Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandırıldım Lütfen Yardım
Renk gümüş gri seçilmiş.....
Firat.M3
27-05-2013, 18:15
Aynen abi bizim olayda ismi geçen şahıslar AHMET YILDIZ ve DURSUN DEMİRCİ kimlik bilgileri vs herşey var elimizde abi sende biliyorsun ama birşey yapamıyoruz malesef
bu dolandırıcı zeki baytar ve dolandırıcı kamuran baytar ile birlikte çalışıyor bunlar da değil mi ?
TarikTarik
27-05-2013, 18:20
Tarik'in bahsettiği uzun saçlı tip bu muydu acaba ?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65132_174921475984081_421393435_n.jpg
helal olsun sana nerden buldun bu resmi?? bu şerefsizdi bende bunu çok aradım helal olsun sana vallaha
TarikTarik
27-05-2013, 18:21
bu dolandırıcı zeki baytar ve dolandırıcı kamuran baytar ile birlikte çalışıyor bunlar da değil mi ?
şuanda google'a indexlendi bunlar google'a girip dolandırıcı zeki baytar yazdığınızda en üst sırada çıkıyor TT ve buraya geliyor direk herkez çok teşekkürler.
Patisever
27-05-2013, 18:22
bmw styla helal olsun kardeşim ben arkadasa özelden yazayım ortalıga yazmakdansa
Vallahi helal olsun bmwstyle umarım bu bilgiler bir işe yarar.
TarikTarik
27-05-2013, 18:26
Ben şikayet ettim belki ondandır, birileri arayıp da arabayı almak istemesin diye.
keşke etmeseydin. Şimdi olayı çakarsa en yakın galericinin üstüne geçirecek arabayı bu yüzden tehlikeli olsada haber vermedik galeriye.
Konuyu baştan sona kadar okudum böyle dolandırıcı şeref yoksunu olan artık kişi demiyicem kişi sıfatından çıkmış mahluklarda var inşallah kısa sürede olumlu bir sonuca varırsız. Konuyu takipteyim.
TarikTarik
27-05-2013, 18:35
Baba oğul bu şerefsizler. dolandırıcı çetin tanrı verdi ile beraber çalışıyorlar
Arabanın yeri belli ise arabayı takipte kalın. Yakalama kararı çıkarsa en azından vakit kaybetmeden aracı çektirebilirsiniz. Çok geçmiş olsun bu arada umarım en kısa zamanda sonuca ulaşır aracınızı yada paranızı geri alabilirsiniz.
gökhan sen nezaman dolandırıldın yahu ? yenı mı oldu. allah allah hergun yenı dolandırılan bırı cıkıyor 15 kısı oldu galıba
Firat.M3
27-05-2013, 18:43
Ahmet Yıldız
Zeki Baytar
Kamuran Baytar
Çetin Tanrıverdi
Şuanda dolandırıcı çetesinde bildiğimiz isimler sanırım. Eksik varsa düzeltin lütfen.
Ahmet Yıldız
Zeki Baytar
Kamuran Baytar
Çetin Tanrıverdi
Şuanda dolandırıcı çetesinde bildiğimiz isimler sanırım. Eksik varsa düzeltin lütfen.
dursun vardı birde şebekeden 4 5 saat içinde dursuna satmışlardı.
edit: DURSUN DEMİRCİ
TarikTarik
27-05-2013, 18:49
Ahmet Yıldız
Zeki Baytar
Kamuran Baytar
Çetin Tanrıverdi
Kimlikte Mehmet Zeki Baytar geçiyor
bunların kıraçta bir cd dükkanı var o resimde gördüğümüs cd dükkanı. Tarık Çakar adındaki şahıs bu dükkanda çalışıyor gibi sürekli fotograf paylaşmış zekinin çektirdiği o ilk gördüğümüz foto önceki tarihlerden bir foto resimdeki monitörler varklı fakat arka fon aynı.
Bu savcıların işlerini doğru düzgün yapmadığını göz önüne çıkarmak için sosyal medyada bu olayları sürekli paylaşmak lazım
bunu tv de haber yapmak lazım.
polis hemen şebekenin peşine düşer..
her otomobil gazlamasını haber yapan fox tv nerede..
Firat.M3
27-05-2013, 19:07
Kimlikte Mehmet Zeki Baytar geçiyor
bunların kıraçta bir cd dükkanı var o resimde gördüğümüs cd dükkanı. Tarık Çakar adındaki şahıs bu dükkanda çalışıyor gibi sürekli fotograf paylaşmış zekinin çektirdiği o ilk gördüğümüz foto önceki tarihlerden bir foto resimdeki monitörler varklı fakat arka fon aynı.
Bu savcıların işlerini doğru düzgün yapmadığını göz önüne çıkarmak için sosyal medyada bu olayları sürekli paylaşmak lazım
Baycan Ç. diye bir şahsın da aynı cd dükkanında fotoğrafları var. Olayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Fakat bu şahıs kazımkarabekir lisesinden mezun görünüyor. Daha önce bir ihbarda aracın kazımkarabekirde görüldüğü konuşulmuştu. Bu şahısların %90 ihtimalle kazımkarabekir civarında ikamet ettiğini düşünüyorum.
şunları gördükçe duydukça yine ırkçı söylemlerim geliyor yine ağzıma ama neyse Allah burunlarından fitil fitil getirsin hepsinin bu köpek suratlılar bu ülkeyi bu hale getirip bizim adımızı lekeledi zaten Allah belalarını versin hepsinin dünyada acısını çıkarsın hepsinden katmer katmer
+ 100
Araç satarken telefon konuşması üslubu hoşuma gitmeyen kişilere ters yapıyorum genelde.
Buluştuğumda tipini beğenmediğim kişilere de yokuş yapıyorum pazarlık vs yapmıyorum değişen var vs diyorum.
Allah mecburiyetten sattırmasın kimseye , böyle abuk sabuk tiplerle muhatap etmesin
Artık sona yaklaşılıyor sanırım :) Hadi hayırlısı.
Kazımkaraberkirde oturuyorlarsa muhtarda adresleri belki vardır.gidip sorgulamak lazım.
TarikTarik
27-05-2013, 19:16
Baycan Ç. diye bir şahsın da aynı cd dükkanında fotoğrafları var. Olayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Fakat bu şahıs kazımkarabekir lisesinden mezun görünüyor. Daha önce bir ihbarda aracın kazımkarabekirde görüldüğü konuşulmuştu. Bu şahısların %90 ihtimalle kazımkarabekir civarında ikamet ettiğini düşünüyorum.
Mantıklı bizde farklı bir koldan araştırıp akrabalarını bulduk gittik görüştük ancak bir dünya yalan. Görüşülmüyormuş hapisteymiş falan. Bu arada senle meslektaşız.
TarikTarik
27-05-2013, 19:17
Kazımkaraberkirde oturuyorlarsa muhtarda adresleri belki vardır.gidip sorgulamak lazım.
ikametleri VAN geçiyor muhtarda olacağını zannetmiyorum -ki olsada orada bu işi yapanları bulmak zor minareyi çalan kılıfı hazırlar.
chatlaxs
27-05-2013, 19:18
arkadaş bu nasıl sistemdir,düzendir böyle adamı dolandırmışlar arabası gitmiş şuan internette satışa çıkıyor gidipte birşey yapılamıyor http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/ranting2.gif
Ahmet Yıldız
Zeki Baytar
Kamuran Baytar
Çetin Tanrıverdi
Facebook Durum güncellemesi
Zeki telefon numarasını değiştirerek 0531 010 3356 yaptı.
İşe yararsa...
Firat.M3
27-05-2013, 19:20
https://www.facebook.com/bulenttekin065?fref=pb&hc_location=friends_tab
bu şahıs "One Rent a Car" ın sahibi olarak görünüyor. Cezmi adın da bir ortağı var sanırsam.
One Rent a Car' da aynı şekilde kazımkarabekir caddesinde bulunmakta. Ne tesadüf ama..
https://www.facebook.com/OneRentACar/info
TarikTarik
27-05-2013, 19:22
Facebook Durum güncellemesi
Zeki telefon numarasını değiştirerek 0531 010 3356 yaptı.
İşe yararsa...
Şerefsizin tek hattı yok bunların tamamı kullan at hatlar malesef.
BuğraTuna34
27-05-2013, 19:23
Bu işte abazalık çok işe yarar. Fake bayan profili açıp bilgi toplamaya çalışılmalı. Bu tiplerin balıklama atlayacağından şüphem yok.
TarikTarik
27-05-2013, 19:26
Bu işte abazalık çok işe yarar. Fake bayan profili açıp bilgi toplamaya çalışılmalı. Bu tiplerin balıklama atlayacağından şüphem yok.
Aklıma gelmedi değil mantıklı fikir ancak önce çevresindekileri eklemen lazım bir dünya arkadaş toplaman lazım akabinde bunu kabul eder çakmadan
bu gidişte inş bulunacak öyle hısedıyorum. benım eniştemıde bu şekılde dolandırdılar ve akıl almaz olaylar cıktı arkasından. cok fena inş bu abımızın aracı temıze cıkıcak bende elımden geldıgınce yardımcı oluyorum sosyal aglarda. bu destek yardımlaşma gurur verdı bana....
BuğraTuna34
27-05-2013, 19:33
Aklıma gelmedi değil mantıklı fikir ancak önce çevresindekileri eklemen lazım bir dünya arkadaş toplaman lazım akabinde bunu kabul eder çakmadan
Buradaki olayları görünce nette biraz araştırma yaptım. Merak ettim bu tarz çeteleri bir tanesi bu şekilde yakalanmış. Profil gizliğini en üst seviyede tutun , birkaç abaza ekleyin oda balıklama atlayacaktır eminim.
mert_can 41
27-05-2013, 19:43
Bu son fikir baya iş yapar yalnız msjları editleyin bence abi çünkü bunlar illah konuyu takip ediyodur uyandırmayalım işe
TarikTarik
27-05-2013, 19:47
Bu son fikir baya iş yapar yalnız msjları editleyin bence abi çünkü bunlar illah konuyu takip ediyodur uyandırmayalım işe
Bunlar bu konuyu bulsa aşağıdan-yukarıdan numaraları bulup sayfa çeviremeyecek tipler. ama gel görki bu adamlar dolandırdı bizi.
Purmol35
27-05-2013, 19:48
https://www.facebook.com/bulenttekin065?fref=pb&hc_location=friends_tab
bu şahıs "One Rent a Car" ın sahibi olarak görünüyor. Cezmi adın da bir ortağı var sanırsam.
