PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18

Yiğit G.
20-01-2017, 19:38
Up up up

önceki sayfalarda patlama olayı tartışıldı bakarsan yazıyor :) 250-300 civarına 2. el smoke alien kit olabilir , 350-400 arasına sıfır alien kit olabilir , 300 civarına 2. el wismec olabilir , 350-400 arasına sıfır wismec olabilir aklıma gelenler bunlar.Bu iş öyle birşey ki varını yogunu koy alabildiğinin en iyisini al çünkü düşük ile başlarsan 1 ay sonra yetmicek satıp iyisini isticeksin.Ama sigara içmiyorsan hiç bulaşma bence.Sigaraya geçiş adımın olur sölemedi deme.

fthdrn
20-01-2017, 20:25
yok yav sigarayı bırakalı 6 sene oldu istesemde içemiyorum artık. Nargileye gitmeye olmuyor. Bunu onun yerini doldursun diye şey etmiştim.

GokhanRS
20-01-2017, 21:59
yok yav sigarayı bırakalı 6 sene oldu istesemde içemiyorum artık. Nargileye gitmeye olmuyor. Bunu onun yerini doldursun diye şey etmiştim.

o zaman sıfır nikotinli 200wlık profesyonel bişi al. minimum 100watt. ancak nargile hissiyatı verir. yada istersen düşük nikotinlide olabilir. her halükarda nargileden çok daha sağlıklı. ben az önce 2nci cihazımı da aldım iyi bişi. deniyim yazarım.

Revolution
20-01-2017, 22:16
xbuhar yeni siteleri geçmiş sayfalarda yazmıssınız galıba artık ordan ellerındekı stokları bıtırıyorlar dıye bılıyorum. Sıte guvenılır bu arada herhangı bır sıkıntı yok. vape pen22 bende de vardı 120 lıraya sattım.

fthdrn
20-01-2017, 22:34
o zaman sıfır nikotinli 200wlık profesyonel bişi al. minimum 100watt. ancak nargile hissiyatı verir. yada istersen düşük nikotinlide olabilir. her halükarda nargileden çok daha sağlıklı. ben az önce 2nci cihazımı da aldım iyi bişi. deniyim yazarım.

abi marka model tarzında önerebilir misin ? İnt baktım her kafadan bi ses cıkıyor

Silence45
20-01-2017, 22:44
abi marka model tarzında önerebilir misin ? İnt baktım her kafadan bi ses cıkıyor

Başlangıç için;

iJust S veya iStick Pico önerilir genelde. Fiyatları 180-200 ve 230-250 aralığındadır. Hazır kitlerdir. Just S kalem şeklinde şarja tak, likiti koy devam. Pico için Pil ve likit gerekir. İkisi en mantıklı olanlardan olabilir. Daha fazla buhar için ise yüksek watt gerekir ama genelde herkese 50-90 watt aralığı yeterli geliyor. Elle sarım ve çift sarım gibi şeyler yapılacaksa tek pilli modlar iş görmez bu yüzden çift pilli watt'ı yüksek mod gerekir ki ısıtması iyi olsun.
Buna göre de;
Smok Alien Kit olabilir 220W verebilir. Kullanım için çift pil ve likit gerekir. Yine fiyatı 390-430 aralığındadır.

En mantıklı tercihler bunlar olabilir bence. Kişiden kişiye göre değişir tabiki. Bunlar hazır coilli cihazlardır. Coiller kişiye göre ortalama 1 hafta-10 gün bazen 15 gün kadar gidebilir.
Merak edilen bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

Revolution
20-01-2017, 22:46

Sigara kullanmıyorsan hıc baslama bence

GokhanRS
20-01-2017, 23:10

ben o kadar profesyonel değilim hatta bu konudaki yorumları okuya okuya bişiler yapmaya çalışıyorum. 1 haftadır sigarayı bıraktım şükür. ama iyide para harcamaya başladım. sanırım yakında frenlicem ben kendime uygun olanı bulunca biraz daha kurcalayım yakında yaparım önerilerimi.

Silence45
20-01-2017, 23:24
ben o kadar profesyonel değilim hatta bu konudaki yorumları okuya okuya bişiler yapmaya çalışıyorum. 1 haftadır sigarayı bıraktım şükür. ama iyide para harcamaya başladım. sanırım yakında frenlicem ben kendime uygun olanı bulunca biraz daha kurcalayım yakında yaparım önerilerimi.

Abi bir başlayınca heyecan sarıyor zaten, öncelikle mod batıyor ilk aldığımız, hemen çift pilli yüksek modlara geçelim. Sonra atomizer hazır coil yok yakıyor yok pahalı vs diye RBA atolara geçiliyor ki zaten bunları araştırmaya başlayınca insanın kafası şişiyor gerçekten :D En az 3-5 ato denedikten sonra tek para likitlere gidiyor. Tüm masrafın likit oluyor neredeyse sonra onda da evyap'a geçiyorsun. Zarar minimuma iniyor :D Bence en önemlisi sağlık zaten. Para gelip geçicidir. Sağlığı ilk düzelttikten sonra birazda profesyonelleştikçe masraf iyice düşer bence.

GokhanRS
20-01-2017, 23:33
Abi bir başlayınca heyecan sarıyor zaten, öncelikle mod batıyor ilk aldığımız, hemen çift pilli yüksek modlara geçelim. Sonra atomizer hazır coil yok yakıyor yok pahalı vs diye RBA atolara geçiliyor ki zaten bunları araştırmaya başlayınca insanın kafası şişiyor gerçekten :D En az 3-5 ato denedikten sonra tek para likitlere gidiyor. Tüm masrafın likit oluyor neredeyse sonra onda da evyap'a geçiyorsun. Zarar minimuma iniyor :D Bence en önemlisi sağlık zaten. Para gelip geçicidir. Sağlığı ilk düzelttikten sonra birazda profesyonelleştikçe masraf iyice düşer bence.

şimdi istick 100w aldım. clear 2 atomizer aldım birde kahve aromalı likit aldım. kullanmadan önce coili filan ilaçladım yani likitledim sonra doldurdum atomizeri ilk seferde 50 60 wlarda ufak çekimler denedim. boğazımı yaktı. şimdi sadece 20w da boğazımı yakmıyor. ama ben bol duman istiyorum. bu arada koyduğum likit 12 lik nikotinli kahve aromalı ilk defa denediğim birşey.

sence likitmi i.nelik yapıyor ilk defa denedğim bişi. yoksa atomizeri daha ilk çekimde yakmış olabilirmiyim. yoksa bu yeni cihazın başka ayarları da mı var. lcd ekranlı filan. istick tc100w

GokhanRS
20-01-2017, 23:36
birde bypass var ni var ti var ss var m1 m2 m3 ve watt modu var. hangisi ne işe yarar, nasıl iyi hale getirebilirim. şuan açık söyliyim basit ego aio daha güzel tad veriyor. sanırım beceremedim ayarlarını bişeyini.

Silence45
20-01-2017, 23:50
şimdi istick 100w aldım. clear 2 atomizer aldım birde kahve aromalı likit aldım. kullanmadan önce coili filan ilaçladım yani likitledim sonra doldurdum atomizeri ilk seferde 50 60 wlarda ufak çekimler denedim. boğazımı yaktı. şimdi sadece 20w da boğazımı yakmıyor. ama ben bol duman istiyorum. bu arada koyduğum likit 12 lik nikotinli kahve aromalı ilk defa denediğim birşey.

sence likitmi i.nelik yapıyor ilk defa denedğim bişi. yoksa atomizeri daha ilk çekimde yakmış olabilirmiyim. yoksa bu yeni cihazın başka ayarları da mı var. lcd ekranlı filan. istick tc100w

Abi coillerin üstünde watt oranı yazar. Yani mesela 30 - 50 watt best yazar. En mantıklı watt ayarı öyle yapılır. O aralıktaki hangi watt'ta tat alıyorsan ona yapacaksın. Bir diğeri likit ki bence yüzde 99 likitten kaynaklı. Markadan vs den pg vg den dolayı çok fazla fark oluyor.
likiti coile döktükten sonra 3-4 dakika bekleyip tam emmesini sağlayacaksın, daha sonra tankı doldurup bi 5 dakika da öyle beklersen kesinlikle coil yanmamış olur derim. Net sonuç yani. Ama bence likitinden kaynaklı.Diğer bahsettiğin ayarlar anladığım kadarıyla tel ayarları. Yani elle sarım yapmaya geçtiğinde o ayarlara ihtiyacın olur. Kaydetme verileri falan oluyor. Kendine göre ayar yapıp kaydetmek amaçlı. Yani bilgim bu kadar diyeyim.

GokhanRS
20-01-2017, 23:57
Abi coillerin üstünde watt oranı yazar. Yani mesela 30 - 50 watt best yazar. En mantıklı watt ayarı öyle yapılır. O aralıktaki hangi watt'ta tat alıyorsan ona yapacaksın. Bir diğeri likit ki bence yüzde 99 likitten kaynaklı. Markadan vs den pg vg den dolayı çok fazla fark oluyor.
likiti coile döktükten sonra 3-4 dakika bekleyip tam emmesini sağlayacaksın, daha sonra tankı doldurup bi 5 dakika da öyle beklersen kesinlikle coil yanmamış olur derim. Net sonuç yani. Ama bence likitinden kaynaklı.Diğer bahsettiğin ayarlar anladığım kadarıyla tel ayarları. Yani elle sarım yapmaya geçtiğinde o ayarlara ihtiyacın olur. Kaydetme verileri falan oluyor. Kendine göre ayar yapıp kaydetmek amaçlı. Yani bilgim bu kadar diyeyim.

mesela şimdi ss modunu denedim. onda 220 derece 40 watta o acı tad yok oldu birden :D anlayamadım ne olduğunu. ancak coil yakarak her modu test etmek istemiyorum. ingilizce klavuzlarını okudum ama çok teknik konuşmuşlar. hiç likitden bahsetmemişler. bu arada coilimin üzerinde min 30watt max 80watt yazıyor.

ayrıca titanium ve nikel coillerimde var onları daha denemedim.

Silence45
21-01-2017, 00:06
mesela şimdi ss modunu denedim. onda 220 derece 40 watta o acı tad yok oldu birden :D anlayamadım ne olduğunu. ancak coil yakarak her modu test etmek istemiyorum. ingilizce klavuzlarını okudum ama çok teknik konuşmuşlar. hiç likitden bahsetmemişler. bu arada coilimin üzerinde min 30watt max 80watt yazıyor.

ayrıca titanium ve nikel coillerimde var onları daha denemedim.

Ni - Nikel
Ti - Titanium
SS - Paslanmaz çelik.

Senin coil hangisi?

Patisever
21-01-2017, 00:09
Bugün bir video izledim adamin ağzinda patliyor belkide sigara satilsin diye sektörün kolpaliğida olabilir

Silence45
21-01-2017, 00:12
Bugün bir video izledim adamin ağzinda patliyor belkide sigara satilsin diye sektörün kolpaliğida olabilir

Patlayan kısım sigara değil pili ve patlayan mekanik modlar. Onlarda herhangi bir devre yok. Yani ne koruyucu devre ne de ısı kontrolü vs. olmadığı için dikkatsiz kullanımlarda ve dandik pil kullanımlarında direk patlamaya hazır gibiler. Normal modların hepsi koruyucu devreye sahip.

Yiğit G.
21-01-2017, 00:29
xbuhar yeni siteleri geçmiş sayfalarda yazmıssınız galıba artık ordan ellerındekı stokları bıtırıyorlar dıye bılıyorum. Sıte guvenılır bu arada herhangı bır sıkıntı yok. vape pen22 bende de vardı 120 lıraya sattım.

Dün Vepesislerim geldi 5 adet , 2 farklı denedim kusucam bu kadar kötü bir tat olamaz.Ağzıma hayvansal koku gibi bir tat geliyor (tavuk gibi) içerken hatta o kadar midem bulandı ki coil'i çıkardım çöpe attım yeni coil taktım.Şimdi benim agzımdamı bişey var anlamadım haftasonu arkadaşım gelecek buharcı ona da içiricem bakalım ne dicek.Çok övmüşlerdi bu vepesis i ama hüsran oldu.

GokhanRS
21-01-2017, 00:35
Ni - Nikel
Ti - Titanium
SS - Paslanmaz çelik.

Senin coil hangisi?

şuan takılı olanda öyle birşey yazmıyor. ama yedeklerin biri ti biri ni. sanırım üçüncüde ss dir.

GokhanRS
21-01-2017, 00:38
kanthal mış kardeşim şuan içindeki buldum.

westalim
21-01-2017, 00:49

12 mg nikotinli likit içiyorum diyorsunuz doğru anladıysam boğaza ciddi vurur aynı tütünün 0mg sini alıp karıştırarak 6 mg ayarı yakalayın vurum azalacaktır watı yükseltseniz de yakmaz eskisi kadar boğazınızı devam ederse daha düşük nikotinli likit tercih edin. vg pg oranları vardır birde daha detaylı bi durum ama onda da tavsiyem vg 70 pg30 olması vg artabilir ama pg artmasın bu durumda bogazda yakma yapabilir

GokhanRS
21-01-2017, 00:54
12 mg nikotinli likit içiyorum diyorsunuz doğru anladıysam boğaza ciddi vurur aynı tütünün 0mg sini alıp karıştırarak 6 mg ayarı yakalayın vurum azalacaktır watı yükseltseniz de yakmaz eskisi kadar boğazınızı devam ederse daha düşük nikotinli likit tercih edin. vg pg oranları vardır birde daha detaylı bi durum ama onda da tavsiyem vg 70 pg30 olması vg artabilir ama pg artmasın bu durumda bogazda yakma yapabilir

bunu denemek için 12 aldım. normalde 6 içiyordum. bitsin tekrar 6yı deneyeceğim.

Yiğit G.
21-01-2017, 01:16
bunu denemek için 12 aldım. normalde 6 içiyordum. bitsin tekrar 6yı deneyeceğim.

Ben yogun sigara kullanan bir olmama ragmen 6 benim bogazımı yakıyor.3 üstü içemiyorum.3 ile 6 yı karıştırıp 4.5 yapınca tam oluyor bana.

ufuksaracci
21-01-2017, 01:27
Dün Vepesislerim geldi 5 adet , 2 farklı denedim kusucam bu kadar kötü bir tat olamaz.Ağzıma hayvansal koku gibi bir tat geliyor (tavuk gibi) içerken hatta o kadar midem bulandı ki coil'i çıkardım çöpe attım yeni coil taktım.Şimdi benim agzımdamı bişey var anlamadım haftasonu arkadaşım gelecek buharcı ona da içiricem bakalım ne dicek.Çok övmüşlerdi bu vepesis i ama hüsran oldu.

Bir ara çok güzel likit yapıyorlardı, en son aldığımda bende aynı sizin gibi olmuştum . Likitleri çöpe attım . Büyük htimal kullandıkları nbase'i değiştirdiler, sanki kızartma yağı gibi kokusu ve tadı vardı

Yiğit G.
21-01-2017, 01:35
Bir ara çok güzel likit yapıyorlardı, en son aldığımda bende aynı sizin gibi olmuştum . Likitleri çöpe attım . Büyük htimal kullandıkları nbase'i değiştirdiler, sanki kızartma yağı gibi kokusu ve tadı vardı

aynen aynen iğrenç bir koku kalıyor ağzında.Yağımsı gibi böyle.İğrenç ötesi cidden.Bu arada raf ömrü nedir bu likitlerin 1 ayda o kadar çok likit aldım ki onu deniyim bunu deniyim diye rahat 1 yıl yetecek likitim oldu.Ne kadar süre beklerler bilmiyorum ama okudugum kadarıyla likitler bekledikçe güzelleşiyormuş ama ömrü nedir ne zaman bozulur bilemiyorum

ufuksaracci
21-01-2017, 02:30
Yeni hazırlanmış likitin tadı en az 30-45 gün gibi oturuyor. Bir yıl civarı raf ömürleri var. Premium likitlerin hepsinde son kullanma tarihi yazar.

