PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandırıldım Lütfen Yardım

Sayfa : 1 2 [3] 4 5

Maxi
25-05-2013, 14:33
konuya açıldığından beri 51 bin kez bakılmış
siz belki göremiyorsunuz ama bu konuya başka yerlerden en az 20 farklı link var.
bir çoğumuz bu problemi kendi sayfalarımızda paylaştık.
herkesin tek isteği aracın sağlam bir şekilde bulunması

burayı okuyan herkimse hangi forumdan olursa olsun
bir şekilde problemimizi heryerde paylaşsın

belki emniyette bu yazıyı görürde harekete geçer
zaten bu çürük elmaların sonu bellidir
haberlerde görüyoruz, araç dolandırıcıları yakalanıyor eninde sonunda

geçmiş olsun, en kısa zamanda bulunması dileğiyle
böyle kanı bozuk tipler olmasa şu ülkede ne güzel yaşar giderdik ama bitmiyorlar bir türlü

rahatsız
25-05-2013, 14:33
twitter üzerinden calısmalarımız devam ediyor:

https://twitter.com/rezilkisi/status/337890115294744576

aga81
25-05-2013, 14:34
Allah yardım etsin bi an kendi arabamı hayal ettimde :( İşallah kısa zamanda bulunur.

rebel
25-05-2013, 14:50
Daha once basima gelen olayi anlatayim

Adam gozumun onunde atm den hesabimiza para yatirdi . Gittik notere satisi yaptik.adam araci alip gitti. Aksam hesaba tekrar baktigimizda para yoktu. Saka gibi ama sok gecirdik.

POlise gittik. Azar yedik. Adam itin gotune soktu.neyse dedik
Adamlara ağla zirla savcilik karariyla takip koydurttuk(karakoldaki burokrasi ve o igrenc muameleyi anlatmaya gerek yok.nerdeyse adam dolandirildim diye beni suclu bulacak. Gotlerini kaldirmamak icin her ağzına geleni solediler allah belalarini versin o.c. lari. Hepsi ayni degil ama bi cogu boyle arkadaslar)

SOnrasi mi noldu? Pezevengin evladi cevirmeye yakalaniyor ve plakadan yakalaniyor sonra aracla sikee sike izmire geri donup araci bize karakolda geri verdi. Adam tabiki elini kolunu sallaya sallaya siktrdi gitti. Sene 2008 ama hala aklima geldikce sinirlnirim. Ozamanin parasıyla 300 400 tl de masraf cikti. Arac tempraydi

VElhasil kelam hukuken bazen cok zor olabiliyo. Ya bi tanidikla yada para yedirip baglama yapacaksiniz yada illegal yollardan....

coolvtec
25-05-2013, 14:54
buyrun örnek bir haber, polis admaları 10 aylık takibe alıp bilgilere ulaşmak için sanal taktik uygulamışlar...
Çete liderine 1530 yıl hapis! - Sabah - 25 Mayıs 2013 (http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/04/08/cete-liderine-1530-yil-hapis)

başka bir örnek bunlarda araba dolandırıcısı ve yöntem aynı :)
Muş'ta araç çetesi çökertildi - Polisiye vakalar Haberleri (http://www.haber7.com/polisiye-vakalar/haber/1011735-musta-arac-cetesi-cokertildi)

yine başka arabayla ilgili örnek....
Daltonlar çetesi polise takıldı (http://www.turkiyegazetesi.com.tr/haberdetay.aspx?NewsID=36670)

ve bunun gibi ararsanız internette sürüyle haber bulmak mümkün, hiçbir çeteyi şak diye yakalmıyorlar uzun uzun takibe alıyorlar dikkat edin...

çok üzücü bir durum. umarım sonuç yukarıdaki haberlerdeki gerçeklerşir ve aracına kavuşursun. (bence de şu an polis olay üzrinde çalışıyor ve zamanı gelince eyleme geçecek) geçmiş olsun tekrar.

free-hifi
25-05-2013, 14:59
Daha once basima gelen olayi anlatayim

Adam gozumun onunde atm den hesabimiza para yatirdi . Gittik notere satisi yaptik.adam araci alip gitti. Aksam hesaba tekrar baktigimizda para yoktu. Saka gibi ama sok gecirdik.

POlise gittik. Azar yedik. Adam itin gotune soktu.neyse dedik
Adamlara ağla zirla savcilik karariyla takip koydurttuk(karakoldaki burokrasi ve o igrenc muameleyi anlatmaya gerek yok.nerdeyse adam dolandirildim diye beni suclu bulacak. Gotlerini kaldirmamak icin her ağzına geleni solediler allah belalarini versin o.c. lari. Hepsi ayni degil ama bi cogu boyle arkadaslar)

SOnrasi mi noldu? Pezevengin evladi cevirmeye yakalaniyor ve plakadan yakalaniyor sonra aracla sikee sike izmire geri donup araci bize karakolda geri verdi. Adam tabiki elini kolunu sallaya sallaya siktrdi gitti. Sene 2008 ama hala aklima geldikce sinirlnirim. Ozamanin parasıyla 300 400 tl de masraf cikti. Arac tempraydi

VElhasil kelam hukuken bazen cok zor olabiliyo. Ya bi tanidikla yada para yedirip baglama yapacaksiniz yada illegal yollardan....

parayı nasıl geri çekmişler ?

darkmoon
25-05-2013, 15:01
parayı nasıl geri çekmişler ?

bende çok merak ettim.. bir kere atm den para yolladım onuda yanlış bir hesapa yollamışım allahdan 200 lira gibi ufak bir şeydi bankayla 3 ay tartışdım parayı geri alabilmek için..

başalp
25-05-2013, 15:05
ya arkadaşalar aracın sahibi arkadaş kendisi için önemli mesajları okuyamıyordur, gereksiz mesaj yazmayın lütfen...

Trance-R
25-05-2013, 15:07
TR'de ne yazıkki hukuk İlkel olduğundan dolayı, bir sonuca ulaşamadık. desek yeri midir ?

rebel
25-05-2013, 15:11
Onu anlayamadik bizde. Araba 2 hafta sonra bize dondu. Adami inanin sorgulamadilar bile. Yanlis anlasilma olmus deyip bizi baristirmaya calistilar. Karakoldan ciktigimizda 6 7 arkadadisim bekliyodu adami .ölumune dayak yicekti ama karakoldaki muameleyi gorunce hakliyken haksiza duscez diye adami tartaklarlerken ben kurtardim ve gönderdim. Adam tek gelmisti zaten burnu kanamadan da geri gitti

Hondafatih
25-05-2013, 15:40
Dolandrclar BMW marka arac ite byle ald | son.tv (http://www.son.tv/Ozel-Haber/dolandiricilar-bmw-marka-araci-iste-boyle-caldi/haber-186233/?ref=ankara)

Aktaş61
25-05-2013, 16:00
konuyu açıldığından beri takip ediyorum gerçekten çok üzücü bir durum umarım en kısa zamanda bulunur dualarımız seninle

tuningcan
25-05-2013, 16:51
Yokmu bir haber gelişme ?

atarktan
25-05-2013, 17:18
Çok çok geçmiş olsun abi. En başından beri takip ediyorum ilk aklıma gelen şu sabah haberleri var

onlardan birine bildirebilseniz, üstünde de dururlarsa baya hızlanabilir süreç diye düşünüyorum.

Melih-Ö
25-05-2013, 17:24
Sabırla takip ediyorum, bir haber birşey çıkmaması canımı çok sıkıyor. Meriçde elinden geldiği şekilde trafik falan kovalıyor ama birşey çıkmıyor. Nasıl iştir yemin ediyorum kafayı yiyecem bende.

C2VTS
25-05-2013, 17:46
TV falan etkili olabilir sesinizi duyurmanızda ....vardı sanırım tvde çalışan bir kaç üye ...

sde30
25-05-2013, 18:31
Sürekli koşturduğum için burada sizlerle yazışamıyorum.kendi çabamızla ulaştığımız bazı kanallar var şimdilik gizli tutuyoruz girişimde bulunduğumuzda sizlerle paylaşacağım.Bütün yorum yazan , arayan , yardım edebilen edemeyen acımızı paylaşan aynı acıyı yaşayan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun.

mechanıcer
25-05-2013, 18:35
BEYLIKDUZUNDE oturuyorum aklımda arac.ınsallah gorururuz

EkReM
25-05-2013, 18:51
Cenab-ı allah yardımcın olsun kardeşim.Umarım tez vakitte kavuşursun arabana.

ulasoztas1
25-05-2013, 18:54
memlekette o.ç mu yok, az önce de bizim arabaya girmişler camı kırıp teyibi almışlar :ofk:

Onur Fatih
25-05-2013, 18:55
Geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum.
Böylelerine ne yapsan azdır haram zıkkım olsun insanın emeğini iyi niyetini saniyeler içinde yok edip gidiyorlar
şiddete karşıyız falan boş hikaye bunlara şiddet bile az çukur kazıp betona gömeceksin ş..refsizleri.
Tekrardan geçmiş olsn inş bulunur..

Frid
25-05-2013, 19:04
çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce sonuç alırsınız

Melih-Ö
25-05-2013, 19:15
Ben televizyonda çalışıyorum. Eğer haber yapmak faydalı olursa haber merkeziyle görüşebilirim hatta direk sunucu Serdar Cebe ile de görüşebilirim.

sde30
25-05-2013, 19:32
Ben televizyonda çalışıyorum. Eğer haber yapmak faydalı olursa haber merkeziyle görüşebilirim hatta direk sunucu Serdar Cebe ile de görüşebilirim.
Haber olayına sıcak bakıyoruz görüşebilirsiniz.

Melih-Ö
25-05-2013, 20:07
Haber olayına sıcak bakıyoruz görüşebilirsiniz.

Pazartesi günü görüşüp size haber veririm. Hatta bugünden irtibata geçmeye çalışıcam.

pcvirus
25-05-2013, 20:23
özellikle devlet makamlarının tavırlarının
bu işi yapanlara nasıl cesaret verdiğine değinirseniz çok mutlu oluruz
baksanıza karakol a savcıya gidilmesine rağmen
adamların umurlarında değil
yazık aldığı maaşlara

Melih-Ö
25-05-2013, 20:29
özellikle devlet makamlarının tavırlarının
bu işi yapanlara nasıl cesaret verdiğine değinirseniz çok mutlu oluruz
baksanıza karakol a savcıya gidilmesine rağmen
adamların umurlarında değil
yazık aldığı maaşlara

Bana dediyseniz ben detaylıca bilgi vericem. Cemil abinin telefonunu vericem. Pazartesi gündüz röportaja gelirler yüksek ihtimal. Söz vermiyim inşallah ilgileneceklerini ümit ediyorum.

eleanor
25-05-2013, 20:49
Allah bunu yapanların yanına inş bırakmaz.mutlaka bulunacaklar.

Emre Ekrem
25-05-2013, 21:27
Bir gelişme yok anlaşılan :( umarım en kısa zamanda sonuçlanır, belirsizlik daha da zorlaştırıyor durumu, Allah yar ve yardımcınız olsun.

fa'R'uk
25-05-2013, 21:33
Pazartesi günü görüşüp size haber veririm. Hatta bugünden irtibata geçmeye çalışıcam.

