Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fast 200sx mağduriyeti

Sayfa : 1 [2]

Caesar
27-11-2013, 14:19
ulaştırma savusturma bakanı olarım ben:D

Bende steroidden sorumlu, alaylı gif bakanı olmak isterim:D

Dragger'ıda dragger smiley bakanı yaparız onada ateşleriz bişeyler ahsudhausdhuasd

Evrenoz
27-11-2013, 14:20
Ben de polis olurum, biber gazı sıkarım :P

senna
hefeyözseksenaltu bist ve tost bakanı yapah:D

senna
Ben de polis olurum, biber gazı sıkarım :P

levyelerle dalarız sana:D

Evrenoz
27-11-2013, 14:21
levyelerle dalarız sana:D

levye demeyeydin iyiydi :D

cabrioleter
27-11-2013, 14:23
bu drahte kimdir acaba? mesleği falan ne? önemli bir şahsiyete benziyor..

ef186
27-11-2013, 14:23
Ben kamer Genç olur çiçekleri sularım :D

senna
27-11-2013, 14:24
levye demeyeydin iyiydi :D

azını yüzünü dağıtacam dişlerini dökecem döktüğüm dişleri yerde çekiçle tuzla buz edecem azın yüzün kan revan olacak tuz atacam arabaya bağlayıp sürükleyecem üstünden motorsiklet geçirecem kulaklarını yakacam

off bana bişiler oldu fena oldum:D

senna
27-11-2013, 14:25

http://www.fotokomik.com/albums/userpics/10004/cicek_sula.jpg

Kekuti*
27-11-2013, 14:27
bu drahte kimdir acaba? mesleği falan ne? önemli bir şahsiyete benziyor..

Faiz lobisi, Rus ajani ;)
Ama arkasinda Israil var

Evrenoz
27-11-2013, 14:27
azını yüzünü dağıtacam dişlerini dökecem döktüğüm dişleri yerde çekiçle tuzla buz edecem azın yüzün kan revan olacak tuz atacam arabaya bağlayıp sürükleyecem üstünden motorsiklet geçirecem kulaklarını yakacam

off bana bişiler oldu fena oldum:D

döktüğün dişi yerde çekiçle tuz buz etmene takıldım pampa
döktükten sonra banane amk

forumda sulanabilir çiçek mi var la

M_PROJECT
27-11-2013, 14:28
la keske bende uzun uzun bisiler yazsam .. da sikiliyorum yazarken hep son paragrafta siliyorum .

senna
27-11-2013, 14:28
döktüğün dişi yerde çekiçle tuz buz etmene takıldım pampa
döktükten sonra banane amk

işte o kadar sıkıntılı:D

senna
27-11-2013, 14:29
la keske bende uzun uzun bisiler yazsam .. da sikiliyorum yazarken hep son paragrafta siliyorum .

yazabildiğim en uzun paragraf bu oda kopi pasta

bak beyim, sana iki çift lafım var.koskoca adamsın.paran var, pulun var, herşeyin var.binlerce kişi çalışıyor emrinde.yakışır mı sana ekmekle oynamak.yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak.ama nasıl yakışmaz.sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören.anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor.ama ben boşuna konuşuyorum.sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.hıh.sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi saim bey.sen mi büyüksün.hayır ben büyüğüm, ben, yaşar usta.sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç.gözümde pul kadar bile değerin yok.ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiç birşey yapamayacaksın.yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi.çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız.bizler birbirimizi seviyoruz.biz bir aileyiz.biz güzel bir aileyiz.bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun.dokunma artık aileme.dokunma çocuklarıma.dokunma oğluma.dokunma gelinime.eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni.anlıyor musun.vururum ve dönüp arkama bakmam bile.

rebelh
27-11-2013, 14:31
@ef186
evet abi konu tam olarak forum değil :)

@evrenoz
konu sigarayı nerede içeceğin ise evet yatak odasında izin vermem ama sana alternatif sunarım ısrarla yatak odası dersen amacının huzursuzluk çıkartmak olduğunu düşünürüm
keza işemek içinde 2 adet tuvalet mevcut yok illa saksı diyorsan yine huzursuzluk çıkartmak istediğini düşünürüm

evet oranın sahibi olarak neyin nerede yapılacağına kararı ben veririm ama yapılıp yapılamayacağına değil..

şu an konu ztn forumdan tamamen çıkmış durumda faşizmle ilgilendirmem gerekirse;
ben %50 oy alıyorum diyerek karma eğitimi kaldırıp kız-erkek ayrı eğitimi zorunlu kılarsa bu faşizmdir
ama isteyene istediği şekilde eğitim alma imkanı sunuyorsa bu demokratlıktır

ya da tam tersi isteyen istediği şekilde eğitim hakkına sahip iken kız-erkek ayrı okulları kaldırıp hepsini karma yapmaya zorlamakta bir faşizmdir.

yani; ev sahibi sana işemek için bir tuvalet vermiyorsa o bir faşisttir
o sana tuvalet imaknı sunuyorsa demokrattır
o sana tuvalet imkanı sunuyorken sen saksıya işiyorsan faşistsindir :D

böylece konunun tamamen amk spor gazetesi :D

neyse ben forum yada moderatörlükten ziyade toplumsal bir olayı dile getirdim farkında değiliz çoğumuz ama normal olmayan şeyleri normal olarak kabul ediyoruz bu da bizi ötekileştirmeye sevk ediyor

biraz daha tartışırsak drathe gibi uzun yazılar yazmaktan korkuyorum :)

