PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6]

emir91
17-10-2016, 15:40
6.10'da acıbadem-valikonağı yaptım 15dk sürdü :) 1 saat sonra çıksam 2 saat 15dk sürerdi..

Akşam kaçarı yok ama dönüş trafiği 9 da bile yoğun akıcı oluyor ancak :)

Mr.K
17-10-2016, 15:56
Sabah efsane trafik vardı öyle böyle değil.

e-5e yola bağlandım saat 7:35
8:20 hasdal aslantepe bağlantısı
saat 9:20 geçe stad hizasındaydım

sonra baltalimanı borsanın ordan istinye park ve sanayiye ulaştım 10:15

3 kopru acılsın trafik rehaatliceak yeaa diyenlere de selamlarımı iletiyorum

vatanşaşmazın metrobüs reklamını armağan ediyorum onlara.

yearone
17-10-2016, 15:56
Bu sabah Sabiha'dan Silivri'ye 3,5 saatte geldim. Kübürbaz haydoya döndüm.

Runo
17-10-2016, 15:59
Her pazartesi bir tuhaflık oluyo e-5'de ama sonraki günlerde bu kadar olmuyor. Bugün sabah7'de çıktım bahçelievler-maslak 2.5 saate gidebildim. Telekoma inen yolu kilit görünce kağıthane ayazağa yapayım dedim o da işin cilası oldu daha beter kitlendim :D

darkmoon
17-10-2016, 16:05
ben motorla sabah zincirli kuyu mecidiyeköy trafiğinde kitlenip kalıyorum araba gibi .. gidicek yer kalmıyor .. arabadakilere bakıyorumda iyiki arabayla çıkmamışım diyorum..

by.gkn
17-10-2016, 16:11
Bu sabah 7:35de Soyak yenişehirin oradan çıkıp 8:05 de Altunizade'ye şirkete geldim. Geçen haftaya göre bomboştu yol ama benden on dakika sonra aynı güzergaha girenler 1 saatten fazla sürede gelmişler.

McKrop
17-10-2016, 16:26
Ucuncu kopruyu kullanalim dedik yolun mimarisi mi yanlis yoksa toptan yanlis projemi ya da doganin intikamindan midir nedir tum yol boyu ufak capli goletler olusmus araba yuzuyor. Bir cok kez kaza atlatmisken cok gecmedi yakin arkadasimin bu yolda kizaklama yaparak bariyerlere carptigi haberini ogrendim. Kendisinde bisey yok araba kotu halde. Yazik gunah

Evrenoz
17-10-2016, 16:54
Sabah efsane trafik vardı öyle böyle değil.

e-5e yola bağlandım saat 7:35
8:20 hasdal aslantepe bağlantısı
saat 9:20 geçe stad hizasındaydım

sonra baltalimanı borsanın ordan istinye park ve sanayiye ulaştım 10:15

3 kopru acılsın trafik rehaatliceak yeaa diyenlere de selamlarımı iletiyorum

vatanşaşmazın metrobüs reklamını armağan ediyorum onlara.

3. Köprü açılınca trafik olmayacak diyenlerle vatan Şaşmaz'ın metrobüs reklamını gerçek zannedenler aynı zekaya sahip..

Faruk_Vtec
17-10-2016, 21:47
tamam beyler sakın olun :D ne zaman ıstanbul ıçınde ışım olsa trafık felç olur alışın artık buna :D bır daha ışım olduğu zaman bır gun oncesınden buraya yazacam ona gore tedbır alırsınız.. :D

sabah 6:15 te bahçeşehırden yola çıktım, 2buçuk saatte dudulluya gıttım 8:45
yarım saatte ışımı hallettım
9:15 te yola çıktım 1 saat 45 dk da bahçeşehıre dükkânıma dondum 11:00..

yağmurlu bır ptesı sabahını 4 saat 15 dk trafıkte geçıren bırı olarak, dükkânımı evıme yakın açarak ne kadar doğru bır karar aldığımı tekrar anladım..

Kadyr
17-10-2016, 22:02
Aksamda sabaha nazaran bi okadar az trafik vardi normale gore. Su pozisyonda 3. Kopru ancak aksamlari olan yogunlugu azaltiyor temdeki

Mr.K
18-10-2016, 17:56
Aksamda sabaha nazaran bi okadar az trafik vardi normale gore. Su pozisyonda 3. Kopru ancak aksamlari olan yogunlugu azaltiyor temdeki

Anliyorum .

darkmoon
18-10-2016, 18:12
parayı denkleştiriyim 3.köprüden geçicem.. şöyle bir 200 liralık benzin yakıp karadenizden dolaşıp beşiktaşa gidesim var ..
Kestirme Trafikde Yok Yeaa....

KoramiraL
18-10-2016, 18:17
Sabah 06:30'de Güneşliden çıkıyorum 30 dakkada Bollucaya gidiyorum Bollucadan 07:10 da çıkıyorum 07:50 de Balmumcuda oluyorum oradan tekrar Bollucaya gidiyorum 08:30 da Bollucadan çıkıyorum 09:35 de Çağlayan'a geliyorum o kadar yolun içinde beni en çok yoran yer :D

turbo&quattro
18-10-2016, 18:24
Iki haftada sadece bir defa araba ile ciktim gunduz vakti buyukcekmece - yesilkoy arasi ozellikle avcilardan sonra felc. Yine bir gunduz sultanahmette isim vardi metrobus ile cevizlibag sonrasinda tramvay aktarma yaptim. Tramvaya binene kada kapilar kapandi iki kez keza metrobuste ayni. Arabayla ciksan bir dert arabasiz ciksan ayri bir dert. Ist artik yasanmaz hal aldi.

Vtec_2
18-10-2016, 18:47
Bu memlekete 10 tane koprude yapsalar fayda etmez. Sabah anadolu avrupa trafiginde polis trafigi acicam diye bi tarafi kesiyor. Heleki altunizadede tek seride indiriliyor.

imprezaWRC
18-10-2016, 20:32
parayı denkleştiriyim 3.köprüden geçicem.. şöyle bir 200 liralık benzin yakıp karadenizden dolaşıp beşiktaşa gidesim var ..
Kestirme Trafikde Yok Yeaa....

Mahmutbey gişelerden sonra 3.köprüye giden yola girdim Çekmeköy diye gösterdiği yerden çıktım ki o çıkış aslında lokasyon olarak Nişantepe'dir ama ne gariptir ki Ömerli-Şile veya Nişantepe-Alemdağ tarafına dönmek isteyene çıkış vermiyor; herneyse Mahmutbey-Çekmeköy arası 80km gitmek durumunda kalıyorsun ve 30,55 TL bayılıyorsun. Köprü üzerinde tek şerit açıktı (Avr.-And. istikameti).
Körpüyede keyfimden veya merakımdan girmedim; geçen Pazar günü akşam 18:30'dan itibaren FSM ve 1.Köprü rezalet durumdaydı; ne kendimi ne de otomobili yoramayacağım diyerek 3.köprüden geçmiştim. O güzergah bir tek oğlana yaramıştı, herif fosur fosur uyumuştu :D :D

Körpüye bağlanana kadar da tek bir aydınlatma yoktu. DVR kamerada görüntüler duruyorsa paylaşırım ama cycle recording yaptığından muhtemelen silinmiştir. Neyse, çok zorda kalmadığım sürece açıkçası sağ elimle sol kulağımı tumaya ve abuk sabuk para ödemeye hiç niyetim yok.

2 kere Manisa'ya gidip aynı gün eve dönmem gerektiği için de Osmangazi köprüsünü kullanmıştım ama hiç ekonomik olmamıştı toplamda 400TL kadar eksilmiştim. Hatta 2.kez kullandığımda otobana girerken HGS okumadı, oradaki görevli abi problem var sen bilet al demişti. Ama işin garip tarafı, köprü geçisinde ise HGS göstermiştim ve bariyeri kaldırmıştı. İyide bu bilet ne olacak şimdi derken Kurtköy'den çıktığımda HGS ekranında U dönüşü diye 11TL yasladı.

Diyeceğim şu, herşey acele ile ve kimseye sormadan ve malesef pek de iyi niyet gözetmeden yapıldığı için sürekli problem yaşıyoruz. HGS okumaz, yolun tamamını kullanamazsın ama bir güzel reklamı yaparlar İstanbul'dan İzmir'e şu kadar sürede gideceksiniz derler, bütün yandaşlar alkışlar çoğu zaten o yoldan hiç geçmeyecektir ama olsun alkışlarlar. Sonrada kral çıplak diyeni parça pinçik ederler. Halbuki, daha Gemlik'ten sonrası bitmemiştir ama olsun köprü var mı var. İyide köprünün de 2 şeridi kapalı onu ne edeceğiz.

İşte aynı durum 3.Körpüde de var. Bağlantı yollarını bitirmediler adamları abuk sabuk yerlerden çıkarıyorlar. Köprünün üzerinde halen çalışma var çünkü Avr-And. geçişinde 3 şerit kapalı. Hem 30,55 TL ver hemde tek sıra halinde köprüden geç oh ne hoş. Utanmadan her türlü kaymağını yemek için de Ümraniye'den girip Çekmeköy'den çıkacaksan bile para koparmak için heryere kamera ekiyorlar, nasıl anladın dersen, Levorg test aracında OGS vardı, Ümraniye-Hekimbaşı'ndan bağlandığında tünele girmeden önce kamera tarlası var alet orada bir güzel dıt diye okudu. (Bomboş yola girip trafiksiz ortam simulasyonu yapayım istemiştim o niyetle o bağlantıyı kullanmıştım. (pardon ama günde ortalama 110bin araç geçiyor değil mi? ama muhtemelen hepsi hayalet otomobil olduğundan ben geçerken kimsecikler yoktu.)

golgeoyunu03
18-10-2016, 20:40
3.köprü otobanında radar var mı bileniniz var mı?

johnie
18-10-2016, 21:15
Iki haftada sadece bir defa araba ile ciktim gunduz vakti buyukcekmece - yesilkoy arasi ozellikle avcilardan sonra felc. Yine bir gunduz sultanahmette isim vardi metrobus ile cevizlibag sonrasinda tramvay aktarma yaptim. Tramvaya binene kada kapilar kapandi iki kez keza metrobuste ayni. Arabayla ciksan bir dert arabasiz ciksan ayri bir dert. Ist artik yasanmaz hal aldi.

Nasıl yerleşiriz abi oraya, sen ondan haber ver :))
Buu akşam, 19:30 da mecidiyeköyden çıktım h limanına gitmem gerekiyordu, Atatürk' e..
Yola çıktım, Çevre yolu Haliçten kitliydi. C.Bağ dan standart zeytinburnuna kadar.
Yandexe danıştım, Tem den götürdü.. 25 dakika h limanındaydım, şaşırdım.
Yandex iyi kullanılırsa baya iş görüyor.

turbo&quattro
18-10-2016, 21:27
Nasıl yerleşiriz abi oraya, sen ondan haber ver :))
Buu akşam, 19:30 da mecidiyeköyden çıktım h limanına gitmem gerekiyordu, Atatürk' e..
Yola çıktım, Çevre yolu Haliçten kitliydi. C.Bağ dan standart zeytinburnuna kadar.
Yandexe danıştım, Tem den götürdü.. 25 dakika h limanındaydım, şaşırdım.
Yandex iyi kullanılırsa baya iş görüyor.

Cuma aksami saat 6 gibi durango Duhan ile gaziosmnapasadan Atakente gitmemiz gerekiyordu.. saat 6, cuma, is cikisi... kafadan 3 saatimiz var lak lak yaparak gideriz dedik. Yandex e adresi girdik 35dk gosterdi tabiki yok artik daha neler dedik, inanmadik. Alakasiz yerlere gire gire 30dk da Halkaliya geldik. Donuste biraz trafik acilsin oyle gidersin dedim yollarin halini gordukten sonra yok gideyim dedi. Yine yandex yapmis 35-40dk da g.o.pasaya gitmis. Yandex mucize birsey :D

huseyinturk
18-10-2016, 23:43
15 gün istanbul dışında 2000 küsür km yol yaptım, istanbula girince afalladım resmen herkes üstüme üatüme geliyormuş gibi trafikte kendimi savunurken yoruldum. İnsanlıktan çok uzaklaşmış istanbul trafiği insan biraz ayrı kalınca daha iyi anlıyor.