Ya baştan beri dedim ki savcı ile hallolacak polis gidip bir işlem ya pa maz

Haber olayını yaptırmamazsınız , yapmazlar a.k şerefsizlerine bir de tazminat kazandırırsınız

FaBeRgE
25-05-2013, 21:43
Moral bozmak gibi olmasın ama e-devletten plakayı arattırınca hiçbirşey çıkmıyor, aracın tekrar bir satışı yapılmış olmasın :S

devil_berk22
25-05-2013, 21:48
Moral bozmak gibi olmasın ama e-devletten plakayı arattırınca hiçbirşey çıkmıyor, aracın tekrar bir satışı yapılmış olmasın :S

34 jm 8759 diye aratınca çıkıyor araç

fa'R'uk
25-05-2013, 21:49

Ben dün 5 ten sonra baktım jm plakada ve yeni satış yok Cumartesi satış yapamayacağına göre satışta yok

FaBeRgE
25-05-2013, 22:24
Ben dün 5 ten sonra baktım jm plakada ve yeni satış yok Cumartesi satış yapamayacağına göre satışta yok

ben eski plakasını kontrol etmişim çok pardon :(

Plaka No 34JM8759
Marka BMW
Model 2002
Sahiplik Belge Tarihi 23/05/2013
Tescil Birimi AVCILAR
Renk 1 GRİ (Çelik)
Renk 2 BİLİNMİYOR
Cinsi OTOMOBİL
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyeti YOK

Melih-Ö
25-05-2013, 22:50
Ya baştan beri dedim ki savcı ile hallolacak polis gidip bir işlem ya pa maz

Haber olayını yaptırmamazsınız , yapmazlar a.k şerefsizlerine bir de tazminat kazandırırsınız

Abi haberde kameraman bir abimle görüştüm Cemil abinin telefonunu verdim. Haber merkezindekilere bahsedecek ama pek sıcak bakmadı. Buradanda bilgi vermiş olayım ben üstüme düşeni yapmaya hazırım ama malesef program kameramanıyım ben.

fa'R'uk
25-05-2013, 22:53
Abi haberde kameraman bir abimle görüştüm Cemil abinin telefonunu verdim. Haber merkezindekilere bahsedecek ama pek sıcak bakmadı. Buradanda bilgi vermiş olayım ben üstüme düşeni yapmaya hazırım ama malesef program kameramanıyım ben.

Biliyorum Melih buna haber yapamazlar, elde somut bir şey yok, ben devamlı karşılaştığım için ve daha önce buna benzer bir olayı birebir yaşadığım için konuşuyorum, aslında yazacağım çok ama yazamıyorum tepki çekmesin diye bilip bilmeyen yorum yazacak can sıkılacak gerek yok

Melih-Ö
25-05-2013, 22:55
Biliyorum Melih buna haber yapamazlar, elde somut bir şey yok

Aynen öyle abi, polisle konuşamazsın, savcıyla konuşamazsın, araba yok ortada sadece bir kişinin konuşmasıyla olamaz ki dedi abimiz. Düşününce bence hak verdim ister istemez.

MatraX_07
25-05-2013, 23:04
Yok mu kardeşler bi gelişme

RottingChrist
25-05-2013, 23:17
konuyu çıkmaza sokan şey işlerin tamamen kılıfına uydurulmuş olması ve bunu yapanların işi bu olması. çözüm olarak deneyimli kişiler tedbir aldırmak ve hukuki işlemi başlatmak diye belirtmiş. şimdi bu olay için bir başvuru yapılmış ve alan satan bilgileri var. bu kişilerin aynı olaylardan hiç sabıkası yok mu? şikayeti doğrulayacak bu adamların peşine düşülmesini sağlayacak sicillerinde bir olay yok mu? iyi niyetli olan veya bir şekilde olayda olduğu gibi anlık durumdan istifade edip dolandırılan insanları koruyacak hiç bir kanun yok mu? olay uyanık ol kardeşim yoksa giden gelmez mi? sadece bu konuda aynı şekilde dolandırıldığını anlatan bir sürü insan var. buna rağmen hala önlem alınmaması ve insanların mağdur olup birilerinin kolay yoldan para kazanmasına izin veriliyor.

Low-Rider
25-05-2013, 23:21
Savcılarımız biraz vatandaşı dinleyip direk hayır demese anlamaya çalışsa tedbir koydursaydı belki bu kadar uzamazdı bu mevzu

thedevil
25-05-2013, 23:39
İşte basiret bağlanmasına bir örnek :( Allah yardımcınız olsun.....

ygtrn
25-05-2013, 23:43
dolandırıcılık büro amirliği yada herneise bunun gibi bir yere başvurulmalı bence, drek karakol yada savcılık değil...

fa'R'uk
25-05-2013, 23:52
dolandırıcılık büro amirliği yada herneise bunun gibi bir yere başvurulmalı bence, drek karakol yada savcılık değil...

Dün oradan cemili arayıp konuşturdum zaten oda aynı şeyi söyledi tedbir konduktan sonra yardımcı olunacak, daha önce bu işi yapanlara operasyon yapıldı alındılar bunlar başka ve işin ibneliği daha önce buna benzer bir şeyleri yok maalesef

dorukky
25-05-2013, 23:53
---------------------------------

FaTiH44
26-05-2013, 11:32
yav arkadaş ne şerefsiz mahluklar var memlekette,nasıl bir iştir bu.Allah kolaylık versin inşallah çözülür.

sde30
26-05-2013, 11:44
bunların hepsi birbirleriyle bağlantılı bütün herşeyi ayrıntılı bi şekilde araştırdım okudum bütün yorumlarına kadar bunlardan 2 3 kişi istanbul a gelmişler vandan vanda bir rent a car var birde galeri var zaten profilleri inceleyince anlarsınız techturkey forumunda önceden megane 2 çalınmıştı ordaki kadın bende megane 2 var demiş gülerek bunlar sürekli hat değiştiren birileri belli bunların birde telefoncuları var ne tesadüfki birazdaha ayrıntıya arkadaş listelerine bakıcak olursakda resimlerdende astradan aşşağısına binmiyorlar jb jackdanielsden aşağısınıda içmiyorlar bana göre bunlar 1 kişiden yola cıkarak ki Tarık Çakar adlı kişinin resimlerinde avcılar e-5 ' i çektiği bi görüntü var avcılar tarafında yapılmış işlem. biraz daha araştırma ve beyini yormaya devam edersek herşey cıkar piyasaya saygılar

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002828884498

http://www.facebook.com/bytr65

http://www.facebook.com/bulenttekin065

http://www.facebook.com/davut.takva

http://www.facebook.com/yasemen4313

http://www.facebook.com/m.sefik.tuygun

http://www.facebook.com/baycan.cakar

http://www.facebook.com/murat.toraman.1610

http://www.facebook.com/zeki.baytar

Bi bakarmısın aralarında olan varmıydı araç satış günü

kardeşim ciddi emek vermiş bağlantılı olabilecek kişileri çıkartmışsın ama bunlardan hiçbiri yoktu benim görüştüğüm kişiler içinde

sde30
26-05-2013, 11:53
Merak eden arkadaşlar için özet geçiyorum tekrar

Dün adamlar tekrar aradı kardeşim 'ayıp değil mi ?' bizi internete vermişsin ? ben şimdi bu şerefsize ne diyim abi ya bide bana ayıp değil mi diye soruyo!
pazartesi paranı getiricem sende şikayetini geri çekeceksin tamam mı dedi peki dedim ama buluşmak istediği saat 16.00 ?? 1 gün daha kazanmanın peşindeler

Ben yarın sabah erkenden savcılıkta olucam tedbir koydurabilmek için tanıdık tanımadık yapabileceğimiz ne varsa yapacağız inşallah yarın güzel bi gün olur bizim için

Şimdilik durum bu arkadaşlar

erturul çiçek
26-05-2013, 12:00

Dün adamlar tekrar aradı kardeşim 'ayıp değil mi ?' bizi internete vermişsin ? ben şimdi bu şerefsize ne diyim abi ya bide bana ayıp değil mi diye soruyo!
pazartesi paranı getiricem sende şikayetini geri çekeceksin tamam mı dedi peki dedim ama buluşmak istediği saat 16.00 ?? 1 gün daha kazanmanın peşindeler

Ben yarın sabah erkenden savcılıkta olucam tedbir koydurabilmek için tanıdık tanımadık yapabileceğimiz ne varsa yapacağız inşallah yarın güzel bi gün olur bizim için

Nete vermişsin dediklerine göre takip ediyorlar attığın adımı söylemesen iyi olur bence

dorukky
26-05-2013, 12:02
hocam arabayı yada paranı alsanda bunların peşini bırakmamak lazım başkalarınında canını yakmasınlar diye.

sde30
26-05-2013, 12:02
Nete vermişsin dediklerine göre takip ediyorlar attığın adımı söylemesen iyi olur bence

Ya hedef şaşırtıyorsam ? :)

erturul çiçek
26-05-2013, 12:04
Ya hedef şaşırtıyorsam ? :)

Valla şu an şaşırtıyor gibi durmuyorsunuz :)Neyse siz bilirsiniz tabi

CGTY
bari son postu yazmasaydın :) editle bence

sde30
hocam arabayı yada paranı alsanda bunların peşini bırakmamak lazım başkalarınında canını yakmasınlar diye.

Kardeşim şu an tek amacımız var bu olayı tv kanallarına taşımak biliyorum ki benim gibi yüzlerce mağdur insan var eğer konuyu tv ye taşıyabilirsek olaylar çok farklı boyutlara taşınacak

SekoLive
adamlar bu konuyu okuyorlardır zaten

sde30
26-05-2013, 12:06

Konuyu okumasalar dahi onları tanıyıp bilgi aktarımı yapan kişilerin olduğu belli

Germanian
26-05-2013, 12:09

abi cidden okuyorlarsa zaten bu kadar lafı küfrü kaldıramazlar heralde azcık insani gurur kaldıysa içlerinde

dolandırıcı şerefsizler yediğiniz her haram lokma için ananız babanız çoluğunuz çocugunuz erisin gözünüzün önünde pis insan müsvetteleri sizi allah umarım karşıma cıkarır sizlerden birini

erturul çiçek
26-05-2013, 12:11
abi cidden okuyorlarsa zaten bu kadar lafı küfrü kaldıramazlar heralde azcık insani gurur kaldıysa içlerinde

dolandırıcı şerefsizler yediğiniz her haram lokma için ananız babanız çoluğunuz çocugunuz erisin gözünüzün önünde pis insan müsvetteleri sizi allah umarım karşıma cıkarır sizlerden birini

Ben anasına bacısına küfür edilip de tepki veren serefsiz görmedim :)

Göki,ZD

Bu işi yapanda Allah korkusu haram helal ayrımı olmadığı için pişkin pişkin gülüyorlardır, yagdan kul ceker gibi iş oldu diye..

Geçmiş olsun, giden araba para yanında çekilen sıkıntı çok zor gerçekten..

erdalss
abi iki gündür çok kafAm sıkıldı şu konuya nereye gitsem aklımda inşallah yakında çözülür abi mevzu kendi arabamızmış gibi üzüldük ins yapan şerefsizlerede yüzlerce yıl hapis verirler. a.kdklarım pislikleri ya

sde30
26-05-2013, 12:14
Techturkey sitesinin ve üyelerinin verdiği desteği ömrümde görmedim
Bi çoğunuz beni tanımamasına rağmen bi abi, bi kardeş gibi bağrına bastınız desteğinizi eksik etmediniz size ne kadar teşekkür etsem azdır
Şurdaki desteği görüpde gözlerimin dolmasına çoğu zaman engel olamadım
Şunu söylemek istiyorum ki burdaki destek işte TÜRK gençliği dedirtti bana ve konuyu takip eden bütün insanlara
Tekrar tekrar söylüyorum ALLAH hepinizden razı olsun

Germanian
26-05-2013, 12:16

tepki vermeselerde içimizden çınlatıyoruz tüm sülalesinin kulaklarını bilsinler

Bu işi yapanda Allah korkusu haram helal ayrımı olmadığı için pişkin pişkin gülüyorlardır, yagdan kul ceker gibi iş oldu diye..

