Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi
poyraz olmus olamaz degılmı :) :)
Gökhan Bilgin
06-06-2013, 21:51
kan çıkmadı zaten banko çelik yelek vardır :)
Polatla kaş göz olayları ele verdi birde polatın tapınakçıların karşısına hîç beklemedikleri birini çıkarıcam demesi ele verdi sanki ama yanılıyoda olabilirim
Bayağıdır izlemiyordum dizi nerelere gelmiş.
Polat diyor ki;
Küresel güç olma yolunda ilerlerken, neden Amerika'nın kontrolünde bölgesel güç olalım :D
uçmuş bunlar.
cahit ölmemiş..
dee polat diziden çıkarsa kötü olur hem yerine kimseyide atamadı?
yeni sezonu beklemek çok kötü.. :)
Gökhan Bilgin
06-06-2013, 22:32
Yok abi polat ölürmü hiç yine stratejik bişeyler peşindedir :)
Yok abi polat ölürmü hiç yine stratejik bişeyler peşindedir :)
öl-diril, öl-diril yetmedi mask olayına girdi, yine dirildi, bir yerden sonra dirilmez dedik, yine dirildi, daha da dirilmez heralde dedik, yine dirildi.
artık ellemeyinde helvasını kavurak :)
Gökhan Bilgin
06-06-2013, 22:40
Bu sefer umutluyum bende ama hayırlısı :D
3 ay bekleki artık yeni bölümleri izleyelim..
bide tam ölmeden bitti bölüm yeni bölümde kurtulabilir :D
Adam evlendi artik çoluk çocuga karisacak heralde öldü bu sefer :)
mert_can 41
06-06-2013, 22:41
Polat yine ölmez adama roket atar atılar şarjör boşaltılar üzerine ölmedi bi ipten ölceğini sanmıyorum :D
Hadi insallah bu sefer tamam sanirim
Nasil bilirdiniz ?
Gökhan Bilgin
06-06-2013, 22:47
Roket attılar elektirik verdiler çok çekti merhum çoook :D
yaaw poyrazın diger gözünü oymadan ölürmü polat ? söz verdiya :)
Hadi insallah bu sefer tamam sanirim
Nasil bilirdiniz ?
Editliyorum ölmez imkani yok bosversenize.taslasalar kursuna dizseler prangalar vursalar gozumun onunde kalk la kalk set arasi derim
_driver_
07-06-2013, 00:07
yaaw poyrazın diger gözünü oymadan ölürmü polat ? söz verdiya :)
+1 :icon_tup:
İbrahim33
07-06-2013, 00:34
tabuta girse , geri çıkartırlar senaryo gereği , boşuna merak etmeyin , ölmezz :)
free-hifi
07-06-2013, 10:06
GELENEKSEL polat alemdar ölüm şenliklerinie hoş geldiniz :D
yok başka bi dizide başlıycakmış bu sefer tamam :D
free-hifi
13-09-2013, 08:24
dün akşam izleyenler ?
burkaykalyon
13-09-2013, 08:27
5 sene önce falan bırakmıştım. Dün ilk defa tam bölüm izledim. Çok karışmış olaylar. B.ku çıkmış iyice. Sophia gelmiş ama :D İzlemeye devam ederim sırf onun yüzünden :D
Bi ara bakayım dedim..
Bildiğin iktidar yalakalığına, iktidar propagandasına çevirmişler..
Tiksindim, iğrendim..
