Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Askerini ölüme terk edenler.

Sayfa : 1 [2]

SerkanYazgan.
24-07-2015, 00:48
Pkk güçlü lafınıza katti süretle katılmıyorum.
Güç tanımınız silah gücü üstüne olmasın teknoloji ilerledi 1 tane güvenlik açığı Ülkelerden milyar dolarlar kaybettirir. Dönem Siber savaş devri.

Kardeşim mesele o değil, asıl mesele ülkede güven ve huzur ortamı bozulursa sağda solda ekonomiz iyi diye naralar atanlar yerle bir olur. Suruçtaki olayı istanbulda veya başka bir miting alanında düşün. Kısacası bir bulaşırsak sonu gelmez, herkes silahlanmaya başlar. İç karışıklığı askerde polisde bastıramaz.
Milleti bu denli ayrıştıran, kutuplaştıranlar bizim bu hale gelmemize sebeptir. Ülkede şuan yolunda giden birşey söyleyin, herhangi birşey. Kimse 1 yıl sonrasını bile tahmin edemiyor, piyasalar karışık. Allah sonumuzu hayır etsin.

Tayfun.O
24-07-2015, 00:55
Tsk geçmişte pkk nın üstünden silindir gibi geçti , ama artık pkk abd nin has adamı... Havadan abd vuruyor karadan pkk.. Artık legalize oldular., birde güneydoğuya yolunuz düşerse bir bakın anlarsınız ne demek istediğimi, Pkk kendisi güçlenmedi bizzat hükümet eliyle bu noktalara getirildi... Adamlar istanbulda MHP den daha fazla oy aldılar hesabını yapın

Hdp oy atan şerefsizler düşünsün. Türküm diye naralar atanlar hdp ye oy verdi.
Neden niçin? Sırf Akp tek başına gelmesin diyerek. Peki ya şimdi ne oldu daha iyi mi böyle ? Hükümet yok herkes fırsat bildi sağdan soldan darbeler geliyor. Dolar seviyesi Belki Hükümet döneminden daha düşük ama bu da bir aldatmaca gibi geliyor bana. Mhp-Chp-Akp hiç biri fark etmez bi Hükümet kurulaydı İyiydi. Hiç bu noktalara kadar Düşmezdik. Zaten Hdp sıkışınca Gidip kendi adamlarını patlatıyor o da kolay yolunu buldu tabii. 32 kişi den o %1 oy getirdi soysuza.

Artık yanlış mı düşünüyoruz demeye başladım. Ya Rte Gerçekten bu ülkeye katkı sağlayan biriyse. Adam bir şeyler yapmaya başlıyor ardından hemen bir darbe geliyor. Ne kadar tesadüf dimi.

Tayfun.O
24-07-2015, 01:00
Kardeşim mesele o değil, asıl mesele ülkede güven ve huzur ortamı bozulursa sağda solda ekonomiz iyi diye naralar atanlar yerle bir olur. Suruçtaki olayı istanbulda veya başka bir miting alanında düşün. Kısacası bir bulaşırsak sonu gelmez, herkes silahlanmaya başlar. İç karışıklığı askerde polisde bastıramaz.
Milleti bu denli ayrıştıran, kutuplaştıranlar bizim bu hale gelmemize sebeptir. Ülkede şuan yolunda giden birşey söyleyin, herhangi birşey. Kimse 1 yıl sonrasını bile tahmin edemiyor, piyasalar karışık. Allah sonumuzu hayır etsin.

Aynen abi çok karma karışık durumdayız . Ama abi emin ol chp ve akp bu kadar ayrışım yapmadı ayrışım yapan Mhp ve Hdp oldu hep. Kendilerini bize karşı somutlaştırdılar. Bazen diyorum Mhp nin bu kadar ayırım yaptıkları kadar varmış diye.

Samimi söylüyorum Geçen sene bi Arkadaşım Aslen Şırnaklı Ama antalya doğumlu Türklüğü benimsemiş biri Diyarbakırlı p*çin biri. Bu arkadaşımı yokluyor sürekli sen kürtçe biliyormusun- işte nereye oy veriyosun gibisinden. Arkadaşım dediği Benim dilim Türkçe ve Ne mutlu Türküm Diyeneydi. O sözünden sonra bana laf düşmedi zaten.

vectra-tuner
24-07-2015, 01:10
Aynen abi çok karma karışık durumdayız . Ama abi emin ol chp ve akp bu kadar ayrışım yapmadı ayrışım yapan Mhp ve Hdp oldu hep. Kendilerini bize karşı somutlaştırdılar. Bazen diyorum Mhp nin bu kadar ayırım yaptıkları kadar varmış diye.

Samimi söylüyorum Geçen sene bi Arkadaşım Aslen Şırnaklı Ama antalya doğumlu Türklüğü benimsemiş biri Diyarbakırlı p*çin biri. Bu arkadaşımı yokluyor sürekli sen kürtçe biliyormusun- işte nereye oy veriyosun gibisinden. Arkadaşım dediği Benim dilim Türkçe ve Ne mutlu Türküm Diyeneydi. O sözünden sonra bana laf düşmedi zaten.
CB bu bop eşbaşkanlığına hiç soyunmayacaktı. hırsı egosu yüzünden Türkiye çok büyük sıkıntıya girdi.Suriye'nin bu hale gelmesinde büyük emeği var, Suriye bu kadar zayıflamasaydı o örgütlerin çoğu olmazdı. ABD Türkiyeyi suriyeye sokmaya çalıştı belki uçurumdan döndük, Son anda CB uyandı yada cesaret edemedi, ABD Türkiyeyi böyle bir pisliğe sokup yanlız başına bıraktı. CB ise Rusya ile yakınlaşma Çin'den hava savunma sistemi alma gibi kozlar oynadı, bu başımıza gelenler sebepsiz değil.. Kafamızı kaldırtmıyorlar... CB Kürtlere anormal haklar tanıdı Türklüğü silip ümmetçilik yaparak terörü bitireceğini sandı ama yanıldı ,uzar gider daha... Ama Hdp ye oy verip aydın geçinenler en büyük hatayı yaptı ne diyim.

