Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi
memati öldümü bilmiyorum fakat abicim bu sarkıyı tekrar dinlemek süper
RQnpI1Cjidw
memati kesin öIdü voI 376634:D
Bad-Fast
07-06-2012, 22:58
mematinin vadesi doldu artık pusatı yerine koyarlar bence :) , harmandalı iyiydi
ölsün de bitsin artık dizi yaw.. yeter baydılar... :)
Bad-Fast
07-06-2012, 23:01
baydı da hala niye reytingde ilk 3 den aşşa düşmüyor tekrarı bile bende bunu anlamıyorum :)
alışkanlıktan izliyoruz napalım... :)
Bad-Fast
07-06-2012, 23:05
alternatif yok ki , fatmagül diye bi saçmalık var 15 dk birbirine bakarak dizi geçiyor falan türk dizilerinden soğuttular insanı :)
bir Behzat Ç'nin yanında esamesi okunmaz artık kv'nin..
2003 den beri bir fiil izliyorum her yaz tatiline girdimi beklemesi zaman alıyor.
perşembe günleri standart'a bagladım 10 tl antep 2 bear :)
Bad-Fast
07-06-2012, 23:20
bir Behzat Ç'nin yanında esamesi okunmaz artık kv'nin..
oda bana çok sahte geliyor .. renkler zevkler meselesi :) ..
oda bana çok sahte geliyor .. renkler zevkler meselesi :) ..
tam tersi kv'nin son bölümleri sahte.. behzat'taki ekibin kendi arasındaki muhabbet kadar gerçekçi sahneleri başka hangi dizide bulabilirsin? ;)
Bad-Fast
08-06-2012, 00:16
bir kaç defa denk geldim ona öle tam izlemedim baştan sevmeyince gerisi gelmiyor , kurtlarda da var tabi hatalar sahte kısımları falan yok diyemem .
TuGaY_TaN
08-06-2012, 13:30
Yanlız kendı dugununde zil zurna serhos olmak memati karakterine hiç yakısmadı.
Painkiller
08-06-2012, 13:38
Sağır Oda diye bir dizi vardı, onun jenerik müziğiydi "Deniz Üstü Köpürür". Tabii bu şarkıyı Cem Karaca'dan dinlemek lazım, efsanedir.:)
Edit: Bu arada Memati kesin öldü(bence), Çakır'ın vurulduğu bölüm sonunda da kendi seslendirdiği bir şarkı vardı, bu da öyle.:) Ufak bir ayrıntı olabilir.
Bad-Fast
08-06-2012, 14:39
daha dönüşü yok kızıda emanet etti , abisininde mezarına gitti bütün koşullar tamam :)
Yeni Sezonda Memati Yok!
Kurtlar Vadisi'nde Memati şoku!
Bir devir sona erdi...
07 Temmuz 2012 Cumartesi, 12:17:42
Geçen sezon TNT'de ekrana gelen fenomen dizi "Kurtlar Vadisi Pusu", yeni yayın döneminde atv'de yayınlanacak.
MEMATİ ARTIK YOK!
Yeni sezon öncesi dizinin ana kadrosunda seyirciyi çok şaşırtacak şok bir gelişme yaşandı. İlk bölümden itibaren Polat Alemdar'ın can yoldaşı Memati karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gürkan Uygun artık dizinin ekibinde yer almayacak.
"YENİ SEZONDA OLMAK İSTEMİYORUM"
Milliyet'in haberine göre, Uygun dizinin yapım şirketi Pana Film'e "Artık başka işler yapmak istiyorum. Yeni sezonda olmak istemiyorum" dedi. Şirket yöneticileri de Uygun'un kararına saygı gösterdi. İki çocuk babası olan Uygun'un bir süre dinlendikten sonra yeni projeler yapmayı planladığı öğrenildi.
Kurtlar Vadisi'nde Memati artık yok, Kurtlar Vadisi hangi kanalda?-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/medya/haber/757081-kurtlar-vadisinde-memati-soku)
mad_max1978
07-07-2012, 11:52
çok kan kaybeder o zaman dizi, izleyici açısından.
Bad-Fast
07-07-2012, 13:01
diziden çıkması artık koymaz da bu saatden sonra başka dizi vs.de çok tutuncağını sanmıyorum ..
volkan_gs
07-07-2012, 13:09
Çakır' ın emanetini, elinde büyümüş kızı kendine karı yaptığından beri benim en nefret ettiğim karakterdi, sevindim.
Yani eskiden beri en sevdiğim karakterlerden biri olan Memati için bunları yazacağım aklıma gelmezdi ama senaristler her zamanki gibi öldürmeden önce zorla nefret ettirdiler.
bu diziden ne zaman biri aysılsa hep geriliyor iş yapamıyor tutunamıyor
Kac sene oldu baslayali 1O oldu heralde? Ne istikrarli adamlarmis gik demeden yillardir ayni dizideler
Çakır' ın emanetini, elinde büyümüş kızı kendine karı yaptığından beri benim en nefret ettiğim karakterdi, sevindim.
Yani eskiden beri en sevdiğim karakterlerden biri olan Memati için bunları yazacağım aklıma gelmezdi ama senaristler her zamanki gibi öldürmeden önce zorla nefret ettirdiler.
aynen böle batırmanın bence de bir anlamı yoktu
emresener
05-09-2012, 13:50
ilk fragman geldi
Milliyet - Kurtlar Vadisi Pusu - Yeni Sezon 162.Bölüm Fragmanı (http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Kurtlar-Vadisi-Pusu---Yeni-Sezon-162-Bolum-Fragmani-dIYmm1wtm74D.html)
Bad-Fast
05-09-2012, 14:57
ilk fragman geldi
Milliyet - Kurtlar Vadisi Pusu - Yeni Sezon 162.Bölüm Fragmanı (http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Kurtlar-Vadisi-Pusu---Yeni-Sezon-162-Bolum-Fragmani-dIYmm1wtm74D.html)
güzel fragman bu sene güzel olur inş. bakalım ..
Memati buseferde ölmese gidip bizzat vuracaktım.
off off off..
sımdı ne olucak mematının konusmasından ölmicek gıbı : )
Bad-Fast
05-09-2012, 15:17
bakarsınız korku ya kaçarlar ruh falan :P
B.Aktepe
05-09-2012, 15:26
Memati buseferde ölmese gidip bizzat vuracaktım.
yorum çok iyi :D
Halkına zulmeden esad rejimine karşı suriye'ye girerler bu sezonda:D
İbrahim33
05-09-2012, 15:56
İnşallah kimse izlemezde , 3.bölümden sonra kaldırırlar şu saçma diziyi yayından...
