıcılık yapan bir şebekenin paranı iade etmeye geliyoruz demeleri nekadar inandırıcı olduğu bilinmez. zaten sizin gerekli yerlere başvurduğunuzu ilgili işlemleri başlattığınızı da bilidkleri için kağıt üzerinde haklı gözüktüklerinden yanınıza gelip kendilerini riske atacaklarını hiç sanmıyorum. inşallah dedikleri gibi para iadesinden başka bir şey için gelip canınızın daha fazla sıkılmasına sebep vermezler. kesinlikle yalnız gitmeyin ve ortamı gerecek, hukuki işlemler başladığında sizi zor durumda bırakacak bir şey yapmayın. (yazması kolay uygulaması zor)
Harun S.
24-05-2013, 15:41
Çok zor ve fazlasıyla can sıkıcı bir olay gelmiş başınıza. Allah sabır versin. Kısa sürede olay çözümlenir açığa kavuşur paranızı alırsınız inşallah..
SOMEONESPECIAL
24-05-2013, 15:43
konu sosyal ortamlarda paylaşılmaya başladığından beri ziyaretçi sayısı 200 altına düşmedi. muhtemelen büyük etkisi olmuştur fakat bu şekilde dolandırıcılık yapan bir şebekenin paranı iade etmeye geliyoruz demeleri nekadar inandırıcı olduğu bilinmez. zaten sizin gerekli yerlere başvurduğunuzu ilgili işlemleri başlattığınızı da bilidkleri için kağıt üzerinde haklı gözüktüklerinden yanınıza gelip kendilerini riske atacaklarını hiç sanmıyorum. inşallah dedikleri gibi para iadesinden başka bir şey için gelip canınızın daha fazla sıkılmasına sebep vermezler. kesinlikle yalnız gitmeyin ve ortamı gerecek, hukuki işlemler başladığında sizi zor durumda bırakacak bir şey yapmayın. (yazması kolay uygulaması zor)
Al arabanı şikayetinden vazgeçte diyebilirler... Yada şikayetinden vazgeç al arabanı.
Çünkü harbiden dallandı budaklandı sanal ortamda mutlaka onların kulağına kar suyu kaçmıştır.
TT bir ilke daha imza atar gibime geliyor
sürekli sayfaya bakıyorum iyi haber geldi mi diye valla....
inşallah aracı ya da parasını alabilirsin bugun
yaklaşık 1 saat önce tekrar arayıp 2 3 saate kadar parayı getiriyoruz 3 4 bin tl eksiğimiz kaldı dedi, bu tamamen zaman kazanma taktiği gibi geliyor bana geleceklerini düşünmüyorum
3 saat bile bitti.
Bu iş legal yolla çözülmez. Adamı bulup mahkemeye çıkartsanızda çözülmez, sonuçta elinizde satış var (sizi dolandıran kişidede var) ve bu satışdaki paramı aldım gibi ibare olduğunuda biliyorsunuz... E peki adam demiyecekmi mahkemede ben verdim parayı ! Bakın satış kağıdında aldığına dair imzası var..
Allah yardımcın olsun..
OnurSinanoglu
24-05-2013, 15:45
az önce e-devletten aracın plakasını sorgulattım ve kayıtlarda hala avcılarda olduğu gözüküyo çok zor durum bi kere bizimde başımıza gelmişti ama kaba kuvvet zoruyla paramızı alabilmiştik. çok büyük geçmiş olsun böyle insanlara neler yapmak gerektiğini herkes argo şekilde çok iyi biliyo..
Aracın resimlerini başka resim sitesinden yükleme imkanın varmı bu site yasaklı bazı arkadaşlarda görmüş olurlar
freelife
24-05-2013, 15:46
bu haberin girmediği ev kalmaz yarına ..inşallah olumlu sonuçlanır .
RottingChrist
24-05-2013, 15:49
abi bu durumda zaten dallanıp budaklanacağı kesin. herkes bir tanıdığını devreye sokup aracı budurtmaya çalışacaktır. bunu zaten biliyorlar ve göze alıp bu işi yapıyorlar. inşallah dediğin gibi bir durum olur da hepimiz rahatlarız. bu güne kadar çok çalıntı konusu açıldı ama ne yalan söyleyeyim ilk defa bu kadar üzüldüm. normal bir hırsızlık değil çünkü adamlar malına çöküyor ve elin kolun bağlı.
Al arabanı şikayetinden vazgeçte diyebilirler... Yada şikayetinden vazgeç al arabanı.
Çünkü harbiden dallandı budaklandı sanal ortamda mutlaka onların kulağına kar suyu kaçmıştır.
TT bir ilke daha imza atar gibime geliyor
SOMEONESPECIAL
24-05-2013, 15:52
abi bu durumda zaten dallanıp budaklanacağı kesin. herkes bir tanıdığını devreye sokup aracı budurtmaya çalışacaktır. bunu zaten biliyorlar ve göze alıp bu işi yapıyorlar. inşallah dediğin gibi bir durum olur da hepimiz rahatlarız. bu güne kadar çok çalıntı konusu açıldı ama ne yalan söyleyeyim ilk defa bu kadar üzüldüm. normal bir hırsızlık değil çünkü adamlar malına çöküyor ve elin kolun bağlı.
Helal mal gelir geri.....................
öncelikle polisten habersiz ferdi olarak hiçbirşey yapmayın. her durumda polisi haberdar etmekten çekinmeyin. ''ne yapalım, sen parayı aldım, satışı yaptım alacağım yoktur diye atmışsın imzayı'' demez, diyemez. sonuçta karar mercii polis değildir. bir şikayet vardır ve bunu değerlendirmek ve takip etmek zorundadır.
Araç satış işlemlerinde; 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 20. maddesine göre, hukuki satış işlemi noter satışıyla gerçekleşmektedir. Vekaletle noterden satış yapıldıktan sonra, satışın geri dönüşü mümkün değildir.
sonuçta mantığın ve gerçeğin işlemediği kitaplarda yazılan kanunlar ve prosedürler ne ise
o uygulanır.
yapacak bişey kalmamış gibi görünüyor. Diyelim ki araç görüldü haber verildi. hangi sebeple araç bağlanacak yada el konulacak. Sonradan alan 3. şahıs ister şebeke üyesi, isterse sade vatandaş olsun, işte noter satış sözleşmesi, paramı verdim aldım
diyecektir. bu durumda da yapacak bişey yok gibi görünüyor.
olayın Tek tek tek dayanılacak tarafı savcının düşüncesi ve kararı olacaktır.
Armageddon
24-05-2013, 15:56
Büyük geçmiş olsun, inşallah ya parayı ya da aracı geri alırsınız...
şuan yapmak istedikleri tamamen zaman kazanmak araç bir el daha değiştirebilir noterlerin ortak kullandığı bildirimlerin yapıldığı bir sistem yokmu en azından bu kişi üzerinden satışı engellense
öncelikle polisten habersiz ferdi olarak hiçbirşey yapmayın. her durumda polisi haberdar etmekten çekinmeyin. ''ne yapalım, sen parayı aldım, satışı yaptım alacağım yoktur diye atmışsın imzayı'' demez, diyemez. sonuçta karar mercii polis değildir. bir şikayet vardır ve bunu değerlendirmek ve takip etmek zorundadır.
Araç satış işlemlerinde; 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 20. maddesine göre, hukuki satış işlemi noter satışıyla gerçekleşmektedir. Vekaletle noterden satış yapıldıktan sonra, satışın geri dönüşü mümkün değildir.
sonuçta mantığın ve gerçeğin işlemediği kitaplarda yazılan kanunlar ve prosedürler ne ise
o uygulanır.
yapacak bişey kalmamış gibi görünüyor. Diyelim ki araç görüldü haber verildi. hangi sebeple araç bağlanacak yada el konulacak. Sonradan alan 3. şahıs ister şebeke üyesi, isterse sade vatandaş olsun, işte noter satış sözleşmesi, paramı verdim aldım
banka dekontunu görmeden savcı dolandıran kişinin ödeme yaptım demesini dinlemez....
kanunen 8000 tl üzeri işlemlerin banka aracılığı ile yapılması mecburidir.
tuningcan
24-05-2013, 16:02
tekrar satıs yapacak olsalar adamlar neden trafik sigortası yaptırsınlar ki ?
Valla kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm, inşallah paranı geri alabilirsin..
Allah yardımcın olsun
OZGUREHYA
24-05-2013, 16:03
geçmiş olsun cemil inşallah bulunur
tekrar satıs yapacak olsalar adamlar neden trafik sigortası yaptırsınlar ki ?
belki de çevirmeye girip bağlanmamak içindir eğer bağlanılıyorsa sigortasız araç tabi
banka dekontunu görmeden savcı dolandıran kişinin ödeme yaptım demesini dinlemez....
Şuraya yazsana bu forumdan kaç kişi çıkacak arabasını satıp 8000tl üzeri işlemi bankadan yapan :) Yazdığınızın bir bağlayıcılığı yok..
o uygulanır.
savcılık diyorsun sonra yorum diyorsun...haa anca bu işe bakan savcı hakan akkaya ise yorum yaparak işi çözebilir.
nasıl dinlemeyecek? adam imza atmış noterde ötesi yok. en fazla ödemeyi bankadan yapmadılar diye suçlayabilir.
beyler aramızda doktor,avukat, hakim, savcı, mühendis, öğretmen ... yok yok... hırsızda vardır kesin. bize bi durumu anlatsında hepimiz rahatlayalım. yoksa biz saf temiz çocuklar olarak bu işin içinden çıkamayacağız. birde üstüne birbirimize düşeceğiz az sonra...
beyler aramızda doktor,avukat, hakim, savcı, mühendis, öğretmen ... yok yok... hırsızda vardır kesin. bize bi durumu anlatsında hepimiz rahatlayalım. yoksa biz saf temiz çocuklar olarak bu işin içinden çıkamayacağız. birde üstüne birbirimize düşeceğiz az sonra...
yeminlen her yorumun techturkey incisi olur ya:)
SOMEONESPECIAL
24-05-2013, 16:13
Ne kadar açık sözlüsün başkan ya....
Valla şu saatten sonra Cemil i arayıp şu kadar para getir,
satışını da arabanı da al diyebilirler şikayetinden vazgeçmek suretiyle.
Buna benzer durumda mal sahibinden para talep edildiğini duydum araya
aynı sıfatta insan sokunca
Abi benim tahminimde o yönde. Adamlar hala telefona çıkıyorsa, kardeşim ver şu kadar para aracını geri verelim gibi bir şey olabilir.
şimdi başkan adamaların ne tarz hareket edeceğini bizim tahmin etmemiz mümkün değil...
forumun yüzde doksanı dolmuşta para üstünü isterken tedirgin oluyor biz kalkmış devlete, yasalara diss atan adamların ne yapacağını tartışıyoruz.:D bizim hayal gücümüzün çok üstünde şeyler olabilir.
allah hırsızın bile hayırlısını versin.
savcılık diyorsun sonra yorum diyorsun...haa anca bu işe bakan savcı hakan akkaya ise yorum yaparak işi çözebilir.
???????+99
SOMEONESPECIAL
24-05-2013, 16:18
Abi benim tahminimde o yönde. Adamlar hala telefona çıkıyorsa, kardeşim ver şu kadar para aracını geri verelim gibi bir şey olabilir.
