PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6

halili
26-11-2015, 19:42
Diyar burma nın önünde lastikcide aracı lifte aldılar.kışlık lastik taktılar balans vs.25 30 dk GİBİ.dükkan önündeki otobüs milim oynamadı durdu.valla iğrençti bu akşam imes önü..

twin
26-11-2015, 20:14
tahmini sarıyer,maslak civarından tuzlaya ne kadar sürede geçebilirim sizce

imprezaWRC
26-11-2015, 20:45
tahmini sarıyer,maslak civarından tuzlaya ne kadar sürede geçebilirim sizce

Şu an trafik fena değil sanırım 1 saatte varırsın.

Kadyr
26-11-2015, 21:41
buarad belki bilmeyenler vardır. telefonda yandex navigasyon uygulamasına rotayı yazın verdiğ süre neredeyse aynı çıkıyor.

skunk11
26-11-2015, 21:44
Bahçeşehir - Küçükyalı..... 17.30 çıkış - 20.48 karayolları iniş, TEM'den ayrılmadık hiç..

twin
27-11-2015, 10:50
tamam teşekkür ediyorum

ahmet3425
27-11-2015, 11:01
Motosikletle bazen cildirasim geliyo ozellikle aksam eve donus trafiginde. Arac suruculerine allah sabir versin :)

BARR
27-11-2015, 11:57
İzmirde trafik yokmuş beyler. Bu sabah İzmir; Çevreyolu, Altınyol, KSK Sahil, KSK Arasokaklar, Girne caddesi yani neredeyse bütün ana yollar duruyor.

http://i63.tinypic.com/5f2ra0.png

imprezaWRC
27-11-2015, 17:58
İzmirde trafik yokmuş beyler. Bu sabah İzmir; Çevreyolu, Altınyol, KSK Sahil, KSK Arasokaklar, Girne caddesi yani neredeyse bütün ana yollar duruyor.

http://i63.tinypic.com/5f2ra0.png

Hepi topu sıkışıklık bu kadar mı? Bizde hergün heryer kırmızı. Sizde birgün olmuş çok mu peeeh.

ckrc
27-11-2015, 18:06
Hepi topu sıkışıklık bu kadar mı? Bizde hergün heryer kırmızı. Sizde birgün olmuş çok mu peeeh.

Alternatif yollar var birde, burada biz acik kirmizi seciyoruz bir yere giderken :)

turbo&quattro
07-12-2015, 15:15
Tem giselere gidis felc. 1 saattir 2-3 km gidemedim cinnet gecirmek uzereyim.

Day Walker
07-12-2015, 15:18
Tem giselere gidis felc. 1 saattir 2-3 km gidemedim cinnet gecirmek uzereyim.

nereye gidiyosun moruk alternatif yol önerelim sana

KÖROĞLU
07-12-2015, 15:19
Geçen perşembe kozyatağı carrefour otoparktan çıktım, bakkalköy üzerinden tem ankara yolunda giricem, max 4-5 km lik yolu 55 dk da gittim.

Brandium'u geçtikten sonra tem'e yakın kısımda solda yüksek katlı bir inşaat gördüm, orası bitip insanlar yerleşti mi düşünemiyorum.

Her boşluğa çakın kazıkları yapın evi, yaşarsak 5 sene sonra ne olur merak içerisindeyim.

turbo&quattro
07-12-2015, 15:22
Oguz heryer felc ilerlemiyor. Basin exprese cikmaya calisiyom. Kardesim tecrubeli hazirlikli gelmis findik fistik cikolata fln yiyiyoz hahaha :D

Day Walker
07-12-2015, 15:24
Oguz heryer felc ilerlemiyor. Basin exprese cikmaya calisiyom. Kardesim tecrubeli hazirlikli gelmis findik fistik cikolata fln yiyiyoz hahaha :D

kankacım o zaman senin keyfin yerinde zaten 100 mt arayla simitcisi - sucusu - kağıt helvacısı bol bol açda kalmazsınız :hehe:

turbo&quattro
07-12-2015, 15:25
Haha hersey var aclik sorunu yok :D

turbo&quattro
07-12-2015, 15:29
Oha muzcu var muZ aldik :D

http://i1287.photobucket.com/albums/a623/joel656565/9E8321BF-0177-476F-96C0-2B3A073C3354_zpsgvydgpfn.jpg (http://s1287.photobucket.com/user/joel656565/media/9E8321BF-0177-476F-96C0-2B3A073C3354_zpsgvydgpfn.jpg.html)

Day Walker
07-12-2015, 15:30
Oha muzcu var muZ aldik :D

http://i1287.photobucket.com/albums/a623/joel656565/9E8321BF-0177-476F-96C0-2B3A073C3354_zpsgvydgpfn.jpg (http://s1287.photobucket.com/user/joel656565/media/9E8321BF-0177-476F-96C0-2B3A073C3354_zpsgvydgpfn.jpg.html)

ahahahahah :D :hehe: çikita mı iyi baksaydın :D

turbo&quattro
07-12-2015, 15:32
Fena degildi lol :D

Day Walker
07-12-2015, 15:35
Fena degildi lol :D

şirketten jpeg yükleyemiyorum bi ara bi foto gönderirim sana :D

individual
07-12-2015, 15:35
turbo&quattro

allah kolaylık versin geçen hafta orda baya bir hayat mücadelesi verdim.

sözün bittiği yer :)

turbo&quattro
07-12-2015, 15:36
Basin expres acik cift yon. Trafik giseler trafigi ,l.

Kadyr
07-12-2015, 15:36
Yemek sikinti degilde cikarmasi sikinti:)
Bu arada sanirim oralarda kaza olmus

imprezaWRC
07-12-2015, 15:41
Geçen perşembe kozyatağı carrefour otoparktan çıktım, bakkalköy üzerinden tem ankara yolunda giricem, max 4-5 km lik yolu 55 dk da gittim.

Brandium'u geçtikten sonra tem'e yakın kısımda solda yüksek katlı bir inşaat gördüm, orası bitip insanlar yerleşti mi düşünemiyorum.

Her boşluğa çakın kazıkları yapın evi, yaşarsak 5 sene sonra ne olur merak içerisindeyim.

Bunu perşembe günü mü yaşadın? Bende Carrefour'a yakın yerden hemen hemen seninle aynı sürede kurtulabildim. Evde tadilat vardı; adam ürün montajı için aradı. 30dk'ye sizdeyim dedi, bende aynı sürede eve varırım dedim. Usta ile aynı anda evin girişine geldik. Adamcağız da alakasız yerde trafikte kalmış.
Kozyatağından 40dk'da çıkamamıştık. Perşembe pazarı, minibüsün yolda kalması, İnönü caddesinde kaldırım ve inşaat çalışması...vs vs. Döşemeleri söküp kemiresim gelmişti.
Artık hiç trafik olmaz dediğin yerde trafik var. Hatta bazı yerlerde sabah-akşam hep trafik var. Saat 10:00 oluyor ev kadınları, kamyonlar yola dökülüyor. Bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor. Hafta sonu evden çıkmaz hale geldim, yeter artık bu stresi hafta içi yaşıyorum, hafta sonu eksik olsun diyorum.

O dediğin yerdeki inşaatlar bitsin, hele Ağaoğlu'nun inşaatı bitsin, otoban açık otoparka dönecek.

Keşke İstanbul'un altyapı ve üstyapısını apple yapsaydı. Bu alana inşaat yükleyebilmeniz için altyapı sürümünü güncellemeniz lazım. Error 364 altyapı için yeni sürüm yüklenemedi.
Possible errors
- Check population
- Check constructions and permits
- Check vehicle amount
- Check ...

turbo&quattro
07-12-2015, 15:45
Yemek sikinti degilde cikarmasi sikinti:)
Bu arada sanirim oralarda kaza olmus

Kaza fln yok giselere kadar ufak tefek dokunmalar haric ki onuda kimse takmiyo gibi :D

Gaziosmanpasadan sefakoy > 1.5 saat toplasan 20km fln dir heralde.

aslan
07-12-2015, 16:48
Bende önümüzdeki ay Ümraniyede işe başlayacagım kısmetse hergün Sultangazi-Ümraniye yapacagım
Allahtan servis var diye kendimi avutuyorum

Bugün bahsettigim Ümraniye deki ilk iş günüm servis 17.00 de kalktı ve an itibari ile servisten indim yarin sabah bakalım kac dakikada gidecek

KÖROĞLU
07-12-2015, 16:56
Bunu perşembe günü mü yaşadın? Bende Carrefour'a yakın yerden hemen hemen seninle aynı sürede kurtulabildim. Evde tadilat vardı; adam ürün montajı için aradı. 30dk'ye sizdeyim dedi, bende aynı sürede eve varırım dedim. Usta ile aynı anda evin girişine geldik. Adamcağız da alakasız yerde trafikte kalmış.
Kozyatağından 40dk'da çıkamamıştık. Perşembe pazarı, minibüsün yolda kalması, İnönü caddesinde kaldırım ve inşaat çalışması...vs vs. Döşemeleri söküp kemiresim gelmişti.
Artık hiç trafik olmaz dediğin yerde trafik var. Hatta bazı yerlerde sabah-akşam hep trafik var. Saat 10:00 oluyor ev kadınları, kamyonlar yola dökülüyor. Bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor. Hafta sonu evden çıkmaz hale geldim, yeter artık bu stresi hafta içi yaşıyorum, hafta sonu eksik olsun diyorum.

O dediğin yerdeki inşaatlar bitsin, hele Ağaoğlu'nun inşaatı bitsin, otoban açık otoparka dönecek.

Keşke İstanbul'un altyapı ve üstyapısını apple yapsaydı. Bu alana inşaat yükleyebilmeniz için altyapı sürümünü güncellemeniz lazım. Error 364 altyapı için yeni sürüm yüklenemedi.
Possible errors
- Check population
- Check constructions and permits
- Check vehicle amount
- Check ...

Aynen, 2 yıl iett garajında çalıştığım için o güzergah bana çok kolay geliyor. Şişli İsmmmo ya gidecektim. Kozyatağı bırakırım dedim arabayı.

Yarım saaat park aradım. Neyse akşam geldim, hal yolundan değil de arkasındaki yoldan k.bakkalköye sorunsuz çıktım.

BP nin orayı da geçtim neyse, brandium'un orda bir kitlendi otoban çıkışına 40 - 45 dk da gittim.

Trafik inanılmaz artmış o tarafta, 2 sene önce böyle değildi cidden. O inşaat bittiğinde cidden düşünemiyorum insanlar birbirini keser sinirden.

Otobana çıkmadan önce en soldan sağa geçenler var ilginç bir kavşak yapılanması, esas işi bozan yer orası.

Valla allah yardımcınız olsun cidden iyiye gitmiyor. Araç ve nüfus sayısı bu oranda artmaya devam ederse ataşehir den köprüye kadar boş yer kalmaz yakında.

İnönü caddesini de deneyim darülacezenin ordan da dönerdim ama orası da hep kilit. Nerden baksan her yer kilit o saatlerde :S

Suleyman
07-12-2015, 17:50
https://eksisozluk.com/halic-kopru-girisine-konulan-trafik-isiklari--4973881

aynen öyle, neyin kafasını yaşıyorlar acaba

bason
07-12-2015, 17:56
Allah sabır versin... Haziranda bir İstanbul maceram oldu... Bir daha tövbe arabayla istanbula gelmem... :D

aslan
08-12-2015, 16:39
Bu temdeki trafik sebebini bilen varmi ibb dede birşey yazmıyor akom kazası hariç bildiğin durduk yolda ilerlemiyor trafik

Berkan
10-12-2015, 13:37
koyucak yer bulamadım buraya iliştiriyorum haramidere tem-e5 ara bağlantı yolunda kaydırıvermişler 1 ay arayla ikiside az önce geldi. :Deli: :ofk:

tek anlam veremediğim ikiside 96 km ile gözüküyorken yine biri 189 diğeri 381 lira :soru:

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xta1/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/12301264_1643298005923181_1717110735_n.jpg

imprezaWRC
10-12-2015, 13:41
Tutanakları, "İstanbul Radar, Şu Rezilliğe Bak" başlıklı konu altında paylaşabilirsin. (yok mu öyle bir konu)

Yogi
10-12-2015, 13:56
Berkan birinde %10 ile %30 arası aşmışsın diğerinde %30 üstü.

Berkan
10-12-2015, 14:00
Berkan birinde %10 ile %30 arası aşmışsın diğerinde %30 üstü.

onu fark ettim Arda ama ikisindede yakalandığım hıza 96 yazıyor :D

zx6r
10-12-2015, 14:07
Belediyelerin rezilliği yıllar Süren çalışmalar var. Caddeyi kazıyorlar 1 kişi Çalışıyor 5 kişi izliyor. Böyle şey olmaz.
İstanbul'da yere 1 damla yağmur düştüğü zaman trafik çilesi başlar.
Elimde olsa ülkeden komple taşınacağım.
Şöyle trafiği az olan vergilerin alınmadığı benzinin ucuz olduğu bir ülke yeter bana.

imprezaWRC
10-12-2015, 14:20
Belediyelerin rezilliği yıllar Süren çalışmalar var. Caddeyi kazıyorlar 1 kişi Çalışıyor 5 kişi izliyor. Böyle şey olmaz.
İstanbul'da yere 1 damla yağmur düştüğü zaman trafik çilesi başlar.
Elimde olsa ülkeden komple taşınacağım.
Şöyle trafiği az olan vergilerin alınmadığı benzinin ucuz olduğu bir ülke yeter bana.

Yollardaki kraterleri düzeltmek yerine kaldırım tazeliyorlar, korkuluk boyuyorlar...vs vs
Gece asla çalışmazlar.
Yeni asfalt dökülürse ardından hemen kazı yapmak farzdır. İşi bitincede toprağı döker bırakır gider; asfalta yama mı, ne ki o.

imprezaWRC
11-12-2015, 10:49
Dün akşam Brandium AVM'ye uğrayıp tadilata verdiğim ve hazır olduğunu söyledikleri gözlüğümü almaya niyetlendim. Ataşehir Memorial'ı geçtikten sonra bir yakıt istasyonu var. O istasyonun sağından yukarı gittiğinizde Brandium'ın kapısına geliyorsunuz. Sanırım adı Ahmet Yesevi Cad. diye geçiyor. Trafik o caddede saat 18:00'de açıktır diye yandex'e bakmadım. İyi halt etmişim, trafik milimetrik olarak ilerliyordu. Penguenlerin ısınsınlar diye birbirlerini ittirmeleri gibi, muhtemelen bizde çaktırmadan tamponları dayadık ittire ttire milimetrik olarak ilerliyorduk. Kendi ayağıma kurşun sıkmanın verdiği huzur ile Kolcuoğlu'nun yanına varır varmaz, sağdan içeri daldım ve ilk gelen soldan geriye döndüm. 18:00'de Kozyatağından çıkıp 1 saatte Brandium'a varabildim. 30dk'da işimi hallettim çıktım. Baktım trafikte en ufak değişiklik yok, ara sokaklardan gerisin geriye dönüp otobana çıktım. Eve tam 08:30'da varabildim. Ne yaptın da bu kadar geciktin deseler; Kozyatağından Ataşehir'e oradan Brandium'a oradan otobana oradan eve vardım. Bir haltta yapmadım derdim.