Bad-Fast
05-09-2012, 15:57
dandik tnt de günü 2. kapatıyordu kesin kimse izlemez ;)
Low-Rider
05-09-2012, 16:12
Memati yerine polat gideydi
Yeni bölüm fragmanı gelmiş,, Polat döktürüyor gene :D:D:D:D
dizinin başlangıcıda çok iyi olmus hee,,, başka dizi izlenmez, kv pusu uykunuzu kacırır falan,, :D:D:D:D
Kurtlar Vadisi Pusu 163. Bölüm Fragmanı (http://www.referanshaberler.com/kurtlar-vadisi-pusu-163.bolum-fragmani-20.09.2012-231v.htm)
Tşk
Rıdvan.. :icon_tup:
İnşallah kimse izlemezde , 3.bölümden sonra kaldırırlar şu saçma diziyi yayından...
dandik tnt de günü 2. kapatıyordu kesin kimse izlemez ;)
:icon_tup:
Bu sezonda aynısı olmuş,Suskunları falan geride bırakmış. :D
Bad-Fast
17-09-2012, 15:47
keyfimizden değil korkumuzdan he :) , polat çok kilo almış tombalak olmuş resmen bakalım mematiden sonra nasıl gelişcek mevzular :)
geçen bakim dedim reytinge nedir diye 14.2 mi neydi , normalde kuzey güney muhteşem yüzyıl vs. 7.01 falan alıyorlar gerisini düşün işte :)
polat ı seslendiren adam nezle olmuş :)
Yohannes devam ediyomu hala bu dizi :D
MaNiSaLı
17-09-2012, 17:51
:D iyice bozdular .
Suriye ye falan sallıyor :D
İlk çıktığında neydi be, Elazığ'da sokakta bi tane insan kalmazdı perşembe akşamları
ahmetbaha-drs
17-09-2012, 18:35
Saruhan Hünel'de katılacak deniyor diziye ne kadar doğru bilemiyorum.
İbrahim33
17-09-2012, 21:00
Tipi fazlasıyla uyuyor k.v'ye zaten :)
mad_max1978
17-09-2012, 22:39
bir kaç tane tiyatro oyuncusu katmazlarsa kadrolarına bence eskisi kadar izlenmeyecek.
İbrahim Erdem
17-09-2012, 22:52
Yohannes devam ediyomu hala bu dizi :D
valla ben de her fragman gördüğümde aynı şeyi diyorum.
Ama reytingi dip yapmadıkça bu dizi bitmez gibi don lastiği misali.
Gökhan Bilgin
17-09-2012, 23:11
yeni fragman komedi :D
AtmoSpheriC
17-09-2012, 23:43
Bi bitmedi ... :D
bu saruhan hünel yakışmaz bence diziye.ersoy ulubey karakteri çok iyiydi onuda çabuk öldürdüler :)
millet yeni bölüm fragmanı çıkmış, çatışmalar canlı bombalar falan bölüm güzel :D:D:D:D
tşk
Rıdvan :icon_tup:
Kurtlar Vadisi Pusu 164. Bölüm Fragmanı (http://www.referanshaberler.com/-kurtlar-vadisi-pusu-164.bolum-fragmani-27.09.2012-280v.htm)
devil_berk22
28-09-2012, 00:58
her bölümü kaçırmadan izlediğim tek dizi ilk başladığında lise 2 ye gidiyordum kaç sene oldu halen devam ediyor ve ilk günkü heyecanla izlemeye devam ediyorum
Murat Özcan
28-09-2012, 01:01
Aynı şekilde bende perşembe akşamları iptalimdir :D
Gökhan Bilgin
28-09-2012, 01:05
perşembelerin vazgeçilmezi :D
Berkant_R32
28-09-2012, 02:50
140.bölümden sonra izlemeyi bırakmıştım. millet bayağı bir övmeye başlamış. merak etmeye başladım tekrardan :D
turbo&quattro
28-09-2012, 03:19
Dizi hala devam ediyormu yahu kac sene oldu.
yeni bölümler diziye değişiklik katmış,güzel güzel izlemeye devam :)
10. senesi :)
bu bölümler sağlam ama dizi yi bir mastürbasyon gibi görüyorum artık.
kendimizi avutturacak şeyler gösteriyorlar hep.
eskiden beri izlediğim için izlemeye devam ediyorum sırf.
Bad-Fast
28-09-2012, 13:16
dün kü bölümle resmen sağlam bi dönüş yaptılar bence , reytinglerde de ortalığın aklını almışlar , 10.seneside olsa izlenebilirliğini sürdürüyorlar :)
erayakar
28-09-2012, 15:42
Hala seyrediliyor .yine çok başarılı bir bolüm olmuş..
cabrioleter
28-09-2012, 19:04
bölümler başarılıda ben kendimi tatmin etmek uyuşturmak için izliyorum diziyi. yoksa ortadoğu bizden soruluyor ne teröristlere haddelerini bildiriyoruz ne de elimizde böyle cengaverler kaldı.
bir de resmen esad rejimine *** atıp duruyorlar medyanın, emperyalist güçlerin ve başımızdakilerin istediği gibi..
Millete palavra anlatmaya devam etsinler.
Yandaşların işlerine gelir. izlerler..
Cahil halkın da neredeyse hepsi izliyor..Herşeyi anlattıkları kadar tozpembe sanıyorlar.
Bad-Fast
28-09-2012, 20:55
Millete palavra anlatmaya devam etsinler.
Yandaşların işlerine gelir. izlerler..
Cahil halkın da neredeyse hepsi izliyor..Herşeyi anlattıkları kadar tozpembe sanıyorlar.
eski mafya yı anlatırkende herkes doğru olduğunu bilsede girişte hayal ürünüdür yazıyorlardı , aynı düzen devam dizi başladığında sen 11 yaşındaydın dizide anlatılanların yaşandığı zamanları gördük duyduk o yüzden genel konuşma cahilllik yapma ;) herşeyi doğru değil tabiki şuan o kadar istihbaratı bulmak ayrı bi olay zaten , izlemiyorsanda alternatif pis yedili var tam senlik ona bak güzel kardeşim zorla değil ya ;)
eski mafya yı anlatırkende herkes doğru olduğunu bilsede girişte hayal ürünüdür yazıyorlardı , aynı düzen devam dizi başladığında sen 11 yaşındaydın dizide anlatılanların yaşandığı zamanları gördük duyduk o yüzden genel konuşma cahilllik yapma ;) herşeyi doğru değil tabiki şuan o kadar istihbaratı bulmak ayrı bi olay zaten , izlemiyorsanda alternatif pis yedili var tam senlik ona bak güzel kardeşim zorla değil ya ;)
Yazdığımı niye üzerinize alıp stres yaptınız ki?
