PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6

Onamdar
11-04-2016, 13:38
Yazık beyler size. Kafanızda bi yerden bi yere gitmek için bin tane fantazi :D
İzmir bornovada oturuyorum ofis alsancakta 10 km mesafe 20 dakikada gidiyorum sabahları, akşamda trafik oluyor yarım saati buluyor.
Ha buca ve karşıyaka yolunda bazen trafik oluyor yalan olmasın. Yinede 1 saatten fazla vakit geçirmedim izmirde trafikde hiç.

ozzywan
11-04-2016, 13:47
Bak ben hayatımda iki tane intihar eden tanıdım. İkiside hiç beklemeden hayatlarına son verdiler. Biri köprüyü tercih etti, otomobilinden indiği gibi aşağıya atladı, biri de kendi iş yerinde mesai bitimini tercih etti; herkesi göndermiş, ışıkları ve perdeleri kapatıp kendini asmış. Orada yazdıklarımı anlamamak için enerjini tüketme.

baş üstüne efendim.

300E
11-04-2016, 13:51
Geçen hafta İstanbuldaydım, İstanbulda akşam 8 den sonra trafik olmuyor. :) Rota Kartal'dan başladı, devamı: Ümraniye-Bayrampaşa-Levent-Ortaköy ordan Sarıyere gitmeye karar verdik, yakıtımızın az olduğunu farkedince, yol üstündede lpg olan benzinlik bulamayınca İstinye'den geri döndük, Büyükçekmeyeceye, gittik, arkadaşı bıraktık, sonra geri Kartala döndük, saat 2-3 civarı Büyükçekmece yolunda kimsecikler yoktu bomboştu. Mesafe bayağı varmış ama hakikaten, Tekirdağ'a mı gittik, B.Çekmeceyemi belli değil. ;)

kelalper
11-04-2016, 13:53
köprüye çıkan piçlerde nedende trafiğin en yoğun olduğu saatleri tercih ediolar. Ya sabah ya da akşam trafik saatlerini ve *** korkusundan lan belki sağ kalırızda devlet baba bize bakar diye çıkıolar köprüye. Ölmek istiyorsan çık kardeşim 4. kattaki komşunun balkonuna. Atla orada bitti gitti. Ya da git eczaneye al bi şırınga çek içince sulandırılmış temizlik sıvısını sapla bacağına bas tepeden en fazla 10 dakika sonra huriler baklava tepsisiyle bekliolar seni.

imprezaWRC
11-04-2016, 13:59
İzmir bornovada oturuyorum ofis alsancakta 10 km mesafe 20 dakikada gidiyorum sabahları, akşamda trafik oluyor yarım saati buluyor.
Ha buca ve karşıyaka yolunda bazen trafik oluyor yalan olmasın. Yinede 1 saatten fazla vakit geçirmedim izmirde trafikde hiç.

Olm bir karar verin İzmir'de trafik var mı yok mu :D :D

kelalper
11-04-2016, 13:59

arkadaş ölmeyi bayılmak mı sanıonuz lan. Dayaklan döverim valla. Sabah kartal atalardan bostancıya gelmem 1 saat 15 dakika sürdü sahil yolunda.

BARR
11-04-2016, 14:02
havlayan köpek ısırmaz kafasına koyan adam 50 kere atlardı. yukardaki iki örnekteki gibi. nasıl bir hal aldıysak millet kendini öldürürme cabası icindeyken bile sansasyon peşinde.

Ev Düden 8 de demiştim ya sana :D

BARR
11-04-2016, 14:04

Gel gel götürcem ben seni 10dk da İzmirde bi sokayımda trafiğe gör ahahaha

Berkan
11-04-2016, 14:05
Ev Düden 8 de demiştim ya sana :D

onu hattırlıyormda Alnında yazmıyo burda oldugun :D

BARR
11-04-2016, 14:06
Gözüm Ceed aramadı değil ama gazlayan beyaz Fluence gördüysen o bendim, Bahçeşehir ve TEM'de terör estiren company car :D

Berkan
11-04-2016, 14:10
Gözüm Ceed aramadı değil ama gazlayan beyaz Fluence gördüysen o bendim, Bahçeşehir ve TEM'de terör estiren company car :D

serseri mayın ü.t spec :p

:hehe: :surucu:

CRX
11-04-2016, 14:11
İzmir'in gözünü seveyim

Onamdar
11-04-2016, 14:43

Valla belli noktalarda belli saatlerde trafik oluyor ama genel olarak gayet rahat. Akşam mesela alsancağa yönünde yoğunluk oluyor ama işte 20 dklık yol 40-45 dk filan oluyor.

ckrc
11-04-2016, 15:06
Haftasonu Alemdağ-Kadiköy-Boğaziçi-Tarabya Gidiş 2.5 Saat
Tarabya-Tem-Kağıthane-Çağlayan-Boğaziçi-Şile Yolu dönüş 2 Saat.

Yapılan kahvaltı 2 saat, çekilen trafik 4.5 saat.

Ankara-İzmir-Mersin-Amasya-Giresun yaşayan birisi olarak başka şehirde yaşar mıyım?
Kesinlikle Hayır.

imprezaWRC
11-04-2016, 15:39
Haftasonu Alemdağ-Kadiköy-Boğaziçi-Tarabya Gidiş 2.5 Saat
Tarabya-Tem-Kağıthane-Çağlayan-Boğaziçi-Şile Yolu dönüş 2 Saat.

Yapılan kahvaltı 2 saat, çekilen trafik 4.5 saat.

Ankara-İzmir-Mersin-Amasya-Giresun yaşayan birisi olarak başka şehirde yaşar mıyım?
Kesinlikle Hayır.

Şimdi Baran gelir aynı güzergahı gidiş dönüş yarı sürede aldığını yazar birde İzmir'de trafik var der adamı kanser eder :D :D
Haftaya Baran bizi istediğimiz yere götürsün, bahsettiği sürelerde gidemezse işin sonunda dayak var :D :D

imprezaWRC
11-04-2016, 15:39
İzmir'in gözünü seveyim

Olm aranızda anlaşın bak Baran trafik var diyor :D

BARR
11-04-2016, 15:41
Şimdi Baran gelir aynı güzergahı gidiş dönüş yarı sürede aldığını yazar birde İzmir'de trafik var der adamı kanser eder :D :D
Haftaya Baran bizi istediğimiz yere götürsün, bahsettiği sürelerde gidemezse işin sonunda dayak var :D :D

Tamamda ben gayet uzun sürede gittim kısa gittim demedim ki fantezi yaptım dedim sadece ahahaha :D

individual
11-04-2016, 16:10
İlk önce trafik'de saygılı olmak lazım kurallara uymak lazım.O trafik var ben şurdan kaçak gireyim ek şerit yapayım dur ters'den bağlayım ya ne olucak beklesinler 10 dakka işleri ne gibi dendiği sürece istanbul'da trafik hiç bitmez.

Cumartesi günü iki şerit yolda ilerliyorum şerit'in birini kapamışlar çalışma var tek şerit'e düşüyor.Çalışan işçilerden biri elinde bayrakla bekleyin dedi biz bekliyoruz arkam'dada 2-3 tane daha araba birikti.Karşıdan işçi minibüs'ü yolladı geliyor tam daralan yerden geçerken arkadan yardır yardır gelen bir araba hepimizi geçi minibüs'e çarmamak için frenledi kaymaya başladı benim arabaya yandan vuracak.Durdu camı açtı minibüs'deki adama ne geliyorsun geri git diye bağrıyor.

Ya derler ya ...kermisin sabahamı bırakırsın.

Millet bedavaya yaşıyor valla bu zamana kadar nasıl hayatta kalmış mucize.

CRX
11-04-2016, 16:14
Olm aranızda anlaşın bak Baran trafik var diyor :D

akşam iş çıkışı İzmir'i bir uçtan bir uca corsa 1.3 cdti ile maksimum 55 dakikada gidiyorum, trafik var yok karar senin :D

kelalper
11-04-2016, 16:31
arkadaş gidin kendinize " izmirin trafiği noolcak" diye topic açın bizi kendi acımızla bırakın yaw. Karışmayın bizim trafiğimize valla kötü olacak.

Trance-R
11-04-2016, 16:33
Vallahi, İzmir'e yerleşmeyi düşünüyorum. Hayatımdan, zamanımdan, ömrümden alıyor bu İstanbul.

-İzmir'deki iş olanakları nasıl? İstanbul gibi Potansiyel var ise iş konusunda, düşünmeden geçer giderim.

AliGizda
12-04-2016, 08:29
Dün ki trafik rahatlığı neyin rahatlığıydı? Yenibosnadaki sel gibi yağmurdan sonra Merter' de damla dahi olmaması, köprüye kadar Yenibosna hariç fren basmadan gitmem? Bi ara rüyadayım sandım :)

Serhat
12-04-2016, 10:50
Ben Beşiktaş maçından dolayı çoğu kişinin işinden erken çıkmasına bağlıyorum.

Aynısı FB Avrupa maçı olduğu günde olmuştu.

ufuksaracci
12-04-2016, 16:31
TEM'de büyük kaza varmış. 13 araç birbirine girmiş.

aslan
13-04-2016, 12:58
Allah bugün yar ve yardımcımız olsun

http://www.ntv.com.tr/turkiye/istanbulda-derbi-alarmi-yollar-kapali-metro-calismayacak,unkEVjnkmU2uHFW2-YzPEw

Berkan
13-04-2016, 13:10
hadi fenerle beşiktaşın stad yerleri değişmedide, ben anlamıyorm köprünün agzına stadı diktin sonra birde yolunu kapıyorsun maç 7.30 da. buda demek 3.30 dan sonra istanbul bitti.

Dünyadaki sayılı derbiydi oydu buydu vs eyvallah tamamda olayla hiç alakası olmayanların günahı neki şimdi. Allah sabır versin yolu orda olanlara/olacak olanlar tedarikli çıkın :smokin:

Ufuk
13-04-2016, 13:20
Akşam 5te ortalık mahşer yeri :D

Kadyr
13-04-2016, 13:30
millet maça nasıl gidicek onu anlamadım ben maç seyircisizmi sanki

kesici
13-04-2016, 15:38
Marmaray çalısıyormu arkadaşlar ?

imprezaWRC
13-04-2016, 16:05
Marmaray çalısıyormu arkadaşlar ?

Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama Marmaray dün raydan çıkmış. (Google'da aratınca habere ve videoya ulaşılabiliyor)

wolrath
13-04-2016, 16:28
eşim aradı sımdı, mok gıbı trafık varmış :/

millet maça nasıl gidicek onu anlamadım ben maç seyircisizmi sanki

"hayvan gıbı yuruyeceksınız " dıyorlar kısacası :)

marmaRAY,

http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/620x350/570caaa767b0a912f8a35516.jpg

BarKing
13-04-2016, 16:30
Mustang alsin herkes trafik kalmazzzz

BARR
13-04-2016, 16:34
Marmaray dış güçlerin oyunları ile rayından çıkartılmaya çalışılıyor!11!!!

wolrath
13-04-2016, 17:00
aman tanrım, raylar paralel ilerliyor

msk_bmw
25-04-2016, 18:35
Arkadaşlar İzmit'te yaşıyorum, İstanbul trafiğine hakim değilim. Ama (yarın) salı sabahı 6.45 - 7.00 gibi ailemi sabiha gökçenden alacağım, Topkapı tarafına gideceğiz. İnternetten baktığım kadarıyla Boğaziçi ve galata köprülerinden geçmem gerekiyor, arabam 88 prelude çekinceliyim açıkçası, debriyaj balatam fena değil ama bırakır mıyız balatayı, yoksa o saatte rahat gider miyiz :D

EserBodrum
25-04-2016, 18:45
Arkadaşlar İzmit'te yaşıyorum, İstanbul trafiğine hakim değilim. Ama (yarın) salı sabahı 6.45 - 7.00 gibi ailemi sabiha gökçenden alacağım, Topkapı tarafına gideceğiz. İnternetten baktığım kadarıyla Boğaziçi ve galata köprülerinden geçmem gerekiyor, arabam 88 prelude çekinceliyim açıkçası, debriyaj balatam fena değil ama bırakır mıyız balatayı, yoksa o saatte rahat gider miyiz :D

Tam sabah iş trafiği vaktinde geçeceksiniz aklınızda olsun

Yiğit G.
25-04-2016, 19:05
Tam sabah iş trafiği vaktinde geçeceksiniz aklınızda olsun

yok 6:45 de sabihadan alacaksa en azından 6:00 - 6-30 gibi gelmiş olması lazım hava alanına.. Buda 5-6 arası yolculuk yapıcak demektir o saatte temiz olur ortalık.. Ama dediğim gibi biraz erken yolculuk yap bi yarım saat kafan rahat olsun. Haaa pardon 7 gibi alıp karşıya geçicek arkadaş.. Oy oy oy 7-8 arası köprüden geçicek vs Valla ben olsam aracımı kadıköy metrobüste bırakırım öyle geçerim metrobüsle eger gezmeye gidioyrsanız geri dönecekseniz.. O saattlerde oralara gitmek akıl karı değil.

hddsheriff
25-04-2016, 19:11
son 1 haftadır hergün anadolu yakasına gidip geliyorum sirkeci-harem / harem - sirkeci arası feribot kullanıtyorum çok çok rahat oluyor.

msk_bmw
25-04-2016, 21:40
yok 6:45 de sabihadan alacaksa en azından 6:00 - 6-30 gibi gelmiş olması lazım hava alanına.. Buda 5-6 arası yolculuk yapıcak demektir o saatte temiz olur ortalık.. Ama dediğim gibi biraz erken yolculuk yap bi yarım saat kafan rahat olsun. Haaa pardon 7 gibi alıp karşıya geçicek arkadaş.. Oy oy oy 7-8 arası köprüden geçicek vs Valla ben olsam aracımı kadıköy metrobüste bırakırım öyle geçerim metrobüsle eger gezmeye gidioyrsanız geri dönecekseniz.. O saattlerde oralara gitmek akıl karı değil.
Rötar olmazsa, 6.50 gibi Sabiha Gökçen'den çıkıyor olacağız. 7.15 - 7,20 gibi köprüde olup trafikten bir nebze yırtacağımı umuyoruyorum. Rötar olursa araştırmalarıma göre şansım yok, kesin trafiğe kalacağım 10'a kadar bile sürebilir dediler, ben yinede bir umut yırtar mıyım acaba trafikten derdindeyim. Hayırlısı artık...

Dragger
25-04-2016, 22:03
Sabah 7:20 köprü fena olur benden söylemesi.

ckrc
25-04-2016, 22:31

Ya trafik çok böyle bitik,öldük, kaldık gibi değil.

Ama senin yerinde olsam, Sabiha Gökçen-Alemdağ gelirdim şile yolundan nevzat demire kadar trafiksiz gelirsin sonrasında 40-45 km ile ilerleyen trafik olur, altunizade üstünden Üsküdar-Sirkeci(Arabalı Feribot) ile eminönüne geçip arabayı parkedip, topkapıya taksi vs. alternatifle gidilebilir.

İstanbullu olarak bizde abartıyoruz trafiği, yada ben alıştım artık 2-3 saatlik trafikler bile normal geliyor bana.

halili
26-04-2016, 06:58
HAREM SİRKECİ feribotu selimiye kışlasından tıkalı .o saatler her yer felç metrobüs tek çözüm.

XoR
26-04-2016, 07:19
05:50-55 arası her sabah Ataşehirden çıkıyorum Şişliye geliyorum. Yanlışlıkla 06:10 civarı çıkarsam köprü trafiğine yakalanıp işe geç kalıyorum :) gerisini sen düşün. Kesinlikle 07:00'den sonra köprüyü kullanma derim. Ortalama 1,5-2 saat sürer karşıya geçişin.

Ufuk
26-04-2016, 08:23
hergün köprü geçiyorum araba ile.
06.15ten sonra yavaş yavaş başlıyor yoğunluk. 6.30 gibi dur kalk trafik acıbadem köprüsüne varmış oluyor. 6.45te uzunçayır rampası.

XoR
26-04-2016, 08:28
hergün köprü geçiyorum araba ile.
06.15ten sonra yavaş yavaş başlıyor yoğunluk. 6.30 gibi dur kalk trafik acıbadem köprüsüne varmış oluyor. 6.45te uzunçayır rampası.

Bundan dolayı sabah evde wc keyfi yapamıyorum mecbur gelip otelde alıyorum A4 çıktıyı :D

AliGizda
26-04-2016, 08:29
son 1 haftadır hergün anadolu yakasına gidip geliyorum sirkeci-harem / harem - sirkeci arası feribot kullanıtyorum çok çok rahat oluyor.