fthdrn
24-07-2015, 01:20
Suruçta geberen pkklıların ailesine maaş bağlanacakmış. Bir haber sitesinde gördüm. Gazinin ayağındaki protezi alan devlet teroristin ailesine yardım yapacak :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/11745899_1035039579862184_8445798475090379486_n.jp g?oh=634a490b3421c86e625a4a55c5332fb9&oe=564FE910&__gda__=1444244664_1b0816cd0b5af84b088f8bf587a1ff3 d
Kobanideki cocukların oyuncaklarını hazırlarken çekilmiş bir fotoğrafları :)
2015 Türkiye'sinde devlet adına en ufak bir yapılanma kalmamış bulunmakta. Devletin her biriminin eli kolu bağlanmış durumda. Ak yalamalar zannediyor ki dünyaya kafa tutarız biz. Pkk üniversitelerde açıkca propaganda yapabiliyor. Bunlara aman çözüm süreci bozulmasın aman istikrar sürsün diye hoşgörüde bulunan hükümet, şimdi şehitler üzerinden siyaset yapmaya başladı. " bizi tek başımıza iktidara getirmezseniz işte böyle kaos olur" diye.. Şu yaşanan olayların tek nedeni var erken seçim.
1990larda da pkk tehdidi vardı bu ülkede. Ama teröre taviz yoktu. Doğuda tek başına polis aslanlar gibi yürüyüp gövde gösterisi yapabiliyordu. Şimdi tazyikli su sıkamıyor su.. Eskiden biri çıkıp medyada pkk propagandası yapacak dimi :) Tık diye ertesi gün beyaz torosla nefesi kesilir gereği yapılırdı. Şimdi mecliste kendi vergilerimizle pkk besliyoruz. Hatta beyaz Türk olarak nitelendirdiğimiz zengin elit kesim oy bile veriyor.
Benim gibi milli duyguları aşırı biri sırf teröristlere tavizde bulundukları için askerlik görevimi yerine getirmiyorum. Ne zamanki milli devlet anlayışı içine girerler o zaman canla başla gider mücadele ederim. Gerizekalılar ışide tır dolusu mühimmat veriyor. Şimdi de kendi silahlarını kullanan ışid ile çatışmaya giriyor. Rabbim yardımcımız olsun. Türk'ün üzerindeki kara bulutları yok etsin. Bizlere de yeni bir kurtarıcı çıkıp gelmeden uyandırmayı nasip etsin.

Tayfun.O
24-07-2015, 01:50
CB bu bop eşbaşkanlığına hiç soyunmayacaktı. hırsı egosu yüzünden Türkiye çok büyük sıkıntıya girdi.Suriye'nin bu hale gelmesinde büyük emeği var, Suriye bu kadar zayıflamasaydı o örgütlerin çoğu olmazdı. ABD Türkiyeyi suriyeye sokmaya çalıştı belki uçurumdan döndük, Son anda CB uyandı yada cesaret edemedi, ABD Türkiyeyi böyle bir pisliğe sokup yanlız başına bıraktı. CB ise Rusya ile yakınlaşma Çin'den hava savunma sistemi alma gibi kozlar oynadı, bu başımıza gelenler sebepsiz değil.. Kafamızı kaldırtmıyorlar... CB Kürtlere anormal haklar tanıdı Türklüğü silip ümmetçilik yaparak terörü bitireceğini sandı ama yanıldı ,uzar gider daha... Ama Hdp ye oy verip aydın geçinenler en büyük hatayı yaptı ne diyim.

Düşüncelerine kesinlikle Katılıyorum. Ama Cb unuttuğu bir şey var Kürk Irk'ı çabuk yozlaşabilen ve çabuk gaza gelen bir millet. Sen burada k*çını yırt Ayrım yapmıyoruz diye Biri gelir bir miting de bomba patlatır yaptığın 5 yıllık emek çöpe gider. pkk nında unuttuğu bir şey var. Olaylar böyle devam ederse polise vur yetikisi gelir. Cb aptal bir insan değil 1 denersin 2 denersin bir bakmışsın hepsi boş soylarını kazı gitsin. Gerçi patlatan pkklı ölen pkklı ama işte . Ölenlere maaş bağlayarak zarara giriyoruz neden biz patlatmayalım ki ?

ErkanCanS
24-07-2015, 18:17
Erken secim hazirliklarina start verildi. Benim komplo teorim soyle ;

Erken secime gidilecegi netlesmeye baslayinca hdp , oylari akpde kalan kurt vatandaslari etnik milliyetcilikle tavlama yoluna gitti.Suructa bombayi patlatti ve eline ne gecti ? Bu isi yapsa yapsa ya devlet yapacakti , ya isid . iki ihtimalinde ucunda akp oldugunu soyleyip , bakin bizi istemiyorlar artik yeniden dusmaniz , savasa bastan baslayacagiz imajini kamuoyuna asiladilar.Hala bu propagandayi surduruyorlar.

Bu isin devaminda akp bakti ki en az kendileri kadar seytan zeka ve en az kendileri kadar disardan destek alan bir rakip var karsilarinda , onlari kendi silahiyla vuralim dediler. isidin hudut karakolunu taramasi ve bir askerimizin sehit olmasi. Bir kere isid bomba patlatmasiyla nam salmis bir teror orgutu ve sovuda cok sever kendileri . Turkiyeye savas acmak istese bunu gayet sesli bir sekilde yerine getirebileceklerini dusunuyorun. Peki bu isid saldirisi kime yaradi ? Tabikide akp. Suruc bombasindan sonra isid destekcisi ve saldiriyi planlama oklarini , iside dusman olarak , onlarla savasarak savusturdu. ayni zamanda isidin akpye kaybettirdigi kurt oylarini geri kazanma ve bozulan dis iliskileri koalisyon guclerine katilarak toparlama firsati elde ettiler.hemde butun bunlari 5 adet ellerinde keles olan lavuklari ucakla vurup kahramanlik pozlari vererek basardilar. Bu is bence siyasetin getirdigi kahpe oyunlardan ibaret.Ne yazikki bu kanli oyunlardan bastakiler zararli cikmazlar . Hic oglu sehit olmus olmus bir devlet buyugu goremiyoruz veya oglu catismada olen teror orgutu yoneticileri..

vectra-tuner
24-07-2015, 18:23
Bugün CB yi TV'de çökmüş olarak gördüm, sıkıntılıydı ve o eski çözüm süreci kararlılıkla devam edicek te demedi.. Ağzına dahi almadı hatta... Geçenlerde de bize siyah türk diyorlar bende siyah Türküm gibi birşeyler söyledi... Zorlada olsa tam diyemesede Türk kelimesini hafiften ağzına almaya başladı.

free-hifi
25-07-2015, 08:09
Tayyip dönerse AKP-MHP koalisyonu olabilir

Onurkk06
25-07-2015, 08:16
mhp koalisyon yapmadı diye saydırmıştınız fakat chp nin içinde yoğun şekilde kürt-pkk sempatizanları var ve eminim chp-akp koalisyonu olursa bunu çok daha net göreceğiz

vectra-tuner
25-07-2015, 08:34
Chp nin Atatürk ile uzaktan yakından ilgisi yok.... Hüseyin Aygün gibi Pkk lı adamlar dolu içerisinde., Kimse kızmasın ama benim için Chp Hdp ile neredeyse aynı