Zamanında bende her saniyesini pürdikkat izlerdim, yeni sezonun ilk bölümünden sonra izleyesim gelmedi nedense. hayal üzerinden anlatmaya devam etsinler, bir çok kişide ulan böyleymiş diyip inanıyor biliyorum.
Kendini kaptıran çok..
İzleyen izler, izlemeyen izlemez. beni tanımıyorsunuz etmiyorsunuz, nasıl pis yedili tam sana göre diyebiliyorsunuz?
Bad-Fast
28-09-2012, 21:17
cahil halkın hepsi diyosun kim üzerine alınsın obama mı :)
onda birazda olsa hemfikirim 10 anlatıyorsa 10 uda doğru değildir tabiki , zamanında terör diye çıkardılar 1 bölümde hemen kaldırdılar bırakmazlar anlatmaya ..
kurtlardan sonra izlenen 2. dizi oluyor o yüzden diyorum senin tespite örnek olsun diye :) , neyse hayırlı akşamlar ;)
cahil halkın hepsi diyosun kim üzerine alınsın obama mı :)
onda birazda olsa hemfikirim 10 anlatıyorsa 10 uda doğru değildir tabiki , zamanında terör diye çıkardılar 1 bölümde hemen kaldırdılar bırakmazlar anlatmaya ..
kurtlardan sonra izlenen 2. dizi oluyor o yüzden diyorum senin tespite örnek olsun diye :) , neyse hayırlı akşamlar ;)
İzleyenlerin hepsi cahil falan demedim ben.
Cahil olup, bunların anlattığını %100 gerçek sanan bi dünya adam var.
ankara06
02-10-2012, 01:17
izlemeye bıkmadığım ilk 97 bölümden mi bahsediim , sonra pusu adı altındaki birbirinden heyecanlı bölümlerden mi bahsediim bilemedim , kurtlar vadisi şimdiye kadar yapılan en kaliteli en yüksek bütçeli , en çok izlenen dizilerdendir ... siyahları giyinip ona buna ters bakan kendini polat memati sanan insanlara bakıp da diziden soğumayın lütfen . onlar diziyi başka taraflarıyla izliyor :) kurtlar vadisi candır .. kendi gününde kendi saatinde :)
yeni bölüm çıkmış,,, polatın ipini kesiyorlar :D:D:D:D
way arkadaş,, polat devlet düşmanı ilan edilecek hee,,, cok enteresan olmaya başladı dizi :D:D:D
tşk
Rıdvan..
Kurtlar Vadisi Pusu - 165.bolum fragmani (http://www.referanshaberler.com/kurtlar-vadisi-pusu-165.bolum-fragmani-304v.htm)
Thracian
03-10-2012, 16:40
yeni bölüm çıkmış,,, polatın ipini kesiyorlar :D:D:D:D
way arkadaş,, polat devlet düşmanı ilan edilecek hee,,, cok enteresan olmaya başladı dizi :D:D:D
tşk
Rıdvan..
Kurtlar Vadisi Pusu - 165.bolum fragmani (http://www.referanshaberler.com/kurtlar-vadisi-pusu-165.bolum-fragmani-304v.htm)
Çok mu şaşırdın, gerçek kahramanlar cezaevinde. Hayali kahramanlar olsa ne olur :)
Pek izlemezdim bir 5 dakika bakayım dedim .Diziye yeni giren hatun mini clubmanden indi aynı otoparkta bir Polo GTİ a bindi tek kapı 34 PRN plaka dolu arabaydı :)
Pek izlemezdim bir 5 dakika bakayım dedim .Diziye yeni giren hatun mini clubmanden indi aynı otoparkta bir Polo GTİ a bindi tek kapı 34 PRN plaka dolu arabaydı :)
İnş bi kadran videosuda izletirler :P Çok güzel duruyordu ama..
34tb9544
15-11-2012, 20:56
Polo güzeldi logoyu kapatmışlar plaka gercek olmayabilir amerikanlari güzeldi polonun beğendim
marşa biraz uzun bastı ama :D
Tüh başka sahne vermediler.
volkan_gs
15-11-2012, 21:34
Yahu bu emri kim verdi, aksaçlı bile bilmiyor pehh :D
Gökhan Bilgin
15-11-2012, 22:12
Zaza dayı iptal yastayız :D
flexamin
15-11-2012, 22:15
erkan suriyelilerin adamıysa eski aksaçlı neciydi ozaman :D la dizi de bir bir adamlar gidiyor. memati zeynel zaza.. polat ta giderse nolcak la ozmn
O deilde bu zaza bi sonraki bölümde tekrar kalkarsa, atarım kendimi balkondan.
İzlemeyenler için Polo GTI :D
http://www.streetfire.net/video/kurtlar-vadisi-polo-gti_2412570.htm
Bad-Fast
15-11-2012, 22:49
zaza da finito oldu artık güzel oldu :)
bu sezon çok güzel gidiyorlar :)
Fatih Kavak
15-11-2012, 22:51
Polo çok yakın bir arkadaşımın. :)
http://d1211.hizliresim.com/13/h/fysnb.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kurtlar Vadisi Pusu Dizi İzle, Son Bölüm İzle | Mynet Dizi (http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-vadisi-pusu-izle-did70/)
polat ölüyor izlenimi veriyorlar ki bu son bölümde bunun sinyallerinide vermişlerdi zaten.
Bad-Fast
19-11-2012, 13:45
ölürse bu iş nasıl devam eder bilmiyorumda baya bi boyut atlar dizi herhalde :)
free-hifi
19-11-2012, 13:56
aksaçlı affedecektir onu genşliğine verecektir :D
Tekrar suratını değiştirip ali olarak gelmesin şimdi bu ,10 sene de böyle devam eder..:D
lethaldoze
19-11-2012, 19:08
Aksaçlıyı öldürmeye çalışırlarken kurtarır, oda affeder polatı.