Er34
18-10-2016, 23:45
3.köprü otobanında radar var mı bileniniz var mı?

Göze çarpan sabit radar yok. Hareketli koyacaklarını sanmıyorum o kadar geçen yok zaten.

turbo&quattro
19-10-2016, 00:12
Gecen aksam teyzem soyledi sirf meraktan gecmisler kopruden. In cin top oynuyo sizin gibi yarisiclara yarar o yol dedi :D

Berkan
19-10-2016, 08:27
johnie turbo&quattro google haritalar kullanın donunda sallar yandexi. önünde trafik gördüğü an kısa yol oluşturabiliyor, giderken kısaltabiliyor ve yandex gibi sacma sapan bir yanlıs yere göndermiyor :D

Day Walker
19-10-2016, 08:38
johnie turbo&quattro google haritalar kullanın donunda sallar yandexi. önünde trafik gördüğü an kısa yol oluşturabiliyor, giderken kısaltabiliyor ve yandex gibi sacma sapan bir yanlıs yere göndermiyor :D

Yandex'in amk ben :D deli gibi gezdirdi beni bi kere :mad: bende apple haritaları kullanıyorum. TR için daha çok gelişmesi lazım ama gideceğin yeri tam gösteriyo ve adam gibi götürüyor yalnız trafik olayına karışmıyo siri :D

Berkan
19-10-2016, 09:02
Yandex'in amk ben :D deli gibi gezdirdi beni bi kere :mad: bende apple haritaları kullanıyorum. TR için daha çok gelişmesi lazım ama gideceğin yeri tam gösteriyo ve adam gibi götürüyor yalnız trafik olayına karışmıyo siri :D

ağzıma s.çtı hayvan gibi trafik çekip üstündede benim gideceğim yer diye 20 km uzağında alakasız sanayide bir yere götürünce cinnete gelip ogünden beri google kullanıyorum daha santim şaşmadı yeri. ankara ve istanbulda. tek güzel yanı not yazma kısmı baya gırgır samata seyler çıkıyor :D

ayrıca #melaba #iphone um yok malesef ama o kadının aksaganı ayar ediyor beni türkçeyi yeni öğrenmiş rus gibi öylemi hala :hehe:

Berkan
19-10-2016, 09:03
ağzıma s.çtı hayvan gibi trafik çekip üstündede benim gideceğim yer diye 20 km uzağında alakasız sanayide bir yere götürünce cinnete gelip ogünden beri google kullanıyorum daha santim şaşmadı yeri. ankara ve istanbulda. tek güzel yanı not yazma kısmı baya gırgır samata seyler çıkıyor :D

ayrıca #melaba #iphone um yok malesef ama o kadının aksaganı ayar ediyor beni türkçeyi yeni öğrenmiş rus gibi öylemi hala :hehe:

5dk edit olsaydı bari : yandexin tek güzel yanı aoacak :D

johnie
19-10-2016, 09:06
5dk edit olsaydı bari : yandexin tek güzel yanı aoacak :D

berkan, belki adamına göre muamele yapıyordur :D :hoo:

Dragger
19-10-2016, 09:52
Yandex cidden facia, geçen gün onun yüzünden 1 saat sokak arasında trafikte kaldım.

johnie
19-10-2016, 09:53
Yandex cidden facia, geçen gün onun yüzünden 1 saat sokak arasında trafikte kaldım.

bak abi o konuda katılıyorum. Ana yoldan saptırıp, ara sokaklara sokuyor ama orada ki trafik ışıklarını idrak edemiyor maalesef. Geçen hafta bende, Maltepe dönüşünde facia bir trafiğe yakalandım. Kozyatağının ara sokaklarına soktu, ışıklar falan derken, kendimi zar zor 2. köprü de buldum da rahatladım..

Day Walker
19-10-2016, 10:23

ahahaha bide o ablanın sesini arabanın içinde hoparlörlerden geldiği düşün :hehe: #traffuck #orgazm ahauahyahaha :D

GKS
19-10-2016, 10:29
şehiriçi google maps kullanıyorum bende memnunum ancak şehirdışında doğru göstermiyor

imprezaWRC
19-10-2016, 11:07
Yandex yine İbb'den iyidir. Kozyatağı Atatürk Caddesinde otobana bağlanmadan önce tabela var o tabelada kırmızı yazdığı yer yemyeşil, yeşil yazdığı yerde kıpkırmızı oluyor ve daha bugüne kadar hiç istisna olmadı.
Ama Yandex'te bazen saçmalıyor, sarı gösterdiği yerde araç içinde oturup film izleyebiliyorsunuz :D :D

darkmoon
19-10-2016, 14:08
istanbul trafiğine kesin çözüm kışlık ve yazlık olmak üzere iki modumuz bulunmakda.. :))

http://cdn.ubergizmo.com/photos/2007/2/skateslider.jpg

TarikS
21-10-2016, 04:25
Google Maps Amerika'da zaten elim ayağım olmuş modda, o alışkanlıkta TR'ye gelince de Google kullanmaya başlamıştım, baya memnunum gayet tutarlı zaman veriyor en azından nereye ne zaman varabileceğini biliyorsun.

Ayrıca bir Cuma akşam 7'de Güneşli'den çıkıp 11'deki Bozcaada feribotuna yetişmiştik sayesinde :D Köy yollarına falan sokmuştu biraz ama toprak ralli etabı gibiydi kiralık Transitle baya maceralı gitmiştim, o zaman da ayrıca gözüme girmişti

AliGizda
21-10-2016, 07:35
Yandex' e bir kere Topkapı Ticaret Merkezi yazdım beni Topkapı mezarlığına getirdi :) Arada böyle saçma sapan işler yapıyor ama genelde bende doğru tahmin ediyor :)

aslan
21-10-2016, 07:44
Sabah Aslantepe stadının orada beton mikseri devrilmişti işe şimdi yeni geldim sabat 7 den beri

Dragger
21-10-2016, 08:24
3. köprü ayağına bütün kamyonları tırları trafiğe saldılar. Hafriyat kamyonlarına, mikserlere özel izin verdiler maşallah hepsi hayvan gibi gazlıyor.

Kaza benim de 2 saatimi aldı bugün, en son E5ten gelebildim temde beklesem 3-4 saat kalırdık.

Engin auf Twitter: "@MuratKazanasmaz Seyrantepe kaza yeri https://t.co/86fy9O8se7" (https://twitter.com/enginozer_tr/status/789323644027756544)

Nomrukan
26-10-2016, 13:38
Trafiğin olmasının bir sebebi de biraz da bizim insanımızın bencilliğinden kaynaklanıyor. En basit örneği E5 Kozyatağı'na gidin kaynakçıları bir görün.
Ya da dönel kavşaklarda kavşak içi dolu ise, kavşak dışındaki araç hiç bir yere gidemeyeceğini ve kavşağın diğer ağzını tıkayacağını bile bile ileri dalıp kavşağı hepten kilitliyor. Bana denk gelince kavşağa girmiyorum ki kavşağın diğer ağzından gelenler en azından geçebilsin. Yoksa orası da kilitlenecek bu sefer benim önümdeki araba gidemeyecek, hepten paket olacağız. Bu kez de arkadan boyuna korna-selektör yiyorum.
Bu her alanda böyle, "önce ben bir kendimi kurtarayım da gerisi mühim değil" zihniyeti.
"Emniyet şeridine gireyim, sağ şerittekileri basıp geçeyim, emniyet şeridinde sıkışırsam sağ şerittekilerin önüne dalarım." Böylece sağ şeritteki araçlar fren yapar, bir kişi için bütün şeritteki araçlar fren yapmak zorunda kalır. Ya da şehir içi 2 şeritli bir caddede, sağ şeritte park yasağı olmasına rağmen park edilir. Sağ şeritte 200 metre aralıksız gitmek bile mümkün değildir. Ancak sol şeritteki araçların hızını beğenmeyen kişi sağ şeritten sağlama yapıp sağ şeritte önüne park edili bir araba gelince hemen sol şeritteki araçların önünü keserek sol şeride girer. Bütün sol şerit tekrar yavaşlar. Sol şeridin yavaş gitmesinin sebebi de aslında kendisinden önce aynı şeyi yapmış bir uyanıktan başkası da değildir.
Bu yüzden İstanbul trafiğinin düzeleceği konusunda pek umudum yok. Kendimce aldığım önlem ise, evim ile işimi çok yakın ve aynı boylam üzerinde tercih ettim. İşim ile evimin arası 4 kilometreydi ve E5'i sadece altından geçmek için kullanıyor, 1 trafik lambası görerek gidip 2 trafik lambası görerek geliyordum. Sonra başka sebeplerden evi daha uzağa taşımam gerekti ama aynı doğrultu üzerinde kaldı. E5 gibi "yatay" arterleri kullanmadığım için trafikle neredeyse hiç işim olmadan (Bir kaza v.b olmadıkça) evim ve işim arasında yolculuk yapabiliyorum. En kısa zamanda da bu şehirden kaçmaya niyetim var.
İstediğiniz kadar metro, metrobüs, otobüs koyun; istediğiniz kadar yol, köprü, tünel yapın bu ülkenin insanını eğitmeden trafiğe bir çözüm bulamazsınız.

aslan
26-10-2016, 13:42
Maşallah ilk mesajının İstanbul trafiği olması da muamma

Nomrukan
26-10-2016, 20:38
Maşallah ilk mesajının İstanbul trafiği olması da muamma

Muamma derken?

brv
27-10-2016, 07:38
Trafik bu aralar iyice daraltmaya başladı.
Sabahları Z.kuyu Bostancı arası 45dk'da geçince mutlu oluyorum.
Akşamları arabayla çıkacaksam 22'den önce karşıya geçmiyorum.
Metrobüs binilmeyecek duruma geldi. Otobüs saatleri kafasına göre.
Motor almamı engelleyen arkadaşlarımdan kurtulsam trafikteki magandalar bitmiyor. Bir türlü kafayı kırıp alamıyorum.

KÖROĞLU
27-10-2016, 08:18
Trafik bu aralar iyice daraltmaya başladı.
Sabahları Z.kuyu Bostancı arası 45dk'da geçince mutlu oluyorum.
Akşamları arabayla çıkacaksam 22'den önce karşıya geçmiyorum.
Metrobüs binilmeyecek duruma geldi. Otobüs saatleri kafasına göre.
Motor almamı engelleyen arkadaşlarımdan kurtulsam trafikteki magandalar bitmiyor. Bir türlü kafayı kırıp alamıyorum.

Motor güzel alternatif ama altındaki arabayı tuğla gibi kullanan insanlardan dolayı alınmamalı.

Nadiren de olsa motor kullanıyorum sanırım bundan dolayı bir hassasiyetim var yol veririm sağımı açarım geçsin diye.

Dün akşam dönel kavşakta sağındaki motoru kaldırıma sıkıştırdı birisi az kaldı düşüyordu.

Tarikten kurtulacağım diye canından olmaya gerek yok.

burak_2885
27-10-2016, 08:30
Bu sabah anıt mezarın ordan E5 e bağlantıda ilk polis aracını gördüm, mecidiyeköye gidene kadar her durakta falan vardı neredeyse. Okmeydanı yan yol girişinde ise 2 tane polis araçlara el işaretiyle hızlı geç diyordu. Sebebini bilen var mı

Ufuk
27-10-2016, 08:33
Merak ettiğim bir uygulama var.
Mesela 1.köprü yolunda altunizade'de tam köprünün altında büyük bir çekici ile polis 2 şeridi kapatıyor. Bunu belirli saatlerde ve günlerde yapıyor. Sebebini bilen var mı ?

Quantum
27-10-2016, 08:36
Mesela 1.köprü yolunda altunizade'de tam köprünün altında büyük bir çekici ile polis 2 şeridi kapatıyor. Bunu belirli saatlerde ve günlerde yapıyor. Sebebini bilen var mı ?