Geçmiş olsun, giden araba para yanında çekilen sıkıntı çok zor gerçekten..

ben konuyu ilk gördüğüm dakikadan beri stres içindeyim konu sahibi abinin durumunu düşünemiyorum bile allah var metanetle hareket etmeye calışıyor ben abinin yerinde olsaydım bi şekil buluşup kolunu bacağını koparırdım mal mülk görmezdi gözüm..

allah tekrardan sabır metanet versin..

erturul çiçek
26-05-2013, 12:17
Techturkey sitesinin ve üyelerinin verdiği desteği ömrümde görmedim
Bi çoğunuz beni tanımamasına rağmen bi abi, bi kardeş gibi bağrına bastınız desteğinizi eksik etmediniz size ne kadar teşekkür etsem azdır
Şurdaki desteği görüpde gözlerimin dolmasına çoğu zaman engel olamadım
Şunu söylemek istiyorum ki burdaki destek işte TÜRK gençliği dedirtti bana ve konuyu takip eden bütün insanlara
Tekrar tekrar söylüyorum ALLAH hepinizden razı olsun

Allah senden de razı olsun ama unutma gizlilik çoğu zaman iyidir

erturul çiçek
26-05-2013, 12:18
tepki vermeselerde içimizden çınlatıyoruz tüm sülalesinin kulaklarını bilsinler

O doğanın kanunu :D

sde30
26-05-2013, 12:21
Allah senden de razı olsun ama unutma gizlilik çoğu zaman iyidir

haklısın ama bu olayı kendi olayı gibi düşünen üstüne düşen insanlar var olup biteni merak ediyor herkes bende mümkün olduğunca bilgilendirmeye çalışıyorum

erturul çiçek
26-05-2013, 12:24
haklısın ama bu olayı kendi olayı gibi düşünen üstüne düşen insanlar var olup biteni merak ediyor herkes bende mümkün olduğunca bilgilendirmeye çalışıyorum

Güzel haberleri hepimiz bekliyoruz en kısa sürede

brs852
26-05-2013, 12:28

kesinlikle onların umurunda bile olmaz o kadar şerefli insanlardır :icon_tup:

Type-R
26-05-2013, 12:29
Bence p.tesiyi beklemeyin adamların niyeti belli.. Konuştuğunuz gibi buluşup parayı yada arabayı alsaymışsınız keşke..

KOSEREN
26-05-2013, 12:36
Konu açıldığından beri sinir-stres içinde takipteyim,güzel haberi canı gönülden bekliyoruz,Allah böyle kansız şerefsizlere fırsat vermesin.

sde30
26-05-2013, 12:36
Bence p.tesiyi beklemeyin adamların niyeti belli.. Konuştuğunuz gibi buluşup parayı yada arabayı alsaymışsınız keşke..

Gelmiyorlar ki sürekli arayıp şu saate ordayım bu saatte ordayım, saat geçiyo 10 dakikaya ordayım 5 dakikaya ordayım deyip akşam ettiriyo

Sen adres ver ben geleyim dediğinde yok kardeşim biz gelicez arabanı yada paranı getiricez diyorlar

hanz10
26-05-2013, 12:49
Abi cidden geçmiş olsun konuyu açtığından beri takip ediyorum cidden üzücü bir durum insanın başına gelmiş gibi hissediyor kendini. İnşallah biran önce hal olur sende rahatlıkla çıkarsın için içinden bunu yapanlarında yanına kalmaz şu durum. İnsanlık ölmüş millette ar vicdan hasiyet karakter kalmamış ne söylesek az.

ErenErdem
26-05-2013, 12:50
Gelmiyorlar ki sürekli arayıp şu saate ordayım bu saatte ordayım, saat geçiyo 10 dakikaya ordayım 5 dakikaya ordayım deyip akşam ettiriyo

Sen adres ver ben geleyim dediğinde yok kardeşim biz gelicez arabanı yada paranı getiricez diyorlar

Peki öncesinde gelmemelerine mazeret olarak neyi gösteriyorlar, kesinlikle siz bugün yarın demelerine itibar etmeyin, arabaya bir satılamamazlık konsa ozaman tutuşacaklardır

hanz10
26-05-2013, 12:50

Telefon takip'i yapılamıyormu merak ettim? Böyle bir şansın yokmu ?

KOSEREN
26-05-2013, 12:58
Birde merak ettim,şuan aracın ruhsatı onlardarmı sendemi hocam?Ruhsat sende ise ilk çevirmede aracın baglanması gerekmiyor mu?

ENGean
26-05-2013, 13:23
yarın saat 16:00da gelcez dedıklerıne gore zaman kazanıp yarın satıs yapma ıhtımallerı yuksek, hafta sonu cunku bsey yapamadılar.

Onurkk06
26-05-2013, 13:36
Ben dolandırıldığımda da sürekli paranı gietirwcez yarın bi gün şu gün diyerek oyaladılar en son sanayiye 1 araba gitdiğimizde 2 araba ve pek sağlam olmayan tipler bize sıkmaya kalktı :) o yüzden dikkatli olun derim

Firat.M3
26-05-2013, 14:00
ulan bu nasıl bir şerefsizlik nasıl bir babası belli olmamaktır. aramış bi de "bizi internete vermişsin ayıp değil mi" diyor. eyyy o.ç aracın satışı yapılırken arabayı alıp kaçarken aklın neredeydi. taksim meydanında şişeye oturtmak lazım bunları.

slm
26-05-2013, 14:12

Telefon görüşmelerindeki arabanı veya paranı getireceğiz kısmını delil olarak kullanabilirsiniz bence

aliosmanizm
26-05-2013, 14:24
foruma kayıtlı olsada olmasada bu yorumlarıda okuyor olabilirler okuyorlarsa allah binbir belalarını versin...

lnd_samet
26-05-2013, 14:31
74 misafir diyor şuna bak sen...
colugundan cocugundan cıksın emi hepsinin...

ulasoztas1
26-05-2013, 14:38
Telefon görüşmelerindeki arabanı veya paranı getireceğiz kısmını delil olarak kullanabilirsiniz bence

+telefon görüşmeni delil olarak kullanıp savcıya tekrar gidersen belki birşey elde edilebilir

CasabLanca
26-05-2013, 14:42
74 misafir diyor şuna bak sen...
colugundan cocugundan cıksın emi hepsinin...

face sayfasında yayınlıyoruz konuyu güncelliyoruz devamlı ordan geliyor bu kadar misafir

sde30
26-05-2013, 17:42

Telefon kayıtlarında herşey gün yüzü gibi ortada ama atelefon kayıtlarını delil olarak kabul etmiyorlar :(

tuningcan
26-05-2013, 18:03

Abi bidahaki aradıklarında özürdile bari :D adamlardan Bu ne haysiyetsizlik ya utanmadan ayıp degilmi diye soracak kadar arsızlar.Onlar biliyolardır zaten telefon kayıtlarının delil sayılmayacagını ondan bukadar rahat tavırlar sergiliyolar.Sen birde illegal yollara basvur bence abi. anladın sen onu :( Durum hukuki yolla olmayacak gibi baktın iş iyice cıkmaza girdi didik didik edip aracı bulalım tr nin yeryerini arayıp param parca edelim kullanılmayacak hale gelsin onlarada yar olmasın o araba en azından pert oldu varsayarsın :( Başkasına yedirmektense

pcvirus
26-05-2013, 20:09
allah yardımcın olsun kardeşim vede bu hepimize ders olsun parayı vermeden kontağı bile vermemek gerekiyor
daha önceki dolandırıcılık meselelerindede
adamlar test e çıkar gibi basıp kaçırıyorlar

ef186
26-05-2013, 20:15
Kardesim nezaman nerde yer ve zaman sole biz bi 500 kisi oluruz Allahin izniyle dovup hirpalamaz ama gelen arkadslarin akillarini aliriz sayimizla . Ara beni 0554 4008009 numaram adim Bugra okuyorlardir bu isi cevirenler bunuda okuyorsaniz bilginiz olsun beyler o araca 1 nokta koyarsaniz turkiyenin neresinde olursa olsun ayaklarinizi keseriz yerden efendilikle son kez uyariyorum arabayi getirin teslim edin yada parasini hesaba yatirin sizin abileriniz bizim kardeslerimiz caniniz yanmasin okuyorsaniz son uyari okumuyorsaniz Allah sizi yanlis yaparsaniz bizden korur insallah ...

oğuz
26-05-2013, 20:19
yarın bunlar arabayı üstüne alaacaklar.noterlere haber salınsa aslında..yada arabanın satısı verılırken araç aranıyor gıbı bir şey olmuyor mu sistemde.

erdalss
26-05-2013, 20:20
hukukla devletimizin bize verdiği imkanlarla birşey elde edemiyorsak bu yol tek çare gibi gözüküyor. en azından işin sonunda sesimizide duyururuz. hem bu pisliği yapanlarında sesini kısmış oluruz ;)

OnurSinanoglu
26-05-2013, 20:21
Kardesim nezaman nerde yer ve zaman sole biz bi 500 kisi oluruz Allahin izniyle dovup hirpalamaz ama gelen arkadslarin akillarini aliriz sayimizla . Ara beni 0554 4008009 numaram adim Bugra okuyorlardir bu isi cevirenler bunuda okuyorsaniz bilginiz olsun beyler o araca 1 nokta koyarsaniz turkiyenin neresinde olursa olsun ayaklarinizi keseriz yerden efendilikle son kez uyariyorum arabayi getirin teslim edin yada parasini hesaba yatirin sizin abileriniz bizim kardeslerimiz caniniz yanmasin okuyorsaniz son uyari okumuyorsaniz Allah sizi yanlis yaparsaniz bizden korur insallah ...

Katılıyorum buluşmaya gidildiğinde toplanıp gidelim abilerim kardeşlerim ne gerekirse yapılır...

Melih-Ö
26-05-2013, 20:22
Ayıp değil mi demişler bir de resmen şaka bunlar ya. Tv için gerekli bilgileri ilettim yarına haber belli olur ama dediğim gibi somut birşey olmadığı için umutsuzum.

MCN21
26-05-2013, 20:22
Her girdigimde konuyu ariyor ilk gozlerim , hergun yolda yururken bmw alara bakiyorum cok sinir bozucu oldu her konuyu actigimda insallah bu sefer bulunmustur diyerek aciyorum , zaman kazanmaya calisiyor olabilirler arabayi elden cikarmak icin ... geldik gelicez lafalarina inanmayin birde yalniz olmayin dedikleri yerde beklerken kotu olaylar gelebilir basiniza allah korusun kani bozuk bunlar ne yapicaklari belli olmaz

svtec
26-05-2013, 20:26
bana kiralık araba mevzuunda aynıya yakın olay oldu adamlar teşikilat bana imzalattıkları senedi işleme koyarız herşeyini alırız gibi söylemler yaptılar tek gittim silah vs. çektiler konuyu anlattığımda bir tanıdık 2 bin ver yalvarsınlar sana dedi.. yemin ediyorum öle iki tip adam geldiki yemek ısmarladım biraz da bişiler üflediler :) mekanı gösterdik.. ertesi gün adamları alıp geldiler adam özür diledi senedi iade etti ... çakalllardı yaa gördük..

ya yazıp yazıp bırakıyorum içimizde bi tane trafik polisi tanıdığı abisi arkadaşı kendisi olur yokmu iki dak. bakar yerini bulur bağlar bir bahane bulup araç yatar otoparkta sonrası çorap söküğü gibi gelir.. eşgalleri telefonları belliyse evleri işleride belli olur.. eğer 3 5 ten kaçmam diyorsan olayı çözücek gerekeni sonuna kadar yapcak adam dolu !! yemin ediyorum istanbulu bırak t.c yi terkederler... hee kötü ye kötü olurmu diceksiniz ama çivi çiviyi söker.. onlar teşkilat kurmuş devam ediyorlar ya yemin ediyorum onlara öle teşkilat kurarlar ki şimdiye kadar yaptıkları bütün işleri öterler..

svtec
26-05-2013, 20:29
illaki tanıdğınız vardır veya burdan hatrı sayılır tanıdığı olan biri çıkar belki para mevzusu döner dönmez bilmem ama onları öttürcek biri illa vardır..

ferhatsen
26-05-2013, 20:51
aslında bu istanbul cevresinde her ilçede oturan 10larca üye vardır elbet herkez ilçesindeki 1 notere gitse bmw elbet orda biyerde gözüküyor birbirlerine haber verse yakalanır bi güzel şişe oturtmaca oynanır

trgy
26-05-2013, 21:30
Şerefsiz köpeklerdeki cesarete bak arkadaş,hem suçlu hem de güçlü!