One Rent a Car' da aynı şekilde kazımkarabekir caddesinde bulunmakta. Ne tesadüf ama..
https://www.facebook.com/OneRentACar/info
Abi yalnız arkadaşlar istanbulda kazım karabekirden bahsediyorlar sanırım . Bu dükkan van da . Yada ben yanlış anladım .
Kabul ederler kesinlikle kuşkunuz olmasın . Arkadşın palaştığı linkler e bakarken face profillerine yani . Beğenilen gruplar solda gözüküyor adamlar travesti gruplarını bile beğenmiş , bukadar miğdesiz bukadar hayvandan hayvanlar . İğrenç pislik şerefsizler inşallah çoluk çocukları ölür .
SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 19:53
kimlikte mehmet zeki baytar geçiyor
bunların kıraçta bir cd dükkanı var o resimde gördüğümüs cd dükkanı. Tarık çakar adındaki şahıs bu dükkanda çalışıyor gibi sürekli fotograf paylaşmış zekinin çektirdiği o ilk gördüğümüz foto önceki tarihlerden bir foto resimdeki monitörler varklı fakat arka fon aynı.
kıraç mı ? Ulan diyorum bu dükkanı bi yerden tanıyorum diye...
Gözümde ısırıyor bi yerlerden genç olan elemanı...
Firat.M3
27-05-2013, 20:08
bu adamları bulmakta sorun yok zaten. 1 saat sürmez bulunmaları fakat bulduktan sonra ne yapılır asıl sorun o. polis ve savcılık biraz s*klerse durumu birşeyler olacak.
TarikTarik
27-05-2013, 20:09
kıraç mı ? Ulan diyorum bu dükkanı bi yerden tanıyorum diye...
Gözümde ısırıyor bi yerlerden genç olan elemanı...
Dükkanın yeni görüntüsünü tarık çakar adında biri var face'de oradan görebilirsin resimleri arasında.
TarikTarik
27-05-2013, 20:10
Abi yalnız arkadaşlar istanbulda kazım karabekirden bahsediyorlar sanırım . Bu dükkan van da . Yada ben yanlış anladım .
Kabul ederler kesinlikle kuşkunuz olmasın . Arkadşın palaştığı linkler e bakarken face profillerine yani . Beğenilen gruplar solda gözüküyor adamlar travesti gruplarını bile beğenmiş , bukadar miğdesiz bukadar hayvandan hayvanlar . İğrenç pislik şerefsizler inşallah çoluk çocukları ölür .
Van'daki tanıdıklar gitti konuştu kendisiyle bakalım sonuç bekliyoruz
Aranızda bu konudaki gelişmeleri facebook veya pm yoluyla konuşsanız daha yararlı olacağı kanaatindeyim. Bu sütü bozuk şerefsizler yazılanları okursa bir adım önünüzde olurlar çözüm arayalım derken daha da zora girmiş olmayın. Kendi başıma gelmişcesine üzgünüm, Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda ortaya çıkar.
TarikTarik
27-05-2013, 20:24
arkadaşlar konuyu başıdan beri kendi arabammış gibi merakla takip ediyorum her açtığımda inşallah hayırlı bir haber alırız diyordum. az önce ergenekon savcısı olan dayıma konuyu bildirdim anlattım fakat maalesef olumsuz bir cevap aldım olay şundan ibaret bana aracın noterden devri yapıldığı için yasal yollardan yapılacak birşey kalmamış,araca tedbir koydurabilmek için neler yapabiliriz dediğimde satış verildiği için koyduramassınız dedi. ama ben ümit ediyorumki mutlu haber alacağız peşini bırakmamak lazım. isterseniz telefonu vereyim sizde anlatın yapılacak birşey varsa direk olarak irtibata geçin
Avukatlarda aynı kanaatde davayı kazansan bile adamın üstünde birşey olmadığı için alamıyorsun parayı
Mivec_4G63
27-05-2013, 20:28
arkadaşlar konuyu başıdan beri kendi arabammış gibi merakla takip ediyorum her açtığımda inşallah hayırlı bir haber alırız diyordum. az önce ergenekon savcısı olan dayıma konuyu bildirdim anlattım fakat maalesef olumsuz bir cevap aldım olay şundan ibaret bana aracın noterden devri yapıldığı için yasal yollardan yapılacak birşey kalmamış,araca tedbir koydurabilmek için neler yapabiliriz dediğimde satış verildiği için koyduramassınız dedi. ama ben ümit ediyorumki mutlu haber alacağız peşini bırakmamak lazım. isterseniz telefonu vereyim sizde anlatın yapılacak birşey varsa direk olarak irtibata geçin
Sayın savcıya siz sorar mısınız, hileli hareketlerle, kendisine veya başkasına ekonomik çıkar sağlamak hangi suçu oluşturuyor? Bu adamların sabıkası varsa, 2 ayrı vatandaşı da bu adamlar dolandırdıysa mahkeme noterde yapılan araç satış sözleşmesine bakmamalı. Ortada bir kamu davası var. İnşallah hapse mahkum olacaklar ve bu arkadaşlarda arabalarına geri kavuşacak.
D.N: Sizin böyle birşey paylaşmanız ayrıca karşı tarafa cesaret verir bunu da ek olarak belirteyim.
34btr1907
27-05-2013, 20:31
Avukatlarda aynı kanaatde davayı kazansan bile adamın üstünde birşey olmadığı için alamıyorsun parayı
ozaman yapılıcak ne kaldı ki ? suç üstüde yapılsa giden gitmiş mi oluyor? ya silah zoruyla alınıcak araç geri yada unutulucak başka yol ne kalmıs kı baksanıza hakimi avukatı cevabı vermiş...adamların yeri yurdu belli ama kitabına göre oldugu ıcın durum dokunmuyorlar oluru ne şimdi bu işin kumpas yapıp zorla alıcaz diyorsanız pm atın bana ben gelirim,şu an kim ne için ugrasıyor onu anlamadım ben yasal olarak.
Bu adamlarin 4sq kullanma ihtimalleri var midir acaba? En azindan mekanlari ogrenilir..
arkadaşlar konuyu başıdan beri kendi arabammış gibi merakla takip ediyorum her açtığımda inşallah hayırlı bir haber alırız diyordum. az önce ergenekon savcısı olan dayıma konuyu bildirdim anlattım fakat maalesef olumsuz bir cevap aldım olay şundan ibaret aracın noterden devri yapıldığı için yasal yollardan yapılacak birşey kalmamış,araca tedbir koydurabilmek için neler yapabiliriz dediğimde satış verildiği için koyduramassınız dedi. ama ben ümit ediyorumki mutlu haber alacağız peşini bırakmamak lazım. isterseniz telefonu vereyim sizde anlatın yapılacak birşey varsa direk olarak irtibata geçin
bence bu tur bılgılerı arkadaşımıza özel pm olarak bıldırmek daha ıyı olur aksı takdırde karşı tarafa koz vermiş oluruz....
Bence artik mod'larin konusmaya bi el atmasi lazim. 80k goruntulenmeden adamlar resmen ifşa oldu. Burda hersey alenen konusuluyor cunku. O adamlar veya adamlari illaki burayi takip ediyorlardir. Kaş yapalim derken konusulan paylasilan bilgilerle goz cikaricaz.Pm atilarak bilgiler paylasilsa bnce cozum odakli olur.
keşke etmeseydin. Şimdi olayı çakarsa en yakın galericinin üstüne geçirecek arabayı bu yüzden tehlikeli olsada haber vermedik galeriye.
Şikayet biçimimi farklı yaptım sahibindene km si yanlış vs. diye askıya alıyorlar o zaman ama galerici sürekli başında bu kadar kısa sürede yeni ilan açması olayın farkında olduğunu gösterir.
SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 21:00
Valla arkadaşlar şu saatten sonra her türlü konuşuldu keşke ergenekon savcısının
yorumu editlenebilse... Konu fazla deşifre olmadan yılanı çok daha fazla
uyandırmadan hallolsa.
Bu adamlarla kendi kanalları üzerinden elemanlarla irtibata geçip
kendi arabanızın satışını üç beş anlaşıp üzerinize almak ve şikayetlerinizden
vazgeçmek tek yol gibi görünüyor....
Abi bu işi sürekli yaptıklarına göre , burdan savcının dediğini görüp haa tamam sıkıntı yokmuş diyecek halleri yok.. zaten herşeyin farkındadırlar... senden benden çok daha iyi biliyodur durumu. bişeyi editlemeye gerek yok bence o yüzden..Allah ıslah etsin yanlışa düşenleri.
Konuyu ağzım açık okumaya devam ediyorum resmen. Tarık Bey geçmiş olsun sizede. İnşallah bu kadar uğraşın sonunda hayırlı şeyler olacaktır.
SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 21:25
Abi bu işi sürekli yaptıklarına göre , burdan savcının dediğini görüp haa tamam sıkıntı yokmuş diyecek halleri yok.. zaten herşeyin farkındadırlar... senden benden çok daha iyi biliyodur durumu. bişeyi editlemeye gerek yok bence o yüzden..Allah ıslah etsin yanlışa düşenleri.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar ama böyle apaçık yazmak onları bir nebzede
olsa onların yüreklerine su serpmiştir... İnsanın zoruna gidende bu zaten
mağdurken elinden yasal olarak hiç bir şey gelmemesi. Neyse konuyu takipteyim.
Olayın selayeti açısından ben kendi adıma bu konuya yorum yapmayacağım.
Esenyurt da pazar pazarı yolunda ermar markete yakın olan bilen var mı varsa özelden yazarsa sevinirim
Firat.M3
27-05-2013, 21:46
bu durum bir savcinin, polisin vs basina gelse yaptim bir hata artik gecmis olsun mu diyecek ? Bu memlekette bakan oglu kendine ceza yazdi diye polisleri ictimaya cekmedi mi ?
Adaletini ....yim boyle memleketin.
bu durum bir savcinin, polisin vs basina gelse yaptim bir hata artik gecmis olsun mu diyecek ? Bu memlekette bakan oglu kendine ceza yazdi diye polisleri ictimaya cekmedi mi ?
Geçenlerde bakanın biri THY yi şikayet etti,neymiş uçak rötar yapmışmış.halkın ne çektiğinden devlet büyüklerimizin haberi yok,illa başlarına gelmesi lazım.
Umarım bu gelişmelerden sonra en kısa sürede çözüme ulaşırız.