GokhanRS
21-01-2017, 18:07
beyler likitten miş haklısınız. şuan boşaltıp 6lığı doldurdum. turkish tobacco, çok güzel oldu tadı filan. on numara. makinanın dumanı da çok bol aroma filan on numara oldu tam istediğim gibi.

müsait zamanda gidip 0 nikotinli alıp 12 likleri seyrelticem iyice. aynı aromadan alırsam sorun olmadan seyreltilir dimi. 3te 1 12mg, 3te 2 0mg koysam idel ayarı tutturur o likitleride çöpe atmamış olurum diyorum.

Silence45
21-01-2017, 18:16
beyler likitten miş haklısınız. şuan boşaltıp 6lığı doldurdum. turkish tobacco, çok güzel oldu tadı filan. on numara. makinanın dumanı da çok bol aroma filan on numara oldu tam istediğim gibi.

müsait zamanda gidip 0 nikotinli alıp 12 likleri seyrelticem iyice. aynı aromadan alırsam sorun olmadan seyreltilir dimi. 3te 1 12mg, 3te 2 0mg koysam idel ayarı tutturur o likitleride çöpe atmamış olurum diyorum.

Hadi geçmiş olsun.

Sti_Ozan
21-01-2017, 21:50
aynen aynen iğrenç bir koku kalıyor ağzında.Yağımsı gibi böyle.İğrenç ötesi cidden.Bu arada raf ömrü nedir bu likitlerin 1 ayda o kadar çok likit aldım ki onu deniyim bunu deniyim diye rahat 1 yıl yetecek likitim oldu.Ne kadar süre beklerler bilmiyorum ama okudugum kadarıyla likitler bekledikçe güzelleşiyormuş ama ömrü nedir ne zaman bozulur bilemiyorum

Vapesisler aroma yerine bu gidalarda kullanilan aromalardan yapiyolardi sanirim. Konulari vardi hatta,adam whatsapptan birine yaziyo iste once kaliteli aromalarla yapicaz ilk parti saticaz sonra basicaz gida aromasini turk milleti bikere begendimi alir cok para kazanicaz vs tarzi seyler yazmisti hala satis nasil yapiyolar cozebilmis degilim. Likit konusunda facebookta güncel vape diye bi arkadas var,kendisi gercekten iyi likit yapiyo basladigimdan beri likitlerimi ondan aliyorum. 30ml si 25 lira ve cesidide oldukca bol. Bikere denerseniz eminim birdaha alirsiniz. Beni ozan yonlendirdi derseniz elinden geldigince yardimci olmaya calisir.

Sti_Ozan
21-01-2017, 21:55
kanthal mış kardeşim şuan içindeki buldum.

Khantal telleri power modunda coilin ustunde yazan degerlerde kullanabilirsiniz. Coilin uzerinde goremiyosaniz ekranda x.xx V yazan biyer vardir orasi 3.50-3.70V arasinda saglikli sekilde kullanabilirsiniz

muarrem
22-01-2017, 18:12
bende pico cihaz ve vaporesso ata kullanıyorum. Likid olayı ciddi sıkıntılı bir durum. Şimdilik Grande kullanıyorum uygun fiyatlı my man bulsam direk ondan alacağım yurt dışı fiyatları 150 tl geliyor ama burada 270-300 tl gibi rakamlar isteniyor. Birde bir şey soracağım arkadaşlar aliexprest coil alsak oda gümrüğe takılır mı cihazlar ve atolar takılıyormuş sanırım.

Sti_Ozan
22-01-2017, 18:40
bende pico cihaz ve vaporesso ata kullanıyorum. Likid olayı ciddi sıkıntılı bir durum. Şimdilik Grande kullanıyorum uygun fiyatlı my man bulsam direk ondan alacağım yurt dışı fiyatları 150 tl geliyor ama burada 270-300 tl gibi rakamlar isteniyor. Birde bir şey soracağım arkadaşlar aliexprest coil alsak oda gümrüğe takılır mı cihazlar ve atolar takılıyormuş sanırım.

Elektronik sigara ile alakali oldugu anlasilan hersey gumrukte takiliyo,bu ara gumrugun durumu iyi ama 3 kargoda gecti. Aliexpteki saticidan uzerine farkli bisey yazmasini isteyebilirsiniz. Ohw likitlerinede cok dikkat edin oldukca sahte likiti var piyasada

muarrem
22-01-2017, 19:11
Elektronik sigara ile alakali oldugu anlasilan hersey gumrukte takiliyo,bu ara gumrugun durumu iyi ama 3 kargoda gecti. Aliexpteki saticidan uzerine farkli bisey yazmasini isteyebilirsiniz. Ohw likitlerinede cok dikkat edin oldukca sahte likiti var piyasada

bu arada güncel vape diye yazdığınız kişide benim eski oyun arkadaşımmış meğer :) bende onunla konuşuyor ondan alacağım likidleri.

Sti_Ozan
22-01-2017, 23:29
bu arada güncel vape diye yazdığınız kişide benim eski oyun arkadaşımmış meğer :) bende onunla konuşuyor ondan alacağım likidleri.

Hahahaha sansa bakin :D yardimci olabildiysem ne mutlu bana :D

Dodoo
23-01-2017, 00:21
Sigara içmeyip, nargileden bu merete geçen var mı acaba aramızda ?

tuttut
23-01-2017, 19:44
Likit isteyen varsa evyap kaliteli kendime yaptigim likitlerden satabilirim.

Birkan61
23-01-2017, 19:58

şahsım değilde, otoban kenarında dahi nargile yapıp sakarya - bolu arası aracın içinde nargile içmiş o derece nargile bağımlısı bir arkadaşım var bir süre önce elektronik sigaraya geçti wismec kullanıyor şuan :D

bi sorunuz varsa iletebilirim

onursumer
23-01-2017, 20:55

ben varım :D

fthdrn
23-01-2017, 22:36
Ben sigarayı 6. sınıf ile 11. sınıflar arasında kullandım. Daha sonra günlük 2 kafa nargile girdi hayatıma. Şimdi nargileden uzaklaşıp elektronik sigara ile dumanın peşine düşmenin derdindeyim :D

westalim
24-01-2017, 00:17
Likit isteyen varsa evyap kaliteli kendime yaptigim likitlerden satabilirim.

hocam karışımlarınız nelerdir aroma ne kullandınız ? nbase marka nedir ? vg pg oranı nedir ? aroma base oranları nedir ? mg ler nedir ? foto varmı :D

Dodoo
24-01-2017, 00:31
şahsım değilde, otoban kenarında dahi nargile yapıp sakarya - bolu arası aracın içinde nargile içmiş o derece nargile bağımlısı bir arkadaşım var bir süre önce elektronik sigaraya geçti wismec kullanıyor şuan :D

bi sorunuz varsa iletebilirim

ben varım :D

Yani sorum şu olur, öyle nikotin falan bir şeyim yok, aroma ve duman için içiyoruz biz de, hani nargileyi aradığınız oluyor mu hiç, onun yerini tutuyor mu tat,içim ve keyif olarak acaba ?

Ben de çok arada kaldım almak ile almamak arasında. :)

Yiğit G.
24-01-2017, 02:07
uygun fiyatlı my man bulsam direk ondan alacağım yurt dışı fiyatları 150 tl geliyor ama burada 270-300 tl gibi rakamlar isteniyor.

Nerede 150 tl hocam , varsa 150 tl ye yurtdısında 10-15 adet alayım/aldırayım.Kendi official sitesinde bile 225 TL. (60 dolar) Bu fiyatın altı sahtedir.

tuttut
24-01-2017, 06:54
Şuan kendime yaptigim var merck 80vg 20 pg ve 0.3mg nikotin. Istediğiniz sekilde ayarlayabilirim. Şuan tarçinlı pasta ve balli karişimimlı likitim var.

onursumer
24-01-2017, 08:59
Yani sorum şu olur, öyle nikotin falan bir şeyim yok, aroma ve duman için içiyoruz biz de, hani nargileyi aradığınız oluyor mu hiç, onun yerini tutuyor mu tat,içim ve keyif olarak acaba ?

illaki nikotinli içmek lazım bence 0,3 ideali , burda likiti ayarı tutturmak çok onemli yoksa nargileyi ararsın ve bunun net birşeyi yok kişiye gore değişiyor , dün mr.k onur a myman verdim hiç beğenmedi mesela benim favorim :D

powERS
24-01-2017, 11:53

Bende sigara içmeyen nargile içen birisiydim. Just2 ve justs var ıkısıde asagı yukarı aynılar zaten.
Ben de sadece aroma ve duman ıcın ıcıyorum.

Acıkcası nargıleyı aramıyorum pek.
Likitim yaklasık 0.2mg filan. 0.5mg aroma almıştım 0mg base ile 1 e 1 ölçüde seyrelttim genede sert geldi tekrar seyrelttim.

%50vg %50pg nin boğaza vurumu çok oluyor. %70vg %30pg bulursan daha rahat olur içimi.

Ama son seyreltmede nikotin düştü yada aroma oranıda düştüğü için bende daha yoğun aromaya alıştığım için sanırım yavan gibi oldu biraz.

powERS
24-01-2017, 11:55
illaki nikotinli içmek lazım bence 0,3 ideali , burda likiti ayarı tutturmak çok onemli yoksa nargileyi ararsın ve bunun net birşeyi yok kişiye gore değişiyor , dün mr.k onur a myman verdim hiç beğenmedi mesela benim favorim :D

likit aroma oranlarını nasıl karıştırıyorsun ? vg pg kac kullanıyorsun?

PiscocuK
24-01-2017, 11:55
bugün likit siparişi vermek istiyorum arkadaşlar nereyi önerirsiniz
sigaram geldi likitim yok :D

onursumer
24-01-2017, 12:09
likit aroma oranlarını nasıl karıştırıyorsun ? vg pg kac kullanıyorsun?

kendim yapmıyorum hazır alıyorum ama kullandığım one hit wonder de vg/pg değeri 80/20

PiscocuK
24-01-2017, 12:50
buharistan diye bir siteden aldım mango likit ve 5li atomizer
yarın gelecek, başlıyorum

mikelazi
24-01-2017, 13:00
temmuz-agustos gibi ülkemizde satışı başlanıcakmış.
şuan kapalı mekanda içilebilir izni alınmaya çalışılıyor diye biliyorum
Marlboro IQOS Teknolojik Sigara İnceleme - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=A8v2VxSkS9Y)

Yiğit G.
24-01-2017, 13:10
bugün likit siparişi vermek istiyorum arkadaşlar nereyi önerirsiniz
sigaram geldi likitim yok :D

Nerdeyse bütün yerli likitleri denedim.Şu 2 yer dışında hiçbir yerli likiti asla önermiyorum.

The Collection Premium Likit (http://www.collectionvape.com/)
TheBestLikit – Adı gibi en iyisi… (https://thebestlikit.com/)

PiscocuK
24-01-2017, 13:22
Nerdeyse bütün yerli likitleri denedim.Şu 2 yer dışında hiçbir yerli likiti asla önermiyorum.

not aldım bundan sonraki siparişimi buraya vereceğim teşekkürler

semsialtunbas
24-01-2017, 13:29
bu iş hastalık oldu sanırım bende, ufak moda geçtim griffin+rx200s büyük geldi uğraşamıyorum teliyle vs diye, ama prof moddan sonra downsizing kesmiyormuş adamı :D

sonuç olarak satılık eVic VTwo Mini+Tron S tank+Sony Vtc5 pil

vtec powe®
24-01-2017, 13:57
Beyler,bir kaç gün önce izlediğim bir videoda e-sigara nın patlaması sonucu bir elamanın dudak yanak filan darma duman olmuştu.
Kaliteli urun kullanın derim aman dikkat.

HPMania
24-01-2017, 13:57
Ben de 7 Wonders denedim, "Hanging Gardens of Babylon" ve "Mausoleum at Halicarnassus" gayet hoşuma gitti. Nasıl bir marka bilen var mıdır ?
Bir de sürekli böyle aromalı içmek olmuyor, direk sigara içiyormuş tadı alabilmek için likit önerisi olan var mı ?

DB18a2
24-01-2017, 15:17
Picoyla ilgili 2 gündür saçma bi sorunla karşı karşıyayım. Normalde 0.3 coil kullanıyodum elimde bitmişti kutudan cıkan 0.5 olanı taktım içtigimde bildiğimiz boş hava çekiyorum gibi çok çok az buhar alıyorum ve bogazım yanıyordu, acaba dedim coilden mi? sonra 0.3le 0.5 bu kadar farklı olamaz dedim cokta beklemedim likitten sonra heralde yaktım coili ondan dedim.. bu gün 1 paket 0.3 coillerim ulaştı manuel besleme yaptım uzun uzun bekledim bir çektim hiç bir değişen yok hala aynı.. çok çok az buhar geliyo hava çekmiş gibi oluyorum ve bogazım yanıyor.. likit her zaman kullandıgım bir likit daha tüpü bitmeden böyle farklılık göstericeginide beklemiyorum bu nedendir sizce

powERS
24-01-2017, 15:30
Picoyla ilgili 2 gündür saçma bi sorunla karşı karşıyayım. Normalde 0.3 coil kullanıyodum elimde bitmişti kutudan cıkan 0.5 olanı taktım içtigimde bildiğimiz boş hava çekiyorum gibi çok çok az buhar alıyorum ve bogazım yanıyordu, acaba dedim coilden mi? sonra 0.3le 0.5 bu kadar farklı olamaz dedim cokta beklemedim likitten sonra heralde yaktım coili ondan dedim.. bu gün 1 paket 0.3 coillerim ulaştı manuel besleme yaptım uzun uzun bekledim bir çektim hiç bir değişen yok hala aynı.. çok çok az buhar geliyo hava çekmiş gibi oluyorum ve bogazım yanıyor.. likit her zaman kullandıgım bir likit daha tüpü bitmeden böyle farklılık göstericeginide beklemiyorum bu nedendir sizce

Temassızlık yada coil i tam oturtamama olabilirmi ?

birde bir kere yanık cekınce sonra algılayamıyor epey insan..

ben 0.3 lugu yaktım ole bı cekmıs oldum... lanet gitsn. degıstırdım coili dıyorum bu hala yanıkmı.. ertesı gun cektım cayır cayır buhar mıss :D

semsialtunbas
24-01-2017, 15:30
watt modunda mı içiyorsun temp modunda mı? ben kanger topbox varken temp modunda yaşıyodum o problemi ss tel ile, ısı düşük bile olsa dry hit oluyordu bende wattdan devam ettim hep

h.savas
24-01-2017, 15:44
Ben de 7 Wonders denedim, "Hanging Gardens of Babylon" ve "Mausoleum at Halicarnassus" gayet hoşuma gitti. Nasıl bir marka bilen var mıdır ?
Bir de sürekli böyle aromalı içmek olmuyor, direk sigara içiyormuş tadı alabilmek için likit önerisi olan var mı ?

1,5 şişe bitirdim 7 wonder babylon likitten halada kullanıyorum , ben gayet memnunum

onursumer
24-01-2017, 15:44
watt modu dışında bende kullanamıyorum valla şuan en keyif aldığım 1.29ohm 20w , 0.5ohm 30w

DB18a2
24-01-2017, 17:30
Watt modunda 27watta içiyodum hep hala aynı.. coil temassızlık yapsa coil değerini görebilir miyim? Sabit 0.36 yazıyor coil kısmında + çok çok sıcak buhar vermeyede başladı bi çözemedim. Yakınlarımda kullanan varsa gidip birinden yardım alıyım en iyisi

NSKlyc
25-01-2017, 12:00
Selamlar bende günde 1,5 paket sigaradan elektronik sigaraya geçmeyi düşünüyorum aslında normal sigara ile aram iyi fakat arabanın içine dolan külleri gördükçe lanet ediyorum. :D
Yalnız yurt dışından getirmek ile uğraşmak istemiyorum 350-400 tl ye kadar bütçe ayırdım bu işe. Cihaz önerileriniz ve en önemlisi yurt içinde güvenilir site yahut satıcı öneriniz var mı?