Şerit disiplinidir muhtemelen

DKB34
27-10-2016, 08:55
Ufuk protokol geçişleri için kapatıyorlar

brv
27-10-2016, 09:47
Motor güzel alternatif ama altındaki arabayı tuğla gibi kullanan insanlardan dolayı alınmamalı.

Nadiren de olsa motor kullanıyorum sanırım bundan dolayı bir hassasiyetim var yol veririm sağımı açarım geçsin diye.

Dün akşam dönel kavşakta sağındaki motoru kaldırıma sıkıştırdı birisi az kaldı düşüyordu.

Eş dostta motor kullanan çok, trafikte her zaman motorları kontol ederek yol vererek dikkatli olmaya çalışırım. Kaldırımdan uçan kaçan kuryeler hariç...

Bu kadar eşkiyanın arasında motor kullanmak zor gerçekten, kasksız kıyafetsiz tulumsuz geziyor çoğu, polisler kılını bile kıpırdatmıyor...

KoramiraL
27-10-2016, 09:52
Sabah ki polis yoğunluğunun sebebi

Başbakan bugün istanbul da haricinde Dünya genelindeki önemli firmaların CEO larıda istanbula geldi dolmabahçede toplantı var o yüzden gün içindede fazlası ile yoğunluk olur ancak akşam çekmeköy yönü boş olur

by.gkn
27-10-2016, 09:57

Genelde kısıklıdan cumhurbaşkanı köprü yolu katılacağında yapıyorlar. Acıbadem yönünden köprüye gelenleri sıkıştırıp, geçen araç sayısını düşürerek kısıklı istikametinden köprüye bağlanacakları hızlı şekilde akıtmak için yapıyorlar.

imprezaWRC
27-10-2016, 10:51

Bu sabah tam 3 kere tek şerit gidiş geliş yolda göz göre göre uyarmama rağmen benim bulunduğum şeride girenler oldu. Herif öndekini sollayacağım diye benimle kafa kafaya çarpışmaya razı. Neyseki sağa kaçabilecek kadar pay vardı da durup her defasında yol verdim. Adam karşı yönden gelen otomobili umursamıyor, motorsikletliyemi saygısı olsun. Ama birader, bu memlekette motorsiklet falan kullanmam.
Fiyatları uygun olsa bir tane Land Cruiser alıp öyle gezineceğim.

Kadyr
27-10-2016, 10:57
Bu sabah tam 3 kere tek şerit gidiş geliş yolda göz göre göre uyarmama rağmen benim bulunduğum şeride girenler oldu. Herif öndekini sollayacağım diye benimle kafa kafaya çarpışmaya razı. Neyseki sağa kaçabilecek kadar pay vardı da durup her defasında yol verdim. Adam karşı yönden gelen otomobili umursamıyor, motorsikletliyemi saygısı olsun. Ama birader, bu memlekette motorsiklet falan kullanmam.
Fiyatları uygun olsa bir tane Land Cruiser alıp öyle gezineceğim.
bir ticari takside senin dediğin gibi beni umursamadı. bende şeridimde olduğum için daha fazla kaçmadım. sonuç yan aynamı kırdı kaçar diye hemen geri dönüp peşine gidiyordumki onun hem aynası hem şoför camı kırılmış. esas sonuç 100 tl sini aldım bastım gittim. bir daha umarım karşı şeride kafa çıkartmaz o arkadaş.

CNR
05-12-2016, 15:56
Halicte tam onumuzde araba yaniyo suan trafik anadolu yonunde komple kapali rezillik

http://i.hizliresim.com/Bv425g.jpg

AliGizda
06-12-2016, 07:34
Dün bizi bitirdi Haliçteki bu araba. Marka model neydi? Neden yanmış?

halili
06-12-2016, 08:33
Dün bizi bitirdi Haliçteki bu araba. Marka model neydi? Neden yanmış?
araç mercedes c imiş

Son dakika... Halic Koprusu'nde korkutan yangın - Son Dakika Gundem Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-halic-koprusunde-korkutan-yangin-40297523)

AliGizda
06-12-2016, 08:38
araç mercedes c imiş

Son dakika... Halic Koprusu'nde korkutan yangın - Son Dakika Gundem Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-halic-koprusunde-korkutan-yangin-40297523)

Dedim kesin eski püskü bişeydir az küfür etmedim ama harbidende C imiş. Neden yanmış acaba.

wolkanku
06-12-2016, 08:57
göztepe ethemefendi köprüsü yenilenmek üzere kapatıldı. 150 gün kapalı kalacak.

müthiş bir proje daha.

Bütün TEM'in yükü, önce Atatürk caddesine akıyor ( burada kaldırım yenileme çalışmaları sebebiyle 50 dakikada gittiğimiz yol artık 1 saat 20 dakikayı buluyordu)
Atatürk caddesinin ana 2 arterinden bir tanesi ethemefendi ise kapatılıyor.
Bugün iş çıkışı kaç saat yolda kalacağımızı hesap etmek çok zor.
(Ethemefendi açık olduğunda bu güzergah yaklaşık 10-15 dakikada geçilebiliyordu. Dün ise normalde 3 dakikada geçtiğim mesafeyi 50 dakikada başka yollar kat ederek gideceğim yere ulaşabildim. )

aslan
06-12-2016, 14:55
Hadi bakalım taze taze fırından yeni çıktı bunlar

Merter’de zincirleme kaza – Sozcu Gazetesi (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/merterde-zincirleme-kaza-1549673/)

GokhanRS
06-12-2016, 14:59
istanbulda artık imar verilmemeli, ancak aksine hergün dev gibi gökdelen gibi evler ofisler yapılıp duruyor, metrekareye kaç insan sığdırabilirsin yarışması mı acaba?

AliGizda
06-12-2016, 15:07
Mübarek yanan yanana. Bugün o yolu kullanacaklara Allah sabır versin.

Grimlord
06-12-2016, 15:29
Yanan Mercedes C kasada sanki bana air var gibi geldi, aşırı basık durmuyor mu arkası sizcede?

GokhanRS
06-12-2016, 16:11
Yanan Mercedes C kasada sanki bana air var gibi geldi, aşırı basık durmuyor mu arkası sizcede?

iyide yanınca sağlam parçası kalmamış ki, komple yere oturmuş zaten araç yangında parçaların işi bırakması sebebiyle, sen nasıl anladın air suspansiyonu? ben baktım baktım hiç bişi anlayamadım.

AliDogukan
06-12-2016, 16:48
iyide yanınca sağlam parçası kalmamış ki, komple yere oturmuş zaten araç yangında parçaların işi bırakması sebebiyle, sen nasıl anladın air suspansiyonu? ben baktım baktım hiç bişi anlayamadım.

Kamber var gibi arkalarda abi air düşüncesi mantıksız gelmedi.

Ama air yapan adam niye oem jantla gezsin ki o da var,bilemedim.

http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/811x539/58458bbc18c773331c1bf313

Grimlord
06-12-2016, 16:56

Lastikler yanmış, süspansiyon zaten iptal, araçta birebir yere oturunca acaba air süspansiyon vardı da ondan dolayı mı yangın çıktı diye düşündüm sadece.

34btr1907
06-12-2016, 19:20
Mecidiyekoy-b.pasa metrobus su an tam 2 saat.

individual
06-12-2016, 19:39
metrobus yolunda trafik var valla bugün çok garip

onursumer
06-12-2016, 19:41
bizim şoforler bugun topkapıdan 4 te çıkıp sefaykoye 6.30 da varabildiler :D

optimus_prime
06-12-2016, 20:04
5 de taksimden çıkıp şimdi avcılara eve geldim :D

Vtec_2
29-12-2016, 10:00
2 saat 40 dk dir tarfikteyim. Sagolsunlar tunel + 3. kopruyu yapmislar. Radyo trafikte kadin yeni yapilan yollari kullanabilirsiniz diyor ama tunel 15 tl. 3.kopru 24 tl + 70km yol farki. Tesekkurler ibb

Vtec_2
29-12-2016, 10:01
Ha bu arada atasehirden sisliye gidiyorum. Daha kopruye gelemedim bile.

GokhanRS
29-12-2016, 10:12
Ha bu arada atasehirden sisliye gidiyorum. Daha kopruye gelemedim bile.

Ne yani dünyanın kıskandığı projelerimiz trafiği rahatlatmadı mı diyorsun? Hangi ülkenin ajanısın? İftira haramdır. Milli Piyangoya devam :D :D :D

Şaka bir yana da istanbul cidden yaşanmaz oldu. İstanbuldan gece 2 den önce hiç geçesim gelmiyor mecbur kaldığımda. Bu kadar proje yerine imarları kapatsalarda göç almasa artık.

ahmet3425
29-12-2016, 10:16
Kopru, tunel hikaye toplu tasima kullanmaya devam.

asmisinsan
29-12-2016, 10:18
az once arkadas kadıkoyden başaksehire gidecekti tabi kopru pert avrasya tüneliyle 30 dakikada gitmiş :D

Vtec_2
29-12-2016, 10:20
Valla 4. kopruyude 5.kopruyude yapsalar bu istanbul'dan bir cacik olmaz. Toplu tasima iyi hosta 50 kisilik otobuse 150 kisi biniyor. Birde is aksiyor. Gun icinde 5 6 yere gidilecekse anca 2 yere gidebiliyoruz.
Bugunki trafigin nedeni anadolu avrupa gecisinde kopru girisinde yolu daraltmislar.

Vtec_2
13-02-2017, 10:22
Vay arkadas bu trafigin hali ne olacak.

Birkan61
13-02-2017, 10:33
Vay arkadas bu trafigin hali ne olacak.

şuan oturduğum yerden bakıyorum basın ekspress yenibosnadan 2.çevreyoluna kadar kilit gözüküyor :D

Vtec_2
13-02-2017, 10:45
atasehir sisli 10 da ciktim saat oldu 12 . Yaklasik 2 saat. Sosyal deney yapiyorlar. Kim hangi kopruyu gecidi kullaniyor diye. Ek seritler iptal..

SekoLive
13-02-2017, 10:55
her sabah aynı vakitte evden çıkarım bugünde öyle yaptım 1. köprüden Avrupa yakasına gitmek için
6:20 çıkış 7:30 varış olan mesafe 8:15 varış olarak değişti. ek şeritlerin her iki köprüde olmaması bağlantı yollarındaki polis ve eds'nin olmayışı en büyük etkenlerdi.
çoğu kişinin ortak fikri insanlar tünele ittiriliyor.

servisçi olan arkadaşlar kendileri düzgün servis kullanıyorlarsa üstüne alınmasınlar ama, SAbahları Anadolu Avrupa geçişi yapan servislerin %80i ahlaksız insanlarla dolu. çoğunuzun kızdığı taksıcı minibüsçü esnafı bunlardan çok çok ahlaklı insanlar.

emir91
13-02-2017, 10:56
atasehir sisli 10 da ciktim saat oldu 12 . Yaklasik 2 saat. Sosyal deney yapiyorlar. Kim hangi kopruyu gecidi kullaniyor diye. Ek seritler iptal..

Tünele müşteri lazım köprü kitlensinki tünel işlesin belediye çalışıyor :)

by.gkn
13-02-2017, 12:12
Geçen hafta başlayan şerit vermeme mevzusu anadolu yakasında köprüye yakın olan bölgenin içine etti resmen. İşyerim Altunizade'de evde Ümraniye'de olunca mecburen köprü trafiğine girerek işe gitmem gerekiyor. 12 km olan mesafeyi öncesinde 35dk ortalama sürede geliyordum ama şimdi daha erken çıkmama rağmen temiz 1 saat sürüyor ve aynı yoldan da gelemiyorum her sabah farklı sokakları dolaşıyorum.

Muharrem C.80
13-02-2017, 16:18
SAbahları Anadolu Avrupa geçişi yapan servislerin %80i ahlaksız insanlarla dolu. çoğunuzun kızdığı taksıcı minibüsçü esnafı bunlardan çok çok ahlaklı insanlar.

Geneli aynı güruh, aralarında paslaşıyorlar taksici olan ayarlayınca servisçi ordan dolmuşa geçiyor vasıf aranmıyor ordan oraya farkları yok

gemsazr9
13-02-2017, 17:14
tünel bomboş hiç araba geçmiyor . yazık olmuş

Evrenoz
13-02-2017, 17:19
Sabah 8.30'da Küçükyalı'dan çıktım, Ataşehir'e varmam ( önce E5, sonra 2. köprü yolu kullandım. Ataşehir içerisinde trafik yoktu ) 1 saat sürdü..