Hele bir de çakır öldü diye cenaze namazı kılan bir topluma "penguen izlemek istemiyorsanız gerçekleri kurtlar vadisinden izleyin" demek iyicene rezalet.. Bu kadar düşürdü seviyeyi demek başımızdaki
ayrıca polat ölmemişmiş, çizgi filmden beter oldu
free-hifi
13-09-2013, 08:42
eski sofi mi yeni sofi mi ? :D
burkaykalyon
13-09-2013, 08:48
Eski sofi işte kardeşi olan :D He arada sofi'nin bir ikizi daha çıkmadıysa tabii. Herşey beklenir bu diziden. O ölmüştür yerine ikizi çıkmıştır falan :D
Polatın ölmeme sahnesini çok merak ediyorum :D
free-hifi
13-09-2013, 08:50
Eski sofi işte kardeşi olan :D He arada sofi'nin bir ikizi daha çıkmadıysa tabii. Herşey beklenir bu diziden. O ölmüştür yerine ikizi çıkmıştır falan :D
hayır onu demiyorum eski sofinin mi gideri var yeninin mi =? :D
cahit neden sofi nin peşinde acaba ?
arsenikli
13-09-2013, 08:52
Memeti öldü tadı kaçtı ztn dizinin izlemiyorum artık heleki rte olayından sonra hiç izlemem
free-hifi
13-09-2013, 08:55
sophie candır :D
cahiti geçmelisin :DDD
burkaykalyon
13-09-2013, 08:58
Yeni sofi candır ya :D
Cahit'in sofinin peşinde olmasının 2 sebebi var bence. Zaten dünde hatuna çerçeve gönderdiğinde telefonla konuştuğunda belli oldu.
1- Kaç senedir yalnız artık canına tak etti önüne gelene ... :D Hazır Polat abisi de öldü diye :D (düşük ihtimal)
2- Sofi Amerika'lılarla da görüşüyor ya. O Margret falan yani. Sofi vasıtasıyla Amerika'lılarla iletişime geçip bir şekilde intikam planı yapmak. (Yüksek ihtimal)
free-hifi
13-09-2013, 08:58
Yeni sofi candır ya :D
Cahit'in sofinin peşinde olmasının 2 sebebi var bence. Zaten dünde hatuna çerçeve gönderdiğinde telefonla konuştuğunda belli oldu.
1- Kaç senedir yalnız artık canına tak etti önüne gelene ... :D Hazır Polat abisi de öldü diye :D (düşük ihtimal)
2- Sofi Amerika'lılarla da görüşüyor ya. O Margret falan yani. Sofi vasıtasıyla Amerika'lılarla iletişime geçip bir şekilde intikam planı yapmak. (Yüksek ihtimal)
2. şık geçerli
burkaykalyon
13-09-2013, 09:01
Arada 1.şık ta kaynayacak tabi :D
Gökhan Bilgin
13-09-2013, 09:58
The Alemdar muhabbetine bi benmi takıldım :D
gündemi takip etmeye devam ediyor dizi takipdeyiz..
ilk bölümü izleyemedim , izleyebileceğimiz bir link biliyomusunuz ?
Kurtlar Vadisi Pusu izle - Fulldizi,Dizi izle, full dizi izle, fulldiziizleyelim.com (http://www.fulldiziizleyelim.com/kategori/kurtlar-vadisi-pusu-izle.html)
_driver_
13-09-2013, 10:57
ilk bölümü izleyemedim , izleyebileceğimiz bir link biliyomusunuz ?
KURTLAR VADİSİ PUSU İZLE 196. BÖLÜM FULL HD İZLE Haberi (http://magazin.bugun.com.tr/kurtlar-vadisi-pusu-izle-196-bolum-full-hd-izle-haberi/770738)
free-hifi
13-09-2013, 11:21
The Alemdar muhabbetine bi benmi takıldım :D
erhandan da bu beklenirdi zaten :D
fastchild
13-09-2013, 13:12
bizim Ferideye ne olmuş ya laaa
free-hifi
13-09-2013, 13:27
O Değilde polatın eski karısı kaşar ( metenin babaannesi gibi :D )
Bad-Fast
13-09-2013, 13:41
durgun başladı ama güzel olucak bu sezon sanki , izlemiyenler artıyor reytingler çoğalıyor nasıl işse :)
free-hifi
20-09-2013, 09:32
sanki boku çıktı filmin ilk izleyenlerden olmama rağmen sıkılmaya başladım son sahne komediydi
yaa bildiğiniz artık komedi filmi çekiyolar
bir kaç sezondur yaşanan saçmalık ve garipliklere alıştık ama bu kadarıda fazla yani
arsenikli
20-09-2013, 09:42
Polat öldümü ?
