PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandırıcı YUSUF BEKTAŞ

Sayfa : 1 [2]

Gry
13-05-2014, 22:53
kel su şişeli resmi eklesene adam başına geleceklerıı bılsın :D

Şişe specialimiz reyiz ifşa etmenin gereği yok :)

freelife
13-05-2014, 22:57
valla biri artık bunun aklına başına getirmeliki başka mağdurlar olmasın, başına birşey gelmedikçe oyun sanıyor bu işleri galiba...mağdurlara geçmiş olsun diyeceğim ama sanırım burda şu andan itibaren dolandıran kişi mağdur olacak gibi görünüyor .

atituti
13-05-2014, 23:05
merak etmiyo degilim ismi gerçek mi acaba ?

Tuncay
13-05-2014, 23:06
valla biri artık bunun aklına başına getirmeliki başka mağdurlar olmasın, başına birşey gelmedikçe oyun sanıyor bu işleri galiba...mağdurlara geçmiş olsun diyeceğim ama sanırım burda şu andan itibaren dolandıran kişi mağdur olacak gibi görünüyor .

Para pul hersey yerine gelir
Yusuf bu magdur ettigi kisilerin 10 kati parasini versede kaybettigi onurunu gururunu hicbirsskilde geri alamaz tabi oyle bisey varsa :)

canimrecepcim
13-05-2014, 23:08
Öncelikle geçmiş olsun abi.

720 tl günümüzde ciddi bir rakam(Neredeyse asgari ücret).Daha da acısı ise kendi milletinden,kendi dininden bir insana güvenip bunu yaşamak.Cidden böyle insanlar yüzünden bir süre sonra kimse kendi milletine güvenemez duruma gelirse işte o zaman tam anlamıyla yok oluruz.Vallahi ben utandım.Yazılanları okudum ve utandım bu şahıs ile aynı ülkeyi aynı bayrağı paylaşmaktan.Benim nezdimde bu vatan topraklarında yaşayıp ben Türk'üm ve ben ümmetim diyen birisi vatan hainidir.Böylelerini dövmek , asmak veya kesmek ceza değil ödül,böyle insanları imralıya gönderip aynı çatı altında yaşatacaksın.

elpadre
Şişe specialimiz reyiz ifşa etmenin gereği yok :)

şişe iyidir :D

Gry
şişe iyidir :D

Abiler Kurabiye olmuş :D

Ranthor
13-05-2014, 23:15
Uyariyorum,muhabbet etmeyin yahu, konunun ciddiyeti kacti.

Tek tek geyik mesajlarini silecegim. Ortada ciddi bir durum var.
10 bin tl gibi rakamlardan söz ediliyor.

Dragger
13-05-2014, 23:37
Samimi olduğu herkese bir şekilde borç takmış anlaşılan, iyi yırtmışsın sende :)

Olum sen de adamı tanıyordun az cok, hiç böyle birşeyler yapacak birine benziyor muydu :D

Bana zararı değil faydası oldu vallahi :)

Berkan
14-05-2014, 00:10
merak etmiyo degilim ismi gerçek mi acaba ?

o gerçek diger forumdan

Yusuf benim Liseden arkadasim (di). Şubat ayında benden de 800 TL. Istemisti. Izmir'e gidiyorum acil paraya ihtiyacım var dedi. 5 dakika da parayı gönderdim. 3 gun sonra vereceğim dedi 3 ayı geçti. Birkaç kere aradım utanarak sanki borçlu olan benmiş gibi parayi hatırlattım. Her seferinde ayrı bir bahane. Sonra ***** bende olan 2 numarasi da servis dışı. Allah hakkında hayırlısı versin. Mağdur olan benim ama dolandirma mantığı ile yaptı ise hakkimi helal etmiyorum. Ciddi anlamda ihtiyacı olduğu ve zorda olduğu bir durum var ise Allah yardım etsin.

elpadre
14-05-2014, 00:18
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/162430-andromeda-bar-cikisi-kizlara-hava-atarken-patlayan-camaro.html

tuncay evı bulduk :D

Tuncay
14-05-2014, 00:26
Uyariyorum,muhabbet etmeyin yahu, konunun ciddiyeti kacti.

Tek tek geyik mesajlarini silecegim. Ortada ciddi bir durum var.
10 bin tl gibi rakamlardan söz ediliyor.

Evet cok mantikli

Tuncay
14-05-2014, 00:32
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/162430-andromeda-bar-cikisi-kizlara-hava-atarken-patlayan-camaro.html

tuncay evı bulduk :D

Kanka anadolu yakasinda 40 tane yusuf bektas var :)
Yasi tutan 12 kisi :) tani 40 yasinda olan :)
Akrabalari bayagi var
Adresler yarin elime ulasacak bu adamla yuzyuze gelecegim
Gunduz atashirde bi cafe de gorulmus
Aksamda alemdagda
Siki takipteyim
Haftasonuna yuzyuze geliriz merak etme :)

_muhaRRem
14-05-2014, 00:33
yakında açıcam bende bi arkadaş için az kaldı sabır sabırr bi yere kadar

elpadre
14-05-2014, 00:35
Akrabalari bayagi var
Aksamda alemdagda
Siki takipteyim

ınsallah yuz yuze gelırsınız bende orda olmak ısterım :)

elpadre
14-05-2014, 00:36
yakında açıcam bende bi arkadaş için az kaldı sabır sabırr bi yere kadar

sabretmek nereye kadar sabır taşımısın ??

_muhaRRem
14-05-2014, 00:42
sabretmek nereye kadar sabır taşımısın ??

taş değilimde işte bazı şeylerin hatrı var o yüzden sabrediyorum.

Benim bu güne kadar 1 kişiye ticarette zerre yalnışım olmamıştır ama işte gel görki karşılığını alamıyorum.

elpadre
14-05-2014, 00:46
taş değilimde işte bazı şeylerin hatrı var o yüzden sabrediyorum.

Benim bu güne kadar 1 kişiye ticarette zerre yalnışım olmamıştır ama işte gel görki karşılığını alamıyorum.

ölüyü diriyi si... gözü sana dikmişler kanka bu para boyle birsey ...

sagi
14-05-2014, 05:22
vay be tuncay abi çok geçmiş olsun böle gavatlara değil para selam vermeyeceksin aslında

Ranthor
14-05-2014, 07:03
Elpadre uslubun hatalı lutfen konuya bu şekilde yazmayi birak.

İlgili kişinin bir ailesi ve küçük bir çocuğu olduğunu, ve çok zor durumda olduklarını öğrendim. Başka insanlara cok daha buyuk meblağlar borcu var, surekli yalan söylüyor ve kaçıyor.

Aileainiı bu işe karıştırmayın, yazarken üslubunuza dikkat edin.

Tuncay
14-05-2014, 07:21

İlgili kişinin bir ailesi ve küçük bir çocuğu olduğunu, ve çok zor durumda olduklarını öğrendim. Başka insanlara cok daha buyuk meblağlar borcu var, surekli yalan söylüyor ve kaçıyor.