3. köprü açılsın, Avrasya açılsın trafik olmayacak diyen bir boktan anlamazlar elbette ortada yok

Enes-x
13-02-2017, 17:20
imkanınız varsada kullanmayın şu tüneli.Bakın osmangazi kullanılmadı neydi ücreti ne oldu.

Kimse bu yapay trafiği hakedecek birşey yapmadı dalga geçer gibi eziyet çektiriyorlar insanlara hepsi aynı hikaye para için,başarısızlıkları,saçmalıkları örtmek için.

Araştırmadım hesap kitap yapmadım,sosyal medyadan duyum tamamen.İsteyen araştırır.tünelin 2 ayda vatandaşa zararı 34 milyon tl imiş.

CNR
29-03-2017, 20:20
Bilmiyorum farkeden oldu mu ben her gün keşmekeşin içinde olduğum için yine harika icraatlardan biri

Yeniyüzyıl üniversitesinin önünden davutpaşanın oraya kadar inen yolu tek şerite çevirdiler, akan trafiğin içine sıçtılar, 10 mt ötemdeki e5 e çıkmak için 1.5 km yol yapıyorum, trafik olmayan yerde trafik kilit olmaya başladı, bunu nereye yazsak?

Aynı zamanda istinye üniversitesinin önündeki yoluda aşağıya kadar tek şerite çevirip mobil eds dikmişler bir tane, her akşam ters şerit olduğunu bilmeyen 100 kişi kaza tehlikesi atlatıyor

Bu 2 durumdanda şikayetçi olan bayağı bi kişiyiz beyaz masaya falan mı yazmak lazım bunu?

Hangi akla hizmet yaptılar acaba

Evrenoz
30-03-2017, 08:14
8.15 te küçükyalı dan çıktım
Esentepeye varış zamanımı 10.00 gösteriyor yandex

Köprü ve tünel bitince trafik kalmayacak diyen vizyonsuz yalakaların kulakları çınlasın

GokhanRS
30-03-2017, 08:37

Köprü ve tünel bitince trafik kalmayacak diyen vizyonsuz yalakaların kulakları çınlasın

sabret 2023 e ne kaldı. uçan araba yapıcaz.

ghibli06
30-03-2017, 09:05
bir Ankara'lı olarak İstanbul trafiğine olan bakışımı güncelleyeyim...

4.Levent Harp Akademileri Komutanlığında 5-6 ay sürecek bir iş aldım, uçak kullanmayı seven biri değilim, hele ki İstanbul için, çünkü Ankara'da havaalanına gidip uçağı beklemek için yaklaşık 2 saat önceden yola çıkmak gerekiyor, Atatürk havalimanına indik, oradan da istediğin yere varmak 1 saat etti mi uçuşla beraber 4 saat, eh zaten ben o sürelerde rahat rahat geliyorum... geliyorum da asıl sorun orada, hanımı arıyorum 'geldik gişelerdeyim' diye, 1,5 saat sonra da 'Akademiye giriyorum' diye haber veriyorum... Akşam 6'da işim bitiyor, gişelerden çıkışım 8:30... 5. Levent diye bir semt uydurmuşlar, bildiğimiz Alibeyköy, orası bittiğinde 2. köprü trafiği işte tam oradan başlayacak çünkü 5-6 bin konut yapılıyor şu anda daha da etapları var... bir gün arabayı bırakıp otobüsle döneyim dedim, Alibeyköy'den bindim, çok yorgundum uyumuşum hemen uyandım baktım 2 saat geçmiş oh dedim baya yol almıştır, bir baktım Gebze'deyiz, yok artık dedim... 3. köprüden karşıya geçmek 1,5 saat??!!! geçtikten sonra da yine aynı hengamenin içine Dudullu'ya atıveriyor sizi...

Şehir içinde ise toplu taşıma kullanmayanlara eziyet var, ama ben metro, marmaray,vapur, dolmuş, metrobüs kullanıyorum araba hemen hemen hiç kullanmıyorum ve de yoğunluk haricinde rahat oluyor, bazen bekleme süresi biraz fazla ama yine de rahat.. asıl sıkıntı trafikteki araç sayısı, çok fazla taksi, kiralık araç ve şirket aracı var, Ankara'da arabasız hiç bir yere gitmeyen ben, bildiğiniz toplu taşımacıyım İstanbul'da... yine de Allah hepinize sabır versin...

Dynatech
30-03-2017, 10:15
Ben de Ankara lıyım, İstanbul da alışılacak yada sabır edilecek bir trafik durumu yok maalesef..
Tek kişi iken motosikletten gerisi yalan istanbulda...Toplu taşıma da yoğun saatlerde bildiğiniz çin metrosu gibi oluyor.. Kar harici motordan vazgeçmem.

imprezaWRC
30-03-2017, 11:14
Geçen gün And. yakasından Güneşli'ye gitmem gerekiyordu baktım 3 yerde kaza var yol kilit olmuş, 1.köprüye gitmekte ayrı dert, zamanım fazla yok çünkü Güneşli'den sonra Çorlu'ya da gitmem gerekiyordu, mecburen 3.köprü yoluna girdim. 40km gideceğim yol olsu sana 80 km fazladan gittiğim 40 küsür km yol için 25 TL bayıldım. Bir bölgede Jandarma yolu kukalarla çevirmişti ve mecburen yeni yapılan akaryakıt istasyonun içinden tek sıra halinde geçtik. Sonrasında tam yerini aklımda tutmadığım bir noktada karşı yönden gelenleri benim gittiğim yöne çevirmişlerdi. Tam 1km boyunca yol 2 şeride düşmüştü. Tamamlanmayan ve halen eksikleri olan bir yola 25 TL vermek paha biçilmez. Tükettiğim yakıt ve fazladan yaptığım yolda cabası oldu. Dönüşte ise baktım bütün yollar yemyeşil hiç 3.köprüye bulaşmadan eve varmıştım.

Yanlız, İkitelli tarafıdna nedense tepede 3 adet ogs,hgs okuyucuları vardı. Yol boyu 3 defa daha para mı alıyorlar? Aha çıktı, aha girdi, aha bir daha çıktı ekle 25 TL'ye bunları, sizin hesap 30 TL oldu.

golgeoyunu03
30-03-2017, 11:29
Geçen gün And. yakasından Güneşli'ye gitmem gerekiyordu baktım 3 yerde kaza var yol kilit olmuş, 1.köprüye gitmekte ayrı dert, zamanım fazla yok çünkü Güneşli'den sonra Çorlu'ya da gitmem gerekiyordu, mecburen 3.köprü yoluna girdim. 40km gideceğim yol olsu sana 80 km fazladan gittiğim 40 küsür km yol için 25 TL bayıldım. Bir bölgede Jandarma yolu kukalarla çevirmişti ve mecburen yeni yapılan akaryakıt istasyonun içinden tek sıra halinde geçtik. Sonrasında tam yerini aklımda tutmadığım bir noktada karşı yönden gelenleri benim gittiğim yöne çevirmişlerdi. Tam 1km boyunca yol 2 şeride düşmüştü. Tamamlanmayan ve halen eksikleri olan bir yola 25 TL vermek paha biçilmez. Tükettiğim yakıt ve fazladan yaptığım yolda cabası oldu. Dönüşte ise baktım bütün yollar yemyeşil hiç 3.köprüye bulaşmadan eve varmıştım.

Yanlız, İkitelli tarafıdna nedense tepede 3 adet ogs,hgs okuyucuları vardı. Yol boyu 3 defa daha para mı alıyorlar? Aha çıktı, aha girdi, aha bir daha çıktı ekle 25 TL'ye bunları, sizin hesap 30 TL oldu.

Abi o ogs hgs okuyucularına dikkat etti isen hep yol bağlantılarından sonra var, sanırım yola dahil olanların hangi sapaktan girdiğine göre para kesiyorlar.

kesici
30-03-2017, 11:42
Sabah 10:00 evden çıktım ( B.evler-Yayla ) saat 10:24'te Kadıköy-Rıhtım'a geldim. Trafik varmıydı ? E-5 kilitti mesela. Tam bir keşmekeş idi. Bazı yerler var her daim kilit fakat son zamanlar da belirli saatler hariç trafik biraz rahatladı gibime geliyor. Ayrıyetten her yerde çalışma var bu da trafiğe bir etken.

imprezaWRC
30-03-2017, 11:55
Abi o ogs hgs okuyucularına dikkat etti isen hep yol bağlantılarından sonra var, sanırım yola dahil olanların hangi sapaktan girdiğine göre para kesiyorlar.

Köprüyü kullandın, yol bitti mecburen çıkış yaptın bir güzel 25 TL bayıldın sonrada 2.köprü yoluna bağlanırkende para mı çarpıyorlar, oh ne güzel iş ya.

McKrop
30-03-2017, 12:17
Bence şirket arabası ve kiralık arabaları bir filtre getirmek lazim. Arabalara bakiyorum bilmem ne city, bilmem ne filo... hepsi kiralik, hepsi sirket araci. İse yeni giren genclere bile aninda araba veriyolar altina. Durum boyle olunca, hani su internette dolasan toplu tasima vs. şahıs aracı gorseli gibi oluyor. Fabrikaları, şirketleri kendi büyesine ait topli taşımalı bir araca yönlendirilmeli. Ceo, müdür vs. kim varsa servis aracına binsin. Nedir bu ego? Hayır bide sirket arabası kullananlarin o arabayi nasil kullandiklarini goruyoruzn. Bedava ya umrunda degil lavugun (istisnalar haric)

kesici
30-03-2017, 12:22
Bence şirket arabası ve kiralık arabaları bir filtre getirmek lazim. Arabalara bakiyorum bilmem ne city, bilmem ne filo... hepsi kiralik, hepsi sirket araci. İse yeni giren genclere bile aninda araba veriyolar altina. Durum boyle olunca, hani su internette dolasan toplu tasima vs. şahıs aracı gorseli gibi oluyor. Fabrikaları, şirketleri kendi büyesine ait topli taşımalı bir araca yönlendirilmeli. Ceo, müdür vs. kim varsa servis aracına binsin. Nedir bu ego? Hayır bide sirket arabası kullananlarin o arabayi nasil kullandiklarini goruyoruzn. Bedava ya umrunda degil lavugun (istisnalar haric)

Ondan sonra şirket bakıyor eksi yazıyor ya geçmiş senelere göre, başlıyor işçi çıkartmaya. Sonra da ne oluyor, beyaz yakalı kardeşlerimiz yeni iş araken arabasız işe girmek istemiyor, aylık şu kadar yemek çeki istiyor. Sonra işsizlik oluyor. E tabi kolay değil 1500Tl'ye çalışıp İphone 7 almak. Zengin göstermek lazım etrafındaki insanlara kendini. Şirketin verdiği boşline Golf ile hava atmak gerek.

Evrenoz
30-03-2017, 13:31
Şu muhteşem projeleri kullandım bu hafta..

Küçükyalı'dan halkalıya gidecektim,
Yandex 1,5 saat verdi, tüneli kullanayım dedim..
Tünel süper, 5 dakika sürdü karşıya geçmem.. Ama Tünele kadar 50-55 dakika sürdü E5 trafiği
Tünelden sonra da 15 dakikada vardım ulaşacağım yere.. Toplam kazancım 15-20 dakika ya oldu ya olmadı... Tünele girerken ücret göstergesi kalkmış, ne kadar ödedim bilmiyorum ama 17 TL sanırım..