İnş.yarın araca tedbir koydurabilirsiniz de bu şerefsizler gününü görür.

Tekrardan çok geçmiş olsun.

mrtngn
26-05-2013, 21:52
Yaa yazıp boşa kalabalık etmeyim diyorum da, günlerdir bi sinir harbi içinde girip çıkıyorum konuya...

Ama içimde öyle bisey var ki o araba bi sekilde geri gelecek diyor..Elden suan bisey gelsede icraata geçiriyo olabilsek..

Allahım yardım etsin bu serefsizlerin tez zamanda belalarını versin !!

sde30
26-05-2013, 22:20
Yarın sabah erkenden savcılığa gidiyorum ekstaradan tehditle gasp ve dolandırıcılıktan dava açıcam

Germanian
26-05-2013, 22:23
Yarın sabah erkenden savcılığa gidiyorum ekstaradan tehditle gasp ve dolandırıcılıktan dava açıcam

oooh bizim y.wsakların bası fena agrıyacak desene abi

umutcan
26-05-2013, 22:31
İlk günden beri her saat başı konuyu kontrol ediyorum. Kaç defa sosyal platformlarda paylaştım bilmiyorum.

Dostum aman tek başına gitme o adamlarla buluşmaya ! Buradan yaz "şurası" diye, emin ol onlarca insan yanında olacaktır. Tanımam bilmem ama emin ol fırsatını yatarıp gelmeye çalışırım.

Son günlerde iki ayrı arkadaşımın arabası çalındı. Ne iş anlamıyorum, bu ara zıvanadan çıktı bu insan evlatları...

GokhanRS
26-05-2013, 22:39
ne zaman buluşuyoruz adamlarla? ellerim acayip kaşınıyor. bir kaç osmanlı tokatı atmayı okadar istiyorum ki.

bond777
26-05-2013, 22:56
gecmis olsun, umarim cozersin kisa zamanda

Le10ur
26-05-2013, 23:02
Konuyu Toplam 67 kişi okuyor. (25 Kayıtlı üye ve 42 Misafir)
takıp edıyor ıns yarın bu olay sonuclanır

Erol
26-05-2013, 23:23
inşallah en kısa zamanda çözülür olay. çok üzücü bir durum.

allah yardımcın olsun.

qatrio
26-05-2013, 23:38
Yüklendik bekliyorum adres ver panpa olduk :D inşallah çözülür.

SerkanKurt
26-05-2013, 23:43
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur aracın. Hala bulunamamasınıda anlamıyorum. Telefon numaraları falan var ise polis yardımcı olması gerekmiyormu ? Valla şu bizim hukuk işlerini bir türlü anlamıyorum.

Firat.M3
27-05-2013, 00:07
eğer internet üzerindeki yazışmalardan haberleri varsa bunların aracı kapalı biyere çekip bekleteceklerdir. Bu kadar çok kişiye yayılmışken bu aracı dışarı çıkarıp riske gireceklerini sanmıyorum. tabiki satış vb işler yapmaları için yanlarına ruhsatı almaları yeterli.

En azından aracı gözden çıkartıp parçalayamazlar. İşte o zaman enselememiz 1 günü bulmaz..

Mivec_4G63
27-05-2013, 00:13
Bugün gözlerim hep bmw aradı hatta bi ara iyice abartmışım M tamponlu 5 kasanın içine ters ters baktım elemanlar şaşkın şaşkın beni izliyorlardı :) Emin ol şuan o arabayı bi yerde saklıyorlar, biliyorlar trafiğe çıktığı anda araba yakalanacak. İnşallah hakkında hayırlısı olur

MBuğra
27-05-2013, 00:20
Konuyu başından beri takip ediyorum, inşallah bulunur yakın zamanda.

Keşke araçta, şu takip sistemlerinden olsa; bi anda 150 kişi çökerdik.

mhmtsrtp
27-05-2013, 00:33
umarım yarın konuya girdiğimizde hayırlı bir haber alırız günlerdir takip ediliyor ALLAH yardımcınız olsun şeref yoksunları halsiyetsizler burunlarından fitil fitil gelir inşallah.

AEM
27-05-2013, 00:48
Yolda her gördüğüm gri bmw ye bakar oldum hayırlısıyla bi haber çıksada rahatlasak.

OnurSinanoglu
27-05-2013, 01:14
Bencede cemil abi yarin yazsin surdayim su saatte bulusucaz yada su yapilcak diye bi aksilik olmazsa yaninda olmaya çalışırım

AEM
27-05-2013, 01:31
Bencede cemil abi yarin yazsin surdayim su saatte bulusucaz yada su yapilcak diye bi aksilik olmazsa yaninda olmaya çalışırım

bizde geliriz evelallah her türlü

ygtrn
27-05-2013, 07:36
bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz inşllh...

aga81
27-05-2013, 07:48
Isallah cozulur bugun Allah yardimcin olsun

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 08:12
Beklemedeyiz...

dorukky
27-05-2013, 08:14
inşallah çözülücek vallahi 2 3 gündür adres versinler gidelim modundayım

kelalper
27-05-2013, 08:38
Gidersek bu soysuzları bana bırakır mısınız. Müdahele etmeyeceğinize söz verin. Birisi yazmış taksimde şişeye oturtmak lazım diye. Ben tersini deniicem bunları şişeye sokucam.

Onrcn
27-05-2013, 09:08
Gidersek bu soysuzları bana bırakır mısınız. Müdahele etmeyeceğinize söz verin. Birisi yazmış taksimde şişeye oturtmak lazım diye. Ben tersini deniicem bunları şişeye sokucam.

Panpa benide cagirin sana yardim edeyim :D

TünayK
27-05-2013, 09:20
beyler açıktan atar yapıyorsunuzda kavga hatalı sollamadan yada rolling anlaşmazlığından çıkmadı uyandırayım. toplanıp toplanıp gidiyorsunuzda aranızda kurşun geçirmeyen birileri varda haberimiz mi yok?

arkadaş forumun yüzde 80'ının yaşadığı en büyük stres ÖSS...hırsıza dolandırıcıya atar yapıyorlar:D

adamlar hırsız la, dolandırıcı... büyük ihtimal sabıkaları var, cezaevi falan görmüşler...

biraz sakin olun bence:) kaş yaparken göz çıkarmayın...

emrese
27-05-2013, 09:24
Başka bir siteye açmıştım konuyu orda polis memuru bir abimiz yazdı umarım işine yarar

Cemil bey e gecmis olsun eger arac istanbulda calindi ise parcalanmadan yada change yapilmadan bulunmasi tabi temennimiz, emniyette oto hirsizlik buro amirliginde calisan isinde profesyonellesmis arkadaslarimiz var muhakkak bu adiligi yapmis insan mahlukatlarrini yakalayacaklardir. Satis yapilan noterde ve etrafta sizi ve araci sattiginiz sahislari goren kamera kayitlari varmidir kimliklrride sahte olabilir . Tekrar gecmis olsun

GC8 GT
27-05-2013, 11:00
Gecmis olsun, cok uzucu.. umarım tez zamanda cozulur.. bu devirde kimsenin sokaga atacak 30-35 lirasi yok..

cerkez_kral
27-05-2013, 11:01
beyler açıktan atar yapıyorsunuzda kavga hatalı sollamadan yada rolling anlaşmazlığından çıkmadı uyandırayım. toplanıp toplanıp gidiyorsunuzda aranızda kurşun geçirmeyen birileri varda haberimiz mi yok?

arkadaş forumun yüzde 80'ının yaşadığı en büyük stres ÖSS...hırsıza dolandırıcıya atar yapıyorlar:D

adamlar hırsız la, dolandırıcı... büyük ihtimal sabıkaları var, cezaevi falan görmüşler...

abi günlerdir böyle bi yazı yazıcaktım yanlış anlaşılırım diye yazmak istemedim ayakta alkışlıyorum seni :)

Onrcn
27-05-2013, 11:06

Yelek var olmaz mi : D

erdalss
27-05-2013, 11:12
eminimki sitedeki herkesde melektir ;) kimsenin sabıkası yoktur ;) hırsızlık vs şeylerden bahsetmiyorum o yöne çekilmesin.

aTaBeY
27-05-2013, 11:27
Gerçektende bazı arkadaşlar haklı ama madem normal yollardan çözülemiyor bu iş bende olsam onların 10 katı bela birini bulur atıyorum onlara 5 bin lira verir 30-35 bin liralık aracımı onlarda bırakmazdım. Yazık günah ya para gerçekten kolay kazanılmıyor allah düşmanımın başına vermesin böyle bir olay. Hergün işyerine geldiğim dakika konuyu açıyorum acaba bulundumu diye.

_FrKn_
27-05-2013, 11:36
Adamlar bu işi meslek haline getirip hala yakalanmadıklarına göre arabasını çaldıkları adamın karşısına çıkacak kadar salak olacaklarını mı düşünüyorsunuz?
Bu iş kavgayla çözülmez belki çoktan Van'a gitti hepsi. yasal yollardan ne kadar imkan varsa sonuna kadar kullanılıp çözüme ulaşmaya çalışılmalı konu sahibinin yaptığı gibi. Mahalle mevzusu değil bu.

HaKo
27-05-2013, 11:40

+imza... keşke herşey kurtlar vadisindeki kadar kolay olsa..

Göki,ZD
27-05-2013, 12:05
TheK +2

Sessizce durup, usulca sokulmak varken tut kendini diyorum alperim... Haydarinna rinna rinanay

Deli Yürek - 01 Jenerik (Orjinal Dizi Müziği) - YouTube (http://youtu.be/KvG5dzlgSdY)

:heyoo::heyoo::heyoo:

Serhat
27-05-2013, 12:16
Bugün hayırlı bi haber gelir inşallah.

gökan
27-05-2013, 12:49

Hocam yanlis dusunuyosun...adam sana kursun siksa napcan...bukdr yureklilige gerek yk ..kanunen cozulsun..sen diyosun asarim keserim nerden biliysn adamlr blki korkak degl kybtck biseyi yk..bizim oranin dogulu insani gbi konusuysn...asmak kesmek yakismaz sana....biz yasadgmz icin biliyrz ...sinirle hareket etmemk lazim

brs852
27-05-2013, 13:35
hayırlı haberleri bekliyoruz inşallah bugün...

Mert G
27-05-2013, 13:36
Kaç gündür bende bir ümit sürekli girip bakıyorum, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, inşallah en kısa sürede çözülür.

umutcan
27-05-2013, 13:59
Sanırım benim iletimle bu kadar "toplanın gidelim"e döndü mesele. Ben tek başına gidilmemesi konusunda uyarıda bulunmuştum. Maksat asla ve asla kavga gürültü çıkarmak değil sadece önlem almak.
Sonuçta adli makamları bulunan ve emniyet güçleri mevcut bir ülkeyiz, kaba dayılıkla iş yapmak bilgili ve bilinçli insanlara yakışmaz.