Low-Rider
27-05-2013, 21:50
öyle birşey olsa kendi başlarına gelse 100sene yatırırlar içerde
tuningcan
27-05-2013, 21:53
Bahadır abinin savcı tanıdıgı vs yokmudur yardımcı olamazmı acaba abi ?
Adamlar herşeyin farkında konu kaç gündür konuşulup takip ediliyor bence şimdi çoktan köylerine yada başka şehire kaçıp gitmişlerdir.. Umarım en kısa sürede bir sonuca varır artık.. çünkü konuşuldukça vakit geçtikçe işler zorlaşıyor..
Konu misafirlere kapatilamiyormu?
Patisever
27-05-2013, 22:58
acık yazayım arkadasımın durumunu günlerdir takipteyim bazı sosyal mesajlar veren arkadaslarada saygım sonsuz fakat magdur kardeşimiz eğer diyorsaki gidip alalım hukuki bişey kalmadı ben gelirim haberiniz olsun pm atabilirsin kardeşim
Tarik'in bahsettiği uzun saçlı tip bu muydu acaba ?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65132_174921475984081_421393435_n.jpg
Olm fırat senden korkmaya basladım nereden buldun bunu hakkat helal.
Konuyu hergün bir umutla okuyorum fakat hala bir gelişme yok.İnşallah en kısa zamanda iyi sonuçlar çıkarırsınız :o
ilker_yusuf
27-05-2013, 23:47
Soluksuz takip ettiğim bir konu inlş yakın zamanda çözüme kavuşur ben bu durumu anlamıyorum adalet bu olaydan bu kadar basitmiş gibi vazgeçmemeli.
Arkadaşlar herkes bişeyler düzelsin diye uğraş içinde hakkınız ödenmez saolun. Beni yanlış anlamayın ama bu süreçte gizli tutmamız gereken bazı şeyler var çünkü buradan da takip altındayız.Karşı tarafa koz verici yorumlardan kaçınalım.Fikirleri PM ile paylaşalım.Şunu yapsak bunu yapsak diyeceğimiz konuları alenen yazmayalım.
Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarım şuan davası süren aracının hangi galeride olduğunu bilenler bana araçlarının resimlerini ve bilgilerini gönderirse konu başındaki mesajımı editler onları eklerim zaten deşifre edersek aracı satın alanda çıkmaz.örneğin tarık gibi aracı satılmak üzere nete koyulan araçlar gibi.Biz geri alana kadar kimse alamaz
Güzel fikir alışverişi yapılıyor ancak konu inanılmaz bir hit alıyor şuan..Elbetki bu kanı bozuklarında tanıdıkları,yakınları vardır bu sitede..Boştan yere güzel fikirlerinizi belli etmeyin..Telefonla yada özel mesajla konuşulması daha doğru nacizane görüşüm..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-trend-1.6-tdci-hb-modifiyeli-108-ps-126455939/detay
İlana girip şikayet butonundan aracın dolandırılarak alındığını şikayet edelim ve ilanı kaldıralım arkadaşlar
mert_can 41
28-05-2013, 00:01
Konu sahibi abiye sorduğumda fikrimi paylaşmamı istedi ve yazıyorum arabaları gasp edilenler arabalarını sahibinden.com ilanı açarlarsa fotoğrafları ile birlikte vitrine konulup herkezin göreceği şekilde arabalar bimlenir ve satamazlar birde konu sahibi abinin belirtmemi istediği bişey daha galeri ilanlarınıda şikayet edelim orda da yayında tutmasınlar
çalınan araçların farklı fotograflarını yayınlayın isterseniz ***** sitede ilan açalım hepimiz farklı kriterlerde yayalım ilanları her tarafa
Firat.M3
28-05-2013, 00:15
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/10/18/oto-dolandiricilarina-dikkat
34btr1907
28-05-2013, 00:20
Oto dolandırıcılarına dikkat! - Sabah - 28 Mayıs 2013 (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/10/18/oto-dolandiricilarina-dikkat)
18 Ekim 2011 Salı:(
hayırlı olsun diyince yeni haber sandım
Oto dolandırıcılarına dikkat! - Sabah - 28 Mayıs 2013 (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/10/18/oto-dolandiricilarina-dikkat)
Adamlar yıllardır göz göre göre bunu yapıyorlar ve aynı mekanda ama nasıl oluyorsa bunlara bir dur diyen yok
akucukdogan
28-05-2013, 00:27
Adamlar yıllardır göz göre göre bunu yapıyorlar ve aynı mekanda ama nasıl oluyorsa bunlara bir dur diyen yok
Iyide adam notere geliyor yanında parası yok sen imzayı at ben gidip alıcam gelicem diyor sende buna müsaade ediyorsan HATA senindir bence.. Bunu yapanı falan savunmuyorumda güvenmeyeceksin bu kadar basit. Inşallah maduriyetiniz kısa süre içerisinde çözülür.. Üzücü bir durum. Söylediklerimide umarım yanlış anlamazsınız..
Iyide adam notere geliyor yanında parası yok sen imzayı at ben gidip alıcam gelicem diyor sende buna müsaade ediyorsan suç senindir bence.. Bunu yapanı falan savunmuyorumda güvenmeyeceksin bu kadar basit.
güzel kardeşim kelimelerini doğru seç benim yaptığım şeyin neresi SUÇ ? benim o an basiretim bağlandı belki saflığımdan belki iyi niyetimden ama benim yaptığım şey suç değil hatadır
Firat.M3
28-05-2013, 00:47
bu bmwnin modeli neydi ? 320 falan mı ? sahibinden.com'da da dikkat ederiz. göze çarpar belki.
çağlarcoskun
28-05-2013, 00:47
bunları diri diri yakıcaksın bide canlı yayında izleticeksinki ibret olsun
bmw nin yeni plakası belli şuan noterlerede bilgi verilirse satış esnasında belki farkedilip yakalanabilir
bu bmwnin modeli neydi ? 320 falan mı ? sahibinden.com'da da dikkat ederiz. göze çarpar belki.
3.16 abi 2002 model
çok çok geçmiş olsun olanlara kendi aracım gibi üzüldüm
Suçu sadece hırsızlarda aramayın yalnız
bu kadar kanun ve yasaların içine bu kadar yasal boşluğu koyanlar yani kısaca hırsıza kapı açan her gün dolandırıcılıkta çığır açtıran şeyleri biz koymadık herhalde ?
adam buraya girip sayfa değiştiremez yazılmış ama adam şeytanın aklına gelmez yolla yasal boşluğu kullanmış
2011 1 mayısta aracım çalındı nisan 2012 de bulundu
buldum ama keşke hiç gelmese idi !
1 sene boyunca çalıntı olan araç change yapılıp satılmış
1 sene boyunca çalıntı ruhsatlı trafikten düşürülmüş vergiden muaf araca vergi ödeyip yetmezmiş gibi cezalı muaye harcı yatırdım
+ aracı alan masum vatandaşın parasıda gitti
hırsız nerde ?
görse beni aaa abi senin aracı çalmıştım ne günlerdi beea diyecek belki
kim bu arkadaşa bu cesareti veren ?
Firat.M3
28-05-2013, 00:53
şu dolandırıcıların fotoğraflarını sayfalardan toparlayıp ilk mesaja dahil et istersen. başka mağdurlar da çıkar belki. ilk etapta görebilsinler.
Bu ülkede hakkını aramak adaleti aramak çölde altın aramakla aynı şey..Geçmiş olsun inşallah arabanızı geri alırsınız.
Konuyu kalabalık etmemek adına baştan beri bir şey yazmadım ama uyanır uyanmaz direk buraya bakıyorum günlerdir gelişme var mı diye. Sokaklarda gözüm sizin BMW'yi arıyor. Cemil Bey ve Tarık Bey Allah yardımcınız olsun, inşallah iyi haberlerinizi alırız.
Atakan-A
28-05-2013, 07:12
günaydın bi haber bi gelişme yokmu bu dolandırıcılardan
çok geçmiş olsun. günlerdir takip ediyoruz. tuzlada oturuyorum ve gördüğüm zaman gereği fazlasıyla yapılır.
TarikTarik
28-05-2013, 07:31
Bir gelişme yok malesef beklemedeyiz.
bende konuyu en başından beri dakikası dakikasına takipteyim, mağdur kişilere çok geçmişler olsun ama kısa zamanda çözüme kavuşacağına inanıyorum meselenin, bu şerefisizlerin bu kdr tepkiye korkmamaları imkansız, görüldükleri yerde indirilceklerinin farkındalardır
Hondafatih
28-05-2013, 08:34
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-trend-1.6-tdci-hb-modifiyeli-108-ps-126455939/detay
İlana girip şikayet butonundan aracın dolandırılarak alındığını şikayet edelim ve ilanı kaldıralım arkadaşlar
2 gün önce gördüm bu arabayı güngörende :S
nasıl olur bilemem ama bu adamlar tarafından dolandırılan diğer kişilere de ulaşabilirseniz belki daha iyi bir etki yaratılabilir.
RottingChrist
28-05-2013, 08:43
haber yorumlarına dikkat ettiniz mi? dolandırılanlardan birisi iki defa savcılığa şikayette bulunmuş savcılığı oyaladığı gerekçesiyle evine ceza yollamışlar. resmen bu işi yapın milleti dolandırın götündeki donuna kadar alın diyorlar.
KuBilaYY
28-05-2013, 08:48
Habere yorum yapanlara da ulaşmak lazım belki bir sonuca ulaşan olmuştur.2 seneyi geçmiş adamların davaları.
Edit : http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/10/18/oto-dolandiricilarina-dikkat ( 50 den fazla mağdur var)
haberin altındaki yorum, isim verilmiş ama gerçek isimleri değil sanırım bu kişiler sanal ortamda da gerçek isimlerini kullanmıyor bence
çok dolandırılan varmış en kısa zamanda yakalanırlar inşallah
http://o1305.hizliresim.com/19/w/nk11j.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
SOMEONESPECIAL
28-05-2013, 09:37
İnsan boşu boşuna katil olmuyor demek ki ...
aliburma
28-05-2013, 09:39
Katılıyorum abi...
DoganSuper
28-05-2013, 09:45
aynennn...
Herşey yasal olunca savcı ne yapsın.hakim ne yapsın.usulsüz bir olay olay.yasal tüzüğe göre gerçekleşmiş.
Bu işler illegal çözülür.başka türlü imkansız malesef.
Herşey yasal olunca savcı ne yapsın.hakim ne yapsın.usulsüz bir olay olay.yasal tüzüğe göre gerçekleşmiş.
konuyu okuduğum ilk günden beri aynısını diyorum.. çivi çiviyi söker...