Bu arada Yunanistan 12 Adalar , Kıbrısın birleşmesi ve adının değişmesi gibi gözden kaçan bir sürü sorun var., Hepsi stratejik öneme sahip
Biz bunlara odaklanmışken bunlar gözden kaçıyor, 12 Adalar bu hükümet döneminde bizzat verildi (Şu anda yunanlıların elinde ve silahlandırılıyor)
Malesef ülkemiz iyice köşeye sıkıştırılıyor

TheAce
25-07-2015, 09:52
Suruçta geberen pkklıların ailesine maaş bağlanacakmış. Bir haber sitesinde gördüm. Gazinin ayağındaki protezi alan devlet teroristin ailesine yardım yapacak :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/11745899_1035039579862184_8445798475090379486_n.jp g?oh=634a490b3421c86e625a4a55c5332fb9&oe=564FE910&__gda__=1444244664_1b0816cd0b5af84b088f8bf587a1ff3 d
Kobanideki cocukların oyuncaklarını hazırlarken çekilmiş bir fotoğrafları :)
2015 Türkiye'sinde devlet adına en ufak bir yapılanma kalmamış bulunmakta. Devletin her biriminin eli kolu bağlanmış durumda. Ak yalamalar zannediyor ki dünyaya kafa tutarız biz. Pkk üniversitelerde açıkca propaganda yapabiliyor. Bunlara aman çözüm süreci bozulmasın aman istikrar sürsün diye hoşgörüde bulunan hükümet, şimdi şehitler üzerinden siyaset yapmaya başladı. " bizi tek başımıza iktidara getirmezseniz işte böyle kaos olur" diye.. Şu yaşanan olayların tek nedeni var erken seçim.
1990larda da pkk tehdidi vardı bu ülkede. Ama teröre taviz yoktu. Doğuda tek başına polis aslanlar gibi yürüyüp gövde gösterisi yapabiliyordu. Şimdi tazyikli su sıkamıyor su.. Eskiden biri çıkıp medyada pkk propagandası yapacak dimi :) Tık diye ertesi gün beyaz torosla nefesi kesilir gereği yapılırdı. Şimdi mecliste kendi vergilerimizle pkk besliyoruz. Hatta beyaz Türk olarak nitelendirdiğimiz zengin elit kesim oy bile veriyor.
Benim gibi milli duyguları aşırı biri sırf teröristlere tavizde bulundukları için askerlik görevimi yerine getirmiyorum. Ne zamanki milli devlet anlayışı içine girerler o zaman canla başla gider mücadele ederim. Gerizekalılar ışide tır dolusu mühimmat veriyor. Şimdi de kendi silahlarını kullanan ışid ile çatışmaya giriyor. Rabbim yardımcımız olsun. Türk'ün üzerindeki kara bulutları yok etsin. Bizlere de yeni bir kurtarıcı çıkıp gelmeden uyandırmayı nasip etsin.

her gördüğünüz fotoğrafı doğru diye yorumlamayın bence;

https://twitter.com/kovandire/status/525262441476014080

başka fotoğrafları insanları gaza getirmek için kullanıyorlar, pkk sempatizanı, komünist vs.vs. değilim. sadece savaşı desteklemiyorum.

oguz
25-07-2015, 10:09
Herkes dişini göstericek artık ,, bundan sonra bol bol şehit haberi goruruz , aklı selim kürt kardeşlerim özellikle doğuda yasayanlar gercekten pkk nın onlara bıle teror estrdıgının farkında cogu secımde kaleşlerin ve can korkuları içinde hdp ye oy kullndı , işte buda RTE nın dedıgı gıbı tam bır guwenlık zaafıyetı , bırde su war cok kan dokulup ıllakı bu olaylar bıtırılır .. ama buna ekonomı yada ınsanlar dayanabılırlermı ? 12 eylulu yasayan ınsanlara bakın cogu tedırgın yenı nesılse denız kenarında gundenmle alakası yok ... ! Doğuda şehir yapılanmasını tamamlamış bır pkk var yanı dagda degıl ewden saldırıyor .. tembellesmiş bır ordu ve bayadır operasyon yapmayan özel harekat war .. çok şehit verılr cok can yakılır bu iş duzelır ancak SONUCTA kurt turk hepsı sereflı serefsız bızım vatandasımız olarak ölecek ..!

ŞEHTLERİN MEKANI CENNET OLSUN ..!

ersandeniz
25-07-2015, 10:35
Akp tek basina gelmedi bosluk oldu ortalik karisticilar sarmis ortaligi, algi yonetimi yapanlata sormak lazim, bu adamlara en cokbyuz veren hukumet hangisiydi? 2002de pkk cozulme asamasindayken nasil bu hale geldi??
Bir de olaylari kim yaparsa yapsin, sonuc abdnin istedigi gibi oluyor, incirligi kullanma Konusunda anlasildi.
Erken secim sonrasi insallah yine akp tek basina iktidar olamaz..

BarKing
25-07-2015, 10:41
Bu milletin Kürtlerle derdi yok derdimiz askere polise mermi sıkıp işci kaçıranlarla. Burada cırlayan PKK lilarından gazına gelmeye gerek yok, caresizlikle yazıyorlar o kadar cesurlarda neden evde oturupta PKK ya katılmazlar? PKK dan nefret etmek Kürt düşmalığı demek değil, Bunu hala algılamayamayan organizmalar var faşist diyip duran, Milliyetçi oyları kazanmaya çalışıp Başkanlık sistemine geçmek istiyor belli diktatör, ama kimse bana PKK yı savunmasın. IŞİD de aynı boktur... bu ülkede hükümet ile devlet düşmanlığını ayıramadık bi türlü..

can2k
25-07-2015, 13:28
http://www.tsk.tr/4_olaylar/4_2_onemli_yurtici_olaylar/onemliyurticiolaylar.html

Tarih / Saat

24 Temmuz 2015 / 17:30

Yer

Tekman / ERZURUM

Cereyan Tarzı

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Erzurum / Tekman’da, doğum yapacak bir hastayı, Tekman Devlet Hastanesine götüren 112’ye ait ambulans durdurularak, hasta ve yakınlarını indirdikten sonra, iki sağlık personeli ambulans ile birlikte kaçırılmıştır.

can2k
25-07-2015, 13:35
https://www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U68

vectra-tuner
25-07-2015, 14:15
Yaşım 38 , Hükümet iktidara gelmeden önce Çiller zamanıydı sanırım, Pkk'ya sürekli sınır ötesi harekat yapılırdı.. Öyle bugünki gibi bırakın İstanbulun göbeğinde tam otomatik silahlarla poz vermeyi,, Şırnağın göbeğinde bile bugünki manzaraları görmeniz imkansızdı.. Sınır ötesi operasyon yapıldığında Ankara maltepe camisinde günde 3-4 bazen daha fazla şehit cenazesi kaldırılıyordu,,,Onları unutamıyorum tabiki...