Molev
25-01-2017, 12:41
Selamlar bende günde 1,5 paket sigaradan elektronik sigaraya geçmeyi düşünüyorum aslında normal sigara ile aram iyi fakat arabanın içine dolan külleri gördükçe lanet ediyorum. :D
Yalnız yurt dışından getirmek ile uğraşmak istemiyorum 350-400 tl ye kadar bütçe ayırdım bu işe. Cihaz önerileriniz ve en önemlisi yurt içinde güvenilir site yahut satıcı öneriniz var mı?

Ben geçtim e-cigs'e 1 ayı geçti toplasan 5-6 dal sigara içtim birazda istemek önemli, daha önceden sigarayı bırakma girişimim olmuştu max 2 saat sürmüştü, ilk cihaz başlangıcı için hazır coilli öneririm ben kendim sararım pamuklarım vs. dedim ama hiç kolay değilmiş elimde yatkındır bu işlere vesselam, yeni başlayanlar genelde istick pico alıyorlar ama smok alien kit alın her anlamda daha mantıklı ilk zamanlar sigarayı bıraktığınız için fazla fazla içeceğiniz için tek pil yetmiyor, likitiydi coiliydi sigarayla aynı tutara geliyor ama ilk 1 ay bu sekilde kullanın biraz araştırdıktan sonra kendi likitinizi kendiniz yaparsınız 30ml likit için 35 TL tutar çok fazla geliyor batıyor insana, yine sorularınız olursa yardımcı olurum. (istick pico elden çıkarması biraz zor herkes aynı reaksiyonu almıyor bu ecig de smok alien alırsanız aldığınız fiyatın 50TL altına ilan verdimi kapınızdan alırlar cihazı :) sanırım nette 370'e zeytinburnunda biri satıyodu alien seti.)

NSKlyc
25-01-2017, 12:57
Ben geçtim e-cigs'e 1 ayı geçti toplasan 5-6 dal sigara içtim birazda istemek önemli, daha önceden sigarayı bırakma girişimim olmuştu max 2 saat sürmüştü, ilk cihaz başlangıcı için hazır coilli öneririm ben kendim sararım pamuklarım vs. dedim ama hiç kolay değilmiş elimde yatkındır bu işlere vesselam, yeni başlayanlar genelde istick pico alıyorlar ama smok alien kit alın her anlamda daha mantıklı ilk zamanlar sigarayı bıraktığınız için fazla fazla içeceğiniz için tek pil yetmiyor, likitiydi coiliydi sigarayla aynı tutara geliyor ama ilk 1 ay bu sekilde kullanın biraz araştırdıktan sonra kendi likitinizi kendiniz yaparsınız 30ml likit için 35 TL tutar çok fazla geliyor batıyor insana, yine sorularınız olursa yardımcı olurum. (istick pico elden çıkarması biraz zor herkes aynı reaksiyonu almıyor bu ecig de smok alien alırsanız aldığınız fiyatın 50TL altına ilan verdimi kapınızdan alırlar cihazı :) sanırım nette 370'e zeytinburnunda biri satıyodu alien seti.)

İkinci el almayı düşünmüyorum siz nereden temin etmiştiniz ürünü.

Molev
25-01-2017, 12:58
İkinci el almayı düşünmüyorum siz nereden temin etmiştiniz ürünü.

Bahsettiğim tutar sıfır fiyatı.

NSKlyc
25-01-2017, 13:14
Bahsettiğim tutar sıfır fiyatı.

Özelden link atabilirsen sevinirim.

Molev
25-01-2017, 13:23
Özelden link atabilirsen sevinirim.

satıcının irtibat no'sunu pm den yolladım bu arada tekrardan söylüyorum elden teslim alın ürünü ve arkadaki bandrolü kazıyıp orjinalliğini sorgulatın ben nette araştırırken denk geldim.

Yiğit G.
25-01-2017, 16:17
14 şubat için hatuna İstick Pico Pink Edition aldım.. 2 kutuda coil aldım.Elimde zaten bisürü likit var , çok güzel bir 14 şubat hediyesi verecem.Ben sigarayı bıraktım , o bırakmayınca olmuyor , peşin peşin söyledim sigara içen birini istemiyorum diye , inanın sigara kokusundan yaklaşamıyorum.Normalde hiç almazdım kokuyu ama bırakınca sigarayı karşı taraf devam edince anlıyorsunuz kokuyu.. Gerçekten tiksinç geliyor.Öyle böyle bırakacak hiç şansı yok.

https://www.ave40.com/store/image/cache/data/product_images/ismok/iStick-Pico/Eleaf-iStick-Pico-2-500x500.jpg

erkancansiz
25-01-2017, 17:56
Selam. Eletronik sigarayı 3 ay kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim... Fakat makina ve likit iyi olucak. Ve yedek parça sıkıntısı olmicak. Sigaradan nefret ettim. İçenin yanında duramadım. (20 senedir iyi içerim:) ama yedek parça yüzünden tekrar sigaraya başladım:(

tr_select
26-01-2017, 03:58

Merhaba. Hangi ürünleri tavsiye edersiniz ? Yeni başladım :)

Yiğit G.
26-01-2017, 11:12
Merhaba. Hangi ürünleri tavsiye edersiniz ? Yeni başladım :)

TheColleciton

New Castle
Old Castle
MilkBerry
VanillaBerry
OrangeGarden
TurkishGambit

TheBestLikit

Gambit
TheBestSpecial
Tribeca
UnicornMilk

Valla yabancı çok pahalı likitlerimde var FivePawns , Onehitwonder ,Cuttwood gibi onları bıraktım bu saydığım yerlileri içiyorum cayır cayır.Yabancı likitlerde ilaç kokusu gibi tat alıyorum ben ama yerliler çok doğal geliyor tadı.Ayrıca yabancı içine ne *** katıyor bilmiyorsun ama yerlilerde belli , güvenilir olanlara sor herşeyi söylerler ingredients olarak.

Ersin ÖREN
26-01-2017, 11:15
TheColleciton

New Castle
Old Castle
MilkBerry
VanillaBerry
OrangeGarden
TurkishGambit

TheBestLikit

Gambit
TheBestSpecial
Tribeca
UnicornMilk

Valla yabancı çok pahalı likitlerimde var FivePawns , Onehitwonder ,Cuttwood gibi onları bıraktım bu saydığım yerlileri içiyorum cayır cayır.Yabancı likitlerde ilaç kokusu gibi tat alıyorum ben ama yerliler çok doğal geliyor tadı.Ayrıca yabancı içine ne *** katıyor bilmiyorsun ama yerlilerde belli , güvenilir olanlara sor herşeyi söylerler ingredients olarak.

Yiğit sendeki şu yabancılarla bendeki The collection'lar takaslayalım.

Yiğit G.
26-01-2017, 11:31
Yiğit sendeki şu yabancılarla bendeki The collection'lar takaslayalım.

Abi hatuna pico set aldım 14 şubat için , bugun geldi , onunla beraber vericem hatuna yabancı likitleri.Bitek biraz milk man ve karpuzlu bi yabancı var onu bırakırım.Zaten kendim yapıcam abi olacak iş değil bu önceden tadamadıgım şeyi alınca çöp oluyor kaç bin liralık likit aldım agız tadıma uymadı bazılarını sattım ucuz ucuz bazılarını verdim saga sola.. Şimdi mesela yabancı siteden alıcam ulan diyorum ya kötü olursa almıyorum... O yüzden evde az az üretip en sevdiğim aromayı tutturunca litre litre yaparım ondan :D

Ersin ÖREN
26-01-2017, 11:43
bi likit yazısı hazırladım kendimce fırsat bulursam paylaşıcam

Mr.K
26-01-2017, 11:49
Bugun brand no:35 dnicem yerli 3x 6mg farkli aromalar. Yazarim dusuncelerimi (Y) bu arada old castle ile milkberry karistirarak tuketimi tavsiye ederim old castle agir gelmisti ilk basta bana.

Yiğit G.
26-01-2017, 11:56
Bugun brand no:35 dnicem yerli 3x 6mg farkli aromalar. Yazarim dusuncelerimi (Y) bu arada old castle ile milkberry karistirarak tuketimi tavsiye ederim old castle agir gelmisti ilk basta bana.

ilk defa duydum ama sitesi başarılı.Dene bakalım beğenirsen yaz bizde deneyelim ama abi hepsinde aynı aromalar.İyi bir çikolatalı likit yok mesela yerlilerde... Karpuzlu yok.. Kavun yok... (mango agırlıklı var) bizim yerlilerin meyvelileri çok kötü oda parfümü gibi tadı var.Çilekliler iyi ama.

Silence45
26-01-2017, 11:59
SmokeHunter.Net (http://www.smokehunter.net/)

şöyle bir yer daha var, denemedim bilmiyorum ancak 5 ml lik deneme paketi diye bir şey var. Bu çok mantıklı bence. Hem aromayı bulursunuz hem de çok az aldığınız için koymaz. Fiyatta normal seviyede.Deneyen olursa bana da haber ederse sevinirim ya da başka böyle 5ml lik deneme paketi olan yer var ise orası da olur.

Ersin ÖREN
26-01-2017, 12:08
ilk defa duydum ama sitesi başarılı.Dene bakalım beğenirsen yaz bizde deneyelim ama abi hepsinde aynı aromalar.İyi bir çikolatalı likit yok mesela yerlilerde... Karpuzlu yok.. Kavun yok... (mango agırlıklı var) bizim yerlilerin meyvelileri çok kötü oda parfümü gibi tadı var.Çilekliler iyi ama.

Kavun- kapruz için ilaç bende :)
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16003088_10154050992800826_6593045329381868941_n.j pg?oh=190cecca5b3a603f74000ec10f2d777c&oe=5949E7F4

Yiğit G.
26-01-2017, 12:17
Kavun- kapruz için ilaç bende :)
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16003088_10154050992800826_6593045329381868941_n.j pg?oh=190cecca5b3a603f74000ec10f2d777c&oe=5949E7F4

nbase lerini aromaları falan nerden aldın ne kullandın ? Molinshop dan sipariş edicem ben.

STP
26-01-2017, 14:07
ılk calıstırılan cıhazda catır patır ses var ve duman cok acı ? nedendır

tr_select
26-01-2017, 14:12
SKYVAPE LİKİT 5 ML 10 ADET TESTER SET | SKYVAPE (https://www.skyvapelikit.com/urun/skyvape-likit-5-ml-tester-set/)

Bunu sipariş ettim. Facebookta yorumlar çok olumluydu. Bir deneyeyim bakalım

GokhanRS
26-01-2017, 14:15

cihaz ve likit ne?

STP
26-01-2017, 14:19
cihaz ve likit ne?

cıhaz elaef just ,lıkıt buharıstan dıye bı sıteden aldık

GokhanRS
26-01-2017, 14:29
6mg üstü ise genelde boğazı yakıyor. ilk denediğimde banada olmuştu. bir baktım likitin nikotini yüksekmiş. düşürdüm düzeldi.

STP
26-01-2017, 14:33
6mg üstü ise genelde boğazı yakıyor. ilk denediğimde banada olmuştu. bir baktım likitin nikotini yüksekmiş. düşürdüm düzeldi.

0,9mg yazıyor. bunu sehyreltıcekmıyız napıcaz

GokhanRS
26-01-2017, 14:51
0,9mg yazıyor. bunu sehyreltıcekmıyız napıcaz

0 al karıştır ben öyle yaptım düzeldi.

Yiğit G.
26-01-2017, 15:19

patır patır değilde çatır çutur ses gelir coil den sorun değil normal , acılık da yeni koyuldu ise bi müddet sonra düzelir.Pamuğun iyice emmesi lazım likiti.

PiscocuK
26-01-2017, 15:30
mal *** çıktı
su katalım su :D
nefesim kesildi gözümden yaş geldi a nokta q

Yogi
26-01-2017, 19:07
Wismec rx mini kit mi önerirsiniz alien smok mu?
Birde neden önderdiğinizi yazarsanız sevinirim

alper_pug
26-01-2017, 19:41

wismec rx mini kiti daha önce görmemiştim fakat biraz araştırma sonucu karşılaştırmada kesinlikle smok alien tercih ederdim ben. Smok alien 200w ve çift pil desteğiyle baya fark atıyor. Ama rx mini kit gerçekten minicik bir cihazmış hoşuma gitmedi değil. 80 watt size yeterli olacağına inanıyorsanız tercih sizin tabiki.

Yogi
26-01-2017, 19:45
alper_pug peki wismec rx 2/3 ile Smok alien'ı karşılaştırsak?

Silence45
26-01-2017, 19:47

Aynı şekilde bende siz yazınca dikkat ettim. Minik bir cihaz arayanlar için ideal olabilir. Sigara içimi yapacaksanız düşünebilirsiniz fiyatına bağlı olarak yoksa Smok Alien daha üst cihaz kalıyor.
Smok Alien : Çift pilli ve piller çıkarılabilen mod, üstünde gelen Baby Atomizer'e RBA Coil alarak direk hem hazır coille hem de elle sarıp kullanabilirsiniz. Ciğer çekimi için Buhar performansı mini'ye nazaran daha yüksek bence.
Rx Mini : bataryası çıkarılmıyor bu ileride sorun yaratabilir. 80w olduğu için Smok Alien'dan geride. Hazır Coille kullanılıyor.

Minik bir cihaz aramıyorsanız bence Smok Alien.

Silence45
26-01-2017, 20:14

Yogi abicim, bana yazmamışsın ama bende düşüncemi yazayım.
Wismec kullanan bayağı kişi var. Sanırım bir kaç kronik problemi var temassızlık yapabiliyor gibi kartla alakalı. 2 veya 3 pille kullanılabilmesi avantaj. Smok Alien ile aralarındaki tek fark bu sanırım. Bir de tasarım. Smok cihazınında kronik soyulma sorunu var. Duyduğum, bildiklerim bunlar. Birebir tecrübe etmedim hiç birini. Geri kalanı tamamen tercih meselesi ama her ikisini de kullanan ve memnun olan çokça insan var. Senin asıl kullanım amacını bilirsek ona göre yönlendirme yapabiliriz aslında.

Yogi
26-01-2017, 20:19
Silence45 kardeşim şimdi sana yazıcaktım sende yorum yaparmısın diye teşekkür ederim.
Benimki tamamen heves sigara içmiyorum arkadaşım Amerikadan hediye alıcak ondan ikisi arasında kararsız kaldım

Silence45
26-01-2017, 20:25
Silence45 kardeşim şimdi sana yazıcaktım sende yorum yaparmısın diye teşekkür ederim.
Benimki tamamen heves sigara içmiyorum arkadaşım Amerikadan hediye alıcak ondan ikisi arasında kararsız kaldım
Bende sigara kullanmıyorum. Nargile seviyorsan ve buhar istiyorsan iki cihazda ideal. Ancak sigara çekimi gibi az buhar çıksın aroması biraz daha fazla olsun dersen böyle cihaza gerek yok diyecektim. Bana kalırsa Smok Alien Kit olarak alıp devam et abi. Amerikada fiyatlarda uygun zaten. Smok Alien Kit olarak 55-60$ aralığında çok iyi fiyatları var. Direk geldiği haliyle alır kullanırsın. Bence aldırırken mutlaka yanında 2 paket 5'li coillerinden (x4,q2,t6) aldır. Eğer hoşuna giderse bunlara mutlaka ihtiyacın olacak ve TR'de bulman bayağı sıkıntı hem fiyat olarak hem ürün olarak. Bilerek üç çeşit yazdım hepsnini ohm değerleri farklı. Hangisi hoşuna giderse ondan devam edersin bundan sonra. Hem de daha sonra hazır coil masrafı fazla gelirse direk RBA Coil alıp tel ve pamuk ile sarmaya da başlayabilirsin. Herkes üstündeki atomizer için likiti çok yakıyor diyorlar ama madem sigara içen adam değilsin buhar ve aroma önemli olacağı için çokta önemli olacağını düşünmem performansı olduğu sürece. Ha en olmadı atomizer değiştirir, direk RTA bir atomizer alırsın. Bunları ilk almak sıkıntı, daha sonra satarken karlı bile satıyorsun. İstersen yanında mümkünse Gemini Mega RTA, Merlin RTA, Griffin 25 Plus RTA gibi bilindik atomizerlerden birini de aldır, ileride dediğim RBA Coil ile uğraşmadan bu atolardan takıp full sarmaya başlayabilirsin.

alper_pug
26-01-2017, 23:47
Yogi arkadaş 10 numara açıklamış herşeyi , bana gerek kalmamış :D

Ersin ÖREN
27-01-2017, 01:22
yurtdışı işe benim tavsiyem asmodus minikin 2

tr_select
27-01-2017, 03:25
Ben sıfır bilgiyle gittim just s aldım. Çok öneriliyordu her yerde...