Aksaçlıyı öldürmeye çalışırlarken kurtarır, oda affeder polatı.
Aynen öyle başka bir şekilde kurtulması zor zaten
...........................
free-hifi
22-11-2012, 16:34
yeni bölüm günceli :D
Thracian
22-11-2012, 19:39
bundan önceki izlediğim bölümde ömer babnın dükkanda zaza yı vurmuşlarda. Şimdi açtım yine zaza yı vuruyorlar. Nasıl dizi anlamadım
cabrioleter
22-11-2012, 21:16
işkence sahnesi hızlı ve öfkeli serisinden alınmaydı sanki :D
bende deminden beri düşünüyom ben nerde gördüydüm bu ısıtılan fareyi diye :D
fastchild
22-11-2012, 22:26
bu dizi yakında biterde bu halk yasa boğulur gibime geliyor mematiyle çakıra gıyabi cenaze namazı kılan Polat'a ne yapmaz
cabrioleter
22-11-2012, 22:45
bu dizi yakında biterde bu halk yasa boğulur gibime geliyor mematiyle çakıra gıyabi cenaze namazı kılan Polat'a ne yapmaz
sen rahat ol polat reise bi şeycik olmaz =) onu israilliler, gizli servisler yıkamadı dünkü bebe suriyeliler mi yıkacak? :D
Bad-Fast
22-11-2012, 23:38
mematide o kadar şey olmadı ama izliyiciler bilinçlendi gibi :)
İbrahim33
22-11-2012, 23:43
Nerde ilk vadi , nerde bu şimdiki zırvalık , arada dünyalar dağlar denizler kadar fark var...
Bad-Fast
22-11-2012, 23:48
lost bile 6. sezonda küfür yedi o kadar , 10 sene mafya nasıl olurdu acaba :)
Thracian
22-11-2012, 23:49
Nerde ilk vadi , nerde bu şimdiki zırvalık , arada dünyalar dağlar denizler kadar fark var...
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
eskiden kv ilk 90 bölümü vardı canım sıkıldıkca açıp izler, keyif yapardım
darkmoon
23-11-2012, 01:18
memati öldü en ufak bir ses bilr gelmedi bazı gazeteler bir şeyler çıkartmaya çalışdı ama tutmadı o numarada.. hatta millet dalga bile geçdi facebook da twitterda memati 3 kurşunmu ne yemişdi göğsünden polat mematiyi yıkarken vücudunda hiç kurşun yarası yokdu büyük açıkdı..
free-hifi
23-11-2012, 08:08
bende sandım eski bölümlerden mi vardı şimdi senin yazını görünce çözdüm :D kurtlu ve puslu :D
Polati kaybettikmi dedi orada
TuGaY_TaN
29-11-2012, 22:29
İyi bilirdik :)
valla bende sonunu ınatla bekledım tam o ara serefsız dıgıturk dondu :D
volkan_gs
29-11-2012, 22:58
Yıllardır beklediğimiz an geldi sonunda Ömer baba öldü :D
Polat yırtar her türlü, geçen Memati röportajda bir 10 yıl daha devam eder dizi dedi :D
Polat'a bişe olmaz adamın 10 senedir ceketinin ütüsü bozulmadı :D
Bad-Fast
29-11-2012, 23:36
hiç bu kadar polatı yolcu göstermediler ters köşe olursa da boyut atlarlar :)
ömer baba ihş. ölmüştür dizide sırf vakit doldursunlar diye yarım saatini alıyor aksiyonu bitiriyor adam polatada hiç bir şey olmaz
EmrahERKAN
04-12-2012, 17:29
3s9FlB1mQak
lethaldoze
04-12-2012, 18:11
Bu adamın tr ye gelişi nasıl olacak acaba. Buakadar olaydan sonra saçma sapan bi şekilde gelip kaldığı yerden devam etmez inşallah görevim diye. Çok su kaldırıp değişik mevzulardan sonra geri dönsün çok su kaldırsın yani :D
Bad-Fast
04-12-2012, 18:54
leyla hala anlıyamadı işlerin okuduğu gibi yürümediğini :D
BthnKrkt
17-12-2012, 17:09
Yeni fragmanda polat öldü deniliyor
PanaDizi | Kurtlar Vadisi ve Pana Dizi ve Filmleri Resmi Kanalıdır diziizle.yazete.com (http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=987)
Thracian
17-12-2012, 17:12
Yeni fragmanda polat öldü deniliyor
PanaDizi | Kurtlar Vadisi ve Pana Dizi ve Filmleri Resmi Kanalıdır diziizle.yazete.com (http://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=987)
necati şaşmaz balayınagitti ya, 1 bölüm onsuz oynatırlar. Sonra polat öldü diye bir adamı öldürülürken geri döner bi daha ki hafta
Polat olmedi gecen gun evlendi balayi icin dizide kara gibi yok edecekler sonra lap diye cikacak, kursun yedi fuze yediczaten olmediyse allah belasini versin
erayakar
17-12-2012, 17:30
polatın namazı kılınır.oteki dünyada goreve devem eder..
lethaldoze
17-12-2012, 22:32
Bence polat yine polim yapıyor. İhtiyarlar başkanı az çok anladı haini. Polatla birlikte dümen yapıyorlarki haini haklasınlar. Baksanıza üyeler tehtid altında diyor eşref serefsizi vuruluyor. Zaten abdulde intikam yemini ediyor cahitle. Leyla'nın üstlerine gitmesi şaşırttı beni zira yanlış görmediysem abdul arkasında duruyor. Ama bence polata füze hiç birşey yapmadı evin o bölümü yanmadı ve polat beni ölü gibi sarın götürün herkes öldüm sansın dedi. Şuanda tedavi görüyordur gizli hastanede balayı hesabıı :D
Alper DEMİR
17-12-2012, 23:18
Bence polat yine polim yapıyor. İhtiyarlar başkanı az çok anladı haini. Polatla birlikte dümen yapıyorlarki haini haklasınlar. Baksanıza üyeler tehtid altında diyor eşref serefsizi vuruluyor. Zaten abdulde intikam yemini ediyor cahitle. Leyla'nın üstlerine gitmesi şaşırttı beni zira yanlış görmediysem abdul arkasında duruyor. Ama bence polata füze hiç birşey yapmadı evin o bölümü yanmadı ve polat beni ölü gibi sarın götürün herkes öldüm sansın dedi. Şuanda tedavi görüyordur gizli hastanede balayı hesabıı :D
Sen harcanıyon be abi :D
lethaldoze
17-12-2012, 23:24
Sen harcanıyon be abi :D
98+174 bölüm vadi izlemiş adam olarak zor olmuyor yahu yazmak bu senaryoyu :D
Çok oldu böyle bölümler. Adam poriklinin kalbini durdurdu 5 dakika millete polim yapacam diye kendinimi öldüremeyecek.Memati e-kafasına sıkıyordu az daha eline sıktı sonra. Herkes öldü sandı abdülü.