Geçen hafta Pazartesi ve Çarşamba günü kullandım, 5' te işten çıkıyorum Çarşamba günü 5:45 gibi Sirkeci feribot kuyruğuna girmiştim 9' da Kadıköye gidebildim. Kontak kapattım yolda. Bir daha hafta içi arabayla işe gitmem.

XoR
26-04-2016, 08:33
Şehrin haline bak amk insanlar ancak evinden işine bir şekilde gidip gelebiliyor. Ne bir akraba ziyareti kavramı kaldı nede akşam iş çıkışı birileriyle buluşup aktivite yapabilme imkanı.

AliGizda
26-04-2016, 15:57
Yağmur yağdı hayat yine felç oldu, şu anda trafik yüzdesi 69. Allah kolaylık versin.

imprezaWRC
26-04-2016, 16:15
Şehrin haline bak amk insanlar ancak evinden işine bir şekilde gidip gelebiliyor. Ne bir akraba ziyareti kavramı kaldı nede akşam iş çıkışı birileriyle buluşup aktivite yapabilme imkanı.

Sen daha dur bu iyi günler. 3.köprü, 3 havalimanı ve Körfez geçişinin olduğu alanları yapılaşmaya açsınlar şehir 1-2 seneye kalmaz error verecek. (Körfez geçişinin Gebze tarafında daha yolun başında herifin biri gidip otobana 50m mesafede rezidans yapmış bile...)

Kim demişti hatırlamıyorum "1453'te fethetmişsiniz ama bir türlü yerleşememişsiniz" demiş bir muhterem.

P.S: Pazar günü Kozyatağı otoban kavşağı içinde mangal yapıyorlardı; henüz akıl etmedilerse ben rica edeyim o kavşak içinde kalan yeşil alanları da imara açsınlar.

johnie
26-04-2016, 16:35
Cumartesi günü 13:00 de ki havaşa binip 15:00 da sabihadaydım.
1,20 dakika da köprü geçtik, köprüden sonra 20-25 dakika falan sürdü..
işin enteresanlığı, köprü de ne kaza ne başka bir şey - boşa trafik vardı ..
İnsanlar bir sağ şeride bir sol şeride geçmelerinden daha önce ben gidicem isteklerinden .. Saygısızlık cidden diz boyunu aşmış ülkede..
her gün gidip gelenlere Allah kolaylık versin.

hddsheriff
26-04-2016, 18:53
Geçen hafta Pazartesi ve Çarşamba günü kullandım, 5' te işten çıkıyorum Çarşamba günü 5:45 gibi Sirkeci feribot kuyruğuna girmiştim 9' da Kadıköye gidebildim. Kontak kapattım yolda. Bir daha hafta içi arabayla işe gitmem.

ben sabahları harem'e akşamları sirkeciye geçtiğim için kuyruk vs beklemedim hiç. sen en ters saatte en yoğun olan yerden geçmeyeçalışmışsın o yüzden uzun sürmüş.

XoR
27-04-2016, 07:12
Sen daha dur bu iyi günler. 3.köprü, 3 havalimanı ve Körfez geçişinin olduğu alanları yapılaşmaya açsınlar şehir 1-2 seneye kalmaz error verecek. (Körfez geçişinin Gebze tarafında daha yolun başında herifin biri gidip otobana 50m mesafede rezidans yapmış bile...)

Kim demişti hatırlamıyorum "1453'te fethetmişsiniz ama bir türlü yerleşememişsiniz" demiş bir muhterem.

P.S: Pazar günü Kozyatağı otoban kavşağı içinde mangal yapıyorlardı; henüz akıl etmedilerse ben rica edeyim o kavşak içinde kalan yeşil alanları da imara açsınlar.

Cuma 3 civarı Ataşehir'den caddeye inmeye çalıştım. Ethem efendiden caddeye inene kadar 50'den fazla harfiyat aracı saydım. Bütün bölge açık hava şantiyesine dönüşmüş çok kötüydü trafik.

Bu sabah'ta bir intihar vakası sebebiyle köprü yine patates olmuş

imprezaWRC
27-04-2016, 09:47
Cuma 3 civarı Ataşehir'den caddeye inmeye çalıştım. Ethem efendiden caddeye inene kadar 50'den fazla harfiyat aracı saydım. Bütün bölge açık hava şantiyesine dönüşmüş çok kötüydü trafik.

Bu trafik hep sana bana var. Bakınız İzmirli bir arkadaşımız aynı saatlerde Bahçeşehir'den bindiği helikopteri ile taş çatlasa 1 saatte caddeye gelip, park yeri bulup, kaşarlı pidesini yiyebiliyor :D :D :D
Şimdi gelir yazar, İzmir'de trafik var der adam fitil eder. Yarın öbürgün İzmir'i de İstanbul gibi hafriyat kamyonlarına boğarlarsa bende o zaman aynı şekilde yazacağım; ya Çiğli'den çıktım önce Karşıyaka'ya uğradım aradaşı aldım sonra Alsancak'a geçtim hatta inanmazsın Pizza Venedik önüne park ettim; dana carpacciomu löp löp götürdüm... :D :D :D (Bak kesin ayar oldu bana :D :D )

imprezaWRC
27-04-2016, 09:55

Fırsat buldukça yemek molası öncesi 30dk yürüyüş yapıyorum pardon tozdan topraktan yapamıyorum. Geçen gün bir tanesi kafasına göre ana yolu kapatmıştı; fotoğrafını çektim o ara beni fark ettiler hemşerim aloo neyi çekiyorsun diye çıkıştılar, sanamı soracağım istediğimi çekerim dedim.

Bu kadar rahatlığı, cesareti nereden buluyorlar? Yine yeni adet türedi, kazdıkları yerleri de öyle bırakıp gidiyorlar. Lastik bir yanak yapsın faturayı aynen belediye ve kazıp cehennem olup gidene göndereceğim. Utanmaz herifler, istedikleri sokağı ansızın kapatıp beton dökebiliyorlar, hafriyat yükleyebiliyorlar.

Birde bu excavator ile kazı yapma süresi nedir bilen var mı? 3 haftadır beynimin ırzına geçtiler; ben bu kazı sesini ne kadar daha duymak zorundayım. Hastası var, yaşlısı var, çoluğu var çocuğu var, yeni doğanı var, var oğlu var.

XoR
27-04-2016, 10:02
Fırsat buldukça yemek molası öncesi 30dk yürüyüş yapıyorum pardon tozdan topraktan yapamıyorum. Geçen gün bir tanesi kafasına göre ana yolu kapatmıştı; fotoğrafını çektim o ara beni fark ettiler hemşerim aloo neyi çekiyorsun diye çıkıştılar, sanamı soracağım istediğimi çekerim dedim.

Bu kadar rahatlığı, cesareti nereden buluyorlar? Yine yeni adet türedi, kazdıkları yerleri de öyle bırakıp gidiyorlar. Lastik bir yanak yapsın faturayı aynen belediye ve kazıp cehennem olup gidene göndereceğim. Utanmaz herifler, istedikleri sokağı ansızın kapatıp beton dökebiliyorlar, hafriyat yükleyebiliyorlar.

Birde bu excavator ile kazı yapma süresi nedir bilen var mı? 3 haftadır beynimin ırzına geçtiler; ben bu kazı sesini ne kadar daha duymak zorundayım. Hastası var, yaşlısı var, çoluğu var çocuğu var, yeni doğanı var, var oğlu var.

Allah'dan o bölgede oturmuyorum kafayı yerdim herhalde. Düşün bu inşaatlar bitecek ve bu seferde iç yapı için şirketler gelecek banyo lavabo ıvır zıvır. Sonunda hepsibitecek ama dert bitmeyecek çünkü bu seferde buralara taşınacak insanların nakliye kamyonları sebebiyle tatava yaşanacak. Göztepe bölgesi 10 senede kendine gelemez.

imprezaWRC
27-04-2016, 10:21
Allah'dan o bölgede oturmuyorum kafayı yerdim herhalde. Düşün bu inşaatlar bitecek ve bu seferde iç yapı için şirketler gelecek banyo lavabo ıvır zıvır. Sonunda hepsibitecek ama dert bitmeyecek çünkü bu seferde buralara taşınacak insanların nakliye kamyonları sebebiyle tatava yaşanacak. Göztepe bölgesi 10 senede kendine gelemez.

Onlar ıvır zıvır işler, sen asıl o bina eskiden 4 katlı ve taş çatlasa 8 aile yani en fazla 8 otomobilin olduğu bir bina iken şimdi 12 katlı ve 36 hane ve her ailede 2 otomobil olduğunu ve bunların rutin olarak sokağa çıktığını hesap et. Hele Göztepe -Selamiçeşme arasında Fourwinds diye diktikleri çirkinlik abidesi kulelerdeki otomobil sayısını hesapla, 10 sene sonra kendine gelir diyorsan çok iyimsersin bence bu saatten sonra hayatta iflah olmaz. Gerçi eskiden yüzüne bile bakmadığın 250bin TL eden daireyi elin müteahhiti yıkıp yeniden yapıyor hatta daha küçüğünü yapıyor ve 1milyon 250bin TL istiyor, sen o paraya kimse gelmez diyorsun ama dolup taşıyor bakıyorum oturanlar arasında Suudi de yok, kim nereden buluyor o kadar fahiş paraları, nasıl ödüyorlar ona da ayrıca hayret ediyorum.

Neyse, bu kentin alt yapısı belli, alt yapıyı ve üst yapıyı nasıl yaptıkları da ortada, müteahhitlerin çoğunun bilgisi ve ufku da ortada, hadi elektrik kesintilerini kediye mediye bağlarlar mum ışığında hacet görürler, ya su kaynakları tükenirse ne olacak; o 1milyon 250bin TL veren arkadaş totosunu fayanslara sürtüp temizler artık.

Hadi bu bina yeniden yıkıldı yapıldı hesapları neyse, 3.köprü, körfez köprüsü ve 3.havalimanı etrafına konutları diksinler bak asıl error o zaman olacak. Silemeyeceksin de o arızayı hep o ışık yanık kalacak.

P.S: Depremde eli kulağında diyorlar; göreceğiz bakalım kaç tane eski konut yıkılacak, kaç tane yeni konut ayakta duracak. O moloz yığını altında kalanlara yardımı kaç saat sonra yetiştirebilecekler, yolların ne kadarı ayakta kalacak ve o yolları Japon'lar gibi 1 günde yeniden yapabilecekler mi, herkes yollara otomobiliyle dökülürse adım atacak yer kalmayınca ne halt edecekler; yandex'ten olmayan ve yaptık dedikleri yollara mı bakacaklar? Hadi bunları geçtim, deprem çadırlarını nerelere koyacaklar. Rant uğruna deprem konteynırlarını da ortadan kaldırdılar. Park bahçe yani yeşil alan da olmadığı için sağ kalanların toplanabileceği alanda yok. Anca arabayla carrefour-bauhaus otoparkına gideriz orada bekleriz. En kötüsüde, olmayan altyapıdan geçen doğalgaz borularının sızıntı yapması ve olası yangınlar, onlara nasıl müdahale edecekler. Benim kötü senaryolarım böyle, sizlerin eminim vardır, peki ya tepedekilerin var mı? (Birşey olursa 1000 küsür odalı sarayda ücretsiz konaklarız, nasılsa bizim paramızla yapıldı. Sonunu böyle bağlamak istemedim ama içimden geldi yazıverdim...)

P.S: Haklısınız abarttım. Nasılsa hepimiz Tokyo'da yaşıyoruz.

imprezaWRC
27-04-2016, 10:26
Hayret bende her zaman aynı temenniyi iyiki Avrupa yakasında oturmuyorum şeklinde yapıyorum. Bu kentte iyiki burada oturuyorum diyebileceğin bir yer malesef yok. Tapulu evim var dersin birgün bakarsın camının dibinden yol geçirmişler. (dolu örnek var) Co2 sevdalısı insanlar iyiki yol geçti diyebiliyorlar o da ayrı mevzu.
Ben ne zaman Avrupa yakasına geçsem, bir an önce And. yakasına geçmeye bakıyorum. Çocukluğum Şişli'de geçmişti, o zamanda o soğuk nevale insan tipine ayar olurdum şimdi de aynı duygulardayım hatta katmerlendi bile diyebilirim.

BARR
27-04-2016, 10:46
Hakan abi yazdıklarını her okuduğumda seni akşam yemeğe çıkarıp dertleşmek istiyorum :D

wolkanku
27-04-2016, 10:57

caddebostanda oturuyorum, sokağımızda geçen sene 7 tane inşaat vardı, bitti etti dedik, yenileri yıkıldı bu yaz da 5 inşaat var..
tam da saydığınız bu sebeplerle ciddi ciddi izmir'e taşınmayı düşünmeye başladım.. artık yaşanmaz bir yer oldu göztepe-erenköy-suadiye...aa ama kadıköy belediyesine hiç şikayette bulunmayın, onlar anca instagramda abidik gubidik fotolar paylaşsınlar..altına haklı yorumlar yapınca da bir kaç kere siliyorlar, sonra engelliyorlar.. çok komik insanlar :)
şakasız söylüyorum, sırf bu vizyonsuzlukları yüzünden, ilk belediye seçiminde akp'ye oy vereceğim. zaten bizim vatandaşımız öpülmeyi seviyor, öpsünler anasını satayım kadıköylüyü de, gücü kaybettiklerinde anlarlar ancak yaptıkları denyolukları.

XoR
27-04-2016, 10:59
Kat artışları daire artışları insan artışı harbiden bunu atlamışım :D Allah herkesi kısa vadede bu şehirden kurtarsın :)

BARR
27-04-2016, 11:00
İzmir turu yaptırılır: 150TL

XoR
27-04-2016, 11:03
caddebostanda oturuyorum, sokağımızda geçen sene 7 tane inşaat vardı, bitti etti dedik, yenileri yıkıldı bu yaz da 5 inşaat var..
tam da saydığınız bu sebeplerle ciddi ciddi izmir'e taşınmayı düşünmeye başladım.. artık yaşanmaz bir yer oldu göztepe-erenköy-suadiye...aa ama kadıköy belediyesine hiç şikayette bulunmayın, onlar anca instagramda abidik gubidik fotolar paylaşsınlar..altına haklı yorumlar yapınca da bir kaç kere siliyorlar, sonra engelliyorlar.. çok komik insanlar :)
şakasız söylüyorum, sırf bu vizyonsuzlukları yüzünden, ilk belediye seçiminde akp'ye oy vereceğim. zaten bizim vatandaşımız öpülmeyi seviyor, öpsünler anasını satayım kadıköylüyü de, gücü kaybettiklerinde anlarlar ancak yaptıkları denyolukları.

İnanılmaz bir rant dönüyor bu Kentsel Dönüşüm dümeninde. Eski binaların tamamına deprem riski olsun olmasın göz dikmişler. Maşallah bina sayımızda ziyadesiyle fazla olduğu için bu inşaatlar resmen ömür boyu sürecek gibi duruyor.

windman
27-04-2016, 11:24
iki sene önce bina akustiği kursu için itü de taksimde 5 gün kaldım. cuma günü akşam üzeri 6 gibi otobüse binmek için alibeyköy cep otogarina gittim. otobüse bindim. otobüs yarım saat geç gelmişti. sonra 2 saat 15 dk da anadolu yakasına geçebildik. oradan çıktıktan sonra 1 saat içinde istanbul trafiğini aşabildik. ben istanbullular neden o kadar uzun mesafelerde iş bulup oralarda çalışıyor anlayamıyorum. tanıdıklarım saat 5.30 da kalkıp yola çıkıyorlar. sebebi de trafik sadece. araba sahibi olmak işkence her yönüyle.

onursumer
27-04-2016, 11:28
İnanılmaz bir rant dönüyor bu Kentsel Dönüşüm dümeninde. Eski binaların tamamına deprem riski olsun olmasın göz dikmişler. Maşallah bina sayımızda ziyadesiyle fazla olduğu için bu inşaatlar resmen ömür boyu sürecek gibi duruyor.

bakirkoyde bizim mahallenin yarisi bitti sifir bina, diger yarisida 2 seneye biter :D

cok fazla yikilicak bina varda bukentsel donusum icin cok gec kalindi 99 deprem sonrasi baslanmaliydi

imprezaWRC
27-04-2016, 12:06

Merak etme ötekiside kendisini reklam etmekten öteye gitmiyor. Akp'li belediyelerde belediye sarayı diye bir laf var birde o binayı komple evden getirdiklerini kendilerinin yaptığını falan sanıyorlar.