Bi de olay büyüdü ya sanalda... herkesin gözü üzerinde olacak arabanın rahat
satamayacaklar birine binemeyeceklerde... Dur bakalım ama haftasonu bu iş biter tahmininm
SOMEONESPECIAL
24-05-2013, 16:19
şimdi başkan adamaların ne tarz hareket edeceğini bizim tahmin etmemiz mümkün değil...
forumun yüzde doksanı dolmuşta para üstünü isterken tedirgin oluyor biz kalkmış devlete, yasalara diss atan adamların ne yapacağını tartışıyoruz.:D bizim hayal gücümüzün çok üstünde şeyler olabilir.
allah hırsızın bile hayırlısını versin.
Aynen biraz helal süt emmiş olsalar bari
cemil arkdsmızı arayıp parayı getırcez dıyen adam acaba şuan satısı alan kısımı? yanı plakayı JM yapanmı, yoksa cemilin sattıgı kişilermi ?
gercı ikisininde ortak olma olasılıgı % 99 ama..
Polis farugun başına buna çok benzer bir olay geldi
Arabayı bulup yeddiemine çektirtti mahkeme dava sonuçlandı sonra aldı
Danışın derim
Bi de olay büyüdü ya sanalda... herkesin gözü üzerinde olacak arabanın rahat
satamayacaklar birine binemeyeceklerde... Dur bakalım ama haftasonu bu iş biter tahmininm
Abi bu olay çözülmez, belki hatırlarsın bizim başımızada geldi ve dolandıran kişi polis memuru :) adamı görev yerindede bulduk nöbetci mahmemeyede yönlendirdik sonuç elde var koca bir sıfır :)
Allah kimseyi bu hale düşürmesin ve basireti bağlamasın ..
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/87713-gitti-megane-dolandirildik.html
Danışın derim
Farukta nasıl uyanmamış hayret.
burkaykalyon
24-05-2013, 16:32
Sosyal medyada inanılmaz bir büyüme var bu konuda. Bence sorun çözülecek. Facebook'ta beğendiğim her iki araba sayfasından birinde bu ilan var ve sürekli tekrarlanıyor. Bence hırsızlar durumdan haberdar oldu ve bir şekilde(para karşılığı şikayetten vazgeçme gibi) arabayı iade edeceklerdir. Yani ben inanıyorum.
RottingChrist
24-05-2013, 16:33
aynen bak bende hatırladım. ortak bir arkadaşımdan duymuştum bu konuyu.
Danışın derim
Adam gelmedi ve telefonunu açmıyor artık zamana oynadığını tahmin etmiştik ama yinede bi umudumuz vardı oda bitti :(
Az önce biri aradı kocaeli yönünden pendik istikametine aracınız önümde gidiyor dedi plakasını sordugumda ortası jm sonunu tam göremiyorum araç var aramda dedi sizce 1 günde plakası gerçekten değiştirmiş olabilirler mi yoksa hedef mi şaşırtıyolar artık kafam kaldırmıyor
SOMEONESPECIAL
24-05-2013, 16:46
Adam gelmedi ve telefonunu açmıyor artık zamana oynadığını tahmin etmiştik ama yinede bi umudumuz vardı oda bitti :(
Az önce biri aradı kocaeli yönünden pendik istikametine aracınız önümde gidiyor dedi plakasını sordugumda ortası jm sonunu tam göremiyorum araç var aramda dedi sizce 1 günde plakası gerçekten değiştirmiş olabilirler mi yoksa hedef mi şaşırtıyolar artık kafam kaldırmıyor
Bu işin kötü tarafıda bu... Asılsız ihbarlar gelecek maalesef. Belki de gerçek ama
bilemeyeceksin ki?
Farukta nasıl uyanmamış hayret.
Sene 2009 , 2004 typerı 200 tl ye vermişliğim var :) canlı şahitlerim var :)
Benim davada araç bende satış onlardaydı ve ben hemen satılamaz kaydı koydurdum 11,5 ay sonra mahkemeden geri aldım
Öğlen cemille konuştum yol gösterdim ama o tedbir koyduramadı sanırım
Şu an gelen bir diğer mesaj
Abi araç Sapancanın orda belediyenin önündeymiş birisi söyledi sayfamdan, satılık yazıyormuş önünde
şu para transferine noter veya bankalar, bir şekilde bir kurum tarafından aracı olunsa ya,
alan parayı havuza ödesin, noter ödemeyi görmeden satışı yapmasın, satan da parayı havuzdan alsın..
bu tarz dolandırıcılıkların önüne geçilir.
Bildiğim kadarıyla ev alım-satımlarında para transferi banka üzerinden yapılıyor.
Firat.M3
24-05-2013, 16:49
fotoğrafını çekip koysalardı keşke emin olunurdu aracın doğruluğundan. plakaya bakmışlar mı ?
Mivec_4G63
24-05-2013, 16:51
Sakaryada olan bir üyemiz Allah rızası için arabaya baksın inşallah doğru araçtır.
Abi araç Sapancanın orda belediyenin önündeymiş birisi söyledi sayfamdan, satılık yazıyormuş önünde
Öncelikle geçmiş olsun , Artık size gelen ihbarlarda birazda iş bize düşüyo mesela şuan sapancadan arkadaşımız varsa gidip bakarsa kafanızda soru işareti kalmaz.
Firat.M3
24-05-2013, 16:53
plakası zaten JM olmadı mı aracın ? önceki sayfalarda bi arkadaş paylaşmıştı yeni plaka ve bilgileri.
Mivec_4G63
24-05-2013, 16:53
şu para transferine noter veya bankalar, bir şekilde bir kurum tarafından aracı olunsa ya,
alan parayı havuza ödesin, noter ödemeyi görmeden satışı yapmasın, satan da parayı havuzdan alsın..
bu tarz dolandırıcılıkların önüne geçilir.
Bildiğim kadarıyla ev alım-satımlarında para transferi banka üzerinden yapılıyor.
Gerçekten çok büyük bir açık bu, noterde adam sana parayı veriyor sayıyosun, bi yandan da düşünüyosun acaba sahte para var mı içinde diye. Kesinlikle buna bir çözüm bulunmalı.
SOMEONESPECIAL
24-05-2013, 16:54
plakası zaten JM olmadı mı aracın ? önceki sayfalarda bi arkadaş paylaşmıştı yeni plaka ve bilgileri.
Plaka takılıp trafiğe çıkmışmıdır anlamında söyledi galiba...
fotoğrafını çekip koysalardı keşke emin olunurdu aracın doğruluğundan. plakaya bakmışlar mı ?
Yolda önümde gidiyo diyen veledi aradım dalga geçiyo piç sövmemek elde mi arkadaş ya kartalda durdu abi diyo neresi diyorum bi dakka abi diyo klavye sesi geliyo kartaldan yer bakıyo ben bu şerefsize ne diyeyim şimdi ya :ofk:
Plaka takılıp trafiğe çıkmışmıdır anlamında söyledi galiba...
aynen aynen 1 günde alıp takmışlar mıdır acaba
Firat.M3
24-05-2013, 16:56
ne kadar şerefsiz bir millet oluyoruz biz böyle..
sapanca'da gören sağlam mı peki ? plaka takması yarım gün..
Yolda önümde gidiyo diyen veledi aradım dalga geçiyo piç sövmemek elde mi arkadaş ya kartalda durdu abi diyo neresi diyorum bi dakka abi diyo klavye sesi geliyo kartaldan yer bakıyo ben bu şerefsize ne diyeyim şimdi ya :ofk:
ver telefonunu şu ibnenin
turbo&quattro
24-05-2013, 16:57
Hemen yeni konu acin Sapanca'da kimse varmi diye kisaca konuyu ozetleyerek. 1 sayfa sonra unutulup gidecek bu bilgi .
veledin numarayı ifşa ette arayıp soranı çok olsun..
ver telefonunu şu ibnenin
pm gönderdim dostum
nasıl dinlemeyecek? adam imza atmış noterde ötesi yok. en fazla ödemeyi bankadan yapmadılar diye suçlayabilir.
tünay başima geldi ordan biliyorum...
aynı şekilde gariban bir arkadaşi dolandırmışlardı..
galericiye araçı satmışlar satış vermişler....galerici internetten araçın piyasasına bakarken kıllanıp ödemeyi yapmamiş tesadüfen aracın dolandırılan kişiden ilanını görünce arayıp durumu anlattı.adam da avukatıyla beraber gelip araçını geri aldı galeri sahibi olan arkadaşimda dolandırılan kişiye satısını yaptı.
cağlayan da savcı ya gidildiğinde dolandıran kişi parayı ödediğini ve satışını aldığını söyledi savcıdan gelen cevap DEKONT MAKBUZ VAR MI ÖDEDİĞİNE DAİR ??? yok sa çıkabilirsiniz ...şikayetci olunarak dolandıran kişiler göz altına alınmıştı onlar da serbest bırakıldı...olay kapandı.
Ya arkadaş ben burda zaten kan ağlıyorum adam bide arayıp dalga geçiyor sinirimden ağlıyorum böyle insanlık vicdan olur mu ya :(
Ne Olur Ne Olmaz Parayı Getirdigini Düşünelim Sakın Tek Başına Gitme .. Polislerler İşbirligi İçinde Ol Adama Mesaj At Sikayetçi Oldum Aracı Her Yerde Aryorlar Veya Tehtit Mesajları Yolla Geçmiş Olsun Kardeşim
Ya arkadaş ben burda zaten kan ağlıyorum adam bide arayıp dalga geçiyor sinirimden ağlıyorum böyle insanlık vicdan olur mu ya :(
tedbir koydur iyi bir avukatla zaman kaybetmeden....
Mivec_4G63
24-05-2013, 17:03
Ne Olur Ne Olmaz Parayı Getirdigini Düşünelim Sakın Tek Başına Gitme .. Polislerler İşbirligi İçinde Ol Adama Mesaj At Sikayetçi Oldum Aracı Her Yerde Aryorlar Veya Tehtit Mesajları Yolla Geçmiş Olsun Kardeşim
tamam yardım etmek istiyorsun güzel de, önceki mesajları okuyup yazmanı tavsiye ederim.
turbo&quattro
24-05-2013, 17:03
Hemen yeni konu acin Sapanca'da kimse varmi diye kisaca konuyu ozetleyerek. 1 sayfa sonra unutulup gidecek bu bilgi .
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/156251-sapancada-kimse-varmi.html
Bu ihbarla ilgili yeni bir konu actim ilerleyen sayfalarda kaybolmadan segerlendirilsin diye.
tedbir koydur iyi bir avukatla zaman kaybetmeden....
bi kaç avukatla görüştüm tedbir konusunda kesin koydurabiliriz diyemiyorlar malesef
bi kaç avukatla görüştüm tedbir konusunda kesin koydurabiliriz diyemiyorlar malesef
elinde noter satışından başka bir evrak var mı?
sözleşme misalen ????
ona nazaran bağlı olduğun karakoldan şikayette bulunup avukat tedbir koyabilir...
bu şekilde yaptırmıştık.
Kardeşim Bu adamın Kimligi Dogruysa Adreside Dogrudur İkahmehgah Adresine Gitsenizeee ?