M_PROJECT
yazabildiğim en uzun paragraf bu oda kopi pasta

bak beyim, sana iki çift lafım var.koskoca adamsın.paran var, pulun var, herşeyin var.binlerce kişi çalışıyor emrinde.yakışır mı sana ekmekle oynamak.yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak.ama nasıl yakışmaz.sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören.anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor.ama ben boşuna konuşuyorum.sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.hıh.sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi saim bey.sen mi büyüksün.hayır ben büyüğüm, ben, yaşar usta.sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç.gözümde pul kadar bile değerin yok.ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiç birşey yapamayacaksın.yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi.çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız.bizler birbirimizi seviyoruz.biz bir aileyiz.biz güzel bir aileyiz.bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun.dokunma artık aileme.dokunma çocuklarıma.dokunma oğluma.dokunma gelinime.eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni.anlıyor musun.vururum ve dönüp arkama bakmam bile.

beyim buyur

Exploding sperm whale (Original - Real time) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dCsMNurn3bQ#t=16)

Bulut Y.
cCc_SeNNa_ReYis_cCc

Evrenoz
27-11-2013, 14:35
E güzel kardeşim biz de buradaki herkese demiyoruz ki; Yazamazsın, konu açamazsın, yorum yapamazsın ( işemek için tuvalet imkanı vermemek )

Yazabilirsin, konu açabilirsin, yorum yapabilirsin diyoruz ve bunların ne şekilde yapılabileceğini gösteriyoruz.
( Tuvalet imkanı sunuyoruz )

Yani aslında forumda bile demokratız bu gözle bakarsan :)

Forum harici konuları ayrı bir zamanda uzun uzun konuşuruz, diğer verdiğin örnekte ( eğitim ) hemfikirim seninle

Caesar
27-11-2013, 14:36
uzun uzun paragraflar yazacaksanız silelim konuyu ne olur yapmayın öyle şeyler.

senna
27-11-2013, 14:47
cCc_SeNNa_ReYis_cCc

type r vs 350z 60da 2de basarım

senna
27-11-2013, 14:48
beyim buyur

Exploding sperm whale (Original - Real time) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dCsMNurn3bQ#t=16)

içi dolmuş çocuğun yazık

g-478QGV9pc

ontheair
27-11-2013, 17:42
Moderatörler ne dertliymiş arkadaş :)
Geryik yapamamaktan adamlar daralmışlar ne pis geyiğe sarmışlar :D

turci
27-11-2013, 19:34
hazır konu konuluktan çıkmışken sorayım :)
hangi konyak iyidir,remy henessey vs vs ??

mody
27-11-2013, 19:35
tamam dile getiryor ama öyle bir yazıyorki ya kafasında farklı şeyler kurguluyor yada ben anlamıyorum neden bu şekilde tepki gösteriyor ölmüş bitmişiz biz

öncesinde farklı şekilde de yazdı bize hakarete varabilecek kadar drahte yazdımı artık benim aklıma onlar geliyor bize yazdıkları geliyor maslakta yüz yüze konuştuğu insanlara burada saydırdığı cümleler geliyor(yönetimden insanlar) madem o kadar sorunun var her gün maslağa gidiyorsun çekersin kenara konuşursun bu kadar sorun varsa bunun yeri burası değil ki

ona göre biz ya neyse daha yazarım ama neyse ben kendisiyle muhattap olmak istemiyorum sinirlerim oynuyor:)

Maslak konusundaki sorunlar çözüldü, karşılıklı yanlışlar vardı o konuda ama karşı karşıya gelince konuşulunca çözüldü

Ya onu bunu bırakta pirzolaların tadı hala damağımda semih :) daha yiyemedim öle pirzola

Bu drahteyide hiç sevmiom zati heueheueheheueh :)

bykral
27-11-2013, 19:46
Bu s13 ler hep böyle sıkıntı sanırım benimde konum yakındır ;)

civic@ef
27-11-2013, 19:49
Bu s13 ler hep böyle sıkıntı sanırım benimde konum yakındır ;)

neye konu açıyosun serhat yaz özelden orda burda yazma ;)

Caesar
27-11-2013, 20:12
Burdan yazsın buradan yazsın

http://i.imgur.com/fBa0VA7.gif

Murcielago
27-11-2013, 20:24
Bu drahte rx8 s2000 konuları olmayınca buralara sarıyor :D

senna
27-11-2013, 20:41
Maslak konusundaki sorunlar çözüldü, karşılıklı yanlışlar vardı o konuda ama karşı karşıya gelince konuşulunca çözüldü

Ya onu bunu bırakta pirzolaların tadı hala damağımda semih :) daha yiyemedim öle pirzola

Bu drahteyide hiç sevmiom zati heueheueheheueh :)

afiyet olsun:)

bi daha gel bu sefer kuzudan devam ederiz:)

Evrenoz
27-11-2013, 22:00
Burdan yazsın buradan yazsın

http://i.imgur.com/fBa0VA7.gif

huahuahuaha
apaçi seni :D

mody
28-11-2013, 07:27
afiyet olsun:)

bi daha gel bu sefer kuzudan devam ederiz:)

Eyv, geliriz de, sende gelince haber et istanbula, o kadar lezzetli olmasada bizde de vardır güzel et :)