Banada anlatiyor bir kisi sizede anlatan ayni kisi buyuk ihtimalle
Ama ben bunada inanmiyorum :)
İtin kani bespara etmez serefsizin tekidir kendisi yusuf bektas
Bunu meslek haline getirmis dolandiriciligi ama onceden boyle degilmis sonradan donmus :)

yusuf yılmaz
14-05-2014, 08:29
Arkadaslar konuyu ailede okuyor en azindan buna gore yazalim

Orçun Dikayak
14-05-2014, 08:48
Çok geçmiş olsun daha bişey eklemeye gerek yok bence yazılanlara, ne kadar zor durumda olursa olsun birinin parası karşılığında bir mala söz verildiyse o mal teslim edilmeden o para senin olamaz borç almadın sonuçta kendi parası gibi o parayı kullanamaz.Dürüst olsa yalan söylemese insan gibi yazıp konuşsa Tuncay abiyle belki oda insaf deyip böyle bir konu açmayacaktı.
Olan olmuş tekrar mağdur olan herkese geçmiş olsun.

elpadre
14-05-2014, 09:13

her ne olursa olsun zor durumda olan insan acar konusur derdini anlatir tuncay okuz deyil yani herkezin inisli cikisli zamanlari olur bunda utanilicak bir durum yok en buyuk yanlisi sorulari cvpsiz birakmasi borcu olan adam arabadini satar yine o borcu oder Allah buyuk inssllah cikar cvp verir

yusuf yılmaz
14-05-2014, 09:16
her ne olursa olsun zor durumda olan insan acar konusur derdini anlatir tuncay okuz deyil yani herkezin inisli cikisli zamanlari olur bunda utanilicak bir durum yok en buyuk yanlisi sorulari cvpsiz birakmasi borcu olan adam arabadini satar yine o borcu oder Allah buyuk inssllah cikar cvp verir

Kardeşim arabası yok ilgili şahsın..kullandığı araç kendine ait değil ve banka kredisiyle alınmış bir araç

Tuncay
14-05-2014, 09:19
Kardeşim arabası yok ilgili şahsın..kullandığı araç kendine ait değil ve banka kredisiyle alınmış bir araç

Yok anlatmak istedigi yok dedide caninimi aldik
Kackere uyardim kendisini careyi hep kacmakla buldu en tehlikeli insan modeli
Biz halden anlayan insanlariz
Arasin konussun ama kacmakla bu is bitmez

Low-Rider
14-05-2014, 09:37
Olum sen de adamı tanıyordun az cok, hiç böyle birşeyler yapacak birine benziyor muydu :D

Bana zararı değil faydası oldu vallahi :)

Valla birlikte oturduk yedik içtik, organizasyonlar düzenledi bir sürü. Sen dahil bir sürü kişiye iyiliği dokundu. Hakkatten çok şaşırdım.

elpadre
14-05-2014, 09:38

Allah yardimcisi olsun ne diyim x forumlarda millete giydirmeyi iyi biliyor ....

yusuf yılmaz
14-05-2014, 09:43
tüm alacağı olanlara sesleniyorum cuma veya cmt gecesi ataşehirde buluşalım bir orta noktada birleşelim konuyu bir yere getirelim en azından
Avukatımız da yanımızda olur inşallah ve tabi gelirse Yusuf Bektaş ta...

Tuncay
14-05-2014, 09:50
tüm alacağı olanlara sesleniyorum cuma veya cmt gecesi ataşehirde buluşalım bir orta noktada birleşelim konuyu bir yere getirelim en azından

Tamam telefonunuz var bende zaten haftasonu oralarda olacağım görüşürüz haberleşip

Kahn23
14-05-2014, 09:58

Adamın haftasonu oraya geleceği varsa bile bu posttan sonra hiç gelmez. Zaten foruma girip konuyu okuyup çıkıyor..

Mr.K
14-05-2014, 10:07

Ozan düşene 1tekme vurmak kimseye yakışmaz fakat,aklımın almadığı tek birşey var ne düşünerek-neler düşünerek bu tarz bir duruma soktu ki kendini ??Herkesin bir ailesi-geçim sıkıntısı vs var.

Çok afedersin ama krediyle/leasingle araba alıp daha taksidini ödemeye zorlanırken neden + borç sokarsın ki kendini ? Mazlumun ahını almak yok yere nedeni ne ?

Buraya girip konuya adam yazsa ;

' inanın çok zor durumdayım ailemi tanıyan evimi tanıyan (can sanırım ismi) var alsın getirsin sizi konuşalım kimseye borcum kalmaz ödicem vs vs ' çok mu zor böyle birşey yazmak ?

Mahkeme vs nitelikli dolandırıcılık daha mı hoş ?

SekoLive
14-05-2014, 10:12
yazılanları okudukca şunu düşünüyorum

adam cok yanlıs iş yapmıs. dolandırma v.s. den ziyade

bu kadar insanda itibari varmıs

durumunu insanlara anlatsa eminim bu insanlar ona elden gelen yardımı maddi manevi yaparlarmış borçdur ödenir bi şekilde allah sağlık bozmasın çalışma azmini almasın ama dolandırıcılık hırsızlk cok kötü.

Gry
14-05-2014, 10:18
Serkan'ım ben bu adamda zerre iyi niyet görmüyorum. Bundan önce iyi davrandığı insanlara da

elbet bir şekilde dolandırabilmek için maske taktığını düşünüyorum.

Yalan g.tüne karargah kurmuş diyorum, ayakta 50 senaryo yazıp oynuyor.. Potansiyel Şizofrenik de ayrıca..

eraykenan
14-05-2014, 11:23
Anlaşılan kötü biri değil. Keşke gelse de olayı özetleyen bir mesaj yazsa...

Gry
14-05-2014, 11:26

yaklaşık 10 bin TL nin üstünde dolandırıcılığı var ve kötü biri değil ?

bu nasıl bir zihniyet?

stlegal
14-05-2014, 11:57

Yusuf senmisin :) bak numara yapma

eraykenan
14-05-2014, 12:17

:) Yok değilim. Ozan'ın yazdıklarına istinaden yazdım.

elpadre
14-05-2014, 12:23

adam kayserili sikinti cikmaz ordan :D

Tuncay
14-05-2014, 12:24
Yusuf yusuf :)
Dunku yerbildiriminden sonra korktu girmiyoda artik :)

MK8800
14-05-2014, 12:53
Yazdiklariniza dikkat edin ailesi okuyor demişsiniz de yakini olarak gorup ayni ortamda yiyip icip gezdigi adamlari 1, 2 ya da 10 tl her neyse dolandiran birisi ailesini sizin kadar dusunseydi bu isi yapmazdi . Bence ustune basa basa yazin ki ailesi de bilsin nasil biri oldugunu

muratburunce
14-05-2014, 13:00
Yazdiklariniza dikkat edin ailesi okuyor demişsiniz de yakini olarak gorup ayni ortamda yiyip icip gezdigi adamlari 1, 2 ya da 10 tl her neyse dolandiran birisi ailesini sizin kadar dusunseydi bu isi yapmazdi . Bence ustune basa basa yazin ki ailesi de bilsin nasil biri oldugunu

+1903+:icon_tup:

yusuf yılmaz
14-05-2014, 14:36

Aile biliyor

Ky06
14-05-2014, 14:39
Kendi üyeliğim onaylandı bunla okuyorum artık başlığı :D Tuncay bey paranızla gülüyoruz teşekkür ederiz umarım geri alabilirsin

MTNVTI
14-05-2014, 14:59
Tuncay kardeşim ALLAH yardımcın olsun. inşALLAH alırsın paranı... Milletin parasıyla bu dünyada eğlenenler bakalım kul hakkıyla diğer tarafa gittiğinde ne yapıcak? orada yalan dolan yok... Bu tarafta gününü gün etsin kendini uyanık sansın... ALLAH korkusu olan yapmaz zaten böyle ibnelikler...