Sapancada görüldü yazılmış da, camına satılık yazacak kadar akılsız olacağını sanmıyorum bu adi heriflerin. Biraz kendini belli etmek olmaz mı bu ?
aphelion
24-05-2013, 17:10
Allah sabır versin kardeşim böyle sistemin içine edeyim ben ne hallere düştük kimseye güvenilmiycek insanlara bak ya ömrünü çürütecen böyle şerefsizlerin.
OnurSinanoglu
24-05-2013, 17:11
sakın öyle bi hataya düşüp tehtid mesajı falan atmayın bu sefer haklıyken haksız duruma düşersiniz arkadaşlar
abicim böyle şerefsizleri korkutmak lazım kanımca adam haklı daha nasıl haksız olacak bence adamın kimligi dogruyas ikamehkah adresine bir gitsinler allah yardımcıları olsun
OnurSinanoglu
24-05-2013, 17:16
abicim böyle şerefsizleri korkutmak lazım kanımca adam haklı daha nasıl haksız olacak bence adamın kimligi dogruyas ikamehkah adresine bir gitsinler allah yardımcıları olsun
tehtid i yüzyüzeyken yapabilirsin hiç bi hak elde edemezler ama telefon yoluyla yaparsanız adam savcılığa suç duyurusunda bulunup sizi ters köşeye yatırabilir bir kez daha vuruluyorum telefondan tehtid etmeyin..
forumdan gökberk var sakaryada.. ulaşmaya çalışıyorum şimdi varsa sapancada tanıdığı bi baktırsın belediye civarına
Kardesim çok gecmis olsun, nacizane bi fikrim var, alem fm Zeki Kayhan coşkun a Ulaş birsekilde, aksam kendi programında bu konuyu işlesin, konuyu bastan sona okusun, zekirdek bu tarz konularda öncülük yapmıştır, orda ayrı bi kamuoyu oluşturulur.
Kardesim çok gecmis olsun, nacizane bi fikrim var, alem fm Zeki Kayhan coşkun a Ulaş birsekilde, aksam kendi programında bu konuyu işlesin, konuyu bastan sona okusun, zekirdek bu tarz konularda öncülük yapmıştır, orda ayrı bi kamuoyu oluşturulur.
Best fm de Serdar yayında şuan program saati ve arkadaşım plakayı verip anons yaptırabilirim fakat aracın üstünde şuan hiç bir aranma tedbir yok yasal bir şey yapılamayacağı için o olmaz Cemil ne yapıp edip tedbir koydurup arabayı bağlatacak başka bir şey yapılamaz
rahatsız
24-05-2013, 17:48
ücüncü kisiye satısı olmadan, twitter ve facebook'tan devam edioruz:
rt:
https://twitter.com/rezilkisi/status/337890115294744576
Best fm de Serdar yayında şuan program saati ve arkadaşım plakayı verip anons yaptırabilirim fakat aracın üstünde şuan hiç bir aranma tedbir yok yasal bir şey yapılamayacağı için o olmaz Cemil ne yapıp edip tedbir koydurup arabayı bağlatacak başka bir şey yapılamaz
Kanunen bisey yapılamaz fakat halk araçla ilgili bilgilendirilebilir.
KoramiraL
24-05-2013, 18:05
Radyo Karasuda yayınlatıyorum iki plakayıda arkadaşım haberin olsun inşallah bir haber cıkar yav
Valla ben gaziantepdeyim ben bile paylaştım facede bu tip adamların sağları solları belli olmaz arabayı orda satamayacağını anlar ankaraya izmire mersine adanaya antebe 1 günde götürür... Bence forumdan değişik şehirlerde oturan arkadaşlarda paylaşsınlar bilginin nerden geleceği belli olmaz... Çok çok çok geçmiş olsun fena bir durum gerçektende...
fastchild
24-05-2013, 18:09
Turboğuz54 Oğuz abi sapancada ikamet ediyor ulaşabilecek varmı
2-3 ay önce aynısı eniştemin başına geldi yine aynı adamlardır büyük ihtimal belli bi kapora veriyolar ve sonra satışı aldıktan sonra oyalıyolar ve kaçıyolar biz 1 ay uğraşıp yerine başka araba almayı başarmıştık tabi araya mfya falan girdi öyle çözdük meseleyi
bu durumda denemekte fayda var.
RottingChrist
24-05-2013, 18:16
yerine verdikleri arabanın hikayesini sormaya gerek yok herhalde.
2-3 ay önce aynısı eniştemin başına geldi yine aynı adamlardır büyük ihtimal belli bi kapora veriyolar ve sonra satışı aldıktan sonra oyalıyolar ve kaçıyolar biz 1 ay uğraşıp yerine başka araba almayı başarmıştık tabi araya mfya falan girdi öyle çözdük meseleyi
bu durumda denemekte fayda var.
forumdan gökberk var sakaryada.. ulaşmaya çalışıyorum şimdi varsa sapancada tanıdığı bi baktırsın belediye civarına
Sapanca'daki arkadaşlar bakıyor.
Umarım bulunur fakat ben zannetmiyorum trafiğe çıkaracağını.
Foruma üye atilla54..Atilla'da Sapancalı. Araç orda olursa illaki bulur.
Plakada arabada aklımda, kısa sürede gören biri çıkar inşallah.. İlk mesaja araçla ilgili tag girin bence olası bir google aramasında bu sayfa çıksın..
tünay başima geldi ordan biliyorum...
aynı şekilde gariban bir arkadaşi dolandırmışlardı..
galericiye araçı satmışlar satış vermişler....galerici internetten araçın piyasasına bakarken kıllanıp ödemeyi yapmamiş tesadüfen aracın dolandırılan kişiden ilanını görünce arayıp durumu anlattı.adam da avukatıyla beraber gelip araçını geri aldı galeri sahibi olan arkadaşimda dolandırılan kişiye satısını yaptı.
cağlayan da savcı ya gidildiğinde dolandıran kişi parayı ödediğini ve satışını aldığını söyledi savcıdan gelen cevap DEKONT MAKBUZ VAR MI ÖDEDİĞİNE DAİR ??? yok sa çıkabilirsiniz ...şikayetci olunarak dolandıran kişiler göz altına alınmıştı onlar da serbest bırakıldı...olay kapandı.
O zaman burdan yurusun magdur arkadas. Benim polis doktor gibi adamlarla com isim olmadigindan sacma geldi bana. Gecen hastanye gittim adam sigortan var mi dedi? Kaclik dedim? O kadar yabanciyim:)
Cemil bey sizden haber bekliyorum, eğer "tamam eleman bu" derseniz başka bilgilere de ulaşırım.
Cihan'ın evden yazıyorum, ip çakışması olmuştur.
Ben karasudayım, sapanca bana 70 km. Araç bu taraflara gelirse hemen ararım sizi merak etmeyin. Plaka değişse bile aracı tanırım
İnşallah biran önce bulunur, aklımda, farklı renge bürünmüş yada body kit değişmiş olma ihtimallerinide göz önünde bulundurmak lazım, hatta tekrar başkasına satış yaparak bir başka plaka yada geçmiş olabilir.. Nasıl insanlar bunlar ya.. Korkarım Allah bilir parayı elden verse içinde sahte parada vardır bir miktar.. Bunu yapan onuda yapar şaşırmamak lazım.. Allah yardımcınız olsun, umuyorumki bulunacaktır..
Ya üzüldüm gerçekten ne cesarettir anlamış değilim nasıl yaparlar
Nightfish
24-05-2013, 18:57
Bodykit değişir vs onlar için kolay şeylerdir. Arabanın ayırt edici çiziktir, göçüktür vs birşeyi varsa onu da belirtin ki olur da bulunursa kesinlik kazansın. E46 kasa sonuçta, birbirine benzer bi çok araç olabilir.
Çok geçmiş olsun.
konuyu okuyunca içim cız etti.büyük geçmiş olsun.
2 ay önce arkadasımın basından aynı olay gecti ucuz yırttık 94 yılından berı beylıkduzunde ıkamet edıyorum.
arkadasımın leon Fr marka aracına 2 adam birde eşi bakmaya geldi.kia jeep ile kıyafetleri çok düzgün birde sarışın bır kadın vardı aynı muhabbet döndü hesaba eft yapalım arabayı bırak bize vs..neyseki adamları çözdük arıyoruz açmıyorlar toplandık avcılara gittik faln adamlar bir çok arkadaşlarıma aynı şeyi yapmışlar.artık bu tip insanlara ders vermek lazım derim! sırf arabamı ılana koydum denk gelseler diye..
tekrar geçmiş olsun insallah paranı er yada geç alırsın
Firat.M3
24-05-2013, 18:58
şase numarası durduğu sürece takibi yapılır elektronik olarak. güzel bi haber duyalım artık.
O çalan itin kimlik fotokobileri yokmu ordan oturduğu eve kadar istesinler anında bulurlar tabi sahte değilse kimlik ufak bi egsoz sesinden dur ihtarına uymusunda evine kadar arıyolar bunuda bulsunlar madem anında
Arkadasim cok gecmis olsun, bende facebookta vs paylastim. Insallah tez zamanda mutlu sonla biter. Tech ten boyle seylerin kacacagina inanmiyorum ben. Daha once Ankara da boyle bir olay olmustu araci birakip kacmislardi sanirim en son, insallah seninkide bu tarz bir mutlu sonla biter. Insanlarin emegini calmak gercekten haince serefsizce bir davranis.
dostum cok gecmıs olsun ıns halledersın tez zamanda. Allah belasını versın böle ınsanların
Her sayfayi bastan asagi okudum, cok gecmis olsun, adamlari bulsaniz bile araci geri almaniz zor olacak gibi, hayirlisiyla once bulunur insallah.
işin birde çenççi kısmı var dua edinde saglam şekilde kullansınlar binsinler parcalarlarsa zor işiniz.
Ferhat_V
24-05-2013, 19:11
çok geçmiş olsun yasal yollardan işiniz zor.adamları ikna edip arabayı geri almaya bakın olduğu gibi.. yada adamlarda aracılık yapıp başkasına satıcak ellerine geçen paradanda size alış fiyatından biraz daha azını vericek alırsan al almazsan alma deyipte..
tolerans
24-05-2013, 19:39
öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ben karamsarlıktan yana bütün msj ları okudum isteyene bilgileri pm ile yollamışsınız bence yanlış bir düşünce tarzı techturkey çok geniş bir aileyiz kişini tel numarası dışında fotoğraf veya yanındaki kişilerin fotoğrafı gibi bilgiler varsa elinizde konuya yüklemenizi öneririm bir umut gören tanıyan çıkabilir en azından senden sonraki arkadaşlar araçlarını satmak istediği zaman fotoğraf akılda kalır unutulmamalıdırki bugün sana yarın bana ondan sonra ahmet e mehmet e bu tür insanlar 1 araba alıp kaçmaz meslekleri budur tekrar tekrar çok geçmiş olsun
cerkez_kral
24-05-2013, 20:11
öncelikle herkese selam konuyu baştan sona okudum doladırılan arkadaşa çok geçmiş olsun diyorum bu olay net başında çözülecek bişey degil polisi savcılıgıda aşmış durumda yani noterde satış olduktan sonra hiçbişey yapamazsınız adam parayı verdim der olay kapanır gider ses kaydı wideo kaydı artık mahkemede geçerli degil allah yardımcınız olsun kabul edilecek bişey degil yanlış bişey yazdıysam özür dilerim
Bakın ben zekirdek konusunda çok ciddiyim, Zeki Kayhan Coşkun'u arayın, konuyu anlatın, link gönderin, Zeki bu adamın 10 binlerce dinleyeni var birine denk gelir en azından aracın nerde olduğu bulunur, bu önerimi dikkate alın!