Ama gerçekten ölen oldumu memati gibi yıkarken bile gösteriyorlar :D
ölmemiştir bencede cıkar biryerden :)
polat ölduyse dızı yalan olur ama sanmam bır sekılde cıkar polat :D
Thracian
17-12-2012, 23:51
yanlış post
volkan_gs
18-12-2012, 00:21
Bencede sardıkları ceset başkasının, patlamada yanınca anlamadı bunlar Polat sandılar :D
105k$ lık yüz görümlüğü takmış :) dizide bitti emekliye ayrılır artık. kaçtane sitesi var adamın :) kiralar yeter heralde :D
Polat dediğin adam 1 kurşun 1 füzeyle ölürmü be..Cesedi yıkanırken görmeden inanmam.
Thracian
18-12-2012, 11:29
Polat dediğin adam 1 kurşun 1 füzeyle ölürmü be..Cesedi yıkanırken görmeden inanmam.
Supermanla Hulkl ittifak yapıpta Polatı dövmeden inanmam. Mafya dizisi diye başlayıp fantastik-komadiye dönen tek dizi
ocean0636
18-12-2012, 17:49
Düz mantik :D polat olurse dizi biter bu aylardada dizi bitemeyemecegine gore bi kac bolume cikar bi yerlerden :D
Antalyalogy
20-12-2012, 22:21
maskeli Polat değilse ben bir şey bilmiyorum heheheh
:) kesin polat ölmez o bea :D
by serçe
20-12-2012, 22:30
muhafiz polat alemdar ak sacli ile polatin oyunu bu ama hain supriz cikti
polat evlendigi çıtırla şuanda mayami sahilinde la :D balayı izninde
Adam tekerlekliden ne isler cevirmis:D
golfcu0101
20-12-2012, 22:38
polat evlendigi çıtırla şuanda mayami sahilinde la :D balayı izninde
:D:D:D ilahi emmi ya:hahaha:
kesin maskeli zorro polat :D
ak saçlı organize etti bence suriyeye gitmesini ölüm planını vs:rolleyes:
lethaldoze
20-12-2012, 23:36
muhafiz polat alemdar ak sacli ile polatin oyunu bu ama hain supriz cikti
daha izlemedim birazdan izlicem fakat geçen hafta doğru tahminde bulunmuşum demekki :D
Gökhan Bilgin
21-12-2012, 01:07
Ölemez ölemeeeeeez polat komutan :D
Alperen-B
21-12-2012, 02:14
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224917_10151267065143796_24529299_n.jpg
:D :D :D :D
life is life
21-12-2012, 09:10
Azraile tepki olarak doğdu diyorlar :)
Antalyalogy
03-01-2013, 21:21
1 dk once calan muziğiğ bilen var mi ?
Antalyalogy
03-01-2013, 22:29
vadi ne alemde :D
polat maskeli artik zorro gibi oldu ve ak sacli ile birlikte operasyon yapiyor :D
Vtec-SEDAN
03-01-2013, 22:30
maskeli çakır çıktı :)
İslermi karsiti banami oyle geliyor yav
polat maskeli artik zorro gibi oldu ve ak sacli ile birlikte operasyon yapiyor :D
polatın kendisi degil ama kısa süreligini yüzünü göstermiyolar ,evlendi ya çıtırla o şimdi balayında :D
pusat çıktı o maskeli ama sanmıyorum pusatın öyle silah kullandığını :D
golfcu0101
03-01-2013, 23:12
vallaha entirikalarla dolu oldu son bi kaç bölüm ne yani o silahşör kabadayı çakırmı ahuhahaha hiç inanmak istemiyorum :D
Antalyalogy
03-01-2013, 23:16
2 tane maskeli olabilir mi :D
lethaldoze
03-01-2013, 23:25
Dah izlemedim şuan iniyor son bikaç dakika.
Pusat olamaz ama senaristler herkesin o maskelinin polat olduğundan emin oldukları için sağ gösterip sol vurmak istediler bence.
Tr nin en buyuk dizisinde baş rol ölüyor ve peşinden maskeli biri diziye giriyor kim inanaır polatın öldüğüne. Kesinlikle maskeli polat dedi tüm tr
Bunlar sırf bir hafta daha polat öldümü gerçekten deyip milletin dikkatini çekmek için son dakka pusatı göstermişlerdir maskeli diye.
Bence polat bunu yaptı pusatı sürdü ortaya son dakika.
Çünkü bi önceki bölümde maskeli icraat yaparken pusat ofisinde leyla mete abduley ve cahitle idi.
Şuda çıkabilir.
Polat aslında yurtdışında pusatı yetiştirmiş olabilir. Zira eski bölümlerinde laz ziyayada söylüyordu pusat devleti için yetişecek gibisinden. Kendisi gibi önce piyasaya saldı gizli devlet görevlisi yaptı gibi tabi ihtiyarların dahilinde :D Olamz demeyin kurtlar vadisi bu :D
polat bılerek bılınmesın dıye pusatı yolladı 100de 100 : ))) o gemıde :ÇD
mad_max1978
03-01-2013, 23:46
amma sürdü polatında bu balayı izni yahuu
lethaldoze
04-01-2013, 01:00
Şimdi bitirdim. Pusat hem önceki bölümde leylaların yanındayken aynı anda iki yerde olamayacağına hemde bu bölümde hem gemi hem orda olamayacağına göre ve boy pos olarakta uymayacağına göre polat maskeli bence.
Ama dizi sonuçta senarist ne isterse o olur. Toplantıyı bastıklarında ayak ayak üstüne atması tam pusatlık şov . Polat yapmaz karakterince. Ama dizi işte 1 hafta daha süründürcekler milleti.
Mehmet Gazihan
04-01-2013, 10:20
AkSaçlı Son Mermisini Sıkıyor,
10 senelik KV tabularını alt üst eden bir bölüm,
meselenin ciddiyetini yansıtamadılar pek..
vadi, yönünü abd tarafına çevirince kendisi bitirdi.. sanane suriye meselesinden...