Tuncay
14-05-2014, 15:17
Kendi üyeliğim onaylandı bunla okuyorum artık başlığı :D Tuncay bey paranızla gülüyoruz teşekkür ederiz umarım geri alabilirsin

Degisik bir bakis acisi ama tuttum :)

Tuncay
14-05-2014, 15:19
Tuncay kardeşim ALLAH yardımcın olsun. inşALLAH alırsın paranı... Milletin parasıyla bu dünyada eğlenenler bakalım kul hakkıyla diğer tarafa gittiğinde ne yapıcak? orada yalan dolan yok... Bu tarafta gününü gün etsin kendini uyanık sansın... ALLAH korkusu olan yapmaz zaten böyle ibnelikler...

Saolasin Allah razi olsun

Cans1993
14-05-2014, 17:21
Umarım paranızı geriye alabilirsiniz,iyilik yapıp paranızla rezil olmak tam bu olsa gerek :(

Tuncay
14-05-2014, 18:43
Tipinde meymenet yok

Risendark
14-05-2014, 18:55
Yusuf beyin tipe güneş doğmaz kusura bakmasında

mmustu
14-05-2014, 19:11
Aile biliyor

Kimsin sen :))

Tuncay
14-05-2014, 19:40
Kimsin sen :))

2-3 gundur gorusuyoruz kendisi ile
Yusuf ile eskiden ailecek gorusen
Kendisininde yusuf magduru oldugunu soyleyen Birisi

c@n77
14-05-2014, 19:42
2-3 gundur gorusuyoruz kendisi ile
Yusuf ile eskiden ailecek gorusen
Kendisininde yusuf magduru oldugunu soyleyen Birisi

Ve dogru soyleyen birisi....

elpadre
14-05-2014, 19:44
yusuf nerdesin butun tt seni ariyor

elpadre
14-05-2014, 19:52
tuncay asil seni yudufla tanistirani mikmek lazim kel oyle soyluyor :D

Tuncay
14-05-2014, 19:57
tuncay asil seni yudufla tanistirani mikmek lazim kel oyle soyluyor :D

Yusuf @rd@ nick i ile bir anda ortaya cikti
Deneme konularinda oyle bir costuki ilk ordan tanidim sonra tsi grubunda da bilgili bir vatandas olarak su yuzune cikti
Orhan guneyin servisine gidiyormus organ taniyor kendisini
Haftalardan bir gun karsiya gectigimde orhan bey le arabalari yikatirken yanimiza geldi ilk orda tanistim yuce sahsiyetle zaten taniamam o tamisma bi anda yapti altin vurusu :)

yusuf yılmaz
14-05-2014, 20:06
Evet arkadaslar dedigim gibi cuma yada cmt aksami alacagimiz var diyenler gelsin oturup konusalim burdan yazmakla birsey elde edemeyiz kimsede parasini alamaz yusuf un en yakinlari bizleriz gelirsiniz konusuruz

Tuncay
14-05-2014, 20:15
Evet arkadaslar dedigim gibi cuma yada cmt aksami alacagimiz var diyenler gelsin oturup konusalim burdan yazmakla birsey elde edemeyiz kimsede parasini alamaz yusuf un en yakinlari bizleriz gelirsiniz konusuruz

Evet cuma gunu bulusma olacak

Tuncay
14-05-2014, 20:24
Ortaya cikarmam iyi oldu
Yoksa daha coook canlar yakacakti

atituti
14-05-2014, 20:36
Ne konusulacak ben anlamadim ? Parayi ne zaman alacaklarimi soylenecek alacaklilara ?

Mutlu Değerli
14-05-2014, 20:39
O degilde adamı burda öyle bi patakladık ki artık g*tünde 5kilo kokain varmış gibi geziyodur dışarda :D her an başına çökerler Yousuuffff :D :D :D

Tuncay
14-05-2014, 20:58
Ne konusulacak ben anlamadim ? Parayi ne zaman alacaklarimi soylenecek alacaklilara ?

:)
Yani buyuk ihtimal ortak bir dava acilacak

O degilde adamı burda öyle bi patakladık ki artık g*tünde 5kilo kokain varmış gibi geziyodur dışarda :D her an başına çökerler Yousuuffff :D :D :D

Mutlu kardesim alemsin valla guldurdun beni :)

01ASU
14-05-2014, 21:17
Akrabalari bayagi var
Aksamda alemdagda
Siki takipteyim

verdiğim bilgiler bunlar baba 41 adet yusuf bektaş var istanbula kayıtlı 12 kişi 39 ila 41 yaş arası akrabaları şuan sistemdeki gecikme ***** mesleğimden ötürü net adres alamadım ancak bu demek değilki bulamam yarın size söz verdiğim gibi isim soy isim tc no aile fertlerinin adı evinin kapı numarası evinin zilinin yeri hatta ve hatta o an aldığı nefesin bile yerini vericem

Tuncay
14-05-2014, 21:21
verdiğim bilgiler bunlar baba 41 adet yusuf bektaş var istanbula kayıtlı 12 kişi 39 ila 41 yaş arası akrabaları şuan sistemdeki gecikme ***** mesleğimden ötürü net adres alamadım ancak bu demek değilki bulamam yarın size söz verdiğim gibi isim soy isim tc no aile fertlerinin adı evinin kapı numarası evinin zilinin yeri hatta ve hatta o an aldığı nefesin bile yerini vericem

Eyvallah saolasin goruldugu yerler bana gelen mesajlardi.

01ASU
14-05-2014, 21:24
senin zamanında bana güzel bi iyiliğin dokundu abi karşılıksız kalmaz hele sabah olsun gerisi kolay

elpadre
14-05-2014, 21:25
Yusuf @rd@ nick i ile bir anda ortaya cikti
Deneme konularinda oyle bir costuki ilk ordan tanidim sonra tsi grubunda da bilgili bir vatandas olarak su yuzune cikti
Orhan guneyin servisine gidiyormus organ taniyor kendisini
Haftalardan bir gun karsiya gectigimde orhan bey le arabalari yikatirken yanimiza geldi ilk orda tanistim yuce sahsiyetle zaten taniamam o tamisma bi anda yapti altin vurusu :)

temiz adammis

MiaMi
15-05-2014, 01:09
Konuyu baştan sona yeni okudum 4 5 gündür görüyorum sürekli güncel tam 37 dk. her kelimeyi okudum yaradanın bana vermiş oldu ömrümden 37 dk. gitti.