170 liraya bir ilan gördüm facebookta. Çeşitli satış grupları var. Neyse gittim aldım. Adam kontrol et için rahat olsun dedi. Cihazı kontrol ettim cihaz orjinal..

Kendi yaptığı likit vardı zıkkım diye. 03 mg nikotin var sanırım. Bir de myman nikotinsiz vardı...

4-5-6-7 video izledim yutuptan. Herkes sök-tak yaparken contalara dikkat edin diyor. Coili iyi sıkın diye bahsediyor... Ufacık detaylardan dolayı sızdırma ve temassızlık yapabiliyor aletler.

Neyse efendim. Sonuç olarak çok mutluyum. Günde 1.5-2 paket sigara içerdim. Şimdi oran 2-3 civarına düştü.

tester kit sipariş ettim bir siteden. Damağıma uygun likiti bulunca tek tabanca devam edeceğim...

just gibi makinalarda 06 nikotinden fazlasını kullanmayın diyorlar. Makinanın canı yetmiyor.

İçindeki likiti değiştireceğim zaman tamamen söküyorum. Coil hariç her şeyi ılık suya koyup biraz bekletiyorum ve tertemiz oluyor....

Denemek için coilide attım suya. Biraz bekledi... Koydum bir köşeye kurudu. Yeni bir likitle deneyeceğim. İnş iş tutar :)

Sonuç yeni başlayanlar just s öneririm. Kibar-minik-basit bir cihaz ve acayip duman atıyor....

Bu arada araştırmalarım sonucu; Piyasada o kadar çakma likit var ki. 3-4tl ucuz diye atlamayın. Manyak gibi 2 gündür araştırıyorum hala güvenemedim. En sonunda doğubanka filan gidip bakacağım bi arkadaşla.

alper_pug
27-01-2017, 08:49
Önümüzdeki ay arkadaşım Amerika'dan dönüş yapacak , ben burdan onun adresine sipariş vereceğim fakat hangi siteleri önerirsiniz? Ebay - amazon dışında e-cig üzerine satış yapan nereler var mantıklı fiyatlara?

Boldenon
27-01-2017, 09:42
exprestoptan diye bir sitede likid yapımı için malzemeler var. 1kg nbase 3mg alıp aroma çeşidi alıp kendi likidimi yapmak istiyorum. muffin man kullanıyorum şu an bitmek üzere. 6mg olduğu için sert geliyor. yumuşak içim için pg vg oranını ne seçmeliyim ?

Molev
27-01-2017, 10:09

Başlangıç olarak smok alien coil vs. çok mantıklı duruyor ama smok alien kit ile birlikte gelen atomizer Smok Tfv8 Baby ufak 3.5ml gibi bişi habire rta gibi likit dolumu yaparsın vesselam bir süre sonrada buhar performansı olarak pek tatmin etmeyebilir düşüncesindeyim, kaldıki atomizerin rba'sı yok, olsa bile (ek bir parça satın alıcaksınız) deck olarak küçük kalıcak zaman zaman coil sarımı yapmak isterseniz sinir harbi yaşatabilir (Ben obs crius cullandım deck olarak 22mm diametreye sahipti sarım olarak zordu besleme olarak zayıf kaldı habire pamuk yaktım vb.vb.)

Benim size önerim hem başlangıç hemde ileriye dönük olarak, Wismec Rx2/3 Mod + Smok TFV8 Cloud Beast + TFV8 Cloud beast coil getirtmeniz ( neden wismec diyorum ilerleyen zamanlarda coil parası tuzlu gelmeye başlıycak yada bu işin hobi kısmı olarak ilgileniceksiniz pamuk tel sarımı vs. ben öyle hobi gibi yapıyorum misal :) e haliyle Ohm olarak bol buhar almak için 0.15/0.11 Ohm larda geziceksiniz buda yüksek watt + pil kombosunu beraberinde getiricek pil çok önemli ben wismec te işyerinde 1 günü tamamlıyorum ama yeni clapton tel vs. 0.11 ohm a düşmek istiyorum o yüzden ek bir pil alıcam 3 pilli aparatıyla kullanıcam zevkime göre alien de ise bu seçenek yok 2 pille bir gün tamamlarmıyım hiç sanmıyorum.)

Smok TFV8 Cloud Beast hem rba kitli geliyor hemde coilli geliyor hemde tank'ı büyük habire likit doldurmazsınız, ben griffin 25 taf plus kullanıyorum ama onun yanınada bir smok tfv8 alıcam gibi :) :D

GokhanRS
27-01-2017, 10:14
Yogi sigara kullanıyormusun keyif olarak mı e sigara takılacaksın? smokun iyi yanı çok kolay satarsın ilerde daha profesyonelleşmek istersen.

Molev
27-01-2017, 10:14

Üst üste gelicek ama amerikadan arkadaşınız getiricek ise tr ye göre fiyatları çok uygun olucaktır nakitiniz var ise ve gümrükte sıkıntı cıkmaz ise aşağıdaki şu listeyi aldırın :) her türlü tr de aldığınız fiyatın üstüne satarsınız çok kolay bir şekilde.

Wisme Rx2/3 Mod
Griffin25 TAF Plus
Smok TFV8 Cloud Beast + Coil
Smok Alien Mod ( deneme amaçlı kit de alabilirsiniz )
Tel + Pamuk + Likit ( Orda Premium likitlerden birkaç tane getirtebilirsiniz, '' Naked, Cutwood, Five Pawn's, Cosmig Fog, Ohw Dener dener içersiniz hangisi hoşunuza giderse.)

Bu söylediklerimi likitler hariç tr de zarar etmeden hatta aldığınız fiyatın üstüne biraz koyarak kolayca satabilirsiniz.

Yogi
27-01-2017, 10:47
Molev GokhanRS

Arkadaşım Smok Alien Kit almış sabah gördüm mesajını.
Rba filan ne olduğunu bilmiyorum.
Sigara içmiyorum heveslendim buradaki fiyatları uçuk geldi amerikadaki arkadaşım hediye alıım dedi.

Alet bu:

Smok Alien 220w Starter Kit w/TFV8 Baby Tank *Authentic IN STOCK (http://www.ebay.com/itm/Smok-Alien-220w-Starter-Kit-w-TFV8-Baby-Tank-Authentic-IN-STOCK-/302198245613?var=&hash=item465c6b48ed)

Diğer dediğiniz parçaların gümrükten geçme sıkıntısı yoksa kendim alırım.

Molev
27-01-2017, 10:52
Molev GokhanRS

Sigara içmiyorum heveslendim buradaki fiyatları uçuk geldi amerikadaki arkadaşım hediye alıım dedi.

Alet bu:

Smok Alien 220w Starter Kit w/TFV8 Baby Tank *Authentic IN STOCK (http://www.ebay.com/itm/Smok-Alien-220w-Starter-Kit-w-TFV8-Baby-Tank-Authentic-IN-STOCK-/302198245613?var=&hash=item465c6b48ed)

RBA dediğimiz hazır coilli değilde teli kendiniz sarıp kendiniz montajlıyorsunuz sonrada pamuk geçiriyorsunuz içinden fiyat olarak çok uyguna geliyor.

Yogi
27-01-2017, 10:54
Molev Bana bir link atarmısın aliexpressden Smok Alien'a uygun Rba için

Silence45
27-01-2017, 10:55
Molev GokhanRS

Alet bu:

Her şey gümrüğe takılıyor abi. Şahsi kullanım için dahi alamıyoruz. O yüzden alabiliyorsan mutlaka aldır diyoruz hep :)

Yukarıda biri sormuş yurtdışı Fasttech iyidir ya da Gearbest

Silence45
27-01-2017, 11:02
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
100%Original Smok TFV8 Baby RBA coil and V8 RBA exclusive glass tube & sealing rings Fit for TFV8 Baby Tank Electronic Cigarette-in Atomizer Cores from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (http://s.aliexpress.com/EFriy63U)
Yogi, elindeki cihaza uyumlu.

Molev
27-01-2017, 13:06
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
100%Original Smok TFV8 Baby RBA coil and V8 RBA exclusive glass tube & sealing rings Fit for TFV8 Baby Tank Electronic Cigarette-in Atomizer Cores from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (http://s.aliexpress.com/EFriy63U)
Yogi, elindeki cihaza uyumlu.

Clon kardeşim bu atomizer çekirdeklerinde clon ve orjinali arasında dağlar kadar fark var elektrik iletimi açısında iletkenleri zayıf olduğu için geç iletiyo vidalar bozuluyo sıyrılıyo vb.

Smok TFV8 Baby Rba : Link Aliexpress (https://tr.aliexpress.com/item/Original-Smok-TFV8-Baby-RBA-coil-and-V8-RBA-exclusive-glass-tube-sealing-rings-Fit-for/32777884626.html?spm=2114.010208.3.26.Cj73Pz&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10 068_10000032_119_10000025_10000029_430_10000028_10 060_10062_10056_10055_10000062_10054_10059_10099_1 0000022_10000012_10103_10000015_10102_10096_100000 18_10000019_10000056_10000059_10052_10053_10107_10 050_10106_10051_10000053_10000007_10000050_10084_1 0083_10118_10000047_10080_10082_10081_10110_10111_ 10112_10113_10114_10115_10037_10032_10000041_10000 044_10078_10079_10077_10000038_429_10073_10000035_ 10121-10052_10113,searchweb201603_10,afswitch_3,single_s ort_2_default&btsid=0b4ecece-547a-4f7c-93b9-9f133c374920)

Kit almak yerine Alien Mod / wismec Mod + aşağıdakini alabilirsin.
Smok TFV8 Cloud Beast : Aliexpress Link (https://tr.aliexpress.com/item/original-Smok-TFV8-Tank-Atomizer-6-0ml-Cloud-Beast-Best-With-T8-V8-T8-Q4-Coil/32689036652.html?spm=2114.010208.3.1.Rk28Vy&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10 068_10000032_119_10000025_10000029_430_10000028_10 060_10062_10056_10055_10000062_10054_10059_10099_1 0000022_10000012_10103_10000015_10102_10096_100000 18_10000019_10000056_10000059_10052_10053_10107_10 050_10106_10051_10000053_10000007_10000050_10084_1 0083_10118_10000047_10080_10082_10081_10110_10111_ 10112_10113_10114_10115_10037_10033_10032_10000041 _10000044_10078_10079_10077_10000038_429_10073_100 00035_10121-10050,searchweb201603_10,afswitch_3,single_sort_2_ default&btsid=d9a0d100-72ea-422f-9532-3662df70361e)
Yogi

Molev
27-01-2017, 13:13
Yogi Örnek olması açısından Griffin 25 Taf Plus ile Smok TFV8 CB aynı boyutlarda smok birazdaha kısa olabilir,

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16114619_10211533363311835_280639397642347950_n.jp g?oh=04b54d0a70324c31fff51e7eff497690&oe=59045F10

Wismec Rx2/3 fiyatı uygun hem 2 pilli hemde 3 pilli kullanabilirsin, maddi bir problem yoksa al dursun kenardaWismec İnceleme Videosu (https://www.youtube.com/watch?v=LnWUz5QU0l4)

Birde arkadasın gelirken hazır sunlardanda getirsin sana;

Hazır Sarılı Kanthal Tel: Aliexpress Link (https://tr.aliexpress.com/item/Cheapest-High-Quality-DIY-Clapton-coils-Quad-Tiger-Hive-Alien-Heating-Coil-For-vape-RBA-RDA/32658690556.html?spm=2114.010208.3.21.DyaTwI&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10 068_10000032_119_10000025_10000029_430_10000028_10 060_10062_10056_10055_10000062_10054_10059_10099_1 0000022_10000012_10103_10000015_10102_10096_100000 18_10000019_10000056_10000059_10052_10053_10107_10 050_10106_10051_10000053_10000007_10000050_10084_1 0083_10118_10000047_10080_10082_10081_10110_10111_ 10112_10113_10114_10115_10037_10033_10032_10000041 _10000044_10078_10079_10077_10000038_429_10073_100 00035_10121-10050,searchweb201603_10,afswitch_3,single_sort_2_ default&btsid=aa849a27-438f-492b-a0c6-4afd3a5b4264)

Pamuk: Aliexpress Link (https://tr.aliexpress.com/item/180pads-electronic-cigarette-DIY-rda-atomizer-coil-wicking-Japanese-cotton-no-bleach-healthy-and-huge-vapor/32769385792.html?spm=2114.010208.3.10.GH2Amd&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10 068_10000032_119_10000025_10000029_430_10000028_10 060_10062_10056_10055_10000062_10054_10059_10099_1 0000022_10000012_10103_10000015_10102_10096_100000 18_10000019_10000056_10000059_10052_10053_10107_10 050_10106_10051_10000053_10000007_10000050_10084_1 0083_10118_10000047_10080_10082_10081_10110_10111_ 10112_10113_10114_10115_10037_10033_10032_10000041 _10000044_10078_10079_10077_10000038_429_10073_100 00035_10121,searchweb201603_10,afswitch_3,single_s ort_2_default&btsid=2c1d5ebb-295a-4470-8e8f-88f6c46f3e4b) yada Aliexpress Link (https://tr.aliexpress.com/item/New-arrival-high-quality-Cotton-Bacon-rda-cotton-For-RDA-RBA-Atomizer-e-cig-DIY-Electronic/32756360996.html?spm=2114.010208.3.28.GH2Amd&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10 068_10000032_119_10000025_10000029_430_10000028_10 060_10062_10056_10055_10000062_10054_10059_10099_1 0000022_10000012_10103_10000015_10102_10096_100000 18_10000019_10000056_10000059_10052_10053_10107_10 050_10106_10051_10000053_10000007_10000050_10084_1 0083_10118_10000047_10080_10082_10081_10110_10111_ 10112_10113_10114_10115_10037_10033_10032_10000041 _10000044_10078_10079_10077_10000038_429_10073_100 00035_10121,searchweb201603_10,afswitch_3,single_s ort_2_default&btsid=2c1d5ebb-295a-4470-8e8f-88f6c46f3e4b)

Silence45
27-01-2017, 13:34
Molev Gemini Mega bulamıyorum hiç bir yerde, var mı bildiğiniz?

Yiğit G.
27-01-2017, 13:41
Adam alien kit aldım diyor hala Wismek öneriyorsunuz :) Almış adam almış :) Alien kit güzeldir fazlasıyla yeter hayırlı olsun.

Yiğit G.
27-01-2017, 13:47
Ben smok rba mı burdan aldım ama ne yazikki türkiyeye kaldırmış satışları (sadece tnt kargo koymuş)

https://vapethink.aliexpress.com/store/1185223?spm=2114.10010108.0.0.BEPid3

Birçok satıcı turkiyeye satışı kaldırdı geri kalanlarda kaldıracak ne yazikki.Şaka gibi bir boktan bir ülke olduk gerçek sigara yılda 6 milyon kişiyi öldürüyor tam bir katliam ürünü ona izin var ama elektronik sigaraya gümrükte sanki atom bombası gibi davranılıyor , yasak hemen geri gönderiliyor.Avrupada tek yasak getiren ülkeyiz bunun yanında çok komiktir avrupanın en ucuz gerçek sigarasınıda satan ülkeyiz :) Çakıyorsunuz durumu herlade

enesy
27-01-2017, 14:00
Arkadaşlar , 3 gün kullanılmış sıfırdan farksız kutulu eleaf ijust s var satabilirim.