PiscocuK
24-05-2013, 20:42
şimdi beni bir arkadaşım aradı ve bu resimdeki aracı yaklaşık 1 ay kadar önce ahmet y.. isimli bir arkadaşının aldığını söyledi..daha önceki aracıda 3.16 mış.eminmisin arkadaşını ara dedim şimdi aradı sinemadaymış başka bir arkadaşını arayıp teyid etti.araba yüzyıl tarafta ahmet y isimli kişide olduğunu ısrarla söylüyor
34 TT 8300 plaka hala
atladığım birşey mi var??
şimdi beni bir arkadaşım aradı ve bu resimdeki aracı yaklaşık 1 ay kadar önce ahmet y.. isimli bir arkadaşının aldığını söyledi..daha önceki aracıda 3.16 mış.eminmisin arkadaşını ara dedim şimdi aradı sinemadaymış başka bir arkadaşını arayıp teyid etti.araba yüzyıl tarafta ahmet y isimli kişide olduğunu ısrarla söylüyor
34 TT 8300 plaka hala
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/05/24/d5D3a.jpg
arkadaşınızın ismi yazıyor
RottingChrist
24-05-2013, 20:47
ya büyük bir yanlış anlaşılma var yada konu farklı bir noktaya geldi. :beuj:
34 TT 8300 plaka hala
Nightfish
24-05-2013, 20:48
Konu haber sitelerine falan düşmüş.
Dolandrclar BMW marka arac ite byle ald | son.tv (http://www.son.tv/Ozel-Haber/dolandiricilar-bmw-marka-araci-iste-boyle-caldi/haber-186233)
ilker_yusuf
24-05-2013, 20:48
Çok geçmiş olsun...Bazen insanın basireti bağlanıyor... bir önceki arabamı sırf öyle at hırsızı gibi 3-4 adam bakmaya gelenler yüzünden satmadım 2 lira altına takasa verdim...bundan sonrada öyle yaparım itle kopukla uğraşacağıma 1500 - 2000 altına takasa veririm.
PiscocuK
24-05-2013, 20:49
şimdi ısrarla arkadaşıma sorduruyorum eminmisin olay çok ciddi diye.haber bekliyorum???
Low-Rider
24-05-2013, 20:50
Sosyal medyanın gücü işte haber sitelerine düşmesi ama şu son mesaj ne alaka çözemedim ben kafam karıştı
semprimena
24-05-2013, 20:50
burada ahmet y nin araci sattigi gozukuyor. http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/05/24/d5D3a.jpg
Germanian
24-05-2013, 20:51
Cok cok.gecmis olsun sabahtan.beri takip ediyorum konuyu .. Izmirdeyim ben ama.sabahtan beri.e46 larda gozum acayip.sinirlerim bozuldu cok isterim benim karsima ciksin bende.dizlerini kirip.siz gelene kadar turlu eglenceler duzenliyim uzerlerinde kahpe kasigindan dusme serefsizlerin..
Umarim ailemizden birinin karsisina cikarda benim icimden gecenlerin bir kismini.bile uygular ve aracinizi geri almaniza yardimci olur inanin duygularinizi.anliyabiliyorum cok can *****i bir durum.ama allahtan umit kesilmez helal mal doner geri..
Bu islerin adli.yonunden falan.hic.anlamam sadece soyliyebilecegim memleketimizin memurlarina karsi allah sabir versin..
RottingChrist
24-05-2013, 20:56
muhtemelen aracın eski sahibi ve çevresindekiler hala onda sanıyor. haberi gören ve plakayı tanıyanlar aracın şu an dolandırılan arkadaşa satıldığından haberi yok. ben öyle bağlantı kurdum.
Sosyal medyanın gücü işte haber sitelerine düşmesi ama şu son mesaj ne alaka çözemedim ben kafam karıştı
Facebookta s2000 sayfasında biri yeşilköyde gördüm yazmıs
muhtemelen aracın eski sahibi ve çevresindekiler hala onda sanıyor. haberi gören ve plakayı tanıyanlar aracın şu an dolandırılan arkadaşa satıldığından haberi yok. ben öyle bağlantı kurdum.
bende öyle düşünüyorum , istanbulda bu kadar kişiyiz kimse denk gelmedi heralde arabayı kapalı bir yerde yatırıyorda olabilirler nasılsa kendi üstlerine biraz yatısınca satıs falan mı yapıcaklar acaba ? yada emniyet veya savcılık aracın üstüne satısını yasaklıcak bir emir tarzı bişi veremiyor mu ?
Firat.M3
24-05-2013, 20:59
Ahmet Yaman'dan sonra Cemil almış arabayı. Şuanda dolandırılan da Cemil. Yani 1 kuşak öncesinden bahsediyor arkadaşlarınız.
Faceden felan paylastik ins bulunur
Allah yardim etsin
tolgapitbull
24-05-2013, 21:06
okula giderken bende gördüm aynı böyle bi e46 bi an heycanlandım abi sen geldin aklıma ama plaka ya bakınca bizim burdan bi abininmiş
Allah yardımcınız olsun İnşallah sağ salim bir şekilde aracınıza ulaşırsınız. Bu şerefsizlerin de yatacak yeri yok yazık günah insanların emeklerini çalıyorlar..Oçocukları...
PiscocuK
24-05-2013, 21:08
ben cemili aradım şimdi arkadaşlar kişiler doğru ama ahmetten satın almış aracı.yani şuan araba anlatıldığı gibi..ahmet yeni bir 3.20 aldığı için olay biranda karıştı
beni arayıp abi tt 8300 burada diyen kişi çok fazla arabadan anlayan biri değil.plakadan dolayı ısrarla bu araba dedi ama aradın plakasının değiştiği söyleniyor
yanlış alarm için kusura bakmayın
sabahtan beri takip ediyorum konuyu ve canımın sıkıntısından bi geçmiş olsun yazamıyorum var ya. kardeş büyük geçmiş olsun. dualarım hayırlısıyla mağduriyetinin gitmesi üzerine.
Çamurlukdaki sinyalleri kırmızımı yanıyor aracın
300.000 kisilik facebook sayfamda ve profillerimde paylastım. insallah en kısa surede bulunur. cok gecmis olsun.
maskaran
24-05-2013, 21:31
aracın satışını verdim diyosun araç senin değilki bulsan ne yapacaksın ?
geçmiş olsun inş bulunur
allah yardımcınız olsun..
powerfuL
24-05-2013, 21:33
geçmiş olsun inş bulunur
hıc yazmasaydın keske
Bence de valla ne hallere düştük mağdur olan kişiyi bile suçlu gibi gösteriyorsunuz yazık günah başka da bişey demiyorum.. Böyle konuşanların başına gelmez inşallah yarın öbür gün böyle bir olay, o zaman anlarlar kaç bucak olduğunu...
O zaman noter satışını verdik dışarda adamlar parayı zorla aldılar arabayla beraber kaçtılar, e o zaman bir bardak soğuk su mu içmek lazım bu kadar basitmi ? Değildir tabiki de..
tolerans
24-05-2013, 21:36
aracın akıbeti nedir ?
geçmiş olsun inş bulunur
Bir kıza tecavüz ettiklerinde amaann gitti bir kere namus mu diyorsunuz?
maskaran
24-05-2013, 21:43
hıc yazmasaydın keske
Bir kıza tecavüz ettiklerinde amaann gitti bir kere namus mu diyorsunuz?
satışı verirken paranı aldınmı diyor ahlanıp vahlanmaya gerek yok ;)
Klavyenin basında essek varsa göğüs kafesinin altında çarpanın ne olduğunun önemi yoktur. Herkes kendi derdi bilip denetlenmiş bazısıda isin farklı boyutunda, ayıp! İnsanın "inşallah basına gelir" diyesi geliyo...
Ne ayaksin la sen
Hay ak bebe mesaj cvp veremeden sutlandi
Sizinde bir gün boş bulunduğunuz ve bazı şeyleri düşünemeyeceğiniz bir zaman gelir.İşte o zaman bu söylediğiniz sözü hatırlayın.
Başka mesaj yazacaktım bu arkadaşın sözlerine cevap verirken unuttum. 1.472.531 üyesi olan bir facebook sitesinin adminine mail attım reklam olur diye grubun adını vermiyorum eğer yayınlarsa size özelden msj. atarım ordan takip edersiniz.Çok üzülüyorum kardeşim , inşallah olumlu bir şeyler olur.
icabina kim baktiysa sonsuz sukranlarimi sunuyorum
konumuza devam edelim bosverin arkadaslar
araba kapida olsa cikip arayacagim yollarda, cok uzuldum bende
omerbeytekin
24-05-2013, 21:51
Gozumuz kulagimiz burda, gerekli paylasimlari yaptik. Umarim en kisa zamanda bulunur. Cok uzuldum olanlara.
e-devletten simdi yine sorgulattım. 34 TT olarak kayıt cıkmıyor. suankı plakası gercektende JM olmus.
Onurkk06
24-05-2013, 21:58
geçmiş olsun inş bulunur
tövbe yarabbim aynısı inşallah başına gelirde böyle geniş geniş konuşursun sağda solda
Cok gecmis olsun Tekirdağ tarafında görürsek ararız
Daha önce buna yakın bir olay basıma geldi ATV almıştım birtane kapora verdim adam yok bir daha dekont var isim var 2 senedir adam yok hani devletimiz cok iyiya polise gittim adam laf yapıyor neden verdin falan filan zaten ümidimi kestimde polisten vsden pek birşey beklenmez bu araç bulunursa ki inşallah bulunur es dost site yardımıyla bulunur vurma dövme vs derlersede ilkten döversiniz sonra gasp etti dersiniz bu memleketin kuralı böyle yürüyor birilerinin 3-5 kuruş para ile aldığı araba bir o.cocuguna bagislanamaz kimse kusura bakmasın.bir abimin servisini aldılar oto pazarından satışı aldılar babasını dövup attılar 3 senedir gelen giden yok :(
Tekrardan cok gecmis olsun.
Üzüldüm gerçekten , Aynı olay bir arkadaşın başına gelmişti Aracını internete vermişlerdi savcılıkdan mı ne haber bekliyordu üzücü bir durum. Keşke biraz daha dikkatli olunsada bu durum yaşanmasa
Büyük geçmiş olsun insanlar nası ekmeğimi çıkarırımı düşünürken bunlarda nasıl insan dolandırırım derdinde , Allah belalarını versin. ne yapabılırım düşününce face'de paylaştım keşke bi haber gelse, ülkemizde halen fazlasınla düzene girmeyen şeyler var. zamanında 200TL kadar dolandırıldım maddiyet küçük olmasına rağmen o duruma düşmek çok kötü bi psikoloji ki sizin bunun yanında büyük bi meblağ maddiyatta var, aracın tam anlamı ile yeri belli olsa 30-40 kişi toplanıp gidelim alalım aracı ama aldığımızda ne yapıcaz buda ayrı bi dert ...