Bu arada konu yön değiştiriyor gibi oldu; araçtan bir ses seda var mıdır?

sde30
27-05-2013, 14:02
Arkadaşlar vurmak kırmak dövmek öldürmek gibi şeyleri lütfen aklınızdan çıkartın. Biz bu işin yasal yollar ile çözüme kavuşması için günlerdir uğraşıyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz

Dosyamız savcılığa iletildi şimdi savcılıktan çıkacak güzel bi haber bekliyoruz inşallah araca tedbir koyulur da hep beraber rahat bi nefes alırız

imhotep
27-05-2013, 14:05
Telefon kayıtlarında herşey gün yüzü gibi ortada ama atelefon kayıtlarını delil olarak kabul etmiyorlar :(

aradıklarında ses kaydı almanı öneririm

Purmol35
27-05-2013, 14:08
Bukadar insan tanımasada görüşmesede kendi aracıymış gibi üzülüyor . İnşallah güzel bir haber gelir de herkes in neşesi yerine gelir . Gerçek bir aile ortamı,forum ortamı kolay değildir . Herkes şuan tek yürek olmuş gelecek haberi bekliyor .

TünayK
27-05-2013, 14:11
Arkadaşlar vurmak kırmak dövmek öldürmek gibi şeyleri lütfen aklınızdan çıkartın. Biz bu işin yasal yollar ile çözüme kavuşması için günlerdir uğraşıyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz

Dosyamız savcılığa iletildi şimdi savcılıktan çıkacak güzel bi haber bekliyoruz inşallah araca tedbir koyulur da hep beraber rahat bi nefes alırız

bu kadar canın yanmasına rağmen bu olgunlukta olduğun için seni tebrik ediyorum. umarım kısa sürede adalet yerini bulur. bu dünyada bulmazsa diğer tarafta zaten bulacaktır.

sde30
27-05-2013, 14:11
aradıklarında ses kaydı almanı öneririm

Ses kaydı aldım zaten ve savcılık isterse konuşma kayıtlarınıda çıkartabilir konu eninde sonunda oralara gidecek ama şu an için istediğimiz tek şey araca tedbir konulması ve artık satılamaması

Kahn23
27-05-2013, 14:13
Dolandırılan arkadaşı tanımam ama c.tesi gecesi rüyama girdi aracın bulunduğu. O da hemen foruma " aracım bulundu " diye konu açmış. Sabah bi ümitle hemen foruma baktım ama sonuç rüyamda gördüğüm gibi çıkmadı.

Tech ailesi iyi günde kötü günde herzaman beraber..

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 14:14
Vallahi billahi çok etkilendim bu durumdan, acayip üzüldüm sanki kendi başıma gelmiş gibi.
Yasal yada olmayan tüm yolları araştırıyorum, telefonlar açıyorum neler yapabiliriz diye...
Hatta neyse isim ve rütbe vermeyeceğim olayı bi arkadaşıma anlattım, ilgileneceğini söyledi.
Adamın konumu gereği zırt pırtta arayamıyorum, haber bekliyorum valla....

Dualarım seninle Cemil... Helal para geri gelecek. Ben inanıyorum.

canpower
27-05-2013, 14:15
sürekli takip ediyorum ve paylaşabildiğim heryerde paylaşıyorum.. işallah çözümlenir olay..

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 14:15
bu kadar canın yanmasına rağmen bu olgunlukta olduğun için seni tebrik ediyorum. umarım kısa sürede adalet yerini bulur. bu dünyada bulmazsa diğer tarafta zaten bulacaktır.

Gelecek 7 göbek çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah öyle bi durumda...

BuğraTuna34
27-05-2013, 14:24
Twitterda 5 ayrı otomobil konseptli fenomene mention attım. İkisinden RT aldık. Bu adamlar trafiğe çıktığı anda illaki biri görecektir.

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 14:28
Donanımda filanda paylaşmak lazım... Üyesi çok olan forumlarda paylaşırsak ses getirir

trgy
27-05-2013, 14:34
Birde konuyu radyo trafikle paylaşalım ***** İstanbul trafiği için program yapıyorlar.

Aracı gören olursa salih arkadaşımıza bilgi verirler.

BuğraTuna34
27-05-2013, 14:36
Birde konuyu radyo trafikle paylaşalım ***** İstanbul trafiği için program yapıyorlar.

Onada attım RT yağıyor sağolsun duyarlı davrandılar.

Time-R
27-05-2013, 14:38
Hala bir cozume ulasilmamasi cok uzucu, birkac gune bu is cozulur diye dusunmustum... Allah'tan umut kesilmez.

MatraX_07
27-05-2013, 14:42
asmak kesmeği düşünmeyelim bence haklı durumdayken haksız olmayalım ve o adamların kaybedeceği birsey yoktur can yanmasın

Allahu Tealaya bol dua edelim elimizden geleni yapalım

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 14:51
Cemil pm attım sana

Atakan-A
27-05-2013, 14:57
Beylikdüzü ve çevresinde BMW'ciler birbirlerini hep tanır ve bilirler bende öyle.Her gördüğüm e46'ya dikkatlice bakıyorum arabayla uğraşan çoğu arkadaşımıda bilgilendirdim inşAllah hayırlı bir haber gelir.

umutcan
27-05-2013, 14:59

:icon_tup: kesinlikle...

taytay
27-05-2013, 15:00
bu gün için saat 16 da haberleşilcekti sanırım varmı bi gelişme acaba .
çok gecmiş olsun tekrar :(

Atakan-A
27-05-2013, 15:02
Sanayilerde ki çıkma bmw parçacılarına bilgilendirme yapsak, ikitelli,dolaplere,maslak vs ? bi yararı olabilir mi acaba ? İhtimalleri değerlendirmek adına.

emirreis
27-05-2013, 15:04
Konuyu halen takıpteyım bır sonuca baglanamaması benıde uzuyor. Kolay bır durum degıl... Hayırlısı ıle ıns en kısa surede en hayırlı sekılde sonuclanır gerek aracınıza gerekse ödemenıze ulasırsınız ıns.

kelalper
27-05-2013, 15:04
TheK +2

Sessizce durup, usulca sokulmak varken tut kendini diyorum alperim... Haydarinna rinna rinanay

Deli Yürek - 01 Jenerik (Orjinal Dizi Müziği) - YouTube (http://youtu.be/KvG5dzlgSdY)

:heyoo::heyoo::heyoo:

olm böyle kansızları gördükçe sıtkım sıyrılıo kan beynime hücum edio. Yazık yaw.

Tünay ım haklısın ama içeride yatanların bir çoğuda kahpe aşağılık arkadan bıçaklayan adamlar. Delikanlı gibi yatanlar dışarıda böyle işlere bulaşmıyor.

umutcan
27-05-2013, 15:05
Radyo Trafik'e iletişim bölümünden bilgi geçtim.
Umarım ilgilenirler...

SekoLive
27-05-2013, 15:18
başka forumda bırısı yazdı aynı adam bitanede focusa aynısını yapmış.

Kahn23
27-05-2013, 15:23
Cemil, sana ulaşan kişilerin telefon numarası pm ile yollarmısın. ACİL !!!

mcy
27-05-2013, 15:29
Cemil, sana ulaşan kişilerin telefon numarası pm ile yollarmısın. ACİL !!!

cemilin telefonu ilk mesajda yazıyordu. oradan ulaşabilirsiniz. konunun ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım numaraları kontrol ettireceksiniz.. zaman kaybetmeyelim.

sde30
27-05-2013, 15:36
Cemil şu an savcılıkta telefonuna bakmıyor ben numarayı verdim arkadaşa inşallah olumlu bi sonuç çıkar artık

Kahn23
27-05-2013, 15:40
cemilin telefonu ilk mesajda yazıyordu. oradan ulaşabilirsiniz. konunun ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım numaraları kontrol ettireceksiniz.. zaman kaybetmeyelim.

Cemil'in numarası değil zaten bana lazım olan kendisine ulaşanların numarası lazım. sde30 bana gönderdi bir numara ama teyit etmesini istedim kendisinden cvp alınca haber verecek..

TarikTarik
27-05-2013, 15:53
Az önce ALİ isminde bi abi aradı geçen hafta bana yapılanların birebir aynısı onada yapılmış aracı ondan alan kişinin face adresi var muhtemelen banada telefon açıp paranı hesabına çıkartıyorum diyen kişide bu ama ben hiç görmedim

profil resminde ortadaki şahıs https://www.facebook.com/zeki.baytar

Arkadaşlar Mehmet Zeki Baytar ve Kamuran Baytar bu şefersiz/ler benide dolandırdı. Bende pazartesi günü bakırköy 44. noterde kırmızı focusumu kaptırdım. hukuksal olarak bütün işleleri yaptırdım birtek araca tedbir koydurmak kaldı onu yaptırmaya çalışıyorum. Bu insanla karşılaşan kişiler dikkat etsin. Mehmet Zeki Baytar,Kamuran Baytar ve birde adını bilmediğim fakat resmini telefonla gizlice çektiğim uzun saçlı bir şahıs var. Bu kişiler esenyurt-avcılar tarafında milleti dolandırıyor. Bu şahıslardan biri veya birkaçı ile bu şekilde bir husumeti olan kişiler lütfen facebook veya twitter üzerinden iletişime geçsin. Avukatımla görüştüm bu şekilde formlardan bu adam veya benzeri kişiler ile ilgili bir toplu dilekçe yazarak savcılığın dikkatini bu olaya çekebilirmişiz. Tek kişi olarak gidip dilekçe verdiğimizde savcının vurdum duymazlığını sizde farketmişsinizdir. kaldıki bir çok yerde tanıdığı olan biriyim çevremiz geniş olmasına rağmen kilit adam davaya bakan savcı. Yönlendirdiği karakol küçük ve olanakları sınırlı, büyük merkezde bir şubeye yönlendirilebilse(m.köy gibi) tanıdklar polis arkadaşlar daha özen gösterecek. Oradaki polis arakdaşlar pek yardımcı olmadı -ki ekip sayısının az olduğundan dolayı karakolda polis bile yok denecek kadar az. Olay hep aynı yerde yaşandığı için davaya k.çekmece adliyesindeki savcı bakıyor. Bende görüntü kayıtları,ses kayıtları,noter kamera kayıtları vs hepsi mevcut. Noterdeki katipte işin içinde gibi duruyor fakat bunu kanıtlamak için bu olay başına gelen arkadaşlar birlik olup bu konuda bildiklerimizi birbirimizle paylaşalım en azından belki ortak alanlar var ise (ör: aynı noterde ise ve anlatılan hikayeler aynı ise) misal noterin işin içinde olduğunu ispat etme şansımızda var. Sizden ricam bu konuda bilgisi olan arkadaşlar facebook-twitter yolu ile bana ulaşsınlar. Belki bir çıkar yol bulunur birimizden birinin işine yarar anlatılanlar.

www.facebook.com/t4r1k
twitter.com/tarikzengin

Low-Rider
27-05-2013, 15:56
herifin paylaştığı resme bak pesss

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/307022_10151483686988598_2092036946_n.jpg

BKaya35i
27-05-2013, 15:58
Dikkatimi çeken konu, bu adamların hep yaşı genç olan satıcı arkadaşlara yönelmiş olmaları.Devir kötü, satışa kesinlikle yalnız gidilmemeli...
Allah yardımcınız olsun.

Göki,ZD
27-05-2013, 15:59
Vay ****** çocukları..

tarık geçmiş olsun..

Low-Rider
27-05-2013, 16:01
Üst üst böyle şikayetler geldikçe savcı nasıl işlem yapmaz anlamıyorum ya ne iş yapar bu adamlar vatandaşın hakkını aramadıktan sonra

TarikTarik
27-05-2013, 16:02
Dikkatimi çeken konu, bu adamların hep yaşı genç olan satıcı arkadaşlara yönelmiş olmaları.Devir kötü, satışa kesinlikle yalnız gidilmemeli...
Allah yardımcınız olsun.