Ve şunu diyorum gram acırsanız gram vicdan yaparsanız bu şerefsiz dolandırıcıya daha çok kazık yersiniz.

Hali ailesi bilmemnesi anası karısı ne olursa olsun kimsenin hakkını yemeye cafelerde gezmeye fellik fellik dolaşmaya hakkı yok. Köpek olacak çalışacak ama nerde vicdanı olan insanları dolandırmak varken neden çalışsın.

Tuncay
15-05-2014, 09:29
Keser doner sap doner gun gelir hesap doner
İtin g....ne girip girip cikarsin iste boyle yusuf bektas

aslan
15-05-2014, 09:43
Tuncay abi sana parayı gönderdiği banka hangi banka?

Tuncay
15-05-2014, 10:40
Tuncay abi sana parayı gönderdiği banka hangi banka?

pm attım..

StyleALP
15-05-2014, 10:59
Zor durumda olan birisi ise arabasını satar maddi yönden temize çıkar.

01ASU
15-05-2014, 11:33
Adres aile telefonları gerekli tüm bilgiler tuncay abiye ulastirdim artık gerisi kendine kalmis

Tuncay
15-05-2014, 11:35
Adres aile telefonları gerekli tüm bilgiler tuncay abiye ulastirdim artık gerisi kendine kalmis

Çok teşekkür ederim Saolasın kardeşim

01ASU
15-05-2014, 11:40
Çok teşekkür ederim Saolasın kardeşim

Baştacı abi şahıs oraya gecicek max 2 gün içinde konuşup bi yol bulunur ınş elimden gelen bu kadar allah yardımcınız olsun

CocoRe
19-05-2014, 10:10
Zor durumda olan birisi ise arabasını satar maddi yönden temize çıkar.

arabasının satışı çok uzun hikaye
onuda denedik zamanında :D

burakgunay
19-05-2014, 10:12
Noldu mevzu tuncay abi?

Tuncay
19-05-2014, 10:16
Noldu mevzu tuncay abi?

Haftasonu arabamla uğraştım gitmedim atasehir tarafına haftaya erteledim

Bircok kişi su içmiş çok buyuk meblağlar
üstüne kayıtlı şu an hiç bişey yok

Dolandırıcının üstüne bişey olurmu yok işte bildiğin dolandırıcı

Mr.K
19-05-2014, 12:26
of zor durum valla.

01ASU
19-05-2014, 14:22
Haftasonu arabamla uğraştım gitmedim atasehir tarafına haftaya erteledim

Bircok kişi su içmiş çok buyuk meblağlar
üstüne kayıtlı şu an hiç bişey yok

Dolandırıcının üstüne bişey olurmu yok işte bildiğin dolandırıcı

dediğim gibi arabadanda bişi ütülmez tedbir haciz ne arasan var

FeVıDun
19-05-2014, 15:54
dediğim gibi arabadanda bişi ütülmez tedbir haciz ne arasan var

umut bey de maşallah cok ıyı arastırmıs gercekten tbr ederım :icon_tup:

01ASU
19-05-2014, 16:54
umut bey de maşallah cok ıyı arastırmıs gercekten tbr ederım :icon_tup:

işim bu baba ondan :)

AvHalit
20-05-2014, 03:50
Merhaba,
Sirf bu konu yuzunden uye oldum ve sizleri de bilgilendirmek istedim. Konuda yazanlarin tamami dogru. Benim bir muvekkilim de bu zattan magdur. Her ne kadar yasal takibe gectiysek de malesef karsilik bulamadik. Normal sartlarda bu sahsin eylemi dolandiricilik olmuyor ve fakat birden cok kisiye bu sekilde zarar vermis olmasi savciyi ikna edecek nitelikte. Bu yuzden magdur olanlar bana magduriyetlerini bildirirlerse tum olaylari harmanlayip bir sikayette bulunacagim ve hatta savci ile hakkinda yakalama emri duzenlenmesi konusunu bizzat gorusecegim.
Herkese tekrar gecmis olsun...

Tuncay
20-05-2014, 07:43
Merhaba,
Sirf bu konu yuzunden uye oldum ve sizleri de bilgilendirmek istedim. Konuda yazanlarin tamami dogru. Benim bir muvekkilim de bu zattan magdur. Her ne kadar yasal takibe gectiysek de malesef karsilik bulamadik. Normal sartlarda bu sahsin eylemi dolandiricilik olmuyor ve fakat birden cok kisiye bu sekilde zarar vermis olmasi savciyi ikna edecek nitelikte. Bu yuzden magdur olanlar bana magduriyetlerini bildirirlerse tum olaylari harmanlayip bir sikayette bulunacagim ve hatta savci ile hakkinda yakalama emri duzenlenmesi konusunu bizzat gorusecegim.

Teşekkürler numaramı pm attım

muratburunce
20-05-2014, 08:47
Merhaba,

bence mağdurların izlemesi gereken tek yol bu sanırım...

KA®ANLIK
20-05-2014, 08:53
konuda ismi yazması GOOGLE da ne kadar etkili görmüş olduk bu arada.

Araştırma yapan avukatlar vs. ulaşıyor böylece ...

kolay gelsin,

Enes-x
20-05-2014, 09:18
Vay be adam tek kişilik şebeke çıktı resmen.

Tüm mağdurlara geçmiş olsun , umarım çözüme ulaşırsınız.

serkanaygün
20-05-2014, 11:41
Avukatların da takipte olması güzel. Umarım en kısa zamanda bir çözüm bulunur ve mağduriyetler giderilir. Ne adammış.

Emre Akçay
20-05-2014, 15:35
Vay be kendisini 2 senedir tanıyorum. Birçok parçayı almamda yardımcı olmuştu bana. En son 2-3 hafta önce konuştuğumda Irak'ta inşaattayım diyordu. Bende kule gergisi göndermiştim satması için fakat daha sonra iletişime geçemedim. Numaram değişti diye mesaj attı. Şimdi o numarada meşgul.

Gry
21-05-2014, 14:24
hala kayıpmı bu Yusufcuk..

Tuncay
21-05-2014, 15:01

Misafir olarak devam ediyor :)

Gry
21-05-2014, 15:06
Misafir olarak devam ediyor :)

Tanrı Misafiri :D

buristyle
21-05-2014, 15:44
Ulan gevur bile bukadar namussuz serefsiz degildir a.q
Allah hepinizin yardimcisi olsun. Bu dünyada degil en cok öbür dünyada girecek elbet bu adamin g.tüne.

buristyle
21-05-2014, 15:53
Benimde isvicrede bi arnavuttan alacagim vardi.
Mahkemeye verdim vs. bi ara Mcdonaldin önünde yakaladim bi arkadasinla beraber.
Bunlar beni görüp üstüme yürümeye basladi vay ben neden mahkemeye vermisimde falan filan.
Arkamizdada Mcdonaldin kameralari vardi ve ben ilk önce vurmasini bekledim.
Kemdim yaksalik 5senedir Boksör oldugum icin bunlarin ikisini adam akilli dövdüm.