Bulut Y.
28-05-2013, 09:52
Rakı şişesine oturtmak lazım bunları..
bende adaletle çözüleceğine inanmıyorum.
sercanavcı
28-05-2013, 10:02
kul hakkı die bişe var öteki tarafta yatçak yerleri yok bunların... inş bu dünyadada yatçak değil sığıncak bi yer bulamazlar şerefsizler
konuyu okuduğum ilk günden beri aynısını diyorum.. çivi çiviyi söker...
Rakı şişesine oturtmak lazım bunları..
bende adaletle çözüleceğine inanmıyorum.
yine seri atarlanma başladı:)
beyler özgün senaryolarınızı da paylaşın bence:) hikayeyi tüm detaylarıyla biliyoruz. siz olsaydınız illegal yollardan nasıl çözerdiniz?
yine seri atarlanma başladı:)
beyler özgün senaryolarınızı da paylaşın bence:) hikayeyi tüm detaylarıyla biliyoruz. siz olsaydınız illegal yollardan nasıl çözerdiniz?
Galerini kundaklardım .
Adaletin bittiği yerde anarşi başlar bende adaletle çözüleceğine inanmayanlardanım tamam kul hakkı öbür dünyada ama giden gidiyor bana yara veriyor böle işeri çözen çok tip var araştırmak yeterli..
TarikTarik
28-05-2013, 10:43
Arkadaşlar bu mehmet zekinin baytarın veya kamuran baytarın dolandırdığı birini bulmam lazım. Az evvel avukatla konuştum onun açtığı dava ile beraber savcıya sunarsak daha etkili olacakmış. İlk başta cemil'i arayan Ali adında bir abimiz varmış ona ulaşabilsek kendisiyle bir görüşebilse çok faydalı olacak ikimiz içinde.
SertacTDemir
28-05-2013, 10:49
Çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda çözülür olay. Yalnız buradan yazıpta adamları uyandırmamak mantıklı değilmi? şuan 34 misafir okuyor konuyu :S misafirlere kapansa, üye olup okuyacaklar :S
TarikTarik
28-05-2013, 10:52
Çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda çözülür olay. Yalnız buradan yazıpta adamları uyandırmamak mantıklı değilmi? şuan 34 misafir okuyor konuyu :S misafirlere kapansa, üye olup okuyacaklar :S
Misafirlerin ip adresleri kaydediliyorsa site yetkililerinden ricam benimle paylaşsınlar. Oturdukları bölgede olup olmadığını saptayabilirim.
Arkadaşlar bu mehmet zekinin baytarın veya kamuran baytarın dolandırdığı birini bulmam lazım. Az evvel avukatla konuştum onun açtığı dava ile beraber savcıya sunarsak daha etkili olacakmış. İlk başta cemil'i arayan Ali adında bir abimiz varmış ona ulaşabilsek kendisiyle bir görüşebilse çok faydalı olacak ikimiz içinde.
Tarık cemil savcılıkta ben ali abinin numarasını aldım pm gönderiyorum şimdi sana
Görüştüğünde sanada söyleyecektir onun da aracı seninki gibi galeride hergün görüyorum birşey yapamıyorum diyo :(
Bizimki hiç ortalıkta yok sevinelim mi üzülelim mi :S
Galerini kundaklardım .
yanan arabalardan kendine bir araba mı yapıp bineceksin? bu çözüm yolu değil malesef ancak güzel bir rahatlama olabilir.
devam....
SOMEONESPECIAL
28-05-2013, 11:02
Araç Satışının Dolandırıcılık Nedeniyle İptali Mümkün müdür? (http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=54751)
Tedbir şart arkadaşlar
yanan arabalardan kendine bir araba mı yapıp bineceksin? bu çözüm yolu değil malesef ancak güzel bir rahatlama olabilir.
devam....
Yok abi yakarım orayı karşıya bir köşeye geçip birde sigara yakarım üstüne ohh mis :)
En azından ciddi bir sermayeleri gider büyük arabalara atlayamazlar.
Ama evet çözüm değil ve tasvip etmiyorum :D :D
Araç Satışının Dolandırıcılık Nedeniyle İptali Mümkün müdür? (http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=54751)
Tedbir şart arkadaşlar
Abi kaç gündür bunun için uğraşıyoruz ilk önceliğimiz yasal yolla çözmek olduğunu daha öncede söylemiştim
Vuralım kıralım parçalayalım düşüncelerinden en azından şimdilik kurtuluna arkadaşlar bize daha çok mevki sahibi insan lazım belki gidecek bi selam bile işimizi halledecektir
TarikTarik
28-05-2013, 11:13
Tarık cemil savcılıkta ben ali abinin numarasını aldım pm gönderiyorum şimdi sana
Görüştüğünde sanada söyleyecektir onun da aracı seninki gibi galeride hergün görüyorum birşey yapamıyorum diyo :(
Bizimki hiç ortalıkta yok sevinelim mi üzülelim mi :S
Onun aracı neydi? Aradımda ulaşamadım mesaj attım dönerse bilgi veririm
Onun aracı neydi? Aradımda ulaşamadım mesaj attım dönerse bilgi veririm
Audi olduğunu biliyorum ama tam modelini bilmiyorum kardeşim
ADALET sistemimizin bu kadar kusursuz çalıştığını görmek gözlerimi yaşarttı :ofk:
Asarım, keserim, yakarım, parçalarım, döverim, öldürürüm ve türevi sanal eylemleri devam ettirirseniz konuyu kapatırım..
darkmoon
28-05-2013, 11:38
arkadaşlar dolandırıcılar takip ediyorsa konuyu diyorsunuz iyi güzel hoşda devletimizin polisimizinde siber suçlarla mücadele bürosu var ve onlarda takip ediyorlar bu tip konuları..
Lütfen yazdığınız şeylere dikkat edin arkadaş iyi niyetinin kurbanı olmuş ama bu iyi niyetinin kurbanı olması hukuki açıdanda elini kolunu bağlamış çünkü noterde satış vermiş..
o satış belgelerinin çok yerinde falanca şahısdan şu kadar para karşlığı aldım, paramı aldım gibi ibareler var ve bunun altına imza atıyorsunuz.. noterde buna şahit olarak imza atıp mühür basıyor bu şahıs sattı parasını aldı bu şahısda parasını verdi malını aldı diye.. yani hukuksal resmi açıdan bu olayda en ufak bir suç yok o zaman savcı ne yapsın polis ne yapsın.. ortada gasp yok ortada çalma çırpma hırsızlık yok..
kardeşimin iyi niyetine bir anlık dalgınlığına gelmiş insanlık hali hepimizin başına gelebilir ama lütfen savcının polisin müdahele edebiliceği hukuksal bir sıkıntı yok ortada.
tam aksine hukuksal bir mücadele var ve bu mücadelenin sonunda arkadaşım arabasınıda alır o şahıslara hapisede yollatabilir.. bunun içinde polisden savcıdan önce çok sağlam bir avukata ihtiyacı var oturup ellerindeki doneleri birleştiricekler neler yapılabilir ona bakıcaklar bir proje çizicekler hukuksal savaşlarına başlıycaklar ve Allahın izniyle kazanırlarda..
Bunun dışında yapılıcak her tür şey sizi haklıyken davanızda haksız ve tam aksine suçlu duruma düşürür..
VTec_king
28-05-2013, 11:45
dün araç satışında yaşadığım saçmalığı anlatıyım bende
aracımı almak için gelen arkadaş banka kredisi ile alıcaktı
bankaya gittim başvurdugu kredinin ve onayın kağıdını aldım sadece bana yatırılmak üzere hazırlanmış parayı öğrendim gittik notere satışı yaptık cocuk plaka değişikliği istiyorum dedi
bankaya geldik para aracın plakasına gore yatırılır dediler para yatıramayız dediler.notere gittik iptal için iptal edilmiyor plaka değişikliğide istediği için plakada düştü aracın üzerinden
ee napıcaz filan derken cocuk bir abisinden araç tutarı kadar borç aldı.bana yatırdı parayı
izmire döndü .şu anda aracın plaka işlemleri bitmek üzere plaka belirlendiğinde banka parayı çıkarıcak benim hesaba yatırıcak yani bana ekstradan bir araba parası daha yatıcak çöksemmi üzerine ne yapsam :P tabi bana gelmez böyle şeyler verdiğim hesaba banka parayı yatırdığında çocuğun hesabına geri yatırıcam parayı.yani siz siz olun aracı kredili olarak alıcak olan kişiye söyleyin kesinlikle plaka değişikliği yapmasın yoksa böyle bir sorun oluyor..
bankaya gittim başvurdugu kredinin ve onayın kağıdını aldım sadece bana yatırılmak üzere hazırlanmış parayı öğrendim gittik notere satışı yaptık cocuk plaka değişikliği istiyorum dedi
bankaya geldik para aracın plakasına gore yatırılır dediler para yatıramayız dediler.notere gittik iptal için iptal edilmiyor plaka değişikliğide istediği için plakada düştü aracın üzerinden
ee napıcaz filan derken cocuk bir abisinden araç tutarı kadar borç aldı.bana yatırdı parayı
izmire döndü .şu anda aracın plaka işlemleri bitmek üzere plaka belirlendiğinde banka parayı çıkarıcak benim hesaba yatırıcak yani bana ekstradan bir araba parası daha yatıcak çöksemmi üzerine ne yapsam :P tabi bana gelmez böyle şeyler verdiğim hesaba banka parayı yatırdığında çocuğun hesabına geri yatırıcam parayı.yani siz siz olun aracı kredili olarak alıcak olan kişiye söyleyin kesinlikle plaka değişikliği yapmasın yoksa böyle bir sorun oluyor..
yeni kanun falan mı bu ? bı ara bnde aracımı kredı almıstım eskı plakasına gore kredıye basvurdum onay geldı notere gıttım plaka degısıcegınıde bıldırdım daha sonrasında bankadan arkdasımın hesabına gecmıstık. Böyle bı sorunla karsılasmadım hıc.