Akp hükümeti ile birlikte tamamen umudunu kaybetmiş, Psikolojik olarak çökmüş olan çaresiz Okyanusun ortasında yüzen Pkk'ya Akp hükümeti karaya gösterdi., Adamlar karayı görünce bir anda umutları yeşerdi., Peki sonuç? Şu anda çok daha fazla şehit veriyoruz ve güneydoğuya giderseniz burası Türkiye mi diye düşünürsünüz.,

Akp hükümetinin stratejisi , çalışmayan üretmeyen milletimize refah sağlamak için,Abd menfaati için (Bop) , Türkiye'ye gelen sıcak paranın kaçmaması için Ucuz Kürt petrolü alabilmek için çözüm süreci (Kürt açılımı) diye saçma sapan birşeyi gerçekleştirdi... Başından beri Mhp nin uyarıları olmasına rağmen inatla diretti... Nerede T.C. kelimesi Atatürk varsa hepsinden söküp attı Türk bayrağını ve neredeyse türklük kelimesini kaldırmaya çalıştı... Amaç kuzey ıraktaki kürtlere yaranıp menfaat sağlamaktı, Sıcak paranın kaçmaması idi.. O işte olmadı Abd müdahalesi ile kürt petrolü işi de bozuldu (17 aralık) süreci ile.... Bunun dışında yine Kıbrıs meselesi ile ilgili gizli kapaklı tavizler verildi , biz burda Işid-Pkk derken adamlar Kıbrısı birleştiriyor ve ismi değişecek , bundan sonra Kıbrısta zaman içerisinde Türk askerini bulunduramayacağız,,, 12 Adalar var onlar da yunanlılara teslim edildi... O adalar çok çok stratejik öneme sahipti. Tonla olumsuz şey daha sıralayabilirim.

E şimdi Atatürk "üretmeden tüketen toplumlar önce hasiyetini sonra vatanını kaybeder" diye boşuna mı demiş bi düşünelim.,

Ben umutsuzum , Neden Hdp ye oy verip aydın geçinenler var hemde az uz değil , Hdp %6.5 oya sahip ise bi o kadarda Türk olup onlara kayanlar var... Çoğuda Atatürk'ün partisi diye düşündüğümüz yerden hemde.

Şimdi Akp hükümeti mantığı ile düşününce , Çanakkale savaşını kesinlikle yapmamamız gerekirdi, Resmi rakam 90.000 - Gerçek rakam 250.000 Şehidimiz var.,, Yani benim Türk milletine pek inancım yok.. Kızanlar olabilir ama malesef öyle ... Eğer Çanakkale savaşında açılım ile çözselerdi Ana dilimiz muhtemelen Fransızca - İngilizce gibi birşey olurdu.. Kilisede istavroz çıkaran pekçok kişi olurdu... Kısaca sömürge olurduk

Ara sıra Discovery izliyorum ingilterede hurdacının bile dükkanında ingiliz bayrağı var , tamircisinde öyle... Bide bize bakın

Peki bundan sonra ne olucak, Dikkat ederseniz C.b. hafiften ben siyah Türküm gibi birşeyler demeye başladı,, Kibir gitmiş gözüküyor(Gerçekmi değilmi Allah biliyor), Ama Ülkeyi soktuğu pisliğin içersinden büyük bedel ödemeden kurtarmak çok zor , Çünki 3 Milyon tane Suriyeli var şu anda... Turizm geriledi ve devam edicek , Bodrumun göbeğinde Suriyelileri gören gelirmi? Ben bile şahsen gitmem tatile oraya.,, Peki ya Işid ? Bu 3 milyon suriyeli içerinde kimbilir kimler var, Zaten bizim milletimiz içinden bile tonla Işidci çıkar...

STHL
25-07-2015, 17:09
bugun kürt harektinin geldiği nokta muazzam.çok güçlü örgütlendiler, toplumsal olarak kendilerine çok geniş bir hareket imkanı ve karşılık buldular.algı yönetimini çok iyi yapıyorlar ve sonuçta bazı türk oğlu türklerin bile desteğini aldılar bu bir gerçek.biz ise yenildik arkadaşlar. yanlız kaldık. bugun olaylara bireysel tepkiler verip içinizi rahatlatıyorsunuz ama meydanlar boş kaldı.

yaşadğımız illerde türkçü ,vatansever, tgb, add, vs herneyse görüşünüze uygun bir oluşuma muhakkak katılın destek verin.en azından temasta olun.sürece bakılırsa temasta olmanızın zorunlu olduğu zamanlar gelecek.izmir de üni. lerde aksi yöndeki oluşumları gördüğüm için bunu yazıyorum.bu sayfada üniversiteyi kazanan arkadaşların ulaşabileceği numaralar var.
ben, sen, o yok. biz varız..

https://www.facebook.com/kuntugbolgilkokkurikan?fref=ts

MatraX_07
25-07-2015, 17:25
yazacak söyleyecek çok sey var ama konusmakla,saymakla bitmez.Nisan ayında 357.dönem olarak Vatani görevimi yaptım inanın çok baska gittim bambaska duygularla gerı gelldım
Vatan,millet gibi ruhu sağolsun devlet basındakılerde soldurmus,bitirmiş
Bugunlere gelmemızde cok buyuk seyler var hangı bırısını sayalım kı?
Şimdide cıkmıslar yok kandıl yok surıyeye ates acıyorlar

Neden acaba? Erken secım var oy almak ıcın 'bak bız terörle mucadele edıyoruz' demek ıcın mı?

fthdrn
25-07-2015, 17:27

başka fotoğrafları insanları gaza getirmek için kullanıyorlar, pkk sempatizanı, komünist vs.vs. değilim. sadece savaşı desteklemiyorum.
Benim orda demek istediğim gerçekleşen patlamada orada bulunanların fotoğrafını koydum. Daha önce çekilmiş olması neyi değiştirir ki ? Bomboş bir şehre olmayan çocuklara oyuncak götürmek istemeleri mi gerçek olan ?