Sadece genç değil;

- Yaşı genç
- Aracın dolu olması sebebi ile normal piyasadan biraz daha yüksek olanı
- Ortalama 25-45 bin fiyat aralığı
- Modifiyeli olanları
- Özellikle uzakta oturan kişiler (ilanda bir kısım adres yazıyor çünkü)
- Çalışan kesim olması (işten izin alacak ve mecbur bir defada işi halletmeleri zorunda hissedecek satıcı kişi)

Aracım alındığı günün ertesi bir başkasına satıldı. Satın alan kadının kocası galeri. Ulaş Otomotiv adında bir galeri

sde30
27-05-2013, 16:03
Arkadaşlar Mehmet Zeki Baytar ve Kamuran Baytar bu şefersiz/ler benide dolandırdı. Bende pazartesi günü bakırköy 44. noterde kırmızı focusumu kaptırdım. hukuksal olarak bütün işleleri yaptırdım birtek araca tedbir koydurmak kaldı onu yaptırmaya çalışıyorum. Bu insanla karşılaşan kişiler dikkat etsin. Mehmet Zeki Baytar,Kamuran Baytar ve birde adını bilmediğim fakat resmini telefonla gizlice çektiğim uzun saçlı bir şahıs var. Bu kişiler esenyurt-avcılar tarafında milleti dolandırıyor. Bu şahıslardan biri veya birkaçı ile bu şekilde bir husumeti olan kişiler lütfen facebook veya twitter üzerinden iletişime geçsin. Avukatımla görüştüm bu şekilde formlardan bu adam veya benzeri kişiler ile ilgili bir toplu dilekçe yazarak savcılığın dikkatini bu olaya çekebilirmişiz. Tek kişi olarak gidip dilekçe verdiğimizde savcının vurdum duymazlığını sizde farketmişsinizdir. kaldıki bir çok yerde tanıdığı olan biriyim çevremiz geniş olmasına rağmen kilit adam davaya bakan savcı. Yönlendirdiği karakol küçük ve olanakları sınırlı, büyük merkezde bir şubeye yönlendirilebilse(m.köy gibi) tanıdklar polis arkadaşlar daha özen gösterecek. Oradaki polis arakdaşlar pek yardımcı olmadı -ki ekip sayısının az olduğundan dolayı karakolda polis bile yok denecek kadar az. Olay hep aynı yerde yaşandığı için davaya k.çekmece adliyesindeki savcı bakıyor. Bende görüntü kayıtları,ses kayıtları,noter kamera kayıtları vs hepsi mevcut. Noterdeki katipte işin içinde gibi duruyor fakat bunu kanıtlamak için bu olay başına gelen arkadaşlar birlik olup bu konuda bildiklerimizi birbirimizle paylaşalım en azından belki ortak alanlar var ise (ör: aynı noterde ise ve anlatılan hikayeler aynı ise) misal noterin işin içinde olduğunu ispat etme şansımızda var. Sizden ricam bu konuda bilgisi olan arkadaşlar facebook-twitter yolu ile bana ulaşsınlar. Belki bir çıkar yol bulunur birimizden birinin işine yarar anlatılanlar.

www.facebook.com/t4r1k
twitter.com/tarikzengin

Tarık cemil ile hikayeleriniz hemen hemen aynı cemil şu an savcılıkta ulaşamıyorum bende kendisine sen bana numaranı yazarsan özel mesaj ile sizi bi görüştürelim ve cemili arayan 2 3 kişi daha var aynı olayı yaşayan hepinizi bi araya toplayalım o şekilde dava açalım gerekirse

sde30
27-05-2013, 16:05
Üst üst böyle şikayetler geldikçe savcı nasıl işlem yapmaz anlamıyorum ya ne iş yapar bu adamlar vatandaşın hakkını aramadıktan sonra

Abi sorma ya hata yaptık diye sanki suçlu bizmişiz gibi bi tavır sergileniyo nasıl adalet sistemi bu anlamadık ki :S

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 16:05
Bakalım bu iş nasıl patlayacak ?

TarikTarik
27-05-2013, 16:08
Tarık cemil ile hikayeleriniz hemen hemen aynı cemil şu an savcılıkta ulaşamıyorum bende kendisine sen bana numaranı yazarsan özel mesaj ile sizi bi görüştürelim ve cemili arayan 2 3 kişi daha var aynı olayı yaşayan hepinizi bi araya toplayalım o şekilde dava açalım gerekirse

Cemil kardeşi dün akşam aradım google' üzerinden şerefsizin adını yazınca buradaki konuyu gördüm numarası vardı kendisi ile görüştüm. Ali ismindeki kişinin numarasını bulsam çok iyi olacak onuda zeki şerefsizi dolandırmış.

BKaya35i
27-05-2013, 16:08
Sadece genç değil;

- Yaşı genç
- Aracın dolu olması sebebi ile normal piyasadan biraz daha yüksek olanı
- Ortalama 25-45 bin fiyat aralığı
- Modifiyeli olanları
- Özellikle uzakta oturan kişiler (ilanda bir kısım adres yazıyor çünkü)
- Çalışan kesim olması (işten izin alacak ve mecbur bir defada işi halletmeleri zorunda hissedecek satıcı kişi)

Aracım alındığı günün ertesi bir başkasına satıldı. Satın alan kadının kocası galeri. Ulaş Otomotiv adında bir galeri

Aracınızın şuanda ***** sitede ilanı var.Ulaş Otomotiv'i aratınca buldum...
Kırmızı HB Focus..?

Low-Rider
27-05-2013, 16:10
Abi sorma ya hata yaptık diye sanki suçlu bizmişiz gibi bi tavır sergileniyo nasıl adalet sistemi bu anlamadık ki :S

1 kere babamın geçirdiği dolayı savcılıkla işim oldu yaralamalı kazaydı ve haklı taraf bizdik, o günden sonra Allah düşürmesin dedim, suç makinasıyız sanki bir tavırlar hareketler

TarikTarik
27-05-2013, 16:11
Aracınızın şuanda ***** sitede ilanı var.Ulaş Otomotiv'i aratınca buldum...
Kırmızı HB Focus..?

Evet araç o. 22 binden almış aracı 27.500'e babasına bile satar. Tedbir koyduramazsak araç bugün yarın gidecek. Araçta satıcının bilmediği bir çok özellik var yaklaşık 7-8 bin tl değerinde ortadaki düğmeler o işe yarıyor.

BKaya35i
27-05-2013, 16:13
Evet araç o. 22 binden almış aracı 27.500'e babasına bile satar. Tedbir koyduramazsak araç bugün yarın gidecek. Araçta satıcının bilmediği bir çok özellik var yaklaşık 7-8 bin tl değerinde ortadaki düğmeler o işe yarıyor.

Bizde galericilik yaptık, görüşüp durumu anlattınız mı kendilerine?
Buna rağmen o aracı satıyorsa, yazıklar olsun.
O paradan hayır gelmez...

Kadir54
27-05-2013, 16:15
Focus bumu acaba ? Bugün girilmiş satılık ilanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-trend-1.6-tdci-hb-modifiyeli-108-ps-126427025/detay#

oğuz
27-05-2013, 16:18
nasıl bi örgüt bu ya.göz göre göre oluyor herşey ama bir şey yapılmıyor

TarikTarik
27-05-2013, 16:21
Focus bumu acaba ? Bugün girilmiş satılık ilanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-trend-1.6-tdci-hb-modifiyeli-108-ps-126427025/detay#

Evet araç bu.

TarikTarik
27-05-2013, 16:22
Bizde galericilik yaptık, görüşüp durumu anlattınız mı kendilerine?
Buna rağmen o aracı satıyorsa, yazıklar olsun.
O paradan hayır gelmez...

Galericiler sitesinde tanıdık sözü geçen kişiler bulduk yarın kendileri ile görüşmeye gidecekler. Millet vekili bile soktuk araya sırf işlemler hızlansın diye.

sde30
27-05-2013, 16:26
Galericiler sitesinde tanıdık sözü geçen kişiler bulduk yarın kendileri ile görüşmeye gidecekler. Millet vekili bile soktuk araya sırf işlemler hızlansın diye.

Sizinde bizimde araçlara acilen tedbir koydurmamız lazım tek kişi olmuyorsa toplanıp öyle başvuru yapalım

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 16:26
Oha ya... Olanı biteni hayretle takip ediyorum.
Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya insan
dolandırıyor....

Face te şahıs mağdurları diye grup kurulsa 10-15 kişi olacak...
şu an bildiğimiz 3 mağdur var

TarikTarik
27-05-2013, 16:28
Sizinde bizimde araçlara acilen tedbir koydurmamız lazım tek kişi olmuyorsa toplanıp öyle başvuru yapalım

Dolandıran kişinin sicil kaydını kontrol ettirebildinmi? en azından senden önce bir kaç dosyası daha varsa tedbir konusunda bir şansın olabilir. Avukatın söylediğine göre açtığın dava sonrasında tedbir koyduruyorsun ve buda tabi bir zaman alacak adamın bu sırada aracı tekrar satması demek işin çıkmaza girmesi demek oluyor. Adam üzerinde mal mülk tutmayacağı için parayı kurtarma şansında yok.

clioGT
27-05-2013, 16:30
yeri gelince şu hukuk nasıl hızlı işliyor da, ekmeğinde işinde olan adama geldi mi nasıl ağırlaşıyor, hayret ediyorum. göz göre göre... yazık valla...
umarım mağduriyetinizi son kuruşuna kadar karşılarsınız.

sde30
Dolandıran kişinin sicil kaydını kontrol ettirebildinmi? en azından senden önce bir kaç dosyası daha varsa tedbir konusunda bir şansın olabilir. Avukatın söylediğine göre açtığın dava sonrasında tedbir koyduruyorsun ve buda tabi bir zaman alacak adamın bu sırada aracı tekrar satması demek işin çıkmaza girmesi demek oluyor. Adam üzerinde mal mülk tutmayacağı için parayı kurtarma şansında yok.

ilk satış verdiğimiz kişinin sicil kaydını bilmiyorum ama onun satış yaptığı kişi (benden satış aldıktan 3 saat sonra bu kişiye satış yapmışlar) sabıkalı sadece bu kadarını biliyoruz

Firat.M3
bu galericiye alıcı gibi gidip, en sonunda noter için zeki baytarla görüşmek mümkün değil mi ? kimin üzerinde kayıtlı bu kırmızı focus şuanda ?

sde30
27-05-2013, 16:34
bu galericiye alıcı gibi gidip, en sonunda noter için zeki baytarla görüşmek mümkün değil mi ? kimin üzerinde kayıtlı bu kırmızı focus şuanda ?

Aracı hemen satış yapıyorlar muhtemelen galeriye satışı ile birlikte vermişlerdir

ENGean
27-05-2013, 16:35
o kırmızı focus un satan galerıcı suan aracın calıntı oldugnu bılıyormu acaba mrk ettım.

yanlız o dolandırıcı orspu cocukları bıde face sayfalarında Allah tan kıtaptan anlıyolarmıs gıbı dini paylasımlarda bulunuyolar. Allah colugundan cocugundan cıkartsın serefsızlerın ya.

Firat.M3
27-05-2013, 16:37
ortadaki Kamuran Baytar. Doğrudur değil mi Tarık ?

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/426683_2745826240432_671958386_n.jpg

TarikTarik
27-05-2013, 16:37
ilk satış verdiğimiz kişinin sicil kaydını bilmiyorum ama onun satış yaptığı kişi (benden satış aldıktan 3 saat sonra bu kişiye satış yapmışlar) sabıkalı sadece bu kadarını biliyoruz

Tedbir koydurduktan sonra aralarındaki ilişkiyi ispat edebilirsen aracı alırsın ispat edemezsen mahkemenin adama arabayı bırakma şansı çok yüksekmiş

taytay
27-05-2013, 16:38
tiplere bak amk şerefsizleri ...
noterdeki katip , galeri vs hepsi işin icinde olmasın .

TarikTarik
27-05-2013, 16:39

Galeri sahibinin eşine kayıtlı. Kesin oda işin içinde diyemiyorum. Da bu şekilde modifiyeli bir aracı hangi kadın alıp biner?