ChtArdARSL
28-05-2013, 12:01
aynısı benımde basıma geldı malesefki.. ben tabı sanslı degıldım okdr parayı bulamadım arabayı kapalı otoparka cektık sahıbının plakadan snr kredı yattı bende arabayı aldım :)
En başından beri konuyu her gun açıp okuyorum kalabalık etmemek için birşey yazmadım ama gözüm hep yollarda eşe dosta sorup yardımcı olmak istiyorum fakat elden birsey gelmıyor. bütün magdurlara allah sabır versın inşallah en kısa zamanda ilgili birimler biraz daha özen gösterirde olayınız çözulur. Tekrardan büyük geçmiş olsun
4ever_aj
28-05-2013, 15:05
Siteye bayagıdır girmiyodum bugun girdim baktım ve sayfaların en assa 20sini okudum.. Cok cok gecmis olsun kardesim insallah hakkın olan aracına kavusursun boyle serefsizlerde demir parmaklıkların ardında curur giderler..
Bende basima gelen bi olayı anlatayım bundan 5 yıl once o zamanlar 22 23 yasındayım tabi... Araba pazarındayım megane II Hb arabam vardı satıcam neyse 2 kisi geldi arabayı sordular baktılar ettiler 100 lira kapora verdiler yarın sabah bulusuruz 10 11 gibi baktırırız satısı yaparız dediler tamam dedim.. Neyse sabah oldu aramıyolar ben aradım acmadılar 2 3 gibi ya bizim isimiz cıktı dediler sen iyi bi insana benziyosun biz sana güveniyoruz varmı arabanın bisesi dediler yok dedim temiz araba tamam notere gel noterde isi bitirelim dediler..
Noterde bulustuk adamlarla sıra aldık vs. sıra bize geldi evrakları halledicez adamın elinde canta var bende para cantada sanıyorum, cıkar parayı dayı dedim bu herifler yine iki kisi gelmislerdi parayı git getir oyleyse dedim noter kadında parayı gormeden satısı yapmayız dedi para bankada bilmiyoduk dediler kadında bende parayı almadan olmaz dedim.. Neyse cıktık merdivenlerde bu bana guvenmiyosan bizde sana güvenmiyoz filan dediler bende ne alaka para olmadan satıs mı olur dayı cekelim bitirelim isi dedim tam indik bunlardan yaslı olan ya siz halledin ben parayı getireyim dedi.. Dayı bak getir parayı beni ayar etmeyin alacaksanız dedim ückagıtmı yapcan sen bana dedim kaporamızı ver almıyoz dediler..
Ne kaporası ulan ne diyosun sen dedim kaporaylada gumus bi zincir almıstım al alabiliyosan bak kaporan burda dedim vereceksin paramızı almıyoz dediler sizi ückagıtcı oc ları dedim ben yaslı olana yumruk attım millet noluyor diye toplanırken basımıza bunlar kactılar..
Sıkı durun benim yumruk attıgım oc arkadasın birinin facede grup kurulmus dolandırıcılar adına dedigi gruptaki fotolarda olan evde rakı balık masasındaki yaslı oc ydu.. Beni genc toy sanıp dolandırmaya gelmisler anlasılan ama iclerinde patladı olay.. Bu anlattıgımda kupe olsun kulagınıza arkadaslar para bi yana satıs bi yana parayı notere saydırmadan asla vermeyin satısı ve satısada ben tek gittim kendime kavga mavga konularında boksa güvendigim icin ama yinede asla tek gitmeyin..
İnsallah arabana kavusursun kardesim gercekten cok ama cok üzüldüm..
Konu her güncellendiğinde bir umut inşallah gelişme vardır diye giriyorum konuya,Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede belasız ulaşabilirsiniz aracınıza.
Avukat ve hukuk okuyan arkadaşlara sordum bir umut yardımcı olabilirim diye fakat tek çare savcıyı olaya ikna edebilmek dediler onunda tek yolu aynı kişilerden mağdur olmuş insanları bir araya getirmek ve önceki mağdurların bulunduğu suç duyurularını savcılığa sunmak.
Bu olayda savcılar çift taraflı düşünmek zorundalar,her ne kadar 8bin tl üstü ticaretler banka yoluyla yapılması gerekiyorsada buna birçok vatandaş uymuyor bu yüzden sizi mağdur edenler savcılığa çağırılsa ifadelerinde biz parayı elden verdik şimdi bizden aracı geri almaya çalışıyorlar diyebilirler sizi suçlu bile çıkarmaya çalışır o hırsızlar.Fakat aynı şekilde araçları alınmış ve aynı isimlerden mağdur olmuş kişiler varsa ve bu dolandırıcıların konuyla bağdaşan sabıkaları var ise savcı ilk etapta ifade için çağırabilir.
SİZE TAVSİYEM "bizim halaoğlunun kankası gayrettepede memur,bizim alt komşunun kayıncosu Adliye'de başkatip,benim Mahmut abinin dayısı milletvekili"diyen tipleri fazla dikkate almamanız ve sağlam bir avukat bulmanızdır.Benzer bir change araç olayından mağdur olmuş birisiye tanışmıştım adam 3 ayda yemek ısmarlamadığım,saat gömlek takım elbise almadığım adam kalmadı sonuç sıfır demişti,avukatın birisi olayı çözüp parayı kurtarmış.Allah sabır versin
vanished
28-05-2013, 15:19
Siteye bayagıdır girmiyodum bugun girdim baktım ve sayfaların en assa 20sini okudum.. Cok cok gecmis olsun kardesim insallah hakkın olan aracına kavusursun boyle serefsizlerde demir parmaklıkların ardında curur giderler..
Bende basima gelen bi olayı anlatayım bundan 5 yıl once o zamanlar 22 23 yasındayım tabi... Araba pazarındayım megane II Hb arabam vardı satıcam neyse 2 kisi geldi arabayı sordular baktılar ettiler 100 lira kapora verdiler yarın sabah bulusuruz 10 11 gibi baktırırız satısı yaparız dediler tamam dedim.. Neyse sabah oldu aramıyolar ben aradım acmadılar 2 3 gibi ya bizim isimiz cıktı dediler sen iyi bi insana benziyosun biz sana güveniyoruz varmı arabanın bisesi dediler yok dedim temiz araba tamam notere gel noterde isi bitirelim dediler..
Noterde bulustuk adamlarla sıra aldık vs. sıra bize geldi evrakları halledicez adamın elinde canta var bende para cantada sanıyorum, cıkar parayı dayı dedim bu herifler yine iki kisi gelmislerdi parayı git getir oyleyse dedim noter kadında parayı gormeden satısı yapmayız dedi para bankada bilmiyoduk dediler kadında bende parayı almadan olmaz dedim.. Neyse cıktık merdivenlerde bu bana guvenmiyosan bizde sana güvenmiyoz filan dediler bende ne alaka para olmadan satıs mı olur dayı cekelim bitirelim isi dedim tam indik bunlardan yaslı olan ya siz halledin ben parayı getireyim dedi.. Dayı bak getir parayı beni ayar etmeyin alacaksanız dedim ückagıtmı yapcan sen bana dedim kaporamızı ver almıyoz dediler..
Ne kaporası ulan ne diyosun sen dedim kaporaylada gumus bi zincir almıstım al alabiliyosan bak kaporan burda dedim vereceksin paramızı almıyoz dediler sizi ückagıtcı oc ları dedim ben yaslı olana yumruk attım millet noluyor diye toplanırken basımıza bunlar kactılar..
Sıkı durun benim yumruk attıgım oc arkadasın birinin facede grup kurulmus dolandırıcılar adına dedigi gruptaki fotolarda olan evde rakı balık masasındaki yaslı oc ydu.. Beni genc toy sanıp dolandırmaya gelmisler anlasılan ama iclerinde patladı olay.. Bu anlattıgımda kupe olsun kulagınıza arkadaslar para bi yana satıs bi yana parayı notere saydırmadan asla vermeyin satısı ve satısada ben tek gittim kendime kavga mavga konularında boksa güvendigim icin ama yinede asla tek gitmeyin..
İnsallah arabana kavusursun kardesim gercekten cok ama cok üzüldüm..
Rabbim denk getirmesin de başımız belaya girmesin hapislere düşmeyelim.
4ever_aj
28-05-2013, 16:41
Amin insallah.
turbo&quattro
28-05-2013, 19:35
Tedbir koydurabildinizmi ? Bir arkadas savci bir tanidigimla konusacagim demisti konusuldumu ? Son durum nedir ?
Henüz ulaşamadım kendisine yarın savcı beyin çok yakın arkadaşını bir yere götürücem rica edip çikolata falan yaptırıcam beni savcıyla görütürmesini rica edicem umarım yardımcı olurlar...
Aracın satışımı gerçekleşti ben mi yanlış görüyorum :(
Plaka No34JM8759
MarkaBMW
Model2002
Sahiplik Belge Tarihi28/05/2013
Tescil BirimiAVCILAR
Renk 1GRİ (Çelik)
Renk 2 BİLİNMİYOR
CinsiOTOMOBİL
Çalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiYOK
tedbiri hangi savcı koyması gerekiyor dosya hangi savcıda birisi bunları bana mesaj atabilir mi ?
Aracın satışımı gerçekleşti ben mi yanlış görüyorum :(
Plaka No34JM8759
MarkaBMW
Model2002
Sahiplik Belge Tarihi28/05/2013
Tescil BirimiAVCILAR
Renk 1GRİ (Çelik)
Renk 2 BİLİNMİYOR
CinsiOTOMOBİL
Çalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiYOK
Ben de baktım şimdi, şerefsizler satışı yapmış. :mad:
PROMINENT
28-05-2013, 22:04
telefonla ulaşılamıyor mu ? açmıyorlarmı aramıyorlarmı notede kamera yokmu ? parayı almadığına dair. hatırlı gönüllü tanıdıklar yok mu ?dert oldu içime
Firat.M3
28-05-2013, 22:11
Aracın satışı yapıldıysa eğer yeni sigorta kesilmesi lazım. Bunun nerede kesildiğini sigortacı arkadaşlar yazarlarsa fikir yürütelim ona göre.
rahatsız
28-05-2013, 22:24
ben sosyal medyadan yardım etmeye calısıyorum kendi çapımda, bir kac defa da avcılara gittim, gözüm hep yollarda. sağa sola da haber verdim. araba avcılarda olsa bana haberi gelirdi de, yok işte.
rt:
https://twitter.com/rezilkisi/status/339476955235766272
Low-Rider
28-05-2013, 22:32
Araç avcılar ve davutpaşa taraflarında olabilir. aracı gördüğünüz zaman müdahele etmeyin sadece gözlem altında tutup cemile haber verin adamlar pek yaman değiller
onursumer
28-05-2013, 22:34
Jm8759 suan onumde park halınde duruyor bakırkoy zuhuratbaba da
Araç sahibine ulaşabilen varmı?
wolkanku
28-05-2013, 22:39
günlerdir takip ediyorum..hadi bu gece güzel bir şey olsun.
edit : az önce 14 82'li numaradan araç sahibini arayan benim, başka biriyle görüşüyordun, bilgin olsun diye yazdım.