Yine dönüp dolaşıp başa geliyoruz. Ağaoğlu sağolsun bir tane o bahsettiğim cadde üzerinde inşaat yapıyor birde otoban yanında devasa alanda inşaat yapıyor. Hepsi bitsin, Ataşehire girebilen çıkamayacak, çıkanda bir daha giremeyecek.

Nereye sapsanız inşaat var ama aynı oranda yeni bir yol yok. Genişletilen yol da yok. Alternatifte yok. Herhalde %49,5 en çok pat pat, tak tak seslerini seviyor. Pat pat (beton pompası sesi), tak tak(ekskavatörün kaya parçalama sesi)

BARR
11-12-2015, 10:56
Hakan abi ne kadar kıskanç adamsın ya :D

Vtec_2
11-12-2015, 11:03
Atasehir mc in ordaki yuvarlaga yapilan kavsak sonrasi trafik felc. Istanbul un civisi cikmis durumda. En cokta aciliyeti olan ambulanslara uzuluyorum. Bu trafikte bu kadar duyarsizin arasinda hasta yetistirmeye calisiyorlar. sonumuz hayir olsun

imprezaWRC
11-12-2015, 11:04
Hakan abi ne kadar kıskanç adamsın ya :D

Ah evet çok kıskanıyorum, benim hiç dikili betonum yok. ( o söz öyle değildi ama neyse)

HaKo
11-12-2015, 11:08
koyucak yer bulamadım buraya iliştiriyorum haramidere tem-e5 ara bağlantı yolunda kaydırıvermişler 1 ay arayla ikiside az önce geldi. :Deli: :ofk:

tek anlam veremediğim ikiside 96 km ile gözüküyorken yine biri 189 diğeri 381 lira :soru:

https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xta1/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/12301264_1643298005923181_1717110735_n.jpg

bu yola çok dikkat etmek gerekir , hem tam çıkışında sabit var hem de ara sıra gezici var. Bende yedim 2 ay önce geçmiş olsun :)

imprezaWRC
11-12-2015, 11:15
Atasehir mc in ordaki yuvarlaga yapilan kavsak sonrasi trafik felc. Istanbul un civisi cikmis durumda. En cokta aciliyeti olan ambulanslara uzuluyorum. Bu trafikte bu kadar duyarsizin arasinda hasta yetistirmeye calisiyorlar. sonumuz hayir olsun

Emniyet şeridine girilmesin, kavşağa yandan kaynamasınlar diye heryere kamera diken tek ülke biz olabiliriz. Buna rağmen sivil plakalı, çakarlı ama herhangi bir yerinde telsiz anteni olmayan otomobilleri ile emniyet şeridinde ilerleyen muhteremler nedeniyle de (ki emniyet şeridi 1.köprüde yok) ambulanslar yol alamıyor. Keza, herkes bulunduğu şeritte sağa-sola kaysa yine şerit açılır ama 2 şerit yerde 4 sıra otomobil olunca ambulans yine gidemiyor.

4 sene önce Anneannemi hastaneye ambulans ile az kaldı yetiştiremiyorduk. Israrla yol vermiyorlar; ambulanstaki babanız olsa yine yol vermeyin diye bağıracaksın birde o yol vermeyenlere sireni ve lamba setini müsait yerde sokacaksın, oturup kalktığında hep siren çalacak.

5-10 yıllık ehliyet hikayesinde sağlık raporuna bence akıl ve ruh sağlığı raporlarını eklesinler, rahat %90 ehliyet alamaz.

BARR
11-12-2015, 11:16
Ah evet çok kıskanıyorum, benim hiç dikili betonum yok. ( o söz öyle değildi ama neyse)

Sen gel ben sana güzel ev ayarlıcam müstakil trafiksiz :D

Berkan
11-12-2015, 11:31
bu yola çok dikkat etmek gerekir , hem tam çıkışında sabit var hem de ara sıra gezici var. Bende yedim 2 ay önce geçmiş olsun :)

bugun arkadaşım araadı otoban-avcılar istikametinde esenyurt girişi değil bir sonraki solarkentmidir /eskidjimi nedir onun ordaki sapagın dibinde emniyet seridinin genişlediği bölümde duruyolar dedi connect courier ile sabah 9-10 gibi ben geziciye denk geldim muhtemelen.

buarada tem çıkışı dedigin avcılar/beylikdüzünden otobana doğrumu yoksa otobandan avcılar/beylikdüzüne dogru cıkışmı :D

HaKo
11-12-2015, 11:34
bugun arkadaşım araadı otoban-avcılar istikametinde esenyurt girişi değil bir sonraki solarkentmidir /eskidjimi nedir onun ordaki sapagın dibinde emniyet seridinin genişlediği bölümde duruyolar dedi connect courier ile sabah 9-10 gibi ben geziciye denk geldim muhtemelen.

buarada tem çıkışı dedigin avcılar/beylikdüzünden otobana doğrumu yoksa otobandan avcılar/beylikdüzüne dogru cıkışmı :D

haramidereden bahçeşehire doğru yola bağlandıktan 100 metre sonra tam 2 bağlantı arasında bi connect görüyorum ben ara sıra , doğuş oto esenyurt sapağına girmeden. Bazen onu geçince 200 metre falan sağda ekip otosu durduğu da oluyor. Genelde sabahları takılıyorlar orada zaten ben de sabah yemişim. Millet işe yetişicem diye yardırıyor keklik gibi avlıyor aynasızlar :)

imprezaWRC
11-12-2015, 12:58
Sen gel ben sana güzel ev ayarlıcam müstakil trafiksiz :D

Nereye geleyim? Avrupa yakasına mı? İzmir'e mi?
Avrupa yakasına gelmem, çocukluğumun bir kısmı malesef Avr. yakasında geçti; nefret ederim Avr. yakasından. Ne zaman And. yakasına geçtik o zaman huzur oldum. Malesef o huzurumda maksimum 20 yıl sürdü. 5 yıldır hızla artan nüfus, trafik, betonlaşma ve para kazanma hırsı nedeniyle And. yakasınında içine ettiler. Yanı başımızdaki müteahhit 1 aydır ekskavatörün ucuna taktığı kürdanla kaya kırıyor, başka bir ekskavatörün ucuna taktığı kaşıkla da çıkan molozu, toprağı..vs'yi kamyonlara yüklüyor. Kinlendim artık, bu ses 1 hafta daha devam ederse, bayıltıcı iğnelerle herifleri bayıltmayı planlıyorum. (afrikalılar gibi bambu ağacı ve bayıltıcı ok, en azından yarım gün kafam ütülenmez, bayılır kalır iş yarıda kalır)

BARR
11-12-2015, 13:05
Yok sen İzmire gelcen ben Anadolu yakasına :D Ama burada kazığı ben atıyorum 5-10 sene sonra İzmirde aynı olucak yine çıldırcan, o zamanda seni emeklilikte Ayvalığa bizim yan eve yerleştircem :D

Berkan
11-12-2015, 13:07
haramidereden bahçeşehire doğru yola bağlandıktan 100 metre sonra tam 2 bağlantı arasında bi connect görüyorum ben ara sıra , doğuş oto esenyurt sapağına girmeden. Bazen onu geçince 200 metre falan sağda ekip otosu durduğu da oluyor. Genelde sabahları takılıyorlar orada zaten ben de sabah yemişim. Millet işe yetişicem diye yardırıyor keklik gibi avlıyor aynasızlar :)

arkadaş benim cezam bile ters gece gece yemişiim bende :hehe:

ozaman doğuş ve ilerisinde benzinlk civarları taraflar yukarı cıkarken, inerkende benim arakdasın yediği tam karsı seritte asagı yukarı aynı hiza oluyor + artı bide gezici = limitöre 80 i ayarlar geçmem daha :hehe:

XoR
11-12-2015, 13:10
Ooo Berkancım fena yağlamışlar :hehe: :D

imprezaWRC
11-12-2015, 13:17
Yok sen İzmire gelcen ben Anadolu yakasına :D Ama burada kazığı ben atıyorum 5-10 sene sonra İzmirde aynı olucak yine çıldırcan, o zamanda seni emeklilikte Ayvalığa bizim yan eve yerleştircem :D

Sen daha iş bulacaksın, evleneceksin, çoluk-çocuk, emeklilik ... işin iş. Asıl sen ayağına kurşun sıkmış olacaksın :D :D
İyi düşün, o bana değil sana kazık olur :D :D :D

BARR
11-12-2015, 13:26
Burdaki evler duruyor çok kafam atarsa dönerim :D Birlikte balıkçı kayığı parlatır, balığa çıkarız, olta temizliği fln vakit geçer :D

imprezaWRC
11-12-2015, 17:00
Burdaki evler duruyor çok kafam atarsa dönerim :D Birlikte balıkçı kayığı parlatır, balığa çıkarız, olta temizliği fln vakit geçer :D

Bendeki bu talih ile İzmir'de denizde trafik olur. Dur kalk kürek çekeriz :D :D

imprezaWRC
22-12-2015, 10:02
Dün yine 5 ayrı yerde maddi hasarlı trafik kazası vardı. Bizim milletin film seyreder gibi bitmiş olayı izlemesi yüzünden de dün akşam Atatürk caddesinden itibaren otobanda trafik kilit durumdaydı.
Trafiği bu derece felç eden maddi hasarlı kazalarda, kazaya karışan sürücülerden minimum 30.000 TL tahsil etsinler bakın bakalım bir daha o sürücü maddi hasarlı kazaya karışıyor mu karışmıyor mu.

Trafik polisleride arada bir hayatlarında değişiklik yapıp başka noktalarda çevirme yapsalar, trafiğe çıkmaması gereken saatte ve özelliklede sol şeride yapışık halde trafikte dolanan hafriyat kamyonu sürücülerine de güzel ceza iteleseler, trafik rahatlar diye düşünüyorum. Sabah bakıyorum 3 şeridin 3'ünde de kamyon var, hepsi birbirini yarışır gibi geçmeye gayret ediyor. Herifin canını yak, öyle 300-500 TL değil 5000-10000 TL cezayı sapla o sürücü bozuntusu orman kaçkınına gör bak bir daha en sol şeride çıkıp yardırıyor mu? O cezayıda şirket değil, sürücü ödeyecek. Yok 3 çocuğum var, ben bu cezayı ödeyemem martavallarını da dinlemeyeceksin, onu trafiğin yengesini sevmeden önce düşünecektin diyeceksin iş bitecek.

Mercedes hafriyat kamyonlarına otm. şanzıman mı koydu? Geçen gün baktım, herif trafikte rampa çıkarken sol ayağını cama dayamış, bir elinde de telefon, diğer elide herhalde apış arasındadır, böyle kamyon kullanıyordu. Herifin önünde ani birşey olsa silindir gibi üstünden geçip gider. Şimdi bu herifi yakalayıp önce sol ayağını sağ kulağına sokacaksın, telefon tutan elinide direksiyona yapıştıracaksın sonrada kallavi bir ceza iteleyeceksin, birde üstüne herifi omega3 üretim kazanına atacaksın ki belki bir nebze bir kaç nöron çalışır da akıllanır.

aslan
22-12-2015, 10:05
Dünkü o kazalar benim çok işime yaradı Ataşehir tarafında olan kaza yüzünden 2.köprü anadolu-avrupa gidip bomboştu 17.00de paydos ettim ümraniyeden saat 17,35 de evdeydim sultangazi

Dragger
22-12-2015, 14:49
Berkan geçmiş olsun fena öpmüşler :D

Ben de orayı genelde çok hızlı geçiyorum, Allaha şükür birşey gelmedi.

Day Walker
22-12-2015, 14:54
Bu cezalar Berkanı durdurabilir mi? bence durduramaz :D hızlı ceedlere özgürlük :hehe:

SULTANOGLU
22-12-2015, 15:07

abi ne ilginçtir ki banada kartal yolunda geldi yine 96 km ile ??? sıkmasyon olabilir mi diye düşünmedim değil şu an.

Ome_RS
22-12-2015, 15:29
Kartal Tem bağlantı yolunda bizede 3 kere geldi. birisi arka arkaya 2 araca yazmıslar ama bu aralar pek gelmiyor. Genelde kartaldan teme giderken oluyordu sanırım gezici var.
sürekli kullanıyoruz yolu sabit birşey göremedik.

Sarper55
22-12-2015, 21:06
Dün yine 5 ayrı yerde maddi hasarlı trafik kazası vardı. Bizim milletin film seyreder gibi bitmiş olayı izlemesi yüzünden de dün akşam Atatürk caddesinden itibaren otobanda trafik kilit durumdaydı.
Trafiği bu derece felç eden maddi hasarlı kazalarda, kazaya karışan sürücülerden minimum 30.000 TL tahsil etsinler bakın bakalım bir daha o sürücü maddi hasarlı kazaya karışıyor mu karışmıyor mu.

Trafik polisleride arada bir hayatlarında değişiklik yapıp başka noktalarda çevirme yapsalar, trafiğe çıkmaması gereken saatte ve özelliklede sol şeride yapışık halde trafikte dolanan hafriyat kamyonu sürücülerine de güzel ceza iteleseler, trafik rahatlar diye düşünüyorum. Sabah bakıyorum 3 şeridin 3'ünde de kamyon var, hepsi birbirini yarışır gibi geçmeye gayret ediyor. Herifin canını yak, öyle 300-500 TL değil 5000-10000 TL cezayı sapla o sürücü bozuntusu orman kaçkınına gör bak bir daha en sol şeride çıkıp yardırıyor mu? O cezayıda şirket değil, sürücü ödeyecek. Yok 3 çocuğum var, ben bu cezayı ödeyemem martavallarını da dinlemeyeceksin, onu trafiğin yengesini sevmeden önce düşünecektin diyeceksin iş bitecek.

Mercedes hafriyat kamyonlarına otm. şanzıman mı koydu? Geçen gün baktım, herif trafikte rampa çıkarken sol ayağını cama dayamış, bir elinde de telefon, diğer elide herhalde apış arasındadır, böyle kamyon kullanıyordu. Herifin önünde ani birşey olsa silindir gibi üstünden geçip gider. Şimdi bu herifi yakalayıp önce sol ayağını sağ kulağına sokacaksın, telefon tutan elinide direksiyona yapıştıracaksın sonrada kallavi bir ceza iteleyeceksin, birde üstüne herifi omega3 üretim kazanına atacaksın ki belki bir nebze bir kaç nöron çalışır da akıllanır.
Ben bu mesajın altına imzamı atarım. Ülkemizdeki bu ekmek parası arabeskliğinin bir an önce son bulması lazım. Dolmuşçu trafiğin anasını beller önüne kırar laf edersin ekmek parası. Otobüsçüler bakımsız otobüslerle milletin canına kast ederler ekmek parası. Kamyon yarışa yarışa gider herkesin hayatını tehdit eder birisi indirip sorsa abi ekmek parası 3 çocuğum var. Tamam da kardeşim sen ekmek parası kazanıyorsun da sadece sen mi çalışıyorsun sanki biz daldan topluyoruz. Tamam işleriniz hayatlarınız zor ama layığı ile yapın o zaman benim dolmuşçu otobüsçü tanıdıklarım var onlar layığı ile yapıyor bu işleri onlar da ekmek yiyor demek ki siz bu barzolukları yapıp sadece acıtasyon yapıyorsunuz. İnsanların canını tehlikeye atan ister büyük ister küçük araba kullanan insanları gerçekten çok kınıyorum. Sen orada 10 lira fazla kazanacaksın diye ben sevdiklerimin acısı ile yüzleşirsem ne olacak?

by.gkn
23-12-2015, 07:16
Kartal Tem bağlantı yolunda bizede 3 kere geldi. birisi arka arkaya 2 araca yazmıslar ama bu aralar pek gelmiyor. Genelde kartaldan teme giderken oluyordu sanırım gezici var.
sürekli kullanıyoruz yolu sabit birşey göremedik.