Zekiye ulaştık heryerden bastırıyoruz illegal olarak. Ayrıca arkadaşlar konuya her mesaj yazan mesajında DOLANDIRICI MEHMET ZEKİ BAYTAR geçirirse google'a indexlenen sayfalarda arama yapanlar direk bu konuya gelir işimiz daha kolay olur toplanmakta. Sadece benim için geçerli değil diğer madur arkadaşlarda konuya şerefsizlerin isimlerini yazsın. Google üzerinden bu adamlar illaki arayan olacaktır. Bu konuda önlerine bu yazılanlar çıksın.

Low-Rider
27-05-2013, 16:42
Galeri sahibinin eşine kayıtlı. Kesin oda işin içinde diyemiyorum. Da bu şekilde modifiyeli bir aracı hangi kadın alıp biner?

Zekiye ulaştık heryerden bastırıyoruz illegal olarak.

adam binmek için almamış ki satmak için almış, belki satış sornası vergi vs yırtmak için eşinin üstüne yapmıştır

Atakan-A
27-05-2013, 16:44
Yanlış biliyorsam affedin ama adamlar isimlerince hakkında gidip suç duyurusunda bulunsak sike sike polis ifade vermek için almayacak mı ? Ordan bir kaç ipucu yakalayamaz mıyız ?

Firat.M3
27-05-2013, 16:45

Zekiye ulaştık heryerden bastırıyoruz illegal olarak.

bu zeki baytar kaç yaşlarında ? facebookta 2 tane tip çıkıyor. birisi amca denilecek yaşta diğeri daha genç. genç olan sanırım bu işi yapan. muhtemelen diğeri de babası oluyor.

ortadaki bahsi geçen zeki baytar mıdır ?

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/482553_525317517526310_1855129633_n.jpg

deniz
27-05-2013, 16:46
ya su an ağzım acık okuyorum olanları ..... herkez kurallara kanunlara gore hareket et dıyor ama ..su adaletsız yargıyı görünce kesınlıkle ve kesınlıkle ORMAN KANUNLARI DIYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HaKo
27-05-2013, 16:46
şunları gördükçe duydukça yine ırkçı söylemlerim geliyor yine ağzıma ama neyse Allah burunlarından fitil fitil getirsin hepsinin bu köpek suratlılar bu ülkeyi bu hale getirip bizim adımızı lekeledi zaten Allah belalarını versin hepsinin dünyada acısını çıkarsın hepsinden katmer katmer

Kahn23
27-05-2013, 16:47
Bi tane savcı'yı şu konuya sokup okutmak lazım. Acaba 37 sayfa sonunda ne karara varır ?

mcy
bu herifler enselenir aslında güzel bir organize olunsa. beni yanlış anlamayın kanuni olarak kumpasa getirmekten bahsediyorum.

TarikTarik
bu zeki baytar kaç yaşlarında ? facebookta 2 tane tip çıkıyor. birisi amca denilecek yaşta diğeri daha genç. genç olan sanırım bu işi yapan. muhtemelen diğeri de babası oluyor.

ortadaki bahsi geçen zeki baytar mıdır ?

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/482553_525317517526310_1855129633_n.jpg

Ortadaki şerefsiz Kamuran Baytar (ZEKİ BAYTARIN OĞLU)
Dazlak kafa zekinin diğer oğlu olabilir. Sol taraftakini tanımıyorum. Birde uzun saçlı sakallı bir tip var oda bu işin içinde ama sadece telefonda resmi var. Face'de bulamadım.

SOMEONESPECIAL
Galerici işin içinde değilse 22ye alıp 27,500 a satacak diye
peşin para satın almıştır lapin gibi balıklama dalmıştır. Ama
tedbir varsa galericide patladı focus

Purmol35
27-05-2013, 16:48
Tiplerinde meymenet yok . Geçmiş sayfalarda arkadaşın biri face linkleri vermiş . Birtanesinde 3 tane pompalı var herifte ve foto çekilmiş polis e onu gösterip suç duyurusunda bulunulamazmı. Tahmin ediyorum ki ruhsatları yoktur hiçbirinin.

burkaykalyon
27-05-2013, 16:48
Vay anasını ya... Olaylara bak arkadaş...

Firat.M3
27-05-2013, 16:49
O zaman bahsi geçen Zeki Baytar bu kişi.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/180107_123362924399190_6499672_n.jpg

TarikTarik
27-05-2013, 16:50
şunları gördükçe duydukça yine ırkçı söylemlerim geliyor yine ağzıma ama neyse Allah burunlarından fitil fitil getirsin hepsinin bu köpek suratlılar bu ülkeyi bu hale getirip bizim adımızı lekeledi zaten Allah belalarını versin hepsinin dünyada acısını çıkarsın hepsinden katmer katmer

Kardeş birde üstüne üstük bu edebiyatı bana olay sırasında yapıyor uzun saçlı dediğim şahıs güven tazelemek için

TarikTarik
27-05-2013, 16:51
O zaman bahsi geçen Zeki Baytar bu kişi.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/180107_123362924399190_6499672_n.jpg

Doğrudur dolandırıcı zeki baytar bu kişi

rebel
27-05-2013, 16:53
şimdi gelde legal yönden hakkını ara ? vallaha hayretler içindeyim adamlar göz göre göre aynı taktikle milleti dolandırıyor ama senden benden rahat dışarda geziyor. hani adalet ? sen ben yapsak varyaaa eyvallar olsun diyorum. daha önce anlatmıştım. benimde başıma böyle bı dolandırıcılık gelmişti.karakola gidiyosun adamlar resmen laflarıyla s.... allah kımseyı dusurmesın savcıya polıse. haklı gidiyosun haksız cıkıyosun aşşağlamanın hakaretin bini bin para. yokmu bu adilere dur diyecek biri ? bu adamlar çete olmuş yakalansa müebbetle çıkmamaları lazım ya. kaç kişinin canını yaktı şerefsiz pezevenkler

HaKo
bana sorarsanız en temizi bu konuyu falan kaldırıp bunları yemlemek, dikkatlerini çekip bir şekilde araç koyup satışa giderken tam arazi olacakken suç üstü yapmak.

Başka türlü bu ülkede adalet sistemi süründürüyor, savcılık falan çok beklersiniz aylar yıllar sürüyor en boktan davalar.

TarikTarik
galerici arabayı nerede tutuyor, bi gece ansızın yedek anahtarla araba alınıp sote bi yere götürüp saklanamaz mı? diye düşünüyordum ama

bu ülkenin kanunlarında hırsızın zilyet olduğu, yani çaldığı malın tekrar ondan çalınması halinde bile hırsızın şikayet hakkı var ki; bu adamlar her şeyi kitabına, usulune uygun yapmışlar. yani en ufak kamera görüntüsünde hırsızlıktan hakkınızda işlem yapılabilir.

Yedek anahtar hala bende bu dediğini aynı gün o sinirle yapacaktım fakat iş demiş olduğun gibi haklıyken haksız duruma düşme olayın dönüyor.

myworld
27-05-2013, 16:56
google da son 24 saat içindekilerde arama yapınca zeki baytar diye direk bu konu çıkıyor

TarikTarik
27-05-2013, 16:57
şimdi gelde legal yönden hakkını ara ? vallaha hayretler içindeyim adamlar göz göre göre aynı taktikle milleti dolandırıyor ama senden benden rahat dışarda geziyor. hani adalet ? sen ben yapsak varyaaa eyvallar olsun diyorum. daha önce anlatmıştım. benimde başıma böyle bı dolandırıcılık gelmişti.karakola gidiyosun adamlar resmen laflarıyla s.... allah kımseyı dusurmesın savcıya polıse. haklı gidiyosun haksız cıkıyosun aşşağlamanın hakaretin bini bin para. yokmu bu adilere dur diyecek biri ? bu adamlar çete olmuş yakalansa müebbetle çıkmamaları lazım ya. kaç kişinin canını yaktı şerefsiz pezevenkler

Bu işin yapan birini buldum adamın anlattıklarına göre bu şekilde 10 dolandırma olayı konusundan dosyası var sonunda bir şekide ispatlanıyor ve 6 ay yatmış çıkmış paşalar gibi geziyor diyor. Adalete kızıyoruz fakat herşey resmi olayın tersini düşündüğümüzde aracı birinden aldık parasını verdik ama adam parayı almadığını söyleyip şikayet ediyor bu şekilde baktığınızda madur sizseniz sizi koruyor. Adamlar herşeyi kılıfına göre yapıyor o yüzden savcılıkta kesin delil yoksa adama birşey yapamıyor. Polis alıyor ifadesini gönderiyor geri.

MK8800
27-05-2013, 16:57
bana sorarsanız en temizi bu konuyu falan kaldırıp bunları yemlemek, dikkatlerini çekip bir şekilde araç koyup satışa giderken tam arazi olacakken suç üstü yapmak.

Başka türlü bu ülkede adalet sistemi süründürüyor, savcılık falan çok beklersiniz aylar yıllar sürüyor en boktan davalar.

Yapılmalı derim başka türlü olmaz gibi bu işin sonu

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 16:58
bunların hepsi birbirleriyle bağlantılı bütün herşeyi ayrıntılı bi şekilde araştırdım okudum bütün yorumlarına kadar bunlardan 2 3 kişi istanbul a gelmişler vandan vanda bir rent a car var birde galeri var zaten profilleri inceleyince anlarsınız techturkey forumunda önceden megane 2 çalınmıştı ordaki kadın bende megane 2 var demiş gülerek bunlar sürekli hat değiştiren birileri belli bunların birde telefoncuları var ne tesadüfki birazdaha ayrıntıya arkadaş listelerine bakıcak olursakda resimlerdende astradan aşşağısına binmiyorlar jb jackdanielsden aşağısınıda içmiyorlar bana göre bunlar 1 kişiden yola cıkarak ki tarık çakar adlı kişinin resimlerinde avcılar e-5 ' i çektiği bi görüntü var avcılar tarafında yapılmış işlem. Biraz daha araştırma ve beyini yormaya devam edersek herşey cıkar piyasaya saygılar

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002828884498

http://www.facebook.com/bytr65

http://www.facebook.com/bulenttekin065

http://www.facebook.com/davut.takva

http://www.facebook.com/yasemen4313

http://www.facebook.com/m.sefik.tuygun

http://www.facebook.com/murat.toraman.1610

http://www.facebook.com/zeki.baytar

bi bakarmısın aralarında olan varmıydı araç satış günü

25, sayfa da paylaşıldı bu profiller...
Cep tel cd satan bi dükkan burası... Semt nerede acaba ?

Onurkk06
27-05-2013, 16:58
bu ülkede adalet böyle işlemeye devam etdiği sürece hırsızı iti uğursuzu çoğalmaya devam edicek bu oçlar kafasını yastığa nasıl rahat vurup uyuyolar bu olayın suç olması için illa milletvekili tanıdğımız mı olması gerekir inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız

myworld
27-05-2013, 16:59
valla bu olayın aynısı benim bi tanıdığımın başına 3-4 sene önce geldi.gitmediği resmi kurum kuruluş kalmadı adamlara dokunamadılar,en sonunda tepelerine çöktüler öle aldılar.dinsizin hakkından imansız gelir.Allah yardımcınız olsun

m. ali öz
27-05-2013, 16:59
Aracı hemen satış yapıyorlar muhtemelen galeriye satışı ile birlikte vermişlerdir

:icon_tup: focus galericinin üstünde

deniz
27-05-2013, 17:00
su olaylardan sonra parayı almadan kesınlıkle satış vermem.......