Ayrıca, adam sanki shrek'in yönetmeniymiş gibi shrek afişinin kenarına kocaman yazılırla kendi adını yazıyor. (Diğer tüm tiyatro...vs afişlerinde de aynı haltı yapıyor.) Hem belediye başkanı hem de film yönetmeni herhalde anlamadım gitti. Hergün cebime mesaj, bugün bilmemne muhabettleri, bugün bilmemne savaşı, bugün hiç adını sanını bilmediğiniz sakallı biri sizin hiç ama hiç ilgilenmediğiniz saçma sapan bir konu hakkında görüşlerini sunacak diye mesajlar gönderiyor üstelik çoğuda ismi lazım değil belediye başkanı adı altında gönderiliyor. Mesajların altında link olsa çıkarın beni saçma sapan mesaj listenizden diye tıklayacağım o derece bunaldım. Adam belediye başkanlığını yapmıyor sürekli sms'den taciz. Ama en basitinden senelerdir olan çukurlara asfalt döktüğü yok. En sonunda otomobilin bakımlarını ve arızalarını size fatura edeceğim dedim hiç ses çıkarmadılar. Bakarsan ama geldiklerinden beridir heryere orantısız hız tümseği koydular, her yer köstebek yuvası ve toz toprak. Hiç kimsenin yürümediği otoban kenarında kalmış kaldırımdan hallice yeri hergün yıkıyorlar.

Neyse ya yazmayayım destan olur. İkiside birbirinden beter.

wolkanku
27-04-2016, 12:16
Merak etme ötekiside kendisini reklam etmekten öteye gitmiyor. Akp'li belediyelerde belediye sarayı diye bir laf var birde o binayı komple evden getirdiklerini kendilerinin yaptığını falan sanıyorlar.

Ayrıca, adam sanki shrek'in yönetmeniymiş gibi shrek afişinin kenarına kocaman yazılırla kendi adını yazıyor. (Diğer tüm tiyatro...vs afişlerinde de aynı haltı yapıyor.) Hem belediye başkanı hem de film yönetmeni herhalde anlamadım gitti. Hergün cebime mesaj, bugün bilmemne muhabettleri, bugün bilmemne savaşı, bugün hiç adını sanını bilmediğiniz sakallı biri sizin hiç ama hiç ilgilenmediğiniz saçma sapan bir konu hakkında görüşlerini sunacak diye mesajlar gönderiyor üstelik çoğuda ismi lazım değil belediye başkanı adı altında gönderiliyor. Mesajların altında link olsa çıkarın beni saçma sapan mesaj listenizden diye tıklayacağım o derece bunaldım. Adam belediye başkanlığını yapmıyor sürekli sms'den taciz. Ama en basitinden senelerdir olan çukurlara asfalt döktüğü yok. En sonunda otomobilin bakımlarını ve arızalarını size fatura edeceğim dedim hiç ses çıkarmadılar. Bakarsan ama geldiklerinden beridir heryere orantısız hız tümseği koydular, her yer köstebek yuvası ve toz toprak. Hiç kimsenin yürümediği otoban kenarında kalmış kaldırımdan hallice yeri hergün yıkıyorlar.

Neyse ya yazmayayım destan olur. İkiside birbirinden beter.

olsun ben çok kırıldım tatlış kadıköy belediyesine :( instagramdan beni engellemiş aşkitom.. sebebi de kozyatağı inönü caddesine yaptıkları bazen yoldan giden bazen kaldırımdan giden, ucu hiç bir yere bağlanmayan, arasına arabaların park ettiği, kışın buz tutan kaldırımlar yerine ilk önce kürenmesi gerektiklerini düşünüp şov amaçlı ekip yollayıp karları kürettikleri bisiklet yoluna laf etmem :) görürsün sen aşkitom akp'ye vericiğim :)

imprezaWRC
27-04-2016, 12:17
Canlarım benim ya, bak ne de güzel sokağı kilitlemişler, boncuk boncuk dizilmişler, maşallah maşallah ya. O sokaklar ölü sokaklar zaten, apartmanlarda bomboş, dolayısıyla da acil işi olup o sokaktan otomobiliyle geçmeye kalkışanda çıkmaz zaten.
Böyle sokakta kamyonu bırakıp gitmek en doğal hakları zaten, kimse de birşey demiyor oooh ne güzel dünya.

http://s32.postimg.org/4d3hnsldx/image.jpg

Bak bunu çektiğimde hayrettir trafik polisi ceza kesiyordu ama yine tınlayan yok. 1 saat sonra git yine aynı manzarayı seyredersin.
http://s32.postimg.org/w6pram79h/image.jpg

BARR
27-04-2016, 12:24
Hafriyat kamyonlarına özel bir detailing ıvır ıvır bişey bulsak bu işi paraya çevirsek ya :D

imprezaWRC
27-04-2016, 12:24
Bak buda yeni adet oldu. Kaz, işini bitir sonra üstünü böyle bırak git. Otomobili ben zaten doritostan kazandım ya çukura düşmüş kalkmış hiç dert değil.:ofk::ofk::ofk::ofk:
http://s32.postimg.org/z8s10xbut/ad1.jpg

Ama yol kimin umrunda inşaatlar devam etsin yeter. Birde her sene bozulsun bozulmasın kaldırım yenileyelelim ama bir sokaktaki taş ile diğer sokaktaki taş birbirini tutmasın. Park etmesinler diye birine mantar koy diğerine metal direk sapla, bu arada o yenilenen kaldırımları 1 mt yüksekliğinde yap ve hiç sarı kabartmalı taşlardan koyma ki ara sokakta oturan engelli vatandaşlar evinden dışarı çıktığında yedi sülalene küfür etsin, kulakların çınlasın.

imprezaWRC
27-04-2016, 12:30
Hafriyat kamyonlarına özel bir detailing ıvır ıvır bişey bulsak bu işi paraya çevirsek ya :D

Onlar yola çamuru, tozu ve toprağı döke saça giderek self detailing yapıyorlar zaten sen hiç zahmet etme. Ama sürücüsü o kadar kendine müslümandır ki, kamyonuna bindiğinde içeride terlik giyer, canım benim kamyonun içi kirlenmesin. Dışarısını *** götürmüş kimin umrunda; kamyon onun evi ya, ucu dantelli kırmızı perde bile takar.
Tekerleklerinden yola düşen çamuru, taşı, toprağı alıp kabinin içine boca edeceksin bunlar ondan anlar, belki o zaman çevresini de düşünür.

XoR
27-04-2016, 12:50
Ethem efendiye siyah arabayla girdim, bağdat caddesine sarı tozla kaplı olarak girdim kamuflajda son nokta :D

imprezaWRC
27-04-2016, 12:54
Ethem efendiye siyah arabayla girdim, bağdat caddesine sarı tozla kaplı olarak girdim kamuflajda son nokta :D
Yine iyi toz olmuş; birde yıkım esnasında su tutuyorlar ya, bütün sokak yüzücü yetiştirecek kıvamda olimpik havuza dönüyor, yavaş geçeyim diyorsun arkandaki kornaya asılıyor aklınca iki tampon arasında sıkışan hava basıncı ile beni hızlandıracak, hızlı geçsen otomobilin heryeri çamur oluyor ama en kötüsü de otomobili yıkadıktan 30dk sonra böyle bir manzara ile karşılaşmak oluyor zaten o zaman ölü diri bütün akrabalarına selamlarımı iletiyorum.

imprezaWRC
27-04-2016, 16:57
Trafik nedir, neden olur sorusuna belki cevap olabilir.
P.S: Fotoğraftaki yeşil alanları işaretleyiniz.

https://pbs.twimg.com/media/CgZ1tL7WsAAMhGZ.jpg

Sert@ç
27-04-2016, 17:20
Trafik nedir, neden olur sorusuna belki cevap olabilir.
P.S: Fotoğraftaki yeşil alanları işaretleyiniz.

https://pbs.twimg.com/media/CgZ1tL7WsAAMhGZ.jpg

Abi geçen ay istanbuldayken kocaman reklam afişlerinde avrupanın en yeşil şehri filan yazıyodu
Sonra araştırdım bizimkiler kavşak içlerini üst geçitlerin altındaki otları nerdeyse saksılarıda dahil etmiş :D

onursumer
27-04-2016, 17:31
Abi geçen ay istanbuldayken kocaman reklam afişlerinde avrupanın en yeşil şehri filan yazıyodu
Sonra araştırdım bizimkiler kavşak içlerini üst geçitlerin altındaki otları nerdeyse saksılarıda dahil etmiş :D

ne yapsınlar başka yeşillik yokki :D

Ufuk
27-04-2016, 17:35
Bu trafik hep sana bana var. Bakınız İzmirli bir arkadaşımız aynı saatlerde Bahçeşehir'den bindiği helikopteri ile taş çatlasa 1 saatte caddeye gelip, park yeri bulup, kaşarlı pidesini yiyebiliyor :D :D :D
Şimdi gelir yazar, İzmir'de trafik var der adam fitil eder. Yarın öbürgün İzmir'i de İstanbul gibi hafriyat kamyonlarına boğarlarsa bende o zaman aynı şekilde yazacağım; ya Çiğli'den çıktım önce Karşıyaka'ya uğradım aradaşı aldım sonra Alsancak'a geçtim hatta inanmazsın Pizza Venedik önüne park ettim; dana carpacciomu löp löp götürdüm... :D :D :D (Bak kesin ayar oldu bana :D :D )

Yanlışın var Hakan abim. İstanbulda trafik yok.
Cuma günü akşam 17.30 gibi beylikdüzünden çıktım 15dk'da caddedeydim. Hemen caribouda check-in'imi attım, +9 caddeci çocuk itemlerimizi masaya koyduk. Ardından 20.00'da caddeden hareketle beşiktaşa 7-8dk da geldim.
Beam me up scotty dediğim gibi istediğm yere trafiksiz yara yara gidiyorum.

ckrc
28-04-2016, 02:01
İstanbulda yaşaya yaşaya alışıyoruz trafiğe kesinlikle, Ankara'lı arkadaşlarım buraya gelir gelmez; "yol yorgunuz o kadar saat yol geldik bi dinlenelim moduna giriyorlar."

Ben Ankara'ya gidince daha eve girmeden, 15 dkya evin önündeyim ininde hadi bir şeyler yapalım diyorum çocuklara. Yorgunluk, huzursuzluk olmuyor resmen.

Ankara'da yaşarken, Giresuna gitmek o kadar gözümde büyürdü ki, bir de çok yol gitmiyorsun, Kırıkkale-Çorum-Amasya-Samsun-Ordu-Giresun. 7-8 Saatte Giresundayım.

İstanbul'dan çıkıyorsun, Gerede,Çankırı,Osmancık-Merzifon-Samsun-Ordu-Giresun derken ediyor sana 1000-1100 KM; durdun, kalktık, ettin en az 12-13 Saat. 13 Saat gidiyorum ama Ankara'dan gitmiş kadar yorulmuyorum , gözümde de büyümüyor yol.

İzmir'e yerleşicem diyen forum üyeleri; bekara karı boşamak kolay gelir denir.;

Ankara-İstanbul-İzmir'in üçünde de yaşadım, İstanbul'a alışan adamın yapabileceği yer değil, o sakinlik, huzur falan kısa süreli güzel geliyor sonra adam o hengameyi, koşturmayı arıyor.

msk_bmw
29-04-2016, 08:42
Ya trafik çok böyle bitik,öldük, kaldık gibi değil.

Ama senin yerinde olsam, Sabiha Gökçen-Alemdağ gelirdim şile yolundan nevzat demire kadar trafiksiz gelirsin sonrasında 40-45 km ile ilerleyen trafik olur, altunizade üstünden Üsküdar-Sirkeci(Arabalı Feribot) ile eminönüne geçip arabayı parkedip, topkapıya taksi vs. alternatifle gidilebilir.

İstanbullu olarak bizde abartıyoruz trafiği, yada ben alıştım artık 2-3 saatlik trafikler bile normal geliyor bana.

Sanırım Şile yolunu kullanarak S. gökçenden 7:10 da çıkıp 9:00 civarında pazartekke civarındaki otelimize vardık... Yandex navi nerden git diyorsa oradan gittim. 3 gün sonra yani dün, dönüşte yine yandex feribota yönlendirdi. Feribotla döndük. Herkese teşekkürler.

TarikS
29-04-2016, 10:33
Bugun aksam 18-18:30 gibi Gunesli'den cikip Bozcaada'ya gidecegim. Arabayla gidip 23:00 Geyikli-Bozcaada feribotuna yetisirim gibi duruyor 380 km, Istanbul'dan cikmadi illa ki cok kolay olmaz ama Cuma gunleri Istanbul'dan Tekirdag'a duzenli gidenler vardir, cok sikinti olur mu? Yolda imkan buldukca yapistira yapistira gitmeyi planliyorum hic durmadan.

Berkan
29-04-2016, 11:58
Takaşi havalar güzel biliyorsun yazlıkçı trafiği mod.on yolunda en trafikli bölümü ***** 2 şerit 5000hp olsanda basamayacan oyüzden imkan varsa 5-5.30 al enazından 6 daki gereksiz mahmutbey trafiğini atlarsın.

Emre Akçay
29-04-2016, 13:46
Bugun aksam 18-18:30 gibi Gunesli'den cikip Bozcaada'ya gidecegim. Arabayla gidip 23:00 Geyikli-Bozcaada feribotuna yetisirim gibi duruyor 380 km, Istanbul'dan cikmadi illa ki cok kolay olmaz ama Cuma gunleri Istanbul'dan Tekirdag'a duzenli gidenler vardir, cok sikinti olur mu? Yolda imkan buldukca yapistira yapistira gitmeyi planliyorum hic durmadan.

Yollar genelde boş oluyor. Tekirdağ-Malkara arası yol yapım çalışmaları nedeniyle biraz trafik olur. Ayrıca Tekirdağ-Keşan arasında sabit radar var. Bence hızlı gitmeyin. Geçen hafta abim 199 TL ceza yedi çünkü.

imprezaWRC
29-04-2016, 14:04
Dün, yüksek dozda trafiğe maruz kaldım. Kırıklareline gidip gelmem tam bir macera oldu. Selimpaşa-Silivri arasında asfalt döktükleri için trafik tek şeritten akıyordu ama onun etkisi geriye doğru yaklaşık 5km'lik bir trafik yaratmıştı, üstelik dur ve kalkama otur işin ne tarzında bir etkiydi. Orada tam 1 saatimi heba ettim. Varmam gereken yere Pınarhisar'dan çıkış yaparak toplamda 1 saat 15dk gecikme ile vardım. 1 saatimi heba ettiğim yerin karşı istikametinde de bir sıkışma olduğunu gördüm ve otoban yerine Pınarhisas-Vize-Saray...vs şeklinde Tayakadın'a kadar gitmeyi planladım. Yol tek şerit geliş gidiş olduğundan ve çoğu yerde de kör noktalar olduğundan oldukça temkinli kullandım ama az kaldı iki ayaklı hafriyat kamyonu şoförü yüzünden eşşek cennetine direkt transfer olacaktım. Hayvan oğlu hayvan göz göre göre sollanmayacak yerde önündeki kamyonu solladı herif geçsin diye önümdeki otomobil ile ben durup yol verdik ona rağmen teğet geçti hayvan.
Neyse bir şekil Tayakadın'a kadar vardım ama yavaş gitmekten süre uzadı. Saat 18:00'de kağıthane tarafından 2.köprüye bağlanıp yaklaşık 15dk aynı yerde çakılıp kaldım. Ambulans sağolsun ittir kaktır kendine yol açınca bende pembe panter misali emniyet şeridine girmeden ambulansın kendine açtığı yoldan (ama hemen peşinden değil) 1.köprüye bağlantı yoluna saptım.

Neyse özetle, Kırklarelinden saat 15:00'te çıktım saat 19:00'da 1.köprü gişelerdeydim. Sonrası açıktı 19:15'te eve varabildim. Direkt otobandan gitseydim de değişen birşey olmayacaktı çünkü saat 15:00'te 2.köprü trafiği Bahçeşehir'deydi, 1.köprü trafiği de Beylikdüzü'ndeydi. Geze geze gittim ama o yol senin bu yol benim dolanmaktan yoruldum. Eve vardığımda dizden aşağısı kireçlenmiş gibiydi.

emir91
29-04-2016, 14:50
Dün saat 17.00 gibi Yeşilköy den etiler e gelme maceram yaklaşık 19.40 ta bitti ilk başta sahili denedim ama galata köprüsüne yakın trafikte kontak kapatıldığından bir fırsat bulup geri dönüp vatandan halice bağlandım bu seferde halici geçince Mecidiyeköy e doğru trafik duruyordu yandex in yönlendirmesiyle ara yoldan tem' e bağladı beni ama ne yazık ki orası da kilit vaziyetteydi tam oradan kurtuldum derken levent girişinden girdiğim an gene kilitlendi trafik yani kısacası ben keyfi gezmek için çıkmıştım yola o yüzden çok şikayet edemedim ama her gün bu yolları gitmek zorunda olanlara Allah yardım etsin

AliGizda
29-04-2016, 15:34
Dün 17:00' da işten çıktım servisle gittim eve, Kuyumcukentin orada çalışıyorum Bulgurluda oturuyorum sadece Topkapıya gelmeden 2 şeridi çekici ile trafik polisi kapatmıştı onun haricinde köprüde ek şeridi açmamışlardı ama Altunizade' de falan hiç takılmadan gittik ve 18:30 gibi servisten indim, bence Perşembe' ye göre çok iyiydi trafik.