Orada gezici var. Ama hep farklı saatlerde dolanıyorlar genelde. Birde bazen gişelere doğru ters koyuyorlar aracı orada da yakalamış olabilirler.

Berkan
23-12-2015, 07:31
Berkan geçmiş olsun fena öpmüşler :D

Ben de orayı genelde çok hızlı geçiyorum, Allaha şükür birşey gelmedi.

Geçme artık ben diyim. bana 3 arkadaşıma kız arkadasımın calıştığı sirketin patronuna daha 3 gün önce geldi :D

Bu cezalar Berkanı durdurabilir mi? bence durduramaz :D hızlı ceedlere özgürlük :hehe:

Hız limitleyiciyi açıp 80e baglıyorm. 1 haftadır beni sollayan darlayan korna sellektör yapan kamyon minibus vs. kalmadı sen düşün üstüme cıksalar nah basarım o gaza artık :hehe:

abi ne ilginçtir ki banada kartal yolunda geldi yine 96 km ile ??? sıkmasyon olabilir mi diye düşünmedim değil şu an.

Oraya kafam takılıyor boyuna zaten Hakan yol boyu tabelalar 80. 96 %20 aşmış oluyorum ama cezanın biri nasıl %30 aşımı geldi onu anlamadım. Ödedikten sonra itiraz etsek görüntüyü görebiliyormuyuz sırf merak ediyorum :D

bugra_0101
23-12-2015, 08:13

mercedes scania çoğu otomatik vites

SeRKaN
23-12-2015, 08:44
Kartal bağlantı yolunda banada geldi ceza 29.11.2015 tarihinde ne iş anlamadım şimdi

individual
23-12-2015, 10:06
Beklediğim uygulama.

Ben buna çok dikkat eden biriyim.Hatta geçen aylarda bir taksici ile kavga ettim.Neymiş yeşil yanmış arabalar gitmiyor yolu kapatıyoruz diyorum olsun sen git diyordu.

http://www.hurriyet.com.tr/trafikte-yeni-donem-kavsagi-kilitleyene-ceza-geliyor-40030760

Arkadan kessinler cezayıda akıllansınlar artık.

Yogi
24-12-2015, 08:21

aklıma bu geldi :D

http://i64.tinypic.com/2wp4fmv.jpg

imprezaWRC
24-12-2015, 12:24
Geçen akşam Küçükçekmece'den saat 15:00'de çıktım. E-5'ten sahil yoluna Ataköy'den tekrar E-5'e bağlandım. Bayrampaşa yol ayrımına geldiğimde trafik tıkandı bende orası yanyol gibi çalıştığından pembe panter gibi çaktırmadan trafiği bypass edip haliç köprü başlangıcına kadar giderim dedim; Allah cezalarını versin yolun devamını beton bariyer ile çevirmişler. Mecburen Bayrampaşa yönüne döndüm ama 2.köprüye gitmek istemediğim için haliyle merter-zeytinburnu tarafına geldiğim yöne küfür kıyamet geri döndüm. Yeşil'in oradan tekrar e-5'e geçtim. 30dk böyle kaybettim. Çağlayan'dan itibaren dur ve kalkama trafiğine girdim orada da gişelere kadar rahat 45dk gitti. Gişelerden sonraki manzaranın fotoğrafını çektim trafiğin tıkanmasının sebeplerinden biri aşağıda, bilin bakalım ne?
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/IMG_1531_zps88gwlmfm.jpg
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/IMG_1530_zpsebxxufy4.jpg

Yahu arkadaş millet işe mi gitmiyor, saat 17:50'de bu kadar servisin yolda işi nedir. Ayrıca, hepsinin bütün şeritlere dağılması mı gerekiyor. Gişelerden sonra yol biraz genişliyor herifler hepsine yayıldığı gibi polisin durduğu cebe dalıp oradandan ekstra şerit yaratıyorlar.

P.S : Saat 15:00'te küçükçekmece cennet mahallesinden yola çıkan şanssız bedeviyi Kozyatağı'ndaki kutup ayısı saat kaçta şaapmıştır. Cevap 18:00. 3 saatte Kütahya'ya gidiyorum. (daha başka yerlere de gidebiliyorumda neyse...)

Halen yaptık dedikleri yeni yolları arıyorum. İstanbul'da yapılan yolları bulamadığımdan İstanbul dışındakileri arıyorum. Mesela Seyitömer-Bozüyük arası yamalı bohça gibi, İznik-Pamukova arasıda yamalı bohça gibi...vs vs

mert_can 41
24-12-2015, 12:34
gezici mobil eds ler emniyet kemerine bakıyolarmı acaba sinirli bindim arabaya sinirle emniyet kemerini unutmuşum.

imprezaWRC
28-12-2015, 22:50
Akşam 18:00'de Kozyatağı Atatürk caddesinden 2.köprü yoluna girdim ve yaklaşık 500 m sonra olduğum yere yaklaşık 45dk dübel attım. 4 otomobil sürücüsü maddi hasarlı trafik kazasına karışmış. Şimdi bu arkadaşlardan arkalarında trafikte 45 dk aynı yerde kalmalarını sağladıkları sürücüler adına 50.000'er TL tahsil etsinler ki trafiğin ağzına etmemeyi öğrenecek dikkat seviyesinde otomobil kullansınlar, akılları başlarına gelsin.

AliGizda
29-12-2015, 07:23
İstanbul trafiği çığır atladı artık, dün her zamanki gibi Marmaraya bindim. 17:30' da kazlıçeşmeden binip 18:00 olmadan Ayrılıkçeşmesinde iniyordum, dün her durakta abartısız 10 dk. bekledik. İnsan kalabalığı, beklemek yeterince sinir harbi yaşattı insana. 2 dk. bir anons sistemsel aksaklık nedeniyle gecikme yaşanmaktadır falan. Marmarayda metrobüse döndü. Gerçekten yaşanıcak bir şehir değil İstanbul.

imprezaWRC
29-12-2015, 15:24
Ofisten bir arkadaş ile caddedeki dükkanın birinden birşey almaya diye çıktık, ekonomi dibe vurmuş ya, saat 15:00'de ara sokaklardan caddeye çıkamadık. Hep hanım şoförler yollara dökülmüş, tabi sene sonu indirimleri var, bol bol alışveriş yapacaklar.
Hanımlardan kurtulduk bu seferde istisnasız her ara sokakta beton mikseri, hafriyat kamyonu, vinç, ekskavatör ...vs ile karşılaştık tabi çoğu sokak malesef sırf bu araçlar yüzünden çalışmıyor. Sokak başına ve sonuna uyarı işareti koymadıkları içinde sokağa girdikten sonra bu zımbırtılar ile karşılaşıyorsunuz.

Belediye ruhsatları önüne arkasına bakmadan imzalıyor herhalde, bir cadde üzerinde sağlı sollu 5 tane inşaat olur mu ya, gidecek yol yok her yerde kamyon, vinç..vs var. Hay ben bu kentsel dönüşümü... Yahu kardeşim bari bir plana programa oturtsaydınız şu işi, herkesin ruhsatını imzalamasaydınız.

Kar yağsın, otomobilde uzun süre oturacağız gibime geliyor. Otoban açık otopark olur artık.

mimarsertac
29-12-2015, 15:29
Perşembe akşamını merakla bekliyorum. Kar + Yılbaşı trafiği.

BARR
29-12-2015, 15:34
Hakan abi İstanbulda trafik yok ya senin güzergah sıkıntılı ben her yere 10dk...

:D :D :D

MTZ
29-12-2015, 18:05
Beyler bence kaydetmeden çıkalım, new game fln deneriz.

kelalper
29-12-2015, 18:21
Hanım zkuyudan metrobüse bindi ben Kozyatağında evden çıkıp E5 e girene kadar Uzunçayıra gelmişti otobüs. Dedim metroyla gel ben yonca yapıp dönüyorum. Metrodan indiğinde ben otoparka yeni giriyordum.

Low-Rider
29-12-2015, 18:25
Ofisten bir arkadaş ile caddedeki dükkanın birinden birşey almaya diye çıktık, ekonomi dibe vurmuş ya, saat 15:00'de ara sokaklardan caddeye çıkamadık. Hep hanım şoförler yollara dökülmüş, tabi sene sonu indirimleri var, bol bol alışveriş yapacaklar.
Hanımlardan kurtulduk bu seferde istisnasız her ara sokakta beton mikseri, hafriyat kamyonu, vinç, ekskavatör ...vs ile karşılaştık tabi çoğu sokak malesef sırf bu araçlar yüzünden çalışmıyor. Sokak başına ve sonuna uyarı işareti koymadıkları içinde sokağa girdikten sonra bu zımbırtılar ile karşılaşıyorsunuz.

Belediye ruhsatları önüne arkasına bakmadan imzalıyor herhalde, bir cadde üzerinde sağlı sollu 5 tane inşaat olur mu ya, gidecek yol yok her yerde kamyon, vinç..vs var. Hay ben bu kentsel dönüşümü... Yahu kardeşim bari bir plana programa oturtsaydınız şu işi, herkesin ruhsatını imzalamasaydınız.

Kar yağsın, otomobilde uzun süre oturacağız gibime geliyor. Otoban açık otopark olur artık.

Sen artık masa başı bir iş bul bence.

Bu şehir böyle ve çoook uzun süre düzelecek gibi değil. Bilinen birşeyi hergün kendine yaşatıp, kendini yıpratıyorsun.

Ya masa başı bir iş bul yada toplu taşıma başka çözümü yok.

optimus_prime
29-12-2015, 19:17
bugun yine sağlamdı tem

harbiye çıkış 16.55

avcılar varış 19.35

imprezaWRC
29-12-2015, 21:27
Sen artık masa başı bir iş bul bence.

Bu şehir böyle ve çoook uzun süre düzelecek gibi değil. Bilinen birşeyi hergün kendine yaşatıp, kendini yıpratıyorsun.

Ya masa başı bir iş bul yada toplu taşıma başka çözümü yok.
İyi güzel diyorsun da benim gittiğim yerlere ulaşım oldukça kıt, mecburen otomobil ile gitmek durumundayım. Londra, Tokyo, Berlin, Paris, Moskova, St. Petersburg gibi metro ağı olsa o zaman zaten yemişim trafiğinizi diyeceğim.

Low-Rider
29-12-2015, 21:29
İyi güzel diyorsun da benim gittiğim yerlere ulaşım oldukça kıt, mecburen otomobil ile gitmek durumundayım. Londra, Tokyo, Berlin, Paris, Moskova, St. Petersburg gibi metro ağı olsa o zaman zaten yemişim trafiğinizi diyeceğim.

O zaman işi değiştir abi :) Hergün bozuk arabaya binip, bu araba bozuk ya diyerek bir hayat geçmez.

arabasızadam
29-12-2015, 22:09
Bu konuyu okudukça bodruma taşındığım için kendimi Dahada şanslı hissediyorum, sizlere de bol sabırlar diliyorum ��.

imprezaWRC
29-12-2015, 23:18
O zaman işi değiştir abi :) Hergün bozuk arabaya binip, bu araba bozuk ya diyerek bir hayat geçmez.

Seninkide bekarın boşanma hesabı gibi oldu :D

grkm
30-12-2015, 00:53
Bugün :

22:00 - Kartal E5'ten 1. Köprü istikametinde köprüye varış süresi 1sa 42dk.

23:42 - 1.Köprü, Bakırköy 20dk.

Kaza v.s hiç birşey yoktu. Yalnızca trafiğin karşı şeride veriliyor oluşu kaynaklı yoğun trafik.

Değil 3. Köprü , 8. Köprü de inşa edilse fayda etmez bu şehire.

S.Özeren
30-12-2015, 03:02
İstanbul trafiği geçen senenin üstüne %30 daha da koymuş , 4 aydır kendi aracım yok , metrobüs e 4 sokak mesafede oturuyorum huzur tam anlamiyla, akşam saatlerinde tamam çok dolu ama biliyorum ki 20dk sonra evimde olucam :)

XoR
30-12-2015, 07:17
Dün IBB'de birara trafik yoğunluğu %87 diyordu haritanın neredeyse tamamı bordoydu kırmızıda değil bordo :D

bugra_0101
30-12-2015, 07:35
dün ibb trafik %90 ı gördüm beylikdüzünden saat 15:10 da çıktım anadoluya geçtiğimde 19:25 filandı

Ozan Özer
30-12-2015, 07:54
Geçtiğimiz cumartesi akşamı saat 21.05te Ataköy'den çıktım ve 21.30'da Acıbadem'de otoparka girmiştim..
Bir an aylardan temmuz,Silivri-Selimpaşa yaparak eve geri döndüm heralde diye düşündüm..

bugra_0101
30-12-2015, 08:44
Geçtiğimiz cumartesi akşamı saat 21.05te Ataköy'den çıktım ve 21.30'da Acıbadem'de otoparka girmiştim..
Bir an aylardan temmuz,Silivri-Selimpaşa yaparak eve geri döndüm heralde diye düşündüm..

sen çok şanslıymışsın ne diyeyim :D

emir91
30-12-2015, 08:53
Sanki kar yağacak araçla çıkmayın değilde bugün herkez aracıyla çıksın bakalım ne olacak gibi bir açıklama gelmiş sabah normalde olmadıgı kadar insan aracıyla yollardaydı

cheers
30-12-2015, 08:56
Bu eziyete nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum.

mmustu
30-12-2015, 09:05
hacı abi ben 2 senedir doğru yolu buldum :)

İş yerim Seyrantepe de Evim Seyrantepe de :) yürüyerek 15 dakikada işe gidebiliyorum.
Sabah 07:30 mesai başlangıcı ben 07:00 de yataktan kalkıyorum Akşam normal mesai bitişi 17:30 ben 18:30 da akşam yemeğimi bile yemiş oluyorum.

Sabah akşam en az 2şer saat trafikte harcanan kayıp gerçekten hayat kalitesi içinde rezalet bir durum :)

onursumer
30-12-2015, 09:08
hacı abi ben 2 senedir doğru yolu buldum :)

İş yerim Seyrantepe de Evim Seyrantepe de :) yürüyerek 15 dakikada işe gidebiliyorum.
Sabah 07:30 mesai başlangıcı ben 07:00 de yataktan kalkıyorum Akşam normal mesai bitişi 17:30 ben 18:30 da akşam yemeğimi bile yemiş oluyorum.