fthdrn
25-07-2015, 17:30
zaten hala güvenmiyorum, barzaniyi arayıp bilgi vermişler Tece geliyor diye, (başbakan) tv de söyledi. Sonra tsk bombalıyor kandili... PKK ya haber gitmiştir bile

Abi 2008 de de böyle olmamışmıydi ? Boş mağaraları yalandan bombalayıp Türkün gücü işte bla bla bla denmedi mi ?
Bu yaşananların tek nedeni Kasım ayında gerçekleşmesi ön görülen erken seçim için oy kitlesini güçlendirmek, milliyetçi kesimden oy koparmak..

vectra-tuner
25-07-2015, 17:45
Abi 2008 de de böyle olmamışmıydi ? Boş mağaraları yalandan bombalayıp Türkün gücü işte bla bla bla denmedi mi ?
Bu yaşananların tek nedeni Kasım ayında gerçekleşmesi ön görülen erken seçim için oy kitlesini güçlendirmek, milliyetçi kesimden oy koparmak..
Eskiden Diyarbakır'dan f16 lar kalkar kalkmaz örgüt üyeleri haber veriyordu pkk ya.. Şimdi ülkenin Başbakanı bizzat barzaniyi arayıp bilgilendiriyor. Tsk ne yapsın eli kolu bağlı sadece savunma pozisyonunda.. köpekler bu kadar azmasaydı kaza vs diye şehit Haberleri geçiştirilecekti kimbilir, bu kadar olaydan sonra eğer göstermelik yapıyorlarsa operasyonu blöf yada bizlerin öfkesini yatıştırmak, oy kaybı önleme gibi Allah onların en ağır şekilde cezasını versin... Bizlere gelince hak aramayı öğrenmeniz gerekiyor bakın İstanbuldaki pkk lıları yasalar işlemiyor ama bize en ağır biçimde işliyor.. Çünki biz hak aramıyoruz.. Kaçak sigara almayalım, bunların sempatizanlarından alışveriş yapmayalım ne gerekiyorsa elden geldiğince yapalım. Bakın İsrail'de Starbucks bile iş yapamayıp şubesini kapatıyor, adamlar birbirlerini öyle bir destekliyorki.. Mesela şu Hdp ye oy veren sanatçılara para kazandırmayalım, akil hainlere unutmayalım

vectra-tuner
25-07-2015, 17:56
Bu arada şunuda kesinlikle unutmayalım, Kürtlerin içinde bu olaylardan rahatsız olan hatta bizim entel geçinip oy verdiği Hdp ten nefret edenleri var hemde azımsanmayacak kadar.. Elmayla armutu ayıramadığımızda o zaman pkk nın istediği olur aynı zamanda batılıların... Alevi sünni türk kürt laz çerkez kimbilir daha neler üretirler biz akıllanmadıktan sonra.

dahan
25-07-2015, 18:24
tr sadece sınırı temizliyo fazla içeri girecegini sanmıyorum,sonra geri çekilip önlem alacak,sonra çok kalabalık pkk lı grup askerlere pusu kuracak zaiyat verdirecek,film belli yani,,,,pkk 1. düşmanımızdır,, işidle ortak çalışılmasından yanayım,işidi kullanmamız lazım ,bu fırsat daha gelmez,,,,,işidde teör ördütü ama sonuçta savaş stratejisi ülke çıkarı için yapılmalı,bilmiyorum bu benim görüşüm,,

Yigit-Y
25-07-2015, 18:26
Suriyeli kim varsa sınır dışı edilmeli.

Suriye Irak Iran sinir hatti boyunca tampon bölge kurulmali

Tampon bolge mayinla dosenmeli.

Sinir hatti boyunca 7 24 devriye kamera her turlu hareket algilayici konulmali.

Koyun kuzu kopek it ne varsa komutana sorulmaksizin vur emri.

Hareketlilikte diyarbakirdan hemen f 16 bombardimani yapilmali.

Gerekirse sokaga cikma yasağı koyulmali.

Temizlik yapılmalı.Bu halk buna gidecek paraya acımaz. Saray yapacağına kandile bomba manyagi yapsaydi o kendini padisah zanneden vatandas

Tayfun.O
25-07-2015, 18:30

Nasıl yorumlayacakmışız? Bu adamlar asker mi? Polis mi? Uzun namlulu Rus yapımı silahların bu adamlar da ne işi var ?
Benim bildiklerim Bu adamlar barış cubuğu yerine ak47 kullanmaları. Ve patlma da güzelce geberip gitmeleri. Vatan hainliğinin cezası ölümdür ve affı yoktur. Mekanları Cehennem olsun....

fthdrn
26-07-2015, 02:39

Temizlik yapılmalı.Bu halk buna gidecek paraya acımaz. Saray yapacağına kandile bomba manyagi yapsaydi o kendini padisah zanneden vatandas
Terörün bitmesini istemeyen ülkelere kim dur diyecek hangi lider ?

ENGİN ALAN
3 saat boyunca hava harekatı oldu.Bir tane bile ölen pkklı terörist yok neden ? Barzaniye önceden haber verilmiş bile İncirlik üssüne onay verirseniz abd hemen istihbaratı barzaniye yetiştirir.En ufak hareketliliği bile abd anında anlıyor.Nato tarafından ülkemiz işgal edilmiş durumdadır.Ankara nato karargahında 52 'ye yakın cıa ajanı bulunmaktadır.Devlet biliyor ama elleyemez.Çünkü nato dahilindedir.Düşmanlar bizi içten kemiriyor bişi yapamıyoruz öylece bakıyoruz.Çünkü son 10 yılda yapılan bu siyasetler ve siyasetcilerin kutuplaştırma dili Türkiyeyi böldü.Herkez birbirini ocu şucu bucu diye değerlendiriyor.İyice bölündük kutuplaştırıldık ve yalnız bırakıldık.Takım gibi parti tuttuğu için millet böyle oldu.
Barzani bugün Türkiye ile telefon görüşmesi yaptı.pkk terör örgütüne yönelik operasyonu destekliyormuş neşesi yerinde anlaşılan olur tabi.Abd önceden haber verirse olur neden olmasın.Boş yerleri bombalıyoruz işte.İtin,Köpeğin maskarası olduk."

onat
26-07-2015, 08:23
Devlet Bahçelinin derhal mhp nin başından çekilmesi, kemal kılıçdaroğlunun chp nin başından çekilmesi ilk adım olmalı. mhp nin başına engin alan gibi hem milliyetçi hem kitlelerinin peşinden sürükleyecek ağırlıkta bir liderin gelmesi hemde akp nin yancısı modunu kendine yakıştırmayacak bir liderin gelmesi 2.adım olmalı mhp için. chp de aynı şekilde hdp nin yancılığından kurtulmalı, bi yandan kemalist tutum içinde olup bi yandan, kürtçü hareket kardeşlerimiz ayağını bırakacak bir lider gelmesi gerekiyor bence.