Bir heves aldım , çok kötü likit seçtiğim için soğudum. Aldığım gibi duruyor. 0553 807 yetmiş üç on yedi den ulaşabilirsiniz.

Anadolu yakası elden teslim edebilirim.

GokhanRS
27-01-2017, 14:11
VapeKings Selbstwickler Set Coil King fur Joyetech, Kangertech, Smok, Eleaf RBA | eBay (http://www.ebay.com/itm/VapeKings-Selbstwickler-Set-Coil-King-fur-Joyetech-Kangertech-Smok-Eleaf-RBA-/201617115394?hash=item2ef1510902:g:SUoAAOSwZ1BXerZ n)

tr_select
27-01-2017, 15:09
Arkadaşlar , 3 gün kullanılmış sıfırdan farksız kutulu eleaf ijust s var satabilirim.

Bir heves aldım , çok kötü likit seçtiğim için soğudum. Aldığım gibi duruyor. 0553 807 yetmiş üç on yedi den ulaşabilirsiniz.

Anadolu yakası elden teslim edebilirim.

3 gün önce bu postu görseydim alabilirdim. Hayırlısı...

ozan gülle
27-01-2017, 15:43
Elimde fazla kangertech topbox 75W var pili kılıfı var atomizerini bi arkadaşıma vermiştim onda kaldı ıjust s ile takas ederim isteyen olursa fazladan kangertech için 1,2 ohmluk sigara içimine uygun 3 tanede coil mevcut

Ahmetfikri
27-01-2017, 15:52
Konuyu başından 10 sonunda. 10sayfa okuyabildim aramızda cihaz tedariğinde yardımcı olabilecek varmı 2 adet pico lazım piliyle

mr.korhan
27-01-2017, 15:57
Konuyu başından 10 sonunda. 10sayfa okuyabildim aramızda cihaz tedariğinde yardımcı olabilecek varmı 2 adet pico lazım piliyle

ben yardımcı olayım , al satcı değilim ama sağlam ve uygun yerden tedarik ettiğim tanıdığım var hallettiririz :)

semsialtunbas
27-01-2017, 16:52
buharistan sitesi kapatılmış :/ esigaram forumu da kapanmıştı adres değişti sonradan, tütün lobisi bastırıyor :D

Yiğit G.
27-01-2017, 17:15
İstanbul da olanlar buhar günü düzenleyelim mi ? Fener de falan kapalı yerde içime izin verilen mekanlar var mı mesela ?

Yiğit G.
27-01-2017, 17:16
buharistan sitesi kapatılmış :/ esigaram forumu da kapanmıştı adres değişti sonradan, tütün lobisi bastırıyor :D

yoo açık şu an

Buharistan Online Satış (http://www.buharistan.us/)

Sti_Ozan
27-01-2017, 18:23
İstanbul da olanlar buhar günü düzenleyelim mi ? Fener de falan kapalı yerde içime izin verilen mekanlar var mı mesela ?

Olursa oyle bisey katilim icin +1 diyim.

Bu arada buharistandan alisveris yapipta magdur olan cok insan oldu,pek imaji kaliteli olan bi site degil malesef. Musteri memnuniyeti 0

semsialtunbas
27-01-2017, 18:59
yoo açık şu an

Buharistan Online Satış (http://www.buharistan.us/)

.org sitesine denk gelmişim ben us açık, org da önceden kapatıldı sanırım yeni değil

beratyuksel
27-01-2017, 21:50
Ya ben de almayı düşünüyorum da bunlardan. Konuyu okuyamadım baştan sona bir sürü mesaj atılmış. :D
Ben şimdi başlangıç olarak çok para yatırmayı istemiyorum açıkçası.

Joyetech'in ego aio ve mini ürünlerinden birini almayı düşünüyorum. Ya da buna eş değer önerebileceğiniz bir şey varsa onu da alabilirim

Bir de bunların Türkiye'de en ucuzun 160tl civarında. Aliexpresste fastechte vs 20 dolara gelen buldum kargo dahil. Alsam yurt dışından geçer mi gümrükten?

Bi aydınlatsanız kardeşinizi de biz de kurtulsak şu sigaradan. :)

Ahmetfikri
27-01-2017, 22:26
Bende 15gündürdür araştırıyorum 50liralık kalem alırım yeter diyordum ama öle değilmiş :)

Ego aio düşünmeye başladım sonra just s daha üstün geldi baktım fiyatlar yükseldi 30 40 daha verip eleaf picoda kesin karar kıldım f/p olarak ilk etapta baya güzel

Yiğit G.
27-01-2017, 22:28
Ya ben de almayı düşünüyorum da bunlardan. Konuyu okuyamadım baştan sona bir sürü mesaj atılmış. :D

Joyetech'in ego aio ve mini ürünlerinden birini almayı düşünüyorum. Ya da buna eş değer önerebileceğiniz bir şey varsa onu da alabilirim

Bir de bunların Türkiye'de en ucuzun 160tl civarında. Aliexpresste fastechte vs 20 dolara gelen buldum kargo dahil. Alsam yurt dışından geçer mi gümrükten?

Konuda önceki sayfalarda hepsi yazıyor :) ama kısaca

-160 tl ye alacagın cihaz seni kesmez özellikle sigara bırakacaksan.
-Gümrükten %80 geçmez cihazlar.

Sti_Ozan
27-01-2017, 23:18

Yurtdisi isleri artik malesefki eskisi kadar kolay degil,hem gumruk calisanlari artik paketlere yazilanlari hatta modelleri ezberledi. Kim bilir gunde kac esig paketi geliyor onlerine. Yurticinden baslangic olarak kalem tipi isterseniz ijusts onerebilirim. 2 hafta kadar once kuzenim aldi ve suanda herhangibi bir problemi yok,basiyo aciyo icip kapatiyo cok pratik dertsiz tasasiz cihaz. Biraz daha ileriye yonelik bisey almak isterseniz pico alabilirsiniz. Ekstradan pilde masrafiniz olacaktir. Pil olarakta sony vtc5 tercih edebilirsiniz. Yanliz oldukca fazla sayida cakmasi var,google a sony vtc5 fake vs real yazarsiniz ve ona gore alirsiniz. Ijusts suan icin 170 bandinda,pico ise 230-240 bandinda suan. Sony vtc5 icinde 30-35tl verirsiniz sanirim yeterli olur. Birde likit var,isterseniz onun icinde oneride bulunabilirim.

beratyuksel
28-01-2017, 16:32
Joyetech eGo AIO D16 Starter Kit-19.79 and Online Shopping | GearBest.com Mobile (http://m.gearbest.com/starter-kits/pp_590200.html)

Almayı düşündüğüm ürün şu. Türkiye fiyatıyla karşılaştırınca epey ucuz oluyor. Bildiğim kadaroyla gearbest'te ürün alıcıya ulaşmayınca geri ödeme de yapılıyor. Riske atmaya değer diye düşünüyorum ama emin olamadım. :D

Silence45
28-01-2017, 16:33
Joyetech eGo AIO D16 Starter Kit-19.79 and Online Shopping | GearBest.com Mobile (http://m.gearbest.com/starter-kits/pp_590200.html)

Almayı düşündüğüm ürün şu. Türkiye fiyatıyla karşılaştırınca epey ucuz oluyor. Bildiğim kadaroyla gearbest'te ürün alıcıya ulaşmayınca geri ödeme de yapılıyor. Riske atmaya değer diye düşünüyorum ama emin olamadım. :D

Aynı ürünü FB gruplarında 110-130 tl aralığında satışları var. 20-30 tl için ne beklemeye ne de riske değer şahsi görüşüm.

beratyuksel
28-01-2017, 16:36
Ben de çok duydum bu facebook gruplarını da bulamadım hiç isim olarak verebilirseniz onlara da bakmak isterim. 20-30 lira için tabiki değmez diye düşünüyorum ben de. Ama internet sitelerinde çok daha fazlasına satılıyor bu ürünler nedense anlayamadım.

Silence45
28-01-2017, 16:39
Ben de çok duydum bu facebook gruplarını da bulamadım hiç isim olarak verebilirseniz onlara da bakmak isterim. 20-30 lira için tabiki değmez diye düşünüyorum ben de. Ama internet sitelerinde çok daha fazlasına satılıyor bu ürünler nedense anlayamadım.

Normal satış sitelerinde bilmeyenlere çok güzel satıyorlar haklısınız. Direk elektronik sigara diye aratsanız bir sürü çıkıyor. Elden alabileceğiniz bir çok kişi var. Hatta kadıköye yakınsanız Gold'un yanındaki pasajda da mevcut.

beratyuksel
28-01-2017, 16:42
Pasajı bilmiyordum bunu söylediğiniz çok iyi oldu. Yüzyüze öğrenci pazarlığını yaparım hiç yoktan. :) Bir facebooka bakayım, pasaja da gideyim sanırım dediğiniz gibi uygun bir fiyata bulup yurtdışıyla hiç uğraşmadan alırım.

Silence45
28-01-2017, 16:43
Pasajı bilmiyordum bunu söylediğiniz çok iyi oldu. Yüzyüze öğrenci pazarlığını yaparım hiç yoktan. :) Bir facebooka bakayım, pasaja da gideyim sanırım dediğiniz gibi uygun bir fiyata bulup yurtdışıyla hiç uğraşmadan alırım.

Giriş cihazlarında ahım şahım fiyat farkları yok bence. Just S'te mesela 170'e kadar bulunabiliyor. Bence bunu almanız daha mantıklı hatta. Pasajda likit dahil 200'e alanlar var ama muhtemelen natura likit verdikleri için likitsiz en uygun fiyata almaya çalışın.

beratyuksel
28-01-2017, 17:05
iJust ile Ego arasındaki fark nedir ki tam olarak? Neden iJust daha çok öneriliyor?

Silence45
28-01-2017, 17:13
iJust ile Ego arasındaki fark nedir ki tam olarak? Neden iJust daha çok öneriliyor?

Bataryası 2 katı, likit hacmi biraz daha büyük, sorunsuz aroma ve buhar performansı çok iyi ve yedek coil olsun başka parça olsun çok daha fazla. Yani daha çok bilinen ve el altında olan bir cihaz olduğu için sorun çıkmaz. Ego da atomizer çıkıyor mu bilmiyorum ama JustS'de çıkıyor diye biliyorum. Ato değiştirebilirsin yani ileride.

tr_select
28-01-2017, 18:07
Geçenlerde just s aldım. Yurt dışına çıkacağım yakında. Coil için gönderi yazdım... Adamlar 5li kutuya 65 istiyorlar.

just s aldığım abide 50 liraydı orjinal ürün. Just'ı 170 liraya aldım mesela... Millet 190-200 istiyor. Herkes tutturabildiğine yapıştırıyor....

Kavacığa gitmiyim dedim üsküdar civarlarından alırım diye düşündüm ama 3-4 kutu alacağım coil. Fazladan 40-50 lira bana girecek boş yere.

İyice araştırmadan almayın hiç bir şey çakıcılardan :D

Bu arada bahsettiğim kişinin numarasını verebilirim. Hatta anadolu yakasından gidecek varsa 2-3 güne gideceğim. Götürebilirim hazır gitmişken

tr_select
28-01-2017, 18:10
Yorumları okuyunca fiyat konusundan siteme başladım.

Beyler çeşitli sitelerden tester aldım ama pek beğendim diyemem. Basit geliyor, yani kalitesizlik hat safha.

Önerebileceğiniz adam akıllı marka var mı likit için ? Muffin dedi arkadaşım ama onlarında fiyatlar aşırı uçuk. 250-300 civarına satıyorlar. pico alıp su kaynatırım içinde daha iyi.

SinanAdalı
28-01-2017, 18:17
Yorumları okuyunca fiyat konusundan siteme başladım.

Beyler çeşitli sitelerden tester aldım ama pek beğendim diyemem. Basit geliyor, yani kalitesizlik hat safha.

Önerebileceğiniz adam akıllı marka var mı likit için ? Muffin dedi arkadaşım ama onlarında fiyatlar aşırı uçuk. 250-300 civarına satıyorlar. pico alıp su kaynatırım içinde daha iyi.

dostum biraz araştır belli başlı likit yapımı için malzemeleri satan siteler var. Kendin yap ben öyle yaptım 100ml'lik %97vg %3su 3mg nikotin 5 gün demlenmeye bıraktım şimdi mis gibi içiyorum.

HPMania
28-01-2017, 20:49
Gecen gun basima acayip bir durum geldi, sanirim benim hatam ama emin olamadim.
iJust S kullaniyorum, galiba cihazi kapatmadan sirt cantamin icinde bir cebe koydum. Canta biraz doluydu sanirim bir sekilde cihaz surekli calismis ve bir koku duymaya basladim. Sansa cantadan birsey alacagim tuttu bir actim dumanlar cikiyor :S cihaz cepte ters donmemis ama butun likit akmis ve acayip isinmis, kintrol ettigimde alet acikti. Hemen atomizeri batararyadan soktum ve cihazi kapatip soguk su ile soguttum. Atomizerin ise ceset, icindeki plastikler bile erimis. Simdi bu aletlerin korumasi yok muydu nasil bu durum olustu acaba ?

GokhanRS
28-01-2017, 22:15

Aynı ürünü FB gruplarında 110-130 tl aralığında satışları var. 20-30 tl için ne beklemeye ne de riske değer şahsi görüşüm.

bende bunun 1 üst modeli d22 olanı 1 tane sıfır var 1 tane kendi kullandığım var.

sıfır olanı arkadaşıma aldım ama o şimdi büyük cihaz istiyor. isteyene 150 tl ye aldığım fiyata satabilirim. Orjinal joyetech mağazasından AVM den aldım. Yani en azından orjinalliği garanti.

ikinci el olanı şimdilik satmayı düşünmüyorum. sağa sola giderken büyük cihaz taşımamak için kullanıyorum.

Yiğit G.
29-01-2017, 00:38
Evet ilk defa nbase aldım.Collection nbase satmaya başlamış.300Ml 60 tl... Şimdi geriye aroma almak kaldı onuda sanırım molinshopdan alıcam.

http://collectionvape.com/image/cache/data/urunler/300mlbase-355x490.JPG

powERS
29-01-2017, 11:05
Evet ilk defa nbase aldım.Collection nbase satmaya başlamış.300Ml 60 tl... Şimdi geriye aroma almak kaldı onuda sanırım molinshopdan alıcam.

http://collectionvape.com/image/cache/data/urunler/300mlbase-355x490.JPG

The collection yerli uretımdı sanırım degılmı.

Base kaliteli yada degıl nasıl anlarız acaba ?

semsialtunbas
29-01-2017, 11:32
yukarıda fb grubu sorulmuş link veriyorum, baya ticaret dönüyor ama elden alışveriş yapın bence ne olur ne olmaz havale vs işine girmeyin

Log into Facebook | Facebook (https://www.facebook.com/groups/esigarapazari/?ref=bookmarks)

Birkan61
29-01-2017, 11:53
Gecen gun basima acayip bir durum geldi, sanirim benim hatam ama emin olamadim.
iJust S kullaniyorum, galiba cihazi kapatmadan sirt cantamin icinde bir cebe koydum. Canta biraz doluydu sanirim bir sekilde cihaz surekli calismis ve bir koku duymaya basladim. Sansa cantadan birsey alacagim tuttu bir actim dumanlar cikiyor :S cihaz cepte ters donmemis ama butun likit akmis ve acayip isinmis, kintrol ettigimde alet acikti. Hemen atomizeri batararyadan soktum ve cihazi kapatip soguk su ile soguttum. Atomizerin ise ceset, icindeki plastikler bile erimis. Simdi bu aletlerin korumasi yok muydu nasil bu durum olustu acaba ?

Abi benim just s'de hep sırt çantamda durur, hafta içi şehir dışında çalıştığım zaman aklıma gelmeyip hiç buharlamadığımda koca 1 hafta gırtlak dolu çantamın içinde yuvarlandığıda oluyor. Kaç aydır bahsettiğin gibi bir sorunla hiç karşılaşmadım cihaz ters döndüğü halde dahi.