Ben artık trafiği insanımızın yaptığını düşünüyorum, saçma sapan şerit değiştirmeler, sol şeridi satın almışcasına yavaş gitmeler, en soldayken bir anda en sağa atlayıp yanyola girmeler vs vs vs. Almanya gibi her 5 yılda bir ehliyet sınavına tabii tutulmalı insanlar ve şirket arabalarına bir sınırlama getirilmeli, sözüm meclisten dışarı ama adam yakıtını şirket koyuyo, araba kiralık diye hayvan gibi kullanıyorlar. Şirketlerin buna bir dur demesi gerekiyor artık.

imprezaWRC
02-05-2016, 10:59
Cumartesi günü benim bilmediğim bir sınav, organizasyon...vs 'mi vardı. Rahat rahat çoluk çocuk gezindik, göztepe parkına gidip park yeri bulabildik, eve dönerken trafik olmadı, mutfak alışverişini rahat rahat yapabildik, Ümraniye'deki Pelit'e bile trafik olmadan gidebildik, hatta tepeüstü bile gayet açıktı. Üstelik tüm bunlar 13:00-18:00 arasında gerçekleşti. Kesin birşey oldu ama benim haberim yoktu. İlk defa bir haftasonu sinirlenmeden otomobil kullandım.
Ama anneler gününde kesin her taraf çekilmez şekilde trafik olacak.

P.S : Kayınvalideye pres ütü almaya niyetlendim, bak bununla daha güzel kafa ütülersin derim :D :D :D

imprezaWRC
02-05-2016, 11:12
Ben artık trafiği insanımızın yaptığını düşünüyorum, saçma sapan şerit değiştirmeler, sol şeridi satın almışcasına yavaş gitmeler, en soldayken bir anda en sağa atlayıp yanyola girmeler vs vs vs. Almanya gibi her 5 yılda bir ehliyet sınavına tabii tutulmalı insanlar ve şirket arabalarına bir sınırlama getirilmeli, sözüm meclisten dışarı ama adam yakıtını şirket koyuyo, araba kiralık diye hayvan gibi kullanıyorlar. Şirketlerin buna bir dur demesi gerekiyor artık.

Bakıyorum bazen yol duvar öürlmüş gibi oluyor; 2 kere dur kalk sonrası bakıyorum ortada otomobil yok. Kelebek etkisinin, şok dalgasının tavan yapmış halini yaşıyorum. Ne oldu, kaza mı var, yol mu çöktü, ne oldu diye bakınıyorum sebep yok.
Adam orta şeritte ilerlerken (ki önü de bomboş) birden bire kendini sola atıyor; üstelik bunu en çok kamyon, otobüs ve ticari araç kullananlar yapıyor. Birader ne oldu vahiy mi geldi de birden bire en sol şeride geçtin. O ruh hastası yüzünden sende birden bire frene basıyorsun sonra o fren izin o noktaya yerleşiyor ve geriye doğru dalga halinde büyüyor, her gelen orada frene basıyor ve birden bire trafik oluşuyor. Youtube'da envayi çeşit bu konuyla ilgili deneyler var. Adam durduk yere akan trafiği felç ediyor. Uzun süre o sol şeritten de ayrılmıyor. Yukarıda tabelada özellikle ağır tonajlılar, kamyonetler, otobüsler en sol şeride geçmesin diye uyarı var adam o uyarıya kıllık olsun diye yerleşiyor şeride. Ya çekil önümden birader, yok çekilmem. Sürekli sol şeritten gitmek gibi huyum yok ama bunların dibinden veya arkasından da kağnı arabası gibi gitmeyi de sevmiyorum. Çünkü özellikle kapalı kasalı camsız ticarilerde ön tarafta ne oluyor göremiyorsun. Hele otobüs, kamyon önüne geçerse tam duvar örülmüş gibi oluyor. Ani birşey olsa ne olup bittiğini çözene kadar sende olaya karışırsın ki neredeyse geçen gün otobanda 3-5 saniye ile olaydan yırttım. Solundan geçtiğim hafriyat kamyonun kamplaması fırladı birde lastiği patladı; o an bomba patlamış gibi oldu ve herifin bulunduğu yerden sonrası toz bulutuna büründü, göz gözü görmedi. Aynadan biraz baktığımda kamyondan sonrası yol ve otomobiller gözükmüyordu. Biri o esnada kaçayım derken kamyona bile sıvanabilir.

P.S: Geçen cuma, otobanda kısa süreli dur kalk olmuştu; o esnada yanımdaki kamyonun lastiklerinin diş derinliklerine bakasım geldi. Orası burası sallanan Scania marka kamyonun ön lastikleri slick kıvamdaydı, arkadaki lastiklerinden birininde artık telleri meydana çıkmıştı. Fotoğraf çekmek son anda aklıma geldiğinden lastikleri fotoğraflayamadım. (fotoğraf makinaaı kendine gelene kadar yol açıldı herif bastı gitti.)

aslan
02-05-2016, 11:23
Hakan abi bu gidişle senin sonunu iyi görmüyorum abi :(

XoR
02-05-2016, 11:28
Dün 12:30 Merter'den çıktım frene basmadan 12:55 Ataşehire girdim :) 1 Mayıs etkisi fazlasıyla boştu yollar.

AliGizda
02-05-2016, 11:48
Dün 12:30 Merter'den çıktım frene basmadan 12:55 Ataşehire girdim :) 1 Mayıs etkisi fazlasıyla boştu yollar.

Abi dün millet İstanbul dışına kaçmıştı, biz dün Eskişehir' e gitmiştik kayınpederlerle akşam 9' da Bozüyük Köfteci Yusuf tıklım tıklımdı ve bütün plakalar 06, 41 ve 34' dü :) Akşam 12' de körfezde trafik vardı, köprü kapalıydı. Lanet ettim İstanbul' a.

IbizaFR150
02-05-2016, 11:51
Dün şaka gibiydi 25 dk da 4.levent-harbiye arası ring yaptım. Zerre trafik yoktu akşam.

XoR
02-05-2016, 11:57
Abi dün millet İstanbul dışına kaçmıştı, biz dün Eskişehir' e gitmiştik kayınpederlerle akşam 9' da Bozüyük Köfteci Yusuf tıklım tıklımdı ve bütün plakalar 06, 41 ve 34' dü :) Akşam 12' de körfezde trafik vardı, köprü kapalıydı. Lanet ettim İstanbul' a.

Arkadaş dün Zonguldak ereğli'den 7 saatte dönmüş :D 2,5 saati İzmit Çamlıca gişeler arası

AliGizda
02-05-2016, 12:47
Arkadaş dün Zonguldak ereğli'den 7 saatte dönmüş :D 2,5 saati İzmit Çamlıca gişeler arası

Abi valahi koltukta otur otur kıçım ağrıdı :D

imprezaWRC
02-05-2016, 12:58
Hakan abi bu gidişle senin sonunu iyi görmüyorum abi :(

Olm ben harbiden trafik görünce cinnete bağlanıyorum. Ben öyle sırf sabah akşam trafik görmüyorum ki, yeri geliyor taksi şoförü gibi dolanıyorum ortalarda, o yüzden bazen ciddi anlamda aşırı dozda trafiğe maruz kalıyorum.
Sırf park yeri derdi ve trafik yüzünden kayınvalide ve kayınvalidenin annesine gitmiyorum. Onlar bize geliyor. Bahçeşehir'de can ciğer arkadaşım var, sanırım anca doğum günlerinde falan yüz yüze görüşür olduk. Diyorum ya işte, geçen Kırklareline gittim, dönüşte en kuzeyde kalan iç yolu kullandım. Vize, Saray, Kapaklı..vs oradaki sakin yaşama imrendim. Şehirin içinden geçerken dükkanın birinde birşey gördüm, baktım arkamdan da gelen yok, adamın dükkanının önüne park ettim. Böyle birşey İstanbul'da hayal bile edilemez oldu. Geçen gün Ümraniye'deki Pelit'e gittik; daha doğrusu pastahanenin önüne park etmek için 3-4metre ters yola girmek zorunda kaldım. Çünkü öyle bir düzenleme yapmışlar ki, Pelit'e girebilmek için ya sanayi içine girip dolanacaksın ya da tepeüstünden falan geleceksin. Yol düzenlemesi yaparken bile ne önünü ne arkasını düşünüyorlar. Pelit'İn arkasında Opet var, Opet'e girebilmek içinde anayoldan dolanman lazım. Bilmeyen adam orada sinir krizi geçirir. Gitmek istediğin yere yaklaşıyorsun ama varamıyorsun, bu anca işte İstanbul'da oluyor.

Maxi
02-05-2016, 13:42
arkadaşlar sizi anlıyorum, bana kulak veriniz.
daha öncede yazdım tekrar yazayım

tamam motor tehlikeli ama istanbulda bu şekilde araba kullanmanızda ruh sağlığınıza çok zararlı!
ya tası tarağı toplayıp gideceksiniz yada ufak ufak motora alışacaksınız başka yolu yok
kaldıki bunlar daha güzel günleriniz :)

bakın bana, zırt oradayım pırt buradayım, 1 günde 50 yerdeyim motorla
trafik derdim yok, park derdim yok kafam 10 senedir rahat amk :cool:
araba garajda dura dura aküsü bitmiş neredeyse, cuma günü çıktım yarım saat dolandım şarj olsun diye.

çok uzatmayayım, istanbul için kurtuluş scooterda benden söylemesi.
oturun bi düşünün derim

BARR
02-05-2016, 13:45
Hakan abiye AWD Boxer Scooter alıcaz kısmetse :D

imprezaWRC
02-05-2016, 14:47
arkadaşlar sizi anlıyorum, bana kulak veriniz.
daha öncede yazdım tekrar yazayım

tamam motor tehlikeli ama istanbulda bu şekilde araba kullanmanızda ruh sağlığınıza çok zararlı!
ya tası tarağı toplayıp gideceksiniz yada ufak ufak motora alışacaksınız başka yolu yok
kaldıki bunlar daha güzel günleriniz :)

bakın bana, zırt oradayım pırt buradayım, 1 günde 50 yerdeyim motorla
trafik derdim yok, park derdim yok kafam 10 senedir rahat amk :cool:
araba garajda dura dura aküsü bitmiş neredeyse, cuma günü çıktım yarım saat dolandım şarj olsun diye.

çok uzatmayayım, istanbul için kurtuluş scooterda benden söylemesi.
oturun bi düşünün derim

Beni anca R1200 GS paklar, onun için de malesef biraz daha oğlanın büyümesi lazım. Yoksa çözüm 10 numero :)

Hakan abiye AWD Boxer Scooter alıcaz kısmetse :D

Valla çıksın hemen gider alırım :) (4 tekerlekten çekişli scooter :D :D :D )

BARR
02-05-2016, 15:24
2 çeker Scooter zımba gibi kalkarsın ışıklardan :D

EM-RE
02-05-2016, 15:58
Bize her yer 20 dakika :D

individual
02-05-2016, 16:05
Bağdat Caddesi'nde harfiyat kamyonu dehşeti
Vurduğu otomobili sürükleyen kamyon elektrik direğine çarparak durdu

http://www.milliyet.com.tr/bagdat-caddesi-nde-harfiyat-gundem-2238007/

BARR
02-05-2016, 16:15
B.C'de hafriyat kamponunun işi ne :)

Berkan
02-05-2016, 16:20

yapma işte tuz bastın şuan Hakan abiye :D :hehe:

BARR
02-05-2016, 16:20
Hakan abi bizi aydınlatırmısın :D

Onurkk06
02-05-2016, 17:01
Motosiklet alın :)

imprezaWRC
02-05-2016, 17:03

İşte ne olsun, heryerde yıkım ve yenileme var muhtemelen ondandır yoksa hafriyat kamyonu ile caddeden hatun götürecek değil :D :D

AliGizda
03-05-2016, 13:27
Cumartesi günü saat 15:00' da Çamlıca' dan Büyükçekmece' ye fren basmadan 1 saat 45 dakikada gittim. İBB Cep Trafik' te %70 trafik vardı, Yandex sağolsun beni üçüncü köprü yolundan götürdü, trafiğe hiç takılmadım ve 160-170 gittim. Hatta bir noktada radar vardı kullanıcılardan biri uyarı eklemişti radara da düşmedim :D Yandex candır :) Bu arada telefonda rota çizili olduğu için fotoğraf çekemedim ama ne yollar yapmış adamlar helal olsun dedim.

XoR
04-05-2016, 12:32
Çok güzel dile getirmiş :)

http://m.hthayat.com/yazarlar/damla-celiktaban/1035059-istanbul-hasta-bizi-de-hasta-ediyor

Trafiği içinden çıkılamaz hale getiren ikinci sorun görgü sorunu. Herkes bir diğerinin hakkını gasp etme konusunda o kadar fütursuz ki bu da hepimizin donup kalmasına yol açıyor. Herkesin şeridinden gittiği, ötekinin önüne kırmadığı, aradaki mesafeyi koruduğu, kendisinin daha önemli olduğuna inanıp emniyet şeridini kullanarak zaten daralacak olan yola ek şerit yaratmadığı bir düzen düşünün! İmkansız mı? Ben şeridimden giderken sen emniyet şeridinden gelip benim önüme geçmeye çalışan sürücü; seni o kadar şiddetle kınıyorum, senden o kadar çok nefret ediyorum ki sırf bu öfke yüzünden arabamı yan çevirip bana vurmana razı olacak kadar gözüm dönüyor...

XoR
04-05-2016, 12:33
Hakan'a yazmış bu kısmı :D

Diğer bir sorun inşaat ve plansız büyümenin devamı sorunu. Kentsel dönüşümün mahvettiği Kadıköy’de artık ilçe içinde bile bir yerden bir yere varamıyoruz. Her sokağı bir betonyer parsellemiş, her caddenin ortasında hafriyat kamyonları birikmiş. Sabah, akşam, hafta içi, hafta sonu fark etmeden geri kalan insanları oldukları yere çiviliyorlar. Biz Kadıköy’lüler, insan olarak mobilitemizi kaybetmiş, ruh sağlığımızı da onun yanına paketlemiş durumdayız artık. Şimdi bir de 3 katlı apartmanların yerini 30 katlılara bıraktığı bir Fikirtepe dönüşümünün arifesindeyiz. Oranın 10 olan nüfusu 1000’e çıktığında Kadıköy’lünün yaşamı daha da çekilmez hale gelecek.

BARR
04-05-2016, 12:50
cCc Hepimiz Kadıköyüz cCc

ES353
08-05-2016, 11:48
Bir kere trafik yokmus bi cikiyim diyemicekmiyim ben pazar pazar bu nedir ya

http://i66.tinypic.com/2zh3voo.png

Frid
08-05-2016, 12:39
e6 yine çomolokko olmuş

kesici
08-05-2016, 12:41
Kadıköy demişken; 5 aydır işim gereği Kadıköy'deyim. Ben hayatımda böyle boktan bir semt görmedim. Mecazi değil '***'tan resmen. Metrobüs son durakta iniyorsunuz resmen *** kokuyor semt. Ayrılık Çeşmesi'ne geldiniz diyelim Marmaray ile, *** kokan yoldan Rıhtım'a gitmeniz gerek. Yani semtin kuzeyi güneyi doğusu batısı *** kokuyor. 2.ci toplu ulaşım. Otobüs, dolmuş, sarı dolmuşa ek olarak taksiler heryerde, ek olarak Havaş arabaları ek olarak Hareme-Dudulluya giden şehirlerarası otobüsler tüm ticari araçlar bir caddedeler aynı anda. Dolmuşçular zaten ayrı kafa, yolun ortasında durup yiyecek, sigara, içecek vs. alıyorlar, birbirlerine sövüyorlar. Eğlenmeye çıktınız diyelim, balıkçılar çarşısı dediğiniz yer pislik içinde. Neyse konu trafikten çıkmasın, böyle *** kokulu her saat kilit bir trafiği var bu belediyenin. Umarım yakında belediyecilikten anlayan birilerinin eline geçer de biz de rahat nefes alırız. *** kokusuz nefes.

ckrc
08-05-2016, 14:04
Kadıköy demişken; 5 aydır işim gereği Kadıköy'deyim. Ben hayatımda böyle boktan bir semt görmedim. Mecazi değil '***'tan resmen. Metrobüs son durakta iniyorsunuz resmen *** kokuyor semt. Ayrılık Çeşmesi'ne geldiniz diyelim Marmaray ile, *** kokan yoldan Rıhtım'a gitmeniz gerek. Yani semtin kuzeyi güneyi doğusu batısı *** kokuyor. 2.ci toplu ulaşım. Otobüs, dolmuş, sarı dolmuşa ek olarak taksiler heryerde, ek olarak Havaş arabaları ek olarak Hareme-Dudulluya giden şehirlerarası otobüsler tüm ticari araçlar bir caddedeler aynı anda. Dolmuşçular zaten ayrı kafa, yolun ortasında durup yiyecek, sigara, içecek vs. alıyorlar, birbirlerine sövüyorlar. Eğlenmeye çıktınız diyelim, balıkçılar çarşısı dediğiniz yer pislik içinde. Neyse konu trafikten çıkmasın, böyle *** kokulu her saat kilit bir trafiği var bu belediyenin. Umarım yakında belediyecilikten anlayan birilerinin eline geçer de biz de rahat nefes alırız. *** kokusuz nefes.