Hondafatih
24-05-2013, 22:16
çok büyük geçmiş olsun medyaya nasıl yansıtabiliriz böyle durumları bilmiyorum en azından bir kaç tv haberlerinde çıksa keşke bir itibat kurulsa en azından daha fazla kişilere duyurmuş oluruz hemde alım satım yapanlara bir fikir olur böyle bişey yapamazmıyız.
BaybuRtlu69
24-05-2013, 22:16
Bu gece Balikesirden yola çıkıp İstanbul a geliyorum. Yollarda gözüm bu araci arayacak. Insllh denk gelirimde birsey cikar.
Cok gecmis olsun
İNTEGRASUL
24-05-2013, 22:17
çok zor bi durum ALLAH YARDIMCIN OLSUN.hep iyi niyetten oluyo
fastchild
24-05-2013, 22:18
abi son durum nedir varmı gelişme
Yeşilköy ihbarı doğru olabilir demekki araba avcılar yeşilköy florya civarında
gürkan18
24-05-2013, 22:21
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm inşallah en kısa sürede aracınız bulunur
Arkadaşlar aracın son görüldüğü yer
Kazımkarabekir mah g2/14 sokak bağcılar yakın olan varsa bi bakarlarsa sevinirim
Hondafatih
24-05-2013, 22:32
Kazımkarabekir mah g2/14 sokak bağcılar yakın olan varsa bi bakarlarsa sevinirim
kazımkarabekire düştüyse araç harbi çok zor bir yer girilmesi güç mahallelerden birisi inş oraya yakın arkadaşlar gidip bakabilirler
Subi-Emre
24-05-2013, 22:43
Hadi artık iyi bir haber yazın şuraya...
buyuk geçmiş olsun elimizden geleni yaptık inaşallah faydası olur
Hondafatih
24-05-2013, 22:48
şimdi orda oturan arkadaşıma yazdım bakalım sonuç çıkıcak mı?
ilker_yusuf
24-05-2013, 22:53
Jm plaka bnm aracımında serisi.. Plaka avcılardan yenilenmiş demekki inş ihbarlardan denk gelir ümraniye oturuyorum yarın avcılara doğru geçicem görürsek haber ederiz.
Sakın kazımkarabekire kendiniz gidip müdahale etmeye çalışmayın. Polise haber verin. 22 yıl ümraniye'de yaşamış biri olarak uyarım bu olur. Haklı durumda olmanıza rağmen kötü şeyler yaşayabilirsiniz.
Firat.M3
24-05-2013, 22:59
kazımkarabekir'de olduğunu söyleyen vatandaş kimdir ? bi fotoğraf çekip atamıyor mu bu görenler anlamıyorum..
ilker_yusuf
24-05-2013, 23:00
Kazımkarabekir'de gerçekten dikkatli olunması gereken bir yer... bende şerifali'deyim yolda falan denk gelirse haberlerim.
İNTEGRASUL
24-05-2013, 23:20
kardeşim ben kazımda oturuyorum 2g \14 yok o sokak 2\14 se eğer ben yakınım bakabilirim
İNTEGRASUL
24-05-2013, 23:23
ben bakmaya gidiyorum beyler inşallah ordadır
Hondafatih
24-05-2013, 23:23
bende arkadaşa sordum o çevrede oturmasına rağmen dediği tek şek her pisliğin orda olduğu bir yer girme giremezsin diyor kesin mi bu bilgi? gerçekten gören kişi burada mı görmüş.
RottingChrist
24-05-2013, 23:26
adres kesin doğru mu? şirket araçlarından bu adrese yakın araç var mı diye gps sisteminden sorguluyorum adres hatalı diyor.
Firat.M3
24-05-2013, 23:29
integrasul bakmaya gidiyorum demiş. bekleyelim bakalım.
Arkadaşlar kesin bilgi diyemiyorum bu şekilde bi bilgi geldi bende yakın olan bi bakarsa sevinirim dedim
Az önce ALİ isminde bi abi aradı geçen hafta bana yapılanların birebir aynısı onada yapılmış aracı ondan alan kişinin face adresi var muhtemelen banada telefon açıp paranı hesabına çıkartıyorum diyen kişide bu ama ben hiç görmedim
profil resminde ortadaki şahıs https://www.facebook.com/zeki.baytar
Ali abi aracının galeride olduğunu gördüğünü ama alamadığı söylüyor onu dinleyince bi o kadar daha üzüldüm bu olayı yaşayan tek ben değilim benim gibi bi çok insan var sonrasında fatih isminde bi abimiz aradı babasının ameliyat parası için arabasını sattığını ama oda bu dolandırıcılara parasını kaptırdığı söyledi onun durumu benden de kötü :(
Firat.M3
24-05-2013, 23:40
Az önce ALİ isminde bi abi aradı geçen hafta bana yapılanların birebir aynısı onada yapılmış aracı ondan alan kişinin face adresi var muhtemelen banada telefon açıp paranı hesabına çıkartıyorum diyen kişide bu ama ben hiç görmedim
profil resminde ortadaki şahıs https://www.facebook.com/zeki.baytar
bu şahıs mıdır bilinmez tabi.. kimseyi zan altında bırakmamak lazım. yalnız bir postunun altında saddam yıldız adında birinin yorumu dikkatimi çekti. aracı alan kişinin de Ahmet Yıldız olduğunu hatırlarsak, bağlantılı olabilir mi acaba?
https://www.facebook.com/safak.atar.75
Risendark
24-05-2013, 23:46
hocam öncelikle çok geçmiş olsun Allah böyle birşeyi kimsenin başına vermesin... ben ankaradayım ama gözlerim hep arayacak olur mu olur getirirler arabayı ankaraya bi şekilde belki ankarada bmw piyasası çok iyi ne olacağı belli olmaz görürsem hemen haber ederim.yalnız farkındamısınız bu tipler hep böyle pis ve böyle şeyleri yapabilecek adamlar gibi duruyorlar ve bmwstyle nickli arakadaşımızın dediği doğru soyadları tutuyor bu hesaplar incelemeye alınabilir...
İNTEGRASUL
24-05-2013, 23:51
arkadaşlar lütfen gerçekten görenler bilgi versin 2\13 2\14 ve 2\15 sokakları didikdidik ettim ne yazıkki yok ben ALLAH rızası için baktım sizde ALLAH rızası için doğru bilgi verin.yinede butarafta görünürse elimden geleni yaparım kardeşim. ALLAH yardımcın olsun
Sizin yazdıklarınıza istinaden arkadaş listesini taradım Mehmet adındaki şahıs bu olabilirmi ? Yine yıldız soyadında https://www.facebook.com/mehmet.zekostar
Satışı alan kişi Ahmet Yıldız adında şahıs.Diğer kişilerin ismi doğru olmayabilir Hasan Çelik ve Mehmet adında şahıslar ortalama 30 / 40 yaş aralığındalar.Ahmet yıldızın ikameti amasya olarak geçiyor.
bu şahıs mıdır bilinmez tabi.. kimseyi zan altında bırakmamak lazım. yalnız bir postunun altında saddam yıldız adında birinin yorumu dikkatimi çekti. aracı alan kişinin de Ahmet Yıldız olduğunu hatırlarsak, bağlantılı olabilir mi acaba?
https://www.facebook.com/safak.atar.75
Firat.M3
25-05-2013, 00:04
eğer bu işi yapan bu tiplerse, yakında araç kandil'de görülebilir. sabır.. bakalım ne olacak.
Şu an itibari ile biz bütün gereken hukuki işlemleri yaptık gerekli mercilerde kayıtlarımız bulunuyor bizim gibi mağdur olan abilerimiz ve kardeşlerimiz var bunlarda aynı yöntem ve taktiklerle birebir benzer olaylarla dolandırılan şahıslardır, olay anını sıcağı sıcağına ibraz etmeme rağmen belirli kişi ve şahıslar hiçbir suretle karakola çağırılmadı bana söylenense savcılığa suç duyurusunda bulunmam oldu
Karakola suç duyurusunda bulunduğumda beni dolandıran şahıslar çağırılmış olsaydı polisler bu olayın üzerine o an düşmüş olsaydı belki mağdur durumda olmayacaktım
Ben telefonda gerekli konuşmalar bulunduğunu parayı bana ödemediğine dair konuşmaların geçtiğini bizzat savcıya beyan ettim fakat bana bunun delil sayılmadığını somut bi delil istediklerini söylediler
Bizim güvendiğimiz devlet yargı yasası buysa biz en başında suçluymuşuz zaten,
dolandırıcılar haklı biz haksız konumundayız
devlet insanına hata yapma şansı tanımıyor malesef hata yaptıysan sonucuna katlanırsın deyip adalet sağlanmıyor
Bu başımdan geçen olayları benim gibi yaşamış insanlarla bir araya gelip bi şekilde bu olayı tv kanalı ile kamoyuna yada devlet büyüklerine duyurmak istiyorum
Bu insanlara yardım eden polis memurlarının olduğunu bile duymaktayım verilen beyanların polis tarafından değiştirildiğini öğrendim bu saatten sonra kime nasıl güvenebileceğim konusunda çok endişeliyim
Lütfen bana yapabileceğimiz ve bu durumdan kurtulabileceğimiz bir yol gösterin
34btr1907
25-05-2013, 00:08
kandil+1 tövbe yarabbim ya neyse bişey yazmıyım...
+doğru bilgi kısmına katılıyorum burda sapanca denirken face sayfasında yeşilköyde gördüm diyen vardı.
arkadaşlar lütfen gerçekten görenler bilgi versin 2\13 2\14 ve 2\15 sokakları didikdidik ettim ne yazıkki yok ben ALLAH rızası için baktım sizde ALLAH rızası için doğru bilgi verin.yinede butarafta görünürse elimden geleni yaparım kardeşim. ALLAH yardımcın olsun
ALLAH razı olsun kardeşim ilgin ve alakan için sonsuz teşekkürler
yanlış bilgi verenleride burdan canı gönülden selamlıyorum umarım bu yaşadıklarım birgün kendi başlarına gelmez
Cemil seni sabah aradım yapman gerekeni tek tek anlattım , boşuna birilerini zan altında bırakma ben dolandırıldım ve bir sene sonra aldım , yankesicilik dolandırıcılık bürosuyla seni konuşturdum yapman gereken tedbir koydurmak koyduramazsan işin çok çok zor söylemesi acı ama şuan araç bulunsa bişey yapamayacaksın, araçta bağlama yakalama hiç bir şey yok ... tedbir tedbir tedbir tek çaren kardeşim
yanlış bilgi verenleride burdan canı gönülden selamlıyorum umarım bu yaşadıklarım birgün kendi başlarına gelmez
ınsallah en kısa zamanda sorunsuz sekılde bulunur hocam ankara tarafında veya amasya merzıfon tarafında elımızden bırsey gelırse yardımcı olurum
Cemil seni sabah aradım yapman gerekeni tek tek anlattım , boşuna birilerini zan altında bırakma ben dolandırıldım ve bir sene sonra aldım , yankesicilik dolandırıcılık bürosuyla seni konuşturdum yapman gereken tedbir koydurmak koyduramazsan işin çok çok zor söylemesi acı ama şuan araç bulunsa bişey yapamayacaksın, araçta bağlama yakalama hiç bir şey yok ... tedbir tedbir tedbir tek çaren kardeşim
Tedbir koyduramadım elimden geleni yaptım ama olmadı pazartesi yine kaldığım yerden devam edicem inşallah yapabilirim
Tedbir koyduramadım elimden geleni yaptım ama olmadı pazartesi yine kaldığım yerden devam edicem inşallah yapabilirim
Cemil iyi bir avukat bul kendine fikir isterse avukatın benim avukat izmirde onunla konuşturur yol göstersin nasıl koydurduğuna yarın git nöbetçi savcıdan dene
Turboğuz54
25-05-2013, 00:25
kandil+1 tövbe yarabbim ya neyse bişey yazmıyım...