Antalyalogy
04-01-2013, 21:42
vadi, yönünü abd tarafına çevirince kendisi bitirdi.. sanane suriye meselesinden...
Doğru söze ne denir de Vadi gündemi takip ediyor bize ne suriye den ;)
bır ara mematı cıkarmı dedım maskeliden ahahhaÇD
free-hifi
11-01-2013, 10:17
ALLAH a şükür polat yaşıyor :D
osmangkbkr87
11-01-2013, 10:22
polat yine estetik yaptırdı :D
Eskiden mafya dizisiydi şimdi bildiğin süper 5 li fantastik filmine döndü
CeM öZeR
11-01-2013, 11:28
Ulan ne diziymiş arkadaş yalan rüzgarını geçti :hahaha: :D
2 bölüm maske ile idare ettiler 2 bolümde sesiyle takılır.
sağlam balayı yaptı valla :)
ilk 100 bölümden sonra kurtlar vadisi dizisi bitmiştir. çakır, elif, laz ziya, dayı, karahanlı, testere necmi, vs... ulan ne günlerdi bee... yıllar sonra hala izleyenlerin olması (babam da dahil) şaşırtıyo beni. :)
lethaldoze
11-01-2013, 12:23
Önümüzdei bölüm aksaçlıyı kurtarır ve maske düşer. Aksaçlıda bi güzel över polatı ve çocuklarıda onun merine verir.
Yav bu aynura ne güzel hatun :D ama çok sinsi. Arif dediya abdulheye sıkıcağıma b u eli kırardım diye.
Eskiden kuru kabadayılık vardı dizide, şimdi strateji oyunu oldu resmen.. Karakterlerin rolleri oturdu iyice. Ben ilk bölümden beri keyifle izliyorum.
Yayınlanmadığı hafta huzurum olmuyor, keyfim kaçıyor..:D
ocean0636
11-01-2013, 13:20
Mete aymarin evinin onunde polatin(maskelinin) kolundan vurdugu igne ne acaba, leyla ile konusurken de sesi bi degisikti. Kesin sacma bi hastaligi vardir maske ciktiktan sonra da bir kac bolum oyle devam eder...
Mehmet Gazihan
11-01-2013, 13:24
Mete aymarin evinin onunde polatin(maskelinin) kolundan vurdugu igne ne acaba, leyla ile konusurken de sesi bi degisikti. Kesin sacma bi hastaligi vardir maske ciktiktan sonra da bir kac bolum oyle devam eder...
adam kaç gündür uykusuz.. adrenalin v.s. almış olabilir..
polat yaşıyomu hala ölmedimi ya
Sencer yürüyo beyler :D
Kurtlar Vadisi Pusu 179.Bölüm Fragmanı HD - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nUA7e38azcY)
Berkant_R32
21-01-2013, 10:20
hakkat la sencer yürüyor :D
free-hifi
25-01-2013, 13:03
polatın matrix gibi mermiyi durduracağını kim düşündü :D
burdan sonra polat düzelmez gibime geliyor sencer öldükten sonra bitirebilirler diziyi
Bence de dizi sona yaklaşıyor gibi..
polatın matrix gibi mermiyi durduracağını kim düşündü :D
Çelik yelek giyiyordur kesin, dizinin biticeğini sanmam halen deli gibi reyting reklam alıyorken..
burdan sonra polat düzelmez gibime geliyor sencer öldükten sonra bitirebilirler diziyi
Sencer gibi kaç tane oyuncu geldi geçti bu diziden hemen kafan da bitirdin diziyi :D
Sencer gibi kaç tane oyuncu geldi geçti bu diziden hemen kafan da bitirdin diziyi :D
hayır sencer yüzünden öyle düşünmüyorum.Hani yüzü yandı geri dönüşü yokmuş gibi gösteriyolar ya o yüzden söyledim.
TuGaY_TaN
25-01-2013, 16:56
zaza dayı bı bolumde 8 kursun yedı bır sonrkı bolumde ayaklandı :D polatta haftaya yada en gec obur haftaya ıyılesır :)
harbi poku çokmaya başladı dizinin yaw... hele o maske falan çizgi film gibi
Can sikintisi izliyoruz ya kadin dizisi izlicegime bi karadayi bi kuzey bide bu:D
UGuRaikkonen
25-01-2013, 17:38
Önceden ihtiyarlar denip denip duruyolardı dizide ve ufak ufak görüntüler veriyorlardı. Şimdi her taraf ihtiyar oldu bundan sonra güncel olay takip edecekler bence. Polatın yüzünü artık değiştirirlerse kıçıma benzer
lethaldoze
25-01-2013, 19:24
Dizi 190. bölüm gibi final olacakmış ve 2 yıl sonra başka bir isimle yeniden başlayacakmış. Pana film açıklamış dedi bi arkadaş ama bilemeyiz tabi.
İbrahim33
25-01-2013, 19:48
Can sikintisi izliyoruz ya kadin dizisi izlicegime bi karadayi bi kuzey bide bu:D
Kadın dizisinden ne farkı kaldki vadinin ? Memati Çakır abisinin ölürken kendisine emanet ettiği kızına sardırdığı gün bitmiştir bu dizi benim için...Yıllardır izlemem vadiyi , ama ilk 2 sezonun ciddi bir izleyicisiydim , halada severim o bölümleri...
diziyi heycanla bırtek ben bekliyorum heralde :D:D:D:D
|| CaNeR ||
25-01-2013, 21:04
Rezil ettiler, tamamen ticari boyutu ile yayında şuan. Ayrıca Necati Şaşmaz şuan balayında diye biliyorum, bizi de maskeli ayağına kekliyorlar akılları sıra : ))
vadi çok dandikleşti :D
sende ehtıyarlardansın :D
free-hifi
26-01-2013, 08:57
diziyi heycanla bırtek ben bekliyorum heralde :D:D:D:D
benide yaz listeye :D
free-hifi
29-01-2013, 15:02
Lale zara yı niye öldürdüler acep _
Kurtlar Vadisi Pusu 180. bölüm fragmanı - Haber - Haberler - Son Dakika | Yazete.com (http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-180-bolum-fragmani-7156/)
Dizi 190. bölüm gibi final olacakmış ve 2 yıl sonra başka bir isimle yeniden başlayacakmış. Pana film açıklamış dedi bi arkadaş ama bilemeyiz tabi.