polat yine dirildi :D
ak saçlı seçmişler :D
GokhanRS
20-09-2013, 09:46
gerçekleri mi izlemek istiyorsunuz? o zaman yalakalar vadisini izleyin :D kendi gününde kendi saatinde en yalaka bölümlerimizle sizlerleyiz :D
free-hifi
20-09-2013, 09:58
polat yine dirildi :D
ak saçlı seçmişler :D
ne zaman kim seçti o bile belli değil :D
free-hifi
20-09-2013, 09:59
Polat öldümü ?
kardeşim adamda şifre var ölüp diriliyor :D
free-hifi
20-09-2013, 10:22
God mode is on..
:D abi ilerki bölümlerde haşa korkuyorum ya :D
Gökhan Bilgin
20-09-2013, 11:37
Dün son sahnede oynayan ies prim yapar :D
Sacmalikta top noktaya vardi ozellikle son ucma sahnesi.Takipte icerden cekim megane ile yapiliyor onde audi giderken disaridan cekimde honda onde.Adamlar takip esnasinda rolling mi yapiyor birbirinimi solluyor anlamadim :D
free-hifi
20-09-2013, 13:22
Dün son sahnede oynayan ies prim yapar :D
bunu iyi dedin kardeşim 21 görür şimdi
Bad-Fast
20-09-2013, 13:37
bunun yazılacağını daha izlerken biliyordum , bide full dü :D
Gökhan Bilgin
20-09-2013, 13:56
Güvenlik paket artı güzellik paket :D
free-hifi
20-09-2013, 14:11
işte honda piyasasını yükselten araç :D
http://m1309.hizliresim.com/1f/n/svggu.jpg
free-hifi
15-11-2013, 08:14
aBDÜL sallamadı polatı :D
blumenberg
15-11-2013, 08:17
Dalga geçer gibi her seferinde ölü numarası, abdül de bıktı ahaha ziktiri çekti
en son kaçıncı bölüm verildi netten izliorum ben şuan 194 teyim :D :D
en son kaçıncı bölüm verildi netten izliorum ben şuan 194 teyim :D :D
204 bolum de suan
vay anasını bitmiş nerdeyse başka dizi bulmam lazım bi an önce :D
Abdülün gözlerinden belliydi iteceği. :D
free-hifi
15-11-2013, 13:39
Abdülün gözlerinden belliydi iteceği. :D
Reklamdan önce bayıldı sanmıştım
abdulhey bıle bıkmıs artık bi öl a.k diye :D
volkan_gs
15-11-2013, 15:05
Ben kafa atar diye bekledim ama :D
lethaldoze
15-11-2013, 20:53
Ölse 1 kere ölecek acısı 1 kere yaşanacaktı. Bu senede bi kere ölünce millette ciğer kalmadı üzül üzül....
mad_max1978
15-11-2013, 20:59
Benimde anlamadığım akif abdonun gözünü niye bağladı?