Ters olduğu vakitlerde ufak tefek likit akıtması gördüm ama çantaya akacak şekilde bile değil

Bu arada 3 aydır aynı coil ile kullanıyorum halen canavar gibi maaşallah :D

Yiğit G.
29-01-2017, 13:17
The collection yerli uretımdı sanırım degılmı.

Base kaliteli yada degıl nasıl anlarız acaba ?

Yerli evet. Merck kullanıyorlar ürünlerinde , sanırım en kalitelilerden biri piyasadaki.

oxygen
29-01-2017, 17:46
Alien satan var mı aramızda?

Mr.K
29-01-2017, 18:49
Alien satan var mı aramızda?

Alien boya atma sorunlu bilgin olsun.

Yigit merck tedarigi durdurdu eger halen merck kullaniolarsa siparis etcem. Brand no:35 kullaniorm suan
Miami vice
Biskuvi aromali olani aklima gelmedi
Triobeca

Hepsi 6mg
Gayet tatminkar ama the collection kadr rahat icime sahip degillwr.

Revolution
29-01-2017, 20:11
Yarın troy 1x v3 çıkıyor bılgınıze

Silence45
29-01-2017, 20:12
Yarın troy 1x v3 çıkıyor bılgınıze

Tanıttılar sonunda ancak bildiğin IDA'yı yeni Troy diye yapmışlar gibi bir çok yönden. Deck'ler bile aynı. Kapak al, devam et. RBA'sı farklı olabilir sadece.

2jz
29-01-2017, 20:46
Egrip2 kullanıyorum.

Kutusundan bildiğiniz üzere 3 çeşit coil çıkıyor.
-0.25 notchcoil
-0.50 bf rba
-1.5 bf clapton

Ben şimdiye kadar hep 1.5 clapton olanı kullandım. Herhangi bir şeye ihtiyaç olmadan diğer coilleri kullanabiliyor muyum?

1.5 clapton coil alacağım ama siparişim gelene kadar kullanabilir miyim onu merak ettim

Yiğit G.
29-01-2017, 20:56
kardeşim amerikada yaşıyor bugun vape stora gitmiş oda başlıcak elektronik sigaraya bana foto yolladı şimdi.. Kafayı yersin likitlere bak :D :D :D

http://i.hizliresim.com/X9ZJvD.jpg

http://i.hizliresim.com/bkPY5j.jpg

GokhanRS
29-01-2017, 21:06
bu mağazalar burda da var. ben istediğim likiti alıyorum hepsi kaliteli.

Revolution
29-01-2017, 21:49
Keşke bende orada olsaydım :D

Yiğit G.
29-01-2017, 22:15
Keşke bende orada olsaydım :D

aynen varya... ne aldın dedim , bilmem ki bakayım Halo Prime/tribeca aldım diyor :D :D Halo tribeca için cinayet işleyecek adam tanıyorum :D :D :D

GokhanRS
29-01-2017, 22:21
aynen varya... ne aldın dedim , bilmem ki bakayım Halo Prime/tribeca aldım diyor :D :D Halo tribeca için cinayet işleyecek adam tanıyorum :D :D :D

meyveli likitleri doldururken bazen elime bulaşınca hemen tadına bakıyorum :D direk tadmak sakıncalı mı ki acaba? tadı çok güzel :D bazen bir iki damla dilime damlatasım geliyor :D

sinan3405
29-01-2017, 22:38
bugun tam 1 hafta oldu gunluk 1.5 paket sarma tutun içiyordum ve sımdı gunluk 3-5 dal ıcıyorum istick pico diye bir makına aldım ve sony pıl ıle 250 tl odedım,arkadasım hedıye 30 ml lıkıt verdı cıkolatalı onu ıcıyorum 1 hafta sonunda yarısı bıttı suan memnunum umarım sıgara ve bunuda bırakacagım. gecelerı cok hırıltılı uyuyordum o gectı sıgaradan az zararlı olduguna ınanıyorum. lıkıt tavsıyesı ıstıyorum arkadaslar nereden ne marka alabılırım.

hak_on
29-01-2017, 22:52
bende likit arayışından bıkan ve evyapa geçiş yapıcaklardan biriyim. deneme amaçlı keyf.us ten 100 ml nbase aldım yanında buharistandan kurabiye aroma aldım denicem bakalım nasıl olucak.

Yiğit G.
30-01-2017, 00:06
meyveli likitleri doldururken bazen elime bulaşınca hemen tadına bakıyorum :D direk tadmak sakıncalı mı ki acaba? tadı çok güzel :D bazen bir iki damla dilime damlatasım geliyor :D

sanmam birşey olacagını hepsi bitkisel çünkü ama böbreklere biraz zararı olabilir :)

westalim
30-01-2017, 01:17
Yiğit G. abi gözüm yanılmıyorsa adamlarda şişeler 60 ml den başlıyo galiba. bizde burda evyap nasıl yapılır diye başımızı ağrıtalım

Yiğit G.
30-01-2017, 01:31
Yiğit G. abi gözüm yanılmıyorsa adamlarda şişeler 60 ml den başlıyo galiba. bizde burda evyap nasıl yapılır diye başımızı ağrıtalım

evet çoğunluğu 60 lık ordakilerin 30 luk çok az.

Molev
30-01-2017, 08:24
Merhabalar, Aliexpressten e-sig. sipariş etmiştim ve malesef gümrükte takıldı ve geri gönderildi aldığım ürünler, daha sonra dispute açtım 3-5 dolar daha düşüğüne ilkinde onaylamadılar ve sonradan onayladı satın alma işlemi yaptığım firma Heavengifts

Order No:
81052300778301
Status:
Seller cancel return goods
solution:
Return goods & refund US $ 28.00
Reminder:
The seller has declined to have the item returned. The dispute will be settled according to the agreement.

an. 23 2017
Seller accepted buyer's proposal
Proposal:
Jan. 23 2017
Abandon product and Refund Buyer

Bu nedir ve ne yapmam gerekir ?

beratyuksel
30-01-2017, 11:40
Merhabalar, Aliexpressten e-sig. sipariş etmiştim ve malesef gümrükte takıldı ve geri gönderildi aldığım ürünler, daha sonra dispute açtım 3-5 dolar daha düşüğüne ilkinde onaylamadılar ve sonradan onayladı satın alma işlemi yaptığım firma Heavengifts

Order No:
81052300778301
Status:
Seller cancel return goods
solution:
Reminder:
The seller has declined to have the item returned. The dispute will be settled according to the agreement.

an. 23 2017
Seller accepted buyer's proposal
Proposal:
Jan. 23 2017
Abandon product and Refund Buyer

Bu nedir ve ne yapmam gerekir ?

Hangi ürünü aldınız acaba?

Molev
30-01-2017, 12:37
Hangi ürünü aldınız acaba?

Alien Mod + Griffin 25 taf plus almıştım.

Revolution
30-01-2017, 15:36
Alien Mod + Griffin 25 taf plus almıştım.

ikisinin aynı paket içinde geçme oranı çok çok azdır. tek tek sipariş vermeyi deneyin. Bu kargo işi şans yani milletin neler geçiyor benim çanta ikinci kez geri döndü.

Molev
30-01-2017, 16:01
ikisinin aynı paket içinde geçme oranı çok çok azdır. tek tek sipariş vermeyi deneyin. Bu kargo işi şans yani milletin neler geçiyor benim çanta ikinci kez geri döndü.

Aynen ama artık mimli satıcıları xrayemi sokuyolar nabıyolar hiç bilmiyorum dispute konusunda yardımcı olacak kimse yokmu arkadaslar geri ödeme almam lazım pere lazım pere :D

Yiğit G.
30-01-2017, 16:56
Artık ezberledi abi adamlar markaları modelleri satıcıları herşeyi ezberlediler.Benim içinde pamuk coil rba vs olan koca bir paketim döndü içinde cihaz ve atomizer olmamasına ragmen.Tekrar yolladılar bakalım ne olacak bu defa.Aliexpress den artık alınmaz ürün.Sigara firmaları nasıl bir baskı yapıyorsa sokmuyor adamlar içeri çünkü inanın çevremde bakın ben başladım sonra

-Sinan diye bir arkadaşım benden gördü bıraktı elektronik sigara aldı şu an içmiyor normal sigara , günde 2 paket içerdi
-Hakan en yakın arkadaşıma hediye aldım 2 ay önce doğum gününde subbox nano aldım , normal sigarayı bıraktı 3 paket içerdi
-Evli bir çift arkadaşım benden görüp aldılar g-priv cihazı inanılmaz azalttılar sigarayı ortak içiyorlar buharı.
-14 şubat için nişanlıma aldım cihaz , günde 2 paket içiyor %90 bırakacak oda.
-Kız kardeşim benden gördü şimdi amerikada cigaz aldı oda bu hafta bıraktı sigarayı.

Bu sadece benim çevremde olan biten... Düşünün bu yayıldımı inanılmaz bir düşüş olacaktır sigara satışlarında.. Ve bizim gibi 3. dünya ülkelerinde muz cumhuriyetlerinde büyük kuruluşlar devletleri yönetirler sözleri geçer... Devlete derki sokma bunu ülkeye devlette sokmaz.Ama güçlü ülkelerde devlet kendi karar verir dinlemez.İngiltere gibi.. İngilterede devlet desteği ile satılıyor doktorlar hastalara öneriyorlar flaan filan.. ve avrupanın birçok ülkesinde...

tolga_55
30-01-2017, 19:26
Arkadaslar eliaf i just s mini isteyen var mi yaninda 3 adet likitle beraber vermeyi dusunuyorum. Cihaz 1 bucuk aylik

semsialtunbas
30-01-2017, 20:22
satılık eVic VTwo Mini+Tron S tank+Sony Vtc5 pil

Mr.K
30-01-2017, 22:55
Bi gazla bugun gemini tank + ecr coil aldim yarin gelcek insallah. + 3x vaporesso seramic 0.5 ohm. Sarmayi suan dusunmuuorum ama kenarda dursun. : )

Silence45
31-01-2017, 01:21
İpv8 kullanan var mı? Ya da bilgisi olan?

2jz
31-01-2017, 02:04
16 yaşımdan beri sigara içiyorum.

16-17 yaşlarımda tüketimim klasik lise öğrencisi kadardı günde 10'a yakın içiyordum.

18 yaşımda üniversite ile birlikte 30-40 adeti bulmaya başladı.

19-26 yaş arası günde ortalama 50-60 adet sigara içtim.

2 yıl önce nasıl yaptım bilmiyorum ciddi manada azalttım.

Ağustos itibarıyla yine hızla artan bir sigara tüketimim oldu.

Arkadaşlarımdan bi kaç tanesi elektronik sigara kullanmaya başladı. Tüketimleri azalmış olmasına rağmen tamamen bırakmadıkları için geri başladılar.

1 ay kadar önce bende elektronik sigara sahibi oldum. Kaliteli birkaç ve likit ortalama bir cihaza sahibim.

1 ayda israf ettiklerim dahil 15 ml likit anca kullandım. Bu süre içinde 10 sigara anca içmişimdir. Sigaralarıda zorla içtim tadı o kadar kötü geldi ki anlatamam.

Şuan kendimi çok rahat hissediyorum. En önemlisi o koku artık hayatımda yok.

Ve yazının en önemli yerine gelelim :)

Annem aslım hastası.

Bizim evde çamaşır deterjanları falan kokusuzdur. Yumuşatıcı falan kullanılmaz, oda parfümleri kesinlikle kullanılmaz onun yerine limon, portakal, vanilya, lavanta gibi doğal ürünler kullanırız. Orijinal olmayan parfüm kokusu olduğunda nefesi daralır tüm camlar açılır ve ev havalandırılır koku kaynağı evden çıkarılır. Sadece kaliteli parfümlerde sorun yaşamadık şimdiye kadar.

Geçenlerde odamda elektronik sigarayı kullandım. Aradan 3-5 dakika geçti annem girdi odaya burada namazımı kılayım dedi. Tam nefesim daraldı ne kokuyor burada diye çıkmasını beklerken şeker kokusu mu bu dedi. Şeker kokusu olmadığını söyledim. Çok güzel kokuyor dedi beni gönderdi namaz falan kıldı. Baktım hiç rahatsızlık vermedi. Normalde dışardan sigara kokusuyla girince beni eve zor alır :)

Buda ilginç bir tespitim oldu. Çok hassas bir aslım hastasını hiç etkilemedi.

Ürünü kullanmadan çok araştırdım ve avrupadaki bir çok üniversitenin makalesini okudum. Genel olarak doğru ürünler kullanıldığında sigarayla karşılaştırılamayacak kadar az zararının olduğunu gördüm.

Kendi deneyimlerime görede sigarayı bıraktırmada son derece başarılı.

Sigarasız mutlu günlere.

CenkB
31-01-2017, 08:46
Bu zıkkımı nerden nasıl alıyoz? :D
Bi bu kalmıştı bulaşmadığım buna da bulaşim nargile işinin b*kunu çıkarttım artık belki azaltıırm. :D

semsialtunbas
31-01-2017, 09:27
30/01/2017 23:17:43 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

son durumu bu şekilde ne dersiniz geçmiş mi gümrüğü :)

Yogi
31-01-2017, 09:29
Daha belli değil durumu

PiscocuK
31-01-2017, 09:49
son durumu bu şekilde ne dersiniz geçmiş mi gümrüğü :)

geçer merak etme ben 4 tane aldım ilkinde takıldı sandım çat elime geldi.1-2 güne teslim edilmiş olur

semsialtunbas
31-01-2017, 10:24
daha önce postNL ile griffin almıştım gbden o takılıp geri dönmüştü, bu ijust s geçmesi daha sıkıntı ama umut var gibi bakalım :D heyecanlı oluyo böyle takibi, aliexpressden de joyetech coili alşmıştım onada 1 ay olucak daha piyasada yok takip de edemiyorum

powERS
31-01-2017, 10:55
daha önce postNL ile griffin almıştım gbden o takılıp geri dönmüştü, bu ijust s geçmesi daha sıkıntı ama umut var gibi bakalım :D heyecanlı oluyo böyle takibi, aliexpressden de joyetech coili alşmıştım onada 1 ay olucak daha piyasada yok takip de edemiyorum

ne zaman aldın coili ?

çinde yeni kutlanıyo noel galiba 26 sı ile 2 si arasında kutlama falan filan dan dalayı dükkanı kapatıyoruz demişler :D

24 ünde gb den coil eleaf coil aldım hala işleniyor diyor gönderildi demiyo ticket yaptık bakalım dönen olcakmı

semsialtunbas
31-01-2017, 10:56
11 ekim 2016da ftden verdiğim sipariş , oring seti yedek cam ve seramik cımbız şimdi ulaştı elime 4 ay olucak neredeyse

semsialtunbas
31-01-2017, 10:59
ne zaman aldın coili ?

çinde yeni kutlanıyo noel galiba 26 sı ile 2 si arasında kutlama falan filan dan dalayı dükkanı kapatıyoruz demişler :D

24 ünde gb den coil eleaf coil aldım hala işleniyor diyor gönderildi demiyo ticket yaptık bakalım dönen olcakmı

1 ocakta vermiştim siparişi 1 ay oldu ona da , kargo paketi görünce masamda coiller sanmıştım ama 4 ay önceki siparişmiş :D

beratyuksel
31-01-2017, 11:05
Valla şunların yeniyıl zımbırtısı bitsin ben de fasttech ya da gearbestten just s denicem bakalım şansa artık :D

powERS
31-01-2017, 11:08
Bende size yaptıgım sacmalıgı anlatayım :)

almanyadan arkadasıma riccardo zigarette den 4 çeşit likit getirttim diye seviniyordum.. meer aroma almışım sadece... %50 vg pg 0.5mg nic. biz tabi araştırmadan direkt lakır lakır döktük alete.. lan ölecez aq böyle bir ağırlık olamaz.. nefret ettik..

Sonra dedik bu bole içilmez var bunda bi nane.. bi baktıkki öhheeyy.. aromaya asılıyoruz sadece.. base le 1 e 1 oranda karıştırdık 5ml e 5 ml... baaak :D lan olum aç baksana bir sürü yazılmış çizilmiş neden kafana göre iş yapıyosun.. yookk..

ama tabi içimi düzeldi.. alıştıkta ona...