Sonuç: Suçlu ben oldum 7000frank hastane masrafini ben ödedim (Üstünede evde babamdan iyi bi dayak yedim :D). Ve artik Spor salonlarina gitmem kanunen yasak. Eger buna benzer birsey daha olursa, sinir disi edecekler.
Iste avrupanin adaleti...

Emre Ekrem
21-05-2014, 15:56
Bir gelişme var mı?

elpadre
21-05-2014, 15:56

şişeli resmi ekle adalet gorsun mıllet bu arada sen benı arıcaktın hala beklıyrum aramanı

bugrak
21-05-2014, 15:58
Benimde isvicrede bi arnavuttan alacagim vardi.
Mahkemeye verdim vs. bi ara Mcdonaldin önünde yakaladim bi arkadasinla beraber.
Bunlar beni görüp üstüme yürümeye basladi vay ben neden mahkemeye vermisimde falan filan.
Arkamizdada Mcdonaldin kameralari vardi ve ben ilk önce vurmasini bekledim.
Kemdim yaksalik 5senedir Boksör oldugum icin bunlarin ikisini adam akilli dövdüm.

Sonuç: Suçlu ben oldum 7000frank hastane masrafini ben ödedim (Üstünede evde babamdan iyi bi dayak yedim :D). Ve artik Spor salonlarina gitmem kanunen yasak. Eger buna benzer birsey daha olursa, sinir disi edecekler.
Iste avrupanin adaleti...

Keşke bu yaptırımlar Türkiye'de de olsa

Tuncay
21-05-2014, 16:14
Bir gelişme var mı?

Gelişme olacak bu konunun avukatını bekliyoruz ankarada kendisi
Geldiği zaman hepberaber hareket edeceğiz öbür magdurlarla beraber

yusuf yılmaz
21-05-2014, 16:22
Keşke bu yaptırımlar Türkiye'de de olsa
Türkiyede 6 ay hapis veya 5 bin tl para cezası
ikincisinde veya üçüncüsünde para cezasına cevrilmiyor

bugrak
22-05-2014, 22:18
Türkiyede 6 ay hapis veya 5 bin tl para cezası
ikincisinde veya üçüncüsünde para cezasına cevrilmiyor

Adam dövme nerede 6ay hapis para cezası :) ???

KÖROĞLU
23-05-2014, 09:33
Adam dövme nerede 6ay hapis para cezası :) ???

TCK Md:50 f bendi 2. fıkrasında aşağıdaki gibi yazıyor.

"Suç tanımında hapis cezası ile adlî para cezasının seçenek olarak öngörüldüğü hâllerde, hapis cezasına hükmedilmişse; bu ceza artık adlî para cezasına çevrilmez."

İlk olayda, 2 yıl içinde bir daha kavgaya karışmamak suretiyle para cezasına çevriliyor. aynı cürümle tekrar hakim karşısına çıkarsan bu defa affetmiyorlar.

Birine vururken dikkat etmek lazım, gerek yok.

Gry
23-05-2014, 13:51
Bana darptan 5 sene verdi infaz olarak, 589 TL aylık ceza yazdı her ay faiz işleyerek 5 sene boyunca devam edecek dedi hakim.

Eğer bu 5 sene içerisinde aynı suçtan tekrar yargılanırsan, 589 TL nin o zamana kadar olan faizli rakamını 10 gün içerisinde ödemen gerekir.

Aksi halde hapis cezasına çarptırılırsın demişti. :)

Velhasıl o 5 sene zor geçti. :D

AvHalit
23-05-2014, 15:14
Herkese merhaba,
Bu hafta işlerimin yoğunluğu sebebiyle konuyla ilgilenemedim. Tuncay Bey ile telefonda görüştük. Başkaca zarar gören birileri var ise benimle irtibata geçsin lütfen. Bir akşam toplanıp bir araya gelelim ve izleyeceğimiz yol hakkında herkesi bilgilendireyim.

Tuncay
27-05-2014, 14:50
Nerelerdesin yusuuuuuuuff :)
Senide ...kerler birgün

Cans1993
27-05-2014, 14:52
Nerelerdesin yusuuuuuuuff :)
Senide ...kerler birgün

Sevincini bu kadar belli etme abi SAKİNNNN :D :D :D

muratburunce
27-05-2014, 14:54
olayla ilgili gelişmeler nelerdir?

Tuncay
27-05-2014, 14:55
olayla ilgili gelişmeler nelerdir?

gelişme yok şu an avuklatı bekliyoruz

muratburunce
27-05-2014, 14:57
gelişme yok şu an avuklatı bekliyoruz

anladım inşallah ne kısa sürede sonuca ulaşır

elpadre
27-05-2014, 14:57
tuncay bende beklıyrum hesap numarası yolladım hala haraket yok

Tuncay
27-05-2014, 14:58
tuncay bende beklıyrum hesap numarası yolladım hala haraket yok

Arasana numarası yokmu sende :=)

elpadre
27-05-2014, 15:02
Arasana numarası yokmu sende :=)

whatsapp tan yazdım hesap numarası verdım yatır dıye cenazeye gıdıyurm dedım hala haraket yok .....

AvHalit
30-05-2014, 12:54
Merhaba,
Yarın öğle saatlerinde ben müsait olacağım. Eğer sizler için de uygunsa Maslak'ta görüşebiliriz.

omerfaruk_ua
30-05-2014, 14:06
Abi bence güzel bir şekil ayarlayın, ona da aynı zararı verin. Ondan sonrada paranın üstüne su için gitsin. Belli zaten adamdan alamazsınız parayı kafasını bu işler yerine adam akıllı işlere çalıştırsaymış şimdi bu kadar itin g*tüne girmezdi. Yasalarla hiçbirşey yaptıramazsınız bu adama anca kas kuvveti gerekli.

Tuncay
30-05-2014, 14:17
Merhaba,
Yarın öğle saatlerinde ben müsait olacağım. Eğer sizler için de uygunsa Maslak'ta görüşebiliriz.
Ok bende o tarafta olacağim telefonunuz var zaten teşekkür ettim

Abi bence güzel bir şekil ayarlayın, ona da aynı zararı verin. Ondan sonrada paranın üstüne su için gitsin. Belli zaten adamdan alamazsınız parayı kafasını bu işler yerine adam akıllı işlere çalıştırsaymış şimdi bu kadar itin g*tüne girmezdi. Yasalarla hiçbirşey yaptıramazsınız bu adama anca kas kuvveti gerekli.

Kimsenin malına mülkune canına kastımız olmadı bugune kadar olmazda
sonuna kadar haklısın düşüncende fakat bu adamın kanı belli 5 para etmez Turkiyede adalet ters işliyor haklı durumdayken çok rahat haksız duruma düşebiliniyor

individual
30-05-2014, 14:20
Merhaba,

Halit arkadaşımız bu olayı çözücektir.