Araç sahibine ulaşabilen varmı?
forumda online görünüyor şuanda
telefonu var aradınızmı online zaten cemil
edit : az önce 14 82'li numaradan araç sahibini arayan benim, başka biriyle görüşüyordun, bilgin olsun diye yazdım.
Konuyla ilgili görüşüyordum.Burdayım mesajı editlicem
bartubasot
28-05-2013, 22:45
Aracın fotosu varsa en azından buludugu yerde suan cekebiliyosan belki yararlı olur.
Turboğuz54
28-05-2013, 22:52
Vay şerefsizler bide hiç bişey yokmuş gibi geziyolar arabayla he
wolkanku
28-05-2013, 22:53
yanlış anlaşıldı galiba.
14 82 'li numara benim numaram :)
aracın sahibi sde30 nickli arkadaşı aradım, başkasıyla telefonda görüşüyordu.
buradan bilgilendirme yaptım.
kafası bu kadar doluyken bir de bu kim diye düşünmesin diye
Bartu_evo
28-05-2013, 22:56
Benim anlamadığım şey aracı bulunca ne değişicek ? tedbir koydurmadıktan sonra .
tuningcan
28-05-2013, 22:58
Fotograf cekme imkanınız varsa ve arac gecici park edilmiş gibiyse işiniz yoksa nereye gideceniz takip edebilirmisiniz ? En azından Mekan Ögrenilir.
onursumer
28-05-2013, 23:00
Arac bızım buranın aracı degıl sordum kımse tanımıyor kımın getırıp bıraktıgınıda goren olmamıs sıcak hala uzun zaman olmamıs gelelı ayrıca gormemekmumkun degıl2 serıtyolun bır serıdınde duruyor
onursumer
28-05-2013, 23:01
Ben suan dısarı cıktım aksam yerındeyse dondugumde soylerım herkese gozlemlerler
Benim anlamadığım şey aracı bulunca ne değişicek ? tedbir koydurmadıktan sonra .
yarın cemil savcılığa gidecek tedbir koydurabilmek için inşallah hallolur
TolgaEsentepe
28-05-2013, 23:27
aracın bugün satışı verildiyse, alan masum biriyse yeni arabasıyla geziyordur doğal olarak :(
Ben suan dısarı cıktım aksam yerındeyse dondugumde soylerım herkese gozlemlerler
lastıklerını ındır bro.hareket edemesın .
İlgili yerlere haber verdim.Faruk abinin dediği gibi önce tedbir şansımızı zolicaz.Şuan için yasal işlemlerin sonucunu kovalayacağız.Konuyla alakalı sıcak gelişmeleri önce PM den paslaşırsak sevinirim msj olarak yazmak bi nevi yapılacak bişey varsa yapamayacağımız anlamına geliyor.
lastıklerını ındır bro.hareket edemesın .
aynen katiliyorum.. bicak bile olur
Insallah bu gece iyi haberler alırız bu konuyla ilgili ...
BilalAkbayır
28-05-2013, 23:39
Allah büyük, çözülecek inşallah.
durum nedır arkdslar, b.köyde görüldükten sonra? bilgisi olan varmı
onursumer
29-05-2013, 00:04
ben şimdi eve donuyorum gorduğum yerden tekrar geçicem kontrol ederim yol ustunde duruyordu zaten
BaybuRtlu69
29-05-2013, 00:29
Aracı başkası satın almış durumda mi şimdi? Arkadas, nasıl bu kadar kolay satabildiler. Kimsenin bilgisi olmadi mi bu işten. Yana yakila herkes araci ariyordu
Durumlar karıştı gibi, insllah artik kisa bi sure içinde bir sonuca ulaşır bu konu. Cok üzücü can sıkıcı olaylar malesef
Hayirli haber gelir inşallah konuyu kaç gündür okuyorum insanin cani yaniyor :(
Firat.M3
29-05-2013, 00:46
Bir not yazıp, aracın çalıntı olduğu ve belirli bir numaradan ulaşılmasını isteseydiniz. Ön cama koyardınız. Araç sahibi geldiğinde belki dönüş yapardı. Söylenildiği gibi çok masum bir vatandaş olabilir. Sonuçta aracı yasal olarak sahibinden almış. Ona söylenecek hiç birşey yok.
Mahkemeler 3. Şahsıslari koruma konusunda ayri önem gösteriyor yani araba satildiysa geri aliasi çok daha zor olur o adamin suçu yok diye bakiyor adalet
Mahkemeler 3. Şahsıslari koruma konusunda ayri önem gösteriyor yani araba satildiysa geri aliasi çok daha zor olur o adamin suçu yok diye bakiyor adalet
bunu onlarda biliyor olabilir abi, o yüzden bildiği tanıdığı yakın bi arkadaşına suç ortağına da satmış olabilir.Satış vermiş olabilir.
Mivec_4G63
29-05-2013, 01:18
3. kişinin sorumlu olabilmesi için; arabanın gerçek değerinin altında satılması,(satış sözleşmesine bakılır, araç değerinden çok düşük satılmış olabilir)
veya 3. kişinin vekil ile işbirliği içinde bulunması gibi hususların davacı tarafından ispatı gerekir.
3. kişinin malı galeriden alması , vekili tanımaması , taşınmazı derhal elinden çıkartmaması gibi olgular 3. kişinin iyiniyetini gösterebilir.
Bu demek değil ki, kişi mağdur olacak. Bu durumda 3. kişiden malı talep edemez, ancak uğramış olduğu zararları davalıdan tazmin edebilir.
O nedenle buradaki asıl mesele, dolandırıcılık iddiasının mahkeme tarafından sabit bulunmasıdır.
onursumer
29-05-2013, 01:56
şimdi eve girdim araç orda yoktu eğer satışı gerçekleştiyse 3. bir şahısa zaten bu araç sürekli buralara gelicek demektir
bu arada hala onlardan birine satışı gerçekleştirilmiştir diye not falan bırakmadım faruk abide çok tekin insanlar olmadığını uzak durmamı belirtti mesajla ara ara orayı takip ederim surekli burdamı diye
aracın satışı yapılmış gibi :o
Plaka No 34JM8759
Marka BMW
Model 2002
Sahiplik Belge Tarihi 28/05/2013
Tescil Birimi AVCILAR
Renk 1 GRİ (Çelik)
Renk 2 BİLİNMİYOR
Cinsi OTOMOBİL
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyeti YOK
ALPER-VNS
29-05-2013, 03:00
içim darlanıyo bu konuyu gördükçe.. Allah yardım etsin dolandırılan arkadaşlara..
içim darlanıyo bu konuyu gördükçe.. Allah yardım etsin dolandırılan arkadaşlara..
Bi ülkenin adaletinin dolandırıcılık karışında bu kadar çaresiz kaldığını görünce herkesin içi darlanır abi. Aynısını bizim arabamız kapının önünden çalındığında da yaşadık. O gün bugündür Türkiye'de güven olayı bitmiştir benim için. :icon_tup:
BerkayKamaci
29-05-2013, 07:33
Meriç facebook'a gelince sigortasına baktırıcam birazdan online olur bakalım
likedead
29-05-2013, 08:47
az önce bizim avukata açtım konuyu bizim avukatın söylediği arkadaşından birine senet yapıp borçlansın trafikte ruhsat hala değişmemiştir diyor.arabanın üstüne senet ile ihtiyati haciz koydurup bağlatsın dedi.araç bağlıykende bu arabayı benden dolandırıcılık yoluyla aldılar diye dava açabilir dedi.sizde danısın isterseniz avukatınıza böyle olabilir mi bilmiyorum tam olarak çok geçmiş olsun tekrardan
BerkayKamaci
29-05-2013, 08:49
Şanssızlık Meriç hastaymış evde yatıyormuş diğer sigortacı arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.
az önce bizim avukata açtım konuyu bizim avukatın söylediği arkadaşından birine senet yapıp borçlansın trafikte ruhsat hala değişmemiştir diyor.arabanın üstüne senet ile ihtiyati haciz koydurup bağlatsın dedi.araç bağlıykende bu arabayı benden dolandırıcılık yoluyla aldılar diye dava açabilir dedi.sizde danısın isterseniz avukatınıza böyle olabilir mi bilmiyorum tam olarak çok geçmiş olsun tekrardan
Ruhsatta plakada değişti şuan 3. Şahısta o dediğiniz yapılamaz
Şanssızlık Meriç hastaymış evde yatıyormuş diğer sigortacı arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.
Berkay şuan sigortacı ile işi yok araç kimde biliyor zaten
yilmazcatalbas
29-05-2013, 09:04
Berkay şuan sigortacı ile işi yok araç kimde biliyor zaten
nasıl yani aracın kimde olduğunu, yerini biliyor musunuz?
MatraX_07
29-05-2013, 09:08
Sigortacı arkadaşla görüştüm JM 8759 ile sigorta görünmüyor
TT olan plaka ile sorgulama yapıldı en son DURSUN DEMİRCİ sigorta yapmış bilgisi verdi
Yani şuanda muhtemelen sigorta yapılmadı.Bu da şuna çıkar
1-Ya ilerleyen zamanda sigorta yapılır
2-Sigorta yapılmadan geçici ruhsat ile satış yapılacak
SOMEONESPECIAL
29-05-2013, 09:10
3. Şahıs bu olayları bilmeden satış aldı dün, bugünde sigortasını yaptıracak muhtemelen
Arkadaşlar her bildiğimizi maalesef burada paylaşamıyoruz ama araç sahibine , elinden bir şey gelenler telefonla pm le bilgi aktarıyor iş savcılıkta orası hallolsun gerisi kolay
SOMEONESPECIAL
29-05-2013, 09:18
Arkadaşlar her bildiğimizi maalesef burada paylaşamıyoruz ama araç sahibine , elinden bir şey gelenler telefonla pm le bilgi aktarıyor iş savcılıkta orası hallolsun gerisi kolay
Var mı bi umut peki ? En kötü ihtimal nasıl sonuçlanır peki bu durumda ?