TarikTarik
Arkadaşlar bu konuda yardımcı olmak isteyen yazdığı mesajların en az birinde dolandırıcı mehmet zeki baytar veya diğer şahısların adını geçirirse en azından bu konuda dili yanmış kişilerin bu forumda birleşmesini sağlayabiliriz. Ben işim gereği google'ı iyi kullandığım için zorda olsa buradaki bir kelimeden geldim maduriyetimi sizinle paylaştım. Google ile arası iyi olmayan kişiler en azından bu daha rahat ulaşabilsin diye bu şekilde bir yardım çok iyi olur.

sde30
en azından arabayı saklarız. mahkeme işlemleri sonuçlandığında birimizden biri şurada gördüm diye ihbar eder aracı. polisler gidip alıp garaja çekerler sende gidip alırsın aracını.

kardeşim aracı alırken bi kamera vs görüntüsü olursa hem mağdur hem hırsız konumuna mu düşeceksiniz yapmayın gözünüzü seveyim

spankme
27-05-2013, 17:01
Sahibinden.com'a vitrin ilanı versek 50 bin tl 'lik arabayı aciliyetten vs belirli mantıklı sebepler belirterek 35-40 bin vs gibi balık olta misali birşey yapılablir mi diye düşünüyorum ama bu kadar geniş kitleyeye yayılıp haberdar olduktan sonra böyle bir oltaya tav olacaklarını düşünmüyorum bu ****** çocuklarının.

atakan bunu yapmak lazım arabaları ılana koyup

TarikTarik
27-05-2013, 17:02
25, sayfa da paylaşıldı bu profiller...
Cep tel cd satan bi dükkan burası... Semt nerede acaba ?

Çok fazla detay vermek istemiyorum adamların zaten zar zor belli bilgilerine ulaştık şaşıp düşüp öğrenirlerse elimizdekindende oluruz. Bu şekilde sorun yaşan kişiler verdiğim sosayal medya adresinden bana ulaşsınlar telefonda görüşelim bu konuları

TarikTarik
27-05-2013, 17:04
atakan bunu yapmak lazım arabaları ılana koyup

Ucuz araba değil piyasasının üstünde satış yapanları arıyorlar. Ucuz satanın müşteri çok bu sebeple satan kişinin gözü tok. Ancak pahalı satanı arayan az müşteriye açlar bundan faydalanı namussuzlar. Benim aracıma ilandayken 88.000 kişi bakmıştı 7 günde.

SekoLive
27-05-2013, 17:05
beyler belki makara yapacaksnz ama bu işi müge anlı çözer kadını acayip dinleyen bir emnyet savcılık vs var... Orrada bi cinayet olmasada ıkı arkadasn yaklask 70 binliralık arabasına kıymışlar.

TarikTarik
27-05-2013, 17:06
iş yerinde olduğumdan eve geçiyorum gelişme olursa bir saat sonra bildiririm arkadaşlar ulaşmak isteyenler

https://twitter.com/tarikzengin
facebook.com/t4r1k adreslerinden ulaşabilirler.

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 17:06
arkadaşlar bu konuda yardımcı olmak isteyen yazdığı mesajların en az birinde dolandırıcı mehmet zeki baytar veya diğer şahısların adını geçirirse en azından bu konuda dili yanmış kişilerin bu forumda birleşmesini sağlayabiliriz. Ben işim gereği google'ı iyi kullandığım için zorda olsa buradaki bir kelimeden geldim maduriyetimi sizinle paylaştım. Google ile arası iyi olmayan kişiler en azından bu daha rahat ulaşabilsin diye bu şekilde bir yardım çok iyi olur.

zeki ve kamuran baytar mağdurarı diye mağdurun biri grup kursun face te
bizde üye olalım. Inanın ses getirir. En azından yüzleri deşifre olur !

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 17:08
beyler belki makara yapacaksnz ama bu işi müge anlı çözer kadını acayip dinleyen bir emnyet savcılık vs var... Orrada bi cinayet olmasada ıkı arkadasn yaklask 70 binliralık arabasına kıymışlar.

mail atalım

BilalAkbayır
27-05-2013, 17:10
Sanki kendi aracım çalındı. Her gün bi gelişme var mı diye konuyu okuyorum. Ama Allah kısmet ederse bulunacak o ibneler. 60bin kişi okumuş konuyu. Bu camiadaki birçok kişinin aklında araç. Bulunma ihtimali çok yüksek. Buradaki birçok insanin uğraştığı kadar polis,savcı uğraşsa vallahi bulunurdu. Allah sabır versin abim sana. Aman bi adım atarken dikkatli olda suçlu konumuna düşme. Allah yardımcınız olsun.

okn84
27-05-2013, 17:10
https://www.facebook.com/otodolandiriciligi.otodolandiriciligi/about

bole bı grup kurulmus ama faydası olurmu bılmem

sde30
27-05-2013, 17:14
Sanki kendi aracım çalındı. Her gün bi gelişme var mı diye konuyu okuyorum. Ama Allah kısmet ederse bulunacak o ibneler. 60bin kişi okumuş konuyu. Bu camiadaki birçok kişinin aklında araç. Bulunma ihtimali çok yüksek. Buradaki birçok insanin uğraştığı kadar polis,savcı uğraşsa vallahi bulunurdu. Allah sabır versin abim sana. Aman bi adım atarken dikkatli olda suçlu konumuna düşme. Allah yardımcınız olsun.

Şu an için aracı bulmak da çözüm değil savcının kararını bekleyeceğiz yada farklı yollara başvuracağız bilmiyorum artık

Firat.M3
27-05-2013, 17:16
Tarik'in bahsettiği uzun saçlı tip bu muydu acaba ?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65132_174921475984081_421393435_n.jpg

rebel
27-05-2013, 17:16
tarık var mı yenı gelısmeler eve gıdınce bızede aktar . tüm mağdur arkadaşlar inş. biranönce madurıyetlikten kurtulur. yarın benımde basıma gelebılır onunda bununda... vallahı kendı arabam calınmıs gıbı kotu oluyorum. allah yardımcınız olsun arkadaşlar

sde30
27-05-2013, 17:18
Tarik'in bahsettiği uzun saçlı tip bu muydu acaba ?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65132_174921475984081_421393435_n.jpg

Cemil bu resmi gördüğünde saçı kısa olsa adamla aynı dedi şu an için saçlarını kısaltmış olabilir

Firat.M3
27-05-2013, 17:20
Bu fotoğraftaki uzun saçlı kişinin adı "Çetin Tanrıverdi" imiş.

free-hifi
27-05-2013, 17:20
Sultanbeyli tarafında pendik in hırsızları hizbullaha üye şahısların aracını çalmışlardı kısa sürede çalanları bulmuşlar göletin orda ağaca bağlamışlar kol bacak kırmışlar başınız kim deyip başını bulmuşlar bunların önüne getiriğ sorgusuz sualsiz kafasına sıkmışlar . Bunlara vereceksin arabayı giderken havaya uçuşlarını seyredeceksin aramızda elbet bu tip örgütlere bağlantılı arkadaşlar vardır burda açık etmenin anlamı yok ama bunlara verilecek ibretlik ceza budur.

sde30
27-05-2013, 17:21
Bu fotoğraftaki uzun saçlı kişinin adı "Çetin Tanrıverdi" imiş.

gerçekte öyle ama cemil'e kendini mehmet diye tanıtmış tabi aynı kişi mi emin değiliz tarık'ın telefondan çektiği resmi gördüğümüzde emin olabiliriz

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 17:22
NİHAT SIRDAR A MAIL ATTIM

nihat@nihatsirdar.com

SAYFA LİNKİNİ DE GÖNDERİRSENİZ BELKİ YAYINDA KONUŞUR...

okn84
27-05-2013, 17:23
https://www.facebook.com/otodolandiriciligi.otodolandiriciligi/photos

baya bı dolandırıcının fotolarını paylasmıslar burda burdada baya mahdur var sanırım

HaKo
27-05-2013, 17:24
Sultanbeyli tarafında pendik in hırsızları hizbullaha üye şahısların aracını çalmışlardı kısa sürede çalanları bulmuşlar göletin orda ağaca bağlamışlar kol bacak kırmışlar başınız kim deyip başını bulmuşlar bunların önüne getiriğ sorgusuz sualsiz kafasına sıkmışlar . Bunlara vereceksin arabayı giderken havaya uçuşlarını seyredeceksin aramızda elbet bu tip örgütlere bağlantılı arkadaşlar vardır burda açık etmenin anlamı yok ama bunlara verilecek ibretlik ceza budur.

yok daha neler bir de örgüt üyesi mi arıycaz ? Eminim vardır aramızda örgüt üyesi tabii ki şimdi özel mesaj atar. İyi niyetlisin ama biraz mantık lütfen :) Hollywood effect bunlar hep.

Atakan-A
27-05-2013, 17:27
Kerem abi,çok uygun efendi bir dille Nihat Sırdar'a mail attım üstü kapalı olaydan bahsettim ve sesimizi duyurup mağduriyetimizin giderilmesi hakkında yardım istedim ve sayfanın linkini gönderdim.

Firat.M3
27-05-2013, 17:28
bu arada aracı ilk alan Ahmet Yıldız adlı dolandırıcıdan bahsedilmiyor. Bu adam nereye kayboldu birden bire ?

SOMEONESPECIAL
27-05-2013, 17:30
kerem abi,çok uygun efendi bir dille nihat sırdar'a mail attım üstü kapalı olaydan bahsettim ve sesimizi duyurup mağduriyetimizin giderilmesi hakkında yardım istedim ve sayfanın linkini gönderdim.

polis, savcı ile hakkımızı alamıyorsak elimizden geldiğince
konuyu sosyal medyada paylaşalım yani bir anlamda kendi göbeğimizi
kendimiz keseceğiz

Atakan-A
27-05-2013, 17:32
Herkesin bu konuda duyarlı olması gerekir.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile değli de,yarın bir gün hepimizin başına gelebilir mantığı ile hareket etmek gerekir.ALLAH tez zamanda yardımcı olur umarım arkadaşların.

free-hifi
27-05-2013, 17:33
yok daha neler bir de örgüt üyesi mi arıycaz ? Eminim vardır aramızda örgüt üyesi tabii ki şimdi özel mesaj atar. İyi niyetlisin ama biraz mantık lütfen :) Hollywood effect bunlar hep.

mantıksız bir yanı yok bunların anlayacağı dil bu

oğuz
27-05-2013, 17:40
focusun ılan kalkmış

doush
27-05-2013, 17:41
focusun ılan kalkmış

Ben şikayet ettim belki ondandır, birileri arayıp da arabayı almak istemesin diye.

sde30
27-05-2013, 17:41
bu arada aracı ilk alan Ahmet Yıldız adlı dolandırıcıdan bahsedilmiyor. Bu adam nereye kayboldu birden bire ?

Aynen abi bizim olayda ismi geçen şahıslar AHMET YILDIZ ve DURSUN DEMİRCİ kimlik bilgileri vs herşey var elimizde abi sende biliyorsun ama birşey yapamıyoruz malesef

gökan
27-05-2013, 17:43
Bnde dolandrildm kimlikler elimde adamlar piyasada yk.nasil bi ulkedeyz anlmadm

Atakan-A
27-05-2013, 17:44
Ben böyle adalet sistemini sikeyim.Ülkede adalet adamın varsa,paran varsa var.

S.Saka
27-05-2013, 17:57
Yok abi adalet filan yok varsa sağlam bir adamın öldüresiye dövücek alıcak paranı alıcak arabanı işte sana adalet.

Konuyu en başından beri takip ediyorum inanin çok üzüldüm ama hayırlısıyla bulunacak aracınız.

brs852
27-05-2013, 18:00
Küçükçekmecede savcılardan biri teyzemin arkadaşıydı Trabzonlu bir abi şimdi aklıma geldi akşam onlara gidiyorum bir sorum belki bir iş çıkar

brs852
27-05-2013, 18:10
focus tekrar ilanda bu arada

Ford Focus 1.6 TDCi Trend 2006 Model 27.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 126455939 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-trend-1.6-tdci-hb-modifiyeli-108-ps-126455939/detay#)

PiscocuK
27-05-2013, 18:14
araç satmak bir dert almak bir dert..şimdi gidip bu focusu alsan seninde başın ağrıyacak belki.
Allahım sen şaşırtma yarabbim