01ASU
30-05-2014, 16:28
tuncay abi şuanki yerini verim istersen :) gözetimimzde

Tuncay
30-05-2014, 16:29

Pm atiyorum

01ASU
30-05-2014, 16:40
Pm atiyorum

görsünn tuncay abi ya :) ben duyarlı bir vatandaşım bilion beni hehehe :))))))))))))

emrese
30-05-2014, 17:08

Kardeşim sen iş yapıyorsun merak ettim ? maşallah nokta atışı yapıyorsun

01ASU
30-05-2014, 20:16
tuncay abi ben ne iş yapıyorum ya :)))))

Tuncay
30-05-2014, 20:30
tuncay abi ben ne iş yapıyorum ya :)))))

Bukadar bilgiye aninda ulasabildigine gore istihparat in guclu olmali :)
Valla bende bilmiyorum :)

01ASU
30-05-2014, 20:33
Bukadar bilgiye aninda ulasabildigine gore istihparat in guclu olmali :)
Valla bende bilmiyorum :)

hahaha ya güçlü olmalı yada içinde olmalı :))))))))

FeVıDun
31-05-2014, 00:17
hahaha ya güçlü olmalı yada içinde olmalı :))))))))

cok saglam bir iş yapıyor ama :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

01ASU
31-05-2014, 07:09
cok saglam bir iş yapıyor ama :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

İşimiz bu baba kayıp bulunur saklanan tespit edilir suçlu adalete teslim edilir :)bnm babam batman :)))))

Vtec_2
02-06-2014, 18:08
Tuncay abi son durum nedir ?

Tuncay
02-06-2014, 23:38
Tuncay abi son durum nedir ?

Bayagi bi piyasada yoktu biraz uzaktaydi gecen hafta
Kendiside suan cok sıkılmıs drumda paikolojik men bitik durumda
Kokusu cikacak yakinda

elpadre
02-06-2014, 23:55
Bayagi bi piyasada yoktu biraz uzaktaydi gecen hafta
Kendiside suan cok sıkılmıs drumda paikolojik men bitik durumda
Kokusu cikacak yakinda

ee kunnıkle ortaklardı :D

Tuncay
03-06-2014, 00:16
Yusuf bektas elinde gul gibi meslsgin var
Mimarmisin muhendismksin oyle biseysin iste
Calis karddsim birak araba kicinda gezmeyi
Git isini yap calis kazan once ailene bak
Gecmisin zaten iyiymis yardimsever bir vatandasmissin
Yanlis bir yola girmissin her insan hata yapar ama zararin neresinden donersen kardir

elpadre
03-06-2014, 00:28
tuncay kunnikle ortakigi bittimi ?

AvHalit
04-06-2014, 11:48
Sanırım iletişim kopukluğu yaşadık. Kimse beni aramadı :)

Vtec_2
18-06-2014, 15:58
Tuncay abi bu sahıstan haber varmı ?

Tuncay
18-06-2014, 16:08
Yusuf Bektaş piyasada yok

Tuncay
18-06-2014, 16:09
Adminlerden ricam bu konudada yusuf bektaş dolandırıcı yazabilirse çok memnun olucam
Çıkar ortaya belkim :)

muratburunce
18-06-2014, 16:12
Adminlerden ricam bu konudada yusuf bektaş dolandırıcı yazabilirse çok memnun olucam

:icon_tup:

S1NAN
18-06-2014, 16:24

Vtec_2
18-06-2014, 16:24
abi bu adamın hıcmı yok adresı flan ? Yerinde ziyaret edelım. Bir konusalım neden boyle yapıyorsun dıye.

Tuncay
18-06-2014, 16:28
abi bu adamın hıcmı yok adresı flan ? Yerinde ziyaret edelım. Bir konusalım neden boyle yapıyorsun dıye.

Evi var ama evine gitmiyor cok nadir gidiyor
Adam adam olsa konuyu gordu yazilanlari okudu geri donus yapardi

muratburunce
18-06-2014, 16:31

abi avukat durumu fln oldu o sonuçlanmadımı bişi çıkmadımı?

Vtec_2
18-06-2014, 16:32

Güvenliğe sorarız abi .

Tuncay
18-06-2014, 16:32
abi avukat durumu fln oldu o sonuçlanmadımı bişi çıkmadımı?

Avukat hikaye kimbilir kaç sene sürecek daha öncede mahkemeye verilmiş adamın üstüne bişey olmadığı için sonuç alınamamış

Alpero
19-06-2014, 11:27
Mavi VRS beya jantlı orta yaşlı bir adam kullanıyordu plakayı tam göremedim ama 2 harfliydi viaport un önunde grdüm 3 dakika kadar önce

BARR
19-06-2014, 11:30
Hakkaten çok ilginç durum ya şaka gibi.

Tuncay
19-06-2014, 11:39
Mavi VRS beya jantlı orta yaşlı bir adam kullanıyordu plakayı tam göremedim ama 2 harfliydi viaport un önunde grdüm 3 dakika kadar önce

Evet ta kendisi
Demek hala rahat bir şekilde gezebiliyor yusuf beyimiz

zOnstyLe
19-06-2014, 13:15

LnchCntrl
19-06-2014, 14:09

Başka konuda bu, bunlar nasıl insan gece kafalarını yastığa nası rahat koyuyorlar hem milleti dolandır hem keyfini sür..

muratburunce
19-06-2014, 14:20
adam dolandırıcılığı meslek haline getirmiş rahat rahat gezdiğine göre...

zOnstyLe
19-06-2014, 14:57
Allah evlerden ırak etsin insan musvettelerini..

Caesar
19-06-2014, 15:19
Başlık değişmiştir.

Tuncay
19-06-2014, 15:20
Başlık değişmiştir.

Teşekkür ederim:icon_tup:

orhan_guney
19-06-2014, 15:20
doğru olanı buydu zaten :D
Başlık değişmiştir.

ibozum
19-06-2014, 15:50
Evet ta kendisi
Demek hala rahat bir şekilde gezebiliyor yusuf beyimiz

O zaman forum sorumlularımızdan rica edelim başlığa bir dolandırıcı ibaresi, ilk mesaja da Y.Bektaş vesikalığı yapıştırılsın..
İbret-i alem misali sallansın burada :icon_tup:

Yiğit G.
19-06-2014, 15:58
konuların hepsini okumadım da ne çok arttı bu konular bu aralar... Yüzyüze görüştüğünüz insanlar haricinde alışveriş yapmayın beyler.Hatta sizden eski değilse sizden az çevresi varsa önce ürün sonra para şeklinde yapın alışverişinizi.Kabul etmeyin diğer türlü.

thedevil
19-06-2014, 17:04
konuların hepsini okumadım da ne çok arttı bu konular bu aralar... Yüzyüze görüştüğünüz insanlar haricinde alışveriş yapmayın beyler.Hatta sizden eski değilse sizden az çevresi varsa önce ürün sonra para şeklinde yapın alışverişinizi.Kabul etmeyin diğer türlü.

:) peki ürünü gönderip para gelmezse ?