Gördüğüm en büyük trollsun abi haha.

imprezaWRC
09-05-2016, 10:09

O koltuğa dünyanın en namuslu en iyi adamını da oturtsan da değişen birşey olmaz. Nereden rant varsa o adama o işi onaylatırlar ve yaptırırlar. Git 4.levent'te Finansbank'ın yanındaki açık otopark resmen sidik kokuyor. Bilgi Üni.'nin Haliç kenarındaki kampüsüne git, nehirde yüzen 3 gözlü balıkla bile karşılaşırsın :D :D (ki Haliç'i temizledik diyorlardı, neresini temziledilerse artık.)

Neyse, konumuza dönelim. Pazar günü satranç oynar gibi hamleler yaptım ve gram trafiğe takılmadan anne ziyaretlerini tamamlayıp eve döndük. Üstüne vakit kaldı, otomobili bile yıkadım :D :D
Belediyenin uygulamasına artık kesinlikle bakmıyorum. Yandex zaman zaman çuvallasada Belediye'nin uygulamasından daha doğru sonuçları veriyor.

GuneyOnur
09-05-2016, 16:00
Belediyenin uygulamasına artık kesinlikle bakmıyorum. Yandex zaman zaman çuvallasada Belediye'nin uygulamasından daha doğru sonuçları veriyor.

Bendede sürekli Yandex çuvallıyor yada bana denk geliyor bu yüzden İBBCepTrafik uygulamasını kullanıyorum :D

B!Rtan
09-05-2016, 16:16
dün saat 13.30 dan bağcılardan çıktım, yandexte 1. ve 2. köprü yolları komple kırmızı gözüküyordu. zeytinburnundan feribota kaçayım dedim. tam 4.30 saat sonra feribota bindim. haremde indim,e5 den devam ederken göztepe trafiğine takıldım. yarım saatte bostancıya ulaştım. bi 15 dk. da küçükyalıya geldim. baktım trafik kilit. sahil yoluna kaçıyım dedim. bi indim ki çocuk maratonu varmış. tam 2 saatte sahilyolundan kendimi zar zor maltepeye attım. tuzlaya, eve vardığımda maçın başlamasına 15 dakika vardı. ben böyle şehrinde,böyle trafiğinde bilmediğim küfürlerim varmış bunu keşfettim.

Kadyr
09-05-2016, 16:31
dün protokol vardı çekmeköye gidecekti oyüzden büyük ihtimal köprü anadoluya geçiş rahatlasın diye haliçe gelmeden sol şeritte çekici vardı

TarikS
16-05-2016, 05:15
Google Maps kullanabilirsiniz İstanbul'da. Ben geçen hafta Ankara'ya gittiğimde de kullandım, trafik durumu güncel görünüyor ve verdiği varış zamanları da tutuyordu.

Takaşi havalar güzel biliyorsun yazlıkçı trafiği mod.on yolunda en trafikli bölümü ***** 2 şerit 5000hp olsanda basamayacan oyüzden imkan varsa 5-5.30 al enazından 6 daki gereksiz mahmutbey trafiğini atlarsın.

Bilgi olarak yazayım bulunsun lazım olursa sonrasında. O gün erken çıkmayı başaramadık en son Yenibosna'da metrobüsün orda yanyolda bir Opet var oradan çıkarken saat 19:10 falandı. Google Maps'ten açtım Geyikli İskele'yi, o ne derse ordan gittim. Dönüşte farkettim ki zaten Edirne-Keşan yoluna hiç girmemişiz, Tekirdağ'dan çıkar çıkmaz sola bir köye saptırdı beni, kiralık Transit olmasa geri dönüp anayoldan gideceğim yerlerden tapagaz gittim her yere. Baya bir kısaldı yol. :) 22:00 Eceabat-Çanakkale feribotuna yetiştim(yolda 5 dk bir çiş molası harici durma yok), ordan çıktım Çanakkale'nin içinde ters yönler karşı şeritler falan derken en son WRC modunda bir toprak etap daha geip 23:00'da Geyikli iskeleye girdik ama 15 saat araba kullanmış gibi hissediyordum kendimi, öyle diyim. :D

BARR
16-05-2016, 08:47
Hakan abi hafriyat kamyonu almış işe gidip gelmek için varmıdır doğruluğu?

imprezaWRC
16-05-2016, 11:50
Hakan abi hafriyat kamyonu almış işe gidip gelmek için varmıdır doğruluğu?

Excavator aldım; trafik sıkışınca kaza kaza kendime yol açacağım.

AliGizda
16-05-2016, 12:00
Çarşamba geceden Rize' ye gideceğim. Millet tatili birleştirip İstanbul dışına akın edermi? Kaç saatte Rize' ye giderim. Kafamda deli sorular.

BARR
16-05-2016, 13:25
Excavator aldım; trafik sıkışınca kaza kaza kendime yol açacağım.

Çok yakar abi.

AliGizda
16-05-2016, 13:57
12 saatte risksiz
10saatte biraz riskli şekilde rizeye gidebilirisinz

11 saatte eski yol varken Rize' den dönmüşlüğüm var abi de merak ettiğim acaba trafik olur mu o gün. Eğer trafik olursa çekilmez bir hal alıcak o yol.

Kadyr
16-05-2016, 14:08
şimdi okadar radar varken o sürede gitmek zor gibi

Mutlu Değerli
16-05-2016, 14:15
İzmir'de kaldım 6gün kadar.. Gezdim vs. Yaa cidden İstanbul gibi bi yerden oraya gidince ferah yollar görüyosunuz bomboş, insanın yaşama sevinci artıyor. Öglen uçakla geldim istanbula, otobüse bindim. 20kmyi 1.5saatte geldim yani yapın hesabı. İzmirde 20km evden konak meydan kadar, totalde 40dk sürmez gitmem.

imprezaWRC
16-05-2016, 17:07
Çok yakar abi.

Yok lan burada 2 aydır kazı yapan dayıoğluna sordum; "abi 100 TL'ye 2 ay kazabiliyorsun dedi" . Renault motor ve şanzımanı koymuşlar harhalde. :D :D

BARR
16-05-2016, 17:08
DCI kepçe :D

kelalper
17-05-2016, 07:03
benim merak ettiğim körfez köprüsü yapılırken istanbul izmir 3 saat diolardı. O ortalamayı tutturmak için bastık ve radar yakaladı diyelim. Polise itiraz edebilecek miyiz? 3 saat dediniz 3 saatte varmaya çalışıyoruz diye.

BARR
17-05-2016, 08:47
Aahahaha bunu düşünen tek ben değilmişim demekki :)

GKS
17-05-2016, 09:46
benim merak ettiğim körfez köprüsü yapılırken istanbul izmir 3 saat diolardı. O ortalamayı tutturmak için bastık ve radar yakaladı diyelim. Polise itiraz edebilecek miyiz? 3 saat dediniz 3 saatte varmaya çalışıyoruz diye.

iyimiş bu :)

Berkan
17-05-2016, 10:09
Osman gazi adını verdikleri köprü değilmi zaten küfür gibi geçiş ücreti var(35$+kdv). Adam herşeyi peşinen alıyor bas basma keyif sende diyor :p :D

individual
17-05-2016, 10:24
Çok sıkıntı yapmayın arkadaşlar.Ücreti fazla bulanlar yada kullanmak istemeyenler körfezi dolanabilirler yada eskihisardan 60TL verip arabalı vapur ile geçebilirler.

Bu şekilde poretesto edebilirsiniz.

Karayolları silah dayamıyor kullanmak zorundasınız demiyor.

(Siyaset ile işim yok o taraflara çekmeyin mesajımı)

Kadyr
17-05-2016, 10:29
Gecis ucretini tek tarafli saniyordum yuh diyordum ama gidis donus ucretmis arastirdigim kadariyla eger bu sekilde ise bence normal sayilir

imprezaWRC
17-05-2016, 14:40
Çok sıkıntı yapmayın arkadaşlar.Ücreti fazla bulanlar yada kullanmak istemeyenler körfezi dolanabilirler yada eskihisardan 60TL verip arabalı vapur ile geçebilirler.

Bu şekilde poretesto edebilirsiniz.

Karayolları silah dayamıyor kullanmak zorundasınız demiyor.

(Siyaset ile işim yok o taraflara çekmeyin mesajımı)

Karayolları kimsenin kafasına silah dayamıyor ama oradan günlük geçecek araç sayısı için devlet garantisi var. Sayı tutarsa sıkıntı yok, tutmaz ise devlet yani sen, ben, hepimiz garanti edilen meblağı tutturabilene kadar dolaylı-dolaysız para ödeyeceğiz.
Keza, diğer birçok ve inşaat işleri devam etmekte olan projelerde de devlet garanti (hazine) verdi. Körfez geçişinde bahsi geçen araç sayısı günlük 40.000 diye hatırlıyorum. Saçsız Alper ile beraber forumun bir konusunda bu hesabı yapmıştık. O sayı öldür Allah tutmuyor. (rakamı salladım da yazdım, belki daha fazlaydı belki daha azdı.)

individual
17-05-2016, 14:59
Karayolları kimsenin kafasına silah dayamıyor ama oradan günlük geçecek araç sayısı için devlet garantisi var. Sayı tutarsa sıkıntı yok, tutmaz ise devlet yani sen, ben, hepimiz garanti edilen meblağı tutturabilene kadar dolaylı-dolaysız para ödeyeceğiz.
Keza, diğer birçok ve inşaat işleri devam etmekte olan projelerde de devlet garanti (hazine) verdi. Körfez geçişinde bahsi geçen araç sayısı günlük 40.000 diye hatırlıyorum. Saçsız Alper ile beraber forumun bir konusunda bu hesabı yapmıştık. O sayı öldür Allah tutmuyor. (rakamı salladım da yazdım, belki daha fazlaydı belki daha azdı.)

Şimdi abicim bu bir yatırım iyi yada kötü yapıldı.Yollar insanları birleştirir mesafeler kısalır.

Benim yaşım yetmez sizinki belki ucu ucunadır.

Şuan kullanılan ankara otobanı içinde zamanında neler denmiş.Ama şuan en önemli yolllardan biri.

Bolu tünelide zamanında temeli yapılmış durmuş kalmış.

Yani iyisiyle kötüsüyle Türkiyede bu köprü ve yollar.

Bir açılsın fiyatlar belirlensin.

Daha gidiş dönüş 35 euro'mu yoksa sadece gidişmi 35 euro onun tartışması var.

Kesin net bir bilgi yok.

Açıkcası ben açılmasını iple çekiyor.Aile büyüğümüz rahatsız ayda 1 kez bandırma tarafına gidip geliyorum.

O vapur sırası.Vapur sonrası yalova trafiği bunlar artık kafamda büyüyor.

Köprü açılsın pat diye bursa çıkışındayım.

Geçen ay bursa otobandan çıktıkdan sonra yine otoban'a bağlandım.Ara bağlantı yoluymuş.Eskihisar'a kadar otoban'dan gittim yeni yoldan.Şunu söyledim allah razı olsun.

İyisiyle kötüsüyle yapıldı ve biticek.Şunu bizler yapamıyoruz yanlış anlama sana lafım değil.

İşi değilmi eşşek gibi yapıcak.Öyle bir dünya yok.Bundan önceki gelenler ha yapıcaz ha şimdi olucak diye hiç birşey yapmadı.Şunu yapmamız lazım iyisiyle kötüsüyle bu köprü yapıldı ve bitiyor mesafeler kısalıyor.

Metrobüs içinde zamanında yapıldı.Fiyatı pahalıymış dendi.Eski otobüs seferlerini kaldırdın bizi mecbur ettin dediler tamam eski seferlerde devam metrobüs'de devam.Otobüs seferleri boş e niye binmiyorsunuz trafik var ondan binmiyoruz.

kelalper
17-05-2016, 15:32
Şimdi abicim bu bir yatırım iyi yada kötü yapıldı.Yollar insanları birleştirir mesafeler kısalır.

Benim yaşım yetmez sizinki belki ucu ucunadır.

Şuan kullanılan ankara otobanı içinde zamanında neler denmiş.Ama şuan en önemli yolllardan biri.

Bolu tünelide zamanında temeli yapılmış durmuş kalmış.

Yani iyisiyle kötüsüyle Türkiyede bu köprü ve yollar.

Bir açılsın fiyatlar belirlensin.

Daha gidiş dönüş 35 euro'mu yoksa sadece gidişmi 35 euro onun tartışması var.

Kesin net bir bilgi yok.

Açıkcası ben açılmasını iple çekiyor.Aile büyüğümüz rahatsız ayda 1 kez bandırma tarafına gidip geliyorum.

O vapur sırası.Vapur sonrası yalova trafiği bunlar artık kafamda büyüyor.

Köprü açılsın pat diye bursa çıkışındayım.

Geçen ay bursa otobandan çıktıkdan sonra yine otoban'a bağlandım.Ara bağlantı yoluymuş.Eskihisar'a kadar otoban'dan gittim yeni yoldan.Şunu söyledim allah razı olsun.

İyisiyle kötüsüyle yapıldı ve biticek.Şunu bizler yapamıyoruz yanlış anlama sana lafım değil.

İşi değilmi eşşek gibi yapıcak.Öyle bir dünya yok.Bundan önceki gelenler ha yapıcaz ha şimdi olucak diye hiç birşey yapmadı.Şunu yapmamız lazım iyisiyle kötüsüyle bu köprü yapıldı ve bitiyor mesafeler kısalıyor.

Metrobüs içinde zamanında yapıldı.Fiyatı pahalıymış dendi.Eski otobüs seferlerini kaldırdın bizi mecbur ettin dediler tamam eski seferlerde devam metrobüs'de devam.Otobüs seferleri boş e niye binmiyorsunuz trafik var ondan binmiyoruz.

Güzel kardeşim anlayamadığınız bir nokta şu; evet bunlardan öncekiler yapmadılar çünkü ekonomik dengeler nedeniyle dengeli büyüyelim eldekinden avuçtakinden olmayalım diye projeleri hayata geçirmediler. Ama bu herifler kendi ceplerini doldurmak için devletin altında kalacağı borçlara bakmadan ve elde avuçta olanları yok pahasına satarak bunları yaptılar. Keşan gelibolu arasını 3 kere çift yol yaptılar resmen. Yaptılar yıktılar bi daha yaptılar bi daha yıkıp yeniden yaptılar. Bak asfaltlamadan falan bahsetmiyorum bildiğin bütün yolu yıkıp yeniden yapmaktan bahsediyorum. 3 liralık şeyi 5 e yaptırıp 2 sini cebe attılar. Belli bir miktarın altına ihale açma zorunluluğu olmadığı için parsel parsel yapıyoruz diyerek kendi adamlarına yaptırdılar.

Körfez köprüsüne gelince fiyatı yüksek değil bencede eğer çift yönse. Ama sen neden şu kadar araba geçecek diye garantör oluyorsun. Herif köprüyü bakıma alıorum dediği zaman bile para kazanacak oradan. 3 gişe olacak nakit ogs hgs. Nakit gişesinden geçen araba sayısını sayabiliyor musun? Eskiden boğaziçi köprüsünde gişede çalışan adamların hepsi şu anda panameraya biniyor. Burada da aynısı olacak. 30 bin hgs ogs geçti nakitten toplam 1000 araba geçti. Peki kardeşim al sana 9000 parası ki daha HGS bile düzgün çalışmıyor bu memlekette.

B-Devi
17-05-2016, 15:40

3 saatte İstanbul'dan çıktın da İzmir'e varması kaldı :D

Diyadin
17-05-2016, 15:52
Körfez köprüsü yani Osmangazi köprüsünde projenin ilk zamanları japon firmasına bağlı olarak 3 ay mali işlerde çalıştım sene 2012de.