adamlar boeing 737'den atladılar ötesi yok
adamlar boeing 737'den atladılar ötesi yok
aynen daha ne yapsınlar :hahaha:
armageddon 'un müfettişini polat götürür başkasına yar olmaz
Gökhan Bilgin
12-12-2013, 20:38
Akif özel numaraya mesaj attı vay be :D
Bad-Fast
12-12-2013, 20:44
sen ona mı takıldın sadece :P :D
Gökhan Bilgin
12-12-2013, 20:58
sen ona mı takıldın sadece :P :D
Açar açmaz o denk geldi başka ne bombalar oldu :D
abdulhey bıle playback yaptı ya a.k :D
volkan_gs
12-12-2013, 21:57
ya sevmek her insana yakışır derler ama abdülhey sen sevme amk :D
wrcsinan
13-12-2013, 08:21
diziyi ve fragmanları yayın hakkı elinde bulunduran yazete.com dan izleyebilirsiniz
Gökhan Bilgin
26-12-2013, 20:40
İzleyen bir ben kaldım sanırım akifte milli oldu hayırlı olsun ilk vuruluşunu başarılı bir şekilde tamamladı itinayla ameliyat ediliyor :D
ya sevmek her insana yakışır derler ama abdülhey sen sevme amk :D
Bu konuda kesin katılıyorum bu kadar mı işkence çeker bir insan sevince
GokhanRS
26-12-2013, 20:46
ne zaman bitcek bu yalakalar vadisi. hala reytung alıyormu
Bad-Fast
26-12-2013, 20:50
fener gs maçları varken bile fark koyuyor :) , vadi bitmez boşuna düşünmeyin :)
İbrahim33
26-12-2013, 20:59
tam bu soruyu sormaya girecektim konuya ? kanalları geçerken gördüm. nerde eski 2003 yılındaki vadi , nerde bu şaklabanlar ?
blumenberg
26-12-2013, 21:15
sonunda poyrazın diğer gözünü de oydular :)
Bitsin artık ya herşeye ceza veren RTÜK bunlara birşey yapmıyor maşallah
yanlız dizi iyice ayaga düştü,abdül sokaktaki şarapçılarla ekşın yapıyo :D
Vadiye biraz action lazim sokaga indiler :D
Devletten vadiye (başkanlık sistemi) ayarı, inceden mesajlar falan filan...... cılkı çıktı iyice
free-hifi
17-01-2014, 08:20
umarım son sahnede gelen abdül değildir :D
kafa göz yanık çıkar biyerden illaki ama ölse üzülmem son zamanlarda g.tü başı ayrı oynuyodu ahahaha :D
dızının ıyıce okunu cıkardılar zaten mematı oldu abdul de olurse cahıttekı bombada patlarsa kımse ızlemez zaten...
free-hifi
24-01-2014, 07:54
Abdül çıktı :D
Yeni bir polat ve çakır doğuyor pusat caddelere indi :D
Caner B.
24-01-2014, 08:46
Sonda omer baba kufur edicekti polati gorunce namazi bozmamak icin edemedi.Diger bolume artik
free-hifi
24-01-2014, 09:38
Sonda omer baba kufur edicekti polati gorunce namazi bozmamak icin edemedi.Diger bolume artik
o küfür benim aklımada geldi D: tövbe
Bu arada istanbul metal borsası olayının günümüzle gerçek ilişkisi var mı_
free-hifi
14-02-2014, 10:18
polat yine ölüm döşeğinde D:
hala izleniyo mu bu dizi ?
free-hifi
14-02-2014, 10:24
hala izleniyo mu bu dizi ?
reytingler yine üst seviyede
Bu sefer celik yelek yoksa öldü :)
reytingler yine üst seviyede
maşallah ne diyelim :)
akucukdogan
14-02-2014, 11:08
Sanki banada bu sefer öldü artık gibi geliyorda. Gene çıkacak bişiler kesin.. Polat kardeşimiz alışık kevgir gibi :)
dünki bölüm çok iyidi ya polatın dönüşü muhteşem oldu dizi tekrar canlanıyor :)
kurtlar vadiside artık siyasi içerikli bir dizi haline geldi bence konusu kaldırılsın.
mad_max1978
14-03-2014, 12:48
siyasetin dibine vurdular bu bölümde.iyice iğrenmeye başladım artık
orhan_guney
14-03-2014, 12:49
usta siz hala izliyormusunuz bu kurtlar vadisini ya :)
mad_max1978
14-03-2014, 12:53
kanal değiştiriyordum siyaset yaptıklarında bir nebze çekiliyordu ama artık iyice eşşeğe kaçırdılar.