bu tarz bi oluşumda da akp'ye karşı birlik olunmalı, muhalefet görevini en iyi şekilde üstlenmeli ve dik duruş sergilenmelidir. akp'yi bitirdikten sonra oluşacak olan lider ihtiyacı içinde hilesiz hurdasız bir seçim yapılmalı, sonuca varılmalıdır. öncelik bu olmadığı müddetçe bence bu ülkede ne terör azalır, nede şehitler. sen operasyonu gidip barzaniye söylersen, yaptığın operasyondan bi *** olmaz. vtr lerde gösterilen patlamalara falanda inanmıyorum ben. gece görüşüyle patlatılan bir hangar falan, ayak hepsi.

yazlık bir yere gidiyorsun, lan herkes kürt. 3 kelime türkçe bilmezler, 5 kelime ingilizce ile hayatlarını idame ettiriyorlar. uyuşturucu, kadın, silah, kaçakçılık alayı bunlarda. gayri meşru bunlara akıyor. örgüte ciddi bi para akışı var.hadi içlerinde sadece ırkı kürt olup, türkiyeye ihanet etmeyen kürtleride vardır, tenzih edelim ama çoğunluğu pkklı. rte ve kurmayları çok zeki. başa geldikleri seçimlerden sonra ilk işi türk gayrimeşrularını içeri atmak oldu. örgüt avcunu yalıyordu türk babalar serbestken. rte bi güzel türk babaları içeri attı, pkklıların önü açıldı. bir anda silindi türk babalar. otoparklardan tutun, gece klubü gibi paranın çok olduğu heryerde onlar var artık. buda pkk ya ciddi bir gelir sağlıyor. üzerine rte ve kurmayları her yaptığını abd ve barzaniye söylüyor.. sonuç ortada. hem canlarını kurtarıyorlar, hemde çok iyi para gelirleri var. bunlar iyi günlerimiz. zamanı gelecek bu ülke karışacak, 80 leri tekrar yaşayacak.

Yigit-Y
26-07-2015, 08:26
Engin Alan, Muharrem ince gelirse.

Bu ülke ye umut olabilirler bende ayni gorusteyim.

Devler Bahçeli MHP nin içine etmiştir. Bu son yaptiklarida tuz biber olmuştur.

Halk kılıçdaroğlu nu ciddiye almıyor. Muharrem ince bu işi iyi göğüsler bence.

Chp yuzde 30 a çıkarma potansiyeli olur.

suskunkral_21
26-07-2015, 08:39
Bütün yorumları okudum da. Yakinda bu konu devlet kurar :). Arkadaşlar abiler kardeşler. Yoldaşlar gözünüzü seveyim. Irkçılık yapanlar var aranizda. Lütfen itibar göstermeyin. Ben size şimdi bir sürü kaynak gösteririm ne fark eder? Has öyle imiş diyip geçersiniz. Türkiye halkiyla siyaset yapilmaz ben bunu anladim. Çünkü zihunleri çok kolay işgal edilebiliyor. Sizden tek ricam sınır da bırakın. Densizin biri çıkar küfür eder hiç olmaz. Lütfen ama lütfen herkestem ricam tv izleyeceginize biraz kitap okuyun saygilarimla. Bunu kürt bir kardeşiniz abiniz Yoldaşiniz olarak yazıyorum

ghibli06
26-07-2015, 09:14
Bütün yorumları okudum da. Yakinda bu konu devlet kurar :). Arkadaşlar abiler kardeşler. Yoldaşlar gözünüzü seveyim. Irkçılık yapanlar var aranizda. Lütfen itibar göstermeyin. Ben size şimdi bir sürü kaynak gösteririm ne fark eder? Has öyle imiş diyip geçersiniz. Türkiye halkiyla siyaset yapilmaz ben bunu anladim. Çünkü zihunleri çok kolay işgal edilebiliyor. Sizden tek ricam sınır da bırakın. Densizin biri çıkar küfür eder hiç olmaz. Lütfen ama lütfen herkestem ricam tv izleyeceginize biraz kitap okuyun saygilarimla. Bunu kürt bir kardeşiniz abiniz Yoldaşiniz olarak yazıyorum

Türkiye halkıyla siyaset yapılmaz??? bu konuştuklarımız siyaset mi yani?

Dou
26-07-2015, 09:19
Bu "türkiye halkı" da yeni moda oldu, pkk jargonu olsa gerek..

atituti
26-07-2015, 09:34

tamponu doğuya değil içimizdekilere yapmalı , karşı komşumuz bildiğin pkklı ona ne yapacağız ? bu forumdada terör örgütü sempatizanı biji bjici piçler var ? yani iş işten geçeli yıllar oldu , artık aramızdalar.

Yigit-Y
26-07-2015, 09:50
tamponu doğuya değil içimizdekilere yapmalı , karşı komşumuz bildiğin pkklı ona ne yapacağız ? bu forumdada terör örgütü sempatizanı biji bjici piçler var ? yani iş işten geçeli yıllar oldu , artık aramızdalar.

Ihbar edilip 1 ay iskenceli sorgu yapilacak

O bijileri adamın bir yerine sokarlar.

İrade yok bu ülkeyi layiki ile yönetecek adam yok.

suskunkral_21
26-07-2015, 10:35
Bu "türkiye halkı" da yeni moda oldu, pkk jargonu olsa gerek..

Türkler diyipte ayrı kefeye koymak istemeyenler Türkiye halki oluyor. Türkler denildi Türkler Kürtler oldu.... bilmem anlata bildim bi