Başbakan incelemeye geldiğinde genel müdürden 2015te bitirme sözü almıştı. 30 Euro köprü geçiş bedeli o zamanlarda konuşuluyordu.

Köprü hala bitmedi bir japon mühendisin yapmış olduğu hatadan dolayı aksamalar oldu zaten mühendiste intihar etmişti.

Bence kısa sürede bitmez bağlantı yollarının inşaatı hemen yakınına yapılan tübitak teknoloji vadisi adını tam hatırlamıyorum öyle bir bina yapıyor.

1 seneden evvel köprü kullanılmaz bence.

kelalper
17-05-2016, 16:09
Japon mühendisin intihar etme nedeni üretimi hatalı parçaydı. Adam kendi hata yaptığını sanıp intihar etti pisi pisine gitti. Üretilen parça da Türkiyede üretilen parça. Üreten firma vs de herkesin tahmin edebileceği gibi yeşil sermaye firması.

AliGizda
18-05-2016, 15:34
Yine bir trafik çilesiyle karşı karşıyayız, şu anda köprülerden Anadolu yakasına geçmek min 3 saat. Allah trafiktekilere sabır versin.

imprezaWRC
18-05-2016, 15:38
Yine bir trafik çilesiyle karşı karşıyayız, şu anda köprülerden Anadolu yakasına geçmek min 3 saat. Allah trafiktekilere sabır versin.
Yine mi çalışma var. Biryeri mi kapattılar?

AliGizda
18-05-2016, 15:40
Yine mi çalışma var. Biryeri mi kapattılar?

Millet Cumayıda kapattı izin aldı sanırım abi. Körfezde de trafik var gösteriyo yandex

Diyadin
18-05-2016, 15:40
Japon mühendisin intihar etme nedeni üretimi hatalı parçaydı. Adam kendi hata yaptığını sanıp intihar etti pisi pisine gitti. Üretilen parça da Türkiyede üretilen parça. Üreten firma vs de herkesin tahmin edebileceği gibi yeşil sermaye firması.

Daha önce mühendisi tanıyor muydunuz? Acaba başka sorunları var mıydı? Söyledikleriniz gerçek olabilir olmayabilirde.. Gerçekten içinde olmadığınız süreçler ya da tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar kesin konuşmanız bana garip geldi. Tanıyorsanız biliyorsanız saygı duyarım tabiki.

imprezaWRC
18-05-2016, 15:43
Millet Cumayıda kapattı izin aldı sanırım abi. Körfezde de trafik var gösteriyo yandex

Bende yol kapattılar sandım. Gidenler bir müddet geri gelmesinler. Ya da Pazar akşamı dönsünler. Rahat rahat park yeri bulayım, istediğim yerde yemek yiyebileyim.

Ufuk
18-05-2016, 15:45
Bende yol kapattılar sandım. Gidenler bir müddet geri gelmesinler. Ya da Pazar akşamı dönsünler. Rahat rahat park yeri bulayım, istediğim yerde yemek yiyebileyim.
jant temizleme videosunda arka fonda hafriyat kamyonunun sesi geliyor.
Dedim Hakan abi şimdi fırçayı fırlatıp koşacak üstlerine doğru :D

Trance-R
18-05-2016, 15:54
Gidenler gelmesin. İstanbul'un kapılarını kapatsınlar.

imprezaWRC
18-05-2016, 15:56
jant temizleme videosunda arka fonda hafriyat kamyonunun sesi geliyor.
Dedim Hakan abi şimdi fırçayı fırlatıp koşacak üstlerine doğru :D

Geçen gün, Ömerli yolu üzerindeki kantardan pit stop'tan çıkar gibi giden hafriyat kamyonu önünü kestim ve ana yola insan gibi çıkmasını sağladım. Hayret ama arkasında en az 10 kamyon daha vardı, kimse kornaya bile basmadı. Birgün bir tanesi burnu kıllıya çatacak sonrasını manşetlerden izleyeceğiz. (Geçen gün Sancaktepe dolaylarında hafriyat kamyonu yüzünden ölümlü kaza olmuş) Ofisin arkasında da kazı çalışması var; haftaya bitmez ise oepratöre eter koklatacağım, beynimin ırzına geçtiler. Bunun bir sınırı ve denetleyeni olması lazım ama ben daha denk gelemedim o muhteremlere.

Dragger
18-05-2016, 16:21
Bugün trafik felaket, az önce ikitelli gittim geldim heryer duruyor.

XoR
19-05-2016, 07:25
19 Mayıs'ı bağlayanlar dün yollara dökülünce trafik yine pert oldu. Ama güzel yanı pazar akşamına kadar rahat ederiz :)

14:30 Bomontiden çıktım 16:15 Ataşehire girdim dün :D

kesici
19-05-2016, 08:50
B. evler - Kadıköy 30 dk sabah sabah çok mutlu oldum ama insan dışkısı kokan semte gelince gene sinirlendim

Yigit-Y
19-05-2016, 09:08
Keşke gidenler gelmese :D

Yollar çok güzel gitmeyen yavaş giden mallar olsada özlemişim trafiksiz e5i :D

imprezaWRC
19-05-2016, 10:22
B. evler - Kadıköy 30 dk sabah sabah çok mutlu oldum ama insan dışkısı kokan semte gelince gene sinirlendim

4.levent'e git orası da sidik kokuyor. Sidik ağır basar diğerinin kokusunu bastırır. Hatta bak nokta atışı olsun; Finansbank'ın çaprazında kalan açık otopark ve otobüs duraklarının orası bu sene çok güzel idrar yapmış.
Sinirlendiğin şeyleri, sürekli hız tümseği yapan, çukurları doldurmayan, ranta izin veren, heryeri inşaat ile dolduran, otoban kenarlarına hergün su isteyen bitki diken, hiç insan geçmeyen kaldırımları düzenli olarak yıkayan, toz kalkmasın diye sokakları olimpik havuza çeviren Büyükşehir Belediyesi'ne bildirmen gerekiyor.
Sanki şehrin heryeri mükemmelmiş gibi sürekli her fırsatta sadece Kadıköy'e laf ediyorsun. Git bak Haliç'te neler yüzüyor.

kesici
19-05-2016, 11:27
4.levent'e git orası da sidik kokuyor. Sidik ağır basar diğerinin kokusunu bastırır. Hatta bak nokta atışı olsun; Finansbank'ın çaprazında kalan açık otopark ve otobüs duraklarının orası bu sene çok güzel idrar yapmış.
Sinirlendiğin şeyleri, sürekli hız tümseği yapan, çukurları doldurmayan, ranta izin veren, heryeri inşaat ile dolduran, otoban kenarlarına hergün su isteyen bitki diken, hiç insan geçmeyen kaldırımları düzenli olarak yıkayan, toz kalkmasın diye sokakları olimpik havuza çeviren Büyükşehir Belediyesi'ne bildirmen gerekiyor.
Sanki şehrin heryeri mükemmelmiş gibi sürekli her fırsatta sadece Kadıköy'e laf ediyorsun. Git bak Haliç'te neler yüzüyor.

4. Levent'in sidik kokması, Kadıköyün *** içinde yüzdüğü gerçeğini değiştirmiyor maalesef, benim işim gücüm burada olduğu için belirttim, ayrıca sokaklarının pisliği de cabası bu semtin.

imprezaWRC
19-05-2016, 13:46
4. Levent'in sidik kokması, Kadıköyün *** içinde yüzdüğü gerçeğini değiştirmiyor maalesef, benim işim gücüm burada olduğu için belirttim, ayrıca sokaklarının pisliği de cabası bu semtin.

Kurbağalı Dere'den bahsediyorsan o iş Büyükşehir'in işi, kızacaksan önce onlara kızman gerekiyor. Çevre ve emlak vergisini ödeyene kadar cepten tacize devam edip sonra arkasını dönen, mevsimlik bitkileri anında dikmesini bilen, hersene muntazam kaldırım yenileyen İBB hazretlerine şikayetlerini bildirmen gerekiyor.
Kurbağalı dereyi ıslah etmeleri belki kolay değil ama bittiğinde kimseye rant sağlamayacak, işleri güçleri rant ve para olduğu için ağırdan da alıyorlar. Keza, müteahhitlerinde muhtemelen dere ıslahında, temizliğinde muhteşem bilgileri ve tecrübeleri de bulunmuyor. O iş öyle vasıfsız adama elinde malayla harç atıp kaldırım taşını gala gula dizdirmeye benzemiyor.
Keza, ortada biraz cezalandırma durumları da söz konusu oluyor, vay senmisin bize oy vermeyen, o zaman otur o kokunun içinde. Ama sonra bakıyorsun, saçı sakalı birbirine karışmış militan kılıklı İspark görevlilerinin mesken tuttuğu 4.levent'in göbeği de buram buram sidik kokuyor. Sanırım çalıştıklara yerde tuvalet yok, park sahasında herhangi bir yeri tuvalete çevirebiliyorlar. Senden de otopark için para almasını biliyorlar. Nerede temizlik?
Kadıköy'ün rıhtımı, deresi, pazarı temiz olmayabilir, lakin Üsküdar, Ümraniye...vs yerlerde bal dök yala değil.
Öyle bir yazıyorsun ki, Kadıköy'den çıkınca heryer İsviçre, Kadıköy'de bildiğin Hindistan. Sanki diğer derelerde plaj var, bir tek Kadıköy'de *** var. Diğer derelerde hiç atık yok, bir tek Kadıköy'de var.
Birde öyle bir yazıyorsun ki, sanki dün kirlendi orası. Hatırlatırım birisi biz bu işleri çok iyi biliriz diyordu; 94-98 arasında da Dominik Cumhuriyeti Belediye Başkanıydı. Madem iyi biliyordu o zaman dere ıslah işlerine el atsaydı, yapılaşmayı engelleseydi.

MBuğra
19-05-2016, 13:57
Dun bir olayla karsilastim, agzim acik kaldi. Bence bizim millete yapilan bu hizmetler bile fazla.

Bezmialem Hastanesinin yanindaki yolda, taksici dayinin bir tanesi, surucu kapisi arkasinda su dokuyor. Oyle hic utanma ve sikilmada yok, ucundan cikartmis bir yerden iserken diger yandan arabayi silermis gibi yapiyor. Tabi bu araba yol, arabanin kapi cebi felan hep sidik.

Oha amk oha dedim. Hic mi edep, haya yok. O kadar hastanin, yaslinin, bayanin, insanin gectigi yerde bunu yapmak hakikaten insan isi degil.

ckrc
19-05-2016, 14:00
Kurbağalı Dere'den bahsediyorsan o iş Büyükşehir'in işi, kızacaksan önce onlara kızman gerekiyor. Çevre ve emlak vergisini ödeyene kadar cepten tacize devam edip sonra arkasını dönen, mevsimlik bitkileri anında dikmesini bilen, hersene muntazam kaldırım yenileyen İBB hazretlerine şikayetlerini bildirmen gerekiyor.
Kurbağalı dereyi ıslah etmeleri belki kolay değil ama bittiğinde kimseye rant sağlamayacak, işleri güçleri rant ve para olduğu için ağırdan da alıyorlar. Keza, müteahhitlerinde muhtemelen dere ıslahında, temizliğinde muhteşem bilgileri ve tecrübeleri de bulunmuyor. O iş öyle vasıfsız adama elinde malayla harç atıp kaldırım taşını gala gula dizdirmeye benzemiyor.
Keza, ortada biraz cezalandırma durumları da söz konusu oluyor, vay senmisin bize oy vermeyen, o zaman otur o kokunun içinde. Ama sonra bakıyorsun, saçı sakalı birbirine karışmış militan kılıklı İspark görevlilerinin mesken tuttuğu 4.levent'in göbeği de buram buram sidik kokuyor. Sanırım çalıştıklara yerde tuvalet yok, park sahasında herhangi bir yeri tuvalete çevirebiliyorlar. Senden de otopark için para almasını biliyorlar. Nerede temizlik?
Kadıköy'ün rıhtımı, deresi, pazarı temiz olmayabilir, lakin Üsküdar, Ümraniye...vs yerlerde bal dök yala değil.
Öyle bir yazıyorsun ki, Kadıköy'den çıkınca heryer İsviçre, Kadıköy'de bildiğin Hindistan. Sanki diğer derelerde plaj var, bir tek Kadıköy'de *** var. Diğer derelerde hiç atık yok, bir tek Kadıköy'de var.
Birde öyle bir yazıyorsun ki, sanki dün kirlendi orası. Hatırlatırım birisi biz bu işleri çok iyi biliriz diyordu; 94-98 arasında da Dominik Cumhuriyeti Belediye Başkanıydı. Madem iyi biliyordu o zaman dere ıslah işlerine el atsaydı, yapılaşmayı engelleseydi.

Trafikle o kadar kafayi bozmussun ki, forumun en buyuk trollunu ciddiye aliyorsun haha.

Yigit-Y
19-05-2016, 14:10
Trafik ile kötü kokunun nedeni cehape belediyesi diyen beyin ölümü gerçekleşmiş beden ölümünü bekleyen olur

Kadıköy akp olmadi diye hizmet vermeyen ibb asıl şerefsizdir.

cem
19-05-2016, 14:19
Trafikle o kadar kafayi bozmussun ki, forumun en buyuk trollunu ciddiye aliyorsun haha.

ne zamandır denk gelip içimden diyordum o arkadaş feyk olabilir diye ama baktım araştırdım ki gerçek bi kişilikmiş. Hayırlı sohbetler.

Ufuk
19-05-2016, 14:24
ne zamandır denk gelip içimden diyordum o arkadaş feyk olabilir diye ama baktım araştırdım ki gerçek bi kişilikmiş. Hayırlı sohbetler.

ben onu sen sanmıştım abi ya

cem
19-05-2016, 14:27
ben onu sen sanmıştım abi ya

valla kardesim en son beni boyle baskalarinin feyki sananlara ana avrat kufur etmistim, aman arada kaynama agzim cok bozuk o konuda :)

Ufuk
19-05-2016, 14:32
valla kardesim en son beni boyle baskalarinin feyki sananlara ana avrat kufur etmistim, aman arada kaynama agzim cok bozuk o konuda :)
Yok be abi. Ama sende de böyle bi dark side kısmı var ondan şüphe etmiyor değil insan.

kesici
19-05-2016, 14:46

https://www.youtube.com/watch?v=IXvdWqUJY0I

imprezaWRC
19-05-2016, 16:57

Dün Çamlık ile Taşdelen kavşağı arasında tam saat 19:00'da üst geçit çalışması yapıyorlardı ve yol bir anda tek şeride iniyordu. Geriye doğru yarattığı trafiği görmen lazımdı. Adamlar ya sabah işe gidiş saatinde korkuluk boyuyor, bariyer değiştiriyor, bitki ekiyor (bak en önemlisi de bu bitkiler zaten, ah o laler o olmasa nasıl nefes alırdık) veya ne bir işaret ne bir haber bir anda ana yol üzerinde bir kavşağı trafiğe kapatabiliyorlar. Tam 5 aydır (aslında geçen seneyi de işin içine katmak lazım da neyse) Audi-Vw Özön önündeki yanyol toz toprak şekilde asfalt bekliyor. Alemdağ içinde de geçen sene Belediye'den Şile yoluna kadar asfalt döktüler, asfalta maşallah diyen çok olmuş olacak ki şu an köstebek yuvasına döndü. İçeride de aşağı yukarı 500mt'de bir birbirinden farklı ebatlarda hız tümsekleri seni bekliyor.

Ya varya yeni otomobile 1 senedir keyif ile binemedim. Orada trafik, burada tümsek, şurada çukur... Otomobili piyasaya sürmeden boşu boşuna Türkiye harici yerlere gidiyorlar. Gelsinler burada çok güzel lastik, amortisör, ön takım, trim...vs testleri yapılır. Bu yollarda otomobil, lastik, amortisör...vs 100bin km'yi sıkıntısız atlatırsa üretime geçerler.
Yok bilmem ne çölünde test etmişlermiş. Getir kardeşim buraya, sıkıysa hafriyat tozuna dayansın.

Dünyanın parasını ödetiyorlar ama büyük çoğunluk gıkını çıkarmıyor.

P.S:Metrogarden'ın önünden geçen dereyi kapalı tünelle geçmek yerine açık tünelle geçtikleri için orada özellikle akşam saatlerinde gereksiz trafik oluyor.

Evet kafa gitti bende :D :D

BARR
19-05-2016, 16:59
Hakan abi geçen Bahçeşehirden, Kartala giderken kaptırmışım 150-160 bi baktım Gebzedeyim geri döndüm ordan tekrar İstinye park, alışveriş yaptım ordan da Fenerbahçe arkadaşlarla buluşmak için geçtim. Yollar çok güzeldi.

imprezaWRC
19-05-2016, 17:12
Hakan abi geçen Bahçeşehirden, Kartala giderken kaptırmışım 150-160 bi baktım Gebzedeyim geri döndüm ordan tekrar İstinye park, alışveriş yaptım ordan da Fenerbahçe arkadaşlarla buluşmak için geçtim. Yollar çok güzeldi.