+doğru bilgi kısmına katılıyorum burda sapanca denirken face sayfasında yeşilköyde gördüm diyen vardı.
Sapancada gören kim acaba eminse yarın cıkar didik didik ederim
İNTEGRASUL
25-05-2013, 00:29
ne demek kardeşim okadar canın yanmış biz bi nebze yardımcı olabilsek ne mutlu
Cemil iyi bir avukat bul kendine fikir isterse avukatın benim avukat izmirde onunla konuşturur yol göstersin nasıl koydurduğuna yarın git nöbetçi savcıdan dene
Abi senin dediğin sistemde elimden geleni yaptım yalvardım yakardım olmuyor
savcısı polisi katibi yapamazsın deyip kestirip atıyor
görüştüğüm avukatlar tedbir konusunda 'belki' koydurabilirim diyor yarın gerekirse bide senin avukatınla görüşelim abi
mhmtsrtp
25-05-2013, 00:38
Allah yardımcınız olsun. Kanı bozuk halsiyetsizler umarım bu sıkıntılı süreci en az hasarla atlatırsınız.
olaya bak yaa, adamlar belli,adres belli,araba belli, ama elin kolun bağlı olmak ne kadar kötü bisey :(
Abi senin dediğin sistemde elimden geleni yaptım yalvardım yakardım olmuyor
savcısı polisi katibi yapamazsın deyip kestirip atıyor
görüştüğüm avukatlar tedbir konusunda 'belki' koydurabilirim diyor yarın gerekirse bide senin avukatınla görüşelim abi
Bak kardeşim önce şunu belirteyim senin katiple, polisle, jandarmayla işin yok ilk savcılık onun talimatıyla polis devreye girecek gerisini bana bırak ama tedbiri koydurman lazım araç bir daha satılmasın ben çektim sen çekme 2009 da ev aldım arabamı satılığa çıkardım dolandırıldım arabayı satamadığım için her ay yaklaşım 3000 tl içeri girdim 1 sene sonra mahkeme bitti arabayı sattım kurtarmadı aldığım evi 1. Senesinde sattım ben böylelerinden çektim işin kolay değil
Adresi yeri belliyse polis vs kişilerdende somut bişey çıkmıyosa benim canım yandıysa bende canını yakardım her kimse
ah işte o noterde altına imza atılan madde var ya... parayı tam olarak aldım muhabbeti... çok üzüldüm. geçmiş olsun. inşallah bir çıkış yolu bulursunuz.
sabahtan beridir konuyu takip ediyorum..bende aynı araca sahibim benim bile içim yanıyor ..inşallah çıkar ortaya herşey eskiye döner..keşke yolda filan denk gelse
Profilim de sabah paylaştım arkadaşlarda paylaştı Antalyadayiz ama yanılır şaşılır yolu buraya düşerse elimizden gelen yardımı yapariz inşallah olay cözümlenir
Abi ne günlere kaldık ya... Geçmiş olsun kardeşim umarım hak yerini bulur... :( bunu yapanların eminim dosyası kabarıktır, hiç bir yasal prosedürle hakkını arayamamak ne acı... Adaletine Soktumun prosedürü....!!!!
Bursada gözüm yollarda olacak çok geçmiş olsun.
COOLFEAR
25-05-2013, 08:02
Benimde basima boyle birsey geliyordud beylikduzunde oturuorum 3 kisi geldiler altlarinda arkadan az vuruk bir touaregmi vardi var ise adreslerini sana verebilirim dukkanlarina kadar gittim cunku yanlarinda gecten bir cocuk var boylr saci inek yalamis gibi yapistirior arkaya satisida esenyurtun ordami almaya calistilar bana muhasebeci yemekte satisi yapalim parayi verelim.hemen dediler
dayım servis şöförlüğü yapıyor bağcılar - parsellerde oturuyo.. bir sürü minübüsçü tanıdığıda var. ona da ilettim sağolsun minübüsçülere dağıttı plakayı. o civarlardaysa inşallah haber alırız..
* bundan 4-5 ay önce arabamın ***** sitede ilanı varken biri aramıştı pis soğuk yağmurlu bi gecede saat 23:30 civarı haftaiçi.. "kardeş selamın aleyküm biz arabaya bakmaya geliyoruz 2 arkadaş motoru önemli diil kasa düzgün olsa yeter" dedi gecenin o saatinde ne kasasına bakıcaksınız abi.. her yer karanlık.. gidişine bakıcaz kasa önemli diil desen neyse dedim.. baya bi ısrar ettiler paranın bi kısmını kapora verip yarında satışı alırız, yanlız akşam alırız arabayı dedi ya utanmadan.. sonra ben tamam o zaman kadıköy ilçe emniyetin önünde bakabilirsiniz diyince tamam biraz sonra arıyorum dedi ses yok sonra... 2 tane olay geldi böyle başıma biriside yine gece bakalım diye aramıştı saat 23 gibi..
bu kadar olaylardan sonra gel de insanlara güvenip alışveriş yap işte.. sayelerinde kimsenin kimseye güveni kalmadı... hayırlı haberleri bekliyoruz tt ailesi olarak..
Şimdi yeniden baktım, bu iyi haber midir değil midir tabi ki de bilemem ancak aracın hala 3. satışı gerçekleşmemiş gibi duruyor. Plakasındanda baktım TT olarak, JM olarakda baktım. JM olarak arattığımda böyle bir kayıt yoktur ibaresi çıkmaktadır. Ne olur ne olmaz yeni kayıt plaka olur diye şasesinden de arattım aracın halen plakası 34 TT 8300 'dır. Dursun Demirci isimli şahsın numarasını vermiştim Cemil abi sana ondan bir sonuç çıkmadı mı ? ( Meriç Özlem )
http://m1305.hizliresim.com/19/t/nfm3r.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
MatraX_07
25-05-2013, 09:58
Konuyu takipteyim inşallah en kısa sürede bulunur bu araç
Pazartesi günü Antalya Trafik Tescilden,Noterden Sigortadan elimden geleni yaptıracağım
Cemil kardeş birsey olursa irtibata geçerim
Ek.Civic_Spoon
25-05-2013, 10:07
Dolandrclar BMW marka arac ite byle ald | son.tv (http://www.son.tv/Ozel-Haber/dolandiricilar-bmw-marka-araci-iste-boyle-caldi/haber-186233/?ref=ankara)
konu haber olarak sosyal ortamlarda yayınlanmaya başladı, inşAllah sizede bi faydası olur ..
AhmetYılmaz
25-05-2013, 10:32
Bahcelievler E5 Makas OPEL VS BMW 3.20 coupe - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=v1DaXCO0Z-k)
Böyle bi video buldum.
OnurSinanoglu
25-05-2013, 10:36
Şimdi yeniden baktım, bu iyi haber midir değil midir tabi ki de bilemem ancak aracın hala 3. satışı gerçekleşmemiş gibi duruyor. Plakasındanda baktım TT olarak, JM olarakda baktım. JM olarak arattığımda böyle bir kayıt yoktur ibaresi çıkmaktadır. Ne olur ne olmaz yeni kayıt plaka olur diye şasesinden de arattım aracın halen plakası 34 TT 8300 'dır. Dursun Demirci isimli şahsın numarasını vermiştim Cemil abi sana ondan bir sonuç çıkmadı mı ? ( Meriç Özlem )
Meriç e-devletten 34 tt 3800 diye plaka aratınca çıkmıyo moruk hala jm çıkıyo
Bahcelievler E5 Makas OPEL VS BMW 3.20 coupe - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=v1DaXCO0Z-k)
Böyle bi video buldum.
Kanka martta yayınlanmış bu video belki cemil abimizin videosudur belki bu şerefsizlerin..
PiscocuK
25-05-2013, 10:40
Böyle bi video buldum.
ee ne alakası var konuyla?
Böyle bi video buldum.
Bu video benden önceki sahibindeyken çekilmiş benimle ilgisi olmadığı gibi konu ile uzaktan yakından ilgisi yok
Yok kardeşim ya elimizi nereye uzatsak hep boş çıkıyor :(
pazartesi günü bi tanıdık vasıtasıyla birşeyler yapmaya çalışıcaz, araca tedbir koydurabilirsek o zaman herşey çok daha güzel olacak inşallah
AhmetYılmaz
25-05-2013, 10:47
Bu video benden önceki sahibindeyken çekilmiş benimle ilgisi olmadığı gibi konu ile uzaktan yakından ilgisi yok
ee ne alakası var konuyla?
Belki bi işe yarar diye koydum. Biyerlere ulaşılabilir falan. Bidaha bişey paylaşırken pm atarım alakalımı diye.
Belki bi işe yarar diye koydum. Biyerlere ulaşılabilir falan. Bidaha bişey paylaşırken pm atarım alakalımı diye.
Lütfen yanlış anlamayın beni tamamen iyi niyetinizle paylaştığınıza kuşkum yok ama konuyu okuyan binlerce kişi var ben o yüzden konu ile alakası olmadığını belirttim ki bide insanları o tarafa yöneltmeyelim
valla usta dediğim gibi 3 ay önce aynısı geldi eniştenin başına 2.000 lira verip satışı aldılar sonrası yok gidiyoruz arıyoruz muhabbet boşa geçiyo o arada başkasına sattılar arabayı bide tehditle senet imzalattılar bende ensesi kalın bi abi buldum onların arabasını kaldırttım sonra onlar aramaya başladı bizde kalan parayı istedik para yerine sattığımız arabanın 4 yaş üstü bi model var onu verelim dediler hiç alamamaktansa kabul ettik ve satışı aldık. Belki aldığımız araba başka bi garibanındı bilmiyoruz ama elden bişey gelmiyo.
AhmetYılmaz
25-05-2013, 10:52
Lütfen yanlış anlamayın beni tamamen iyi niyetinizle paylaştığınıza kuşkum yok ama konuyu okuyan binlerce kişi var ben o yüzden konu ile alakası olmadığını belirttim ki bide insanları o tarafa yöneltmeyelim
Size bi lafım yok zaten şuanki ruh halinizi tahmin edebiliyorum. İnşallah en kısa sürede sizin için en hayırlı sonuca ulaşırsınız.
valla usta dediğim gibi 3 ay önce aynısı geldi eniştenin başına 2.000 lira verip satışı aldılar sonrası yok gidiyoruz arıyoruz muhabbet boşa geçiyo o arada başkasına sattılar arabayı bide tehditle senet imzalattılar bende ensesi kalın bi abi buldum onların arabasını kaldırttım sonra onlar aramaya başladı bizde kalan parayı istedik para yerine sattığımız arabanın 4 yaş üstü bi model var onu verelim dediler hiç alamamaktansa kabul ettik ve satışı aldık. Belki aldığımız araba başka bi garibanındı bilmiyoruz ama elden bişey gelmiyo.