usta siz hala izliyormusunuz bu kurtlar vadisini ya :)
harbiden bi fiil çıktığından bu zaman kadar izleyen insanlar tanıyorum her gördüğümde haşyet içerisinde bakıyorum onlara :)
şimdi gercek diye inananlarda vardır fılme :)
free-hifi
14-03-2014, 13:41
filmi kaçırmazdım artık sıkıldım AÇEV Baba Destek Programına katıldım 12 hafta perşembe günleri 19:30-22 arası daha faydalı bir iş yapıyorum kurtuldum böylece diziden D:
Dızıde ruzgardan etkılendı illaki, devlet gucluydu şimdi devletten taraf(gibi) olanların karşı safa geçtiği görüldü..
Bence gerçekten çok farklı değil ama kanal değiştirmesi iyi olucak dizinin..
harbiden bi fiil çıktığından bu zaman kadar izleyen insanlar tanıyorum her gördüğümde haşyet içerisinde bakıyorum onlara :)
ilk çıktığı sene orta sona gidiyordum mezuniyet balosu vardı kumarhane baskının olduğu bölüme denk gelmişti mesela diziyi bitirip öle gitmiştim mezuniyete :D sürekliliğini koruduğum tek dizidir
ben 20 lerden itibaren izliyorum ama tamamını toplamda 3 defa izledim, replikleri ezbere biliyorum:)
AZdan az çoktan çok giderr.)
İlk çıktığı zamanlar bende bir dönem izledim yalan değil ama hiç durmadan israrla izlemek nedir usta :)
free-hifi
14-03-2014, 14:33
Dızıde ruzgardan etkılendı illaki, devlet gucluydu şimdi devletten taraf(gibi) olanların karşı safa geçtiği görüldü..
Bence gerçekten çok farklı değil ama kanal değiştirmesi iyi olucak dizinin..
dizi atv de yayınlanıyor atv ve ahaberi akşam izleyin akp yanlısı yayın yapıyorlar sahibi de akp li sanırım
İlk çıktığı zamanlar bende bir dönem izledim yalan değil ama hiç durmadan israrla izlemek nedir usta :)
alışkanlık çok kötü bilirsiniz alışılmış şeylerden vazgeçmek zor oluyor biliyorum saçmaladılar ama sarınca sarıyor be usta :D
dizi atv de yayınlanıyor atv ve ahaberi akşam izleyin akp yanlısı yayın yapıyorlar sahibi de akp li sanırım
Çalık Grup damadı Erdoğan'ın :)
İbrahim33
14-03-2014, 15:38
şimdi gercek diye inananlarda vardır fılme :)
% 50 yi onlardan alıyor işte. bu halk zır cahil. (eski vadi fanlarını tenzih ederim :) )
gene eşşeğin biri anırımış
free-hifi
14-03-2014, 17:03
Çalık Grup damadı Erdoğan'ın :)
:D o zman konu açık zaten
Neredeyse ilk senelerinden beri izliyoruz babamla, son bölümlerde soğumuştum ama bu kadar belli etmiyor gibilerdi ama dün vadi benim için bitti. Dizi mi izliyoruz cemaat belgeseli mi belli değil.
Biz de üni yıllarında moda da dev ekranda kurtlar vadisi veren bi nargile cafeye gider izlerdik. Mesela perşembe günleri o zamanki sevgilim buluşalım demezdi ya da annemler benden bişey istemezdi cünkü bilirlerdi dünya yansa umrumda olmaz.
Gel gör ki son 2 senedir beş para etmez bir dizi halini aldı benim gözümde. Hükümet yanlısı yayın yapmayı anladım da Necati Şaşmaz ın gezi olayları zamanı çıkıp acıklama yapması (yapamaması) nedir arkadaş! Tam olarak ozaman nefret ettim.
% 50 yi onlardan alıyor işte. bu halk zır cahil. (eski vadi fanlarını tenzih ederim :) )
Dizi,yi ilk ysyinlanmaya basladigindan beri izlemedim.