suskunkral_21
26-07-2015, 10:48
Laf lafa gelir yok Kürtler böyle yok şöyle. Genelleme yaparsınız. Ondan sonra laf lafa gelir. Ee biz kardeşiz. Bu değil kardeşlik. Ömrü hayatım boyunca 6 sene durmadan aylarca şehir değiştirdik durmadan köyler İlçelerin elektrik şebekesini kurduk yeniledik binlerce insan tanıdım. Çok iyi insanlarda gördüm ama en çok kötü gördüm. Onu bi kenara bırakalım. Arkadaş aranizda hiç kürt ün ekmeğini yemiş insan evladı yokmu. Misafir olmuş yokmu. Nerde benim bilet kesip evine yolladigim kardeşim. Nerde kadın başına tee bursa dan diyarbakir a oğlunu üniversite de görmeye gelip misafirhane temin edilmeyipte Kervansaray otelde misafir ettiğim ablam. Nerde binbir kredi ile sondaj yapıp elektrigini kendi cebimizden yaptigimiz çiftçi abim. Bunun gibi nice şey var. Tabi bunları karşılıksız yaptım ön yargı olmadan. Benim siyasi görüşüm kimseyi ilgilendirmez ve kimsenin de haddine düşmez o partiye oy verenlere küfür etmek. İşte o tür insanlarla aramdaki fark bu. Bizim düşmanimiz misafirimiz olsa gurur duyar o derece. Öyle tv kanalına bakmakla birseyler öğrenilmiyor. Hiç bir medya kuruluşu adam gibi açık açık anlatmiyor. Diyarbakir bombacisinin Gaziantep te suikast e uğrayıp yanındaki koruma polisinin şehit olduğunu kaç kişi biliyor. ? Yada kaç kişi biliyor polis takibinde olduğu nu ? Bu gözlerin neler gördüğünü bi ben bilirim birde allah bana burda kalkıp onu bunu savunmayin. Tartışma sınırlarını aşmayin. Seviyenizi bilin. 1 klavye 20 lira herkes alıp yazar önemli olan farkı göstermek.

vectra-tuner
26-07-2015, 10:50
Apo'nun kalp krizi geçirip öldüğünü söyleyenler var. Kaynak: savunmaturk sitesi genel askeri konular altında en alt kısımda terör başlığı.. Ordan her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz sonuçta bu işin ehilleride onlar.Bu arada Türkiye halkları diye birşey yok, birkaç aptalın Türk kelimesini ,Tece yi anımsatıyor (pkk 'ya), andımız kaldırılması, İstiklal Marşının sık okunmaması ile güya teröristleri rehabilite edeceklerdi... siz hiç amerika halkları yada almanya halkları diye bir kelime duydunuzmu? Zaten kulağa da iğrenç geliyor sanki kabileymişiz gib

Yigit-Y
26-07-2015, 10:54
Kürt lere verilen fırsatı kimseye verilmedi.

Kıymet bilmediler yaranamadik.

Acil eylem planı su şekilde olmalı.

Çin deki çocuk politikasi aynen benimsenmeli.

G.doğu, Doğu anadolu kökenli vatandaş 1 çocuk dan fazlaya izin verilmemeli.

2002 deki velet şimdi 2015 e gelmiş ülkeyi kaderini etkileyen seçime oy atar olmuş.

Bu ülke öyle kolay kurtarilmadi.

Kürt halkı ne zaman uslanir.
Azinligi benimser vergisini öder o zaman adam gibi muamele görür.

Ben bunları istemeyen kürt varsada kuzey iraka gitsin.

Bu kadar basit.pkk idamla biter başka şekilde değil.

vectra-tuner
26-07-2015, 10:54
Laf lafa gelir yok Kürtler böyle yok şöyle. Genelleme yaparsınız. Ondan sonra laf lafa gelir. Ee biz kardeşiz. Bu değil kardeşlik. Ömrü hayatım boyunca 6 sene durmadan aylarca şehir değiştirdik durmadan köyler İlçelerin elektrik şebekesini kurduk yeniledik binlerce insan tanıdım. Çok iyi insanlarda gördüm ama en çok kötü gördüm. Onu bi kenara bırakalım. Arkadaş aranizda hiç kürt ün ekmeğini yemiş insan evladı yokmu. Misafir olmuş yokmu. Nerde benim bilet kesip evine yolladigim kardeşim. Nerde kadın başına tee bursa dan diyarbakir a oğlunu üniversite de görmeye gelip misafirhane temin edilmeyipte Kervansaray otelde misafir ettiğim ablam. Nerde binbir kredi ile sondaj yapıp elektrigini kendi cebimizden yaptigimiz çiftçi abim. Bunun gibi nice şey var. Tabi bunları karşılıksız yaptım ön yargı olmadan. Benim siyasi görüşüm kimseyi ilgilendirmez ve kimsenin de haddine düşmez o partiye oy verenlere küfür etmek. İşte o tür insanlarla aramdaki fark bu. Bizim düşmanimiz misafirimiz olsa gurur duyar o derece. Öyle tv kanalına bakmakla birseyler öğrenilmiyor. Hiç bir medya kuruluşu adam gibi açık açık anlatmiyor. Diyarbakir bombacisinin Gaziantep te suikast e uğrayıp yanındaki koruma polisinin şehit olduğunu kaç kişi biliyor. ? Yada kaç kişi biliyor polis takibinde olduğu nu ? Bu gözlerin neler gördüğünü bi ben bilirim birde allah bana burda kalkıp onu bunu savunmayin. Tartışma sınırlarını aşmayin. Seviyenizi bilin. 1 klavye 20 lira herkes alıp yazar önemli olan farkı göstermek.
O avatarındaki adam bir katil, bizim milletinde göklere çıkarttığı... Kimsenin bir resim yada tv kaynağına ihtiyacı yok.. Buradaki insanların çoğu eğitimli neler olduğunu biliyor... Ben Varım Kürtün ekmeğini yiyen ama benim çalıştığım Kürtlerin çoğu facebooktan akşama kadar Akp yayını yapıyor Hdp karşıtı görseller çoğu. Durumun farkındalar en azından

suskunkral_21
26-07-2015, 11:06
O avatarındaki adam bir katil, bizim milletinde göklere çıkarttığı... Kimsenin bir resim yada tv kaynağına ihtiyacı yok.. Buradaki insanların çoğu eğitimli neler olduğunu biliyor... Ben Varım Kürtün ekmeğini yiyen ama benim çalıştığım Kürtlerin çoğu facebooktan akşama kadar Akp yayını yapıyor Hdp karşıtı görseller çoğu. Durumun farkındalar en azından

O avatarimdaki adam katil şerefsiz namussuz yada başka birşey bu seni ilgilendirirmi ? Avatar kurallarını iyi oku ben sağa sola bakmam istediği kadar inkar etsin umrumda mı? Ben vatanımı seviyorum. Biri gelipte şehirime saldırırsa namusuma ekmeğime evime göz dikerse bende elime silah alır ya o bana ya ben ona mke mermisi 6 lira. Suriyedeki kürt kardeşlerimde böyle yapıyor şuan. 7 sinden 70 ine kadar şehirde durmuş sokakta kendini savunuyor. Ve buradan klavyeden onlara terörist muamelesi yapıyorsunuz. Ne zaman eğer başın dara düşerse ö.m at canimla beraber geleyim. Bazilarinin yaptığı gibi ben sana sen kendini savunuyorsun diye terörist demem

onat
26-07-2015, 11:15
O avatarimdaki adam katil şerefsiz namussuz yada başka birşey bu seni ilgilendirirmi ? Avatar kurallarını iyi oku ben sağa sola bakmam istediği kadar inkar etsin umrumda mı? Ben vatanımı seviyorum. Biri gelipte şehirime saldırırsa namusuma ekmeğime evime göz dikerse bende elime silah alır ya o bana ya ben ona mke mermisi 6 lira. Suriyedeki kürt kardeşlerimde böyle yapıyor şuan. 7 sinden 70 ine kadar şehirde durmuş sokakta kendini savunuyor. Ve buradan klavyeden onlara terörist muamelesi yapıyorsunuz. Ne zaman eğer başın dara düşerse ö.m at canimla beraber geleyim. Bazilarinin yaptığı gibi ben sana sen kendini savunuyorsun diye terörist demem

senin vatanın nere ? tek soru tek cvp

suskunkral_21
26-07-2015, 11:16

Bak oku profilimde yazıyor.