Valla bu şerefsizlere yapılması gereken ilk şey bu aslında ama bide haklıyken haksız duruma düşmek yada suçlu durumuna düşmek istemiyoruz çözümü yasal yollardan arıyoruz ama şu ana kadar elle tutulur gözle görülür bi gelişme kaydedemedik malesef
yasal yollardan hiç şansın yok çünkü noterde soruyolar paranı aldın mı diye aldım diyosun satışı veriyolar o yüzden zor
Sene 2011 de bizde dolandırıldık. Ruh halini çok iyi anlıyorum, sizinle ilgilenen savcıyla sürekli irtibat halinde olman gerek tedbir koyduramıyorsun hemen prosedürü var. Ayrıca başkomiser adı altındaki spor gazetesi evlatlarına biraz para yedirmek gerekiyor elleri hep sakallarında oluyor çünkü yoksa ilgilenmiyorlar bile. Biz birşey vermedik diye 55 gün savcılığa geç gitti dosya umutlarını kırmak istemem ama araba yalan oldu haliyle.. Umarım sizin aracınız kısa sürede bulunur. Geçmiş olsun. Ertesi gün bizim araba da 3 kere el değiştirmişti. Şuan hiç bakmadım aklıma bile gelmiyor açıkçası.
Onurkk06
25-05-2013, 11:21
yasal yollardan hiç şansın yok çünkü noterde soruyolar paranı aldın mı diye aldım diyosun satışı veriyolar o yüzden zor
Bugun sakarya taraflarındayım bakınyorum sağa sola bide lütfen konuyu okuyarak yazalım daha önce 100 kere aynı şey yazıldı gene aynı şeyi yazmanın lüzumu yok evet zor bi olay ama inşallah bulunur ben ümitliyüm zamanında benimde 131 im gitmişti 2.5 milyardan oldum öğrenci halimle 1 ay uyku uyuyamadım
tuningcan
25-05-2013, 11:27
hıııh adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geziyolar polis harekete gecmiyor savcılık beklemede nasıl bi düzen nasıl bi kanun nasıl bir işleyiştir anlam veremiyorum ben 2-3 gundur herfısatta girip bi gelime varmı diye ictenlikle takıp ediyorum biz TT üyeleri olarak bukadar duyarlıyken biseyler yapmaya calısırken Yetkili merciler nasıl hareketsiz kalır anlamıyorum.Dolandırıldım diye diye dilekce verilmiş adam arabam calındı diyor O adrese bi gidin sikayetci olunan kişiyinin ifadesini alın bi caba sarf edin be yahu. nasıl bi ilgisizlik anlayamıyorum arabayı pert ettikten sonra yada parcalayıp yedek parcaya dondurdukten yada 4-5 satıs yapıp iş cıkmaza girdikten milletin canı iyice yandıktan sonramı el atacaklar acaba Bu Durumu özetleyen Kısa bir fıkra var ;
İsvecli Deniz bakanıyla Turkiye adalet bakanı Birgün sohbet ederken Adalet bakanı sormus isvecli bakana sayın bakan Ülkenizin denize kıyısı olmamasına ragmen Ülke Yönetiminde Deniz bakanlıgı var Garip degilmi diye sorumus.
isvecli bakan Gülümseyerek Cevap vermiş Sizin Ülkenizde de Adalet yok Ama Adalet Bakanlıgı var Sayın Bakanım Demiş. :)
Allah sabır versin abi Saat Saat Takip ediyoruz Herhalde bu işi Hukuki Yoldan Degilde Baska bir yoldan halledeceksin gibi En kısa zamanda sonuclanır umarım. :(
Meriç e-devletten 34 tt 3800 diye plaka aratınca çıkmıyo moruk hala jm çıkıyo.
Benim sistemim de bu şekilde çıkıyor. Plakası değişmiştir ona bir şey diyemiyorum ancak 3. şahısa satışı olmamış demektir bu resim. Eğer 3. şahısa satışı gerçekleşse Trafik poliçesi yaptırmak zorunda kalır ve buda demektir ki ben şasesinden arattığımda Dursun Demircininde üstünde bir sekme olur ve plakası JM olarak çıkar. Cemil abi hala konunun üstündeyim sürekli bakıyorum 3. şahısa satışı gerçekleşmiş mi diye ama bunada şükür hala 3. şahısla ilgili bir söz konusu değil. Dursun Demirci denen şahısn JM 'ye çevirmiş olabilir ama zeyil daha yaptırmamıştır poliçesine o sebepten dolayıda hala TT 8300 plaka olarak gözüküyor olabilir, ya gerçekten çok sıkıntılı bir konu gerçekten. Hani akıl, mantık hiç bir şey uymuyor olanlara cidden 2 gündür sinirlerim benim de alt üst olmuş durumda, Kendi abimin arabasına olmuş gibi hissediyorum. Allah belalarını versin, keşke tesadüfen ellimize düşseler de bi hal hatır sorabilsek... (Meriç Özlem)
Yok kardeşim ya elimizi nereye uzatsak hep boş çıkıyor :(
pazartesi günü bi tanıdık vasıtasıyla birşeyler yapmaya çalışıcaz, araca tedbir koydurabilirsek o zaman herşey çok daha güzel olacak inşallah
ALLAH'dan ümit kesilmez abi, sonuna kadar üstündeyiz konunun.. (Meriç Özlem)
öncelikle geçmiş olsun inşallah iş neticelenir.
benzer hatta aynı olay yan komşum galericinin de başına gelmişti,
daha önceden avrupa yakasında bir galerici arkadaşının yanında iken bir müşterisiyle muhabbet ediyor ve adamdan kartvizit alıp kartvizit veriyor oradan ayrılıyor. yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra bu vatandaş bunu arıyor ve elinde bir araç olduğunu isterse bizim komşuya satabileceğini söylüyor. bizimkiside o sıra avrupa yakasında eyüpte buluşuyorlar yanında bitane gençten 20 yaşında bi çocukla birlikte geliyorlar. araç çocuğun üstüne araca bakıyolar boya hasar vs.vs. herşeyine aracın değerini biçiyorlar ve 15 bin tl ye aracı almak için anlaşıyorlar. bu vatandaşta galericilik gibi iş yaptığı için genç çocuğun aynı günde aracı üstüne alması bizimkisini işkillendirmiyor ve satışı üzerine alıyorlar. bir gün sonra (pazar günü) bir telefon geliyor bizimkisine böyle böyle bir araç almışsın evet diyor bizimkisi, o aracı benden dolandırarak aldılar 25 bin tlye anlaştık 5 binini verdiler sonrasında bankadan çekecez onu yapıcaz bunu yapıcaz derken aracı alıp gittiler aynı günde sana satmışlar diyor. buda diyor ben anlamam satış alınmış üzerinde olduğu için gidip aldım diyor. adam diyor sende dolandırıcısın alıcam senden bi şekilde falan beni dolandırdılar seni uğraştırırım falan diyor bizimkine buda öyle diyince adamın bu işte mağdur olduğuna kanaat getirip eğer isterse 15 bin tl ye geri verebilceğini söylüyor.
adam ikna olmayıp savcılığa şikayette bulunuyor daha doğrusu bu konuşmalar geçerken zaten adamı şikayet etmiş, gayrettepe organize işlerden arıyorlar bu arkadaşı pazar günü yine böyle böyle gel diye odur budur adamın elindeki araca rehini koyduruyorlar ve 1 senedir araç otoparkta yatıyor. 1 senedir davalar sürüyor hakim kanaate varmış söylediğine göre aracı yine bizim galericiye vericek ama otoparkta olduğuna dair belge gayrettepeden bir türlü gelmiyormuş yani işin önünü tıkıyorlarmış bayağı. neticede satış belgesinde imza atıldığında ücretini almış olarak gözüküyorsun ve artık araç başkasının olmuş oluyor. ama 1 senedir mahkemeden mahkemeye koşturuyorlar lanet ediyor onu aldığı güne.
o aracı olan genç çocukta savunmasında ben yeni yanında başladım bin lira para alıyorum benim üzerime aldılar işin içinde değilim diye söylüyor ve onuda birşey bağlamıyor. yani sıkıntı 1. ve 3. kişilere yıkılmış durumda. üzmek istemem seni ama araba hakkında birşey yapman eğer bir çek senet veya benzeri bi işlem yaptırmadıysan çok zor.
Allah yardımcın olsun.
ferhatsen
25-05-2013, 11:56
Hukuki bütün yollar önümüzü kapatıyo hiç kimse olumlu konuşmuyor :(
Şimdi yapmamız gereken aracı bulup bağlatmak mahkeme sürecini bekletmek olacak
Şu an ki ruhsat sahibi Dursun DEMİR bağcılar ikametinde oturuyor Sigorta Bakırköy / Yenibosna tarafında yapılmış ve trafik tescil Avcılar
Yani araç bu saydığım bölgeler ve yakınlarında muhtemelen şu an itibariyle tek çarem aracı yakalatmak
Evet biliyorum yakalatsam da mahkeme sonuçlanana kadar aracımı alamayacağım ama en azından o şerefsizlerin elinde kalmamış olur bi nebze olsun içim rahatlar
bunların hepsi birbirleriyle bağlantılı bütün herşeyi ayrıntılı bi şekilde araştırdım okudum bütün yorumlarına kadar bunlardan 2 3 kişi istanbul a gelmişler vandan vanda bir rent a car var birde galeri var zaten profilleri inceleyince anlarsınız techturkey forumunda önceden megane 2 çalınmıştı ordaki kadın bende megane 2 var demiş gülerek bunlar sürekli hat değiştiren birileri belli bunların birde telefoncuları var ne tesadüfki birazdaha ayrıntıya arkadaş listelerine bakıcak olursakda resimlerdende astradan aşşağısına binmiyorlar jb jackdanielsden aşağısınıda içmiyorlar bana göre bunlar 1 kişiden yola cıkarak ki Tarık Çakar adlı kişinin resimlerinde avcılar e-5 ' i çektiği bi görüntü var avcılar tarafında yapılmış işlem. biraz daha araştırma ve beyini yormaya devam edersek herşey cıkar piyasaya saygılar
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002828884498
http://www.facebook.com/bytr65
http://www.facebook.com/bulenttekin065
http://www.facebook.com/davut.takva
http://www.facebook.com/yasemen4313
http://www.facebook.com/m.sefik.tuygun
http://www.facebook.com/baycan.cakar
http://www.facebook.com/murat.toraman.1610
http://www.facebook.com/zeki.baytar
Bi bakarmısın aralarında olan varmıydı araç satış günü
ferhat ajanmısın bravo valla :)))
bunların hepsi birbirleriyle bağlantılı bütün herşeyi ayrıntılı bi şekilde araştırdım okudum bütün yorumlarına kadar bunlardan 2 3 kişi istanbul a gelmişler vandan vanda bir rent a car var birde galeri var zaten profilleri inceleyince anlarsınız techturkey forumunda önceden megane 2 çalınmıştı ordaki kadın bende megane 2 var demiş gülerek bunlar sürekli hat değiştiren birileri belli bunların birde telefoncuları var ne tesadüfki birazdaha ayrıntıya arkadaş listelerine bakıcak olursakda resimlerdende astradan aşşağısına binmiyorlar jb jackdanielsden aşağısınıda içmiyorlar bana göre bunlar 1 kişiden yola cıkarak ki Tarık Çakar adlı kişinin resimlerinde avcılar e-5 ' i çektiği bi görüntü var avcılar tarafında yapılmış işlem. biraz daha araştırma ve beyini yormaya devam edersek herşey cıkar piyasaya saygılar
Ben vandayım bu adresleri neye göre çıkardın ?