Var mı bi umut peki ? En kötü ihtimal nasıl sonuçlanır peki bu durumda ?
kısaca özet geçeyim o zaman bilgilendirme olsun
bu iş öyle sandığımız kadar kısa sürede bitmeyecek iyi ihtimalle 1 seneyi bulacak,hemen bitmesi için dolandırıcıların 1 gecede imana gelip tövbe edip aracın satışını geri vermeleri başka şans yok, iş savcı beyi dolandırıldığına ikna edip tedbir koydurmada gerisi bir şekilde çorap söküğü gibi gelir, cemil şuan sağdan soldan gelen haberlerle aracın şuanki sahibinin kim olduğunu az çok biliyor, tahmini olarak ta 3. şahsın masumane olarak aracı aldığının ihtimali bence %20
SOMEONESPECIAL
29-05-2013, 09:30
kısaca özet geçeyim o zaman bilgilendirme olsun
bu iş öyle sandığımız kadar kısa sürede bitmeyecek iyi ihtimalle 1 seneyi bulacak,hemen bitmesi için dolandırıcıların 1 gecede imana gelip tövbe edip aracın satışını geri vermeleri başka şans yok, iş savcı beyi dolandırıldığına ikna edip tedbir koydurmada gerisi bir şekilde çorap söküğü gibi gelir, cemil şuan sağdan soldan gelen haberlerle aracın şuanki sahibinin kim olduğunu az çok biliyor, tahmini olarak ta 3. şahsın masumane olarak aracı aldığının ihtimali bence %20
Vay şerefsizler....
nasıl bir durumdur insanlar ne hale gelmişler aklım almıyor. Hakikaten Allah yardımcınız olsun, yardım eden herkestende Allah razı olsun, umarım en kısa sürede çözülür.
dolandırıcılık işinin cılkı çıkmış artık.
araç satısı 28.05.2013 tarihinde yapılmıs suan 3. şahısda sigortayla ilgili durum farklı noter satısındaki araç tutarının hiç bi önemi yok o baz alınmaz sölediğinize göre seçmezler çogu zaman
sigortacıyım yardımcı olmamı istediğiniz bişi olursa canla başla ;)
Sequental
29-05-2013, 10:04
Yaa demiyeyim diyorum ama dayanamadim..
Burada yuzlerce kisi magdur arkadasa yardim etmeye calisiyor, okuduklarim kadariyla bir tanesi savci bir tanidigina sordu olayi..
Kardesler yokmu babasi akrabasi savci olan birisi? Koysun tedbiri arabaya..Is o zaman cozulur. Magdur arkadasin sizden istedigi bu zaten, sormustu hatirliyorsaniz mevkiisi yuksek bi tanidiginiz yok mu diye..
Sonucta tedbir koyacak savci gercekten magdur birisinin haklarini korumak icin yapacak, yani hatir icin bisey degil..Vicdani rahat bi sekilde yapacak..
Yaa demiyeyim diyorum ama dayanamadim..
Burada yuzlerce kisi magdur arkadasa yardim etmeye calisiyor, okuduklarim kadariyla bir tanesi savci bir tanidigina sordu olayi..
Kardesler yokmu babasi akrabasi savci olan birisi? Koysun tedbiri arabaya..Is o zaman cozulur. Magdur arkadasin sizden istedigi bu zaten, sormustu hatirliyorsaniz mevkiisi yuksek bi tanidiginiz yok mu diye..
Sonucta tedbir koyacak savci gercekten magdur birisinin haklarini korumak icin yapacak, yani hatir icin bisey degil..Vicdani rahat bi sekilde yapacak..
bende her mesaja cevap yazmayayım diyorum ama olmuyor olay şuan adli olarak ilerliyor ve olayın bir tane savcısı var ve o koyabilir tedbiri tanıdık savcı neye istinaden koyabilir
TarikTarik
29-05-2013, 10:26
bende her mesaja cevap yazmayayım diyorum ama olmuyor olay şuan adli olarak ilerliyor ve olayın bir tane savcısı var ve o koyabilir tedbiri tanıdık savcı neye istinaden koyabilir
Tanıdık savcının olay üzerinde bir hükmü olmuyor sadece olayla ilgilenen savcıyı tanıyorsa rica eder oda biraz daha ılımlı bakar olaya o yüzden şuanda sadece bekliyoruz dava sırası gelecekde tedbir koyulacak diye.
umuyorum ki aracı alan 3.şahıs dolandırıcıların içindendir eğer herhangi bir vatandaş olursa işler zorlaşıcak :(
inşallah bi yerden açık verirler
Öncelikle geçmiş olsun.Benzer bir olayı arkadaşım yaşadı İstanbul'dan bir araç aldılar ancak araç aynı şekilde satılmış.Sonra olay mahkemeye taşındı ve araç parka çekildi ancak dava aylardır sürüyor.Ne gerçek araç sahibi ne de bizim arkadaş bir hak elde etmiş değil.
darkmoon
29-05-2013, 12:30
bende kendi avukatımı bu durumu danışdım cemil kardeşimede avukatımın bana yazdıklarını aynen kopyalıp yolladım sorun halolucak ama biraz meşakatli halolucak ama neticede halolucak kısmetse..
okudukça içim şişiyor şiştikçe elden gelen bir şey olmadığı için hepten şişiyorum. madem suyu içmekten mideyi delicem
umarım hayırlısıyla sonuçlanır
bu kadar insan uğraşıyor bişeyler bulmaya çalışıyor, üzülüyor, haber yolluyor, inşallah emekleriniz boşa çıkmaz da en güzel şekilde olay çözüme kavuşur. helal para bi şekilde döner gelir. keşke elimden bişey gelse sadece üzülmekle kalmasam.
Dun zuhuratbabada araci cekici ile alsaydik adli sonuc belli olana kadar bizim basimiza gelecek ne olurdu adli bakimdan ?
mert_can 41
29-05-2013, 14:05
Dun zuhuratbabada araci cekici ile alsaydik adli sonuc belli olana kadar bizim basimiza gelecek ne olurdu adli bakimdan ?
Büyük ihtimal araç çalıntı muhamelesi yapılırdı suçsuzken suçlu duruma düşersiniz
SOMEONESPECIAL
29-05-2013, 14:05
dun zuhuratbabada araci cekici ile alsaydik adli sonuc belli olana kadar bizim basimiza gelecek ne olurdu adli bakimdan ?
ağırlaştırılmış müebbet
onursumer
29-05-2013, 14:08
ciddi problem direk hırsız muamelesi gorurdu
SOMEONESPECIAL
29-05-2013, 14:10
ciddi problem direk hırsız muamelesi gorurdu
onların yaptıkları hak, böyle olunca müstehak ?
A........k...... Böyle a............tin !
onursumer
29-05-2013, 14:14
onların yaptıkları hak, böyle olunca müstehak ?
A........k...... Böyle a............tin !
onuda kılıfına uydurmanın bir yolu olsaydı alınırdı şimdiye
zaten kanunlarda haklı olundumu nedende hiç açık yok herşey haksızdan yana
SOMEONESPECIAL
29-05-2013, 14:24
Şerefsizin çocuğu Allahın Dağından gelsin, İstanbul'un göbeğinde...
benim binbir zorlukla çalışarak biriktirerek zar zor alabildiğim arabayı hile hurda yoluyla
elimden alsın, herşey o hırsız şerefsizin yanında olsun !...
İLAHİ ADALET !... Okuyorsa o şerefsizler ya da tanıdıkları şunu aynen iletsin...
Sülalesindeki tüm çocuklarından ve gelecek nesillerinden kat be kat misli misli çıksın
o arabaların parası !
trafik sigortasını kestirmiş 13:13 itibariyle yeni alan şahıs f...n... ismide sitem böle görüyor faydası olursa diye bilgi veriyim dedim
OnurSinanoglu
29-05-2013, 15:03
trafik sigortasını kestirmiş 13:13 itibariyle yeni alan şahıs f...n... ismide sitem böle görüyor faydası olursa diye bilgi veriyim dedim
pm yoluyla bilgi verin abi adamlar takip ediyo olabilir..
gelişmeleri üstü kapalı bi şekilde bizi bilgilendirirseniz güzel olur abiler merakta bırakmayın
cehennem boş yere yaratılmamış ki kardeş...
Calderon
29-05-2013, 16:29
cehennem boş yere yaratılmamış ki kardeş...
Böyle insanları gördükçe, duydukça bende aynısını düşünüyorum ne yalan söyleyeyim.. :ofk:
abi bir ajans a mail atip yada direk gidip anlatsaniza boyle boyle gelin bir roportaj yapalim magduruz diye
tv ye dusunce ilgi gorur.
hele birde adamlarin kactigi restoranin kamerasi fln varsa direk hit olur.
abi bir ajans a mail atip yada direk gidip anlatsaniza boyle boyle gelin bir roportaj yapalim magduruz diye
tv ye dusunce ilgi gorur.
hele birde adamlarin kactigi restoranin kamerasi fln varsa direk hit olur.
bu olayın dillenmesi lazım arkadaslar. hukuken çözum yolu yok gıbı ee dıger yollara basvursan basın belaya gırer cıgerı bes para etmez adam ıcın. en guzelı bu olayı basına duyurmak o zaman bıseyler olabılır. sıtede yokmudur basında çalısan melıh vardı kameramandı galıba onun falan faydası olurmu
büyük geçmiş olsun..bunların allah korkusu hiçbir şeyleri yok..nasıl geçiyor boğazlarından..adalete de ayrı isyan ediyoruz..
gespenster
29-05-2013, 21:06
yazık be kardesm ne serefsizler var
hala bi sonuç çıkmadı nasıl bi hukuksa
Sequental
29-05-2013, 21:21
Arac galeriye felan satiliga cikarildigi tespit edilirse,ayni olayi sizde ona oynayin.
Tabiiki aracin hangi galeride satiliga ciktigini bilip takip etmek gerekiyor...
Satin alacak kiside siz degil bi tanidik olsun, Aynen noterde onlarin yaptigi takdik ile uzerinize gecirin..
Sonrada noter cikisinda bir guzel sopa cekin..Nasila yasa kolluyor satin alan kisiyi baksaniza gunlerdir cektiginiz aciya...
insanin yillar verip emegini bi baskasi hortumlamasi hakkaten agir bir olay..
SOMEONESPECIAL nicli arkadas benim hissettiklerimi yazmis zaten..Benimde yillarimi verip iriktirdigime ortak olmaya calisanlar var..O yuzden gercekten ates dustugu yeri yakiyor kardes..
Ben umudumu yitirmiyorum sizin icin, HELAL kazanciniz size donecektir...