onat
26-07-2015, 11:19

yaşadığın yeri sormadım. vatanını sordum. berlinde doğup TÜRK' ÜM diyende var. İstanbulda doğup türkiyeliyim diyende.

onat
26-07-2015, 11:20
Kürdistan rüyası görenlerden misin onu merak ediyorum. yani vatanın kürdistan mı TÜRKİYE Mİ

onat
26-07-2015, 11:24
Bu arada yanlış olmasın. bazılarınca kürdistan. bizce her yer TÜRKİYE.

ER2
26-07-2015, 11:27
Haİnİn soyu kurusun kİ bu devlet mİllet rahat etsİn..

Yigit-Y
26-07-2015, 11:28
Ignorecu gençler pc başına geçince helallesicez :)

Benim.ignore çok iyidir.bilen bilir :)

Beni basbakan yapsalarr ahhhhh ahhh :)

onat
26-07-2015, 11:32

okuyup çıktın hayır mı akil insan ?

vectra-tuner
26-07-2015, 11:38
Bak Almanya açıklama yaptı, Işide saldırmanız çok güzel de Pkk ya niye saldırıyorsunuz diye. pkk dışardan destek alan örgüt bir kolu abd ile birlikte abd uşaklığı yapıyor şuanda da ellerinde çok ciddi silahlar var..Yani eskisi gibide değil.. Şehit olan askerlerimizin içinde kürt de var, o kürt bizim için Diğer şehidimizin ile aynı. Ben Türküm, tek kelime ile cevap... Irkımı sorarsan bilmiyorum ve önemi de yok benim için... Dünya kaç yaşında ve kimbilir kimler kimler ile evlendi ırklar değişti.. zaten kürtçülük yapanlar da bunları düşünebilecek zekaya sahip değil... Neden vatanımı savunuyorum?Suriye - Mısır - Libya - Filistin -Irak tonla daha var bunların sonunu gördüğüm için, yani ta yatak odamıza girmelerini beklemeye lüzum yok. Bu ülkeye birşey olursa emin ol Kürtleri de Diyarbakırda Şırnak'ta dahi rahat bırakmazlar.. Işidçisi vs. Tonla örgüt çıkar burdan. Atatürk kurtuluş savaşını kazanamasydı, bu söylediklerim çoktan başımıza gelmişti... Sadece kafa kesenler Abdullah bin.. Amr... Hussain olmazdı da Ahmet, Mehmet,Süleyman olurdu

suskunkral_21
26-07-2015, 11:38
yaşadığın yeri sormadım. vatanını sordum. berlinde doğup TÜRK' ÜM diyende var. İstanbulda doğup türkiyeliyim diyende.

Offf... Nekadar kilise bir soru. Benden başka kaç kişiye sordun çok merak ediyorum. Ayak bastığın yerdir vatanım

onat
26-07-2015, 11:49
Bak Almanya açıklama yaptı, Işide saldırmanız çok güzel de Pkk ya niye saldırıyorsunuz diye. pkk dışardan destek alan örgüt bir kolu abd ile birlikte abd uşaklığı yapıyor şuanda da ellerinde çok ciddi silahlar var..Yani eskisi gibide değil.. Şehit olan askerlerimizin içinde kürt de var, o kürt bizim için Diğer şehidimizin ile aynı. Ben Türküm, tek kelime ile cevap... Irkımı sorarsan bilmiyorum ve önemi de yok benim için... Dünya kaç yaşında ve kimbilir kimler kimler ile evlendi ırklar değişti.. zaten kürtçülük yapanlar da bunları düşünebilecek zekaya sahip değil... Neden vatanımı savunuyorum?Suriye - Mısır - Libya - Filistin -Irak tonla daha var bunların sonunu gördüğüm için, yani ta yatak odamıza girmelerini beklemeye lüzum yok. Bu ülkeye birşey olursa emin ol Kürtleri de Diyarbakırda Şırnak'ta dahi rahat bırakmazlar.. Işidçisi vs. Tonla örgüt çıkar burdan. Atatürk kurtuluş savaşını kazanamasydı, bu söylediklerim çoktan başımıza gelmişti... Sadece kafa kesenler Abdullah bin.. Amr... Hussain olmazdı da Ahmet, Mehmet,Süleyman olurdu

bende aynı fikiri savunuyorum. bu çocuğada bu soruyu sormamın sebebi, sana demiş ya birşey olsa senin için koşar gelirim diye. kürdistancı hayaller savunan kişi gelmesin abi. baştan başa memlekete teller çekmiş yok elektrik kurmuş vs vs. lan senden önce çekilen telleri çalan insanlar zaten DÖVLET BİZE BAHMİİİİ diyen tipler. aldığı hizmeti kendi elleriyle kesen, devletin yaptıklarını kendi çıkarları için satan insanlar. ataması gelen öğretmenleri öldüren, polisleri şehit eden, askerin suyunu kesen 60 güne yakın susuz bırakan insanlar. sonrada halkların kardeşliği. hangi halkın kardeşliği ? kundaktaki çocuğu öldür, sonra kardeşiz de. yok öyle bi dünya.

@ suskunkral_21 : klişi falan ama iş görüyor. fişlemek için ideal sorudur basit ama etkili. bence dene. mesela ben TÜRK'ÜM. Ayak bastığım yer benim vatanım değil. kalbimdeki yer vatanım. gönlümün hissetiği yer vatanım. Berlindeki adam gibi o nasıl TÜRKÜM diyor aynı şekilde yani. sorsan belki gelmedi bile TÜRKİYE YE. öyle her ayak bastığın yer vatanı olmaz insanın yani.

Ranthor
26-07-2015, 11:51
techturkey de suikast yasaktir!!!
baska ortamlara lutfen!!