2 gün önce de Arnavutköydeydim.. 3 . köprüyü kullanayım dedim..
Köprü yoluna çıkmam epey sürdü, Köprü yolu da git git bitmedi.
Yine 20 dakika - yarım saat kazancım oldu lâkin köprüde 35 TL aldılar.. Bir de 2-3 noktada kameralar vardı. Sanırım onlar da 3'er 5'er çekti..
Kısaca yarım saat için 35-40 TL extra ödedim.. Yol boyunca dikkatimi çeken şey ( 16:30 - 18:00 arası ) yolda biraz kamyon / otobüs vardı.. Hususi araç yok denecek kadar azdı ki en yoğun saat İstanbul için.. Mevcut kamyon ve otobüsler de bırakın yoğunluğu, şeritleri 4 araç yanyana dolduracak kadar çok bile değildi.

cookies
30-03-2017, 15:09
Burası bizim sokak.. Sokak yani 4-5m eninde küçükken 11-11 maç yapıp kale direği bile dikerdik.. Bu da bu sabah ki hali.. Ve mütemadiyen böyle.. Sokağın girişinde Zincirlikuyu-Ankara yazıyor fazla konuşmaya gerek yok..

http://i.hizliresim.com/W0G1WN.jpg (http://hizliresim.com/W0G1WN)

imprezaWRC
30-03-2017, 15:41
Şu muhteşem projeleri kullandım bu hafta..

Küçükyalı'dan halkalıya gidecektim,
Yandex 1,5 saat verdi, tüneli kullanayım dedim..
Tünel süper, 5 dakika sürdü karşıya geçmem.. Ama Tünele kadar 50-55 dakika sürdü E5 trafiği
Tünelden sonra da 15 dakikada vardım ulaşacağım yere.. Toplam kazancım 15-20 dakika ya oldu ya olmadı... Tünele girerken ücret göstergesi kalkmış, ne kadar ödedim bilmiyorum ama 17 TL sanırım..

2 gün önce de Arnavutköydeydim.. 3 . köprüyü kullanayım dedim..
Köprü yoluna çıkmam epey sürdü, Köprü yolu da git git bitmedi.
Yine 20 dakika - yarım saat kazancım oldu lâkin köprüde 35 TL aldılar.. Bir de 2-3 noktada kameralar vardı. Sanırım onlar da 3'er 5'er çekti..
Kısaca yarım saat için 35-40 TL extra ödedim.. Yol boyunca dikkatimi çeken şey ( 16:30 - 18:00 arası ) yolda biraz kamyon / otobüs vardı.. Hususi araç yok denecek kadar azdı ki en yoğun saat İstanbul için.. Mevcut kamyon ve otobüsler de bırakın yoğunluğu, şeritleri 4 araç yanyana dolduracak kadar çok bile değildi.

İyi o Arnavutköy, Tayakadın civarında kaybolmadın. Dönüşte nereden çıktın? Bir dünya yolda öyle gitmişsindir.

imprezaWRC
30-03-2017, 15:47
Burası bizim sokak.. Sokak yani 4-5m eninde küçükken 11-11 maç yapıp kale direği bile dikerdik.. Bu da bu sabah ki hali.. Ve mütemadiyen böyle.. Sokağın girişinde Zincirlikuyu-Ankara yazıyor fazla konuşmaya gerek yok..

http://i.hizliresim.com/W0G1WN.jpg (http://hizliresim.com/W0G1WN)

Ne bu, açık otopazarı mı, bu ne ya. Adamlar yol açılsın diye kornaya da asılıyordur, sinir stres tavan.

Ben bekliyorum bu 3.köprü ve Körfez Köprüsü etrafını ne zaman dolduracaklar. Deprem olsa toplanmak şehir içinde yer kalmadı. Kavşak içlerinde kalan yeşil alanlarıda imara açarlarsa şahane olur.
Hastanelik olsan, bu kadar trafiğin içinde ambulansla bile bir yere yetişemezsin.

Evrenoz
30-03-2017, 15:51
İyi o Arnavutköy, Tayakadın civarında kaybolmadın. Dönüşte nereden çıktın? Bir dünya yolda öyle gitmişsindir.

Sorma ya, Yandex olmasa yanmıştım
Saçma sapan bir dünya yerden geçtim. Dünyanın yolunu yaptım. hele o otoban bitmek bilmedi
2. köprünün devamına, Ümraniye - ataşehir arasına çıkardı yanlışım yoksa

imprezaWRC
30-03-2017, 16:03
Sorma ya, Yandex olmasa yanmıştım
Saçma sapan bir dünya yerden geçtim. Dünyanın yolunu yaptım. hele o otoban bitmek bilmedi
2. köprünün devamına, Ümraniye - ataşehir arasına çıkardı yanlışım yoksa

Henüz kullanıma açılmamış yolların levhalarını koymuşlar; galiba buradan çıkmaz lazım derken bir bakıyorum yolun ağzında beton bariyerler var. Bende Güneşli'ye giderken, gişelerden sonra hangi yolu takip edeceğim diye bir an tereddüt etmiştim neyseki içimdeki sesi dinledim de basın eksprese çıktım.

Çıktığın yerden başka zaten çıkış bildiğim kadarıyla yok. 2.köprü yolundan çıkıp 2.köprü yoluna bağlanıyorsun birde dünyanın parasını veriyorsun. Totalde ne ödedin onu da bilmiyorsun, ben her dakika heriflerin sitesine girip kontrol mü edeceğim.
Kamyonlara, otobüslere zorunlu tutmasalar, oradan günde en fazla 100 otomobil geçer.

ÖmerF.Bayar
30-03-2017, 16:32
Ben son haftalarda hergun Yeniköy - Halkalı gidiyorum sabah 7.30 da çıkıp 8 de rahat rahat varıyorum,
Akşam 18.00 da Halkalıdan çıkıp rahatça 18.45 de Yeniköyde oluyorum, bu değerler bence super - ama sabah 8 de çıksam yarım saatten fazla, akşamda 18.30 da çıksam 1 buçuk saat surer diye tahmın edıyorum.

imprezaWRC
30-03-2017, 16:50
Ben son haftalarda hergun Yeniköy - Halkalı gidiyorum sabah 7.30 da çıkıp 8 de rahat rahat varıyorum,
Akşam 18.00 da Halkalıdan çıkıp rahatça 18.45 de Yeniköyde oluyorum, bu değerler bence super - ama sabah 8 de çıksam yarım saatten fazla, akşamda 18.30 da çıksam 1 buçuk saat surer diye tahmın edıyorum.

Ne yaptın ışınlanmayı mı keşfettin :D :D
Son zamanlarda kaza falan olmaz ise yol tıkanmıyor, millet işe mi gitmiyor, gidiyorda geç gidip erken mi çıkıyor çözemedim.

ÖmerF.Bayar
30-03-2017, 17:06
Ne yaptın ışınlanmayı mı keşfettin :D :D
Son zamanlarda kaza falan olmaz ise yol tıkanmıyor, millet işe mi gitmiyor, gidiyorda geç gidip erken mi çıkıyor çözemedim.
Abi BoxelDiesel kullanınca böyle oluyomus :) :)

corrado
30-03-2017, 17:20
Köprüyü kullandın, yol bitti mecburen çıkış yaptın bir güzel 25 TL bayıldın sonrada 2.köprü yoluna bağlanırkende para mı çarpıyorlar, oh ne güzel iş ya.

ben hiç kullanmadım ama zamanında şöyle bir video paylaşılmıştı.bağlantı yollarından da para kesiyorlar malesef

Basaksehir hgs ogs soygunu - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=EqYxqc4LS34)

cookies
30-03-2017, 17:28
Ne bu, açık otopazarı mı, bu ne ya. Adamlar yol açılsın diye kornaya da asılıyordur, sinir stres tavan.

Ben bekliyorum bu 3.köprü ve Körfez Köprüsü etrafını ne zaman dolduracaklar. Deprem olsa toplanmak şehir içinde yer kalmadı. Kavşak içlerinde kalan yeşil alanlarıda imara açarlarsa şahane olur.
Hastanelik olsan, bu kadar trafiğin içinde ambulansla bile bir yere yetişemezsin.

Sormaa sorma.. Sabah 8 akşam 6.. Düşün bu sokakta park yeri arıyoruz...

darkmoon
30-03-2017, 19:29

mütahit adam ileri vizyonu gören adamdır çünkü parayı o vizyondan kazanır.. rantıbıl yerleri önceden haberini alır yıllar öncesinden oralardan yerler toplar.. emin ol şu anda 3.köprü nin oralardan yer alanlar aşırı pişman.. oralardan bir cacık olmaz diyen abilerimiz var sohbetlerde ..

köprü varda köprü rantlandıramadı bir trafik yok araba yok otobüs kamyon bile yok zaten zararda geçen eden yok.. talep olmıyan trafik olmıyan bir yerden rant olurmu kar olurmu olmaz.. olan karda attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez.. toplukonut tarzı girişimler olabilir oda kimseyi mutlu etmez heleki oralarda çok yüksek fiyatlar çekemiyceklerinden çoğu firma uzak durur..

SekoLive
31-03-2017, 08:26

uyuduğuna sevinmelisin.

sabah arabayla geçeyim dedim. 6:20 idealtepe çıkış 07:05 köprüyü geçtim....

ek şerit kalktığından beri avrupaya geçiş çok tatsız.

kaçtır dikkat ediyorum altunizade sapağında duran polisler ek serit kalktığından beri yoklar benım geçiş yaptığım zamanlarda.

ve haliyle emniyet seridi teöristleri elini kolunu sallaya sallaya gelip geçmeye devam ediyor.

Berkan
31-03-2017, 09:06

Abi ne ambulansı motoru gireceği bile delik göremedim ben orda :D

Berkan
31-03-2017, 09:48
Betonun Başkenti İstanbul'un Olumcul Sorunu: Hafriyat Kamyonu Teroru - onedio.com (https://onedio.com/haber/betonun-baskenti-istanbul-un-olumcul-sorunu-hafriyat-kamyonu-teroru-764046)
imprezaWRC Bar35

imprezaWRC
31-03-2017, 11:57
Betonun Başkenti İstanbul'un Olumcul Sorunu: Hafriyat Kamyonu Teroru - onedio.com (https://onedio.com/haber/betonun-baskenti-istanbul-un-olumcul-sorunu-hafriyat-kamyonu-teroru-764046)
imprezaWRC Bar35

Kutsal toprak taşıdıklarından o kamyonların, şoförlerin ve firmaların dokunulmazlığı var. Dağtaş bina olunca en sonunda sanırım denize veya ana yollara hafriyat pardon kutsal toprak dökecekler.

BARR
31-03-2017, 12:37
Hakan baba hafriyatçılar birliği başkanı olarak bunların üzerimize oynanan oyunlar olduğunu düşünüyor.

B16
31-03-2017, 12:42

Adil Işık'ın oradan çıkıp Çağlayan yokuşuna bağlanan yol burası değil mi? Yerin tam adını bilmiyorum.
Birde okul yolundan devam edilen yerde füme renkli Honda Civic HB sizin sanırım :)

cookies
31-03-2017, 15:01
Adil Işık'ın oradan çıkıp Çağlayan yokuşuna bağlanan yol burası değil mi? Yerin tam adını bilmiyorum.
Birde okul yolundan devam edilen yerde füme renkli Honda Civic HB sizin sanırım :)

Aynen doğrudur, Yer tam olarak Çağlayan'a/Kağıthane' ye bağlı Şişli'ye de aşağı yukarı aynı mesafede..
Civic benimdi ama sattım.. Bir tane daha var aynı renk HB o da olabilir, bende ki son zamanlarında standarttı.. İyi gözlemcisin bu arada taktir ettim :)

B16
31-03-2017, 17:13
Aynen doğrudur, Yer tam olarak Çağlayan'a/Kağıthane' ye bağlı Şişli'ye de aşağı yukarı aynı mesafede..
Civic benimdi ama sattım.. Bir tane daha var aynı renk HB o da olabilir, bende ki son zamanlarında standarttı.. İyi gözlemcisin bu arada taktir ettim :)

Park Sokak'a çıkarken çok görüyordum. Teşekkür ederim :)
Bu arada okul servisçiliği yapan Naci Koca tanışıklık var mı? Oğlu Mert ilkokul 15 yıllık arkadaşım :D

cookies
31-03-2017, 20:02
Park Sokak'a çıkarken çok görüyordum. Teşekkür ederim :)
Bu arada okul servisçiliği yapan Naci Koca tanışıklık var mı? Oğlu Mert ilkokul 15 yıllık arkadaşım :D

Sofya' lı Mert :) Selamı mı ilet akrabayız..