Allah yardimcin olsun..
gespenster
29-05-2013, 21:41
işin ofke boyutuda var dolandırılan kardesımız ıcın Allah yardımcın olsun
kendınıze yapıldığını dusunsenız ve karsınıza sizi dolandıran cıksa katil olur insan para kolay kazanılmıyor
vanished
30-05-2013, 12:33
Kimse kusura bakmasın Kardeşim sana yap demiyorum ama Allah şahidim olsun Kur'an üstüne yeminim olsun benzini döker o arabayı yakarım gördüğüm yerde söndürmeye gelsinler bakalım veririm ağzına da mermiyi beklerim. Ne olacaksa olsun. Allah sana da sabır versin.
Techturkey ailesi meydanı ite köpeğe bırakmaya gerek beyler bugün arkadaşa yarın bize her türlü destek olmamız lazım kardeşimize.
Bülent76
30-05-2013, 12:40
Yanlış anlamayın da bu olanlardan hiç haberi olmayan, aracı alan 3. kişi siz olsanız, birisi gelip aracınızı bu şekilde yaksa ne tepki verirdiniz? En basitinden "niye" demez miydiniz?
Kur'an yazmışsın, inancın var, peki masum birinin aracını yakmak günah olmayacak mı? Yazılanları okudunuz mu?
Kimse kusura bakmasın Kardeşim sana yap demiyorum ama Allah şahidim olsun Kur'an üstüne yeminim olsun benzini döker o arabayı yakarım gördüğüm yerde söndürmeye gelsinler bakalım veririm ağzına da mermiyi beklerim. Ne olacaksa olsun. Allah sana da sabır versin.
Techturkey ailesi meydanı ite köpeğe bırakmaya gerek beyler bugün arkadaşa yarın bize her türlü destek olmamız lazım kardeşimize.
ama bu yaptığın miroğlu yasalarına aykırı...???!?!
yapmayın arkadaşlar gazlamayın ortamı yok yere...
Dün rahatsızlığımdan dolayı evde yatıyordum, bugün aklıma geldi. Eski plakasından sorgulandığında hala Dursun Demirci de gözüküyor ama şaseden sorgulama yapılınca yeni sahibi, yeni poliçesi çıkıyor.. Anadolu sigorta ile görüşeceğim eğer size de uygun ise telefonuna ulaşabilirim, yeni araç sahibinin ? ( Meriç Özlem )
http://r1305.hizliresim.com/19/y/nm51d.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Mivec_4G63
30-05-2013, 13:12
2002 senesinden bir haber, İnşAllah isim soyisim benzerliğidir. Feridun Nureddinoğlu
SABAH - Türkiye'nin en iyi gazetesi (http://arsiv.sabah.com.tr/2002/02/12/g08.html)
2002 senesinden bir haber, inşallah isim soyisim benzerliğidir. Feridun Nureddinoğlu
SABAH - Türkiye'nin en iyi gazetesi (http://arsiv.sabah.com.tr/2002/02/12/g08.html)
aynı kişidir muhtemelen.
MatraX_07
30-05-2013, 13:17
bu iş iyice sarpa sarıyor ya hadi hayırlısı
elimiz kolumuz bağlı dua ediyoruz
Bu adam, o adam değilse ben de Meriç Özlem değilim arkadaş !!!
https://www.facebook.com/feridun.nureddinoglu?fref=ts
Mivec_4G63
30-05-2013, 13:20
Çok büyük ihtimal bu arkadaş, facebook profilinden bir ileti.
Tüm Dostların dikkatine !
Avcılar clüp ve düğün salonunu
Devrettik ! Hiç bir ilişki ve bağımız kalmamıştır !
2002 senesinden bir haber, inşallah isim soyisim benzerliğidir. Feridun Nureddinoğlu
bence bu daha iyi sabıkalı vatandaşta olduğu için çözülmesi bi ihtimal bağlantıları tespit edilebilir
3.şahıs hiç sabıkasız bağlantısız vatandaş olsa çözülmesi daha zor
benim galerici akrabama da bu şekilde araba satmışlar araç şu an tedbirli
sonuçta adam parasını vermiş almış onunda bir suçu yok
ALLAH kolaylık versin vallahi kendi aracım gibi üzülüyorum
her gün konuya girerken inşallah çözülmüştür diye bakıyorum
mert_can 41
30-05-2013, 13:25
Eee hani 90 yıl hapis verilmişti seviyorum bu ülkeyi 90 yıl veriyoruz ama 10 yıl yat sen neyse araba için iyi oldu yeni sahibi masum biri değilmiş
beyler bence konuyu lanet olası federallere devretmenin vakti geldi...
Mivec_4G63
30-05-2013, 13:27
Eee hani 90 yıl hapis verilmişti seviyorum bu ülkeyi 90 yıl veriyoruz ama 10 yıl yat sen neyse araba için iyi oldu yeni sahibi masum biri değilmiş
90 yıl iddianamede var, mahkeme 2 yıl da vermiş olabilir. Ek olarak, isim soyisim benzerliği de olabilir adli kolluk çözecek bundan sonrasını biz ne desek boş.
emre yeşil
30-05-2013, 15:12
Şu adamların isimlerini edinilen bilgileri konu başına alın lütfen hiç belli olmaz aramızdan birinin aracını daha satın almak için gidebilirler daha titiz davranılmalı bence
aynen kardeşim :icon_tup: ismi görünce direk aratıp baktım fotolarına
Yargısız infaz yapmak gibi olmasın ama şahıs o kişiyse ; Erzurum -Tekman doğumluymuş. Erzurumlu olarak şehirde ne kadar pislik insan varsa %20-%30 Tekmanlı dır diyebilirim.Bunlardan herşey beklenir..
Allah yardımcınız olsun.Banka kartımdan yaklaşık 30 dolarlık alışveriş yapılmış geçen ay bilgim dışında.meblağ çok az olmasına rağmen para kolay kazanılmıyo malumunuz.Çektiğim sıkıntıyı ben bilirim.Dilekçe üstüne dilekçe felan derken..Sonuç itibariyle az çok yakın zamanda böyle bir olay yaşadığım için araç sahibinin durumunu/durumunuzu tahmin etmek zor değil.Umarım adalet haklı'nın yanında olur..
Şuan aracin yanindayim yapilacak bisey varmi
emre yeşil
30-05-2013, 16:06
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=627237243970628&set=a.358966634131025.98854.100000530748703&type=1&relevant_count=1&ref=nf
aracı görenin bildirisi.
İhtiyaç olursa bende geçebilirim aracın yanına Beykent civarlarındayım...
bence konu sahibine bildirin.
park durumunda başinda bekliyorum
******** yapilacak bisey varsa soyleyin ne gerekiyorsa yapalim
ondertopcu
30-05-2013, 16:11
Adamlardan birimi kullanıyor acaba, yoksa haberi olmayan aracı satın alan birisimi :s
S.Özeren
30-05-2013, 16:12
geçmiş olsun arkadaşım başkası olsa katil olurdu sanırım veya araç bildirimi yapılmış benzini döker yakardı
baktın çağre yok sende benzini dök yak. adamlar iyi çete kurmuş bizim devletimizde uyumaya devam etsin
3. sahıs almış muhtemelen aynı tayfadan..
hala nasıl yok bi gelişme ilginç
yani arkadaşta sitede değil. Muhtemelen site dışında durumu koşturuyor.
emre yeşil
30-05-2013, 16:15
tayfun telefonunu araç sahibine mesaj attım arayabilir.
Aslında başında bekkeyip sahibini yoklamak lazım kardeş satılık mı vs diye konuyu açıp...nerden aldın kimden vesaire illa bi tanıdıktan ahbaptan dye öter :)
Katil olsan yeridir yani başka türlü canını yakamazsın mk.
EmrahERKAN
30-05-2013, 16:26
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972204_627237243970628_1002239940_n.jpg
tayfun abinin facede eklediği foto
Bi foto daha atiyorum faceden buraya koyarsiniz
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972204_627237243970628_1002239940_n.jpg
tayfun abinin facede eklediği foto
cok buyuk gecmıs olsun o kadar cok soylenıcek sey varkı agzımı bozmıcam ama ne kadar kotu bır duygudur arkadas arabanı goruyosun ama sadece bakıyorsun kapısını bıle acamıyosun valla dıcek bısey bulamıyorum inşallah en kısa zamanda arabanı gerı alırsın ALLAH yardımcın olsun:(
EmrahERKAN
30-05-2013, 16:32
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/294118_627246443969708_1057738321_n.jpg
Concepta plaza onunde park halinde atamaca durumun arkasindaki kavşakta
Tayfun abi araç sahibi aradımı seni?
Aradi arkadas 15 20 dk oldu haber vericek
Concepta plaza onunde park halinde atamaca durumun arkasindaki kavşakta
burası hangi semt?
burası hangi semt?
Beylikdüzü
E5 yanı Esenyurt oldu artik kanatcilarin oldugu mevkii diyebiliriz yani bizimkent koprusune 50 m.
GokhanK.
30-05-2013, 16:46
son durum nedir?
Bi tane bira aldim gazeteye sardim arabaya yakın bi yerde hem arabayı kesiyorum hem içiyorum , arabanin sahibi arkadasla konustum abilerime haber vericem dedi bekliyorum
GokhanK.
30-05-2013, 16:48
..........
GokhanK.
30-05-2013, 16:49
..........
MatraX_07
30-05-2013, 16:50
araç bulundu bulunmasına ama inşallah istenilen şiekilde çözüme kavuşur
Son durum nedir şimdi.Aracı beğendik gibisinden irtibata geçilse satılık mı fılan denılse nabz yoklansa?
GokhanK.
30-05-2013, 16:51
..........
34btr1907
30-05-2013, 16:51
sahte polis kimliği ile 4 kişi bunu alsa kafa kol direk notere götürüp satışı alır,kimliğede gerek yok aslında 4 tane taşşklı lazım .
Atakan-A
30-05-2013, 16:52
Resim marmaris büfenin önünde çekilmiş.Burası bizimkent köprüsünden P.O 'devam eden göbek.Aracın sol çaprasında ASEL bulunuyor.17.30'da işten çıkıyorum 45 geçe ordayım varsa bi durum,yapılacak orda bulunabilirim.
SOMEONESPECIAL
30-05-2013, 16:53
Arabanın yedek anahtarı olsa bin git çek bi kapalı garaja.... Sonuçlanana kadar kalsın orda
Atakan-A
30-05-2013, 16:54
Kerem abi oda hırsızlığa girer haklıyken haksız duruma düşeriz ama.
Gelişmeleri takip ediyoruz, İnşallah hayırlı haberler çıkar.