Aynısı geçen bana oldu. Günaydın'da köfte yiyeyim derken caddede park yeri araya araya kendimi Kırklareli'nde buldum. Bundan sonra canım köfte çekince kırklareline gideceğim. Hem yollar bomboş hem de otoban ücretleri çok uygun. İzmir bağlantılarını tamamlasınlar, canım kumru çekerse körfez köprüsünden yapıştırıp çeşme'ye gideceğim. Hem garanti edilen araç geçişine katkım olur, hem zaten gidiş-geliş geçiş ücretleri sudan ucuz, otomobilde yakmıyor gibi birşey (üstübüne mazot banıp depoya atıyorum 1000km menzilim oluyor), boyaya ve plakaya sürdüğüm nano flex glass ceramic titanium bor karışımı ile radarda da gözükmüyorum, ne İzmir'i 3 saat'te Çeşme'ye gider kumru yer, sörf yapar geri bile gelirim, vuhuuuu

BARR
19-05-2016, 17:14
Haftasonu Ayvalığa gelsene Cunda yapalım :D

kesici
19-05-2016, 17:19

Aynısı geçen bana oldu. Günaydın'da köfte yiyeyim derken caddede park yeri araya araya kendimi Kırklareli'nde buldum.

Yuh :D Ben bile böyle bir trollük yapamam.

Berkan
20-05-2016, 08:11
istanbul boşaldımı ahali tecrübeler neler son 2 gündür :D

individual
20-05-2016, 08:22

Şişli tarafı boş.Sabah bütün ofis 8:45'de yerindeydi hiç kimse geç kalmamış :)

Trafik yok sanırım :D

Vtec_2
20-05-2016, 08:29
2 gündür trafikten eser yok. Masallah. Millet 19 Mayıs tatilini haftasonuna bagladı galiba.. Ataşehir - Şişli arası Tem'den 10-15 dk

aslan
20-05-2016, 08:38
Şişli tarafı boş.Sabah bütün ofis 8:45'de yerindeydi hiç kimse geç kalmamış :)

Trafik yok sanırım :D

600 kişilik ofiste toplasan 30 kişi var şuan

Day Walker
20-05-2016, 09:29

Ben gittim yeter size :hehe:

imprezaWRC
20-05-2016, 15:46

Bugün evden biraz geç çıktım; trafiğe baktığımda gözlerime inanamadım. Normalde her zaman kırmızı olsan yer bile yemyeşildi hatta açık yeşildi :D Sonuç olarak 15dk'da ofise vardım. Eşim işten bugün biraz erken çıkacak; güle oynaya gidip kendisini alacağım :D Trafik mi, o ne ya.

kesici
20-05-2016, 15:49
B.Evler-Kadıköy 25 dk :D

BARR
20-05-2016, 15:54
Bugün evden biraz geç çıktım; trafiğe baktığımda gözlerime inanamadım. Normalde her zaman kırmızı olsan yer bile yemyeşildi hatta açık yeşildi :D Sonuç olarak 15dk'da ofise vardım. Eşim işten bugün biraz erken çıkacak; güle oynaya gidip kendisini alacağım :D Trafik mi, o ne ya.

İstanbula taşınalım hemen.

imprezaWRC
20-05-2016, 16:06
İstanbula taşınalım hemen.
Ne İstanbul'u. Ben Dominik'teyim, burada gram trafik yok. Dün Dominik'in kurtuluş günüymüş, millet günleri birleştirip Haiti'ye kaçmış. İnşallah geri gelmezler diye dua ediyoruz. Pardon ben başlıkları karıştırmışım; Dominik Trafik Şu rezilliğe bak konusuna yazacaktım.

Diyadin
20-05-2016, 16:07
Ne İstanbul'u. Ben Dominik'teyim, burada gram trafik yok. Dün Dominik'in kurtuluş günüymüş, millet günleri birleştirip Haiti'ye kaçmış. İnşallah geri gelmezler diye dua ediyoruz. Pardon ben başlıkları karıştırmışım; Dominik Trafik Şu rezilliğe bak konusuna yazacaktım.

Ünlü müsünüz gönüllü mü :D

Dragger
20-05-2016, 17:26
Nasıl trafik yok yahu, az önce havaalanından halkalıya geldim basın express gidiş dönüş doluydu.

Bahçeşehire gideyim dedim gişeleri görünce vazgeçtim.

MBuğra
20-05-2016, 17:41
Haftaici surekli Bahcesehir-Capa arasi gidip geliyorum. Gecen yandex sayesinde yeni bir yoldan haberdar oldum, artik otogar yolunda trafik varsa orayi kullaniyorum. Otogar yolundan hal yonune girip metris yolundan giyimkent- bagcilar-basaksehir-ikitelli-mahmutbeye cikiyorum. Guzergahi biraz uzatiyor bu yol ama hem yakittan hem de zamandan tasarruf ettigime inaniyorum cunku neredeyse hic frene basmiyorum.

Day Walker
20-05-2016, 17:42
Nasıl trafik yok yahu, az önce havaalanından halkalıya geldim basın express gidiş dönüş doluydu.

Bahçeşehire gideyim dedim gişeleri görünce vazgeçtim.

Tekirdağ boş kanka :D

Yigit-Y
20-05-2016, 18:16
Haftaici surekli Bahcesehir-Capa arasi gidip geliyorum. Gecen yandex sayesinde yeni bir yoldan haberdar oldum, artik otogar yolunda trafik varsa orayi kullaniyorum. Otogar yolundan hal yonune girip metris yolundan giyimkent- bagcilar-basaksehir-ikitelli-mahmutbeye cikiyorum. Guzergahi biraz uzatiyor bu yol ama hem yakittan hem de zamandan tasarruf ettigime inaniyorum cunku neredeyse hic frene basmiyorum.

bu mesajdan sonra frene basmazsın inşallah :D

Ufuk
20-05-2016, 18:19
2 gündür trafikten eser yok. Masallah. Millet 19 Mayıs tatilini haftasonuna bagladı galiba.. Ataşehir - Şişli arası Tem'den 10-15 dk

Abi tatile gidelim mi sinop tarafına :D :afasdfssd

XoR
24-05-2016, 09:50
Lüx çözüm :) tek kişilik Megadrone

Chinese EHang 184 Drone Is A Human-Sized Autonomous Quadcopter That Would Make George Jetson Jealous
(http://www.ibtimes.com/chinese-ehang-184-drone-human-sized-autonomous-quadcopter-would-make-george-jetson-2254186)

https://www.youtube.com/watch?v=1iyCgy1juHc
[video=youtube;1iyCgy1juHc]https://www.youtube.com/watch?v=1iyCgy1juHc

Ome_RS
24-05-2016, 09:58
Valla Allah bozmasın sanırım istanbul'da tek trafik olmayan noktada işe gidip geliyorum. Evim Kurtköy'de iş yeri Ataşehir. Tem kullanıyorum.
İşe giderken bi çamlıca gişelerde birazcık yoğunluk oluyor ama ben ilk sapaktan gümrük yönüne çıktığım için çok etkilenmiyorum. Dönüşte de Kurtköy yönüne çok nadir trafik oluyor. totalde 25-30km lik yolu 20-25dk da alıyorum.
Giderken de dönerken de karşı şerit neredeyse teker zor dönüyor. Allah her gün trafikte olanlara sabır versin.
Pazar dönüşte sakarya gişelere gelmeden trafiğe tutuldum sol bacağı bırakıyordum az kalsın. Allahtan yandex yardıma yetişti kartepe dilovası dağ yolu derken 1.5 saate düştük eve.

kelalper
24-05-2016, 10:04
Pazar akşamı kuzen dur kalka keşanda yol ayrımından sonra malkaraya gelmeden başlamış. Kafa dinlemeye gittik sinir stres geri döndük diye ağlıodu.

initial-D
24-05-2016, 11:25
Pazar akşamı kuzen dur kalka keşanda yol ayrımından sonra malkaraya gelmeden başlamış. Kafa dinlemeye gittik sinir stres geri döndük diye ağlıodu.

haftasonu yapılabilecek en büyük yanlış tekirdağ üstünden istanbula dönmek.hemde 19 mayıs haftasında

keşanda çalışma var, malkarada var,yeniçiftlikte var,bir de boşu boşuna yanan trafik ışıklarında beklemeler var.

GKS
24-05-2016, 11:44
gece 2-5 arası yollar güzel bu saatler dışında heryer fena

XoR
24-05-2016, 11:47
Istanbul dışına ister karayolu ister havayolu fark etmez ne ile çıkarsam çıkayım kesinlikle pazar günü dönüş yapmıyorum. Karayolunda trafik çile oluyor havayolunda bilet fiyatı uçuk oluyor.

İzni birgün fazla kullanıp mutlaka Pazartesi dönüyorum

golgeoyunu03
24-05-2016, 12:15
Istanbul dışına ister karayolu ister havayolu fark etmez ne ile çıkarsam çıkayım kesinlikle pazar günü dönüş yapmıyorum. Karayolunda trafik çile oluyor havayolunda bilet fiyatı uçuk oluyor.

İzni birgün fazla kullanıp mutlaka Pazartesi dönüyorum

12'ye kadar istanbula girerseniz sorun olmaz genelde ama bunun içinde sabah erkenden çıkmak gerekebiliyor

XoR
24-05-2016, 12:20
12'ye kadar istanbula girerseniz sorun olmaz genelde ama bunun içinde sabah erkenden çıkmak gerekebiliyor

Pazar ziyan oluyor o şekildede :) ben pazarı tam gaz dolu dolu yaşayıp Pazartesi öğlen dönüyorum yoksa Sabihadan Ataşehire Pazartesi sabahı gişelerde porno oluyor :)

Vtec_2
24-05-2016, 12:38
Abi tatile gidelim mi sinop tarafına :D :afasdfssd

Sinop'ta , 3 - 5 tur atalım.

kelalper
24-05-2016, 12:46
İstanbul kalabalığı fena abi ya. 3 sene önce Fethiyeye gidelim dedik 2 araba. Cuma akşamı Eskihisar felç. Hadi 20 lira farkla öne geçtik ama oraya gelene kadar da felç. Topçulara indik anaa Yalova yolu dur kalk. Hz Google maps saolsun ara köy yollarından Yalova Bursa arası bi yerlere çıktık ta Yalovayı es geçtik. Ne çıkabiliosun hadi çıktın çıktığımız yeride tıkıyoruz.

twin
24-05-2016, 12:58
keşandan edirneye ordan otobandan gitmek daha mantıklı olurdu sanki ben bu cuma sabahı 2.30 saatte sarıyere geldim :)

golgeoyunu03
24-05-2016, 14:09
İnşallah Ramazan bayramı tatilinde 1 temmuzdan insanlar yola çıkar :)
Yoksa 4 temmuz öğleden sonra Istanbulu düşünemiyorum
En güzeli 1 inde gitsinler 10'unda dönsünler

individual
24-05-2016, 14:20
İstanbul kalabalığı fena abi ya. 3 sene önce Fethiyeye gidelim dedik 2 araba. Cuma akşamı Eskihisar felç. Hadi 20 lira farkla öne geçtik ama oraya gelene kadar da felç. Topçulara indik anaa Yalova yolu dur kalk. Hz Google maps saolsun ara köy yollarından Yalova Bursa arası bi yerlere çıktık ta Yalovayı es geçtik. Ne çıkabiliosun hadi çıktın çıktığımız yeride tıkıyoruz.

Alper abi yeni otoban açılmış yalovaya girmiyorsun artık.Vapurdan indik'den sonra 1-2 km sonra otoban'a bağlantı var ordan direk bursaya gidiyorsun geçen ay kullandım on numara olmuş.

imprezaWRC
24-05-2016, 16:41
Alper abi yeni otoban açılmış yalovaya girmiyorsun artık.Vapurdan indik'den sonra 1-2 km sonra otoban'a bağlantı var ordan direk bursaya gidiyorsun geçen ay kullandım on numara olmuş.

Kaç para bayıldın?

BARR
24-05-2016, 16:41
İstanbulu komple otoban yapmışlar hala beğenmiyorsun Hakan abi. Evin içinden bile otoban geçiyor yer yer.

Kadyr
24-05-2016, 16:52
8.5 a gelmiş arkadaş bursadan gelirken bom boştu diyor

rodya
24-05-2016, 17:08
bursaya da gitmiyor bu arada. gemlik öncesi çıkıyorsun yoksa. 8.5TL
40-50km falan oluyor yol.

individual
24-05-2016, 17:15
Kaç para bayıldın?

Gemlik-Altınova 8.35TL

kelalper
26-05-2016, 09:49
La Bursa Yalova arası zaten 60km. 40-50km sonra sadece Gemlik e varıyorsan 8.5 vermeye gerenk yok. Ben eski dağlık yolu seviyorum hem viraj vs. Eskiden Yalova göbekteki ışıklardan dolayı trafik felç oluodu orayıda düzelttiler artık. Yalovadan devam. 20 dakika kazandırır en fazla.

Sezgin
26-05-2016, 10:11
La Bursa Yalova arası zaten 60km. 40-50km sonra sadece Gemlik e varıyorsan 8.5 vermeye gerenk yok. Ben eski dağlık yolu seviyorum hem viraj vs. Eskiden Yalova göbekteki ışıklardan dolayı trafik felç oluodu orayıda düzelttiler artık. Yalovadan devam. 20 dakika kazandırır en fazla.

O yol düzelmese de olur. Ben anlamadım bu kadar yararlı ve güzel bir projenin yolu nasıl köstebek gibi olur. Geçen hafta 2 gün kaldım yalova'da, aman allah'ım. Yeni yapılan yola çıktım Yalova eski ışıkların ordan çok şık ve kullanışlı bir köprü yapılmış. Hakikaten yalova içine girmeden trafiksiz bir imkan sunuyori ama oda ne! Yol o kadar bozukki arabalar gidemediğinden yine trafik oluyor.

aslan
30-05-2016, 11:48
İstanbuldaki bugünkü trafiği alt üst eden Ümraniye sapagına yakın devrilen bu tır.
http://s33.postimg.org/ro554tkkv/20160530_105823.jpg

aslan
13-06-2016, 16:52
Demiştim burası Ümraniye burdan çıkış yok diye :)
Şuan belki kadraja sıgımıyor fakat rahat 5 km trafik var

http://s32.postimg.org/9rljn0bmd/20160613_174709.jpg
http://s32.postimg.org/nd4szbxlh/20160613_174635.jpg

kesici
13-06-2016, 17:15
Bende bugün hayret ettim, B.evlerden saat 12:00 gibi E-5'e bağlandım tam 25 dk'da Kadıköy'e geldim. Hiç trafik yoktu. Kadıköy'e gelenler *** kokusu duymak istemiyorlarsa Acıbadem sapağından girsinler yani stadın hemen karşısından. Oralar da kötü koku yok.

halili
13-06-2016, 18:54
[QUOTE=aslan;8133718]Demiştim burası Ümraniye burdan çıkış yok diye :)
Şuan belki kadraja sıgımıyor fakat rahat 5 km trafik var

eşim bugun antriumda işe başladı 17:20 de küçüksuduragına cıktı.18:45 de ümraniye çarsıya geldi.

jeffy
13-06-2016, 21:49
bursaya da gitmiyor bu arada. gemlik öncesi çıkıyorsun yoksa. 8.5TL
40-50km falan oluyor yol.

Biz İzmir-Çeşme yapıyoruz 60 km 2.5 tl..

güzel bir çifte standart.

corrado
14-06-2016, 01:05
Biz İzmir-Çeşme yapıyoruz 60 km 2.5 tl..

güzel bir çifte standart.

detay linkteki yazıda aşağılara doğru mevcut.
yol tamamen bitince İstanbul -izmir arası kaç tl olacak merak ediyorum

Beyler ne oldu haberi atlad (http://www.bizimkocaeli.com/yazar/gungor-arslan/bu-operasyon-kafa-karistirdi..!/17453.html)

turbo&quattro
14-06-2016, 03:59
Ustteki fotoda dikkat ettimde araclarin hepsi beyaz hepsi sirket spec heralde.

halili
14-06-2016, 07:29
Bir de trafik sağ serit servisciler duruyor soldakiler u dönüşü olmayan yerden dönüyor ilerde kimseler yok.Ümraniye kadar düzensiz büyüme başka yerde yoktur.Bütün büyük şirketler orda.

i-vtec07
14-06-2016, 08:06
Bu şirketler niye her isteyenin altına araba veriyo arkadaş? Tut bi servis götürsün herkezi.

ckrc
14-06-2016, 08:11
Bu şirketler niye her isteyenin altına araba veriyo arkadaş? Tut bi servis götürsün herkezi.