B16
31-03-2017, 20:57
Sofya' lı Mert :) Selamı mı ilet akrabayız..

A.S.
Minibüşçü Mert oldu abi :)

cookies
31-03-2017, 21:09
A.S.
Minibüşçü Mert oldu abi :)

Boeing' çi olacaktı minibüsçü oldu herif :)

Neyse, konu devam kusura bakmayın :) Trafiğe çözüm bulacağımız da yok gerçi..

Evrenoz
14-04-2017, 08:32
Küçükyalıdan yola çıktım şimdi.. Altunizadeye 1 saat 42 dk gösteriyor..

omo yol yoptolor
omo kopro yoptolor
omo tonol yoptolor

BurakYozgat.
14-04-2017, 08:53
Küçükyalıdan yola çıktım şimdi.. Altunizadeye 1 saat 42 dk gösteriyor..

omo yol yoptolor
omo kopro yoptolor
omo tonol yoptolor

Ciddi kaza olmuş maltepeden uzunçayıra kadar trafik felç

emir91
14-04-2017, 09:19
Anadolu yakası tam bela ne eve gidebiliyorsun ne evden çıkabiliyorsun...

aslan
05-05-2017, 07:37
Burası Ümraniye burdan çıkış yok :)
https://s13.postimg.org/9vzsp90tj/IMG_0092.jpg
https://s13.postimg.org/avq1xqgfr/IMG_0093.jpg

sagi
05-05-2017, 07:59
Eskiden Bağcılar-Levent arası işe gidip gelirken yolda 1.5 saat harcıyordum motosiklet ehliyetim geldi artık trafiğe çıkıyorum çok şükür ki 15 dk'ya indi
eklemek istedim.

by.gkn
05-05-2017, 08:04
Burası Ümraniye burdan çıkış yok :)
[IMG]https://s13.postimg.org/9vzsp90tj/IMG_0092.jpg[IMG]
[IMG]https://s13.postimg.org/avq1xqgfr/IMG_0093.jpg[IMG]

Buranın trafiği şile otobanında tepeüstünü geçmişti bu sabah. Tepeüstünden Küçüksu çıkışını yaklaşık 20dk da geçebildim.

emir91
12-06-2017, 18:32
Konuya güncel çekelim 1 ay sürecek köprü asfalt yenileme çalışmaları hayırlı olsun 1 km 1 saat hayaldi gerçek oldu ver mehteri..

imprezaWRC
12-06-2017, 21:20
Konuya güncel çekelim 1 ay sürecek köprü asfalt yenileme çalışmaları hayırlı olsun 1 km 1 saat hayaldi gerçek oldu ver mehteri..

1 ay sürmeyecek, 31 Ağustos'ta bitecekmiş. Ramazanı da 31 Ağustos'a kadar uzatsınlar; malumunuz ancak iftar saatinde bir yerden bir yere gidilebiliyor.

wolrath
12-06-2017, 21:39
1 ay sürmeyecek, 31 Ağustos'ta bitecekmiş. Ramazanı da 31 Ağustos'a kadar uzatsınlar; malumunuz ancak iftar saatinde bir yerden bir yere gidilebiliyor.

bugun haberlerı ızlerken bayağ güldüm ben de ona. kadın 4 hafta surecek dıyor , ondan sonra 31 agustostan ıtıbaren eskı kullanımına gececek dıyor :) yahu gercekten acayıp yonetılıyoruz. resmen ınsanları salaklıga sartlandıracaklar.

ice
12-06-2017, 21:42
3 gün iş için 37 senemi gecirdigim istanbuldayim ve şu anda havaalanındayım tek söyleyeceğim ALLAH kurtarsın sizi burdan :)

CemBerk
12-06-2017, 21:43
3 gün iş için 37 senemi gecirdigim istanbuldayim ve şu anda havaalanındayım tek söyleyeceğim ALLAH kurtarsın sizi burdan :)

Abi İzmir de bozmaya başladı ya umarım sonumuz İstanbul'a dönmez.

imprezaWRC
12-06-2017, 22:00

Geçen gün İzmir'deydim. Akşam 17:30'da Karabağlar'dan Optimum Outlet'in önüne 30dk'da gelebildik. Optimum'dan da Kırçiçeği Restaurant'a 30dk sürdü. Ne trafik çalışması ne kaza hiçbirşey yoktu. 2009'dan beri her sene iş için İzmir'e gider gelirim; açıkçası ilk defa trafiğini bu kadar kötü gördüm. Oraya da göç ede ede orayı da İstanbul kıvamına getirmişler.

ice
12-06-2017, 22:08
Geçen gün İzmir'deydim. Akşam 17:30'da Karabağlar'dan Optimum Outlet'in önüne 30dk'da gelebildik. Optimum'dan da Kırçiçeği Restaurant'a 30dk sürdü. Ne trafik çalışması ne kaza hiçbirşey yoktu. 2009'dan beri her sene iş için İzmir'e gider gelirim; açıkçası ilk defa trafiğini bu kadar kötü gördüm. Oraya da göç ede ede orayı da İstanbul kıvamına getirmişler.

Ora izmir sayılmaz :) Şaka bir yana izmirin trafik olan 3-5 yerinden biri ama kaza vs yoksa 5 dakikada açılıyor

Evrenoz
12-06-2017, 22:23
Göztepe - Maslak 4 saat
Küçükyalı - Esentepe 3 saat
Küçükyalı - Ataşehir 1 saat

3. Köprü, "omo kopro yoptolor, trofok botocok" diyen yalakalara girsin

imprezaWRC
12-06-2017, 22:33
bugun haberlerı ızlerken bayağ güldüm ben de ona. kadın 4 hafta surecek dıyor , ondan sonra 31 agustostan ıtıbaren eskı kullanımına gececek dıyor :) yahu gercekten acayıp yonetılıyoruz. resmen ınsanları salaklıga sartlandıracaklar.

Marmaray çalışması için koskoca ana yolu kapattılar. 180 gün kapalı kalacak diye belirtmişler. 6 ay yazsalar vohooo diye millet söylenecek, 180 gün yazınca ise, matematik hesabı bilmeyen büyük çoğunluk olayı 18 gün sürecek gibi algılayıp söylenmiyor.
Benim anlamadığım, niye bunca iş aynı anda yapılıyor. Şaşkınbakkal, Marks & Spencer arkasından geçen yolu kapatmışlar; daha dün tren yolunun altından geçebiliyorken bugün geçemiyorum. Alternatifi için sol ayak baş parmağınla sağ kulağının memesini göstermen lazım. Aşkın Jeep'in bulunduğu koskoca caddeyi trafiğe kapattılar. Yahu daha dün oradan geçebiliyorduk, bugün geçemiyorsun hemde şartlar uygunsa 6 ay o yol kapalı. Bir işin planlı olarak bittiğini bu toprakalrda göremedim, umarım vaad ettikleri sürede biter.
Birini yap bitir sonra diğerini kapa ama bir zahmet bunu pat diye de yapma.
Şehir resmen şantiyeye döndü. Önce kentsel dönüşüm dediler, sonra hızlı tren, marmaray...vs. Bomba atıp heryeri yıkıp yeniden yapsalar bu kadar kaos olmazdı. Adam 100m'lik sokağa anca boru döşüyor; asfalt için de bir o kadar bekliyorsun. Tam asfalt dökülüyor iş bitti diyorsun, ertesi gün yeni dökülen asfaltı başka bir grup kırıp döküyor; onlarda başka bir hizmeti döşüyor. Bu ikinci ekibin arkasından da asfalt döşeniyor ama bu arada biz bu sefer sevinmiyoruz niye çünkü ertesi gün daha asfalt sıcakken başka bir ekip geliyor onlarda dün dökülen asfaltı kırıp başka birşey döüşüyorlar. Keşke tüm bu olanları videoya çekseydim.

Ortalığın toz toprak olmasına mı yanayım, alternatif sokağın içinde beton mikserlerinin yolu kapamasına mı yanayım, 3 kere dökülen ve 3 kere kırılan asfalta mı yanayım, 1 haftalık lastiğin off road'a maruz kalmasına mı yanayım... neye yanayım bilemiyorum ama kesin olan şey şu ki, benim beynim yandı. Sen sokağı kazabilmek için en azından belediyedne izin alman lazım. İski, doğalgaz, telekom ve belediye sanırım birbirlerinden habersizler ya da iş bilmeyen ve gerçekten biz ne yaptık edasıyla bütün gün çukura bakan beyin orucundaki insanlarla bizleri sınıyorlar.

Şuraya asfalt dökermisiniz dediğin kurum sana cevap vermiyor ama çevre ve temizlik vergisine sıra geldimi 1 ay boyunca 4 defa sms gönderiyor, öde bak sakın unutma, ödedin değil mi, sen kesin unutmuşsundur mutlaka öde... Sende mutlaka benim taleplerime cevap verme olur mu.

Yeri geldimi anlatırım; 97'de Paris'e gitmiştik. Akşam otele geldiğimizde otelin bulunduğu sokakta asfalt üzerinde hiç yama yapılmış izi yoktu. Sabah otelden çıkarken bir baktık yerde paralel 2 tane çizgi var ve birbirlerine de bir boru eni kadar uzaklar. Resepsiyona sorduk?
- Nedir bu çizgiler, asfaltı mı kazacaklar, çalışma mı olacak?
- Efendim, siz uyurken gece çalışma oldu, sonrada asfalt döktüler.
- Şaka mı bu?
- Yok efendim gerçekten dün gece çalışma oldu.
- ?????

Sende de olay.... Sabah, kazdıkları çukura çok affedersiniz mal mal bakan işçileri fotoğraflayacaktım da dayak yerim falan diye vazgeçtim.
- İsmail abi?
- Höööö.
- Abi biz burayı niye kazdık burada ne yapacağız.
- Hööö

Aynen hööö, bak öyle uzun uzun belki kendiliğinden onarılır.

imprezaWRC
12-06-2017, 22:35
Ora izmir sayılmaz :) Şaka bir yana izmirin trafik olan 3-5 yerinden biri ama kaza vs yoksa 5 dakikada açılıyor

Bencede oralar İzmir sayılmaz ama dedim ya, bugüne kadar hiç anlattığım kadar kötü olmamıştı.

Vtec_2
21-09-2017, 16:43
Son dakika haberi... FSM'de 'Serbest Geciş Sistemi' calışmaları başlıyor! - Son Dakika Haberler (http://mobil.hurriyet.com.tr/son-dakika-fsmde-serbest-gecis-sistemi-calismalari-basliyor-40586089)

Cumartesi gunu izdirap tekrar basliyormus. Ben boyle bir sistem gormedim. Can sikintisimidir bu nedir arkadas. Devlet acigi kapatacak diye ya tünele yönlendiriyor yada 3.kopruye . Pes vallahide

GuneyOnur
21-09-2017, 17:34
Son 2 seneye nazaran Kartal-Kaynarca E-5 trafiği bu sene sabahları fazlaca yoğunlaşmaya başladı. Yetmediği gibi Sabiha Gökçen yolunda çalışma olduğu için sabah orasıda kilit oluyor. 30-40 dakikada gideceğim okula 1.30 saatte zor gidiyorum.

Kadyr
21-09-2017, 17:47
Son 2 seneye nazaran Kartal-Kaynarca E-5 trafiği bu sene sabahları fazlaca yoğunlaşmaya başladı. Yetmediği gibi Sabiha Gökçen yolunda çalışma olduğu için sabah orasıda kilit oluyor. 30-40 dakikada gideceğim okula 1.30 saatte zor gidiyorum.

pendik köprüsündeki metrodan dolayı cahil minibüs otobüsçüler yüzünden oluyor çoğunluk trafik.

GuneyOnur
21-09-2017, 17:48
pendik köprüsündeki metrodan dolayı cahil minibüs otobüsçüler yüzünden oluyor çoğunluk trafik.