Sabah akşam en az 2şer saat trafikte harcanan kayıp gerçekten hayat kalitesi içinde rezalet bir durum :)

aşağı yukarı bende aynı durumdayım, daha başka turlu ıstanbulda artık yaşayamam zaten :)

jeffy
30-12-2015, 09:18
İzmir de trafik çekilmez diye düşündükçe girip bu başlığı okuyup şükrediyorum halimize.. hoş bizim burdada gidişat pek parlak olmasada hala en yoğun saatlerde bucadan karşıyakaya 45 dk da gidebiliyorum (çevreyolundan tam olarak 40 km bahsettiğim mesafe)..

Birde İstanbulda yaşayan bir abimin bundan 3-4 sene evvel istanbula taşınmayı düşünürken söylediği bir söz vardı ' Oğlum işyerinle evin aynı binada olacaksa gel burası öyle güzel' diye..

Allah size sabır versin arkadaşlar..

aslan
30-12-2015, 14:21
An itibari ile trafikten haberi olan varmı?

volume81
30-12-2015, 15:16
An itibari ile trafikten haberi olan varmı?

https://pbs.twimg.com/media/CXetHabWcAA9ghv.jpg:large

bu akşam eve nasıl gideriz bilmiyorum :)

S.Özeren
30-12-2015, 15:18
valilik kar uyarısı yaptığı zaman millet daha çok araba çıkartıyor galiba :D totomuz donmasın kaya kaya gideriz hesabı takılıyolar

wolrath
30-12-2015, 15:24
allah belasini versn ya. kavaktan cikamadik. kavacik yolu daha beykoz baglantisinda tikanmis. sahile döndük orasi da pasabahceye gelmeden tikandi simdi. lanet olsun guya erken ciktik.

imprezaWRC
30-12-2015, 15:55
Ben daha çıkmadım bekliyorum. Ya iyice beter olacak ya da rahat rahat evime gideceğim.

volkan_gs
30-12-2015, 16:14
yola çıkmamış varsa çıkmasın hiç nerdeyse orda kalsın beyler kadıköyden acıbademe 2 saatte geldim hayatımda böyle bir şey görmedim

Ufuk
30-12-2015, 16:17
yola çıkmamış varsa çıkmasın hiç nerdeyse orda kalsın beyler kadıköyden acıbademe 2 saatte geldim hayatımda böyle bir şey görmedim

Bizim buradan bilfenin oraya çıkmam 1 saat sürdü abi :)

ice
30-12-2015, 16:30
Allah kurtarsin :)

volkan_gs
30-12-2015, 16:34
Bizim buradan bilfenin oraya çıkmam 1 saat sürdü abi :)

hahah şaka gibi ya yuh :D

imprezaWRC
30-12-2015, 21:45
Ofisten normal saatte çıktım, trafiğe takılmadan eve vardım.

dragstar
30-12-2015, 21:54
bayrampaşadan mecidiyeköye e5 den 2 saat 10 dk sürdü

Kadyr
30-12-2015, 22:00
avrupadan anadoluya hala bordo nasıl iş bu

Dragger
30-12-2015, 22:05
TEM felaket cidden, ağır vasıtalar da yola çıkmış.

Kadyr
30-12-2015, 22:11
valla ben yarın güzel bir yazı hazırlıcam valilik beyaz masa vs neresi varsa yazıcam.en azından kar yağdığı zaman trafiğe çıkan araçlarda kış lastiği şartı aransın. yolu kapatanada ticarilere uygulanan ceza uygulansın. hususilerde kar yokken lastik şartı aranmayabilir belki ama kar varsa kış lastiği olmayıp yolu kitleyen kazaya sebebiyet veren herkes milletin hakkına giriyor. buna bir çözüm getirilmeli yoksa millete işkence oluyor yazık insanlara.

aslan
25-02-2016, 07:44
Burası ümraniye burdan çıkış yok :)
http://s24.postimg.org/nxd3xb379/20160225_081247.jpg
http://s13.postimg.org/sljor5uqf/20160225_081320.jpg

individual
25-02-2016, 08:10
Sarı renk ile çerceve aldığım araç sahipleri yüzünden ve bu zihniyet yüzünden daha çok biz trafik tartışması yaparız.Adamların gitti yönde trafik durmuş hala gitmeye çalışıyorlar ve diğer mavi ile belirtiğim araç sahiplerini bekletiyorlar.

http://i.hizliresim.com/Wk4LZQ.jpg (http://hizliresim.com/Wk4LZQ)

PiscocuK
25-02-2016, 08:14
sarı lacivert günün anlam ve önemini hatırlatmış :D

geçen haberlerde bu sarı kutunun içindeki arkadaşlara yeşil bile yansa gidecekleri yönde trafik duruyorsa hareket etmemeleri, aksi taktirde ceza yiyeceği ile ilgili bir haber çıkmıştı

şimdi bunlara kaydımı?

individual
25-02-2016, 08:17
sarı lacivert günün anlam ve önemini hatırlatmış :D

geçen haberlerde bu sarı kutunun içindeki arkadaşlara yeşil bile yansa gidecekleri yönde trafik duruyorsa hareket etmemeleri, aksi taktirde ceza yiyeceği ile ilgili bir haber çıkmıştı

şimdi bunlara kaydımı?

Valla şuan sarı alanı onlara ben yaptım ama yolda yok yani ceza'da yok.

Olsa zaten haberlerde ne biçim olay bu nerde bu devlet diye isyan ederler.

Zamanında HGS'den ceza yiyen bir adamı izliyorum tv'de bağrıyor kızıyor falan sunucu soruyor hiç kaçak geçiş yaptınızmı diyor 3-5-10-bilemedin 20 kez kaçak geçiş yaptım diyor :)

Ceza gelince'de isyan ediyor :)

Berkan
25-02-2016, 08:22
Valla her kalabalık kavsakta aynı hikaye var bizim burdada benzeri daha miniği var iş cıkısı saatinde evlere senlik oluyor eğerki takılırsam bir bosluk bulup yolun obürt tarafaına kendimi atana kadar cekmiyorum elimi kornadan

Kadyr
25-02-2016, 08:28
bu taralı alan olayı yayılması lazım ozaman bu kekolar azalır belki

aslan
25-02-2016, 08:45
Sarı renk ile çerceve aldığım araç sahipleri yüzünden ve bu zihniyet yüzünden daha çok biz trafik tartışması yaparız.Adamların gitti yönde trafik durmuş hala gitmeye çalışıyorlar ve diğer mavi ile belirtiğim araç sahiplerini bekletiyorlar.

]
Kadir'im söz uçar yazı kalır derler bu yazımda burada dursun

O taralı alan uygulamasına geçilsin o sarı kare içerisine aldıgın araçların geçmemesi gerekiyor diyorsun ya eğer yeşil ışık yanıpta geçmesinler adamı vurmazlarsa neyim
He bunuda şimdiden söyleyeyim gün gelir lazım olur

34btr1907
25-02-2016, 09:07
ters yönde ışık yok sanırım , o sarı olan sıra akşama kadar beklemesi lazım o yolun akması açılması için

imprezaWRC
25-02-2016, 09:42
Aslan, senin o işyerinin olduğu caddede çok değil 5 sene öncesine kadar boy boy plazalar yoktu. Şimdi buldukları her yere plaza diktiler daha da dikmeye devam ediyorlar. Sen orada çalışmaya devam et, bir kaç sene sonra anca hafta sonları evci çıkarsın, hafta içi köşedeki otelde kalırsın.
Ayrıca orası ümraniye değil ormaniye, orada sen istersen heryeri taralı alan yap sallayan çıkmaz orada trafik değil orman kanunları geçerli. Tuhaf yer, And. yakasında nefret ettiğim yerlerden bir tanesidir.

individual
25-02-2016, 09:46
Birde arkadaşlar birşey merak ediyorum.

İsteyen herkez bir tane örnek olarak VW crafter alıp serviscilik yapabiliyormu ?

Yani belediye yada trafik plaka sormuyormu özel bir yetki lazım değilmi ?

Sağda solda ana yollarda kavşaklar göbeklerde hep park etmiş servis görüyorum.Mesela saat 17:00'dan sonra maslak'da servislerin parkı yüzünden yaya olarak bile yürümek zor.

aslan
25-02-2016, 09:48
Aslan, senin o işyerinin olduğu caddede çok değil 5 sene öncesine kadar boy boy plazalar yoktu. Şimdi buldukları her yere plaza diktiler daha da dikmeye devam ediyorlar. Sen orada çalışmaya devam et, bir kaç sene sonra anca hafta sonları evci çıkarsın, hafta içi köşedeki otelde kalırsın.
Ayrıca orası ümraniye değil ormaniye, orada sen istersen heryeri taralı alan yap sallayan çıkmaz orada trafik değil orman kanunları geçerli. Tuhaf yer, And. yakasında nefret ettiğim yerlerden bir tanesidir.

Abi ne yapalım ekmek parasına taa buraya geldik Sultangaziden

Hedef 2023 İstanbulda boş arazi kalmayacak heryer plaza gökdelen olacak tam gaz ileri

Arenimo
25-02-2016, 10:12

http://i.hizliresim.com/Wk4LZQ.jpg (http://hizliresim.com/Wk4LZQ)
Ya bakiyorum istanbuli ozledim mi ulan bir insan gram ozleme mi ya ? Bunu amerikada yaptiginda 500 usd cezayi kitliyolar 3 haftadir araba surerken paronoyak oldum yemin ederim hayatimda uymadgim kadar kurallara uyuyorum uyamayana da baya sinirleniyorum ama uymayanlar ya turk ya meksikali zaten hahaha

Yigit-Y
25-02-2016, 10:15
O an idam edilseler aslinda kimse kirmizida gecemez.

Bizim ulkede cezalar caydirici olmaz emniyet seridi kirmizi isik idamla cezalandirilirsa

Kimse o g.t korkusu ile yapamaz baska bir caresi yok :)

darkmoon
25-02-2016, 10:20
bunca plaza gökdelen yapılıyor hepside güya kapış kapış satılıyor güya olmıyanlarda zaten türke satmıyor yatırım olsun diye araplar zengin ıraklı kürtler falan alıyor..

Basit bir tespit gece o gökdelenler yolundan geçin onların altları avm üstleri normal residance daireler evlerdir.. çoğu kap karanlık tek tük ışık görürsünüz yani oturan yoktur fazla.. ama sorsanız hepsini satmışlardır.

zaten bu inşaat sektörüdeki balon patladı patlıycak yada şöyle söyliyim elbet bir gün patlıycak.. 1 senedir 2 senedir evlerini satamayan insanlar biliyorum.. ama kağıt üstünde herşey mükemmel ..

imprezaWRC
25-02-2016, 10:30
bunca plaza gökdelen yapılıyor hepside güya kapış kapış satılıyor güya olmıyanlarda zaten türke satmıyor yatırım olsun diye araplar zengin ıraklı kürtler falan alıyor..

Basit bir tespit gece o gökdelenler yolundan geçin onların altları avm üstleri normal residance daireler evlerdir.. çoğu kap karanlık tek tük ışık görürsünüz yani oturan yoktur fazla.. ama sorsanız hepsini satmışlardır.

zaten bu inşaat sektörüdeki balon patladı patlıycak yada şöyle söyliyim elbet bir gün patlıycak.. 1 senedir 2 senedir evlerini satamayan insanlar biliyorum.. ama kağıt üstünde herşey mükemmel ..

Bende merakla bu balon ne zaman patlayacak onu bekliyorum. Büyük bir kesim arsızlaştı ve çevresindekilerin gazıyla çalışmaya başladı. Dediğinde de haklısın satıldı denilen evlerde ışık yok. Yeni projelerde de sorarsan son daire kaldı diyorlar. Birader sen daha inşaatı bitirmeden nasıl hepsini sattın, kime sattın. Adam Kozyatağı'nda pazar kurulan sokağın içine apartman yapıp 1,5 milyon TL fiyat biçiyor, içimden al o daireyi kıvır kulağına sok diyorum.

Day Walker
25-02-2016, 10:33
İş yerim Ümraniye / Tepeüstünde Buıyakada

Sabah 08:00 mesai başlangıcı akşam 17:00 bitiş ama nalet yerde öyle trafik oluyoki geçen gün sadece tepeüstünden çıkmak 30 dk sürdü. Bu arada evim zeytinburnunda :mad:

Şimdi yönetim sabah 07:30 akşam 16:30 için görüşecekmiş. Amk sabah köründe kalkıyoruz zaten işe gitmek için bide şimdi bu çıktı. Bıktırdı bu trafik walla :mad:

darkmoon
25-02-2016, 10:50
parasal imkanı olan niye dururki istanbulda hiç anlamam. ek gelirin bir yerden bir gelirin varsa istanbulda durulmaz..

istanbul en güzel 15 gün 20 gün çekilir... tatile gelip gezip tozup eşi dostu görüp gidiceksin.. en güzel istanbul o 15-20 günlük istanbul tadımlık keyiflik tam kıvamında ondan fazlası gene stress sinir gerginlik öfke yaratır..

aslan
25-02-2016, 10:59

Sabah 08:00 mesai başlangıcı akşam 17:00 bitiş ama nalet yerde öyle trafik oluyoki geçen gün sadece tepeüstünden çıkmak 30 dk sürdü. Bu arada evim zeytinburnunda :mad:

Şimdi yönetim sabah 07:30 akşam 16:30 için görüşecekmiş. Amk sabah köründe kalkıyoruz zaten işe gitmek için bide şimdi bu çıktı. Bıktırdı bu trafik walla :mad:

Oğuz abi onaylanırsa bizdede aynı olacak çalışma saatleri ama sadece Avrupa yakasında oturanlara

Ufuk
25-02-2016, 11:15
Aslan abi orası fsm sanayi sitesinin yanından hekimbaşına giden yol mu ? Ben geçen çengele giderken köprü kilit diye o yola girdim. Allahım anlatamam.. Nasıl iğrenç bir deneyimdi..

enesy
25-02-2016, 11:25
Bu haftasonu araçla izmirdeydim.

İnciraltı - Feribot olan kısım balçova sanırım ilçe.

Orada bir yol var ki Allah kurtarsın o yola gireni.

İstanbulda yine arada akıyor trafik kontak kapatacak kıvama gelmiyor çoğu zaman. Bordo iken bile ufak ufak akıyor ana yollar.

İzmir gibi yerlerde kitlendiği zaman akmıyor da kilitlenip kalıyor.

Özet : İstanbulun trafiğini s....m , ama öyle izmirde trafik yok bura süper istanbullular falan değil.

darkmoon
25-02-2016, 11:28
izmirdede trafik var ankaradada ama istanbulun trafiği ile mukayese edilmez.. ben 4.5 saatte bostancıdan beylikdüzüne gittiğimi bilirim..

4.5 saatte uçakla ülkeler arası yolculuk edersin.. arabayla şehirler arası yolculuk edersin.

enesy
25-02-2016, 11:33
izmirdede trafik var ankaradada ama istanbulun trafiği ile mukayese edilmez.. ben 4.5 saatte bostancıdan beylikdüzüne gittiğimi bilirim..

4.5 saatte uçakla ülkeler arası yolculuk edersin.. arabayla şehirler arası yolculuk edersin.

Ya benimde çok var saatlerce yolda kaldığım ettiğim , bu konuda da var mesajım hatta.

İş için İzmir Bursa Ankara Antalya sık sık gidiyorum.