şimdi

%90 vg %10 pg 25 ml base içine aromadan 3ml filan koydum güzelce karıstırdım demledım.. pöffür poffür dumanlıuyoruz. ama bu seferde yogun aromaya alıstık dıyemı yoksa aynı aromadan dolayımı bılmıyorum. aroma pek gelmıyor..

napmak lazım bir aroma mı degıstırsek ?

powERS
31-01-2017, 11:11
Valla şunların yeniyıl zımbırtısı bitsin ben de fasttech ya da gearbestten just s denicem bakalım şansa artık :D

Kardeşim. aliex ten artık çok zor satıcılar bıle siparişi iptal et paran gitmesin benimde itibarım dusmesın dıyor... diğerlerini bilmiyorum. gb te ise bende just2 aldıgımda post nl den kayıtlı gelsın demıstım adamlar gonderememıstı post nl kabul etmıyo bu aletı dıye.. sipariş iptali yaptık.

onursumer
31-01-2017, 11:42

benim coiller hep geliyor hatta alıştım tam 32 gün falan suruyor hep aynı satıcıdan alıyorum :D üzerine elektronik parts yazıyor coil yerine 0.5ohm ssdh flan yazıyor kodlar oluyor sadece :D daha sıkıntı yaşamadım

semsialtunbas
31-01-2017, 11:48
bende dedim adama coil yazma resistance head falan yaz :D nerde o eski shipmentlar ilk ftden kanger topbox aldığımda 14 günde gelmişti negüzel, her hareketini de takip ediyoduk pttden

Ersin ÖREN
31-01-2017, 11:55
Beyler, elinde Smok Baby RBA olan var mı ?? yada hazır coil ??

beratyuksel
31-01-2017, 12:10
benim coiller hep geliyor hatta alıştım tam 32 gün falan suruyor hep aynı satıcıdan alıyorum :D üzerine elektronik parts yazıyor coil yerine 0.5ohm ssdh flan yazıyor kodlar oluyor sadece :D daha sıkıntı yaşamadım

senin satıcı hangisi hocam :D

powERS
31-01-2017, 12:23
bende dedim adama coil yazma resistance head falan yaz :D nerde o eski shipmentlar ilk ftden kanger topbox aldığımda 14 günde gelmişti negüzel, her hareketini de takip ediyoduk pttden

Bende coillere led yaz dedim ama bakalım gelcekmı.

ahmet3425
31-01-2017, 12:37
beyler bende yakın zamanda smok alien 3 ml kit ile elektronık camıasına katılıcam ınsallah, sorum bıraz farklı olabilir winston light iciyorum normalde bu aldıgım sıstem bu sıgara kadar doygunluk hissi verecek mi cok merak ediyorum yada 0,2 nıkotunlı sigaralar gibi cek cek bos mu gelecek bu konudakı hassas nokta nedir bilgilendirirseniz cok sevinirim ?

Revolution
31-01-2017, 12:54
beyler bende yakın zamanda smok alien 3 ml kit ile elektronık camıasına katılıcam ınsallah, sorum bıraz farklı olabilir winston light iciyorum normalde bu aldıgım sıstem bu sıgara kadar doygunluk hissi verecek mi cok merak ediyorum yada 0,2 nıkotunlı sigaralar gibi cek cek bos mu gelecek bu konudakı hassas nokta nedir bilgilendirirseniz cok sevinirim ?

6mg lık lıkıt ıle baslayın agır gelırse 3mg dusersınız. 6mg nıkotın cıger de bos gelmez herturlu sızı tok tutar.

ozan gülle
31-01-2017, 13:45
Beyler yokmu benim kangertech topbox mini yi (atomizer hariç) pil kılıf dahil ıjust s ile takas yapacak yanında kangertech 2 veya 3 tanede 1,2 ohm coil

Otto_Skorzeny
31-01-2017, 14:50
Smok un ürünlerini ankarada nerden alırız? Tvf v8 yada alien mod alıcam hangisi daha iyi?

GokhanRS
31-01-2017, 14:53

aynen kanka, 6mg ile başla üstü iğrenç tad. altıda seni doyurmaz. 0.6 güzel. smoke alien sana yeter. ben en güzel tadı titanium ve nikelle alabiliyorum coil olarak. herkes kanthal iç daha zararsız diyor ama camel daha yararlı değildi zaten :D

semsialtunbas
31-01-2017, 15:21
31/01/2017 14:37:12 PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

Hadi hayırlı olsun gbden i just s geçti gümrüğü :D ozaman tekrar hatırlatayım satılık vtwo mini tron s tank vtc5 pil set halinde :D

Revolution
31-01-2017, 15:22
Smok un ürünlerini ankarada nerden alırız? Tvf v8 yada alien mod alıcam hangisi daha iyi?

mod mu, ato mu, coil mi ?

Yiğit G.
31-01-2017, 16:18
Hadi hayırlı olsun gbden i just s geçti gümrüğü :D ozaman tekrar hatırlatayım satılık vtwo mini tron s tank vtc5 pil set halinde :D

ona çok güvenme benim geri gönderilen ürünlerimde geçti gözüküyordu.. sonra hop geri gidiyor.. Yani şans , umarım geçmiştir sadece pim başakşehirden dönebiliyor onu demek istedim

http://i.hizliresim.com/8PJ16A.jpg

semsialtunbas
31-01-2017, 16:29
1 level daha atlamış sanki benimki ptt işyerine sevk edildi demiş ama , ordan da geri dönerse ayıptır valla :D

http://i.hizliresim.com/l3V1Xl.jpg (http://hizliresim.com/l3V1Xl)

Silence45
31-01-2017, 16:37
Başakşehirden çıkması gerek. Ne oluyorsa orada oluyor :D

Silence45
31-01-2017, 23:48
ipv8 kullanan ya da bilgi sahibi yok herhalde :)

Yiğit G.
01-02-2017, 00:26
Aynen başakşehirden çıktı mı tamamdır :)

semsialtunbas
01-02-2017, 07:47
valla da geliyoo :D gb den postNL ile dahili pilli makine geçti valla çok şaşkınım, alien siparişini yapıştırırım hemen :D

http://i.hizliresim.com/5LBzWq.jpg (http://hizliresim.com/5LBzWq)

STP
01-02-2017, 13:56
9MG mangolu lıkıt var bızde ama cıddı agır geldı bu.
sormak ıstedıgım bırsey var bu mg olayı nıkotın sevıyesımı? farzı mısal 0 mg olanlar var ondan alsak sadece aroma tadımı alıyoruz bu lıkıtlerde? nargılede nıkotın yok mesela o kafada ıcebılıyormuyuz?

Silence45
01-02-2017, 13:59
9MG mangolu lıkıt var bızde ama cıddı agır geldı bu.
sormak ıstedıgım bırsey var bu mg olayı nıkotın sevıyesımı? farzı mısal 0 mg olanlar var ondan alsak sadece aroma tadımı alıyoruz bu lıkıtlerde? nargılede nıkotın yok mesela o kafada ıcebılıyormuyuz?

Aynen abi, MG demek içerdiği nikotin seviyesini gösteriyor. 0mg olanlar nikotinsiz. Aroma tadı oluyor. Efsane :D

STP
01-02-2017, 14:02
Aynen abi, MG demek içerdiği nikotin seviyesini gösteriyor. 0mg olanlar nikotinsiz. Aroma tadı oluyor. Efsane :D

hah sımdı oldu :D hemen sıparıs verelım :D

beratyuksel
01-02-2017, 17:28
Bugün Kadıköy Yazıcıoğlu pasajına gittim.

Just S'e 200, Ego aio'ya 150 den aşağı fiyat veren görmedim. Gidip almayı düşünen arkadaşlar varsa bilgi olsun diye yazdım.

DB18a2
01-02-2017, 18:25
Bugün Kadıköy Yazıcıoğlu pasajına gittim.

Just S'e 200, Ego aio'ya 150 den aşağı fiyat veren görmedim. Gidip almayı düşünen arkadaşlar varsa bilgi olsun diye yazdım.

dogubankta just s için 170 lira fiyat almış arkadaşım daha uygun sanırım dogubank

rdmmm
01-02-2017, 18:32
Ego aioyu Maltepe'den 159 tl ye aldım. Likit olarakta joyotech in çilekli likitini aldım gayet memnunum.

alper_pug
01-02-2017, 21:39
Wismec rx 2/3 + TFV8 e geçiş yaptım , bu zamana kadar boşuna vakit kaybetmişim diğer e-sigaralarla :D

Sti_Ozan
01-02-2017, 22:17
Ego aioyu Maltepe'den 159 tl ye aldım. Likit olarakta joyotech in çilekli likitini aldım gayet memnunum.

Hocam fiyati size biraz fazla cekmisler,o likitlerde nerde uretildigi belli olmayan likitler. Ilerleyen zamanlarda farkli likitlere yonelirseniz cok daha saglikli olur.

34btr1907
01-02-2017, 22:24
https://www.e-cigshop.co.uk/wp-content/uploads/2017/01/smok-tfv12-cloud-beast-king-tank.jpg

Silence45
01-02-2017, 22:26
https://www.e-cigshop.co.uk/wp-content/uploads/2017/01/smok-tfv12-cloud-beast-king-tank.jpg

Bu fazla kink :D

Mr.K
01-02-2017, 22:28
Wismec rx 2/3 + TFV8 e geçiş yaptım , bu zamana kadar boşuna vakit kaybetmişim diğer e-sigaralarla :D

Moddan yana sikintim yok tc veya yuksek watt tuketmedigim icin,fakat gemini atoya gectim. Aroma + icim kalitesi x4 artti.. Hayirli olsun ayriyetten : ) melo3 mini atomizer daha 1haftalik tum yedekleriyle isteyene satarim bu arada :)
Melo3 atomizer
Yedek contalari
+ 3x .5 ohm ec coil
80TL pazarliksiz.

Silence45
01-02-2017, 22:33
Moddan yana sikintim yok tc veya yuksek watt tuketmedigim icin,fakat gemini atoya gectim. Aroma + icim kalitesi x4 artti.. Hayirli olsun ayriyetten : ) melo3 mini atomizer daha 1haftalik tum yedekleriyle isteyene satarim bu arada :)
Melo3 atomizer
Yedek contalari
+ 3x .5 ohm ec coil
80TL pazarliksiz.

Gemini'nin hangi modeli? Düz Gemini mi?

gurkanerkan
01-02-2017, 22:50

Bende TVF8 kullanıyorum güzel atomizer ama adından anlaşılacağı üzere V8 amerikan arabası gibi içiyor likiti :)

rdmmm
01-02-2017, 23:27
Hocam fiyati size biraz fazla cekmisler,o likitlerde nerde uretildigi belli olmayan likitler. Ilerleyen zamanlarda farkli likitlere yonelirseniz cok daha saglikli olur.
İçki yada filtre kahve vs yanında puro yada djarum black dışında gündelik hayatta sigara içmediğim için tatmin etti beni. Likitide joyotech in kendi likiti olduğu için aldım aio all in one 159 tl likit 30 tl makul geldi bana. Bitince the collection likitlerini denemeyi düşünüyorum.

34btr1907
02-02-2017, 08:50
Vaporesso Tarot-(sadece mod) 285 tl
G-PRIV KIT-490 tl
eVic VTC Dual -270 tl

elimde 1 er adet mevcut düşünen varsa

Eray
02-02-2017, 09:23
ipv8 kullanan ya da bilgi sahibi yok herhalde :)

Arkadaşımda var 2 pilli en ufak boyutlu cihaz sanırım ben çok beğeniyorum. Yihi çipli bir cihaz performansından memnun kalırsınız wismec'in smok'un çiplerine benzemez sağlam çipdir yani :) yanılmıyosam içinde sx330 çip var. Tavsiye ederim ama bence ipv8 den çok yihi çip i araştırın biraz :)

murat_ileri
02-02-2017, 09:55
son 1 aydır aliexspressten aldığım tüm ürünler x-rayde kontrol ediliyor. kanthal telleri bile geri gönderdiler bunun gibi bir durumla karşılaşan oldumu?

Silence45
02-02-2017, 10:14
Arkadaşımda var 2 pilli en ufak boyutlu cihaz sanırım ben çok beğeniyorum. Yihi çipli bir cihaz performansından memnun kalırsınız wismec'in smok'un çiplerine benzemez sağlam çipdir yani :) yanılmıyosam içinde sx330 çip var. Tavsiye ederim ama bence ipv8 den çok yihi çip i araştırın biraz :)

Aynen SX330-F8 chip var üstünde. Smok Alien ile arasındayım çok. Smok biraz daha görsel, iyi bir cihaz gibi ama İPV8'in chipten dolayı daha verimli çalışması ve pili daha verimli kullanmasını okuyorum bir yerlerde. O yüzden ona yöneliyorum gibi.

Eray
02-02-2017, 10:51
Aynen SX330-F8 chip var üstünde. Smok Alien ile arasındayım çok. Smok biraz daha görsel, iyi bir cihaz gibi ama İPV8'in chipten dolayı daha verimli çalışması ve pili daha verimli kullanmasını okuyorum bir yerlerde. O yüzden ona yöneliyorum gibi.

Alien çok tutulan bir mod ama amacın performans ise yani ekranda gördüğüm watt ı direk versin ateşleme süresi kısa olsun diyorsan ben ipv8 derim. ipv6 nın pil veriminin iyi olduğunu çok duydum ama ipv8 için bilmiyorum. Gerçi aynı çip var üstünde farklı olacağını sanmam. Ben oyumu ipv8 den yana kullanıyorum :)

Silence45
02-02-2017, 10:53
Alien çok tutulan bir mod ama amacın performans ise yani ekranda gördüğüm watt ı direk versin ateşleme süresi kısa olsun diyorsan ben ipv8 derim. ipv6 nın pil veriminin iyi olduğunu çok duydum ama ipv8 için bilmiyorum. Gerçi aynı çip var üstünde farklı olacağını sanmam. Ben oyumu ipv8 den yana kullanıyorum :)

Chip bir üst modeli. Normalde F6 var, İPV8'de ise F8 var. İPV6'nın pil kapağı sorunu var ve yedek parça üretimi yok. Çok saçma o konu. İPV8'de yaşanmamış pil kapağı.Bakalım :) Herkeste yok hem + olur :)

Eray
02-02-2017, 10:59
Chip bir üst modeli. Normalde F6 var, İPV8'de ise F8 var. İPV6'nın pil kapağı sorunu var ve yedek parça üretimi yok. Çok saçma o konu. İPV8'de yaşanmamış pil kapağı.Bakalım :) Herkeste yok hem + olur :)

ipv6 beğendiğim bi moddu ama ipv8 i gördükten sonra ipv6 çok yuvarlak oval gelmeye başladı :) Gerçi ben DNA cıyım :) Yakın zamanda Think vape finder 167 sahibi olacağım inşallah :)

Silence45
02-02-2017, 11:26
ipv6 beğendiğim bi moddu ama ipv8 i gördükten sonra ipv6 çok yuvarlak oval gelmeye başladı :) Gerçi ben DNA cıyım :) Yakın zamanda Think vape finder 167 sahibi olacağım inşallah :)

DNA-YiHi karşılaştırması yapsak madem :) Cihaz çok güzel bu arada GB'de 112$ olsa da :D

Eray
02-02-2017, 12:04
DNA-YiHi karşılaştırması yapsak madem :) Cihaz çok güzel bu arada GB'de 112$ olsa da :D

işletim sistemlerinden yola çıkarsak DNA linux gibi. Her özelliği kişileştirilebilir ve açık kaynak kodlu gibi. Yihi ise mac gibi stabil çalışıyor ve performansı da dna gibi. Yani biraz kişisel tercihe kalmış olay tamamen :) Finder gerçekten çok iyi cihaz GB de carbon olanı yok şuan ben carbon olanını istiyorum :)

http://www.366vape.com/img/Think-Vape-FINDER-75-Vape-Box-Mod-Black-02.jpg

semsialtunbas
02-02-2017, 12:32
Yihi'yi bu kadar özel ve pahalı yapan nedir? provari var bide onlar da çok pahalı