Ara sira denk gelirse biraz bakiyorum.
Sence bende Zır Cahil miyim. Eski fani da degilim tenzihde edilmiyorum o yuzden.
Nedir arkadasim bu kendi milletini asagilama, hor gorme, ustten bakma sewdasi?
Bu milletin egitim seceresini senmi tutuyosunda % olarak bi oran weriyosun?
Dizi muhabbetinideee nerdeyse siyasete cevireceksinizzzz...
Herkezin tuttuğu takım kendine beyler saygı duymayı bilinmediği sürece kışkırtma tahrik etme hep olacaktır.
Burda her görüşte insan var...
Ona göre yazın derim
vadıyı dun aksam ızleyen varmı nasıldı sızce bu sezon ılk bolumu ?
Ben netten izledim yayından sonra. Çocukluğumdan beri izlerim ancak son dönemlerde dizinin yön degistirmesine de üzülüyorum. Yeni sezonda belki değişiklik olur diye izlemeye devam edicem. Fena değil gibiydi dünkü ama izleyip siz karar verin :)
free-hifi
19-09-2014, 16:18
polatın artık mimikleri hareketleri bende gıcıklık yarattı
Bi bakayım dedim..
Parareller, mahallenin kafa kesen haşarı çocukları falan..
Bi de bu kadar gerçekliğin yanında "öhöm, dizinin başında burada anlatılanlar hayal ürünüdür yazıyordu di mi inanacak saflara" amerikayı bile dize getirecek kadar güçlüyüz, bildiklerimizi bi açıklasak mına bile koruz algısının yönetimi..
Eli kolu uzun birilerinin akrabasının senaryoya etkisinin olduğunu duymuştum, zerre şüphem kalmadı..
İbrahim33
19-09-2014, 21:59
Eski'den çakır varken izlerdik , o zamanlar ergenlik çağlarındaydık. Ki hala da severim o çakırın olduğu bölümleri. Ancak ne var ki dizi'nin içine siyaset bulaştı ve atv'de bunu alem eşkere yapmaya başladılar bıraktık izlemeyi. Bide yeter lan , bir dizi 10 sene sürer mi ?
Velhasıl kelam , vadi'yi izleyen ve sabah gazetesi okuyan masum vatandaş'larımız devam etsinler Türkiyeyi Orta doğunun en büyük gücü sanmaya.
Birde ışidin elinde 49 tane rehinemiz vardı ? n'oldu onlar sahi ? uzun adam kurtaramıyor mu onları ? yoksa bir senaryonun parçası mı haline mi geldi o rehineler ?
Artık alışkanlıktan bile izlenemeyecek kadar kötü gelmeye başladı. Halbuki ilk bölümünden beri izlerdik ama artık bitirmeliler. Gerçi başrolde ölümsüz adam varken nasıl bitecek o da belli değil.
SinanAdalı
20-09-2014, 04:34
Adam şifre yazmış :D
yılların Ömer babasıda öldü bee..
şu ana kadar vadideki en güzel ölüm sahnesiyle kendine yakışır şekilde öldü..
gözlerim yaşardı bi an ....
hala izliyorum ne zaman bitcek bilmiyorum :D
tşk
Rıdvan...
http://www.youtube.com/watch?v=Z-AF-bONBqY
ahmet_xy
10-10-2014, 10:59
boks müsabakası sahneleri çok komikti.
İbrahim33
10-10-2014, 11:19
darısı polatın başına.
bolumu net ızledım can skıntısından :D ulan ya bazı yerlerde cok guldum
İbrahim33
14-01-2015, 20:06
Özlemişiz be , çakırı :) , tekrar başlayayım bari izlemeye. ama çakırın öldüğü bölüme kadar !!!!!!!!!!!!! zaten vadi orada bitiyor.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/101017/suleyman-cakir-ferman-kapismasi-kurtlar-vadisi