Ama ben şunu anlamıyorum cidden. Buralarda da trafik var . Hele buralarda bazı yerler var trafiğin içinden çıkılmıyo bazı saatlerde. Bizim köprüden beter , e5 ten beter oluyor.

İstanbul zaten olamaz hiç bir yerin trafiği onu anlıyorum ama istanbul çekilmez izmire yerleşin , ankara süper diye bir durum yok abi genel olarak.

Trafiksiz şehir arıyorsak yozgat , kütahya falan olabilir ama ;);):o

GKS
25-02-2016, 11:41
istanbulun yaşanıcak yer olmaktan çıkalı 10 sene oldu.

darkmoon
25-02-2016, 11:48
Ya benimde çok var saatlerce yolda kaldığım ettiğim , bu konuda da var mesajım hatta.

İş için İzmir Bursa Ankara Antalya sık sık gidiyorum.

Ama ben şunu anlamıyorum cidden. Buralarda da trafik var . Hele buralarda bazı yerler var trafiğin içinden çıkılmıyo bazı saatlerde. Bizim köprüden beter , e5 ten beter oluyor.

İstanbul zaten olamaz hiç bir yerin trafiği onu anlıyorum ama istanbul çekilmez izmire yerleşin , ankara süper diye bir durum yok abi genel olarak.

Trafiksiz şehir arıyorsak yozgat , kütahya falan olabilir ama ;);):o

bizim seferihisarda ev var inan yazları izmire giriyorum sizin ordada otoban çıkışı birde bir köprü altı var orda deli trafik var.

bence büyükşehirlerde yaşanmaz izmiri istanbulu yok ama istanbul ön planda tabi.

izmirde taşınma derken mantık senin düşündüğün gibi değil.. istanbullu izmire taşınıcam derken çoğu çeşmedir urladır izmirin çevre yerlerine yerleşmekten bahsediyor.. bizim için birsaatlik iki saatlik yollar önemsiz açık oldukdan sonra.. sizin için oralar ama şehrin çeperleri yada dışı.

enesy
25-02-2016, 11:57
bizim seferihisarda ev var inan yazları izmire giriyorum sizin ordada otoban çıkışı birde bir köprü altı var orda deli trafik var.

bence büyükşehirlerde yaşanmaz izmiri istanbulu yok ama istanbul ön planda tabi.

izmirde taşınma derken mantık senin düşündüğün gibi değil.. istanbullu izmire taşınıcam derken çoğu çeşmedir urladır izmirin çevre yerlerine yerleşmekten bahsediyor.. bizim için birsaatlik iki saatlik yollar önemsiz açık oldukdan sonra.. sizin için oralar ama şehrin çeperleri yada dışı.

Abi bu arada ben istanbulda yaşıyorum :) Hemde trafiğin ağababasında Çekmeköy de oturuyorum Ofisim Etiler de .

Ben oralara sık sık gidiyorum iş için vs. İzmir yorumunu o deneyimlerime istinaden yazdım

aslan
25-02-2016, 12:01
Aslan abi orası fsm sanayi sitesinin yanından hekimbaşına giden yol mu ? Ben geçen çengele giderken köprü kilit diye o yola girdim. Allahım anlatamam.. Nasıl iğrenç bir deneyimdi..

Ümraniye nikah sarayının önündeki yol bende yeni geldim buraya tam bilmiyorum buraları tam olarak

XoR
25-02-2016, 12:54

Yakında otel gibi vardiyaya doğru gideceksiniz :)

Bence şöyle olmalı 07:00-15:00 işlerin kalanını servisde yada hızlıca evine varacağın için evde tamamlayıp mesaiyi bitireceksin.

Sabah Ataşehir Bomonti 15 dk'da geliyorum. Birazdan çıkacam eve gidecem 30-35 dk sürüyor köprü trafiği sebebiyle :D

Ama hepsinden kurtuluyorum inşallah Nisan 15'de bu şehri terk ederek :)

Day Walker
25-02-2016, 13:00

Bence şöyle olmalı 07:00-15:00 işlerin kalanını servisde yada hızlıca evine varacağın için evde tamamlayıp mesaiyi bitireceksin.

Sabah Ataşehir Bomonti 15 dk'da geliyorum. Birazdan çıkacam eve gidecem 30-35 dk sürüyor köprü trafiği sebebiyle :D

Pazar günüm güzel geçerse bende ümraniyeden kurtulacağım :D

imprezaWRC
25-02-2016, 13:30

Hayırdır nereye gidiyorsun.

FurkanÇ
25-02-2016, 13:37
fotoğrafını koyduğunuz yerde sarı ile belirtilen yerdeki sürücüler siddin sene hareket edemez o taralı bölge sistemi gelirse orası berbat bir yer

aslan
25-02-2016, 13:46
Tam trafik rahatladı derken bu adamda üzerindeki yükün önlemini pek almamış ki aracın üzerinden kayarak yolun ortasına düştü
Allahtan arkasında araba yoktu yoksa aracın camından içeri girse gerisini düşünün artık
http://s13.postimg.org/qvz91cp1z/20160225_101037.jpg

emresener
25-02-2016, 14:25
bu sahil yolu ne olacak ne zaman bitecek
yeşilköyden gelik'e 1 saatte gider olduk yaw.
dönüştede ara sokak kaldırım falan derken 2 saate nişantaşından yeşilkye gidiyorum :)

kesici
25-02-2016, 15:23
dönüştede ara sokak kaldırım falan derken 2 saate nişantaşından yeşilkye gidiyorum :)

Çooook uzun sürecek bence. Tüp geçit, k.çekmece marmaray inşaatı derken yıllar sürebilir.

Bugün saat 14:10-14:45 B.evler'den, Kadıköy'e geldim. Çok mutlu etti bu seyahat beni :)

AliGizda
25-02-2016, 15:30
İstanbul' da kesinlikle ve kesinlikle toplu taşıma kullanımı yaygınlaştırılmalı, ve herkesin altına 'Şirket otomobili' verilmemeli. Şirket yakıtını koyuyo, bakımını yapıyor diye insanlar tuvalete bile arabayla gider oldu.

Trafikte insanların birbirine saygısı yok. Hele kadın şöförler, cin olmadan adam çarpmaya çalışırlar. Ek şeritten gider gider kafadan kaynak yapmaya çalışırlar vs vs. Ben Kuyumcukent' te çalışıyorum şu anda 17:10' da servisler kalkıyor, 17:30 Marmaray' da oluyoruz 18:00 en geç Ayrılıkçeşmesinde oluyorum. Dert yok, trafik yok :)

Berkan
25-02-2016, 15:35

kanka cok beklersin daha transti yolu kaldırcaklar ve parti parti yapacaklar ilk sizin otaraftan başladı nisana kadar devam galiba. git gel 3lü olcak benim anladıgım

Slmcnsl
25-02-2016, 15:44

selam ,

senle aynı ofiste çalışmıyoruz di mi? =)
bende buyaka kuledeyim bizimkilerde 7.30-16:30 için görüşüyorlardı geçen.
gerçi ben çekmeköyde oturduğum için çok takılmıyorum trafiğe.
anadolu grubun önünde 45 dakika beklediğimi bilirim saçma sapan.

aslan
25-02-2016, 15:50
selam ,

Siz hangi firmadasınız?

Kahn23
25-02-2016, 15:53
Burda trafik namına hiçbişey yok nerdeyse.
Trafik ışıkları yok mesela :D

BARR
25-02-2016, 15:54
Hadi trafik yok diye Kıbrısa taşınalım hepimiz :D

Evrenoz
25-02-2016, 16:03
Bangkok'u gördükten sonra yatıp kalkıp İstanbul'a şükrediyorum...

arm
25-02-2016, 16:07
Haftada 1 günüm trafikte geçiyor

enesy
25-02-2016, 16:14
selam ,

Salim yıllardır köfte yemiyoruz :)

En son bıraktığımızda ben Novartisteydim sen Limak ta :)

emresener
26-02-2016, 08:39
kanka cok beklersin daha transti yolu kaldırcaklar ve parti parti yapacaklar ilk sizin otaraftan başladı nisana kadar devam galiba. git gel 3lü olcak benim anladıgım

bu sabah bir bomba daha galerianın arkasından kaçıyorduk onuda kapamışlar :D
en güzeli sabah taksiyle atrium ordan metrobüs canavar gibi :D
ztn eylülde kısmetse b.evlere taşınıyoruz o zmn metrobüsten devam..

şirketten araba veriyorlar sırf eve gidip gelme problem diye nişantaşında bırakıyorum :D

Berkan
26-02-2016, 08:42
bu sabah bir bomba daha galerianın arkasından kaçıyorduk onuda kapamışlar :D
en güzeli sabah taksiyle atrium ordan metrobüs canavar gibi :D
ztn eylülde kısmetse b.evlere taşınıyoruz o zmn metrobüsten devam..

şirketten araba veriyorlar sırf eve gidip gelme problem diye nişantaşında bırakıyorum :D

şimdi adını unuttmda eski holiday inn'in önünden geçen parke taşlı yolumu diyosun daha geçen gün geçtim niye kapalıymıs be :D

XoR
26-02-2016, 08:47
Hayırdır nereye gidiyorsun.

Kısmetse Antalya patron

Berkan
26-02-2016, 08:49
Kısmetse Antalya patron

Kallavi bir güle güle yapmak lazım ozaman :hehe:

XoR
26-02-2016, 08:50
şimdi adını unuttmda eski holiday inn'in önünden geçen parke taşlı yolumu diyosun daha geçen gün geçtim niye kapalıymıs be :D

hiççç ibneliğine :D :D

XoR
26-02-2016, 08:51
Kallavi bir güle güle yapmak lazım ozaman :hehe:

inşallah görüşmeler var olumlu geçsinde kurtulayım şu şehirden :)

Mantık basit istanbul kazancını başka bir ilde yakalayabiliyorsan hayat güzel oluyor :)

emresener
26-02-2016, 09:03

dünde açıktı zaten :D bugün kapamışlar. ataköyden doğru girip galerianın otoparkına geçtiğin yok. marinaya doğru giden. o artık yoohhhh :D

by.gkn
26-02-2016, 09:10
Burası ümraniye burdan çıkış yok :)
[IMG]http://s24.postimg.org/nxd3xb379/20160225_081247.jpg[IMG]
[IMG]http://s13.postimg.org/sljor5uqf/20160225_081320.jpg[IMG]

Buradan her sabah geçiyorum sanayinin oradan gelip üsküdar yönüne bağlanıyorum. Eğerki oradaki firmaların iş başlangıç saatine yaklaşırsan vay oranın haline. Heryer servis ve bu servisler artık taksiciden, minübüsçüden, otobüsçüden çok çok daha saygısızca (içimden geçen kelimeler çok çok farklı) araç kullanıyorlar. Son zamanlarda yolda en çok sinirimi bozan araçlar bu servis araçları. Kural diye bir şey yok onlar için tüm yollar onların. Zaten büyük çoğu eski toplu taşıma şöförü ve o alışkanlığı devam ettiriyorlar geri kalanının da büyük bölümü onlara özendiğinden yandan kaynak yapmak, kafalarına göre istedikleri yerde yolcu almak bırakmak, sol şeridi bırakmamak vs. vs. bu olay uzar gider. İçinde adam akıllı kullananda belki vardır ama çok nadir olduğundan denk gelmiyor artık.

Bu arada servis araçlarını şikayet edebilecek bir yer var mı?

imprezaWRC
26-02-2016, 11:04
Kısmetse Antalya patron

Hayırlı olsun, dolu ve aşırı yağışların olduğu zamanlara dikkat et. Otomobiline kapalı otopark ayarla :)

XoR
26-02-2016, 11:08
Hayırlı olsun, dolu ve aşırı yağışların olduğu zamanlara dikkat et. Otomobiline kapalı otopark ayarla :)

Arabayıda satacam gitmeden :)

Dünyanın en güzel arabası şirket arabası varken ne gerek başkasına :D

orhansah
26-02-2016, 11:39
dünde açıktı zaten :D bugün kapamışlar. ataköyden doğru girip galerianın otoparkına geçtiğin yok. marinaya doğru giden. o artık yoohhhh :D

ee otoparka nasıl giriliyo :D

imprezaWRC
26-02-2016, 11:51
Arabayıda satacam gitmeden :)

Dünyanın en güzel arabası şirket arabası varken ne gerek başkasına :D

O zaman koy cilasına rahvan gitsin :D

derece43
26-02-2016, 12:08
Biraz toplu taşıma kullansın herkes hem gelişir gün geçtikçe iyi kötü karısı çocuğu adamı dedesi ebesi apaçisi arabayla çıkıyo keyfi valla yine iyi bence bu trafik...

darkmoon
26-02-2016, 12:11
inşallah görüşmeler var olumlu geçsinde kurtulayım şu şehirden :)

Mantık basit istanbul kazancını başka bir ilde yakalayabiliyorsan hayat güzel oluyor :)

orda sen motor alırsın herkesin garajında bir motor var.. :) al bir scooter bak keyfine. :)

XoR
26-02-2016, 12:32
orda sen motor alırsın herkesin garajında bir motor var.. :) al bir scooter bak keyfine. :)

Aynen müdür tiril tiril gezerim :D

emresener
26-02-2016, 14:25
ee otoparka nasıl giriliyo :D

hemen göbekten içeri giriyorsun. mal kabulun ordan dolambaçlı bişekilde otoparka uğraştırıyor.

Day Walker
26-02-2016, 14:44
selam ,

Selam,

hangi kuledesin ?

Ben 1. kule gerçi herkes biliyo Aksigorta genel müdürlükteyim :)

Wankel Batu
01-03-2016, 10:50

zeytinburnu mu ?
abi valla yazini okuyunca uykum kacti , gözlerim acildi
Allah kolaylik sabir versin abi hergun cekilicek ezziyet degil valla

Day Walker
01-03-2016, 11:11
zeytinburnu mu ?
abi valla yazini okuyunca uykum kacti , gözlerim acildi
Allah kolaylik sabir versin abi hergun cekilicek ezziyet degil valla

Saolasın :)

Sabahları çok sıkıntı yok servis 06:40 da alıyo 07:20 de şirketteyiz.

ama akşamları için bişey diyemiyorum geçen 17:00 paydos 19:00 eve gittim altıma kaçırmak üzereydim yeminle :hehe:

MBuğra
01-03-2016, 12:45
Su otogar yolundaki sagmalcilar viyadugundeki calisma beni delirtiyor. Koymuslar 2 tane kasis, onun trafigi ta mahmutbeye ulasiyor.

burak_2885
01-03-2016, 13:05
Su otogar yolundaki sagmalcilar viyadugundeki calisma beni delirtiyor. Koymuslar 2 tane kasis, onun trafigi ta mahmutbeye ulasiyor.