Bu sezon zaten son sezonu olacak fakat 190.bölümde olacağını sanmam çünkü daha yeni sezon yeni başladı neredeyse,ayrıca hala deli gibi reyting ve reklam alıyorlar..
lethaldoze
29-01-2013, 21:21
Bu sezon zaten son sezonu olacak fakat 190.bölümde olacağını sanmam çünkü daha yeni sezon yeni başladı neredeyse,ayrıca hala deli gibi reyting ve reklam alıyorlar..
Aynen doğru söylüyorsun tabi. Bende biraz bakındım öyle birşey göremedim. Bi 10 yıl daha sürse yinede reyting alır vadi bence devam etsinler çekmeye.
İbrahim33
30-01-2013, 11:10
Bende baktım reytinglere , k.v.p perşembe günü açık ara lider , insanlar nasıl izliyor bu diziyi hala onuda anlamış değilimde neyse...
Bende baktım reytinglere , k.v.p perşembe günü açık ara lider , insanlar nasıl izliyor bu diziyi hala onuda anlamış değilimde neyse...
Kv basladıgında sen cocuktun ben genç, şimdi sen genç ben ihtiyar, mına çaktıklarım ölmedi gitti ahuaahuaah :D şaka gibi dünyada bi örneği varmı acaba bu kadar uzun süren dizi? Bi yalan rüzgarı vardı eskiden ahahah
Kv basladıgında sen cocuktun ben genç, şimdi sen genç ben ihtiyar, mına çaktıklarım ölmedi gitti ahuaahuaah :D şaka gibi dünyada bi örneği varmı acaba bu kadar uzun süren dizi? Bi yalan rüzgarı vardı eskiden ahahah
kanka dallas vardı :D
Gecen sene baya dustu dıbe vurdu(kemık kıtle ızlıo ayrı ben dahıl)
ancak bu sene cok hareketlendı dızı eskı heyecanına yaklastı. ondan dolayı ratıngler arttı..
10 sene surse gene ızlenır cunku guncel olaylar takıp edılıyor
Gecen sene baya dustu dıbe vurdu(kemık kıtle ızlıo ayrı ben dahıl)
ben de kemik kitledendim.. ilk bölümünden beri kaçırmazdım ama bu sezon iyice yavşadı senaryosu.. abd ve hükümet yanlısı bir senaryoya geçince bıraktım artık.. bir cacık olmaz bu yalakalardan.. :ofk:
Kanal değiştiğinde felan bende izlemeyi bırakmıştım ancak son 11 bolumdur izliyorum sadece perşembeleri tv acıyorum oda kv için :)
lethaldoze
30-01-2013, 18:59
Bende kemik kadrodandım. Fkat son 2 - 3 senedir sadece netten takip ediyorum. Genelde forumda vs takılırken ekranın yarısı boş kalmasın diye güzel bulduğum dizileri takip ederim. Kv de o işe yarıyo artık...
Kurtlar Vadisi Pusu 181.Bölüm Fragmanı izle | 7 Şubat Perşembe (http://www.trsohbet.com/portal/kurtlar-vadisi-pusu-181-bolum-fragmani-izle.html)
EfeTorunu
04-02-2013, 17:22
film zaten gerçege yaşananlarla az cok yakın oldgu için coğu insanların dikkatini çekiyor sürükleyici geliyor bunun etkiside cok bence...
EmrahERKAN
04-02-2013, 17:26
bu bölümde sanki leyla vuruluyor :S
MrtYILDIZ
04-02-2013, 21:51
türkiye qerçekelerini yansıtıyo en azından :)
mad_max1978
05-02-2013, 01:08
bu bölümde sanki leyla vuruluyor :S
dizide ölsede kurtulsak artık.en azından geyik bölümlerden birisi biter
şu anası babası ne zaman ölücek o yetmedi birde çocuk oldu
akrabagsınız galıba :D
ne alaka lan düdük
özledınmı benıı :D
özledim aslında yengende geçenlerde deli meli ne yapıyor özledim diyordu :)
mad_max1978
05-02-2013, 03:00
ahahha:) tam benim düşündüğümü dile getirmişsin.harbi ölselerde kurtulsak:)
Gökhan Bilgin
21-02-2013, 19:54
Bu hafta yeni bölüm yok mu ?
lethaldoze
22-02-2013, 00:15
Kurtlar Vadisi Pusu 183. bölüm fragmanı - Haber - Haberler - Son Dakika | Yazete.com (http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-183-bolum-fragmani-7262/)
Haftaya olucakmış fragman çıkmış, Akife yazık oluyor. Gerçi onlarda koskoca kgt timi özel yetişmiş eleman biri doğruyu yanlış ayırt edemiyor gidiyor hainlere hizmet ediyor.
free-hifi
22-02-2013, 11:14
Kurtlar Vadisi Pusu 183. bölüm fragmanı - Haber - Haberler - Son Dakika | Yazete.com (http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-183-bolum-fragmani-7262/)
Haftaya olucakmış fragman çıkmış, Akife yazık oluyor. Gerçi onlarda koskoca kgt timi özel yetişmiş eleman biri doğruyu yanlış ayırt edemiyor gidiyor hainlere hizmet ediyor.
polatı kandırdılar
lethaldoze
22-02-2013, 12:32
polatı kandırdılar
Nasıl yani anlamadım..
free-hifi
22-02-2013, 13:19
Nasıl yani anlamadım..
takas olacaktı kesin akifi vurdular orda
free-hifi
08-03-2013, 08:23
hain ölürken söyleyemedi D:
vasat bi bölümdü ,polata psikolojik destek verecek doktor kim çok merak ediyorum :D
free-hifi
08-03-2013, 08:58
vasat bi bölümdü ,polata psikolojik destek verecek doktor kim çok merak ediyorum :D
büyük bir ihtimal bayan olur leylada kıskanır :D
büyük bir ihtimal bayan olur leylada kıskanır :D
bayanda hangi bayan ,işte ben onu merak ediyom :D amcım yeni yüzleri görmek :D
free-hifi
15-03-2013, 08:42
bayanda hangi bayan ,işte ben onu merak ediyom :D amcım yeni yüzleri görmek :D
ben tanıyamadım bu bayanı
ali desidero da geldi :D ama ömer baba ile kızı vuracakmı ibnetör ?