Yiğit G.
19-06-2014, 18:26
:) peki ürünü gönderip para gelmezse ?

nasıl yani ? Mesela ben birine ürün satıyorum diyelim... Burda fazla satmıyorumda forumdonanımda cok sattıgım oldu... Adamın referansları benden az ise önce paramı alırım sonra ürünü gönderirim.Ürün alıyorum diyelim aynı şartlarda yine önce ürünü alırım sonra parasını yatırırım.Eğerki benden az referanslı ise vede kabul etmiyorsa şartlarımı onla ticaretim olmaz.Zaten etmediğine görede bi pislik vardır o işte...

Emre Akçay
19-06-2014, 18:39

Yüzyüze görüşüyoduk biz mesela ama ulaşamıyoruz şuan.

Yiğit G.
19-06-2014, 19:00
Yüzyüze görüşüyoduk biz mesela ama ulaşamıyoruz şuan.

geçmiş olsun hocam genel olarak söyledim ben.Bizimde bi çalışanı oglu dolandırmış yani oluyor böyle seyler ama benim dediğim yolu kullanmak en azından riskleri minumuma indirir.Bu konu için yazmadım zaten genel 2. el internet alışverişleri için yazdım.

bkaraca
19-06-2014, 19:12
SanalpaZar yada sahibinden üzerinden yapılsa daha mantıklı olmaZmı ? Uzak mesafeli alışverişler ???

KÖROĞLU
20-06-2014, 07:05
ticaret yaparken tercihlerim

1-) Elden teslim almak
2-) Online Sitelerden alışveriş
3-) Şahıs ise get ya da sanalpazar tarzı siteden ilan açtırmak.
4-) bunlar olmuyorsa almamak.

Dünya alışveriş yaptım şimdiye kadar kimsede 1 kuruş param kalmadı, maalesef "para" işin içine girdimi insanlar farklı bir varlık haline geliyor.

Kimseye güvenmiyorum, sağlıksız bir düşünce ama bu konuda olduğu gibi bir sürü konuda tecrübe ettik. Risk'e gerek yok.

cem_subasi
20-06-2014, 11:06
Bir gelişme var mı ?

ibozum
20-06-2014, 13:00
Galiba dolandırmaya devam halen.. :S

Gry
23-06-2014, 13:28
Tuncay Abi yokmu bir gelişme Yusufcuktan yana

Tuncay
23-06-2014, 13:29
Tuncay Abi yokmu bir gelişme Yusufcuktan yana

Kendisi bana dönüş yaptı bir anlaşma yaptık bakalım salı ya da çarşamba inşallah iş çözülecek

Gry
23-06-2014, 13:34
Kendisi bana dönüş yaptı bir anlaşma yaptık bakalım salı ya da çarşamba inşallah iş çözülecek

bu seferde Ali Cengiz yaparsa kendi itibarından kalan son kalıntılarıda yitirmiş olacak..

inş. dediğini yapar.

Vintage
24-06-2014, 10:05
yav bu dolandırıcılık yapan adamlar bilmiyor mu o para bi şekilde çıkar öyle yada böyle kalmaz kendilerinde
malından çıkar canından çıkar evlenir çocuğundan eşinden çıkar
er yada geç yapmış bir yanlış dönsün insan beşer şaşar
Allah şaşırtmasın

CocoRe
24-06-2014, 10:21
ben yusuf abinin bu tokat işleri haricinde bir yanlışını görmedim :D o kadar oturduk kalktık

Vtec_2
24-06-2014, 10:24
http://i.hizliresim.com/lYlppQ.jpg

Erdal Uzunoglu
24-06-2014, 10:59
son yaşadıklarımdan sonra mezardan babam cıksa insanoğluna güvenmem inanmam
hele kimseyle para muhabbetine asla girmem
dostlarını kandıranlar genelde hep aramızda rahatca dolasan kişilerdir
yabancı gelip asla bizleri kandıramaz
kimsenin hakkı kimsede kalmaz sen gönlünü rahat tut
büyük gecmiş olsun tuncay abi

Tuncay
24-06-2014, 15:01
Arkadaşlar Bu bayrampasalı mesut arkadaşımızın başına gelen sahte telefon konusundan sonra benim yusuf bektaşlada olan mağduriyetim olan bu konununda başliğinın dolandırıcı yusuf bektaş olarak değiştirilmesini mod arkadaşlardan rica etmiştim Saolsun Ceaser Nick li mod arkadaşımız konu başlığını dolandırıcı olarak değiştirdi Fakat ben bile bu başlıktan rahatsız oluyordum acaba doğrumu yaptım diye ama neticesinde işe yaradığını öğrendik
Bu başlık açıldıktan sonra bende olan mail adresinden pekçok kere yusuf bektaşa mail attim bu tutar yuzunden böyle bir duruma niye düşüyorsun meblağ küçük öde bana borcunu bende konuyu tatlıya bağlıyayım güzelce kapatayım hepimizin ailesi akrabası var sonuçta boyle şeyler kimseye yakışmaz.
Pazartesi bana mail attı mağduruietimi gidereceğini söyledi salı ya da çarşamba günü
Bugün cepbank hesabina gelen maille hesabımı kontrol ettirdim 735 tl göndermiş saolsun
Benim mağduriyetim böylelikle gitti ben hakkımı helal ediyorum kendisine sonuçta aynı masada muhabbet etmişliğimiz var
TECHTURKEY Ailesine burdan çok ama çok teşekkür ediyorum bu forum sayesinde Böyle bir durumdan kurtuldum.
Kendisine mağduriyetimi gidermesi karşılığında bir söz verdim konuyu kaldırtacağim hakkında
Böyle bir hakkım var mı bilmiyorum ama en azından yarına kadar herkes okusun öğrensin durumun çözüldüğünu

Siz siz olun bu devirde bir mal almadan önce mali elinize alın sonra odemesini yapın çok sıkıştım cüzdanım evde kalmış numarasınıda ve bunun gibi numaralarada asla teamül etmeyiniz :)
Saygılar sevgiler herkese

KA®ANLIK
24-06-2014, 15:02
hadi geçmiş olsun....

c@n77
24-06-2014, 15:04
Sevindim magduriyetinin gectigine... Umarim herkesin magduriyeti en kisa surede gecer...

ENGean
24-06-2014, 15:05
gecmıs olsun abı, sevındım parayı kurtardıgına.

blow07
24-06-2014, 15:07
Geçmiş olsun abi.

JDM VTİ
24-06-2014, 15:10
mağduriyetinin giderilmesine sevindim abi.

fakat bir sen değilsin yazılanlara bakılırsa, onların mağduriyetleri ne olacak?

bence konu kaldırılmamalı. ta ki mağdurların borçlarını ödeyinceye kadar.

ödeme planı hazırlasa kendine, 10 kişi varsa misal lisetelese ve her ay (veya kapatabiliyorsa 1 kerede) bir kişinin mağduriyetini giderse kul hakkından kurtulmuş olacak. bu işin ahireti var, dünya malı için cehenneme göz kırpmanın ne anlamı var.

inşallah kendisi diğewr mağdurlarıda halleder ve helalleşir.