Bak ben hayatımda böyle beyinsiz bi hareket görmedim. O kasislerin trafiğide haliç'e kadar vuruyor. Kafayı yicem herakşam. Allahtan 32M hattı Bayrampaşa sapağından giriyor

ckrc
01-03-2016, 13:09
Dun maca gitmek icin alemdagdan 18;00 da ciktim arabayi stadin altina park edip, tribune cikma surem maksimum 3 dk koltuga oturdugum anda volkanin gol atacagi serbest vurusu kullaniyorduk.
Gidilen yol 25 km toplam sure 120 dk
Dakikada 0.208 kmetre ortalama ile gitmisim ki ortalama bir insan yuruyerek dakikada 0.083 mt yurudugunu varsayarsak hizli gittigimi bile soyleyebilirim

mimarsertac
02-03-2016, 12:53
http://www.hurriyet.com.tr/servisciler-d-100u-kapatti-40062605 Trafikte yaptıkları yetmediği gibi bir de yol kapatıyorlar.

SULTANOGLU
02-03-2016, 13:04
yahu banane aldıkları sözden. ben mi verdim sözüde yolumu kapatıyorsun. yiyiyorsa gitsene sözü verenin önünede orda yapsana protestonu. birde gazeteye verdikleri ilan kadar komik bişey görmedim. sigarayı bıraktık sözümüzü tuttuk. sizde sözünüzü tutun, inanıyoruzki şu ana kadar sadece ertelenmiştir ama yerde kalmayacaktır. aklınıza sıçim.

Ufuk
02-03-2016, 13:21
Benide hasdal-okmeydanı bağlantı yolunda ki tümsek sinir ediyor. Nurtepe viyadüğünün tam girişinde. Sekip sekip karteri değdiriyorum yere.

imprezaWRC
02-03-2016, 13:25
http://www.hurriyet.com.tr/servisciler-d-100u-kapatti-40062605 Trafikte yaptıkları yetmediği gibi bir de yol kapatıyorlar.

Adamlarınki akıl değil saksı. Sana söz verip sözünü tutmayanın önünde git yap ne yapacaksan. Adam gelip yol kapatıyor; arkada hastası olan vardır, çocuğu havale geçiriyordur, ambulans vardır, itfaiye vardır.

AliGizda
02-03-2016, 15:27
Dün Mahmutbey gişelerde kaza varmış, Yandex sağolsun arkalardan bi yoldan götürdü beni hem para ödemedim yola, hemde hiç dur kalk yapmadan Büyükçekmece' ye gittim. Ama çok karanlık ve çok ıssız bir yoldan gittim.

burak_2885
02-03-2016, 15:29
Dün Mahmutbey gişelerde kaza varmış, Yandex sağolsun arkalardan bi yoldan götürdü beni hem para ödemedim yola, hemde hiç dur kalk yapmadan Büyükçekmece' ye gittim. Ama çok karanlık ve çok ıssız bir yoldan gittim.

TEM in altından sağlı sollu yılan gibi giden yan yol o. Ücret ödemiyorsunuz ama bazı yerler çok ıssız (yolunuzu kesseler kimse duymaz öyle bi yol :D ) ve bazı yerlerde ışıklar falan var. Ama tabi trafiğe takılmaktansa ordan gitmek daha mantıklı

aslan
02-03-2016, 15:37
Tam iş çıkış saati yagmurda başladı trafik birazdan felç ,kazamız mübarek olsun

AliGizda
02-03-2016, 15:39
TEM in altından sağlı sollu yılan gibi giden yan yol o. Ücret ödemiyorsunuz ama bazı yerler çok ıssız (yolunuzu kesseler kimse duymaz öyle bi yol :D ) ve bazı yerlerde ışıklar falan var. Ama tabi trafiğe takılmaktansa ordan gitmek daha mantıklı

Aynen aynen :) İlk kez gittim o yoldan ve bana Ağva yollarını anımsattı. Aynen aynen çok ıssız ve karanlık yollardan geçtim, köy gibi vallahi.

Berkan
02-03-2016, 16:04
Aynen aynen :) İlk kez gittim o yoldan ve bana Ağva yollarını anımsattı. Aynen aynen çok ıssız ve karanlık yollardan geçtim, köy gibi vallahi.

hem yanyol var bide altınsehir vs.nin arkasından dolanın yol var 3. secenek tayakadın yolu var sag saol hep bag bagce tarla seklinde güzel alternatifler bunlar :D

MBuğra
02-03-2016, 16:07

Maskodan ileri olimpiyat - altinsehir yolundan mi goturdu, ben nerefrysr her gun geciyorum. Hakikaten karanlik yollardir ama ben daha bi sikintisini gormedim.

Aksine otogar yolunda bagcilarin oradan giderken gupegunduz yukaridan lastik yuvarladilar. Resmen keyfi olarak birilerine kaza yaptirmak icin, baska hic bir aciklamasi yok olayin. Neyse Allah'tan saniyelerle ben kurtardim da, arkamdaki cok zor topladi arabayi. O zaman arac kameram yoktu kaydedemedim bu olayi.

Bazi insanlar bazen insanlar.

individual
02-03-2016, 16:30
Benide hasdal-okmeydanı bağlantı yolunda ki tümsek sinir ediyor. Nurtepe viyadüğünün tam girişinde. Sekip sekip karteri değdiriyorum yere.

Sırf o tümsek'den dolayı o yola girmiyorum valla :)

Ufuk
02-03-2016, 17:06
Sırf o tümsek'den dolayı o yola girmiyorum valla :)

Arkadakiler sövsede 4'lü yakıp 2.vitese kadar düşüp geçiyorum. Yoksa cidden karteri kırarım orada.

individual
02-03-2016, 17:10
Arkadakiler sövsede 4'lü yakıp 2.vitese kadar düşüp geçiyorum. Yoksa cidden karteri kırarım orada.

Valla ben 1-2 kez emniyet şeridine girdim yavaşladım ama orda bile arkadan gelenler vardı.Belediye düzeltmiyor nedense sanırım bilerek öyle bırakıyorlar 2.köprü yolu biraz açık olsun diye.

AliDogukan
02-03-2016, 17:10
Arkadaşlar,abiler ; bu ay içerisinde arabayla İstanbula geleceğim bir kaç evrak işlemi için.İlk defa İstanbul içinde araba kullanmış olacağım.Çok sıkıntı çeker miyim uçakla mı gelmeliyim dersiniz ?

AliDogukan
02-03-2016, 17:11
Edit yok,Osmaniye'den geleceğim.

Ufuk
02-03-2016, 17:15
Valla ben 1-2 kez emniyet şeridine girdim yavaşladım ama orda bile arkadan gelenler vardı.Belediye düzeltmiyor nedense sanırım bilerek öyle bırakıyorlar 2.köprü yolu biraz açık olsun diye.

Bende anlam veremiyorum kocaman tümsek var bide oraya yokuş aşağı millet kaptırıp 100le falan giriyor.
2.köprüden giden kamyonete şirket arabasına koymaz o tümsek zaten. Olan bize oluyor :D

mrtysn
02-03-2016, 17:16
Bak ben hayatımda böyle beyinsiz bi hareket görmedim. O kasislerin trafiğide haliç'e kadar vuruyor. Kafayı yicem herakşam. Allahtan 32M hattı Bayrampaşa sapağından giriyor

Halicioglu-Basaksehir tam 2 saat. Net yarim saat oynatti o kasisler, inadina yapimis dupeduz.

i-vtec07
02-03-2016, 17:16
Arkadaşlar,abiler ; bu ay içerisinde arabayla İstanbula geleceğim bir kaç evrak işlemi için.İlk defa İstanbul içinde araba kullanmış olacağım.Çok sıkıntı çeker miyim uçakla mı gelmeliyim dersiniz ?

Yazın araba aldım ben sıkıntı yaşamazsın pek . Navigasyon falan varsa iyi olur . Bide trafikte beklemek var sadece .

onursumer
02-03-2016, 17:20

sol ayak antremanı ile gelsen yeterli ***** trafik :D

şuan show var istanbulda

http://i.hizliresim.com/E8p3r8.jpg

AliDogukan
02-03-2016, 17:36

şuan show var istanbulda

Hafif bi tırsma geldi resmi görünce :D

Hangi saatler arası İstanbul'a girecek şekilde ayarlamamı önerirsin abi ? İşim İTÜ ye gideceğim

*MERT
02-03-2016, 17:55
sabah 5.30 da gelin gece 12.30 1 giibi çıkın derim

Dou
02-03-2016, 17:57

şuan show var istanbulda

FSM anadolu-avrupa yonu o kadar kotu degilmis yahu, daha kotulerini gorduk.

ES353
02-03-2016, 18:22

Yaninda baski balata getir ne olur ne olmaz ve islerini gece 12 sabah 6 arasi hallet yoksa tirt :) saka bi yana istanbul sabah 7 aksam 10 arasi full dolu oluyor. Oglen 12.00 14.00 arasi biraz daha rahat o saatler arasina sigdirirsaniz pek sorun yasamazsiniz

johnie
02-03-2016, 18:30
yağmur yağdı yine yandex 8 numara gösteriyor.

Allahtan ev iş yakın, uzak olanlara Allah sabır versin :(

onursumer
02-03-2016, 18:32
Hafif bi tırsma geldi resmi görünce :D

Hangi saatler arası İstanbul'a girecek şekilde ayarlamamı önerirsin abi ? İşim İTÜ ye gideceğim

trafik her saatte var aslında ama oğlen biraz daha sakin

11 gibi istanbula giriş yapın oğlen 4 e kadar tüm işlerinizi bitirmeye çalışın , sonrasında kalıcak biryeriniz varsaoraya gidin ve gece 12 ye kadar trafik sakinleşmeden yola çıkmayın derim :)

tahirunal
02-03-2016, 20:45
Bugün bomontinin hali :(

http://i68.tinypic.com/x3e3us.jpg

imprezaWRC
02-03-2016, 21:04
Onu bunu bilmem de İBB'nin Atatürk Caddesi çıkışında bir panosu var o panoda ne zaman Ataşehir'i kırmızı gösterse frene basmadan gidiyorsun, ne zaman yeşil gösterse yol bildiğin duvar örülmüş gibi oluyor. İBB dalga mı geçiyor nedir.

Zero
02-03-2016, 21:09
Onu bunu bilmem de İBB'nin Atatürk Caddesi çıkışında bir panosu var o panoda ne zaman Ataşehir'i kırmızı gösterse frene basmadan gidiyorsun, ne zaman yeşil gösterse yol bildiğin duvar örülmüş gibi oluyor. İBB dalga mı geçiyor nedir.

Bazen o tabelalarda bilinçli olarak yönlendirme yapıldığı geliyor aklıma..

Ufuk
02-03-2016, 21:13
Bugün bomontinin hali :(

http://i68.tinypic.com/3e3us.jpg

Okuldan geç çıktığım günlerde trafik dağılana kadar sana gelicem yoksa eve dönerken yaşlanıyorum...

by.gkn
02-03-2016, 21:41

sabahlarıda ümraniye yönünden üsküdara giderken tantavi tünelinin oradaki dakika gösteren tabelada altunizade 30 40 dk arası yazıyor üsküdar 10 dk nasıl bir sistem anlamadım hiç :D

ckrc
03-03-2016, 00:46

Kardesim hic dert etme, iki yan aynalarina onune baktigin kadar bakar ol, ve sakin ol hic bir sikintisi yok istanbul trafiginin.
Ben su an kucuk yerlerde araba kullanirken geriliyorum, ayna kontrolu yok, trafik aliskanligi olmadigindan yola cikarken, yoldan cikarken kontrol yok ankarada bile soforler sadece ama sadece serit degistiriken o aynalara bakiyorlar
kucuk yerlerde daha tehlikeli ve dikkat gerektiren sekilde arac kullaniyorsun.

dasemert
03-03-2016, 01:07

uçakla gelmeniz daha iyi olur bence :)

XoR
03-03-2016, 07:17
Sabah evden 10 dakika geç çıktım ***** sabah wc'si :D normalde 05:55 çıkıyorum 06:10 civarı hareket ettim köprüyü 06:45 zor geçtim arkadaş 10 dakika bu kadarmı fark eder. Nasıl bir şehirde yaşıyoruz ben anlamadım.

Avrupa Anadolu geçişi pert olmuştur bu sabah. Ben geçerken beyaz Fiat 500 XL mavi Golf 7'ye fena patladı gözümün önünde Golf'üm tüm airbaglar açıldı

Berkan
03-03-2016, 07:30
Sabah evden 10 dakika geç çıktım ***** sabah wc'si :D normalde 05:55 çıkıyorum 06:10 civarı hareket ettim köprüyü 06:45 zor geçtim arkadaş 10 dakika bu kadarmı fark eder. Nasıl bir şehirde yaşıyoruz ben anlamadım.

Avrupa Anadolu geçişi pert olmuştur bu sabah. Ben geçerken beyaz Fiat 500 XL mavi Golf 7'ye fena patladı gözümün önünde Golf'üm tüm airbaglar açıldı

içersen okadar vodkayı sabah tuvalatte ayin yaparsın geç kalırsın tabi hepsi müstahak :hehe: :p

XoR
03-03-2016, 07:38
içersen okadar vodkayı sabah tuvalatte ayin yaparsın geç kalırsın tabi hepsi müstahak :hehe: :p

Sabah sabah yakıt ortalaması 6 lt'ye çıktı tepem attı valla :D

KÖROĞLU
03-03-2016, 08:17

Uhh o nasıl bir uyanma saati ya, 7:10 kalkıp hem hanımı bırakıp hem kendim işe varıyorum.

Allah yardımcınız olsun vallahi, şükrettim şuan halime.

XoR
03-03-2016, 08:27
Uhh o nasıl bir uyanma saati ya, 7:10 kalkıp hem hanımı bırakıp hem kendim işe varıyorum.

Allah yardımcınız olsun vallahi, şükrettim şuan halime.

Her sabah 05:30 kalkıyorum Pazar hariç 06:45 işbaşı :) ama 13:00 - 14:00 arası işten çıkıyorum ve trafik derdim olmuyor o yüzden erken kalkmayı hiç dert etmiyorum açıkcası :)

2.5 V6 Tdi arabayla 5,5 litre ortalama yakaladım :D

http://i.hizliresim.com/lj9pBE.jpg

ES353
03-03-2016, 09:49
Her sabah 05:30 kalkıyorum Pazar hariç 06:45 işbaşı :) ama 13:00 - 14:00 arası işten çıkıyorum ve trafik derdim olmuyor o yüzden erken kalkmayı hiç dert etmiyorum açıkcası :)

2.5 V6 Tdi arabayla 5,5 litre ortalama yakaladım :D

http://i.hizliresim.com/lj9pBE.jpg

05:30 nedir ya ? ben 8:30 da kalkınca isyan ediyorum :D valla asıl oscar ödülü sana verilmeli :D

XoR
03-03-2016, 09:57
05:30 nedir ya ? ben 8:30 da kalkınca isyan ediyorum :D valla asıl oscar ödülü sana verilmeli :D

2000 yılından beri böyle olduğu için fazlasıyla alıştım :D

AyrtonSenna
03-03-2016, 09:58

Tembellik başa bela biz sabah 06:30 işe gitmiş oluyoruz kardeş :D Şaka bi yana artık yollar o kadar berbat ki bu hafriyat kamyonları servis araçları felan yolları felç ediyor ya bir insan Maltepe'den Erenköye 1 saatte gidermi gidiliyor işte.:D Birde bugün kombo oluyo hem Kazaskerde hem Küçükyalıda pazar olunca bu bir buçuk saate çıkıyor işe gidiş ve dönüş saatleri.