Ben Vandayım bu araştırmayı neye göre yaptın.
ferhatsen
25-05-2013, 12:22
Ben vandayım bu adresleri neye göre çıkardın ?
http://www.facebook.com/zeki.baytar tek bi adresden herşey cıkıyor zaten bir resimde telefoncumuz diye üstüne basa basa açıklama eklemiş hatta avcılardan e-5 doğru bi foto çekilmiş biraz bakarsan anlarsın ya yorumlardan vandan istanbul a gelmiş biraz para kazanmaya geldim yazmışlar felan filan işte.
ferhat aksam bnde bıraz bakmıstım zekı adındakı lavugun profılden,cogu sey senın anlattıgın gıbı.
serefsızler kalkmısar gelmısler ist.a resmen arac çalma şirketi kurmuslar, ama hersey kılıfına göre.telf.cusundan ,galerısınden,arac kılamasına, amca oglu ,dayı oglu, sülalece bu işe girişmişler kansızlar.
emniyet-savcı bu olayların ustune tam olarak düşse,yakalanmaları kolay ama...
resmı olarak arac bunlarda gözüktüğü için,yapck pek bsey gozukmuyo,
bulup verıceksın pis işlerle ugrasan birine 4-5milyar bacaklarına sıktırıcaksın bunları sakat kalsın ****** cocukları.
ferhatsen
25-05-2013, 12:26
ferhat aksam bnde bıraz bakmıstım zekı adındakı lavugun profılden,cogu sey senın anlattıgın gıbı.
serefsızler kalkmısar gelmısler ist.a resmen arac çalma şirketi kurmuslar, ama hersey kılıfına göre.telf.cusundan ,galerısınden,arac kılamasına, amca oglu ,dayı oglu, sülalece bu işe girişmişler kansızlar.
bulup verıceksın pis işlerle ugrasan birine 4-5milyar bacaklarına sıktırıcaksın bunları sakat kalsın ****** cocukları.
bunlara öyle bi oyun oynanmalıki akılları başlarına gelsin arabayı bulanlar direk Cemil çelik e haber versin başka bişey yapmasın Cemil çelik bi plan bi proje ile arabayı bi arkadaşının bi tanığının üstüne al onları kendi oyunlarıyla vurmanız lazım
ferhatsen
25-05-2013, 12:28
ferhat ajanmısın bravo valla :)))
Onun gibi bişey araştırmayı çözümleri bulmayı severim her ne kadar liseyi bitiremesemde bir şeyi araştırmayı ve sonuçlandırmayı severim :))
aman birader delil olur bu yazdığın lütfen..
en başından beri takip ediyorum gelişmeleri konu hakkında bilgi sahibi olmadığım için yorum yapmaktan çekiniyorum.
yapabileceğim tek şey arkadaşımıza geçmiş olsun demekten öteye gidemezdi ancak bu yazdığını okuduğumda ister istemez yazma ihtiyacı duydum.
umarım hayırlı bir şekilde arkadaşımız bu sıkıntıyı atlatır
valla olan şeyler bu adresleri isimleri gösteriyor..
ferhatsen
25-05-2013, 12:29
Ve bunlar Perşembe gününden beri facebookda paylaşım adına bişe yapmamışlar
inş en kısa zamanda bulunur cok kotu bı durum sonucta cogumuzun arabası var kendı basımıza gelmıs gıbı dusunmemız lazım
sercanavcı
25-05-2013, 12:34
savcı acaba bunları delil olarak görebilirmii en azından süpheli olarak tedbir koyabilirmi acaba araca nebileyim pekte anlamadıgımdan fikir yürütüyorum walla çok zor bi durum üzücü inş güzel sonuçlanır
Mivec_4G63
25-05-2013, 13:02
bunlara öyle bi oyun oynanmalıki akılları başlarına gelsin arabayı bulanlar direk Cemil çelik e haber versin başka bişey yapmasın Cemil çelik bi plan bi proje ile arabayı bi arkadaşının bi tanığının üstüne al onları kendi oyunlarıyla vurmanız lazım
Bu dediğiniz ilk başta mantıklı gibi görünüyor ancak sıkıntı doğurabilir. Bu adamlar bildiğin suç örgütü kurmuş, ellerini kollarını sallayarak notere gidip araba satacaklarını düşünmüyorum. Polis ve savcı ile ilerlemek tek çare gibi görünüyor.
mert_can 41
25-05-2013, 13:05
Şüpeli yorumlardan ekran görüntüsü alınsa şüpeli kişilerin isimleriyle falan savcılığa başvurulabilir aslında onlarda mecburen arabaya tedbir koyabilir soruşturma açıldığı için ama yinede kesin bir bilgim yok
glockevo
25-05-2013, 13:08
bence yakında bulunur techturkey üyeleri bu işi çözer valla ajan gibiler...
Firat.M3
25-05-2013, 13:30
hangi fotoğrafta yazıyor bu açıklamalar yahu bi link verin çıldırdım. bulamadım birtürlü.
halilkarakas
25-05-2013, 13:33
bence aracını çaldıran arkadaş tv ye çıksın polis ilgilensin yoksa bunlar durmaz devam ederler bu işe hep milletin canı yanmasın.
arkadaşlar konuyu başından beri takip ediyorum...
savcısı polisi osu şusu busu hiçbir şekilde ilgilenmemiş bu olayla kestirip atmışlar evet, ancak sanmayınki devletin polisin bir mercisi bunların peşimde değil. bu tarz organize suç örgütlerini belli bi müddet serseri mayın gibi bırakırlar, bırakırlarki dosyaları kabarsın, daha fazla delil elde edelim, daha fazla zanlıya suçluya ulaşalım, daha fazla suçtan dolayı yargıya verelim... çünkü bu şekilde en ufak bi işten bu adamlar yargı önüne çıkınca, denildiği gibi araç adamların üzerine, noterde parayı aldığına dair kağıda atılan imza var, eee? bak noldu şimdi hiçbirşey, hooop hemen serbest, yarın yine aynısı olur öbürgünde, ama bu adamların dosyası kabarır adalet önüne bunun gibi 20 30 tane suçla çıkarsa işin boyutu çok ama çok farklı olur sağlam bi ceyayı geçirirler... ve tekrar söylüyorum emin olun devletin bi kurumu illaki bu adamların peşindedir emin olun...
free-hifi
25-05-2013, 13:58
bence aracını çaldıran arkadaş tv ye çıksın polis ilgilensin yoksa bunlar durmaz devam ederler bu işe hep milletin canı yanmasın.
bende bunu düşündüm diğer mağdurlarla olabilir tv işi
Ya bi dünya kanal bu tarz haberler yapmak için mağdur vatandaş arıyor. Arasın herhangi birini illaki bi kanal araya bu tarz haber sıkıştırmak için ropörtaj yapacaktır.
buyrun örnek bir haber, polis admaları 10 aylık takibe alıp bilgilere ulaşmak için sanal taktik uygulamışlar...
Çete liderine 1530 yıl hapis! - Sabah - 25 Mayıs 2013 (http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/04/08/cete-liderine-1530-yil-hapis)
başka bir örnek bunlarda araba dolandırıcısı ve yöntem aynı :)
Muş'ta araç çetesi çökertildi - Polisiye vakalar Haberleri (http://www.haber7.com/polisiye-vakalar/haber/1011735-musta-arac-cetesi-cokertildi)
yine başka arabayla ilgili örnek....
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/haberdetay.aspx?NewsID=36670
ve bunun gibi ararsanız internette sürüyle haber bulmak mümkün, hiçbir çeteyi şak diye yakalmıyorlar uzun uzun takibe alıyorlar dikkat edin...
ulan o değilde dikkat ettim bu zeki baytarın sol eli ters duruyor lan :D:D:D:D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=525317227526339&set=a.108930495831683.6470.100001441983231&type=1
İbrahim Erdem
25-05-2013, 14:14
arkadaşlar konuyu başından beri takip ediyorum...
savcısı polisi osu şusu busu hiçbir şekilde ilgilenmemiş bu olayla kestirip atmışlar evet, ancak sanmayınki devletin polisin bir mercisi bunların peşimde değil. bu tarz organize suç örgütlerini belli bi müddet serseri mayın gibi bırakırlar, bırakırlarki dosyaları kabarsın, daha fazla delil elde edelim, daha fazla zanlıya suçluya ulaşalım, daha fazla suçtan dolayı yargıya verelim... çünkü bu şekilde en ufak bi işten bu adamlar yargı önüne çıkınca, denildiği gibi araç adamların üzerine, noterde parayı aldığına dair kağıda atılan imza var, eee? bak noldu şimdi hiçbirşey, hooop hemen serbest, yarın yine aynısı olur öbürgünde, ama bu adamların dosyası kabarır adalet önüne bunun gibi 20 30 tane suçla çıkarsa işin boyutu çok ama çok farklı olur sağlam bi ceyayı geçirirler... ve tekrar söylüyorum emin olun devletin bi kurumu illaki bu adamların peşindedir emin olun...
Eğer işin üstündelerse şuan burada yazılanların hepsini inceliyorlardır.
Büyük geçmiş olsun hocam. Ankarada gördüğüm her e46 nın plakasına bakıyorum. Umarım en kısa sürede çözlülür.
Bu arada araç modeli nedir kaç model? Belki sahibinden'de görürüz.
(geçenlerde forumda bir arkadaşın kız kardeşine sarkıntılık yapan elemanı bile buldu bu forum :d )
nakayama
25-05-2013, 14:16
ulan o değilde dikkat ettim bu zeki baytarın sol eli ters duruyor lan :D:D:D:D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=525317227526339&set=a.108930495831683.6470.100001441983231&type=1
o ortadaki adamın elin dikkatli bakarsan görürsün :)
MatraX_07
25-05-2013, 14:19
valla techturkey olarak Emniyetten savcılıktan daha iyi çalışıyoruz.Bence savcı polisi aramızdan seçmeleri lazım helal olsun herkese
Herkesin canı yanıyor burada kendi aracı gibi didiniyorlar.
Yalnız benim anlamadığım nokta SAVCI,POLİS ne iş yapıyor.Cemilinde dediği gibi polis bu işin içinde demek oluyorki yazık halimize vursan şimdi suç olur:(
free-hifi
25-05-2013, 14:29
Dolandrclar BMW marka arac ite byle ald | son.tv (http://www.son.tv/Ozel-Haber/dolandiricilar-bmw-marka-araci-iste-boyle-caldi/haber-186233/?ref=ankara)