Birde sağ yanyoldan katılım + pendik köprüsünün altında genelde 2 sabahta bir federal çevirmesi olduğuda cabası abi

Kadyr
21-09-2017, 17:57
Birde sağ yanyoldan katılım + pendik köprüsünün altında genelde 2 sabahta bir federal çevirmesi olduğuda cabası abi

çevirme hikaye. gözü önünde minibüs 2. şeritte duruyor birşey dedikleri yok. trafik olunca yan yol daha iyi. orada da çok trafik varsa totali geçince sağdan dal opelin oradan çık yola :)

aslan
25-09-2017, 08:05
23 Eylül Cumartesi itibari ile FSM çalışması başlamış olup tüm kullanıcılara sabır diliyorum.
Saygılar

SekoLive
25-09-2017, 08:39
kamera takılacak 4 tane boruyu 1.5 ayda döşeyeceklermiş...

böyle bir işçilik mi var...

sonrasında oraya gelmeden 2 tane üst geçit var amaç kaçak geçiş önlemek ise oraya takılabilir diye düşünüyorum.

onuda geçtik 2 tane motorize ekip koysan orda kamyon panelvan kuş dahi uçurtmazlar gelenin cezasını anlık keserler.

bunu kim planlamış böyle bi eziyeti böyle bi bütçeyi nasıl harcıyorlar kimsede demiyor mu noluyo arkadaş yaw.

ghibli06
25-09-2017, 08:45
Gece 3de Ankara'dan ciktim 7:30 gibi gisrlerden girdim 5.Levent santiyeye gitme amacimi henuz gerceklestiremedim az once 3. Kopruye dondum mecburen bu nedir arkadas insan haftaya noyle baslar mi

Vtec_2
25-09-2017, 09:10
Kopruler felc. Bogazici koprusunde sanki trafik yokmus gibi protokol gecisi yapilacak. Fsm zaten calisma nedeniyle islemiyor bile. Avrasya tunelne gitmek istiyorm , ondada ara yollarda calisma var. Ulan bu ne sikim iş.

Cimmeria
25-09-2017, 09:12
kamera takılacak 4 tane boruyu 1.5 ayda döşeyeceklermiş...

böyle bir işçilik mi var...

sonrasında oraya gelmeden 2 tane üst geçit var amaç kaçak geçiş önlemek ise oraya takılabilir diye düşünüyorum.

onuda geçtik 2 tane motorize ekip koysan orda kamyon panelvan kuş dahi uçurtmazlar gelenin cezasını anlık keserler.

bunu kim planlamış böyle bi eziyeti böyle bi bütçeyi nasıl harcıyorlar kimsede demiyor mu noluyo arkadaş yaw.

Çünkü maksimum 6 ay sonra köprülerde çift taraflı ücret alacaklar, onun altyapısı.
Fsm bitsin aynı yapıyı bence Boğaziçi köprüsüne de yapacaklar.

2jz
25-09-2017, 09:13
Gece 3de Ankara'dan ciktim 7:30 gibi gisrlerden girdim 5.Levent santiyeye gitme amacimi henuz gerceklestiremedim az once 3. Kopruye dondum mecburen bu nedir arkadas insan haftaya noyle baslar mi

Abi en büyük yanlışı 7.30 da girmekle yapmışsın. Ben istanbula gittiğimde 6.15 ve öncesinde köprüyü geçecek şekilde gidiyorum. 2 yıl önce bu süre 7.45 ve öncesiydi. Şimdi 6.30'da köprüde trafik oluyor :(

SekoLive
25-09-2017, 09:16
Çünkü maksimum 6 ay sonra köprülerde çift taraflı ücret alacaklar, onun altyapısı.

kötüyü çağırmak istemiyorm böyle bişeye herhalde bazı konularda ayrı dustugumuz ınsanlarla ortak bir ses veririz diye düşünüyorum.

bu arada köprüdeki çalışmaya alternatif olarak

Avrasya tüneli yada 3. köprü gösterildi hiç 1. köprüden yada feribotlardan bahsedilmedi :) buda güzel taktik.

Eray
25-09-2017, 09:19
Okulların açılması ile güngören-güneşli arasında 7 km lik yolu araba ile 55-60 dk'da gitmeye başladım sabah sabah insan ifrit oluyor gerçekten. Çare motorsiklet gerçekten çoğu zaman motorla gidiyorum ama soğuklar kapıda işimiz zor yoksa 10 dk'da gelmek çok hoş oluyor :)

Vtec_2
25-09-2017, 09:20

Heralde birkac seneyede anadolu avrupa gecisi pasaportla olur .

tequila818
25-09-2017, 15:07
sırf trafikten bıktığım için İzmir'e taşındım. Ev Bostanlı'da işyeri Çiğli AOSB'de. Evet İzmir'de de trafik oluyor ancak stratejik yerlerde oturursanız işe 10 dk'da gidebiliyorsunuz. Çıkış'ta biraz trafik oluyor ve 15 dk'yı buluyor. Burada trafikten ziyade otopark sıkıntı.

ayter
27-09-2017, 12:45
Arkadaşlar yarın sabah saat 10'da Fatih'te Bezmialem Hastanesinde randevum var.Kırklareli'den gideceğim.Kaç gibi avcılarda olsam iyi olur?Avcılar trafiğinin kilit olma durumu korkutuyor açıkçası.Organ nakli için görüşmeye gidilecek geç kalmak istemiyorum.

Sezgin
27-09-2017, 12:49
Arkadaşlar yarın sabah saat 10'da Fatih'te Bezmialem Hastanesinde randevum var.Kırklareli'den gideceğim.Kaç gibi avcılarda olsam iyi olur?Avcılar trafiğinin kilit olma durumu korkutuyor açıkçası.Organ nakli için görüşmeye gidilecek geç kalmak istemiyorum.

araçla gidilecekse 7.30 da avcılar da olmanız kasmadan gitmenizi sağlar. Bunun için saat 07.00 ' de beylikdüzünü geçmiş olmanız gerekiyor.

AliGizda
27-09-2017, 12:59
araçla gidilecekse 7.30 da avcılar da olmanız kasmadan gitmenizi sağlar. Bunun için saat 07.00 ' de beylikdüzünü geçmiş olmanız gerekiyor.

Öyle bir dünya ne yazık ki yok artık. En geç 7:00' da Avcılar' da olmaya bakın. Eşim Beylikdüzünden 6:30' da servise biniyor 7:45' te anca Yenibosnaya işe gidebiliyor.

ayter
27-09-2017, 13:01

Çok teşekkürler cevabınız için.Yarın çok işime yarayacak eminim.

ayter
27-09-2017, 13:04
Öyle bir dünya ne yazık ki yok artık. En geç 7:00' da Avcılar' da olmaya bakın. Eşim Beylikdüzünden 6:30' da servise biniyor 7:45' te anca Yenibosnaya işe gidebiliyor.

Ya aslında garanti olsun diye çok daha erken yola çıkarım ama evde bebek olunca bakıcının gelmesi falan her şeyi ayarlamam gerekiyor.En iyisi 7 gibi avcılarda olmak ozaman

AliGizda
27-09-2017, 13:51
Ya aslında garanti olsun diye çok daha erken yola çıkarım ama evde bebek olunca bakıcının gelmesi falan her şeyi ayarlamam gerekiyor.En iyisi 7 gibi avcılarda olmak ozaman

Vallahi gönül ister ki 8' de geç abi ama inan o Avcılar öyle illet bi yer ki bu sabah 1 saat 15 dakikamızı yedi. Geçmiş olsun şimdiden.

ayter
27-09-2017, 14:23
Vallahi gönül ister ki 8' de geç abi ama inan o Avcılar öyle illet bi yer ki bu sabah 1 saat 15 dakikamızı yedi. Geçmiş olsun şimdiden.

Sağolasın.Allah size sabır versin ben 40 yılda bir geliyorum onda bile geriliyorum,siz her gün çekiyorsunuz bu çileyi.

imprezaWRC
27-09-2017, 20:17
Hökömetimiz tünel yapmış, kullanalım dedik.. Bostancı'dan Avrasya'ya gidiş 1 saat.. O da 40 takla atarak..

Tünel ve 3. köprü bitince trafik azalacak, azalmazsa günde 20 liraya iddiaya girerim diyenler ortada yok tabi..

Sabah 10:30'da Balıkesir ve sonrasında Dursunbey'e gitmek üzere yola çıktım. Molalar ve gittiğim yerlerdeki görüşmeler dahil eve 19:30'da dönebildim. Dönüşte Kurtköy Opet'ten itibaren sıraya girmiştik, ama öyle dur-kalk değil, dur ve kalkama şeklinde trafik vardı.

Shadow_Dancer
27-09-2017, 20:21
Evim halkalı atakentte iş yerim florya fly inn civarında.. Bu kısa mesafeye her gün sinir stress sahibi oluyorum, Berbat bir altyapı saygısız cahil insanlar ... Çıldırmamak elde degil..

Onurkk06
27-09-2017, 21:20
Evim halkalı atakentte iş yerim florya fly inn civarında.. Bu kısa mesafeye her gün sinir stress sahibi oluyorum, Berbat bir altyapı saygısız cahil insanlar ... Çıldırmamak elde degil..

O mevkide en iyisi Motosiklet bence iş saatlerinde artık çıldırma noktasına geliyo insan oralarda

Shadow_Dancer
27-09-2017, 21:26
O mevkide en iyisi Motosiklet bence iş saatlerinde artık çıldırma noktasına geliyo insan oralarda

kısmetse önümüzdeki ay alıyorum.

turbo&quattro
27-09-2017, 22:07
kısmetse önümüzdeki ay alıyorum.

Aldirmicam sana motor :D

darkmoon
27-09-2017, 22:23
motor en güzeli .. çekdiğin trafik derdi minumumda park yeri derdinde yok yakıt derdin yok .. vergisi cüzzi .. benim motor 500cc beverly geçen sene 70 tl mi ne ödemişdim belki 80 ..

brs852
28-09-2017, 10:47
ya abi Allah aşkına ülkede hiç trafik yok gibi her yer güllük gülistanlıkmış gibi birde şu VİP minibüsler çıktı adamlar her yerdeler ve yolun ortasında 2. hatta 3. sıra parklar olmadıkları yer yok ya bıktım arkadaş bunlardan ya bunları şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu diyeceğim ama ülkede kanun nizam yok kim gelipte onlarla ilgilenecek ki

Muharrem C.80
28-09-2017, 11:21
ya abi Allah aşkına ülkede hiç trafik yok gibi her yer güllük gülistanlıkmış gibi birde şu VİP minibüsler çıktı adamlar her yerdeler ve yolun ortasında 2. hatta 3. sıra parklar olmadıkları yer yok ya bıktım arkadaş bunlardan ya bunları şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu diyeceğim ama ülkede kanun nizam yok kim gelipte onlarla ilgilenecek ki

İstanbul trafiğinde gerçekten, dikkatini VIPlermi çekti, hatırladığım kadarıyla ticari taksi sahibiydiniz, trafikteki diğer sorun çıkaran etmenlerin %3 ü etmezler yani bana algıda seçicilik gibi geldi.

B16
28-09-2017, 11:25
Dün Maslak'ta harp akademesini geçip TEM'e bağlanan yol bildiğin göl olmuştu. Fluence, Bmw 1 serisi suya gömülmüştü.

brs852
28-09-2017, 11:27
İstanbul trafiğinde gerçekten, dikkatini VIPlermi çekti, hatırladığım kadarıyla ticari taksi sahibiydiniz, trafikteki diğer sorun çıkaran etmenlerin %3 ü etmezler yani bana algıda seçicilik gibi geldi.

Aynen ticari araç sahibiyim diğer sorunlar yetmiyordu birde bunlar çıktı diyorum. Park yapılmayacak yere park yapmalarından her durabildikleri park yeri sanmalarından çok rahatsızım. Birde demek istediğini işlerinize ortak oluyorlar kısmıysa hiç ama hiç alakası yok taksiye çıkmıyorum takside çalışmıyorum sadece araç sahibiyim hemde onların araçlarının taşıyabildiklerini bizim araçlar zaten taşımaz çok engel olarak görmüyorum o konuda onları.

AliGizda
28-09-2017, 12:35
Dün saat 18:15' de Bostancı FSM Hastanesi karşısından köprüye 2:30 saatte gittik. Dün ki anlamsız ve saçma trafiğin sebebi neydi? Köprünün üstünde bile trafik vardı.