Thracian
03-03-2016, 10:56

@alidogukan uçağa bin gel. telefonuna UBER uygulamasını indir. 42j7d referansıyla üye ol. 40TL ücretsiz yolculuk kazan. Eğer yanında farklı bir telefon var ise ona da yükle onuda kendini referans göster. oradan da 2 tane ücretsiz 40 tl kazan. 3 yolculukta tek kullanımlık 40tl ücretsiz kazan. kalanına da ücretli uber kullanırsın. zaten burada otopark parası, köprü parası, trafik yorgunluğu yerine VIP Vitolarla yolculuk et.

*Referans bana aittir. isteyen herkes üye olabilir.

Thracian
03-03-2016, 10:58
Şunu söylemeyi unutum. Uber taksilerle neredeyse aynı ücreti alıyor. Totalda 2-5 TL fark olur uzun mesafede. oda konforuna rahatlığına şöförün maganda olmayışına fazlasıyla değer.

Ayrıca Atatürk havaalanından biniş veya varış 150TL sabit fiyat. Sabiha Gökçen 100TL sabit fiyat olması lazım. Eğer gideceğin yer yakınsa havaalından çkana kadar otobüsle gidebilirsin

XoR
03-03-2016, 11:33
410 günlük kabus başlıyor 5 Mart Cumartesi itibariyle

http://www.hurriyet.com.tr/istanbul-trafiginde-410-gun-surecek-metro-insaati-cilesi-40063018

İstanbul'da Mecidiyeköy Metro İstasyonu 3. Etap inşaat çalışmaları nedeniyle inşaat alanı trafiğe kapatılacak. 5 Mart Cumartesi günü saat 23.00'ten itibaren başlayacak olan ve 410 gün sürmesi planlanan çalışmaların, İstanbul trafiğini olumsuz yönde etkilemesi bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı çalışmaları nedeniyle Mecidiyeköy'de, trafik akışı için yeni düzenleme yaptı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Mecidiyeköy metro istasyonu 3. etap çalışmaları nedeniyle, inşaat alanı trafiğe kapatılacak.

Day Walker
03-03-2016, 12:46
Trafige çıkılmaz hafta sonu

Gerçi geçen haftada öyleydi bıktık artık

XoR
03-03-2016, 12:52
Trafige çıkılmaz hafta sonu

Gerçi geçen haftada öyleydi bıktık artık

Haftaiçi haftasonu vs ayrımı kalmadı artık her saniyesi trafik bu şehrin çünkü bu kadar insanı ve arabayı kaldıracak yollara sahip değiliz.

Keşke her gün bayram olsa diyorum ama oda senede 2 defa sadece :)

Istanbul'da yaşayanlar harici Istanbul'a günlük iş, turistik amaçlı giren çıkan insan sayısı yapılan ölçümlere göre 2,5 milyon kişi civarında :)

Sivas nüfusundan fazla Sivas'lı yaşıyor Istanbulda :D Sivaslılar yanlış anlamasın en büyük örnek olduğu için bunu kullandım :)

Ferhat_V
03-03-2016, 13:01
Koray abi bu inşaat alanı neresi oluyor zorlu nun önündeki cadde mi?

IbizaFR150
03-03-2016, 13:03
Bu hafta eğitim için Maltepe-Bostancı-Kadıköy civarında gezdim, öğlen 4'te maltepe'den çıktığımda e-5 kilit,ara sokaklarda kamyonlar, yollar çukur-tümsek..
Dünyanın neresinde bu kadar kamyon vardır normal trafiğin veya sokakların içinde bilmiyorum. Şahsen bir sürücü olarak kamyonların varlığından nefret ediyorum. Trafiğin içine eder,yolun içine eder,sıçrattıklarıyla arkasındaki arabanın içine eder, kaplama lastiği yolda fırlar kaza yaptırır, 100+ hızla gider,kaza yapar katliam olur. Neyse bir iki madde daha sayarsam ağır yazıcam.

XoR
03-03-2016, 13:07
Koray abi bu inşaat alanı neresi oluyor zorlu nun önündeki cadde mi?

Yok Mecidiyeköy kardeşim Cevahirin karşısı oluyor haritaya göre

TolgaUs
03-03-2016, 13:18
13:20

https://www.youtube.com/watch?v=ELjABcDTHHg

Birkan61
03-03-2016, 13:43
Avrupadan anadoluya zaten geçiş yok gibiydi, artık belli saatlerde kontak kapanacak belliki :)

Bozulsun start stoplar, yakılsın debriyaj balataları, felç olsun sol ayaklar

bide bizim gibi fakir manuel araç sahiplerine Allah sabır versin :D

o bişe değil metrobüstede insan trafiği var artık ne halt yiyeceğiz belli değil

KÖROĞLU
03-03-2016, 13:55
[QUOTE=XoR;8065322]Her sabah 05:30 kalkıyorum Pazar hariç 06:45 işbaşı :) ama 13:00 - 14:00 arası işten çıkıyorum ve trafik derdim olmuyor o yüzden erken kalkmayı hiç dert etmiyorum açıkcası :)
2.5 V6 Tdi arabayla 5,5 litre ortalama yakaladım :D QUOTE]

Çalışma sistemi ist. için süper. En trafiksiz saatler sayılır.

2013 te yerleştim ist'a 2 yıl kaldım. 2013 ile 2015 arasında kullandığım tüm güzergahlarda yoğunluk baya baya arttı.

Yaşarsak 10 sene sonrasını merak ediyorum açıkçası.

imprezaWRC
01-04-2016, 12:52
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/770x0/56fe489cc03c0e2f7ce0d1b9

TEM’de 500 hafriyat kamyonuyla eylem (http://www.hurriyet.com.tr/temde-500-hafriyat-kamyonuyla-eylem-40079397)

Yapın yapın eylem yapın, 7/24 sokak arasında bile gezinen benim çünkü, 10:30'dan önce otobana çıkan benim çünkü, gecenin bir vakti boş kasa ile 120-130km/h basan benim çünkü, insan gibi çalışıp yaşamak istiyorlarmış, sen önce insan gibi kullan o kamyonu.
Dah geçen gün Kazasker'de ara sokakta az kaldı eziliyordum; herifçioğlu ara sokakta Allah ne verdiyse gaz pedalına basmış gidiyordu, ara sokaktan çocuk çıksaydı o hızla çocuğu altına alırdı. Ara sokakta bile hız rekoru kırdıklarına göre birşeylere çok fazla güveniyorlar.

individual
01-04-2016, 13:01
İstanbul trafiğinde trafik ışıkları temsili

http://i.hizliresim.com/8ZXGkr.jpg (http://hizliresim.com/8ZXGkr)

Dodoo
01-04-2016, 13:05

Işıklarda ne zaman geçip geçilmeyeceğini öğrenemedi bir türlü akılsızlar. Yani tamam sana yeşil yanıyor olabilir, ama önün tıkalı görüyosun hala girip diğer tarafı tıkıyorsun inatla.

imprezaWRC
01-04-2016, 13:09

http://i.hizliresim.com/8ZXGkr.jpg (http://hizliresim.com/8ZXGkr)

Trafik ışığına gerek yok, oraya trafik polisi koy aynı etki olur. Veya, kimseye sormadan bir kavşak düzenlemesi yapsınlar, sabah-öğle-akşam aynı görüntüyü görürsün.
Çekmeköy Metro Garden'ın orada kimin bilgisine başvurdularsa, kapalı kanal yapmak yerine açık kanal yaptılar. Dünya kadar genişlikteki yol daraldı. Şu saatte git yine trafik vardır. Birçok yerde yeterli genişlikte kaldırım varken adamlar kaldırımı iki şerit genişliğine çıkardılar, peşin peşin aldıkları otopark paraları ve vergilere rağmende otomobillere bir cep yapmadılar. Bakınız minibüs caddesi, bayar caddesi...vs yol çoğu yerde tek şeride düşüyor.

Berkan
01-04-2016, 13:13
hafriyat kamyonlarının alayının sporgazetesi.

arnavutköy - hadımköy tek şerit gidiş yolunda iki tanesi arka arkaya giderken boslugu görünce sollıyim dedim 2sini ne mümkün tam geçtim karsı seride o sırada benim onümdekide kendi onundekini sollmaya çıktı tabiki üstüme kırmak suretiyle hiç umrunda degilim herifin, herneyse korna kıyametten sonra vatandaşın sollayıp seride girmesi vs derken ve kadran 120 olmuş ve ben herifi daha yeni geçmeye başlıyorum :fire:

imprezaWRC
01-04-2016, 13:13
Işıklarda ne zaman geçip geçilmeyeceğini öğrenemedi bir türlü akılsızlar. Yani tamam sana yeşil yanıyor olabilir, ama önün tıkalı görüyosun hala girip diğer tarafı tıkıyorsun inatla.

Öyle durumda otopark sistemleri gibi yukarı kalkan platform olacak, senin yolunu tıkayan egoist o platform ile yukarı kalkacak sende asfalt yoldan devam edeceksin, o egoistin gideceği yol açılsa bile ceza olarak paltformda 15dk bekleteceksin bak bakalım bir daha egoistlik yapıyor mu.

individual
01-04-2016, 13:14
Trafik ışığına gerek yok, oraya trafik polisi koy aynı etki olur. Veya, kimseye sormadan bir kavşak düzenlemesi yapsınlar, sabah-öğle-akşam aynı görüntüyü görürsün.
Çekmeköy Metro Garden'ın orada kimin bilgisine başvurdularsa, kapalı kanal yapmak yerine açık kanal yaptılar. Dünya kadar genişlikteki yol daraldı. Şu saatte git yine trafik vardır. Birçok yerde yeterli genişlikte kaldırım varken adamlar kaldırımı iki şerit genişliğine çıkardılar, peşin peşin aldıkları otopark paraları ve vergilere rağmende otomobillere bir cep yapmadılar. Bakınız minibüs caddesi, bayar caddesi...vs yol çoğu yerde tek şeride düşüyor.

Abi katılıyorum geçen gün şişli meslek lisesi kavşağı hep böyle olur polis var şişliden çağlayan yönüne gidice %90 her zaman açık olur sabah bizi tutuyor yolumuz açık ama durun diyor okmeydanından gelenler mecidiköy'e gitmeye çalışıyor ama kilit yani 30 dakka beklersin onlara gel gel yapıyor.Nasıl bir kafa var anlamıyorum bu polislerde.

MTZ
01-04-2016, 13:19

TEM’de 500 hafriyat kamyonuyla eylem (http://www.hurriyet.com.tr/temde-500-hafriyat-kamyonuyla-eylem-40079397)

Yapın yapın eylem yapın, 7/24 sokak arasında bile gezinen benim çünkü, 10:30'dan önce otobana çıkan benim çünkü, gecenin bir vakti boş kasa ile 120-130km/h basan benim çünkü, insan gibi çalışıp yaşamak istiyorlarmış, sen önce insan gibi kullan o kamyonu.
Dah geçen gün Kazasker'de ara sokakta az kaldı eziliyordum; herifçioğlu ara sokakta Allah ne verdiyse gaz pedalına basmış gidiyordu, ara sokaktan çocuk çıksaydı o hızla çocuğu altına alırdı. Ara sokakta bile hız rekoru kırdıklarına göre birşeylere çok fazla güveniyorlar.

Böyle bir rezillik olamaz, sabah neredeyse yarım saat kitlenip kaldım bu hayvanlar yüzünden. Kamyon yasağına uymayan bunlar, Orman yollarında karşıdan gelene bakmazsızın son hız virajlara ortalayarak giren bunlar, Yarısında ne sigorta var ne birşey, Hız sınırı tanıdıkları yok birşey yok hala eylem peşindeler. İnşaat işiyle uğraşmamıza rağmen şu harfiyat kamyonlarından nefret eder oldum son birkaç senede, heryerde kamyon var artık. Hiç bir düzenleme yok

İbrahim Erdem
01-04-2016, 13:22
Trafik ve uçmuş ev kiraları yüzünden iş ilanlarında İstanbulu eliyorum. Varsın biraz az kazanayım. Gerçi hesaba vurunca trafikte ziyan olan yakıt ve fahiş kiralarla cebe giren para pek değişmiyor. İşten çıkınca daha az yorgun olup daha fazla vaktin olması da artısı.

clioGT
01-04-2016, 13:22

abi kazasker kentsel dönüşüm şantiye sahası zaten efsane. kamyonundan yıkımına herşey efsane.

Tholl-ga
01-04-2016, 14:48
https://www.youtube.com/watch?v=X2NBy29aQC4

Mercedesin yeni bisikleti

Dodoo
01-04-2016, 14:48
abi kazasker kentsel dönüşüm şantiye sahası zaten efsane. kamyonundan yıkımına herşey efsane.

Minibüs yolunu, cadde ile minibüs yolu arasındaki yolları, her yeri kilitliyorlar. E zaten tren de yok şuan, haftaiçi alakasız saatlerde bile trafik işkence olabiliyor.

Shadow_Dancer
01-04-2016, 15:47
Hafriyatcı tayfasının pek çogu, yaptıgı sefer başına para kazanıyor. O sebeple günde 14-15 saatini direksiyonda geçirenler var, aralarında pek çogu ayakta durmak için kimyasal kullanıyor.,denetim felan hak getire, ödedigi cezayı umursamıyor bile çogu şirket. Böyle yaşayan adamdan saygı , kural beklemek pollyannacılık olur.

imprezaWRC
01-04-2016, 16:45
Hafriyatcı tayfasının pek çogu, yaptıgı sefer başına para kazanıyor. O sebeple günde 14-15 saatini direksiyonda geçirenler var, aralarında pek çogu ayakta durmak için kimyasal kullanıyor.,denetim felan hak getire, ödedigi cezayı umursamıyor bile çogu şirket. Böyle yaşayan adamdan saygı , kural beklemek pollyannacılık olur.

Trafik polisi hep aynı yerde duruyor. Bunlar geçerken de saygılarından arkalarını dönüyorlar. Bizim bilmediğimiz bir emir falan var herhalde veya bunların dokunulmazlıkları var ki umursamadan kullanıyorlar.
Nişantepe'de kantar var, oraya boncuk gibi diziliyorlar. Göbekten dönerken bir tanesi oğlumun bulunduğu taraftan dalıyordu, yani büyük konuşmayayım ama o an canlı yayına bağlarlar an ve an izlersiniz o şoförün başına gelecekleri.
Bir Altur'a birde bu hafriyatçılara ayar oluyorum.

imprezaWRC
01-04-2016, 16:58

Göktuğ, sen birde Ethem Efendi'ye bak, tüm cadde sağlı-sollu inşaat halinde ve ben bugüne kadar şikayetlerim haricinde 1 tane belediye görevlisi görmedim ki gelip denetlesin alooo napıyorsunuz kimden izin aldınız da sokağı kapattınız demiyor. Sabah girdiğin sokağa akşam giremiyorsun hatta bırak akşamı öğlen sabah geçtiğin yerden geçemiyorsun. Çobanın tekini sokağın başına koymuşlar, herifin ne dediğini anlamak mümkün değil, önce herifi dilenci, tinerci..vs sanıyorsun sonra el işaretlerinden anlıyorsun ki ilerideki inşaatta çalışıyormuş, hasbamlar beton döküyorlarmış. Dök tabi birader, benim en sevdiğim ses beton pompası sesi zaten.
Kazıdan çıkan suyu aynen yola boca ediyorlar, sokakta çamur içinde bir yandan offroad bir yandan da rafting yapabilirsin, yoksa da bu tip hobilerin olur. Adam 5.katı yıkıyor ama 2.kata su sıkıyor ki etraf tozlanmasın. Tabi hem su boşa gidiyor hem adrese ulaşmıyor hemde amacına ulaşmıyor, etraf toz bulutuna bürünüyor.
Yemin ettiler işte heryere inşaat yapacaklar. Sonra ilk depremde göreceğiz bakalım kaç tanesi ayakta duruyor. Adını sanını ilk defa duyduğun şirketler türedi. Herkesi para hırsız bürümüş, bina çürük olmasa dahi gidip yalandan çürük raporu alıyorlar hop kentsel dönüşme giriyor hop yeni yetme bir müteahhit geliyor.