Berkan
24-06-2014, 15:21
geçmiş olsun şükür kavuşturana :)

çözülmüş olabilir ama bu onun dolandırıclığnı değiştirmez, kurtaramayan birton insan var galiba daha arkada

SGTI
24-06-2014, 15:25
mahkemeye versen seneler sürer.Üstünde bişey yoksa bi cacık alamassın
Toplumun omuz omuza olduğu her ortamda sorun çözülüyor.Bu yüzden bu forumu çok seviyorum.Geçmiş olsun sizede.

MertSerhanÖ.
24-06-2014, 15:41
Tuncay abim hadi gecmis olsun

individual
24-06-2014, 16:05
geçmiş olsun.

TolgaEsentepe
24-06-2014, 16:16
Geçmiş olsun.. Siz söz vermişsiniz fakat yöneticiler zaten kabul etmeyecektir.. Kesinlikle kaldırılmamlı böyle konular..

BuğraTuna34
24-06-2014, 16:31
Geçmiş olsun. Mağduriyeti giderilmeyen arkadaşlar için konu kaldırılmamalı. Belki kilitli tutulabilir.

Met
24-06-2014, 16:37
geçmiş olsun

Onur Fatih
24-06-2014, 16:41
Gecmis olsun basindan beri takip ediyordum sevindim :)

mimarsertac
24-06-2014, 16:46
Mağduriyet sonrası yazılanlar silinmesin diye edite 15dk kısıtlaması konuldu. Konu kalkmaz bence. diğer mağdurlarda düşünülürse kalmalı.

thedevil
24-06-2014, 17:00
nasıl yani ? Mesela ben birine ürün satıyorum diyelim... Burda fazla satmıyorumda forumdonanımda cok sattıgım oldu... Adamın referansları benden az ise önce paramı alırım sonra ürünü gönderirim.Ürün alıyorum diyelim aynı şartlarda yine önce ürünü alırım sonra parasını yatırırım.Eğerki benden az referanslı ise vede kabul etmiyorsa şartlarımı onla ticaretim olmaz.Zaten etmediğine görede bi pislik vardır o işte...

yok yani burada şatış yaparken ya da ürün alırken diye sordum...

hani bence söylediğiniz şekilde biryere varılmaz, o bakımdan dedim

yani adam ürünü alır parasını göndermez ikiside aynı şey sonuçta :)

mesela geçenlerde pikap sattım picasso tuncay abiye, adamı gram tanımam ilk kez mesajlaştık ee malı gönderdim ( tabiki parasını gönderdi )

ama art niyetli olsaydı göndermeyebilirdi (kargo .bneleri hariç sıkıntısız bir ticaret oldu )

bu işler güvene dayalı olur, ya da get açma falan varmış öyle yaparsın, yani bu forum üzerinden malı almadan parayı göndermeme mantığı aynı kapıya çıkar onu söylemek istedim....

Edit : sonuç itibariyle herkes kendine göre namuslu, ben kendimi bilirim, karşıdaki kendini bilir ( o malı ister kendisi dürüst olduğu için, malı veren parayı ister kendisi dürüst olduğu için) kafa yapısına bağlı....

Gry
24-06-2014, 17:09
Gözün aydın abi, darısı diğer mağdurların başına..

BARR
24-06-2014, 17:11
Mağduriyetin giderilmesi güzel ancak başlık bu şekilde kalmalı bence.

Melih-Ö
24-06-2014, 17:44
Tuncay abi geçmiş olsun, mağduriyetin giderilmesi sevindirici :)

Emre Akçay
24-06-2014, 19:53
Nasıl ulaştın kendisine abi? Benimde bir iki alışverişim oldu da ulaşamadım.

Tuncay
24-06-2014, 20:24
Nasıl ulaştın kendisine abi? Benimde bir iki alışverişim oldu da ulaşamadım.

Pm atiyorum

rcpsvn
24-06-2014, 20:29
Öncelikle mağduriyetinin giderilmesine sevindim. Bence konunun silinmesi yanlış olur sadece başlık degişirse senden sonra bu kişiyle ticaret yapmak isteyen kişilere örnek olabilir. su an senin mağduriyetin giderildi fakat (konudan okuduğum kadarıyla ) bu kişiyle problemi olan insanlar var.

Ranthor
24-06-2014, 20:46
bir tanidigima yuklu miktarda borcu var...
konu rename edilir ama kaldirmayi dusunmuyoruz.

Daha once de dedik, bu tur konulari kaldirmayi zaten dusunmuyoruz, ona gore acmakta yarar var.

alp1903
24-06-2014, 20:50
Konu ismini googleda cıkması bence etkili olmuş diger kişilerinde sorunu çözülür inşallah. Bu konu degişse bile bir başka magdur olan yine aynı isimle konu acabilir sonuöta yönetim uygun görürse.

ibozum
25-06-2014, 07:42
Haydi geçmiş oldun, sevindim mağdur olan bir arkadaşımızın daha mutlu sonuca ulaşmasına.. :)
Diğer arkadaşların da dediği gibi başlık yenilenebilir ancak başka insanların da mağdur olmaması dolandırılmaması için konu kalmalı..

_cAgdAsH_
25-06-2014, 07:56
konunun kaldırılmasına karsıyım bugun senın canını yakan yarın baskasınında canını yakmasnn..baslık degıstırılebılr eyw.ama konu kesınlıkle kalmalı..

Yiğit G.
25-06-2014, 10:25
techturkey google da populer aramalarda olan bir site oldugu için , kişinin ismi google da aratıldıgında mutlaka ilk 5 de çıkıyor bu başlıklarla.... Kötü niyetli ve düşünceli vede malının arkasında durmayan satıcı arkadaşların aklında olsun bu...

elpadre
25-06-2014, 11:22
gecmis olsun tuncay

devil_berk22
25-06-2014, 11:27
geçmiş olsun ancak işim çözüldü konu kaldırılsın kelimesi anlamsız olmuş. bu tarz insanlar yarın başkasınında canını yakabilir. kim bu tarz sahtekarlık yaptıysa konuları aynen kalmalıdırki başkalarının canı yanmasın.

TT_BOY
25-06-2014, 15:46
Geçmiş olsun ..

brky33
25-06-2014, 16:04
Tuncay Abi maduriyetinin giderilmesi iyi olmuş :)

Tuncay
25-06-2014, 16:05
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim ievet magduriyet bitti sonunda
Dilerim öbür mağdurlarda haklarını alırlar
İnşallah bu bir adım olur yusuf bektaş için

Gkhnkrdnz
29-06-2014, 03:05
Tuncay abi çok geçmiş olsun.. Bence konu kapanmasın herkez görsün bilsin.

burakcan
29-06-2014, 12:39
Geçmiş olsun ..

Efekan
29-06-2014, 14:25
geçmiş olsun ancak işim çözüldü konu kaldırılsın kelimesi anlamsız olmuş. bu tarz insanlar yarın başkasınında canını yakabilir. kim bu tarz sahtekarlık yaptıysa konuları aynen kalmalıdırki başkalarının canı yanmasın.

Katılıyorum sana çok saçma bi cümle olmuş,,:icon_tup: :icon_tup:

Dookan
29-06-2014, 19:12
sahtekar o.clerin kul hakki yiyip iyi niyetli insalari kandiran boyle kahbe cocuklarinin kemiklerini kirasim geliyo