Calisanlarin konumu geregi arac daha cok ise yariyor, Ne kadar araba olursa o kadar masraf gosterilebiliyor.
Mesela ISG Muduru veya calisanisiniz gece is kazasi oldu, nasil geliceksiniz?
Satis muhendisissiniz, teklif sunmaya bir yere gidiyorsunuz, nasil gideceksiniz?
Yani sorun herkese araba verilmesi degil, verilen arabalarin verimli kullanilmamasi.

Ome_RS
14-06-2016, 08:23
Ustteki fotoda dikkat ettimde araclarin hepsi beyaz hepsi sirket spec heralde.

Maalesef çok renksiz milletiz. ruhumuza yansımış artık.
Trafikteki neredeyse tüm araçlar beyaz gri ve siyah tonlarından oluşuyor.
BMW sayesinde biraz da melbourne blue arttı bu ara.

i-vtec07
14-06-2016, 08:45
Calisanlarin konumu geregi arac daha cok ise yariyor, Ne kadar araba olursa o kadar masraf gosterilebiliyor.
Mesela ISG Muduru veya calisanisiniz gece is kazasi oldu, nasil geliceksiniz?
Satis muhendisissiniz, teklif sunmaya bir yere gidiyorsunuz, nasil gideceksiniz?
Yani sorun herkese araba verilmesi degil, verilen arabalarin verimli kullanilmamasi.

Hocam şirket arabası olan herkez ısg çalışanı veya satış mühendisimi ? kendi çevremden biliyorum çoğu gereksiz şirket arabalarının . Trafik olmasından başka bi yararı yok . Verimli kullanılması konusunda ise doğru diyosun .

aslan
14-06-2016, 09:11

Keşke herşey dediğin kadar kolay olsa

Örnegin bizde 451 çalışanın 259'un da şirket aracı var

ckrc
14-06-2016, 09:25
Keşke herşey dediğin kadar kolay olsa

Örnegin bizde 451 çalışanın 259'un da şirket aracı var

Araba demek gider demek, calisana daha az maas vermek demek.
Bana bugun aldigim maasin 1k assagisini teklif edip, serbest kullanim araba tahsis etseler, kontrpiyede kalirim, teklifi dusunurum yani.

Yogi
15-06-2016, 16:00
Kadıkoyde akılalmaz ölüm (http://www.dha.com.tr/kadikoyde-akilalmaz-olum_1255440.html)

@imprezaWRC

wolrath
15-06-2016, 16:08
Kadıkoyde akılalmaz ölüm (http://www.dha.com.tr/kadikoyde-akilalmaz-olum_1255440.html)

@imprezaWRC

cumartesı bıraz cadde yaptık motorla. benzer durumlar geldı hep aklıma. feci ya artık. ara sokaklarda dev gibi kamyonlar lanet olsun.

KÖROĞLU
16-10-2016, 12:39
Yıldırım konuyu şöyle açıkladı:*“Osman Gazi köprüsünü açtık mı? Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açtık. Şimdi Bursa’dan İstanbul’a 1 saatte geliyor insanlar, eskiden 1 saat feribot bekliyordunuz. 2018’de İzmir’e gitmek isterseniz, İstanbul’dan 2 saat 50 dk gideceksiniz. Siz sabah trafik olduğunda şuradan Ümraniye’den Ataşehir’den havaalanına 2 saatte gidebilirmisiniz, gidemezsiniz ama İzmir’e 2 saat 50 dk gideceksiniz. Nereden nereye…”

Başbakan'ın açıklaması :) Övündüğü şey güzel köprü yapıldı vs.

BU ülkenin 5 te 1 inin yaşadığı kentte ki trafiğin durumunu örnek vererek yaptığın işi övmek bir noktada ben İstanbul da trafiği çözemiyorum ama İzmir'e giderseniz sorun yok demek nasıl bir bakış açısıdır :) Gülsek mi ağlasak mı :)

İ

CenkB
16-10-2016, 12:49
Yıldırım konuyu şöyle açıkladı:*“Osman Gazi köprüsünü açtık mı? Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açtık. Şimdi Bursa’dan İstanbul’a 1 saatte geliyor insanlar, eskiden 1 saat feribot bekliyordunuz. 2018’de İzmir’e gitmek isterseniz, İstanbul’dan 2 saat 50 dk gideceksiniz. Siz sabah trafik olduğunda şuradan Ümraniye’den Ataşehir’den havaalanına 2 saatte gidebilirmisiniz, gidemezsiniz ama İzmir’e 2 saat 50 dk gideceksiniz. Nereden nereye…”

Başbakan'ın açıklaması :) Övündüğü şey güzel köprü yapıldı vs.

BU ülkenin 5 te 1 inin yaşadığı kentte ki trafiğin durumunu örnek vererek yaptığın işi övmek bir noktada ben İstanbul da trafiği çözemiyorum ama İzmir'e giderseniz sorun yok demek nasıl bir bakış açısıdır :) Gülsek mi ağlasak mı :)

İ

Trafiksiz gecenin bir yarısı 15dk da gittiğim yolu 1.30 saatte gidemedim. 8 km toplam yolun 2 km sini 1 buçuk saatte gidebildim. İzmirde eşim dostum yoksa nolcak. :D
Bana Zeytinburnundan yeşilköye giden yolu 1 saate indirsin razıyım. :D

KÖROĞLU
16-10-2016, 16:56
Ümraniye den hava alanına gidemiyorsan boşver İzmir'e git demiş CenkB :) Büyük sözü dinlemek lazım.

Maxi
17-10-2016, 07:14
dün yani pazar akşamı 5 te anadolu yakası maltepe evden çıkıp 2. köprüden tarabyaya gittim
sonra saat 10 gibi geri döndüm 1. köprüden
hiçte sıkıntı çekmedim, yol bomboş ve çok rahattı, hiç durup ayağımı yere koyduğumu hatırlamıyorum :D
tabiki scooterla gittim ehehehe

Day Walker
17-10-2016, 07:19
Temde kaza varmış Trafik yoğunluğu %71 i geçmiş öyle diyorlar.

KÖROĞLU
17-10-2016, 07:24
Temde kaza varmış Trafik yoğunluğu %71 i geçmiş öyle diyorlar.

Bu yüzde olayı yeni mi çıktı ben mi takip etmemişim. Radyoda da duydum geçen. %71 çok ciddi bir rakam. Kontak kapat dese daha iyiymiş.

Allah sabır versin dün akşam tem de sapanca - izmit batı arasında yarım saat dur kalk yaptım gına geldi bas - bırak yapmaktan.
Maxi sona kadar iyi gittin ama scooter demeyeydin iyiydi :) Keşke yollar geniş olsa da insanlar araçla bu rahatlığı yaşasa.

KÖROĞLU
17-10-2016, 07:25
Edit yok geri gelsin.

Cümlenin başında "abi" ibaresi olacak, akranım gibi yazmışım kusura bakma.

Day Walker
17-10-2016, 08:21
Bu yüzde olayı yeni mi çıktı ben mi takip etmemişim. Radyoda da duydum geçen. %71 çok ciddi bir rakam. Kontak kapat dese daha iyiymiş.

Allah sabır versin dün akşam tem de sapanca - izmit batı arasında yarım saat dur kalk yaptım gına geldi bas - bırak yapmaktan.
Maxi sona kadar iyi gittin ama scooter demeyeydin iyiydi :) Keşke yollar geniş olsa da insanlar araçla bu rahatlığı yaşasa.

İbb mobilde bayadır gösteriyodu kenarda şimdi herkes dikkate almaya başladı :)

Ümraniye genel müdürlükten Merter ofise transfer oldum :D Zburnu-Merter 15 dk. Trafik çokta fifi :hehe:

Kadyr
17-10-2016, 08:29
bizim şoförlere yağmurda bir şeyler oluyor ya romatizmaları tuttuğundan pedalları karıştırıyorlar yada yağmurda araç kullanmayı bilmiyorlar.

KÖROĞLU
17-10-2016, 09:08
İbb mobilde bayadır gösteriyodu kenarda şimdi herkes dikkate almaya başladı :)

Ümraniye genel müdürlükten Merter ofise transfer oldum :D Zburnu-Merter 15 dk. Trafik çokta fifi :hehe:

Uh iyiymiş. Forum ahalisi şuan ist'un en şanslı çalışanına bakıyor :) Maaşa %50 zam yapsalar bu kadar sevinmez insan.

%30 ve altını görmek dileğiyle :)

Maxi
17-10-2016, 09:12
bizim şoförlere yağmurda bir şeyler oluyor ya romatizmaları tuttuğundan pedalları karıştırıyorlar yada yağmurda araç kullanmayı bilmiyorlar.

yağmurda araç kullanmayı bilmiyorlar
kar da?? hiç bilmiyorlar

burak_2885
17-10-2016, 09:30
Bayrampaşa'dan Mecidiyeköy'e tam 1sa 20dk. Böyle lanet bi trafik görmedim ben ve abartmadan söylüyorum arabların %90ı tek şoförlüydü hep

KÖROĞLU
17-10-2016, 10:31
Bayrampaşa'dan Mecidiyeköy'e tam 1sa 20dk. Böyle lanet bi trafik görmedim ben ve abartmadan söylüyorum arabların %90ı tek şoförlüydü hep

Merak ediyorum bunu neden eleştiriyorsun ?

Adam arabayı almış kdv+ötv ödemiş. Yakıt alıyor Ötv+kdv ödüyor. Köprü geçiyor KDV ödüyor. Örnekler çoğalır.

Sabahın köründe tüm bedeline katlandığı araç ile "tek" başına işe gitmesinin neresi yanlış ?

Bende yaşadım 2 sene ist da. Ahır kokan metroya , balık istifi metroya binmemek için aracımı kullandım "tek" olarak.

Day Walker
17-10-2016, 10:32
Uh iyiymiş. Forum ahalisi şuan ist'un en şanslı çalışanına bakıyor :) Maaşa %50 zam yapsalar bu kadar sevinmez insan.

:D aynen şans bu sefer yüzüme güldü :D

Kadyr
17-10-2016, 10:36
kar da?? hiç bilmiyorlar

Aynen oyle abi. Normalde orta seridi isgal eden hanzolar karda 50 ile solu kapatiyor. Keske devlet karda lastiksiz cikip yolda kalana bide devlet vursa darbe ceza olarak

burak_2885
17-10-2016, 10:40
Merak ediyorum bunu neden eleştiriyorsun ?

Adam arabayı almış kdv+ötv ödemiş. Yakıt alıyor Ötv+kdv ödüyor. Köprü geçiyor KDV ödüyor. Örnekler çoğalır.

Sabahın köründe tüm bedeline katlandığı araç ile "tek" başına işe gitmesinin neresi yanlış ?

Bende yaşadım 2 sene ist da. Ahır kokan metroya , balık istifi metroya binmemek için aracımı kullandım "tek" olarak.

Eleştirmemişim ki :D Söylemişim normal bi şekilde. Ciddi anlamda tek şoförlü çok araç olduğu için şaşırdum, hepsi bu.

Okumak var okumak var.

Benim de imkanım olsa ben de hergün arabayla giderim işe. Trafiğin nedenini söylüyorum ben :D :D :D

johnie
17-10-2016, 10:43
ofis şişli de - perpa ticaret odasına gitmem gerekiyor. 10 dakikalık yolu 40 dakikada gitmek gerçekten koyuyor be arkadaş.

metinalan
17-10-2016, 10:45
kar da?? hiç bilmiyorlar

ama yinede yola çıkıyorlar, gerçi yağmur kar olmasına gerek yok bir kısım araba kulan mayı hiç bilmediği halde yollarda

twin
17-10-2016, 10:52
Tansu Yegen auf Twitter: "Trafik sıkışıklığını yaşatan ana nedenlerden bir tanesi... https://t.co/8gYn8FeXos" (https://twitter.com/TansuYegen/status/787937417047240704) şuradaki gif olayın bir kısmını açıklıyor gibi

Berkan
17-10-2016, 12:19

bahçeşehir - yakuplu

haramidere baglantı yolunu indiğim gibi şirkette cıktıgım gibi evdeyim 12km 80-90 km ile 10-15 dk sürüyor :hehe:

Allah sabır versin valla 40 50 dk üstünü cekenlere :D ev işe yada iş eve yakın olması şart

cookies
17-10-2016, 12:44
Sabah eşimi işe bıraktım 07:50 de çağlayan'dan çıkış 09:25 Maslak 10:10 çağlayan.. Sokağa gir sokak Zincirlikuyu Ankara istikametine tek yön.. Yani Kağıthane'den Çevreyoluna bağlanmak için bizim 'sokak' tan geçiyor yol.. Valla ben 5-6 seneye umarım terk-i diyar edeceğim artık geri dönüş yok bu şehir için..

Day Walker
17-10-2016, 12:45
bahçeşehir - yakuplu

haramidere baglantı yolunu indiğim gibi şirkette cıktıgım gibi evdeyim 12km 80-90 km ile 10-15 dk sürüyor :hehe:

Allah sabır versin valla 40 50 dk üstünü cekenlere :D ev işe yada iş eve yakın olması şart

Kaskoları benim acentelerden birine yaptırıcaz moruk hedef tutturmam lazım :D yok ümraniye geri yollarlar ahaahah :D

Kahn23
17-10-2016, 12:45
ofis şişli de - perpa ticaret odasına gitmem gerekiyor. 10 dakikalık yolu 40 dakikada gitmek gerçekten koyuyor be arkadaş.

Yürüsen daha hızlı gidersin :D

Dragger
17-10-2016, 12:55
Bu sabah olan trafiği senelerdir görmemiştim herhalde :)

BaDCaT
17-10-2016, 13:18
Mutlaka 4.köprü olarak Abdulhamit köprüsü yapılmalıdır trafiğimizi azaltacaktır.

SErhat.
17-10-2016, 13:20
Valla ben 5-6 seneye umarım terk-i diyar edeceğim artık geri dönüş yok bu şehir için..

Geçen sene Ağustos ayında memlekete kesin dönüş yapıp ofisimi açtım. Çok şükür işim de iyi, trafik stresinden de kurtuldum.

Bir yerden bir yere gitmek için şu saatte mi çıksam acaba demiyorum.

Ev iş arası 1 km tam. Yürüyerek geliyorum hava güzel olursa ya da bisikletle. İnanılmaz birşey bu. Küçümseyenler ya da anlam veremeyenler olacaktır mutlaka. Araba dururken yürümek ya da bisiklet, nesi güzel diye..

İnsan sabahın karanlığında yola çıkmadığında anlıyor bunun güzelliğini.

Darısı başınıza..:)

emir91
17-10-2016, 13:24
Sabah hava aydınlanmadan 6.20 de evden çıkarak acıbadem-nişantaşı 10 km yolu 20 dakikada aldım sanırım bugun bende günün şanslılarındanım :D

imprezaWRC
17-10-2016, 13:45
Mutlaka 4.köprü olarak Abdulhamit köprüsü yapılmalıdır trafiğimizi azaltacaktır.

Aslında en güzeli gemilere tüp geçit gibi bütün boğaza köprü yapmaları lazım, ***** sülale geniş, hak geçmesin bütün padişahlar için bir körpü yapsınlar pardon yaptırsınlar. İtalyanlara +1

BaDCaT
17-10-2016, 13:57
Aslında en güzeli gemilere tüp geçit gibi bütün boğaza köprü yapmaları lazım, ***** sülale geniş, hak geçmesin bütün padişahlar için bir körpü yapsınlar pardon yaptırsınlar. İtalyanlara +1

Dolar + KDV yerine Sterlin + KDV olsun ayrıca zengin fakir belli olsun. (Kuveyt ve Bahreyn Dinarı da kabulümüzdür. )

Ufuk
17-10-2016, 14:02
Sabah hava aydınlanmadan 6.20 de evden çıkarak acıbadem-nişantaşı 10 km yolu 20 dakikada aldım sanırım bugun bende günün şanslılarındanım :D

6.10'da acıbadem-valikonağı yaptım 15dk sürdü :) 1 saat sonra çıksam 2 saat 15dk sürerdi..

imprezaWRC
17-10-2016, 14:09
Dolar + KDV yerine Sterlin + KDV olsun ayrıca zengin fakir belli olsun. (Kuveyt ve Bahreyn Dinarı da kabulümüzdür. )

Refah içindeyiz yani bolluk , rahatlık ve hatta zenginlik (bunu da ben ekledim) içindeyiz o yüzden Sterlin+VAT tercihimdir

BARR
17-10-2016, 14:28
Ben hep sterlin harcıyorum dolardan banane...

Eray Arslan
17-10-2016, 15:03
Sabah Gebze'den Altunizade'ye 3 saatte vardım :) Güne baya güzel başladım :D