Tüm bunlar olurken, pek mantıklı belediye de, rutin her sene yaptığı kaldırım taşı değişikliğini organize ediyor. Bir önceki taş yerinde duruyor adamlar sokağı kapatmış taş yenileme yapıyor. Birileri para kazansın tabi aç kalmasınlar. Sonra çok lazımmış çok da geniş yol varmış gibi İnönü caddesine bisiklet yolu yapıyor.

Shadow_Dancer
01-04-2016, 17:00
Trafik polisi hep aynı yerde duruyor. Bunlar geçerken de saygılarından arkalarını dönüyorlar. Bizim bilmediğimiz bir emir falan var herhalde veya bunların dokunulmazlıkları var ki umursamadan kullanıyorlar.
Nişantepe'de kantar var, oraya boncuk gibi diziliyorlar. Göbekten dönerken bir tanesi oğlumun bulunduğu taraftan dalıyordu, yani büyük konuşmayayım ama o an canlı yayına bağlarlar an ve an izlersiniz o şoförün başına gelecekleri.
Bir Altur'a birde bu hafriyatçılara ayar oluyorum.

Hafriyat durursa ekonomi durur, o yüzden gereken yerlere talimat gidiyordur mutlaka. Periyodik aralıklarla akşam haberlerinde yalandan denetimleri görüyoruz hepimiz.. Güzel PR çalışması yapıyor abiler. Çakar-siren takan hak yemeyi beis görenler, minibüsçü servisçi tayfası, hafriyat kamyonları, dizel arabanın torkuna güvenen panelvancı tayfa ve şirket arabasıyla atar sevdalıları oldugu müddetçe bu trafik siksen düzelmez..

Day Walker
01-04-2016, 19:41
Kemerburgaz tarafında roll yapıyo şerefsizler arabalar yaklaşamıyo bile

Adamın belinde silah olsa o ıssız yolda sıkıp kaçar bunlara bıktık artık

Onu-R
02-04-2016, 13:02
Bugünkü ekstrem trafiğin bir sebebi olmalı. Bilen var mı

Ufuk
02-04-2016, 13:16
Bugünkü ekstrem trafiğin bir sebebi olmalı. Bilen var mı

hava güzel günlük güneşlik. Bahar geldi. :) Sonuç budur

imprezaWRC
11-04-2016, 10:35
Esenyurt tarafında işim vardı iptal ettim. 2.köprüde intihar vakası nedeniyle trafik resmen durdu. Oradan kaçtım 1.köprüye gideyim dedim baktım orada da polis yolu tutmuş. Bu kadar trafiği sıkıntılı yerde bir yerden bir yere gidebilmek için devletin tüm imkanları elinin altındayken sen bir ordu adamla Mercedes'i tercih ediyorsun, bu kadar adamda sabahın köründen beri seni bekliyor.

Cumartesi günü de değişiklik olsun diye caddeye gitmeye niyetlenmiştik. 2 saatlik dolanma neticesinde (evden çıkış ve caddeye varış ve tekrar eve dönüş dahil toplam 2 saat) başlarım sizin caddenize de diye eve döndük, oğlanı ilk defa yol tuttu midesi bulandı garibimin benim başıma ağrılar saplandı.

Bence şu an trafik iyi durumda, daha beter olması için geri gelen Suriye'li, İran'lı, Irak'lı...vs'lerede ücretsiz otomobil ve yakıt evrsinler onlarında da canı can onlarda trafikte eksik olmasınlar gezinsinler.

Yakında akıl sağlığımı yitirip mad max'deki araçlardan biriyle yola çıkıp çarpa çarpa trafiği açacağım. Yeter ya hakikaten yeter. Canı isteyen ara sokağı trafiğe kapatıyor beton döküyor, yıkım yapıyor. Canı isteyen yol çalışması yapıyor, canı isteyen gidiyor köprüde çiçek ekiyor, canı isteyen sokağın trafik yönünü değiştiriyor, canı isteyen helikopter yerine bir ordu adamla yolu kesip trafiğe çıkıyor, canı isteyen köprüde intihara kalkışıyor, ya birader git evinde intihar et sanki benim derdim tasam yok amk. Aç aygazı daya ağzına evinde intihar et, bu kadar adam senin yüzünden sefil olmak durumunda mı?

burak_2885
11-04-2016, 11:34
Esenyurt tarafında işim vardı iptal ettim. 2.köprüde intihar vakası nedeniyle trafik resmen durdu. Oradan kaçtım 1.köprüye gideyim dedim baktım orada da polis yolu tutmuş. Bu kadar trafiği sıkıntılı yerde bir yerden bir yere gidebilmek için devletin tüm imkanları elinin altındayken sen bir ordu adamla Mercedes'i tercih ediyorsun, bu kadar adamda sabahın köründen beri seni bekliyor.

Cumartesi günü de değişiklik olsun diye caddeye gitmeye niyetlenmiştik. 2 saatlik dolanma neticesinde (evden çıkış ve caddeye varış ve tekrar eve dönüş dahil toplam 2 saat) başlarım sizin caddenize de diye eve döndük, oğlanı ilk defa yol tuttu midesi bulandı garibimin benim başıma ağrılar saplandı.

Bence şu an trafik iyi durumda, daha beter olması için geri gelen Suriye'li, İran'lı, Irak'lı...vs'lerede ücretsiz otomobil ve yakıt evrsinler onlarında da canı can onlarda trafikte eksik olmasınlar gezinsinler.

Yakında akıl sağlığımı yitirip mad max'deki araçlardan biriyle yola çıkıp çarpa çarpa trafiği açacağım. Yeter ya hakikaten yeter. Canı isteyen ara sokağı trafiğe kapatıyor beton döküyor, yıkım yapıyor. Canı isteyen yol çalışması yapıyor, canı isteyen gidiyor köprüde çiçek ekiyor, canı isteyen sokağın trafik yönünü değiştiriyor, canı isteyen helikopter yerine bir ordu adamla yolu kesip trafiğe çıkıyor, canı isteyen köprüde intihara kalkışıyor, ya birader git evinde intihar et sanki benim derdim tasam yok amk. Aç aygazı daya ağzına evinde intihar et, bu kadar adam senin yüzünden sefil olmak durumunda mı?

En son bi intihar vakasında iki kadın adama "atlıcaksan atla binlerce insan seni bekliyor" diye feryat etiklerinde savunduğum için tepki çekmiştim çevremde. Tabi ki insanların binlerce derdi var intihar etsin ölsün demem hiçbir canlı ölümü hak etmez ama o köprüde ki trafik de ciddi bir hakka tecavüzdür benim gözümde. Sabah saatlerinde oluyor bu 1.köprüde trafik Yenibosna'lara kadar ilerliyor

ozzywan
11-04-2016, 12:41
evet burdan duyuralım o zaman, köprüden atıp kendini öldürmek isteyen arkadaşlar lütfen çok beklemeyin korkuluklara çıkınca.

BARR
11-04-2016, 12:41

pazar 14:00 gibi bahçeşehirden çıktım mahmutbey-batışehir vs bomboş, sonra viraja bi geldim ordan maslağa kadar dur kalk 16:00da sahildeydim, Pidebanda kavurmalı Pide yedim 45dk sürdü sonra kalktım geri döndüm.

Nasıl fantezi?

AliGizda
11-04-2016, 13:09
Cumartesi günü nişanlım yemeğe davet etti kıramadım gelirim dedim, saat 18:00' da yola çıktım Yandex' te 1.30 saat yazıyordu yol, köprüye Beylerbeyinden katıldım ve tam 45 dakika köprüye çıkmam sürdü. totalde 2 saatte Büyükçekmece' ye ulaştım. Köprü trafiği artık çekilmez bir hal aldı, hele birde Beylerbeyinde solda kaynak yapanlar var ki tam tadından yenmiyor.

imprezaWRC
11-04-2016, 13:12
pazar 14:00 gibi bahçeşehirden çıktım mahmutbey-batışehir vs bomboş, sonra viraja bi geldim ordan maslağa kadar dur kalk 16:00da sahildeydim, Pidebanda kavurmalı Pide yedim 45dk sürdü sonra kalktım geri döndüm.

Nasıl fantezi?

Pazar günü hafriyat, inşaat...vs çalışması yasak, ayrıca 16:00 ve sonrasında ahım şahım bir trafikte olmuyor. Bahçeşehirden kalkıp caddebostan sahile gelmek yerine Florya sahile de gidebilirdin :D

Cumartesi günü inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sen aynı fanteziyi haftaya Cumartesi günü dene. Ayrıca ben otobanda frene bile basmadım ki sadece tümseklerden oradan buradan gitmeyeyim diye yolu uzatıp otobana çıkıyorum, yoksa iç yoldan gitsem de aynı sürede Suadiye'ye varabilirdim. Sorun tamamen şehir içinde, heryer kamyon, beton mikseri kaynıyor, hepside aynı anda anlaşmış gibi sokakları kapatmışlardı. Cumartesi dolu riski var diye bende otomobili anahtar istemeyen kapalı otoparklı bir yere park etmek istediğim için o manyaklığı yaşadım. Yoksa ofisin otoparkına atardım oradan da yürümemek için taksiye binerdim iş biterdi. Dolu yağmadı, otomobil elimde patladı, deli gibi stres yaşadım, oğlanın midesi bulandı, hanımla trafik yüzünden birbirimize girdik. Sırf şu dolu riski ve eşimin caddeye gidelim ısrarından bu oldu. Normalde ben haftasonu bu kadar strese girmiyorum hatta hiç girmiyorum. Sabah kahvaltıdan sonra çıkıyoruz bütün yollar bizim.

Özet: Sen kendine eziyet etmişssin, pide yemek için o kadar fantezi yapılmaz :D

imprezaWRC
11-04-2016, 13:16
evet burdan duyuralım o zaman, köprüden atıp kendini öldürmek isteyen arkadaşlar lütfen çok beklemeyin korkuluklara çıkınca.

Bak ben hayatımda iki tane intihar eden tanıdım. İkiside hiç beklemeden hayatlarına son verdiler. Biri köprüyü tercih etti, otomobilinden indiği gibi aşağıya atladı, biri de kendi iş yerinde mesai bitimini tercih etti; herkesi göndermiş, ışıkları ve perdeleri kapatıp kendini asmış. Orada yazdıklarımı anlamamak için enerjini tüketme.

BARR
11-04-2016, 13:21
Pazar günü hafriyat, inşaat...vs çalışması yasak, ayrıca 16:00 ve sonrasında ahım şahım bir trafikte olmuyor. Bahçeşehirden kalkıp caddebostan sahile gelmek yerine Florya sahile de gidebilirdin :D

Cumartesi günü inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sen aynı fanteziyi haftaya Cumartesi günü dene. Ayrıca ben otobanda frene bile basmadım ki sadece tümseklerden oradan buradan gitmeyeyim diye yolu uzatıp otobana çıkıyorum, yoksa iç yoldan gitsem de aynı sürede Suadiye'ye varabilirdim. Sorun tamamen şehir içinde, heryer kamyon, beton mikseri kaynıyor, hepside aynı anda anlaşmış gibi sokakları kapatmışlardı. Cumartesi dolu riski var diye bende otomobili anahtar istemeyen kapalı otoparklı bir yere park etmek istediğim için o manyaklığı yaşadım. Yoksa ofisin otoparkına atardım oradan da yürümemek için taksiye binerdim iş biterdi. Dolu yağmadı, otomobil elimde patladı, deli gibi stres yaşadım, oğlanın midesi bulandı, hanımla trafik yüzünden birbirimize girdik. Sırf şu dolu riski ve eşimin caddeye gidelim ısrarından bu oldu. Normalde ben haftasonu bu kadar strese girmiyorum hatta hiç girmiyorum. Sabah kahvaltıdan sonra çıkıyoruz bütün yollar bizim.

Özet: Sen kendine eziyet etmişssin, pide yemek için o kadar fantezi yapılmaz :D

Cumartesi şöle yaptım; 13:00'te Bahçeşehirden çıktım, Halkalı Soyak Olimpiya Kent'e birini bıraktım, ordan Basın Express>TEM>Sarıyer Sahil arkadaşımı aldım, İstinye park'a geçtim, Ordan karşıya Caddebostana gittim Jumbo Burgere sonra caddede arabayı park ettim takıldık geç saate kadar tekrar Sarıyer Acarlar Sitesine yukarı arkadaşı bıraktım, ordan Yeşilköye Thollga nın yanına geldim gece 2'di ordan 3 gibi bahçeşehire döndüm.

Yani: Bahçeşehir>Halkalı>Sarıyer>İstinye>Caddebostan>Sarıyer>Yeşilköy>Bahçeşehir.

:D

Berkan
11-04-2016, 13:23

Nasıl fantezi?

hem buraya gel hem pidaban'a gittiğni yaz duble ayıp :hehe:

imprezaWRC
11-04-2016, 13:27
Cumartesi şöle yaptım; 13:00'te Bahçeşehirden çıktım, Halkalı Soyak Olimpiya Kent'e birini bıraktım, ordan Basın Express>TEM>Sarıyer Sahil arkadaşımı aldım, İstinye park'a geçtim, Ordan karşıya Caddebostana gittim Jumbo Burgere sonra caddede arabayı park ettim takıldık geç saate kadar tekrar Sarıyer Acarlar Sitesine yukarı arkadaşı bıraktım, ordan Yeşilköye Thollga nın yanına geldim gece 2'di ordan 3 gibi bahçeşehire döndüm.

Yani: Bahçeşehir>Halkalı>Sarıyer>İstinye>Caddebostan>Sarıyer>Yeşilköy>Bahçeşehir.

:D

Haftaya gel ailecek bizi caddeye götür :D :D :D Ben sadece gideceğimiz yeri söyleyeceğim sonra hiç karışmayacağım. Saptığın sokağın beton mikseri tarafından kapatılmış olduğunu görünce sakın oflayıp puflama ama, ha birde dakika tutacağım haberin olsun. :D
Haftaya cumartesi öğlen 13:00'de hazır oluruz, kapıda ağaç etmeyiz :D :D

Berkan
11-04-2016, 13:27
havlayan köpek ısırmaz kafasına koyan adam 50 kere atlardı. yukardaki iki örnekteki gibi. nasıl bir hal aldıysak millet kendini öldürürme cabası icindeyken bile sansasyon peşinde.