Silence45
02-02-2017, 13:13
işletim sistemlerinden yola çıkarsak DNA linux gibi. Her özelliği kişileştirilebilir ve açık kaynak kodlu gibi. Yihi ise mac gibi stabil çalışıyor ve performansı da dna gibi. Yani biraz kişisel tercihe kalmış olay tamamen :) Finder gerçekten çok iyi cihaz GB de carbon olanı yok şuan ben carbon olanını istiyorum :)

http://www.366vape.com/img/Think-Vape-FINDER-75-Vape-Box-Mod-Black-02.jpg

Anladım, DNA'yı genelde sarım yapıp sigara içimi kullanacaklar alıyor anladığım kadarıyla ki şimdi daha net oturdu. Çünkü her tele göre ayrı ayar kaydetme vs mevcut sanırım. Cihaz çok hoşuma gitti. O kadar yüksek fiyatlı olmasaydı yapışırdım muhtemelen :)

Eray
02-02-2017, 13:20
Anladım, DNA'yı genelde sarım yapıp sigara içimi kullanacaklar alıyor anladığım kadarıyla ki şimdi daha net oturdu. Çünkü her tele göre ayrı ayar kaydetme vs mevcut sanırım. Cihaz çok hoşuma gitti. O kadar yüksek fiyatlı olmasaydı yapışırdım muhtemelen :)

aslında biraz yanlş :) Sigara içiminde çok güçlü cihazlara ihtiyaç yok düşük wattlarda kullanıldığı için. Preheat özelliği olan bi cihazsa en kralı odur tamamdır yani :) Ciğer çekiminde ve fantazik sarılı tellerde (alien clapton, tiger coil vs.) yüksek güçlü cihaz ve hızlı ateşleme ve ısınma özelliği aranıyor :) Finder pahalı evet ama elimde ne varsa elden çıkartıp alıcam kafaya koydum :) Aynı çipli hcigar vt167 var FT'de 89 dolar ki fiyatı bence gayet iyi. Ama Finder'in görünümü çok cezbediyor beni :)

Eray
02-02-2017, 14:13
Yihi'yi bu kadar özel ve pahalı yapan nedir? provari var bide onlar da çok pahalı

Yihi ve dna çiplerin kendisi pahalı olduğu için takılı olduğu modlarda pahalı oluyor. yihi ve dna çipler 80-90 dolar bandında seyrediyodu en son yanlış hatırlamıyorsam. Bu fiyat sadece çipin fiyatı yani :) Ama ipv serisi bence gerçekten uygun. Alien parasına yihi çipli ipv8 alınabiliyor ben o fiyat bandında alien almazdım mesela. Ama sx mini ürünleri pahalı gerçekten o da marka izlenimi çip fiyatı ve mod tasarımı yüzünden :)

Silence45
02-02-2017, 14:27
aslında biraz yanlş :) Sigara içiminde çok güçlü cihazlara ihtiyaç yok düşük wattlarda kullanıldığı için. Preheat özelliği olan bi cihazsa en kralı odur tamamdır yani :) Ciğer çekiminde ve fantazik sarılı tellerde (alien clapton, tiger coil vs.) yüksek güçlü cihaz ve hızlı ateşleme ve ısınma özelliği aranıyor :) Finder pahalı evet ama elimde ne varsa elden çıkartıp alıcam kafaya koydum :) Aynı çipli hcigar vt167 var FT'de 89 dolar ki fiyatı bence gayet iyi. Ama Finder'in görünümü çok cezbediyor beni :)

Yok dediklerinizi biliyorum zaten de ifade ederken biraz yanlışlık olmuş bende :)
Hcigar'ın görüntüsünün yanında buna fazladan 20$ verilir :D

ozan gülle
02-02-2017, 14:30
Kangertech 75 watt artı vtc pil var elimde satılık ikisine 170 tl istiyorum isteyen olursa buradan birisine gitsin

h.savas
02-02-2017, 14:50
beyler 7 wonders babylon 2,5 nikotin kullanıyordum şu anda bitti , likitten memnunum ama farklı tatlar da deneyelim diyorum , aynı bu tada yakın ne önerirsiniz

Sti_Ozan
02-02-2017, 14:51
İçki yada filtre kahve vs yanında puro yada djarum black dışında gündelik hayatta sigara içmediğim için tatmin etti beni. Likitide joyotech in kendi likiti olduğu için aldım aio all in one 159 tl likit 30 tl makul geldi bana. Bitince the collection likitlerini denemeyi düşünüyorum.

Yok hocam tatmin etmesinden cok saglik acisindan dedim,elinizdeki ego aio nun markasi olan joyetech in aslinda likiti yok onu belirtmek istedim. The collection markasi suanda kullanilan ve genel olarak memnun olunan bi likit markasi tavsiye ederim.

BoOoM
02-02-2017, 16:37
ilk joyetech aio box ile başlayip sonra target pro ya geçen biri olarak yeni bir cihaz daha almak istiyorum yurt dışından siparişle neler önerirsiniz neler getirtebilirim genelde nargile modunda içiyorum. Coilleride hazir aliyorum. Likitlerimi de kadıköyden coille beraber herşeyden memnunum ama yeni bir cihaz almak istiyorum. Smok olabilir ama sizinde önerileriniz benim için çok önemli neler tavsiye edersiniz güncel olarak ?

BoOoM
02-02-2017, 16:38
Bu arada elimde satılık aio box var bitane çok uygun fiyata verebilirim evde boş boş duracağina işiniz görülsün.

arm
02-02-2017, 16:43
Patlayan e sigaraları gördükçe soğuyorum bu aletlerden.

Silence45
02-02-2017, 16:50
ilk joyetech aio box ile başlayip sonra target pro ya geçen biri olarak yeni bir cihaz daha almak istiyorum yurt dışından siparişle neler önerirsiniz neler getirtebilirim genelde nargile modunda içiyorum. Coilleride hazir aliyorum. Likitlerimi de kadıköyden coille beraber herşeyden memnunum ama yeni bir cihaz almak istiyorum. Smok olabilir ama sizinde önerileriniz benim için çok önemli neler tavsiye edersiniz güncel olarak ?

Nargile modundan kasıt fazla buhar sanırım. Çift modlu hoşunuza giden bir cihaz olabilir.
Smok Alien
Wismec 2/3
İPV6x/ İPV8
iStick Pico Dual
gibi gider daha.

Silence45
02-02-2017, 16:51
Patlayan e sigaraları gördükçe soğuyorum bu aletlerden.

Patlamalarının iki sebebi var temelde, Mekanik mod olup bilinçsiz kullanım veya sahte pil. Bunlardan uzak durdukça kolay kolay bir şey olmaz gibi.

Silence45
02-02-2017, 16:52
Flood olacak ama istisnai durumlar hariç Modların üretim hatası gibi. Bunlar her elektronik cihazda olur. Pilleri ters takıp ateşlerseniz de olabilir. Bu kullanıcı hatasıdır zaten.

aybarsdnr
02-02-2017, 22:52
http://i66.tinypic.com/260u9oj.jpg

Arkadaşım yaklaşık 1 sene önce bu cihazı alıp hiç kullanmamış, bana verdi. Kangertech kbox, subtank mini. Pil olarak Efest 2500mAh var. içinden 3 tane atomizer çıktı. 1.2 ohm, 0.5 ohm ve kendi sarımını yapabileceğimiz bir atomizer.

Ben 1.2 ohm 20 watt ta kullandım, sigaradan sonra gayet güzel geldi. likitte 6 mg suicide bunny.

acemi olduğum için yorumlarınızı merak ediyorum. Kaç ohm u kaç watta kullanmak gerekir, pil iyi bir model mi vs ?

Bu arada fotoğraf için kusura bakmayın, yükleyince yan dönüyor

Silence45
02-02-2017, 22:58
http://i66.tinypic.com/260u9oj.jpg

Arkadaşım yaklaşık 1 sene önce bu cihazı alıp hiç kullanmamış, bana verdi. Kangertech kbox, subtank mini. Pil olarak Efest 2500mAh var. içinden 3 tane atomizer çıktı. 1.2 ohm, 0.5 ohm ve kendi sarımını yapabileceğimiz bir atomizer.

Ben 1.2 ohm 20 watt ta kullandım, sigaradan sonra gayet güzel geldi. likitte 6 mg suicide bunny.

acemi olduğum için yorumlarınızı merak ediyorum. Kaç ohm u kaç watta kullanmak gerekir, pil iyi bir model mi vs ?

Bu arada fotoğraf için kusura bakmayın, yükleyince yan dönüyor

Abi atomizer diye bahsettiğin şeyler coil. coili takıp içine likit koyduğun şey atomizer.
Pil hakkında bilgim yok ne desem yalan olur ama yine de pil alacaksan sony vtc5 alıp geçebilirsin.

kullandığın ohm/watt durumu sigara içimi. Tatmin ettiyse bu şekilde kullanabilirsin. ohm düştükçe watt artar/ohm çıktıkça watt düşer. düşük ohmlar yüksek buhar ciğer çekimi için kullanılır.

aybarsdnr
02-02-2017, 23:04
Abi atomizer diye bahsettiğin şeyler coil. coili takıp içine likit koyduğun şey atomizer.
Pil hakkında bilgim yok ne desem yalan olur ama yine de pil alacaksan sony vtc5 alıp geçebilirsin.

kullandığın ohm/watt durumu sigara içimi. Tatmin ettiyse bu şekilde kullanabilirsin. ohm düştükçe watt artar/ohm çıktıkça watt düşer. düşük ohmlar yüksek buhar ciğer çekimi için kullanılır.
:) kardeşim cahilliğime ver. senin de çok kafanı şişirdim bu konuda.

0.5 ohm luk takınca kaç watt uygun olur peki?

Bir de kullandığım likit için yorumun var mı ?

Silence45
02-02-2017, 23:06
:) kardeşim cahilliğime ver. senin de çok kafanı şişirdim bu konuda.

0.5 ohm luk takınca kaç watt uygun olur peki?

Bir de kullandığım likit için yorumun var mı ?

Est. abi lafı mı olur bunların :)

Likiti bilmiyorum, kullanmadım ama sanki bildiğim pahalı orjinal bir likit gibi geliyor.

0.5 ohm için genelde coillerin üstünde Best Watt diye belirtir ama ortalama 40-60 arası iyi gibidir.

aybarsdnr
02-02-2017, 23:34
Est. abi lafı mı olur bunların :)

Likiti bilmiyorum, kullanmadım ama sanki bildiğim pahalı orjinal bir likit gibi geliyor.

0.5 ohm için genelde coillerin üstünde Best Watt diye belirtir ama ortalama 40-60 arası iyi gibidir.

biraz araştırdım. likit ve pil için ingiliz sitelerinde baya güzel yorumlar var. dikkat etmem gereken bir şey var mı peki ? cihaz dandik bir şey değil başlangıç seviyesi için galiba ?

Sti_Ozan
03-02-2017, 00:21
Patlamalarının iki sebebi var temelde, Mekanik mod olup bilinçsiz kullanım veya sahte pil. Bunlardan uzak durdukça kolay kolay bir şey olmaz gibi.

Sahte pil bile patlamiyor hocam limitlerde kullanmadikca,sirf bu mec. Modlari bilincsiz kullananlar yuzunden boyle magduriyetler yasiyoruz.

aybarsdnr
03-02-2017, 00:26
Sahte pil bile patlamiyor hocam limitlerde kullanmadikca,sirf bu mec. Modlari bilincsiz kullananlar yuzunden boyle magduriyetler yasiyoruz.

dostum mekanik mod vs. farkları nedir? nelere dikkat etmek gerekir biraz bilgi verir misin? Önceki sayfada cihazımda var. yorumlarsan çok sevinirim.

Silence45
03-02-2017, 00:29
dostum mekanik mod vs. farkları nedir? nelere dikkat etmek gerekir biraz bilgi verir misin? Önceki sayfada cihazımda var. yorumlarsan çok sevinirim.

Senin cihazda sıkıntı yok abi, başlangıç için genelde kullanılan modlardan biri.

aybarsdnr
03-02-2017, 00:34
Senin cihazda sıkıntı yok abi, başlangıç için genelde kullanılan modlardan biri.

Eyvallah kardeşim:) senin daha başını ağrıtabilirim zaman zaman. kızma bana

Silence45
03-02-2017, 00:43
Eyvallah kardeşim:) senin daha başını ağrıtabilirim zaman zaman. kızma bana

Her zaman elimden geldiğince hazırım, hiç çekinme lütfen :)

Mr.K
03-02-2017, 01:09
Gemini'nin hangi modeli? Düz Gemini mi?

Aynen rta degil. 22 gemini tank. Ecr veya ecl coil ile sarim mumkun. Fakat ben ecl 0.3 aldim 5x,yedekte 3x 0.5ec coil im var + olarak suan 0.5 ccell kullanoyrum(yedek1x var) + 0.6ccell mevcut 1ad. Kisacasi sarim yapmakla ugrascak ne psikolojim ne vaktim var. : )

Silence45
03-02-2017, 01:35
Aynen rta degil. 22 gemini tank. Ecr veya ecl coil ile sarim mumkun. Fakat ben ecl 0.3 aldim 5x,yedekte 3x 0.5ec coil im var + olarak suan 0.5 ccell kullanoyrum(yedek1x var) + 0.6ccell mevcut 1ad. Kisacasi sarim yapmakla ugrascak ne psikolojim ne vaktim var. : )

Alışınca bende de ortaya çıkacak bakalım.

Bugün Lost Vape Therion inceleme fırsatı buldum. Hiç bir cihaz bu kadar hoşuma gitmemişti. Acayip bir şekilde ele oturuşu olsun, malzeme kalitesi olsun vs vs her türlü içime çok fazla sindi. Fiyat beni bayağı bir aşıyor ancak yurtdışından indirimli vs denk getirebilirsem şuan kesinlikle tek istediğim mod budur. Black olanı bir de.
Lost vape Therion 133 veya 166 ;
- Merlin RTA
Smok Stick V8 + The big baby atomizeri var zaten.
Bir de bunların yanına Troy istiyorum. Takım budur ya. Başka bir şeye gerek yok.

Sti_Ozan
03-02-2017, 01:36

Abi 112. Sayfaya kadar gittim ama senin postu goremedim,mobilden zor oluyo kusuruma bakma lutfen. Silence45 te zaten bu konuda yeterince bilgili ve sorun yok demis. Mekanik modla icerisinde cip bulunan cihazlarin farki kisaca soyle abi;
Mekanik modlarda herhangibi duzenek vs bulunmaz sistemleri karaduzendir,pil atomizere temas eder ve atesleme yapildiginda icerisindeki butun gucu atomizere iletir. Dusuk ohm degerlerinde yuksek amper gerekir,egerki kullandiginiz pil dusuk amperliyse once isinmaya devaminda ise farkina varmaz ve devam ederseniz gaz salinimi yapmaya baslar ve bir sonraki basişta bum :) birde mekanik modlar pillerdeki herhangibi bir deformeyi tolere edemez,pilin ust kismi + kutbudur ve yanlarida dahil heryeri - kutbudur. Pildeki ufak bi yaralanma elinizdeki cihazin kisa devre yapmasina ve yine patlamasina sebep olur. Keza bazen tetik denen atesleme butonunun takili kalmasi ve farkedilmemeside patlama sebebidir.

Cipli modlarda ise belirli duzenekler vardir,10sn den fazla atesleme yapmaz,ateslemeyi keser ve tus basili kalsada problem olmaz. Piliniz isindiginda cihaz sizi uyarir,atesleme yapmaz. Pili yarali sekilde kullanmak hicbir sart altinda saglikli olmasada cipli modlar genede tolere edebiliyolar. Mec,mod icin once iyi bi arastirma sonrasindads iyi bi tecrube gerekiyo abi. 6-7 aydir kullaniyorum hala yemiyo mekanige gecmeye :D