hala izliyor musunuz bu kolpalaşmış diziyi? :)
free-hifi
15-03-2013, 08:54
hala izliyor musunuz bu kolpalaşmış diziyi? :)
evrende yalnız değiliz
ayrıca dün selçuk oynamasaydı fenerin maçını izlerdim...
gsi_club
15-03-2013, 23:27
ben hala izliyorum dün bi psikopat dahil oldu diziye bakalim yeni bölümlerde neler olacak
gencpower
16-03-2013, 13:24
bu abdülheyin bi kaç bölümdür kullandığı ford aracın modeli nedir. bilen varmı? tuhaf bişey tasarımı.
ahmetbaha-drs
16-03-2013, 13:43
bu abdülheyin bi kaç bölümdür kullandığı ford aracın modeli nedir. bilen varmı? tuhaf bişey tasarımı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-infiniti-emsalsiz-infiniti-qx56-2004-askin-jeep-ten-112924926/detay
gencpower
16-03-2013, 14:06
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-infiniti-emsalsiz-infiniti-qx56-2004-askin-jeep-ten-112924926/detay
amerikan f serisi fordlardan sanmıştım. dizide daha yorgun duruyor araba. teşekkür ederim.
free-hifi
22-03-2013, 08:25
bu poyraz ne oluyor çözemedim iğreti mi illeti mi ilinti mi irin mi ne diyor orda ?
lethaldoze
22-03-2013, 15:11
bu poyraz ne oluyor çözemedim iğreti mi illeti mi ilinti mi irin mi ne diyor orda ?
:) İrite oluyormuş. kelime anlamı : bir olay veya bir kişiden aşırı derecede rahatsız olmak(google amca :) )
irite olmaya başladım bu poyraz dan :)
free-hifi
22-03-2013, 15:19
:) İrite oluyormuş. kelime anlamı : bir olay veya bir kişiden aşırı derecede rahatsız olmak(google amca :) )
Eyvallah sağolasın :D yeni kelimeler katılıyor :D
by_lucky
22-03-2013, 15:33
efsane Ali Desidero'dur kendisi meşhur jiletçi
free-hifi
27-03-2013, 09:29
Bu arada eşimin dayısı ( sağdaki ) vadide oynamak için çağırdılar :D
http://f1303.hizliresim.com/17/v/lhmdq.jpg
yeni bölüm fragmanı..
Kurtlar Vadisi Pusu 187. Bölüm Fragmanı (28 Mart 2013) - Dizi Videoları ve Fragmanları | Zapkolik (http://www.zapkolik.com/video/kurtlar-vadisi-pusu-187-bolum-fragmani-28-mart-2013-469110)
blumenberg
27-03-2013, 10:34
bu poyrazda baya bir karizma var :) sanırım yeni düşman budur, baya uğraşırlar artık
gsi_club
27-03-2013, 23:57
poyraz tam psikopat
Poyraz yeni bir hava kattı vadiye fakat fazla uzun süreceğini sanmıyorum havasını söndürecektir polat alemdar :)
bu hafta yeni bölüm yok heralde :( özet bir önceki bölümün değil mi yanlış mı hatırlıyorum
BaybuRtlu69
04-04-2013, 20:04
Maclar sebebiyle bu hafta yeni bölüm yok, kolaj bölüm koymuslar. Malsef hftaya persmbeyi beklicez
lethaldoze
04-04-2013, 22:11
Bu kolaj bölümde moda oldu ya... 2 haftada bir dizi izliyoruz artık.
lethaldoze
23-04-2013, 16:14
Polat tapınakçıyım dedi fragmanda
Hatta onun anahtarıylamı ne giriyo poyraz tapınağa.
Polat bülbül gibi şakıyor poyraza.
Yılların polatını çizdiler galiba sonunda :)
Kurtlar Vadisi Pusu 190. bölüm fragmanı - Haber - Haberler - Son Dakika | Yazete.com (http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-190-bolum-fragmani-7528/)
turbo&quattro
23-04-2013, 16:18
Oha bu dizi hala devam ediyormu ? Kac sene oldu 10 mu 11 mi ?
Oha bu dizi hala devam ediyormu ? Kac sene oldu 10 mu 11 mi ?
10 sene oldu başkan ama hala izleyenleri ve reytingi var :)
Ayrıca bu tapınak muhabbetini çözemedim polat kendini kurtarmak için yaptı bence bi dalavere :)
lethaldoze
23-04-2013, 20:12
10 sene oldu başkan ama hala izleyenleri ve reytingi var :)
Ayrıca bu tapınak muhabbetini çözemedim polat kendini kurtarmak için yaptı bence bi dalavere :)
Kendini kurtarmak içindir ama kadın polat alemdarın şifresiyle girdin içeri dedi.
free-hifi
24-04-2013, 09:32
erkan kimi öldürüyor ?
lethaldoze
24-04-2013, 09:41
erkan kimi öldürüyor ?
% 90 Sencerdir.
Bu kadin polatin kardeşi değil mi ?
free-hifi
10-05-2013, 07:30
10 senedir bu filmi izliyorum polat bu çakma şerın sıtona ne zaman çakmış? çocuk benim diyor.
Poyraz nasıl dirildi tekrardan sanki boku çıkıyor artık filmin
free-hifi
17-05-2013, 10:09
Mustang iyiydi
kiralıkta olsa o yola vermezdim aracımı
Mustang cok fenaydı :D bu bölüm güzeldi eskiyi hatırlatti ayin olayında. Ama aklima takilan bisey var, poyraza ne icirdilerde bianda uctu
eskıye gore tapınakcılar cok vasattı , muzıkler ozensızdı. gucsuz gostermısler bırde
İbrahim33
17-05-2013, 13:44
Ne zamanlardı beee :( Özlüyoruz seni Çakır reyiz.
bWQMoPME4HI
N_WEjWtNrPs
hKQA-djsc2c
5acqcJjVf5Y
VI3i9MIYj7o
free-hifi
03-06-2013, 12:47
Akif polatı niye öldürüypr ?
http://www.facebook.com/photo.php?v=554550881263764&set=vb.221752611182196&type=2&theater
way harbiden öldüryo mu acaba yaa;?
neyin sırrıymış bu ?
lem gene seneyi beklicez :D
saygılar
Rıdvan ...
Gökhan Bilgin
06-06-2013, 20:37
Şimdi cahitin öldüğüne inanmayan kaç kişiyiz acaba :D
Bad-Fast
06-06-2013, 21:46
kan çıkmadı zaten banko çelik yelek vardır :)