Kadyr
28-09-2017, 13:38
Dün saat 18:15' de Bostancı FSM Hastanesi karşısından köprüye 2:30 saatte gittik. Dün ki anlamsız ve saçma trafiğin sebebi neydi? Köprünün üstünde bile trafik vardı.

karşıda yağmur çoktu hemşo. 2. köprü sonrası su baskını vardı birde

mert5
28-09-2017, 13:48
Geçen hafta cuma günüde Anadolu yakası sahil yolu kapalıydı ...

Nedenini bilen var mı ?

AliGizda
28-09-2017, 13:51
karşıda yağmur çoktu hemşo. 2. köprü sonrası su baskını vardı birde

Bizi bitirdi ya. 2:30 saatte karşıya geçtik. 45 dakikada beylikdüzüne gittik sonra. Bugünde şaşılası derecede trafik yok :)

Kadyr
28-09-2017, 13:55
En mantıklı çözüm artık ev ve işin yakın olması

S.Özeren
07-10-2017, 01:23
Allah nasip ederse ocak ayında fethiye gidiyorum ev bakmaya , inşallah kafama yatan bir yer bulursam istanbul sizin olsun :)

imprezaWRC
08-10-2017, 11:49

2.köprüdeki serbest geçiş çalışması ile planlı olarak İstanbul'luları çıldırtarak 3.köprü ve avrasya tüneline yönlendirmek için anlamsız trafik yaratıyorlar.
Ataşehir tarafında da çok lazımmış gibi yazdan beri devam eden çim ekip biçme çalışmaları yüzünden trafik oluyor. Hayır, madem su gerektirmeyen bitkiler vardı ne diye söktüler onları ve yerlerine hergün su istiyen bitkiler ektiler/ekiyorlar, hani israf haramdı. Beton ile yok ettikleri yeşili de otoban kenarlarına ektikleri bitkiler ve çim ile geri getirmeye mi çalışıyorlar nedir.

aslan
11-10-2017, 09:08
Aramızda FSM de kaçak geçiş çalışmaları yapıldığına inanan var mıydı?

Facebook (https://www.facebook.com/aslan.henden/videos/1436357633152449/?pnref=story)

aslan
16-10-2017, 07:51
Allahını seven bugün Ümraniyeye gelmesin
https://s1.postimg.org/6p6e0wqjcf/20171016_083902.jpg
https://s1.postimg.org/4xq6k6j9cf/20171016_083848.jpg

Cimmeria
16-10-2017, 07:55
şu yukarıda fotosu olan trafiğin mısırdan farkı yok

halili
16-10-2017, 08:17
1 saat kadar önce şile yoluna bağlandım o fotodaki yoldan.köprü üzerine çıkarken virajda yolda kalan bir araç yüzünden iyice şişmişti yol.Ordaki kazıyı 1 seneye bitirirler herhalde.hala dominosun önünde aylardır kazı.

Nightfish
16-10-2017, 09:29
Ataşehir'den 45 dkde çıkabildim. Ataşehir - Anadolu Hisarı 2 saat 15 dk.

kiraccemal
16-10-2017, 09:48
Allah aşkına şu samandıra shellin olduğu yolda yapılan çalışmaları bitirsinler her gün 20 dk ulaştığım iş yerime artık 1,5 saatte zor gidiyorum.

Birkan61
16-10-2017, 09:56
Bahçelievlerde oturuyorum, E5'e yürüme 6 dakika mesafede.

İş yerim basın ekspress yanyolda toplam 11km sürmüyor.

Bu sabah 8de marşa bastım, ofise girmem tam 09.48

Basın ekspressdeki yenibosna sefaköy halkalı ikitelii sapakları bitik durumda

h.savas
16-10-2017, 10:15
dün b.çekmeceden aslantepe önüne 33 dk da geldim ama aslantepe-fsm çıkışı tam 1 saat sürdü

CenKeR
16-10-2017, 10:42
dün bisiklet muhabbetine tüm ana yollar kapalıydı evden ana yola çıkamadım be mahalle arasından gitmeye kalktık mahalle araları bile şişmiş durudmaydı

turbo&quattro
13-12-2017, 16:18
Iki gunde toplasan 30km yapmanisimdir ama sinir hastasi olmak uzereyim. Muhtemelen Bangladesh te fln insanlar birbirine daha saygilidir.

imprezaWRC
13-12-2017, 16:36
Iki gunde toplasan 30km yapmanisimdir ama sinir hastasi olmak uzereyim. Muhtemelen Bangladesh te fln insanlar birbirine daha saygilidir.

Dikkat ettiysen hep aynı yerlerde aynı trafik var. Trafik artsın diye de otoban kenarına sürekli su isteyen bitki dikim işlemlerini de işe gidiş ve eve dönüş saatlerinde yapıyorlar. Gece çalışmalarına karşı alerjileri var.
Gereksiz işlerle uğraşmaya bayılıyorlar, sulama gerektirmeyen bitkileri söküp yerine sürekli su isteyen bitki koymak niye (hani israf haramdı?) ve viyadüklerin sadece tek tarafına neden bitki dolu ağır saksıları koyuyorlar acaba bir tarafın statik yükü gereksizce artsın diye mi?
Aradabir bariyerleri yeniliyorlar birde arada bir asfalta yama yapıyorlar ama hepsini de mesai saatleri içinde özellikle de işe gidiş ve işten dönüş saatlerinde yapıyorlar.

turbo&quattro
13-12-2017, 16:49
Dikkat ettiysen hep aynı yerlerde aynı trafik var. Trafik artsın diye de otoban kenarına sürekli su isteyen bitki dikim işlemlerini de işe gidiş ve eve dönüş saatlerinde yapıyorlar. Gece çalışmalarına karşı alerjileri var.
Gereksiz işlerle uğraşmaya bayılıyorlar, sulama gerektirmeyen bitkileri söküp yerine sürekli su isteyen bitki koymak niye (hani israf haramdı?) ve viyadüklerin sadece tek tarafına neden bitki dolu ağır saksıları koyuyorlar acaba bir tarafın statik yükü gereksizce artsın diye mi?
Aradabir bariyerleri yeniliyorlar birde arada bir asfalta yama yapıyorlar ama hepsini de mesai saatleri içinde özellikle de işe gidiş ve işten dönüş saatlerinde yapıyorlar.
Aslinda trafik bu kadar cok olamaz az biraz saygi olsa. Yahu cikistan cikacaksin en sol serittesin hala ve saga gecip cikmaya calisiyosun. Sonra hem akmasi gereken seritte akmiyor hemde cikistan cikacaklar bekliyor araya kaynamaya calisanlardan . Yahu dun gozumun onunde hayvanin biri otobanin en sol seridinde bildigin durdu gibi sagdan cikmak icin. Yaw benim aklim mantigim almiyor bu kadar cahil, mal artik neyse....

HaKo
13-12-2017, 16:49

benim iş yerimle evim arası 2KM yaklaşık 5 dklık mesafe.

2 haftalık bilançoyu söylüyorum. 20 dk dan önce eve gidememe , geçen hafta o.ç hazımsız tampon tapan ticari arkadan tıklayıp kaçtı , beton kamyoncusuyla tartışma , önüme kıran adamın açıp niye korna çalıyosun hayvan demesi , kavgalar gürültüler. evet 2km içerisinde oluyor bunlar hep. Gerçekten bu şehirde çıldırmadan yaşamak mucize. Nefret ediyorum artık İstanbuldan.

Onurkk06
13-12-2017, 17:14
Bugun başakşehirden gelirken tır kamyonete çarpmış başakşehir Bakırköy 1 bucuk saat

buminkagan
12-02-2018, 01:48
Yapacak bi şey yok. Araba almak için çıldıran insanların yüzünden bu böyle. Araba almak ve ev almak için çıldırın.

denizhandinc
12-02-2018, 07:38
Yapacak bi şey yok. Araba almak için çıldıran insanların yüzünden bu böyle. Araba almak ve ev almak için çıldırın.

napalım kardes devlet bu kesmekesi cözemiyor diye ev araba almayalım mı? essek gibi calısıyorum istersem 3 araba alır ücünüde ayrı ayrı gezdiririm. Bu benim degil devletin cözmesi gereken bir sorun. Ver 3. köprü yolunu mahmutbey giselere, cekme agır vasıtaları mesai saatinde yoldan, metro yapacagım diye bütün yolları daralt ondan sonra vatandas araba almasın.

G.U.Z.
12-02-2018, 08:47

araba almayalım da senden mi kiralayalım :))) işler kesat herhalde :)
ama düşündüm de haklısın, kimsenin arabası olmasa hiç trafik derdimiz olmazdı:))

Mutlu Değerli
12-02-2018, 12:14
Kız arkadaşım istanbulda, arada gidiyorum yanına. Yeminle trafik yüzünden cesaret edipte avrupayı bi gezelim bile diyemiyoruz. En son üsküdara kadar gittik kanser olduk sahil yolu bile akmıyor, hep bi çalışma var yollarda. Valla helal olsun o trafikte nasıl araba sürüyorsunuz...

said_
12-02-2018, 12:20
Kız arkadaşım istanbulda, arada gidiyorum yanına. Yeminle trafik yüzünden cesaret edipte avrupayı bi gezelim bile diyemiyoruz. En son üsküdara kadar gittik kanser olduk sahil yolu bile akmıyor, hep bi çalışma var yollarda. Valla helal olsun o trafikte nasıl araba sürüyorsunuz...

sürmüyoruzki duruyoruz hep zaten :)

El freni çek dur,mis yorulmuyosunda.

halili
12-02-2018, 12:20

ÜSKÜDAR çamlıcada oturuyorum her yere 15 dk genellikle trafiği hiç görmüyoruz :D.hep dolmuş gibi ara sokaklardayız :surucu:.Yolları bildimi üsküdar istanbulda en çok kaçışı olan bir yer aslında ama çengelköy kuzguncuk tünel güzergahında bir kaldımı illallah ettiriyor.

buminkagan
13-02-2018, 19:23
napalım kardes devlet bu kesmekesi cözemiyor diye ev araba almayalım mı? essek gibi calısıyorum istersem 3 araba alır ücünüde ayrı ayrı gezdiririm. Bu benim degil devletin cözmesi gereken bir sorun. Ver 3. köprü yolunu mahmutbey giselere, cekme agır vasıtaları mesai saatinde yoldan, metro yapacagım diye bütün yolları daralt ondan sonra vatandas araba almasın.

araba almayalım da senden mi kiralayalım :))) işler kesat herhalde :)
ama düşündüm de haklısın, kimsenin arabası olmasa hiç trafik derdimiz olmazdı:))

:) :) :) :) :)
O anlamda demedim ben. Yani araba bence lüks ihtiyaç. Herkesin ihtiyacı var diye verdiler gazı herkes yemeden içmeden en iyi araba için çalışıyor. Onu dedim. Cevap iyiydi onu belirteyim :) :) :) :)

buminkagan
13-02-2018, 19:25
İstanbul kaybedildi onu geri getiremeyiz ama diğer şehirlerimizi de kaybetmeyelim. Yanlış şehirleşmeden dolayı bu trafik oluyor. Geniş yollar için önce geniş şehir merkezleri lazım. Şehir merkezleri tıka basa dolu.

KoramiraL
13-02-2018, 19:50
Patron bolluca'da oturuyor çağlayan'a gelmem 35 dakika sürüyor sabahları akşamlar 45 dakikada gidiyoruz haricinde gidilen toplantılarda vs. mümkün oldukça ara sokaklardan gidiyorum yoksa yetişmeyi es geçtim geç bile kalırız :)

Evrenoz
20-02-2019, 18:33
Son 2 günlük anormal trafikteki her araç

3. Kopro ocolonco trofok rohotloyocak

Diyip bir de iddiaya giren yavşaklara girsin.. K.yalı - Ümraniye 1 saat sürer mi arkadaş..

ghibli06
20-02-2019, 18:36
Son 2 günlük anormal trafikteki her araç

3. Kopro ocolonco trofok rohotloyocak

Diyip bir de iddiaya giren yavşaklara girsin.. K.yalı - Ümraniye 1 saat sürer mi arkadaş..

Bayrampaşa'dan Pierre Lotiye yürüdüm akşam, arabayla o trafik 1 saat sürüyordu...